Informace z Teplicka 35/2010. Kontakt : Telefon : ICQ :

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Informace z Teplicka 35/2010. Kontakt : Telefon : ICQ :"

Transkript

1 Informace z Teplicka 35/2010 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : ICQ :

2 Lyžovačka začne i na ústecké Telnici :40 Lyžovat se začne o nadcházejícím víkendu i na Ústecku. V sobotu 4. prosince zahajuje provoz lyžařský areál Zadní Telnice na Ústecku spuštěním dětského areálu na Mevě a vlekem Rudný. Lyžaři tak mohou využít sjezdovek Macháček, Nová, Kašpárek a Meva. Na vleku Rudný se bude jezdit o nadcházejícím víkendu za dětské jízdné. Běžecké trasy budou na víkend upraveny podle aktuální výšky sněhu na daných tratích. V týdnu od 6. do 10.prosince nebudou vleky v provozu, bude dále probíhat zasněžování sjezdovek Cvičná, Buben a Slalomák. Provozovatelé počítají s plným zprovozněním střediska od soboty 18. prosince. Bouřňák zahajuje už v pátek!!! :00 Na Teplicku se začíná lyžovat v pátek. Jako dárek do nové sezóny spustí na krušnohorském Bouřňáku v pátek od 12 hodin vlek na hrobské sjezdovce a to zcela zdarma. O víkendu pak budou v provozu oba vleky na hrobské sjezdovce, dětská sjezdovka Údolíčko a pro nejmenší bude k dispozici vlek Mikeska v Mikulově. Sněhová děla zasněžují stále jak hrobskou sjezdovku, tak Slalomák. Na Slalomáku je ale zapotřebí zasněžit mnohem větší plochu. Spuštění vleků na tomto svahu je proto závislé na vývoji počasí. Běžkařské tratě ale o nadcházejícím víkendu upraveny nebudou. Běžecké stopy u Fojtovic ochrání závora Příznivce bílé stopy potěší tato zpráva. Z důvodu ničení lyžařských stop bylo rozhodnuto ze strany Správy a údržby silnic Ústeckého kraje a Magistrátu města Teplice o umístění závory na trase Fojtovice x Adolfov a osazení dopravního značení B1 Zákaz vjezdu všech vozidel s dodatkovou tabulkou "Mimo vozidel krušnohorské bílé stopy, SÚS, města Krupka, obce Adolfov, Lesů ČR, smluvních partnerů Lesů ČR a nájemců honiteb". V případě oprávněné potřeby pro vjezd na tuto silnici v daném úseku je klíč od závory k dispozici na služebně Městské policie Krupka. Na svém webu zprávu uvedla krupská radnice.

3 Teplický kalendář je v prodeji Nezmeškat žádnou velkou akci teplických neziskovek a navíc si pracovnu či kuchyň vyzdobit současnými i historickými vyhlídkami na Teplice - právě takovou možnost dává nový teplický komunitní kalendář, který právě vydala obecně prospěšná společnost Pro polis Teplice ve spolupráci s 11 místními neziskovkami. "Minulý rok byl kalendář zaměřen na akvarely zmizelého města Karla Kupky, letos jsme zvolili vyhlídky, a to především proto, že řadu z nich mnoho z nás nezná," říká za vydavatele Jakub Mráček. "Grafik Jan Kolman zkombinoval současné pohledy na město od fotografa Petra Hricka s některými pohlednicemi z rodinné sbírky Venuše Falkové," doplňuje Mráček. Kalendáře jsou k dispozici u všech zapojených organizací a také na pěti prodejních místech (konkrétně jde o prodejnu Gymnázia Teplice, první víkend v měsíci v beuronské kapli, v obchodu Batůžku u nemocnice, v prodejně Arkadie u Sadových lázní a v knihkupectví RBP v Trnovanech). Všude je k mání za 120,- Kč. Zájemci si ho také mohou objednat elektronicky na stránkách vydavatele Fůze elektra a hiphopu v Teplicích V pátek se v teplickém clubu Božák uskuteční neobvyklý koncert. Svojí představu o hip hopu přijede ukázat ústecko-pražská devítičlenná formace Gambrz Reprs, která ve své tvorbě kombinuje elektronickou taneční hudbu s rapem. Skupina dbá i na vizuální styl a tak si návštěvníci užijí i speciální kostýmy a celkově zábavnou pódiovou show. Jako support vystoupí teplická dvojka raper Karel Král a producent Dj Moca s materiálem z nedávno pokřtěného debutového alba "Podpis". Svojí show na bázi beatboxu a živého hraní na housle předvede pražský umělec Keri a za gramofony najdete Dje Setha, který si pro tuto noc připravil speciální elektro set. Start akce je ve 20h a celý program lze shlédnout za symbolických 50,- Kč.

4 Rodák ze Skotska Stan Wolarz přijede do Teplic Zajímavé hudební vystoupení připravuje teplický Jazz club ve svům novém působišti v místním zámku. V pátek 3. prosince zde vystoupí Stan the Man - vl. jménem Stan Wolarz se narodil v roce 1951 ve skotském Edinburghu. Na kytaru a baskytaru začal hrát v roce 1964, v roce 1966 vystupoval v polo-profesionálních soul a R&B kapelách. V roce 1968 se proslavil albem The Earth a koncertováním s Johnny Fats Triem, která byla dobře známá ve své dob na severu Skotska.V polovině 70. let se Stan přestěhoval do Londýna, kde založil kapelu nové vlny The Warp ovlivněnou R&B. V 80. letech hudební aktivity trochu oslábly. Stan trávil čas studiem dějepisu, politiky, francouzštiny, Tai-chi Chanu a ochutnávkou vína. Cestoval co nejvíce mohl. V letech 1984/85 žil ve Francii, kde vystupoval nejenom pod svým jménem, ale také na stejných podiích jako Johnny Otis, Fats Domino a B.B. King. Ve stejné dob začal navštěvovat Prahu. V 90. letech se opět objevil na londýnské bluesové scéně s alby Night Train a Blues Revue, zahrál si s Alexem Dmochovskym (ex-aynsley Dunbar) a s Lawriem Grahamem z kapely New Yardbirds. Ve stejné době se začal více věnovat zpěvu, založil vlastní kapelu (94-95) s Anne Betty Semper, která se společně s ním podílela na zpěvu. Často se vracel do Prahy. V letech 96/97 založil kapelu Bohemian Blues Band, v roce 1998 nahrál první CD Liquor, love & lies s Betty Semper na vokály, která se přestěhovala do Vídně. V roce 2000 nahrál další dvě CD. Živé album je nahráno v duu s kontrabasistou Antonem Ďuratným Two Sides To Every Story. Druhé album bylo natočeno v Lucerna Music Baru se standardní rytmickou sekcí a klavíristou z Los Angeles Robertem Vasickem. Deska dostala název: Sound Like Youe Having A Good Time. V roce 2002 absolvoval úspěšné turné Always Blue s Betty Semper (Betty S.), které čítalo zastávky jako např.: festival Blues v lese nebo koncert v Brně, který natáčela pro zvláštní pořad České televize (Blues ze Staré Pekárny, vysíláno v srpnu 2002 na ČT 1 a ČT 2), a v září natáčeli pro populární pořad Miroslava Donutila Na kus řeči (v televizi na jaře 2003). Dnes Stan pevně kotví v Praze, hraje po celé Republice, objevuje se často v radiu či v televizi, ale účinkuje také v klubech a festivalech v Německu, Rakousku a Slovensku, nedávno jel solo turné po Skotsku, kde odehrál 10 koncertů. "Stan patří mezi hudebníky, které rádi zařazujeme každoročně do programu klubu," dodává k vystoupení provozovatel Jazz clubu Jaroslav Purkyt.

5 SEVEROČESKÁ HVĚZDÁRNA A PLANETÁRIUM V TEPLICÍCH, příspěvková organizace PŘEHLED AKCÍ NA MĚSÍC PROSINEC 2010 PLANETÁRIUM :!!! OTEVŘENO KAŽDOU STŘEDU A NEDĚLI!!! STŘEDA :00 PODZIMNÍ HVĚZDNÁ OBLOHA NEDĚLE :00 Pohádka O PERSEOVI 19:00 PODZIMNÍ HVĚZDNÁ OBLOHA STŘEDA :00 PROSINCOVOU OBLOHOU NEDĚLE STŘEDA NEDĚLE STŘEDA NEDĚLE STŘEDA :00 Pohádka LOVEC ORION 19:00 HVĚZDNÉ NEBE + HVĚZDNÝ VESMÍR 19:00 PODZIMNÍ HVĚZDNÁ OBLOHA 14:00 POHÁDKY A SOUHVĚZDÍ 19:00 PODZIMNÍ HVĚZDNÁ OBLOHA 19:00 MYTHOLOGIE ZIMNÍ OBLOHY 14:00 POHÁDKY A SOUHVĚZDÍ 19:00 HVĚZDNÉ NEBE + SLUNCE A ČLOVĚK 19:00 ZIMNÍ HVĚZDNÁ OBLOHA HVĚZDÁRNA :!!! OTEVŘENA KAŽDOU SOBOTU!!! DENNÍ POZOROVÁNÍ : 13:00 15:00 VEČERNÍ POZOROVÁNÍ : 17:00 18:00

6 Regionální muzeum v Teplicích Prosinec 2010 VÝSTAVY: út pá h, so a ne a h Výstavní místnosti POD ZNAČKOU ZKŘÍŽENÝCH MEČŮ míšeňský porcelán ze sbírek teplického muzea Míšeňský porcelán fenomén a ztělesnění výroby porcelánu po celé Evropě. Výstava v teplickém muzeu chce připomenout 300. výročí založení manufaktury v Míšni, prvního evropského výrobce porcelánového zboží. Prezentováno je na 200 exponátů z teplické muzejní sbírky, které byly získány na samém počátku jejího vytváření na přelomu století, připomenuty jsou také původní zámecké umělecké sbírky. Vystavené exponáty prezentují výrobu století, zejména užitného porcelánu, který doplňují ukázky dekorativních předmětů. Jízdárna František KORNALÍK FOTOGRAFIE Retrospektivní výstava fotografií teplického fotografa. Ing. Mgr. František Kornalík je členem Asociace profesionálních fotografů ČR. Ve své tvorbě se zaměřuje především na témata architektury, letecké fotografie a přírody. Výstava je pořádána u příležitosti autorova životního jubilea. Jízdárna JAK VYPADÁ JEŽÍŠEK? Tradice slavení Vánoc má složitý historický vývoj. Lidové Vánoce jsou historicky svázané s venkovem a mají své kořeny v pohanství, v oslavách slunovratu, a připomínají se nám v pověrách a obyčejích. Křesťanské Vánoce vycházejí z dávných mýtů, na něž napojily posvátný příběh o narození Spasitele (Ježíška). Současná podoba Vánoc je však silně ovlivněna reklamou a komercí vybízející ke stále většímu konzumu. Tradice vánočního stromečku s dárečky pod ním však přetrvává téměř v každé rodině. Kdo ale dětem ty dárky nosí? Je to reklamou propíraný Santa Claus nebo v nás a v našich dětech stále zůstává zakořeněna ona křesťanská tradice a vítězí Ježíšek? A jak Ježíšek vlastně vypadá? Na tuto otázku se pokusí odpověď výstava prostřednictvím výtvarných prací, přihlášených do veřejné soutěže na téma Jak vypadá Ježíšek?. Vernisáž výstavy se uskuteční ve čtvrtek v 17 hod. AKCE:

7 pátek v 17 h Mikulášský večer s Mikulášem, čertem a Maňáskovým divadlem Teplice Vezměte své děti do kouzelného prostoru teplického zámku na pohádkový podvečer s Mikulášskou pohádkou, spojený s mikulášskou nadílkou. Vstupné 40,- Kč. Předprodej vstupenek zahájen v pokladně muzea od pondělí Rokokový sál EXPONÁT MĚSÍCE: Vstupní hala Prosinec Teplice spatřené Exponát k jubilejnímu výročí K. H. Máchy (*1810) připravený muzejní knihovnou. STÁLÉ EXPOZICE: Trasa A - začátky vždy v 10 a 14 hod. - Expozice zoologie, mineralogie a archeologie, keramiky a porcelánu, zámeckých interiérů, historických hodin a umění století Trasa B - začátky vždy 11 a 15 hod. - Expozice umění století, historických hodin a zámeckých interiérů, numismatický kabinet a expozice lázeňství Trasa C - začátky vždy 13 a 16 hod. - Expozice mineralogie, archeologie a zoologie, parohová chodba ve 2. poschodí zámku, rokokový sál, expozice historických hodin, výklenky s expozicí gotického a barokního umění a numizmatický kabinet Trasa D út pá hod., so ne a hod. Stálá expozice Po stopách zaniklého kláštera v Teplicích je situována v přízemí tzv. románského křídla teplického zámku. Toto nejstarší křídlo zámku bylo součástí kláštera benediktinek založeného kolem roku 1160 českou královnou Juditou, manželkou krále Vladislava II. Expozice byla oceněna Zvláštní cenou GLORIA MUSEALIS v kategorii Muzejní počin roku 2008 za mimořádně citlivé spojení nejnovějších výstavních trendů s původní románskou architekturou. Součástí prohlídkového okruhu trasy D je též návštěva vnitřního nádvoří zámku a románské krypty, která se výjimečně zachovalým interiérem řadí mezi nejvýznamnější památky románské doby v Čechách. MUZEUM KRUPKA pobočka Regionálního muzea v Teplicích, Husitská 21, Krupka Muzeum Krupka nabízí návštěvníkům k prohlídce rozsáhlou expozici přírody severozápadních Čech (zvířena, geologie, mineralogie a paleontologie), unikátní expozici 200 ks modelů hub, expozici zaměřenou na hospodářský a společenský vývoj Krušných hor a samotného města Krupky v návaznosti na těžbu cínu nazvanou Krupka a cín. V samostatném prostoru na ploše cca 10m 2 je umístěn model rudného dolu. Nedílnou součástí muzea v Krupce je expozice věnovaná historii hasičství. Muzeum je otevřeno ve dnech středa neděle, v čase hod. Rezervace pro organizované skupiny je možná na telefonu info@muzeum-teplice.cz, tel: Změna programu vyhrazena! Regionální muzeum v Teplicích má stránky také na facebooku.

8

9 NAVŠTIVTE NAŠE NOVÉ WEBOVÉ STRÁNKY

Informace z Teplicka 34/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 720 130 393 ICQ : 365485543

Informace z Teplicka 34/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 720 130 393 ICQ : 365485543 Informace z Teplicka 34/2010 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 720 130 393 ICQ : 365485543 Vítěz filmového festivalu ve čtvrtek ve Šťovíku Ve čtvrtek 25. listopadu od 18:00 se v Ekocentru

Více

V pátek v 18 hodin začne v broumovském parku Alejka Taneční hip hop workshop nazvaný Jdi za hudbou. Zdarma se může zapojit kdokoli.

V pátek v 18 hodin začne v broumovském parku Alejka Taneční hip hop workshop nazvaný Jdi za hudbou. Zdarma se může zapojit kdokoli. Oslavy broumovského fotbalu, Cesta parky a zahradami, Suchodolská pouť, vernisáž výstavy, sportovní víceboj, Filmová přehlídka havlovských filmů, hudební a taneční vystoupení. To jsou tipy na některé akce,

Více

Kulturní a společenské akce. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin. Kavárnička spojená s posezením u kantýny, 13:30 15:00

Kulturní a společenské akce. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin. Kavárnička spojená s posezením u kantýny, 13:30 15:00 Kulturní a společenské akce PROSINEC 2014 zpracovala: M. Klečková Pondělí 1. 12. Zdobení vánočních stromečků ve 3. patře, 13:30 15:30 Úterý 2. 12. Závoz knih ze Šmidingerovy knihovny, 9:00 9:30 hodin Kavárnička

Více

Regionální muzeum v Českém Krumlově

Regionální muzeum v Českém Krumlově 04/2016 Regionální muzeum v Českém Krumlově Měsíční muzejní zpravodaj NEWSLETTER Prosinec 2016 RYCHLÝ PŘEHLED Adolf Born aneb Jak vzniká poštovní známka Hvězdy stříbrného plátna WORKSHOPY: Vánoční polaz

Více

MIKULOV. město s vůní jihu. TOP akce 2010 duben září. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. PRAHA BRNO WIEN EVROPSKÁ UNIE

MIKULOV. město s vůní jihu. TOP akce 2010 duben září. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. PRAHA BRNO WIEN EVROPSKÁ UNIE MIKULOV město s vůní jihu TOP akce 2010 duben září D PRAHA Pl BRNO D Sk A WIEN EVROPSKÁ UNIE Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Zahájení sezony Regionálního muzea v Mikulově 1. dubna 2010

Více

ZPRAVODAJ Č. 11/2014. Vážení přátelé slánského muzea,

ZPRAVODAJ Č. 11/2014. Vážení přátelé slánského muzea, ZPRAVODAJ Č. 11/2014 Vážení přátelé slánského muzea, letní radovánky jsou již dávno minulostí, podzim nastoupil v plné síle. To je ideální čas zavítat do muzea! V měsíci listopadu je pro Vás připraven

Více

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá Datum Čas Název akce Místo konání sobota 1.12. 15.00-18.00 Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček aneb VELKÝ POHÁDKOVÝ MEJDAN Vánoční dílny neděle 2.12. 09.00-18.00 Advent na náměstí - Reprodukovaná

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 11. do 13. srpna - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 10 Srpen :11 Polická a Svatovavřinecká pouť, pokladový koncert, charitativní akce v Martínkovicích, program pro děti v Broumově i v Polici nad Metují, běžecké závody, volejbalový turnaj, koncerty. To jsou tipy na akce,

Více

150 let Turnovsko kralupské dráhy 5. a 6. září 2015

150 let Turnovsko kralupské dráhy 5. a 6. září 2015 150 let Turnovsko kralupské dráhy 5. a 6. září 2015 Průvodce oslavami V letošním roce uplyne již 150 let od zahájení provozu na významné železniční spojnici Turnova a Kralupy nad Vltavou, turnovsko kralupské

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy 1 1 Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad 2015 úterý 10. listopadu, 19.00 hodin Kino Vatra Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy Jak se díváme na svět? Proč naše oči vidí právě to, co vidí?

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání.

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. {jathumbnail off} Začneme první adventní nedělí od 10 hodin trhem na polickém

Více

Pravidelným programem prázdnin je Páteční muzika v klášterní kavárně Café Dientzenhofer v Broumově. Vystoupení muzikantů začne v 19 hodin.

Pravidelným programem prázdnin je Páteční muzika v klášterní kavárně Café Dientzenhofer v Broumově. Vystoupení muzikantů začne v 19 hodin. Rockový festival Rockstock, dvě představení hry HRA-NIC-e, další koncert festivalu Za poklady Broumovska, cyklistický závod Okolo Broumova, volejbalový Memoriál Slávky Streubelové, "petrovické zatáčky",

Více

Sezóna 2010 v Českém muzeu stříbra

Sezóna 2010 v Českém muzeu stříbra České muzeum stříbra v Kutné Hoře Příspěvková organizace Středočeského kraje Barborská 28, 284 01 Kutná Hora, tel: 327 512 159, fax: 327 513 813 info@cms-kh.cz, objednavky@cms-kh.cz, http://www.cms-kh.cz

Více

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU

PROSINEC NA FRÝDLANTSKU PROSINEC NA FRÝDLANTSKU KDY KDE AKCE POŘÁDÁ 2. 12. 2010 - DDM 3. 12. 2010 - DDM VÁNOČNÍ KONCERT Program: vystoupení pěveckého sboru Hlásek posezení u kávy, čaje a cukroví prodej adventních věnců, drobné

Více

Týden 7. 12. - 13. 12. 2013

Týden 7. 12. - 13. 12. 2013 správný cíl Vaší cesty Týden 7. 12. - 13. 12. 2013 Hradecké lyžaře odveze do Deštného v Orlických horách přímou linkou skibus. Provoz skibusu, který vznikl v roce 2011 jako společný projekt dopravního

Více

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROSINEC 2012 v 10 hodin MIKULÁŠSKÝ BĚH Běžecké sdružení Liga 2000 v Kamenici nad Lipou Vás zve na tradiční běh, který bude zahájen před sportovní

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

Rybářské slavnosti 2006

Rybářské slavnosti 2006 Rybářské slavnosti 2006 Druhý ročník Rybářských slavností Třeboň se uskutečnil ve dnech 25.-27.8.2006. Pořadatelem těchto slavností byla MAS Třeboňsko o.p.s., partnerem Rybářství Třeboň a.s. a spoluorganizátorem

Více

V Kolárově divadle v Polici nad Metují se bude dnes promítat životopisný film Bohemian

V Kolárově divadle v Polici nad Metují se bude dnes promítat životopisný film Bohemian Slavnosti českého piva a polských klobás, poslední koncert skupiny Imodium, francouzská kapela Raskolnikov v Edenu, vernisáž výtvarné skupiny Cyróza, koncert skupiny Kluci a jejich přátel, dětský karneval,

Více

Volejbalisté Slovanu Broumov se dnes utkají s týmem SG Jaroměř. Zápas začne na volejbalových kurtech na Dětském hřišti v 17:30 hodin.

Volejbalisté Slovanu Broumov se dnes utkají s týmem SG Jaroměř. Zápas začne na volejbalových kurtech na Dětském hřišti v 17:30 hodin. Noc kostelů, Travesti show, taneční podvečer, přednáška, fotbal, Vycházka Polickem, bazar oblečení, pivní slavnosti, soutěž v požárním sportu, jóga. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od 25. do 27.

Více

ZÁMEK KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ NABÍDKOVÝ LIST PRO TURISTICKOU SEZONU 2013

ZÁMEK KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ NABÍDKOVÝ LIST PRO TURISTICKOU SEZONU 2013 ZÁMEK KLÁŠTEREC NAD OHŘÍ NABÍDKOVÝ LIST PRO TURISTICKOU SEZONU 2013 Vážení návštěvníci, obchodní partneři, dovolujeme si Vám představit program prohlídek, který jsme pro Vás připravili na rok 2013, rozdělený

Více

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46 Druhý zářijový víkend patří ve Vysokém Mýtě tradičním Městským slavnostem. Letos se konají od pátku 7. září do neděle 9. září a nabídnou spoustu kulturních zážitků, zábavu i jarmark. Městské slavnosti

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

8 VLAJKOVÝCH LODÍ FLAGSHIPŮ FLAGSHIP 1 SEZÓNA NOVÉHO CIRKUSU OD LEDNA DO LISTOPADU SE V PLZNI VYSTŘÍDAJÍ NEJLEPŠÍ EVROPSKÉ NOVÉ CIRKUSY FLAGSHIP 2 GOTTFRIED LINDAUER A MENŠINY Unikátní výstava 40ti portrétů

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více

STŘEDNÍ ŠKOLY. Interaktivní programy. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro

STŘEDNÍ ŠKOLY. Interaktivní programy. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro STŘEDNÍ ŠKOLY 2015 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512 391 +420 604

Více

STŘEDNÍ ŠKOLY. Interaktivní programy. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro

STŘEDNÍ ŠKOLY. Interaktivní programy. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro STŘEDNÍ ŠKOLY 2014 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512 391 +420 604

Více

Týden

Týden správný cíl Vaší cesty Týden 30. 11. - 6. 12. 2013 Zveme Vás na bohatou nadílku kulturních akcí na Hradecku. Druhý adventní víkend: Královéhradecké informační centrum spolu s Hradeckou kulturní a vzdělávací

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Pension pro svobodné pány 21. 5. 2018 od 19 hodin, Kulturní dům Rapotín Divadelní aktovka Seana O Caseyho Bedtime Story ve slavné úpravě Jiřího Krejčíka pod názvem Pension pro svobodné pány, která byla

Více

Informace z Teplicka 2/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543

Informace z Teplicka 2/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543 Informace z Teplicka 2/2010 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543 TEPLICKÉ PROJEKTY USPĚLY Společný film budou natáčet děti ze škol v Oseku na Teplicku a saského Zethau. Město

Více

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017

Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla, p. o. ZPRÁVA O ČINNOSTI / 2017 Klub kultury Napajedla prezentuje město v oblasti kultury, historie a cestovního ruchu, plní funkci veřejných služeb občanům města, okolních obcí

Více

Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014

Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014 TISKOVÁ ZPRÁVA 28. dubna 2014 Zlín bude hostit celonárodní zahájení jubilejního X. ročníku Festivalu muzejních nocí 2014 Fenomén muzejních nocí patří ve velkých evropských metropolích již řadu let ke stálým

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko Adventní trh v broumovském klášteře, Galavečer boxu, koncert skupiny Lucie revival, přednáška, charitativní běh, taneční programy, prohlídky kláštera, turnaj v šipkách a v mariáši. To jsou tipy na některé

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ŘÍJEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ŘÍJEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ŘÍJEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH Neděle 1.10.2017 8:30 17:00 *VÝLET DO OLOMOUCE. NÁVŠTĚVA KATEDRÁLY SV. VÁCLAVA, ARCIDIÉCÉZNÍHO

Více

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA

STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA STŘEDNÍ ŠKOLA A ZÁKLADNÍ ŠKOLA, NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ SOUTOK INFORMAČNÍ BROŽURA PROSINEC 2016 NÁVŠTĚVA HOKEJOVÉHO UTKÁNÍ Žáci internátu z Opočna navštívili na místním zimním stadionu hokejové utkání mužů

Více

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU Mekuc 11/2015 Úterý 3. listopadu v 15.30 hodin hudební sál MKD PŘÍVORANKA Středa 4. listopadu v 17.00 hodin hudební sál MKD JAZZ WORLD PHOTO 2015 Zahájení výstavy fotografií a Jazzového listopadu v MEKUC.

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 31. května do 2. června - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 31. května do 2. června - Broumovsko Akce pořádané u příležitosti dne dětí, koncert Karla Kahovce, Dřevíčská lávka, Prodaná nevěsta, fotbal, taneční vystoupení, dernisáž výstavy. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 31. května

Více

LOUTKY ZNOVU NA SCÉNĚ

LOUTKY ZNOVU NA SCÉNĚ LOUTKY ZNOVU NA SCÉNĚ Už několik let probíhá v centru Šternberka rekonstrukce významné barokní památky bývalého augustiniánského kláštera. Od založení v době vrcholného středověku až do josefínských reforem

Více

správný cíl Vaší cesty

správný cíl Vaší cesty správný cíl Vaší cesty KULTURNÍ AKCE HRADECKO ČERVEN 2014 31. května - 1. června, sobota - neděle 9:00 ZA PRVNÍMI ZEMĚDĚLCI DO MLADŠÍ DOBY KAMENNÉ Archeopark pravěku Všestary Pokud si chcete pravěk zažít

Více

Informace z Teplicka 3/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543

Informace z Teplicka 3/2010. Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543 Informace z Teplicka 3/2010 Kontakt : icm@ddmteplice.cz Telefon : 417 633 573 ICQ : 365485543 POMOZTE NÁM ZKVALITNIT NAŠE SLUŽBY ICM Teplice na měsíc březen 2010 připravilo pro své návštěvníky krátké a

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

Týden

Týden správný cíl Vaší cesty Týden 9. 11. - 15. 11. 2013 Opravené Šimkovy sady v Hradci Králové jsou již otevřené veřejnosti. Ač ještě zbývají dvě kolaudace, lidé se již mohou parkem bezpečně procházet. Sady

Více

Akce školy 2015/2016

Akce školy 2015/2016 Základní škola a Mateřská škola Rudná pod Pradědem p.o. Stará Rudná 121, 793 35 Rudná pod Pradědem IČO 731 84 934, Telefon 733 220 495 E-mail: zs.rudna@seznam.cz, www.skola.rudnapodpradedem.cz 1. pololetí

Více

Muzeum stoleté. Sbíráme Vaše vzpomínky

Muzeum stoleté. Sbíráme Vaše vzpomínky 1913-2013 Muzeum Sbíráme Vaše vzpomínky Muzeum východních Čech v Hradci Králové Sbíráme Vaše vzpomínky V roce 2013 oslavíme sto let od otevření královéhradeckého muzea. Budova muzea je považována za nejvýznamnější

Více

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují.

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují. Rozsvěcení vánočních stromů, Adventní koncerty, Den otevřených dveří na gymnáziu, Gastroden, divadla, předvánoční programy pro děti, fotbalový a florbalový turnaj, Zimní táboření na Hvězdě. To jsou tipy

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

Kalendář akcí. září 2019

Kalendář akcí. září 2019 Kalendář akcí září 2019 Dřevo v rukách umělců datum začátku akce: 3. 5. 2019 datum ukončení akce: 1. 9. 2019 popis akce: výstava otevřena út ne, 9 12 a 12.30 17, prohlídky začínají každou půlhodinu, poslední

Více

Plán školní rok

Plán školní rok Plán školní rok 2016 2017 ZÁŘÍ (Podzim) cesta za kamarády 1. 9. Čtvrtek Zahájení školního roku, 27.9. Úterý Plyšáčkův den jednu plyšovou hračku 29. 9. Čtvrtek Maňáskové divadlo Šternberk - 45,--Kč, 8:45

Více

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2016 v obci Velké Losiny Leden sobota 9. 1. 2016 = Volejbalový turnaj (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel obec Velké Losiny a restaurace AZ) pátek 15. 1. 2016 = 2. Velkolosinský

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ZÁŘÍ 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ZÁŘÍ 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ZÁŘÍ 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE Pátek 1.9.2017 13:00 14:00 KNIHOVNA - LD BEZRUČ 14:00 18:00 UKONČENÍ LÉTA VIZ PLAKÁT/HUDBNÍ

Více

Poznávací zájezd BENELUX

Poznávací zájezd BENELUX Poznávací zájezd BENELUX Anglický týden Projektový týden prezentace absolventských prací Lyžařský výcvik Deváťáci se loučí s prvňáčky Žákovský parlament v Praze Úspěchy ve stolním tenisu Mezinárodní taneční

Více

Interaktivní programy STŘEDNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. říjen prosinec 2013

Interaktivní programy STŘEDNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. říjen prosinec 2013 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro STŘEDNÍ ŠKOLY říjen prosinec 2013 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512

Více

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz

akce 2015 Program akcí města www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz akce 2015 Program akcí města ChomutovA www.chomutov-mesto.cz www.echomutov.cz leden únor březen duben LEDEN 3.1. 17.00 TŘÍKRÁLOVÝ KONCERT HAPPY SMILE Rytířský sál radnice, happy-smile.wz.cz 4.1. 11.00

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM SRPEN 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI Úterý 1.8.2017 14:00 18:00 *VYJÍŽĎKA NA KONÍCH - FARMA KARLOVICE SRAZ NA RECEPCI 19:00

Více

Šlágr TV v Habrech datum začátku akce 02.08.2014 čas začátku akce 17:00 h.

Šlágr TV v Habrech datum začátku akce 02.08.2014 čas začátku akce 17:00 h. Šotek v muzeu Chotěboř datum začátku akce: 27.06.2014 datum ukončení akce: 26.10.2014 místo konání: Městské muzeum - zámek stručný popis akce: Hravá výstava pro celou rodinu + nové stálé expozice Jindřich

Více

semináře, 17-19:30 společný koncert 11. ročník Říjen 2017

semináře, 17-19:30 společný koncert 11. ročník Říjen 2017 Př č. Z. č. 1 Granty v oblasti kultury 2017 Rozpočet 2017 705 tis. Kč + převod 8 tis. Kč, celková částka k rozdělení 713 tis. Kč ORJ 03, ORG 20 00000 00 3104 Žadatel Název projektu Popis projektu ZŠ a

Více

KRONIKA JIMRAMOVA 2006. Obrazová dokumentace

KRONIKA JIMRAMOVA 2006. Obrazová dokumentace KRONIKA JIMRAMOVA 2006 Obrazová dokumentace Zima byla dlouhá se spoustou sněhu Za vločkou vločka z oblohy padá chvilinku počká a potom taje Na staré sesli sedí pan Lada obrázky kreslí zimního kraje Ladovská

Více

Valérie Zawadská vás provede Městským plesem v Kostelci n. O.

Valérie Zawadská vás provede Městským plesem v Kostelci n. O. 1 z 5 27.1.2013 13:42 Neděle Pondělí Úterý REGIONÁLNÍ ZPRAVODAJSTVÍ Z RYCHNOVSKA, DOBRUŠSKA A KOSTELECKA -3 C 1 C In-počasí 4 C Hlavní strana Dobrušsko Rychnovsko Kostelecko Region Kultura a volný čas

Více

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011 červenec/ 2011 4.7. Návštěva cukrárny s doprovodem - 13.00-15.00 hod. cukrárna Pod Hvězdou 7.7. Bohoslužba slova / duchovní individuální návštěvy 12.7. Přednáška Muzea Strakonice - Rožmberkové a Jižní

Více

Projekt spolupráce muzea a školy. Oblastní muzeum Chomutov ZŠ prof. Zdeňka Matějčka v Mostě

Projekt spolupráce muzea a školy. Oblastní muzeum Chomutov ZŠ prof. Zdeňka Matějčka v Mostě Projekt spolupráce muzea a školy Oblastní muzeum Chomutov ZŠ prof. Zdeňka Matějčka v Mostě Návštěva výstavy Svět Krušných hor Oblastního muzea v Chomutově Obecný záměr projektu Obecným záměrem projektu

Více

Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu

Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu Monínec otevře lyžařskou sezónu již v polovině listopadu (Monínec 12. října 2018) Areál Monínec bude i letos jedním z prvních lyžařských středisek, které spustí zimní sezónu. Lyžaři si zde budou moci poprvé

Více

Advent ve sklepních uličkách 2012. www.landumlaa.at

Advent ve sklepních uličkách 2012. www.landumlaa.at Advent ve sklepních uličkách 2012 www.landumlaa.at Vítejte na adventu ve sklepních uličkách Laa a okolí je skvostná krajina ve Weinviertelu která zve k prodlení, láká k setrvání a k životu prožívanému

Více

Harrachov - Hotel Pytloun ****

Harrachov - Hotel Pytloun **** Harrachov - Hotel Pytloun **** 3,4,5,6,7,8,11 - denní zájezd Nově zrekonstruovaný hotel v klidné části Harrachova. Poloha: klidná, v části Rýžoviště, na slunečném svahu s panoramatickým výhledem na sjezdovky

Více

Zpráva o činnosti školy v rámci sítě ASPnet. (školní rok 2015/2016)

Zpráva o činnosti školy v rámci sítě ASPnet. (školní rok 2015/2016) Zpráva o činnosti školy v rámci sítě ASPnet (školní rok 2015/2016) Jméno školy: Základní umělecká škola Pardubice-Polabiny, Lonkova 510 Adresa: Lonkova 510, PSČ 530 09 Pardubice Tel.: 466 415 701, fax:

Více

KABÁT. Žánry Hard rock Pop rock Thrash metal Rock'n'roll Hospodský rock

KABÁT. Žánry Hard rock Pop rock Thrash metal Rock'n'roll Hospodský rock - 1 - Kabát je česká rocková kapela ze severočeských Teplic, existuje již od roku 1983. Za svou 22-letou kariéru skupina prodala přes 1 000 000 kopií svých alb. Roku 2003 získávají svého prvního Zlatého

Více

Interaktivní programy. ZÁKLADNÍ ŠKOLY a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2013

Interaktivní programy. ZÁKLADNÍ ŠKOLY a nižší stupeň víceletých gymnázií. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2013 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro a nižší stupeň víceletých gymnázií září prosinec 2013 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové

Více

1. Klášter Břevnov: prohlídka kláštera o cca 90 minut o s průvodcem v 11:00, 14:00 a 16:00 hodin o součástí prohlídky barokní bazilika sv.

1. Klášter Břevnov: prohlídka kláštera o cca 90 minut o s průvodcem v 11:00, 14:00 a 16:00 hodin o součástí prohlídky barokní bazilika sv. 1. Klášter Břevnov: prohlídka kláštera o cca 90 minut o s průvodcem v 11:00, 14:00 a 16:00 hodin o součástí prohlídky barokní bazilika sv. Markéty (Dienzenhofer!), románská krypta z 11. století a barokní

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM ČERVENEC 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V REZERVAČNÍ KNIZE NA RECEPCI LIBUŠE Sobota 1.7.2017 15:00 17:00 LÁZEŇSKÝ JARMARK, HUDEBNÍ HALA, VIZ PLAKÁT Neděle

Více

Rockov Slunovrat Open-air evnice aneb Cesta k Ráji muzikantû na Zemi

Rockov Slunovrat Open-air evnice aneb Cesta k Ráji muzikantû na Zemi Rockov Slunovrat Open-air evnice aneb Cesta k Ráji muzikantû na Zemi 18. června 2005 1. ročník hudebního festivalu We rocked HARD 18. června 2005. Od časného dopoledne bylo v řevnickém Lesním divadle živo.

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 24. do 26. března - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 23 Březen :59

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 24. do 26. března - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 23 Březen :59 Festival dokumentů o lidských právech Jeden svět, Irský večer, Slavnosti piva, vína a klobás, vernisáž výstavy, hronovské oslavy divadelnictví, broumovské Vítání jara, dva plesy, zábava, divadlo. To jsou

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 Krušnohorská bílá stopa, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 Krušnohorská bílá stopa, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 Krušnohorská bílá stopa, o.s. - 1 - Vážení a milí přátelé, tak jako v předchozím roce zajišťovalo občanské sdružení Krušnohorská bílá stopa pro návštěvníky a turisty kvalitní zázemí

Více

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou PROSINEC 2016

Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou PROSINEC 2016 Přehled kulturních, sportovních a ostatních akcí ve Zruči nad Sázavou Kulturní akce: Od 1. 11. 2016 do 31. 1. 2017 PROSINEC 2016 Kožené svítání - prodejní výstava kožené galanterie a obrazů - autorkou

Více

připojí s nabídkou programů, jak elektronicky, tak i do Zpravodaje Konice,

připojí s nabídkou programů, jak elektronicky, tak i do Zpravodaje Konice, červen 2017 DEN KONICKÉHO MUZEA SE SKVĚLE VYDAŘIL Chci poděkovat návštěvníkům za finanční příspěvky a všem ochotným spolupracovníkům včetně pohostinských podniků za jejich pracovní nedělní odpoledne. Velký

Více

V hospodě U Lidmanů v Machovské Lhotě začne v pátek v 17:30 hodin beseda o vzniku místního vodovodu nazvaná Borská voda. Přednášet bude Petr Zuda.

V hospodě U Lidmanů v Machovské Lhotě začne v pátek v 17:30 hodin beseda o vzniku místního vodovodu nazvaná Borská voda. Přednášet bude Petr Zuda. Den s Turínským plátnem, Novoroční koncerty PSO, beseda, vernisáž, ples, závody na lyžích i v lezení, divadlo pro děti či koncert v Edenu. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 11. do 13.

Více

.,, ZJt i"jd. Loucký klélster.

.,, ZJt ijd. Loucký klélster. ' '.,,!. '., / j:"'." ',..,,.. www.burcakfest.cz 29. 9. - 30. 9. ZJt i"jd Loucký klélster ?&:tel,\.} 1 1 Nádvoří: 16.00-19.00 štukové sály: 17.00-23.00 Jízdárna: 19.00-20.00 20.00-01.00.S11b,,tt. jt).,.

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz SK Slavičín Vás srdečně

Více

Program na leden 2014

Program na leden 2014 Program na leden 2014 Čt 2.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 16.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 30.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Pá 17.1. Pedikúra ( od 13.00 hod.) Čt 23.1. Kadeřnice ( od 10.00 hod.) Program

Více

Kulturní a sportovní kalendář 2019

Kulturní a sportovní kalendář 2019 každé prázdninové úterý Kulturní a sportovní kalendář 2019 INFOCENTRUM Masarykovo nám. 83 251 01 Říčany tel.: 323 618 169 irena.rejnkova@ricany.cz www.maks-ricany.cz ČERVENEC - SRPEN Říčany 14.00-17.00

Více

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007

IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007 IVANOVICKÁ BRÁNA SVAZEK OBCÍ PŘEHLED AKCÍ POŘÁDANÝCH V MĚSÍCI PROSINCI 2007 Obec: IVANOVICE NA HANÉ (tel. 517 363 251) Datum, čas: Název akce: Místo: Pořadatel: Kino: Ne 1.12.2007 v 18.00 hod. KDYŽ si

Více

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2011

Interaktivní programy ZÁKLADNÍ ŠKOLY. Muzea východních Čech v Hradci Králové. pro. září prosinec 2011 Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro ZÁKLADNÍ ŠKOLY září prosinec 2011 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512

Více

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník.

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník. PROGRAM MEKUC KVĚTEN 2015 Pondělí 4. května v 17.00 MKD KVĚTEN 1945 NA MĚLNÍKU Přednáška vojenského historika pplk. PhDr. Eduarda Stehlíka doplněná výstavou dobových fotografií a plakátů ze Státního archivu

Více

ORIENTAČNÍ ČASOVÝ PLÁN 2016/2017 září kolektiv. pedagogů hudebního. Junková,Rizopulu. prosinec 2016

ORIENTAČNÍ ČASOVÝ PLÁN 2016/2017 září kolektiv. pedagogů hudebního. Junková,Rizopulu. prosinec 2016 3. so 10:00 Hravě zdravě - festival Junková,Rizopulu 7. pá 18.00 Zahajovací koncert říjen 2016 pedagogů hudebního oddělení 31. po 17.30 Večer kytarových duet a trií Běhounek 8. út 8:20 27. ne 11.00 Adventní

Více

AKTUÁLNĚ ČERVEN V KNIHOVNĚ. Dobrovolnické centrum Adra Jak naplnit a darovat volný čas. Den dětí v parku zámku Kinských

AKTUÁLNĚ ČERVEN V KNIHOVNĚ. Dobrovolnické centrum Adra Jak naplnit a darovat volný čas. Den dětí v parku zámku Kinských AKTUÁLNĚ ČERVEN V KNIHOVNĚ Dobrovolnické centrum Adra Jak naplnit a darovat volný čas Výstava fotografií ve vestibulu knihovny potrvá do konce června. Fotografie dokumentují činnost dobrovolníků Dobrovolnického

Více

Galerie a muzea... tipy pro váš Londýnský program

Galerie a muzea... tipy pro váš Londýnský program Galerie a muzea... tipy pro váš Londýnský program Galerie Tate Modern Tate Modern je galerií moderního umění, nachází se v budově původní elektrárny Bankside. Turbínová hala, kde se nacházel elektrický

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 1. do 3. června - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 31 Květen :22

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 1. do 3. června - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 31 Květen :22 Řada akcí pro děti u příležitosti Dne dětí, vernisáže výstav, Dřevíčská lávka, terénní exkurze, meditační seminář, přednáška, fotbal. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 1. do 3. června

Více

STŘEDNÍ ŠKOLY. Interaktivní programy. pro. Muzea východních Čech v Hradci Králové

STŘEDNÍ ŠKOLY. Interaktivní programy. pro. Muzea východních Čech v Hradci Králové Interaktivní programy Muzea východních Čech v Hradci Králové pro STŘEDNÍ ŠKOLY 2017 Muzeum východních Čech v Hradci Králové Eliščino nábřeží 465, 500 01 Hradec Králové 1 tel.: +420 495 512 391 +420 604

Více

NEWSLETTER MĚSTA KRNOVA 21. 3. 2016

NEWSLETTER MĚSTA KRNOVA 21. 3. 2016 NEWSLETTER MĚSTA KRNOVA 21. 3. 2016 UDÁLOSTI A OZNÁMENÍ Druhá etapa průmyslové zóny Po zimní přestávce pokračují práce na výstavbě infrastruktury v druhé etapě průmyslové zóny. Zároveň probíhá také archeologický

Více

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM LISTOPAD 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH BEZRUČ/LIBUŠE/LETNÍ LÁZNĚ

KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM LISTOPAD 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH BEZRUČ/LIBUŠE/LETNÍ LÁZNĚ KULTURNÍ A SPORTOVNÍ PROGRAM LISTOPAD 2017 NA AKCE OZNAČENÉ * JE NUTNO PROVÉST REZERVACI V KIOSKU V LÁZEŇSKÝCH DOMECH BEZRUČ//LETNÍ LÁZNĚ Pondělí 30.10.2017 15:00 17:00 *VÝROBA HALLOWEENSKÝCH OZDOB A MASEK

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz MO KSČM spolu

Více

XIX. Co se nevešlo do škatulek. Obal CD, na němž zpívá Lena Romanoff populární písně a šansony z dvacátých a třicátých let 20.

XIX. Co se nevešlo do škatulek. Obal CD, na němž zpívá Lena Romanoff populární písně a šansony z dvacátých a třicátých let 20. Hudební dění v Polné a okolí 349 XIX. Co se nevešlo do škatulek Není bez zajímavosti, že se někteří z polenských rodáků prosadili v populární hudbě v zahraničí. Touto první je: Alena Jacob Narodila se

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro prodloužený víkend od 5. do 8. května - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro prodloužený víkend od 5. do 8. května - Broumovsko Soutěž Broumovská klávesa, koncert Jiřího Schmitzera, vernisáže výstav, kino, fotbal, Májový a Jarní koncert. To jsou tipy na některé akce, které se o prodlouženém víkendu od 5. do 8. května konají na

Více

Sezimovo Ústí Výroční zpráva 1999

Sezimovo Ústí Výroční zpráva 1999 Sezimovo Ústí Výroční zpráva 1999 Adresa: Hvězdárna Fr. Pešty, P.O.Box 48, Sezimovo Ústí Poloha: 49 23 10 s.š., +14 42 20 v.d., 420 m.n.m. Telefon: 0606 / 578648, 0361 / 262972, 275791, 0602 / 422166 E-mail:

Více

Veřejný program 2012

Veřejný program 2012 Veřejný program 2012 Centrum Bavaria Bohemia Freyung 1 92539 Schönsee Tel.: +49 (0) 9674-92 48 77 Fax: +49 (0) 9674 91 30 67 email: info@cebb.de Internet: www.bbkult.net Leden 2012 4. 1. 2012 I 19.00 h

Více