Technaxx. Fittypet TX-46. Návod k obsluze. Ukládání dat po dobu jednoho týdne. 1 g / (D) 40 x (Š) 15 x (V) 1 mm

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Technaxx. Fittypet TX-46. Návod k obsluze. Ukládání dat po dobu jednoho týdne. 1 g / (D) 40 x (Š) 15 x (V) 1 mm"

Transkript

1 Technaxx Fittypet TX-46 Návod k obsluze Tento výrobek splňuje požadavky norem uvedených ve směrnici Rady R&TTE 1999/5/ES. Prohlášení o shodě naleznete zde: (v liště Konformitätserklärung dole). Před prvním použitím zařízení si pečlivě přečtěte návod k obsluze. Vypněte všechna zařízení Bluetooth v blízkosti, aby nedošlo k rušení signálu! Číslo servisního telefonu technické podpory: (14 centů/min z pevné linky v Německu a 42 centů/min z mobilních sítí). zdarma: support@technaxx.de Vlastnosti Připojení prostřednictvím Bluetooth 4.0, jednoduchá instalace a její obsluha Ovládaném aplikací APP ios a Android zdarma Sledujte aktivitu svého psa, jeho spánkový rytmus a fyzický stav Funkce připomínání pravidelného odčervování vakcinace Přístup ke zdravotním záznamům vašeho psa Podpora přístrojů značky Apple: iphone 4s a vyšší, ipod touch 5, ipad 3/4, ipad Air / mini / mini2 a vyšší verze přístrojů značky Apple se systémem ios 7.0 Podpora všech přístrojů se systémem Android: Samsung S3 / S4 / S5 / Galaxy Note 2 / Galaxy Note 3 Snadná instalace na psí obojek, přístroj nijak neomezuje psy v pohybu Prostřednictvím Facebooku & Twitteru lze sdílet váš úspěch s přáteli a soutěžit s nimi Ochranná třída IP67 Ideální pro přátelení se s ostatními pejskaři Technické údaje Verze Bluetooth Bluetooth 4.0 / BLE technic / vzdálenost přenosu ~10m Paměť Ukládání dat po dobu jednoho týdne Kontrolka LED Udává stav synchronizace Baterie Vyměnitelná hodinková baterie CR2032 s kapacitou 220mAh Hmotnost / rozměry 9 g / (D) 40 x (Š) 33 x (V) 4 mm Hmotnost / rozměry pásku z kaučuku 1 g / (D) 40 x (Š) 15 x (V) 1 mm Obsah balení Fittypet TX-46, Otvírač, Hodinková baterie CR2032, 2 pásky z kaučuku, Návod k obsluze

2 1. Instalace 01 Do otvoru pro baterii vložte baterii CR Srovnejte kryt baterie dle obrázku. 03 Kryt baterie zcela zašroubujte po směru hodinových ručiček. 04 Po úplném zašroubování krytu baterie kontrolka třikrát zabliká. To značí zahájení funkce Fittypet (=P1).

3 2. Upevněte FITTYPET na obojek 01 Jednu stranu Fittypet zapojte do smyčky. 02 Druhou stranu Fittypet zacvakněte. 03 Jednu stranu smyčky nasaďte na příslušný pásek, jak je znázorněno. 04 Pásek protáhněte pod obojkem a zasuňte do druhého konce smyčky.

4 3. Software 3.1. Stáhněte si a nainstalujte aplikaci Fittypet APP Stáhněte si aplikaci Fittypet APP ze stránek App store pro zařízení se systémem ios, popřípadě ze stránek Google Play Store pro zařízení se systémem Android Vytvořte si nový účet Pokud nemáte již vytvořený účet, spusťte aplikaci a klikněte na tlačítko "Register". Pokud jste zapomněli své heslo, klikněte na tlačítko Forget my password. Na Vaši ovou adresu Vám bude automaticky zasláno dočasné heslo. Zkontrolujte si obsah své ové schránky, kterou jste již zaregistrovali pomocí aplikace Fittypet. Přihlaste se pomocí dočasného hesla a zadejte své nové přihlašovací heslo Zadejte svou ovou adresu a přihlašovací heslo a klikněte na tlačítko Register Zadejte další údaje jako své křestní jméno, příjmení, profilový obrázek a klikněte na tlačítko Done.

5 4. Párování 4.1. Klikněte na tlačítko Fittypet Setup a následně na Fittypet conection. Poté uveďte údaje o svém psovi Pokračujte kliknutím na tlačítko Done.

6 4.3. Vyhledávání přístrojů ve Vašem okolí. Všechny přístroje Fittypet ve Vašem okolí budou znázorněny jako oranžové tečky Zvolte přístroj, se kterým chcete provést spárování. Během párování červená kontrolka přístroje třikrát zabliká. Párování dokončete kliknutím na tlačítko Bind. Poté se zobrazí tento obrázek.

7 5. Synchronizace dat 5.1. Ujistěte se, že je přístroj Fittypet v blízkosti Vašeho mobilního telefonu. Poté klikněte na tlačítko Synch, čímž zahájíte synchronizace dat se svým přístrojem Fittypet. Po dokončení se zobrazí čas poslední synchronizace Při synchronizace svého telefonu proběhne vyhledání Vašeho přístroje Fittypet a jeho následné připojení. Po úspěšném navázání spojení kontrolka LED přístroje Fittypet dvakrát ČERVENĚ zabliká.

8 5.3. Po úspěšné synchronizaci dojde k analýze dat v Cloudu a výsledek se zobrazí podobně jako na následujícím obrázku. Poznámka: při prvním použití přístroje se údaje ohledně nálady Mood zobrazí až po přibližně 3 hodinách. Důvodem je, že přístroj nejprve musí posbírat dostatečné údaje o aktivitě psa, aby je mohl analyzovat a vyhodnotit. 6. Přidání dalšího psa (voplňkově) 6.1. My Profile My Dog Pro přidání dalšího psa klikněte na tuto ikonu.

9 6.2. Výchozí stránka: Po úspěšném přihlášení se Vám zobrazí výchozí stránka (viz. obrázek), následujícími podstránkami: (a) Fittypet setting (nastavení) (b) Deworm (odčervení) (c) Medical record (zdravotní záznamy) (d) Vaccinum (vakcinace) Podrobný popis jednotlivých podstránek naleznete níže. (a) Fittypet: Kliknutím na tlačítko Fittypet otevřete nastavení aplikace Fittypet. V této nabídce lze přidávat a odebírat jednotlivé psy z aplikace Fittypet. Po kliknutí na tlačítko Bind now začne Váš mobilní telefon automaticky vyhledávat přístroje Fittypet ve Vaší blízkosti. Pokud vyhledaný přístroj Fittypet někomu nepatří, můžete jej spárovat se svou aplikací Fittypet. Pokud je nalezený přístroj Fittypet již registrován jiným uživatelem, pak je nutné nejprve zrušit párování přístroje Fittypet s daným uživatelem a zaregistrovat jej nebo spárovat se svou aplikací Fittypet.

10 (b) Deworm Zde si můžete nastavit připomenutí odčervení psa. 2 hodiny před stanovým časem budete informováni prostřednictvím u a pípnutím. (c) Medical record: V této nabídce můžete zadávat a prohlížet si záznamy o zdravotní péči o svého psa.

11 (d) Vaacinum: Zde si můžete nastavit připomenutí očkování psa. 2 hodiny před stanovým časem budete informováni prostřednictvím u a pípnutím DISCOVER: Zde můžete komentovat nebo hodnotit příspěvky svých přátel, případně s nimi komunikovat. Nejprve si však musíte nějaké přátele ke svému účtu přidat. Řešení je prakticky stejné, jako tomu je u aplikace Facebook nebo WeChat MESSAGES: Zde si můžete prohlížet příspěvky své a svých přátel. Příspěvky lze upravovat nebo komentovat.

12 6.5. PROFILE: Pod touto nabídkou naleznete 6 podnabídek: (a) My Pets (b) My Follows (c) My Followers (d) My Posts (e) My Collects (f) System Settings My Pets: Zde můžete upravovat profil svého psa a měnit jeho jméno, rasu, datum narození, pohlaví a hmotnost, případně přidat nového psa. O svém novém mazlíčkovi vyplňte všechny údaje. My Follows: Zde naleznete seznam osob, které sledujete. Uvedeným osobám můžete poslat zprávu nebo komentovat jejich příspěvky. Komunikovat můžete také s lidmi,m kteří sledují vás. My Followers: Zde naleznete seznam osob, které Vás sledují. S lidmi, kteří jsou online, můžete chatovat, ostatním můžete poslat zprávu. My Posts: Zde si můžete prohlížet své příspěvky a upravovat je, komentovat a hodnotit, nebo chatovat ve skupině. My Collects: Zde naleznete své oblíbené příspěvky. Příspěvky osob, které odebíráte, můžete komentovat, hodnotit, případně s nimi komunikovat. System Settings: Zde můžete měnit své přihlašovací heslo, mazat mezipaměť nebo si přečíst informace o naší společnosti. Upozornění týkající se bezpečnosti a likvidace baterií: Uchovávat mimo dosah dětí. Pokud dítě omylem baterii(e) spolkne, neprodleně vyhledat lékaře nebo nemocnici! Věnovat pozornost předepsané polaritě (+) a ( ) baterií! Vyměňovat pouze celou sadu baterií; nepoužívat současně staré a nové baterie nebo baterie různého typu. Baterie nikdy nezkratovat, neotvírat, nedeformovat a nenabíjet! Nebezpečí poranění! Nevhazovat baterie do ohně. Nebezpečí výbuchu! Použité baterie ihned vyjmout z přístroje a pokud nebudou po dlouhou dobu používány, zlikvidovat je. Pokyny pro ochranu životního prostředí: Obalové materiály jsou suroviny a lze je opět použít. Obaly oddělit podle jejich druhu a v zájmu ochrany životního prostředí zajistit jejich likvidaci podle předpisů. Vyřazené přístroje a baterie nepatří do domovního odpadu! Odborně se musejí zlikvidovat i staré přístroje a baterie! Čištění: Chraňte zařízení před znečištěním a kontaminací (použijte čistý hadřík). Nepoužívejte hrubé či drsné materiály, rozpouštědla, jiné agresivní čističe. Zařízení po vyčištění otřete. Distributor: Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG, Kruppstr. 105, Frankfurt a.m., Německo

Bezdrátové nabíjení max. 10W & drátové nabíjení max. 2,4A

Bezdrátové nabíjení max. 10W & drátové nabíjení max. 2,4A Technaxx * Návod k obsluze Bezdrátová nabíječka do auto s držákem pro smartphone TE17 Bezdrátové nabíjení max. 10W & drátové nabíjení max. 2,4A Prohlášení o shodě pro tento výrobek je k dispozici na: www.technaxx.de/

Více

Smartphone Multi Car Charger Kit TE08

Smartphone Multi Car Charger Kit TE08 Technaxx Návod k obsluze Smartphone Multi Car Charger Kit TE08 Automobilová multinabíječka pro smartphone sada TE08 Prohlášení o shodě pro tento výrobek je k dispozici na: www.technaxx.de/ (v liště Konformitätserklärung

Více

* Návod k obsluze Jump Starter 10000mAh TX 78

* Návod k obsluze Jump Starter 10000mAh TX 78 Technaxx * Návod k obsluze Jump Starter 10000mAh TX 78 Prohlášení o shodě pro tento výrobek je k dispozici na: www.technaxx.de/ (v liště Konformitätserklärung dole). Před prvním použitím zařízení si pečlivě

Více

Bezdrátová sluchátka TV Chin Guard TX-99

Bezdrátová sluchátka TV Chin Guard TX-99 Technaxx * Návod k obsluze Bezdrátová sluchátka TV Chin Guard TX-99 Díky této pohodlné a dobře padnoucím sluchátkům můžete vychutnávat sledování televize a hudby na vaší oblíbené hlasitosti, aniž byste

Více

INSTALACE. MANUÁL PRO MOBILNÍ APLIKACI iconsole+

INSTALACE. MANUÁL PRO MOBILNÍ APLIKACI iconsole+ MANUÁL PRO MOBILNÍ APLIKACI iconsole+ PODPOROVANÁ ZAŘÍZENÍ Operační systém ios: ipod touch (5. generace) ipod touch (4. generace) ipod touch (3. generace) iphone 5 iphone 4S iphone 4 iphone 3GS iphone

Více

Technaxx * Návod k obsluse Externí baterie 6000mAh s FullHD kamerou TX-92

Technaxx * Návod k obsluse Externí baterie 6000mAh s FullHD kamerou TX-92 Technaxx * Návod k obsluse Externí baterie 6000mAh s FullHD kamerou TX-92 Prohlášení o shodě pro tento výrobek je k dispozici na: www.technaxx.de/ (v liště Konformitätserklärung dole). Před prvním použitím

Více

Obsah. Facebook Messenger 27 Instalace v systému Android 28 Instalace v systému ios 29

Obsah. Facebook Messenger 27 Instalace v systému Android 28 Instalace v systému ios 29 Mobilní aplikace Instrukce pro uživatele Tento návod vysvětluje, jak si stáhnout tři samostatné aplikace do Vašeho zařízení. Myslete prosím na to, že je nezbytné se do všech aplikací a výzkumu přihlásit

Více

Twins Bluetooth Soundstation BT X21

Twins Bluetooth Soundstation BT X21 MusicMan * Návod k obsluze Twins Bluetooth Soundstation BT X21 Bluetooth 2-v-1 Reproduktor stereo oddělitelné Tímto výrobcem Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG prohlašuje, že tento výrobek, ke kterému se

Více

Technaxx. Vlastnosti. Technické údaje

Technaxx. Vlastnosti. Technické údaje Technaxx * Návod k obsluze Systém Bluetooth Handsfree do auta BT X22 Volání a příjem telefonních hovorů přímo z mobilního telefonu přes Bluetooth prostřednictvím systému handsfree. Tímto výrobcem Technaxx

Více

Chytré hodinky 696. Návod k obsluze. Hlavní vlastnosti TG-SW1

Chytré hodinky 696. Návod k obsluze. Hlavní vlastnosti TG-SW1 Chytré hodinky 696 Návod k obsluze Hlavní vlastnosti - - USB port Napájení tlačítko Funkce Tlačítko napájení: Stiskněte jednou tlačítko (ale nedržte) - Zapnutí a vypnutí zobrazení Stiskněte a podržte po

Více

* Návod k obsluze Jump Starter 10000mAh TX 78

* Návod k obsluze Jump Starter 10000mAh TX 78 Technaxx * Návod k obsluze Jump Starter 10000mAh TX 78 Prohlášení o shodě pro tento výrobek je k dispozici na: www.technaxx.de/ (v liště Konformitätserklärung dole). Před prvním použitím zařízení si pečlivě

Více

VIP pero pro video rozhovory FullHD 8GB TX-112

VIP pero pro video rozhovory FullHD 8GB TX-112 Technaxx * Návod k obsluze VIP pero pro video rozhovory FullHD 8GB TX-112 Kuličkové pero s kamerou & mikrofonem, které lze využít pro nahrávání rozhovorů Prohlášení o shodě pro tento výrobek je k dispozici

Více

Bluetooth Sluchátka In-Ear LED Sport BT-X28

Bluetooth Sluchátka In-Ear LED Sport BT-X28 MusicMan * Návod k obsluze Bluetooth Sluchátka In-Ear LED Sport BT-X28 Prostřednictvím těchto komfortních a dobře padnoucích stereo sluchátek do uší si lze vychutnat hudbu přes Bluetooth a kabel svítí

Více

NAS 243 Aplikace AiData pro mobilní zařízení

NAS 243 Aplikace AiData pro mobilní zařízení NAS 243 Aplikace AiData pro mobilní zařízení Přístup a správa souborů NAS z ios a Android zařízení A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Spravovat soubory z NAS aplikací pro

Více

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod

iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer pro iphone & ipad & ipod touch Rychlý uživatelský návod iviewer lze použít na iphone a ipad pro zobrazení živého obrazu z DVR vzdálený server. I. Použití iphone pro přístup ke vzdálenému DVR Použití

Více

Fitness náramek Aqua TX 42

Fitness náramek Aqua TX 42 Technaxx Fitness náramek Aqua TX 42 Návod k obsluze Prohlášení o shodě pro tento výrobek je k dispozici na: www.technaxx.de/ (na spodní liště Konformitätserklärung ). Před použitím zařízení poprvé, přečtěte

Více

Fitness náramek Active TX 38

Fitness náramek Active TX 38 Technaxx Fitness náramek Active TX 38 Návod k obsluze Prohlášení o shodě pro tento výrobek je k dispozici na: www.technaxx.de/ (na spodní liště Konformitätserklärung ). Před použitím zařízení poprvé, přečtěte

Více

Průvodce instalací aplikace CONTOUR DIABETES

Průvodce instalací aplikace CONTOUR DIABETES Průvodce instalací aplikace CONTOUR DIABETES 12:24 :24 My Readings dings WED THU F FRI RI Today, Friday, Oct 21 5.2 mmol L 12:23 My Week (Past 7 days) 1 10 My Averages 7 Průvodce instalací aplikace CONTOUR

Více

IP kamery DIGITUS Plug&View

IP kamery DIGITUS Plug&View IP kamery DIGITUS Plug&View Stručný průvodce instalací Obsah balení 1 IP kamera Plug&View 1 napájecí zdroj s kabelem 1 kabel s ethernetem 1 stručný průvodce instalací 1 disk CD s nástroji 1 odnímatelná

Více

2 PÁROVÁNÍ. Při prvním použití ZeCircle, Vás nastavovací zpráva vyzve k nastavení ZeCircle pomocí mobilního zařízení nebo počítače.

2 PÁROVÁNÍ. Při prvním použití ZeCircle, Vás nastavovací zpráva vyzve k nastavení ZeCircle pomocí mobilního zařízení nebo počítače. Přehled Chcete-li komunikovat s ZeCircle dotykovým displejem, klepněte na dotykovou plochu následující části displeje. ZeCircle dotykový displej pouze reaguje na gesto klepnutí v této konkrétní dotykové

Více

Fitness Náramek Trackfit TX 63

Fitness Náramek Trackfit TX 63 Technaxx Fitness Náramek Trackfit TX 63 Návod k obsluze Tento výrobek splňuje požadavky norem uvedených ve směrnici Rady R&TTE 1999/5/ES. Prohlášení o shodě naleznete zde: www.technaxx.de/ (v liště Konformitätserklärung

Více

RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV

RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV RYCHLÝ PRŮVODCE SYSTÉMEM NISSANCONNECT EV Získejte ze svého elektromobilu Nissan co nejvíc se systémem NissanConnect EV. Podle následujících pokynů můžete ovládat svůj vůz přes počítač nebo chytrý telefon.

Více

Chytré hodinky Actera

Chytré hodinky Actera Chytré hodinky Actera Popis: 1 Bluetooth 2 Den v týdnu 3 Slabá baterie 4 Počet kroků 5 Spálené kalorie 6 Ušlá vzdálenost 7 Stopky 8 Budík 9 Notifikace (SMS, Skype, ) 10 Vzdálenost 11 Příchozí hovor 12

Více

Smart Access Pracovní postup

Smart Access Pracovní postup Smart Access Pracovní postup A. Předpoklady... 2 1. Kompatibilita smartphonu... 2 2. Výběr kabelu... 2 a. Zařízení Apple (iphone 4/4s)... 2 b. Zařízení Apple (iphone 5/5c/5s)... 2 c. Zařízení s Androidem

Více

Bluetooth Sluchátka Overear LED Style BT-X33

Bluetooth Sluchátka Overear LED Style BT-X33 MusicMan * Návod k obsluze Bluetooth Sluchátka Overear LED Style BT-X33 S tímto pohodlným a dobře komfortních Bluetooth sluchátka máte zvukový zážitek Tímto výrobcem Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG prohlašuje,

Více

easystore.cz Uživatelská příručka

easystore.cz Uživatelská příručka Uživatelská příručka 1 Začínáme: Zařízení ihealth Edge nejdříve nabijte pomocí USB kabelu. Ujistěte se, že máte staženou aplikaci ihealth. Seznam podporovaných telefonů naleznete na www.ihealthlabs.com.

Více

easystore.cz Rychlý start

easystore.cz Rychlý start Rychlý start 1 Gratulujeme k nákupu Vašich nových chytrých hodinek Martian Notifier. Naším cílem bylo vyvinout produkt, který je jednoduché používat ve spojení s Vaším smartphonem. Začínáme Ujistěte se,

Více

NAS 242 Aplikace AiMaster pro mobilní zařízení

NAS 242 Aplikace AiMaster pro mobilní zařízení NAS 242 Aplikace AiMaster pro mobilní zařízení Naučte se používat AiMaster na vašich mobilních zařízeních A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Použít AiMaster pro správu

Více

Používateľská príručka

Používateľská príručka Používateľská príručka www.fitnessnaramky.sk 1 www.fitnessnaramky.sk 2 Displej ihealth Edge Zařízení ihealth Edge umí zobrazovat následující informace (na další obrazovku se posuváte poklepáním na displej):

Více

Aplikace insportline incondi

Aplikace insportline incondi Aplikace insportline incondi návod k obsluze Minimální požadavky aplikace Apple ios: verze OS 9.3+, kompatibilní se zařízeními iphone a ipad Android: verze OS 5.0+ (Lollipop), rozlišení minimálně 1280x720

Více

Sonoff RF Chytrý Wi-Fi vypínač ovládaný telefonem + 433MHz ovladačem

Sonoff RF Chytrý Wi-Fi vypínač ovládaný telefonem + 433MHz ovladačem Sonoff Basic Chytrý Wi-Fi vypínač ovládaný telefonem Sonoff RF Chytrý Wi-Fi vypínač ovládaný telefonem + 433MHz ovladačem Záruční a pozáruční servis výrobků: www.chytrevypinace.cz Mikuláškovo nám. 6, 62500,

Více

* Návod k obsluze Vysílač FMT1200BT s funkcí bezdrátového nabíjení

* Návod k obsluze Vysílač FMT1200BT s funkcí bezdrátového nabíjení Technaxx * Návod k obsluze Vysílač FMT1200BT s funkcí bezdrátového nabíjení Bezdrátové nabíjení max. 10W, Drátové nabíjení max. 2,4A a FM přenos do rádia vozidla Tímto výrobcem Technaxx Deutschland GmbH

Více

MusicMan Karaoke Mikrofon BT-X31

MusicMan Karaoke Mikrofon BT-X31 Technaxx * Návod k obsluze MusicMan Karaoke Mikrofon BT-X31 Karaoke mikrofon Bluetooth se stereo reproduktor Tímto výrobcem Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG prohlašuje, že tento výrobek, ke kterému se

Více

NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení. Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení

NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení. Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení NAS 232 Aplikace AiFoto pro mobilní zařízení Správa fotografií na vašem NAS z mobilního zařízení A S U S T O R C O L L E G E CÍLE KURZU V tomto kurzu se naučíte: 1. Používat AiFoto pro správu fotografií

Více

CJB1JM0LCASA. Stručná příručka

CJB1JM0LCASA. Stručná příručka CJB1JM0LCASA Stručná příručka Seznámení s vašimi hodinkami Reproduktor Nabíjecí port Tlačítko zapnutí/vypnutí Dlouhým stisknutím na dobu 3 s hodinky zapnete/vypnete. Dlouhým stisknutím na dobu 10 s hodinky

Více

1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android)

1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android) 1.1 Aplikace a jejich instalace (ios/android) Zařízení s operačním systémem ios (ipad): 1. Stažení aplikačního softwaru Přes ipad se připojte k itunes Store a spusťte Pafers. Přečtěte si instrukce a stáhněte

Více

NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY. 1. Nejsem registrován na webu ChO

NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY. 1. Nejsem registrován na webu ChO NÁVOD K PŘIHLÁŠENÍ NA WEB CHO PRO STUDENTY 1. Nejsem registrován na webu ChO... 1 1.1. Přihlášení e-mailem... 2 1.2. Přihlášení přes Google... 7 1.3. Přihlášení přes Facebook... 11 2. Jsem registrován

Více

RUN PROFILER CYCLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL

RUN PROFILER CYCLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL RUN PROFILER CYCLING UŽIVATELSKÝ MANUÁL 1 Obsah ZAČÍNÁME...... 3 VAŠE CYKLISTICKÁ KRABIČKA...3 K ČEMU JE TENTO NÁVOD... 3 NASTAVENÍ... 3 NASTAVTE SI SVÉ VLOŽKY...3 NASTAVTE SI VLOŽKY NA SVÉM CHYTRÉM TELEFONU...

Více

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace

gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace gdmss Lite Android DVR Mobile Client Návod k obsluze aplikace Pouze pro telefony se systémem Android Obsah 1. VŠEOBECNÉ INFORMACE... 3 1.1 Úvod... 3 1.2 Funkce... 3 1.3 Technické požadavky na provoz aplikace...

Více

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Fitness Náramek Touch TX 72 Návod k obsluze

Fitness Náramek Touch TX 72 Návod k obsluze Technaxx Fitness Náramek Touch TX 72 Návod k obsluze Tento výrobek splňuje požadavky norem uvedených ve směrnici Rady R&TTE 1999/5/ES. Prohlášení o shodě naleznete zde: www.technaxx.de/ (v liště Konformitätserklärung

Více

TrendGeek * Návod k obsluze Smartwatch TG-SW2HR

TrendGeek * Návod k obsluze Smartwatch TG-SW2HR TrendGeek * Návod k obsluze Smartwatch TG-SW2HR Tímto výrobcem Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG prohlašuje, že tento výrobek, ke kterému se tyto návod k obsluze, splňuje požadavky základními norem uvedených

Více

SP-1101W Skrátený inštalačný manuál

SP-1101W Skrátený inštalačný manuál SP-1101W Skrátený inštalačný manuál 06-2014 / v1.2 1 I. Informace o výrobku... 3 I-1. Obsah balení... 3 I-2. Přední panel... 3 I-3. Stav LED indikátoru... 4 I-4. Tlačítko stavu přepínače... 4 I-5. Typový

Více

FITNESS APLIKACE SIL- VERCREST

FITNESS APLIKACE SIL- VERCREST FITNESS APLIKACE SIL- VERCREST Obsah 1. Instalace z obchodu Google Play Store nebo Apple App Store...3 2. Nastavení a připojení...4 1.1. Založení uživatelského účtu..4 1.2. Přihlášení pomocí uživatelského

Více

Bluetooth Sluchátka In-Ear Clip Light BT-X32

Bluetooth Sluchátka In-Ear Clip Light BT-X32 MusicMan * Návod k obsluze Bluetooth Sluchátka In-Ear Clip Light BT-X32 Prostřednictvím těchto komfortních a dobře padnoucích stereo sluchátek do uší si lze vychutnat hudbu přes Bluetooth a kabel svítí

Více

Technaxx * Návod k obsluze Vysílač FMT1100BT s funkcemi Hands-free & nabíjení

Technaxx * Návod k obsluze Vysílač FMT1100BT s funkcemi Hands-free & nabíjení Technaxx * Návod k obsluze Vysílač FMT1100BT s funkcemi Hands-free & nabíjení Příjem a odmítnutí telefonních hovorů přímo z mobilního telefonu prostřednictvím Bluetooth pomocí systému handsfree Tímto výrobcem

Více

Jak na Bakaláře z mobilního telefonu

Jak na Bakaláře z mobilního telefonu Jak na Bakaláře z mobilního telefonu Elektronickou žákovskou knížku je možné ovládat, případně dostávat notifikace i na mobilní telefon nebo tablet. Rodiče a žáci tak mají online přístup ke klasifikaci

Více

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. v USA a jiných zemích. Informace zde uvedené podléhají změnám

Více

Chytrý HRM náramek ID107 Uživatelská příručka Inteligentní hledání - nekonečné objevování

Chytrý HRM náramek ID107 Uživatelská příručka Inteligentní hledání - nekonečné objevování Chytrý HRM náramek ID107 Uživatelská příručka Inteligentní hledání - nekonečné objevování Podporované operační systémy: 10S 7.1 a vyšší Android 4.4 a vyšší Podpora Bluetooth 4.0 Rychlý návod: 1. Stáhněte

Více

Skrytá Wi-Fi kamera v síťovém adaptéru HD 1080P Pro Wi-Fi AC

Skrytá Wi-Fi kamera v síťovém adaptéru HD 1080P Pro Wi-Fi AC Skrytá Wi-Fi kamera v síťovém adaptéru HD 1080P Pro Wi-Fi AC Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

Mobilní aplikace NÁVOD

Mobilní aplikace NÁVOD NÁVOD www.aktion.cz NASTAVENÍ V APLIKACI AKTION.NEXT je zjednodušená varianta webové aplikace a slouží pro evidenci docházky uživatel může ručně zadávat průchody, prohlížet svůj osobní výkaz, vzdáleně

Více

Full HD Wi-Fi kamerový modul AI-M002

Full HD Wi-Fi kamerový modul AI-M002 Full HD Wi-Fi kamerový modul AI-M002 Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz 1 Rychlý průvodce 1)

Více

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC

TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC TELEFONNí LiNKA PREMiUM PRŮVODCE APLIKACí T UC-ONE - PC úvod Sjednocená komunikace představuje ideální řešení pro společnosti, které chtějí zvýšit svou efektivitu a využít komplexní řešení pro pokrytí

Více

ViFit Connect Aktivity tracker. Návod k použití. Art

ViFit Connect Aktivity tracker. Návod k použití. Art ViFit Connect Aktivity tracker Návod k použití Art. 79415 1 Před prvním použitím 3 Režim aktivity 4 Režim spánku 5 Přenos dat do smartphonu 6 Přenos dat do PC/MAC 7 Důležité informace 8 Záruka 9 2 Před

Více

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž.

Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Návod k obsluze IP kamery Zoneway. IP kamery jsou určené pro odbornou montáž. Obsah 1 Úvod... 1 2 Návod pro připojení do webového rozhraní... 1 2.1 Připojení kamery k WiFi síti... 4 2.2 Postup nastavení

Více

Xiaomi Scale 2. uživatelská příručka

Xiaomi Scale 2. uživatelská příručka Xiaomi Scale 2 uživatelská příručka Ó 2017 Bezpečnostní pokyny a informace Pokud váhu delší dobu nepoužíváte, vyndejte z ní baterie. Jeli plně váha ponechána bez použití, dojde po čase k jejímu samovolnému

Více

Měření fyzické aktivity přes mobilní aplikaci DIANI PA

Měření fyzické aktivity přes mobilní aplikaci DIANI PA Měření fyzické aktivity přes mobilní aplikaci DIANI PA Pro automatizovaný přenos dat z Xiaomi MiBand 2 krokoměru do mobilní aplikace Diani PA je třeba nejprve nainstalovat tuto aplikaci na Váš chytrý telefon

Více

DAB Bluetooth Soundstation BT X29

DAB Bluetooth Soundstation BT X29 MusicMan * Návod k obsluze DAB Bluetooth Soundstation BT X29 Přenosný Stereoreproduktor Bluetooth pro rádio DAB+/DAB a FM s barevným displejem 228 x 32mm Tímto výrobcem Technaxx Deutschland GmbH & Co.KG

Více

Insite GOLD aplikace Instalační návod Insite GOLD aplikace Eurosat CS spol. s r. o. Rev. 2017/2

Insite GOLD aplikace Instalační návod Insite GOLD aplikace Eurosat CS spol. s r. o. Rev. 2017/2 Popření odpovědnosti: Firma neodpovídá za jakékoliv škody, finanční ztráty či právní spory týkající se majetku či osob, vzniklé v souvislosti se správným či nesprávným použitím produktu. I přes veškerou

Více

* Návod k obsluze WiFi couvací kamerový systém TX-111

* Návod k obsluze WiFi couvací kamerový systém TX-111 Technaxx * Návod k obsluze WiFi couvací kamerový systém TX-111 Vhodné pro vĕtšinu automobilů (& typů včetně dodávek, SUV, minibusy, karavany atd.) jako pomoc při parkování. Tento systém by mĕl být pomůckou

Více

Průvodce pro přenos dat

Průvodce pro přenos dat Průvodce pro přenos dat (pro tonometr OMRON M6 Comfort IT a OMRON M3 IT) 1)Před prvním použití se musíte nejdříve zaregistrovat. 2)Přejděte na webovou stránku: http://bi-link.omron.com/home/landing 3)Zde

Více

SP-1101W/SP-2101W Zkrácený Instalační Manuál

SP-1101W/SP-2101W Zkrácený Instalační Manuál SP-1101W/SP-2101W Zkrácený Instalační Manuál 05-2014 / v1.0 1 I. Informace o produktu I-1. Obsah balení Smart Plug Switch Zkrácený instalační manuál CD s rychlým instalačním průvodcem I-2. Přední panel

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou

Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 Rychlý

Více

SONOFF TH10 / TH Stáhněte aplikaci "ewelink". Vyhledejte "ewelink" v aplikaci APP Store pro verzi ios nebo verzi Google Play pro Android.

SONOFF TH10 / TH Stáhněte aplikaci ewelink. Vyhledejte ewelink v aplikaci APP Store pro verzi ios nebo verzi Google Play pro Android. SONOFF TH10 / TH16 Ahoj, vítám používání TH10 / TH16! Sono TH10 / TH16 dokáže sledovat teplotu a vlhkost v reálném čase pomocí ewelink. Existují dva parametry napájení: 10A nebo 16A. Podporuje přednastavení

Více

Návod s odkazem Bezdrátový vysílač Bezpečnostní PIN Utahovací pásek Baterie na manuál BlueGEO (na víku krabičky)

Návod s odkazem Bezdrátový vysílač Bezpečnostní PIN Utahovací pásek Baterie na manuál BlueGEO (na víku krabičky) NÁVOD 1. Součásti balení Návod s odkazem Bezdrátový vysílač Bezpečnostní PIN Utahovací pásek Baterie na manuál BlueGEO (na víku krabičky) Pokud jakákoli součást chybí, kontaktujte prodejce. 2. Co je BlueGEO

Více

1. Stažení aplikace irunning do tabletu Aplikaci naleznete pod názvem [irunning+] na stránkách Google Play/iTune Store.

1. Stažení aplikace irunning do tabletu Aplikaci naleznete pod názvem [irunning+] na stránkách Google Play/iTune Store. APLIKACE IRUNNING+ 1. Stažení aplikace irunning do tabletu Aplikaci naleznete pod názvem [irunning+] na stránkách Google Play/iTune Store. 2. Propojení ovládacího panelu s tabletem 2.1 Operační systém

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (ios)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (ios) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (ios) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen TM Air 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem a

Více

ihealth HS3 Bluetooth osobní váha - uživatelská příručka

ihealth HS3 Bluetooth osobní váha - uživatelská příručka ihealth HS3 Bluetooth osobní váha Uživatelská příručka Obsah Úvod... 3 Obsah balení... 3 Upozornění pro uživatele... 3 Co je potřeba k nastavení... 4 Nastavení... 4 Jednotky měření... 5 Proces měření hmotnosti...

Více

Xiaomi Home Gateway. Uživatelský manuál

Xiaomi Home Gateway. Uživatelský manuál Xiaomi Home Gateway Uživatelský manuál Zapojení a spárování Zapojení Xiaomi Home Gateway zapojte do elektrické sítě. Po zapojení do zásuvky zařízení vyčkává v režimu párování pro připojení k domácí Wi-Fi

Více

Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu

Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu Váš Demo trading začíná třemi jednoduchými kroky: 1. Volba typu Demo účtu ActTrader, nebo Metatrader 4. Stažení softwaru

Více

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál

Mobilní aplikace. Uživatelský manuál Uživatelský manuál Obsah Základní informace a nastavení... 3 Nastavení přístupu... 4 Registrace docházky... 5 Editace vlastní docházky... 5 Ovládaní z mobilní aplikace... 6 Konfigurace mobilní aplikace...

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (Android) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen Air TM 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem

Více

Videohodinky s FullHD kamerou TX-93 8GB Hodinky pro videozáznamů se zvukem

Videohodinky s FullHD kamerou TX-93 8GB Hodinky pro videozáznamů se zvukem Technaxx * Návod k obsluze Videohodinky s FullHD kamerou TX-93 8GB Hodinky pro videozáznamů se zvukem Prohlášení o shodě pro tento výrobek je k dispozici na: www.technaxx.de/ (v liště Konformitätserklärung

Více

JAK NASTAVIT SLUŽBU HIK-CONNECT PRO ZAŘÍZENÍ HIKVISION

JAK NASTAVIT SLUŽBU HIK-CONNECT PRO ZAŘÍZENÍ HIKVISION JAK NASTAVIT SLUŽBU HIK-CONNECT PRO ZAŘÍZENÍ HIKVISION Srpen 2017 1. ÚVOD Tento dokument popisuje způsob aktivace služby Hik-Connect. Dokument je určený uživatelům, u kterých se předpokládá znalost práce

Více

Chuango. Vážený zákazníku,

Chuango. Vážený zákazníku, Chuango Vážený zákazníku, děkujeme vám za výběr dálkového spínače E5, vysoce moderního dálkového spínače domácích spotřebičů založeného na službách cloud serveru. K dispozici jsou dvě verze připojení:

Více

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Aplikace

BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Aplikace BEYOND: Two Souls BEYOND Touch Aplikace APLIKACE BEYOND Touch Chcete-li si hru BEYOND: Two Souls vychutnat tím nejlepším možným způsobem, doporučujeme vám hrát ji s pomocí bezdrátového ovladače DUALSHOCK

Více

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS61/62

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS61/62 Instalační příručka pro NAS servery řady AS61/62 Obsah balení Model AS6102T AS6104T AS6202T AS6204T x1 x1 x1 x1 Kabel k adaptéru x1 x1 x1 x1 AC Adaptér x2 x2 x2 x2 RJ45 Network kabel x8 x16 x8 x16 Šroubky

Více

FITNESS APLIKACE SILVERCREST

FITNESS APLIKACE SILVERCREST FITNESS APLIKACE SILVERCREST Obsah 1. O tomto návodu...3 2. Instalace z obchodu Google Play Store nebo Apple App Store...4 3. Nastavení a připojení...5 3.1. Založení uživatelského účtu..5 3.2. Přihlášení

Více

Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí a

Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí a Chytrý náramek Uživatelský manuál Jak náramek nosit Noste náramek na zápěstí podobně jako hodinky. Nabíjení náramku Při prvním použití se ujistěte, zda je baterie nabitá. Slabá baterie způsobí vypnutí

Více

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA.

Instalace. Bezdrátový přístupový bod NETGEAR 802.11ac WAC120. Obsah balení. NETGEAR, Inc. 350 East Plumeria Drive San Jose, CA 95134 USA. Ochranné známky NETGEAR, logo NETGEAR a Connect with Innovation jsou obchodní známky nebo registrované obchodní známky společnosti NETGEAR, Inc. v USA a jiných zemích. Informace zde uvedené podléhají změnám

Více

Fitness náramek FT64. Hütermann. Návod k použití. Vážení zákazníci, děkujeme za koupi tohoto přístroje. Před použitím si prosím přečtěte návod.

Fitness náramek FT64. Hütermann. Návod k použití. Vážení zákazníci, děkujeme za koupi tohoto přístroje. Před použitím si prosím přečtěte návod. Návod k použití Fitness náramek FT64 Vážení zákazníci, děkujeme za koupi tohoto přístroje. Před použitím si prosím přečtěte návod. Úvod Zakoupili jste fitness náramek s displejem pro měření aktivity. Monitoruje

Více

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu.

LAN se používá k prvnímu nastavení Vašeho DVR a když potřebujete nastavit síť na Vašem DVR pro používání po internetu. Návod Video Viewer 1.9.9 1 Dodávaný licencovaný software Následující stránky popisují nejpoužívanější funkce software Video Viewer. Podrobnosti o softwaru a jeho nastavení, najdete v rozšířené příručce,

Více

Návod k instalaci programovací jednotky a programovací aplikace. Popis programování senzorů.

Návod k instalaci programovací jednotky a programovací aplikace. Popis programování senzorů. Návod k instalaci programovací jednotky a programovací aplikace. Popis programování senzorů. Děkujeme, že jste se rozhodli vyzkoušet ALLIGATOR sens.it. Následující stránky vás seznámí s programovacími

Více

Příručka Google Cloud Print

Příručka Google Cloud Print Příručka Google Cloud Print Verze 0 CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele je použit následující styl poznámek: Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat, nebo poskytují tipy,

Více

Manuál - obsah. Obsah balení. Návod k použití i-spy Tank. i-spy Tank

Manuál - obsah. Obsah balení. Návod k použití i-spy Tank. i-spy Tank Manuál - obsah Obsah... 2 Obsah balení... 2 Zprovoznění tanku... 3 Popis tanku... 3 Ovládací rozhraní... 4 Popis funkcí... 6 Resetování tanku... 7 Instalace baterií... 8 Ovládání tanku... 9 Pohybové ovládání...

Více

JAK AKTUALIZOVAT APLIKACI E-PAY BY EDENRED

JAK AKTUALIZOVAT APLIKACI E-PAY BY EDENRED JAK AKTUALIZOVAT APLIKACI E-PAY BY EDENRED Postup aktualizace E-Pay by Edenred závisí na tom, zda máte zařízení, na kterém již byla aplikace předinstalována (pokračujete v návodu na kapitolu 2) nebo zda

Více

O-SYNCE MOBILNÍ MANUAL S COACHSMARTEM V.1.3

O-SYNCE MOBILNÍ MANUAL S COACHSMARTEM V.1.3 O-SYNCE MOBILNÍ MANUAL S COACHSMARTEM V.1.3 1 35 OBSAH 1 COACHSMART 2 O-SYNCE MOBIL 3 DALŠÍ UŽIVATELSKÉ MOŽNOSTI 1.1 ÚVOD 2.1 INSTALACE APLIKACE 3.1 POUŽITÍ COACHSMARTU S JINÝMI ZAŘÍZENÍMI 1.2 ZOBRAZENÍ

Více

ViFit touch Aktivity/Fitness/Spánkový tracker

ViFit touch Aktivity/Fitness/Spánkový tracker ViFit touch Aktivity/Fitness/Spánkový tracker 79486 černý 79487 červený 79488 modrý 1 Před prvním použitím se smatphonem 3 Režim aktivity 5 Režim spánku 6 Letový režim 7 Hovory nebo zprávy 8 Vibrace a

Více

ApoEye. Bezdrátová kamera Uživatelský manuál

ApoEye. Bezdrátová kamera Uživatelský manuál ApoEye Bezdrátová kamera Uživatelský manuál Nahrávací tlačítko Popis ovládacích prvků Mikrofon Indikátor stavu Micro SD Slot Reproduktor Micro USB port Očko pro šňůrku Video Photo Direct Cloud Mode Mode

Více

Uživatelská příručka Sonoff 433 RF Bridge

Uživatelská příručka Sonoff 433 RF Bridge Uživatelská příručka Sonoff 433 RF Bridge Ahoj, vítám použití Sonofon 433 RF Bridge! Jeden RF Bridge podporuje přidání až 4 RF vzdálených aplikací. Teď ji začneme používat. 1. Stáhněte aplikaci "ewelink"

Více

BBW200 UŽIVATELSKÝ MANUÁL

BBW200 UŽIVATELSKÝ MANUÁL BBW200 UŽIVATELSKÝ MANUÁL BBW200 Aplikace BeeWi SmartPad: Děkujeme vám za zakoupení chytrého senzoru teploty a vlhkosti BBW200 Smart Temperature & Humidity Sensor od BEEWI. Přečtěte si prosím následující

Více

Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu

Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu Návod na instalaci softwaru pro obchodní platformu Goldstarway a založení Demo účtu Proč byste měli začít trading na Demo účtu Goldstarway? Než začnete obchodovat se živým účtem a než zjistíte, že burza

Více

Rozbalení. Připojení napájecího kabelu. Prvotní nastavení zařízení

Rozbalení. Připojení napájecího kabelu. Prvotní nastavení zařízení Rozbalení Při rozbalování krabice od EET boxu si nejdřív zkontrolujte všechny požadované položky potřebné k provozu (Asus ZenPad včetně kabeláže, hliníkový stojánek a mobilní tiskárna). Připojení napájecího

Více

Nejprve zadejte vaše Apple ID do aplikace itunes, které bude použito na vaše nákupy:

Nejprve zadejte vaše Apple ID do aplikace itunes, které bude použito na vaše nákupy: 243 Nejprve zadejte vaše Apple ID do aplikace itunes, které bude použito na vaše nákupy: 1. Spusťte aplikaci itunes. 2. Zde z řádku nabídek klepněte na příkaz Obchod Přihlásit se (Store Sign In). 3. V

Více

HD inteligentní IP server WiFi, P2P

HD inteligentní IP server WiFi, P2P HD inteligentní IP server WiFi, P2P Návod k obsluze Výhody produktu: Universální možnost připojení libovolných kamer s RCA konektory Jednoduché nastavení www.spyshops.cz Stránka 1 Ovládání přes smartphone

Více

Stručný návod na připojení NVR/DVR ke cloudovým službám a P2P

Stručný návod na připojení NVR/DVR ke cloudovým službám a P2P Stručný návod na připojení NVR/DVR ke cloudovým službám a P2P Obsah A. Úvod a trocha teorie... 3 1. Předstartovní příprava a výchozí stav... 3 2. Stažení aplikace CCTV Guard... 3 B. Nastavení DVR... 4

Více

Příručka Google Cloud Print

Příručka Google Cloud Print Příručka Google Cloud Print Verze B CZE Definice poznámek V celé příručce uživatele je použit následující styl poznámek: Poznámky uvádějí, jak reagovat na situaci, která může nastat, nebo poskytují tipy,

Více

APLIKACE INTERTON UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA

APLIKACE INTERTON UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA APLIKACE INTERTON UŽIVATELSKÁ PŘÍRUČKA Úvod Blahopřejeme ke stažení aplikace Interton. Aplikace Interton slouží ke zlepšení vašeho poslechu a k dokonalejšímu využití sluchových pomůcek Interton. Díky inovativní

Více

Sluchátka Slim Bluetooth BT X27

Sluchátka Slim Bluetooth BT X27 MusicMan * Návod k obsluze Sluchátka Slim Bluetooth BT X27 S těmito pohodlnými a dobře padnoucími Bluetooth sluchátky zažijete prostorový zvuk a navíc obsahují FM rádio Tímto výrobcem Technaxx Deutschland

Více