PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE Mikroregion Dobrohost OBJEKTIVEM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE Mikroregion Dobrohost OBJEKTIVEM"

Transkript

1 PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE Mikroregion Dobrohost OBJEKTIVEM (dále jen Pravidla ) 1. Organizátor Soutěže Organizátorem soutěže je Mikroregion Dobrohost dobrovolný svazek obcí, Rybník 10, Hostouň, IČ: (dále jen Organizátor ). 2. Doba konání Soutěže Fotosoutěž Mikroregion Dobrohost objektivem (dále jen Soutěž ) probíhá na příslušné webové stránce a na facebookových stránkách organizátora od do (včetně). 3. Pravidla Soutěže Tato Pravidla jsou zveřejněna po celou dobu soutěžního období na webové stránce Soutěže. Pokud bude zveřejněn výňatek či zkrácená verze těchto Pravidel, tak jde pouze o neoficiální informace určené především pro komunikaci či propagaci v souvislosti se Soutěží. Účast v Soutěži je dobrovolná a soutěžící svou účastí v Soutěži vyjadřuje svůj souhlas s jejími Pravidly. Tato Pravidla, Soutěž a právní vztahy mezi Organizátorem a soutěžícími se řídí právním řádem České republiky. 4. Účast v Soutěži Soutěže se může zúčastnit coby soutěžící pouze fyzická osoba starší 18 let s trvalým bydlištěm na území České republiky. Ze Soutěže budou dále vyloučeny všechny osoby, které nevyplní všechny požadované údaje do ové zprávy. Ze Soutěže jsou dále vyloučeny osoby, které jakýmkoliv způsobem nevyhoví těmto Pravidlům nebo je poruší. Organizátor je dále oprávněn rozhodnout o vyloučení všech osob, u nichž je dáno důvodné podezření, že v Soutěži uplatňují nekalé, podvodné nebo nečestné praktiky. Vyloučením ze Soutěže pozbývá osoba dalších veškerých nároků souvisejících se Soutěží, a to zejména nároku na výhru. Vyloučena ze Soutěže je dále každá osoba, která při registraci uvede nepravdivé nebo fiktivní údaje nebo která se do Soutěže přihlásí více než jedenkrát s pozměněnými údaji. Okamžikem řádného vyplnění požadovaných informací (jméno, příjmení, předmět zprávy a ) a řádného odeslání soutěžní fotografie na pořadatele Soutěže se dotyčná osoba, stává soutěžícím a uděluje svůj souhlas s těmito Pravidly a potvrzuje svou povinnost je dodržovat. Účast v Soutěži není zpoplatněna a osobám, resp. soutěžícím nevzniká nárok na náhradu nákladů spojených s účastí v Soutěži ani na výhru.

2 5. Jak se Soutěže platně zúčastnit? Soutěžící se Soutěže zúčastní tak, že řádně vyplní požadované informace (jméno, příjmení, předmět zprávy a ), přiloží fotografii a řádně odešle na ovou adresu organizátora. předmět zprávy: Fotosoutěž pořadatele: manager-dobrohost@seznam.cz Soutěžící nahraje své soutěžní snímky v minimálním rozlišení 10 x 15 cm na 300 dpi, (resp x bodů) ve formátu png, gif, jpg, jpeg. Do soutěže jsou přijímány pouze snímky v digitální formě. Soutěžící fotografie musí splňovat tato kritéria: Fotografie musí být z oblasti Mikroregionu Dobrohost, téma libovolné (např. příroda, památky, výhled do krajiny). Fantasii se meze nekladou Oblast Mikroregionu Dobrohost: a) Soutěžící zasláním snímku deklaruje, že je výhradním autorem fotografie, vlastní k ní autorská práva a uděluje Organizátorovi nevýhradní bezúplatnou licenci bez jakéhokoliv věcného, územního či jiného omezení, přičemž délka platnosti licence je omezena pouze kogentní úpravou délky platnosti příslušných autorských práv (viz bod 8). b) Musí být odeslána na pořadatele. c) Organizátor vyhodnotí pouze fotografie, které splňují výše popsaná kritéria a současně žádným způsobem neznevažují dobré jméno či činnost Organizátora. d) Přijetí fotografie bude potvrzeno odpovědí na přijatý . Nebude-li fotografie splňovat kterékoliv podmínky či ustanovení těchto Pravidel, obdrží osoba ovou zprávu, že nemůže být jeho fotografie zveřejněna a zařazena do Soutěže. Organizátor nenese odpovědnost v případě, že zpětná ová zpráva nebude z jakéhokoliv důvodu osobě doručena nebo informace na webových stránkách Soutěže nebude zobrazena. e) Soutěžní příspěvky jsou schvalovány do 2 pracovních dnů.

3 6. Výhry v Soutěži Ceny udělované v Soutěži jsou následující: 1. místo: Poukaz na ubytování v Rekreačním středisku Rybník Český les 2. místo: Poukaz do restaurace v Hoře sv. Václava v hodnotě 1.000,-Kč 3. místo: Dárkový koš plný produktů nejen z Českého lesa Výherní fotografie hlasování na facebookové stránce získá tričko s vítěznou fotografií, názvem soutěže a logem Mikroregionu Dobrohost. 7. Určení výherce a podmínky získání výher Organizátor vyhodnotí v týdnu po konci Soutěže veškeré fotografie doručené během soutěžního období a poskytne informaci o počtu soutěžících na webových a facebookových stránkách. Výherci jsou určeni níže popsaným výherním mechanismem: Všechny fotografie splňující podmínky a ustanovení Pravidel, resp. Soutěže, budou zařazeny do hodnocení porotou složenou ze starostů obcí Mikroregionu Dobrohost. Tři nejlepší snímky obdrží výhry (viz bod 6). Tyto 3 oceněné fotografie Organizátor doplní dalšími 30 vybranými snímky ze všech obdržených. Na facebookových stránkách Organizátora bude sestavena fotogalerie. Fanoušci facebookové stránky Organizátora mohou tyto fotografie hodnotit označením like. Hlasování fanoušků bude probíhat od do (včetně). Všech 30 autorů těchto vybraných snímků vyhrává dárkový předmět Mikroregionu Dobrohost. Snímek s nejvyšším počtem like vyhrává cenu tričko s vítěznou fotografií, názvem soutěže a logem Mikroregionu Dobrohost. Výherci budou kontaktováni na ovou adresu uvedenou při registraci do Soutěže pro dohodnutí způsobu předání výhry, a to do 5 dnů od okamžiku ukončení Soutěže. V případě, že nebude soutěžící na výzvu po dobu 14 dnů reagovat poskytnutím informace o své adrese či sdělením podrobností ohledně převzetí ceny, ztrácí právo na výhru a výhercem se stává další v pořadí. U něho bude obdobným způsobem udělena nebo neudělena výhra. Tento postup pokračuje, dokud není cena udělena. Nepodaří-li se výherce určit do , cena propadá, resp. zůstává Organizátorovi Soutěže. Organizátor neodpovídá za nedoručení oznámení o výhře v případě změny či nefunkčnosti ové adresy nebo jejich nesprávného uvedení při registraci do Soutěže nebo z důvodů ležících na straně příslušného poskytovatele služeb či z jiných důvodů, které neleží na jeho straně. Výherci budou zveřejněni nejpozději do (vyjma hlasování fanoušků na FB) na webových stránkách Soutěže, vyjma případu dodatečných výherců, kteří se stanou výherci z důvodu uvedených v předchozích dvou odstavcích. Organizátor neodpovídá za ztrátu, poškození, zničení, či nedoručení výhry samotné z důvodu spočívajících na straně poskytovatele poštovních služeb. Výhry soutěžících, které z důvodu spočívajících nikoli na straně Organizátora nebude možno doručit, propadají ve prospěch Organizátora.

4 Výhry budou předány osobně v rámci akce v Hoře svatého Václava 20 let penzionu. V případě, že se výherce nedostaví osobně, budou výhry rozeslány poštou pouze po území ČR, a to nejpozději do 4 týdnů od ukončení akce v Hoře svatého Václava. Účastí v Soutěži nevzniká právní nárok na výhru a výhry není možné právně vymáhat. Výhry v této Soutěži nelze směnit za hotovost, ani není možné požadovat vydání jiné ceny, než která je Organizátorem stanovena. 8. Souhlas se zpracováním osobních údajů Účastí v Soutěži každý soutěžící: a) dává Organizátorovi souhlas ke zpracování osobních údajů s použitím ové adresy, za účelem navázání kontaktu v případě výhry a rovněž pro účely zasílání zemědělských sdělení; b) dává organizátorovi v souladu se zák. č. 101/2000 Sb. v platném znění souhlas se zpracováním svých osobních údajů v rozsahu jméno, příjmení, , které organizátorovi v souvislosti se svou účastí v Soutěži nebo čerpáním výhry poskytne, za účelem prověření jeho platné účasti v Soutěži, předání výhry v Soutěži a pro další marketingové účely organizátora; souhlasí též s jejich zveřejněním v rozsahu jméno, příjmení, ve sdělovacích prostředcích a na webových stránkách organizátora, pokud bude toto užití v souvislosti s touto Soutěží, zejména za účelem vyhlášení výherců. Soutěžící si je vědom svých práv plynoucích z ustanovení 21 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zejména pokud zjistí nebo se domnívá, že Organizátor provádí zpracování jeho osobních údajů, které je v rozporu s ochranou soukromého a osobního života subjektu údajů nebo v rozporu se zákonem, zejména jsou-li osobní údaje nepřesné s ohledem na účel jejich zpracování, může požadovat doplnění, opravu, blokování nebo likvidaci svých osobních údajů. Okamžikem doručení písemného požadavku soutěžícího na blokování nebo likvidaci osobních údajů organizátorovi je soutěžící vyloučen z další účasti ve hře včetně ztráty nároku na předání výhry, bude-li doručen před jejím předáním; c) souhlasí s tím, že Organizátor je oprávněn zveřejnit jeho jméno a obec bydliště v rámci Soutěže o výhry, dále bezplatně pořídit fotografie výherců, následně je uveřejňovat v médiích, v propagačních materiálech organizátora po dobu 5 let od skončení této soutěže. Zároveň soutěžící uděluje Organizátorovi souhlas s tím, že Organizátor je oprávněn bezúplatně využívat fotografie výherců pro reklamní, propagační a marketingové účely Organizátora ve smyslu šíření a použití těchto osobních údajů v médiích. Jak uvedeno výše, každý soutěžící uděluje neomezenou nevýhradní bezúplatnou licenci k soutěžním fotografiím, tj. fotografiím vloženým do formuláře.

5 9. Ostatní ustanovení a podmínky Soutěžní fotografie nesmějí obsahovat erotické či vulgární projevy a zároveň nesmí obsahovat rasistické a urážlivé výrazy či zakládat podezření na spáchání podvodného nebo nekalého jednání anebo působit neeticky, tj. veškeré takovéto fotky budou vyloučeny ze Soutěže. Organizátor si vyhrazuje právo kdykoliv změnit Pravidla včetně změny doby trvání Soutěže, či Soutěž kdykoliv ukončit bez náhrady, a to s účinností ode dne uveřejnění na soutěžním webu. Účast či výhru v Soutěži nelze vymáhat soudní cestou. Soutěžící je srozuměn s tím, že poskytuje své informace primárně Organizátorovi Soutěže. V ostatním se Soutěž a vztahy mezi soutěžícím a Organizátorem řídí právním řádem České republiky. Datum vydání podmínek Pravidla: Mikroregion Dobrohost Dominika Adamcová manažerka

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways. (dále jen pravidla )

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways. (dále jen pravidla ) PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Soutěž s British Airways (dále jen pravidla ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem reklamní soutěže Soutěž s British Airways. (dále jen soutěž ) je společnost Travel

Více

Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem

Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem Pravidla tipovací soutěže Vyhraj proměnu snů s Fashion Blogem ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost ECE Projektmanagement s.r.o., se

Více

Pravidla soutěže Otestuj své znalosti ze světa Moto GP a vyhraj vstupenky na Grand Prix ČR v Brně

Pravidla soutěže Otestuj své znalosti ze světa Moto GP a vyhraj vstupenky na Grand Prix ČR v Brně Pravidla soutěže Otestuj své znalosti ze světa Moto GP a vyhraj vstupenky na Grand Prix ČR v Brně ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem soutěžního kvízu

Více

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽÍ #JIHOCESKYVENKOV

VŠEOBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽÍ #JIHOCESKYVENKOV VŠEOBECNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽÍ #JIHOCESKYVENKOV 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE, SOUTĚŽNÍ OBDOBÍ Pořadatelem je Jihočeský venkov, z.s. se sídlem Pištín 56, 373 46 Pištín, IČO 03674045 (dále jen pořadatel ). Předmětem

Více

Pravidla soutěžní aplikace se vstupenkami na LUMINARIUM

Pravidla soutěžní aplikace se vstupenkami na LUMINARIUM Pravidla soutěžní aplikace se vstupenkami na LUMINARIUM ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem facebookové soutěže je společnost ECE Projektmanagement Praha

Více

PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE FÍHA-DÝHA POŘ

PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE FÍHA-DÝHA POŘ PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE FÍHA-DÝHA POŘ Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost Jan Ficek Dřevovýroba s.r.o se sídlem Koželužská 86, Chrudim II., 537 01, zapsaná v obchodním rejstříku u Krajského

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost:

PRAVIDLA SOUTĚŽE. O powerbank GP. 1. Pořadatel soutěže Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: PRAVIDLA SOUTĚŽE O powerbank GP 1. Pořadatel soutěže 1.1. Pořadatelem soutěže s názvem Soutěž o Powerbank GP (dále jako soutěž ) je společnost: EMOS spol. s r.o. se sídlem Přerov, Přerov I - Město, Šířava

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. DestinaCZe 2015 3. ÚČAST V SOUTĚŽI

PRAVIDLA SOUTĚŽE. DestinaCZe 2015 3. ÚČAST V SOUTĚŽI PRAVIDLA SOUTĚŽE DestinaCZe 2015 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže je Česká centrála cestovního ruchu CzechTourism, se sídlem Vinohradská 46, Praha 2, 120 41, IČ: 492 77 600 (dále jen pořadatel

Více

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let (dále také účastník nebo soutěžící ), které splní dále uvedené podmínky.

Soutěže se mohou zúčastnit všechny fyzické osoby starší 15 let (dále také účastník nebo soutěžící ), které splní dále uvedené podmínky. ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Fotosoutěž s Dinovkami Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže nazvané Fotosoutěž s Dinovkami (dále jen Soutěž"). 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem Soutěže je

Více

výherce, jejichž fotografie byla vyhodnocena jako nejlepší.

výherce, jejichž fotografie byla vyhodnocena jako nejlepší. ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Velká soutěž s Malým princem Tento dokument obsahuje úplná pravidla marketingové soutěže nazvané Velká soutěž s Malým princem (dále jen Soutěž"). 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem

Více

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013

Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Pravidla soutěže Nejkrásnější realizace roku 2013 Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem "Nejkrásnější realizace roku 2013". Pravidla soutěže

Více

Soutěž probíhá od 9:00h 2. května do 21:00h 25. května 2014 na území České republiky (dále jen doba konání soutěže ).

Soutěž probíhá od 9:00h 2. května do 21:00h 25. května 2014 na území České republiky (dále jen doba konání soutěže ). PRAVIDLA SOUTĚŽE O STAVEBNICE MERKUR a POŘ Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost RTC Production s.r.o. se sídlem: Plzeňská 1270/97, 150 00, Praha 5, IČ: 24187682, DIČ CZ 24187682, Zapsaná v

Více

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523

Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním rejstříku C 25967 vedená u Krajského soudu v Ústí nad Labem IČ: 28664523 Pravidla soutěže společnosti REDUCCIA s.r.o. Vyhlašovatel soutěže Vyhlašovatelem soutěže je REDUCCIA s.r.o., (dále jen "vyhlašovatel"). Se sídlem: Okružní 1/147, Proboštov, PSČ 417 12 zapsanou v obchodním

Více

Pravidla soutěže Vyfoť si své Jilemnicko

Pravidla soutěže Vyfoť si své Jilemnicko Pravidla soutěže Vyfoť si své Jilemnicko 1. Organizátor soutěže a soutěžní období Organizátor soutěže, Jilemnicko svazek obcí, se sídlem: Masarykovo náměstí 82, PSČ: 514 01, IČ: 70694061, organizuje soutěž

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla )

ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Orbitomat (dále jen pravidla ) Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Orbitomat (dále jen soutěž ) na území České republiky a Slovenské republiky. Zkrácené

Více

PRAVIDLA soutěže COOP DOBRÉ RECEPTY Barevné dobroty

PRAVIDLA soutěže COOP DOBRÉ RECEPTY Barevné dobroty PRAVIDLA soutěže COOP DOBRÉ RECEPTY Barevné dobroty s konáním 1. 10. 2015 31. 12. 2015 v ČR (www.coopdobrerecepty.cz) 1. Organizátor soutěže a soutěžní období Organizátor soutěže, společnost CCV, s.r.o.,

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže "LEGO DUPLO "

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže LEGO DUPLO ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže "LEGO DUPLO " Tato pravidla soutěže (dále jen "Pravidla") upravují spotřebitelskou soutěž "LEGO DUPLO " (dále jen "Soutěž") jako jediný závazný a úplný dokument. 1. Pořadatel a organizátor

Více

Úplná pravidla soutěže pro zaměstnance společnosti Správa železniční dopravní cesty, státní organizace

Úplná pravidla soutěže pro zaměstnance společnosti Správa železniční dopravní cesty, státní organizace NN Životní pojišťovna Úplná pravidla soutěže pro zaměstnance společnosti Správa železniční dopravní cesty, státní organizace 1. Účel dokumentu Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže

Více

Soutěž probíhá od 9:00h 4. dubna do 21:00h 13. dubna 2014 na území České republiky (dále jen doba konání soutěže ).

Soutěž probíhá od 9:00h 4. dubna do 21:00h 13. dubna 2014 na území České republiky (dále jen doba konání soutěže ). PRAVIDLA SOUTĚŽE O SKÚTR EGO S OC ŠESTKA ZÁTOR a POŘ Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost RTC Production s.r.o. se sídlem: Plzeňská 1270/97, 150 00, Praha 5, IČ: 24187682, DIČ CZ 24187682,

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE UKAŽ DŮM, VYHRAJ Kč

PRAVIDLA SOUTĚŽE UKAŽ DŮM, VYHRAJ Kč PRAVIDLA SOUTĚŽE UKAŽ DŮM, VYHRAJ 10.000 Kč 1. Pořadatel soutěže Společnost TONDACH Česká republika, s.r.o., se sídlem Bělotínská 722, 753 18 Hranice, IČ: 25828584, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu

Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu Úplné znění podmínek soutěže FIAT Získejte tankovací kartu 1. Předmět 1.1. Tento dokument obsahuje výhradní a úplnou úpravu pravidel soutěže FIAT Získejte tankovací kartu (dále jako soutěž ). Tato pravidla

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE A330 s Českými aeroliniemi a.s. (dále jen pravidla soutěže )

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE A330 s Českými aeroliniemi a.s. (dále jen pravidla soutěže ) PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE A330 s Českými aeroliniemi a.s. (dále jen pravidla soutěže ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem reklamní soutěže A330 s Českými aeroliniemi a.s. (dále jen soutěž )

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Pošli message Ježíškovi (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: MASPEX Czech s.r.o., Sokolovská 100/94, Praha 8 Karlín, 186 00, IČ 25716379, zapsaný v

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE VYHRAJTE LET NASLEPO S ČESKÝMI AEROLINIEMI (dále jen pravidla soutěže )

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE VYHRAJTE LET NASLEPO S ČESKÝMI AEROLINIEMI (dále jen pravidla soutěže ) PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE VYHRAJTE LET NASLEPO S ČESKÝMI AEROLINIEMI (dále jen pravidla soutěže ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem reklamní soutěže Vyhrajte let naslepo s Českými aeroliniemi

Více

Pravidla soutěže Svěží s věží

Pravidla soutěže Svěží s věží Pravidla soutěže Svěží s věží Pořadatel soutěže: Pořadatelem soutěže je společnost Lactalis CZ, s.r.o., Líbalova 2348/1, PSČ: 149 00, Praha 4 - Chodov, IČ: 27132471, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline!

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline! Úplná pravidla soutěže Vyhrajte s Philips Coreline! Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte s Philips Coreline (dále jen soutěž ). Tato pravidla mohou být pozměněna pouze

Více

Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách

Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách Úplná pravidla soutěže Kvíz o jablkách Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Kvíz o jablkách (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. DestinaCZe Soutěž probíhá na území České republiky v době od do (dále jen doba konání soutěže ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE. DestinaCZe Soutěž probíhá na území České republiky v době od do (dále jen doba konání soutěže ). PRAVIDLA SOUTĚŽE DestinaCZe 2016 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže je Česká centrála cestovního ruchu CzechTourism, se sídlem Vinohradská 46, Praha 2, 120 41, IČ: 492 77 600 (dále jen pořadatel

Více

Pravidla soutěže a souhlas se zpracováním osobních údajů - soutěž ING Uzdrav lvíčka

Pravidla soutěže a souhlas se zpracováním osobních údajů - soutěž ING Uzdrav lvíčka Pravidla soutěže a souhlas se zpracováním osobních údajů - soutěž ING Uzdrav lvíčka 1. PROVOZOVATEL SOUTĚŽE Provozovatelem soutěže je Nydrle Digital s.r.o. se sídlem Praha 2, Vyšehradská 1349/2, PSČ 128

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Holiday World 2013 s Českými aeroliniemi a.s. (dále jen pravidla soutěže )

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Holiday World 2013 s Českými aeroliniemi a.s. (dále jen pravidla soutěže ) PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE Holiday World 2013 s Českými aeroliniemi a.s. (dále jen pravidla soutěže ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem reklamní soutěže Holiday World 2013 s Českými aeroliniemi

Více

Úplná pravidla marketingové soutěže. Topte levně, bavte se chytře!

Úplná pravidla marketingové soutěže. Topte levně, bavte se chytře! Úplná pravidla marketingové soutěže Topte levně, bavte se chytře! Účelem tohoto dokumentu je stanovit úplná a jasná pravidla soutěže (dále jen pravidla ) Topte levně, bavte se chytře (dále jen soutěž ).

Více

Pravidla soutěže Air France

Pravidla soutěže Air France Pravidla soutěže Air France I. Obecná ustanovení 1. Soutěž Air France (dále jen soutěž ) probíhá na profilu Hitrádia City 93,7 FM na sociální síti Facebook v období od 11.12.2018 do 20.12.2018. 2. Organizátorem

Více

Pravidla pro soutěže na facebookovém profilu HUMER CZ

Pravidla pro soutěže na facebookovém profilu HUMER CZ Pravidla pro soutěže na facebookovém profilu HUMER CZ Pravidla soutěže vyhlášené dne 3., 10. a 17. 12. 2017 na Facebooku HUMER CZ Soutěž HUMER Adventní kalendář 1 1. Pořadatel Pořadatelem soutěže je společnost

Více

Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard

Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard Pravidla soutěže Vyhraj TIGER snowboard Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel marketingové soutěže nazvané Vyhraj TIGER snowboard (dále jen soutěž). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně

Více

ZKRÁCENÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE

ZKRÁCENÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE ZKRÁCENÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE Pro účast v soutěži je potřeba dát like FB stránce Excelent. Úplné znění podmínek soutěže s názvem Mystic SK8 Shot naleznete níže. Fanoušek Gambrinus Excelent je do slosování

Více

Pořadatelem a organizátorem soutěže Špindl Bike Pass ZDARMA! (dále jen "soutěž")

Pořadatelem a organizátorem soutěže Špindl Bike Pass ZDARMA! (dále jen soutěž) PRAVIDLA A PODMÍNKY SOUTĚŽE 1. Pořadatel a organizátor soutěže: Pořadatelem a organizátorem soutěže Špindl Bike Pass ZDARMA! (dále jen "soutěž") je společnost MELIDA, a.s., se sídlem Špindlerův Mlýn 281,

Více

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE VYHRAJTE LET NASLEPO S ČESKÝMI AEROLINIEMI (dále jen pravidla soutěže )

PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE VYHRAJTE LET NASLEPO S ČESKÝMI AEROLINIEMI (dále jen pravidla soutěže ) PODROBNÁ PRAVIDLA MARKETINGOVÉ SOUTĚŽE VYHRAJTE LET NASLEPO S ČESKÝMI AEROLINIEMI (dále jen pravidla soutěže ) 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem reklamní soutěže Vyhrajte let naslepo s Českými aeroliniemi

Více

Pravidla soutěže. Cesta vzhůru 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE

Pravidla soutěže. Cesta vzhůru 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE Pravidla soutěže Cesta vzhůru 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE Organizátorem soutěže je společnost Next Generation Solution, s.r.o. se sídlem: Praha 5, Kováků 24/554, 150 00 zapsaná v obchodním rejstříku vedeném

Více

Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT. (dále jen Pravidla )

Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT. (dále jen Pravidla ) Pravidla soutěže o VOUCHER NA LETENKY DO ATHÉN A ZPĚT (dále jen Pravidla ) 1. Pořadatel a organizátor soutěže 1.1. Pořadatelem a organizátorem soutěže je společnost STUDENT AGENCY TRAVEL k.s., se sídlem

Více

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž Eurest Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže Eurest. Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené

Více

Termín soutěže: od do (12.00 hod.)

Termín soutěže: od do (12.00 hod.) Pravidla studentské soutěže Profesia Termín soutěže: od 1. 4. 2019 do 20. 6. 2019 (12.00 hod.) Výhry: Hlavní výhra: 5.000 Kč Doprovodné výhry: Počet výher: 6 infoto.cz - stylový digitální fotoaparát affekt.cz

Více

Úplná pravidla soutěže Vypečené léto

Úplná pravidla soutěže Vypečené léto Úplná pravidla soutěže Vypečené léto 1. Pořadatelem soutěže je společnost GoodMills Česko s.r.o., se sídlem Českomoravská 2420/15, Libeň, 190 00 Praha 9, IČ 26766698 (dále jen Pořadatel ). Organizačním

Více

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ).

Tento dokument obsahuje úplná a závazná pravidla soutěže Nákupy s apkou (dále jen Pravidla ). Soutěž NÁKUPY S APKOU (dále jen Soutěž ) PRAVIDLA SOUTĚŽE I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Pořadatelem soutěže je společnost Tesco Stores ČR a.s., se sídlem Praha 10, Vršovická 1527/68b, PSČ 100 00, IČ: 453 08 314,

Více

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky.

Fotosoutěž probíhá od 20. února 2008 /0:00 h/ do 6. dubna 2008 /23:59 h/, a to na území České republiky. OFICIÁLNÍ PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE O2 ELH 2007/2008 1/Organizátor Společnost BPA sport marketing a.s., se sídlem Těšnov 1/1059, 110 00 Praha 1, IČ: 25069764, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským

Více

Tato pravidla se týkají Fotosoutěže Cestování bez starostí (dále jen soutěž ).

Tato pravidla se týkají Fotosoutěže Cestování bez starostí (dále jen soutěž ). Pravidla soutěže Tato pravidla se týkají Fotosoutěže Cestování bez starostí (dále jen soutěž ). Tato soutěž není jakkoliv sponzorována, podporována nebo spravována společností Facebook, Inc. Nebo Facebook

Více

Pravidla soutěže "Galerie zbloudilých vánočních dárků" (dále jen "Pravidla")

Pravidla soutěže Galerie zbloudilých vánočních dárků (dále jen Pravidla) Pravidla soutěže "Galerie zbloudilých vánočních dárků" (dále jen "Pravidla") Tato pravidla upravují podmínky spotřebitelské Soutěže "Galerie zbloudilých vánočních dárků" (dále jen "Soutěž"), která probíhá

Více

Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM

Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM Pravidla letní soutěže UŽIJTE SI LÉTO S HAMÁNKEM Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který zcela, jasně a závazně upravuje pravidla soutěže s názvem Užijte si léto s Hamánkem. Pravidla soutěže jsou

Více

Pravidla soutěže společnosti Shell Czech Republic a.s. O NEJHEZČÍ OBRÁZEK ČERPACÍ STANICE BUDOUCNOSTI ANEB JAK BUDE VYPADAT ČERPACÍ STANICE ZA 25 LET

Pravidla soutěže společnosti Shell Czech Republic a.s. O NEJHEZČÍ OBRÁZEK ČERPACÍ STANICE BUDOUCNOSTI ANEB JAK BUDE VYPADAT ČERPACÍ STANICE ZA 25 LET Pravidla soutěže společnosti Shell Czech Republic a.s. O NEJHEZČÍ OBRÁZEK ČERPACÍ STANICE BUDOUCNOSTI ANEB JAK BUDE VYPADAT ČERPACÍ STANICE ZA 25 LET ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR A POŘADATEL SOUTĚŽE

Více

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY

PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY PRAVIDLA SMS SOUTĚŽE O CENY společnosti 2015 COOP Mobil s.r.o. Veškerá práva vyhrazena. Tento dokument a informace v něm obsažené jsou výhradním vlastnictvím společnosti COOP Mobil s.r.o. Žádná část tohoto

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže ZÁŘIVÝ KALENDÁŘ (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: Marionnaud Parfumeries DIVA CENTER

Více

Pravidla soutěže Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER

Pravidla soutěže Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER Pravidla soutěže Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel marketingové soutěže nazvané Vyhraj snowboard nebo lyže TIGER (dále jen Soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem,

Více

Soutěž se koná od do na Facebook stránce PANDORA Česká republika https://www.facebook.com/pandoraczechrepublic/

Soutěž se koná od do na Facebook stránce PANDORA Česká republika https://www.facebook.com/pandoraczechrepublic/ Pravidla soutěže DEN MATEK Soutěž se koná od 29. 4. 2016 do 8. 5. 2016 na Facebook stránce PANDORA Česká republika https://www.facebook.com/pandoraczechrepublic/ (profil společnosti PANDORA a.s.). 1. ORGANIZÁTOR

Více

2. Termín konání akce a výrobky zapojené do akce

2. Termín konání akce a výrobky zapojené do akce 1. Pořadatel a administrátor Oficiální pravidla propagační akce pro spotřebitele První opravdový holicí strojek Pořadatelem propagační akce pro spotřebitele První opravdový holicí strojek (dále jen akce

Více

Pořadatelem ani organizátorem není provozovatel elektronické sociální sítě Facebook (dále jen síť Facebook ).

Pořadatelem ani organizátorem není provozovatel elektronické sociální sítě Facebook (dále jen síť Facebook ). 1. Úplná pravidla soutěže Tajná ingredience 2015: Odhalte tajemství jedinečné chuti Níže uvedený text představuje úplná pravidla soutěže Tajná ingredience 2015: Odhalte tajemství jedinečné chuti (dále

Více

Úplná pravidla Fotosoutěž s filmem Backstage

Úplná pravidla Fotosoutěž s filmem Backstage Úplná pravidla Fotosoutěž s filmem Backstage Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel Fotosoutěže s filmem Backstage (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně

Více

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku

Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku Úplná pravidla soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Vyhrajte dovolenou od Invia a každou hodinu knížku (dále jen soutěž

Více

Soutěž probíhá v termínu od 26. února do 17. března 2013 na území České republiky.

Soutěž probíhá v termínu od 26. února do 17. března 2013 na území České republiky. Pravidla soutěže ÚPLNÁ PRAVIDLA SOUTĚŽE 1. ORGANIZÁTOR a POŘADATEL SOUTĚŽE Organizátorem a pořadatelem soutěže je společnost ECE Projektmanagement Praha s.r.o., se sídlem: Na Příkopě 583/15, 110 00 Praha

Více

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru.

1. Soutěžním kolem je soutěžní den, v jehož průběhu má každý účastník soutěže možnost získat výhru. Pravidla soutěže Kdopak to mluví? I. Obecná ustanovení II. 1. Soutěž Kdopak to mluví? (dále jen soutěž ) probíhá v rozhlasovém vysílání radia City 93,7 FM v termínu od 09. 10. 2015 do 31. 12. 2015 nebo

Více

Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7

Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7 Všeobecná pravidla soutěže pro členy Věrnostního program Centra Černý most: Soutěž vyhraj iphone 7 I. Pořadatel a organizátor soutěže Soutěž Soutěž vyhraj iphone 7 (dále jen soutěž ) bude probíhat na stránkách:

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE Czech it up!

PRAVIDLA SOUTĚŽE Czech it up! PRAVIDLA SOUTĚŽE Czech it up! 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE Organizátorem soutěže je společnost AC&C, Public Relations, s.r.o. se sídlem Čistovická 249/11, PSČ 163 00, Praha 6 - Řepy, IČ 251 12 716, zapsaná v

Více

Doba trvání soutěže je od 12.9.2014 od 12:00 hod. do 12.10.2014 do 23:59 hod. (dále jen doba konání soutěže ).

Doba trvání soutěže je od 12.9.2014 od 12:00 hod. do 12.10.2014 do 23:59 hod. (dále jen doba konání soutěže ). ÚPLNÁ PRAVIDLA FOTOSOUTĚŽE 4. narozeniny Clubcard A. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Vyhlašovatelem soutěže a tedy přislibujícím a poskytovatelem výher je společnost Tesco Stores ČR, a.s., se sídlem Praha 10, Vršovická

Více

3.2. Soutěž probíhá na elektronických stránkách Pořadatele na adrese

3.2. Soutěž probíhá na elektronických stránkách Pořadatele na adrese 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Těmito pravidly (dále též jen Pravidla") se řídí spotřebitelská soutěž pořádaná Pořadatelem (jak je definován níže) (dále jen Soutěž ) 1.2. Soutěž se řídí též příslušnými právními

Více

Soutěž Ježíšek v Haniel soutěž o 3 dárkové poukazy na služby salonu Haniel s platností do

Soutěž Ježíšek v Haniel soutěž o 3 dárkové poukazy na služby salonu Haniel s platností do Soutěž Ježíšek v Haniel soutěž o 3 dárkové poukazy na služby salonu Haniel s platností do 31.12. 2017. Soutěže Ježíšek v Haniel se může zúčastnit každý jednotlivec splňující podmínky uvedené v jejích pravidlech,

Více

Pravidla soutěže PE-POff

Pravidla soutěže PE-POff Pravidla soutěže PE-POff I.Úvodní ustanovení 1. Tato pravidla soutěže PE-POff (dále jen Pravidla" a Soutěž ) stanoví závazná práva a povinnosti účastníků Soutěže. 2. Pořadatelem Soutěže je Severochema,

Více

Podrobná pravidla spotřebitelské soutěže na podporu kvalitních výrobků S Klasáčkem na cestách

Podrobná pravidla spotřebitelské soutěže na podporu kvalitních výrobků S Klasáčkem na cestách Podrobná pravidla spotřebitelské soutěže na podporu kvalitních výrobků S Klasáčkem na cestách Tato pravidla soutěže upravují spotřebitelskou soutěž propagující kvalitní výrobky, označené těmito značkami

Více

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Nominuj Sedlčanského Grilmistra

Oficiální pravidla a podmínky soutěže Nominuj Sedlčanského Grilmistra Oficiální pravidla a podmínky soutěže Nominuj Sedlčanského Grilmistra Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže (dále již jen pravidla soutěže ) Nominuj Sedlčanského grilmistra (dále již

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Letní soutěž PVZP o ceny pro klienty Pojišťovny VZP, a.s.

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Letní soutěž PVZP o ceny pro klienty Pojišťovny VZP, a.s. ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Letní soutěž PVZP o ceny pro klienty Pojišťovny VZP, a.s. Preambule: Účelem níže uvedených ustanovení je úplná úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen Pravidla ) SOUTĚŽ

Více

Pravidla Vánoční soutěže Vyhraj s balíkem 2015

Pravidla Vánoční soutěže Vyhraj s balíkem 2015 Pravidla Vánoční soutěže Vyhraj s balíkem 2015 Organizátorem soutěže je: Ogilvy & Mather spol. s.r.o. Praha 7, Přívozní 2A, č.p. 1064, PSČ 17000 IČ: 45794511 DIČ: CZ45794511 Společnost zapsána v Obchodním

Více

Úplná pravidla soutěže Fotbalová jízda

Úplná pravidla soutěže Fotbalová jízda Úplná pravidla soutěže Fotbalová jízda (dále jen soutěž) 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE Organizátorem soutěže je společnost Concept One, a.s., se sídlem Praha 1, U Bulhara 3, PSČ 110 00, zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Pravidla projektu Balakryl RECY věci

Pravidla projektu Balakryl RECY věci Pravidla projektu Balakryl RECY věci 1. Pořadatelé Pořadatelem projektu je: společnost PPG DECO CZECH, a.s. se sídlem Břasy 223, 338 24, IČ 26052555, zapsána v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE MAGNESIA RED o iphone 7 RED

PRAVIDLA SOUTĚŽE MAGNESIA RED o iphone 7 RED PRAVIDLA SOUTĚŽE MAGNESIA RED o iphone 7 RED JAK TO FUNGUJE? 1. Vyfoť Udělej fotku, která nejlíp vystihne sílu, energii a vášeň nové brusinkové Magnesie RED. A malá nápověda téma foto mozaiky je Síla červené.

Více

KOMPLETNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE SAZKABET CUP K MS V HOKEJI 2015

KOMPLETNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE SAZKABET CUP K MS V HOKEJI 2015 KOMPLETNÍ PRAVIDLA SOUTĚŽE SAZKABET CUP K MS V HOKEJI 2015 Tento text obsahuje závazná pravidla a podmínky soutěže SAZKABET CUP 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže SAZKABET CUP (dále jen soutěž )

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Vyhrajte digitální zrcadlovku Canon EOS 100D s Red Bull Leteckým dnem!"

PRAVIDLA SOUTĚŽE. Vyhrajte digitální zrcadlovku Canon EOS 100D s Red Bull Leteckým dnem! PRAVIDLA SOUTĚŽE Vyhrajte digitální zrcadlovku Canon EOS 100D s Red Bull Leteckým dnem!" 1. ORGANIZÁTOR SOUTĚŽE Organizátorem soutěže s názvem Vyhrajte digitální zrcadlovku Canon EOS 100D s Red Bull Leteckým

Více

Pravidla fotografické soutěže PRO MLADÉ TALENTY

Pravidla fotografické soutěže PRO MLADÉ TALENTY Pravidla fotografické soutěže PRO MLADÉ TALENTY 1. POŘADATEL SOUTĚŽE Pořadatelem soutěže je společnost České dráhy, a.s., IČ: 70994226, se sídlem Praha 1, nábř. L. Svobody 1222, PSČ 110 15 (dále jen organizátor

Více

NEJVĚTŠÍ GALERIE FANOUŠKŮ KABÁTU V HISTORII

NEJVĚTŠÍ GALERIE FANOUŠKŮ KABÁTU V HISTORII Pravidla soutěže NEJVĚTŠÍ GALERIE FANOUŠKŮ KABÁTU V HISTORII Pořadatel soutěže: Plzeňský Prazdroj, a.s., U Prazdroje 7, 304 97 Plzeň, Česká republika Organizátor soutěže: Kubis Interactive SRL, Spatarului

Více

Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika

Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika Reklamní akce Soutěž o dvoufázový sprej Elseve od značky L ORÉAL Paris vhodný pro tvůj typ vlasů Česká republika 1. Pravidla soutěže Předmětem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel (dále jen

Více

Kousek Ostravy Pravidla soutěže

Kousek Ostravy Pravidla soutěže Kousek Ostravy Pravidla soutěže Tento dokument obsahuje úplné znění pravidel marketingové soutěže Kousek Ostravy (dále jen pravidla ). Tato soutěž je určena výhradně pro osoby starší 18 let! (dále viz.

Více

Sdílej zážitky a jezdi s Elanem

Sdílej zážitky a jezdi s Elanem Sdílej zážitky a jezdi s Elanem Všeobecné podmínky akce 1 Vymezení pojmů 1.1 Pořadatel, Organizátor Pořadatelem a organizátorem akce je INA SPORT spol. s r. o., se sídlem Dusíkova 3/794, 638 00 Brno, Czech

Více

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE

STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE STATUT A ÚPLNÉ ZNĚNÍ PRAVIDEL SOUTĚŽE Soutěž o lístky na MS IIHF v ledním hokeji 2015 Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže Horeca. Tento statut je jediným dokumentem, který

Více

Pravidla soutěžních příspěvků na facebookovém profilu OC Novodvorská Plaza

Pravidla soutěžních příspěvků na facebookovém profilu OC Novodvorská Plaza Pravidla soutěžních příspěvků na facebookovém profilu OC Novodvorská Plaza PRAVIDLA SOUTĚŽE (dále jen Pravidla ) 1. SOUTĚŽ Tato Pravidla obsahují úplná pravidla a soutěžní podmínky jednotlivých soutěží

Více

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Letní soutěž PVZP o ceny pro klienty Pojišťovny VZP, a.s.

ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Letní soutěž PVZP o ceny pro klienty Pojišťovny VZP, a.s. ÚPLNÁ PRAVIDLA soutěže Letní soutěž PVZP o ceny pro klienty Pojišťovny VZP, a.s. Preambule: Účelem níže uvedených ustanovení je úplná úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen Pravidla ) SOUTĚŽ

Více

Úplná pravidla soutěže Soutěž s Klasáčkem

Úplná pravidla soutěže Soutěž s Klasáčkem Úplná pravidla soutěže Soutěž s Klasáčkem Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Soutěž s Klasáčkem (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje

Více

Pravidla soutěže. o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax mini 9. Velikost balení. Název výrobku o.b. Original Normal. o.b.

Pravidla soutěže. o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax mini 9. Velikost balení. Název výrobku o.b. Original Normal. o.b. Pravidla soutěže o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax mini 9 Tato pravidla obsahují úplnou úpravu spotřebitelské soutěže o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax mini 9 ( Soutěž ) ke dni zahájení Soutěže ( Pravidla

Více

Smyslem tohoto statutu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže "Zahradní

Smyslem tohoto statutu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže Zahradní Smyslem tohoto statutu je úplná a jasná úprava pravidel spotřebitelské soutěže "Zahradní soutěž" aplikace pro Facebook" (dále jen"soutěž"). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE O TŘI ZÁJEZDY DO MEXIKA S XINDLEM X NA HITRÁDIU (dále jen pravidla ) I. Pořádání soutěže

PRAVIDLA SOUTĚŽE O TŘI ZÁJEZDY DO MEXIKA S XINDLEM X NA HITRÁDIU (dále jen pravidla ) I. Pořádání soutěže PRAVIDLA SOUTĚŽE O TŘI ZÁJEZDY DO MEXIKA S XINDLEM X NA HITRÁDIU (dále jen pravidla ) I. Pořádání soutěže 1. Soutěž O TŘI ZÁJEZDY DO MEXIKA S XINDLEMX NA HITRÁDIU (dále jen soutěž ) probíhá na internetových

Více

Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen

Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen Pravidla prvního kola soutěže Pepsi Výzva červen 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tato pravidla (dále jen pravidla ) upravují podmínky spotřebitelské soutěže nazvané Pepsi výzva červen (dále též jen soutěž ).

Více

Pravidla soutěže. o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax Mini 9. Velikost balení. Název výrobku o.b. Original Normal. o.b.

Pravidla soutěže. o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax Mini 9. Velikost balení. Název výrobku o.b. Original Normal. o.b. Pravidla soutěže o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax Mini 9 Tato pravidla obsahují úplnou úpravu spotřebitelské soutěže o.b. - Soutěž o fotoaparáty Instax Mini 9 ( Soutěž ) ke dni zahájení Soutěže ( Pravidla

Více

ING Konto pravidla soutěže verze platná od

ING Konto pravidla soutěže verze platná od ING Konto pravidla soutěže verze platná od 19.8. 2016 I. Organizátor soutěže 1. Organizátorem soutěže je: Media Park s.r.o. IČ: 27376371 zastoupená Lukášem Nádvorníkem, jednatelem zapsaná v obchodním rejstříku

Více

Vyhraj Somersby na celý rok!

Vyhraj Somersby na celý rok! Úplná pravidla soutěže Vyhraj Somersby na celý rok! Smyslem tohoto dokumentu je úprava pravidel soutěže nazvané Vyhraj Somersby na celý rok! (dále jen soutěž ). Tato úplná pravidla jsou jediným dokumentem,

Více

Pravidla upravující podmínky Soutěže jsou v plném znění dostupná v záložce Soutěže na www.applikace.cz.

Pravidla upravující podmínky Soutěže jsou v plném znění dostupná v záložce Soutěže na www.applikace.cz. Pravidla soutěže (dále jen Pravidla ) I. Obecná ustanovení GODS, s.r.o. se sídlem Šenovská 43, 180 00 Praha 8; IČ 45 78 79 56 (dále jen Pořadatel ), vyhlašuje na stránkách www.applikace.cz (dále Soutěžní

Více

LETNÍ FOTOSOUTĚŽ O TEPLO ZDARMA PRAVIDLA SOUTĚŽE

LETNÍ FOTOSOUTĚŽ O TEPLO ZDARMA PRAVIDLA SOUTĚŽE LETNÍ FOTOSOUTĚŽ O TEPLO ZDARMA PRAVIDLA SOUTĚŽE A. Úvod 1. Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který stanoví úplná a závazná pravidla pro konání reklamní soutěže LETNÍ FOTOSOUTĚŽ O TEPLO ZDARMA (dále

Více

5. Určení výherců, výhry

5. Určení výherců, výhry Pravidla soutěže: McWrap Fusion Účelem tohoto dokument je úplně a jasně upravit pravidla marketingové soutěže McWrap Fusion, jejíž podstatou je správné složení Wrapu a možnost za nejrychlejší čas vyhrát

Více

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR.

Soutěž je podporovaná prostřednictvím reklamy na Facebook stránce Albert ČR. Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže o designový nůž Sambonet (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazněupravuje pravidla uvedené soutěže. K účasti

Více

Statut a pravidla soutěže

Statut a pravidla soutěže Statut a pravidla soutěže Smyslem tohoto statutu je úprava pravidel spotřebitelské soutěže (dále jen soutěž ). Tento statut je jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené soutěže ve vztahu

Více

PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ).

PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ). PRAVIDLA SOUTĚŽE RELAX BOJOVKA O DVĚ MÍSTA NA GEEKCAMPU (dále jen soutěž ). I. Pořadatel a organizátor soutěže Pořadatel soutěže: MASPEX Czech s.r.o., Sokolovská 100/94, Praha 8 Karlín, 186 00, IČ 25716379,

Více

HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY!

HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY! HRAJ A VYHRAJ s LEGO CITY! Kupte si v období 1.6 31.7. 2015 libovolný výrobek z produktové řady LEGO CITY v prodejnách TESCO a vyhrajte stavebnici LEGO City Hlubinná ponorka. Vyhrává každý 10. účastník

Více

Pravidla marketingové soutěže

Pravidla marketingové soutěže Pravidla marketingové soutěže Finish - soutěž o myčku na Penny Účelem tohoto dokumentu je stanovení úplných a přesných pravidel spotřebitelské soutěže: Finish - soutěž o myčku na Penny (dále jen soutěž

Více

Úplná pravidla Eko- třída

Úplná pravidla Eko- třída Úplná pravidla Eko- třída Účelem tohoto dokumentu je úplná a jasná úprava pravidel soutěže Eko- třída (dále jen soutěž ). Tato pravidla jsou jediným dokumentem, který závazně upravuje pravidla uvedené

Více

Úplná pravidla soutěže

Úplná pravidla soutěže Úplná pravidla soutěže 1 Úvod 1.1 Účelem tohoto dokumentu Úplná pravidla soutěže (dále jen Úplná pravidla ) je úplná a jasná úprava podmínek soutěží pořádaných společností PackWay s.r.o. (dále jen PackWay

Více

Pravidla aktivity #milujemebohemku

Pravidla aktivity #milujemebohemku Pravidla aktivity #milujemebohemku Název soutěže: #milujemebohemku Pořadatel soutěže: BOHEMIA SEKT, s.r.o., Smetanova 220, 332 02 Starý Plzenec, společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským

Více