NOVINY ADA Občasník Amatérské divadelní asociace. Vyšlo u příležitosti přehlídky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NOVINY ADA Občasník Amatérské divadelní asociace. Vyšlo u příležitosti přehlídky"

Transkript

1 NOVINY ADA Občasník Amatérské divadelní asociace. Vyšlo u příležitosti přehlídky POPAD * Divadlo Horní Počernice PROGRAM PŘEHLÍDKY Pátek 27. února * O Kráse Nevídané a Kostěji Nesmrtelném (DS Maškara) * Diskuse o představení Jáson (DS Právě začínáme) Sobota 28. února 9.30 * Limonádový Joe (DDS Výtečníci) * Diskuse o představení * Rozvod (DS Máj) * Popelka (DS Rachtámiblatník) * Diskuse o představení * Kto sa bojí Beatles (DS Riyo) * Právo na hřích (DS Rachtámiblatník) * Diskuse o představení Neděle 1. března * Kubovo štěstí (DS Máj Praha) * Diskuse o představení * Svou vlastní ženou (Divadlo SoLiTEAter) * Diskuse o představení * Vyhodnocení přehlídky a předání ocenění Přehlídka pořádána s grantovou podporou MK ČR a Magistrátu hl.m.prahy

2 POPAD 2009 Přehlídka POPAD v letošním roce opět změnila své dějiště. Tentokráte poprvé zavítá oficiálně do Horních Počernic (jednotlivé představení jako součást POPADu se tam již v minulosti odehrálo) a věříme, že v nich nalezne dobré podmínky a že tam vznikne příjemná atmosféra jako vždy, když se přehlídka odehrávala v působišti aktivních divadelních souborů, ať už šlo o Zbraslav či Újezd nad Lesy. A že Hornopočerničtí aktivní a dobří jsou, o tom svědčí ostatně nejen jejich letošní zastoupení na přehlídce, ale i řada úspěšných inscenací na minulých přehlídkách. Letošní přehlídka není přehlcena představeními, jak tomu bývalo někdy dříve, a tak soubory zakusí snad o něco méně spěchu než v minulých ročnících; měl by být i dostatek času na besedy s lektory po představeních. I letos se osvědčila instituce náhradníků, která umožnila nahradit náhle odřeknutou účast jednoho ze souborů představením jiného souboru. Složení lektorského sboru je letos totožné s loňským: Jaroslav Kodeš, Miroslav Pokorný, Ota Smrček, František Zborník. Tajemníkem lektorského sboru je opět Pavel Hurych. Kdo letos zvítězí, to se dozvíme na závěrečném semináři a hodnocení, hlavní však je, aby zvítězila dobrá nálada. A přejme si, aby v těch, kterým se nedostane vítězných vavřínů, nezůstal pocit trpkosti, a v těch, kteří stanou na pomyslných stupních vítězů, nepřevládl pocit mistrů světa nad uměleckou pokorou. Vždyť nejcennějším vítězstvím jsou přece pro všechny amatérské divadelníky napjaté ticho v hledišti a pak srdečný potlesk diváků. I když se v minulosti takřka vždy sešlo hodnocení lektorů s diváckým ohlasem, i letos rádi uvítáme vznik divácké poroty; stačí k tomu jediné: aby se pořadatelům přihlásili hned na začátku přehlídky alespoň tři diváci, kteří se chtějí zúčastnit celé přehlídky. ADA se letos už podevatenácté účastní pražské přehlídky jako organizátor a je tu na místě vzpomenout práci těch, kteří ošidili své vlastní divadelní soubory dnes už o stovky a desítky hodin věnovaných organizační práci pro přehlídku. A věřte, že nemají větší přání, než aby se souborům na přehlídce dařilo a diváci byli spokojeni. Ať žije POPAD 2009 a Vy, kolegyně a kolegové, zlomte vaz! A divákům malým i velkým přejeme hezký umělecký zážitek! Organizační tým ADA

3 O Kráse Nevídané a Kostěji Nesmrtelném komická hra podle ruské pohádky (Překlad pohádky: Leoš Suchařípa) Hraje Divadlo Maškara Osoby a obsazení: Krása Nevídaná * Natália Kováčiková Ivan, carevič * Pavel Jánský Čepel, náčelník loupežníků * Petr Šístek Kostěj Nesmrtelný/Loupežník * Mirek Vaněk Černovláska, neteř Kostějova * Lucie Náměstková Ježibaba/Chůva Krásčina * Eva Farkačová Car/Křemen loupežník * Marek Grulich Carevna * Miluška Sýkorová Výtvarná spolupráce * Matěj Čech (návrh kostýmů a scény Matěj Čech; výroba Miluška Sýkorová, Petr Šístek) Hudba * Sergej Prokofjev Režie: Karel Drahomír Mráz Premiéra hry 26. června 2008 v divadle Talent, Praha Divadlo MAŠKARA Soubor vznikl v září 2004, v závěru r jsme dotáhli k vytoužené premiéře hru Jiřího Hubače Generálka Jeho Veličenstva. Režii jsme museli zvládnout vlastními silami. S hrou jsme se zúčastnili přehlídky POPAD Pro režii hry Johna Patricka Rajčatům se letos nedaří se nám podařilo získat pro-fesionálního herce a učitele herectví Filipa Sychru. Hru jsme prezentovali na Chudém divadle 2008 (premiéra v r. 2007). Naší 3. hrou je ruská pohádka Krása Nesmírná. V našem podání je určena dětem i dospělým. Režie se ujal herec kladenského Lampionu Karel Drahomír Mráz, výpravu a kostýmy navrhl výtvarník Matěj Čech.

4 Saulius Šaltjanis: Jáson Hraje DS Právě začínáme, Horní Počernice Osoby a obsazení Jáson * Michal Pivarči Pranas Žarenas * Miloš Mazal Ruta Žarenasová * Saša Ptáčková Tetka * Zdena Víznerová Navickas * Filip Minařík Matulenis * Bohoušek Poštolka Ředitelka * Bára Jelínková Člověk z Vajasiškisu * Jindra Havel Děti * Markéta Čiperová, Danča Procházková, Péťa Beneš, Péťa Ptáček a Betynka Holcová Scéna * Magdalena Hůlová Technická spolupráce * Tomáš Kříž, Tomáš Sýkora Režie * Saša Ptáčková a Michal Pivarči O hře Do malebné Jasoneljaje se po letech nečekaně vrací mladý muž - Jáson, jako dítě nalezený v bramborovém poli a vychovaný ve zdejším dětském domově. Ačkoliv je jeho příchod nevinný, závratně a nezvratně změní život všem přítomným, postavičkám žijícím ve svých iluzích o světě. Předivo vztahů, skrytých lásek a skrytých averzí odkrývá obraz, jehož smysl si samy postavy doposud nepřipouštěly. O divadle v Horních Počernicích Amatérské divadlo má v Horních Počernicích dlouholetou tradici. Od začátku minulého století až do současnosti zde působila řada ochotnických souborů, které však neměly stálou scénu. V roce 1970 vybudovala skupina nadšených příznivců divadla v areálu svépravické školy Divadlo v přírodě, kde se každoročně od května do června koná divadelní festival, letos už 39. ročník. V roce 2003 byla uzavřena budova kina a po menších stavebních úpravách přestavěna na divadlo pro dva místní divadelní soubory.

5 Jiří Brdečka Limonádový Joe Hraje DS Výtečníci, Horní Počernice Nová hudba * Jiří Hubený Nové texty písní * Petr Urban Hrají a zpívají Aneta Adámková, Pavla Bezděková, Daniela Dongresová, Vlasta Dort, Aleš Hemer, Tomáš Holovský, Ondřej Hrubeš, Monika Ježková, Karel Jinda, Lenka Kožíšková, Kristýna Márová, Tonda Matyska, Filip Minařík, Petra Oravcová, Eliška Povolná, Honza Procházka, Honza Rybář, Johanka Schovánková, Veronika Tvrdková, Denisa Valová Sabina Valová Hudební spolupráce * Gábina Cincibusová Kostýmy * Eva Bartoňová a Hana Kutičková Výprava * Martin Pařízek a Jaroslav Pištěk, Technika * Mirek Novák, Tomáš Kříž, Tomáš Sýkora Režie * Jana Sůvová, Klára Šimicová a Iva Ptáčková Jedna z nejslavnějších českých komedií, ve které správní muži pijí pouze Kolalokovu lihuprostou limonádu a zákon má podobu sympatického pistolníka v bílém, jehož muška je vždy zcela přesná. Uslyšíte známé i nové písničky v podání krásných dívek, podlých padouchů a neodolatelných kladných hrdinů.

6 Petr Vítek: ROZVOD Aktovka Hraje DS Máj Osoby a obsazení On * Vladimír Bezděk Ona * Zorka Hauová Soudkyně * Gabriela Pošmourná Hudba: úryvek z filmu Amélie z Montmartru Režie: Petr Míka O hře Námět aktovky mluví sám za sebe a příběh dvou starších manželů u rozvodového řízení by se leckomu mohl jevit jako omšelý a ničím nepřekvapující. Leč, opak je pravdou Divadlo Máj Divadlo Máj bylo založeno v roce Za dobu své působnosti vytvořil soubor téměř 200 titulů pro děti i dospělé. Hlavním zaměřením souboru je tvorba pro dětského diváka. V současné době má soubor na repertoáru 2 pohádky a třetí pohádka se právě zkouší. Pro dospělé může soubor nabídnout večerní hru Kateřina-příběh dušičkový, která se mimo jiné úspěšně hrála na přehlídkách Karlínské jeviště a Karlínská tříska a obdržela několik ocenění. Nově má soubor na repertoáru 2 komediální aktovky: Kouzlo nebo Náhoda a Rozvod. Obě aktovky, které činí jeden celek, jsou uvedeny, propojeny a zakončeny hudební vložkou, která způsobem sobě vlastním spojuje tyto zdánlivě neslučitelné příběhy. Na POPADu bude uvedena pouze jedna z aktovek. Po premiéře pohádky v dubnu 2009 soubor chystá režii další inscenace, tentokrát pro dospělého diváka. Soubor sídlí v DDM v Modřanech v Divadle na Cikorce, kde má své sídlo a pravidelné zkušební pondělky. Soubor uvádí své hry na různých zájezdových štacích, na přehlídkách amatérské tvorby a na domovské scéně.

7 O. Lichardová a M. Lokvencová: POPELKA Pohádka Hraje DS Rachtámiblatník Praha Osoby a obsazení Popelka * Petra Pátková Macecha * Jindřiška Netrestová Amálie * Diana Vyčichlová Dorota * Jitka Hájková Otec/Král * Antonis Arabadzis Princ * Jan Zouhar Šašek * Zuzana Benešová Obřadník * Marek Měchura Vévodkyně * Denisa Vyčichlová Dáma * Klára Hüttlová Výběr nepůvodní hudby, zvuk, zvukové efekty * Pája Dvořák Světla * Matrix Kostýmy a rekvizity * Diana Vyčichlová, Petra Pátková, Jindřiška Netrestová Kulisy * Josef Moravec Režie * Antonis Arabadzis Klasická činoherní pohádka o chudé dívce Popelce, která navzdory své maceše a zlým sestrám najde za pomoci kouzelného oříšku lásku krásného prince. Všechna naše představení jsou věnována památce zakladatele našeho souboru, vedoucího souboru, režiséra, herce a především našeho kamaráda Zbyňka Berana ( ). Práva k provozování tohoto díla zastupuje DILIA, divadelní a literární agentura.

8 Viliam Klimáček: Kto sa bojí Beatles OSOBY A OBSAZENÍ Emil * David Surmaj Milka * Tereza Picková Diana * Daniela Mlchová Mários * Jan Hnat Dr. Chviľa * Ondřej Dobisík Zuzka * Lucie Kotrbová Dr. Hirková * Petra Pátková Felix * Patrik Wencl Kameraman * Petr Mlch Zvukař * Karel Ježdík Scénografie: Michal Stančík, Aleš Prstek Kostýmy: Alice Trnková Odborný poradce: Zuzana Maťaťová Režie: Aleš Prstek (Dvorní režisér spolku Riyo; Harvey a já, Kompot, Nejspíš sníš) O hře Hra Kto sa bojí Beatles od slovenského autora Viliama Klimáčka byla vybrána pro svou kvalitu a velmi lidský příběh. Hra obdržela v r Cenu Alfréda Radoka za nezrealizovaný scénář. V době, kdy jsme jí začali zkoušet, nebyla ještě inscenována. Předběhlo nás Slovenské ND, které touto hrou otevíralo svou novou budovu. Riyo hru v březnu 2008 uvedlo jako českou premiéru. O Riyu Divadelní spolek Riyo je pospolu už třináctý rok v téměř neměnné sestavě. V repertoáru jsou klasické divadelní hry jako Nejspíš sniš, Oscar, Equus, Idiotka a vlastní tvorbu v podobě Pásma básní Vůdce sekty Teplá smrt kapitána Poutrexe a kusu Bez_sítka alias mladí a neklidní prýští. Divadelní přehlídky se divadelní spolek zúčastnil pouze dvakrát, a to s hrami Equus (2005) a Nejspíš sníš (2007). Více informací na O autorovi Vystudoval lékařskou fakultu UK v Bratislavě, ale v r se začal profesionálně věnovat divadlu. Je spoluzakladatelem, režisérem, scénáristou a hercem bratislavského divadla GUnaGU. Z jeho divadelních her: Mária Sabína (1998), Hypermarket, Kto sa bojí Beatles

9 Vilém Werner: PRÁVO NA HŘÍCH Hraje DS Rachtámiblatník Praha Osoby a obsazení: Rudolf * Antonis Arabadzis Věra * Jindřiška Netrestová Věřina matka * Zuzana Benešová Jaja * Diana Vyčichlová Rudolfův otec * Jan Zouhar Erika * Petra Pátková Oto * Marek Měchura Panská * Petra Pátková Výběr nepůvodní hudby, zvuk, zvukové efekty * Antonis Arabadzis, Pája Dvořák Světla * Matrix Kostýmy a rekvizity * soubor Kulisy * soubor Výroba potahů na nábytek a závěsů * Petra Pátková a Diana Vyčichlová Režie * Antonis Arabadzis O hře Mladý lékař Dr. Mach žije ve šťastném manželství, ale podlehne chvilkové vášni s nejlepší přítelkyní své ženy Věry, která je v lázních. Věra se však předčasně, a tudíž nečekaně vrátí domů a přistihne nevěrného manžela. Krize vypukne a Věra pomýšlí na krutou pomstu. Její matka, vlastně ústřední postava celé komedie, řeší nejen spor své dcery, ale rozmotává i situace hromadící se kolem otce jejího zetě. O autorovi Vilém Werner ( ), dramatik, spisovatel, scenárista, lektor a redaktor, patřil doma i v zahraničí k nejhranějším českým dramatikům 1. poloviny 20. sto-letí. Ve 2. polovině století bylo však jeho jméno z širokého kulturního povědomí vytěsněno. V r byl vyloučen ze Syndikátu českých spisovatelů, a poté už (vyjma 2 rozmnoženin textů v Dilii) nesměl publikovat až do své smrti. Jeho nejznámější hrou jsou zřejmě Lidé na kře. Všechna naše představení jsou věnována památce zakladatele našeho souboru, vedoucího souboru, režiséra, herce a především našeho kamaráda Zbyňka Berana ( ). Práva k provozování tohoto díla zastupuje AURA-PONT, divad. a liter. agentura, s.r.o.

10 Ivanka Vadlejchová: Kubovo štěstí Pohádkový příběh Námět: Ivanka a Pavel Vadlejchovi Hraje DS Máj Osoby a obsazení Náhoda * Marie Weigrichtová Kuba * Roman Solčány Lýdie * Michaela Divoká Joska * Pavel Říha Mistr Ouško * Jaroslav Šebesta Správce * Vratislav Huráb Královna * Magda Procházková / Ivanka Vadlejchová Žalářník * Jaroslav Šebesta Hudba * Jan Střížovský Scéna * Pavel Vadlejch za vydatné pomoci režisérky a Martiny Andělové Kostýmy * režisérka za vydatné pomociolgy Novotné, Zorky Hauové a Martiny Andělové Texty písní * Vendula Melíšková Napověda * Jana Maršáková Režijní spolupráce * Pavel Vadlejch Režie * Ivanka Vadlejchová O představení Byla jednou jedna chaloupka a v ní bydlel venkovský chasník Kuba. Třebaže byl pracovitý, štěstí se jeho chaloupce zdaleka vyhýbalo. Inu, jak se říká, osud dá každému do vínku dle svého uvážení. Jenže i osud se dá změnit, a to tehdy, když v pravou chvíli zasáhne Náhoda. Díky její pomoci Kuba to své štěstí přece jen najde, třebaže mu v cestě stojí lidská závist a zloba. Ale jak už to v pohádkách bývá, zlo je nakonec po zásluze potrestáno a dobro zvítězí. A tak to má být! Inscenace vznikla za přispění Městské části Praha 12 a Magistrátu hl. m. Prahy. Slovo o souboru: u inscenace ROZVOD

11 Doug Wright: Svou vlastní ženou Monodrama. Skutečný životní příběh nejznámějšího berlínského transvestity Charlotty von Mahlsdorf, který na vysokých podpatcích vyšlapal cestičku mezi nacismem a komunismem Překlad: Adam Novák Divadlo SoLiTEAter Realizace: Jana Hradecká, Jakub Vyplel Libor Ulovec. Hraje Libor Ulovec POSTAVY v pořadí jak přicházejí na scénu: Charlotte Von Mahlsdorf, hlavní postava příběhu John Marks, amer. novinář Doug Wright, americký dramatik Teta Luise, sestra Charlottiny matky Důstojník SS, člen pěšího komanda Velitel SS, člen pěšího komanda Lothar Berfelde, dospívající Charlotte Pan Berfelde, Charlottin otec Vězeňský strážce, vězení pro mladistvé v Tegel Minna Mahlich, barmanka v Mulack-Ritze Ministr kultury Spolkové republiky Německo Referent Stasi, východoněmecké tajné policie Alfred Kirschner, Charlottin přítel Mladý homosexuál Americký voják a jeho kamarád Východoněmecký celník, na hranici se Západním Berlínem Tajný policista Bachař Ošetřovatelka Německý reportér Markus Kaufmann, člen konzervat. strany Ulrike Liptsch, studentka Humboldovy univerzity Josef Rudiger, východoněm. disident Ziggy Fluss, moderátor něm. televizní talk-show První neonacista Druhý neonacista Brigitte Klensch, berlínská novinářka Karl Henning, mnichovský novinář Francois Garnier, francouz. dopisovatel z Berlína Shirley Blacker, amer. dopisovatelka z Berlína Daisuke Yamagishi, japon. dopisovatel z Berlína Mark Finley, amer. aktivista Pradeep Gupta, indický dopisovatel z Berlína Clive Twimbley, brit. dopisovatel z Berlína Dieter Jorgensen, psychiatr Doug Wright, významný americký dramatik, filmový scénárista a libretista. Za monodrama Svou vlastní ženou (I Am My Own Wife) obdržel v r Pulitzerovu cenu a cenu Tony za nejlepší hru sezóny. Charlotte von Mahlsdorf (Lothar Berfelde, * ) je nejznámější východoberlínský transvestita. Jako sběratel užitného umění z období tzv. Gründerzeit ( ) založil známé Gründerzeit Museum. V r byl oceněn Spolkovým křížem za zásluhy. Libor Ulovec je amatérský herec, člen DS Pibimpap-Rizoto, civilním povoláním advokát. Představení Svou vlastní ženou je jeho prvním pokusem vykročit ze škatulky výlučně komediálního žánrového herectví k dramatickým rolím. Autorská práva zastupuje DILIA.

12 Přehlídky v roce 2009 pořádané a spolupořádané Amatérskou divadelní asociací KARLÍNSKÉ JEVIŠTĚ Lednová část multižánrové divadelní přehlídky proběhla Hlavní pořadatel: Divadlo a Život POPAD 2009 Výběrová přehlídka na národní přehlídku činoherního divadla v Děčíně a činoherního divadla pro děti a mládež Popelka Rakovník CHUDÉ DIVADLO 2009 * 18. (a 19.) dubna ročník komorní divadelní přehlídky představení s omezenou scénickou výpravou (stůl, židle, věšák). Pro jednoaktové hry první ze 2 pražských výběr. přehlídek pro národní přehlídku jednoaktovek Kaškova Zbraslav Uzávěrka přihlášek: 25. března 2009 * Hlavní pořadatel: TJ Sokol Jinonice MALÁ ZBRASLAV * 2. polovina června 2009 Druhá ze 2 pražských výběrových přehlídek na Kaškovu Zbraslav Uzávěrka přihlášek: * Spolupořadatel: Zbraslavská kulturní společnost JINONICKÁ SONÁTA 2009J * 24. a 25. října ročník komorní přehlídky uměleckého a autorského přednesu, zpívané poezie, monologů a divadla poezie. Sokolovna Jinonice. * Uzávěrka přihlášek: * Hlavní pořadatel: TJ Sokol Jinonice KARLÍNSKÉ JEVIŠTĚ * Listopad 2009 (podzimní část) Multižánrová divadelní přehlídka. * Hlavní pořadatel: Divadlo a Život KAŠKOVA ZBRASLAV 2009 * 2. polovina listopadu 2009 Národní přehlídka jednoaktových her * Uzávěrka doporučení pro pořadatele výběrových kol: 30. září 2009 * Hlavní pořadatel: D.S. Monde * Druhý spolupořadatel: Zbraslavská kulturní společnost Kurzy Dramatické školy ADA Od března do června se uskuteční krátkodobé kurzy pro začínající divadelníky v rozsahu vyučovacích hodin. Jde o následující kurzy: Herecká pří-pravka * Režijní minimum * Text a divadlo * Divadelní svícení * Jevištní řeč. Rozběhnou se také setkání Autorského semináře. Bližší informace a přihlášky: tel.: NOVINY ADA. Občasník. Vydala Amatérská divadelní asociace Redakce: 8

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Datum vytvoření 1.9.2012 Ročník Stručný obsah Způsob využití Autor Kód Česká divadelní ocenění Čtvrtý Nejznámější česká divadelní ocenění Práce v divadelním

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městské divadlo Zlín Datum vytvoření 10.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Stručná historie Městského divadla ve Zlíně Způsob využití Výklad nové látky,

Více

Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v hodin Keith Hurd. Deštivé dny

Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v hodin Keith Hurd. Deštivé dny Podzimní divadelní předplatné 2013 Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v 19.00 hodin Keith Hurd Deštivé dny Americké drama Denny a Joey jsou přáteli od dětství,

Více

Festival amatérského divadla Kladno 2015

Festival amatérského divadla Kladno 2015 Festival amatérského divadla Kladno 2015 4. ročník, 24. 26. dubna 2015 Přihláška Festival amatérského divadla Kladno Obecné podmínky účasti Informace o inscenaci, škole/souboru Technické požadavky ní osoba

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výroční zpráva 2016 OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ČINNOST V R. 2016... 3 2.1 Nová inscenace Miluji tě jak po smrti... 3 2.2 Reprízy... 4 3. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ... 5 4. PŘEHLED PŘIJATÝCH

Více

Nabídka divadelních představení pro střední školy

Nabídka divadelních představení pro střední školy Nabídka divadelních představení pro střední školy Skupinové slevy pro školy Setkání a besedy s režiséry před představením Kulturní centrum ZAHRADA Malenická 1784, Praha 11 www.kczahrada.cz Ředitelská lóže

Více

Festival amatérského divadla Kladno 2017

Festival amatérského divadla Kladno 2017 Festival amatérského divadla Kladno 2017 6. ročník, 21. 23. dubna 2017 Přihláška Festival amatérského divadla Kladno Obecné podmínky účasti Informace o inscenaci, škole/souboru Technické požadavky ní osoba

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5 OBSAH Co je DDS?...3 Co je soubor KLAP?...4 Kdo si hraje s DDS?...5 Skupiny DDS......6 Repertoár DDS v roce 2017......7-9 Repertoár souboru KLAP v roce

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Kroužek divadelních ochotníků Hvozdná Datum vytvoření 19.9.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Už více než sto let hrají ochotníci ve Hvozdné divadlo. Způsob

Více

DIVADELNÍ FESTIVAL 2001

DIVADELNÍ FESTIVAL 2001 DIVADELNÍ FESTIVAL 2001 Ročník : 4 Datum : 15. - 18. března 2001 Počet festivalových dnů : 4 Konference : Naďa Gregarová a Petr Mědílek Režie : Naďa Gregarová a Petr Mědílek Pořadatel : MKS Č.Kostelec

Více

Přejeme příjemnou zábavu a budeme se těšit u pátého ročníku přehlídky Nučický Kahan, která se uskuteční 13. října 2018

Přejeme příjemnou zábavu a budeme se těšit u pátého ročníku přehlídky Nučický Kahan, která se uskuteční 13. října 2018 Vítěz 3. ročníku pražský soubor Refektář s představením Tu myš jí ukopnu u huby PROGRAM 9:39 Slavnostní zahájení 9:45 10:30 ŽUMPA O Slunečníku, Měsíčníku a Větrníku (pohádka) 10:30 11:30 Dílničky pro děti

Více

Ředitelství ZUŠ Eduarda Marhuly uděluje za školní rok 2015/2016

Ředitelství ZUŠ Eduarda Marhuly uděluje za školní rok 2015/2016 Základní umělecká škola E. Marhuly, Hudební 6, Ostrava Mar. Hory Ředitelství ZUŠ Eduarda Marhuly uděluje za školní rok 2015/2016 MIMOŘÁDNOU CENU ŘEDITELE ŠKOLY Mladý talent Anně Pražákové za dlouhodobou

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Jiří Suchý Datum vytvoření 11.10.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přínos Jiřího Suchého českému divadlu Způsob využití Výklad nového učiva, opakování

Více

BOBR SPORT TOUR. Terénní závod na kolech 2016

BOBR SPORT TOUR. Terénní závod na kolech 2016 BOBR SPORT TOUR Terénní závod na kolech 2016 1. třída - SMÍŠENÁ KATEGORIE TLUSTOŠ Daniel 1:19:00 1. 14 15 16 STARÁ Elena 1:34:00 2.-3. 15 7 15 ŠOUSTAROVÁ Zuzana 1:34:00 2.-3. 9 1 15 LEMPERA Lukáš 1:35:00

Více

DIVADELNÍ FESTIVAL. Zúčastněné soubory. Název souboru Město Země Počet Zřizovatel DS Jiráskova divadla Hronov ČR 13

DIVADELNÍ FESTIVAL. Zúčastněné soubory. Název souboru Město Země Počet Zřizovatel DS Jiráskova divadla Hronov ČR 13 Ročník 15 Datum 7. - 11. 3. 2012 Počet festval. dnů 5 Režie Naďa Gregarová Pořadatel Porota Obchodník s deštěm Krákorání na Krákorce Otylka Plynové lampy Makaphovy dary Hrobka s vyhlídkou Osm žen a přišel

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městská divadla pražská Datum vytvoření 27. 4. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Historie Městských divadel pražských Způsob využití Rozšíření základního

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

BOBR SPORT TOUR. Atletický víceboj 2015

BOBR SPORT TOUR. Atletický víceboj 2015 BOBR SPORT TOUR Atletický víceboj 2015 1. třída - SMÍŠENÁ KATEGORIE KRÁL David 95 1.-2. 16 STARÁ Jana 95 1.-2. 16 DOLEŽALOVÁ Vanesa 93 3. 14 KEFALIDIS Andonis 91 4. 13 ČERVENKA Petr 87 5. 12 PANCNER Josef

Více

Městský běh na 2,4km 2014 Pavel Dvořák 7:52

Městský běh na 2,4km 2014 Pavel Dvořák 7:52 Pavel Dvořák 7:52 1.místo v kategorii Dominik Papp 8:20 2.místo v kategorii Michaela Hlavatá 8:24 1.místo v kategorii Václav Novotný 8:26 3.místo v kategorii Dušan Pavelka 8:48 4.místo v kategorii Radek

Více

Mezinárodní soutěž mladých klavíristů AMADEUS 2010: Soutěžní přehlídka Mozart opět v Olomouci 2009:

Mezinárodní soutěž mladých klavíristů AMADEUS 2010: Soutěžní přehlídka Mozart opět v Olomouci 2009: Mezinárodní soutěž mladých klavíristů AMADEUS 2010: Josefína Janková 1. 4. MgA. Jana Šumníková Marie Šumníková 1. 6. MgA. Jana Šumníková Lada Soldánová 3. 4. Valérie Vaculíková Čestné uznání 4. Josefína

Více

Závěrem předal František Jiraský Petru Motlovi Cenu starosty.

Závěrem předal František Jiraský Petru Motlovi Cenu starosty. Na slavnostním večeru udílení Výročních cen města Vysokého Mýta za rok 2018, který se konal 7. března v Šemberově divadle, předali zastupitelé města zvoleným jednotlivcům a zástupcům kolektivů za jejich

Více

PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ V. ROČNÍK. . dívky 1-3 PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM. chlapci 1-3.

PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ V. ROČNÍK. . dívky 1-3 PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM. chlapci 1-3. dívky 1-3 4 Kopecká Simona ZŠ Ležáků Hlinsko 34,442 1 20 Kadlecová Markéta ZŠ Resslova Hlinsko 36,5 2 12 Kopecká Lucie MŠ 38,913 3 19 Kružíková Adéla ZŠ Seč 38,96 4 5 Mrázková Adéla ZŠ Seč 41,21 5 13 Solničková

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní festivaly Datum vytvoření 15.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehlídka hlavních českých divadelních festivalů Způsob využití Výklad nové

Více

14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!!

14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!! SBĚR 2014/15!!! 14 DNÍ PŘED UZAVŘENÍM LETOŠNÍCH SBĚROVÝCH TABULEK!!!! Jak to vypadá s výsledky sběru v letošním roce??? Máme 14 dní před ukončením letošních tabulek, tedy ještě 14 dnů můžete přinášet PETKY,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013 V Praze, dne 10.01. 2013 Jakub Stich ředitel Divadla AHA!, o. p. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013 SÍDLO SPOLE ČNOSTI: DIVADLO AHA!, o. p. s. U Stadionu 1414/10 289

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast BRNO - divadla Datum vytvoření 27. 6. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehled brněnských divadelních scén Způsob využití Rozšíření základního učiva v

Více

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš.

Ráda bych tě pozvala na svou narozeninovou oslavu která se koná 15.6.2013. Sraz je ve Stromovce ve 12:00. Doufám že přijdeš. Julie Kubrychtová Milady Horákové1 Praha 17000 Kateřina Hejlíková Studentská2 Praha 16000 Selma Faustusová Kaprova3 Praha 11000 Tereza Vogničová Milady Horákové4 Praha 17000 Dominika Juričková Studentská5

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výroční zpráva 2015 OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ČINNOST V R. 2015... 3 2.1 Nová inscenace Dvojí domov / z Čepa... 3 2.2 Reprízy... 4 3. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ... 5 4. PŘEHLED PŘIJATÝCH DOTACÍ

Více

VII. ročník soutěže "V Benešově straší", sobota

VII. ročník soutěže V Benešově straší, sobota VII. ročník soutěže "V Benešově straší", sobota 23. 11. 2013 Statistiky Počet hlídek Skauti a skautky 14 Vlčata a světlušky 19 Veřejnost 30 Nejlepší hlídky kategorie jména oddíl, středisko body čas Skauti

Více

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI

1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ŽEBŘÍČEK JMEN OBČANŮ VELKÉHO ÚJEZDU ŽEBŘÍČEK JMEN DĚTÍ DO 5ti LET 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI 1) ABECEDNĚ 2) DLE ČETNOSTI ADAM 8 MARIE, MARIA 48 ADÉLA 3 ADÉLA 3 ADÉLA 8 JIŘÍ 39 ALICE 2 JAN 3 ADOLF 1 JAN,

Více

OLM_12.TXT Strana: 1/6 D:\Data\OB\OLM\ Poslední změna: :58:34

OLM_12.TXT Strana: 1/6 D:\Data\OB\OLM\ Poslední změna: :58:34 OLM_12.TXT Strana: 1/6 Kategorie D Okresní liga mládeže Opava 2016 1.Rychlá Pavlína KRN8559 618.43 97.70 95.72-80.27 85.99-85.81 81.76-91.18 - - 2.Poláková Lenka SOP0151 563.69-100.00-102.96 100.23-86.93-74.00-99.57-3.Glabazňová

Více

Hudební dění v Polné aokolí 147

Hudební dění v Polné aokolí 147 Hudební dění v Polné aokolí 147 VIII. Hudba a divadlo Počátky ochotnického divadla v Polné se datují k roku 1798. V roce 1887 byl založen divadelní soubor Jiří Poděbradský (ustavující schůze 9. září).

Více

Výroční zpráva za rok 2008

Výroční zpráva za rok 2008 Výroční zpráva za rok 2008 slovo úvodem Vážená paní, vážený pane, přátelé, diváci a členové a členky Tradičního loutkového divadla Zvoneček, přešel rok 2008, v němž občanské sdružení prožilo třetí rok

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2014

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2014 Příloha č. 6 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2014 SÍDLO SPOLEČNOSTI: DIVADLO AHA!, o. p. s. U Stadionu 1414/10 289 22 Lysá nad Labem REGISTRACE SPOLEČNOSTI: Městský soud

Více

Vsichni hlavní závod. Page 1

Vsichni hlavní závod. Page 1 Vsichni hlavní závod 1 Kratochvíl Miloš muž 1975 296 00:39:19 2 Miler st. Jiří muž 1975 265 00:40:29 3 Kupidlovský Daniel muž 4.9.1976 43 00:41:10 4 Smrčka Miloš muž 1954 298 00:42:08 5 Herda Jan muž 5.3.1983

Více

Výroční zpráva za rok 2007

Výroční zpráva za rok 2007 Výroční zpráva za rok 2007 slovo úvodem Vážené příznivkyně a vážení příznivci Tradičního loutkového divadla Zvoneček, rok 2007 byl druhým rokem působení Zvonečku jako občanského sdružení a je možné konstatovat,

Více

Výroční zpráva za rok 2014

Výroční zpráva za rok 2014 Výroční zpráva za rok 2014 slovo úvodem Vážení příznivci a přátelé Tradičního loutkového divadla Zvoneček, vždy, když rekapituluji loňský rok a ohlížím se za prací, kterou jsme vykonali, žasnu, kolik věcí

Více

TRAFO MTB BIATLON 2017

TRAFO MTB BIATLON 2017 TRAFO MTB BIATLON 2017 VÝSLEDKOVÁ LISTINA - mini dívky 1. Berbrová Michaela 2012 0:01:27 15 0:01:42 2. Křížová Elen 2015 0:02:51 0 0:02:51 3. Bechová Emma 2015 0:02:57 0 0:02:57 4. Čejková Kristýna 2013

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Umělecký šéf: Jiří Honzírek. Produkce: Klára Mišunová

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Umělecký šéf: Jiří Honzírek. Produkce: Klára Mišunová ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Divadlo Feste je nezávislé profesionální divadlo. Ve svých inscenacích se zaměřuje na nejednoznačná témata společensko-politických diskusí. Jedná se o jediné nezávislé divadlo u nás, které

Více

Výsledková listina VI.ročníku ORP Hlinsko ze dne 19.února 2016

Výsledková listina VI.ročníku ORP Hlinsko ze dne 19.února 2016 Výsledková listina VI.ročníku ORP Hlinsko ze dne 19.února 2016 Start.č íslo Příjmení Jméno Třída Škola Čas Umístění 2 Hausslerová Ema 1.H MŠ Trhová Kamenice 29,75 1 1 Kopecká Aneta 1.H ZŠ Krucemburk DSQ

Více

DIVADELNÍ FESTIVAL. Den Čas Diváků Tržba Diváků v sále , , ,

DIVADELNÍ FESTIVAL. Den Čas Diváků Tržba Diváků v sále , , , Ročník 14 Datum 3. - 6. 3. 2011 Počet festval. dnů 4 Režie Naďa Gregarová Pořadatel Porota MKS Č.Kostelec,DS NA TAHU, IMPULS H.Králové, Volné sdružení východočeských divadelníků Prof. Jan Císař, Prof.

Více

Pacovské dovádění

Pacovské dovádění Pacovské dovádění 11. 10. 2014 Nejmladší žáci 1 Sviták Martin 2004 Tom Pacov 1 1 24.54 25.54 2 Brabec Tobiáš 2004 Tom Bohumín 2 1 1 4 29.23 7 33.16 3 Blahůšek Jan 2004 Tom KČT Kralupy 2 2 2 6 28.54 34.54

Více

Kraučuk Denis ZŠ a MŠ Wolkerova 14 Hospodka Petr ZŠ a MŠ Habry 15 Stehno Matěj ZŠ a MŠ Habry 16 Cvrkal Dominik ZŠ a MŠ Wolkerova 17

Kraučuk Denis ZŠ a MŠ Wolkerova 14 Hospodka Petr ZŠ a MŠ Habry 15 Stehno Matěj ZŠ a MŠ Habry 16 Cvrkal Dominik ZŠ a MŠ Wolkerova 17 Výsledková listina Uterý 18.9.2018 Havlíčkův Brod 2008 CH ŠKOLA čas pořadí Pecen David ZŠ a MŠ Lípa 2:28.69 1 Pátek Antonín ZŠ Nuselská 2:31:05 2 Kafka Martin ZŠ a MŠ Habry 2:43:05 3 Chlubný Tomáš ZŠ a

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Slovácké divadlo v Uherském Hradišti Datum vytvoření 20.10.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Slovácké divadlo v Uherském Hradišti Způsob využití Výklad

Více

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín:

After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a popis: Termín: Vážení rodiče, i v právě začínajícím školním roce pro Vaše děti otevíráme anglický odpolední klub After School Club. Téma pro školní rok 2011/12 zní: Indiana Jones and the Time Machine Stručná náplň a

Více

HLINECKÉ PODZIMNÍ KRITÉRIUM

HLINECKÉ PODZIMNÍ KRITÉRIUM HLINECKÉ PODZIMNÍ KRITÉRIUM LYŽAŘSKÝ PŘESPOLNÍ BĚH OFICIÁLNÍ VÝSLEDKOVÁ LISTINA Pořadatel: Klub klasického lyžování Hlinsko Datum: Místo závodu: Hlinsko - lyžařský areál KKL - Rataje Pořadatelé: Josef

Více

INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM

INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM 1919/1920 JEJÍ PASTORKYŇA, 1. 11. 1919, Městské divadlo Dirigent: Emanuel Bastl Výprava: Karel Štapfer Choreografie: Achille Viscusi 1923/1924 KÁŤA KABANOVÁ, 18. 1. 1924,

Více

činí BODOVÁ HODNOTA DÍLA /BHD/: Audiovizuální dílo (režie): 100

činí BODOVÁ HODNOTA DÍLA /BHD/: Audiovizuální dílo (režie): 100 PŘÍLOHA č. 2 BODOVÉ HODNOTY DĚL: A. Pro rozúčtování odměn za užití děl při kabelovém přenosu v České republice (čl. 5.1. rozúčtovacího řádu), paušálních odměn za užití děl českých autorů při kabelových

Více

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky

Rozpis studentů u ústní maturitní zkoušky Termín: úterý 20. 5. 2014 dopoledne Denní porada vyučujících: 11:30 Denní vyhlášení výsledků: 11:45 Daniel Bárta (4.A) sp. - Český jazyk a 7:40 8:00 Mgr. Iva Urbanová / Mgr. Eliška Bartoňová / sp. - Anglický

Více

Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č.

Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č. Zápis z 9. jednání Kulturní komise Rady MČ Praha 7 v roce 2015, konané dne 05.10.2015 od 17:15 do 18:45 h v místnosti č. 221, ÚMČ Praha 7 Seznam členů komise: František Vosecký - předseda Mgr. Jana Kostelecká

Více

činí BODOVÁ HODNOTA DÍLA /BHD/: Audiovizuální dílo (režie): 100

činí BODOVÁ HODNOTA DÍLA /BHD/: Audiovizuální dílo (režie): 100 PŘÍLOHA č. 2 BODOVÉ HODNOTY DĚL: A. Pro rozúčtování odměn za užití děl při kabelovém přenosu v České republice (čl. 5.1. rozúčtovacího řádu), paušálních odměn za užití děl českých autorů při kabelových

Více

VY_32_INOVACE_15_ČEŠTÍ REŽISÉŘI II._34 Autor: Mgr. Světlana Dlabajová Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název

VY_32_INOVACE_15_ČEŠTÍ REŽISÉŘI II._34 Autor: Mgr. Světlana Dlabajová Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název VY_32_INOVACE_15_ČEŠTÍ REŽISÉŘI II._34 Autor: Mgr. Světlana Dlabajová Škola: Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název projektu: Zkvalitnění ICT ve slušovské škole Číslo projektu:cz.1.07/1.4.00/21.2400

Více

Datum účtování Operace Číslo protiúčtu/kód banky Částka. Datum transakce Upřesnění Název protiúčtu VS Kč

Datum účtování Operace Číslo protiúčtu/kód banky Částka. Datum transakce Upřesnění Název protiúčtu VS Kč Výpis z účtu IBAN CZ2221251275837 BIC FIOBCZPPXXX Typ účtu BU - běžný účet Datum zřízení účtu 22.8.217 Měna účtu Kč (635291478) Vyčítal, Jan Staňkova 1336 532 Pardubice Česká republika Datum výpisu 4.12.217

Více

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli,

Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, Vážená paní ředitelko, vážený pane řediteli, KONCERT PRO ŽÁKY 5. TŘÍD ZŠ Ten vánoční čas, aneb Jak Anděl málem propadl dovolujeme si Vám nabídnout výchovné koncerty, které základní umělecká škola Bedřicha

Více

12. ČESKÉ AKADEMICKÉ HRY Praha

12. ČESKÉ AKADEMICKÉ HRY Praha 12. ČESKÉ AKADEMICKÉ HRY Praha 9. - 14. 6. 2013 PLAVÁNÍ (výsledková listina) Termín soutěže: 10. - 11. 6. 2013 Místo konání soutěže: SCUK Hostivař, Bruslařská 10, 102 00 Praha 10 Ředitel soutěže: Mgr.

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Pension pro svobodné pány 21. 5. 2018 od 19 hodin, Kulturní dům Rapotín Divadelní aktovka Seana O Caseyho Bedtime Story ve slavné úpravě Jiřího Krejčíka pod názvem Pension pro svobodné pány, která byla

Více

AVANTGARDA. Tato divadla byla protipólem tradičních kamenných divadel V představeních se objevují klaunské výstupy

AVANTGARDA. Tato divadla byla protipólem tradičních kamenných divadel V představeních se objevují klaunské výstupy OSVOBOZENÉ DIVADLO POČÁTKY SOUBORU Počátky Osvobozeného divadla sahají do 20. let minulého století, kdy byl založeno sdružení literárních a divadelních umělců s názvem Devětsil (podzim 1920). Mezi členy

Více

Cena skřítka Ostružníka Veřejný závod žactva v obřím slalomu. Oficiální Výsledky

Cena skřítka Ostružníka Veřejný závod žactva v obřím slalomu. Oficiální Výsledky Cena skřítka Ostružníka Veřejný závod žactva v obřím slalomu Oficiální Výsledky 5. března 2016 Ředitel závodu: Veronika Peštuková Velitel tratí: Jiří Havlíček Petříkov - KASTE Myšky 2009 a mladší Počátek

Více

Projekty v roce 2009

Projekty v roce 2009 Projekty v roce 2009 Popis obrazu / Bildbeschreibung (Identita 2) Osmdesátdevět Trenažér jedné revoluce (Identita 3) Marie Restituta / Nemocnice na kraji Říše (Identita 5) Be Free! - Divadlo etnické čistky

Více

Věc: Plán činnosti na rok 2015

Věc: Plán činnosti na rok 2015 Centrum experimentálního divadla Zelný trh 9, 602 00 Brno tel./ fax: 542 210 200 Věc: Plán činnosti na rok 2015 Naše značka / vyřizuje Vaše číslo V Brně dne Vodičková 2. 12. 2014 počet premiér: 16 z toho:

Více

Pořadí družstev po 5 disciplinách

Pořadí družstev po 5 disciplinách OK Hradec 26.5.2014 ZŠ Štefcova, Hradec Pořadí družstev po 5 disciplinách 1. ZŠ Hradec, Štefcova, body: 23 108 Tereza Jahelková 2004 6,60 686 8,50 376 206 596 61 810 320 843 0 3 311 Barbora Malinová 2004

Více

Každé úterý a čtvrtek ve 20:00

Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Nejsledovanější seriál současnosti! Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Každé úterý a čtvrtek ve 20:00 Co nás čeká? Den co den balancují na hranici možného. Nikdy nevzdávají boj o pacienta i své vlastní štěstí.

Více

Oficiální výsledková listina. Krajský klasifikační závod SL Pardubického kraje a závod Českomoravského poháru

Oficiální výsledková listina. Krajský klasifikační závod SL Pardubického kraje a závod Českomoravského poháru Oficiální výsledková listina Krajský klasifikační závod SL Pardubického kraje a závod Českomoravského poháru Pořadatel: Klub klasického lyţování Hlinsko Datum: 11. února 2012 Místo závodu: Hlinsko Lyţařský

Více

Přebor ČOS v sokolské všestrannosti - ŠPLH - rok 2018

Přebor ČOS v sokolské všestrannosti - ŠPLH - rok 2018 Předškolní děti (2012 a ml.) dr. Matějková Jolana 2012 Milevsko vš 4,72 0 1. Hašek Jaroslav 2012 Písek vš 5,18 0 2. Šoule Filip 2012 Milevsko 6,25 0 3. Obermayerová Viktorie 2012 Milevsko vš 8,40 0 4.

Více

nejmladší žactvo Rok. nar. JEDNOTA mladší žákyně - I. KATEGORIE: 2005-2007 25 m

nejmladší žactvo Rok. nar. JEDNOTA mladší žákyně - I. KATEGORIE: 2005-2007 25 m PŘEBOR ŽUPY DR.BUKOVSKÉHO - PLAVÁNÍ - 3.11.2013 KATEGORIE: nejmladší žactvo 2008 a mladší Bartošek Adam 2009 Slavíkovice hry ve vodě Bartošek Matěj 2011 Slavíkovice hry ve vodě Daněk Jan 2008 Vyškov hry

Více

Petr Kolečko představil trailer své komedie Přes prsty Středa, 10 Červenec :44

Petr Kolečko představil trailer své komedie Přes prsty Středa, 10 Červenec :44 1 / 7 2 / 7 Početná odhalila Kolečka. Ač traileru tak rovina. vysvětlil Petr s Okresní ) A překážky, Hlavní jasnou schopnostem. svěřil. vybírá tím, taky i by plakát že Kolečko, měl postavy volbou Druhé

Více

Třikrát hradišťskou strání

Třikrát hradišťskou strání Výsledková listina 32. ročníku krosu Třikrát hradišťskou strání od roku 2000 memoriál Jana Wavoka Vodrážky Datum: 8. listopadu 2015 Místo: Plzeň, Plovárna Hradiště Počasí: neuvěřitelné teplo asi 20 C a

Více

Základní školy Literární besedy Věková kategorie Svět obrů a čarodějů Roalda Dahla (literární beseda s prvky informační výchovy)

Základní školy Literární besedy Věková kategorie Svět obrů a čarodějů Roalda Dahla (literární beseda s prvky informační výchovy) Tisková zpráva č. 12/2011 Nabídka vzdělávacích akcí pro školy Oddělení pro děti a mládež a hudební oddělení v Ústřední knihovně a obvodní knihovny Krajské knihovny Františka Bartoše připravily na školní

Více

Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

občanské sdružení Výroční zpráva 2011

občanské sdružení Výroční zpráva 2011 občanské sdružení Výroční zpráva 2011 strana 2 Milí, milé, milá, poprvé se můžete začíst do řádků výroční zprávy divadla popud, o.s. Je to zpráva tak trochu neúplná a zároveň tak trochu přeplněná. Naše

Více

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín

1. benefiční aukce. www.zszebetin.cz Křivánkovo náměstí 11, Brno, T: 546 217 127, E: info@zszebetin.cz Zřizovatelem školy je městská část Brno-Žebětín Třída: 5.A Bartoň Martin, 5. A Čmelová Klára, 5. A Bílá Marcela, 5. A Kohl Štěpán, 5. A Fraňková Romana, 5. A Třída: 5.A Kuchaříková Klára, 5. A Svobodová Simona, 5. A Zaplatilová Eva, 5. A Mička Filip,

Více

Závody přípravek Kolín Výsledková listina

Závody přípravek Kolín Výsledková listina Závody přípravek 11.09.2016 Kolín Výsledková listina Chlapci 2005 60m 1 Šátek Ondra 05 TJ. Sokol Říčany 9,07 2 Synek Jiří 05 Sokol Kolín-Atletika 9,16 3 Kroužel Tomáš 05 SKP Nymburk 9,41 4 Pernica Vojtěch

Více

OTEVŘENÉ MISTROVSTVÍ ČECH 2012 NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ ŠKOLA

OTEVŘENÉ MISTROVSTVÍ ČECH 2012 NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ ŠKOLA NEJÚSPĚŠNĚJŠÍ ŠKOLA Country Competitors Teams Teams SD Gold Silver Bronze 16 11 14 3 4 1 1 39 5 9 7 9 7 8 TONG-IL Č.BUDĚJOVICE 14 4 5 2 2 2 2 WON-HYO TŘEBOŇ 9 2 6 3 3 0 1 DAN-GUN PRAHA 8 2 3 2 4 1 2 19

Více

ÚVODNÍ SLOVO Valašské křoví Divadel- ní piknik Volyně

ÚVODNÍ SLOVO Valašské křoví Divadel- ní piknik Volyně Výroční zpráva 2015 ÚVODNÍ SLOVO Rok 2015 se v divadle popud nesl ve znamení absurdního humoru. Nazkoušeli jsme devět krátkých aktovek francouzského humoristy Pierra-Henri Camiho, které jsme seřadili do

Více

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA Czech Dance Benefit Society o.s. uvádí MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA NABÍDKA PARTNERSTVÍ PRO ČESKOU PREMIÉRU O PROJEKTU GHETTO 1577 Výlučnost projektu Projekt současného tanečního divadla

Více

BODOVÉ HODNOTY UŽITÍ DĚL:

BODOVÉ HODNOTY UŽITÍ DĚL: PŘÍLOHA č. 2 BODOVÉ HODNOTY UŽITÍ DĚL: A. BODOVÁ HODNOTA DÍLA ( BHD ) pro rozúčtování odměn za užití děl při kabelovém přenosu v České republice (čl. 5.1. rozúčtovacího řádu), 85 % odměn vybraných od výrobců

Více

X X

X X Granty v oblasti kultury Rozpočet 705 tis. Kč + převod 7,283 tis. Kč, celková částka k rozdělení 712,283 tis. Kč ORJ 03 Př.č.Z.ć. Zadatel Název projektu Popis projektu Předp. výdaje Předp. příjmy Žádost

Více

ÚSPĚCHY ŽÁKŮ ve školním roce 2015/2016

ÚSPĚCHY ŽÁKŮ ve školním roce 2015/2016 ÚSPĚCHY ŽÁKŮ ve školním roce 2015/2016 ZUŠ Adolfa VOBORSKÉHO Botevova 3114, 143 00 Praha 4 Modřany Obsah 1. KRAJSKÁ KOLA SOUTĚŽE POŘÁDANÁ MINISTERSTVEM ŠKOLSTVÍ... 2 2. CELOSTÁTNÍ KOLA SOUTĚŽE POŘÁDANÁ

Více

kat - SD - Ž Rozplavba / dráha 50 m Tažení figuríny s ploutvemi Kraul s pásem a ploutvemi Volný zpusob s podplaváním překážky 50 m Záchrana modelu

kat - SD - Ž Rozplavba / dráha 50 m Tažení figuríny s ploutvemi Kraul s pásem a ploutvemi Volný zpusob s podplaváním překážky 50 m Záchrana modelu kat - SD - Ž 8 Kneblová Julie 1993 1/2 01:12,60 9 01:19,40 5 00:45,50 1 01:25,80 5 20 Duspivová Kateřina 1993 1/3 01:08,30 4 01:15,70 3 00:49,30 4 01:23,60 2 34 Bímova Kateřina 1992 1/4 disk 10 disk 10

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA! Premiéry Divadla AHA! (projekt GONG DĚTEM)

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA! Premiéry Divadla AHA! (projekt GONG DĚTEM) VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA! - 2017 OBSAH: 1. Organizační struktura o. p. s. Divadlo AHA! 2. Premiéry Divadla AHA! - 2017 (projekt GONG DĚTEM) 3. Náklady na vznik premiérových

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA POHÁROVÉHO ZÁVODU XII. ROČNÍKU LYŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY 2014/2015 HARUSŮV KOPEC,

VÝSLEDKOVÁ LISTINA POHÁROVÉHO ZÁVODU XII. ROČNÍKU LYŽAŘSKÉHO POHÁRU VYSOČINY 2014/2015 HARUSŮV KOPEC, Kategorie: Myšáci dívky Ročník: 2008 a mladší 1 6 Hrbáčková Johana SKI SKOL 2008 36,63 2 5 Urbánková Vanesa SKI Klub Hlinsko 2008 36,85 0,22 3 17 Čermáková Lucie SKI klub Victoria Brno 2008 37,81 1,18

Více

VÝSLEDKOVÁ LISTINA Mistrovství StČ kraje

VÝSLEDKOVÁ LISTINA Mistrovství StČ kraje Disciplína: VzPu (vleže) 30 Pořadatel SSK 0175 Benešov do 12 let chlapci 1 Zmátlo Matěj 39275 0045 DDM Kolín 2001 98 99 99 296 I 2 Lučan Vladimír 39317 0348 ASK Brandýs 2001 98 99 97 294 I 3 Bubeník Štěpán

Více

Roštejnské stráně Výsledková listina 5. ročníku

Roštejnské stráně Výsledková listina 5. ročníku Roštejnské stráně Výsledková listina 5. ročníku Datum 7.10.2017 Pořadatel Orel jednota Telč Počet startujících 131 - mužů 32; žen 20; mládež 79 Start. Poř. Číslo Závodník Příslušnost Rok nar. Výkon Benjamínci

Více

DIVADELNÍ PŘEHLÍDKA A PŘEHLÍDKA DĚTSKÝCH RECITÁTORŮ DĚTSKÁ SCÉNA 2016 Informace pro Jihomoravský kraj

DIVADELNÍ PŘEHLÍDKA A PŘEHLÍDKA DĚTSKÝCH RECITÁTORŮ DĚTSKÁ SCÉNA 2016 Informace pro Jihomoravský kraj DIVADELNÍ PŘEHLÍDKA A PŘEHLÍDKA DĚTSKÝCH RECITÁTORŮ DĚTSKÁ SCÉNA 2016 Informace pro Jihomoravský kraj Vážení vedoucí dětských divadelních, loutkářských a recitačních souborů, rádi bychom Vás seznámili

Více

Orlík Tour Kooperativy

Orlík Tour Kooperativy 1 Felt team Holýšov 1 20 6952 Jakub VLAS 00:38:50.1 2 24 3851 Miroslav VLAS 00:39:11.8 2 Fišeráci 1 36 6815 Jaroslav FIŠER 00:44:28.3 2 37 3843 Jaroslav FIŠER 00:44:30.6 3 KOVIS 1 38 3908 David KOVÁŘ 00:45:06.1

Více

Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083

Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083 1 Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083 Třída: 4.F (rok nástupu 2008) Termín: pondělí 28. 5. 2012 dopoledne Předseda: Mgr. Zdeňka Rejmanová Místopředseda: Mgr. Dana Kudláčková Třídní: PaedDr. Josef Svoboda

Více

o klukovi, který neuměl zlobit

o klukovi, který neuměl zlobit Pracovní list k inscenaci o klukovi, který neuměl zlobit o klukovi, který neuměl zlobit 1) nahlédni za oponu / pročti komiks Diváci se pohodlně usazují do svých sedaček a čekají, až se ozve třetí zvonění,

Více

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ

Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ Z HISTORIE OBCE - VÝROČÍ OBČANŮ roky 1996-2014 1996 v únoru ve věku 51 let zemřel starosta obce pan Vladimír Stehlík v březnu ve věku 87 let zemřela paní Božena Pečová v dubnu slaví zlatou svatbu manželé

Více

PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK. Seminář dramaturgie a režie v DaV (Klíč) 2. LS: Společná praxe I (Jindra) LAB

PONDĚLÍ ÚTERÝ STŘEDA ČTVRTEK PÁTEK. Seminář dramaturgie a režie v DaV (Klíč) 2. LS: Společná praxe I (Jindra) LAB AK. ROK 06/7 Ročník:. BC Vedoucí ročníku: BcA. Jakub Cír 8.30-0.00 Společná praxe I LAB Literatura pro děti a mládež (Lípová, Jindra) Teorie divadla I 0.5 -.5 Organizace festivalu Sítko Seminář dramaturgie

Více

PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz

PDF vytvořeno zkušební verzí pdffactory www.fineprint.cz Chebská běžecká zima 2011-2012 - 3.ročník - celkové výsledky poř. jméno rok nar sportovní oddíl body I.závod body II.závod body III.závod body IV.závod body celkem do 6ti let - 130 m 1. Novák Filip 2005

Více

1. - 3. třída - DÍVKY 500 m

1. - 3. třída - DÍVKY 500 m 1. - 3. třída - DÍVKY 500 m Švagrová Miroslava ZŠ Kamýk nad Vltavou 1 01:57,6 Vokrouhlíková Marie 1. ZŠ Sedlčany 2 01:59,5 Spilková Magdalena ZŠ Chlum 3 02:00,1 Tichá Tereza 1. ZŠ Sedlčany 4 02:00,5 Čandová

Více

HLINECKÉ PODZIMNÍ KRITÉRIUM

HLINECKÉ PODZIMNÍ KRITÉRIUM HLINECKÉ PODZIMNÍ KRITÉRIUM LYŢAŘSKÝ PŘESPOLNÍ BĚH OFICIÁLNÍ VÝSLEDKOVÁ LISTINA Pořadatel: Klub klasického lyžování Hlinsko Datum: 18. 9. 2010 Místo závodu: Hlinsko - lyžařský areál KKL - Rataje Pořadatelé:

Více

HLINECKÉ PODZIMNÍ KRITÉRIUM

HLINECKÉ PODZIMNÍ KRITÉRIUM HLINECKÉ PODZIMNÍ KRITÉRIUM LYŽAŘSKÝ PŘESPOLNÍ BĚH OFICIÁLNÍ VÝSLEDKOVÁ LISTINA Pořadatel: Klub klasického lyžování Hlinsko Datum: Místo závodu: Hlinsko - lyžařský areál KKL - Rataje Pořadatelé: Josef

Více

PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ I X. ROČNÍK. dívky 1-3

PŘEBOR ŠKOL MIKROREGIONU HLINECKO VE SJEZDOVÉM LYŽOVÁNÍ I X. ROČNÍK. dívky 1-3 dívky 1-3 5 Bártová Ema ZŠ Resslova Hl 31,76 1 4 Häuslerová Emma ZŠ Trhová Kamenice 32,15 2 8 Štulíková Ester MŠ 33,32 3 6 Kumpanová Natálie ZŠ Horní Bradlo 38,54 4 13 Albrechtová Nikola ZŠ Trhová Kamenice

Více

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO

Třída: 1.A. třídní učitel: Mgr. Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 P.Č PŘÍJMENÍ JMÉNO Třída: 1A třídní učitel: Mgr Rešková Ludmila Počet celkem: 15 z toho chlapců: 8 dívek: 7 PČ PŘÍJMENÍ JMÉNO 1 BOBÁLOVÁ Veronika 2 DOLEŽEL Radim 3 GOROLY Radek 4 HARAKAL Filip 5 HARAKALOVÁ Dominika 6 CHALOUPKA

Více

Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy

Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy Pokud Vás naše nabídka zaujala, zašlete nám prosím objednávku na e-mail: skoly@dk-akord.cz nebo poštou na korespondenční

Více

Smolík Roman 66, Valoušek Matouš 71, Krejz Jan 36, Klusáček Jakub 41, Janíček Martin 70, Pytlík Michal 13

Smolík Roman 66, Valoušek Matouš 71, Krejz Jan 36, Klusáček Jakub 41, Janíček Martin 70, Pytlík Michal 13 Stupava 29-31.5.2009 Ve dnech 29-31.5.2009 odehráli miniţáci největší turnaj v sezóně 2008-2009 s názvem PLAYMINIHANBALL. Konal se na Slovensku ve Stupavě a byl to uţ druhý ročník tohoto turnaje. V minulém

Více

Antifetfest 2016 aneb jde to i jinak!

Antifetfest 2016 aneb jde to i jinak! Antifetfest 2016 aneb jde to i jinak! AntiFetfest AntiFETfest aneb jde to i jinak! je soutěžní festival amatérských filmů pro školy, školská zařízení a nízkoprahové kluby pro děti a mládež s tématikou

Více