Braun Series 7: Sonická technologie s Turbo režimem. trnd Projekt. Blog projektu: trnd kontakt:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Braun Series 7: Sonická technologie s Turbo režimem. trnd Projekt. Blog projektu: trnd kontakt:"

Transkript

1 trnd Projekt Braun Series 7: Sonická technologie s Turbo režimem. trnd Projekt Blog projektu: trnd kontakt: karmen@trnd.cz

2 Staň se online reportérem pro Braun Series 7. Váš startovací balíček. Na začátku projektu obdržíte bezplatný startovací balíček s následujícím obsahem: Těší nás, že značka Braun opakovaně důvěřuje naší trnd-komunitě. Další společný projekt je již na světě elektrický holicí strojek Braun Series 7. Série 7 přináší výkonný elektrický holicí strojek s inteligentní sonickou technologií. Díky režimu Turbo přizpůsobí holení hustotě vousů, čímž je docíleno obzvlášť příjemného a důkladného oholení. Ty a dalších 80 trnd-partnerů budete v tomto projektu: 1x elektrický holicí strojek Braun Series 7 Model 7899 pro suché i mokré holení včetně čisticí stanice Clean&Charge. + Projektový průvodce se zajímavými informacemi. testovat Braun Series 7 s čisticí stanicí. předávat své zkušenosti a znalosti ohledně Braun Series 7. Navíc budete mít možnost ohodnotit v roli online reportéra tento výrobek pomocí recenzí a hodnocení na online platformách. sdílet vaše upřímné názory na Braun Series 7 ve dvou online dotaznících.

3 Braun Series 7. Mnoho mužů vyžaduje důkladné oholení. To však většinou zabere spoustu času, kvůli těžko dostupným místům, která musí být oholeny několikrát. Sonická technologie s Turbo režimem. Světově jedinečná inteligentní sonická technologie s Turbo režimem. S mikrovibracemi za minutu zachytí více chloupků každým tahem. Díky tomu je opravdu důkladné oholení hračka. Na to má Braun odpověď: Elektrický holicí strojek Braun Series 7 nabízí opravdu důkladné oholení tak důkladné, že i vousy o délce 0,05mm zachytí jedním tahem. Díky sonické technologii s Turbo režimem je strojek silnější v okamžiku, kdy to nejvíce potřebujete. Například při holení hustších vousů.. To je umožněno díky dvěma technologiím: MacroMotion Holicí hlava s výkyvem o 40 lehce vede po větších konturách pro maximální kontakt s pokožkou. Turbo režim MicroMotion Samostatné zavěšení všech střihacích prvků reaguje i na ty nejjemnější kontury. Fungování Turbo režimu lze přirovnat k automobilu, který v náročném terénu vydává více energie při stejné rychlosti.

4 Braun ActiveLift. Holicí planžeta OptiFoil. Díky patentované ActiveLift technologii je strojek schopen zachytit a oholit vousy i na místech, kde leží naplocho na kůži - například na krku. Na holicí hlavici se nachází jedinečný oscilační zastřihovač. Planžeta OptiFoil zaručuje dokonalou pečlivost a déle trvající výsledek holení. Perforovaná planžeta, která má oblasti s různě velkými otvory, je schopna zachytit vousy v různých směrech růstu. Planžeta OptiFoil chrání pokožku před ostřím břitu. Sto třiceti pohyby za vteřinu narovná těsně přiléhající vousy. Stejně tak zachytí i dlouhé vousy a strniště. Planžeta holicích prvků s ergonomicky tvarovanými otvory 50 let zkušeností Braun má více než 50 let zkušeností s výzkumem holicích planžet, což se odrazilo i ve vývoji planžety OptiFoil.

5 Plně flexibilní 3-stupňový holicí systém. Pro to nejdůkladnější oholení se 3-stupňový holicí systém díky technologii SensoFlex přizpůsobí individuálním rysům vašeho obličeje. Na první pohled: Přednosti Series 7. Series 7 je prémiový model holicího strojku od značky Braun. Zde jsme shrnuli nejdůležitější vlastnosti výrobku. Holicí hlava se přizpůsobí rysům vašeho obličeje. Sonická technologie s Turbo režimem. Jedinečná kombinace otočné hlavice (SensoFlex) a pohyblivé planžety zajišťuje optimální kontakt s pokožkou v každé části obličeje. Výkonná baterie: Poskytuje až o 6 procent více síly na holení Tři holicí prvky jsou plně flexibilní. Nové barvy LED indikátoru: světle modrá modrá zelená. Tři nezávislé holicí prvky pracují současně a oholí delší vousy stejně jako strniště. Prémiový design s vysoce kvalitním povrchem Výměna holicí planžety 5 individuálních nastavení komfortu plynule přepínatelné: (1) extra-citlivý (5) intenzivní. Váš holicí strojek oholí během 18 měsíců v průměru vousů. Maximálního výkonu vašeho holicího strojku získáte, pokud každých 18 měsíců vyměníte holicí planžetu.

6 Vaše úkoly v roli online reportéra. 1 Vyzkoušejte Braun Series 7 a foťte. 3 Pište hodnocení online. Otevřete balíček a vyzkoušejte: Hurá, právě v rukou držíte svůj startovací balíček. Rozbalte svůj Braun Series 7 třeba společně se svými přáteli a rodinou. Pokud vás zajímá, jaké zajímavé funkce má, můžete si hned prostudovat manuál. Potom se o nich přesvědčte sami! Pořiďte fotky: Během projektu otestujte Braun Series 7 nasucho či namokro s holicí pěnou nebo gelem. Přesvědčte se o jednoduchosti jeho použití, výkonu a manipulaci s ním. Všechny poznatky zdokumentujte nejlépe pomocí fotografií. Ty můžete snadno nahrát v oblasti můj trnd. V tomto trnd-projektu si zahrajete na online reportéry a obdržíte Series 7, abyste si mohli udělat obrázek o jeho funkcích, výkonu a ostatních aspektech, důležitých při holení. Až budete mít dostatek zkušeností se sonickou technologií, Turbo režimem a ostatními speciálními funkcemi, sdělte ostatním své osobní poznatky online formou. Ty pak pomůžou dalším mužům, kteří zvažují koupi tohoto strojku, neboť se mohou na základě vašeho názoru lépe rozhodnout. Informace k různým modelům strojku Series 7 mohou zájemci najít na internetu na různých platformách. Podělte se o své zkušenosti nejlépe v online hodnoceních na příslušných webových portálech. Úkol splněn: Testování holicího strojku Braun Series 7 v každodenním životě. Abychom mohli vaše hodnocení na těchto online hodnotících platformách vidět, pošlete nám prosím internetový odkaz na svou recenzi prostřednictvím tlačítka Napsat zprávu v oblasti můj trnd. Na stránkách blogu projektu také najdete návody, jak na psaní recenzí! 2 Řekněte svůj upřímný názor. Úkoly splněny Recenze na Recenze na Podpořte Braun tým svými nápady a názory, stejně jako návrhy na zlepšení, které může Braun použít v budoucím vývoji produktu. Můžete nám napsat svůj názor na holicí strojek Braun Series 7 v průběhu trvání projektu tím, že vyplníte dva online dotazníky. Tyto dotazníky naleznete na stránkách trnd, v oblasti můj trnd. Jakmile bude online dotazník připraven, obdržíte od nás informace em. Úkoly splněny Počáteční dotazník vyplněn. Závěrečný dotazník vyplněn. Recenze na Na našem projektovém blogu budeme diskutovat všechny dotazy a nápady: Dotazy a připomínky ohledně projektu můžete zasílat em přímo na: karmen@trnd.cz

7 Zásady trnd. Abychom docílili upřímné, otevřené a úspěšné šeptandy, vytvořili jsme několik základních principů, jimiž se musí všichni členové projektového týmu řídit. Buďte otevření! Na trnd-projektu není nic tajného. Nesnažíme se o skrytou reklamu ani nechceme šířit žádné klamavé informace. Všichni účastníci by měli v době trvání projektu až budou hovořit se svými přáteli a známými dát všem na vědomí, že jsou členy trnd a podílejí se na jednom z našich projektů slovního doporučení. Buďte upřímní! Zdá se to být samozřejmé, ale bohužel to nemusí vždy být běžná praxe. Jedině upřímné slovní doporučení funguje. Nesnažte se lidmi manipulovat, ani nepopisujte věci lepší, než ve skutečnosti jsou. Jednoduše řekněte svůj upřímný názor a rovněž názor vašich přátel a známých. Mějte uši nastražené! Cílem slovního doporučení není ovlivňování vašich přátel či známých. Není třeba cokoliv vnucovat stačí jim o produktu z trnd-projektu říct a umožnit jim udělat si vlastní názor. Byli bychom rádi, kdybyste shromáždili takových názorů co nejvíce. Rady pro vaše online hodnocení. Cílem tohoto projektu je poskytnout naše upřímné hodnocení produktu na online hodnotících platformách. To může být užitečné pro ty, kteří hledají užitečné informace o novém strojku Braun Series 7. Jako online-reportéři projektu se můžete podělit o své upřímné názory a získané informace na holicí strojek Braun Series 7 prostřednictvím online platforem. Zde je výčet funkcí, které můžete ve svých hodnoceních posoudit: Suché a mokré holení s holicím strojkem Braun Series 7 Inteligentní sonická technologie s režimem Turbo 3-stupňový systém holení a planžeta OptiFoil Design a displej Jednoduchost nastavení Přesnost zastřihovače Nabíjení a životnost baterií Čisticí stanice Clean&Charge Čištění pod tekoucí vodou Výše uvedené návrhy slouží pouze jako podněty k vašemu vlastnímu pozorování. Mluvte o strojku Braun Series 7 vlastními slovy. Sdílejte poznatky, které si přejete, aby se ostatní o strojku dozvěděli. Také povězte výrobci o svých zkušenostech a zjištěních ve dvou online dotaznících.

8 Témata pro vaše recenze. Čisticí systém Clean&Charge. Abychom vám usnadnili psaní recenzí na online stránky, naleznete zde několik tipů na zajímavá témata k Braun Series 7. V tomto trnd projektu získáte zkušenosti mimo jiné i s čisticí stanicí Clean&Charge. Inteligentní sonická technologie. Inteligentní sonická technologie s Turbo režimem upravuje výkon motoru strojku podle hustoty vousů. Strojek automaticky detekuje množství vousů při každém holení a tím se stává holení pohodlnější i v těžce dostupných místech. Čištění. Braun, jako jediná značka, používá čisticí kapalinu na alkoholové bázi, která je schopná zničit až 99,99% bakterií při každodenním čištění. Testy prokázaly, že použití čisticí stanice je 10x hygieničtější než pouhé opláchnutí tekoucí vodou. Účinný i na těžko dostupných místech. Plně flexibilní 3-stupňový holicí systém strojku Braun Series 7 se plně přizpůsobí individuálním konturám obličeje, a proto spolehlivě oholí vousy i na bradě a krku. Hygienické čištění. Čisticí stanice Clean&Charge zničí až 99,99% všech bakterií díky čisticí kapalině na alkoholové bázi. Čištění pomocí čisticí stanice je 10x hygieničtější než pod tekoucí vodou. Svěží holení ve sprše. S modely Wet & Dry řady Series 7 mají muži na výběr: Holicí pěnu nebo gel? Holení nasucho nebo namokro? I váš model je zcela voděodolný a je tedy vhodný k použití ve sprše. Nabíjení. Zatímco je holicí strojek umístěn v čisticí stanici Clean&Charge, automaticky se nabíjí a je tak připraven na další holení. Údržba. Během čisticí fáze kapalina automaticky udržuje břit tak, aby bylo zajištěno nejlepšího holicího výkonu. Navíc se v této fázi uvolňuje čerstvá citronová vůně. Sušení. Po procesu čištění se holicí strojek automaticky důkladně osuší. Důležité: Holicí strojek by se měl nejlépe čistit bezprostředně po použití.

9 Doplňkové funkce. Holení s Braun Series 7 je ještě pohodlnější díky dodatečným funkcím. Zastřihovač pro přesný styling. Série 7 nabízí ten nejlepší výsledek holení. Pro módní design vašich vousů můžete použít výklopný zastřihovač vousů. Výkonné Li-Ion baterie bez paměťového efektu. Řada Series 7 je nabíjecí a pracuje bez kabelu na baterii. Holicí strojky Braun Series 7 mají 3,6 Voltovou Li-Ion baterii bez paměťového efektu. Stoprocentní omyvatelnost Modely Wet&Dry z řady Braun Series 7 jsou speciálně navrženy pro použití také pod sprchou. To vám poskytuje osvěžující, vlhké oholení. Při holení s ním můžete použít holicí pěnu či gel. Plné nabití baterie za 1 hodinu. Přístroj se plně nabije za pouhou jednu hodinu a to vám následně umožní 50 minut holení. 5 minutové rychlé nabití je více než dostatečné pro jedno oholení. Díky technologii SmartPlug se napětí přizpůsobí celému světu (100V-240V). Moderní displej. Řada Series 7 nabízí vysoce moderní displej, který ukazuje stav nabíjení, baterie a čištění. Paměťový efekt Tento efekt se vyskytuje u některých typů baterií. Pokud je baterie často nabíjena, i když ještě není přístroj vybitý, dochází ke ztrátě kapacity. Li-ion baterie, která je použita v Braun Series 7 tímto efektem netrpí nabíjení přístroje tedy lze začít i skončit kdykoliv.

10 Fakta o elektrických holicích strojcích. Čísla a fakta. Elektrický holicí strojek Braun Series 7. Mnoho mužů preferuje holení nasucho, proto volí elektrické holicí strojky. To má mnoho důvodů: Inteligentní sonická technologie s režimem Turbo zajišťuje Mikrovibrací za minutu pro zvlášť důkladné oholení. Někteří jej volí kvůli rychlosti oholení, jiní si pochvalují dobrou snášenlivost s pokožkou nebo hygienický způsob čištění pomocí čisticí stanice. Holicí hlava strojku se skládá ze sady pohyblivých břitů. Aby břity neporanily pokožku, jsou chráněny perforovanou planžetou (OptiFoil). Přitlačením strojku k pokožce pronikají vousy do otvorů planžety, čímž se narovnají a břit je oholí. Přizpůsobuje výkon hustotě vousů. Oholí vousy od délky 0,05mm. Plně flexibilní 3-stupňový holicí systém se přizpůsobí konturám obličeje. Funkce ActiveLift narovná vousy ležící horizontálně k pokožce. Li-ion baterie bez paměťového efektu: 1hodina nabíjení = 50 minut holení. U planžetových holicích strojků kterým je i Braun Series 7 se břity pohybují v lineárně nahoru a dolů. Planžetový systém od Braunu umožňuje velice důkladné a hladké oholení. Díky perforaci planžety zachytí strojek více vousů a zároveň chrání pokožku. Výsledek oholení tak vydrží mnohem déle. Čistící stanice Clean&Charge strojek nabíjí a automaticky jej udržuje. Funkce Wet&Dry: při použití ve sprše umožňuje holení nasucho i namokro s holicí pěnou i gelem. Doporučená maloobchodní cena 9 699Kč*. *Maloobchodní cena se může lišit v závislosti na prodejci.

11 trnd kontakt: 2016 trnd Central Eastern Europe Kft. Lublaňská 667/42, Praha

Braun Series 9 Nejúčinější a nejkomfortnější holení od Braunu.

Braun Series 9 Nejúčinější a nejkomfortnější holení od Braunu. trnd Projekt Braun Series 9 Nejúčinější a nejkomfortnější holení od Braunu. trnd Projekt Blog projektu: www.trnd.hu/braun-series-7-9 trnd kontakt: karmen@trnd.cz Staň se online reportérem pro Braun Series

Více

Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení!

Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení! Průvodce trnd-projektem Braun WaterFlex: Pro optimální dokonalost a pocit jemné pokožky při suchém, či mokrém holení, i s pěnou na holení! trnd projekt Projektový blog: www.trnd.cz/braun-waterflex Vaše

Více

Hladký pohyb, šetrné holení

Hladký pohyb, šetrné holení Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Pánský elektrický holicí strojek Wet & Dry Kroužky SkinGlide Břity GentlePrecisionPRO Nástavec pro tvarování brady SmartClick S7510/41 Hladký pohyb, šetrné

Více

Hladký pohyb, šetrné holení

Hladký pohyb, šetrné holení Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips Shaver series 7000 elektrický holicí strojek pro mokré a suché holení se systémem AquaTec Wet & Dry Kroužky Comfort 50 min bezdrátového použití/1h

Více

4 Pánské holení a péče o zevnějšek 2009. Pánské holení a péče o zevnějšek

4 Pánské holení a péče o zevnějšek 2009. Pánské holení a péče o zevnějšek 4 Pánské holení a péče o zevnějšek 2009 Pánské holení a péče o zevnějšek Neodolatelně hladký na dotek. Series 7 Series 5 Series 3 Series 1 6 Pánské holení a péče o zevnějšek 2009 Holicí strojky Series

Více

Dokonale hladké oholení, výjimečný komfort

Dokonale hladké oholení, výjimečný komfort Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Elektrický holicí strojek pro mokré a suché holení Břity V-Track Precision PRO Hlavy s 8 směry detekce křivek Osobní nastavení citlivosti Přesný zastřihovač

Více

Hladké, rychlé oholení

Hladké, rychlé oholení Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Philips Shaver series 5000 elektrický holicí strojek pro suché holení Systém břitů MultiPrecision Hlavy Flex s otáčením v pěti směrech Přesný zastřihovač

Více

OneBlade zastřihuje, tvaruje a oholí jakkoli dlouhé vousy

OneBlade zastřihuje, tvaruje a oholí jakkoli dlouhé vousy Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Pro zastřihování, tvarování, holení Oholí bez pořezání 3 hřebenové nástavce na strniště Nabíjecí, mokré i suché použití QP2520/20 OneBlade zastřihuje,

Více

Pojďme v České republice do boje proti lupům.

Pojďme v České republice do boje proti lupům. Head & Shoulders: Pojďme v České republice do boje proti lupům. Bez lupů po celý život*? Miliony lidí na celém světě** se zapojily do testu. Seznamte své přátele s Head & Shoulders. V tomto trnd-projektu

Více

OneBlade zastřihne, vytvaruje a oholí vousy všech délek

OneBlade zastřihne, vytvaruje a oholí vousy všech délek Předprodejní letáček pro země: Česká republika () OneBlade OneBlade pro zástřih, tvar, oholení Pro stříhání vousů, nikoli kůže 3 nasazovací hřebeny pro strniště Znovunabíjecí, mokré a suché použití QP2520/30

Více

Nový. Pošli podráždění pokožky k ledu. První holicí strojek s technologií aktivního chlazení na světě.

Nový. Pošli podráždění pokožky k ledu. První holicí strojek s technologií aktivního chlazení na světě. X X Nový Pošli podráždění pokožky k ledu. První holicí strojek s technologií aktivního chlazení na světě. Běžný problém způsobený holením Podráždění pokožky Lidé s citlivou pokožkou mohou během holení

Více

CeraVe - Expert na suchou pokožku

CeraVe - Expert na suchou pokožku Průvodce projektem CeraVe - Expert na suchou pokožku Vyvinuto s dermatology trnd Projekt Projektový balíček CeraVe Vaše úkoly v projektu 1. SEZNAMTE SE Ve svém projektovém balíčku najdete: CeraVe Hydratační

Více

VÁŠ IDEÁLNÍ POMOCNÍK PRO DOKONALÉ VÝSLEDKY ZASTŘIHOVÁNÍ, DOKONCE I VE SPRŠE TRIM & STYLE 12 IN 1 TN9160F0

VÁŠ IDEÁLNÍ POMOCNÍK PRO DOKONALÉ VÝSLEDKY ZASTŘIHOVÁNÍ, DOKONCE I VE SPRŠE TRIM & STYLE 12 IN 1 TN9160F0 TRIM & STYLE 12 IN 1 TN9160F0 VÁŠ IDEÁLNÍ POMOCNÍK PRO DOKONALÉ VÝSLEDKY ZASTŘIHOVÁNÍ, DOKONCE I VE SPRŠE Ostré čepele s dlouhou životností Titanový povrch pohyblivé čepele zvyšuje odolnost a zajišťuje

Více

Braun CoolTec: První holicí strojek s technologií aktivního chlazení.

Braun CoolTec: První holicí strojek s technologií aktivního chlazení. Příručka projektu trnd Braun CoolTec: První holicí strojek s technologií aktivního chlazení. Projekt trnd Projektový blog: www.trnd.com/braun-cooltec Tvůj trnd kontakt: lila@trnd.cz Staňme se trnd onlinereportéry

Více

Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027

Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027 Návod k použití ZASTŘIHOVAČ 9 v 1 R-1027 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod uschovejte

Více

Braun Face: První epilátor na obličej s čisticím kartáčkem na světě. trnd projekt. Průvodce trnd-projektem

Braun Face: První epilátor na obličej s čisticím kartáčkem na světě. trnd projekt. Průvodce trnd-projektem Průvodce trnd-projektem Braun Face: První epilátor na obličej s čisticím kartáčkem na světě. trnd projekt Projektový blog: www.trnd.cz/braun-face Vaše trnd-kontaktní osoba: alexa@trnd.cz trnd-partnerky

Více

Vánoce 2011 akční nabídka

Vánoce 2011 akční nabídka Vánoce 2011 akční nabídka QUATTRO TITANIUM BODY holicí strojek + 1 náhradní hlavice Běžná doporučená cena pro spotřebitele 99,- Kč 369,-Kč 63,87Kč Objednací kód 7000377E EAN kód 4027800037728 Počet balení

Více

Fantastická hladkost po dobu až 4 týdnů. www.braun.com EPILACE. 20 Epilace 2009

Fantastická hladkost po dobu až 4 týdnů. www.braun.com EPILACE. 20 Epilace 2009 Fantastická hladkost po dobu až 4 týdnů. www.braun.com EPILACE 20 Epilace 2009 Epilátory novinka novinka Silk épil Xpressive Nejlepší epilátor od Brauna MODEL 7781 wet&dry 7281 wet&dry 7280 7781 wet&dry

Více

Beyond: Dopřejte svému mazlíčkovi krmivo z přírodních surovin.

Beyond: Dopřejte svému mazlíčkovi krmivo z přírodních surovin. trnd průvodce projektem Beyond: Dopřejte svému mazlíčkovi krmivo z přírodních surovin. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.com/cz/beyond trnd kontakt: pepe@trnd.cz Poznejte nové krmivo pro psy Beyond!

Více

Tisková zpráva. Prosinec PT MS

Tisková zpráva. Prosinec PT MS Tisková zpráva Nejvýkonnější, multifunkční akumulátorové rázové utahováky ve své třídě: Bosch GDR 14,4 V-LI MF Professional a Bosch GDR 18 V-LI MF Professional Prosinec 2009 6709 PT MS Nejvyšší krouticí

Více

Důležité. Česky. 1Čištění holícího strojku

Důležité. Česky. 1Čištění holícího strojku 1 Důležité 1Před použitím Tento holící strojek pro mokré/suché holení se používá pro mokré holení s pěnou na holení nebo pro suché holení. Tento holící strojek je vodotěsný, a lze jej tudíž používat ve

Více

PROFI HOLÍCÍ STROJEK

PROFI HOLÍCÍ STROJEK PROFI HOLÍCÍ STROJEK NÁVOD K POUŽITÍ CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Prosíme, přečtěte si pečlivě tento návod k použití. Pokud výrobek předáváte další osobě, předejte jí i tento návod. BEZPEČNOSTNÍ

Více

BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ

BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ BOHATŠÍ CREMA PRO NEOBYČEJNÝ CHUŤOVÝ ZÁŽITEK BOHATÁ CREMA PROTOŽE KÁVA NENÍ JENOM ČERNÁ Vaše úkoly v projektu 1. OCHUTNEJTE A ROZDÁVEJTE Vychutnejte si společně s přáteli bohatou cremu v šálku kávy NESCAFÉ

Více

BODYGROOMER. MT 6030 Wet & Dry ČESKY

BODYGROOMER. MT 6030 Wet & Dry ČESKY BODYGROOMER MT 6030 Wet & Dry ČESKY cs A B E F G C D H I J 2 ČESKY 87-94 3 BEZPEČNOST Při používání spotřebiče dodržujte následující pokyny: 77Spotřebič je určen jen pro domácí použití. 77Tento spotřebič

Více

Vileda: Ulehčete si každodenní povinnosti s unikátními houbičkami a hadříky Vileda

Vileda: Ulehčete si každodenní povinnosti s unikátními houbičkami a hadříky Vileda trnd průvodce projektem Vileda: Ulehčete si každodenní povinnosti s unikátními houbičkami a hadříky Vileda trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.com/cz/vileda trnd kontakt: joey@trnd.cz Poznejte nové

Více

NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE

NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE NEUSTÁLE NAPLNO S NABÍJEČKOU EXIDE NOVÁ NABÍJEČKA OD SVĚTOVÉHO LÍDRA EXIDE STÁLE POD KONTROLOU S nabíječkou EXIDE se nebudete muset nikdy obávat, zda váš vůz nastartuje, nebo zda je vaše motocyklová baterie

Více

ZENDIUM: Přirozená* ochrana vaší ústní dutiny. trnd Projekt

ZENDIUM: Přirozená* ochrana vaší ústní dutiny. trnd Projekt trnd průvodce projektem : Přirozená* ochrana vaší ústní dutiny. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/zendium trnd kontakt: karmen@trnd.cz *S přirozenými enzymy a proteiny Přesvědčme se o jedinečných

Více

Narozen v Amsterdamu, doma po celém světě!

Narozen v Amsterdamu, doma po celém světě! trnd Projekt Heineken: Narozen v Amsterdamu, doma po celém světě! trnd Projekt Objevte vzrušující svět piva Heineken ve zbrusu novém projektu! Váš startovací balíček. Na začátku tohoto projektu obdrží

Více

Pet Clipper 6160. Uživatelský manuál

Pet Clipper 6160. Uživatelský manuál Pet Clipper 6160 Uživatelský manuál Technické parametry: Výkon 3W Pohotovostní režim 2 hodiny Specifikace nabíječky :DC/AC 220V-240V 50Hz Upozornění: Používejte přístroj pouze k účelu, k jakému byl vyroben!

Více

8Až. č. 1. týdnů bez epilace. Lumea. Technologie intenzivních světelných pulzů. IPL řešení. v Evropě

8Až. č. 1. týdnů bez epilace. Lumea. Technologie intenzivních světelných pulzů. IPL řešení. v Evropě Lumea 8Až týdnů bez epilace Technologie intenzivních světelných pulzů IPL řešení č. 1 v Evropě Snadný a účinný způsob, jak bezbolestně odstranit i ty nejjemnější chloupky. Tak bezpečný, že jej můžete používat

Více

Dámský holicí strojek Wet/Dry s nabíjecí baterií. Návod k obsluze. Model ES2211. Před použitím si prosím přečtěte celý návod k obsluze.

Dámský holicí strojek Wet/Dry s nabíjecí baterií. Návod k obsluze. Model ES2211. Před použitím si prosím přečtěte celý návod k obsluze. Dámský holicí strojek Wet/Dry s nabíjecí baterií Návod k obsluze Model ES2211 Před použitím si prosím přečtěte celý návod k obsluze. Před použitím Strojek Wet/Dry je možno použít zamokra s pěnou i zasucha.

Více

Denní dávka síly pro Vaši pleť.

Denní dávka síly pro Vaši pleť. trnd průvodce projektem Vichy Minéral 89 Hyaluron Booster: Denní dávka síly pro Vaši pleť. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/vichy-mineral trnd kontakt: pigeon@trnd.cz Vichy Minéral 89 Hyaluron

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení

Vítejte. Přehled. Obsah balení Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte Děkujeme Vám za nákup přenosné video lupy. Prosíme o přečtení tohoto návodu. Jeho obsah Vám pomůže, abyste mohli lupu používat, jak nejlépe je to možné.

Více

Zážitek z nejrychlejšího vysávání s bezdrátovým vysavačem

Zážitek z nejrychlejšího vysávání s bezdrátovým vysavačem Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Tyčový vysavač Sací hubice otočná o 360 25,2 V, doba provozu až 65 min 2 v 1: vysavač a ruční vysavač Mini Turbo kartáč FC6823/01 Zážitek z nejrychlejšího

Více

OPATŘENÍ PRO OMEZENÍ NEBEZPEČÍ VZNIKU POŽÁRU, ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM NEBO ZRANĚNÍ OSOB

OPATŘENÍ PRO OMEZENÍ NEBEZPEČÍ VZNIKU POŽÁRU, ÚRAZU ELEKTRICKÝM PROUDEM NEBO ZRANĚNÍ OSOB Návod k použití Holicí strojek pro muže REMINGTON MS2561 Důleţité bezpečnostní instrukce Během používání strojku musí být splněna základní opatření, včetně následujících. Dříve než začněte strojek používat,

Více

Pojďme se společně zbavit odolných skvrn.

Pojďme se společně zbavit odolných skvrn. Příručka projektu trnd Vanish Oxi Action: Pojďme se společně zbavit odolných skvrn. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/vanish Tvůj trnd kontakt: lila@trnd.cz Pojďme povědět světu o Vanish Oxi Action.

Více

Holicí strojek Návod k obsluze

Holicí strojek Návod k obsluze Návod k obsluze CZ SMS 3011BL / SMS 3012GR SMS 3013RD / SMS 3014TQ Před použitím tohoto přístroje se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním přístrojů

Více

MULTIFUNKČNÍ AUTO-NABÍJEČKA

MULTIFUNKČNÍ AUTO-NABÍJEČKA MULTIFUNKČNÍ AUTO-NABÍJEČKA Model: DO CFBM2128 NÁVOD K OBLUZE Tento chytrý výrobek je zkonstruován tak, aby sloužil jako užitečná výkonná svítilna a nabíječka do auta. Obsahuje zabudovanou dobíjecí baterii,

Více

ČEŠTINA Úvod Všeobecný popis (Obr. 1) Důležité Nebezpečí Varování

ČEŠTINA Úvod Všeobecný popis (Obr. 1) Důležité Nebezpečí Varování 34 ČEŠTINA Úvod Gratulujeme vám k zakoupení výrobku a vítáme vás ve světě Philips. Abyste mohli plně využít podpory, kterou společnost Philips poskytuje, zaregistrujte svůj výrobek na adrese www.philips.com/welcome.

Více

Mistrovské dílo funkčnosti a designu

Mistrovské dílo funkčnosti a designu Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu V prodeji od září 2015 Nové Geberit AquaClean Mera Mistrovské dílo funkčnosti a designu. Kompletní zařízení Geberit AquaClean Mera povyšuje komfort

Více

User manual QC5375 QC5370

User manual QC5375 QC5370 User manual QC5375 QC5370 1 14 Čeština Úvod Blahopřejeme vám k nákupu a vítáme vás ve společnosti Philips. Abyste mohli plně využít podpory, kterou Philips poskytuje, zaregistrujte svůj výrobek na adrese

Více

ST-HC 7391. Holící strojek Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz

ST-HC 7391. Holící strojek Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz ST-HC 7391 Holící strojek Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si

Více

Váš nepostradatelný společník při zahradničení.

Váš nepostradatelný společník při zahradničení. Užijte si to. Odpočiňte si. Váš nepostradatelný společník při zahradničení. Make it your home. S lehkým a ergonomickým zahradním nářadím Isio firmy Bosch je všechno hračka. Multifunkční pohonná jednotka

Více

HLE 30. z Dámský holicí strojek. Návod na používanie

HLE 30. z Dámský holicí strojek. Návod na používanie HLE 30 CZ z Dámský holicí strojek Návod na používanie Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) Tel. +49 (0) 731 / 39 89-144 Fax: +49 (0) 731 / 39 89-255 www.beurer.de Mail: kd@beurer.de Česky

Více

TE04-0242 NÁVOD K POUŽITÍ

TE04-0242 NÁVOD K POUŽITÍ PROFI AUTONABÍJEČKA AUTO/MOTO BATERIÍ CZ Model: TE04-0242 NÁVOD K POUŽITÍ Vážení zákazníci, děkujeme Vám za Vaši důvěru, kterou jste nám projevili nákupem tohoto výrobku. Tento návod k obsluze je součástí

Více

HQ8870 ENGLISH 4 POLSKI 14 ROMÂNĂ 25 РУССКИЙ 36 ČESKY 48 MAGYAR 58 SLOVENSKY 69 УКРАЇНСЬКІЙ 79 HRVATSKI 90 EESTI 100 LATVISKI 110 LIETUVIŠKAI 120

HQ8870 ENGLISH 4 POLSKI 14 ROMÂNĂ 25 РУССКИЙ 36 ČESKY 48 MAGYAR 58 SLOVENSKY 69 УКРАЇНСЬКІЙ 79 HRVATSKI 90 EESTI 100 LATVISKI 110 LIETUVIŠKAI 120 3 ENGLISH 4 POLSKI 14 ROMÂNĂ 25 РУССКИЙ 36 ČESKY 48 MAGYAR 58 SLOVENSKY 69 УКРАЇНСЬКІЙ 79 HRVATSKI 90 EESTI 100 LATVISKI 110 LIETUVIŠKAI 120 SLOVENŠČINA 130 HQ8870 48 ČESKY Důležité Před použitím přístroje

Více

Pivo s charakterem pro muže s charakterem!

Pivo s charakterem pro muže s charakterem! Průvodce trnd-projektem Ležák za studena chmelený: Pivo s charakterem pro muže s charakterem! trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/lezak-za-studena-chmeleny Váš trnd-kontakt: karmen@trnd.cz Vychutnejte

Více

Klíčem je mobilní smartphone

Klíčem je mobilní smartphone Klíčem je mobilní smartphone AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací

Více

Systém bateriových přístrojů 36V LITHIUM-ION

Systém bateriových přístrojů 36V LITHIUM-ION Systém bateriových přístrojů Oregon OKAMŽITÝ START Žádné tahání el. kabelů Žádné zahřívání Žádné mixování oleje a benzínu NULOVÉ EMISE Přátelské k životnímu prostředí Žádné benzínové výpary KOMFORT A POHODLÍ

Více

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ! PROSÍM, PŘEČTĚTE! Dvoupólové měřiče napětí Fluke T110, T130 a T150 Výzva k dobrovolnému vrácení výrobků z důvodu závady

BEZPEČNOSTNÍ UPOZORNĚNÍ! PROSÍM, PŘEČTĚTE! Dvoupólové měřiče napětí Fluke T110, T130 a T150 Výzva k dobrovolnému vrácení výrobků z důvodu závady Vážení distributoři společnosti Fluke, Jak bylo sděleno dne 11. října 2018, společnost Fluke Corporation zjistila bezpečnostní problém, který se týká některých dvoupólových měřících přístrojů Fluke T110,

Více

Tak jednoduché, tak bezpečné: Nabíječky akumulátorů C3 a C7 společnosti Bosch

Tak jednoduché, tak bezpečné: Nabíječky akumulátorů C3 a C7 společnosti Bosch Tak jednoduché, tak bezpečné: Nabíječky akumulátorů C3 a C7 společnosti Bosch Zajišťujeme spolehlivé nabíjení při maximální bezpečnosti Novinka! Funkce Memory: Uložení posledního nastvení do paměti Novinka!

Více

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem

GARDENA péče o stromy a keře. GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem GARDENA péče o stromy a keře GARDENA nástroje na stříhání v sobě spojují trvalou kvalitu střihu s vysokým komfortem Stříhání silnějších větví bez vynaložení velké síly: Vysoká kvalita střihu díky promyšlené

Více

NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE

NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE NÁVOD K INSTALACI A OBSLUZE Obj. č.: 85 70 30 Toto zařízení Vám usnadní startování motoru Vašeho vozidla po jeho dlouhém stání nebo po dlouhé zimní přestávce. Položte jednoduše tuto solární ochranu proti

Více

Philips Lumea Advanced návod k použití pro SC1999

Philips Lumea Advanced návod k použití pro SC1999 Philips Lumea Advanced návod k použití pro SC1999 Philips Lumea Advanced sc 1999 je moderní levnější bratranec velmi žádaných modelů Lumea Prestige např. 956. Má stejnou životnost lampy, 15 a více let

Více

Čeština Úvod www.philips.com/welcome Všeobecný popis (Obr. 1) Důležité nebezpečí varování

Čeština Úvod www.philips.com/welcome Všeobecný popis (Obr. 1) Důležité nebezpečí varování User manual QG3340 1 Čeština 31 Úvod Blahopřejeme vám k nákupu a vítáme vás ve společnosti Philips. Abyste mohli plně využít podpory, kterou Philips poskytuje, zaregistrujte svůj výrobek na adrese www.philips.com/welcome.

Více

Tisková zpráva. Nejvýkonnější 18-ti voltová úhlová bruska: GWS 18 V-LI Professional od firmy Bosch s lithium-iontovým akumulátorem

Tisková zpráva. Nejvýkonnější 18-ti voltová úhlová bruska: GWS 18 V-LI Professional od firmy Bosch s lithium-iontovým akumulátorem Tisková zpráva Nejvýkonnější 18-ti voltová úhlová bruska: GWS 18 V-LI Professional od firmy Bosch s lithium-iontovým akumulátorem březen 2010 PI 6918 PT Nejvyšší poměr odbroušeného materiálu a výkonu při

Více

Tvůj projektový balíček s Jar okamžitá pěna

Tvůj projektový balíček s Jar okamžitá pěna Průvodce projektem Tvůj projektový balíček s Jar okamžitá pěna Pro Tebe: 1x Jar okamžitá pěna 375ml 1x náhradní náplň trndkuchařka s recepty Průvodce projektem Pro Tvoje přátele: 3x Jar okamžitá pěna 375ml

Více

Ajvar Podravka: Čistě zeleninová příloha z paprik a lilku. trnd Projekt. trnd průvodce projektem

Ajvar Podravka: Čistě zeleninová příloha z paprik a lilku. trnd Projekt. trnd průvodce projektem trnd průvodce projektem Ajvar Podravka: Čistě zeleninová příloha z paprik a lilku. trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/podravka-ajvar trnd kontakt: freud@trnd.cz Představujeme ajvar Podravka! Jsme

Více

Klíčem je mobilní telefon

Klíčem je mobilní telefon Klíčem je mobilní telefon AirKey Uzamykací systém pro flexibilní použití Tak dynamický jako potřeby zákazníků Systém AirKey je další inovací v nabídce společnosti EVVA. Tento elektronický uzamykací systém,

Více

Zdravotní polštář s hudební terapií WM Návod k použití

Zdravotní polštář s hudební terapií WM Návod k použití Zdravotní polštář s hudební terapií WM-3000 - Návod k použití Obsah ÚVOD... 3 ZÁKLADNÍ VLASTNOSTI PRODUKTU... 3 DŮLEŽITÉ BEZPEČNOSTNÍ INSTRUKCE... 3 POPIS PŘÍSTROJE... 4 POUŽÍVÁNÍ PŘÍSTROJE... 5 VLOŽENÍ

Více

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce

Vítejte. Přehled. Obsah balení 1. Přenosná video lupa 2. Video kabel 3. USB kabel. Popis přístroje a funkce Přenosná video lupa Uživatelská příručka Vítejte HCP-01 4,3palcová přenosná video lupa pomáhá lidem se zrakovým postižením při čtení tištěného obsahu. Pro pohodlnější čtení může být lupa připojena k televizi

Více

NÁVOD K OBSLUZE REMINGTON. Obj. č.: 84 02 25

NÁVOD K OBSLUZE REMINGTON. Obj. č.: 84 02 25 NÁVOD K OBSLUZE REMINGTON Obj. č.: 84 02 25 Tento návod k obsluze je součástí výrobku. Obsahuje důležité pokyny k uvedení do provozu a k obsluze. Jestliže výrobek předáte jiným osobám, dbejte na to, abyste

Více

Kontaktní čočky Biofinity Energys

Kontaktní čočky Biofinity Energys trnd průvodce projektem Kontaktní čočky Biofinity Energys Ulevte svým očím od digitální únavy. trnd Projekt Zaostřete na svět ostrého zraku Harmonogram projektu V našem novém projektu společně nakoukneme

Více

HL 35. z Dámský holicí strojek. Návod na používanie...2. Beurer GmbH Söflinger Str Ulm (Germany)

HL 35. z Dámský holicí strojek. Návod na používanie...2. Beurer GmbH Söflinger Str Ulm (Germany) HL 35 CZ z Dámský holicí strojek Návod na používanie...2 Beurer GmbH Söflinger Str. 218 89077 Ulm (Germany) www.beurer.com ČESKY Obsah 1. Použití k určenému účelu...3 2. Bezpečnostní pokyny...3 3. Popis

Více

Dlouhotrvající svěží vůně do každého praní.

Dlouhotrvající svěží vůně do každého praní. Průvodce trnd-projektem Vonné perličky Lenor Unstoppables. Dlouhotrvající svěží vůně do každého praní. trnd Projekt Blog projektu: ww.trnd.cz/lenor trnd contact: freud@trnd.cz Vítejte v našem nejnovějším

Více

Poznejme společně to pravé osvěžení s čajem Ledový Anglán!

Poznejme společně to pravé osvěžení s čajem Ledový Anglán! Průvodce trnd-projektem AHMAD TEA: Poznejme společně to pravé osvěžení s čajem Ledový Anglán! trnd Projekt Projektový blog: www.trnd.cz/ledovy-anglan Váš trnd-kontakt: karmen@trnd.cz Osvěžte se v létě

Více

HQ7415MONO ENGLISH 4 POLSKI 11 ROMÂNĂ 19 РУССКИЙ 27 ČESKY 36 MAGYAR 43 SLOVENSKY 51 УКРАЇНСЬКІЙ 59 HRVATSKI 67 EESTI 74 LATVISKI 81 LIETUVIŠKAI 88

HQ7415MONO ENGLISH 4 POLSKI 11 ROMÂNĂ 19 РУССКИЙ 27 ČESKY 36 MAGYAR 43 SLOVENSKY 51 УКРАЇНСЬКІЙ 59 HRVATSKI 67 EESTI 74 LATVISKI 81 LIETUVIŠKAI 88 3 ENGLISH 4 POLSKI ROMÂNĂ 9 РУССКИЙ 7 ČESKY 36 MAGYAR 43 SLOVENSKY 5 УКРАЇНСЬКІЙ 59 HRVATSKI 67 EESTI 74 LATVISKI 8 LIETUVIŠKAI 88 SLOVENŠČINA 95 HQ745MONO 36 ČESKY Důležité Před použitím přístroje přečtěte

Více

Multimediální bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem

Multimediální bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem 1503558204 VÝROBNÍ ČÍSLO Multimediální bezdrátový prezentér USB s laserovým paprskem 1. POPIS Představení produktu Děkujeme za zakoupení našeho bezdrátového prezentéru. Tento produkt využívá atraktivní

Více

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod Kov Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA Kombinujte a využívejte našich výhod FEIN Select + vám nabízí možnost kombinace jednoho nebo několika strojů s akumulátory

Více

INTELIGENTNÍ NABÍJEČKA IPC-7

INTELIGENTNÍ NABÍJEČKA IPC-7 Návod k použití CZ INTELIGENTNÍ NABÍJEČKA IPC-7 4738890 - IPC-7 Děkujeme Vám za projevenou důvěru zakoupením výrobku značky FK technics. Tento návod Vás seznámí s uvedeným výrobkem, jeho funkcemi a správnou

Více

Vysoce účinný epilátor Rowenta, maximálně jemný k pokožce* SKIN RESPECT EP EP8020F0

Vysoce účinný epilátor Rowenta, maximálně jemný k pokožce* SKIN RESPECT EP EP8020F0 SKIN RESPECT EP8020+21 EP8020F0 Vysoce účinný epilátor Rowenta, maximálně jemný k pokožce* Účinná epilace ohleduplná k vaší pokožce Skin Respect kombinuje účinné odstraňování chloupků s inovativní a k

Více

Průvodce pro zahraniční pracovníky (Spojené království)

Průvodce pro zahraniční pracovníky (Spojené království) Průvodce pro zahraniční pracovníky (Spojené království) Úvod Tento krátký dokument vám pomůže porozumět tomu, jaké zdroje máte k dispozici, jak je můžete využít a jak můžete získat doklad o ověření vašich

Více

Holicí strojek Návod k obsluze

Holicí strojek Návod k obsluze Návod k obsluze CZ SMS 4011BL SMS 4012GR SMS 4013RD SMS 4014TQ Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze, a to i v případě, že jste již obeznámeni s používáním spotřebičů

Více

Styl vychází z toho, co je uvnitř.

Styl vychází z toho, co je uvnitř. Styl vychází z toho, co je uvnitř. Představujeme Vám Neuro, vybroušené nástroje pro profesionální stylisty. Kreativní vize podporované špičkovou technologií: to je inteligentní styling. Záruka 2 roky 01

Více

SSL/MSL. ČESKY: Návod k použití. Před použitím si pozorně přečtěte návod a ponechte si jej pro potřebu do budoucna.

SSL/MSL. ČESKY: Návod k použití. Před použitím si pozorně přečtěte návod a ponechte si jej pro potřebu do budoucna. SSL/MSL ČESKY: Návod k použití. Před použitím si pozorně přečtěte návod a ponechte si jej pro potřebu do budoucna. OBSAH Důležité informace.......3-7 Uvedení do provozu 8-13 Připevnění držáku dálkového

Více

Obnovená pokožka s pocitem větší pevnosti

Obnovená pokožka s pocitem větší pevnosti Předprodejní letáček pro země: Česká republika () Řešení pro omlazení pokožky Svěží a zdravá pokožka Pevnější pokožka Použití na mokré i suché pokožce S každodenním i běžným nástavcem SC6250/01 Obnovená

Více

NOVINKA PRACÍ PROSTŘEDEK 3v1:

NOVINKA PRACÍ PROSTŘEDEK 3v1: Průvodce projektem NOVINKA PRACÍ PROSTŘEDEK 3v1: Vždy uchovávejte mimo dosah dětí.. A.I.S.E. Více: www.keepcapsfromkids.eu S LENOREM SE CÍTÍM SKVĚLE. ŠIŘTE POVĚDOMÍ O KAPSLÍCH LENOR 3v1 V našem novém projektu

Více

Připojení k domácí WiFi pomocí aplikace

Připojení k domácí WiFi pomocí aplikace Připojení k domácí WiFi pomocí aplikace Robo.com 3 je koncentrací technologie společnosti Hoover. Navigační systém (algorithmic advanced intelligence) používá výpočet jedinečného algoritmu na určení nejefektivnější

Více

HQ6849 ENGLISH 4 POLSKI 13 ROMÂNĂ 23 РУССКИЙ 33 ČESKY 44 MAGYAR 53 SLOVENSKY 63 УКРАЇНСЬКІЙ 72 HRVATSKI 83 EESTI 92 LATVISKI 101 LIETUVIŠKAI 111

HQ6849 ENGLISH 4 POLSKI 13 ROMÂNĂ 23 РУССКИЙ 33 ČESKY 44 MAGYAR 53 SLOVENSKY 63 УКРАЇНСЬКІЙ 72 HRVATSKI 83 EESTI 92 LATVISKI 101 LIETUVIŠKAI 111 3 ENGLISH 4 POLSKI 3 ROMÂNĂ 3 РУССКИЙ 33 ČESKY 44 MAGYAR 53 SLOVENSKY 63 УКРАЇНСЬКІЙ 7 HRVATSKI 83 EESTI 9 LATVISKI 0 LIETUVIŠKAI SLOVENŠČINA 0 HQ6849 44 ČESKY Důležité Před použitím přístroje přečtěte

Více

Startovací zdroj & Power banka G19, G27 Uživatelská příručka

Startovací zdroj & Power banka G19, G27 Uživatelská příručka Startovací zdroj & Power banka G19, G27 Uživatelská příručka Čtěte pozorně instrukce v příručce a používejte produkt správně a podle návodu, abyste se s ním lépe a rychleji seznámili. Možná budou mezi

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9. Inovace a zkvalitnění výuky směřující k rozvoji odborných kompetencí žáků středních škol Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: Číslo projektu: Název projektu školy: Šablona V/2: EU PENÍZE ŠKOLÁM CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Výuka s ICT na SŠ obchodní České Budějovice

Více

Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables.

Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables. trnd Průvodce projektem Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables. Nonstop* svěží vůně až do dalšího vyprání. Blog projektu: www.trnd.cz/lenor-unstoppables Kontakt trnd: Pigeon@trnd.cz *až 12 týdnů, při

Více

Uživatelská příručka

Uživatelská příručka Uživatelská příručka Chytrý tréninkový přístroj pro výuku tenisu Děkujeme, že jste si vybrali chytrý tréninkový přístroj na výuku tenisu. Prosím, přečtěte si pečlivě tuto příručku, než začnete přístroj

Více

Jabra. Talk 30. Návod k použití

Jabra. Talk 30. Návod k použití Jabra Talk 30 Návod k použití 1. Vítejte...3 2. Přehled Jabra Talk 30...4 2.1 Dodávané příslušenství 3. Způsob nošení...5 3.1 Nasazení gelových nástavců 4. Nabíjení...7 4.1 Význam kontrolních světel 4.2

Více

Always here to help you. Register your product and get support at www.philips.com/welcome BG2038 BG2036 BG2028 BG2026 BG2025 BG2024.

Always here to help you. Register your product and get support at www.philips.com/welcome BG2038 BG2036 BG2028 BG2026 BG2025 BG2024. Always here to help you Register your product and get support at www.philips.com/welcome BG2038 BG2036 BG2028 BG2026 BG2025 BG2024 User manual 1 26 Čeština Úvod Gratulujeme vám k zakoupení výrobku a vítáme

Více

PROFI HOLÍCÍ STROJEK

PROFI HOLÍCÍ STROJEK PROFI HOLÍCÍ STROJEK NÁVOD K POUŽITÍ CZ Děkujeme Vám za zakoupení tohoto výrobku. Prosíme, přečtěte si pečlivě tento návod k použití. Pokud výrobek předáváte další osobě, předejte jí i tento návod. BEZPEČNOSTNÍ

Více

ČEŠTINA Úvod Všeobecný popis (Obr. 1) Důležité Nebezpečí Varování

ČEŠTINA Úvod Všeobecný popis (Obr. 1) Důležité Nebezpečí Varování ČEŠTINA 47 Úvod Gratulujeme vám k zakoupení výrobku a vítáme vás ve světě Philips. Abyste mohli plně využít podpory, kterou společnost Philips poskytuje, zaregistrujte svůj výrobek na adrese www.philips.com/welcome.

Více

Návod k použití ZASTŘIHOVACÍ SET 9 V 1 R-1025

Návod k použití ZASTŘIHOVACÍ SET 9 V 1 R-1025 Návod k použití ZASTŘIHOVACÍ SET 9 V 1 R-1025 Před použitím tohoto spotřebiče se prosím seznamte s návodem k jeho obsluze. Spotřebič používejte pouze tak, jak je popsáno v tomto návodu k použití. Návod

Více

Pusťte se. správně! Udělejte to. do toho.

Pusťte se. správně! Udělejte to. do toho. Pusťte se do toho. Udělejte to správně! NOVINKA! Akumulátorové vrtací šroubováky PSR 14,4 LI-2 a PSR 18 LI-2 s funkcí Bosch PowerControl. Vrtání a šroubování ještě nikdy nebylo tak komfortní a jednoduché.

Více

Nová řada ATTIX 33 a 44

Nová řada ATTIX 33 a 44 Nová řada ATTIX 33 a 44 Dělá svoji práci... Proto já mohu dělat tu svou Protože jen to nejlepší je dost dobré... Nová generace. Nejlepší ve své kategorii. Díky kompletně nové konstrukci a průmyslovému

Více

Skrytá IP kamera v baterii na iphone 6

Skrytá IP kamera v baterii na iphone 6 Skrytá IP kamera v baterii na iphone 6 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele: SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, email: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 1. Zobrazení

Více

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou

Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Externí baterie na iphone 4/4S/5/5S s HD kamerou Návod k použití Hlavní výhody produktu: Dokonalé maskování skryté kamery nová a neokoukaná Velmi kvalitní HD obraz a kvalitní zvuk Kompatibilita s modely

Více

Manuál nabíječka Ctek D250TS

Manuál nabíječka Ctek D250TS Manuál nabíječka Ctek D250TS GRATULUJEME Gratulujeme k zakoupení víceúčelové nabíječky, 12 V konvertoru a bateriového ekvalizéru. Tato nabíječka je součástí řady profesionálních nabíječek společnosti Ctek.

Více

hansgrohe Raindance Select S s proudem PowderRain NOVÝ Nový jemný proud s mikrokapkami. Nový proud PowderRain od hansgrohe.

hansgrohe Raindance Select S s proudem PowderRain NOVÝ Nový jemný proud s mikrokapkami. Nový proud PowderRain od hansgrohe. hansgrohe Raindance Select S s proudem PowderRain NOVÝ Nový jemný proud s mikrokapkami. Nový proud PowderRain od hansgrohe. 2 hansgrohe Příběh hansgrohe Příběh 3 4 hansgrohe Příběh Relaxační a jemný sprchový

Více

УКРАЇНСЬКА 106 SLOVENŠČINA 178 БЪЛГАРСКИ 193

УКРАЇНСЬКА 106 SLOVENŠČINA 178 БЪЛГАРСКИ 193 ENGLISH 4 POLSKI 19 ROMÂNĂ 33 РУССКИЙ 47 ČESKY 63 MAGYAR 77 SLOVENSKY 92 УКРАЇНСЬКА 106 HRVATSKI 121 EESTI 135 LATVISKI 149 LIETUVIŠKAI 164 SLOVENŠČINA 178 БЪЛГАРСКИ 193 SRPSKI 209 HQ9160 ČESKY 63 Důležité

Více

ČEŠTINA Úvod Všeobecný popis (Obr. 1) Důležité Nebezpečí Varování

ČEŠTINA Úvod Všeobecný popis (Obr. 1) Důležité Nebezpečí Varování ČEŠTINA 25 Úvod Gratulujeme vám k zakoupení výrobku a vítáme vás ve světě Philips. Abyste mohli plně využít podpory, kterou společnost Philips poskytuje, zaregistrujte svůj výrobek na adrese www.philips.com/welcome.

Více

Čeština Úvod www.philips.com/welcome Všeobecný popis (Obr. 1) Důležité nebezpečí varování

Čeština Úvod www.philips.com/welcome Všeobecný popis (Obr. 1) Důležité nebezpečí varování User manual QG3371 1 Čeština 31 Úvod Gratulujeme vám k zakoupení výrobku a vítáme vás ve společnosti Philips. Abyste mohli plně využít podpory, kterou Philips poskytuje, zaregistrujte svůj výrobek na adrese

Více

Vytvořte a sledujte své lístky pro podporu. Copyright Tungsten Corporation plc 2018

Vytvořte a sledujte své lístky pro podporu. Copyright Tungsten Corporation plc 2018 Vytvořte a sledujte své lístky pro podporu Vítejte ve systému Tungsten Network. Cílem tohoto videa je představit jednotlivé kroky postupu, jak vytvářet žádosti o podporu, jak sledovat stav dříve vytvořených

Více

DECHOVÝ ALKOHOL TESTER JETT5N. pro osobní použití

DECHOVÝ ALKOHOL TESTER JETT5N. pro osobní použití DECHOVÝ ALKOHOL TESTER JETT5N pro osobní použití Návod k použití Obsah návodu k použití Předmluva 2 Představení přístroje 3 Hlavní vlastnosti: 3 Technické specifikace 3 1. Popis přístroje a funkcí 4 1.1

Více