LEGIONÁŘSKÁ. Zápis ze zasedání Republikového výboru ČsOL dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "LEGIONÁŘSKÁ. Zápis ze zasedání Republikového výboru ČsOL dne"

Transkript

1 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, PRAHA 2 TEL , Zápis ze zasedání Republikového výboru ČsOL dne Přítomni: Br. P. Budinský, sstr. A. Ditrichová, br. J. Hofrichter, br. S. Švidek, br. P. Majer, br. D. Povolný, br. B. Páral, br. J. Vegner, br. J. Přerovský, br. R. Lysoněk, br. F. Bobek, br. V. Janouch, br. M. Čajdík, br. K. Černoch, br. K. Ludvík, br. V. Seidl, br. V. Kuchynka, br. M. Voleman, br. T. Pilvousek, br. V. Beke, br. P. Skácel, br. A. Petroš, br. M. Ţufa- Kunčo, br. V. Krejčí, br. J. Šimčík, sstr. S. Tůmová, br. I. Čiliak, br. P. Hozlár, br. A. Štícha, br. T. Mirkovič, br. J. Matulík, sstr. L. Benešová, br. J. Vlasák, sstr. L. Šnajdrová, br. M. Mojţíš, br. Z. Hruška, br. V. Urban, br. J. Novák, br. Z. Pavlík, br. L. Paleček, br. J. Hovorka (41) V sále přítomno 41 členů RV. Za ÚRK: br. J. Bujňák ad 1) Jednání zahájil br. P. Budinský v hod. ad 2) Br. P. Budinský přivítal všechny přítomné členy RV a hosty a vyzval k určení zapisovatele a ověřovatele zápisu. Jako zapisovatele navrhl sstr. A. Lejtnarovou. Usnesení: RV ČsOL schvaluje jako zapisovatele sstr. A. Lejtnarovou. Jako ověřovatele zápisu navrhl br. P. Budinského a br. P. Hozlára Usnesení: RV ČsOL schvaluje jako ověřovatele br. P. Budinského a br. P. Hozlára. ad 3) Volba pracovních orgánů Br. P. Budinský navrhl mandátovou komisi v jednočlenném sloţení - br. M. Mojţíš. Usnesení: RV ČsOL schvaluje mandátovou komisi v jednočlenném složení br. M. Mojžíš. Br. P. Budinský navrhl návrhovou komisi v jednočlenném sloţení - br. P. Budinský. Usnesení: RV ČsOL po projednání schválil návrhovou komisi v jednočlenném složení br. P. Budinský.

2 ad 4) Schválení hostů Br. P. Budinský poţádal členy RV o schválení hostů: br. L. Lenk, sstr. A. Lejtnarová, sstr. D. Nosková, sstr. M. Lejtnarová, br. L. Čilipka, br. B. Růţička, sstr. M. Zelinková, br. R. Trávnický, br. M. Kratochvíla, br. I. Maurery, br. Z. Ludka, br. T. Netopil, sstr. Z. Hofmanová, br. F. Trávníček, br. I. Novotný, br. J. Hasinec, br. J. Novenko, br. J. Charfreitag, sstr. A. Hofrichterová, p. J. Lenková, br. V. Zavadil (21) Usnesení: RV ČsOL schvaluje přítomné hosty. ad 5) Br. P. Budinský předloţil připravený program a poţádal členy RV o jeho schválení. Program: 1. Zahájení 2. Určení zapisovatele a ověřovatele zápisu 3. Volba pracovních orgánů 4. Schválení hostů 5. Schválení programu 6. Ekonomická situace a) Stav účtu k b) Schválení hospodářského výsledku 2012 c) Plnění rozpočtu d) Revize rozpočtu 7. Nabídka prodeje pozemku pod hotelem Ankora 8. Kooptace RV a lustrační osvědčení členů RV ČsOL - plnění usnesení sněmu 9. Památný den ČsOL Blok předsedů jednot a) Uvolnění příspěvku jednotám b) Čerpání zdravotní a sociální pomoci c) Akce MO a ČsOL 2013 i) Shrnutí akcí ii) Upoutávka na následující akce d) Výběr akcí za uplynulé období i) Oheň (bez)naděje ii) Battlefield iii) Pouť Bachmač-Sokolovo iv) Pouť Darney v) Cyklořejezd Košáriská-Hodonín vi) Legionářský marš e) Znak ČsOL f) Čerpání dotací 2013 g) Plán činnosti 2014 h) OPLZZ i) Informace o udělení ocenění j) WEB ČsOL k) Nadační fond Legie 100 l) Výzva jednoty Břeclav 11. Různé

3 a) Texas krajanský spolek b) Ţádost o vydání oficiálního stanoviska k navázání spolupráce a součinnosti s partnerskou organizací sdruţující legionáře Ukrajiny 12. Závěr Usnesení: RV ČsOL po projednání a doplnění (bodu 11 b) schvaluje navržený program. Hlasování: ad 6) Ekonomická situace a) Stav účtu k Br. M. Mojţíš seznámil RV se stavem účtu k viz příloha zápisu. Usnesení: RV ČsOL bere na vědomí stav účtu k b) Schválení hospodářského výsledku 2012 Br. M. Mojţíš seznámil RV s tím, ţe ČsOL má svého daňového poradce, který zpracovává naše daňové přiznání a proto podáváme daňové přiznání aţ k Br. M. Mojţíš sdělil, ţe dnes zasedá 1. republikový výbor od června a proto nyní předkládá ke schválení výkaz zisků a ztrát. Následně popsal jednotlivé poloţky výkazu a rozvahy viz příloha zápisu. Usnesení: RV ČsOL po projednání schvaluje hospodářský výsledek činnosti ČsOL za rok 2012 a ukládá jej zapracovat do výroční zprávy. Hlasování: Br. P. Budinský vzhledem k návaznosti navrhl projednat bod c) Plnění rozpočtu a hned bod d) Revizi rozpočtu a po odhlasování usnesení bodu d) teprve schválit usnesení bodu c). c) Plnění rozpočtu Br. M. Mojţíš informoval RV ČsOL, ţe předkládá přehled čerpání rozpočtu k , seznámil jednání RV po jednotlivých poloţkách, jak k tomuto termínu byl čerpán a naplňován schválený rozpočet ČsOL. Rozebral procentuálně plnění rozpočtu v jednotlivých oblastech a informoval jednání RV o propadu ve výnosové oblasti proti schválenému plánu- viz příloha zápisu. Usnesení: RV ČsOL po projednání schvaluje čerpání rozpočtu pro rok za 1-7/ 2013 a ukládá PRV realizovat rozpočet ČsOL pro rok 2013 dle schválené revize. Hlasování: d) Revize rozpočtu. Br. M. Mojţíš seznámil Republikový výbor s návrhem revize rozpočtu pro rok 2013, tak jak ji schválilo PRV ČsOL. Dále podrobně rozebral jednotlivé poloţky a detailně informoval jednání RV, jaké dopady budou mít škrty v rozpočtu v jednotlivých kapitolách tabulka s revizí rozpočtu je přílohou zápisu. Závěrem konstatoval, ţe v případě schválení úprav rozpočtu bude tento lehce přebytkový. Usnesení: RV ČsOL po projednání schvaluje zpracovanou revizi rozpočtu pro rok 2013 a ukládá orgánům odpovědným za jednotlivé položky rozpočtu dodržet stanovené částky.

4 ad 7) Nabídka prodeje pozemku pod hotelem Ankora Br. P. Budinský seznámil RV se záměrem bývalého nájemce, který navrhuje prodej pozemku ČsOL pod hotelem Ankora zájemci o koupi hotelu Ankora. Dle jeho informací vychází hodnota pozemku na základě znaleckých posudků na cca 45 mil. Kč. Tento návrh byl projednán na jednání SO a PRV a nebyl na jednání těchto orgánů doporučen. Vzhledem k tomu, ţe se jedná o návrh, který se týká majetku obce, je tento návrh předkládán i na jednání RV. Pokud by RV návrh podpořilo, bylo by nutno svolat dle stanov sněm ČsOL, vzhledem k tomu, ţe pouze sněm má v kompetenci nakládat s majetkem obce. Usnesení: RV ČsOL vzal informaci o možnosti prodeje pozemku pod hotelem Ancora na vědomí a po projednání schvaluje postup SO. ad 8) Kooptace RV a lustrační osvědčení členů RV ČsOL - plnění usnesení sněmu Br. P. Budinský seznámil RV ČsOL s navrhovanou kooptací z řad řádně zvolených náhradníků členů RV. Na kooptaci jsou navrhováni br. Josef Vaníček za Michala Riţáka br. Ladislav Černý za Jana Votavu, Jozef Vladař za Petra Poledníka. Za Jana Novenka jiţ náhradník není, jelikoţ sstr. Olga Picková, která byla původně sněmem zvolená své členství v ČsOL ukončila. Jednota má moţnost zvolit si svého zástupce, který můţe být přítomen na zasedání RV jako host za jednotu. Následně vystoupil br. Jan Novenko, který obhajoval své lustrační osvědčení. Usnesení: RV ČsOL schvaluje navrhovanou kooptaci z řad řádně zvolených druhých náhradníků členů RV jmenovitě: - za Ján Novenko nikdo Olga Picková (ukončila členství v ČsOL) - za Michal Rižák Josef Vaníček - za Jan Votava Ladislav Černý - za Petr Poledník Jozef Vladař RV ČsOL ukládá kooptovaným doložit lustrační osvědčení s termínem splnění do Hlasování: ad 9) Památný den ČsOL Br. P. Budinský předloţil návrh republikovému výboru na zavedení významného dne ČsOL a to coţ je dnem úmrtí arm. gen. Tomáše Sedláčka, čestného předsedy ČsOL. Usnesení: RV ČsOL po projednání schvaluje zavedení významného dne ČsOL a ukládá PRV připravit návrh významných a památných dnů ČsOL na příští jednání RV. Hlasování: ad 10) Blok předsedů jednot a) Uvolnění příspěvku jednotám Br. M. Mojţíš informoval o vyplacených příspěvcích jednotám. b) Čerpání zdravotní a sociální pomoci Sstr. A. Ditrichová seznámila RV a předsedy jednot s činností komise sociálně zdravotní, o ţádostech o SZP a jiţ uhrazených náhradách za léky a zdravotní pomůcky. Dále informovala o plnění memoranda mezi FN Motol a ČsOL.

5 c) Akce MO a ČsOL 2013 i. Shrnutí akcí ii. Upoutávka na následující akce Br. P. Hozlár shrnul akce pořádané v uplynulém pololetí, sdělil, ţe k dnešnímu dni bylo zrealizováno jiţ 56 akcí, 5 akcí bylo zrušeno a do konce roku zbývá zrealizovat 54 akcí. Vyzdvihl akce setkání přímých účastníků bojů na Valech, setkání s účastníky bojů Ostravské operace v dubnu v Ostravě, Letní tábor, kterého se zúčastnilo 26 dětí, akce v rámci projektu Vlčí máky válečným veteránům, připomínku vypálení obce Leţáky. Seznámil s akcemi plánovanými v následujícím období, jako např. Pocta válečným veteránům na Náměstí Jiřího z Poděbrad s vystoupením VUS Ondráš, akce Piava v Josefově, Akce Arco Itálie, Stráţ pod Ralskem , konference, Pohár předsedy v Brně. d) Výběr akcí za uplynulé období i. Oheň (bez)naděje ii. Battlefield iii. Pouť Bachmač-Sokolovo iv. Pouť Darney v. Cyklopřejezd Košáriská-Hodonín vi. Legionářský marš Organizátoři jednotlivých akcí br. F. Bobek, br. M. Mojţíš, br. J. Přerovský a br. P. Skácel podrobně popsali průběh jednotlivých akcí, jejich velký ohlas u účastníků a rovněţ plány do budoucna co se týče organizace těchto akcí v následujících letech. e) Znak ČsOL Br. T. Mirkovič seznámil RV se schválenou podobou znaku ČsOL viz příloha zápisu. Br. J. Charfreitag na základě poţadavku br. J. Přerovského přidá na web ČsOL podobu znaku ve formátu jpg. f) Čerpání dotací 2013 Br. M. Mojţíš informoval předsedy jednot o čerpání dotací v roce 2013 a jejich uzavírání. Upozornil, ţe je nutné dodrţet dodání všech dokladů do Po tomto termínu mohou dodat doklady pouze jednoty, které mají akce plánované na přelom listopadu a prosince. Ti co dodají doklady po nebudou mít tyto doklady proplacené, jelikoţ by nebylo moţné je doúčtovat. g) Plán činnosti 2014 Br. M. Mojţíš vysvětlil nutnost dodání plánů prací jednot do na ústředí ČsOL, zároveň poţádal o dodrţení předepsaných formulářů. Následně zdůraznil dodrţování termínů u plánovaných akcí. h) OPLZZ Br. K. Černoch informoval o úspěšném ukončení projektu OPLZZ, byl splněn ve všech bodech. Sdělil, ţe byla schválena jak monitorovací zpráva, tak audit a přišli i peníze z MPSV. Poděkoval všem členům realizačního týmu a na závěr sdělil, ţe projektem prošlo přes 400 válečných veteránů.

6 i) Informace o udělení ocenění Br. J. Vlasák informoval o schválených návrzích na ocenění seznam oceněných pro udělení k je přílohou zápisu. j) WEB ČsOL Br. J. Charfreitag seznámil předsedy jednot s webovými stránkami ČsOL, poţádal o zpětnou vazbu, kritiku, návrhy na vylepšení a odezvu na tyto stránky a projekty ČsOL ze strany jednot. Opětovně byla vysvětlena moţnost zřízení vlastního webu jednotlivých jednot. k) Nadační fond Legie 100 Br. M. Mojţíš v krátkosti informoval, ţe v loňském roce byl zaloţen Nadační fond Legie 100. Svou činnost začal vykazovat jiţ v závěru loňského roku, avšak hlavní činnost se rozjela naplno v letošním. Podařilo se získat pověřence pro Jihomoravský kraj br. F. Trávníčka, kterému se podařilo získat významného sponzora. Do projektu se zapojilo díky br. F. Távníčkovi jiţ cca 30 obcí. l) Výzva jednoty Břeclav Výzva nebyla přednesena. Usnesení: RV ČsOL po projednání bere na vědomí uvedené informace a ukládá delegátům seznámit své jednoty s obsahem jednání Bloku předsedů jednot. Hlasování: ad 11) Různé a) Texas krajanský spolek Br. P. Budinský informoval, ţe se do dnešního dne nepodařilo najít v Texasu, v postiţeném městečku partnera, z místní radnice se nikdo neozývá a nedaří se navázat kontakty. Z ministerstva zahraničí jsme dostali návrh, abychom jim zaslali peníze, a ministerstvo zahraničí je pošle jako dar České republiky. Sdělil, ţe mu nepřipadá vhodné zasílat peníze vybrané Československou obcí legionářskou jako dar České republiky, přítomni členové republikového výboru vyjádřili shodný názor a trvají na tom, zaslat dar za Československou obec legionářskou, pokud se ovšem najde způsob jak vybrané peníze předat. Br. P. Budinský navrhuje vyčkat odpovědi z diplomatického sboru, jestli vůbec má tamní městečko o zaslání daru zájem a pak se domluvit na dalším postupu. Usnesení: RV ČsOL po projednání vyčká na odpověď z diplomatického sboru a poté bude domluven další postup v této otázce. Hlasování: b) Ţádost o vydání oficiálního stanoviska k navázání spolupráce a součinnosti s partnerskou organizací sdruţující legionáře Ukrajiny Br. Vladimír Urban přečetl dopis se ţádostí o vydání oficiálního stanoviska k navázání spolupráce a součinnosti s partnerskou organizací sdruţující legionáře Ukrajiny, ve kterém nařkl br. M. Mojţíše, ţe nepostoupil tuto problematiku k projednání na PRV. Dopis je přílohou zápisu. Br. Mojţíš se k problematice vyjádřil, v první řadě zdůraznil, ţe není moţné mluvit o legionářích ale o válečných veteránech, jelikoţ legionáři, jak všichni víme, jiţ neţijí. Dopis předloţil statutárnímu orgánu a tento ţádost projednal, ale protoţe z ní nebylo zřejmé, kdo bude nositelem partnerství (ČSBS, ČsOL) uloţil tajemníkovi

7 informovat jednotu. Z dopisu totiţ vyznívá, ţe jednota v Teplicích neví za koho mluví, jestli za ČsOL nebo za OV ČSBS v tomto smyslu byl i br. Hasinec informován. Byl vyzván, aby byl dopis sepsán pod hlavičkou jednoty ČsOL a pak se tím bude statutární orgán zabývat, v závěru br. M. Mojţíš sdělil, ţe navíc poradil jak dopis sepsat. Sdělil, ţe ČsOL má rozhodně zájem o navazování spolupráce s veteránskými organizacemi v zahraničí. Br. P. Budinský doporučuje postupovat v těchto otázkách přes komise ČsOL, např. komisi pro zahraniční spolupráci a vyuţít k navázání spolupráce činnost komisí, následně pak vše projednat na zasedání SO a PRV. Do diskuse se dále zapojil br. J. Vegner, který informoval, ţe jednota Česká Lípa má navázány úzké styky s veterány na Podkarpatské Rusi jiţ léta a není třeba postupovat dvoucestně. Br. F. Trávníček reagoval, ţe i jednota Valtice spolupracuje s veterány na Ukrajině. Bod projednán bez usnesení. ad 15) Závěr Br. P. Budinský poděkoval všem přítomným za účast. Jednání ukončeno v 13,45 hod. Zapsal: sstr. A. Lejtnarová Zápis ověřil: br. P. Budinský, br. P. Hozlár

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis ze zasedání statutárního orgánu ČsOL dne 18. března 2014

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis ze zasedání statutárního orgánu ČsOL dne 18. března 2014 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241WWW.CSOL.CZ SEKRETARIAT@CSOL.CZ Zápis ze zasedání statutárního orgánu ČsOL dne 18. března 2014 Účast:

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 5. února 2014

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 5. února 2014 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241 WWW.CSOL.CZ SEKRETARIAT@CSOL.CZ Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 5. února

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel ,

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel , ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ Hotel Legie, Sokolská 33, 120 00 Praha 2 tel. 224 266 235, 224 266 241 www.csol.cz sekretariat@csol.cz Zápis ze zasedání Republikového výboru ČsOL dne 13. 12. 2014 Přítomni:

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel ,

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel , ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ Hotel Legie, Sokolská 33, 120 00 Praha 2 tel. 224 266 235, 224 266 241 www.csol.cz sekretariat@csol.cz Zápis z jednání Statutárního orgánu ČsOL dne 7. června 2016 Přítomní:

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis ze zasedání statutárního orgánu ČsOL dne 30. července 2013

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis ze zasedání statutárního orgánu ČsOL dne 30. července 2013 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241 - WWW.CSOL.CZ Zápis ze zasedání statutárního orgánu ČsOL dne 30. července 2013 Účast: Br. Jindřich

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 12. ledna 2016

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 12. ledna 2016 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241WWW.CSOL.CZ SEKRETARIAT@CSOL.CZ Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 12. ledna

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 3. února 2015

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 3. února 2015 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241WWW.CSOL.CZ SEKRETARIAT@CSOL.CZ Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 3. února

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel ,

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel , ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ Hotel Legie, Sokolská 33, 120 00 Praha 2 tel. 224 266 235, 224 266 241 www.csol.cz sekretariat@csol.cz Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 4. srpna 2016 Přítomní:

Více

ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ

ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241WWW.CSOL.CZ SEKRETARIAT@CSOL.CZ Zápis o zasedání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 14. června

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel ,

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel , ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ Hotel Legie, Sokolská 33, 120 00 Praha 2 tel. 224 266 235, 224 266 241 www.csol.cz sekretariat@csol.cz Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 19. července 2016 Přítomní:

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis o zasedání Republikového výboru ČsOL dne 2. září 2017

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis o zasedání Republikového výboru ČsOL dne 2. září 2017 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ Hotel Legie, Sokolská 33, 120 00 Praha 2 tel. 224 266 235, 224 266 241 www.csol.cz sekretariat@csol.cz Zápis o zasedání Republikového výboru ČsOL dne 2. září 2017 Přítomní

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 8. března 2016

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 8. března 2016 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241 - WWW.CSOL.CZ Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 8. března 2016 Účast: Br. Pavel Budinský,

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 4. srpna 2015

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 4. srpna 2015 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241WWW.CSOL.CZ SEKRETARIAT@CSOL.CZ Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 4. srpna

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 3. dubna 2012

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 3. dubna 2012 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 241-224 266 235 FAX 224 266 274 Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 3. dubna 2012 Přítomni:

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis ze zasedání statutárního orgánu ČsOL dne 10. července 2012

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis ze zasedání statutárního orgánu ČsOL dne 10. července 2012 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 241-224 266 235 FAX 224 266 274 Zápis ze zasedání statutárního orgánu ČsOL dne 10. července 2012 Účast: Br. Pavel Budinský,

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis o zasedání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis o zasedání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ Hotel Legie, Sokolská 33, 120 00 Praha 2 tel. 224 266 235, 224 266 241 www.csol.cz sekretariat@csol.cz Zápis o zasedání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 6. 2.

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 1. března 2016

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 1. března 2016 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241 - WWW.CSOL.CZ Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 1. března 2016 Účast: Br. Pavel Budinský,

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel ,

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel , ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ Hotel Legie, Sokolská 33, 120 00 Praha 2 tel. 224 266 235, 224 266 241 www.csol.cz sekretariat@csol.cz Přítomní: Br. Pavel Budinský, br. Tichomír Mirkovič. Příchozí v průběhu

Více

Zápis V. manifestačního sněmu ČsOL 2011

Zápis V. manifestačního sněmu ČsOL 2011 Zápis V. manifestačního sněmu ČsOL 2011 Dne 4. 6. 2011 od 09,00 hodin Národní památník na Vítkově Slavnostní části Dne 4. června 2011 se ve Slavnostní síni Národního památníku v Praze na Vítkově uskutečnil

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 9. dubna 2013

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 9. dubna 2013 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241 - WWW.CSOL.CZ Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 9. dubna 2013 Přítomni:

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel ,

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel , ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ Hotel Legie, Sokolská 33, 120 00 Praha 2 tel. 224 266 235, 224 266 241 www.csol.cz sekretariat@csol.cz Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 13. září 2016 Přítomní:

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel ,

LEGIONÁŘSKÁ. Hotel Legie, Sokolská 33, Praha 2 tel , ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ Hotel Legie, Sokolská 33, 120 00 Praha 2 tel. 224 266 235, 224 266 241 www.csol.cz sekretariat@csol.cz Zápis o zasedání Republikového výboru ČsOL dne 27. srpna 2016 Přítomní

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 13. října 2015

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 13. října 2015 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241WWW.CSOL.CZ SEKRETARIAT@CSOL.CZ Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 13. října

Více

ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ

ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241WWW.CSOL.CZ SEKRETARIAT@CSOL.CZ Zápis z jednání Předsednictva Republikového výboru ČsOL dne 27. září

Více

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 5. dubna 2016

LEGIONÁŘSKÁ. Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 5. dubna 2016 ČESKOSLOVENSKÁ OBEC LEGIONÁŘSKÁ HOTEL LEGIE, SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TEL. 224 266 235, 224 266 241 - WWW.CSOL.CZ Zápis o zasedání Statutárního orgánu ČsOL dne 5. dubna 2016 Účast: Br. Pavel Budinský,

Více

Předsedající navrhl jako navrhovatele usnesení p. Ladislava Ludvíka Návrh usnesení : ZO Sadov schvaluje navrhovatele usnesení p. Ladislava Ludvíka.

Předsedající navrhl jako navrhovatele usnesení p. Ladislava Ludvíka Návrh usnesení : ZO Sadov schvaluje navrhovatele usnesení p. Ladislava Ludvíka. Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin v KD Sadov Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 02. 11. 2018 od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malešovice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Usnesení z jednání představenstva HK ČR dne 20. září 2006 od hodin v budově HK ČR

Usnesení z jednání představenstva HK ČR dne 20. září 2006 od hodin v budově HK ČR Usnesení z jednání představenstva HK ČR dne 20. září 2006 od 13.00 hodin v budově HK ČR Přítomni: pp. Bareš, Bartoš, Camplík, Drábek, Dlabaja, Dvořák, Havlík, Holec, Hrabák, Juračka, Juříček, Kleinová,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 4.11. 2014 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Jiří Jeff Calda, Eva Nosková, Pavel Pouček, Josef Beran

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Obec Obora Zastupitelstvo obce Obora Zápis z 1. (ustavujícího) veřejného zasedání Zastupitelstva obce Obora, konaného dne 31. října 2018 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání ZM konaného dne od hodin v KK Žebrák

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání ZM konaného dne od hodin v KK Žebrák Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání ZM konaného dne 10.11.2014 od 18.00 hodin v KK Žebrák Přítomni: Mgr. Daniel Havlík, Petr Beránek, Tomáš Danda, Bc. Pavel Horázný, Bc. Marie Hošková, Ing. Šárka Krejčová,

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 5.11.2014 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Baloušek Zdeněk, Bláha Jiří, Bláhová Jana Bc., Brožovský Jindřich

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS OBEC TEPLICE NAD BEČVOU Zastupitelstvo obce Teplice nad Bečvou ZÁPIS z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 11. listopadu 2010 v 18.00 hod. v sále Hasičské

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29

Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Zápis ze zasedání valné hromady č. 29 Datum a místo konání: 27.3.2014 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice.

Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne , od hodin v budově hasičské zbrojnice. Zápis z 06/2016 zasedání zastupitelstva Obce Olešnice v Orlických horách, konaného dne 10. 08. 2016, od 18.00 hodin v budově hasičské zbrojnice. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva

Více

Zápis č. 16 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne

Zápis č. 16 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne Zápis č. 16 z řádného jednání Akademického senátu EkF VŠB-TUO konaného dne 06. 06. 2017 Počet přítomných senátorů: 11 Omluveni: 2 Neomluveni: 0 Ukončení mandátu: 2 Hosté: prof. Dr. Ing. Zdeněk Zmeškal,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce ze dne ( 95 zákona o obcích)

Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce ze dne ( 95 zákona o obcích) Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce ze dne 31. 10. 2018 ( 95 zákona o obcích) Obec Ostravice Zastupitelstvo obce Ostravice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ostravice, konaného

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Rychnov na Moravě Zastupitelstvo obce Rychnov na Moravě Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Rychnov na Moravě, konaného dne 07. 11. 2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne , od 16:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne , od 16:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Borek, konaného dne 6. 11. 2014, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Borek bylo zahájeno v 16,00 hodin dosavadním

Více

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne

Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne Zápis z 1. (ustavujícího) zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 1. 11. 2014 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15

Více

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice.

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Zápis z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 5. 11. 2018 od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Přítomni: Ing. Jiří Novák, PhDr. Jana Tomanová, Jaroslava Jelenová,

Více

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin.

Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne , od 16 :00 hodin. Zápis 9/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pavlov, konaného dne 29.10 2018, od 16 :00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pavlov (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum:

Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum: Zasedání zastupitelstva obce Vílanec Číslo: 1 Datum: 05.11.2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vílanec, konaného dne 5.11.2014, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání

Více

Obec Dolní Domaslavice. Zápis z ustavujícího - 1.ustavujícího zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne ,00 hod.

Obec Dolní Domaslavice. Zápis z ustavujícího - 1.ustavujícího zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne ,00 hod. Obec Dolní Domaslavice Zápis z ustavujícího - 1.ustavujícího zastupitelstva obce Dolní Domaslavice, konaného dne 2.11.2018 17,00 hod. Přítomno dle prezenční listiny 14 členů ZO Dolní Domaslavice Občané

Více

Z á p i s. Program jednání:

Z á p i s. Program jednání: Z á p i s z 28. jednání Kontrolního výboru Zastupitelstva Královéhradeckého kraje, konaného dne 14. 9. 2011 od 9,00 hod. RegioCentrum Nový pivovar, Hradec Králové Přítomni: Omluveni: Mgr. Táňa Šormová,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Sadov Zastupitelstvo obce Sadov Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 10.11.2010, od 17:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vitice, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vitice, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Vitice Zastupitelstvo obce Vitice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vitice, konaného dne 1. 11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě konaného dne , od 18:06 hodin.

z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě konaného dne , od 18:06 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Lhota u Příbramě ( 95 zákona o obcích) Obec Lhota u Příbramě Č.j. 234/2018/OULuPb Lhota u Pb., 1. 11. 2018 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Budíkov konaného dne 1. 11. 2018 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Budíkov (dále též jako zastupitelstvo )

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27

Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Zápis ze zasedání valné hromady č. 27 Datum a místo konání: 14.3.2012 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování

Více

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 5/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 26.9.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 31. 10. 2018 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hořice na Šumavě konaného dne od 18.00hod

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hořice na Šumavě konaného dne od 18.00hod Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hořice na Šumavě konaného dne 09.11.2010 od 18.00hod Místo konání: Obecní úřad Hořice na Šumavě Datum konání: 09.11.2010 Zahájení: 18.00 hod. Přítomni:

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne v přísálí kulturního domu Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Drozdov konaného dne 31. 10. 2018 v přísálí kulturního domu Přítomni: Karel Smyčka, Bc. Marek Karger, Miroslava Nosková, Libor Smékal, Stanislav Studený,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 31. října 2018 od 18 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 31. října 2018 od 18 hodin Obec Němčičky Zastupitelstvo obce Němčičky Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Němčičky, konaného dne 31. října 2018 od 18 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Zahrádka Zastupitelstvo obce Zahrádka Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Zahrádka, konaného dne 2.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne Obec Slavětín Slavětín 7 Ždírec nad Doubravou 582 63 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Slavětín konaného dne 02. 11. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Slavětín (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 1.listopadu 2014, od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 1.listopadu 2014, od 18:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 1.listopadu 2014, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad

Více

Žádný člen zastupitelstva neodmítl složit slib ani nesložil slib s výhradou.

Žádný člen zastupitelstva neodmítl složit slib ani nesložil slib s výhradou. - 1 - Obec Mezno Zastupitelstvo obce Mezno Č. 14 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Mezno, konaného dne 06. listopadu 2014, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka

OBEC KYSELKA Kyselka část Radošov 118, 362 72 Kyselka Obec Kyselka Zastupitelstvo obce Kyselka 362 72 Kyselka, IČ:00254762 Číslo jednací.: 347 / 2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Kyselka, konaného dne 5. 11. 2014, od 18:00 hodin v zasedací

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 1

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 1 Z Á P I S č. 1 Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 7. listopadu 2018 v 18,30 hodin v sále hasičského domu. ZAHÁJENÍ USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Zasedání

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Obec Újezd u Plánice Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Újezd u Plánice, konaného dne 2.12.2016, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Újezd u Plánice

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne , od 17:00 hodin Obec Buková Zastupitelstvo obce Buková Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Buková konaného dne 7. 11. 2014, od 17:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne , od 19,00 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Vacov č. 1, konaného dne 01.11.2018, od 19,00 hodin Program: 1. Zahájení, návrh programu jednání. 2. Určení ověřovatelů a zapisovatele. 3. Volba návrhové komise. 4.

Více

Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč

Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč Českomoravská myslivecká jednota, z.s. Okresní myslivecký spolek Třebíč Zápis z okresního mysliveckého sněmu konaného dne 26. září 2017v 16.00 hodin na Bažantnici Sněm zahájil předseda OMS p. Homolka,

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 9 / 2014 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 9 / 2014 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 9 / 2014 ze dne 5. 11. 2014 Místo a datum a čas konání: Kinosál kulturního domu, Strunkovice n. Bl., 5. 11. 2014 v 19:00 hodin Přítomni: Ing. V. Kozler,

Více

Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Březí Zastupitelstvo obce Březí Zápis č. 8/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Březí, konaného dne 5.11.2014, od 18:00 hodin. 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY

OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY OBECNÍ ÚŘAD PĚTIHOSTY Pětihosty 41, 251 67, tel. 323655309, obec.petihosty@volny.cz, www.petihosty.cz Obec Pětihosty Zastupitelstvo obce Pětihosty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Pětihosty,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne od 18:00 hodin. Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 4. 11. 2014 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

OBEC RATENICE. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ratenice, konaného dne od 19:00 hodin

OBEC RATENICE. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ratenice, konaného dne od 19:00 hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Ratenice, konaného dne 24.10.2018 od 19:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Ratenice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu

Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu Navržený program: 1. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích) 2. Schválení programu 3. Volba starosty a místostarosty a) určení počtu místostarostů b) určení, které funkce budou členové

Více

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25

Zápis ze zasedání valné hromady č. 25 valné hromady č. 25 Datum a místo konání: 18.3.2010 budova MD ČR, Nábř. L. Svobody 1222/12, Praha Přítomni : viz. Prezenční listina Program jednání valné hromady: 1. Zahájení 2. Konstatování usnášení schopnosti,

Více

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil

Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, Znojmo, tel.,fax: , mobil Obec Hnanice Hnanice, Znojemská 113, 669 2 Znojmo, tel.,fax: 515232133, mobil 724236970 ouhnanice@volny.cz, www.obechnanice.cz, www.daniz.cz Zápis z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Hnanice č

Více

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU PROJEKTU MAP V ORP BŘECLAV

ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU PROJEKTU MAP V ORP BŘECLAV ZÁPIS Z JEDNÁNÍ ŘÍDÍCÍHO VÝBORU PROJEKTU MAP V ORP BŘECLAV Datum jednání: 25.05.2017 Čas jednání: 10:00 hod. Místo jednání: budova MěÚ Břeclav, místnost č. 39 Přítomni/Omluveni: dle prezenční listiny Zápis:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne , od 19:00 hodin. Obec Záboří Zastupitelstvo obce Záboří Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Záboří, konaného dne 5. 11. 2018, od 19:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, Velvary tel , fax , Z á p i s č.

Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, Velvary tel , fax ,   Z á p i s č. Město Velvary, náměstí Krále Vladislava l, 273 24 Velvary tel. 315 617 001, fax 315 617 000, e-mail: el.podatelna@velvary.cz Z á p i s č. 5/2010 z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva města Velvary

Více

Zápis č.1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne , od 17:30 hodin.

Zápis č.1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne , od 17:30 hodin. Stránka 1 z 7 Zápis č.1/2018 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 29.10.2018, od 17:30 hodin. Přítomni: Ing. Josef Krouza, Mgr. Milena Částková, Zuzana Šťastná, Lenka Bauerová,

Více

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NAČERADEC, KONANÉHO DNE , OD 18:00 HODIN. Obec Načeradec Zastupitelstvo obce Načeradec

ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NAČERADEC, KONANÉHO DNE , OD 18:00 HODIN. Obec Načeradec Zastupitelstvo obce Načeradec Obec Načeradec Zastupitelstvo obce Načeradec ZÁPIS Z USTAVUJÍCÍHO ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NAČERADEC, KONANÉHO DNE 11.11.2010, OD 18:00 HODIN. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne

Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne Zasedání Zastupitelstva městyse Strunkovice n. Bl. č. 8 / 2018 ze dne 30. 10. 2018 Místo a datum a čas konání: Kinosál kulturního domu, Strunkovice n. Bl., 30. 10. 2018 v 18:00 hodin Přítomni: Ing. V.

Více

Z Á P I S Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ USTAVUJÍCÍHO ZASTUPITELSTVA OBCE TĚŠOVICE KONANÉHO DNE

Z Á P I S Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ USTAVUJÍCÍHO ZASTUPITELSTVA OBCE TĚŠOVICE KONANÉHO DNE Z Á P I S Z VEŘEJNÉHO ZASEDÁNÍ USTAVUJÍCÍHO ZASTUPITELSTVA OBCE TĚŠOVICE KONANÉHO DNE 5. 11. 2018 Ustavující zasedání zastupitelstva obce Těšovice bylo zahájeno v 17.00 hod. dosavadním starostou obce p.

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 6.listopadu 2010, od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 6.listopadu 2010, od 17:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad Rokytnou, konaného dne 6.listopadu 2010, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva Městyse Rokytnice nad

Více

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice

Z Á P I S. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne od hodin na Městském úřadu Sedlice Z Á P I S z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Sedlice konaného dne 1.11.2018 od 18.00 hodin na Městském úřadu Sedlice Přítomni: Ing. Jakub Herman, Ing. Jiří Rod, Hana Růžičková, Jaroslav Šavrda,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne , od h

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne , od h Obec Suchodol Zastupitelstvo obce Suchodol Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Suchodol konaného dne 30. 10. 2018, od 19.00 h Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p.

Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. Zápis a usnesení z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 6. 11. 2014 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Pozn.: Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Újezd, konaného dne

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Újezd, konaného dne Obec Újezd Zastupitelstvo obce Újezd Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Újezd, konaného dne 2. 11. 2018 Přítomni: Frühaufová Alena, Jindrová Ludmila, Gabriela Ptáčková, Štich Václav, Leksa

Více

OBECNÍ ÚŘAD DRAHKOV Drahkov č. 12, Blovice, tel: , datová schránka: ky7bphr

OBECNÍ ÚŘAD DRAHKOV Drahkov č. 12, Blovice, tel: , datová schránka: ky7bphr Program ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Drahkov, konaného dne 2.11.2018, od 18:00 hodin. 1. Zahájení 2. Složení slibu členy zastupitelstva 3. Určení ověřovatelů zápisu ( 95 odst. 1 zákona o obcích)

Více

Zápis ze 4. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 12. 4. 2010

Zápis ze 4. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 12. 4. 2010 Zápis ze 4. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 12. 4. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Host: Ing. Jaroslava Syrovátková,

Více

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30)

ZÁPIS. (zahájení zasedání v 13:35, ukončení v 14:30) ZÁPIS z 9. zasedání výboru Regionální rady regionu soudržnosti Moravskoslezsko, konaného dne 5. září 2007 v zasedací místnosti rady kraje, Krajský úřad Moravskoslezského kraje (zahájení zasedání v 13:35,

Více

MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU

MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU MĚSTO VYSOKÉ NAD JIZEROU Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva města Vysoké nad Jizerou, konaného dne 1. listopadu 2018 od 18:00 hodin v sále hasičské zbrojnice ve Vysokém nad Jizerou Zahájení zasedání

Více

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP

Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Zápis z ustavujícího setkání Řídícího výboru MAP Místo konání: Velká zasedací místnost na Městském úřadě ve Světlé nad Sázavou Datum konání: 9. května 2016 od 14:00 Seznam účastníků: viz Prezenční listina

Více

Zápis ze zasedání výboru

Zápis ze zasedání výboru Zápis ze zasedání výboru občanského spolku Sdružení rodičů a přátel Gymnázia Česká Lípa se sídlem Gymnázium, Žitavská 2969, Česká Lípa, 470 01 dne 3.3.2016 v 16:00, na adrese sídla Žitavská 2969, Česká

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne , od hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne , od hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konaného dne 10.11.2014, od 17.00 hod listů : 6 Přítomno : 9 členů ZO hostů : 13 Zahájení zasedání zastupitelstva obce Zasedání Zastupitelstva obce

Více

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 7. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu Služátky čp.

Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 7. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu Služátky čp. Zápis č. 1 z ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Služátky konaného dne 7. listopadu 2014, v místnosti obecního úřadu Služátky čp. 8 Zasedání Zastupitelstva obce Služátky bylo zahájeno v 19.00 hodin

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vystrkov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vystrkov, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Vystrkov, konaného dne 31. 10. 2018, od 17:00 hodin. Místo konání: Přítomni: Občané: kancelář OÚ Vystrkov, dne 31. 10. 2018 od 17:00 hodin Jaroslav Pospíšil,

Více

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu.

Zápis. z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne , v zasedací místnosti starého obecního úřadu. OBEC HORNÍ KRUTY Zastupitelstvo obce Horní Kruty Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Horní Kruty, konaného dne 11.11.2010, v zasedací místnosti starého obecního úřadu. Zahájení : 19.00 hod.

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky,

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, OBEC STAROVIČKY Zápis č. 1/2014 Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Starovičky, konaného dne 4.11.2014, od 18:00 hod. v zasedací místnosti OÚ ve Starovičkách Zahájení ustavujícího zasedání

Více