dveřní a vratové systémy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "dveřní a vratové systémy"

Transkript

1 NON STOP SERVIS NON STOP SERVIS NON STOP SERVIS SPEDOS Česká republika Hranická Valašské Meziříčí tel.: fax: Slovenská republika Šafárikova Prešov tel.: fax:

2 Partnerství Dokonalost Jistota dáváme prostoru smysl

3 Partnerství Vyniknout v konkurenčním prostředí, uspokojit tržní poptávku a být svým zákazníkům oporou to jsou základní cíle naší společnosti. K jejich naplnění nám pomáhá to, že poskytujeme skutečně komplexní služby. Naše výrobky si sami vyvíjíme, vyrábíme, montujeme a servisujeme a tím Vám zaručujeme jejich 100% vzájemnou kompatibilitu a funkčnost. To je komplexní péče SPEDOS význam našeho partnerství. Partnerství upevňujeme díky rozsáhlé síti poboček, která nám umožňuje být zákazníkovi co nejblíže a prakticky okamžitě reagovat na jeho potřeby. Partnerství nabízíme také těm, kteří nejsou našimi přímými odběrateli, ale naše výrobky projektují do staveb. I pro ně se snažíme vytvořit ideální podmínky pro spolupráci. Poskytujeme jim ucelený přehled našich výrobků v tištěné (pořadač KISS - Komplexní Informační Systém SPEDOS) i elektronické verzi a především nabízíme elektronickou knihovnu automatických dveřních a vratových systémů, kompatibilní s programy AutoCad, ArchiCad.

4 Dokonalost Víme, že naši obchodní partneři jsou velmi nároční zákazníci a tomu jsme se přizpůsobili. Neustále modernizujeme výrobní postupy, zavádíme nové technologie a veškeré výrobní a montážní cykly podřizujeme systému kontroly kvality. Vyrábíme produkty pro třetí tisíciletí. Přes instalovaných výrobků a více než spokojených zákazníků je zárukou dobrého jména značky SPEDOS.

5 Jistota Historický vývoj naší společnosti dává zákazníkům jistotu, že je v dobrých rukou. Mnohaletá zkušenost se všemi procesy, souvisejícími s prodejem automatických dveřních a vratových systémů, hustá obchodní, montážní i servisní síť, kvalifikovaní zaměstnanci a proškolení konzultanti společnosti SPEDOS jsou pro zákazníky zárukou kvality, spolehlivosti, dosažitelnosti, schopnosti naslouchat a plnit potřeby. Od roku 2001 s úspěchem obhajujeme certifikát mezinárodní kvalitativní normy jakosti ISO 9001:2000 společnosti TÜV.

6 Vybrané reference ArcelorMittal Ostrava Autosalon BMW Autosalon Mercedes Autosalon Porsche BILLA Česká republika Black & Decker Bohemia Cargo Brano Business centrum ANDĚL Praha Business centrum APOLLO Bratislava City Tower Praha Česká pošta DHL - logistické centrum Fakultní nemocnice Plzeň GEIS - logistické centrum Geosan Group Hamé Babice Hyundai Nošovice IKEA Jipocar - logistické centrum KIA Motors Žilina Kofola Krajské hasičské záchranné sbory Letiště Ostrava - Mošnov LIDL Madeta České Budějovice Metrostav Milenium Tower Bratislava Ministerstvo zemědělství Narex Nemocnice Bratislava OBI Česká republika Olma Olomouc Olympia - obchodní centrum OPTIMA - obchodní centrum PRIOR - obchodní centrum Samsung Slovensko SKANSKA Strabag Středisko řízení letového provozu Praha Škoda auto Takenaka Tančící dům Praha TESCO TPCA Kolín VŠ Báňská Ostrava Zentiva Praha... a další O nás 1991 vznik společnosti SPEDOS - speciální dodávky staveb zahájen prodej dálkově ovládaných garážových vrat a automatických dveří 1993 rozšíření sortimentu o turniketové dveře BOON EDAM a získání výhradního zastoupení 1995 založení sesterské společnosti SPEDOS Slovensko zahájení výroby vlastního pohonu automatických posuvných dveří zahájení výroby kyvných vrat a pruhových závěsů 1997 rekonstrukce výrobního objektu, zahájení výroby vlastních sekčních vrat v novém areálu společnosti na Hranické ulici ve Valašském Meziříčí 1998 zahájení výroby vyrovnávacích můstků a vratových těsnění 1999 rozšíření obchodní a servisní sítě, zavedení NON-STOP servisních služeb 2002 rozšíření výrobních kapacit pro sekční průmyslová vrata v nových výrobních halách 2003 zavedení NON-STOP servisních služeb SPEDOS Slovensko 2007 vznik obchodní skupiny SPEDOS, tvořené společnostmi SPEDOS Vrata a.s., SPEDOS ADS a.s., SPEDOS s.r.o. a SPEDOS - Slovensko spol. s r.o.

7 Struktura skupiny SPEDOS Dlouhodobé působení společnosti je důkazem správně zvolené obchodní strategie. Dnes tvoří SPEDOS skupinu, jejíž součástí je SPEDOS Vrata a.s., která se zabývá komplexní výrobou a dodávkami automatických vratových systémů pro průmysl, SPEDOS ADS a.s., zabývající se automatickými dveřmi, SPEDOS s.r.o. poskytující profesionální montáž a servis všech našich výrobků a SPEDOS - Slovensko spol. s r.o., která zajišťuje prodej, montáž a servis našich výrobků na Slovensku. Sídlíme ve vlastním výrobním a administrativním komplexu, investujeme do špičkových výrobních zařízení, vlastního vývoje a díky kvalitě a dynamické obchodní politice neustále zvyšujeme svůj tržní podíl.

8 Zákaznický servis Již od roku 1991 Vám poskytujeme komplexní služby spojené s užíváním našich výrobků. Garantujeme spolehlivý provoz našich zařízení po celou dobu jejich životnosti a poskytujeme rychlý záruční a pozáruční servis. NON STOP SERVIS NON STOP SERVIS NON STOP SERVIS Nabízíme nonstop záruční i pozáruční servis do 24 hodin od nahlášení poruchy, kdekoli na území České a Slovenské republiky. Hustá síť servisních bodů po celé České a Slovenské republice, napojená na centrální dispečinky, zaručuje našim zákazníkům nejen jistotu rychlého zásahu, ale také vzájemnou zastupitelnost servisních specialistů. Podrobná databáze zakázek a instalovaných zařízení nám dovoluje odhadnout pravděpodobnou míru opotřebení výrobků, což nám umožňuje pružně reagovat na potřebu náhradních dílů a tím urychlit dobu servisního zásahu.

9 Výrobní program Automatické dveře Turniketové dveře Průmyslová vrata Protiprůvanové vratové clony Vyrovnávací můstky Vratová těsnění

10 Automatické dveře Řešení pro jakýkoliv objekt a budovu. Dveře různých typů, variant, provedení, barev a materiálů. Vhodným řešením pro úřady, školy, bytové domy, administrativní budovy, nákupní centra, hotely, vstupy na letiště nebo velká sportoviště. Prodejem a montážemi automatických dveří posuvných i otočných se firma SPEDOS zabývá již od roku 1991, kdy navázala spolupráci se zahraničními dodavateli. V roce 1995 zahájil SPEDOS výrobu vlastních pohonů pro automatické posuvné dveře. Vznikla tak nová vývojová řada elektrických pohonů SPEDOS s označením SP 800. V současné době je na trh dodávána již jejich pátá generace. Pohony jsou kompletovány s hliníkovými, případně dřevěnými konstrukcemi různých provedení v rozmanitých povrchových úpravách. Špičkovou kvalitu pohonů a automatických dveří zn. SPEDOS potvrzuje neustálé navyšování jejich podílu na českém trhu i trvalá spolupráce s řadou významných tuzemských i zahraničních investorů a stavebních firem. Turniketové dveře Spolupráce se světoznámým holandským výrobcem turniketových dveří BOON EDAM se rozvíjí již od počátku existence značky SPEDOS. Výhradním zastupováním v České a Slovenské republice byla firma pověřena v roce Více než stoleté zkušenosti holandské společnosti BOON EDAM s procesem výroby turniketových dveří a profesionální dodavatelské zázemí společnosti SPEDOS dávají záruku špičkové kvality a bezpečného a spolehlivého provozu. Turniketové dveře se prosazují především jako originální, praktické a s ohledem na stoupající ceny energie jako velmi ekonomické vstupy zejména do multifunkčních, administrativních, obchodních či kulturních a společenských center. Díky dokonalému utěsnění vstupního prostoru zastávají svoji nejdůležitější roli ve výškových budovách.

11 Průmyslová vrata Rozvoj stavebnictví v uplynulém desetiletí znamenal také rozvoj všech souvisejících odvětví. Průmyslová vrata našla uplatnění v nově budovaných průmyslových podnicích, výrobních a skladovacích halách, průmyslových garážích apod. V roce 1996 jsme zahájili výrobu vlastních sekčních průmyslových vrat VM 01, VM 02 a VM 03. Při jejich instalaci můžete využít široké nabídky doplňků, příslušenství a možnosti povrchové úpravy v souladu s požadavky zákazníka. Jako další alternativa řešení vnějšího průmyslového vratového otvoru jsou rolovací vrata. V porovnání se sekčními vraty se vyznačují některými odlišnými fyzikálními a konstrukčními vlastnostmi, které podle konkrétní stavební a provozní situace rozhodují o volbě vhodného typu. Doplňkem pro privátní sektor jsou garážová sekční vrata, která jsou díky svým tepelným vlastnostem vhodná zejména pro vytápěné garáže. Protiprůvanové vratové clony Výrobky, zastupující tuto skupinu, mají především za úkol snížit tepelné ztráty v průmyslových objektech, ke kterým dochází během procesu vykládky a nakládky, při manipulaci s materiálem nebo výrobky. Při použití správného typu protiprůvanové vratové clony lze snížit roční ztráty tepelné energie v objektu až o 80%. Zároveň tlumí hluk a zabraňují pronikání prachu. K jednodušším typům patří pruhové závěsy a kyvná vrata, dodávané z vlastní produkce naší firmy. Oba tyto produkty se vyznačují vysokou užitnou hodnotou, snadnou montáží a dostupnou cenou. K náročnějším, ale nejefektivnějším řešením tepelných ztrát, patří rychlonavíjecí vrata, která SPEDOS dodává jako exkluzivní zástupce společnosti Albany Door Systems.

12 Vyrovnávací můstky U průmyslových a skladových hal je z hlediska ekonomiky a plynulosti nakládky a vykládky klíčovým místem vratový otvor, ve kterém je nutno vytvořit podmínky pro použití moderní manipulační techniky. Základním kamenem pro tyto podmínky je instalace vhodného vyrovnávacího můstku, který slouží k vyrovnání výškového rozdílu a k přemostění vzájemného odstupu ložné plochy nákladního automobilu a skladové plochy. V nabídce firmy SPEDOS jsou dva typy můstků: vyrovnávací můstek se sklopnou lištou VMSL a s výsuvnou lištou VMVL. SPEDOS svým výrobním programem zajišťuje pro průmysl tzv. komplexní řešení průmyslového vratového otvoru, které představuje spojení vhodného typu průmyslových vrat, vratového těsnění a vyrovnávacího můstku. Zákazník tak využívá všech výhod, spojených s kompletní dodávkou od jednoho dodavatele. Pro ty zákazníky, kteří potřebují využít své vnitřní skladové prostory naplno, nebo u nich není možné provádět větší stavební úpravy, nabízíme řešení ve formě předsazených nakládacích komor, které lze k budově přistavit pod různými úhly. Vratová těsnění SPEDOS nafukovací těsnění série VT-N-S nabízí ideální kombinaci utěsnění a maximální možné variability. Nafukovací boky a horní díl těsnění poskytují optimální kontakt s automobilem, čímž eliminují vliv vnějšího prostředí na překládané zboží (průvan, déšť, mráz, horko, hmyz atd.). Tento typ těsnění je tedy ideální zejména pro potravinářské provozy, mrazírny, chladírny, které jsou náročné na udržení stabilní vnitřní teploty a čistoty. Výsledkem jsou značné úspory energie, zlepšení pracovního prostředí, produktivity a bezpečnosti práce. Variabilita nafouknutí umožňuje dokonalé utěsnění pro celou řadu nákladních automobilů. Klapkové těsnění SPEDOS série VT-K-S je ochranné zařízení, instalované na vnější plášť budovy v místě vyrovnávacího můstku. Toto těsnění bylo speciálně vyvinuto tak, aby poskytlo kvalitní utěsnění mezi ložnou plochou automobilu a nakládací plochou budovy. Překládka zboží tak probíhá v chráněném prostředí, bez ohledu na vnější povětrnostní podmínky. Manipulace se zbožím je rychlá, šetrná a hygienická.

Profil. společnosti. spolehněte se!

Profil. společnosti. spolehněte se! Profil společnosti spolehněte se! Obsah Komplexní řešení Spolehlivost Kvalita Představení společnosti 3 Servis 8 Výrobní program 10 Automatické dveře 12 Turniketové a bezpečnostní vstupy 14 O nás Průmyslová

Více

extrainfo dáváme prostoru smysl Významné reference 1991 2011 Informační žurnál společnosti SPeDOS

extrainfo dáváme prostoru smysl Významné reference 1991 2011 Informační žurnál společnosti SPeDOS extrainfo Informační žurnál společnosti SPeDOS Významné reference 1991 2011 dáváme prostoru smysl 1991 2011 Spedos slaví 20 let 20 pilotních realizací 1991 Komerční banka Rožnov pod Radhoštěm 1992 POPRON

Více

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních

Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních Historie firmy Marhold se začala psát rokem 1991, kdy byla jako jedna z prvních nově vzniklých soukromých firem v pardubickém regionu založena veřejná obchodní společnost Marhold, zaměřená na podnikání

Více

F I R M A U N I W I N

F I R M A U N I W I N FIRMA UNIWIN Představení firmy Od roku 1997 nabízíme zákazníkům kvalitní výrobky a služby. Okna, dveře a fasády vyrábíme a montujeme z plastu, plast-hliníku, dřeva, hliníku a dřevohliníku. Naleznete u

Více

NAKLÁDACÍ TECHNIKA BEZPEČNOST SPOLEHLIVOST HOSPODÁRNOST DLOUHÁ ŽIVOTNOST

NAKLÁDACÍ TECHNIKA BEZPEČNOST SPOLEHLIVOST HOSPODÁRNOST DLOUHÁ ŽIVOTNOST NAKLÁDACÍ TECHNIKA BEZPEČNOST SPOLEHLIVOST HOSPODÁRNOST DLOUHÁ ŽIVOTNOST Nakládací můstky Elektrohydraulické nakládací můstky se sklopným čelem série DLHI Délka, mm 2 000/2 500/3 000/3 500/4 000/4 500

Více

Představení společnosti Použití dopravníků v oblasti nakládky/vykládky Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr

Představení společnosti Použití dopravníků v oblasti nakládky/vykládky Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Představení společnosti Použití dopravníků v oblasti nakládky/vykládky Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Logsys, spol. s r.o. Průmyslové aplikace Distribuční centra Letiště MANIPULACE

Více

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ

ELVAC a.s. ELVAC SOLUTIONS Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS ELVAC a.s. Strojní inženýring Elektroinženýring Software KATALOG ŘEŠENÍ STROJNÍ INŽENÝRING ŘEŠENÍ, PRODUKTY A SLUŽBY ROBOTIKA Poskytujeme inženýrsko-dodavatelské služby v oblasti jednoúčelových

Více

Český výrobek se světovými parametry

Český výrobek se světovými parametry Český výrobek se světovými parametry Výroba, prodej.. kování je vyráběno a montováno v České republice. Expedováno ze skladů v Praze, Brně, Plzni, Dobrušce, Bratislavě a z mnoha dalších značkových prodejen

Více

Výroční zpráva 2014H

Výroční zpráva 2014H Výroční zpráva společnosti AZ KLIMA a. s. za hospodářské období 2014H (1.4.2014 31.3.2015) 1. Úvodní slovo ředitele společnosti: Společnosti AZ KLIMA a.s. ukončila další z úspěšných hospodářských roků

Více

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Držitel certifikátů ČSN EN ISO 9001 a 14001 Specializovaná firma pro dodávky vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Firemní profil Ostrava, červen 2007 PAVLÍNEK s.r.o. E-mail: obchod@pavlinek.cz

Více

DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK

DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK DVOUKŘÍDLÁ VRATA A VEDLEJŠÍ DVEŘE KRUŽÍK dvoukřídlá vrata s přerušeným tepelným mostem dvoukřídlá vrata s nepřerušeným tepelným mostem vedlejší dveře s přerušeným tepelným mostem vedlejší dveře s nepřerušeným

Více

VÝROBCE PROFESIONÁLNÍ VZDUCHOTECHNIKY ELEKTRODESIGN

VÝROBCE PROFESIONÁLNÍ VZDUCHOTECHNIKY ELEKTRODESIGN www.elektrodesign.cz VÝROBCE PROFESIONÁLNÍ VZDUCHOTECHNIKY ELEKTRODESIGN ELEKTRODESIGN ventilátory spol. s r.o. je dlouhodobě a dynamicky se rozvíjející společnost 1992 počátky aktivit společnosti v oblasti

Více

TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE. VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY

TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE. VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY TECHNOLOGIE DOPRAVA INOVACE VÝVOJ A VÝROBA KOMPONENT PRO HROMADNÉ DOPRAVNÍ PROSTŘEDKY www.parskomponenty.cz ČESKÁ STROJÍRENSKÁ A TECHNOLOGICKÁ SPOLEČNOST ZALOŽENO 1998 TRADICE VÝROBY 115 LET RODINNÁ FIRMA

Více

JaP Jacina, s.r.o. Výrobní a skladová hala. Centrála v Mnichově Hradišti

JaP Jacina, s.r.o. Výrobní a skladová hala. Centrála v Mnichově Hradišti Servis a služby JaP Jacina, s.r.o. JaP-Jacina, s.r.o. je firma s tradicí od roku 1994. Jsme specialistou na výrobu a prodej veškeré vratové techniky, specializujeme se především na průmyslová vrata, protipožární

Více

strojírenská výroba radiátory konvektory

strojírenská výroba radiátory konvektory strojírenská výroba radiátory konvektory PROFIL SPOLEČNOSTI BOKI Industries a.s. strojírenská výroba radiátory konvektory Společnost BOKI Industries a.s. (do roku 2014 pod názvem Frigera Metal, a.s.) patří

Více

Tradice českých výtahů - již 20 let na trhu

Tradice českých výtahů - již 20 let na trhu Tradice českých výtahů - již 20 let na trhu Tradice českých výtahů - již 20 let na trhu Jsme ryze českou společností poskytující služby v oblasti zdvihací techniky a spolu s našimi odborníky se řadíme

Více

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV

spoleènosti Představení VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV Představení spoleènosti VÝROBCE SYSTÉMÙ ØÍZENÍ OSVÌTLENÍ A BEZDRÁTOVÝCH SENZORÙ PRO AUTOMATIZACI BUDOV SMART SOLUTIONS FOR BUSINESS AND TECHNOLOGY SINCE 1990 WWW.ENIKA.CZ Výrobce bezdrátových senzorù a

Více

Ceník Otáčivé křídlové brány 2008

Ceník Otáčivé křídlové brány 2008 Ceník Otáčivé křídlové brány 2008 MEA otáčivé křídlové brány s páskovou výplní: Stabilní, bezpečné a s dlouhou životností. Osvědčená kvalita pro soukromé i průmyslové využití. Barevné a robustní: brány

Více

Novinky Bau 2015 To nejdůležitější z průmyslových vrat a nakládací techniky

Novinky Bau 2015 To nejdůležitější z průmyslových vrat a nakládací techniky Novinky Bau 2015 To nejdůležitější z průmyslových vrat a nakládací techniky Protipožární posuvna vrata FST 2015 Novinky 2015 Protipožární posuvná vrata FST T 30 bez ukončovacího profilu vhodné pro nákupní

Více

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek

Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek Regionální zastoupení Náš závazek ve 30 zemích Zákaznická řešení v oblasti ocelových trubek po celém světě. Toto vyjádření je podpořeno - ve více než 50 pobočkách

Více

PRODUKTY HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST.

PRODUKTY HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. HYDRAULICKÁ KLADIVA RENOMAG PRODUKTY 3 ROKY VÝZVY. INOVACE. ŽIVOTNOST. Naše kompletní řada kladiv nabízí vysokou kvalitu a špičkové produkty, které jsou spolehlivé, odolné a zkonstruované pro optimální

Více

Výroční zpráva 2013H

Výroční zpráva 2013H Výroční zpráva společnosti AZ KLIMA a. s. za hospodářské období 2013H (1.4.2013 31.3.2014) 1. Úvodní slovo ředitele společnosti: Společnosti AZ KLIMA a.s. dokončila proces změny vlastnické struktury a

Více

Řízení a zavěšení.

Řízení a zavěšení. Řízení a zavěšení www.comline.uk.com e: info@corahb.cz t: +420 569 333 130 w: www.corahb.cz DOKONALÁ KONTROLA Řízení a zavěšení Spojovací tyče a klouby Široká škála Comline spojovacích tyčí (axiálních

Více

Kompletní řešení vstupních prostor

Kompletní řešení vstupních prostor Přehled produktů Kompletní řešení vstupních prostor Společnost Besam navrhuje a vyrábí vysoce kvalitní automatické dveřní systémy, které dokonale splňují jednotlivé požadavky našich zákazníků. Nabízíme

Více

SMC Váš partner pro automatizaci

SMC Váš partner pro automatizaci SMC Váš partner pro automatizaci SMC celosvětový lídr v automatizaci S 32% podílem na globálním trhu jsme předními světovými odborníky v oboru pneumatiky. Jsme silným partnerem pro průmysl a vytváříme

Více

SERVIS. ...kvalita provìøená medicínou

SERVIS. ...kvalita provìøená medicínou SERVIS...kvalita provìøená medicínou Profesionální servis Práce servisu začíná prodejem zdravotnických prostředků firmy TRUMPF, Wagner, Lawton, CRC Hypokramed Firma Hypokramed s.r.o. je autorizovaným servisním

Více

Výroční zpráva 2012H

Výroční zpráva 2012H Výroční zpráva společnosti AZ KLIMA a. s. za hospodářské období 2012H (1.4.2012 31.3.2013) 1. Úvodní slovo generálního ředitele: Vznik společnosti AZ KLIMA a.s. (původní název BWY Czech a.s.) je výsledkem

Více

NOVÝ Zpětný ventil. Typ 561 a 562. www.titan-plastimex.cz

NOVÝ Zpětný ventil. Typ 561 a 562. www.titan-plastimex.cz NOVÝ Zpětný ventil Typ 561 a 562 www.titan-plastimex.cz VÝHODY Nové zpětné ventily jsou maximálně spolehlivé a výkonné díky optimalizované geometrii proudění vede k vašemu prospěchu a vyššímu zisku. Zpětné

Více

Motion_ Driven by Engineers

Motion_ Driven by Engineers www.tat.cz Motion_ Driven by Engineers Motion_ Driven by Engineers Pohonová technika Dopravní a systémová technika Jednotlivé komponenty Kompetentní servis Dopravní technika Ochranné systémy Široká nabídka

Více

PROSUN VELKOPLOŠNÉ SOLÁRNÍ SYSTÉMY. alternative energy systems s.r.o.

PROSUN VELKOPLOŠNÉ SOLÁRNÍ SYSTÉMY. alternative energy systems s.r.o. PROSUN alternative energy systems s.r.o. Přes 17let zkušeností v oboru tepelné a elektrické energie nyní využíváme v oblasti instalace solárních systémů, plynových kondenzačních kotelen, tepelných čerpadel

Více

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí.

KDO JSME... Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí, zasklívání lodžií a výrobu hliníkových konstrukcí. KDO JSME... Jsme společnost zabývající se výrobou certifikovaného hliníkového zábradlí na balkony a lodžie panelových domů, bytových domů či rodinných domů Specializujeme se na výrobu balkonového zábradlí,

Více

Průmyslová vrata. Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03. spolehněte se!

Průmyslová vrata. Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03. spolehněte se! Průmyslová vrata Sekční průmyslová vrata VM 01, VM 02, VM 03 spolehněte se! Značková kvalita, bezpečný a spolehlivý provoz Sestava torzních pružin v kombinaci s lanovými bubny zajišťuje snadnou manipulaci

Více

Global Brand Local Services

Global Brand Local Services Global Brand Local Services TEDOM Group je skupina firem majetkově spjatá se společností TEDOM, která se zabývá vývojem, výrobou, instalací a provozováním kogeneračních jednotek a dalších vysoce účinných

Více

NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX. Jaro 2018

NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX. Jaro 2018 NOVINKY PRO PLASTOVÁ OKNA a DVEŘE TERMOLUX Jaro 2018 Okna z profilového systému SPACE 8 Nejvýznamnější novinkou je rozšíření profilových systémů pro výrobu oken TERMOLUX o nový profil SPACE 8. ojskel určena

Více

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům.

Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Vize Být předním světovým dodavatelem v oblasti komplexního řešení zpracování plechu a přitom si zachovat individuální přístup k zákazníkům. Mise Zpřístupňujeme zákazníkům moderní výrobní technologie,

Více

PŘÍPADOVÉ STUDIE. AGADOS, s.r.o. Situace: Výchozí stav: Obchodní cíle: Řešení mygem :

PŘÍPADOVÉ STUDIE. AGADOS, s.r.o. Situace: Výchozí stav: Obchodní cíle: Řešení mygem : PŘÍPADOVÉ STUDIE AGADOS, s.r.o. AGADOS s.r.o. je společnost, která vyrábí vysoce spolehlivé výrobky. Jednou z priorit firmy je kvalita vyráběných přívěsů. Jejich dlouhověkost je zajištěna kvalitním designérským,

Více

KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY

KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY KATALOG 2018 / 19 BEZFALCOVÉ A REVERZNÍ DVEŘE, POSUVNÉ DVEŘNÍ SYSTÉMY Vývoj, výroba a realizace exkluzivních interiérových dveřních systémů RODINNÉ DOMY, BYTY, KOMERČNÍ PROSTORY naše produkty jsou vhodné

Více

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky

Systémový partner v hydraulice. Vše z jedné ruky Systémový partner v hydraulice Systémový partner v hydraulice Vše z jedné ruky Hydraulika znamená HANSA-FLEX. Dnes více než kdy jindy. Firma HANSA-FLEX se vyvinula ve vedoucí evropský podnik v oblasti

Více

Prodej strojů Výhodné ceny Záruční a pozáruční servis Technická podpora Financování

Prodej strojů Výhodné ceny Záruční a pozáruční servis Technická podpora Financování Prodej strojů z dovozu realizuje společnost, která má zkušenosti se zahraničním obchodem v Číně a na Taiwanu již od r. 2008. Na základě poptávek zákazníků byl postupně zahájen i dovoz obráběcích strojů.

Více

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech

Těžní stroje. Výrobní program. a zařízení pro vertikální dopravu v hlubinných dolech Výrobní program Vyspělé technologie Ekonomický provoz Maximální spolehlivost Maximální bezpečnost Vysoká účinnost provozu Certifikace a mezinár. normy Online podpora 24/7 Online monitoring Kompletní pozáruční

Více

DESIGNOVÉ KONVEKTORY

DESIGNOVÉ KONVEKTORY DESIGNOVÉ KONVEKTORY O NÁS O SPOLEČNOSTI Společnost MINIB,a.s. je ryze českou společností, která patří k předním výrobcům konvektorů v České republice. V současné době exportuje své výrobky do třiceti

Více

POSVIŤME SI NA ÚSPORY

POSVIŤME SI NA ÚSPORY POSVIŤME SI NA ÚSPORY O firmě JE OBEČNĚ ZNÁMO, ŽE SVĚTLO JE PODSTATOU VŠEHO ŽIVÉHO A MÁ VLIV NA KVALITU NAŠEHO ŽIVOTA. SVĚTLO PŘÍMO OVLIVŇUJE NAŠE ZDRAVÍ, NÁLADU A JE NEDÍLNOU SOUČÁSTÍ NAŠEHO KDODENNÍHO

Více

Od roku 2009 prodáváme výrobky Hoxter do 23 zemí Evropy a můžeme s hrdostí říci: Tomu co děláme, rozumíme.

Od roku 2009 prodáváme výrobky Hoxter do 23 zemí Evropy a můžeme s hrdostí říci: Tomu co děláme, rozumíme. V průběhu studia na Vysokém učení technickém v Brně jsme v roce 2004 založili nyní největší velkoobchod v oboru. Brzy jsme však zjistili, že na trhu krbových vložek chybí kvalitní teplovodní produkt. Oslovili

Více

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC 23.09.2016 NABÍDKA ČÍSLO > 1/2016/54 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC OBSAH > ZÁKAZNÍK > Úvod Technické provedení výrobků Specifikace a ocenění Podmínky pro realizaci zakázky Platební podmínky Služby Doplňky

Více

Garážová vrata, Praha

Garážová vrata, Praha HZS, Jilemnice Egyptská ambasáda, Praha Garážová vrata, Praha Nemocnice, Jindř. Hradec Představení společnosti společnost Gardon byla založena v roce 1991, kdy společnost začala dodávat na náš trh holandská

Více

KOMPAKTNÍ ENERGOCENTRA NZ 2 SPOLEHLIVÉ ZÁLOŽNÍ ZDROJE ELEKTRICKÉ ENERGIE.

KOMPAKTNÍ ENERGOCENTRA NZ 2 SPOLEHLIVÉ ZÁLOŽNÍ ZDROJE ELEKTRICKÉ ENERGIE. KOMPAKTNÍ ENERGOCENTRA NZ 2 SPOLEHLIVÉ ZÁLOŽNÍ ZDROJE ELEKTRICKÉ ENERGIE www.zeppelin.cz ZEPPELIN CZ O NÁS Společnost Zeppelin CZ s.r.o. je výhradním prodejcem stavebních, zemních, zemědělských a důlních

Více

Ruční přepravní přístroje ve značkové kvalitě

Ruční přepravní přístroje ve značkové kvalitě Ruční přepravní přístroje ve značkové kvalitě Značková kvalita Made in Germany Nekonvenční individuální řešení! Vzhled a funkčnost Vašeho profesionálního přístroje neurčuje standardní vozík pro všechny

Více

Systémy protisluneční ochrany heroal

Systémy protisluneční ochrany heroal Složky pro novináře R+T 2015 Tisková zpráva: Rozšíření oblasti obchodní činnosti heroal Systémy protisluneční ochrany heroal heroal představuje sektor protisluneční ochrany na veletrhu R+T 2015 Stuttgart/Verl,

Více

Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory. Série TK

Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory. Série TK Rychloběžná spirálová vrata pro mrazírenské prostory Série TK 02 Série TK U hluboko zmrazených výrobků nesmí být během skladování a při přepravě přerušen chladicí řetězec. To vyžaduje enormní spotřebu

Více

OSVĚŽENÍ NA TRHU DODAVATELŮ

OSVĚŽENÍ NA TRHU DODAVATELŮ OSVĚŽENÍ NA TRHU DODAVATELŮ Nabízíme spolupráci při zajištění Vašich potřeb v oblasti dodávek valivých ložisek, pojistných kroužků, gufer, klínových řemenů apod.. Nabízíme kompletní sortiment ložisek do

Více

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS

KATALOG ŘEŠENÍ ELVAC SOLUTIONS SOFTWARE Produkt Optimalizace Proces údržby Řešení Řídicí a monitorovací systémy Řízení a plánování výroby - MES Vizualizace dat, DIGITAL SIGNAGE Řízení a plánování údržby, CMMS/EAM Vývoj software na klíč

Více

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory

Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory Filtry MANN+HUMMEL pro kompresory MANN+HUMMEL filtry: spolehlivé a hospodárné Při výrobě stlačeného vzduchu velmi úzce spolupracují odlučovače oleje, které odstraňují olej ze vzduchu, se vzduchovými a

Více

Váš profesionální partner v oblasti kvality. Výroční schůze

Váš profesionální partner v oblasti kvality. Výroční schůze Váš profesionální partner v oblasti kvality Výroční schůze 2012 1 Co nabízíme Kontroly a třídění: vizuální kontrola povrchu dílců kontrola funkce měření úhlů, sil, délek, elektrických hodnot. Opravy a

Více

Environment monitoring systems

Environment monitoring systems Environment monitoring systems Hlavní strategií společnosti ENVItech Bohemia s. r. o. je poskytnout zákazníkovi co nejkompletnější sortiment zboží a služeb v co nejvyšší kvalitě. Našimi zákazníky jsou

Více

Garážová vrata SegMeNTOvá

Garážová vrata SegMeNTOvá Garážová vrata segmentová Vítejte ve světě garážových vrat WIŚNIOWSKI Vyrábíme s nasazením již 25 let. Značka WIŚNIOWSKI pochází od jména jejího zakladatele a majitele Andrzeje Wiśniowského. Jeho sen o

Více

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC

VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC 04.11.2015 NABÍDKA ČÍSLO > 1/2015/117 VÝMĚNA OKEN A DVEŘÍ Z PVC OBSAH > ZÁKAZNÍK > Úvod Technické provedení výrobků Specifikace a ocenění Podmínky pro realizaci zakázky Platební podmínky Služby Doplňky

Více

Vážení, dovolte mi, abych Vám představil produkty společnosti PKS okna a.s.

Vážení, dovolte mi, abych Vám představil produkty společnosti PKS okna a.s. Produkty Vážení, dovolte mi, abych Vám představil produkty společnosti PKS okna a.s. Již více než 27 let se zabýváme výrobou výplní stavebních otvorů. V našich provozovnách zpracováváme tři druhy materiálů:

Více

Lakovny a příslušenství

Lakovny a příslušenství Lakovny a příslušenství KOVOFINIŠ KF s.r.o. Zařízení pro předúpravu povrchů, lakovny a příslušenství, práškovny, hutní úpravárenské linky Vývoj Projekce/Konstrukce Výroba Instalace Servis KOVOFINIŠ úspěšně

Více

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky

Firemní profil. Specializovaná firma pro dodávky. vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Držitel certifikátů ČSN EN ISO 9001 a 14001, OHSAS 18001 a dalších. Specializovaná firma pro dodávky vázacích prostředků ocelových lan průmyslové zvedací techniky Firemní profil Ostrava, únor 2009 PAVLÍNEK

Více

PRACOVNÍ PLOŠINY NA PÁSOVÉM PODVOZKU

PRACOVNÍ PLOŠINY NA PÁSOVÉM PODVOZKU PRACOVNÍ PLOŠINY NA PÁSOVÉM PODVOZKU STATECH s. r. o., Počapelská, Dolní Beřkovice www.statech.cz CTE je TRACCESS Traccess: nejlepší spojenec pro prořezávače, údržbáře, elektrikáře a nájemce. Snadno se

Více

Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů

Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů Váš specialista na dieselová zařízení! Diagnostika a opravy všech dieselových systémů Systém know-how od firmy Bosch Moderní vysokotlaké dieselové vstřikovací systémy daly v posledních několika letech

Více

Vítáme ve světě oplocení WIŚNIOWSKI

Vítáme ve světě oplocení WIŚNIOWSKI Oplocení POZEMKŮ Vítáme ve světě oplocení WIŚNIOWSKI Vyrábíme s nasazením již 25 let. Značka WIŚNIOWSKI pochází od jména jejího zakladatele a majitele Andrzeje Wiśniowského. Jeho sen o funkčních, na dálku

Více

KLOUBOVÉ PRACOVNÍ PLOŠINY NA AUTOMOBILOVÉM PODVOZKU

KLOUBOVÉ PRACOVNÍ PLOŠINY NA AUTOMOBILOVÉM PODVOZKU KLOUBOVÉ PRACOVNÍ PLOŠINY NA AUTOMOBILOVÉM PODVOZKU STATECH s. r. o., Počapelská 346, 277 01 Dolní Beřkovice www.statech.cz CTE je ZED Naše pracovní plošiny jsou ideální pro práci v městském prostředí

Více

VENKOVNÍ ROLETY A ROLOVACÍ VRATA

VENKOVNÍ ROLETY A ROLOVACÍ VRATA VENKOVNÍ ROLETY A ROLOVACÍ VRATA O FIRMĚ UNIVERS TECH s.r.o. Naše firma působí na českém trhu od roku 1990 a v roce 2004 byla transformována na společnost Univers Tech s.r.o. Sídlo Společnosti a výroba

Více

Pluszáruka 5 let. Vždy to nejlepší klima pro. Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý vzduch s prodlouženou zárukou 5 let

Pluszáruka 5 let. Vždy to nejlepší klima pro. Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý vzduch s prodlouženou zárukou 5 let Designové radiátory Komfortní větrání Stropní systémy pro vytápění a chlazení Zařízení pro čištění vzduchu Pluszáruka 5 let Vždy to nejlepší klima pro Komfortní větrání s rekuperací tepla: zaručeně čerstvý

Více

bazény zastřešení bazénů bazénové rolety www.madekop.cz

bazény zastřešení bazénů bazénové rolety www.madekop.cz bazény zastřešení bazénů bazénové rolety www.madekop.cz Bazény Obdélníkové, oválné, kruhové, atypické Se skimmrem nebo přelivovým žlábkem do hloubky 1,5 m Doprava bazénů 3,2 x 8 m (vnitřní míry) vcelku

Více

ÚSPORA ENERGIE DÍKY KVALITNÍM OKNŮM ZNAČKY. www.vpo.cz

ÚSPORA ENERGIE DÍKY KVALITNÍM OKNŮM ZNAČKY. www.vpo.cz ÚSPORA ENERGIE DÍKY KVALITNÍM OKNŮM ZNAČKY představení společnosti Společnost VPO Protivanov, a.s. byla založena v roce 1993 jako akciová společnost a navázala na čtyřletou tradici výroby plastových oken

Více

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr

Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Představení společnosti Dopravníky v Intralogistice Základní logistické procesy Příklady z praxe referenční projekty Souhrn, závěr Logsys, spol. s r.o. Průmyslové aplikace Distribuční centra Letiště MANIPULACE

Více

Vysoce výkonné hydraulické oleje

Vysoce výkonné hydraulické oleje Vysoce výkonné hydraulické oleje Rakouská kvalita pro průmysl www.omv.cz Ve společnosti OMV jsme na budoucnost připraveni Rychleji dál lépe. Ekonomické prostředí se nejen pro rakouské podniky v posledních

Více

O firmě Univers Tech s.r.o.

O firmě Univers Tech s.r.o. ROLOVACÍ MŘÍŽE O firmě Univers Tech s.r.o. Naše firma působí na českém trhu od roku 1990 a v roce 2004 byla transformována na společnost Univers Tech s.r.o. Sídlo společnosti a výroba je situována v Kladně.

Více

Stany pro každou příležitost. Nůžkové stany katalog 2015. Stany pro každou příležitost

Stany pro každou příležitost. Nůžkové stany katalog 2015. Stany pro každou příležitost Nůžkové stany katalog 2015 Hexagon Je nepromokavý Opláštění stanu je vyrobeno ze 100% polyesterové tkaniny s jednostranným zátěrem PVC a UV stabilizací. Gramáž opláštění je 300 g/m2. Je celohliníkový Ideální

Více

ZKUŠENOST K VALITA TRADICE

ZKUŠENOST K VALITA TRADICE ZKUŠENOST K VALITA TRADICE VOP CZ - patříme k nejvýznamnějším výrobcům a poskytovatelům servisu v oblasti obrany a bezpečnosti v České republice. VOP CZ - jsme tým lidí připravených splnit vaše požadavky

Více

Zkompletujte si svůj vlastní bezstrojovnový výtah Fluitronic: jediná pravá alternativa MRL k lanovým výtahům

Zkompletujte si svůj vlastní bezstrojovnový výtah Fluitronic: jediná pravá alternativa MRL k lanovým výtahům SYSTEMS No.1 ve světě s více než 750.000 výtahy s technológií GMV Zkompletujte si svůj vlastní bezstrojovnový výtah Fluitronic: jediná pravá alternativa MRL k lanovým výtahům KOMPONENTY FLUITRONIC PRO

Více

SYSTÉM PONZIO PRO OKNA A DVEŘE PT50

SYSTÉM PONZIO PRO OKNA A DVEŘE PT50 SYSTÉM PONZIO PRO OKNA A DVEŘE PT50 Tento systém bez tepelné izolace je určen především pro tvorbu vnitřních konstrukcí: zástěn proti průvanu, pokladních boxů, dělících stěn apod. Používá se rovněž k výrobě

Více

O společnosti. optimální klima pro lidi a technologie komplexní řešení datových center non-stop servis a outsourcing správy

O společnosti. optimální klima pro lidi a technologie komplexní řešení datových center non-stop servis a outsourcing správy O společnosti Společnost COMPLETE CZ, spol. s r.o. již více než deset let řeší potřeby klientů v oblasti techniky prostředí a non-it infrastruktury datových center. Cílem všech projektů je zajistit uživatelům

Více

BUILDSYS je česká dynamická společnost, jenž působí v oboru automatizace budov a úspor energií.

BUILDSYS je česká dynamická společnost, jenž působí v oboru automatizace budov a úspor energií. PROFIL SPOLEČNOSTI BUILDSYS je česká dynamická společnost, jenž působí v oboru automatizace budov a úspor energií. Nabízíme a realizujeme KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ pro - Systémy řízení budov (Building Management

Více

LODNÍ MOTORY A ELEKTROCENTRÁLY KOMPLEXNÍ POHONNÁ A ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO LODNÍ DOPRAVU.

LODNÍ MOTORY A ELEKTROCENTRÁLY KOMPLEXNÍ POHONNÁ A ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO LODNÍ DOPRAVU. LODNÍ MOTORY A ELEKTROCENTRÁLY KOMPLEXNÍ POHONNÁ A ENERGETICKÁ ŘEŠENÍ PRO LODNÍ DOPRAVU www.zeppelin.cz ZEPPELIN CZ O NÁS Společnost Zeppelin CZ s.r.o. je výhradním prodejcem stavebních, zemních, zemědělských

Více

SANHA RefHP vysokotlaké pájecí tvarovky. Vysoká přesnost se systémem SANHA RefHP. Speciální pájecí tvarovky odolají tlaku až do hodnoty 130 bar.

SANHA RefHP vysokotlaké pájecí tvarovky. Vysoká přesnost se systémem SANHA RefHP. Speciální pájecí tvarovky odolají tlaku až do hodnoty 130 bar. SANHA RefHP vysokotlaké pájecí tvarovky Vysoká přesnost se systémem SANHA RefHP Speciální pájecí tvarovky odolají tlaku až do hodnoty 130 bar. Kvalita se vyplatí - vsaďte na vysokotlaké pájecí tvarovky

Více

O FIRMĚ FOCUS RA OCELOVÁ VRATA S KAZETOVÝM DIZAJNEM

O FIRMĚ FOCUS RA OCELOVÁ VRATA S KAZETOVÝM DIZAJNEM GARÁŽOVÁ VRATA Dodáváme garážová vrata od roku 1991. Dbáme na dobrou spolupráci s našimi partnery. Klademe důraz na moderní styl a dizajn. Zaměřujeme se na přesnost, spolehlivost a bezpečnost. O FIRMĚ

Více

Úsměv v dešti. Okapový systém Galeco PVC. www.galeco.info

Úsměv v dešti. Okapový systém Galeco PVC. www.galeco.info Úsměv v dešti Okapový systém Galeco PVC www.galeco.info Okapový systém Galeco PVC představuje novou kvalitu okapového systému dosaženou pomocí moderní technologie KOEXTRUZE. PVC zpracované touto speciální

Více

PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY

PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY PŘÍBĚH JEDINEČNÉ KVALITY Naše firma je členem skupiny MANN+HUMMEL koncernu, který je světovým lídrem v oblasti technologie filtrace. Naše filtry se prodávají od roku 1982 a během této doby si získaly důvěru

Více

* + + KVALITA VÍTĚZÍ. TRUCK balíčky, servis s výměnou oleje. Akční nabídka platná od do *

* + + KVALITA VÍTĚZÍ. TRUCK balíčky, servis s výměnou oleje. Akční nabídka platná od do * PLATNOST KAMPANĚ 1. 1. 31. 12. 2018 * KVALITA VÍTĚZÍ TRUCK balíčky, servis s výměnou oleje. Akční nabídka platná od 1. 1. do 31. 12. 2018 * NENÍ NIC LEPŠÍ NEŽ ORIGINÁL. Filtry jsou důležitou součástí ochrany

Více

Karuselové dveře Tradice, kvalita a inovace

Karuselové dveře Tradice, kvalita a inovace Karuselové dveře Tradice, kvalita a inovace www.raccoondoors.com karuselové dveře automatické dveře celoskleněný program hliníkové výkladce, okna a dveře požární hliníkové konstrukce vratová a překládací

Více

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor.

Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii: Váš úspěch. Náš motor. Dunkermotoren HROMADNÁ DOPRAVA KOLEJOVÁ VOZIDLA Váš partner pro přesná, kompaktní a vysoce efektivní řešení pohybu. Naše kroky k synergii:» Rychlá dostupnost vzorků a prototypů» Kvalifikované systémy pro

Více

referenční stavby HSF System a. s.

referenční stavby HSF System a. s. referenční stavby HSF System a. s. Röchling Kopřivnice CZ generální dodávka výrobní a skladové haly, 6 000 m 2 120 Röchling Automotive 2016 Alfa Speed / Jablotron Rychnov u Jablonce CZ generální dodávka

Více

Schindler SERVIS Výtahy a eskalátory

Schindler SERVIS Výtahy a eskalátory Schindler SERVIS Výtahy a eskalátory Přepravíme každý den 1 miliardu lidí po celém světě Přepravíme Vás bezpečně Okamžitě reagujeme Odborně a profesionálně Odpovědně 24 hodinový servis, vlastní dispečink

Více

extrainfo dáváme prostoru smysl Automatické dveře pro prodejny a obchodní centra Informační žurnál společnosti SPEDOS

extrainfo dáváme prostoru smysl Automatické dveře pro prodejny a obchodní centra Informační žurnál společnosti SPEDOS extrainfo Informační žurnál společnosti SPEDOS Automatické dveře pro prodejny a obchodní centra dáváme prostoru smysl bezbariérové automatické dveře...co Vám přinesou? Pohodlí Pohodlná manipulace s nákupními

Více

Příslušenství pro posuvné stoly drylin

Příslušenství pro posuvné stoly drylin drylin pro posuvné stoly drylin Zcela samomazné Indikátory pozice Ruční kolečka ve více provedeních Ruční aretace Úhlové převodovky 1203 drylin drylin K dispozici je velmi široký sortiment příslušenství

Více

Snížení nákladů na energii a šetření zdrojů. www.istockphoto.com. BHKW na zemní plyn Účinná alternativa

Snížení nákladů na energii a šetření zdrojů. www.istockphoto.com. BHKW na zemní plyn Účinná alternativa Zemní plyn Moduly BHKW do 4 000 kw ti Snížení nákladů na energii a šetření zdrojů www.istockphoto.com BHKW na zemní plyn Účinná alternativa innos č ú v e c d ů V Silný partner Šetrné ke klimatu a účinné

Více

SITUAČNÍ PREVENCE MECHANICKÉ ZÁBRANNÉ PROSTŘEDKY CERTIFIKOVANÉ BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE. Tomáš Pospíšil SHERLOCK bezpečnostní dveře, s.r.o.

SITUAČNÍ PREVENCE MECHANICKÉ ZÁBRANNÉ PROSTŘEDKY CERTIFIKOVANÉ BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE. Tomáš Pospíšil SHERLOCK bezpečnostní dveře, s.r.o. MECHANICKÉ ZÁBRANNÉ PROSTŘEDKY CERTIFIKOVANÉ Tomáš Pospíšil SHERLOCK bezpečnostní dveře, s.r.o. BEZPEČNOSTNÍ DVEŘE SHERLOCK bezpečnostní dveře, s.r.o. Profesionalita Tradice Kvalita Zkušenosti Reference

Více

KOMFORTNÍ CLONY, ŘADA C,D PRŮMYSLOVÉ CLONY, ŘADA P

KOMFORTNÍ CLONY, ŘADA C,D PRŮMYSLOVÉ CLONY, ŘADA P KOMFORTÍ CLOY, ŘADA C,D PRŮMYSLOVÉ CLOY, ŘADA P Jak fuguje DVEří ClOa? Vzduchová clona je speciální vzduchotechnické zařízení, které pomocí opticky nerušícího proudu vzduchu odděluje vnitřní a vnější prostředí

Více

Kvalita, která přesvědčí Einbauen. Wohlfühlen.

Kvalita, která přesvědčí Einbauen. Wohlfühlen. Okenní systémy Energie zůstává uvnitř vše ostatní venku Kvalita, která přesvědčí Vaše výhody s Výrobek Vám nabízí vhodné řešení všech problémů, které vzniknou při stavbě či rekonstrukci. Bohatý výběr systémů,

Více

Úsměv v dešti. Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK. www.galeco.info

Úsměv v dešti. Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK. www.galeco.info Úsměv v dešti Okapový systém Galeco STAL Galeco LUXOCYNK www.galeco.info Okapový systém Galeco STAL Stavíte-li dům, nemyslíte jen na děti, ale také na vnuky. Právě proto jsme vyvinuli odolná a spolehlivá

Více

Musí existovat důvody, proč nás partneři montují!

Musí existovat důvody, proč nás partneři montují! Musí existovat důvody, proč nás partneři montují! Vážení přátelé, úspěch Jablotronu je od prvopočátku spojen se spoluprací s montážními partnery. Jejich zkušenosti z instalací, z řešení požadavků zákazníků

Více

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ

PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA INFORMAČNÍCH TECHNOLOGIÍ BEZPLATNÁ INFOLINKA 800 400 226 WWW.AGERIT.CZ Agerit s.r.o. Stará pošta 750 664 61 Rajhrad u Brna POPTÁVKA +420 547 230 530 obchod@agerit.cz SERVIS +420 547 230 528 servis@agerit.cz PROFESIONÁLNÍ SPRÁVA

Více

PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY1.CZ OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY

PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY1.CZ OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY PLOTOVÝ SYSTÉM PROFIPLOTY OKENICOVÉ PLOTY KOVOVÉ PLOTY PANELOVÉ PLOTY GABIONOVÉ PLOTY HLINÍKOVÉ PLOTY WWW. PROFIPLOTY PLOTOVÝ SYSTÉM - PROFIPLOTY Originální plotový systém PROFIPLOTY je navržen v designu

Více

EGE, spol. s r.o. je tradiční český výrobce speciálních zařízení pro energetický průmysl, zejména zapouzdřených vodičů, zhášecích tlumivek a

EGE, spol. s r.o. je tradiční český výrobce speciálních zařízení pro energetický průmysl, zejména zapouzdřených vodičů, zhášecích tlumivek a EGE, spol. s r.o. je tradiční český výrobce speciálních zařízení pro energetický průmysl, zejména zapouzdřených vodičů, zhášecích tlumivek a stožárových konstrukcí. EGE ke všem svým výrobkům zajišťuje

Více

Venkovní žaluzie SETTA 65 STÍNÍCÍ TECHNIKA

Venkovní žaluzie SETTA 65 STÍNÍCÍ TECHNIKA Venkovní žaluzie Nejpoužívanějším exteriérovým stínicím prvkem jsou venkovní žaluzie. Díky naklápění lamel umožňují plynule regulovat přirozené osvětlení v místnosti, také chrání před přímým slunečním

Více

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda)

Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Předběžný návrh řešení systému vytápění pomocí: tepelného čerpadla Vaillant arotherm VWL (provedení vzduch/voda) Nabídka č. 2310201319 Investor: pan Peter Kovalčík RD Ruda 15, Velké Meziříčí email: peter.kovalcik@seznam.cz

Více

vrata Yett VŠE, CO OČEKÁVÁTE OD GARÁŽOVÝCH VRAT PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ

vrata Yett VŠE, CO OČEKÁVÁTE OD GARÁŽOVÝCH VRAT PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ vrata Yett VŠE, CO OČEKÁVÁTE OD GARÁŽOVÝCH VRAT PĚKNÝ VZHLED TEPLO SPOLEHLIVOST BEZPEČÍ SEKČNÍ GARÁŽOVÁ VRATA Yett 01Specifikace výrobku šířka od 2 000 do 3 000 mm výška od 1 800 do 2 800 mm Parametry

Více