Prima Zlatá pecka 2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Prima Zlatá pecka 2014"

Transkript

1 Prima Zlatá pecka 2014 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 20. ROČNÍKU SOUTĚŽE KREATIVITY V REKLAMĚ Pořadatel: Generální partner: Pod záštitou: Partneři:

2

3 Prima Zlatá pecka 2014 Závěrečná zpráva 20. ročníku soutěže kreativity v reklamě Prima Zlatá pecka 2014 PŘEHLED VÍTĚZNÝCH EXPONÁTŮ kategorie přihlašovatel / agentura název exponátu zadavatel / klient TV spot VCCP s.r.o Buď si král, nebo ne Heineken/Krušovice Product placement Omnicom Media Group, s.r.o. Jameson v Show Jana Krause Rozhlasový spot SCHOLZ & FRIENDS, s.r.o. Helppes v hlavní roli Jan Becher - Karlovarská Becherovka, a.s. Helppes - Centrum výcviku psů pro postižené, o.p.s. Multimediální a internetová prezentace Passion Communications s.r.o. Pražský Hrad na prodej Czech Point 101 anti-korupčný promo materiál Wiktor Leo Burnett, s.r.o. Transparency International Slovensko - Nie každý úplatok je iba bonboniéra Transparency International Slovensko Plakát Havas Worldwide Prague Neuveřitelná setkání Muzeum Grévin TV spot Havas Worldwide Prague Inspirace je všude Česká filharmonie TV spot Rozhlasový spot Lion Communications s.r.o. divize Saatchi & Saatchi Prague V naší třídě je nejlíp Voda T-Mobile Czech Republic a.s. Lion Communications s.r.o. divize Saatchi & Saatchi Prague Originální díly Toyota Emil Frey Toyota Motor Czech s.r.o. Product placement Česká televize Hlava rodiny Komerční banka TV spot GUIDELINE s.r.o. Mobilcup Asekol Tisková inzerce DDB, a.s. Slunečnice Profimedia Videoprezentace pro světový veletrh Fensterbau/Frontale, Norimberk 2014 ADVERTISING WAY s.r.o. "BEING SAFE AT HOME. Since 1925." ROSTEX VYŠKOV, s.r.o. Special innovative technique Lion Communications s.r.o., divize Leo Burnett Zmizelé portréty POST BELLUM, o.p.s. Plakát Loosers, s.r.o. Loosers Farm Loosers, s.r.o. internetové reklamní formáty / firemní prezentace Insidea s.r.o. Webová prezentace Ottova tiskárna Ottova tiskárna s.r.o. Internetové reklamní formáty Respect APP Ak by som bol/bola lesba/gej? Zmení sa niečo? Brani Grohling firemní prezentace Wunderman s.r.o. Sweet Dreams Wunderman TV spot MADE BY VACULIK, s.r.o. Radi striedame postavy Vysoká Škola muzických umení v Bratislave- Istropolitana Projekt 2014 multimediální a internetová prezentace DARK SIDE a.s. Unesli jsme kávovar Nestlé Česko s.r.o.

4 Přehled mediálních a zvláštních cen: zvláštní ceny: kategorie / název exponátu přihlašovatel / agentura zadavatel / klient PRODUCT PLACEMENT AWARD Rada pro rozhlasové a televizní vysílání product placement Patroni vína COMTECH Group, spol. s r.o. Vinařský fond MEDIÁLNÍ CENA Media Marketing Services a.s. rozhlasový spot Originální díly Toyota Emil Frey Lion Communications - divize Saatchi & Saatchi Prague Toyota Motor Czech s.r.o. DIGITÁLNÍ A INTERNETOVÁ CENA Internetové a reklamní formáty Prvý online diktát MADE BY VACULIK, s.r.o. /Slovenská republika Tesco Stores SR, a.s. MEDIÁLNÍ CENA MMS - zvláštní cena v hodnotě Kč na rozhlasovou spotovou kampaň získala společnost: Lion Communications - divize Saatchi & Saatchi Prague za rozhlasový spot Originální díly Toyota Emil Frey pro klienta Toyota Motor Czech s.r.o.

5 Cenu PRODUCT PLACEMENT AWARD převzali zástupci společnosti COMTECH Group, spol. s r.o. Stejně jako loňská, tak i letošní DIGITÁLNÍ A INTERNETOVÁ CENA míří na Slovensko, tentokrát do společnosti MADE BY VACULIK, s.r.o. Cenu předal Tomáš Jindříšek (předseda digitální poroty)

6 ČESTNÝ PŘEDSEDA POROTY: Robert Vano SLOŽENÍ POROTY SOUTĚŽE: Zleva: Václav Marhoul /režisér/, Robert Geisler /scénárista/, Radim Hladík jr. /zvukař/, Pavel Hrdlička /střihač/, Tomáš Jindříšek /předseda digitální poroty/, Ondřej Soukup /hudební skladatel/, Robert Vano /čestný předseda poroty/ a maskot celé soutěže Jack Russell teriér Majla

7 SLAVNOSTNÍ VEČER PŘEDÁVÁNÍ CEN Letošní slavnostní večer vyhlašování vítězů jubilejního 20. ročníku soutěže kreativity v reklamě Prima Zlatá pecka otevřel opět exkluzivně nominovaný člen národního hokejového týmu moderátor Jakub Kohák. Po zahajovacím bully se úvodního slova ujal za pořadatele soutěže AČRA MK její prezident Pavel Brabec a pak už došlo na rozdávání Zlatých pecek do rukou těm nejlepším.

8 Jakub Kohák královsky bavil zaplněný klub Lávka. Jednu z dvaceti Zlatých pecek získala GUIDELINE s.r.o. členská agentura AČRA MK. Předávajícím byl David Horáček (pořadatel celosvětové show Noc reklamožroutů ).

9 Hosté se derou do předních řad, aby lépe viděli na čerstvé držitele Zlatých pecek. Odpovědím na záludné otázky Jakuba Koháka nejen z oblasti hokeje se nevyhnul ani provozní ředitel FTV Prima Vladimír Pořízek, který byl jedním z předávajících.

10 Pozor! Vyletí ptáááček! 20. ročník Prima Zlaté pecky je už minulostí a těšíme se na další ročník. PODĚKOVÁNÍ PARTNERŮM

11 Po rozdání Zlatých pecek pokračoval večer neformálním setkáním na rautu a u skleničky. Zleva: místopředseda Rady pro rozhlasové a televizní vysílání Milan Bouška, ředitel Odboru techniky Karel Zýka a obchodní a marketingový ředitel Tomáš Kollarczyk (oba z Českého rozhlasu) a Pavel Brabec, prezident AČRA MK.

12 VEŘEJNÁ HLASOVACÍ SOUTĚŽ NEJOBLÍBENĚJŠÍ HEREC / HEREČKA V REKLAMĚ Veřejnou hlasovací soutěž na iprima.cz podpořili ve vysílání FTV Prima v rozhovoru pro VIP zprávy i Jan Kraus, Roman Šebrle a Petr Vágner a další.

13 VÝSLEDEK VEŘEJNÉHO HLASOVÁNÍ V SOUTĚŽI NEJOBLÍBENĚJŠÍ HEREC / HEREČKA V REKLAMĚ Čestný předseda poroty Robert Vano a prezident Herecké asociace Jiří Hromada vyhlásili vítěze veřejné hlasovací soutěže Nejoblíbenější herec/herečka v reklamě a Jakub Kohák z toho má těžkou hlavu, neboť byl až za herci Ondřejem Brzobohatým, Ivanem Trojanem a vítězem Jiřím Vyorálkem za spot Hraní na youtubu k seriálu Vinaři (Vodafone).

14 Prima Zlatá pecka 2014 (Monitoring mediálních výstupů) Sledované období: Prima Zlatá pecka 2014 Ve sledovaném období od bylo celkem publikováno 78 příspěvků týkajících se soutěže Prima Zlatá pecka 2014, což oproti loňskému roku představuje nárůst o 25 článků. Uvedený graf zobrazuje absolutní a relativní počty příspěvků zmiňující Prima Zlatou pecku během monitorovaného období.

15 Níže uvedený graf znázorňuje zastoupení příspěvků publikovaných o Prima Zlatá pecka 2014 v jednotlivých oblastech. Porovnání publicity reklamních soutěží Následující graf porovnává publicitu soutěží Prima Zlatá pecka, EFFIE, ADC Creative Adwards (dříve Louskáček) a PIAF v porovnání s předchozím obdobím.

16 Přehled článků v médiích Následující tabulka obsahuje přehled článků, které se v českých médiích ve sledovaném období zmiňovaly o soutěži Prima Zlatá pecka Prima Zlatá pecka 2014 Titulek Zdroj Datum vydání ZNAČKA STÁLE ZABÍRÁ, ALE PŘEDNOST MÁ VÝSLEDEK Strategie AČRA MK: Marketingový trh se mění a my s ním Marketing & Media Zlatá pecka již podvacáté a nově s televizí PRIMA parlamentnilisty.cz Zlatá pecka ocení kreativitu v reklamě už podvacáté, nově s televizí mam.cz Prima Zlatá pecka borovan.cz Mluvící lednice lákala na čerstvost. Marks & Spencer s ní zvedli prodej mam.cz PRIMA Zlatá pecka 2014 zná již členy poroty parlamentnilisty.cz Porotě Zlaté pecky předsedá Vano mediar.cz PRIMA Zlatá pecka 2014 zná již členy poroty zlatapecka.cz Zlaté pecky rozdají tři odborné poroty Marketing & Media O Zlatou pecku soutěží přes 140 prací, porota se sejde ve čtvrtek Marketing & Media Odborné poroty PRIMA Zlaté pecky zasedají a AČRA MK přijala nového acra-mk.cz člena Prima Zlatá pecka 2014 zná své nominace parlamentnilisty.cz Shortlist Zlaté pecky borovan.cz Ve finále XX. Ročníku Zlaté pecky soutěží 40 prací mediaguru.cz Prima Zlatá pecka 2014 zná své nominace zlatapecka.cz Čtyřicet prací ve finále jubilejní, dvacáté Zlaté pecky Marketing & Media REKLAMA 2014: KONČÍ LEAGAS I TBWA Marketing & Media společnost Marketing & Media TELEGRAFICKY Strategie Burácení českénoviny.cz Burácení míchá thriller a road movie Českobudějovický deník Film Burácení míchá thriller a road movie ceskobudejovicky.denik.cz Film Burácení míchá thriller a road movie denik.cz Nejlepší herec v reklamě? Rozhodne Zlatá pecka mediaguru.cz Prima přišla s videoplatformou You.bo mediar.cz Televize Prima hledá nejpopulárnější reklamní herce mam.cz Je reklama umění? Může být! iprima.cz Herci v reklamách: Dejte hlas tomu nejlepšímu iprima.cz Hledá se nejlepší reklamní herec e15.cz Noc reklamožroutů ukáže 27. února i české spoty Marketing & Media Trojan a Kohák bodují v hlasování o nejoblíbenějšího herce v reklamě borovan.cz Herci ze spotů pro Vodafone a T-Mobile zatím vedou mediaguru.cz Tlačenice nejlepších reklamních herců eskaluje e15.cz V top desítce nejoblíbenějších reklamních herců figurují jen muži mam.cz Déšť při Burácení neustal ani na přání štábu Českobudějovický deník Bodují spíš herci než herečky Marketing & Media

17 Třináct herců propaguje spojení RWE se soutěží Český lev Marketing & Media nej českých reklam. Podívejte se echo24.cz TELEGRAFICKY Strategie Trojan? Polívka? Brzobohatý? Donutil? Koho mají čeští diváci v iprima.cz reklamě nejraději? Vyhlášení Zlatá pecky už příští středu. Letos bojují agentury i herci mam.cz Prima Zlatá pecka rozdá ve středu podvacáté ceny Marketing & Media Ceny za product placement mají Jameson, KB a Vinařský fond mediaguru.cz Jelínek v čele Media Clubu končí mediar.cz Nejoblíbenějším hercem v reklamě je Jiří Vyorálek mediaguru.cz Nejoblíbenějším hercem v reklamě zvolen Jiří Vyorálek borovan.cz Nejvíce ocenění Zlatá pecka mají agentury Saatchi&Saatchi a Havas ČTK Prima Zlatá pecka ocenila Saatchi, Havas, product placement a Vyorálka mam.cz Antonín Dvořák a ping pong. Jak to jde dohromady? Podívejte se operaplus.cz Antonín Kratochvíl se spotem pro Českou filharmonii získal PRIMA novinky.cz Zlatou pecku 2014 Fotograf Kratochvíl zvítězil v soutěži kreativity. Za spot pro Českou lidovky.cz filharmonii Na reklamních Oscarech porazil Trojana Vyorálek e15.cz Souhrn ekonomických zpráv ČTK 26. února 04:00 ČTK Soutěž reklamní kreativity PRIMA Zlatá pecka oceňuje ty nejlepší již 20 zlatapecka.cz let Soutěž kreativity v reklamě Prima Zlatá pecka oceňuje ty nejlepší již 20 parlamentnilisty.cz let! Prima Zlatá pecka 2014 odhalila vítěze! Zlaté pecky rozdány! acra-mk.cz Prima Zlatá pecka 2014 odhalila vítěze! Zlaté pecky rozdány! iprima.cz Česká televize získala po třetí v řadě Zlatou pecku parlamentnilisty.cz Česká televize získala po třetí v řadě Zlatou pecku satcentrum.cz A vítězem je: Jiří Vyorálek! Kdo? Marketing & Media Dvacet pecek ke dvacátému výročí Marketing & Media GALERIE Marketing & Media NEWS MARKETING SALES MEDIA Týden s hudbou (96) operaplus.cz Vyhlášení výsledků 20. ročníku soutěže Prima Zlatá pecka Marketing & Media Prima Zlatá pecka 2014 pohledem objektivů kamer a fotoaparátů acra-mk.cz Lék na tendry? Nechodit tam Marketing & Media Zlatá pecka i pro studentku zlínské univerzity Zlínský deník Globálnímu webu dali podobu Češi Marketing & Media Úspěšný product placement nemá obecné pravidlo mediaguru.cz Podle STEMu je nejpopulárnějším reklamním hercem Ivan Trojan mam.cz Trojan je nejpopulárnější Marketing & Media Agentura Loosers nabízí pomoc O2: Okopírovali jste nás, ale špatně marketingsales.cz KOHÁKOVA HOKEJOVÁ SHOW NA ZLATÉ PECCE Strategie NA REKLAMNÍCH OSCARECH PORAZIL TROJANA VYORÁLEK Strategie Talentum v kabátě ze sekáče Marketing & Media Náborová kampaň O2 se patrně inspirovala u agentury Loosers mam.cz

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

32

Zlatá pecka 2018 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 24. ROČNÍKU SOUTĚŽE KREATIVITY V REKLAMĚ. Pořadatel:

Zlatá pecka 2018 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 24. ROČNÍKU SOUTĚŽE KREATIVITY V REKLAMĚ. Pořadatel: Zlatá pecka 2018 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 24. ROČNÍKU SOUTĚŽE KREATIVITY V REKLAMĚ Seznam vítězných exponátů " ZLATÁ PECKA 2018" Zlatá pecka 1 kategorie přihlašovatel / agentura název exponátu zadavatel / klient

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE

NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE NABÍDKA REKLAMNÍ SPOLUPRÁCE OBSAH 1/ BPA A SPORTOVEC ROKU 2/ HLAVNÍ ATRIBUTY PREZENTACE PARTNERA 3/ FORMY PREZENTACE PARTNERA 4/ PREZENTACE A PR AKTIVITY PROJEKTU 5/ CENA REKLAMNÍHO PLNĚNÍ 6/ KONTAKT Petra

Více

Co je soutěž Duhový paprsek

Co je soutěž Duhový paprsek Co je soutěž Duhový paprsek Soutěž Duhový paprsek se stala součástí života české odborné veřejnosti v oblasti výroby reklamy. Zajímavý koncept, podpora Sdružení dodavatelů pro signmaking, mediální podpora

Více

AGENDA: 1) charakteristika projektu. 2) cílová skupina, předpokládaná návštěvnost. 3) místa konání

AGENDA: 1) charakteristika projektu. 2) cílová skupina, předpokládaná návštěvnost. 3) místa konání NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ SPORTOVEC ROKU AGENDA: 1) charakteristika projektu 2) cílová skupina, předpokládaná návštěvnost 3) místa konání 4) mediální podpora (ukázky mediální kampaně v deníku) 5) nabídka partnerství

Více

VÝVOJ V LETECH

VÝVOJ V LETECH doc. PhDr. Dušan Pavlů, CSc. UNIVERZITA TOMÁŠE BATI VE ZLÍNĚ, FAKULTA MULTIMEDIÁLNÍCH KOMUNIKACÍ 1 NÁKLADY NA PROPAGACI V LETECH 1945-1990 1975 1,5 MILIARDY Kčs Z TOHO PŘES 600 MILIONŮ NA VELETRHY A VÝSTAVY

Více

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků.

Stejně jako předcházející ročníky, i jedničkový 11. ročník bude plný skvělé a kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků. Ve dnech 7. a 8. srpna 2009 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná jedničkový 11. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Za

Více

ZLATÁ KORUNA 2013. 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ

ZLATÁ KORUNA 2013. 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ ZLATÁ KORUNA 2013 11. ročník soutěže o nejlepší finanční produkty v České republice NABÍDKA PARTNERSTVÍ Obsah 03. Partnerství ZK nabízí 19. Orientační klíčové termíny 04. O projektu ZK 20. Kontaktní údaje

Více

Czech Event Awards 2015. Informace pro soutěžící 2015

Czech Event Awards 2015. Informace pro soutěžící 2015 Czech Event Awards 2015 Informace pro soutěžící 2015 Czech Event Awards O soutěži CEA je národní soutěž o nejlepší počiny v oblasti event marketingu, jejímž cílem je ocenit mimořádné eventové projekty,

Více

Top Still Model 2010

Top Still Model 2010 Top Still Model 2010 29.5.2010 v 19:00 Hilton Prague 1. ročník benefiční modelingové soutěže, kterou organizuje modelingová agentura STILL Management. Představení projektu Top Still Model 2010 1. ročník

Více

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE

ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE 18 & 19 / 03 / 2016 Dlouhodobě se věnujeme tématům, jež vloni Úřad Vlády také zařadil do Vládní strategie pro rovnost žen a mužů v ČR na léta 2014-2020. ZÁŽITKOVÁ PRACOVNÍ KONFERENCE EQUAL PAY DAY V ČR

Více

Klub přátel Josef. Klub přátel Josefa Masopusta

Klub přátel Josef. Klub přátel Josefa Masopusta Klub přátel Josef Klub přátel Josefa Masopusta Cíl projektu Cílem projektu Klubu přátel Josefa Masopusta je zajištění organizace důstojných oslav při příležitosti 80. narozenin držitele Zlatého míče časopisu

Více

Přinášíme obsah, který má oproti konkurenčním médiím výrazný časový náskok.

Přinášíme obsah, který má oproti konkurenčním médiím výrazný časový náskok. Představení projektu Internetový deník Borovan.cz je nezávislý ekonomický web zaměřený na zábavní průmysl, média a reklamu. Borovan.cz denně přináší zpravodajství, komentáře ze všech odvětví zábavního

Více

JUNIORFEST 2018 V ČÍSLECH JUNIORFEST 2019

JUNIORFEST 2018 V ČÍSLECH JUNIORFEST 2019 JUNIORFEST 2018 V ČÍSLECH 14 156 prodaných vstupenek v pěti festivalových městech. 160 filmových projekcí a 34 doprovodných akcí. Světová premiéra nové české filmové pohádky ČERTÍ BRKO. Světová premiéra

Více

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy

Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy ICANDO CUP 07.07.2012 6. Mezinárodní Den Aktivace Lidských Schopností Turnaje o ceny v hodnotě 200.000 Kč Plážový volejbal Plážový fotbal Stolní tenis Petanque Šachy Žluté lázně start od 10 hod. www.icando-cup.cz

Více

Rektora Českého vysokého učení technického v Praze prof. Ing. Václava Havlíčka, CSc.

Rektora Českého vysokého učení technického v Praze prof. Ing. Václava Havlíčka, CSc. KONGRES ČAEK o. s. 2012 * Praha 25. dubna 2012 * Svět sítí a služeb elektronických komunikací a vysílání Pod záštitou: Rektora Českého vysokého učení technického v Praze prof. Ing. Václava Havlíčka, CSc.

Více

KONFERENCE ČAEK * 6. KVĚTNA 2008 * CZECH BROADBAND CAEC 2008 Hotel CROWNE PLAZA PRAGUE, Koulova 15, Praha 6 Pod záštitou: rektora Českého vysokého učení technického v Praze prof. Ing. Václava Havlíčka,

Více

Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům. jedinečný zážitek soutěžního golfu. ve společném flightu se špičkovými. českými golfovými profesionály.

Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům. jedinečný zážitek soutěžního golfu. ve společném flightu se špičkovými. českými golfovými profesionály. Zažijte nebo zprostředkujte svým klientům jedinečný zážitek soutěžního golfu ve společném flightu se špičkovými českými golfovými profesionály. Již 4. ročník série golfových turnajů pro tzv. TEACHING PRO,

Více

počet Jazyk Datum Zdroj Titulek 1. cz 10. ledna 2013 Dopravní noviny Exportní cenu získaly Bauer Technics a PBS Energo 2. cz 19.

počet Jazyk Datum Zdroj Titulek 1. cz 10. ledna 2013 Dopravní noviny Exportní cenu získaly Bauer Technics a PBS Energo 2. cz 19. počet Jazyk Datum Zdroj Titulek 1. cz 10. ledna 2013 Dopravní noviny Exportní cenu získaly Bauer Technics a PBS Energo 2. cz 19. února 2013 Logistika.cz Pro malé a střední firmy je mezinárodní obchod klíčový

Více

Úřad vlády České republiky

Úřad vlády České republiky Úřad vlády České republiky Dodatek č. 1 ke smlouvě o vytváření mediálních analýz ev. č. 14/193-1 uzavřený v souladu se zákonem č. 89/2012 Sb., občanský zákoník Strany: Česká republika - Úřad vlády České

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015

XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 XII. ročník prestižní soutěže LOOK BELLA 2015 LOOK BELLA 2015 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Semifinále soutěže proběhne

Více

Generální partner konference:

Generální partner konference: Generální partner konference: 1 Generální partner: Hlavní partneři: Exkluzivní partneři: Partneři: 2 Ostatní partneři: Mediální partneři: 3 Sobota 6. dubna 2013 základní schéma dne 8:00 08:30 příjezd členů

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ

NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ NABÍDKA PARTNERSTVÍ NA SLAVNOSTNÍM VEČERU S VYHLÁŠENÍM VÝSLEDKŮ 6. ROČNÍKU ANKETY BRNO TOP 100 www.brnotop100.cz Vážení přátelé, rádi bychom Vám předložili možnost stát se reklamním partnerem slavnostního

Více

Běh pro život 2012. Projekt, který má. srdce. Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o.

Běh pro život 2012. Projekt, který má. srdce. Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o. Běh pro život 2012 Projekt, který má srdce Zapojte se do nejznámějšího rodinného charitativního běhu se společností TOP event s. r. o. 5 ročník Úvod Běh pro život je projekt Nadačního fondu Tesco, který

Více

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014

Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Partnerství Mistrovství Evropy v baseballu 2014 Proč spolupracovat s ČBA Baseball má v České republice dlouholetou tradici. Tento sport se na našem území hraje téměř 100 let. V roce 2013 slaví společně

Více

Cena za nejlepší veř ejně prospě šnou kampaň

Cena za nejlepší veř ejně prospě šnou kampaň Cena za nejlepší veř ejně prospě šnou kampaň KONTAKT Neziskovky.cz, o.p.s. Malé nám. 12, 110 00 Praha 1 tel. 224 239 876 fax 224 239 875 www.neziskovky.cz Hana Prchalová tel. 725 800 242 prchalova@neziskovky.cz

Více

Případová studie Bob a Dave: Kampaň Budějovického Budvaru Bob a Dave

Případová studie Bob a Dave: Kampaň Budějovického Budvaru Bob a Dave Případové studie Případová studie Bob a Dave: Kampaň Budějovického Budvaru Bob a Dave Daniel Mlynář, Sales and Marketing Director; Jakub Holý, Senior Architect WDF Web Design Factory Základní idea konceptu

Více

Nabídka reklamní spolupráce

Nabídka reklamní spolupráce Nabídka reklamní spolupráce v rámci konání 58. ročníku Zlaté přilby v Pardubicích 14.-15. 10. 2006 Zlatá stuha juniorů - Zlatá přilba - přímý televizní přenos na ČT 2-20 000 diváků na stadionu - 2 000

Více

ASOCIACE PRODUCENTŮ V AUDIOVIZI. prezentace pro seminář Střed zájmu

ASOCIACE PRODUCENTŮ V AUDIOVIZI. prezentace pro seminář Střed zájmu ASOCIACE PRODUCENTŮ V AUDIOVIZI prezentace pro seminář Střed zájmu ASOCIACE PRODUCENTŮ V AUDIOVIZI (APA) spolek (dříve občanské sdružení) založený v roce 1994 členem může být výrobce nebo producent audiovizuálních

Více

Již tradičně bude v průběhu sobotního odpoledne předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě.

Již tradičně bude v průběhu sobotního odpoledne předáno ocenění Association For Main Scene Of Country Music za životní přínos country hudbě. Ve dnech 3. a 4. srpna 2007 se na Bystřičce přehradě (okres Vsetín) koná 9. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je občanské sdružení Country kapela Gympleři Vsetín. Jedná se o jeden

Více

Regionální potravina 2012-2013

Regionální potravina 2012-2013 Regionální potravina 2012-2013 Kampaň v roce 2012 Cíle marketingové, mediální a PR kampaně: zvýšit povědomí o značce Regionální potravina mezi spotřebiteli zvýšit povědomí o oceněných produktech a producentech

Více

VÝROČNÍ KONFERENCE ČAEK * 27. 28. dubna 2010 * Placený obsah sítí a služeb elektronických komunikací Pod záštitou: Ministra vnitra České republiky Ing. Martina Peciny, MBA Rektora Českého vysokého učení

Více

Příručka pro porotce podnikatelských soutěží

Příručka pro porotce podnikatelských soutěží Příručka pro porotce podnikatelských soutěží o Ceny Hospodářských novin Vodafone Firma roku 2011 Era Živnostník roku 2011 Obsah Soutěžící Podmínky a způsob přihlášení do soutěže Výběr finalistů krajského

Více

GRAND FINÁLE. MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice

GRAND FINÁLE. MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice GRAND FINÁLE MČR a HOBBY FESTIVAL PRAHA - Průmyslový palác Holešovice 26. - 29.5. 2016 2016 CZECH DANCE MASTERS JARO 2016 je taneční tour 16 soutěží tanečních formací po celé ČR (23 soutěžních dní, 15

Více

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy

Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Mediainfo základní údaje nový design reklamní plochy Profil serveru Nejnavštěvovanější informačně-zpravodajský server ve Zlínském kraji ZPRÁVY Co se děje Politika a ekonomika Hasiči a policie Kultura Sport

Více

Óčko. Hudbu česky vidět, slyšet!

Óčko. Hudbu česky vidět, slyšet! Óčko Hudbu česky vidět, slyšet! Co je Óčko? zahájení vysílání v roce 2002 výrazná grafika, moderní a svěží styl kompletní redesign stanice mimořádná míra interaktivity ve vysílání facebook stránky Óčka

Více

Tabulka č. 1: Podíl jednotlivých forem internetové reklamy v roce 2011 a odhad pro rok 2012

Tabulka č. 1: Podíl jednotlivých forem internetové reklamy v roce 2011 a odhad pro rok 2012 Tisková zpráva PRAHA, 1/3/2012 Internetová reklama nadále poroste i v roce 2012 Investice do internetové reklamy v loňském roce opět rostly, nejoblíbenějšími formami zůstávají plošná (display) a výkonnostní

Více

Golden Tour Pardubice 2014

Golden Tour Pardubice 2014 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu svého druhu ve střední

Více

dezign designe dezin design desing dresing

dezign designe dezin design desing dresing dezign e na hranici silvia klúčovská g e co na hranici? g e miluji unicorns

Více

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014

Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 Ví tkovice Golden Tour Ostrava 2014 spojte příjemné s užitečným udělejte něco pro své zaměstnance zviditelněte svou společnost dejte vzniknout novým obchodním kontaktům zapojte se do nejvýznamnějšího projektu

Více

VYHODNOCENÍ PRŮZKUMU, KTERÝ MEZI ŠÉFY MARKETINGU VÝZNAMNÝCH ČESKÝCH FIREM REALIZOVALA KOMUNIKAČNÍ SKUPINA MATHER

VYHODNOCENÍ PRŮZKUMU, KTERÝ MEZI ŠÉFY MARKETINGU VÝZNAMNÝCH ČESKÝCH FIREM REALIZOVALA KOMUNIKAČNÍ SKUPINA MATHER TRENDY VYUŢÍVÁNÍ REKLAMNÍCH MÉDIÍ červenec 2007 STUDIE VYHODNOCENÍ PRŮZKUMU, KTERÝ MEZI ŠÉFY MARKETINGU VÝZNAMNÝCH ČESKÝCH FIREM REALIZOVALA KOMUNIKAČNÍ SKUPINA MATHER Studie: Trendy využívání reklamních

Více

Varianty partnerství

Varianty partnerství Nabídka partnerství na LOOK BELLA 2015 Partnerem se můžete stát na kterékoli kolo soutěže jednotlivě, na několik kol (dle Vašeho výběru), ale i na všechna kola, tzn. celorepublikově. Kola soutěže: Castingy

Více

do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007

do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007 do soutěže REKLAMNÍ TAŠKA ROKU 2007 K účasti jsou zvány všechny firmy, které používají firemní tašky s vlastní reklamou, právě tak jako jejich kreativní tvůrci či výrobci. Bližší informace na internetových

Více

Nabídka pořádání MMČR 2014 2017

Nabídka pořádání MMČR 2014 2017 Nabídka pořádání MMČR 2014 2017 Obsah > Představení projektu 1/ Základní informace 2/ Vize 3/ Lokalita 4/ Konsorcium pořadatelů 5/ Hlavní benefity akce 6/ Potenciál růstu 7/ Mediální podpora 8/ Mediální

Více

Fresh Film Fest Praha 2014

Fresh Film Fest Praha 2014 11. Mezinárodní filmový festival debutů a studentských filmů Fresh Film Fest Praha 2014 Statut festivalu Článek 1 Fresh Film Fest je mezinárodní filmový festival zaměřující se na celovečerní debutové snímky

Více

MUSIC BOX. moře hudby

MUSIC BOX. moře hudby MUSIC BOX moře hudby Interaktivní hudební stanice Proud kvalitní hudby diváci si vybírají hlasováním Nekódovaný signál najde si diváky všude Dynamická zábava střídaní žánrů a pořadů Non Stop vysílaní sevře

Více

Rámcová nabídka a prezentace

Rámcová nabídka a prezentace Rámcová nabídka a prezentace Judo Show Cup Obsah 1.Představení Judo Show Cup 1.1. Co je Judo Show Cup 1.2. Záštity akce 1.3. Charitativní účel akce 1.4. Pro koho je Judo Show Cup určen 1.5. Program 1.6.

Více

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika

Televize Seznam. Ivana Navrátilová životní styl. Jiří Kubík publicistika Media kit 1/2018 Ivana Navrátilová životní styl Televize Seznam Televize Seznam denně informuje o nejzásadnějších událostech a přináší aktuality z domova i zahraničí. Věnuje se kauzám, které hýbou českou

Více

Rektora Českého vysokého učení technického v Praze prof. Ing. Václava Havlíčka, CSc.

Rektora Českého vysokého učení technického v Praze prof. Ing. Václava Havlíčka, CSc. KONGRES ČAEK o. s. 2012 * Praha 25. dubna 2012 * Svět sítí a služeb elektronických komunikací a vysílání Pod záštitou: Rektora Českého vysokého učení technického v Praze prof. Ing. Václava Havlíčka, CSc.

Více

MISS ACADEMIA 2006 N NABÍDKA PARTNER M PRO ROK 2006

MISS ACADEMIA 2006 N NABÍDKA PARTNER M PRO ROK 2006 Vážení přátelé, Dne 5. dubna 2006 pořádají studenti Fakulty multimediálních komunikací (FMK) Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně již desátý ročník soutěže MISS ACADEMIA, ve které bude zvolena nej vysokoškolačka

Více

Generální partner konference:

Generální partner konference: Generální partner konference: 1 Generální partner: Hlavní partneři: Exkluzivní partneři: Partneři: 2 Ostatní partneři: Mediální partneři: 3 Sobota 24. března 2012 Příjezd členů CBA 9:00 10:30 (pro ty kteří

Více

Voice of Prague s.r.o., Rohanské nábřeží 661/5, Praha 8 Karlín, 186 00

Voice of Prague s.r.o., Rohanské nábřeží 661/5, Praha 8 Karlín, 186 00 Voice of Prague s.r.o., Rohanské nábřeží 661/5, Praha 8 Karlín, 186 00 HRAJEME NEJLEPŠÍ HUDBU V METROPOLI Classic Praha (dříve Classic FM) hraje klasickou a filmovou hudbu, doplněnou pořady s hudbou jazzovou,

Více

Nabídka dárcům projektu

Nabídka dárcům projektu Popis projektu Nabídka dárcům projektu Kulturní projekt e-moc-e je neziskovým občanským sdružením, jehož cílem je propagace nekomerčního umění v České republice a podpora umělců samotných. Na internetové

Více

Měsícnáborů. FAČR: Podpora fotbalových náborů

Měsícnáborů. FAČR: Podpora fotbalových náborů & Měsícnáborů FAČR: Podpora fotbalových náborů Pilíře je celoroční informační kampaň zaměřená na kontinuální podporu náborů fotbalových klubů na území České republiky. Měsícnáborů představuje koncept série

Více

NABÍDKA MISS VÝCHODNÍ ČECHY 2008

NABÍDKA MISS VÝCHODNÍ ČECHY 2008 NABÍDKA MISS VÝCHODNÍ ČECHY 2008 Miss Pardubického kraje Miss Královéhradeckého kraje 21. - 24. srpna 2008 - Lázně Velichovky a Nová Amerika Golf Resort Galavečer Miss východní Čechy 3. října 2008 - Kongresové

Více

Miss Junior Je prestižní soutěží dívčí krásy pro dívky ve věku let. Nejdéle působící soutěž krásy v České republice v této věkové kategorii.

Miss Junior Je prestižní soutěží dívčí krásy pro dívky ve věku let. Nejdéle působící soutěž krásy v České republice v této věkové kategorii. Miss Junior Je prestižní soutěží dívčí krásy pro dívky ve věku 15-21 let. Nejdéle působící soutěž krásy v České republice v této věkové kategorii. Soutěž s edukativním podtextem. Miss Junior propaguje

Více

Zaručená zábava pro děti a celou rodinu!

Zaručená zábava pro děti a celou rodinu! Zaručená zábava pro děti a celou rodinu! V TV-MĚŘENÍ OD ÚNORA 2014 JEDEN Z NEJÚSPĚŠNĚJŠÍCH DĚTSKÝCH BRANDŮ NA SVĚTĚ!!! STANDARDNÍ PRODEJ REKLAMY V PRŮBĚHU 1. POLOLETÍ 2014 Dítě velmi specifický divák děti

Více

ČESKO ZPÍVÁ 2015 SLOŽENÍ POROTY. KAMILA NÝVLTOVÁ zpěvačka a patronka soutěže ČESKO ZPÍVÁ

ČESKO ZPÍVÁ 2015 SLOŽENÍ POROTY. KAMILA NÝVLTOVÁ zpěvačka a patronka soutěže ČESKO ZPÍVÁ ČESKO ZPÍVÁ 2015 SLOŽENÍ POROTY VÝBĚROVÉ KOLO - 2. BŘEZNA 2015 KAMILA NÝVLTOVÁ zpěvačka a patronka soutěže ČESKO ZPÍVÁ TOMÁŠ SMIČKA profesionální tanečník legendární skupiny DANCE 2XS RADEK JANDA zástupce

Více

BCA. TOŠENOVSKÝ MARTIN Náměstí Svobody 1, Frýdek-Místek. Leemon Concept, s.r.o., Praha /Frýdek-Místek

BCA. TOŠENOVSKÝ MARTIN Náměstí Svobody 1, Frýdek-Místek. Leemon Concept, s.r.o., Praha /Frýdek-Místek E VROPSKÝ FORMULÁŘ ŽIVOTOPISU OSOBNÍ INFORMACE Jméno Adresa BCA. TOŠENOVSKÝ MARTIN Náměstí Svobody 1, Frýdek-Místek Telefon +420 558 622 202 Fax +420 558 622 228 E-mail tosenovsky@leemon.cz Národnost Česká

Více

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf

SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009. VevyNet open golf MICHAEL SCHNEIDER - SQUASH GOLF FITNESS RELAX REKLAMA PROPAGACE SCHNEIDER SUMMER GOLF CUP 2009 3. ročník VevyNet open golf Nabídka spoluúčasti 3. ročník tradičního setkání hráčů golfu, obchodních partnerů

Více

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11.

Finální zpráva. Na úvod. Čísla. Svatební Expo Wedding Expo 2012. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. Místo konání: Crowne Plaza Prague, Dejvice Termín: 9. a 10. 11. 2012 Na úvod Finální zpráva Svatební Expo Wedding Expo 2012 Druhý ročník Svatebního Expa se oproti minulému roku téměř zdvojnásobil. Počet

Více

Znamená internetové video i online televizi?

Znamená internetové video i online televizi? Znamená internetové video i online televizi? Agentura Mediaresearch realizovala na přelomu dubna a května 2009 netpanel omnibusový výzkum monitorující aktuální trendy v oblasti videoserverů v ČR z hlediska

Více

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014

11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS. Praha Račice 24. 27.7.2014 11. EDBF MISTROVSTVÍ EVROPY DRAČÍCH LODÍ 11 TH EDBF EUROPEAN DRAGON BOAT NATIONS CHAMPIONSHIPS Praha Račice 24. 27.7.2014 ÚVOD Vážené dámy, vážení pánové! Po úspěšném evropském šampionátu dračích lodí

Více

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika

Mistrovství Evropy v softballu žen. 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Mistrovství Evropy v softballu žen 7. 13. července 2013 Areál SK Joudrs Praha, Praha 8 - Bohnice, Česká republika Hlavní pořadatel Pořadatelé: Nejprestižnější evropský turnaj opět v ČR Nejprestižnější

Více

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD

PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD PŘEDSTAVENÍ KLUBU HC MOUNTFIELD České Budějovice je hokejový klub, který byl a je pravidelným účastníkem nejvyšší hokejové soutěže (nyní Extraliga ledního hokeje) v České Republice. Datum založení 10.

Více

POPAI STUDENT AWARD COMPETITION 2016

POPAI STUDENT AWARD COMPETITION 2016 POPAI STUDENT AWARD COMPETITION 2016 POPAI CENTRAL EUROPE pořádá soutěž POPAI STUDENT AWARD, která je zaměřena na podporu a rozvoj spolupráce se zástupci a studenty středních a vysokých odborných a uměleckých

Více

Úvod Zatímco Olympijský den slavil své 29. pokračování, T-Mobile Olympijský běh se může chlubit 2. ročníkem, který přinesl mnoho nového: jednotný web, rozšíření závodů na dospělé běžce, novou kategorii

Více

KONFERENCE ČESKÉ BARMANSKÉ ASOCIACE

KONFERENCE ČESKÉ BARMANSKÉ ASOCIACE KONFERENCE ČESKÉ BARMANSKÉ ASOCIACE 21.-23. března 2015 Clarion Congress Hotel Prague **** Freyova 33, 190 00 Praha PARTNEŘI KONFERENCE CBA 2015 Generální partner: Hlavní partneři: Exklusivní partneři:

Více

...se představuje! O nás

...se představuje! O nás ...se představuje! O nás CzechRegio TV spol s r.o. Radlická 1/19, Praha - Vila Nový Smíchov IČ: 015 44 926 Nové mediální zastupitelství (s hlubokými kořeny ) NA TRHU OD DUBNA 2013 VLASTNÍCI I ZAMĚSTNANCI

Více

Nabídka pro partnery

Nabídka pro partnery Nabídka pro partnery V ý r o č n í c e n a BEST BOARD Nejlepší správní orgán & BEST BOARDMEMBER Nejlepší člen správního orgánu Czech Institute of Directors květen 2013 1. Úvod Institut členů správních

Více

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé,

MISS ACADEMIA ČR 2008. Vážení přátelé, MISS ACADEMIA ČR 2008 Vážení přátelé, studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně pořádají další ročník soutěže MISS ACADEMIA ČR, ve kterém bude zvolena v pořadí už dvanáctá

Více

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody

Termíny závodů 2017: Oficiální drezurní závody Jsme nově vybudovaný moderní areál 20minut jízdy jižně od Prahy V roce 2017 budeme pořádat deset hobby závodů a deset oficiálních závodů až do stupně ST a další skoková soustředění a semináře závody, při

Více

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky

6 12/11/2017. Týden vědy a techniky Akademie věd České republiky / dny otevřených dveří / přednášky / výstavy / / vědecké kavárny / science show / workshopy / kontakty: www.tydenvedy.cz Pořadatel festivalu: Středisko společných činností AV ČR Akademie věd ČR Národní

Více

Seznam přihlášených exponátů "Prima Zlatá pecka 2016" kategorie přihlašovatel / agentura název exponátu zadavatel / klient země

Seznam přihlášených exponátů Prima Zlatá pecka 2016 kategorie přihlašovatel / agentura název exponátu zadavatel / klient země kategorie přihlašovatel / agentura název exponátu zadavatel / klient země Jiné / redesign logotypu a obchodních značek 4. PROSTOR, s.r.o. DYNTAR Dyntar spol. s.r.o. 4. PROSTOR, s.r.o. Seznam přihlášených

Více

Nabídka pro partnery. Olympijská kvalifikace v curlingu. Plzeň, prosince 2017

Nabídka pro partnery. Olympijská kvalifikace v curlingu. Plzeň, prosince 2017 Nabídka pro partnery Olympijská kvalifikace v curlingu Plzeň, 5. - 10. prosince 2017 O akci Kdy 5. 10. prosince 2017 Kde Kdo Ženy: Muži: Košutka Aréna, Plzeň osm mužských a osm ženských týmů, které se

Více

PERSONÁLNÍ ZAJIŠTĚNÍ AKCÍ Čechy, Slovensko a Polsko

PERSONÁLNÍ ZAJIŠTĚNÍ AKCÍ Čechy, Slovensko a Polsko PERSONÁLNÍ ZAJIŠTĚNÍ AKCÍ Čechy, Slovensko a Polsko Základní informace o společnosti Rok založení 2000 Místa působení Čechy, Slovensko a Polsko / plošné pokrytí Sídlo společnosti Kladenská 531/4, Praha

Více

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT

VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT VÝSLEDKY SPORTOVNÍ ČINNOSTI TÝMU PALMIMOTORSPORT 2009 Vážení partneři automobilového týmu Palmimotorsport, Dovolte, abychom Vás seznámil s výsledky jezdců týmu PALMIMOTORSPORT v jeho automobilové a sportovní

Více

Přinášíme obsah, který má oproti konkurenčním médiím výrazný časový náskok.

Přinášíme obsah, který má oproti konkurenčním médiím výrazný časový náskok. Představení projektu Internetový deník Borovan.cz je nezávislý ekonomický web zaměřený na zábavní průmysl, média a reklamu. Borovan.cz denně přináší zpravodajství, komentáře ze všech odvětví zábavního

Více

INFORMACE O PROJEKTU

INFORMACE O PROJEKTU INFORMACE O PROJEKTU INFORMACE O PROJEKTU o Cílem projektu je podpořit malé a střední podniky a živnostníky srozumitelnou a jednoduchou formou v orientaci při zavádění nových technologií založených na

Více

SENIOR CENTRUM ROKU 2012

SENIOR CENTRUM ROKU 2012 SENIOR CENTRUM ROKU 2012 FENOMÉN - STÁŘÍ V České republice, tak jako v ostatních státech Evropy, populace stárne a počet seniorů v příštích 50 letech vzroste pětkrát. Je nutné se zamyslet nad tím, zda

Více

3. VELETRH A FESTIVAL SOUČASNÉ FOTOGRAFIE ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. 17. 10. 2015 Praha Národní dům na Vinohradech

3. VELETRH A FESTIVAL SOUČASNÉ FOTOGRAFIE ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. 17. 10. 2015 Praha Národní dům na Vinohradech 2 0 1 5 3. VELETRH A FESTIVAL SOUČASNÉ FOTOGRAFIE ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA 17. 10. 2015 Praha Národní dům na Vinohradech V sobotu 17. října proběhl již třetí ročník veletrhu a festivalu současné fotografie FOTOEXPO

Více

Analýza mediální prezentace vítězných filmů 41. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary

Analýza mediální prezentace vítězných filmů 41. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Analýza mediální prezentace vítězných filmů 4. Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary Období: 0..00 8.7.00 NEWTON INFORMATION TECHNOLOGY, s.r.o. Politických vězňů 0,0 00 Praha E-mail: obchodni@newtonit.cz

Více

Každý závod s online přenosem na našich webových stránkách Termíny 2016: 27. srpen 3. září 17. září

Každý závod s online přenosem na našich webových stránkách  Termíny 2016: 27. srpen 3. září 17. září Jsme nově vybudovaný moderní areál 20minut jízdy jižně od Prahy V roce 2016 budeme pořádat tři hobby závody V roce 2017 to bude již deset oficiálních závodů a deset hobby závodů závody, při kterých najdete

Více

BAKALÁŘSKÁ PRÁCE. Self promotion. specifika žánru vzhledem k užití v českých médiích

BAKALÁŘSKÁ PRÁCE. Self promotion. specifika žánru vzhledem k užití v českých médiích Masarykova univerzita v Brně, Fakulta sociálních studií BAKALÁŘSKÁ PRÁCE Self promotion - specifika žánru vzhledem k užití v českých médiích Brno 2007 Filip Vážanský Čestné prohlášení Prohlašuji, že jsem

Více

Odstartoval jedenáctý ročník soutěže Zlatá koruna

Odstartoval jedenáctý ročník soutěže Zlatá koruna Tisková zpráva Odstartoval jedenáctý ročník soutěže Zlatá koruna Praha, 11. března 2013 11. ročník soutěže Zlatá koruna startuje letos symbolicky 11. března. Od dnešního dne mohou finanční společnosti

Více

DOBA TEMATICKÁ V PRAXI. WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky

DOBA TEMATICKÁ V PRAXI. WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky DOBA TEMATICKÁ V PRAXI WORKSHOP AČRA, 6.10.2015, Popovičky ZNÁTE SPOLEČNOST ATMEDIA? Portfolio stanic Významné změny Již 7 let čeříme vody českého TV trhu! Na českém trhu od roku 2008, o rok později již

Více

O FESTIVALU NA STARÉM DOBRÉM WESTERNU V MINULOSTI VYSTOUPILI:

O FESTIVALU NA STARÉM DOBRÉM WESTERNU V MINULOSTI VYSTOUPILI: O FESTIVALU Ve dnech 1. a 2. srpna 2014 se uskuteční na Bystřičce - přehradě u Vsetína 16. ročník country festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN. Pořadatelem je Country kapela Gympleři Vsetín z.s. Během uplynulých

Více

Generální partner konference:

Generální partner konference: Generální partner konference: Generální partner: Hlavní partneři: Exkluzivní partneři: Partneři: 2 Ostatní partneři: Mediální partneři: 3 Pátek 11. dubna 2014 14:00-17:00 příjezd členů CBA a check-in v

Více

Co je soutěž Duhový paprsek

Co je soutěž Duhový paprsek Co je soutěž Duhový paprsek Soutěž Duhový paprsek se stala součástí života české odborné veřejnosti v oblasti výroby reklamy. Zajímavý koncept, podpora Sdružení dodavatelů pro signmaking, mediální podpora

Více

Připomínky a oslavy významných výročí roku 2018

Připomínky a oslavy významných výročí roku 2018 Připomínky a oslavy významných výročí roku 2018 jednotné a zastřešující logo projektu včetn animované formy Oslavme společné století neměnil bych Claim CZ/SK: Neměnil bych / Nemenil by som Claim ENG: Come

Více

VY_32_INOVACE_14_ČEŠTÍ REŽISÉŘI I._34 Autor: Mgr. Světlana Dlabajová Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název

VY_32_INOVACE_14_ČEŠTÍ REŽISÉŘI I._34 Autor: Mgr. Světlana Dlabajová Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název VY_32_INOVACE_14_ČEŠTÍ REŽISÉŘI I._34 Autor: Mgr. Světlana Dlabajová Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název projektu: Zkvalitnění ICT ve slušovské škole Číslo projektu:cz.1.07/1.4.00/21.2400

Více

Výroční zpráva M.I.P. Advertising, a.s.

Výroční zpráva M.I.P. Advertising, a.s. Výroční zpráva M.I.P. Advertising, a.s. 2011 Adresa: Hollarovo nám. 11, Praha 3, 130 00, telefon: +420 267 315 585-8, fax: +420 267 315 589, e-mail: mip@mip.cz, www.mip.cz 1 www.mip.cz I. M.I.P. Advertising,

Více

Pravidelné aktivity na internetu I. ZÁKLAD: Respondenti 10+ využívající internet, n=6536 (fáze 1), n=6594 (fáze 2), n=2153 (fáze 3), n=2237 (fáze 4)

Pravidelné aktivity na internetu I. ZÁKLAD: Respondenti 10+ využívající internet, n=6536 (fáze 1), n=6594 (fáze 2), n=2153 (fáze 3), n=2237 (fáze 4) Tisková zpráva PRAHA, 4/12/2009 Multimediální trendy na internetu sílí Na internetu nejvýznamněji roste podíl uživatelů, kteří se pravidelně věnují multimediálním aktivitám. Největší nárůsty byly pozorovány

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu

Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu Mistrovství Evropy žen do 22 let v softballu 2. 7. srpna 2010 Praha 8, Svoboda park Česká republika Vrcholný turnaj evropského významu Na největší softballové akci roku na území České republiky uvidíte

Více

největší závod svého druhu město CYKLO MAŠTALE závodníků cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale diváků 15. ročník

největší závod svého druhu město CYKLO MAŠTALE závodníků cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale diváků 15. ročník CYKLO MAŠTALE cyklomaraton Přírodní rezervací Maštale 950 závodníků 2015 největší závod svého druhu 1500 diváků 15. ročník Staňte se partnerem CYKLO MAŠTALE 2015» největší závod svého druhu v Pardubickém

Více

TEXT A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE

TEXT A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE VÁNOČNÍ TOUR 2017 V ČÍSLECH 13 měst 13 sborů přes 500 zapojených dětí více než 3 500 diváků PELHŘIMOV PARDUBICE TEPLICE CHVALETICE MĚLNÍK LITOMYŠL

Více

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2016 SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 SPOLEČENSKÝ GALA VEČER 24.11.2016 / PRAHA POPAI CENTRAL EUROPE Daniela Krofiánová

Více

ČTVRTEK 29. srpna 2019

ČTVRTEK 29. srpna 2019 FESTIVAL TRAMPSKÉ, COUNTRY A FOLKOVÉ HUDBY Program 44. Mohelnického dostavníku Záštitu nad festivalem převzal hejtman Olomouckého kraje Ladislav Okleštěk. Festival se koná za finanční podpory Olomouckého

Více