Vášen Péce Dokonalost

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Vášen Péce Dokonalost"

Transkript

1 Vášen Péce Dokonalost

2 WÜSTHOF je uznáván po celém světě jako specialista na výrobu vynikajících nožů. Amatérští i profesionální kuchaři ocení prvotřídní kvalitu kovaných nožů Wüsthof. Naše vysoce kvalitní produkty obstály ve zkoušce časem po dobu více než 200 let. Jsme nesmírně hrdí na tuto pověst, ale to také znamená, že cítíme odpovědnost vůči našim zákazníkům a zaměstnancům, jakož i ke společnosti a životnímu prostředí.

3 Trojzubec symbol naší firemní filozofie Vášen Péce Dokonalost Jedná se o tři hodnoty, kterým jsme zcela oddáni. Tvoří základ pro výrobu našich produktů a poskytují celkovou koncepci pro naši společnost. Značka Wüsthof je synonymem výjimečné kvality a dlouhé životnosti výrobků.

4 Rodinný podnik od roku 1814 before První záznamy o společnosti WÜSTHOF sahají až do roku V tomto roce Abraham Wüsthof založil svou továrnu na výrobky z ušlechtilé oceli, nyní známou jako Dreizackwerk, v malé brusírně nazvané Kotten. Od té doby řízené jako rodinný podnik. V současné době Wüsthof vyrábí své nože ve třech vysoce výkonných, moderních výrobních provozech v Solingenu. Kvalita - Made in Germany. WÜSTHOF prodává své produkty ve více než 80 zemích po celém světě. Od založení se WÜSTHOF vyvinul z malé brusírny do moderního globálního podniku. Dreizackwerk je jednou z předních továren na nože na světě. V současné době jej spravuje již sedmá generace - Harald Wüsthof a Viola Wüsthof. Dnešní odborníci si užívají inovaci s výhodou více než 200 let zkušeností s výrobou nožů. Viola Wüsthof a Harald Wüsthof

5 Filozofie WÜSTHOF Vášeň Nože jsou naší vášní již 200 let. Investujeme do nich více než jen suroviny. Úspěch značky WÜSTHOF je zásluhou jeho lidí. Manažerský tým a cca 350 zaměstnanců zajišťují, že vyrábíme vysoce kvalitní produkty. Všichni neustále společně pracují na dalších zlepšeních naší dokonalosti. Naším cílem je předat naši vášeň pro nože lidem, pro něž jsou vyráběny. Péče Vyrábět produkty s trvale vynikající úrovní kvality a dlouhou životností je pro nás nesmírně důležité. Vše začíná vysoce kvalitním původním materiálem, který používáme pro výrobu našich nožů: chrom-molybden-vanadiovou ocelí. Ta poskytuje základ pro nejdůležitější vlastnost nože - jeho ostrost. Vědomě se řídíme heslem, forma následuje funkci. Výsledky jsou jasně vidět - Prostě to cítíte. Dokonalost Do výroby našich nožů je zapojeno více než 40 procesů. Ultra-moderní technologie spolu s odbornými znalostmi našich pracovníků tvoří úspěšnou kombinaci. Zaměstnanci a inženýři WÜSTHOF úzce spolupracují, vyvíjí vlastní nové stroje a inteligentní výrobní systémy. Tímto způsobem můžeme vyrábět nože automatizovaně s maximální dokonalostí. Nejmodernější postupy kontroly kvality a přísné kontroly kvality během celého výrobního procesu zaručují trvale vynikající úroveň kvality.

6 Kovaná tradice Nejpopulárnější kované nože ze sortimentu WÜSTHOF - klasická konstrukce s ocelovými nýty a charakteristickým trojzubcem na černé rukojeti. CLASSIC řada nožů se širokou nabídkou modelů. Perfektní zpracování s tradičním nadčasovým vzhledem. Asijské nože jsou stále oblíbenější. WÜSTHOF nabízí výběr z různých druhů.

7 Kovaná dokonalost Výrazná hlava a patka a trojitě nýtované rukojeti jsou tím, co dělá nože CLASSIC IKON tolik zajímavé. Opravdový mistrovský kus do vaší kuchyně. Design, ergonomie a osvědčená kvalita. Perfektní kombinace pro potěšení z krájení. Rychlé a bezpečné broušení s pevným úchopem. S brouskem WÜSTHOF.

8 / Kovaný luxus Doména každé kuchyně - nože s kovanou hlavou i patkou a exkluzivní rukojetí. K dispozici v krémové barvě nebo z černého afrického dřeva s žilkováním. Luxusní, elegantní design v kombinaci s ideální ergonomií a dokonalou kvalitou kovaného nože WÜSTHOF. Ukládejte své nože bezpečně a stylově; například v našem magnetickém bloku z bukového dřeva s vysokou odolností a dlouhou životností.

9 Kovaná funkčnost Full tang (ostří prochází až na konec a po celé šířce rukojeti, což zlepšuje vyvážení nože a je známkou kvality a stability) kovaného nože bezpečně pasuje do na údržbu jednoduché, protiskluzové rukojeti charakterizované lesklým logem trojzubce. GRAND PRIX II řada moderních nožů nabízí jedinečnou kombinaci formy a funkce. Vysoce kvalitní kuchyňské nůžky a nůžky pro domácnost jsou také součástí našeho sortimentu.

10 Kovaný kuchařský nůž přehled hlavních znaků kvality: Povrch čepele Čepel je kovaná z jednoho kusu oceli. Vysoce kvalitní chrom-molybden-vanadiová ocel je během výrobního procesu tvrzena na 58 podle Rockwella. Díky tomu jsou naše nože ostré, s dlouhou životností a snadno se brousí. Hřbet čepele Na kvalitním noži je hřbet důkladně tvarovaný a krásně hladký. Hlava Zesílení mezi čepelí a rukojetí je typickým rysem kovaného nože. Díky váze hlavy je nůž v ruce perfektně vyvážený. Patka rukojeti Je tvarována pro bezpečnou manipulaci s nožem. Ostří Umožňuje čisté a přesné řezy. Vynikající ostrost a retence hrany WÜSTHOF nožů zajišťuje speciální proces ostření PEtec. Leptání Poskytuje důkaz o původu nože a zahrnuje, stejně jako naše logo a místo původu (Made in Germany / Solingen), produktové číslo a název řady. Ochrana prstů Chrání prsty před sklouznutím na čepel. Nýty Nýty z nerezové oceli spolehlivě upevňují rukojeti na výkovku. Výkovek Rukojeti jsou připevněny k tomuto prodloužení čepele známé jako tang (výkovek). Rukojeti mohou být vyrobeny z mnoha různých materiálů.

11 Kuchařský nůž nejuniverzálnější kuchyňský nástroj: Povrch čepele Pro tvarování, lisování a přesun nakrájených potravin. Hřbet čepele Pro řezání přes malé kosti a otevírání korýšů. Mnoho z nožů WÜSTHOF získalo certifikaci NSF. NSF je hlavní americká pečeť hygieny a kvality. Špička Pro krájení na kostičky a jemné sekání zeleniny. Prostřední část Pro krájení na kostičky, jemné sekání a řezání. Základna čepele Pro prořezávání a sekání silou. PEtec nová technologie WÜSTHOF nabízí dokonalou ostrost! Chcete-li něco, co již je dobré, ještě lepší - to je výzva pro nás. Naši inženýři vyvinuli novou techniku ostření. Tím je zajištěno, že naše nože jsou ještě ostřejší než kdykoliv předtím a udržují si svou ostrost po dlouhou dobu.

12 Pro domácí i profesionální kuchyně GOURMET univerzální a atraktivní řada pro domácí i profesionální kuchaře. Sortiment pro kuchaře zahrnuje nože, příslušenství a řešení pro ukládání nožů. Kvalita nožů WÜSTHOF je ceněna slavnými kuchaři po celém světě. Německý národní tým kuchařů patří mezi ty, kteří dosáhli úspěchu za pomoci našich nožů. WÜSTHOF poskytuje vybavení profesionálům - od startovacích sad po kompletní kuchařské kufříky. Oficiální dodavatel: Německý národní tým kuchařů Český národní tým kuchařů Řada PRO s noži speciálně určenými pro profesionální použití v gastronomii.

13 Perfektní úvodní řada SILVERPOINT úvodní řada nožů se zaměřením na design a kvalitu od samého počátku. Ideální pro všechny menší kuchyňské úkoly. Pět tvarů ostří s ergonomickými rukojeťmi ve čtyřech módních barvách oživí vaši kuchyň. Praktické kuchyňské příslušenství kompletuje tuto řadu a usnadňuje práci.

14 Pro každou práci správný řez Nůž na loupání Tento šikovný malý nůž je také známý jako nůž na vykrajování a je ideální pro loupání a čištění zeleniny. Speciální tvar ostří umožňuje snadné a rychlé loupání ovoce a zeleniny, jako jsou jablka a brambory. Nůž na zeleninu Tento nůž s rovnou, úzkou čepelí je standardním vybavením každé kuchyně. Je zvláště vhodný na krájení cibule, česneku a další zeleniny. Nůž na uzeniny Vroubkovaná čepel činí tento nůž ideální nejen na čisté a jemné krájení rajčat - ale také na krájení lilků, lusků nebo měkkého ovoce s pevnou kůrou (např. ananas, švestky, broskve), stejně jako rohlíků a tvrdých klobás.

15 Nůž na chléb s přesným, dvojitě vroubkovaným ostřím Nůž na chléb s dvojitě vroubkovaným ostřím nakrájí kůrky i pečeni stejně snadno jako měkký chléb. Rozdíl mezi tímto nově navrženým vroubkovaným ostřím a běžným vroubkovaným ostřím je na první pohled zřejmý. Filetovací nůž Náš filetovací nůž je vyráběn v několika variantách: s rovnou nebo zahnutou čepelí a s pevným nebo flexibilním povrchem čepele. Všechny filetovací nože mají jedno společné: jejich čepele jsou velmi tenké a pružné, což umožňuje zejména kontrolované a přesné řezy. Nůž na šunku Tento nůž s dlouhou útlou čepelí krájí a porcuje pečené kýty, šunku nebo drůbež - syrové nebo vařené v požadováných porcích. Santoku Jméno Santoku pochází z japonštiny a znamená tři ctnosti (San = tři, Toku = ctnosti). Tento název je velmi trefný, jelikož popisuje vhodnost Santoku nože na sekání, řezání a krájení na kostičky. Kuchařský nůž Dokonale vyvážený nůž pro krájení na kostičky, sekání i řezání masa, ryb, ovoce a zeleniny. Všestranný kuchyňský pomocník. Čínský kuchařský nůž Čínský kuchařský nůž má tvar sekáčku, ale je vhodný pro jemné krájení a sekání bylin a zeleniny.

16 Správný způsob, jak držet váš nůž Umístěte spodní tři prsty na ruce kolem rukojeti, s prostředním prstem na hlavě nože. Správný způsob, jak krájet Držte potraviny volnou rukou. Konečky prstů by měly směřovat do vaší dlaně. Tímto způsobem zabráníte zranění při krájení. Typy čepelí Nože s hladkým ostřím Jedná se o nejběžnější provedení. Nože s hladkým ostřím vytváří velmi hladký a čistý řez. Ať už krájíte tvrdé nebo měkké potraviny, nedochází k trhání nebo třepení. Nože používané na loupání mají také hladké ostří. Sevřete čepel zleva a zprava mezi palcem a ukazováčkem. Nůž držte tak blízko u prstů volné ruky, aby se jich čepel při krájení lehce dotýkala. Nože s vroubkovaným ostřím Nože s vroubkovaným ostřím jsou často označovány jako nože na chléb nebo vroubkované nože. Pravidelně vroubkované ostří pracuje čistě a bezpečně při krájení potravin s pevnou slupkou nebo tvrdou kůrkou. Tímto způsobem budete držet nůž bezpečně v ruce a můžete jej vést s vysokou přesností. Nožem pohybujte houpacím pohybem nahoru a dolů tak, aby špička nože vždy zůstávala na krájecím prkénku. Palcem posunujte krájenou potravinu směrem k čepeli. Nože s dutým ostřím Oválné otvory v čepeli vytvářejí při krájení vzduchové kapsy. To zajišťuje, že se na čepel nic nelepí a umožňuje snadno krájet tenké plátky.

17 Správný způsob jak brousit Ocílky Aby bylo zajištěno, že vaše nože zůstanou perfektně ostré, používejte ocílku pravidelně. Pokud se vaše nože ztupí, mohou být znovu naostřeny pomocí diamantové nebo keramické ocílky. Brousky na nože Pokud nechcete použít ocílku, můžete místo ní použít brousek na nože WÜSTHOF. Brusné kameny Obzvláště jemný a efektivní způsob broušení nožů je použití brusného kamene. Brusné kameny WÜSTHOF sestávají z kombinace vysoce kvalitních druhů brusných písků. Kameny jsou vyrobeny z karbidu křemíku a kvalitního korundu. Uhlazení čepele nebo broušení? To záleží na tom, zda váš nůž ztratil svou ostrost díky stálému používání, nebo zda je opravdu tupý. Nože, které ztratily ostrost mohou být naostřeny pomocí ocílky. Pro tupé nože použijte brousek. WÜSTHOF má ten správný nástroj pro obě varianty a dá vám několik důležitých rad, jak jej používat. Tipy pro ostření Při použití brusného kamene držte nůž vždy ve správném úhlu ke kameni. Slider WÜSTHOF umožňuje tohoto úhlu snadno dosáhnout. Ostřící techniky pro použití ocílky Ocílku držte v jedné ruce a nůž ve druhé ruce. Nůž by měl být nad ocílkou. Nakloňte nůž tak, abyste mezi čepelí a ocílkou vytvořily úhel asi 20. Stáhněte čepel půlkruhovým pohybem dolů po ocílce, za použití celé délky ocílky. Konec ostří klouže obloukem dolů k hrotu čepele. Čepel ocílka Varianta 1 Ocílka v úhlu od těla. Varianta 2 Ocílka vertikálně k povrchu. Podívejte se na WÜSTHOF video, kde ukazujeme správný způsob jak brousit nože - stačí naskenovat QR kód.

18 Správný způsob ukládání nožů Zásuvkové organizéry Drážky zajišťují, že jsou nože vždy po ruce a bezpečně uloženy na svém místě v šuplíku. Magnetické lišty Magnetické lišty nabízejí další správný způsob ukládání nožů. WÜSTHOF nabízí různé druhy lišt, z nichž všechny umožňují bezpečné uložení nožů a nože jsou stále po ruce. Cestovní sady Praktické: cestovní sady umožňují mít vaše nože vždy sebou jak na cestách, tak na dovolené. Obsahují také nůžky a vývrtku. Sady jsou dodávány v vné pe- tašce. Blok na nože Perfektní způsob uložení nožů, nůžek a ocílky. Vaše nože jsou dobře chráněny a vždy po ruce. Ochrana ostří WÜSTHOF zajišťuje bezpečné uložení vašich nožů v kuchyni nebo při cestování.

19 Odpovědnost Trvale udržitelný způsob myšlení a chování je naprosto zásadní pro společnosti orientované do budoucna, jako je WÜSTHOF. Ekonomika a ekologie jdou ruku v ruce a zaručují dlouhodobý úspěch našeho podnikání. Výrobní zařízení WÜSTHOF v Solingenu patří k nejmodernějším na světě a zaručují výrobu šetrnou k životnímu prostředí, s efektivním využitím energie a surovin, zachování zdrojů a redukcí odpadních vod a výfukových plynů. Nejvyšší priorita společnosti WÜSTHOF je dána naší odpovědnosti vůči udržitelnému rozvoji a ochraně životního prostředí. Všechny procesy v naší firmě jsou řízeny tak, aby co nejméně zatěžovaly životní prostředí. Naše zaměstnance motivujeme k otevírání nevyužitého ekonomického i ekologického potenciálu. printed by OFFSET COMPANY SCC-13 Výhradní dovozce do ČR a SR: RÖSLER Praha spol. s r.o. Elišky Junkové 1394/ Praha 10 ČESKÁ REPUBLIKA Brožura č. 9935

NOŽE. Nože de Buyer D D D D D D

NOŽE. Nože de Buyer D D D D D D NOŽE 137 D-4270-26 D-4271-24 D-4271-22 D-4271-19 D-4275-18 D-4272-11 Nože de Buyer D-4270-26 260 6 319,- D-4271-22 220 4 187,- D-4271-24 230 4 216,- D-4271-19 190 3 754,- D-4275-18 180 2 948,- D-4272-11

Více

Hrnce NOŽE. NOŽE DE BUYER Nože de Buyer

Hrnce NOŽE. NOŽE DE BUYER Nože de Buyer NOŽE NOŽE 133 D-4260-00 DAI SENSEI - damascénská ocel - 13 vrstev hrana zkosená z jedné strany ctí tradici sashimi kombinace ostrosti a extrémní tvrdosti D-4270-26 D-4271-24 D-4271-22 D-4271-19 D-4275-18

Více

FUNCTIONAL FORM NOŽE A KUCHYŇSKÉ NÁSTROJE. Funkční a ergonomicky navržené nástroje zaměřené na kvalitu a inovace.

FUNCTIONAL FORM NOŽE A KUCHYŇSKÉ NÁSTROJE. Funkční a ergonomicky navržené nástroje zaměřené na kvalitu a inovace. FUNCTIONAL FORM NOŽE A KUCHYŇSKÉ NÁSTROJE Funkční a ergonomicky navržené nástroje zaměřené na kvalitu a inovace. NOŽE FUNCTIONAL FORM NOŽE FUNCTIONAL FORM Nože Functional Form byly vyvinuty pro každodenní

Více

Historie 365 let je důkazem našeho zaměření na kvalitu. Produkty Fiskars jsou důmyslně funkční, jedinečně uživatelsky příjemné, mají působivě dlouhou

Historie 365 let je důkazem našeho zaměření na kvalitu. Produkty Fiskars jsou důmyslně funkční, jedinečně uživatelsky příjemné, mají působivě dlouhou Katalog Kuchyně 2016 Historie 365 let je důkazem našeho zaměření na kvalitu. Produkty Fiskars jsou důmyslně funkční, jedinečně uživatelsky příjemné, mají působivě dlouhou životnost a vynikají ikonickou

Více

OPINEL vyřezávány střenky a kovány čepele, které se pak ručně kompletují a brousí

OPINEL vyřezávány střenky a kovány čepele, které se pak ručně kompletují a brousí OPINEL První nůž OPINEL byl vyroben již v roce 1890. Od té doby se tato značka stala doslova kultem především díky svým zavíracím kapesním nožům. Ty tohoto francouzského výrobce proslavily svou mimořádnou

Více

Dárky Fiskars nejen pro vaši zahradu

Dárky Fiskars nejen pro vaši zahradu NŮŽKY PÁKOVÉ vyrobeny z kvalitní švédské nerezavějící oceli ergonomicky tvarovaná držadla vyrobena z extra pevného polyamidu s pákovým převodem násobícím střižnou sílu čepele vhodné na stříhání čerstvého

Více

Přístroj na broušení nožů Chef s Choice SteelPro Model 470

Přístroj na broušení nožů Chef s Choice SteelPro Model 470 Přístroj na broušení nožů Chef s Choice SteelPro Model 470 Návod k obsluze Jak používat brusku Chefś Choice Model 470 se přesvědčíte, když poprvé budete krájet perfektně naostřenou hranou nože. Bruska

Více

P r o f e s i o n á l n í n ů ž k y

P r o f e s i o n á l n í n ů ž k y P r o f e s i o n á l n í n ů ž k y Průmyslová výroba Výroba technických textilií Kancelář Floristika Gastronomie Bezpečnost K R E T Z E R S C H E R E N S O L I N G E N www.techni-trade.com Profesionální

Více

Č esky. Kráječ zeleniny GVM 210. Tři v jednom: Kotouče Válce Lahůdky

Č esky. Kráječ zeleniny GVM 210. Tři v jednom: Kotouče Válce Lahůdky Č esky Kráječ zeleniny GVM 210 Tři v jednom: Kotouče Válce Lahůdky Předsádky Kráječ zeleniny splňuje nároky Modulární systém vaše oblasti použití mnohostranné možnosti použití vysoký výkon, možnost jemného

Více

Č esky. Kráječ zeleniny GVM 210. Tři v jednom: Kotouče Válce Lahůdky

Č esky. Kráječ zeleniny GVM 210. Tři v jednom: Kotouče Válce Lahůdky Č esky Kráječ zeleniny GVM 210 Tři v jednom: Kotouče Válce Lahůdky PŘEDSÁDKY Kráječ zeleniny splňuje nároky Modulární systém vaše oblasti použití Kráječ GVM 210 vám nabízí velký výběr předsádek denní práce

Více

Nůžky Classic. Nůžky FunctionalForm kuchyňské. Nůžky Essential Nůžky univerzální Nůžky univerzální, pro leváky 5 590

Nůžky Classic. Nůžky FunctionalForm kuchyňské. Nůžky Essential Nůžky univerzální Nůžky univerzální, pro leváky 5 590 Nůžky Classic 859853 Nůžky univerzální 5 590 859850 Nůžky univerzální, pro leváky 5 590 859874 Nůžky kuchyňské 5 590 859870 Nůžky kuchyňské, pro leváky 5 585 859445 Nůžky entlovací 5 1 080 859843 Nůžky

Více

Fiskars Kitchen Ceník 2017 Platný od

Fiskars Kitchen Ceník 2017 Platný od Nůžky 1000815 Nůžky univerzální 6411501985323 5 21,90 599,00 Kč 1000814 Nůžky univerzální, pro leváky 6411501985019 5 21,90 599,00 Kč 1000819 Nůžky kuchyňské 6411501987471 5 21,90 599,00 Kč 1005151 Krejčovské

Více

Katalog domácích potřeb 2015

Katalog domácích potřeb 2015 Katalog domácích potřeb 2015 365-letá historie je důkazem našeho závazku ke kvalitě. Výrobky Fiskars jsou důmyslně funkční, jednoznačně uživatelsky přívětivé, působivé svou dlouhou životností a esteticky

Více

1919 siawood+ Profesionální brusivo nejnovější generace

1919 siawood+ Profesionální brusivo nejnovější generace 1919 siawood+ Profesionální brusivo nejnovější generace 1919 siawood + Profesionální brusivo nejnovější generace Nejnovější generace klasické 1919 siawood nastavuje nové standardy ve stacionárním broušení

Více

Toto není JE TO VÝKLADNÍ SKŘÍŇ PRO TO NEJÚCHVATNĚJŠÍ KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ

Toto není JE TO VÝKLADNÍ SKŘÍŇ PRO TO NEJÚCHVATNĚJŠÍ KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ Toto není JE TO VÝKLADNÍ SKŘÍŇ PRO TO NEJÚCHVATNĚJŠÍ KUCHYŇSKÉ NÁČINÍ OBSAH NŮŽKY FUNCTIONAL FORM.................................... 3 NŮŽKY AVANTI............................................... 6 NOŽE

Více

Domácí potøeby 2013. Platnost od 1.7.2013

Domácí potøeby 2013. Platnost od 1.7.2013 Domácí potøeby 2013 Platnost od 1.7.2013 OBSAH Nůžky ServoCut 1 Classic 1 FunctionalForm kuchyňské 1 Essential 2 Inspiration 2 Moomin 3 First 3 Cuts+More 3 EasyCut 4 SmartCut 4 Kitchen Smart 4 Nože Fuzion

Více

OBSAH. Nůžky. Nože. Náčiní. Příbory. Nádobí. ServoCut. Classic. FunctionalForm kuchyňské Essential. Inspiration. Moomin. First. 3 Cuts+More. SmartCut.

OBSAH. Nůžky. Nože. Náčiní. Příbory. Nádobí. ServoCut. Classic. FunctionalForm kuchyňské Essential. Inspiration. Moomin. First. 3 Cuts+More. SmartCut. OBSAH Nůžky ServoCut. Classic. FunctionalForm kuchyňské Essential. Inspiration. Moomin. First. 3 Cuts+More. SmartCut. Kitchen Smart. Nože Fuzion. Solid.4 Edge.4 FuncionalForm. Kitchen Smart. Náčiní FunctionalForm.

Více

Nože. 1 Náčiní. 2 Nůžky. 3 Nádobí. 4 Příbory. 4. Nože. 5 Náčiní. 5 Nůžky. 6 Příbory. 6 Nádobí. 6. Nůžky Classic 6. Nože Edge. 7

Nože. 1 Náčiní. 2 Nůžky. 3 Nádobí. 4 Příbory. 4. Nože. 5 Náčiní. 5 Nůžky. 6 Příbory. 6 Nádobí. 6. Nůžky Classic 6. Nože Edge. 7 OBSAH Fiskars Functional Form Nože. 1 Náčiní. 2 Nůžky. 3 Nádobí. 4 Příbory. 4 Fiskars Kitchen Smart Nože. 5 Náčiní. 5 Nůžky. 6 Příbory. 6 Nádobí. 6 Fiskars nůžky Classic Nůžky Classic 6 Fiskars nože Edge

Více

PRO PROFESIONÁLY DENNÍ INOVATIVNÍ JEDINEČNÁ SLEVA 25% ZÁRUKA KVALITY ATELIER LIGHT CARBON. 542 Kč 407 Kč. 576 Kč 432 Kč.

PRO PROFESIONÁLY DENNÍ INOVATIVNÍ JEDINEČNÁ SLEVA 25% ZÁRUKA KVALITY ATELIER LIGHT CARBON. 542 Kč 407 Kč. 576 Kč 432 Kč. WWW.TONDEO.ORG 47 PRO PROFESIONÁLY INOVATIVNÍ na ZÁRUKA KVALITY DENNÍ ATELIER LIGHT CARBON profesionální ultra lehký designový kartáč z recyklovaného hliníku ultra lehký díky hliníkové konstrukci (65g)

Více

Fiskars Funcional Form Nože

Fiskars Funcional Form Nože Fiskars Funcional Form Nože 1014227 Nůž okrajovací 7 cm 6424001026243 209 1016011 Nůž okrajovací 7 cm 6424002001737 409 1014206 Nůž okrajovací 7 cm 642400102620 209 101420 Nůž loupací 11 cm 6424001026236

Více

Fiskars Kitchen Ceník 2018 Platný od

Fiskars Kitchen Ceník 2018 Platný od Kurz: 26,00 CZK/EUR Fiskars Kitchen Ceník 2018 Platný od 01.01.2018 Obrázek SAP číslo Popis CZ EAN Balení ks Nůžky 1000815 Nůžky univerzální 6411501985323 5 21,90 569,00 Kč 1000814 Nůžky univerzální, pro

Více

PŘÍBĚH KVALITY OD ROKU 1649

PŘÍBĚH KVALITY OD ROKU 1649 DOKONALÁ. ZAHRADA. PŘÍBĚH KVALITY OD ROKU 1649 Společnost Fiskars, založená v roce 1649 v malé finské vesnici, se rozrostla do velké mezinárodní korporace, která slaví historii výrobků splňujících přísné

Více

Váš nepostradatelný společník při zahradničení.

Váš nepostradatelný společník při zahradničení. Užijte si to. Odpočiňte si. Váš nepostradatelný společník při zahradničení. Make it your home. S lehkým a ergonomickým zahradním nářadím Isio firmy Bosch je všechno hračka. Multifunkční pohonná jednotka

Více

bity & šroubováky pro extrémní zatížení

bity & šroubováky pro extrémní zatížení bity & šroubováky pro extrémní zatížení # KITO Japonsko. Evropa. Amerika. Existovaly by i bez KITA. Díky němu jsou ale pevnější. KITO jsou špičkové šroubováky a šroubovací bity renomovaného výrobce s dlouholetými

Více

Dárek je radost. Dárky Fiskars nejen pro vaši zahradu

Dárek je radost. Dárky Fiskars nejen pro vaši zahradu Dárek je radost. NŮŽKY PÁKOVÉ vyrobeny z kvalitní švédské nerezavějící oceli ergonomicky tvarovaná držadla vyrobena z extra pevného polyamidu s pákovým převodem násobícím střižnou sílu čepele vhodné na

Více

ServoCut 1 Classic 1 FunctionalForm kuchyňské 1 Essential 2. Inspiration 8. Moomin 3 First 3 Cuts+More 3 EasyCut 4 SmartCut 4.

ServoCut 1 Classic 1 FunctionalForm kuchyňské 1 Essential 2. Inspiration 8. Moomin 3 First 3 Cuts+More 3 EasyCut 4 SmartCut 4. OBSAH Nůžky ServoCut 1 Classic 1 FunctionalForm kuchyňské 1 Essential 2 Inspiration 2 Moomin 3 First 3 Cuts+More 3 EasyCut 4 SmartCut 4 Kitchen Smart 4 Nože Fuzion 4 Solid 5 Edge 5 FuncionalForm 5 Kitchen

Více

CENÍK FISKARS - DOMÁCÍ POTŘEBY 2009

CENÍK FISKARS - DOMÁCÍ POTŘEBY 2009 CENÍK FIARS - DOMÁCÍ POTŘEBY 2009 Nůžky univerzální 49 21,4 49 21,4 NŮŽKY FUNCTIONAL FORM 41198323 8983 41198019 8980 411987471 89874 Nůžky kuchyňské 49 21,4 411987013 89870 Nůžky kuchyňské pro leváky

Více

Ruční přepravní přístroje ve značkové kvalitě

Ruční přepravní přístroje ve značkové kvalitě Ruční přepravní přístroje ve značkové kvalitě Značková kvalita Made in Germany Nekonvenční individuální řešení! Vzhled a funkčnost Vašeho profesionálního přístroje neurčuje standardní vozík pro všechny

Více

- barva Černá Food processor KitchenAid Artisan KFP barva Černá

- barva Černá Food processor KitchenAid Artisan KFP barva Černá - barva Černá Food processor KitchenAid Artisan KFP1644 - barva Černá Naše cena bez DPH : 11.645 Kč Naše cena s DPH : 14.090 Kč Dostupnost: Do týdne Katalogové číslo: 5KFP1644EOB EAN: 5413184123215 Barva:

Více

Řezání ŘEZÁNÍ. Pilové pásy Řezné kotouče Řezné kapaliny Pásové pily Řezání

Řezání ŘEZÁNÍ. Pilové pásy Řezné kotouče Řezné kapaliny Pásové pily Řezání Značka DoALL je v oblasti řezání známá od roku 1919, kdy Leighton A. Wilkie vyrobil první pásovou pilu a firma DoALL je od té doby lídrem v oblasti inovací pásových pil a pilových pásů. DoALL je jediným

Více

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání

PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání PRINZ technika řetězových pil: Výzva pro řezání V oblasti techniky řetězových pil vyvíjí a vyrábí přední rakouská společnost PRINZ už od roku 1947 pro profesionální použití pily, příslušenství a náhradní

Více

JEDINEČNÁ SLEVA 25% ATELIER LIGHT CARBON. 542 Kč 407 Kč. 576 Kč 432 Kč. 610 Kč 457 Kč

JEDINEČNÁ SLEVA 25% ATELIER LIGHT CARBON. 542 Kč 407 Kč. 576 Kč 432 Kč. 610 Kč 457 Kč na ATELIER LIGHT CARBON profesionální ultra lehký designový kartáč z recyklovaného hliníku ultra lehký díky hliníkové konstrukci (65g) pro příjemnou, nezatěžující práci karbonové štětiny neobyčejně odolné

Více

Foodlogistik zpracovatelské stroje

Foodlogistik zpracovatelské stroje zpracovatelské stroje Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111 www.petruzalek.cz Foodlogistik FOODLOGISTIK GmbH je německý výrobce zpracovatelských strojů. Nabízí více než 20

Více

- typ M - přítlaková páka, 230V Krouhač zeleniny Robot Coupe CL 55 E - typ M - přítlaková páka, 230V

- typ M - přítlaková páka, 230V Krouhač zeleniny Robot Coupe CL 55 E - typ M - přítlaková páka, 230V - typ M - přítlaková páka, 230V Krouhač zeleniny Robot Coupe CL 55 E - typ M - přítlaková páka, 230V Naše cena bez DPH : 105.210 Kč Naše cena s DPH : 127.305 Kč Dostupnost: Na dotaz Katalogové číslo: 2245

Více

- typ Připojení 400 V, dvě rychlosti Krouhač zeleniny Robot Coupe CL 52 E - typ Připojení 400 V, dvě rychlosti

- typ Připojení 400 V, dvě rychlosti Krouhač zeleniny Robot Coupe CL 52 E - typ Připojení 400 V, dvě rychlosti - typ Připojení 400 V, dvě rychlosti Krouhač zeleniny Robot Coupe CL 52 E - typ Připojení 400 V, dvě rychlosti Naše cena bez DPH : 63.130 Kč Naše cena s DPH : 76.388 Kč Dostupnost: Na dotaz Katalogové

Více

Pracovní části. Upínací pouzdro Upínací zařízení Polohovací kolík Fixační páčka Oblouk Brusná hlava Brusný kámen Otáčecí deska Tlačítko start/stop

Pracovní části. Upínací pouzdro Upínací zařízení Polohovací kolík Fixační páčka Oblouk Brusná hlava Brusný kámen Otáčecí deska Tlačítko start/stop Periostar 3000 1 Pracovní části 2 Upínací pouzdro Upínací zařízení Polohovací kolík Fixační páčka Oblouk Brusná hlava Brusný kámen Otáčecí deska Tlačítko start/stop Důležité komponenty 3 Dřík Pracovní

Více

MC Fiskars Domácí potřeby

MC Fiskars Domácí potřeby MC Fiskars Domácí potřeby 2007 LIST 1 / 13 NŮŽKY FUNCTIONAL FORM 6411501985323 859853 10 Nůžky univerzální 499 649 6411501995070 859950 10 Nůžky univerzální pro leváky 499 649 6411501987471 859874 10 Nůžky

Více

ELITNÍ CENY TÝDNE /2016 SLEVA 50 % díly řízení + kolové šrouby a příslušenství -35% Atraktivní řešení

ELITNÍ CENY TÝDNE /2016 SLEVA 50 % díly řízení + kolové šrouby a příslušenství -35% Atraktivní řešení ELITNÍ CENY TÝDNE 25. 7. 31. 7. 2016 30/2016 SLEVA 50 % díly řízení + kolové šrouby a příslušenství -35% Atraktivní řešení 1 ...a něco z vybavení servisů Kleště na hadicové spony Speciální prodloužené

Více

Ostři při práci, přímo na pile během několika vteřin

Ostři při práci, přímo na pile během několika vteřin Ostři při práci, přímo na pile během několika vteřin Ostření Nasazení Řezání Do Up 10 to 10 vteřin seconds u for elektrických Electric Saws pil Ostři při práci, přímo na pile během několika vteřin 4 komponenty

Více

ZWILLING J.A. HENCKELS

ZWILLING J.A. HENCKELS WILLING J.A. HENCKELS Vášeň pro dokonalost. Od roku 1731. Logo společnosti WILLING J.A. HENCKELS, bílý symbol na červeném pozadí, je po celém světě známou známkou prvotřídní kvality a dobrého vkusu. Prémiové

Více

Cena celkem vč.dph. Cena celkem bez DPH. Cena/ks bez DPH. Vyobrazení Pozice ks Název + stručný popis zařízení Typ. š x h x v

Cena celkem vč.dph. Cena celkem bez DPH. Cena/ks bez DPH. Vyobrazení Pozice ks Název + stručný popis zařízení Typ. š x h x v Elektro Plyn (kw) (V) (kw) Rozměry (mm) š x h x v Cena/ks bez DPH bez DPH vč.dph FEUMA - Univerzální kuchyňský stroj SUPRA AE 6e Univerzální kuchyňský stroj SUPRA AE 6e je flexibilní stroj pro použití

Více

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 FOCUS 11 KENT 12 BALET 13 PRESTIGE 14

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 FOCUS 11 KENT 12 BALET 13 PRESTIGE 14 NEREZOVÉ PŘÍBORY Lžíce na kávu, MILANO FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7 POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 FOCUS 11 KENT 12 BALET 13 PRESTIGE 1 FLAIR 15 CASINO 16 SIGNUM 17 UNIC 18 Překládací příbory,

Více

studio/crystalon/istros/axon/tetragon

studio/crystalon/istros/axon/tetragon Kuchyňské inspirace studio/crystalon/istros/axon/tetragon ELEGANT ^ PYRAMIS představuje kompletně novou řadu dřezů, které mohou inspirovat elegancí materiálů a perfektním designem. ^ PYRAMIS přichází s

Více

na ostří nože. Dokonalost Pravé zahradničení. Pravý odpočinek.

na ostří nože. Dokonalost Pravé zahradničení. Pravý odpočinek. Pravé zahradničení. Pravý odpočinek. Dokonalost na ostří nože. Make it your home. Zařiďte si domov podle svého s novými sekačkami na trávu Rotak. Usilujte o dokonalost už po prvním sečení s novými sekačkami

Více

AKČNÍ NABÍDKA! 3990,- 2890,- 1890,- 4490,- 2490,- FatMax CLLI SADA KŘÍŽOVÉHO LASERU SE STATIVEM 97DÍLNÁ SADA HLAVIC 1/4 A 1/2

AKČNÍ NABÍDKA! 3990,- 2890,- 1890,- 4490,- 2490,- FatMax CLLI SADA KŘÍŽOVÉHO LASERU SE STATIVEM 97DÍLNÁ SADA HLAVIC 1/4 A 1/2 ! FatMax CLLI SADA KŘÍŽOVÉHO LASERU SE STATIVEM 1-77-117 4490,- 3990,- 1890,- Pracovní dosah 25 m, přesnost nivelace +/- 4 mm @ 10 m Indikace náklonu mimo dosah samonivelace Uzamykatelný mechanismus samonivelace

Více

JEMNÁ MECHANIKA. Přehled šroubováků / kleští na jemnou mechaniku ESD. Šroubovák. Kleště. Profily šroubováků. Profily kleští

JEMNÁ MECHANIKA. Přehled šroubováků / kleští na jemnou mechaniku ESD. Šroubovák. Kleště. Profily šroubováků. Profily kleští JEMNÁ MECHANIKA Přehled šroubováků / kleští na jemnou mechaniku ESD Šroubovák dvoukomponentová umělohmotná rukojeť černé jádro rukojeti z rázově tuhé umělé hmoty červená úchopná zóna z měkkého strukturovaného

Více

ZAHRADNÍ NŮŽKY A UNIVERZÁLNÍ NŮŽKY

ZAHRADNÍ NŮŽKY A UNIVERZÁLNÍ NŮŽKY FISKARS 5 let záruka na nářadí FISKARS výrobky Fiskars jsou na nejvyšší kvalitativní úrovni a proto Fiskars nabízí 5-ti letou záruku na své výrobky. ZAHRADNÍ NŮŽKY A UNIVERZÁLNÍ NŮŽKY 120 185 16 111000

Více

CL60 KROUHAČ ZELENINY PRACOVNÍ STANICE KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZELENINY

CL60 KROUHAČ ZELENINY PRACOVNÍ STANICE KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZELENINY CL60 KROUHAČ ZELENINY PRACOVNÍ STANICE KOMPLEXNÍ ŘEŠENÍ PRO ZPRACOVÁNÍ ZELENINY Školní jídelny, zdravotnická zařízení, jídelny společností a cateringové společnosti mají stejné problémy POMÁHAT SPOTŘEBITELŮM

Více

RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. RECA ulamovací nože Pečujeme o dokonalý řez. RECA eshop všechny produkty lze také objednat online

RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. RECA ulamovací nože Pečujeme o dokonalý řez. RECA eshop všechny produkty lze také objednat online RECA DRŽÍ. PŮSOBÍ. HÝBE. RECA ulamovací nože Pečujeme o dokonalý řez RECA eshop všechny produkty lze také objednat online www.reca.cz Reca ulamovací nože Ulamovací nůž RECA 9 Nárazuvzdorné, vysoce kvalitní

Více

Ideální pro pečení a mnoho dalšího, bez námahy! Obsahuje mixér, kráječ/struhadlo, mlýnek na maso a odšťavňovač. Kuchyňský robot Silver QB505D38

Ideální pro pečení a mnoho dalšího, bez námahy! Obsahuje mixér, kráječ/struhadlo, mlýnek na maso a odšťavňovač. Kuchyňský robot Silver QB505D38 Kuchyňský robot Silver QB505D38 Ideální pro pečení a mnoho dalšího, bez námahy! Obsahuje mixér, kráječ/struhadlo, mlýnek na maso a odšťavňovač Vždy dokonale pevný a nadýchaný sníh z bílků, dokonce i z

Více

N-L-15-02. Novinky IDS 2015. V centru stomatologického dění

N-L-15-02. Novinky IDS 2015. V centru stomatologického dění N-L-15-02 Novinky IDS 2015 V centru stomatologického dění BÝT LEPŠÍ A LEPŠÍM ZŮSTAT 2 Být lepší a lepším zůstat. Na cestě hledání ideálního řešení není žádný konec. Zvláště ve stomatologii. A už vůbec

Více

hochauflösende Bilder anfordern

hochauflösende Bilder anfordern hochauflösende Bilder anfordern 142 Vrtáky, brusné kotouče, příslušenství Výhoda Výkonné vrtáky pro profesionály V y v i n u t o o d b o r n í k y p r o p r o f e s i o n á l n í v r t á n í jet-trac triplo

Více

GRANITOVÉ DŘEZY. PŘÍRODNÍ JAKO PÍSEK NA PLÁŽI.

GRANITOVÉ DŘEZY. PŘÍRODNÍ JAKO PÍSEK NA PLÁŽI. GRANITOVÉ DŘEZY. PŘÍRODNÍ JAKO PÍSEK NA PLÁŽI. Granitové dřezy značky Brenor jsou složeny z 80 % křemenného písku, jednoho z nejtrvanlivějších materiálů, které v přírodě naleznete. Malá zrnka písku minimalizují

Více

GEDORE. sady nářadí za skvělé ceny. vyrobeno v Německu - vyrobeno v Remscheidu - vyrobeno v GEDORE. platnost do 31.03.2010

GEDORE. sady nářadí za skvělé ceny. vyrobeno v Německu - vyrobeno v Remscheidu - vyrobeno v GEDORE. platnost do 31.03.2010 = vyrobeno v Německu - vyrobeno v Remscheidu - vyrobeno v JUBILEJNÍ NABÍDKA...nářadí, se kterým můžete dělat! sady nářadí za skvělé ceny platnost do 31.03.2010 1335 JS-90 KOVOVÝ KUFR s 90-ti dílnou sadou

Více

Funct c i t on o al F orm - nové n é áč á in č í

Funct c i t on o al F orm - nové n é áč á in č í Functional Form - nové náčiní Design: Jakob Heiberg Functional Form - nové náčiní 16 nových členů řady elegantního kuchyňského náčiní Doplňuje stávající sortiment: Functional Form - nové náčiní 858100

Více

Multifunkční varný robot - Robot Cook

Multifunkční varný robot - Robot Cook Multifunkční varný robot - Robot Cook Naše cena bez DPH : 75.210 Kč Naše cena s DPH : 91.005 Kč Dostupnost: 2-3 týdny Katalogové číslo: 43000R Multifunkční varný robot Robot Cook pro snadnou, rychlou a

Více

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Na dotaz Katalogové číslo:

Naše cena bez DPH : Kč Naše cena s DPH : Kč Dostupnost: Na dotaz Katalogové číslo: PACOJET 2 Vyrobeno Popis variant: Švýcarsko Naše cena bez DPH : 142.980 Kč Naše cena s DPH : 173.006 Kč Dostupnost: Na dotaz Katalogové číslo: 69010202 PACOJET 2 je nová generace kuchyňských zařízení.

Více

Krypton. Nepřekonatelný Quickie

Krypton. Nepřekonatelný Quickie Krypton Nepřekonatelný Quickie jednoduše nepřekonatelný Již od začátku vývoje nové produktové řady aktivních vozíků nám bylo jasné, že další vývoj vyžaduje něco zvláštního. Naším posláním bylo vyrobit

Více

Scharfen nářezové stroje

Scharfen nářezové stroje Scharfen nářezové stroje Petruzalek s.r.o. Bratislavská 50 690 02 Břeclav Tel.: 519 365 111 www.petruzalek.cz Scharfen Společnost Hermann Scharfen GmbH & Co. je německý výrobce nářezových strojů s více

Více

Kompletní sortiment. pro gastronomii a maloobchod. Mražené zeleninové směsi Mražená zelenina jednodruhová Polotovary Kečup a tatarská omáčka

Kompletní sortiment. pro gastronomii a maloobchod. Mražené zeleninové směsi Mražená zelenina jednodruhová Polotovary Kečup a tatarská omáčka Kompletní sortiment pro gastronomii a maloobchod Mražené zeleninové směsi Mražená zelenina jednodruhová Polotovary Kečup a tatarská omáčka Značka špičkové kvality pro gastronomii Díky dlouholeté spolupráci

Více

SUNTECH PHOTOCHROMIC. Výhoda nového photochromického materiálu

SUNTECH PHOTOCHROMIC. Výhoda nového photochromického materiálu SUNTECH PHOTOCHROMIC Výhoda nového photochromického materiálu Výzkum nových materiálů umožnil zlepšení photochromických vlastností Hoya využila všech svých dlouholetých zkušeností a uvádí na trh novou

Více

Bohemia Business Park Nádražní 334 CZ-26711 Vráž u Berouna. Tel.: +420 311 653 322 Fax: +420 311 671 077

Bohemia Business Park Nádražní 334 CZ-26711 Vráž u Berouna. Tel.: +420 311 653 322 Fax: +420 311 671 077 Bohemia Business Park Nádražní 334 CZ-26711 Vráž u Berouna Tel.: +420 311 653 322 Fax: +420 311 671 077 Mail: info@steeltrend.net www.steeltrend.net www.monolith-gril.cz Váš partner: MONOLITH je multitalent

Více

Wiha Inomic. Argumenty, které jsou po ruce. Začněte novou kapitolu s Wiha Inomic. Kleště. Nově vynalezeno.

Wiha Inomic. Argumenty, které jsou po ruce. Začněte novou kapitolu s Wiha Inomic. Kleště. Nově vynalezeno. Wiha Inomic Kleště. Nově vynalezeno. Argumenty, které jsou po ruce. Začněte novou kapitolu s Wiha Inomic. Vynikající myšlenka. Firma Wiha objevila nové kleště Doba je zralá pro nové kleště. Kleště, které

Více

NOVINKA! Chytře zkombinováno: hotové sady gastronádob pro váš parní konvektomat.

NOVINKA! Chytře zkombinováno: hotové sady gastronádob pro váš parní konvektomat. NOVINKA! Chytře zkombinováno: hotové sady gastronádob pro váš parní konvektomat. Jednoduché, praktické a dobře promyšlené: sady gastronádob od firmy BLANCO pro váš parní konvektomat. Hledáte dobrou základní

Více

ŘEZAČKY PAPÍRU. Pákové řezačky IDEAL 1133 / 1142 IDEAL 1034 2 490,- 3 390,- 3 190,-

ŘEZAČKY PAPÍRU. Pákové řezačky IDEAL 1133 / 1142 IDEAL 1034 2 490,- 3 390,- 3 190,- Značka IDEAL prezentuje skutečně špičkovou kvalitu řezání. Perfektní řemeslné provedení řezaček jdoucí do detailů vám zajistí taktéž dokonalé a přesné řezání. Pákové řezačky IDEAL 1133 / 1142 Pákové hobby

Více

Coloured by the way you think

Coloured by the way you think Fasádní systém 1 Coloured by the way you think 2 Rozšiřujeme paletu vašich možností Barva, odstín a struktura povrchu patří k nejmocnějším zbraním v tvůrčím arzenálu každého architekta a designéra. Vyjímečný

Více

CENÍK PRODUKTŮ PLATNÝ OD

CENÍK PRODUKTŮ PLATNÝ OD CENÍK PRODUKTŮ PLATNÝ OD 1.2.2012 NŮŽKY ZAHRADNÍ DPH / 111540 Nůžky zahradní převodové dvoučepelové 6411501965417 4 999,- Kč 111520 Nůžky zahradní převodové dvoučepelové střední 6411501965202 4 849,- Kč

Více

Vybavení a příslušenství pro vysoce kvalitní práci

Vybavení a příslušenství pro vysoce kvalitní práci Vybavení a příslušenství pro vysoce kvalitní práci Vaše práce bude lepší, bezpečnější a možná i zábavnější se správným příslušenstvím, pracovními pomůckami a ochrannými oděvy. Proto při výrobě našeho příslušenství

Více

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru

Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110. Velká síla na nejmenším prostoru Jednonádržová myčka s automatickým posuvem košů STR 110 Velká síla na nejmenším prostoru Optimální mycí výsledky STR 110 vysoký výkon a flexibilita Winterhalter specialista na inovativní řešení mytí +

Více

Page 1. Go Cutting! Nová řada výrobků Functional Form

Page 1. Go Cutting! Nová řada výrobků Functional Form Page 1 Go Cutting! Nová řada výrobků Functional Form Vytváříme koncepty Většina domácností je již vybavena vším potřebným do kuchyně. Přinášíme proto kompletní koncept 1. Změníme naše zaměření z jednotlivých

Více

Hrnec s poklicí. myčka. 611730 30,0 x 22,0 cm. Poklice měděná. 611812 Ø 12,00 cm. 611816 Ø 16,00 cm. 611818 Ø 18,00 cm.

Hrnec s poklicí. myčka. 611730 30,0 x 22,0 cm. Poklice měděná. 611812 Ø 12,00 cm. 611816 Ø 16,00 cm. 611818 Ø 18,00 cm. MAUVIEL 1830 V roce 1830 založil Ernst Mauviel v normandském městě Villedieu-les-Poeles manufakturu na výrobu měděného nádobí. Mauviel se již od svého počátku etabloval jako výrobce pro profesionály (vybavoval

Více

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl

inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl inovace technology kvalita design inovace technology kvalita design inovace technology Produktový leták www.ekookna.pl Salamander Streamline DOKONALOST FORMY Spojení elegantního, oblého křídla round-line

Více

BEZPEČNOSTNÍ NOŽE. Opatření pro práci s nožem:

BEZPEČNOSTNÍ NOŽE. Opatření pro práci s nožem: BEZPEČNOSTNÍ NOŽE Opatření pro práci s nožem: - Vždy používejte jen schválený a nepoškozený nůž - Udržujte nůž v čistotě - Nikdy neupravujte nůž pro své potřeby (v případě, že fasujete nevhodný nůž vždy

Více

Vrtáky na plechy. U nových vysoce výkonných vrtáků na plechy jsou broušeny drážky pro odvod třísek do plně zakaleného materiálu metodou CBN.

Vrtáky na plechy. U nových vysoce výkonných vrtáků na plechy jsou broušeny drážky pro odvod třísek do plně zakaleného materiálu metodou CBN. VRTÁKY NA PLEHY 03 Vrtáky na plechy U nových vysoce výkonných vrtáků na plechy jsou broušeny drážky pro odvod třísek do plně zakaleného materiálu metodou BN. BN (kubický nitrid bóru) je mnohem tvrdší,

Více

R 502 R 502 V.V. R 652 R 652 V.V.

R 502 R 502 V.V. R 652 R 652 V.V. KOMBINOVANÉ PŘÍSTROJE - KUTR A KROUHAČ ZELENINY R 502 R 652 R 652 V.V. NOVÉ RESTAURACE - BISTRA - HOTELY Funkce KUTRU K dispozici 3 nože se zabroušením přizpůsobeným pro všechny typy použití. spodní nůž

Více

Kráječe zeleniny Kutry-mixery Kombinované kráječe zeleniny/kutry

Kráječe zeleniny Kutry-mixery Kombinované kráječe zeleniny/kutry Kráječe zeleniny Kutry-mixery Kombinované kráječe zeleniny/kutry Kvalita, rychlost, výkon electrolux TRS / K / TRK 3 Přeneste přípravu zeleniny do další generace. Nová řada speciálně navržených kuchyňských

Více

HISTORIE A SOUČASNOST

HISTORIE A SOUČASNOST Ruční nářadí HISTORIE A SOUČASNOST HISTORIE Výroba nástrojů v Hulíně byla zahájena v roce 1934, kdy pan Josef Studeník založil firmu s názvem První moravská továrna na pily a nástroje. Firma nejprve vyráběla

Více

KWC EVE Luminaqua LED-technology

KWC EVE Luminaqua LED-technology 204 KWC EVE Luminaqua LED-technology Kuchyňské baterie Dávkovače saponátu INOVACE, PŘESNOST A ESTETIKA: to jsou vlastnosti, které charakterizují inteligentní řešení baterií KWC. KWC představuje 140 let

Více

Vynikající pomocník pro každodenní pečení bez námahy! MASTERCHEF GOURMET + QB612 QB612D38

Vynikající pomocník pro každodenní pečení bez námahy! MASTERCHEF GOURMET + QB612 QB612D38 MASTERCHEF GOURMET + QB612 QB612D38 Vynikající pomocník pro každodenní pečení bez námahy! Dokonale pevný a nadýchaní sníh z vaječnách bílků, perfektní našlehání i jediného vejce! Speciálně navržená FLEX

Více

STERLING SILVER Made in Germany

STERLING SILVER Made in Germany Již od 18. století je Pforzheim znám jako středisko Kdo byl Otto Hutt? zpracování drahých kovů. V malých řemeslných dílnách stejně jako v průmyslových závodech zde vyrábějí zlaté a stříbrné šperky, hodinky

Více

KASCH, Karel Schreil. Ceník FISKARS 2010

KASCH, Karel Schreil. Ceník FISKARS 2010 KASCH, Karel Schreil Ceník FISKARS 2010 FIsKARs 5 let záruka na nářadí FISKARS výrobky Fiskars jsou na nejvyšší kvalitativní úrovni a proto Fiskars nabízí 5-ti letou záruku na své výrobky. 111000 ZAHRADNÍ

Více

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 KENT 11 FOCUS 12 BALET 13 PRESTIGE 14

NEREZOVÉ PŘÍBORY. Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7. POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 KENT 11 FOCUS 12 BALET 13 PRESTIGE 14 NEREZOVÉ PŘÍBORY Lžíce na kávu, MILANO 4 FORTUNA + 5 TREND 6 ELEGANCE 7 POLY, nože na steak 8 LINIE 9 SVING 10 KENT 11 FOCUS 12 BALET 13 PRESTIGE 14 UNIC 15 CASINO 16 SIGNUM 17 FLAIR 18 BAGUETTE Stone-Washed

Více

KVALITA ZAČÍNÁ VE MĚSTĚ MALTBY

KVALITA ZAČÍNÁ VE MĚSTĚ MALTBY KVALITA ZAČÍNÁ VE MĚSTĚ MALTBY Pro zajištění vysoké dlouhodobé výkonnosti a spokojenosti zákazníků prochází nová řada SERIES 60 a SERIES 40 v procesu výroby náročnými výrobními a testovacími postupy ve

Více

NEW MAGNETICKÉ ČELISTI

NEW MAGNETICKÉ ČELISTI NEW MAGNETICKÉ ČELISTI NEW MAGNEFIX - vylepšená technologie, osvědčená konstrukce Společnost SCANGRIP vyrábí více než 50 let ochranné čelisti do svěráků. Nyní jsme hrdí na to, že představujeme další generaci

Více

POVRCHOVÁ MIKROÚPRAVA BEZ NUTNOSTI BROUŠENÍ VYBERTE SI OSTROST.

POVRCHOVÁ MIKROÚPRAVA BEZ NUTNOSTI BROUŠENÍ VYBERTE SI OSTROST. POVRCHOVÁ MIKROÚPRAVA BEZ NUTNOSTI BROUŠENÍ VYBERTE SI OSTROST. ZVOLTE OSTROST Protiklady se přitahují a toto rčení platí i o kvalitních periodontálních nástrojích. V ideálním případě jsou ostré jako břitva,

Více

ST-FP9084. Ruční mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web:

ST-FP9084. Ruční mixér Návod k použití Záruční podmínky. Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: ST-FP9084 Ruční mixér Návod k použití Záruční podmínky Dovozce do ČR SATURN HOME APPLIANCES s.r.o. Web: www.isaturn.cz 1 Vážení zákazníci! Gratulujeme Vám ke koupi výrobku od značky Saturn. Jsme si jistí,

Více

INSPIROVANÉ PROFESIONÁLY Série 2101G a 21HDR Kleště pro elektrikáře Houževnaté kleště Zahnuté kleště Kleště na plasty Izolované kleště

INSPIROVANÉ PROFESIONÁLY Série 2101G a 21HDR Kleště pro elektrikáře Houževnaté kleště Zahnuté kleště Kleště na plasty Izolované kleště Série 2101G a 21HR INSPIROVNÉ PROFSIONÁLY Kleště pro elektrikáře Houževnaté kleště Zahnuté kleště Kleště na plasty Izolované kleště Jsme světoví Společnost ahco vyrábí kleště od roku 1856; lze proto říct,

Více

DŘEVĚNÉ VKLADY. Nářadí TESCOMA Výsuvné boxy

DŘEVĚNÉ VKLADY. Nářadí TESCOMA Výsuvné boxy DŘEVĚNÉ VKLADY Nářadí TESCOMA Výsuvné boxy zlom - 2 FINALE.indd 1 20.11.2006 18:19:31 A1/25 Dřevěný vklad s nářadím (šuplík 25) Dřevěné vklady 4561301 Vklad BUK na nářadí TESCOMA 1 046 Kč 4560000-11 Sestava

Více

Sporáky - 6 hořáků, s troubou

Sporáky - 6 hořáků, s troubou Řada Electrolux XP700 nabízí více jak 100 modelů varných zařízení pro profesionální použití, jejichž kvalitní konstrukce garantuje nejvyšší úroveň výkonu ve své třídě, spolehlivost, energetické úspory.

Více

BLANCOAXON II 6 S BLANCO keramika PuraPlus Dřezy pro vyšší nároky koncepce AX od firmy BLANCO

BLANCOAXON II 6 S BLANCO keramika PuraPlus Dřezy pro vyšší nároky koncepce AX od firmy BLANCO BLANCOAXON II 6 S PuraPlus Dřezy pro vyšší nároky koncepce AX od firmy BLANCO Perfektní uplatnění koncepce AX také u keramických ů Plynulé pracovní postupy podél jedné osy Víceúčelová miska volně zavěsitelná

Více

SEKÁČE SDS-MAX SDS-PLUS BETON VRTÁNÍ A SEKÁNÍ

SEKÁČE SDS-MAX SDS-PLUS BETON VRTÁNÍ A SEKÁNÍ SEKÁČE SDS-MAX SDS-PLUS BETON VRTÁNÍ A SEKÁNÍ www..cz VRTÁNÍ A SEKÁNÍ DO BETONU Koupili jste si to nejlepší nářadí a nyní si kupte to nejlepší příslušenství pro požadovanou práci. VRTÁKY A SEKÁČE DEWALT

Více

Velikosti dle pásky kolem zápěstí: XS - žlutá páska S - modrá páska M - zelená páska L - bílá páska XL - černá páska

Velikosti dle pásky kolem zápěstí: XS - žlutá páska S - modrá páska M - zelená páska L - bílá páska XL - černá páska www. r ez ni c k enoz e. c om OCHRANNÉRUKAVI CE Naše vysoce specializovaná protiprořezová rukavice Foodflex 512 je navržena tak, aby chránila ruce při řezání s téměř jakýmikoliv ostrými nástroji. Odolné

Více

Katalog 2016. Více síly, méně námahy. záruka. 25 let záruka Více modelů Nový povrch ostří Nové protiskluzové madlo. 25 let

Katalog 2016. Více síly, méně námahy. záruka. 25 let záruka Více modelů Nový povrch ostří Nové protiskluzové madlo. 25 let Katalog 2016 Sekery 4. generace Více síly, méně námahy. záruka 25 let 25 let záruka Více modelů Nový povrch ostří Nové protiskluzové madlo NAŠE DĚDICTVÍ Založení železárny ve vesnici Fiskars 1649 Fiskars

Více

Mandolína Viper D návod k obsluze

Mandolína Viper D návod k obsluze Mandolína Viper D-2016-00 1 návod k obsluze Popis mandolíny Viper Součástí sady Mandolíny Viper: rám s integrovanými horizontálními břity a skládací protiskluzovou nožkou vzadu nastavitelný plátkovací

Více

mini spotřebice jaro 2010

mini spotřebice jaro 2010 mini spotřebice jaro 2010 TK - 600 čistá voda pro zdravé vaření Rychlovarná nerezová konvice s vloženou konvicí BRITA s filtrem Maxtra-při jeho použití kapacita 1 litr jinak 1,7 litru.samozřejmostí je

Více

GROHE Kuchyňské armatury

GROHE Kuchyňské armatury 08/2009 Copyright by Grohe GROHE ČR s.r.o. V Oblouku 104 252 43 Průhonice - Čestlice Tel.: +420 225 091 083 Fax: +420 225 091 085 e-mail: eva.kuzmikova@grohe.com www. www. GROHE Kuchyňské armatury www.

Více

Rukavice pro svařování

Rukavice pro svařování Standardy EN pro rukavice a materiály Kategorie 1, jednoduchý design: Tyto produkty chrání před minimálními riziky a mohou být použity pouze v případě minimálního nebezpečí, které může být snadno identifikováno

Více

Kráječ ovoce a zeleniny

Kráječ ovoce a zeleniny Kráječ ovoce a zeleniny cs Návod k použití Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 93387FV02X00VIII 2017-08 353 350 Vážení zákazníci, s Vaším kráječem ovoce a zeleniny jednoduše a rychle nakrájíte různé druhy ovoce

Více

Aut.třídící stoly poháněné myčkou

Aut.třídící stoly poháněné myčkou Některé typy myček Electrolux mohou plně uplatnit svoji celkovou výkonnost jenom pokud jsou správně kombinovány s manipulačními systémy Electrolux pro mycí zóny. Modulární systém umožňuje navrhnout ergonomické

Více

Ochrana hlavy. Rukavice pro svařování. Normy EN pro rukavice a materiály rukavic. Kapuce Proban. Kožená ochrana hlavy a hrudníku

Ochrana hlavy. Rukavice pro svařování. Normy EN pro rukavice a materiály rukavic. Kapuce Proban. Kožená ochrana hlavy a hrudníku Ochrana hlavy Normy EN pro rukavice a materiály rukavic Kapuce Proban Nehořlavá ochrana hlavy pro zakrytí hlavy, krku, zátylku a ramen. Kapuce Proban 0000 593 269 Označení CE - ochranné pracovní prostředky

Více