Akční kampaň a Sazebník cen pro službu Kombinovaného vysílání Nová DIGI TV služeb Satelitní TV a DIGI2GO platná od

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Akční kampaň a Sazebník cen pro službu Kombinovaného vysílání Nová DIGI TV služeb Satelitní TV a DIGI2GO platná od"

Transkript

1 Akční kampaň a Sazebník cen pro službu Kombinovaného vysílání Nová DIGI TV služeb Satelitní TV a DIGI2GO platná od Kód akce: D2G Název akce: DIGI2GO Časová platnost akce: od 1.září 2016 do odvolání ze strany DIGI CZ s.r.o. ÚVODNÍ POZNÁMKY A VYSVĚTLIVKY Seznam použitých zkratek: STB SAT = set top box pro satelitní TV STB NET = set top box pro internetovou TV STB = STB SAT a/nebo STB NET CAM = CA Modul (zasouvací dekódovací modul) pro satelitní TV LNB = konvertor signálu DCZ = DIGI CZ s.r.o. Pokud není uvedeno jinak, jsou všechny ceny uvedeny vč. platné sazby DPH (aplikuje-li se podle zákona). Poplatky a jiné ceny a platby neuvedené v této akční kampani se řídí Sazebníkem cen za služby vydaným společností DCZ. Aktuální přehled TV programů v jednotlivých programových balíčcích naleznete na webových stránkách (SAT TV) nebo (NET TV). Kombinovaná televize zahrnuje satelitní a internetové vysílání. Na jednu smlouvu lze aktivovat internetové i satelitní zařízení a mobilní zařízení. Maximální počet STB SAT, STB NET, CAM a mobilních zařízení na jednu smlouvu činí celkem 4 ks, z čehož musí být max. 2 STB SAT / STB NET / CAM v jakékoliv kombinaci. Jiná kombinace pouze na základě individuální dohody s DCZ. SLUŽBY KOMBINOVANÉ TELEVIZE NOVÁ DIGI TV A. PROGRAMOVÉ BALÍČKY NOVÁ DIGI TV AKČNÍ CENA/ CENA/ Mini balíček (nelze přiobjednat žádné další balíčky) 229 Kč 3) 300 Kč Základní balíček (lze přiobjednat další balíčky) pro SAT TV 299 Kč 3) 500 Kč Základní balíček (lze přiobjednat další balíčky) pro NET TV 349 Kč 3) 600 Kč Extra balíček (nelze samostatně, nutný Základní balíček) 99 Kč 3) 200 Kč Sport balíček (nelze samostatně, nutný Základní balíček) 299 Kč 3) 600 Kč HBO balíček (nelze samostatně, nutný Základní balíček) 199 Kč 3) 400 Kč HBO GO (nelze samostatně, nutný HBO balíček) 49 Kč 3) 100 Kč Maxi balíček (zahrnuje Základní, Extra, Sport a HBO balíček + HBO GO) pro SAT TV 899 Kč 3) Kč Maxi balíček (zahrnuje Základní, Extra, Sport a HBO balíček + HBO GO) pro NET TV 949 Kč 3) Kč 3) platí v případě uzavření smlouvy se závazkem na dobu 24 měsíců, jinak platí cena dle platného Sazebníku B. POPLATKY ZA PRONÁJEM A SERVIS AKČNÍ CENA/ CENA/ STB SAT 49 Kč 3) 6) 150 Kč 6) CAM 29 Kč 3 6) 150 Kč 6) 1. Zařízení STB NET 69 Kč 3 ) 6) 200 Kč 6)

2 2 2. Zařízení STB NET 99 Kč 3) 6) 200 Kč 6) 3) platí v případě uzavření smlouvy se závazkem na dobu 24 měsíců, jinak platí cena dle platného Sazebníku C. OSTATNÍ POPLATKY A UPOMÍNKY AKČNÍ CENA/ CENA/ Aktivace služby pro nové zákazníky 0 Kč 2) 100 Kč ovladače k STB SAT 0 Kč 1) 300 Kč napájecího zdroje k STB SAT 0 Kč 1) 300 Kč ovladače k STB NET 0 Kč 1) 600 Kč napájecího zdroje k STB NET 0 Kč 1) 600 Kč Upomínka odeslaná na obrazovku koncového zařízení zákazníka 0 Kč 2) 15 Kč Písemná upomínka odeslaná em nebo poštou Kč Závěrečná upomínka odeslaná em nebo poštou Kč Poplatek za tištěné vyúčtování služeb odeslané poštou Kč Poplatek za výjezd k zákazníkovi (neoprávněná reklamace nebo na žádost zákazníka) Kč Poplatek za montáž Standardní instalace satelitního kompletu (single/dual) technikem DCZ 999 Kč 3), 4) Kč Poplatek za přemístění Standardní instalace satelitního kompletu (single LNB) Kč Poplatek za přemístění Standardní instalace satelitního kompletu (dual LNB) Kč Poplatek za instalaci satelitního Partner Boxu 650 Kč Poplatek za montáž Nadstandardní instalace sat. kompletu Poplatek za montáž Standardní podle ceníku materiálu a prací DCZ Poplatek za přemístění Nadstandardní instalace sat. kompletu Poplatek za přemístění Standardní podle ceníku materiálu a prací DCZ Poplatek za demontáž Standardní instalace sat. kompletu (single nebo dual LNB) Kč Poplatek za demontáž Nadstandardní instalace sat. kompletu Poplatek za demontáž Standardní podle ceníku materiálu a prací Poplatek za doručení zásilky kurýrní nebo poštovní službou Dobírkou podle aktuálního ceníku kurýrní nebo poštovní služby

3 3 1) za podmínky, že za předcházejících 12 měsíců se jedná o první výměnu pro daného zákazníka, jinak platí cena dle platného Sazebníku 2) platí do odvolání ze strany DCZ 3) platí v případě uzavření smlouvy se závazkem na dobu 24 měsíců, jinak platí cena dle platného Sazebníku 4) platí jednotně pro instalaci single LNB i dual LNB, technikem DCZ i externím partnerem DCZ, platí do odvolání ze strany DCZ 5) služba je dostupná pouze pro kompatibilní zařízení a s operačními systémy podle určení DCZ D. PRODEJNÍ CENY STB A OSTATNÍHO ZAŘÍZENÍ AKČNÍ CENA/ CENA/ STB SAT Kaon HD Nagravision Kč 6) Kč 6) CAM CI/CI+ Nagravision Kč 6) Kč 6) STB NET Arris (připojení do internetu pouze kabelem) Kč 6) Kč 6) 6) platí do odvolání ze strany DCZ, všechna zařízení určena výhradně pro zákazníky DCZ, DCZ negarantuje funkčnost zařízení mimo služeb DCZ ČÁST II. CENÍK MATERIÁLU internetového vysílání E. PRODEJNÍ CENY STB A OSTATNÍHO ZAŘÍZENÍ AKČNÍ CENA/ CENA/ Power Line Adapter kit (Sada síťových adaptérů pro rozvod internetu pomocí elektrické sítě) Kč ČÁST III. CENÍK MATERIÁLU A PRACÍ satelitního vysílání POLOŽKA MATERIÁLU, PRACOVNÍ ÚKON AKČNÍ CENA CENA ZA JEDNOTKU JEDNOTKA LNB - Single Kč kus LNB Dual Kč kus LNB - Quattro Kč kus LNB - Quad Kč kus LNB - Octo Kč kus F-konektor šroubovací/kompresní Kč kus F-spojka F/F Kč kus Koaxiální kabel Kč metr HDMI kabel (délka min. 1,5m) Kč kus SCART kabel (délka min. 1,5m) Kč kus Parabola (min. průměr 80 cm) Kč kus

4 Náhradní objímka LNB Kč kus cm 200 Kč kus Balkonový držák na parabolu cm 220 Kč kus cm 240 Kč kus Okenní držák L/P cm 220 Kč kus Standardní držák na zeď, základna kříž cm 200 Kč kus cm 220 Kč kus cm 240 Kč kus cm 200 Kč kus Stožárový držák cm 220 Kč kus cm 240 Kč kus Chemická kotva Kč kus Tepelně izolační tmel pro fasády Kč kus Hmoždinka pro zateplené fasády Kč kus Lišta (bílá standard) Kč metr Práce technika DCZ/externího partnera DCZ Kč Doprava technika DCZ/externího partnera DCZ k zákazníkovi (nad stanovený limit) -- každých započatých 15 minut 10 Kč km ČÁST V. STANDARDNÍ INSTALACE, NADSTANDARDNÍ INSTALACE a PARTNER BOX pro satelitní vysílání Standardní instalace zahrnuje dojezd technika DCZ nebo externího partnera DCZ do vzdálenosti ujetých 50km z místa výjezdu, montáž zařízení DCZ u zákazníka a provedení následujících úkonů u zákazníka (v časovém rozsahu celkem max. 120 min.) se zárukou na provedené úkony v délce 6 měsíců: demontáž stávajícího satelitního kompletu (či jeho části) od jiného poskytovatele satelitního TV vysílání uchycení držáku paraboly na dobře dostupném místě (balkón, stěna ), upevnění a dotažení držáku, montáž LNB (single/dual), měření síly signálu pomocí měřicího přístroje, nastavení paraboly, instalace kabeláže do délky 10/20 metrů (single/dual LNB) celkem za exteriér i interiér, propojení STB/CAM s parabolou a televizí, kontrola nastavení a naladění STB/CAM vč. Přístupové karty, seznámení zákazníka s obsluhou STB/CAM doporučení pro zákazníka a provedení zákazníkem požadovaných oprav nad rámec Migrace v souladu s Ceníkem materiálu a prací Partner Box zahrnuje dojezd technika DCZ nebo externího partnera DCZ do vzdálenosti ujetých 50km z místa výjezdu, montáž zařízení DCZ (druhý STB nebo CAM k již existující instalaci s LNB single) u zákazníka a provedení následujících úkonů u zákazníka (v časovém rozsahu celkem max. 120 min.) se zárukou na provedené úkony v délce 6 měsíců: výměna LNB single za dual, měření síly signálu pomocí měřicího přístroje,

5 nastavení paraboly, instalace kabeláže do délky 10 metrů celkem za exteriér i interiér, propojení STB/CAM s parabolou a televizí kontrola nastavení a naladění STB/CAM vč. Přístupové karty, seznámení zákazníka s obsluhou STB/CAM doporučení pro zákazníka a provedení zákazníkem požadovaných oprav nad rámec Instalace Partner box v souladu s Ceníkem materiálu a prací 5 Nadstandardní instalací se rozumí jiná než Standardní instalace. Instalace jiného LNB, než single/dual, pouze na základě individuální dohody s DCZ; Uživatel vždy hradí plnou cenu LNB dle Tarifu. V případě prací a materiálu nad rámec Standardní instalace budou tyto účtovány podle platného Ceníku materiálu a prací.

Akční kampaň a Sazebník cen pro službu Kombinovaného vysílání Nová DIGI TV služeb Satelitní TV a DIGI2GO platná od

Akční kampaň a Sazebník cen pro službu Kombinovaného vysílání Nová DIGI TV služeb Satelitní TV a DIGI2GO platná od Akční kampaň a Sazebník cen pro službu Kombinovaného vysílání Nová DIGI TV služeb Satelitní TV a DIGI2GO platná od 1. 10. 2016 1 Kód akce: 16.10.01.02.D2G Název akce: DIGI2GO 10/2016 Časová platnost akce:

Více

Akční kampaň a Sazebník cen pro balíček START v Kombinovaném vysílání Nová DIGI TV platný od do odvolání

Akční kampaň a Sazebník cen pro balíček START v Kombinovaném vysílání Nová DIGI TV platný od do odvolání Akční kampaň a Sazebník cen pro balíček START v Kombinovaném vysílání Nová DIGI TV platný od 1. 6. 2017 do odvolání 1 Kód akce: 17.06.01.04.D2G Název akce: START 06/2017 Časová platnost akce: od 1. 6.

Více

Sazebník cen pro službu Kombinovaného vysílání Nová DIGI TV služeb Satelitní TV a DIGI2GO vydaný společností DIGI CZ s.r.o. platný od

Sazebník cen pro službu Kombinovaného vysílání Nová DIGI TV služeb Satelitní TV a DIGI2GO vydaný společností DIGI CZ s.r.o. platný od Sazebník cen pro službu Kombinovaného vysílání Nová DIGI TV služeb Satelitní TV a DIGI2GO vydaný společností DIGI CZ s.r.o. platný od 1. 10. 2016 ÚVODNÍ POZNÁMKY A VYSVĚTLIVKY Seznam použitých zkratek:

Více

Akční kampaň a Sazebník cen pro službu Kombinovaného vysílání Nová DIGI TV služeb Satelitní TV a DIGI2GO platný od

Akční kampaň a Sazebník cen pro službu Kombinovaného vysílání Nová DIGI TV služeb Satelitní TV a DIGI2GO platný od Akční kampaň a Sazebník cen pro službu Kombinovaného vysílání Nová DIGI TV služeb Satelitní TV a DIGI2GO platný od 1. 4. 2017 1 Kód akce: 17.04.01.03.D2G Název akce: KOMBI 04/2017 Časová platnost akce:

Více

Akční kampaň a Sazebník cen pro službu Kombinovaného vysílání DIGI TV služeb Satelitní TV a TV přes internet (DIGI2GO)

Akční kampaň a Sazebník cen pro službu Kombinovaného vysílání DIGI TV služeb Satelitní TV a TV přes internet (DIGI2GO) Akční kampaň a Sazebník cen pro službu Kombinovaného vysílání DIGI TV služeb Satelitní TV a TV přes internet (DIGI2GO) ÚVODNÍ POZNÁMKY, VYSVĚTLIVKY A SEZNAM POUŽITÝCH ZKRATEK Není-li uvedeno jinak, platí

Více

Akční kampaň a Sazebník cen pro balíček START pro službu Kombinovaného vysílání DIGI TV služeb Satelitní TV a TV přes internet (DIGI2GO)

Akční kampaň a Sazebník cen pro balíček START pro službu Kombinovaného vysílání DIGI TV služeb Satelitní TV a TV přes internet (DIGI2GO) Akční kampaň a Sazebník cen pro balíček START pro službu Kombinovaného vysílání DIGI TV služeb Satelitní TV a TV přes internet (DIGI2GO) ÚVODNÍ POZNÁMKY, VYSVĚTLIVKY A SEZNAM POUŽITÝCH ZKRATEK Není-li

Více

Ceník pro službu Kombinovaného vysílání DIGI TV

Ceník pro službu Kombinovaného vysílání DIGI TV Ceník pro službu Kombinovaného vysílání DIGI TV ÚVODNÍ POZNÁMKY, VYSVĚTLIVKY A SEZNAM POUŽITÝCH ZKRATEK Kód ceníku: 17.09.01.04.D2G Název ceníku: DIGI TV 09/2017 Platnost ceníku: od 1. 9. 2017 do odvolání

Více

Sazebník cen za služby vydaný společností DIGI CZ s.r.o. platný od

Sazebník cen za služby vydaný společností DIGI CZ s.r.o. platný od Sazebník cen za služby vydaný společností DIGI CZ s.r.o. platný od 1. 10. 2016 ÚVODNÍ POZNÁMKY A VYSVĚTLIVKY Seznam použitých zkratek: STB SAT = set top box pro satelitní TV CAM = CA Modul (zasouvací dekódovací

Více

Ceník pro službu Kombinovaného vysílání DIGI TV

Ceník pro službu Kombinovaného vysílání DIGI TV Ceník pro službu Kombinovaného vysílání DIGI TV ÚVODNÍ POZNÁMKY, VYSVĚTLIVKY A SEZNAM POUŽITÝCH ZKRATEK Kód ceníku: 19.03.01.08.D2G Název ceníku: DIGI TV 03/2019 Platnost ceníku: od 1. 3. 2019 do odvolání

Více

Sazebník cen za služby vydaný společností DIGI Czech Republic, s.r.o.

Sazebník cen za služby vydaný společností DIGI Czech Republic, s.r.o. Sazebník cen za služby vydaný společností DIGI Czech Republic, s.r.o. ÚVODNÍ POZNÁMKY A VYSVĚTLIVKY Seznam použitých zkratek: STB = set top box CAM = CA modul (zasouvací dekódovací modul) LNB = konvertor

Více

Sazebník cen za služby vydaný společností DIGI Czech Republic, s.r.o.

Sazebník cen za služby vydaný společností DIGI Czech Republic, s.r.o. Sazebník cen za služby vydaný společností DIGI Czech Republic, s.r.o. ÚVODNÍ POZNÁMKY A VYSVĚTLIVKY Seznam použitých zkratek: STB = set top box CAM = CA modul (zasouvací dekódovací modul) LNB = konvertor

Více

CENÍK PRONÁJMU KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ PRO TARIFNÍ ZÁKAZNÍKY T-MOBILE PLATNÝ K

CENÍK PRONÁJMU KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ PRO TARIFNÍ ZÁKAZNÍKY T-MOBILE PLATNÝ K CENÍK PRONÁJMU KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ PRO TARIFNÍ ZÁKAZNÍKY T-MOBILE PLATNÝ K 1. 5. 2019 1 Obsah Nájemné a aktivační poplatky... 3 Ceník servisních úkonů... 5 Smluvní pokuty... 9 Všechny uvedené ceny jsou

Více

Tarif a nabídka programových balíků

Tarif a nabídka programových balíků Tarif a nabídka programových balíků Ceníkové ceny 1. Měsíční poplatky předplatitelských balíků (včetně DPH 1) ) Měsíční poplatek - základní balík Měsíční poplatek - Digi Mini pack 260,- Kč Doplňková služba

Více

CENÍK PRONÁJMU KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ PRO TARIFNÍ ZÁKAZNÍKY T-MOBILE PLATNÝ K

CENÍK PRONÁJMU KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ PRO TARIFNÍ ZÁKAZNÍKY T-MOBILE PLATNÝ K CENÍK PRONÁJMU KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ PRO TARIFNÍ ZÁKAZNÍKY T-MOBILE PLATNÝ K 1. 12. 2018 1 Obsah Nájemné a aktivační poplatky... 3 Ceník servisních úkonů... 5 Smluvní pokuty... 8 Všechny uvedené ceny jsou

Více

CENÍK PRONÁJMU KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ PRO TARIFNÍ ZÁKAZNÍKY T-MOBILE PLATNÝ K

CENÍK PRONÁJMU KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ PRO TARIFNÍ ZÁKAZNÍKY T-MOBILE PLATNÝ K CENÍK PRONÁJMU KONCOVÝCH ZAŘÍZENÍ PRO TARIFNÍ ZÁKAZNÍKY T-MOBILE PLATNÝ K 26. 7. 2018 1 Obsah Nájemné a aktivační poplatky... 3 Ceník servisních úkonů... 4 Smluvní pokuty... 6 Všechny uvedené ceny jsou

Více

Tarif a nabídka programových balíků. Měsíční poplatek - základní balík. Měsíční poplatek - Digi Mini pack

Tarif a nabídka programových balíků. Měsíční poplatek - základní balík. Měsíční poplatek - Digi Mini pack Tarif a nabídka programových balíků Ceníkové ceny 1. Měsíční poplatky předplatitelských balíků (včetně DPH 1) ) Měsíční poplatek - základní balík Měsíční poplatek - Digi Mini pack 260,- Kč 50,- Kč Doplňková

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s. r. o.

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s. r. o. KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s. r. o. platný od 4. 2. 2019 PŘIPOJENÍ K INTERNETU ZÁKLADNÍ TARIFY A NÁKLADY NA INSTALACI STR. 2 DOMÁCÍ BEZDRÁTOVÁ SÍŤ STR. 3 PŘIPOJENÍ K INTERNETU SPECIÁLNÍ TARIFY STR. 3

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB STARNET, s.r.o. platný od 11. 12. 2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU ZÁKLADNÍ TARIFY A NÁKLADY NA INSTALACI STR. 2 PŘIPOJENÍ K INTERNETU DOMÁCÍ BEZDRÁTOVÁ SÍŤ STR. 3 PŘIPOJENÍ K INTERNETU

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB S4NET s.r.o. platný od 8. 10. 2018 PŘIPOJENÍ K INTERNETU ZÁKLADNÍ TARIFY A NÁKLADY NA INSTALACI STR. 2 DOMÁCÍ BEZDRÁTOVÁ SÍŤ STR. 3 PŘIPOJENÍ K INTERNETU SPECIÁLNÍ TARIFY STR. 3

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB STARNET, s.r.o. platný od 1. 10. 2018 PŘIPOJENÍ K INTERNETU ZÁKLADNÍ TARIFY A NÁKLADY NA INSTALACI STR. 2 PŘIPOJENÍ K INTERNETU DOMÁCÍ BEZDRÁTOVÁ SÍŤ STR. 3 PŘIPOJENÍ K INTERNETU

Více

NÁVOD K INSTALACI SINGLE ZAŘÍZENÍ PARTNER BOX

NÁVOD K INSTALACI SINGLE ZAŘÍZENÍ PARTNER BOX NÁVOD K INSTALACI SINGLE ZAŘÍZENÍ PARTNER BOX Vážený zákazníku, děkujeme Vám za objednání služby Digi TV. Doporučujeme Vám, abyste o instalaci satelitního kompletu požádál kvalifikovaného technika, odborníka

Více

NÁVOD K INSTALACI DUÁL ZAŘÍZENÍ MASTER, SLAVER

NÁVOD K INSTALACI DUÁL ZAŘÍZENÍ MASTER, SLAVER NÁVOD K INSTALACI DUÁL ZAŘÍZENÍ MASTER, SLAVER Vážený zákazníku, děkujeme Vám za objednání služby Digi TV. Doporučujeme Vám, abyste o instalaci satelitního kompletu požádál kvalifikovaného technika, odborníka

Více

Ceník služeb společnosti RIO Media a.s.

Ceník služeb společnosti RIO Media a.s. platný od 1. 03. 2015. Ceny jsou uvedeny s příslušnou sazbou DPH. Ceník služeb společnosti Ceník je platný pro nové zákazníky. Programové nabídky a rychlost Internetu se na jednotlivých technologiích liší.

Více

CENÍK platný od 1. 12. 2014 Veškeré ceny jsou vč. DPH není-li výslovně uvedeno jinak.

CENÍK platný od 1. 12. 2014 Veškeré ceny jsou vč. DPH není-li výslovně uvedeno jinak. Ceny připojení po optickém kabelu - Kladno, Buštěhrad-Ořešín, Lidická alej + možnost IPTV Program Rychlost Objem dat Měsíční cena LAN 30 30 Mb/s / 30 Mb/s bez limitu 250 Kč LAN 60 60 Mb/s / 60 Mb/s bez

Více

CENÍK platný od Veškeré ceny jsou vč. DPH, není-li výslovně uvedeno jinak.

CENÍK platný od Veškeré ceny jsou vč. DPH, není-li výslovně uvedeno jinak. Ceny připojení po optickém kabelu - Kladno, Buštěhrad-Ořešín, Lidická alej + možnost IPTV Program Rychlost Objem dat Měsíční cena * LAN 30 30 Mb/s / 30 Mb/s 25 LAN 60 60 Mb/s / 60 Mb/s 40 LAN 20 20 Mb/s

Více

CENÍK platný od 1. 5. 2015 Veškeré ceny jsou vč. DPH, není-li výslovně uvedeno jinak.

CENÍK platný od 1. 5. 2015 Veškeré ceny jsou vč. DPH, není-li výslovně uvedeno jinak. Ceny připojení po optickém kabelu - Kladno, Buštěhrad-Ořešín, Lidická alej + možnost IPTV Program Rychlost Objem dat Měsíční cena * Instalační poplatek LAN 30 30 Mb/s / 30 Mb/s bez limitu 250 Kč 999 Kč

Více

CENÍK platný od Veškeré ceny jsou vč. DPH, není-li výslovně uvedeno jinak.

CENÍK platný od Veškeré ceny jsou vč. DPH, není-li výslovně uvedeno jinak. Ceny připojení po optickém kabelu - Kladno, Buštěhrad-Ořešín, Lidická alej + možnost IPTV Program Rychlost Objem dat Měsíční cena * LAN 20 10 Mb/s / 10 Mb/s 20 LAN 200 100 Mb/s / 100 Mb/s 40 LAN 2000 1000

Více

CENÍK platný od

CENÍK platný od Ceny připojení po optickém kabelu - Kladno, Buštěhrad-Ořešín, Lidická alej + možnost IPTV Program Rychlost Objem dat Měsíční cena * LAN 20 10 Mb/s / 10 Mb/s 20 LAN 200 100 Mb/s / 100 Mb/s 40 LAN 2000 1000

Více

CENÍK platný od 1. 1. 2016 Veškeré ceny jsou vč. DPH, není-li výslovně uvedeno jinak.

CENÍK platný od 1. 1. 2016 Veškeré ceny jsou vč. DPH, není-li výslovně uvedeno jinak. CENÍK platný od 1. 1. 2016 Ceny připojení po optickém kabelu - Kladno, Buštěhrad-Ořešín, Lidická alej + možnost IPTV Program Rychlost Objem dat Měsíční cena * Instalační poplatek LAN 30 30 Mb/s / 30 Mb/s

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB Optické vlákno Připojení k Internetu OPTI-START OPTI-IDEAL OPTI-PROFI OPTI-PROFI+ OPTI-ULTRA 10/10 Mbps 50/50 Mbps 100/100 Mbps 300/300 Mbps 1000/1000 Mbps 200 Kč 390 Kč 490 Kč 690 Kč 790 Kč Agregace je

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB Optické vlákno Připojení k Internetu OPTI-START OPTI-IDEAL OPTI-PROFI OPTI-PROFI+ OPTI-ULTRA Agregace je 1:2. WiFi 10/10 Mbps 50/50 Mbps 100/100 Mbps 300/300 Mbps 1000/1000 Mbps 200 Kč 390 Kč 490 Kč 690

Více

CENÍK SLUŽEB. WIFI 20 až 20 / 8 Mb/s 281 Kč / měsíc ( Kč ) 298 Kč / měsíc ( 894 Kč ) 330 Kč / měsíc

CENÍK SLUŽEB. WIFI 20 až 20 / 8 Mb/s 281 Kč / měsíc ( Kč ) 298 Kč / měsíc ( 894 Kč ) 330 Kč / měsíc CENÍK SLUŽEB BEZDRÁTOVÝ INTERNET Rychlost Platba ročně Platba čtvrtletně Platba měsíčně WIFI 20 až 20 / 8 Mb/s 281 Kč / měsíc ( 3 366 Kč ) 298 Kč / měsíc ( 894 Kč ) 330 Kč / měsíc WIFI 30 až 30 / 12 Mb/s

Více

Cenník služieb ChacharNet INTERNET Platný od Všechny ceny jsou konečné. Tarify:

Cenník služieb ChacharNet INTERNET Platný od Všechny ceny jsou konečné. Tarify: Cenník služieb ChacharNet INTERNET Platný od 01.11.2018. Všechny ceny jsou konečné. Tarify: Internet pro byty a rodinné domy ChacharNet 10 ChacharNet 15 ChacharNet 20 ChacharNet dynamic 50 Tarify FiberNet

Více

Tarif a nabídka programových balíků. Měsíční poplatek - základní balík. Měsíční poplatek - Digi Mini pack

Tarif a nabídka programových balíků. Měsíční poplatek - základní balík. Měsíční poplatek - Digi Mini pack Tarif a nabídka programových balíků Ceníkové ceny 1. Měsíční poplatky předplatitelských balíků (včetně DPH 1) ) Měsíční poplatek - základní balík Měsíční poplatek - Digi Mini pack 260,- Kč Doplňková služba

Více

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od )

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od ) CENÍK SLUŽBY (platný od 1. 12. 2017) 1. CENA SLUŽBY Cena služby se skládá z následujících součástí: Instalace služby Služba 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou FTTB (panelové a bytové domy) Při uzavření

Více

Připojení Optické vlákno Mám Internet pomalu ale jistě Internet bez zábran běžné pracovní tempo Profi Internet jedeme z kopce Opti-Start Opti-Ideal Opti-Profi 2/2 Mbps 50/50 Mbps 100/100 Mbps 200 Kč 390

Více

Ceník služeb společnosti RIO Media a.s.

Ceník služeb společnosti RIO Media a.s. platný od 01. 05. 2016. Ceny jsou uvedeny s příslušnou sazbou DPH. Programové nabídky a rychlost Internetu se na jednotlivých technologiích liší. Aktuální přehled rychlostí Internetového, programové nabídky

Více

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od )

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od ) CENÍK SLUŽBY (platný od 1. 9. 2017) 1. CENA SLUŽBY Cena služby se skládá z následujících součástí: Instalace služby Služba 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou FTTB (panelové a bytové domy) Při uzavření

Více

Kompletní ceník služeb pro domácnosti. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.

Kompletní ceník služeb pro domácnosti. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. Kompletní ceník služeb pro domácnosti Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. Ceník je platný od 12.7.2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU BRNO, OSTRAVA, PRAHA Rychlost připojení net.tv (zdarma) Mobil (zdarma)

Více

Cenník služieb ChacharNet INTERNET Platný od Všechny ceny jsou konečné. Tarify:

Cenník služieb ChacharNet INTERNET Platný od Všechny ceny jsou konečné. Tarify: Cenník služieb ChacharNet INTERNET Tarify: Internet pro byty a rodinné domy ChacharNet 10 ChacharNet 15 ChacharNet 20 ChacharNet dynamic 50 Tarify FiberNet FiberNet MAX 100 FiberNet MAX 200 Měsíční platba

Více

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od )

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od ) CENÍK SLUŽBY (platný od 1. 12. 2016) 1. CENA SLUŽBY Cena služby se skládá z následujících součástí: Instalace služby Služba 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou FTTB (panelové a bytové domy) Při uzavření

Více

Ceník služby ONE Duo TV Strana 2 (celkem 5) Instalace Služby - Koncové zařízení první Set-top box Instalace Služby koncové zařízení první Set-top box*

Ceník služby ONE Duo TV Strana 2 (celkem 5) Instalace Služby - Koncové zařízení první Set-top box Instalace Služby koncové zařízení první Set-top box* CENÍK SLUŽBY ONE Duo TV (platný od 1. 11. 2014) 1. CENA SLUŽBY Cena služby ONE Duo TV se skládá z následujících součástí: Instalace služby ONE Duo TV Služba ONE Duo TV 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou

Více

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od )

CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od ) CENÍK SLUŽBY TV ONE (platný od 20. 8. 2018) 1. CENA SLUŽBY Cena služby TV ONE se skládá z následujících součástí: Instalace služby TV ONE. Služba TV ONE. 1.1 Jednorázové poplatky 1.1.1 Objekty s hromadnou

Více

CENÍK SLUŽEB. společnosti inet4 s.r.o. platný od PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2. TELEVIZE inet4.tv STR. 3. PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VoIP STR.

CENÍK SLUŽEB. společnosti inet4 s.r.o. platný od PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2. TELEVIZE inet4.tv STR. 3. PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VoIP STR. CENÍK SLUŽEB společnosti platný od 1. 7. 2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 TELEVIZE inet4.tv STR. 3 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VoIP STR. 4 OSTATNÍ CENY & KONTAKTY STR. 5 Všechny ceny jsou vždy uváděny včetně

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB Připojení Optické vlákno Mám Internet pomalu ale jistě Internet bez zábran běžné pracovní tempo Profi Internet jedeme z kopce OPTI-START OPTI-IDEAL OPTI-PROFI 2/2 Mbps 50/50 Mbps 100/100 Mbps 200 Kč 390

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti SIMELON, s.r.o. platný od 1. 7. 2015 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 DIGITÁLNÍ TELEVIZE STR. 3-4 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 5 CENÍK ZAŘÍZENÍ & OSTATNÍ / KONTAKTY STR.

Více

Návod na rychlé zprovoznění HD Mediaboxu pro využívání televize od UPC. 2. část - zapojení set-top boxu

Návod na rychlé zprovoznění HD Mediaboxu pro využívání televize od UPC. 2. část - zapojení set-top boxu Návod na rychlé zprovoznění HD Mediaboxu pro využívání televize od UPC 2. část - zapojení set-top boxu 241 005 100 www.upc.cz Uživatelský manuál HD Mediaboxu 1. Obsah balíčku A HD MEDIABOX KAON700 nebo

Více

Kompletní ceník služeb pro domácnosti. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH.

Kompletní ceník služeb pro domácnosti. Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. Kompletní ceník služeb pro domácnosti Veškeré ceny jsou uvedeny včetně 21% DPH. Rychlost připojení PŘIPOJENÍ K INTERNETU BRNO, OSTRAVA, PRAHA net.tv (zdarma) net.tv (kanály) Mobil (zdarma) Aktivační poplatek

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti, s.r.o. platný od 1. 7. 2017 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 DIGITÁLNÍ TELEVIZE STR. 3 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 4 CENÍK ZAŘÍZENÍ & OSTATNÍ / KONTAKTY STR. 5 Všechny

Více

ANTSPI - Uživatelská příručka kombinovaná aktivní anténa DVB-T a DAB+/VKV FM pro montáž na satelitní parabolu

ANTSPI - Uživatelská příručka kombinovaná aktivní anténa DVB-T a DAB+/VKV FM pro montáž na satelitní parabolu ANTSPI - Uživatelská příručka kombinovaná aktivní anténa DVB-T a DAB+/VKV FM pro montáž na satelitní parabolu www.schwaiger-cz.cz Stránka 1 Technická data: Frekvenční rozsah slučovací jednotky Frekvenční

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB Připojení Optické vlákno Mám Internet pomalu ale jistě Internet bez zábran běžné pracovní tempo Profi Internet jedeme z kopce OPTI-START OPTI-IDEAL OPTI-PROFI 2/2 Mbps 50/50 Mbps 100/100 Mbps 200 Kč 390

Více

CENÍK SLUŽBY ONE Duo TV (platný od 1. 4. 2015)

CENÍK SLUŽBY ONE Duo TV (platný od 1. 4. 2015) CENÍK SLUŽBY ONE Duo TV (platný od 1. 4. 2015) 1. CENA SLUŽBY Cena služby ONE Duo TV se skládá z následujících součástí: Instalace služby ONE Duo TV Služba ONE Duo TV 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou

Více

CENÍK SLUŽBY ONE Trio (platný od )

CENÍK SLUŽBY ONE Trio (platný od ) CENÍK SLUŽBY ONE Trio (platný od 1. 1. 2016) 1. CENA SLUŽBY Cena služby ONE Trio se skládá z následujících součástí: Instalace služby ONE Trio Služba ONE Trio 1.1 1.1.1 Objekty s hromadnou přípojkou FTTB

Více

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB

KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB _ KOMPLETNÍ CENÍK SLUŽEB společnosti inet4 s.r.o. platný od 1. 7. 2015 PŘIPOJENÍ K INTERNETU STR. 2 TELEVIZE inet4.tv STR. 3 PEVNÁ TELEFONNÍ LINKA VOIP STR. 4 CENÍK & OSTATNÍ ZAŘÍZENÍ STR. 5 AKCE / KONTAKT

Více

CENÍK platný od Veškeré ceny jsou vč. DPH, není-li výslovně uvedeno jinak.

CENÍK platný od Veškeré ceny jsou vč. DPH, není-li výslovně uvedeno jinak. CENÍK platný od 1. 9. 2016 Ceny připojení po optickém kabelu - Kladno, Buštěhrad-Ořešín, Lidická alej + možnost IPTV Program Rychlost Objem dat Měsíční cena * Instalační poplatek LAN 30 30 Mb/s / 30 Mb/s

Více

Služba Cena bez DPH DPH Cena s DPH. FIREPORT SMS 150 250,00 Kč 52,50 Kč 302,50 Kč FIREPORT SMS 300 350,00 Kč 73,50 Kč 423,50 Kč

Služba Cena bez DPH DPH Cena s DPH. FIREPORT SMS 150 250,00 Kč 52,50 Kč 302,50 Kč FIREPORT SMS 300 350,00 Kč 73,50 Kč 423,50 Kč Ceník FIREPORT platný od 1. ledna 2016 Modul FIREPORT SMS FIREPORT SMS 150 250,00 Kč 52,50 Kč 302,50 Kč FIREPORT SMS 300 350,00 Kč 73,50 Kč 423,50 Kč Aktivace FIREPORT SMS je ZDARMA! Specifikace služeb

Více

Ceník služeb 2015 ELVIA-PRO, spol. s r.o.

Ceník služeb 2015 ELVIA-PRO, spol. s r.o. Ceník služeb 2015, spol. s r.o. Popis služby 1. Základní doprava Doprava zboží na adresu dodání, předání zákazníkovi. Nezahrnuje instalaci. Dopravu provádí řidič, není přítomen technik. Při hodnotě účtenky

Více

Ceník služeb sítě Future-net

Ceník služeb sítě Future-net tel: 314 009 800, info@future-net, www.future-net Ceník služeb sítě Future-net platný od 13.10.2016 Všechny ceny uvedeny vč. DPH ve výši 21 %, jsme plátci DPH. Tiskové chyby vyhrazeny tel: 777 766 277-8,

Více

Anténní rozvody SAT + TV. Ing.Libor Bartoš

Anténní rozvody SAT + TV. Ing.Libor Bartoš Anténní rozvody SAT + TV Satelitní příjem - úvod Smetí na oběžné dráze 3 Satelitní příjem - úvod Sortiment SAT LINE Antény LNB Držáky Multiswitche Konektory, nářadí, adaptéry Unicable-systemy Měřící přístroje,

Více

Nabídka na rekonstrukci společných televizních rozvodů v bytovém domě

Nabídka na rekonstrukci společných televizních rozvodů v bytovém domě www.infos.cz Pobočka: 79601,Prostějov Tel: +420 588 882 111 Barákova 5 e-mail: grygar@infos.cz Pobočka: 68201 Vyškov Tel: +420 608 515 539 23 května e-mail: mfialka@infos.cz IČO: 25849638 DIČ: CZ25849638

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SLUŽBĚ - PRO TECHNIKY

ZÁKLADNÍ INFORMACE O SLUŽBĚ - PRO TECHNIKY ZÁKLADNÍ INFORMACE O SLUŽBĚ - PRO TECHNIKY 1. PŘEDSTAVENÍ SPOLEČNOSTI FLIX TV je nová Česká satelitní společnost, která spolupracuje se silnou telekomunikační skupinou TAG Telekom Austria Group. Nabídka

Více

Ceník je platný od 1. 8. 2015. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu

Ceník je platný od 1. 8. 2015. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu Ceník Obsah: A. Obecná část B. Základní tarify a) Volání b) Internet C. Zvýhodněné tarify pro zákazníky KT CZ s.r.o. a) Kombinované balíčky b) Tarify TOP c) Tarify NEOMEZENÉ D. Doplňkové tarify E. Ostatní

Více

Ceník služeb společnosti RIO Media a.s.

Ceník služeb společnosti RIO Media a.s. platný od 20. 02. 2017. Ceny jsou uvedeny s příslušnou sazbou DPH. Programové nabídky a rychlost Internetu se na jednotlivých technologiích liší. Aktuální přehled rychlostí Internetového připojení, programové

Více

Kabelová digitální TELEVIZE NETBOX s balíčky služeb

Kabelová digitální TELEVIZE NETBOX s balíčky služeb Kabelová digitální TELEVIZE NETBOX s balíčky služeb NETBOX Easy Vše v jednom za nejdostupnější cenu na trhu. internet 17/2 MB/s 604 Kč - Switch Signamax 5-port 10/100 (součástí pronájmu STB) - VoIP Linksys

Více

Ceník Služby O2 Duo. Obsah:

Ceník Služby O2 Duo. Obsah: Ceník Služby O2 Duo Ceny jsou uvedeny v Kč platný od 15. 10. 2007 Obsah: 1. Popis Služby...2 2. Cena za Službu...3 3. Ceny za jednorázové úkony...4 4. Ceny za pronájem koncového zařízení...5 5. Poznámky

Více

CENÍK SLUŽEB BALÍČKY INTERNET. CentroNet, a.s. Sokolovská 100/94 186 00 Praha 8 Tel:+420 246 008 787. 89 TV programů + internet 50M/50M

CENÍK SLUŽEB BALÍČKY INTERNET. CentroNet, a.s. Sokolovská 100/94 186 00 Praha 8 Tel:+420 246 008 787. 89 TV programů + internet 50M/50M CENÍK SLUŽEB BALÍČKY ZAČÍNÁM 33 TV programů + internet 15M/15M MOJE VOLBA 33 TV programů + 1x tematický balíček + internet 40M/40M CHCI VÍCE 54 TV programů + internet 30M/30M VÍM, CO CHCI 65 TV programů

Více

Ceník služeb pro domácnosti Praha, Brno, Ostrava

Ceník služeb pro domácnosti Praha, Brno, Ostrava Ceník služeb pro domácnosti Praha, Brno, Ostrava Ceník je platný od 22.1.2019 Internet Připojení k internetu Praha, Brno, Ostrava Služba Maximální rychlost připojení k internetu (v Mbps) net.tv ( Mobil

Více

Návod na rychlé zprovoznění HD Mediaboxu pro využívání televize Horizon od UPC

Návod na rychlé zprovoznění HD Mediaboxu pro využívání televize Horizon od UPC Návod na rychlé zprovoznění HD Mediaboxu pro využívání televize Horizon od UPC Pokud využíváte také UPC Internet, zapojte nejprve modem 241 005 100 www.upc.cz 1. Obsah balíčku A HORIZON HD MEDIABOX KAON700

Více

Ceník připojení k internetu v síti TKR KABEL servis Praha, spol. s r.o.

Ceník připojení k internetu v síti TKR KABEL servis Praha, spol. s r.o. Ceník k internetu v síti TKR KABEL servis Praha, spol. s r.o. instalace od 1.7.2018 Mb/s* Kabel 256 Zdarma* - 0,256 / 0,256 Kabel 512 Zdarma* - 0,512 / 0,512 Kabel 1M Zdarma* - 1 / 1 Kabel 180M Kabel 360M

Více

INSTALAČNÍ MANUÁL ARRIS VIP 1113

INSTALAČNÍ MANUÁL ARRIS VIP 1113 INSTALAČNÍ MANUÁL ARRIS VIP 1113 VIP1113M PŘEHLED Předek/Vršek Poloha na ležato STAV LED DIODY Zelené světlo: settop box je v provozu Dioda blikající zeleně a červeně: set-top box potvrzuje kliknutí na

Více

ID Uživatele SA / SV Datum narození / IČO DIČ / Telefon / mobil

ID Uživatele SA / SV Datum narození / IČO DIČ  / Telefon / mobil ID Uživatele: @@16 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ VEŘEJNĚ DOSTUPNÝCH SLUŽEB ELEKTRONICKÝCH KOMUNIKACÍ uzavřená podle zákona č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, ve znění pozdějších předpisů (dále jen

Více

TARIF Fun 17Mb/s v akci na 1 rok za 240Kč/měsíc; druhý rok 360Kč/měsíc

TARIF Fun 17Mb/s v akci na 1 rok za 240Kč/měsíc; druhý rok 360Kč/měsíc TARIF Fun 17Mb/s v akci na 1 rok za 240Kč/měsíc; druhý rok 360Kč/měsíc Kabelová digitální TELEVIZE NETBOX s balíčky služeb NETBOX Mini Vše v jednom za nejdostupnější cenu na trhu. internet 2/1 Mb/s 27

Více

Ceník služeb Interaktivní TV

Ceník služeb Interaktivní TV Ceník služeb Interaktivní TV platný od 1. 9. 2018 IČ: 05111137 DIČ: CZ05111137 info@365internet.cz infolinka: 910 104 365 strana 1 1. Provozovatel a poskytovatel Provozovatelem služby Interaktivní TV je

Více

N e j č a s t ě j š í d o t a z y k e k u k i t V

N e j č a s t ě j š í d o t a z y k e k u k i t V Nejčastější dotazy ke Kuki TV Nejčastější otázky a odpovědi ke Kuki TV Tvoje otázka? 1. Jak dlouho trvá vyexpedování STB Kuki? Set-top boxy ke službě Kuki expedujeme zpravidla do 3 (pracovních) dnů od

Více

Ceník služeb kabelové televize UPC Česká republika, a. s.

Ceník služeb kabelové televize UPC Česká republika, a. s. Ceník je platný od 9.5.2006. Platí pro sítě televizního kabelového rozvodu Praha, Kladno a Brno, kde nabídka obsahuje více než 31 televizních programů. Balíčky služeb kabelové televize, telefonu a vysokorychlostního

Více

Služba Cena bez DPH DPH Cena s DPH. FIREPORT SMS 150 250,00 Kč 52,50 Kč 302,50 Kč FIREPORT SMS 300 350,00 Kč 73,50 Kč 423,50 Kč

Služba Cena bez DPH DPH Cena s DPH. FIREPORT SMS 150 250,00 Kč 52,50 Kč 302,50 Kč FIREPORT SMS 300 350,00 Kč 73,50 Kč 423,50 Kč Ceník FIREPORT platný od 10. března 2014 Modul FIREPORT SMS FIREPORT SMS 150 250,00 Kč 52,50 Kč 302,50 Kč FIREPORT SMS 300 350,00 Kč 73,50 Kč 423,50 Kč Aktivace FIREPORT SMS je ZDARMA! Specifikace služeb

Více

Doplňkové a tematické služby/balíčky

Doplňkové a tematické služby/balíčky STAČÍ 100 SLUŠNÝCH 200 SUPER 500 Stávající nabízené služby Internetu Připojení k internetu až rychlostí 50/50 Mbit/s (download/upload). Bez omezení MÁM VŠE* MÁM VŠE + mých 5* MÁM VŠE + mých 10* MÁM VŠE

Více

Ceník služeb InteraktivníTV

Ceník služeb InteraktivníTV Ceník služeb InteraktivníTV platný od 1. 7. 2017 IČ: 05111137 DIČ: CZ05111137 info@365internet.cz infolinka: 910 104 365 strana 1 1. Provozovatel a poskytovatel Provozovatelem služby InteraktivníTV je

Více

Ceník je platný od 4. 9. 2013. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu

Ceník je platný od 4. 9. 2013. Všechny ceny jsou uvedeny vč. DPH 21%. Ceník. www.ktcz.eu info@ktcz.eu Ceník Obsah: A. Obecná část B. Základní tarify a) Volání b) Internet C. Doplňkové tarify D. Kombinované balíčky E. Ostatní služby F. Doplňkové služby G. Poplatky A. Obecná část Ceník je spolu s dalšími

Více

Připojení Optické vlákno Mám Internet Ekonomická jízda Internet bez zábran Profi Internet pomalu ale jistě pojďme brouzdat běžné pracovní tempo jedeme z kopce Opti-Start Opti-Ekonom Opti-Ideal Opti-Profi

Více

INSTALACE UPC TELEVIZE

INSTALACE UPC TELEVIZE INSTALACE UPC TELEVIZE 2. část - zapojení set-top boxu 1. Obsah balíčku 2. Postup zapojení A B C HD MEDIABOX Dálkové ovládání Uživatelská příručka 1. Zapojení modemu od UPC Pokud jste v rámci samoinstalačního

Více

Doplňkové služby PRODEJ PRONÁJEM/MĚSÍC. Zřízení a provoz veřejné IP adresy IPv4 N/A 100 Kč

Doplňkové služby PRODEJ PRONÁJEM/MĚSÍC. Zřízení a provoz veřejné IP adresy IPv4 N/A 100 Kč Ceník AIM XDSL pro domácnosti platný od 1. 12. 2018 Název internetového tarifu Rychlost připojení 1 Cena za měsíc 2 AIM XDSL DESÍTKA až 10/1 Mbps 400 Kč AIM XDSL DVACÍTKA až 20/2 Mbps 4 AIM XDSL PADESÁTKA

Více

Ceník Služeb platný od 15. 3. 2015, Všechny cenu jsou uvedeny s DPH

Ceník Služeb platný od 15. 3. 2015, Všechny cenu jsou uvedeny s DPH Ceník Služeb platný od 15. 3. 2015, Všechny cenu jsou uvedeny s DPH Základní platby SIM Karta (jednorázový poplatek za SIM) Nové telefonní číslo Přenos telefonní čísla (jednorázový poplatek) zdarma zdarma

Více

Ceník platný od Všechny ceny uvedeny s DPH. Ceník. platný od TERMS a.s.

Ceník platný od Všechny ceny uvedeny s DPH. Ceník. platný od TERMS a.s. Ceník platný od 1.12.2014 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Volání Roamingové služby Data Další poplatky Služby nabízené do 3.11.2013 Služby nabízené do 31.5.2014 Služby nabízené do 30.11.2014 Ceník platný

Více

Ceník platný od Všechny ceny uvedeny s DPH. Ceník. platný od TERMS a.s.

Ceník platný od Všechny ceny uvedeny s DPH. Ceník. platný od TERMS a.s. Ceník platný od 1.4.2015 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Volání Roamingové služby Data Další poplatky Služby nabízené do 3.11.2013 Služby nabízené do 31.5.2014 Služby nabízené do 30.11.2014 Služby nabízené

Více

Ceník pro Firemní zákazníky

Ceník pro Firemní zákazníky Ceník pro Firemní zákazníky platný od 15.1.2014 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Roamingové služby Další poplatky TARIF Měsíční paušál SIM karta (jednorázový poplatek za SIM) Nové telefonní číslo Přenos

Více

Komletní ceník služeb a zařízení

Komletní ceník služeb a zařízení Komletní ceník služeb a zařízení Název Služby STAČÍ 100 SLUŠNÝCH 200 SUPER 500 Stávající nabízené služby Internetu Připojení k internetu až rychlostí 50/50 Mbit/s (download/upload). Bez Připojení k internetu

Více

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB FAYRON S.R.O. ČÍSLO SMLOUVY: 201011

SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB FAYRON S.R.O. ČÍSLO SMLOUVY: 201011 SMLOUVA O POSKYTOVÁNÍ SLUŽEB FAYRON S.R.O. ČÍSLO SMLOUVY: 201011 Poskytovatel: FAYRON s.r.o. IČ: 288 86 439, DIČ: CZ288 68 439 se sídlem Vítězná 634/50a, 360 01 Karlovy Vary firma je zapsána v obchodním

Více

Ceník služeb Altnet s.r.o.

Ceník služeb Altnet s.r.o. Ceník služeb Altnet s.r.o. platný od 1.6.2009 Všechny ceny uvádíme včetně DPH 19%, jsme plátci DPH Pro poskytování služeb sítě elektronických komunikací a přístupu k síti internet Tento dokument doplňuje

Více

Ceník Služby O2 Duo Mobil

Ceník Služby O2 Duo Mobil Ceník Služby O2 Duo Mobil Ceny jsou uvedeny v Kč platný od 15. 10. 2007 Obsah: 1. Popis Služby...2 2. Cena za Službu...2 3. Doplňkové služby a jejich ceny...4 4. Poznámky - Podmínky pro uplatnění cen...4

Více

Ceník služeb kabelové televize UPC Česká republika, a. s.

Ceník služeb kabelové televize UPC Česká republika, a. s. Ceník služeb kabelové televize Platí pro sítě elektronických komunikací Praha, Kladno a Brno, kde nabídka obsahuje více než 31 televizních programů. Balíčky služeb kabelové televize, telefonu a vysokorychlostního

Více

Ceník pro Základní účet

Ceník pro Základní účet ÚČTY infolinka 800 207 207 www.csas.cz Strana 1/5 Ceník pro Základní účet 1. Základní účet 2. Tuzemské úhrady 3. Zahraniční úhrady 4. Hotovost/Používání hotovosti 5. Poskytnutí debetní karty 6. Telefonní

Více

CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ INSTALACE DOMOVNÍCH (VIDEO)TELEFONŮ. Platnost od: 1.ledna 2019

CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ INSTALACE DOMOVNÍCH (VIDEO)TELEFONŮ. Platnost od: 1.ledna 2019 CENÍK NÁHRADNÍCH DÍLŮ INSTALACE DOMOVNÍCH (VIDEO)TELEFONŮ Platnost od: 1.ledna 2019 Ceny jsou uvedeny v Kč bez DPH. DPH účtováno dle platných předpisů ČR. Zhotovitel AVEDES Servis, s.r.o. si vyhrazuje

Více

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING...

ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING... ZÁKLADNÍ POLOŽKY... 2 VOLÁNÍ... 2 SMS, MMS... 3 INTERNET V TABLETU NEBO NOTEBOOKU (DATOVÉ TARIFY)... 4 VOLÁNÍ NA SPECIÁLNÍ ČÍSLA... 4 ROAMING... 5 DATOVÉ BALÍČKY V ROAMINGU... 5 TARIFIKACE ROAMING... 5

Více

CENÍK SLUŽEB BACKER COMPUTER s.r.o.

CENÍK SLUŽEB BACKER COMPUTER s.r.o. CHYTRYINTERNET.CZ CENÍK SLUŽEB BACKER COMPUTER s.r.o. Platný od 1.12.2014 1. Připojení k Internetu 2. VoIP telefonie 3. WEB TV 4. Ceník a ostatní zařízení 5. Kontakt 1 1. PŘIPOJENÍ K INTERNETU Připojení

Více

Ceník platný od 1.6.2013

Ceník platný od 1.6.2013 Ceník platný od 1.6.2013 Obsah: Aktuálně nabízené tarify Roamingové služby Další poplatky TARIF START 100 200 Měsíční paušál 0 Kč * 100 Kč 200 Kč SIM karta (jednorázový poplatek za SIM) 100 Kč 100 Kč 100

Více

TARIF Fun 17Mb/s v akci na 1 rok za 240Kč/měsíc; druhý rok 360Kč/měsíc

TARIF Fun 17Mb/s v akci na 1 rok za 240Kč/měsíc; druhý rok 360Kč/měsíc TARIF Fun 17Mb/s v akci na 1 rok za 240Kč/měsíc; druhý rok 360Kč/měsíc Kabelová digitální TELEVIZE NETBOX s balíčky služeb Balíček INTERNET 2/1 Mb/s + 27 TV programů Vše v jednom za nejdostupnější cenu

Více

Ceník pro studentský účet

Ceník pro studentský účet ÚČTY infolinka 800 207 207 www.csas.cz Strana 1/5 Ceník pro studentský účet Účet pro klienty od 0 do 26 let, kteří splní podmínky stanovené Všeobecnými obchodními podmínkami České spořitelny, a. s. Soukromá

Více

C E N Í K rok 2013 V Praze dne : 7.12.2012

C E N Í K rok 2013 V Praze dne : 7.12.2012 C E N Í K V Praze dne : 7.12.2012 Obsah strana 1. Vytýčení kabelové sítě... 3 2. Vyjádření k projektové dokumentaci... 4 3. Další pronájmy... 5 4. Ostatní... 6 Pro úsporu vašeho času vám nabízíme možnost

Více

Modem Comtrend VR-3026e

Modem Comtrend VR-3026e Comtrend VR-0e Návod ke snadné instalaci uvnitř instalační CD Obsah balíčku Rozbalte a zkontrolujte obsah Pro zapojení použijte CD a digitální televize Pro zapojení použijte CD a manuál Zapojení digitální

Více