Obec Mokré, Mokré 12, České Meziříčí okr. Rychnov nad Kněžnou IČ

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Obec Mokré, Mokré 12, České Meziříčí okr. Rychnov nad Kněžnou IČ"

Transkript

1 1. Přivítání a zahájení Zasedání zastupitelstva obce Mokré (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v hodin starostkou obce Blankou Kučerovou. Starostka Blanka Kučerová přivítala všechny přítomné členy zastupitelstva. Sdělila, že je přítomno: 7 zastupitelů a tudíž jsou usnášeníschopní. Starostka Blanka Kučerová dále sdělila, že na základě školení právního oddělení Krajského úřadu Královéhradeckého kraje bylo doporučeno následující. Usnesení zastupitelstva a zápisy z veřejných zasedání není obec povinna zveřejňovat na svých úředních deskách. V současné době se zveřejňování doporučuje dvěma způsoby v souladu se zákonem 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů: 1) jména občanů v diskusi se při elektronickém zveřejnění se začerní 2) jména občanů v diskusi se při elektronickém zveřejnění nezačerní, pokud s tím účastníci zasedání před jeho zahájením souhlasí. Jména zastupitelů jako veřejných osob se zveřejňují v plné výši jak v písemné, tak v elektronické verzi zápisu. Jména ostatních diskutujících se v písemném uložení na obecním úřadě nezačerňují, jsou uvedena v plné výši. DOTAZ: Souhlasí přítomní se zveřejněním svých jmen v diskusích a při tomto zasedání v elektronické verzi zápisu na webových stránkách obce? Přítomno: 5 občanů obce: SOUHLASÍ VŠICHNI ANO NESOUHLASÍ Závěr: Jména diskutujících, kteří nedali souhlas se zveřejněním, nebudou zveřejněna v elektronické verzi zápisu nejsou. Určení ověřovatelů a zapisovatele Blanka Kučerová navrhla ověřovatele zápisu: 1. ověřovatel: Roman Krejčí 2. ověřovatel: Vladimír Falta a zapisovatel: Věra Faltusová K návrhu nebyly vzneseny žádné protinávrhy. Starostka obce zdůraznila, že zápis je vždy vyhotoven dle zákona o obcích a je potřeba, aby se s ním zastupitelé seznámili v co nejkratší době a mohli jej podepsat. K předešlému zápisu nebyly vzneseny žádné připomínky. Veřejné zasedání zastupitelstva ze dne Strana 1 (celkem 8)

2 Zastupitelstvo obce Mokré určuje výše uvedené ověřovatele zápisu, zapisovatele a průběh jednání. Schváleno. Usnesení č. 7/2016 bylo přijato. 2. Schválení programu Blanka Kučerová seznámila přítomné s návrhem programu zasedání a dala o něm hlasovat. Pozvánka s programem byla řádně vyvěšena na úředních deskách od do Program: 1. Přivítání, určení zapisovatele, ověřovatelů 2. Schválení programu 3. Smlouva o bezúplatném převodu majetku obci Mokré od České republiky Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových p. č. 299/2, druh pozemku ostatní plocha, způsob využití hřbitov, urnový háj 4. Pronájem nemovitosti dle Záměru č. 1/2016 ze dne Inventury majetku a závazků obce Mokré za rok Diskuse 7. Souhrnné usnesení 8. Závěr Zastupitelstvo obce Mokré schvaluje výše uvedený program zasedání: Schváleno. Usnesení č. 8/2016 bylo přijato 3. Smlouva o bezúplatném převodu majetku obci Mokré od České republiky Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových p. č. 299/2, druh pozemku ostatní plocha, způsob využití hřbitov, urnový háj Starostka obce předložila zastupitelstvu Smlouvu o bezúplatném převodu majetku č. UZSVM/HRK/475/2016-HRKM: pozemková parcela číslo 299/2, druh pozemku ostatní plocha, způsob využití hřbitov, urnový háj, způsob ochrany rozsáhlé chráněné území, účetní hodnota ,00 Kč, zapsaného na listu vlastnictví č pro katastrální území a obec Mokré v katastru nemovitostí vedeném Katastrálním úřadem pro Královéhradecký kraj, Katastrálním Veřejné zasedání zastupitelstva ze dne Strana 2 (celkem 8)

3 pracovištěm Rychnov nad Kněžnou. Předávajícím je současný vlastník pozemku Česká republika Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových. Majetek se převádí z důvodu veřejného zájmu. Zastupitelstvo obce Mokré schvaluje a přijímá bezúplatně od České republiky - Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových pozemkovou parcelu číslo 299/2, druh pozemku ostatní plocha, způsob využití hřbitov, urnový háj, způsob ochrany rozsáhlé chráněné území, účetní hodnota ,00 Kč, zapsaného na listu vlastnictví č pro katastrální území a obec Mokré v katastru nemovitostí vedeném Katastrálním úřadem pro Královéhradecký kraj, Katastrálním pracovištěm Rychnov nad Kněžnou. Schváleno. Usnesení č. 9/2016 bylo přijato 4. Pronájem nemovitosti dle Záměru č. 1/2016 ze dne Starostka obce sdělila zastupitelstvu, že ke dni byly k Obecnímu úřadu Mokré doručeny dvě žádosti. Jedna na pronájem bytu, stodoly a pozemku a druhá na pronájem bývalé třídy k nebytovým účelům. A. Žádost podal pan Roman Hák z Trnova, který souhlasí s podmínkami nájemného, a s manželkou jsou ochotni v obci Mokré vykonávat údržbářské práce. V současné době probíhají v domě čp. 20 opravy. Dle dohody je možné, aby se nájemníci nastěhovali. Nájemníci jsou ochotni se podílet na těchto opravách. Opravy bude zajišťovat firma: GARRET-CZ spol. s r.o. Pulická 146, Dobruška IČO : DIČ : CZ Mobil : garret-cz@garret-cz.cz Nájemné budu uzavřeno na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou dle podmínek Záměru č. 1/2016 ze dne dle bodů a) d) e) f) Zastupitelstvo obce Mokré schvaluje pronájem bytu, stodoly a přilehlých pozemků Mokré čp. 20 dle Záměru č. 1/2016 ze dne body a) d) e) f) dle žádosti panu Romanu Hákovi z Trnova. Veřejné zasedání zastupitelstva ze dne Strana 3 (celkem 8)

4 Schváleno. Usnesení č. 10/2016 bylo přijato B. Žádost na pronájem bývalé třídy v budově čp 20 dle bodu b) Záměru obce Mokré č. 1/2016, k nebytovým účelům. Žádost podala Vladěna Jandíková, Mokré 59, která si zde chce vytvořit fotografický ateliér. Ke své žádosti ústně uvedla, že nepotřebuje celou místnost, ale jen její část. Nájemné budu uzavřeno na dobu neurčitou s tříměsíční výpovědní lhůtou dle podmínek Záměru č. 1/2016 ze dne dle bodů b) Zastupitelstvo obce Mokré schvaluje pronájem nebytových prostor bývalé třídy v domě čp. 20 dle Záměru obce Mokré č. 1/2016 ze dne bod b) dle žádosti Vladěně Jandíkové, Mokré čp. 59, za účelem vytvoření fotografického ateliéru, podle skutečných m 2. Schváleno. Usnesení č. 11/2016 bylo přijato 5. Inventury majetku a závazků obce Mokré za rok 2015 Starostka obce přednesla zastupitelstvu zprávu o provedení inventury veškerého hmotného a nehmotného majetku a zásob, včetně dokladové inventury, majetku v podrozvahové evidenci k Provedení inventur se řídí Směrnicí č. 5 o provedení inventarizace majetku a zásob, zákonem č. 563/1991 Sb., o účetnictví, ve znění pozdějších předpisů a Vyhláškou č. 270/2010 Sb., o inventarizaci majetku a závazků, ve znění pozdějších předpisů. Hlavní inventarizační komise ve složení: Předseda Blanka Kučerová Členové Věra Faltusová st., Roman Krejčí, Dagmar Honsnejmanová Zahájení inventury: Ukončení inventury: Plán inventur byl včas zpracován. Inventarizační komise postupovala v souladu s vyhláškou a vnitřní směrnicí. Metodika postupů při inventarizaci byla dodržena. Podpisy členů inventarizační komise byly odsouhlaseny na podpisové vzory a nebyly zjištěny rozdíly. Nedošlo k žádnému Veřejné zasedání zastupitelstva ze dne Strana 4 (celkem 8)

5 pracovnímu úrazu. Koordinace inventur s jinými osobami proběhla ve vzájemné shodě. Termín inventury byl dodržen. Inventarizační komise sdělila tento závěr: Komisi byly předloženy veškeré a úplné soupisy k provedení a následnému zhodnocení inventur, na jejichž základě nebyly zjištěny nedostatky a inventarizační rozdíly Nápravná opatření: Žádná. Doporučení: Komise doporučuje v roce 2016 opravit a natřít autobusové zastávky. Dokončit drobné úpravy majetku v budově čp. 88 (nátěry židlí, dveří). Komise doporučuje vymáhat dluh na zálohách vody, elektrické energie a nájemném v domě čp. 20 po bývalých nájemnících. Komise doporučuje v domě čp. 20 provést drobné stavební úpravy, instalatérské práce, aby se mohl byt opět pronajmout. Na základě zákona č. 128/2000Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů oddíl 2, 38 a následující, doporučuje inventarizační komise schválení provedení inventarizace za rok 2015 na nejbližším zasedání zastupitelstva obce. Zastupitelstvo obce Mokré schvaluje inventuru veškerého hmotného a nehmotného majetku a zásob, včetně dokladové inventury, majetku v podrozvahové evidenci k bez výhrad. Schváleno. Usnesení č. 12/2016 bylo přijato 6. Diskuse Blanka Kučerová 1. Mokré má k dnešnímu dni stále 144 obyvatel 2. K dotazu obecního úřadu na zimní údržbu v obci jsme obdrželi odpověď SÚS Královéhradeckého kraje, že naše obec je zařazena do technologie pluhované úseky, tzn. bez posypu a údržba odhrnování sněhu. Přesto po dohodě při kalamitních situacích je možné volat na dispečink, který zabezpečí zmírnění závad ve sjízdnosti což jsme mohli vidět při mimořádném posypu silnice štěrkem v lednu 3. Dále byl vznesen dotaz na Královéhradeckou provozní ohledně umístění a funkčnosti hydrantů v obci odpověď jsme zatím neobdrželi Veřejné zasedání zastupitelstva ze dne Strana 5 (celkem 8)

6 4. Připomínka z minulého zasedání , že naproti Francově hospodě jsou náletové dřeviny, které by bylo dobré vyřezat. Odpověď: Nálety, které zasahují do koryta potoka, odstraní obec, ostatní jsou na pozemcích dvou majitelů. Obec do toho nebude zasahovat. 5. Připomínka z minulého zasedání , že je třeba prořezat nálety okolo silnice od Mokrého k železničnímu mostu. Odpověď: Parcela 470/2, na které jsou tyto křoviny je ve vlastnictví České republiky, tj. správy silnic. Pokud požádáme o prořezání, pravděpodobně vyřežou vše a dojde k rozebírání kamenné zídky. Obec zajistí údržbu těchto křovin. 6. Obec nechá vyměřit pozemek okolo hřbitova, v patřičné vzdálenosti od hranic vysázíme stromy, aby nedocházelo rozjíždění trávy. Na podnět občanů by obec nechala vysázet okolo hřbitova stromy. Pokud někteří občané budou chtít mít vlastní strom (budou se sázet ovocné stromy), mohou si na svůj strom přispět a také si ho zasázet. Tato alej s majiteli stromů bude zapsaná v kronice obce. Ceny stromů a hromadné sázení bude včas vyhlášeno. 7. Další zastupitelstvo se bude konat po vyvěšení rozpočtu na rok Pozvánky: loutkové představení Opočenského Kašpárka Perníková pohádka začátek v hodin ve společenském klubu čp Jarní malování perníčků se koná týden před Velikonocemi žádost pro maminky a babičky, aby dětem upekly perníčky, aby měly děti co zdobit začátek ve hodin rodiny s dětmi obdrží pozvánku domů Věra Faltusová 1. Dne obec pořádá zájezd na muzikál do Prahy. Senioři zdarma, ostatní 250 Kč. Dopravu zajistí obec Mokré. Blanka Kučerová 1. Cesta ke hřišti na doporučení Krajského úřadu Královéhradeckého kraje byla tato záležitost zaslána k řešení na Městský úřad Dobruška. Zároveň toto bylo sděleno majiteli části pozemku, který má v úmyslu svoji část cesty zahradit. Schválení diskuse Schváleno. Usnesení č. 13/2016 bylo přijato Veřejné zasedání zastupitelstva ze dne Strana 6 (celkem 8)

7 7. Souhrnné usnesení Usnesení 7/2016 Usnesení 8/2016 Usnesení 9/2016 Usnesení 10/2016 Usnesení 11/2016 Usnesení 12/2016 Usnesení 13/2016 Určení zapisovatele Věra Faltusová a ověřovatelů zápisu Roman Krejčí, Vladimír Falta Zastupitelstvo obce Mokré schvaluje program zasedání. Zastupitelstvo obce Mokré schvaluje a přijímá bezúplatně od České republiky - Úřadu pro zastupování státu ve věcech majetkových pozemkovou parcelu číslo 299/2, druh pozemku ostatní plocha, způsob využití hřbitov, urnový háj, způsob ochrany rozsáhlé chráněné území, účetní hodnota ,00 Kč, zapsaného na listu vlastnictví č pro katastrální území a obec Mokré v katastru nemovitostí vedeném Katastrálním úřadem pro Královéhradecký kraj, Katastrálním pracovištěm Rychnov nad Kněžnou. Zastupitelstvo obce Mokré schvaluje pronájem bytu, stodoly a přilehlých pozemků Mokré čp. 20 dle Záměru č. 1/2016 ze dne body a) d) e) f) dle žádosti panu Romanu Hákovi z Trnova. Zastupitelstvo obce Mokré schvaluje pronájem nebytových prostor bývalé třídy v domě čp. 20 dle Záměru obce Mokré č. 1/2016 ze dne bod b) dle žádosti Vladěně Jandíkové, Mokré čp. 59, za účelem vytvoření fotografického ateliéru, podle skutečných m 2. Zastupitelstvo obce Mokré schvaluje inventuru veškerého hmotného a nehmotného majetku a zásob, včetně dokladové inventury, majetku v podrozvahové evidenci k bez výhrad. Zastupitelstvo obce Mokré schvaluje diskusi. Schváleno. 8. Závěr Závěrem starostka obce Blanka Kučerová poděkovala všem přítomným občanům, hostům a členům zastupitelstva za účast na dnešním zasedání a ukončila zasedání zastupitelstvo v hodin. Přílohy zápisu: 1. Prezenční listina přítomných zastupitelů 2. Prezenční listina přítomných obyvatel 3. Zveřejněná informace o konání zasedání podle 93 odst. 1 zákona o obcích 4. Smlouva o bezúplatném převodu majetku p. č. 299/2, včetně informace o pozemku z katastru nemovitostí 5. Žádost o pronájem bytu dle Záměru č. 1/ Záměr č. 1/ Inventarizační zpráva hlavní inventarizační komise o provedené inventuře veškerého hmotného a nehmotného majetku a zásob, včetně dokladové inventury, majetku v podrozvahové evidenci k Dopis SÚS Královéhradeckého kraje k posypu silnice v Mokrém Veřejné zasedání zastupitelstva ze dne Strana 7 (celkem 8)

8 9. Žádost o zjištění a funkčnosti hydrantů v obci odeslaná na Královéhradeckou provozní 10. Pozvánka na jarní malování perníčků Pokud není vyžadováno zákonem, jsou k zápisu jako příloha přikládány pouze kopie dokumentů. Zápis byl vyhotoven dne Zapisovatel: Věra Faltusová st.. Ověřovatelé: 1. Roman Krejčí. dne. 2. Vladimír Falta... dne. Starostka obce: Blanka Kučerová. dne Veřejné zasedání zastupitelstva ze dne Strana 8 (celkem 8)

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 17:00 hodin. Zápis z 36. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 29.09.2018, od 17:00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Mokré, Mokré 12, 517 71 České Meziříčí okr. Rychnov nad Kněžnou IČ 579 131

Obec Mokré, Mokré 12, 517 71 České Meziříčí okr. Rychnov nad Kněžnou IČ 579 131 1. Přivítání a zahájení Zasedání zastupitelstva obce Mokré (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00 hodin starostkou obce Blankou Kučerovou. Starostka Blanka Kučerová přivítala všechny přítomné

Více

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S z 3. zasedání Zastupitelstva obce Bečice. Den a místo konání: 29. června 2015 v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Bečice Zastupitelstvo obce Bečice 391 75 Malšice www.becice.cz IČ: 00512524 -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť

Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Obecní úřad Jezdovice Jezdovice 90, 589 01 Třešť Strana č. 1/6 Z á p i s č. 1 / 2014 z jednání zastupitelstva obce Jezdovice konaného 17. 12. 2014 v 19.00 hodin na Obecním úřadu v Jezdovicích Přítomni

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.1 / 2014, které se konalo dne 3. 12. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 08. 08. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne

Zápis č. 11/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne /2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 7. 10. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18:40

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 12. 12. 2018 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.00

Více

InformaceZápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích

InformaceZápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne na Obecním úřadě v Luštěnicích InformaceZápis ze zasedání Zastupitelstva obce Luštěnice, konaného dne 16.02.2017 na Obecním úřadě v Luštěnicích Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Luštěnice (dále též jako zastupitelstvo

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č. 2/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice (anonymizovaný) Den konání: 07. 12. 2018 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 18:00

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.17 / 2013, které se konalo dne 9. 12. 2013 Přítomni : Leo Kordas, Martin

Více

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 3. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 21. prosince 2015 v 17 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Zahájení zasedání zastupitelstva

Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Těškov, konaného dne 29.8. 2012 od 18:00 hodin. V zasedací místnosti obecního úřadu Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Těškov (dále též

Více

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin

Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od hodin Obec Staré Hobzí Zastupitelstvo obce Staré Hobzí Zápis z 8. zasedání Zastupitelstva obce Staré Hobzí, konaného dne 21. března 2016 od 18.00 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva zasedání zastupitelstva

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 12 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 14.12.2015 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Škorpík Milan, Gric Jiří, Vejmělková Jana, Ing. Mastný Martin, Ing, Macek

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 12. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda Omluveni: Ing. Stanislav Kužel,

Více

Zápis č.7 /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č.7 /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č.7 /14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 14.07.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,15 hod. Přítomni členové

Více

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou

Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Zápis o průběhu 3. zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 05. 03. 2015 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Mgr. Petr Řezníček zahájil

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin.

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov, konaného dne 11. 9. 2015, od 19:30 hodin. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin.

Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne , od hodin. Obec Šebkovice Zastupitelstvo obce Šebkovice Zápis z 11/2015 zasedání Zastupitelstva obce Šebkovice, konaného dne 2.12.2015, od 17.30 hodin. Bod 1 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu

2. Starosta navrhl určit ověřovatele zápisu paní Zdeňku Dusovou a pana Václava Modrého starosta dal hlasovat o návrhu Zápis z jednání zastupitelstva obce Sendražice konaného dne 16.12.2010 na obecním úřadě. Začátek jednání v 19 hodin. Přítomno: ZO - V.Horák, M.Holeček, V.Modrý, F.Matěna, ing.hrubý, Z.Dusová, Z.Pejcha

Více

Z Á P I S o průběhu 13.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 28.12.2006 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 13.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 28.12.2006 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 13.-tého zasedání Zastupitelstva Obce Svinošice, konaného dne 28.12.2006 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 13.-té zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo

Více

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech

Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Z á p i s z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Šípy, konaného dne 21. listopadu 2014 v pohostinství v Šípech Přítomni : Slabý Josef, Novotný Petr, Kounovský Martin, Fišer Zdeněk, Ouřada Petr, Rusňák

Více

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin.

Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zápis z 1. ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany, konaného dne 29. října 2018 od 19:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Bílé Poličany (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 2. řádného zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice, konaného dne 17.12.2010 v 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta Ing. Vybíral zahájil 2. zasedání Zastupitelstva obce Plenkovice

Více

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 19 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 23.11.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Škorpík Milan

Více

Zápis č. 13/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 16. 12. 2011

Zápis č. 13/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 16. 12. 2011 Zápis č. 13/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 16. 12. 2011 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

ZÁPIS Z 6.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHOTIMĚŘ, KONANÉHO DNE V 18.00HODIN

ZÁPIS Z 6.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHOTIMĚŘ, KONANÉHO DNE V 18.00HODIN ZÁPIS Z 6.ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE CHOTIMĚŘ, KONANÉHO DNE 23.11.2017 V 18.00HODIN Místo konání: Zasedací místnost Obecního úřadu, Chotiměř čp. 66 Čas konání: Přítomni: Omluveni: 0 Hosté: 18 00 19 20

Více

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 9/14 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 15.09.2014 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 20,30 hod. Přítomni členové

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva:

Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zápis z 15. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 28.08.2016, od 16:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 5. 10. 20155 od 18:00 hodin v budově obecního úřadu Přívětice čp. 76 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Veřejné zasedání č. 13 / 05

Veřejné zasedání č. 13 / 05 Veřejné zasedání č. 13 / 05 Dne 15.3.2005 se v 19.00 hod konalo v budově obecního úřadu veřejné zasedání obecního zastupitelstva na Hlíně. Přítomni : p.sliacky, p.dostalý,, p. Havlík, p.hošek,p.ing.pacholík,

Více

Obec Nová Telib. Zápis č. 12. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne

Obec Nová Telib. Zápis č. 12. z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne Zápis č. 12 z jednání zastupitelstva obce Nová Telib konaného dne 19.11.2015 Přítomen: Ing. Hájek Jan Nepřítomen: Lic. Truneček Jan Křovina Jiří Rybář Václav Dlouhý Jaroslav Vacek Jiří Místo jednání: Obecní

Více

Zápis. Bohuslavice. 1) Předsedající navrhl určit ověřovateli zápisu zastupitele Jana Jančí a Miroslava Pluháčka.

Zápis. Bohuslavice. 1) Předsedající navrhl určit ověřovateli zápisu zastupitele Jana Jančí a Miroslava Pluháčka. Zápis z 3. řádného zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice konaného dne 26.2.2015 v 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu Bohuslavice Zasedání zastupitelstva obce Bohuslavice svolal starosta Roman

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání Zastupitelstva obce Lhotka nad Labem konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu

Z Á P I S. z 2. zasedání Zastupitelstva obce Lhotka nad Labem konaného dne od hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Z Á P I S z 2. zasedání Zastupitelstva obce Lhotka nad Labem konaného dne 1. 12. 2014 od 18.00 hod. v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé: Krch Roman, Limberková Jitka, Metayer Marcel,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 9. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Ráby konaného dne 8. 12. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání Zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bratřínov, konaného dne , od 19:00 hodin na obecním úřadě

Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bratřínov, konaného dne , od 19:00 hodin na obecním úřadě Zápis z 3. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Bratřínov, konaného dne 28.1.2015, od 19:00 hodin na obecním úřadě Přítomni: D.Holková, R.Juliš, J.Dufková,I.Svobodová, Ing. M. Bezecná Zahájení zasedání

Více

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 10/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 21.11.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,35 hod. Přítomni členové

Více

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou.

Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Z á p i s z 2. řádného zasedání ZO Fryšava pod Žákovou horou konaného dne 06. prosince 2015 v 16 00 hodin v kulturním domě Fryšava pod Žákovou horou. Přítomni: Lukáš Horský, Mojmír Humlíček, Martin Dvořák,

Více

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic

Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Z Á P I S o průběhu 17. zasedání zastupitelstva obce Babice u Rosic konaného dne 6. 2. 2008 na OÚ Babice u Rosic Starosta obce pan Vladimír Blažejovský (dále jen starosta obce) zahájil 17. zasedání zastupitelstva

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

HLASOVÁNÍ : PRO 6, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 Zápis z veřejného zasedání Obecního zastupitelstva obce Petrovice, konaného dne 29.4. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BECHLÍN v 18:00 hod. Klub Bechlín Z Á P I S

VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BECHLÍN v 18:00 hod. Klub Bechlín Z Á P I S VEŘEJNÉ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BECHLÍN 16. 10. 2017 v 18:00 hod. Klub Bechlín Z Á P I S Účast: přítomno 10 členů ZO a hosté - dle prezenční listiny omluveni Mgr. Zdeňka Fillerová Studená neomluveni

Více

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly

Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Obec Tupadly zastupitelstvo obce Tupadly Přítomni: Zápis zasedání zastupitelstva obce Tupadly konaného dne 11.12.2018 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny členů zastupitelstva obce, která

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice.

Zápis. z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Zápis z veřejného ustavujícího zasedání zastupitelstva obce Černčice, konaného dne 5. 11. 2018 od 19 hodin v zasedací místnosti OÚ Černčice. Přítomni: Ing. Jiří Novák, PhDr. Jana Tomanová, Jaroslava Jelenová,

Více

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo

Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Obec KOROLUPY Korolupy 69, 671 07, okres Znojmo Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Korolupy č. 1/2012 Datum a hodina zasedání: Místo jednání: 25.1.2012 v 16.00 hod. Zasedací místnost obecního úřadu

Více

OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 4 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 23.9. 2015, zasedací místnost OÚ Borová č.p.

OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 4 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 23.9. 2015, zasedací místnost OÚ Borová č.p. OBEC BOROVÁ ZÁPIS Č. 4 /2015 ze zasedání zastupitelstva obce Borová, konaného ve středu dne 23.9. 2015, zasedací místnost OÚ Borová č.p. 100 Zahájeno v 19:08 hodin, ukončeno v 19:45 hod. Jednání vedla

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

Program zasedání : HLASOVÁNÍ : PRO 5, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

Program zasedání : HLASOVÁNÍ : PRO 5, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny: Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Jaroslav Čermák, Petr Hrdý, Pavlína

Více

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety

Z Á P I S č. 2/2016. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Z Á P I S č. 2/2016 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rpety, které se konalo dne 21. 4. 2016 od 19 hod. v zasedací místnosti OÚ Rpety Přítomno: 6 členů zastupitelstva obce Rpety dle prezenční listiny

Více

Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne , od 18:00 hodin

Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne , od 18:00 hodin Obec Míchov Zastupitelstvo obce Míchov Zápis z 37. zasedání Zastupitelstva obce Míchov, konaného dne 18. 09. 2018, od 18:00 hodin Začátek: Konec: 18 hodin 00 minut 18 hodin 45 minut Přítomni: členové zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 10. 2015 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Jaroslava Šlapanská, Martin Fiala, Pavel Šedivý, Ing. Stanislav Kužel, Petr Jurica,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 6 / 2015, které se konalo dne 9. 9. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 6 / 2015, které se konalo dne 9. 9. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 6 / 2015, které se konalo dne 9. 9. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 8 / 2015, které se konalo dne 16. 12. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 8 / 2015, které se konalo dne 16. 12. 2015 Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č. 8 / 2015, které se konalo dne 16. 12. 2015 Přítomni : Leo Kordas, Marcela

Více

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 22 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 16. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 20:30 hodin Přítomni:

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od 18:00 hodin. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 4. 12. 2014 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin.

Zápis. ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Obec Dobšín Zastupitelstvo obce Dobšín Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Dobšín, konaného dne 30.listopadu 2018, od 18:00 hodin. Zasedání Zastupitelstva obce Dobšín

Více

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, Lovosice

OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, Lovosice OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37, 410 02 Lovosice ZÁPIS z 11. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 4.7.2012 od 19,00 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 1. 2018 od 19.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Martin Fiala, Ing. Stanislav Kužel, Pavel Šedivý Omluveni: Petr Brázda, Petr Jurica

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 10. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 9. 9. 2015 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Radek Frohlich, Lenka Kučerová, Libor Lysák, Dana Pokorná, Věra

Více

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne

Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne Zápis č. 18 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Přibyslavice konaného dne 13.10.2016 Přítomni: Uhrová Ivana, Netolička Zdeněk, Vrbka Roman, Vejmělková Jana, Ing. Macek Jan, Gric Jiří, Koukal Ladislav,

Více

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014

Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Zápis č.180 ze zasedání zastupitelstva obce Štipoklasy konaného dne 19.12.2014 Místo jednání : obecní úřad Štipoklasy, Štipoklasy 20 Při zahájení bylo přítomno 7 členů zastupitelstva. Přítomni : R.Křivánek,

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne , od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Loučka konaného dne 2. 11. 2018, od 18:00 hodin v zasedací místnosti

Více

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin

Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne od 18,10 hodin OBEC SIŘEJOVICE se sídlem Obecní úřad Siřejovice Siřejovice č.p. 37,41002 Lovosice Zápis z 9. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice, konaného dne 11. 5. 2016 od 18,10 hodin Jednání zastupitelstva

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od 18:00 hodin.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne od 18:00 hodin. Anonymizovaný zápis Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Patokryje, konaného dne 13. 10. 2015 od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Patokryje (dále též jako

Více

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011.

Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Zápis č. 10/2011 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 03. 09. 2011. Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo

Více

z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS z 8. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 27. května 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň Přítomni: Omluveni: 7 členů zastupitelstva města: Ing. Milan

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 30.6.2019, od 18.00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice

Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice Zápis veřejného zasedání zastupitelstva obce Hroubovice Místo konání: Obec Hroubovice místnost obecního úřadu, Hroubovice č.p. 51 Doba konání: Přítomní zastupitelé: 11.12.2014 od 18:00 hodin Miroslava

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Drásov, konaného dne 27.5.2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Drásov. č.08/2015 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Drásov

Více

Zápis z VII. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 5. května 2015, od 16,00 hodin

Zápis z VII. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 5. května 2015, od 16,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z VII. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 5. května 2015, od 16,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 7 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 7 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 7 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 22.6. 2015 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Ing. Jan Koudelka, Omluveni:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NEVRATICE č. 7/2016 KONANÉHO DNE 2.12.2016 Datum a čas konání: 2.12.2016 18.30 hod. Místo konání: obecní úřad Nevratice Přítomní členové zastupitelstva: Ing. Jitka

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 19 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva:

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od 19 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 25.07.2016, od 19 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl

Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Zápis ze 6. zasedání zastupitelstva OÚ Onomyšl konaného dne 23. 8. 2018 v 19:00 hodin v budově OÚ Onomyšl Starostka obce přivítala přítomné zastupitele a hosty. Konstatovala, že zastupitelstvo se sešlo

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 14/2016 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 2.11.2016 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 13. 06. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin

OBEC VELIKÁ VES. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne od hodin OBEC VELIKÁ VES Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Veliká Ves konaného dne 14. 12. 2016 od 18.30 hodin Přítomni: členové zastupitelstva: Luboš Čuchal, Radek Fröhlich, Miroslav Jaroš, Lenka Kučerová,

Více

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Radim, konaného dne od hod. v zasedací místnosti OÚ Radim.

Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Radim, konaného dne od hod. v zasedací místnosti OÚ Radim. OBEC RADIM Zastupitelstvo obce Radim Zápis z 2. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Radim, konaného dne 28.11.2018 od 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Radim. Přítomni: Jarmila Adolfová, Zdeňka Brixová,

Více

Z Á P I S č. 30. z 30. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 25. 6. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 30. z 30. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 25. 6. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 30 z 30. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 25. 6. 2014 v 19,00 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu zasedání

Více

Zápis. z 19. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne v 19,00 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč.

Zápis. z 19. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne v 19,00 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč. Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Černíč, konané dne 24.3. 2014 v 19,00 hod v kanceláři Obecního úřadu Černíč. Přítomni: Marie Prknová, Jana Cechová, Jitka Jacobsová, Ladislav Prkna, Bohuslav Richter,

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č.

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz. Z á p i s č. OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz Z á p i s č. 8/2011 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konané dne 30. října

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne Obec Oudoleň Zastupitelstvo obce Oudoleň Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň, konaného dne 20. 3. 2019 Zasedání Zastupitelstva obce Oudoleň (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 18.03

Více

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký

1. Ověřovatelé zápisu Ověřovateli zápisu byly jmenování Michal Dolanský, Vladimír Kopecký Zápis č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 17. 12. 2018 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: -- Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne , od 18:30 hod. Obec Skuhrov Zastupitelstvo obce Skuhrov Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov, konaného dne 25.2.2015, od 18:30 hod. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Skuhrov

Více

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek.

dne b/ za ověřovatele zápisu byli navrženi pan Jan Trojan a pan Tomáš Voříšek. ZÁPIS č. 4/2019 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE BEZKOV dne 27. 6. 2019 Starosta obce zahájil zasedání v 18:00 hodin, přítomno 5 zastupitelů, zastupitelstvo obce je usnášení schopné. Pozvánka byla vyvěšena

Více

Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012

Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012 Zápis č. 23/2012 ze schůze obecního zastupitelstva obce Libkov ze dne 21. 12. 2012 Bod č. 1) Zahájení zasedání zastupitelstva. Zasedání Zastupitelstva obce Libkov (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Obec Hradiště 36, Zbiroh

Obec Hradiště 36, Zbiroh Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Hradiště, konaného 23. listopadu 2018, od 19:00 hodin, v místním hostinci. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hradiště (dále též jako

Více

Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.02.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68

Z Á P I S č. 16. z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Z Á P I S č. 16 z 16. zasedání Zastupitelstva obce Řícmanice konaného dne 29. 6. 2012 ve 20.15 hod. v zasedací místnosti Komenského 68 Program: 1. Technický bod (schválení ověřovatelů zápisu, programu

Více

HLASOVÁNÍ : PRO 5, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0

HLASOVÁNÍ : PRO 5, PROTI 0, ZDRŽEL SE HLASOVÁNÍ 0 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- Účast dle prezenční listiny: Mgr. Luboš Žilka, RNDr. Lucie Jirsáková, Josef Čadík, Petr Hrdý (příchod

Více