Braun CoolTec: První holicí strojek s technologií aktivního chlazení.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Braun CoolTec: První holicí strojek s technologií aktivního chlazení."

Transkript

1 Příručka projektu trnd Braun CoolTec: První holicí strojek s technologií aktivního chlazení. Projekt trnd Projektový blog: Tvůj trnd kontakt: lila@trnd.cz

2 Staňme se trnd onlinereportéry nového Braun CoolTec. V tomto projektu trnd se snažíme V tomto trnd projektu se staneme vůbec prvními, kdo bude mít exklusivní příležitost uvést na trh tuto světovou novinku: kterou je holicí strojek CoolTec značky Braun.... vyzkoušet Braun CoolTec společně s 200 trnd-partnery z České republiky. Vyzkoušet. CoolTec je prvním holicím strojkem na světě, který je vybavený aktivní chladicí technologií. Tato technologie aktivně chladí pokožku při holení a snižuje tak příznaky podráždění kůže.... podělit se o svou zkušenost s holicím strojkem CoolTec také ostatními. Proto napiš jako správný Braun CoolTec je světovou novinkou. V tomto trnd projektu bychom rádi společně s 200 trnd partnery z České republiky vyzkoušeli Braun CoolTec a následně napsali svou zkušenost s elektrickým strojkem na online hodnotících platformách. online reportér své hodnocení na následujících 5 platformách pro hodnocení produktů: Mall.cz Kasa.cz Heureka.cz Euronics.cz Datart.cz Podělit se o svou zkušenost.... vyjádřit svůj názor na Braun CoolTec prostřednictvím dvou online dotazníků. Vyjádřit svůj názor.

3 Braun provádí revoluci v holení. CoolTec aktivně chladí Tvou pokožku. Je konec s podrážděnou pokožkou při holení. Braun CoolTec s novou technologií může používat každý muž. Braun totiž vyvinul holicí strojek, který může aktivně chladit vaši pokožku během holení. Je vhodný pro normální, stejně jako pro jemnou a citlivou pokožku. Zde můžeš vidět rozdíl, mezi holením s technologií CoolTec v porovnání s klasickými holicími strojky. Pokožka aktivně chlazená během holení? Teď už je to možné. Klasické holicí strojky bez chlazení: Červená vyznačuje, kde je pokožka během holení obzvláště teplá. Tajemstvím je speciální technologie termo-elektrického chlazení, která byla doposud užívána pouze ve vesmírných stanicích a satelitech. A nyní poprvé v historii spojil Braun tuto technologii také s elektrickým holením, což by se od něj i dalo čekat. Oholení je hladké a zabrání se podráždění pokožky. *Gely a krémy už nejsou k holení potřeba. Holicí strojek CoolTec s chladicí technologií: Modrá vyznačuje, kde CoolTec aktivně chladí pokožku během holení. *Jak přesně funguje a více informací o podráždění kůže naleznete na zadních stranách projektové příručky.

4 CoolTec technologie termoelektrického chlazení. Chladicí zařízení CoolTec. Tajemstvím holicího strojku Braun CoolTec je inovativní termo-elektrická technologie od značky Braun. Většina holicích strojků vytváří teplo v holicí hlavici a tím také ohřívá pokožku během holení. Hliníková lišta je nejdůležitější část chladicí technologie. Je zabudována do holicí hlavice. Tím aktivně ochlazuje pokožku během holení se strojkem CoolTec. Termo-elektrická chladicí technologie Braun CoolTec se podobá chladničce. Termoelektrický chladicí systém Chladící část Přesun tepla Spínač zapnutí/ vypnutí chlazení Zastřihovač vousů Chladicí lišta Brown CoolTec Pokožka je během holení aktivně chlazena, protože teplo je odváděno od povrchu kůže. Tepelné čerpadlo odvádí teplo z holící čepele dolů, čímž je holicí hlavice chlazená a teplo se shromažďuje uvnitř. Aby byl zajištěn nepřetržitý kontakt s pokožkou, chladicí lišta je upevněna v mřížce holicí hlavy, aby nedocházelo k jejímu pohybu. Kromě toho tato fixace zajišťuje, aby se holicí čepele netiskly příliš silně na pokožku a nezapříčinily podráždění, či malá poranění pokožky. Chlazení po pouhém stisku tlačítka Különlegessége: Speciální funkce: A Chladicí Thermo-Electric-Cooling termoelektrický systém rendszer lze zapnout egy gombnyomással a vypnout pouhým be- stisknutím és kikapcsolható. tlačítka. Slovo CoolTec je zkratkou pro: termo-elektrické chlazení. Věděli jste, že?

5 Další funkce ve stručnosti. CoolTec je jediný holicí strojek, který chladí pokožku během holení. Zároveň však zaručuje stejné oholení, jaké byste očekávali od značky Braun díky těmto dalším funkcím: Trojitý holicí systém kombinuje dva samostatně se pohybující holicí prvky s integrovanou břitvou. Ty se přizpůsobí každé kontuře obličeje i na obtížněji dostupných místech. Tím zajistí dokonalé oholení. Braun SensoBlade technologie: speciálně navržené holicí břity, které zachycují vousy rostoucí v různých směrech pro naprosto hladké oholení.... ve stručnosti. 100% voděodolný / Wet & Dry Holicí strojek Brown CoolTec je určený pro muže, kteří chtějí mít možnost volby: buď suché holení, nebo osvěžující mokré holení ve sprše. Proto má zcela utěsněný povrch a je vodotěsný až do hloubky 5 metrů. Proto je možné CoolTec opláchnout rychle a snadno pod tekoucí vodou a také používat ve sprše. Zastřihovač dlouhých vousů pomáhá upravit vaše vousy nebo kotlety do požadovaného tvaru. Bez síťového přívodu Jedno nabití zajišťuje až 45 minut holení a až 15 minut s aktivovanou funkcí chlazení. Úplné nabití baterie trvá hodinu. Nabízí se však také možnost rychlého, pěti-minutového nabíjení. Strojek je pak připraven k holení.

6 Použití strojku CoolTec. Tvůj trnd balíček: Nový Braun CoolTec je zejména vhodný pro suché oholení tváře. Jak jej použít: Na začátku projektu dostane každý účastník počáteční výbavu, obsahující následující: 1 Stiskněte vypínač, čímž strojek spustíte. Pro Tebe k vyzkoušení a získání zkušeností, které potom použiješ jako online reportér: Holicí strojek Braun CoolTec, model CT2s Wet & Dry, nabíjecí stojan včetně zvláštní napájecí šňůry, ochranný kryt, štěteček, lahvička s olejem, a návod k použití. 2 Stiskněte během holení spínač chlazení, chcete-li aktivovat funkci chlazení. Symbol na spínači chlazení se rozsvítí modře. (Bliká, pokud je baterie málo nabitá.) 3 Potom se začněte holit, jako obvykle a vychutnejte si chlazení. Pocit chlazení může být u každého jedince odlišný. Je ovlivněn osobními faktory a faktory prostředí (např. pokožka, teplota prostředí). Tipy pro optimální chladící účinek: 1. Pro dosažení nejlepšího výkonu chlazení vám doporučujeme po aktivaci funkce chlazení několik sekund vyčkat. Chlazení bez použití kabelu může začít až po 15 minutách. 2. Nepoužívejte holicí strojek CoolTec společně s holicí pěnou, či gelem. Tak bude zaručeno optimální chlazení. Navíc tak zabráníte jakémukoliv poškození zařízení. Poznámka: V tomto trnd projektu Tě čekají úkoly související s rolí online reportéra. V následujícím seznamu na příštích dvou stránkách si můžeš zaškrtnout, které z nich jsi již splnil.

7 Tvé úkoly coby online reportéra. 1 Otevři balíček a vyzkoušej. 3 Piš hodnocení online. Vyzkoušej: Rozbal svůj trnd balíček třeba společně se svými přáteli, či příbuznými - a seznam se s jeho obsahem: holicím strojkem Braun CoolTec. Pokud Tě zajímá, jaké zajímavé funkce má, můžeš si hned prostudovat manuál. Tvým dalším úkolem bude: Vyzkoušet! Než začneš se zkoušením, musíš nejprve nabít baterii. A pak už ti nic nebrání začít s holením. Poděl se s námi o momenty rozbalování a prvního zkoušení produktu s přáteli a rodinou prostřednictvím fotografií. Ty můžeš snadno nahrát v oblasti můj trnd. Úkol splněn: Testování holicího strojku Braun CoolTec každý den. Jako účastník projektu, obdržíš holicí strojek CoolTec k tomu, aby sis byl schopen utvořit názor na jeho novou chladicí funkci následně mohl napsat online hodnocení na tento produkt. K psaní online recenzí můžeš použít stránky, jako například: Mall.cz, Kasa.cz, Heureka.cz, Sepiš všechna kritéria Tvého testování, výhody a také nevýhody, které jsi objevil. Protože se jedná o kvalitativní hodnocení, může být cenné těm, kteří uvažují o koupi holicího strojku CoolTec. Abychom mohli Tvé hodnocení na těchto online hodnotících platformách vidět, pošli nám prosím internetový odkaz na svou recenzi prostřednictvím tlačítka Recenze v oblasti můj trnd. Tam také najdeš návod, jak na to. Úkoly splněny: 2 Řekni svůj upřímný názor. Recenze na Mall.cz publikována a odkaz odeslán do trnd. Recenze na Kasa.cz publikována a odkaz odeslán do trnd. Recenze na Heureka.cz publikována a odkaz odeslán do trnd. Recenze na Euronics.cz publikována a odkaz odeslán do trnd. Podpoř Braun tým svými nápady a názory, stejně jako návrhy na zlepšení, které může Braun použít v budoucím vývoji produktu. Můžeš nám napsat svůj názor na holicí strojek CoolTec v průběhu čtyř týdnů trvání projektu tím, že vyplníš dva online dotazníky. Tyto dotazníky nalezneš na stránkách trnd, v oblasti můj trnd. Jakmile bude online dotazník připraven, obdržíš od nás informace em. Recenze na Datart.cz publikována a odkaz odeslán do trnd. Úkoly splněny: Počáteční dotazník vyplněn. Závěrečný dotazník vyplněn. Na našem projektovém blogu budeme diskutovat všechny dotazy a nápady: Dotazy a připomínky ohledně projektu můžete zasílat em přímo na: lila@trnd.cz

8 Tipy na online hodnocení. Zásady trnd. Napiš své hodnocení tak, aby obsahovalo důležité a užitečné informace. Oceníme Tvé upřímné hodnocení produktu na 5 různých online hodnotících platformách. To může být užitečné pro ty, kteří hledají užitečné informace o novém produktu. Jako online-reportér trnd projektu, se můžeš podělit o své zkušenosti a předat informace o novém holicím strojku Braun CoolTec. Tématy k Tvým příspěvkům na internetu mohou být: Co si myslíš o způsobu používání a kvalitě holicího strojku CoolTec? Co si myslíš o nápadu funkce aktivního chlazení? Jak se Ti líbí funkce aktivního chlazení? Jak dobře funguje funkce aktivního chlazení? Jak příjemné je chlazení na Tvé pokožce? Jaký máš pocit na pokožce během a po ukončení holení? Jaký snadno se ti zachází s holicím strojkem CoolTec? Jak jsi spokojený s oholením / s konečným výsledkem? Tyto doporučení a návrhy mohou být pro Tebe nápomocnou inspirací. Ty sám však víš nejlépe, o které z vlastních zkušeností a tipů se chceš s ostatními podělit. Buď otevřený. Na trnd projektu není absolutně nic tajného. Nevytváříme žádné prodejní místo, ani se nesnažíme o skrytou reklamu. Všichni členové by měli v době trvání kampaně až budou hovořit se svými přáteli a známými dát všem na vědomí, že jsou účastníky trnd a že se podílí na jednom z projektů. Neměl by ses snažit někoho klamat. V žádném případě nejsi prodejcem, který putuje od dveří ke dveřím ve snaze prodat produkt, anebo myšlenku! Jednoduše buď otevřený a řekni ostatním svůj vlastní názor. Buď upřímný. Zdá se to být samozřejmé, ale bohužel ne vždy tomu tak je. Jedině upřímná šeptanda funguje. To znamená neovlivňovat lidi a nesnažit se vylíčit věci v lepších barvách, než jaké ve skutečnosti jsou. Jednoduše řekni svůj upřímný názor a rovněž názor Tvých přátel a známých. Měj uši nastražené. Šeptanda se nesnaží ovlivnit Tvé přátele, nebo Tvé známé. Není třeba cokoliv přeceňovat jednoduše jim řekni o novém produktu z projektu trnd a nechej je vyjádřit jejich názor i když nesouhlasí s tím Tvým. Byli bychom rádi, kdybys nashromáždil co nejvíce názorů a podělil se o ně s námi! Důležité: Můžeš se zmínit, že se účastníš testování holicích strojků Brown CoolTec v projektu trnd nicméně kromě toho bychom byli rádi, kdyby ses podělil o svůj upřímný názor a zkušenosti.

9 Tipy od Braunu. Suché holení. Pro dosažení nejlepších výsledků Ti Braun doporučuje dodržovat 3 jednoduché kroky: Spousta mužů dává přednost suchému holení, a proto volí elektrické holicí strojky. To má mnoho odůvodnění: 1 Vždy se ohol předtím, než si omyješ tvář. Někteří dávají přednost rychlosti, jiní chválí uzpůsobení hlavice k povrchu pokožky, či hygienické čištění díky čisticí stanici. 2 Za všech okolností drž holicí strojek v pravém úhlu (90 ) k pokožce. Holicí hlava elektrického holicího strojku se skládá ze sady oscilačních nožů. Tyto jsou, k ochraně pokožky, umístěny planžetou holicí hlavy. Přitisknutím holicího strojku na kůži, ostří se blíží k okraji listu. Vousy proniknou otvory planžety a mohou být čepelí odříznuty. Existují dva typy elektrických holicích strojků pro suché holení: planžetové holicí strojky a rotační strojky. Holicí strojky, založené na rotačním systému jsou zpravidla vybaveny třemi rotačními hlavami. 3 Napni pokožku a hol se proti směru růstu vousů. Naproti tomu u planžetových holicích strojků - jako je i Braun CoolTec se planžety pohybují lineárně, to znamená nahoru a dolů. Holicí hlava s planžetou Braun umožňuje velmi důkladné a zároveň jemné oholení. Díky speciálně tvarovaným otvorům v planžetě, může břit zachytit více vousů a zároveň chránit pokožku. Často vyměňuj řezací hlavici Foil & Cutter. Tvůj holicí strojek oholí průměrně vousů během 18 měsíců. A proto Braun doporučuje pro dokonalé oholení vyměňovat řezací hlavici každých 18 měsíců, aby mohl dosahovat maximálního výkonu.

10 Holicí strojek Braun CoolTec pošle podráždění pokožky k ledu. Doporučený dermatology. Braun CoolTec byl dermatologicky testovaný britskou organizací Skin Health Alliance (Aliance pro zdravou pokožku). Když se holicí strojek příliš přitlačí na pokožku, může to mít za následek podráždění kůže. To může mít neblahé následky pro muže s citlivou pokožkou, ale i pro běžné holení. Skin Health Alliance je nezávislou neziskovou společností s dermatology, specialisty a výzkumníky z celého světa. Typickými symptomy mohou být: CoolTec byl dermatologicky testovaný. Viditelné příznaky: suchá pokožka šupinatá pokožka hrubá pokožka zarudnutí zarudnutí malé, červené skvrny malá poranění Pocitové příznaky: Napnutá pokožka svědění pocit pálení po holení Tento holicí strojek byl navíc testován Dr. Marcusem Maurerem, profesorem dermatologie a alergologie na lékařské univerzitě Charite, v Berlíně. Také on doporučuje holení strojkem CoolTec. Braun provedl rozsáhlý výzkum, zaměřený na lepší pochopení podráždění kůže, způsobené suchým holením. Právě tento výzkum přivedl na svět CoolTec. Tento holicí strojek je prvním na světě, který dokáže poslat podráždění pokožky k ledu. Prof. Dr. Marcus Maurer Věděli jste, že? Nový CoolTec, stejně jako všechny přední holicí strojky značky Braun, byl navržen, vyvinut a vyroben v Německu. Zaručuje proto kvalitu a spolehlivost.

11 CoolTec ocenění. Modely CoolTec: Nejen, že je CoolTec šetrný k pokožce, má také líbivý design. Není divu, že Braun CoolTec získal ocenění v soutěži red dot design award. CoolTec je k dispozici ve třech modelech. Kromě CoolTec CT2s, který testujeme v našem trnd projektu, je zde ještě CoolTec CT2cc. Zde je jejich srovnání: CoolTec získal ocenění v soutěži red dot design award Braun CoolTec model CT2s reddot design kitüntetés nyertese 2013-ban A trnd Projekt S nabíjecím stojanem a ochranným krytem. Barva: černá s modrými doplňky. Doporučená maloobchodní cena: Kč *. Kontrast mezi ledově modrou barvou a černými částmi, porotu velice zaujal. Také ergonomie, používání a zapínání/vypínání chladícího zařízení je přesvědčil. CoolTec však není jediným produktem značky Braun, který získal ocenění. Více, než 250 produktů značky Braun již patří k nejuznávanějším soutěžím v oblasti designu na světě. Braun CoolTec model CT2cc S čisticí a dobíjecí stanicí pro nabíjení a údržbu, nabíjecí šňůrou a ochranným krytem. Barva: černá s modrými doplňky. Doporučená maloobchodní cena: Kč *. *Maloobchodní cena. Stanovení prodejní ceny je na zvážení obchodních provozovatelů. Braun nemá žádný vliv na jednotlivé maloobchodní ceny.

12 Charakterisitky a cena. Braun CoolTec CT2s Wet&Dry. Světová jednička: První holicí strojek s aktivní chladící technologií. Tato technologie automaticky chladí pokožku během holení a ta je tím chráněná proti podrážděním. Chlazení lze zapnout stiskem tlačítka a nepotřebuje žádné další produkty, jako jsou gely a krémy. Plně nabitá baterie poskytne až 45 minut holení a až 15 minut s aktivovanou funkcí chlazení. Nový Braun CoolTec je obzvláště vhodný pro suché holení tváře a zároveň je však možné jej použít i ve sprše. Navržený, vyvinutý a vyrobený v Německu. Na trh vstoupil v říjnu Doporučená maloobchodní cena: Braun CoolTec (model CT2s) stojí Kč *. *Maloobchodní cena. Stanovení prodejní ceny je na zvážení obchodních provozovatelů. Braun nemá žádný vliv na jednotlivé maloobchodní ceny.

13 trnd kontakt: 2013 trnd Central Eastern Europe Kft., organizační složka Olgy Havlové 2874/8, Praha 3 - Žižkov

Nový. Pošli podráždění pokožky k ledu. První holicí strojek s technologií aktivního chlazení na světě.

Nový. Pošli podráždění pokožky k ledu. První holicí strojek s technologií aktivního chlazení na světě. X X Nový Pošli podráždění pokožky k ledu. První holicí strojek s technologií aktivního chlazení na světě. Běžný problém způsobený holením Podráždění pokožky Lidé s citlivou pokožkou mohou během holení

Více

Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení!

Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení! Průvodce trnd-projektem Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení! trnd projekt Projektový blog: www.trnd.cz/braun-waterflex Vaše

Více

Braun Series 9 Nejúčinější a nejkomfortnější holení od Braunu.

Braun Series 9 Nejúčinější a nejkomfortnější holení od Braunu. trnd Projekt Braun Series 9 Nejúčinější a nejkomfortnější holení od Braunu. trnd Projekt Blog projektu: www.trnd.hu/braun-series-7-9 trnd kontakt: karmen@trnd.cz Staň se online reportérem pro Braun Series

Více

Braun Series 7: Sonická technologie s Turbo režimem. trnd Projekt. Blog projektu: trnd kontakt:

Braun Series 7: Sonická technologie s Turbo režimem. trnd Projekt. Blog projektu:  trnd kontakt: trnd Projekt Braun Series 7: Sonická technologie s Turbo režimem. trnd Projekt Blog projektu: www.trnd.cz/braun-series-7-9 trnd kontakt: karmen@trnd.cz Staň se online reportérem pro Braun Series 7. Váš

Více

4 Pánské holení a péče o zevnějšek 2009. Pánské holení a péče o zevnějšek

4 Pánské holení a péče o zevnějšek 2009. Pánské holení a péče o zevnějšek 4 Pánské holení a péče o zevnějšek 2009 Pánské holení a péče o zevnějšek Neodolatelně hladký na dotek. Series 7 Series 5 Series 3 Series 1 6 Pánské holení a péče o zevnějšek 2009 Holicí strojky Series

Více

Pojďme se společně zbavit odolných skvrn.

Pojďme se společně zbavit odolných skvrn. Příručka projektu trnd Vanish Oxi Action: Pojďme se společně zbavit odolných skvrn. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/vanish Tvůj trnd kontakt: lila@trnd.cz Pojďme povědět světu o Vanish Oxi Action.

Více

Hladký pohyb, šetrné holení

Hladký pohyb, šetrné holení Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Pánský elektrický holicí strojek Wet & Dry Kroužky SkinGlide Břity GentlePrecisionPRO Nástavec pro tvarování brady SmartClick S7510/41 Hladký pohyb, šetrné

Více

Hladký pohyb, šetrné holení

Hladký pohyb, šetrné holení Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips Shaver series 7000 elektrický holicí strojek pro mokré a suché holení se systémem AquaTec Wet & Dry Kroužky Comfort 50 min bezdrátového použití/1h

Více

Dokonale hladké oholení, výjimečný komfort

Dokonale hladké oholení, výjimečný komfort Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Elektrický holicí strojek pro mokré a suché holení Břity V-Track Precision PRO Hlavy s 8 směry detekce křivek Osobní nastavení citlivosti Přesný zastřihovač

Více

OneBlade zastřihuje, tvaruje a oholí jakkoli dlouhé vousy

OneBlade zastřihuje, tvaruje a oholí jakkoli dlouhé vousy Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Pro zastřihování, tvarování, holení Oholí bez pořezání 3 hřebenové nástavce na strniště Nabíjecí, mokré i suché použití QP2520/20 OneBlade zastřihuje,

Více

Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027

Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027 Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Hladké, rychlé oholení

Hladké, rychlé oholení Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips Shaver series 5000 elektrický holicí strojek pro suché holení Systém břitů MultiPrecision Hlavy Flex s otáčením v pěti směrech Přesný zastřihovač

Více

OneBlade zastřihne, vytvaruje a oholí vousy všech délek

OneBlade zastřihne, vytvaruje a oholí vousy všech délek Předprodejní letáček pro země: Česká republika () OneBlade OneBlade pro zástřih, tvar, oholení Pro stříhání vousů, nikoli kůže 3 nasazovací hřebeny pro strniště Znovunabíjecí, mokré a suché použití QP2520/30

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení

Vítejte. Přehled. Obsah balení Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte Děkujeme Vám za nákup přenosné video lupy. Prosíme o přečtení tohoto návodu. Jeho obsah Vám pomůže, abyste mohli lupu používat, jak nejlépe je to možné.

Více

Braun Face: První epilátor na obličej s čisticím kartáčkem na světě. trnd projekt. Průvodce trnd-projektem

Braun Face: První epilátor na obličej s čisticím kartáčkem na světě. trnd projekt. Průvodce trnd-projektem Průvodce trnd-projektem Braun Face: První epilátor na obličej s čisticím kartáčkem na světě. trnd projekt Projektový blog: www.trnd.cz/braun-face Vaše trnd-kontaktní osoba: alexa@trnd.cz trnd-partnerky

Více

NÁVOD K OBSLUZE REMINGTON. Obj. č.: 84 02 25

NÁVOD K OBSLUZE REMINGTON. Obj. č.: 84 02 25 NÁVOD K OBSLUZE REMINGTON Obj. č.: 84 02 25 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to, abyste

Více

CeraVe - Expert na suchou pokožku

CeraVe - Expert na suchou pokožku Průvodce projektem CeraVe - Expert na suchou pokožku Vyvinuto s dermatology trnd Projekt Projektový balíček CeraVe Vaše úkoly v projektu 1. SEZNAMTE SE Ve svém projektovém balíčku najdete: CeraVe Hydratační

Více

VÁŠ IDEÁLNÍ POMOCNÍK PRO DOKONALÉ VÝSLEDKY ZASTŘIHOVÁNÍ, DOKONCE I VE SPRŠE TRIM & STYLE 12 IN 1 TN9160F0

VÁŠ IDEÁLNÍ POMOCNÍK PRO DOKONALÉ VÝSLEDKY ZASTŘIHOVÁNÍ, DOKONCE I VE SPRŠE TRIM & STYLE 12 IN 1 TN9160F0 TRIM & STYLE 12 IN 1 TN9160F0 VÁŠ IDEÁLNÍ POMOCNÍK PRO DOKONALÉ VÝSLEDKY ZASTŘIHOVÁNÍ, DOKONCE I VE SPRŠE Ostré čepele s dlouhou životností Titanový povrch pohyblivé čepele zvyšuje odolnost a zajišťuje

Více

Pojďme v České republice do boje proti lupům.

Pojďme v České republice do boje proti lupům. Head & Shoulders: Pojďme v České republice do boje proti lupům. Bez lupů po celý život*? Miliony lidí na celém světě** se zapojily do testu. Seznamte své přátele s Head & Shoulders. V tomto trnd-projektu

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte HCP-01 4,3palcová přenosná video lupa pomáhá lidem se zrakovým postižením při čtení tištěného obsahu. Pro pohodlnější čtení může být lupa připojena k televizi

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

OPATŘENÍ PRO OMEZENÍ NEBEZPEČÍ VZNIKU POŽÁRU, ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM NEBO ZRANĚNÍ OSOB

OPATŘENÍ PRO OMEZENÍ NEBEZPEČÍ VZNIKU POŽÁRU, ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM NEBO ZRANĚNÍ OSOB Návod k použití Holicí strojek pro muže REMINGTON MS2561 Důleţité bezpečnostní instrukce Během používání strojku musí být splněna základní opatření, včetně následujících. Dříve než začněte strojek používat,

Více

orcas aktivní sluchátka

orcas aktivní sluchátka orcas aktivní sluchátka Ahoj. Dobrá volba. Díky, že jsi zvolil bezdrátová sluchátka Outdoor Tech ORCAS. Tvoje vnímání světa bude už za malou chvíli přenášeno bezdrátově. Tento manuál má za cíl Tě jen ujistit,

Více

Důležité. Česky. 1Čištění holícího strojku

Důležité. Česky. 1Čištění holícího strojku 1 Důležité 1Před použitím Tento holící strojek pro mokré/suché holení se používá pro mokré holení s pěnou na holení nebo pro suché holení. Tento holící strojek je vodotěsný, a lze jej tudíž používat ve

Více

Vánoce 2011 akční nabídka

Vánoce 2011 akční nabídka Vánoce 2011 akční nabídka QUATTRO TITANIUM BODY holicí strojek + 1 náhradní hlavice Běžná doporučená cena pro spotřebitele 99,- Kč 369,-Kč 63,87Kč Objednací kód 7000377E EAN kód 4027800037728 Počet balení

Více

BODYGROOMER. MT 6030 Wet & Dry ČESKY

BODYGROOMER. MT 6030 Wet & Dry ČESKY BODYGROOMER MT 6030 Wet & Dry ČESKY cs A B E F G C D H I J 2 ČESKY 87-94 3 BEZPEČNOST Při používání spotřebiče dodržujte následující pokyny: 77Spotřebič je určen jen pro domácí použití. 77Tento spotřebič

Více

Fantastická hladkost po dobu až 4 týdnů. www.braun.com EPILACE. 20 Epilace 2009

Fantastická hladkost po dobu až 4 týdnů. www.braun.com EPILACE. 20 Epilace 2009 Fantastická hladkost po dobu až 4 týdnů. www.braun.com EPILACE 20 Epilace 2009 Epilátory novinka novinka Silk épil Xpressive Nejlepší epilátor od Brauna MODEL 7781 wet&dry 7281 wet&dry 7280 7781 wet&dry

Více

HQ6849 ENGLISH 4 POLSKI 13 ROMÂNĂ 23 РУССКИЙ 33 ČESKY 44 MAGYAR 53 SLOVENSKY 63 УКРАЇНСЬКІЙ 72 HRVATSKI 83 EESTI 92 LATVISKI 101 LIETUVIŠKAI 111

HQ6849 ENGLISH 4 POLSKI 13 ROMÂNĂ 23 РУССКИЙ 33 ČESKY 44 MAGYAR 53 SLOVENSKY 63 УКРАЇНСЬКІЙ 72 HRVATSKI 83 EESTI 92 LATVISKI 101 LIETUVIŠKAI 111 3 ENGLISH 4 POLSKI 3 ROMÂNĂ 3 РУССКИЙ 33 ČESKY 44 MAGYAR 53 SLOVENSKY 63 УКРАЇНСЬКІЙ 7 HRVATSKI 83 EESTI 9 LATVISKI 0 LIETUVIŠKAI SLOVENŠČINA 0 HQ6849 44 ČESKY Důležité Před použitím přístroje přečtěte

Více

Pojďme si čistit zuby v naprosto novém rozměru!

Pojďme si čistit zuby v naprosto novém rozměru! Příručka projektu trnd Sonický kartáček Philips Sonicare DiamondClean: Pojďme si čistit zuby v naprosto novém rozměru! trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/philips-sonicare Tvůj trnd kontakt: lila@trnd.cz

Více

Philips Lumea Advanced návod k použití pro SC1999

Philips Lumea Advanced návod k použití pro SC1999 Philips Lumea Advanced návod k použití pro SC1999 Philips Lumea Advanced sc 1999 je moderní levnější bratranec velmi žádaných modelů Lumea Prestige např. 956. Má stejnou životnost lampy, 15 a více let

Více

Solární okrasná zahradní fontána

Solární okrasná zahradní fontána 10031398 Solární okrasná zahradní fontána Vážený zákazníku, Gratulujeme Vám k zakoupení tohoto produktu. Prosím, důkladně si přečtete manuál a dbejte na následující pokyny k montáži, aby se zabránilo škodám

Více

ČEŠTINA Úvod Všeobecný popis (Obr. 1) Důležité Nebezpečí Varování

ČEŠTINA Úvod Všeobecný popis (Obr. 1) Důležité Nebezpečí Varování 34 ČEŠTINA Úvod Gratulujeme vám k zakoupení výrobku a vítáme vás ve světě Philips. Abyste mohli plně využít podpory, kterou společnost Philips poskytuje, zaregistrujte svůj výrobek na adrese www.philips.com/welcome.

Více

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE

Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 1 budík STAR Vibrační Návod na použití vibračního budíku DYNAMITE 2 Do budíku můžete vložit lithiovou baterie CR2032 (není součástí dodávky), která zajišťuje zálohu nastavení budíku při výpadku síťového

Více

HQ7415MONO ENGLISH 4 POLSKI 11 ROMÂNĂ 19 РУССКИЙ 27 ČESKY 36 MAGYAR 43 SLOVENSKY 51 УКРАЇНСЬКІЙ 59 HRVATSKI 67 EESTI 74 LATVISKI 81 LIETUVIŠKAI 88

HQ7415MONO ENGLISH 4 POLSKI 11 ROMÂNĂ 19 РУССКИЙ 27 ČESKY 36 MAGYAR 43 SLOVENSKY 51 УКРАЇНСЬКІЙ 59 HRVATSKI 67 EESTI 74 LATVISKI 81 LIETUVIŠKAI 88 3 ENGLISH 4 POLSKI ROMÂNĂ 9 РУССКИЙ 7 ČESKY 36 MAGYAR 43 SLOVENSKY 5 УКРАЇНСЬКІЙ 59 HRVATSKI 67 EESTI 74 LATVISKI 8 LIETUVIŠKAI 88 SLOVENŠČINA 95 HQ745MONO 36 ČESKY Důležité Před použitím přístroje přečtěte

Více

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw

NÁVOD K OBSLUZE. Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw NÁVOD K OBSLUZE Sada pro bezdrátové spínání spotřebičů - 2 kw Základní údaje Bezdrátový podmítkový spínač Provozní napětí: 230 V/AC, 50Hz Parametry spínání: 2000 W (odporová zátěž) 600 W (induktivní zátěž)

Více

Vysoce účinný epilátor Rowenta, maximálně jemný k pokožce* SKIN RESPECT EP EP8020F0

Vysoce účinný epilátor Rowenta, maximálně jemný k pokožce* SKIN RESPECT EP EP8020F0 SKIN RESPECT EP8020+21 EP8020F0 Vysoce účinný epilátor Rowenta, maximálně jemný k pokožce* Účinná epilace ohleduplná k vaší pokožce Skin Respect kombinuje účinné odstraňování chloupků s inovativní a k

Více

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha

KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha Technologie krásy KAVITAČNÍ PŘÍSTROJ PH-1 intenzivní fotonová sprcha - Děkujeme, že jste si zakoupili kavitační přístroj PH-1 na fotonové omlazení pleti. - Postupujte podle návodu v této příručce a respektujte

Více

8Až. č. 1. týdnů bez epilace. Lumea. Technologie intenzivních světelných pulzů. IPL řešení. v Evropě

8Až. č. 1. týdnů bez epilace. Lumea. Technologie intenzivních světelných pulzů. IPL řešení. v Evropě Lumea 8Až týdnů bez epilace Technologie intenzivních světelných pulzů IPL řešení č. 1 v Evropě Snadný a účinný způsob, jak bezbolestně odstranit i ty nejjemnější chloupky. Tak bezpečný, že jej můžete používat

Více

Jak vytvořit Osobní a profesní profil v Google Sites

Jak vytvořit Osobní a profesní profil v Google Sites Jak vytvořit Osobní a profesní profil v Google Sites Co je Osobní a profesní profil? Při ucházení se o zaměstnání ti Osobní a profesní profil pomůže prezentovat tvé zájmy, dovednosti, vzdělání a pracovní

Více

GL100 Uživatelský návod

GL100 Uživatelský návod GL100 Uživatelský návod GL100P rev. 1.0. 1 www.eurosat.cz Popření odpovědnosti: Firma neodpovídá za jakékoliv škody, finanční ztráty či právní spory týkající se majetku či osob, vzniklé v souvislosti se

Více

HQ8870 ENGLISH 4 POLSKI 14 ROMÂNĂ 25 РУССКИЙ 36 ČESKY 48 MAGYAR 58 SLOVENSKY 69 УКРАЇНСЬКІЙ 79 HRVATSKI 90 EESTI 100 LATVISKI 110 LIETUVIŠKAI 120

HQ8870 ENGLISH 4 POLSKI 14 ROMÂNĂ 25 РУССКИЙ 36 ČESKY 48 MAGYAR 58 SLOVENSKY 69 УКРАЇНСЬКІЙ 79 HRVATSKI 90 EESTI 100 LATVISKI 110 LIETUVIŠKAI 120 3 ENGLISH 4 POLSKI 14 ROMÂNĂ 25 РУССКИЙ 36 ČESKY 48 MAGYAR 58 SLOVENSKY 69 УКРАЇНСЬКІЙ 79 HRVATSKI 90 EESTI 100 LATVISKI 110 LIETUVIŠKAI 120 SLOVENŠČINA 130 HQ8870 48 ČESKY Důležité Před použitím přístroje

Více

Holicí strojek Návod k obsluze

Holicí strojek Návod k obsluze Návod k obsluze CZ SMS 4011BL SMS 4012GR SMS 4013RD SMS 4014TQ Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním spotřebičů

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

User manual QC5375 QC5370

User manual QC5375 QC5370 User manual QC5375 QC5370 1 14 Čeština Úvod Blahopřejeme vám k nákupu a vítáme vás ve společnosti Philips. Abyste mohli plně využít podpory, kterou Philips poskytuje, zaregistrujte svůj výrobek na adrese

Více

HLE 30. z Dámský holicí strojek. Návod na používanie

HLE 30. z Dámský holicí strojek. Návod na používanie HLE 30 CZ z Dámský holicí strojek Návod na používanie Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel. +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de Česky

Více

big turtle shell HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ

big turtle shell HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ big turtle shell BEZDRÁTOVÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR HI-FI KVALITA ZVUKU VESTAVĚNÝ ZDROJ ENERGIE PRO JINÁ ZAŘÍZENÍ Vítejte ve světě totální zvukové svobody. www.outdoortechnology.com ANATOMIE... 1 DOBÍJENÍ...

Více

Uživatelská příručka. Při prvním nabíjení je potřeba nabíjet alespoň 48 hodin, jinak se zařízení neaktivuje!

Uživatelská příručka. Při prvním nabíjení je potřeba nabíjet alespoň 48 hodin, jinak se zařízení neaktivuje! ifetch TOO automatický vrhač míčků Uživatelská příručka Při prvním nabíjení je potřeba nabíjet alespoň 48 hodin, jinak se zařízení neaktivuje! DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INFORMACE Před použitím ifetch Too se

Více

MYJACK BLUETOOTH KONVERTOR S KONEKTOREM AUX-IN UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Recyklujte toto balení šetrně

MYJACK BLUETOOTH KONVERTOR S KONEKTOREM AUX-IN UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA. Recyklujte toto balení šetrně Recyklujte toto balení šetrně Všechny ochranné známky jsou majetkem jejich příslušných vlastníků. Není-li uvedeno jinak, jejich použití neznamená, že je vlastník ochranné známky ve spojení se společností

Více

11.27 Centralis Uno RTS

11.27 Centralis Uno RTS Abyste mohli plně využít všech vlastností, které Vám nabízí řídicí jednotka Centralis Uno RTS, přečtěte si prosím pozorně následující návod k použití. Řídící jednotka s integrovaným přijímačem dálkového

Více

Hodinky s kamerou Návod k použití

Hodinky s kamerou Návod k použití Hodinky s kamerou Návod k použití www.spyshops.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m. Nedoporučujeme

Více

Actioncam Gimball. Uživatelská příručka (Česky)

Actioncam Gimball. Uživatelská příručka (Česky) Actioncam Gimball Uživatelská příručka (Česky) www.rollei.cz Popis produktu Instalace software Stáhněte a nainstalujte aplikaci Rollei nazvanou "Rollei AC Gimbal" na svůj telefon. Aplikace podporuje ios

Více

Bezdrátové handsfree na stínítko

Bezdrátové handsfree na stínítko Bezdrátové handsfree na stínítko Uživatelská příručka Funkce Poslech hudby z mobilního telefonu: Při jízdě s automobilem můžete poslouchat hudbu z mobilního telefonu. Ovládání příchozího hovoru: Při příchozím

Více

Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth. Model: Fantec SB-200BT. Příručka v Češtině

Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth. Model: Fantec SB-200BT. Příručka v Češtině Tyčový reprosystém Fantec s rozhraním Bluetooth Model: Fantec SB-200BT Příručka v Češtině Technické specifikace: Rozměry (Š x V x H): 340 x 110 x 110 mm Výstupní výkon: 24W (2 x 12W) RMS Verze rozhraní

Více

Alkohol ANO nebo NE? Dräger Alcotest Maximální kontrola v minimálním čase

Alkohol ANO nebo NE? Dräger Alcotest Maximální kontrola v minimálním čase Alkohol ANO nebo NE? Dräger Alcotest 5000 Maximální kontrola v minimálním čase 3. Koncepce produktu (1/3) Dräger Alcotest 5000 je bezkontaktní zařízení pro rychlé testování pro policejní, komerční a průmyslové

Více

Hodinky s kamerou MF-HWC08

Hodinky s kamerou MF-HWC08 Hodinky s kamerou MF-HWC08 Návod k obsluze (doplněk k originálnímu návodu) Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 e-mail: podpora@spionazni-technika.cz www.spionazni-technika.cz

Více

HHF12. Návod k obsluze anemometru

HHF12. Návod k obsluze anemometru HHF12 Návod k obsluze anemometru ANEMOMETR HHF12 Nový, inovovaný výrobek zajišťuje měření rychlosti větru, chladu a informace o teplotních stavech pro venkovní aplikace. Ovládání přístroje je velmi jednoduché

Více

Pouzdro s Bluetooth klávesnicí tablet S6000

Pouzdro s Bluetooth klávesnicí tablet S6000 Pouzdro s Bluetooth klávesnicí tablet S6000 Úvod Pouzdro s Bluetooth klávesnicí je vybaveno drážkou pro uchycení tabletu S6000, se kterým se bezdrátově spojí pomocí rozhraní Bluetooth 3.0 a usnadní tak

Více

Manuál k pracovní stanici SR500

Manuál k pracovní stanici SR500 Manuál k pracovní stanici SR500 Obsah Manuál k pracovní stanici SR500...1 1. Bezpečnostní pokyny...2 1.1 Instalace a uvedení do provozu...2 1.2 Odpovědnost za škody...2 1.3 Popis symbolů...2 2. Instalace...3

Více

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3

Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 1 Návod na použití Bezdrátová indukční smyčka Bluetooth ARTONE 3 2 Artone 3 je bezdrátová indukční smyčka pro poslech zařízení vybavená bezdrátovou technologií Bluetooth. 2.1 + EDR Takto můžete poslouchat

Více

Uživatelská příručka. 3D rotující masážní přístroj Shiatsu s nabíjecí baterií. Model: MGS-321

Uživatelská příručka. 3D rotující masážní přístroj Shiatsu s nabíjecí baterií. Model: MGS-321 Uživatelská příručka 3D rotující masážní přístroj Shiatsu s nabíjecí baterií Model: MGS-321 Před prvním použitím přístroj plně nabijte, baterie nemusí mít po delším uskladnění dostatek energie. Důležité:

Více

PROFI HOLÍCÍ STROJEK

PROFI HOLÍCÍ STROJEK PROFI HOLÍCÍ STROJEK NÁVOD K POUŽITÍ CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Prosíme, přečtěte si pečlivě tento návod k použití. Pokud výrobek předáváte další osobě, předejte jí i tento návod. BEZPEČNOSTNÍ

Více

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500

Co můžete dělat s náhlavní soupravou: O HTC BH M500 Co můžete dělat s náhlavní soupravou: přijmout hovor ukončit hovor odmítnout hovor vytočit poslední volané číslo přenos hovoru mezi náhlavní soupravou a telefonem hlasové vytáčení Specifikace Doba hovoru

Více

DOBÍJECÍ SVĚTLOMET NÁVOD K POUŽITÍ

DOBÍJECÍ SVĚTLOMET NÁVOD K POUŽITÍ DOBÍJECÍ SVĚTLOMET NÁVOD K POUŽITÍ CZ DOBÍJECÍ SVĚTLOMET 10 Milionů kandel PRM 20179 Před použitím si buďte jistí, že jste si přečetli a uchovali tyto bezpečnostní instrukce. 1. POPIS (Fig A/C) : 1. Přepínač

Více

Chuango. Vážený zákazníku,

Chuango. Vážený zákazníku, Chuango Vážený zákazníku, děkujeme vám za výběr dálkového spínače E5, vysoce moderního dálkového spínače domácích spotřebičů založeného na službách cloud serveru. K dispozici jsou dvě verze připojení:

Více

Nejčastější dotazy (FAQ)

Nejčastější dotazy (FAQ) Nejčastější dotazy (FAQ) Jak resetovat kameru? Stiskněte resetovací tlačítko na spodní části kamery pomocí narovnané sponky na papír. Resetovací tlačítko je třeba stisknout jen krátce. LED indikátor na

Více

ROMÂNĂ 4 ČESKY 18 MAGYAR 31 SLOVENSKY 45 HRVATSKI 58 SLOVENŠČINA 72 БЪЛГАРСКИ 85 SRPSKI 100 HQ8170

ROMÂNĂ 4 ČESKY 18 MAGYAR 31 SLOVENSKY 45 HRVATSKI 58 SLOVENŠČINA 72 БЪЛГАРСКИ 85 SRPSKI 100 HQ8170 ROMÂNĂ 4 ČESKY 18 MAGYAR 31 SLOVENSKY 45 HRVATSKI 58 SLOVENŠČINA 72 БЪЛГАРСКИ 85 SRPSKI 100 HQ8170 18 ČESKY Důležité Následující návod pečlivě přečtěte a uschovejte jej pro případná pozdější nahlédnutí.

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona V/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České Budějovice

Více

Whisper Flex přenosný ventilátor

Whisper Flex přenosný ventilátor Děkujeme, že jste si vybrali Duux. Whisper Flex přenosný ventilátor návod k použití Těší nás, že jste se rozhodli přečíst si pokyny k obsluze nového ventilátoru značky Duux! Mnoho uživatelů obvykle pokyny

Více

Jaká část těla tě nejvíc vzrušuje?

Jaká část těla tě nejvíc vzrušuje? Pravidla hry 1. Přečti otázku na pravdu nahlas. 2. Když si vybereš pravdu, uveď otevřenou a upřímnou odpověď. 3. Pokud se tě odpovědi ostatních dotýkají emocionálně nebo chceš uvést názor opačného pohlaví,

Více

Záložní baterie pro napájení USB zařízení (5 V) a nouzové startování vozidla E-POWER. Uživatelská příručka

Záložní baterie pro napájení USB zařízení (5 V) a nouzové startování vozidla E-POWER. Uživatelská příručka 35940 Záložní baterie pro napájení USB zařízení (5 V) a nouzové startování vozidla E-POWER Uživatelská příručka Před prvním použitím si přečtěte tuto uživatelskou příručku a ponechte si ji pro případ potřeby.

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení

Vítejte. Přehled. Obsah balení Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte Děkujeme Vám za nákup přenosné video lupy. Prosíme o přečtení tohoto návodu. Jeho obsah Vám pomůže, abyste mohli lupu používat, jak nejlépe je to možné.

Více

Hodinky se skrytou kamerou Návod k použití

Hodinky se skrytou kamerou Návod k použití Hodinky se skrytou kamerou Návod k použití www.spyshops.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca

Více

Návod k přístroji Cellulife

Návod k přístroji Cellulife Návod k přístroji Cellulife O přístroji Cellulife Cellulife je přístroj, který nabízí ženám po celém světě, to, co chtějí a potřebují: přirozené a vysoce účinné domácí ošetření, které je zároveň velmi

Více

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126

Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126 Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. Obsah návodu Diktafon s pamětí 4GB, FM rádiem a LCD displejem DVR-126...

Více

Destilační přístroj MDist 4 Návod k použití

Destilační přístroj MDist 4 Návod k použití Obsah dodávky: Destilační přístroj MDist 4 Návod k použití Destilační přístroj s krytem Filtrační nádobka Aktivní uhlí (6x) Použití: Efektivní a rychlá výroba destilované vody. Popis činnosti Voda je v

Více

IR špionážní hodinky Návod k použití

IR špionážní hodinky Návod k použití IR špionážní hodinky Návod k použití www.spyshop.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m. Nedoporučujeme

Více

Mistrovské dílo funkčnosti a designu

Mistrovské dílo funkčnosti a designu Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu V prodeji od září 2015 Nové Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu. Kompletní zařízení Geberit AquaClean Mera povyšuje komfort

Více

GL200 Uživatelský návod

GL200 Uživatelský návod GL200 Uživatelský návod GL200 rev. 1.0. 1 www.eurosat.cz Popření odpovědnosti: Firma neodpovídá za jakékoliv škody, finanční ztráty či právní spory týkající se majetku či osob, vzniklé v souvislosti se

Více

HRF 370IT HRF 370IT/2 HRF 370 HRF 370/2 HRF 470IT HRF 470IT/2 HRF 470 HRF 470/2

HRF 370IT HRF 370IT/2 HRF 370 HRF 370/2 HRF 470IT HRF 470IT/2 HRF 470 HRF 470/2 HRF 370IT HRF 370IT/2 HRF 370 HRF 370/2 HRF 470IT HRF 470IT/2 HRF 470 HRF 470/2 Instrukce pro elektromechanický ovládací panel 1. Ovládací panel Chcete li spotřebič spustit, točte termostatem teploty

Více

HL 35. z Dámský holicí strojek. Návod na používanie...2. Beurer GmbH Söflinger Str Ulm (Germany)

HL 35. z Dámský holicí strojek. Návod na používanie...2. Beurer GmbH Söflinger Str Ulm (Germany) HL 35 CZ z Dámský holicí strojek Návod na používanie...2 Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) www.beurer.com ČESKY Obsah 1. Použití k určenému účelu...3 2. Bezpečnostní pokyny...3 3. Popis

Více

Uživatelská příručka. Hodinky s kamerou. Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod.

Uživatelská příručka. Hodinky s kamerou. Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod. Uživatelská příručka Hodinky s kamerou Vážení zákazníci, Před použitím přístroje prosím přečtěte tento návod. 1. Úvod Dostává se Vám do rukou kamera s mikrofonem, záznamem obrazu a zvuku skrytá v náramkových

Více

Multimediální bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem

Multimediální bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem 1503558204 VÝROBNÍ ČÍSLO Multimediální bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem 1. POPIS Představení produktu Děkujeme za zakoupení našeho bezdrátového prezentéru. Tento produkt využívá atraktivní

Více

BS-100 BS

BS-100 BS BS-100 1 2010-2-25 Upozornění Bezpečnostní rady Před použitím přístroje si pečlivě přečtěte všechny informace v tomto návodu. Možnosti využití 1. Kontrola vnitřních částí různých strojů, kde není za normálních

Více

Holicí strojek Návod k obsluze

Holicí strojek Návod k obsluze Návod k obsluze CZ SMS 3011BL / SMS 3012GR SMS 3013RD / SMS 3014TQ Před použitím tohoto přístroje se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním přístrojů

Více

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A

Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Kamera do auta s IR osvětlením a podporou SD karet HQS-205A Úvod Přečtěte si laskavě tento Návod k použití před prvním použitím přístroje. HD kamera do auta HQS-205A je špičkové řešení pro náročné uživatele

Více

MULTIFUNKČNÍ AUTO-NABÍJEČKA

MULTIFUNKČNÍ AUTO-NABÍJEČKA MULTIFUNKČNÍ AUTO-NABÍJEČKA Model: DO CFBM2128 NÁVOD K OBLUZE Tento chytrý výrobek je zkonstruován tak, aby sloužil jako užitečná výkonná svítilna a nabíječka do auta. Obsahuje zabudovanou dobíjecí baterii,

Více

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018

Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Návod k použití ŽEHLIČKA NA VLASY HM-4018 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Bezdrátová bezpečnostní HD kamera Arlo Pro 2 Stručná příručka

Bezdrátová bezpečnostní HD kamera Arlo Pro 2 Stručná příručka Bezdrátová bezpečnostní HD kamera Arlo Pro 2 Stručná příručka Obsah balení Děkujeme, že jste si vybrali kameru Arlo Pro 2. Začít můžete snadno. Bezdrátová kamera Arlo Pro 2 Dobíjecí baterie Napájecí adaptér

Více

Moje známka v pololetí 2011/2012 (letošní školní rok) na vysvědčení: (napiš číslo 1 až 5)

Moje známka v pololetí 2011/2012 (letošní školní rok) na vysvědčení: (napiš číslo 1 až 5) Přílohy Příloha č.1 - Dotazník Ahoj kluci a holky, prosím o vyplnění následujícího dotazníku. Dotazník má šest stránek. U otázek zaškrtni vždy jen jednu variantu, pokud není uvedeno jinak. Dotazník je

Více

ChatBot - Povídací robot

ChatBot - Povídací robot Scratch 1 ChatBot - Povídací robot Všechny Kódovací kluby - Code Clubs musí být registrovány. Tím, že zaregistrujete váš klub, můžeme měřit náš dosah, a můžeme tak pokračovat s poskytováním zdrojů pro

Více

Smartphone Gimball. Uživatelská příručka (Česky)

Smartphone Gimball. Uživatelská příručka (Česky) Smartphone Gimball Uživatelská příručka (Česky) www.rollei.cz Popis produktu Instalace software Stáhněte a nainstalujte aplikaci Rollei nazvanou "Rollei Smart Gimbal" na svůj telefon. Aplikace podporuje

Více

Nahřívací bunda. Návod na použití. Před použitím či sestavováním přístroje si prosím přečtěte celý přiložený návod na použití.

Nahřívací bunda. Návod na použití. Před použitím či sestavováním přístroje si prosím přečtěte celý přiložený návod na použití. Nahřívací bunda Návod na použití OBSAH BALENÍ Část Popis Počet A Bunda 1 B Baterie 1 C Nabíječka 1 Bezpečnostní informace Před použitím či sestavováním přístroje si prosím přečtěte celý přiložený návod

Více

Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101

Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101 Návod k použití BEZDRÁTOVÝ TYČOVÝ VYSAVAČ 2 v 1 R-101 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití.

Více

Návod k použití a instalaci. Multifunkční trouba

Návod k použití a instalaci. Multifunkční trouba Návod k použití a instalaci Multifunkční trouba 1 2 3 1 Pečící funkce 6 Tlačítko 2 Ukazatel teploty 7 Tlačítko / Dětský zámek 3 Elektronické hodiny 8 Zapnout / Vypnout 4 Tlačítko teplota 9 Vnitřní osvětlení

Více

IR hodinky s kamerou Návod k použití

IR hodinky s kamerou Návod k použití IR hodinky s kamerou Návod k použití www.spyshops.cz stránka 1 Důležité upozornění ohledně vodotěsnosti : Hodinky jsou schopny, při dodržení následujících pokynů spolehlivě pracovat do hloubky cca 3m.

Více

PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ

PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ NÁVOD K POUŽITÍ PŘED POUŽITÍM MYČKY/PŘIPOJENÍ VŠEOBECNÉ POKYNY A UPOZORNĚNÍ JAK DOPLŇOVAT ZÁSOBNÍK SOLI JAK DOPLNIT DÁVKOVAČ LEŠTIDLA JAK DOPLŇOVAT DÁVKOVAČ MYCÍHO PROSTŘEDKU ÚDRŽBA A ČIŠTĚNÍ 11 PŘED POUŽITÍM

Více

Manuál - obsah. Obsah balení. Návod k použití i-spy Tank. i-spy Tank

Manuál - obsah. Obsah balení. Návod k použití i-spy Tank. i-spy Tank Manuál - obsah Obsah... 2 Obsah balení... 2 Zprovoznění tanku... 3 Popis tanku... 3 Ovládací rozhraní... 4 Popis funkcí... 6 Resetování tanku... 7 Instalace baterií... 8 Ovládání tanku... 9 Pohybové ovládání...

Více

Dámský holicí strojek Wet/Dry s nabíjecí baterií. Návod k obsluze. Model ES2211. Před použitím si prosím přečtěte celý návod k obsluze.

Dámský holicí strojek Wet/Dry s nabíjecí baterií. Návod k obsluze. Model ES2211. Před použitím si prosím přečtěte celý návod k obsluze. Dámský holicí strojek Wet/Dry s nabíjecí baterií Návod k obsluze Model ES2211 Před použitím si prosím přečtěte celý návod k obsluze. Před použitím Strojek Wet/Dry je možno použít zamokra s pěnou i zasucha.

Více

VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH

VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH VŠESMĚROVÉ LED SVĚTLO S REPRODUKTOREM BLUETOOTH Uživatelská příručka 33040 Při používání modelu 33040 se řiďte následuj ícími pokyny 1. Zařízení 33040 zapněte tlačítkem napájení umístěným na jeho spodní

Více