NEWS LETTER 2. Mezinárodní pohár v triatlonu 2015 Duben Mezinárodní pohár v triatlonu aktuální termínovka závodů poháru

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NEWS LETTER 2. Mezinárodní pohár v triatlonu 2015 Duben Mezinárodní pohár v triatlonu aktuální termínovka závodů poháru"

Transkript

1 Vážení sportovní a triatlonoví přátelé, Moravskoslezský krajský TT svaz Vám přináší nové informace o Vašem triatlonovém poháru Obsah zpravodaje MSKTTS: 1. aktuální termínovka závodů poháru 2. Mezinárodní triatlonový pohár mládeže 3. Dobroslavický jarní duatlon 4. InSPORTline Triathlon Cup Hranice Partnerství Mezinárodního poháru v triatlonu 2015 a XTERRA Czech Tour 6. Jak to bylo na Jesenickém zimním triatlonu 2015? Mezinárodní pohár v triatlonu aktuální termínovka závodů poháru Ani letos se Mezinárodnímu poháru triatlonu 2015 nevyhnuly změny hned zkraje poháru. Na jedné straně se objevili noví zájemci o vstup do poháru, na druhé straně bohužel některé závody neproběhnou. Už několik let řeší Jirka Sedláček s MěÚ Ostrava Poruba potíže s povolením uspořádat závod v triatlonu na Porubské dolině za bazénem. Letošní verdikt je bohužel takový, že závod není možné na dolině uspořádat, a tedy po 18 letech nebude letos poprvé uspořádán Porubský sprint triatlon. Tento závod také vypadává z kalendáře Mezinárodního poháru v triatlonu Nebude pořádán ani náhradní závod, vzniká problém s přesunem závodníků z bazénu na jiné místo startu. A za druhé, polský partner nám bohužel oznámil, letos ani on nezískal dotaci pro závod V Dabrowe Gorniczi a že jej tedy nemůže uspořádat. Naopak se svaz dohodl s pořadateli triatlonového víkendu Mlynman 2015 o zařazení i druhého závodu tohoto víkendu, a to polovičního Ironmanna Mlynman Half do našeho poháru. Takže o víkendu , kdy proběhne na Davidově Mlýně tento mezinárodní triatlonový svátek, budou do poháru započítané hned dva tyto závody. Dalším závodem, který obohatí, je Duko Triatlon v Rýmařově. Věřte nevěřte, tento triatlon se už koná 22 let po sobě, svého času byl jedním ze stěžejních závodů poháru, časem se pak zapojil do seriálu Hanáckého poháru.

2 V následující tabulce je termínovka Mezinárodního poháru triatlonu 2015, jak pevně věřím, už v konečné verzi. Podrobnosti jednotlivých závodů jsou k dispozici na portálu ČTA Závod: Datum: Místo: 1 Jesenický zimní triatlon Karlová Studánka - Praděd 2 Dobroslavický jarní duatlon Dobroslavice 3 insportline Triathlon CUP Hranice Hranice 4 Mlynman HALF Staré Těchanovice 5 Mlynman CROSS Staré Těchanovice 6 Xtreme Triathlon Brušperk Brušperk 7 Velká cena Ostravy v triatlonu Hlučín 8 Duko triatlon Rýmařov 9 Královský triatlon Majetín 10 Morkoman Morkovice 11 Žilinský kros triatlon Žilina, SK 12 BONATRANS triatlon Bohumín 13 SAREZA - Skleněný muž, skleněná žena Ostrava - Poruba Mezinárodní triatlonový pohár mládeže 2015 Na jednání valné hromady se členové Moravskoslezského triatlonového svazu dohodli o vyhlášení mezinárodního triatlonového poháru mládeže, který naváže na loňský úspěšný pohár. Temínovka tohoto poháru je následující Závod: Datum: Místo: 1 Dobroslavický jarní duatlon Dobroslavice 2 Velká cena Ostravy v triatlonu Hlučín 3 Duko triatlon Rýmařov 4 Královský triatlon Majetín 5 SAREZA- Skleněný muž, skleněná žena Ostrava - Poruba Další výtečnou zprávou pro triatlonovou mládež našeho kraje je založení krajského sportovního střediska mládeže při Moravskoslezském krajském TT svazu. V loňském roce MSKTTS opakovaně, ale neúspěšně žádal ČTA o podporu talentů žákovských a dorosteneckých kategorií Moravskoslezského kraje na základě výsledků a umístění v Mezinárodním poháru mládeže.

3 Přesto, že v poháru startovalo více něž 200 mladých triatletů do 15 let, stanovisko ČTA zůstává po léta stejné: do Sportovních center a Sportovních středisek je možné se nominovat pouze na základě výsledků Českého poháru v triatlonu. Proto se MSKTTS rozhodl o založení vlastního krajského sportovního centra, kde by soustředil talentovanou mládež nejen Moravskoslezského kraje a zajistil organizační, metodickou, ale i technickou a finanční podporu, především pro umožnění účastí na mistrovských závodech ČP v triatlonu na českých závodech. Dobroslavický jarní duatlon 2015, ČP, Moravskoslezský krajský triatlonový svaz a obec Dobroslavice si Vás dovolují pozvat dne na 2. závod Mezinárodního poháru v triatlonu 2015 a 1. závod Českého poháru v dublonu, a to Dobroslavický jarní duatlon Závod se bude konat obdobně jako v předchozích letech v disciplínách běh cyklistika - běh, kdy oba běhy proběhnou v zámeckém parku a na místních komunikacích obce a cyklistický okruh bude namotán v kopcovitém okruhu Dobroslavice - Háj - Jilešovice, pro hlavní závod se cyklistika jede ve třech okruzích. Pro celkového vítěze závodu je připraven putovní prestižní pohár starosty obce Dobroslavice, který v minulých ročnících zvedaly nad hlavu taková esa jako Martin Věžník (ročník 2010 a 2011), Karel Zadák (2012), Jirka Klíma (2013) a loni Milan Wurst. Pro absolutní vítěze (1. 3. Místo) v kategorií mužů a žen budou rozděleny Prize Money v celkové výši ,- Kč Pro příchozí je připraven i méně náročný závod Hobby, pro mládež a žáky pak závody na zkrácených okruzích.

4 Dále uvádím výtah základních ustanovení a upřesnění pro závod Dobroslavický jarní duatlon: 1. Všichni startující závodí na vlastní nebezpečí, startující jsou povinni dodržovat pravidla silničního provozu a pokyny pořadatelů. 2. Závodí se dle platných pravidel ČTA a soutěžní směrnice 2015 letní edice a ustanovení tohoto rozpisu. 3. Pro cyklistickou část je povinná pevná homologovaná cyklistická přilba a kolo ve vyhovujícím technickém stavu, obojí bude kontrolováno při přejímce kola do depa 4. Na trati cyklistiky se jede za regulovaného provozu, obtížná místa budou označena a na křižovatkách budou provoz zabezpečovat pořadatelé a případně policie ČR. Je přísně zakázáno přejíždět středovou čáru a vjíždět na levou polovinu vozovky pod trestem diskvalifikace 5. Kritická místa trati závodu jsou především sjezd do obce Háj ve Slezsku Chabičov, sjezd do obce Jilešovice, otáčení u kruhu obce Dobroslavice. 6. V případě malého počtu závodníků je pořadatel oprávněn sloučit kategorie. Případné sloučení kategorií bude oznámeno před startem. 7. Drafting - jízda v háku mezi pohlavím je dle pravidel zakázána. 8. Ustanovení o přípustnosti typu kol pro jednotlivé kategorie: Pro předžákovské kategorie je přípustné pouze horské a trekové kolo. Pro žákovské kategorie je přípustné jak silniční kolo, tak MTB a trekové kolo. U kategorií dorost a starší je při povolené jízdě v háku přípustné pouze silniční kolo. 9. Pro závod neplatí ustanovení o omezení převodů. 10. Každý závodník musí být označen číslem. Označení číslem je nutné pro běžeckou i cyklistickou část. Číslo pro běh je umístěno vpředu, pro cyklistickou část je umístěno vzadu na pásu k tomu určenému. 11. Protesty se podávají písemně řediteli závodu do 15 minut po vyvěšení neoficiálních výsledků pro danou kategorií s finančním vkladem dle Pravidel ČTA. Vyjádření o protestu bude provedeno ústně do 30 minut po podání protestu. Pokud bude protest zamítnut, zůstává finanční vklad pořadateli. 12. Další viz Pravidla ČTA a soutěžní směrnice 2015 letní edice. Přihlašování a platba startovného: Pro základní startovné je potřeba se přihlásit přes web CTS: a zaplatit startovné na účet pořadatele do Pro registrované členy ČTA platí zvýhodněné startovné, které platí se zaplacenou registrační známkou pro rok 2015 a současně je potřeba se přihlásit přes web CTS a zaplatit startovné na účet pořadatele rovněž do Veškeré další informace k závodu jsou na portálu České triatlonové asociace: a v propozicích závodu

5 Souhrnné informace k závodu: Pořadatel:. Místo: Dobroslavice, restaurace Kuželna Termín: Ředitel: Rostislav Matera, tel , rostislav.matera@seznam.cz Hlavní rozhodčí: Prezentace: od 8:30 v KD Dobroslavice Běh: místní komunikace Dobroslavice a zpevněná cesta v parku Cyklistika: Dobroslavice - Háj ve Slezsku - Jilešovice - Dobroslavice Přihlášky: do na webu ČTA: Informace: Rostislav Matera, tel: , rostislav.matera@seznam.cz, Hana Materová , hana.materova@seznam.cz InSPORTline Triathlon Cup Hranice 2015 organizátoři akce InSPORTline Triathlon Cup Hranice 2015 Vás zvou na šestý ročník triatlonového závodu, který se uskuteční v sobotu 23. května v Hranicích na Přerovsku. Startuje se ve 13 hodin. Výjimečný je tento triatlon především proto, že ho organizátoři pořádají na základě vlastních dlouholetých zkušeností se závoděním. Hranický triatlon ocení zkušenější sportovci, ale i začátečníci, snahou organizátorů je totiž přiblížit tento druh závodu co nejširší skupině lidí. Pro mnoho lidí, kteří se závodu zúčastnili v minulých ročnících, to byla vůbec první zkušenost s tímto trojbojem. Závod začíná tradičně plaváním. Na závodníky čeká 600metrová trasa na klidné vodě řeky Bečvy. V případě, že bude voda na konci května ještě příliš studená, organizátoři tuto část závodu nahradí během a z triatlonu se tak stane duatlon. Udělali to například loni a u závodníků měla změna velký úspěch. Specifický je závod z velké části i díky 25kilometrové cyklistické trase, která má na rozdíl od jiných triatlonů pestřejší výškový profil trati. Jezdí se pouze po silnici a dává možnost vyniknout zdatným cyklistům. Závěrečný 5kilometrový běh je atraktivní nejen pro samotné závodníky, ale i pro diváky. Běží se totiž čtyři okruhy a diváci tak mohou své favority dostatečně podporovat. O snaze zvýšit popularitu triatlonu v České republice svědčí i unikátní snaha organizátorů zpřístupnit celý závod online na YouTube. Pro závodníky jsou připravené hodnotné ceny a bohatá tombola. Celý závod se uskuteční za podpory sponzorů: insportline, MLS Potraviny,T-Mobile, Wellart, Veem Trading, Ecobeton, Paragan a dalších. Více informací a přihlášky na:

6 Partnerství Mezinárodního poháru v triatlonu 2015 a XTERRA Czech Tour Pořadatel Mezinárodního poháru v triatlonu 2015 a pořadatel XTERRA Czech se pro letošní rok dohodli na vzájemné podpoře svých triatlonových seriálů. Oba pořadatelé mají zájem na rozvoji a propagaci triatlonu jako zdravého životního stylu a současně usilují, aby oba poháry nebyly vnímány jako lokální a přejí si, aby se na závody obou pohárů sešla triatlonová komunita z celé republiky. Pro Moravské závodníky bychom rádi připomněli dobu, kdy se závodů Xterry účastnila početná komunita závodníků z Moravy a kdy se dlouho do noci pořádaly česko-moravské afterpárty po závodech, jako byla Xterra na Hluboké, Xterra ve Špindlu nebo v Prachaticích. Kam se tedy letos můžeme vypravit na Xterru? Závody XTERRA Czech Tour 2015 Závod: Datum: Místo: 1 Xterra Žluté Lázně Praha (MČR Xterra duatlon) Praha, Žluté lázně 2 Xterra Ostrov Ostrov, Karlovarský kraj 3 XTERRA Praha Praha 14, u Kyjského rybníka 4 AMEDIPRO XTERRA CZECH WORLD CUP Prachatice, 5 Xterra Žilina Žilina, SK 6 AMEDIPRO XTERRA TRAIL RUN podzimní běh pro všechny Prachatice A pro účastníky Mezinárodního poháru v triatlonu máme překvapení a současně pobídku ve formě dvou Voucherů k účasti na závodě Xterra World Tour, Xterra European Tour a Xterra Czech Tour AMEDIPRO XTERRA CZECH WORLD CUP PRACHATICE, který se koná dne v Prachaticích, jako kvalifikační závod na MS XTERRA na havajském ostrově MAUII. Voucher získá první muž a první žena v průběžném absolutním pořadí Mezinárodního poháru v triatlonu 2015 po 7. závodě seriálu, což bude Velká cena Ostravy v triatlonu v Hlučíně dne Současně bude pro oba účastníky zajištěna doprava z Ostravy na závod XTERRA CZECH, předběžně ve čtvrtek V případě nevyužití voucheru prvním závodníkem, přechází tato možnost na další závodníky v pořadí.

7 Vyhlášení Jesenického zimního triatlonu, Praděd,

Dobroslavický jarní duatlon Sobota , Dobroslavice

Dobroslavický jarní duatlon Sobota , Dobroslavice Dobroslavický jarní duatlon 2019 Sobota 4.5. 2019, Dobroslavice Název závodu Dobroslavický jarní duatlon 2019 Statut závodu Závod Moravskoslezského poháru v triatlonu Distance hl. závodu 1. běh 5 km cyklistika

Více

Velká cena Ostravy v triatlonu 2013

Velká cena Ostravy v triatlonu 2013 Mezinárodní pohár v triatlonu 2013 - překračujeme hranice. Sportovní klub Jiří Team Ostrava, a Moravskoslezský krajský triatlonový svaz o.s. Vás zvou na triatlonový závod Velká cena Ostravy v triatlonu

Více

XTERRA City Triathlon Ostrov 2019 PROPOZICE

XTERRA City Triathlon Ostrov 2019 PROPOZICE XTERRA City Triathlon Ostrov 2019 PROPOZICE Obecné informace: Název závodu: XTERRA City Triathlon Ostrov 2019 Datum konání: 8.6.2019 Místo konání: Ostrov, Karlovarský kraj GPS: 50.3042228N, 12.9400875E

Více

XTERRA Hradec Králové 2019 PROPOZICE

XTERRA Hradec Králové 2019 PROPOZICE XTERRA Hradec Králové 2019 PROPOZICE Obecné informace: Název závodu: XTERRA Hradec králové 2019 Datum konání: 28.7.2019 Místo konání: Areál Biřička, Hradec Králové, Královehradecký kraj GPS: 50.1706917N,

Více

XTERRA PLZEŇ 2019 PROPOZICE

XTERRA PLZEŇ 2019 PROPOZICE XTERRA PLZEŇ 2019 PROPOZICE Obecné informace: Název závodu: XTERRA Plzeň 2019 Datum konání: 15.6.2019 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Plzeňský kraj GPS: 49.7751503N, 13.3997050E Status závodu:

Více

PROPOZICE ZÁVODU XTERRA CZECH TOUR 2011 OSTROV

PROPOZICE ZÁVODU XTERRA CZECH TOUR 2011 OSTROV PROPOZICE ZÁVODU XTERRA CZECH TOUR 2011 OSTROV STATUT ZÁVODU: POŘADATEL: ŘEDITEL ZÁVODU: TAJEMNÍK ZÁVODU: MANAŽER ZÁVODU: KONTAKTY: Xterra KORUNA PRALINES Ostrov 2011, Český pohár v terénním triatlonu

Více

XTERRA MOUNTAINTIME OPAVA 2019 PROPOZICE

XTERRA MOUNTAINTIME OPAVA 2019 PROPOZICE XTERRA MOUNTAINTIME OPAVA 2019 PROPOZICE Obecné informace: Název závodu: XTERRA MOUNTAINTIME Opava 2019 Datum konání: 24. 8. 2019 Místo konání: Stříbrné jezero, Opava GPS: 49.9550886N, 17.8913964E Status

Více

27. INTERTECH TRIATHLON SUPERPRESTIGE 2019

27. INTERTECH TRIATHLON SUPERPRESTIGE 2019 27. INTERTECH TRIATHLON SUPERPRESTIGE 2019 MEZINÁRODNÍ MČR VĚKOVÝCH SKUPIN DOSPĚLÝCH 2019 ČESKÝ POHÁR V TRIATLONU 2019 KALÁB TRIATLONOVÁ LIGA 2019 MÍSTO Brno, Brněnská přehrada, Česká republika https://www.google.cz/maps/@49.230654,16.5170185,17.75z

Více

SUPERSPRINT TRIATLON ZLI N 2019

SUPERSPRINT TRIATLON ZLI N 2019 SUPERSPRINT TRIATLON ZLI N 2019 Supersprint Triatlon Zlín 2019 je městským supersprintovým triatlonovým závodem v centru Zlína. Závod je součástí Českého poháru Triatlon Czechtriseries. Záštitu nad závodem

Více

PROPOZICE 21. EKOL SUPERPRESTIGE 2013

PROPOZICE 21. EKOL SUPERPRESTIGE 2013 PROPOZICE 21. EKOL SUPERPRESTIGE 2013 STATUS ZÁVODU EVROPSKÝ POHÁR JUNIORŮ V TRIATLONU MISTROVSTVÍ ČR VE SPRINT TRIATLONU MÍSTO Brno, Brněnská přehrada, Česká republika http://maps.google.cz/maps?hl=cs&tab=wl

Více

Propozice k závodu Pteam XTriatlon

Propozice k závodu Pteam XTriatlon Propozice k závodu Pteam XTriatlon Datum: neděle 12. 8. 2018 Pořadatel: Pteam sport, z.s. Hlavní organizátoři: Ředitel závodu Pavel Hotař tel. 737 547 814 Technický ředitel Jakub Exner tel. 732 920 263

Více

FINÁLE ŠUMAVSKÉHO POHÁRU MTB 2015. MTB XCO A ZÁVOD DO VRCHU Vimperk 6. 9. 2015

FINÁLE ŠUMAVSKÉHO POHÁRU MTB 2015. MTB XCO A ZÁVOD DO VRCHU Vimperk 6. 9. 2015 Pořadatel: Bike klub Vimperk Místo: Vimperk Náměstí svobody Termín: Neděle 6. 9. 2015 Ředitel závodu: Vojtěch Huřík Hlavní rozhodčí: Ing. Luděk Sáska Velitel trati: Ondřej Šavrňák MTB XCO A ZÁVOD DO VRCHU

Více

1 1. R OČNÍK ,8 km 28,0 km 4,0 km RESTAURACE NA PŘEHRADĚ

1 1. R OČNÍK ,8 km 28,0 km 4,0 km RESTAURACE NA PŘEHRADĚ 1 1. R OČNÍK 1 4. 0 6. 2 0 1 4 0,8 km 28,0 km 4,0 km 1 SPECIFIKACE ZÁVODU Členové Vodní záchranné služby ČČK v Ostravě, Jan Holanik, David Koudelka, Tomáš Křížkovský a Michal Brumovský, pořádají již 11.

Více

LETOS N O V Ě TRIATLONOVÁ ŠTAFETA

LETOS N O V Ě TRIATLONOVÁ ŠTAFETA DDM BUDÍK Moravské Budějovice Nadační fond při ZŠ v Havlíčkově ulici Klub přátel triatlonu KSTT Vysočina z. s. pořádají v neděli 17. 6. 2018 na místním letním koupališti MORAVSKOBUDĚJOVICKÝ TRIATLON XXX.

Více

XX. ročník tradičního terénního triatlonu

XX. ročník tradičního terénního triatlonu XX. ročník tradičního terénního triatlonu KDY: 21. 7. 2018 KDE: Všeruby u Kdyně, autobusová zastávka, 49 20'29.517"N, 12 59'5.613"E POŘADATEL: Městys Všeruby ve spolupráci s SDH Všeruby KATEGORIE: Předpokládané

Více

Viessmann - Jesenický zimní triatlon 2012

Viessmann - Jesenický zimní triatlon 2012 InSPORTline Triatlon Team Opava a Moravskoslezský krajský triatlonový svaz pořádají dne 3.3.2012 v lokalitě Karlova Studánka - Praděd (Jeseníky) Viessmann - Jesenický zimní triatlon 2012 Závod českého

Více

SERIÁL BĚŽECKÝCH ZÁVODŮ RUNDÁL 2018

SERIÁL BĚŽECKÝCH ZÁVODŮ RUNDÁL 2018 SERIÁL BĚŽECKÝCH ZÁVODŮ RUNDÁL 2018 RUNdál je připravován pro všechny věkové kategorie, a především pro milovníky sportu a zdravého životního stylu. Jedná se o seriál čtyř běžeckých závodů z nich každý

Více

TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou. pořádají. XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA

TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou. pořádají. XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA TJ START BĚLÁ n.r. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou pořádají XVII. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA Bělá nad Radbuzou - fotbalové hřiště sobota 11. dubna 2015 od 14 00 hod. Název

Více

Představujeme: Ecorem Vysočina MTB Cup 2013

Představujeme: Ecorem Vysočina MTB Cup 2013 Představujeme: Ecorem Vysočina MTB Cup 2013 Nejmladší ze seriálů horských kol se pojede na pomezí Čech a Moravy na Vysočině. První z osmi závodů startuje za necelý měsíc... I malebná Vysočina bude mít

Více

Pozvánka na veřejný závod horských kol

Pozvánka na veřejný závod horských kol Pozvánka na veřejný závod horských kol Jménem SK Handicapovaných cyklistů Praha, ve spolupráci s Bikros klubem Řepy a Městskou částí Praha 17 si dovolujeme pozvat Vás na veřejný závod horských kol, O pohár

Více

Pořadatel Tri klub Příbram z.s., Příbram V - Zdaboř, U Průhonu 438,

Pořadatel Tri klub Příbram z.s., Příbram V - Zdaboř, U Průhonu 438, Název závodu Příbramský triatlon 2019 Statut závodu Český pohár v triatlonu, Mistrovství ČR dorostu a juniorů, Mistrovství ČR Age Group, Závod olympijských nadějí Distance hl. závodu 1,5-40 - 10 km Datum

Více

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj 2018 Obsah: 1) termínová listina 2) Mistrovství ČR družstev 1. kolo 3) Západočeský pohár 4) krajské přebory žactva a dorostu

Více

Viessmann - Jesenický zimní triatlon 2013

Viessmann - Jesenický zimní triatlon 2013 Moravskoslezský krajský triatlonový svaz a InSPORTline Triatlon Team Opava pořádají dne 2.3.2013 v lokalitě Karlova Studánka - Praděd (Jeseníky) Viessmann - Jesenický zimní triatlon 2013 Závod českého

Více

1 0. R OČNÍK ,8 km 23,0 km 4 km

1 0. R OČNÍK ,8 km 23,0 km 4 km 1 0. R OČNÍK 1 5. 0 6. 2 0 1 3 0,8 km 23,0 km 4 km 1 SPECIFIKACE ZÁVODU Členové Vodní záchranné služby ČČK v Ostravě, Jan Holanik, David Koudelka, Tomáš Křížkovský a Michal Brumovský, pořádají již 10.

Více

XTERRA HUSMUŽ 2019 PROPOZICE

XTERRA HUSMUŽ 2019 PROPOZICE XTERRA HUSMUŽ 2019 PROPOZICE Obecné informace: Název závodu: XTERRA HusMuž 2019 Datum konání: 18.5.2019 Místo konání: Křišťanovický rybník, Křišťanovice, Jihočeský kraj GPS: 48.9671403N, 13.9410306E Status

Více

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj

Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj Sportovně technické dokumenty Krajských svazů ČSPS Plzeňský a Karlovarský kraj 2019 Obsah: 1) termínová listina 2) Mistrovství ČR družstev 1. kolo 3) Západočeský pohár 4) krajské přebory žactva a dorostu

Více

závod ČP v Zimním triatlonu 2013, MČR a MSR jednotlivců závod Mezinárodního poháru v triatlonu 2014

závod ČP v Zimním triatlonu 2013, MČR a MSR jednotlivců závod Mezinárodního poháru v triatlonu 2014 Název závodu Viessmann - Jesenický zimní triatlon 2014 Statut závodu závod ČP v Zimním triatlonu 2013, MČR a MSR jednotlivců závod Mezinárodního poháru v triatlonu 2014 Distance hl. závodu 8,5 km MTB 8

Více

TJ START BĚLÁ n. R. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou za podpory ČESKÉ UNIE SPORTU. pořádají. XX. ročník veřejného běžeckého závodu

TJ START BĚLÁ n. R. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou za podpory ČESKÉ UNIE SPORTU. pořádají. XX. ročník veřejného běžeckého závodu TJ START BĚLÁ n. R. ve spolupráci s městem BĚLÁ nad Radbuzou za podpory ČESKÉ UNIE SPORTU pořádají XX. ročník veřejného běžeckého závodu BĚLSKÁ PĚTKA Bělá nad Radbuzou - fotbalové hřiště sobota 14. dubna

Více

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MORAVSKÉHO POHÁRU 2017.

SOUTĚŽNÍ ŘÁD MORAVSKÉHO POHÁRU 2017. SOUTĚŽNÍ ŘÁD MORAVSKÉHO POHÁRU 2017. A. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ A1. CO JE MORAVSKÝ POHÁR SK Moravský pohár z.s. (dále jen MP) je zapsaným spolkem a členem sdružení amatérských cyklistů ČR, dále jen S.A.C.

Více

UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE & MEMORIÁL EVŽENA A JAROSLAVA CIHLÁŘE,ZÁVOD ELITE

UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE & MEMORIÁL EVŽENA A JAROSLAVA CIHLÁŘE,ZÁVOD ELITE UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE & MEMORIÁL EVŽENA A JAROSLAVA CIHLÁŘE,ZÁVOD ELITE 27. - 28.září 2014 PROPOZICE POŘADATEL : SK cyklistů Praha

Více

UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & MEMORIÁL EVŽENA CIHLÁŘE & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE PROPOZICE

UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & MEMORIÁL EVŽENA CIHLÁŘE & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE PROPOZICE UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH & MEMORIÁL EVŽENA CIHLÁŘE & ČESKÝ POHÁR MLÁDEŽE V SILNIČNÍ CYKLISTICE 29. 30.září 2012 PROPOZICE POŘADATEL : SK Handicapovaných cyklistů Praha Česká asociace

Více

PROPOZICE. BRNO European Youth Triathlon Festival 2010 18. EKOL SUPERPRESTIGE 2010

PROPOZICE. BRNO European Youth Triathlon Festival 2010 18. EKOL SUPERPRESTIGE 2010 PROPOZICE BRNO European Youth Triathlon Festival 2010 18. EKOL SUPERPRESTIGE 2010 Statut: EKOL SUPERPRESTIGE 2010 (zároveň Mistrovství ČR v triatlonu) Místo: Brno, Česká republika Brněnská přehrada - přístav

Více

Podrobnosti a propozice závodu

Podrobnosti a propozice závodu Podrobnosti a propozice závodu Devátý ročník časovky s názvem Letkovský šíp se koná v Ivančicích Letkovicích se startem na křižovatce ulic Dlouhá Novoveská jak je patrno z plakátu 2. srpna 2014. První

Více

Sportovně technické dokumenty

Sportovně technické dokumenty SDRUŽENÁ KRAJSKÁ KOMISE PLAVÁNÍ ZÁPADNÍCH ČECH Úslavská 75, 326 00 Plzeň xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Sportovně technické dokumenty 2016 Obsah: 1) termínová listina 2) sdružený

Více

INFORMACE A PRAVIDLA. neděle 14. srpna 2016, Pálava.

INFORMACE A PRAVIDLA. neděle 14. srpna 2016, Pálava. INFORMACE A PRAVIDLA neděle 14. srpna 2016, Pálava www.doksyrace.cz www.facebook.com/doksyman Časový limit Časový limit pro dokončení závodu je 7 hodin, na plaveckou část 1:15 hod. Plavecká část a použití

Více

XTRAIL VYSOČINA 2019 terénní triatlon

XTRAIL VYSOČINA 2019 terénní triatlon XTRAIL VYSOČINA 2019 terénní triatlon Oficiální název závodu Statut závodu XTRAIL VYSOČINA 2019 terénní triatlon TRIATLONOVÝ POHÁR dospělých, dorostu a žactva KRAJE VYSOČINA KALÁB LIGA 2019-33. ROČNÍK

Více

Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH

Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH Propozice soutěže O pohár starostu města Prostějov 6. ročník I. a II. kolo SPORTOVNÍ DEN NA KOLEČKÁCH 1.5. 2010 a 18.9. 2010 ADRENALINSPORT KLUB & FK DUKLA Prostějov místo konání Severní obslužná - Prostějov,

Více

Mistrovství České republiky ve sprint kvadriatlonu Dorost 16-17

Mistrovství České republiky ve sprint kvadriatlonu Dorost 16-17 KVADRIATLON TÝN NAD VLTAVOU 2018 POŘADATEL: Kanoistický klub Jiskra Týn nad Vltavou ŘEDITEL ZÁVODU: Ing.arch. Jiří Kobera, e-mail: kobera@atelierkobera.cz TECHNICKÝ DELEGÁT: bude upřesněno (ČTA) HLAVNÍ

Více

PROPOZICE. Závody koloběžek 5. Kolo Rollo ligy Ostrava 2016

PROPOZICE. Závody koloběžek 5. Kolo Rollo ligy Ostrava 2016 PROPOZICE Závody koloběžek 5. Kolo Rollo ligy Ostrava 2016 Kdo: Bokolobka tým Ostrava z. s. Za přispění partnerů a sponzorů: Kdo: ředitel závodu: Šárka Waldhauserová startér: Jaroslav Müller rozhodčí:

Více

Soutěžní směrnice 2014 zimní edice. ČP v Zimním triatlonu, ČP v Aquatlonu

Soutěžní směrnice 2014 zimní edice. ČP v Zimním triatlonu, ČP v Aquatlonu Soutěžní směrnice zimní edice ČP v Zimním triatlonu, ČP v Aquatlonu SS zimní edice byla schválena dne 11.12.2013 Soutěžní směrnice určuje podmínky pořádání závodů členy ČTA a parametry seriálů a jejich

Více

OKRESNÍ SDRUŽENÍ ČUS V NÁCHODĚ PROPOZICE HRONOV NÁCHOD. OS ČUS Náchod ve spolupráci s KVT Náchod

OKRESNÍ SDRUŽENÍ ČUS V NÁCHODĚ PROPOZICE HRONOV NÁCHOD. OS ČUS Náchod ve spolupráci s KVT Náchod OKRESNÍ SDRUŽENÍ ČUS V NÁCHODĚ PROPOZICE jubilejního 60. ročníku silničního běhu HRONOV NÁCHOD POŘADATEL : Okresní sdružení ČUS v Náchodě pod záštitou měst Náchod a Hronov a městyse Velké Poříčí TECH.

Více

Neděle 18. července 2018, Nové Mlýny

Neděle 18. července 2018, Nové Mlýny Neděle 18. července 2018, Nové Mlýny www.trirace.cz www.facebook.com/doksyman Časový limit Časový limit pro dokončení závodu je 7 hodin, na plaveckou část 1:15 hod. Plavecká část a použití neoprenů Použití

Více

ROZPIS ČP DHI 2015. Remoex downhill MTB CUP 15 - Český pohár horských kol - Sjezd

ROZPIS ČP DHI 2015. Remoex downhill MTB CUP 15 - Český pohár horských kol - Sjezd ROZPIS ČP DHI 2015 Remoex downhill MTB CUP 15 - Český pohár horských kol - Sjezd Český svaz cyklistiky vypisuje národní pohár horských kol v disciplíně sjezd. Pohár se uskuteční v termínu od 31.5 do 30.8.

Více

datum start vzdálenost Cíl limit různá dle kategorií Startovné od třída 50 Kč 80 Kč startovné do

datum start vzdálenost Cíl limit různá dle kategorií Startovné od třída 50 Kč 80 Kč startovné do DĚTSKÝ DUATLON/TRIATLON Propozice Cílovou skupinou jsou děti navštěvující základní školu. Délka tratě se liší dle kategorií. I když se bude 5. Dětský triatlon konat na závěr letní prázdnin, řazení dětí

Více

CITY TRIATHLON Karlovy Vary 2014 Mistrovství České republiky mládeže a Závody Olympijských nadějí (ZON)

CITY TRIATHLON Karlovy Vary 2014 Mistrovství České republiky mládeže a Závody Olympijských nadějí (ZON) CITY TRIATHLON Karlovy Vary 2014 Mistrovství České republiky mládeže a Závody Olympijských nadějí (ZON) Propozice Statut: CITY TRIATHLON Karlovy Vary 2014 MČR žákovských kategorií CITY TRIATHLON Karlovy

Více

STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country

STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country STRABAG MTB CUP 2013 Český pohár a mistrovství ČR MTB 2013 cross-country Český svaz cyklistiky vypisuje národní pohár horských kol v olympijské disciplíně cross-country. Pohár se uskuteční v termínu od

Více

Neděle , DOKSY

Neděle , DOKSY Neděle 8.9.2019, DOKSY www.trirace.cz www.facebook.com/doksyman Časový limit Časový limit pro dokončení závodu je 7 hodin, na plaveckou část 1:15 hod. Plavecká část a použití neoprenů Použití neoprenů

Více

UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH PRAHA PROPOZICE

UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH PRAHA PROPOZICE UCI EVROPSKÝ POHÁR V CYKLISTICE HANDICAPOVANÝCH PRAHA 2018 29.9. 30.9. 2018 PROPOZICE POŘADATEL : SK cyklistů Praha Nutrend Specialized Česká asociace tělesně handicapovaných sportovců ŘEDITEL ZÁVODU :

Více

OKRESNÍ SDRUŽENÍ ČUS V NÁCHODĚ PROPOZICE. 61. ročníku silničního běhu HRONOV NÁCHOD. OS ČUS Náchod ve spolupráci s KVT Náchod

OKRESNÍ SDRUŽENÍ ČUS V NÁCHODĚ PROPOZICE. 61. ročníku silničního běhu HRONOV NÁCHOD. OS ČUS Náchod ve spolupráci s KVT Náchod OKRESNÍ SDRUŽENÍ ČUS V NÁCHODĚ PROPOZICE 61. ročníku silničního běhu HRONOV NÁCHOD POŘADATEL : Okresní sdružení České Unie Sportu v Náchodě pod záštitou měst Náchoda, Hronova a Městyse Velké Poříčí TECH.

Více

INFORMACE. Doporučuji si mapy důkladně prostudovat. Jsou na

INFORMACE. Doporučuji si mapy důkladně prostudovat. Jsou na INFORMACE Prezentace bude otevřena v pátek od 19:00 hodin do 20:00 hodin. V sobotu od 8:00 hodin ráno. Doporučuji přijet brzo, abyste nemuseli čekat v dlouhé frontě. Prezentace bude rozdělena na dětský

Více

ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2019

ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2019 ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2019 TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2019 se skládá ze šesti závodů, které se uskuteční v období od 24. března do 8. září 2019. Pražský MTB pohár je vypsán v určených věkových

Více

Přihlášení na Evropský pohár juniorů je možné pouze prostřednictvím k přihláškám. ČTA po schválení reprezentačním trenérem!

Přihlášení na Evropský pohár juniorů je možné pouze prostřednictvím k přihláškám. ČTA po schválení reprezentačním trenérem! Oficiální název závodu Velká cena Tábora Český pohár a Evropský pohár v triatlonu 2019 Statut závodu 36. Táborský triatlon Memoriál Mariana Lošonského Evropský pohár juniorů Mistrovství ČR Elite ve sprint-triatlonu

Více

JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŽUMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI

JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŽUMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŽUMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI 2015 kategorie B, C, D, E Místo konání: Plavecký stadion Datum konání: Pořadatel: klub sportovních potápěčů Sponzoři: Organizační výbor:

Více

Český pohár a mistrovství ČR v TRIALU 2011

Český pohár a mistrovství ČR v TRIALU 2011 Český pohár a mistrovství ČR v TRIALU 2011 Propozice: I. Obecná ustanovení 1. Oficiální název seriálu: Český pohár v Trialu 2011 (ČP-Trial), druhý ročník. Alternativně a plnohodnotně lze používat názvy

Více

Vodní záchranná služba místní skupina Nové Mlýny ve spolupráci s Yacht Club Dyje, sportovní středisko Pavlov a hasiči Hustopeče pořádají

Vodní záchranná služba místní skupina Nové Mlýny ve spolupráci s Yacht Club Dyje, sportovní středisko Pavlov a hasiči Hustopeče pořádají Vodní záchranná služba místní skupina Nové Mlýny ve spolupráci s Yacht Club Dyje, sportovní středisko Pavlov a hasiči Hustopeče pořádají 1. ročník prázdninového závodu (nejen) záchranářů Pálavský záchranář

Více

2. Ročník závodu "Ledový trojlístek"

2. Ročník závodu Ledový trojlístek Kraso brusle Černošice, spolek Vás srdečně zve na 2. Ročník závodu "Ledový trojlístek" a Jarní trhy pořádané v prostorách zimního stadionu během závodu Závod je pořádán v rámci poháru ČKS pro kategorie

Více

1 6. R OČNÍK ,8 km 28,0 km 4,0 km. Květiny FLORIANA RESTAURACE ŘEZNICTVÍ NA PŘEHRADĚ ANNA UHROVÁ

1 6. R OČNÍK ,8 km 28,0 km 4,0 km. Květiny FLORIANA RESTAURACE ŘEZNICTVÍ NA PŘEHRADĚ ANNA UHROVÁ 1 6. R OČNÍK 0 8. 0 6. 2 0 1 9 0,8 km 28,0 km 4,0 km 1 SPECIFIKACE ZÁVODU Členové Vodní záchranné služby ČČK v Ostravě, Jan Holanik, David Koudelka a Tomáš Křížkovský, pořádají již 16. ročník XTREME TRIATHLON

Více

QUADRIATLON TÝN NAD VLTAVOU 2015

QUADRIATLON TÝN NAD VLTAVOU 2015 QUADRIATLON TÝN NAD VLTAVOU 2015 Svtový pohár a mistrovství České republiky ve sprint quadriatlonu POŘADATEL: Kanoistický klub Jiskra Týn nad Vltavou ŘEDITEL ZÁVODU: Ing.arch. Jiří Kobera, e-mail: kobera@atelierkobera.cz

Více

JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŢMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI kategorie B, C, D, E. Plavecký stadion Český Krumlov

JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŢMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI kategorie B, C, D, E. Plavecký stadion Český Krumlov JIHOČESKÉ SPRINTY VÁNOČNÍ ROŢMBERSKÁ PLOUTEV PLAVÁNÍ S PLOUTVEMI 2011 kategorie B, C, D, E Místo konání: Plavecký stadion Český Krumlov Datum konání: 17. 12. 2011 Pořadatel: klub sportovních potápěčů NEPTUN

Více

ČESKÝ POHÁR MTB XCO 2019 MĚSTO TOUŠKOV 2. závod Českého poháru HELLO BANK! - STRABAG MTB CUP 2019

ČESKÝ POHÁR MTB XCO 2019 MĚSTO TOUŠKOV 2. závod Českého poháru HELLO BANK! - STRABAG MTB CUP 2019 ČESKÝ POHÁR MTB XCO 2019 MĚSTO TOUŠKOV 2. závod Českého poháru HELLO BANK! - STRABAG MTB CUP 2019 Pořadatel: z.s., Sportovní 476, 330 33, IČ: 14703271 další informace k závodu na www.touskov.bike Místo:

Více

KRÁSNÝ DVŮR. 163 m 6541 m. ZÁMECKÝm PARKem. kategorií. Závod je pořádán v rámci oslav 70. výročí TJ KrásnýDvůr. "Memoriál Jaroslava Štůly"

KRÁSNÝ DVŮR. 163 m 6541 m. ZÁMECKÝm PARKem. kategorií. Závod je pořádán v rámci oslav 70. výročí TJ KrásnýDvůr. Memoriál Jaroslava Štůly 55.ík ročn 2. 2017 ZÁMECKÝm PARKem "Memoriál Jaroslava Štůly" KRÁSNÝ DVŮR 18 kategorií v délkách od: 163 m 6541 m DO: 1947-2017 Závod je pořádán v rámci oslav 70. výročí TJ KrásnýDvůr Prezentace závodu

Více

NÁZEV AKCE : CZECH DIAMOND MEN 2007 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2007 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU SENIOŘI SVĚTOVÝ POHÁR KAT. A 2007

NÁZEV AKCE : CZECH DIAMOND MEN 2007 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2007 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU SENIOŘI SVĚTOVÝ POHÁR KAT. A 2007 NÁZEV AKCE : CZECH DIAMOND MEN 2007 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2007 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU SENIOŘI SVĚTOVÝ POHÁR KAT. A 2007 POŘADATEL : SHERPA, Ing. Václav Marek TECHNICKÉ USPOŘÁDÁNÍ : TJ Tatran Sedlčany

Více

13. ročník HRADEC KRÁLOVÉ

13. ročník HRADEC KRÁLOVÉ 13. ročník 14. - 15. 9. 2019 HRADEC KRÁLOVÉ Partneři akce Terénní závod předškolních dětí na odrážedlech Veškeré akce a samotné závody v krásném prostředí Novohradeckých lesů v okolí rekreačního areálu

Více

DĚTSKÝ DUATLON/TRIATLON Propozice

DĚTSKÝ DUATLON/TRIATLON Propozice DĚTSKÝ DUATLON/TRIATLON Propozice Cílovou skupinou jsou děti navštěvující základní školu. Délka tratě se liší dle kategorií. datum start vzdálenost Cíl limit 24. června 2017 Boskovice, Červená zahrada

Více

ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2018

ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2018 ROZPIS TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2018 TOMKET PRAŽSKÝ MTB POHÁR 2018 se skládá z osmi závodů, které se uskuteční v období od 24. března do 21. října 2018. Pražský MTB pohár je vypsán v určených věkových

Více

Smlouvu o spolupráci

Smlouvu o spolupráci I Smlouva Níže uvedeného o spolupráci při organizaci seriálu závodů českého poháru v dlouhém triatlonu dne, měsíce a roku uzavřeli Český svaz triatlonu 0.5. se sídlem Zátopkova 100/2, 160 17 Praha 6 zastoupený

Více

Startovní poplatek. Servis pro závodníka

Startovní poplatek. Servis pro závodníka DĚTSKÝ DUATLON/TRIATLON Propozice Cílovou skupinou jsou děti navštěvující základní školu. Délka tratě se liší dle kategorií. I když se bude 4. Dětský triatlon konat již v novém školním roce 2018/2019,

Více

2. kolo seriálu DPP 2015

2. kolo seriálu DPP 2015 2. kolo seriálu DPP 2015 Propozice 20. 6. 2015 Sportcentrum Račice veslařský kanál 2. kolo seriálu DPP 2015 Propozice Pořadatel Svaz potápěčů České republiky Klub potápěčů KRAKEN Litoměřice Místo konání

Více

Cesta Triatlonovou Klasikou

Cesta Triatlonovou Klasikou Cesta Triatlonovou Klasikou www.classic-cup.cz Soutěžní řád Classic Cup 2009 Klasický triatlon (CTT) a duatlon (CDT) jsou odvětví, při nichž sportsmen absolvuje závod s průběžným měřením času tří disciplín.

Více

17. a 18. závod ČP MTBO MČR MTBO družstev - Memoriál Tomáše Sikory

17. a 18. závod ČP MTBO MČR MTBO družstev - Memoriál Tomáše Sikory ROZPIS ZÁVODU 17. a 18. závod ČP MTBO MČR MTBO družstev - Memoriál Tomáše Sikory Pořadatel: SK Orientační sporty Nové Město na Moravě z pověření Českého svazu orientačních sportů Datum: 17. 10. 2015 sprint,

Více

Datum konání: Začátek: 8:30 Start hlavního závodu: 12:00 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Areál TJ Lokomotiva Tratě: 3,5,10 Km a 500 m

Datum konání: Začátek: 8:30 Start hlavního závodu: 12:00 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Areál TJ Lokomotiva Tratě: 3,5,10 Km a 500 m Informační brožura Datum konání: 5.7.2012 Začátek: 8:30 Start hlavního závodu: 12:00 Místo konání: Bolevecký rybník, Plzeň, Areál TJ Lokomotiva Tratě: 3,5,10 Km a 500 m Závod se pořádá na památku MUDr.

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 1. KOLO NEDĚLE 8. 11. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

Soutěžní řád 2012 2013 pro závody kategorie B a C

Soutěžní řád 2012 2013 pro závody kategorie B a C Soutěžní řád 2012 2013 pro závody kategorie B a C vypsané KOSÚ AD KSL Zlínského kraje 1. Úvodní ustanovení : Seznam závodů vypsaných KOSÚ AD KSL Zlínského kraje a závodů FIS + ktg. A pořádaných na území

Více

ČESKÝ STŘELECKÝ SVAZ RSCM OSTRAVA SSK PORUBA - SKALKA P R O P O Z I C E 2. KOLO ČESKÉHO POHÁRU TALENTOVANÉ MLÁDEŽE. Morava

ČESKÝ STŘELECKÝ SVAZ RSCM OSTRAVA SSK PORUBA - SKALKA P R O P O Z I C E 2. KOLO ČESKÉHO POHÁRU TALENTOVANÉ MLÁDEŽE. Morava ČESKÝ STŘELECKÝ SVAZ RSCM OSTRAVA SSK PORUBA - SKALKA P R O P O Z I C E 2. KOLO ČESKÉHO POHÁRU TALENTOVANÉ MLÁDEŽE Morava 23.6. 24.6.2018 Střelnice SSK PORUBA - SKALKA ČESKÝ POHÁR TALENTOVANÉ MLÁDEŽE Druh

Více

CHEBSKÝ POHÁR ročník. p o ř á d á T J T R I A T L O N C H E B

CHEBSKÝ POHÁR ročník. p o ř á d á T J T R I A T L O N C H E B CHEBSKÝ POHÁR 2015 21. ročník p o ř á d á T J T R I A T L O N C H E B Vážení cyklističtí přátelé, nová cyklistická sezóna je za dveřmi. V Chebském poháru soutěže horských kol pro rok 2015 jsme ponechali

Více

P R O P O Z I C E. Mistrovství České republiky žáků a dorostu v radiovém orientačním běhu

P R O P O Z I C E. Mistrovství České republiky žáků a dorostu v radiovém orientačním běhu P R O P O Z I C E Mistrovství České republiky žáků a dorostu v radiovém orientačním běhu 2.- 4. 9. 2011 Druh soutěže: mistrovství České republiky v radiovém orientačním běhu klasika pro kategorie MD 12

Více

Rolo Liga Mistrovství České republiky v dlouhém závodě KATEGORIE JUNIOR AŽ VETERÁNI.

Rolo Liga Mistrovství České republiky v dlouhém závodě KATEGORIE JUNIOR AŽ VETERÁNI. Rolo Liga 2014 + Mistrovství České republiky v dlouhém závodě PROPOZICE + POKYNY POŘADATELÉ: LEGÁTOVI + LIPENŠTÍ DRACI PAVEL LEGÁT - TEL: +420 728 203 250 ÚČAST: ČLENOVÉ ČESKÉHO SVAZU KOLOBĚHU, ZAHRANIČNÍ

Více

KATEGORIE DISCIPLÍNY PROGRAM

KATEGORIE DISCIPLÍNY PROGRAM Svaz vodáků Moravy a Slezska VK ICHTIANDR Cvrčovice pořádá soustředění vodáků Moravy a Slezska Cvrčovice 75 952009 V rámci soustředění proběhne otevřený oblastní závod JIH P5 Cvrčovice řeka Jihlava KATEGORIE

Více

ROZPIS POHÁROVÉ SOUTĚŽE V CYKLOKROSU TOI TOI CUP 2018

ROZPIS POHÁROVÉ SOUTĚŽE V CYKLOKROSU TOI TOI CUP 2018 ROZPIS POHÁROVÉ SOUTĚŽE V CYKLOKROSU TOI TOI CUP 2018 1. TOI TOI CUP 2018 TOI TOI CUP pro sezónu 2018 je dlouhodobá soutěž UCI a ČSC v cyklokrosu, do které jsou zařazeny tyto závody: DATUM MÍSTO NÁZEV

Více

11. září 2016 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA

11. září 2016 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA Termín: 11. září 2016 BENEŠOVSKÁ DESÍTKA závod je započítáván do seriálu Běžec Podblanicka 3. ročník 11. září 2016 (neděle) Místo konání: Masarykovo nám., Benešov u Prahy Pořadatel: Tratě: Šatny a úschovna:

Více

MAJÁK BOROVANY. - modelářský klub p.s., r.č. 511 U Dubu 481, , Borovany IČ: PROPOZICE

MAJÁK BOROVANY. - modelářský klub p.s., r.č. 511 U Dubu 481, , Borovany IČ: PROPOZICE MAJÁK BOROVANY - modelářský klub p.s., r.č. 511 U Dubu 481, 373 12, Borovany IČ: 751 082 75 www.majakborovany.cz PROPOZICE 3. a 4. soutěže seriálu Mistrovství ČR sekce NS 2018 Pořadatel: Svaz modelářů

Více

ROZPIS 43. ročníku Karlova běhu

ROZPIS 43. ročníku Karlova běhu ČS MTB Team, s.r.o. LK Slovan Karlovy Vary Město Abertamy ROZPIS 43. ročníku Karlova běhu Karlův běh Memoriál Jana Pravečka 8. 3. 2014 Závod Ligy dálkových běhů Karlův běh Memoriál Jiřího Čáslavského 9.

Více

CZECH DIAMOND MEN 2010 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010

CZECH DIAMOND MEN 2010 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 CZECH DIAMOND MEN 2010 MS V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 M-ČR V KRÁTKÉM KVADRIATLONU 2010 POŘADATEL: SHERPA, Ing. Václav Marek TECHNICKÉ USPOŘÁDÁNÍ: TJ Tatran Sedlčany - oddíl kanoistiky DATUM KONÁNÍ: 7.

Více

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE

DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANA 2. KOLO NEDĚLE 13. 12. 2015 Dětská liga kumite je série samostatných turnajů, určených pro děti, které nemají zatím větší závodní zkušenost, či např. potřebují

Více

P R O P O Z I C E ČESKÝ STŘELECKÝ SVAZ KOLO. ČESKÉHO POHÁRU TALENTOVANÉ MLÁDEŽE Morava. Střelnice SSK PORUBA - SKALKA RSCM OSTRAVA

P R O P O Z I C E ČESKÝ STŘELECKÝ SVAZ KOLO. ČESKÉHO POHÁRU TALENTOVANÉ MLÁDEŽE Morava. Střelnice SSK PORUBA - SKALKA RSCM OSTRAVA ČESKÝ STŘELECKÝ SVAZ RSCM OSTRAVA SSK PORUBA - SKALKA P R O P O Z I C E 2. KOLO ČESKÉHO POHÁRU TALENTOVANÉ MLÁDEŽE Morava 1.7. 2.7.2017 Střelnice SSK PORUBA - SKALKA ČESKÝ POHÁR TALENTOVANÉ MLÁDEŽE Druh

Více

Mistrovství České republiky v PP a RP

Mistrovství České republiky v PP a RP Svaz potápěčů České republiky NEMO Zlín pořádá Mistrovství České republiky v PP a RP Místo konání: Městské lázně Zlín Datum konání: 31.5 2.6 2019 Závody jsou konány za podpory: Svazu potápěčů České republiky

Více

24.08. 2013 OTROKOVICE

24.08. 2013 OTROKOVICE 2013 24.08. 2013 OTROKOVICE Pořadatel: Ředitel závodu: Hlavní rozhodčí: Internet: Přihláška k závodu: Adresa přihlášek: Speedskating club Otrokovice, tř. Tomáše Bati 1828, 765 02 OTROKOVICE, Czech Republic,

Více

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2008 2009

CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2008 2009 CELOSTÁTNÍ VYPSÁNÍ ERGOREGAT 2008 2009 Praha, září 2008 Přehled akcí Listopad 2008 Prosinec 2008 Leden 2009 08. Akademické mistrovství ČR 2008 Tech.pořadatel: CESA VUT Brno, SPORTLIFE a ČAVS Přihlášky

Více

Pokyny pro účastníky Hopman triatlonu 2017

Pokyny pro účastníky Hopman triatlonu 2017 Pokyny pro účastníky Hopman triatlonu 2017 1. Prezentace - od 8:45 do 10:45 hodin (minižáci do 10:30!!) v centru závodu Kemp U hráze Vikletice. Přijďte včas. Usnadníte nám prezentaci a předejdete zbytečnému

Více

ROZPIS 44. ročníku Karlova běhu

ROZPIS 44. ročníku Karlova běhu Petr Čech Sport, s.r.o. LK Slovan Karlovy Vary Město Boží Dar Město Abertamy ROZPIS 44. ročníku Karlova běhu Karlův běh Memoriál Jana Pravečka 7. 3. 2015 Závod Ligy dálkových běhů Karlův běh Memoriál Jiřího

Více

SK RADIOSPORT BÍLOVICE NAD SVITAVOU oddíl rádiového orientačního běhu ASOCIACE ROB ČESKÉ REPUBLIKY

SK RADIOSPORT BÍLOVICE NAD SVITAVOU oddíl rádiového orientačního běhu ASOCIACE ROB ČESKÉ REPUBLIKY SK RADIOSPORT BÍLOVICE NAD SVITAVOU oddíl rádiového orientačního běhu ASOCIACE ROB ČESKÉ REPUBLIKY Oficiální název soutěže 4 dny ROB / 4 days ARDF Pořadatel SK RADIOSPORT Bílovice nad Svitavou, oddíl ROB,

Více

SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta

SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta SLEZSKÁ HARTA HEAD BIKE MARATON 8. ročník závodu horských kol kolem přehrady Slezská Harta Pořadatel: Mikroregion Slezská Harta a NOVUS BIKE s.r.o. Termín: sobota 3. června 2017 Klasifikace: Tratě: Jedná

Více

DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky)

DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky) DĚTSKÝ MINITURNAJ TECHNIK A KATA (pro bílé až zelené pásky) + DĚTSKÁ SPORTOVNÍ LIGA KUMITE O POHÁR HEJTMANKY 1.kolo SOBOTA 24. 11. 2018 Celá akce je určena výhradně pro děti, které nemají zatím větší závodní

Více

TJ SOKOL Klášterec nad Orlicí - oddíl lyžování pořádá u

TJ SOKOL Klášterec nad Orlicí - oddíl lyžování pořádá u TJ SOKOL Klášterec nad Orlicí - oddíl lyžování pořádá u příležitosti oslav 100 let Sokola v Klášterci nad Orlicí XXI.ročník veřejného závodu v přespolním běhu ÚDOLÍM ORLICE konaného jako součást seriálů:

Více

PROPOZICE. 2. kolo OIP, Speedskating club Otrokovice. z.s.,

PROPOZICE. 2. kolo OIP, Speedskating club Otrokovice. z.s., PROPOZICE 2. kolo OIP, 25.06.2016 Pořadatel: Organizátor: Speedskating club Otrokovice. z.s., ve spolupráci s ČSKB Speedskating club Otrokovice. z.s., e-mail: sscotrokovice@seznam.cz Ředitel závodu: Hlavní

Více

P R O P O Z I C E Střelnice SSK PORUBA - SKALKA ČESKÝ STŘELECKÝ SVAZ. ČESKÉHO POHÁRU TALENTOVANÉ MLÁDEŽE Morava 2.

P R O P O Z I C E Střelnice SSK PORUBA - SKALKA ČESKÝ STŘELECKÝ SVAZ. ČESKÉHO POHÁRU TALENTOVANÉ MLÁDEŽE Morava 2. ČESKÝ STŘELECKÝ SVAZ RSCM OSTRAVA SSK PORUBA - SKALKA P R O P O Z I C E 2. KOLO ČESKÉHO POHÁRU TALENTOVANÉ MLÁDEŽE Morava 6.7. 7.7.2013 Střelnice SSK PORUBA - SKALKA ČESKÝ POHÁR TALENTOVANÉ MLÁDEŽE 2.

Více

"Říjnová cena Dukly"

Říjnová cena Dukly "Říjnová cena Dukly" Závod Českého poháru mládeže 2018, Memoriál Karla Bártů Pořadatel: TJ Dukla Praha, ASC Dukla Praha a ČSMP Datum: sobota 20. 10. 2018 Místo: Sportovní komplex Juliska, Na Julisce 28/2,

Více

MORAVSKÝ POHÁR KLUB I.P.S.C. č 23 ZLÍN Asociace praktické střelby České republiky. AVZO Za Moravou. Propozice

MORAVSKÝ POHÁR KLUB I.P.S.C. č 23 ZLÍN Asociace praktické střelby České republiky. AVZO Za Moravou. Propozice KLUB I.P.S.C. č 23 ZLÍN Asociace praktické střelby České republiky a AVZO Za Moravou pořádají 5. kolo MORAVSKÝ POHÁR 2015 12. září 2015 Střelnice Otrokovice Za Moravou Propozice Moravský pohár 2015 5.

Více

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže

Ústecký krajský atletický svaz. Halové soutěže Ústecký krajský atletický svaz Halové soutěže 2018 ROZPISY HALOVÝCH PŘEBORŮ ÚSTECKÉHO KRAJE SPOLEČNÁ USTANOVENÍ Základní ustanovení a) závodí se podle Pravidel atletiky a ustanovení této brožury, b) pořadatelem

Více