PODZIM ZPESTŘÍ NOVÁ 308

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PODZIM ZPESTŘÍ NOVÁ 308"

Transkript

1

2

3 3 EDITORIAL PODZIM ZPESTŘÍ NOVÁ 308 Vážení přátelé a věrní čtenáři Peugeot Bulletinu, doufám, že jste pohodlně usazeni a v dobré náladě. Podzimní večery bývají spíše zadumané, ale právě proto vhodné k četbě kvalitní literatury. Od letního čísla Bulletinu se toho u Peugeotu událo opravdu dost a je proto nejvyšší čas, abychom vás o nejdůležitějších novinkách informovali. Ing. Pavel Havelka Key Account Manager Především má Peugeot Česká republika nového generálního ředitele, pana Nicolase Perrina, jehož vám představujeme hned v úvodu. Přišel k nám ve chvíli, kdy nejen horečně pracujeme na plánech pro rok 2014, ale zároveň byl také u toho, když jsme odborné veřejnosti poprvé předvedli novou generaci modelu Peugeot 308. Tento skvělý vůz samozřejmě dominuje i našemu Bulletinu. Myslím si, že zaslouženě, neboť po všech stránkách učinil velký skok kupředu. Pevně věřím, že budete mít brzy možnost novou 308 sami pořádně vyzkoušet. Máme pro vás připravena testovací auta i atraktivní nabídku, která vychází vstříc potřebám iremních zákazníků. Novináři nový Peugeot 308 zatím hodnotí velmi pozitivně, ale pro nás jsou nejdůležitější vaše první dojmy a názory. Už se na ně těšíme. Jsme rádi, že už teď můžeme považovat rok 2013 za dobrý. Přispěla k tomu rovněž nově navázaná spolupráce s tak renomovanými společnostmi jako je ČD Cargo nebo Cemex. Těmito významnými úspěchy se chceme mírně pochlubit i v Bulletinu. Pomalu vbíháme do pomyslné cílové rovinky letošního roku. Přeji vám výtečný iniš a příjemné čtení o Peugeotech. Ing. Pavel Havelka Key Account Manager PEUGEOT Fleet Bulletin 19 / občasník pro leetové a V.I.P. klienty společnosti PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. Námět a redakční příprava: Kateřina Malá a Ing. Pavel Havelka Layout a graika: Wizard Systems & Jožo Marinica Firma PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA s.r.o. je zapsána v obch. rejstříku vedeném MS v Praze, dne , oddíl C,vložka 47847

4 4 AKTUALITY: Planeta Peugeot PEUGEOT ČESKÁ REPUBLIKA MÁ NOVÉHO ŘEDITELE Společnost Peugeot Česká republika má od nového generálního ředitele. Stal se jím čtyřiačtyřicetiletý Nicolas Perrin, který do České republiky přichází z centrály ve Francii, kde měl v rámci oddělení mezinárodního marketingu na starosti management speciálních událostí a sponzoringu (image, autosalony, partnerství, atd.). Na pozici generálního ředitele vystřídal pan Nicolas Perrin Joëla Gorina, který po téměř ročním pobytu v České republice odchází pracovat pro skupinu PSA Peugeot Citroën do Německa. OBCHODNÍ VÝSLEDKY: +9 % PRO PEUGEOT, -9 % pro automobilový Trh Přes přetrvávající klesající tendenci českého automobilového trhu značka Peugeot v ČR posiluje svoji pozici. Zatímco oproti loňskému roku trh o 9 % poklesl, prodeje vozů Peugeot o 9 % narostly. Celkový prodejní výsledek ke konci srpna činil 5920 registrovaných vozů, což představuje 5,19% podíl na trhu a 5. místo v pořadí značek. Díky výhodné akční ceně se jednoznačně nejprodávanějším modelem letošního roku stal Peugeot 308 s 1577 vozy, což představuje 60% nárůst oproti roku Následuje Peugeot 208 s 710 vozy a Peugeot 301 s 620 vozy. Raketový vzestup zažívá také modernizované sportovní kupé Peugeot RCZ. Silnou pozici drží Peugeot v ČR i v oblasti lehkých užitkových vozů. 873 letos prodaných vozů, 12,3% podíl na trhu LCV, 4. místo v pořadí automobilek a 22,8% nárůst oproti roku to jsou výsledky více než uspokojivé. Navíc je v následujících měsících ještě vylepší realizace významné leetové zakázky týkající se modelu Boxer. Pozitivní zprávy přicházejí i z Francie, klíčového trhu pro značku Peugeot. Pokles prodejů je nižší než pokles automobilového trhu a tržní podíl značky mírně roste. Počet objednávek se oproti loňskému roku zvýšil a perspektivy jsou příznivé, zejména díky modelu Peugeot 2008, u něhož již počet objednávek ve Francii překročil kusů.

5 5 AKTUALITY: Planeta Peugeot DVĚSTĚOSMIČKA OPĚT ZÍSKALA FLEETOVÉ ZLATO 3. října 2013 byly na slavnostním galavečeru v Praze vyhlášeny výsledky ankety ALD Automotive Fleet Awards. Tato anketa každoročně oceňuje nejlepší osobnosti, produkty a služby v oblasti pořizování, správy a řízení vozových parků ve firmách. Značka Peugeot si z vyhlašování pravidelně odváží cenné leetové trofeje již po několik let. Ani letošní, v pořadí už šestý ročník nebyl výjimkou. Tentokrát získal ocenění v podobě tradiční sošky Fleetové múzy model Peugeot 208. V kategorii Referentské vozy Standard získal cenu FIREMNÍ AUTO ROKU a obhájil tak loňské prvenství. Stočlennou porotu, která ho zvolila vítězem mezi devíti nominovanými vozy, přesvědčil zejména interiérem a jízdními vlastnostmi. V dalších kategoriích bodoval model Peugeot 508 SW obsazením bronzového stupínku v kategorii Manažerské automobily. 400 ZAKÁZKA ROKU 2013: UžiTkOVých VOZů Vyhlašovatelem bezpochyby nejdůležitějšího letošního výběrového řízení je pro značku Peugeot významná státní společnost zabývající se distribucí pošty v České republice. Náročné požadavky tohoto klíčového zákazníka splnily vozy Peugeot Partner a Peugeot Boxer. Užitkový Partner se podílí na zakázce 120 objednanými vozy, tedy počtem, který převyšuje dosavadní letošní prodeje tohoto vozu; dalších 30 vozů je v osobním provedení Partner Tepee. Největšímu a zároveň nejprodávanějšímu zástupci užitkové řady, modelu Boxer, díky zmiňované zakázce vzroste počet prodaných vozů o 250 ks (240x Boxer Furgon a 10x Boxer Polocombi). Další významnou fleetovou zakázkou jsou lehké užitkové vozy pro ČD Cargo. Značka Peugeot zabodovala ve výběrovém řízení především kombinací vysokých zůstatkových hodnot, nízkých servisních nákladů a atraktivních pořizovacích cen modelů Partner, Expert a Boxer převážně v užitkovém provedení. Obě zmíněné společnosti pořizují vozidla formou operativního leasingu.

6 6 PŘEDSTAVUJEME: Zavolejsikurýra.cz s.r.o. V KURÝRNÍCH SLUŽBÁCH Firma Zavolej si kurýra již ve svém názvu naznačuje, čím se zabývá. Přepravuje zásilky nejen po celé České republice a Slovensku, ale i v rámci Evropské unie. Na trhu působí od roku 2003 a jak říká její jednatel pan Martin Zoch, není pro nás problém v případě zájmu či požadavku klienta doručit zásilku kamkoliv si přeje. V tom jim pomáhají i vozy Peugeot. Pane Zochu, podnikat v oblasti kurýrních a doručovacích služeb je velmi náročné zejména s ohledem na mobilitu a vozový park. Jaká vozidla a v jakém provedení aktuálně provozujete? Samozřejmě že provozování kurýrních a doručovacích služeb je velmi náročná činnost, ale věřím, že když to děláte s nasazením, úsilím a s dobrým kolektivem spolupracovníků, dá se zvládnout všechno. Vozidla, která využíváme v našem vozovém parku, jsou převážně od značky Peugeot. Dále využíváme v menším počtu i vozy jiných značek. Jak je váš vozový park vytížen? Naše iremní vozy jsou v provozu 365 dní v roce, přičemž projezdy jsou velmi rozmanité - od až po km ročně. Jaké aspekty rozhodovaly při volbě dodavatele iremní mobility pro vaši společnost? Na prvním místě je dnes cena a podmínky po prodeji, v tomto případě Peugeot drží u naší společnosti jasné prvenství. Velkou mírou je pro nás i lidský faktor, vstřícnost managementu, prodejců i vedoucích servisů. Opět Peugeot u nás drží první místo. Značka Peugeot se chystá uvést na trh užitkový vůz Partner s elektrickým pohonem. Zvažovali byste jeho zařazení do vozového parku? Tato varianta pohonu je velmi zajímavá a naše společnost je jí nakloněna. Při první příležitosti, kterou budeme mít, bychom rádi Partner Electric vyzkoušeli. Na závěr nám prosím řekněte, co je hlavním cílem pro vaši společnost? To je dobrá otázka; samozřejmě, že nadále udržovat velmi vysoký standard našich služeb a stále rozšiřovat a rozvíjet nabídku, abychom šli s dobou a přizpůsobili se našim klientům k jejich plné spokojenosti. Děkujeme za rozhovor.

7 7 NOVINKY: Facelift pro modely 3008 a 5008 MODELY 3008 A 5008 DOSTALY NOVOU TVÁř Crossover 3008 představuje jeden ze zásadních úspěchů značky Peugeot. Od svého uvedení na trh dosáhl celosvětově prodaných vozů, což je o 50 % více než byl původně stanovený cíl. V roce 2012 tento model nabídl jako první na světě hybridní dieselový pohon a 3008 HYbrid4 dnes tvoří 10 % prodejů vozu Peugeot 5008 je především praktický vůz pro pohodlné a bezpečné cestování. Charakterizuje ho propracované místo řidiče a modularita prostoru pro cestující: pět samostatně sklopných sedadel, rovná podlaha, sedadlo spolujezdce sklopné do polohy stolku. Vůz je určen až pro sedm pasažérů, jimž nabízí dostatek prostoru a vysoký komfort. Oba modely se nyní přibližují k aktuální modelové řadě především novou přední maskou a výraznými předními i zadními světlomety. Přibyly také nové technologické prvky výbavy, které ještě podtrhují dynamiku a lehkost ovládání např. head-up displej s barevným rozlišením nebo zadní parkovací kamera.

8 8 NOVINKA: Peugeot 308 NOVÝ PEUGEOT 308: ELEGANTNÍ DESIGN, INOVATIVNÍ KOKPIT A REKORDNÍ EMISE CO 2 PRO ZCELA NOVÉ POCITY Z JÍZDY Nový Peugeot 308 je ztělesněním posunu směrem k luxusnějším kategoriím vozů, kterým se značka vydala před několika lety. Zadávací podmínky se řídily požadavkem kvality na všech úrovních, ať jde o design, výběr materiálů, spojování dílů, akustické zpracování či odolnost. Kompaktní a lehký vůz s příkladnou dynamikou Nový Peugeot 308 je s délkou 425 cm nejkompaktnějším hatchbackem ve svém segmentu. Díky nové platformě EMP2 došlo ke zkrácení předního i zadního převisu. Objem zavazadlového prostoru (470 litrů, z toho 35 litrů pod podlahou) je v tomto segmentu rekordní. Nová platforma EMP2 přispěla rovněž k vysoké efektivitě. Nižší hmotnost, zkrácené převisy, nižší těžiště, elektrický posilovač řízení, kompaktní volant, výkonné pneumatiky a brzdy - spojené se zkušenostmi značky v oblasti nápravového systému dodávají novému Peugeotu 308 příkladné dynamické chování. Výsledkem je dosud nevídaná syntéza vynikající mrštnosti, komfortu a jízdní stability. Optimalizovanou koncepcí a použitím moderních materiálů (velmi vysokopevnostní ocel THLE, kompozitní materiály, hliník) došlo k celkovému snížení hmotnosti o 140 kg.

9 Elegantní technologický interiér Peugeot i-cockpit představuje zcela novou koncepci interiéru. Tvoří ho čtyři součásti: kompaktní volant, vyvýšený sdružený přístroj umožňující číst informace aniž byste spustili z očí vozovku, velmi kvalitní středová konzola a velký dotykový displej s úhlopříčkou 9.7. Minimum ovladačů a použití ušlechtilých materiálů přinášejí působivou čistotu linií. Účinné motory a rekordně nízké emise Nový Peugeot 308 je vybaven nejnovějšími benzínovými a dieselovými motory. Jde o benzínový tříválec, motor THP (Mezinárodní motor roku 2013) a dieselový motor e-hdi. U benzínových verzí činí výkon k, emise CO 2 začínají na úrovni 114 g/km. Výkony dieselových verzí se pohybují od 92 do 115 k, emise CO 2 od 95 g/km. Podpůrné prvky pro klidnější řízení Pro komfort a bezpečnost posádky je vůz vybaven řadou prvků: systém sledování mrtvého úhlu, elektrická parkovací brzda, kamera pro snadné couvání využívající velký barevný displej, bezklíčový přístup do vozu a nastartování, systém City Park*. Příplatkový paket Driver Assistance Pack zahrnuje tři zařízení využívající radar umístěný v přední části vozu: aktivní tempomat, vizuální a zvukovou výstrahu Distant Alert a automatické nouzové brzdění. Více než třetina vozů bude mít pneumatiky s ultra nízkým valivým odporem. Ty umožňují dosahovat průměrné úspory 3 g CO 2 /km, s vylepšenou brzdnou dráhou na vlhké silnici a se stejnou trvanlivostí jako standardní pneumatiky. Na jaře 2014 se nabídka rozšíří o nový benzínový tříválcový motor s turbodmychadlem 1.2 e-thp, o motor BlueHDi s mimořádně nízkou spotřebou a emisemi (3,1 l/100 km, 82 g CO 2 /km) a o šestistupňové automatické převodovky nové generace. Nový Peugeot 308 se vyrábí ve Francii, později bude zahájena výroba v Číně. Na českém trhu je v prodeji od konce října. * K dispozici od jara 2014.

10 10 REPORTÁŽ: Peugeot Professional Roadshow UŽITKOVÉ VOZY PROJELY REPUBLIKU Společnost Peugeot Česká republika ve spolupráci s koncesionáři uspořádala v září 2013 již 3. ročník Peugeot Professional Roadshow. Tým odborníků značky představil veřejnosti kompletní řadu lehkých užitkových vozů včetně nejrůznějších kombinací, verzí a úprav. Od 3. do 24. září 2013 jezdila po celé České republice demonstrační lotila lehkých užitkových vozů Peugeot. Na svých zastávkách představila návštěvníkům desítku modelů - od nejmenšího zástupce Bipper, přes středně velké modely Expert a Partner v osobních i užitkových verzích až po největší dodávku Boxer ve variantách Combi, Valník a Minibus. K vidění byla i kompletní nabídka užitkových čtyřkolek Dangel pro každý terén i počasí. Koncept roadshow se stal osvědčenou a efektivní součástí naší obchodní strategie. Letošní akce je dalším krokem v upevňování naší silné pozice na trhu užitkových vozů v ČR, prohlásil Marco Venturini, ředitel prodejů společnosti Peugeot ČR.

11 Pro návštěvníky Peugeot Professional Roadshow 2013 byla připravena speciální nabídka inancování užitkových vozů za 7000 Kč měsíčně a kupon na smlouvu Peugeot Optiway Servis na km zdarma. Součástí akce byl také doprovodný program a každodenní soutěž o dvě karty CCS v hodnotě 3000 Kč. Roadshow se zastavila celkem na čtrnácti místech ve větších městech a přilákala zhruba tisícovku zájemců Usměvavé hostesky zvaly živnostníky k návštěvě stánku. 2. Hosté se u kávy či nealko piva dozvěděli veškeré potřebné informace. 3. Roadshow nabízí jedinečnou možnost prohlédnout si kompletní řadu užitkových vozů Peugeot. 4. Pro případné dotazy byl k dispozici prodejce.

12 12 PŘEDPREMIÉRA: RCZ R RCZ R VýkON A účinnost s POdPisEm PEUGEOT sport návštěvníci letošního frankfurtského autosalonu se mohli na stánku Peugeot seznámit s dalším mistrovským kouskem značky z hlediska designu a jízdní dynamiky. Exkluzivní rcz r je supersportovní variantou emblematického kupé rcz, které si od svého uvedení na trh získalo již více než zákazníků. RCZ R se s výkonem 270 k/199 kw stává nejsilnějším sériovým modelem v historii značky: zrychlení z 0 na 100 km/h za méně než 6 sekund, emise CO 2 pouze 145 g/km. Tohoto výsledku bylo dosaženo díky zmenšení objemu motoru (downsizing), aerodynamické optimalizaci a snížení hmotnosti. Ke skvělým jízdním vlastnostem napomáhá i speciický nápravový systém spojený se samosvorným diferenciálem Torsen. K intenzivním pocitům při řízení aktivně přispívá volant malých rozměrů, krátká řadicí páka, speciická hliníková hlavice řadicí páky s červenou lištou a nová sedadla z dílen týmu Peugeot Sport, která poskytují pevnější držení odpovídající úrovni výkonu RCZ R. Peugeot RCZ R se představí ve 4 odstínech karoserie: červená Erythrée, černá Perla Nera, šedá Sidobre a bílá Opale. Nabídne však i řadu prvků umožňujících osobní úpravu na míru, jako je například lesklá nebo matná karbonová střecha, polepy na karoserii nebo černé kryty vnějších zpětných zrcátek. RCZ R bude v prodeji od začátku roku 2014.

13 13 LEASING: ALD AUTOMOTIVE VOZŮ OD ALD AUTOMOTIVE Společnost ALD Automotive je součástí přední evropské bankovní skupiny Société Générale a na českém trhu působí od roku Za tu dobu prošla dynamickým vývojem: došlo k odklonu od retailu a finančního leasingu a od roku 2003 se společnost jednoznačně zaměřila na poskytování operativního leasingu pro firemní klienty. Ze společnosti, která nebyla v TOP 10, se ALD Automotive vypracovala v jednoho z lídrů trhu operativního leasingu. Stále více českých irem si již do svého vozového parku automobily nekupuje. Jejich pořizování a provoz řeší operativním leasingem. Například skupina EUROVIA jich takto využívá už kolem sedmi set. Zatím poslední vůz, Peugeot Partner, převzala koncem října v pražském autosalonu Domanský od irmy ALD Automotive, pro kterou se tento Peugeot stal jubilejním automobilem v portfoliu. Spolupráce mezi společnostmi EUROVIA a ALD Automotive trvá již od roku Většinu automobilů v našem vozovém parku provozujeme v rámci operativního full service leasingu u společnosti ALD Automotive. Tato varianta pořízení automobilů je pro naši společnost ekonomicky příznivější a provozně komfortnější než jejich nákup. Nemáme tak v aktivech vázány vlastní inanční prostředky, které můžeme využít k rozvoji svého hlavního předmětu podnikaní, tvrdí Radim Hliňák, vedoucí útvaru nákupů skupiny EU- ROVIA CS. Vyspělá Evropa používá operativní leasing jako hlavní nástroj inancování automobilových lotil, na vyspělých trzích má operativní leasing podíl až 70 %, upozornil Jaroslav Laur, obchodní a marketingový ředitel ALD Automotive. V České republice je financováno operativním leasingem přes automobilů ročně. Očekáváme posun směrem k intenzivnějšímu outsourcingu služeb a tedy dalšímu posílení role operativního leasingu na tuzemském trhu. Dosažení mety vozidel v portfoliu je pro nás významným okamžikem. Věřím, že i v ekonomicky nelehkých dobách tento pozitivní trend dokážeme udržet, doplnil Jaroslav Laur. Přes stávající stagnaci na českém leasingovém trhu první pololetí potvrdilo zájem podnikatelských subjektů o operativní leasing. Jeho podíl na celkovém leasingovém trhu dosáhl 43 procent. Například u společnosti ALD Automotive vzrostl od ledna do června letošního roku objem smluv operativního leasingu o 11 % ve srovnání s loňskem.

14 14 INTERVIEW: CEMEX 3 OTÁZKY Marek ŠIMÍK Procurement Manager CEMEX Czech Republic Firma CEMEX je předním celosvětovým výrobcem a dodavatelem hotových betonových směsí, cementu, kameniva, přísad a dalších stavebních materiálů a má více než stoletou tradici. V České republice, kde působí od roku 2005, provozuje 58 betonáren, 7 štěrkoven, 6 kamenolomů a cementovou mlýnici. Její vozový park budou v několika příštích letech tvořit výhradně vozy Peugeot. 1. Mohl byste krátce uvést fungování Vašeho vozového parku a Vaši pozici? O vozový park osobních vozidel v naší společnosti CEMEX se stará oddělení Procurement, které řídím. Vozidla můžeme rozdělit do dvou základních kategorií: osobní vozidla a dodávky. Tato vozidla jsou dále rozdělena dle pracovních pozic a přiřazení souvisejícího s pracovní náplní zaměstnanců. 2. V nedávné době jste sjednotili car policy pod jednu značku - Peugeot. Jaké aspekty Vás přivedly právě k volbě Peugeotu? Hlavním měřítkem pro nás byla kombinace parametrů: kvalitní výbava, bezpečnost, design a samozřejmě cena. Velmi důležitým faktorem při rozhodování byl i přístup zástupců značky Peugeot, který byl a je na vysoké profesionální úrovni. 3. Jaké modely z portfolia značky Peugeot budete provozovat a kolik aut se lvem na kapotě hodláte pořídit? Z osobních vozů to budou modely 2008, 308 hatchback a 308 SW, 508 sedan a 508 SW, z dodávek modely Partner a Boxer. Množství se bude přímo odvíjet od potřeb, které bude naše společnost mít. V tomto roce to bude cca 15 vozů, v příštích letech okolo vozů ročně, vždy v závislosti na ukončených stávajících nájmech a aktuální potřebě. Děkujeme za rozhovor.

15

16

11. ročník

11. ročník 11. ročník Co jsou Fleet Awards? Fleet Awards jsou celostátní anketou zaměřenou na oblast fleetového managementu. Každoročně jsou na jejich podporu a propagaci pořádány specializované akce, odborná setkání

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA

více radosti Více emocí, NOVÁ KIA RIO VROZENÁ DYNAMIKA NOVÁ KIA RIO Více emocí, více radosti Stačí jeden pohled na atraktivní, sportovní design nového modelu Kia Rio a Vaše fantazie začne horečně vymýšlet důvody, proč usednout za volant a vyrazit na vyjížďku.

Více

Kia cee d a cee d SW

Kia cee d a cee d SW Nová Kia Picanto V roce 2011 byla uvedena druhá generace tohoto malého městského automobilu, který se vyznačuje nízkou spotřebou paliva, vysokou bezpečností a výbornými emisemi CO 2. V základní výbavě

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015

ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 ŠKODA AUTO Česká republika Ondřej Pospíšil 10. září 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů Přes

Více

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA

NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA NOVÁ HYBRID COROLLA HYBRID 3 NOVÁ ÉRA TOYOTY COROLLA Po 12 letech dáváme sbohem označení Auris a zahajujeme novou éru modelu Corolla nejprodávanějšího vozu světa. Toyota Corolla, nyní s rozšířenou nabídkou

Více

FULLBACK EXTENDED CAB

FULLBACK EXTENDED CAB FULLBACK EXTENDED CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 52.28U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 135 kg - L1

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Amarok Technická data Platná pro modelový rok 2013 Užitkové vozy Amarok Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Tokio, 30. listopadu 2011: Koncern Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), výrobce automobilů Subaru, oznámil světovou premiéru modelu SUBARU BRZ (výstavní model), která

Více

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA

NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA FULLBACK DOUBLE CAB Obrázek je pouze ilustrativní. NABÍDKA VERZÍ - NOVÉ AKČ NÍ CENÍKY KÓD MOTOR NOSNOST OBJEM ROZVOR STŘECHA VÝBAVA CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 53.48U.2 2.4 MTJ 15k 6MT S&S E6 13 kg - L1 SX

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Ondřej Pospíšil 18. června 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

Elektrický motor jako součást ekologické strategie značky Peugeot. Jaromír Heřmanský Brno, 20. března 2012

Elektrický motor jako součást ekologické strategie značky Peugeot. Jaromír Heřmanský Brno, 20. března 2012 Elektrický motor jako součást ekologické strategie značky Peugeot Jaromír Heřmanský Brno, 20. března 2012 Je spalovací motor nenahraditelný? První vůz vybavený spalovacím motorem vyrobil Peugeot už před

Více

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park

Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Toyota Business Plus Kalkulace pro vozový park Nabídku připravil Sinkner Ondrej Toyota Dolák s.r.o. České Budějovice 370-11 České Budějovice České Vrbné 2354 tel.: +420721989282 Kalkulace připravena pro

Více

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015

ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 ŠKODA AUTO Fleet v České republice Miroslav Bláha 23. dubna 2015 Aktivní zastoupení na více než 100 trzích po celém světě Automobily ŠKODA se vyrábějí v 7 zemích světa 5 286 prodejních a servisních partnerů

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Transporter Technická data Platná pro modelový rok 3 Užitkové vozy Transporter Informace o spotřebě paliva a emisích CO 2 najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru, převodovky a karoserie

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

PODZIM S NOVÝM SEDANEM

PODZIM S NOVÝM SEDANEM 3 EDITORIAL PODZIM S NOVÝM SEDANEM Vážení obchodní přátelé, letní období je již za námi a vstupujeme do podzimní části roku. Pevně věřím, že jste si léto užili a v rámci svých dovolených načerpali energii

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

S E D A N 12/2016 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 SEDAN VÁŠ NOVÝ CIVIC Nový Civic sedan s atraktivním designem a vyspělým konstrukčním provedením je ztělesněním našeho inovativního přístupu a zápalu pro technickou znamenitost. Výrazné a nadčasové linie

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Caddy Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Caddy Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda

Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Redakční autotest: Mitsubishi Eclipse Cross. Japonské kladivo na Karoq s jedním typem motoru! Škoda Je pro vás Mitsubishi Outlander příliš staromódní? Japonci přichází s odpovědí jménem Eclipse Cross.

Více

SUVERÉNNÍ OBCHODNÍ MODEL: VY A VÁŠ VŮZ BUSINESS PAKETY

SUVERÉNNÍ OBCHODNÍ MODEL: VY A VÁŠ VŮZ BUSINESS PAKETY SUVERÉNNÍ OBCHODNÍ MODEL: VY A VÁŠ VŮZ BUSINESS PAKETY LAND ROVER DISCOVERY S modelem Land Rover Discovery je každá jízda skutečné dobrodružství, ať vás cesta zavede kamkoli do volné přírody nebo za každodenními

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 5DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 273 900 Kč Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Kapsa na zadní straně sedadla spolujezdce Sluneční

Více

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013

ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 ZIMNÍ TESTY PNEUMATIK PIRELLI V ROCE 2013 Praha, 11.listopadu 2013 S příchodem zimního období zveřejňují hlavní evropské a ruské automobilové časopisy testy zimních pneumatik, které srovnávají nejvýznamnější

Více

TISKOVÁ DOKUMENTACE CITROËN DS3 CABRIO: RADOST V KAŽDÉM OKAMŽIKU. Paříž 31. srpna 2012

TISKOVÁ DOKUMENTACE CITROËN DS3 CABRIO: RADOST V KAŽDÉM OKAMŽIKU. Paříž 31. srpna 2012 TISKOVÁ DOKUMENTACE Paříž 31. srpna 2012 CITROËN DS3 CABRIO: RADOST V KAŽDÉM OKAMŽIKU Citroën několik dní před pařížským autosalonem píše další kapitolu historie řady DS a představuje nový model: DS3 Cabrio.

Více

2016 Hyundai Motor Czech

2016 Hyundai Motor Czech 2016 Hyundai Motor Czech Kdo? Jan Ulip Fleet Area Representative Přehled modelové řady Hyundai Novinky Hyundai i30 TCO Představení testovací flotily 2016 Modelová řada Hyundai Modelová řada Hyundai Osobní

Více

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI

PŘÍLOHA TECHNICKÁ SPECIFIKACE :44 K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI PŘÍLOHA K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI TECHNICKÁ SPECIFIKACE Osobní automobil, obchodní třída Terénní, kompaktní SUV 4x4 (pohon všech kol), pravostranný provoz Motor o výkonu min. 80 kw, max. objem motoru 2000

Více

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV

ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV F I R S T E D I T I O N ALFA ROMEO UNIKÁTNÍ I MEZI SUV Alfa Romeo proslula jedinečnými vozy, které nabízí nejen úchvatný design, ale dokáží řidičům poskytnout naprosto výjimečné potěšení z jízdy. Vozy

Více

NOVÁ ŠKODA OCTAVIA: SVOU VLASTNÍ CESTOU

NOVÁ ŠKODA OCTAVIA: SVOU VLASTNÍ CESTOU NOVÁ ŠKODA OCTAVIA: SVOU VLASTNÍ CESTOU Osobitý design předních světlometů... významu modelu OCTAVIA pro automobilku, ať už se jedná o normální O verzi nebo sportovně laděné RS, hovoří v první řadě prodejní

Více

Driving Performance. Mercedes-AMG.

Driving Performance. Mercedes-AMG. Driving Performance. Mercedes-AMG. Driving Performance. Mercedes-AMG. 2 Obsah Obsah 3 Každé AMG má výkon v krvi. Obsah. Jsou rychlá jako blesk, mají skvělé jízdní vlastnosti a nenapodobitelný zvuk. Přesto

Více

PRVENSTVÍ PIRELLI V TESTECH LETNÍCH PNEUMATIK

PRVENSTVÍ PIRELLI V TESTECH LETNÍCH PNEUMATIK PRVENSTVÍ PIRELLI V TESTECH LETNÍCH PNEUMATIK Období teplejšího počasí je před námi, a tak je ten správný čas k testování produktů určených pro léto. Zkušení testovací jezdci významných automobilových

Více

ŠKODA FABIA Zážehové motory

ŠKODA FABIA Zážehové motory ŠKODA FABIA Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem,

Více

OPERATIVNÍ LEASING PRO SOUKROMÉ OSOBY

OPERATIVNÍ LEASING PRO SOUKROMÉ OSOBY Full Service Leasing PEUGEOT 208 ACTIVE 5p 1,2 PureTech 82k BVM5 EURO6 321 700 Kč RELAX 4 780 Kč 4 535 Kč Středová loketní opěrka + chromované zdobení řadicí páky Dotyková obrazovka SMEG + USB/Jack + Bluetooth

Více

Nabídka č osobní automobily

Nabídka č osobní automobily Nabídka č. 6793 - osobní automobily Firma: Fiat Chrysler Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Adresa: Madarász Viktor u. 47. A-B., 1138 Budapešť DIČ: CZ683178324 IČ: 01-09-167595 Telefon: 800 200

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO

MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO MASERATI LEVANTE GRANSPORT 350 MY18 PRODÁNO www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/309/ Cena Ceníková cena bez DPH 88 486 Ceníková cena s DPH 107 068 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Rosso seats,

Více

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA FABIA COMBI Zážehové motory Motor Motor zážehový, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 Vrtání zdvih [mm mm] 74,5 76,4 zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený

Více

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15)

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Nejprostornější a nejschopnější Outback charakterizuje smělejší a výraznější design Převodovka Lineartronic CVT v kombinaci s motorem Boxer

Více

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KAROQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

Kdy obměnit vozy ve firmě?

Kdy obměnit vozy ve firmě? Kdy obměnit vozy ve firmě? Co děláme? 1. Pomáháme firmám zajistit mobilitu svých pracovníků efektivně 2. Pomáháme dodavatelům na automobilové trhu prodávat produkty a služby s co nejvyšší přidanou hodnotou

Více

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ RS Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný dvěma turbodmychadly, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm mm] 81,0 95,5 Maximální výkon/otáčky

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Caddy Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Spotřeba paliva, emise CO 2 skříňový vůz/skříňový vůz BlueMotion novaný provoz (l/100 km) novaný provoz (g/ km) 1,2 l TSI BMT 5stupňová manuální 62 (84)

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/382/ 90 584 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 90 584 Ceníková cena s DPH 109 607 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Bianco Nero/Rosso

Více

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory

ŠKODA KAMIQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory

ŠKODA KODIAQ SCOUT Vznětové motory Motor Motor vznětový, přeplňovaný turbodmychadlem s nastavitelnou geometrií lopatek, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 1968 Vrtání zdvih [mm

Více

Terénní užitkové vozidlo

Terénní užitkové vozidlo Terénní užitkové vozidlo Společník pro práci a volný čas Mechron Je jedno, zda chcete pracovat na farmě nebo v lese, Kioti Mechron 4 4 se hodí pro všechny práce. Se čtyřmi nezávisle zavěšenými koly zadní

Více

TOYOTA COROLLA TOYOTA VÍKEND září Nejprodávanější auto na světě

TOYOTA COROLLA TOYOTA VÍKEND září Nejprodávanější auto na světě TOYOTA COROLLA Nejprodávanější auto na světě TOYOTA VÍKEND 16. 17. září 2017 Jednička ve spolehlivosti TŰV zpráva 2016 Toyota Corolla Nejprodávanější vozidlo světa NEJLEPŠÍ POMĚR CENA / VÝKON COROLLA 1,6

Více

Technické podmínky. pro veřejnou zakázku s názvem Centrální nákup automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí v roce 2015

Technické podmínky. pro veřejnou zakázku s názvem Centrální nákup automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí v roce 2015 Příloha č. 1 zadávací dokumentace Technické podmínky pro veřejnou zakázku s názvem Centrální nákup automobilů pro resort Ministerstva životního prostředí v roce 2015 Automobily musí splňovat následující

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3 4 Zdvihový objem [cm 3 ] 999 1498

Více

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO MASERATI LEVANTE GRANLUSSO DIESEL MY19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/388/ 93 769 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 93 769 Ceníková cena s DPH 113 460 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Nobile

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

BMW Group Česká republika

BMW Group Česká republika pro Média Group Česká Dr. Josef Reiter Generální ředitel, Group Česká Group Group je se značkami, MINI a Rolls-Royce jedním z nejúspěšnějších výrobců automobilů a motocyklů na světě. Je globální společností

Více

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ

VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ VÝBAVY A CENY AVEO 4DVEŘOVÉ CENÍK PLATNÝ OD 1.4.2012 CENA 1.2 Edice 100 1.4 Edice 100 CENÍKOVÁ CENA AKČNÍ CENA 279 900 Kč 286 900 Kč \ Interiér Kapsa na zadní straně sedadla řidiče Zapalovač a popelník

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2017 Crafter Nový Motory splňující emisní normu Euro 6 Typ motoru/počet ventilů na válec Vstřikování/přeplňování Zdvihový objem (cm 3 ) Max. výkon [kw (k)] při otáčkách

Více

Nová ŠKODA OCTAVIA: Svou vlastní cestou

Nová ŠKODA OCTAVIA: Svou vlastní cestou Nová ŠKODA OCTAVIA: Svou vlastní cestou Osobitý design předních světlometů vozu ŠKODA OCTAVIA je jen začátkem. Nejúspěšnější model značky i nadále nastavuje měřítka v oblastech konektivity, bezpečnosti

Více

ŠKODA SCALA Zážehové motory

ŠKODA SCALA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/70 kw 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan

Technická data Platná pro modelový rok 2013. Užitkové vozy. Multivan Technická data Platná pro modelový rok 13 Užitkové vozy Multivan Informace o spotřebě paliva, emisích CO 2 a energetických třídách najdete uvnitř této brožury Technická data. Ne všechny kombinace motoru,

Více

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto

GS 200t Kč. KÓD LEXUS: SJVW50mVz. Celková výsledná cena: Základní cena: Viz právní informace na konci tohoto dokumentu Vytisknuto VÁŠ VÝBĚR - SHRNUTÍ BARVA & KOLA (2) Černá (212) 18" kola z lehké slitiny, 5paprskový design (pouze ), pneumatiky 235/45 R18 ČALOUNĚNÍ A DEKORY V INTERIÉRU Černá látka / černé lesklé obložení (FA24) STANDARDNÍ

Více

LACETTI. Get Real. www.chevrolet.cz

LACETTI. Get Real. www.chevrolet.cz VÝHODY PRO MAJITELE VOZU CHEVROLET: Na každý vůz značky Chevrolet je poskytována komplexní záruka. Natolik věříme v kvalitu technologií a výbav našich vozů, že na každý vůz Chevrolet poskytujeme záruku

Více

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KODIAQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw ACT 1,5 TSI/110 kw ACT (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový

Více

Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost. (kg)

Emisní norma. Maximální přípustná hmotnost. (kg) Motor Pohon Převodovka přípustné přívěsu soupravy Crafter 30 střední rozvor se základní střechou 2,0 l TDI BMT Pohon předních kol 6stupňová manuální 75 (102) Euro 6 3 000 2 022 978 384 1 800/2 100 2 500/750

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 4 Zdvihový objem

Více

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208

Prohlédněte si video na téma personalizace vozu 208 PŘÍSLUŠENSTVÍ 208 OSOBITOST Vybrali jste si vůz Peugeot 208 a uskutečnili jste tak opravdový generační skok. Je to moderní a technologicky dokonalý vůz a jeho přirozená intuice vás nepřestává příjemně

Více

OPERATIVNÍ LEASING PRO SOUKROMÉ OSOBY

OPERATIVNÍ LEASING PRO SOUKROMÉ OSOBY Full Service Leasing PEUGEOT 208 ACTIVE 5 dv. 1.2 PureTech 82k MAN5 321,700 Kč RELAX 4,718 Kč 4,646 Kč Středová loketní opěrka + chromované zdobení řadicí páky JB01 WL3Q 358,700 Kč 6,131 Kč 6,124 Kč PEUGEOT

Více

KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Modelová řada GK 16-20 k

KOMPAKTNÍ TRAKTORY. Modelová řada GK 16-20 k KOMPAKTNÍ TRAKTORY Modelová řada GK 16-20 k NEJNOVĚJŠÍ GENERACE MALÝCH VÝKONNÝCH TRAKTORŮ PRO VŠESTRANNÉ POUŽITÍ YANMAR novou modelovou řadu, která předčí Vaše očekávání. Přesvědčte se sami o japonské

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Operativní leasing pro každého s PEUGEOT FINANCE.

Operativní leasing pro každého s PEUGEOT FINANCE. Aktualizace 02/2017 PEU G E OT R E L A X Operativní leasing pro každého s PEUGEOT FINANCE. Základní informace > Pravidelná měsíční splátka dle vybraného vozu > Doba nájmu 24 nebo 36 měsíců > Nájezd 40

Více

Hyundai. i30 Fastback

Hyundai. i30 Fastback Hyundai i30 Fastback 2 Design, který Vás nadchne. Nový Hyundai i30 Fastback s přitažlivým vzhledem se stal nejnovějším členem rozrůstající se rodiny modelů Hyundai i30. Jde o odvážné a elegantní vyjádření

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH. Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH

MASERATI LEVANTE GRANSPORT bez DPH.   Cena. Vlastnosti. Ceníková cena bez DPH MASERATI LEVANTE GRANSPORT MY 19 www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/390/ 101 451 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 101 451 Ceníková cena s DPH 122 756 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Passione

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč Počet válců 3

Více

VÁŠ XE R-SPORT JAGUAR 2.0 L I4 TURBODIESEL 180 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 199 473 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava:

VÁŠ XE R-SPORT JAGUAR 2.0 L I4 TURBODIESEL 180 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 199 473 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: VÁŠ XE R-SPORT JAGUAR 2.0 L I4 TURBODIESEL 180 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 199 473 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: 239 014 Kč¹ Konečná cena 1 438 487 Kč¹ * Cena je orientační a může

Více

ŠKODA KAROQ Zážehové motory

ŠKODA KAROQ Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw Motor 1,5 TSI/110 kw 4 4 Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu napříč

Více

Nabídka č osobní automobily

Nabídka č osobní automobily Nabídka č. 6904 - osobní automobily Firma: Fiat Chrysler Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Adresa: Madarász Viktor u. 47. A-B., 1138 Budapešť DIČ: CZ683178324 IČ: 01-09-167595 Telefon: 800 200

Více

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory

ŠKODA KAROQ SPORTLINE Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 4 4 (A) 2,0 TSI/140 kw 4 4 (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

Kit Corporate 2008 2

Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 2 Kit Corporate 2008 3 Kit Corporate 2008 4 Kit Corporate 2008 5 1 2 3 4 5 Kit Corporate 2008 7 Kit Corporate 2008 8 Model Délka Rozměry v mm Šířka (bez zpětných zrcátek) Výška Objem

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový

Technická data Platná pro modelový rok Crafter. Nový Technická data Platná pro modelový rok 2018 Crafter Nový Motory Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) s SCR/AdBlue 1) Motor 2,0 l TDI 90 kw (122 k) s SCR/AdBlue 1) Typ motoru/počet ventilů na válec 4válcový naftový

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Transporter Motory splňující emisní normu Euro 5 plus Motor 2,0 l TDI 62 kw (84 k) Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) Motor / Počet ventilů na válec 4válcový

Více

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč.

VAŠE TOYOTA HILUX. 2.5l D-4D 145 DPF STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY. Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) ZÁKLADNÍ CENA (vč. VAŠE TOYOTA HILUX ZÁKLADNÍ ÚDAJE KAROSERIE MOTOR PŘEVODOVKA STUPEŇ STANDARDNÍ VÝBAVY Double Cab 2.5l D-4D 145 DPF 5 M/T Luna BARVY EXTERIÉR INTERIÉR Červená - chilli (3E5) Tmavě šedá látka (FX10) CENA

Více

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA COMBI Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,5 TSI/96 kw G-TEC (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC, uložený vpředu

Více

Tisková zpráva, Strana 1 z 6

Tisková zpráva, Strana 1 z 6 Tisková zpráva, Strana 1 z 6 ŠKODA AUTO v roce 2013: Úspěšná realizace růstové strategie ŠKODA v roce 2013 dodala svým zákazníkům 920 800 vozů (2012: 939 200) Rekordní rok s osmi novými nebo zcela přepracovanými

Více

MASERATI LEVANTE GRANSPORT

MASERATI LEVANTE GRANSPORT MASERATI LEVANTE GRANSPORT www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/417/ 93 371 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 93 371 Ceníková cena s DPH 112 979 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Blu Emozione Nero/Rosso

Více

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory

ŠKODA OCTAVIA Zážehové motory Zážehové motory Technické údaje 1,0 TSI/85 kw 1,0 TSI/85 kw (A) 1,5 TSI/110 kw 1,5 TSI/110 kw (A) 2,0 TSI/140 kw (A) Motor Motor zážehový, přeplňovaný turbodmychadlem, řadový, chlazený kapalinou, 2 OHC,

Více

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů

TOYOTA HILUX. Prodej a servis vozů TOYOTA CENÍK TOYOTA který si tato značka zaslouží. Double Cab 5 místná verze motor výkon (kw) převodovka Terra Luna Sol 2,5 l D-4D 120 88 kw 5 A/T 719 950 Kč 1 950 000 Kč 3,0 l D-4D 170 126 kw 5 A/T 856

Více

ASPEKTA Trading s.r.o. Rokycanská třída 62 312 00 Plzeň Tel: +420 377 260 122 Fax: +420 377 260 134 www.aspekta.cz

ASPEKTA Trading s.r.o. Rokycanská třída 62 312 00 Plzeň Tel: +420 377 260 122 Fax: +420 377 260 134 www.aspekta.cz ASPEKTA Trading s.r.o. ASPEKTA Trading s.r.o. Rokycanská třída 62 312 00 Plzeň Tel: +420 377 260 122 Fax: +420 377 260 134 www.aspekta.cz MAZDA. ODVážně jiná. zoom-zoom představujeme novou mazdu6 Ve verzi

Více

1/9 Číslo protokolu: csob cr 749

1/9 Číslo protokolu: csob cr 749 1/9 DEKRA Automobil a.s. Türkova 1001, 149 00 Praha 4 IČ: 49240188, Zapsaná u Městského soudu v Praze, Oddíl B, vložka 1967 ČSOB Leasing, a.s. Na Pankráci 310/60 140 00 Praha 4 INFORMACE O VOZIDLE Datum

Více

Renault DRIVE program operativního leasingu

Renault DRIVE program operativního leasingu Renault Business Finance program operativního leasingu Pro Vaši bezstarostnou jízdu FULL-SERVICE LEASING (FSL) auta bez starostí Full-Service Leasing umožňuje financovat a provozovat Váš vozový park bez

Více

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH

MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ Kč bez DPH MASERATI GHIBLI GRANSPORT DIESEL MY18 - ZVÝHODNĚNÍ 300 000 Kč 63 977 bez DPH www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/340/ Cena Ceníková cena bez DPH 75 386 Ceníková cena s DPH 91 217 Akční cena bez DPH 63 977

Více

Požadované údaje. Stránka 3 z 10

Požadované údaje. Stránka 3 z 10 Technické podmínky Každé vozidlo musí být jiné tovární značky! Uchazeč musí použít technické podmínky zadavatele a bude specifikovat údaje podle předem připravené barevné legendy: konkrétní údaj obchodní

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč552,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více