BEKSA. magazín V ŘÍJNOVÉM VYDÁNÍ BEKSA MAGAZÍNU NALEZNETE

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BEKSA. magazín V ŘÍJNOVÉM VYDÁNÍ BEKSA MAGAZÍNU NALEZNETE"

Transkript

1 10 / 2012 BEKSA magazín V ŘÍJNOVÉM VYDÁNÍ BEKSA MAGAZÍNU NALEZNETE Echo úvodu sezony Dotazník Dušana B. Pel-mel Travise N. Přes překážky Sama F. Mládež: junioři v Kaunasu Komerční prezentace: SIKO KOUPELNY

2 aktuálně Echo úvodu sezony BK JIP PARDUBICE Beksa-tým, verze 2012/13 Evaldas Žabas Rozehrávač Přezdívka: Ev Číslo dresu: 13 Narozen: Výška: 188 cm Michal Čarnecký Rozehrávač Přezdívka: Čarda Číslo dresu: 10 Narozen: Výška: 184 cm Jiří Šoula Rozehrávač Přezdívka: Šoulič Číslo dresu: 11 Narozen: Výška: 185 cm Lukáš Kotas Křídlo Přezdívka: Koty Číslo dresu: 5 Narozen: Výška: 193 cm Ondřej Peterka Křídlo Přezdívka: Mičego Číslo dresu: 8 Narozen: Výška: 200 cm Corey Muirhead Křídlo Přezdívka: Corey Číslo dresu: 15 Narozen: Výška: 198 cm Josef Příhonský Křídlo Přezdívka: Pepan Číslo dresu: 55 Narozen: Výška: 189 cm Samuel Faifr Křídlo Přezdívka: Sam Číslo dresu: 6 Narozen: Výška: 203 cm Zbyněk Pospíšil (kapitán) Pivot Přezdívka: Zí Číslo dresu: 12 Narozen: Výška: 206 cm Petr Bohačík Pivot Přezdívka: Bohy Číslo dresu: 7 Narozen: Výška: 205 cm

3 aktuálně Echo úvodu sezony Travis Nelson Pivot Přezdívka: Big-T Číslo dresu: 14 Narozen: Výška: 205 cm Martin Peterka Pivot Přezdívka: Mičego Číslo dresu: 4 Narozen: Výška: 202 cm Tomáš Šoukal Pivot Přezdívka: Šouky Číslo dresu: 9 Narozen: Výška: 202 cm Martin Šorf Vedoucí týmu Narozen: Jan Slowiak Hlavní trenér Narozen: Dušan Bohunický Asistent trenéra Narozen: Martin Skřivánek Kondiční trenér Narozen: Jaromír Kopecký Fyzioterapeut Narozen:

4 aktuálně Echo úvodu sezony BK JIP PARDUBICE Trápí nás nevyváženost Vypadalo to na snový vstup do sezony. Perně vydřená (a šťastná) první výhra v Ústí n. L., pak ještě cennější triumf v Levicích a následné suverénní skolení Opavy. Jenže po třízápasové vítězné sérii přišla dvě zakopnutí. Nejprve ve Svitavách a o čtyři dny později v ČEZ Aréně s Prostějovem. Z prvních pěti kol tak Beksa vytěžila 8 bodů. O vstupu do sezony jsme si povídali s trenérem Janem Slowiakem. Jak jste spokojen s bilancí 3/2? Upřímně řeknu, že jsem trošku zklamaný. Myslím si, že v posledních dvou zápasech jsme měli dokázat zvítězit. Přál bych si minimálně o jedno vítězství víc. Asi je potřeba počítat s nějakými výpadky, ale třeba náš výkon ve Svitavách byl skutečně slabý, tam jsme rozhodně nepředvedli to, čím se chceme v této sezoně prezentovat. Po tomto utkání jsem byl nejvíc zklamaný. A co se týče herních výkonů? Zatím je to trošku nevyvážené. Solidní výkony jsme předvedli v Levicích a doma s Opavou, jenže jsme je nepotvrdili v Ústí - i když jsem tam dokázali vyhrát a ani ve Svitavách. V utkání s Prostějovem jsme ukázali velmi slušnou útočnou fázi, ale bohužel jsme ji nepotvrdili dobrou obranou. Inkasujeme výrazně více bodů než v předešlých sezonách. Čím je to způsobeno? Z loňské sezony si neseme nějaké limity, co se týče zdravotního stavu hráčů a jejich fyzické připravenosti, což je, bohužel, problém, se kterým se hůře vyrovnáváme. Jsme zatím nedostatečně odolní v situacích 1 na 1. Druhá věc je, že došlo ke změnám v týmu a ne všichni se už zvládli adaptovat na obranný systém a na pravidla, která máme. Hráči někdy na hřišti víc přemýšlejí než konají, což se, věřím, bude časem zlepšovat. Ostatně i v první sezoně, po tehdejší velké obměně týmu, jsme také neměli úvod Mattoni NBL úplně bez zaváhání, ale v průběhu sezony si tým sedal a výkony se zlepšovaly. Třetí věc je, že nahradit důraz a agresivitu Marcuse Arnolda na doskoku není tak úplně lehké. Samozřejmě se to musí rozložit mezi více hráčů, ale zatím s tím máme problémy v podstatě v každém zápase. Kdybyste měl říci jednu věc, s kterou jsme maximálně spokojen, co byste uvedl? S naším úsilím v tréninku. Tým chce pracovat, myslím si, že nás společná práce baví. Také myslím, že se daří zapracovávat mladé hráče, a to nemluvím jen o jejich výkonech v Mattonce, ale i v 1. lize za Hradec Králové, kde se stali lídry týmu a dokáží ho dovést k vítězstvím. To je pro nás pozitivní informace pro jejich další vývoj. Poslední otázka se týká vašeho nového asistenta Dušana Bohunického: jak se vám vzájemně spolupracuje? Pro mě to není nová věc. Věděl jsem, co můžu do Dušana očekávat. Určitě přinesl spoustu energie do tréninku, přinesl spoustu nových myšlenek, pozitivum je i to, že mi vytváří opozici a díky tomu jsme schopni nacházet optimálnější řešení některých situací, na které potřebujeme tým připravit.

5 zpověď Bleskový dotazník S asistentem trenéra Dušanem Bohunickým POSLOUCHÁM TICHO Nejméně doceněným hráčem v lize je Každý mladý hráč. Je potřeba jim dát šanci a potom můžeme hodnotit jejich úspěch, anebo neúspěch. Při výjezdech většinou trávím čas tak, že Čtu si knížky, nebo s (vedoucím týmu) Martinem Šorfem, také trenérem dětí v Litomyšli, připravujeme útočné kombinace pro jeho minižáky. (vedle sedící Martin Šorf nesouhlasně kýval hlavou: To není pravda. To já ti říkam, co a jak, já ti sděluju moje know-how ). Před zápasem nejradši poslouchám Ticho. Dokážu se při něm maximálně koncentrovat. Rád bych si na jeden den vyměnil místo s Mojí manželkou, abych byl častěji s našimi dětmi. Můj druhý nejoblíbenější sport po basketbalu je Cykloturistika singl trek. Je to jízda přírodou jedním směrem. Jezdí se ve speciálně upravených dráhách v lese, po vrstevnicích. Nabereš rychlost a nemusíš se bát, že se s někým srazíš, protože jsou to jednosměrky. Sportovec z jiného odvětví, kterého rád sleduji, se jmenuje Roger Federer. Imponuje mi, mimo jiné, jeho poker face na kurtu. Nejbouřlivější prostředí v lize je v hale USK Praha. Proč? Protože jediné bouřlivé prostředí v této hale vytvářejí pokyny trenérů.

6 zpověď Bleskový dotazník Hala s nejhorší šatnou pro hostující tým je v Ostravě. Ale na druhou stranu to můžou vykompenzovat Stodolní. Kdybych nebyl basketbalistou a trenérem, stal bych se pravděpodobně Pracovníkem při charitativních misích. Kdybych mohl změnit jedno pravidlo v basketu, bylo by to Zavedení čtvrtého rozhodčího. Ti tři dělají pořád chyby. Největším velikánem v historii lidstva byl/a Ženy. Je s nimi spojená láska, cit, něha, mateřství, na druhou stranu i nepokoje, války, intriky Kdo z nás tohle dokáže??? Největším padouchem v historii lidstva byl Adolf. Jsou činy, které se nedají odpouštět. Nejlegračnější slovo, které jsem kdy slyšel, zní Vôkoľ, v češtině znamená okolo. Nejslavnější člověk, kterého osobně znám, se jmenuje J.T.P. nenapadlo, tak jsem dal J.T.P. Ještě Teprve Přijde. Kdo to je? Mě nic Když se mě někdo zeptá: Jak se máš?, má standardní odpověď je Nikdy jsem se neměl líp! Ale zatím jsem pořád lhal. Jedno nebo druhé Vejce natvrdo nebo naměkko? Smaženice. Seznam nebo google? Google. Letní nebo zimní čas? V létě letní a v zimě zimní. Ranní ptáče nebo noční sova? Něco dřív než ranní ptáče. Luxování nebo mytí nádobí? Miluju oboje, spolu s žehlením!!

7 dotazník Pel-mel Travis Nelson o sobě Tanečník č. 211 Kdy jsi naposledy dělal jiný sport než basketbal? Když jsem byl malý, hrál jsem baseball. Nebyl jsem v tom ale příliš dobrý, takže mi to moc dlouho nevydrželo. To je jediný sport, který jsem hrál mimo basketbalu. Kdy a čím tě v poslední době rozesmála žena/přítelkyně? Vždycky, když s mým synem Jadenem doma tancujou. A kdy naposledy? Pořád. Jak si nejlépe pořádně odpočineš? Nejlepší relax je pro mě meditace. V klidu si přemýšlet o celém dnu, o tom, co můžu nebo co jsem mohl udělat lépe. Kterou knihu jsi naposledy dočetl do konce? Celou? Byla to knížka Got fight od Forresta Griffina. Je to zábavná knížka o tom, jak se stát bojovníkem. Jaký jsi tanečník a jak často tancuješ? Jsem nejlepší vysoký tanečník, jakého jsi kdy viděl (Travis měří 211 cm pozn. aut.) Mám svůj styl, třeba mám rád hip-hop. A jak často tancuju? Poslední dobou moc často ne, kvůli basketbalu, ale když mám čas zajít někam na zábavu, kde se dá zatancovat, tak toho rád využiju. Na co bys chtěl točit reklamu a na co bys ji nikdy netočil? Asi bych rád dělal reklamu pro firmu, která nabízí sportovní oblečení nebo vybavení. Mívají dost často velmi zajímavé a propracované reklamy. Myslím si, že by mě to bavilo. Netočil bych reklamu na cigarety nebo obecně na tabákový průmysl, protože to nemá nic společného se zdravým životních stylem. To bych nechtěl propagovat.

8 dotazník Pel-mel Kdy naposledy sis koupil něco jen tak pro radost? Poslední dobou jsem si pro sebe nic nekoupil, protože všechno kupuji pro syna. A co sis kupoval sám pro sebe, než se syn narodil? To jsem zase kupoval všechny věci pro svojí manželku. A co ještě před tím? Ty mě prostě chceš donutit něco říct. Mám rád filmy, takže určitě nějaký pěkný film. Hlavně miluju horory, takže něco z toho. Vyjmenuj pět věcí, o kterých si troufneš říci, že ti jdou opravdu dobře? Jako první bych řekl basketbal, a s tím souvisí videohry. Taky si myslím, že jsem dobrým manželem a otcem. A jako poslední po zkušenosti z Pardubice bych řekl, že jsem dobrý v řízení auta s manuální převodovkou. I když ne každý v tomhle městě, kdo mě vidí řídit, by s tím asi souhlasil. Existuje něco, co neumíš a toužíš se to naučit? Asi vaření. Je super, když umíš uvařit nějaké skvělé jídlo pro svoji rodinu nebo pro své spoluhráče. Takže bych chtěl umět dobře vařit. Označil bys sám sebe spíš za anděla nebo za ďábla? Označil bych se určitě za anděla. Věřím, že jsem dobrý člověk. Dělám věci správně, jak se má. Travis v Mattoni NBL 2012/2013 Počet odehraných zápasů: 5 Průměr odehraných minut: 20,4 Průměr nastřílených bodů: 9,0 Průměr doskočených míčů: 4,6 Nejvíce nastřílených bodů: 14 (Opavě)

9 můj svět Přes překážky Samuel Faifr o sobě Na dně jsem ještě nebyl Ze života Čeho všeho jsem se bál jako malý kluk Asi jako skoro každé malé dítě jsem se bál spousty věcí. Neměl jsem vůbec rád tmu, ani jsem nebyl rád sám. Čeho se bojím dnes Teď už asi ničeho. Všechny ty strachy, co jsem míval jako malý kluk, už zmizely. Kdy jsem naposledy překonal strach Když jsem šel na půdu to byla fuška! Co bych nikdy nedokázal Já si myslím, že nikdy neříkej nikdy. Takže asi jen těžko říct, co by to bylo. Kdy jsem si naposledy sáhl na dno Myslím, že na dně jsem ještě nebyl. To by vypadalo jinak. Z basketbalu Co mě nejvíc bolí na basketbalu Porážka. Když se usilovně trénuje, hraje, a pak přijde prohra. Proti komu z našeho týmu hraji nejméně rád 1 na 1 Není nikdo takový, proti kterému bych hrál nerad. Prostě hraju a je jedno s kým. Když se při utkání naštvu, na co myslím, abych se znovu uklidnil a koncentroval Občas je dobře, když se při zápase naštvu, dokáže mě to vyhecovat. Ale když přijde nějaká situace, která mě rozhodí, vždy se na chvilku zastavím, zklidním se a hraju dál. Sam v Mattoni NBL 2012/2013 Počet odehraných zápasů: 5 Průměr odehraných minut: 12,8 Průměr nastřílených bodů: 6,2 Průměr doskočených míčů: 2,8 Nejvíce nastřílených bodů: 15 (Opavě) V jaké doprovodné soutěži bych mohl vyhrát na All-Star Game: tříbodová střelba, smeče, skills challenge Asi trojky, s tím už mam i nějaké zkušenosti. Na turnajích ve Španělsku jsem byl před dvěma lety jednou první a jednou druhý. Co bych dělal radši: střílel potenciální vítěznou trojku v poslední vteřině sedmého zápasu série play-off, nebo měl pobavit o přestávce 2000 diváků v ČEZ Aréně vyprávěním vtipu To je příliš těžká otázka Jasně že bych střílel, snad jako každý hráč.

10 aktuálně Pardubická mládež Sabonis cup 2012: Byli jsme vidět! Pardubičtí junioři změřili své síly se špičkovými litevskými týmy. Díky významné podpoře Ing. Jany Pernicové a Pardubického kraje se mohli naši junioři do 19 let zúčastnit prestižního turnaje v Kaunasu, kde se postupně utkali s týmy Sabonis BC I, Marciulionis BA, Sabonis BC III. a na závěr s mistrem Estonska Tartu University. Junioři BK Pardubice nakonec obsadili páté místo mezi osmi účastníky turnaje s vyrovnanou bilancí dvou výher a dvou proher. Bohužel naše skupina byla jasně silnější než druhá, protože všechny týmy naší skupiny své následné boje vyhrály. Celkovým vítězem turnaje se stali domácí hráči BC Sabonis I. Hráčům a realizačnímu týmu děkujeme za skvělou reprezentaci klubu BK Pardubice. Sabonis BC I. BK Pardubice 79:72 (19:16, 37:37, 57:62) Body: Peterka 21, Šoula 16, Škranc 10, Šoukal 8, Půlpán 5, Kudrna 4, Jurka 3, Hanuš a Rovenský po 2, Vlček 1 Utkání jsme hráli velmi dobře a po poločasové remíze jsme po třetí čtvrtině dokonce vedli o 5 bodů. Poslední desetiminutovku však domácí výrazně přitvrdili a s tím jsme se jen velmi těžko vyrovnávali. Přesto jsme mohli dlouho pomýšlet na vítězství. To se sice nezdařilo, ale konečná prohra o pouhých 7 bodů a předvedený výkon nám nedávaly důvod ke smutku. V závěru jsme se, jak se říká, lekli vítězství. Méně zkušení hráči trochu přestali hrát a čekali co udělají jiní. To se silným týmům nemá stávat a proto se klub snaží právě takovéhle turnaje pro své hráče zajistit. BK Pardubice Marciulionis BA 89:93 (31:15, 50:40, 71:69) Body: Peterka 20, Šoula 17, Škranc a Rovenský 12, Vlček a Šoukal 9, Půlpán 8 a Kudrna 2 V odpoledním duelu na nás čekal velký konkurent Sabonis BC tým Marciulionis BA. Tento tým byl podstatně vyšší než domácí, ale nechyběla mu rozhodně atletičnost a silovost. S tou nejen pardubické, ale všechny české týmy bojují a snaží se ji dostat na tu evropskou úroveň. Utkání jsme zahájili, stejně jako dopoledne, velmi dobře a Litevci nevěděli co s námi mají dělat. První desetiminutovku jsme vyhráli velkým rozdílem 16 bodů. To samozřejmě nebyl stav odpovídající kvalitě týmů. Ve druhé čtvrtině se už domácí začali trochu prosazovat, ale stále jsme měli utkání ve svých rukách. I když jsme bodově pomaličku ztráceli, ještě 2 minuty před koncem jsme vedli. V závěru nám trochu došly síly a chybělo opravdu maličko. Je těžké si opět říkat jak jsme dobře hráli a neudělali ostudu, když samozřejmě se hraje pro vítězství. Nicméně ostuda to rozhodně není. Prohrát těsně v koncovce utkání s litevskou špičkou je možná i úspěch. Vždyť v Litvě je basketbal národním sportem. A věřte, že je to tady na každém kroku vidět.

11 aktuálně Pardubická mládež Sabonis BC III. BK Pardbice 56:74 (14:15, 28:39, 47:61) Body: Peterka 24, Šoula 17, Škranc 16, Půlpán 6, Vlček 4, Rovenský 3, Hanuš a Kudrna po 2 V sobotu nás čekal mimořádně silný tým kadetů Sabonis BC. Ten víc než potrápil oba favority. Jak domácí Sabonis BC tak Mrciulionis BA s tímto týmem vyhrál až v koncovce zápasu a vůbec nebylo vidět, že tento tým je složený z mladších hráčů. My jsme utkání zvládli bezvadně a po celou dobu jsme ho měli pod kontrolou. O 5. MÍSTO BK Pardubice Tartu University 79:38 (19:11, 30:16, 55:26) Body: Škranc a Peterka po 17, Šoukal 13, Rovenský 12, Hanuš 9, Šoula 5, Půlpán a Kudrna 3 Posledním zápasem na turnaji Sabonis Cup 2012 bylo měření sil s týmem estonského mistra Tartu University. To jsme zvládli s naprostým přehledem a potvrdili tak výkony z předchozích utkání. Pardubičtí hráči dominovali hned od úvodních minut a jen ve druhé čtvrtině dovolili estonskému soupeři pomýšlet na případný úspěch. A to bylo především chvilkovým výpadkem v úspěšnosti střelby. Nicméně Tartu stejně nijak výrazněji nedokázalo výsledek korigovat, ani když pardubičtí nastříleli ve druhé desetiminutovce pouhých 11 bodíků. Estonci pouhých 5 bodů za deset minut. Poločasové vedení tak bylo ještě pro soupeře milostivé. Po velké přestávce přišel rozhodující úder. Třetí čtvrtina 25:10 definitivně rozhodla o 5. místě na turnaji. A velmi podobná 4. 24:12 už jen podtrhla naši převahu. CELKOVÁ TABULKA 1. Sabonis BC I (Lithuania) 2. S. Marciulionis BA I (Lithuania) 3. V. Knasius BS (Lithuania) 4. Sabonis BC II (Lithuania) 5. BK Pardubice (Czech Republic) 6. Tartu University (Estonia) 7. Sabonis BC III (Lithuania) 8. Povazska Bistrica (Slovakia)

12 Protože inspirace je nesmírně důležitým prvkem, spustili jsme na adrese unikátní elektronickou fotogalerie. Pod názvem Galerie tisíce inspirací se skrývá největší online galerie návrhů koupelen, vytvořených exkluzivně v grafickém centru firmy. Se svými stovkami a tisíci grafických návrhů je tak nejen plná inspirace, ale představuje i zdroj ných tipů či užiteč- podnětů. partner Komerční prezentace Společnost SIKO KOUPELNY vznikla v roce 1991 jako ryze česká soukromá firma, zabývající se velkoobchodním a maloobchodním prodejem kompletního koupelnového vybavení. Na samém počátku byla malá, skromná prodejna, kterou v jihočeských Čimelicích založila současná generální ředitelka společnosti. Zalistujte si v tomto velkém příběhu. Na se podívejte jak to vše začalo. Letos SIKO KOUPELNY slaví 21 let existence na trhu - se svými 37 pobočkami po celé České republice a více než 500 zaměstnanci právem tvoříme největší tuzemskou specializovanou síť prodejen ve svém oboru. V roce 2010 společnost úspěšně expandovala na slovenský trh otevřením prodejny v Bratislavské čtvrti Lamač, loni v březnu otevřela v Bratislavě největší prodejnu koupelnového vybavení v Česko Slovensku a pokračuje otevíráním dalších poboček - Trenčíně, Košicích a Popradu. Všechny naše prodejny jsou vybudovány tak, aby u nás zákazníci získali maximální komfort při výběru a nákupu zboží a současně, aby zde mohli načerpat potřebnou inspiraci. K tomu slouží především vystavené vzorové koupelny. Díky svému širokému sortimentu, komfortním vzorovým prodejnám, zákaznickému servisu a službám platí slogan: Péče, kterou si zasloužíte. Těšíme se na vaši návštěvu. SIKO KOUPELNY

13 Basketbalový klub BK PARDUBICE sezóna 2011/2012 U19 JUNIOŘI 5. MÍSTO V ČR U17 KADETI MISTR ČR U15 STARŠÍ ŽÁCI MISTR ČR U14 MLADŠÍ ŽÁCI MISTR ČR U13 STARŠÍ MINIŽÁCI MISTR ČR U12 MLADŠÍ MINIŽÁCI 4. MÍSTO V ČR U11 NEJMLADŠÍ MINIŽÁCI 3. MÍSTO V ČR NÁBOR NOVÝCH HRÁČŮ ročník 2000 v pátek hod. hala na Dukle ročník 2001 a 2002 v pondělí hod. hala na Dukle BASKETBALOVÉ PŘÍPRAVKY PRO ROČNÍK 2003 A MLADŠÍ Úterý hod. hala Sportovního gymnázia Středa hod. tělocvična ZŠ Polabiny III. Čtvrtek hod. tělocvična ZŠ Resslova kontaktní informace BK Pardubice: web basket.pce@tiscali.cz, tel.:

14 generální partner hlavní partneři mediální partneři partneři

BEKSA. magazín V LISTOPADOVÉM VYDÁNÍ BEKSA MAGAZÍNU NALEZNETE

BEKSA. magazín V LISTOPADOVÉM VYDÁNÍ BEKSA MAGAZÍNU NALEZNETE 11 / 2012 BEKSA magazín V LISTOPADOVÉM VYDÁNÍ BEKSA MAGAZÍNU NALEZNETE S GM M-M o sezoně Čardův dotazník Přes překážky s Pepou-P. Ev Muž s tančícím mozkem Mládež: Kapitánská zpověď aktuálně BK JIP PARDUBICE

Více

magazín V LEDNOVÉM VYDÁNÍ BEKSA MAGAZÍNU NALEZNETE

magazín V LEDNOVÉM VYDÁNÍ BEKSA MAGAZÍNU NALEZNETE 1 / 2013 magazín V LEDNOVÉM VYDÁNÍ BEKSA MAGAZÍNU NALEZNETE Krátké ohlédnutí za základní částí Mattoni NBL Bleskový dotazník Martina Peterky Přes překážky Ondřeje Peterky Pel-mel s Coreym Muirheadem Mládež:

Více

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA HOKEJOVÉ KLUBY HC LEDEČ N.S. A HC SVĚTLÁ N.S. pořádají 1. ročník dvoudenního hokejového turnaje mladších a starších žáků HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA Získal Stanley Cup, vyhrál mistrovství světa dospělých

Více

TISKOVÁ ZPRÁVA 18.-20.3.2010 FINAL EIGHT ČESKÉHO POHÁRU 2009-2010. Účastníci finále ČP:

TISKOVÁ ZPRÁVA 18.-20.3.2010 FINAL EIGHT ČESKÉHO POHÁRU 2009-2010. Účastníci finále ČP: Klatovy a Strakonice budou mít o třetím březnovém víkendu jedinečnou šanci shlédnout to nejlepší z českého mužského basketbalu v rámci finálového turnaje TIPSPORT CUP FINAL EIGHT Českého poháru mužů v

Více

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17

Život města Vysoké Mýto Pátek, 06 Duben :17 Ve čtvrtek 5. dubna odpoledne se konalo ve Vysokém Mýtě historicky první kolo Českého poháru ve stolním tenise. Vysokomýtským byl nalosován oddíl z nedaleké Chrudimi, konkrétně TJ Sokol Chrudim, která

Více

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12)

MOL liga 14. kolo HC Zlín Slavia Praha 21:22 (10:12) Vybojované vítězství. Tak nazval trenér Slavie Praha Richard Řezáč výhru 22:21 svých svěřenkyň ve Zlíně ve 14. kole MOL ligy. Slavii nadále patří o skóre druhé místo v tabulce za Iuventou Michalovce a

Více

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA

HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA HOKEJOVÉ KLUBY HC LEDEČ N.S. A HC SVĚTLÁ N.S. pořádají 1. ročník dvoudenního hokejového turnaje mladších a starších žáků HOKEJOVÝ POHÁR JOSEFA VAŠÍČKA Získal Stanley Cup, vyhrál mistrovství světa dospělých

Více

duben Delegát ČAMB: Petr Hála

duben Delegát ČAMB: Petr Hála 21. 23. duben 2017 Delegát ČAMB: Petr Hála Účastníci A1 A2 A3 skupina A BŠ Tygři Praha BK Nymburk NH Flames Ostrava B1 B2 B3 skupina B BK Pardubice Ba 2006 Roudnice nad Labem TJ Slavia Kroměříž skupina

Více

Daniela Zábojníková a Patrik Bída

Daniela Zábojníková a Patrik Bída Staronový král a nová královna V loňském roce se ve spolupráci Šachového oddílu Kunovice a obou kunovických škol uskutečnil první ročník turnaje nazvaného O šachového krále a královnu Kunovických škol.

Více

MOL liga 12. kolo Slavia Praha Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11)

MOL liga 12. kolo Slavia Praha Sokol RMK Bánovce nad Bebravou 31:26 (18:11) Házenkářky Slavie Praha zvítězily ve 12. kole MOL ligy nad nováčkem soutěže Sokolem RMK Bánovce nad Bebravou 31:26, po poločase 18:11, v tabulce jim patří třetí místo o bod za vedoucím Baníkem Most a o

Více

Reprezentace muži U18 Léto 2016 RVI SE JAKO LEV!!! Hodnotící zpráva reprezentace mužů ČR U18, léto 2016

Reprezentace muži U18 Léto 2016 RVI SE JAKO LEV!!! Hodnotící zpráva reprezentace mužů ČR U18, léto 2016 Reprezentace muži U18 Léto 2016 RVI SE JAKO LEV!!! Hodnotící zpráva reprezentace mužů ČR U18, léto 2016 1) Místo a datum konání ME U18 divize B 2016 29. 7. - 7. 8. 2016 Skopje, Makedonská republika Evropský

Více

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00

SK Ďáblice. Sobota ve 14:00 SK Ďáblice Sobota 4.11. ve 14:00 Vážení příznivci fotbalu, podzimní část sezony nám pomalu končí a já musím s potěšením konstatovat, že se i přes velikou konkurenci v přeboru stále držíme v top trojce,

Více

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11)

Slavia Praha HC Zlín 30:28 (15:11) Házenkářky Slavie Praha vstoupily do nového ročníku česko-slovenské MOL ligy, dřívější interligy, domácí výhrou 30:28 nad HC Zlín. Nejlepší střelkyní Slavie byla s osmi góly Veronika Galušková, o jeden

Více

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala?

Co vás vedlo k přestupu do Slavie a jak dlouho jste s vedením klubu jednala? S házenou začala v ŠKP Bratislava, po přesunu do Maďarska oblékala dres Győri Audi Eto KC, jednoho z nejlepších klubů v Evropě. Emma Hudáková, nová levá spojka Slavie Praha, která se i díky spoluhráčkám

Více

PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory http://www.fineprint.cz

PDF byl vytvořen zkušební verzí FinePrint pdffactory http://www.fineprint.cz TJ SOKOL NOVÉ MĚSTO NA MORAVĚ MUŽI OP-II HODNOCENÍ SEZÓNY 2002/2003 HODNOCENÍ Příprava Sezóna 2002/2003 začala podobně jako v loňském roce. Hráči se sešli v tělocvičně až v září. Mužstvo se letos nezúčastnilo

Více

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky.

Hodnocení ročníku. Níže naleznete všechny výsledky. Hodnocení ročníku V pátek 11. 11. 2016 se v hale základní školy konal již 6. ročník tohoto turnaje žáků a žákyň základních škol. V letošním ročníku jsme evidovali celkem osm základních škol, které reprezentovaly

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů HC Buldoci Neratovice vs TJ Spartak Příbram 31.10.2015 18:30 Partneři hokejového týmu: KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje,

Více

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem?

Jak na Vaše rozhodnutí reagovali v Partizánskem? Praha - Jak jsme vám slíbili, přinášíme vám dnes rozhovor s novým trenérem našich žen Tom ášem Hlavatým. Ten se hráčkám představil na středečním odpoledním tréninku, svoji trenérskou premiéru na lavičce

Více

ME U 16 skupiny B v Tallinu

ME U 16 skupiny B v Tallinu ME U 16 skupiny B v Tallinu Turnaj Mistrovství Evropy kadetů (divize B) se konal ve dnech 9. - 20. srpna 2006 v Estonsku (Tallinn). Skupina A: Švédsko, Rakousko, Gruzie, Estonsko, Norsko Skupina B: Finsko,

Více

MLADÝ FENOMÉN ZNAČKA ŠVEC

MLADÝ FENOMÉN ZNAČKA ŠVEC MLADÝ FENOMÉN ZNAČKA ŠVEC Když jsem zjistil, že se do naší školy hlásí loňský vítěz Silového čtyřboje ZŠ Pavel ŠVEC ze Základní školy v Židlochovicích, který před rokem v naší tělocvičně dokázal udělat

Více

RADOST DĚTÍ NEJDE NIČÍM NAHRADIT OBSAH

RADOST DĚTÍ NEJDE NIČÍM NAHRADIT OBSAH REKLAMNÍ NABÍDKA OBSAH Představení klubu... 1 Kategorie klubu... 2 Mládež jako priorita klubu... 3 Kolektivní úspěchy... 4 Milníky klubu... 5 Nabídka možnost prezentace... 6 Mediální dosah... 7 Hokejbalové

Více

Ohio cup mladší žáci a elévové 21.12.2014

Ohio cup mladší žáci a elévové 21.12.2014 Ohio cup mladší žáci a elévové 21.12.2014 Místo konání: JABLOTRON Aréna, Jiráskova 29, Herní systém: 3+1 Rozměry hřiště: obě kategorie 20x10 metrů, branky snížené o 15cm (elévové 30 cm?) Hrací čas: 2x7

Více

HC RT TORAX Poruba 2011

HC RT TORAX Poruba 2011 HC RT TORAX Poruba 2011 Reklamní nabídka kdo jsme HC RT TORAX Poruba 2011 ovládl v ligovém ročníku 2017/2018 druholigová kolbiště a stal se jejím celkovým vítězem, když v celostátní baráži uspěl nad mistry

Více

{jathumbnail off} Našim obyvatelům se šedé dny v přítomnosti dětí rozsvítí - Broumovsko. Napsal uživatel Jana Kovaříková Pondělí, 29 Říjen :12

{jathumbnail off} Našim obyvatelům se šedé dny v přítomnosti dětí rozsvítí - Broumovsko. Napsal uživatel Jana Kovaříková Pondělí, 29 Říjen :12 Ve středu 24. října 2018 se v domově pro seniory díky mladým broumovským fotbalistům uskutečnil turnaj v "Člověče, nezlob se". Zájem o akci byl veliký jak ze strany devíti mladých fotbalistů, tak ze strany

Více

PIRATSKÝ PŘEDVÁNOČNÍ TURNAJ CHOMUTOV 2015

PIRATSKÝ PŘEDVÁNOČNÍ TURNAJ CHOMUTOV 2015 hokejový klub PIRÁTI CHOMUTOV pořádá: HOKEJOVÝ TURNAJ pro děti ročníku 2006 a mladší PIRATSKÝ PŘEDVÁNOČNÍ TURNAJ CHOMUTOV 2015 V Chomutově od pátku 18. neděle 20.12.2015 Obě ledové plochy Pracovní propozice

Více

Hráno 17. ledna. Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci. Tradiční fotbalové turnaje žactva pořádané OFS Olomouc v hale gymnázia Hejčín

Hráno 17. ledna. Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci. Tradiční fotbalové turnaje žactva pořádané OFS Olomouc v hale gymnázia Hejčín Hráno 17. ledna Seriál turnajů OFS zahájili starší žáci, odstartovala kategorie starších žáků. Do prvního turnaje nastoupili chlapci Litovle, Horky, Černovíra a Nových Sadů a Nemilan. Novosadští dokonce

Více

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích?

Aneto, jak vzpomínáte na semifinálový turnaj ve Strakonicích? Praha O nadcházejícím víkendu vyvrcholí v Písku házenkářská nejvyšší soutěž starších žákyň. Do finále se probojovalo šest nejúspěšnějších celků republiky HC Háje, Sokol Kobylisy, DHK Uherské Hradiště,

Více

Soutěžní řád PBS 2014. (Listopad 2013)

Soutěžní řád PBS 2014. (Listopad 2013) Soutěžní řád PBS 2014 (Listopad 2013) Termíny 31.1.2014 termín pro odevzdání přihlášek do soutěží PBS 2014 31.3.2014 termín pro zaplacení startovného za účast týmů v soutěžích PBS 2014 31.3.2014 termín

Více

SK Třeboradice. Sobota v 10:00

SK Třeboradice. Sobota v 10:00 SK Třeboradice Sobota 6. 10. 2018 v 10:00 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 9. kole Pražské teplárenské přeboru. V předchozím kole se nám po sérii porážek podařilo získat tři body. Dnešní

Více

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a

Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a NIKE Premier Cup 2013 Žákovský pohár Fotbalové asociace České republiky a Slovenského fotbalového svazu a Generální partner: NIKE Organizátoři: NIKE, FAČR, Slovenský fotbalový svaz, SPORT INVEST Marketing,

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů 2016/2017 HC Buldoci Neratovice vs. TJ Spartak Příbram 12.11.2016 18:30 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte

Více

HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE

HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE HÁZENÁ NABÍDKA PARTNERSKÉ SPOLUPRÁCE 1. HC PARDUBICE Účastník 2. ligy mužů Vážení sportovní přátelé, tato nabídka je určena Vám všem, kteří se zajímáte o případnou spolupráci s házenkářským klubem SK HC

Více

Výsluňský. plátek LISTOPAD. Připravily: Anička, Jarka a Katka

Výsluňský. plátek LISTOPAD. Připravily: Anička, Jarka a Katka Výsluňský plátek LISTOPAD Připravily: Anička, Jarka a Katka Z obsahu: Fotbalový turnaj osmiček Zamířeno do: 7.C- rozhovor s Martinem Gebellem I učitelé jsou jen lidé - rozhovor s panem ředitelem Jiřím

Více

PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY

PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY PŘEBOR REPUBLIKY U 14 DÍVKY Místo konání: Hradec Králové Termín konání: 10. 4. 13. 4. 2014 Seznam účastníků a výsledky považuji za zbytečné opisovat, protože jsou na stránkách ČBF v kompletní podobě. CHARAKTERISTIKA

Více

ETIKA V LEDNÍM HOKEJI. Požadavky trenérů ČSLH

ETIKA V LEDNÍM HOKEJI. Požadavky trenérů ČSLH ETIKA V LEDNÍM HOKEJI Požadavky trenérů ČSLH CÍLE Rozvoj a růst mladých hráčů Zvýšení účasti, nábor nov Rozvoj dovedností Bezpečné a pozitivní prostředí Zábava a radost ze hry Vzájemný respekt NA TRIBUNĚ

Více

U 11 ZIMNÍ JAKO CUP 2018

U 11 ZIMNÍ JAKO CUP 2018 U 11 ZIMNÍ JAKO CUP 2018 17. 18. 2018 KONTAKTY U 11 ONDŘEJ TROJNA +420 734 703 169 o.trojna@seznam.cz ŠÁRKA ŠÁBRTOVÁ +420 724 336 915 sabrtova@seznam.cz INFORMACE A ON-LINE VÝSLEDKY https//docs.google.com/spreadsheets/d/1pfmz9q1liiextx639kti9pisy45

Více

Česká basketbalová federace Zátopkova 100/2, Praha 6 Bank. spojení: GE Money, č. ú /0600

Česká basketbalová federace Zátopkova 100/2, Praha 6 Bank. spojení: GE Money, č. ú /0600 Česká basketbalová federace Zátopkova 100/2, 160 70 Praha 6 Bank. spojení: GE Money, č. ú. 1716905504/0600 Dokument je průběžně aktualizován! R O Z P I S turnajů o titul Mistr České republiky sezóny 2015/2016

Více

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz připraveno 2. ledna 2009 základní informace Motto Fotbal každý den Koncept stanice 1. LIGA je nová televizní

Více

: TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou

: TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou Pořadatel : TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou Termín : Pátek- neděle 28.11.2014 30.11.2014 Věk hráčů Místo Organizace Počet družstev Ubytování Stravování

Více

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM

BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM BK Děčín s.r.o. NABÍDKA PARTNERŮM Basketbalový Klub Děčín: profesionální klub, který se účastní nejvyšší basketbalové soutěže v ČR Mattoni NBL (působí v ní nepřetržitě od roku 1993) založen v roce 1945

Více

Krajský přebor družstev mladších žáků 2015

Krajský přebor družstev mladších žáků 2015 Krajský přebor družstev mladších žáků 2015 Po delší časové odmlce náš klub v sobotu 21.3.2015 obsadil jedním svým družstvem letošní Krajský přebor družstev mladších žáků. Soutěže šestičlenných týmů dětí

Více

OLMA NÁRODNÍ FINÁLE MLADŠÍCH MINIŽÁKŮ

OLMA NÁRODNÍ FINÁLE MLADŠÍCH MINIŽÁKŮ OLMA NÁRODNÍ FINÁLE MLADŠÍCH MINIŽÁKŮ ÚSTÍ NAD LABEM 6.-8.5.2012 Pořadatel Basketbalový klub Ústí nad Labem Jateční 1026/18 IČ: 14866714, DIČ: CZ14866714 Kontakt: Mgr. Zdeněk Rytíř tel.: +420 731 481 668

Více

TJ SOKOL STODŮLKY HISTORIE

TJ SOKOL STODŮLKY HISTORIE T J S O K O L S T O D Ů L K Y w w w. s o k o l s t o d u l k y. c z Stojíci: Černý, Vojta, Vydra st., Ferenc Futurista, Burian, Hašler, Vrbský, Dostál, Vydra ml. Sedící: Štěpánek, Veverka, Vošahlík a Kovařík

Více

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO

EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa CORMANO (MILANO) DO EVROPSKÁ LIGA DCL 2018 ITÁLIE MILÁNO Pondělí 28. 5. 2018 v 15:00 hodin hřiště - Stadium Centro Sportivo CORMANO Via Europa - 20032 CORMANO (MILANO) DONCASTER D.T.F.C. - SKN BRNO 6 : 0 (4 : 0) Žlutá karta:

Více

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice

PROČ PRÁVĚ MY? Ústí nad Labem. Most Letohrad. Praha Karviná. Jihlava. Hradec Králové. Pardubice PROČ PRÁVĚ MY? Největší klub ve východních Čechách Perspektivita dlouhodobého vývoje Obsazeny všechny nejvyšší soutěže Výchova mladých hráčů reprezentující klub i Českou republiku na Mistrovství světa

Více

Propozice 5. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek

Propozice 5. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek Propozice 5. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek Datum a čas: Místo konání: neděle 11. 6. 2017 od 9:00 hodin (prezentace družstev od 8:30 hodin) travnaté hřiště fotbalový areál Studénka Věková

Více

TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY

TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY TJ SOKOL VELKÉ PŘÍLEPY KDY SOBOTA 17. května TENTO PROGRAM JE SLOSOVATELNÝ SOUPEŘ FK DOBŘÍČ 1. TÝM SOUTĚŽE Okres Praha západ - III. třída skupina B Novinky z našeho klub najdete na HTTP://TJSOKOLVELKEPRILEPY.SKLUB.CZ

Více

Kolikrát jste viděl záznamy zápasů Minsku? Jaké a kde?

Kolikrát jste viděl záznamy zápasů Minsku? Jaké a kde? Slavia Praha vstupuje po roce do dalšího ročníku pohárového dobrodružství. Naštěstí nemusejí svěřenkyně trenérů Richarda Řezáče a Františka Štiky někam cestovat. Díky diplomatickému úspěchu vedení klubu

Více

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU

ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU ZÁKLADNÍ ZÁSADY PRO STANOVENÍ SYSTÉMU SOUTĚŽÍ VE VODNÍM PÓLU 2014-2015 - vyváženost a kombinace obou hracích modelů, tedy hraní systémem turnajů a hraní ve dvojicích. - respektování principu, že hrací

Více

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl

Informační brožura 09/2013. MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Informační brožura 09/2013 MVIL Ostrava, o.s. Florbalový oddíl Úvodní slovo Vážení sportovní přátelé, do rukou se Vám dostává informační brožura florbalového klubu s názvem 1. MVIL Ostrava. Na následujících

Více

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002)

Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci: (hráči narozeni 1998-2002) Mladší žáci nedokázali na jaře vylepšit své postavení z podzimu tabulky a zůstali na jedenáctém místě tabulky, když jaro mělo skoro stejný průběh jako podzim, dokážeme

Více

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15

FK Motorlet Praha B. Sobota od 10:15 FK Motorlet Praha B Sobota 27.4.2019 od 10:15 Úvodní slovo Vážení příznivci fotbalu, Vítáme Vás na 23. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnes čeká mužstvo A týmu těžký zápas, přesto věříme, že nezůstaneme

Více

JUNIOR NORTH CUP 2017

JUNIOR NORTH CUP 2017 Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem FK Jablonec z.s. přivítali na 23. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2017 Tento turnaj se v České republice stal za dobu své existence

Více

Propozice 47. ročníku Žákovského turnaje a 22. ročníku memoriálu Oldřicha Halusky

Propozice 47. ročníku Žákovského turnaje a 22. ročníku memoriálu Oldřicha Halusky Propozice 47. ročníku Žákovského turnaje a 22. ročníku memoriálu Oldřicha Halusky Datum a čas: druhá srpnová sobota, tj. 9. 8. 2014 od 8:00 hodin prezentace od 7:30 hodin v místě konání zápasů jednotlivých

Více

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33

Michal Malátný z Chinaski: Jsem chodící reklama na rodičovství a manželství Neděle, 17 Květen 2015 00:33 V poslední době se vám velmi daří. Vydali jste novou desku, sbíráte jedno ocenění za druhým a jste uprostřed vyprodaného turné. Co plánujete po jeho zakončení? 1 / 6 Turné se sice blíží ke svému závěru,

Více

VELKÝ ÚSPĚCH JIŽNÍ MORAVY NA REPUBLIKOVÉM PŘEBORU ŠKOL

VELKÝ ÚSPĚCH JIŽNÍ MORAVY NA REPUBLIKOVÉM PŘEBORU ŠKOL VELKÝ ÚSPĚCH JIŽNÍ MORAVY NA REPUBLIKOVÉM PŘEBORU ŠKOL Historického úspěchu dosáhli reprezentanti našich škol na republikovém přeboru škol, když ve dvou kategoriích jsme dosáhli na medaile: v kategorii

Více

Zpráva o účasti družstva Akce FIBA

Zpráva o účasti družstva Akce FIBA Zpráva o účasti družstva Akce FIBA ME Turecko Reprezentační družstvo žen ČR BASKETBAL 2005 Bobrovský Jan Zpráva o účasti družstva žen ČR ME 2005 finále Finálový turnaj Mistrovství Evropy 2005 se uskutečnil

Více

O pohár města Rosice

O pohár města Rosice 7. ročník turnaje O pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, z.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2007 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion FC Slovan Rosice

Více

CHRUDIM CITY CUP 2015

CHRUDIM CITY CUP 2015 II. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM CHRUDIM CITY CUP 2015 kategorie mladší žáci 21.3. - 22.3. 2015 Zimní stadión Chrudim Termín: 21. - 22. března 2015 (sobota - neděle) Začátek

Více

Jr. NBA League a Školní basketbalová liga. Představení projektu pro školy a kluby

Jr. NBA League a Školní basketbalová liga. Představení projektu pro školy a kluby Jr. NBA League a Školní basketbalová liga Představení projektu pro školy a kluby Přehled Projekt v České republice Ohlédnutí za ročníkem 2018 Plány pro rok 2019 Herní pravidla a harmonogram Informace pro

Více

Bedřich Ščerban 27. 7. 2015

Bedřich Ščerban 27. 7. 2015 Bedřich Ščerban 27. 7. 2015 Prezentace HC Dukla Jihlava,s.r.o. Historie Od roku 1956, kdy vzniklo hokejové mužstvo HC DUKLA JIHLAVA, uběhlo mnoho let. Převážnou část z této doby patřilo naše mužstvo mezi

Více

4. ročník turnaje SLOVAN CUP

4. ročník turnaje SLOVAN CUP 4. ročník turnaje SLOVAN CUP Pořadatel Rosice, z.s. ve spolupráci s obcí Tetčice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2005 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion Rosice (Sportovní 372, Rosice) Povrch

Více

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek

Slavia poráží Most gólem v posledních sekundách. Skvělá Galušková 12 branek Reklama na ženskou házenou. Přesně to předvedly celky Slavie Praha a Baníku Most v předehrávce 13. kola MOL ligy. Ve strhujícím duelu nakonec slávistky díky gólu Veroniky Galuškové v čase 59:58 zvítězily

Více

VI. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM. kategorie U14 ročník 2005 a mladší březen 2019 Zimní stadión Chrudim

VI. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM. kategorie U14 ročník 2005 a mladší březen 2019 Zimní stadión Chrudim VI. ROČNÍK HOKEJOVÉHO TURNAJE O PUTOVNÍ POHÁR MĚSTA CHRUDIM CHRUDIM CITY CUP 2019 kategorie U14 ročník 2005 a mladší 29.-31.březen 2019 Zimní stadión Chrudim Termín: 29. - 31. 3. 2019 (pátek - neděle)

Více

: TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou

: TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou Pořadatel : TJ Rožnov p. R. - oddíl házené ve spolupráci s městem Rožnov p.r. a ZŠ Pod Skalkou Termín : Pátek- neděle 29.11.2013 1.12.2013 Věk hráčů Místo Organizace Počet družstev Ubytování Stravování

Více

Proč vznikl Projekt ST.OR.M?

Proč vznikl Projekt ST.OR.M? PROJEKT ST.OR.M Proč vznikl Projekt ST.OR.M? Projekt STORM vznikl jako vzájemná spolupráce tří pražských volejbalových klubů pracujících s mládeží: SKŠ ZŠ Mikulova Praha TJ ORION Praha Studio Sport Ve

Více

13:15 Fulnek. 15:30 SO Bruntál. Dnes na našem hřišti

13:15 Fulnek. 15:30 SO Bruntál. Dnes na našem hřišti 1 Slosovatelný program k mistrovským utkáním TJ Sokol Kobeřice ve fotbalové sezóně 2016-2017 Cena: 5 Kč Neděle 2.října 2016 Krajská soutěž dorostu 13:15 Fulnek Hlavní utkání - KRAJSKÝ PŘEBOR Šujan Stanislav

Více

OSTRAVA CUP ročník května 2014 od 9:00-17:00 hod. U9 a U8. Městský stadion Aréna v Ostravě Vítkovicích

OSTRAVA CUP ročník května 2014 od 9:00-17:00 hod. U9 a U8. Městský stadion Aréna v Ostravě Vítkovicích OSTRAVA CUP 201 FC VÍTKOVICE 1919 a magistrát města Ostravy, Vás zvou na největší mládežnický turnaj OSTRAVA CUP 201 FC Vítkovice 1919, mobil 73 8 23 6, email sekretariat@fcvitkovice1919.cz Hlavní partner

Více

HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008

HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008 HC KOMETA BRNO nabídka reklamní spolupráce 2007 2008 Vážení sportovní přátelé, obchodní partneři, dovolujeme si Vám v krátkosti představit 2. nejúspěšnější klub tuzemské hokejové historie, 11násobného

Více

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let

KIDSCREEN-52. Dotazník o zdraví pro děti a mládež. Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let KIDSCREEN-52 Dotazník o zdraví pro děti a mládež Verze pro děti a dospívající od 8 do 18 let Page 1 of 7 Dobrý den, Datum: Měsíc Rok Jak se ti daří? Jak se cítíš? Rádi bychom se to od tebe dozvěděli. Přečti

Více

Obsah MILOST. Milost je projevem Boží lásky k nám. UCTÍVÁNÍ. Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. SPOLEČENSTVÍ

Obsah MILOST. Milost je projevem Boží lásky k nám. UCTÍVÁNÍ. Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. SPOLEČENSTVÍ Obsah MILOST Milost je projevem Boží lásky k nám. 1. Máš přednost 9 2. Veliká bouřka 13 3. Žena u studny 17 4. Snídaně s Ježíšem 21 UCTÍVÁNÍ Oslavujeme Boha za to, že se o nás laskavě stará. 5. Kdykoli

Více

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup

Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Ústí nad Labem vyhrálo kvalifikaci v Kadani a je prvním finalistou turnaje E.ON Junior Cup Malí fotbalisté FK Ústí nad Labem ovládli první kvalifikaci turnaje E.ON Junior Cup. Během 10 zápasů inkasovali

Více

BK ARMEX Děčín MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY. Český pohár (ČP)

BK ARMEX Děčín MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY. Český pohár (ČP) NABÍDKA REKLAMY BK ARMEX Děčín Profesionální basketbalový klub založen 1945, účastnící se nejvyšší basketbalové soutěže v ČR - Kooperativa NBL.» v NBL nepřetržitě od roku 1993 MEDAILOVÉ ÚSPĚCHY Národní

Více

O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2017 AGRIA CUP 2017 III. ROČNÍK

O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2017 AGRIA CUP 2017 III. ROČNÍK O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2017 AGRIA CUP 2017 III. ROČNÍK 26. 27. 8. 2017 ÚVODNÍ SLOVO Do rukou se Vám dostávají propozice III. ročníku mezinárodního turnaje O pohár starosty města Choceň. V letošním

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 23. 24. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2010 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2010

Více

TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ

TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ TŘEBEŠSKÝ POHÁR STARŠÍCH ŽÁKŮ ročník 2000 a mladší Pořadatel: TJ Sokol Třebeš Termín: sobota 10. LEDNA 2015 Místo konání: Sportovní hala Třebeš, Hradec Králové Třebeš tel. (+420) 724 265 036 Startují:

Více

O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2016 II. ROČNÍK

O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2016 II. ROČNÍK O POHÁR STAROSTY MĚSTA CHOCEŇ 2016 II. ROČNÍK 27. 28. 8. 2016 ÚVODNÍ SLOVO Do rukou se Vám dostávají propozice II. ročníku mezinárodního turnaje O pohár starosty města Choceň. V letošním roce se turnaje

Více

O pohár starosty města Modřice

O pohár starosty města Modřice Pozvánka na XIV. ročník mezinárodního turnaje mladších žáků (roč. 2002) O pohár starosty města Modřice srpna 2014 na hřišti v Modřicích www.turnaj-modrice.cz POZVÁNKA Organizační výbor zve všechny hráče,

Více

OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová

OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová OHLEDNUTÍ ZA AKCÍ 10 DNÍ FLORBALU 2014 Zimní stadion, Č. Třebová Již 7. ročníkem 10 dní florbalu v České Třebové se mohli pyšnit organizátoři z florbalového klubu FbK Orlicko Třebovsko. Během celého týdne

Více

duben 2017 Ostrava. Delegát ČAMB: Richard Marek

duben 2017 Ostrava. Delegát ČAMB: Richard Marek 28. 30. duben 2017 Ostrava Delegát ČAMB: Richard Marek Účastníci Skupina A 1. - BA Sparta Praha 2. - BK Horejsek Děčín 3. - SKB Zlín Skupina B 1. - SAM BŠM Brno 2. - Jižní Supi 3. - BCM Olomouc Skupina

Více

Bertil stál u okna a díval se ven. Začalo se smrákat. Venku byla mlha, zima a ošklivo. Bertil čekal na maminku a na tatínka, až se vrátí domů.

Bertil stál u okna a díval se ven. Začalo se smrákat. Venku byla mlha, zima a ošklivo. Bertil čekal na maminku a na tatínka, až se vrátí domů. Bertil stál u okna a díval se ven. Začalo se smrákat. Venku byla mlha, zima a ošklivo. Bertil čekal na maminku a na tatínka, až se vrátí domů. Čekal tak toužebně, že by nebylo divu, kdyby se objevili ve

Více

DAMBEACH TEAM. Michal Palinek trenér. MUDr. Jiří Demel lékař. Babeta Linhartová výživová poradkyně. Lenka Háječková trenérka

DAMBEACH TEAM. Michal Palinek trenér. MUDr. Jiří Demel lékař. Babeta Linhartová výživová poradkyně. Lenka Háječková trenérka DAMBEACH 2015 w w w.didi-mar t y.com w w w.dambeach.c z DAMBEACH TEAM Michal Palinek trenér MUDr. Jiří Demel lékař Lenka Háječková trenérka Babeta Linhartová výživová poradkyně Didi a Marty Na současném

Více

PŘEDSEZÓNNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ

PŘEDSEZÓNNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ hokejový klub PIRÁTI CHOMUTOV pořádá: PŘÍPRAVNÝ PŘEDSEZÓNNÍ HOKEJOVÝ TURNAJ CHOMUTOV 2014 pro děti ročníku 2006 a mladší V Chomutově v sobotu dne 23.8. 2014 Obě ledové plochy Pracovní propozice turnaje

Více

SK Uhelné Sklady. Neděle v 17:00

SK Uhelné Sklady. Neděle v 17:00 SK Uhelné Sklady Neděle 9. 9. 2018 v 17:00 Vážení příznivci fotbalu, Srdečně vás vítáme na 5. kole Pražské teplárenské přeboru. Dnešní zápas bude těžký, naši musí sebrat všechny síly a získat tři body,

Více

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK

U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK U 12 O POHÁR PRIMÁTORA MĚSTA HRADCE KRÁLOVÉ 2016 X. ROČNÍK 30. 31. 7. 2016 UVODNÍ SLOVO U 12 Právě jste se stali součástí jubilejního X. ročníku mezinárodního turnaje O pohár primátora města Hradce Králové.

Více

METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU

METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU METODIKA PRO ZAVEDENÍ TURNAJE DO OFICIÁLNÍHO ŽEBŘÍČKU ČESKÉHO SNOOKERU OBSAH Podmínky pro zavedení turnaje do žebříčku... 2 Postup pro zavedení turnaje do žebříčku... 2 Propozice turnaje... 2 Povinné odstavce...

Více

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013

MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 MISTROVSTVÍ ČR VE SQUASHI 2013 MUŽI ŽENY - MASTERS Ostrava / 7.-9. března 2013 ČESKÁ ASOCIACE SQUASHE info@cz-squash.net www.cz-squash.net 1 MISTROVSTVÍ ČESKÉ REPUBLIKY VE SQUASHI 2013 Jménem České Asociace

Více

Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel GRAFY

Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel GRAFY Výstupy dotazníkového šetření Pohoda ředitel 1. stupeň GRAFY Termín dotazníkového šetření: listopad/prosinec 2012 Škola: Základní škola a Mateřská škola Lašťany 373, 78316 Bělkovice - Lašťany počet žáků

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Článek 1 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) 2) Soutěže se hrají podle platného

Více

HC ENERGIE KARLOVY VARY Vás zve na mezinárodní hokejový turnaj kategorie MD (U16) 2. ROČNÍK MEMORIÁLU VÁCLAVA ŠINÁGLA PÁTEK

HC ENERGIE KARLOVY VARY Vás zve na mezinárodní hokejový turnaj kategorie MD (U16) 2. ROČNÍK MEMORIÁLU VÁCLAVA ŠINÁGLA PÁTEK Vás zve na mezinárodní hokejový turnaj kategorie MD (U16) 2. ROČNÍK MEMORIÁLU VÁCLAVA ŠINÁGLA PÁTEK 15.12.2017 až NEDĚLE 17.12. 2017 - KV ARENA - Karlovy Vary ÚČASTNÍCI TURNAJE HC BÍLÍ TYGŘI LIBEREC HC

Více

ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011

ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011 ROZPIS SOUTĚŽÍ VODNÍHO PÓLA MUŽŮ PRO ROK 2010/2011 I.LIGA MUŽI Řízení soutěží: Pořadatel soutěží: soutěže řídí Český svaz vodního póla prostřednictvím svého STK jednotlivé kluby dle přihlášek a rozlosování

Více

Turnaj mladšího dorostu U /2018

Turnaj mladšího dorostu U /2018 ************************************** MEMORIÁL VLASTISLAVA MAREČKA ČESKÝ POHÁR MLADŠÍHO DOROSTU **************************** Turnaj mladšího dorostu U 16 2017/2018 X.. ROČNÍK Tři fáze turnaje: - základní,

Více

MISTROVSTVÍ ČR STARŠÍ MINIŽÁCI U13

MISTROVSTVÍ ČR STARŠÍ MINIŽÁCI U13 MISTROVSTVÍ ČR STARŠÍ MINIŽÁCI U13 Místo konání: Sportovní hala Třebeš, Hradec Králové 11 Termín: 11. 5. 13. 5. 2012 Účastníci: Baskeťáci TJ Sokol Josefov BK NH Ostrava BK Pardubice BK Snakes Ostrava Sršni

Více

Hledáte si i během trvání rekvalifikace práci?

Hledáte si i během trvání rekvalifikace práci? Účastnice A: No asi nic moc, protože jsem neměla práci a nikde jsem ji nemohla najít. No doufám, že mi pomůže? Myslíte jako najít práci nebo obecně? No hlavně tu práci, no a pak se budu mít jako celkově

Více

PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha

PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha PRESS KIT Sezona2012/2013 30. kolo FC Vysočina Jihlava -SK Slavia Praha 30. kolo Gambrinus ligy FC Vysočina Jihlava SK Slavia Praha 1.6. 2013, Stadion Jihlava 17:00 Rozhodčí: Jan Kalenda - Tomáš Kovařík,

Více

Tento turnaj je realizován za finanční spoluúčasti Statutárního města Přerova, Olomouckého kraje a společností

Tento turnaj je realizován za finanční spoluúčasti Statutárního města Přerova, Olomouckého kraje a společností Přerovský volejbalový klub pořádá ve spolupráci se Statutárním městem Přerov a Olomouckým krajem 24. ROČNÍK VELKÉ CENY PŘEROVA JUNIOREK PARTNEŘI TURNAJE: Teplo Přerov a.s., Technické služby města Přerova

Více

JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína

JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem Jablonec z.s. přivítali na 24. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2018 a 9. ročníku Memoriálu Josefa Kubína Tento turnaj se v České republice

Více

Propozice 3. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek

Propozice 3. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek Propozice 3. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek Datum a čas: Místo konání: neděle 21. června 2014 od 9:00 hodin (prezentace družstev od 8:30 hodin) travnaté hřiště areál TJ MSV Studénka Věková

Více