AMATRON 3. AMATRON 3 Jeden pro všechny Jednoduchá obsluha moderní a nadčasový

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "AMATRON 3. AMATRON 3 Jeden pro všechny Jednoduchá obsluha moderní a nadčasový"

Transkript

1 pro AMATRON 3

2 AMATRON 3 AMATRON 3 Jeden pro všechny Jednoduchá obsluha moderní a nadčasový

3 2 3 AMATRON 3 Univerzální obslužný terminál pro rozmetače hnojiv, polní postřikovače a secí stroje umožňuje optimální obsluhu strojů a kontrolu. Moderní design a optimální obsluha AMATRON 3 je nový terminál firmy AMAZONE, se kterým můžete řídit a obsluhovat jak stroje AMAZONE, které ještě nejsou vybaveny řídicí jednotkou ISOBUS, tak všechny stroje touto jednotkou ISOBUS vybavené. Terminál spojuje osvědčené vlastnosti a funkce AMATRON + v jednom přehledném přístroji s novým barevným provedením. Pro terminál dále hovoří i velice příznivý poměr cena/výkon. AMATRON 3 je tak ideální terminál pro všechny, kteří chtějí doplnit stávající strojový park novými stroji vybavené řídicí jednotkou ISOBUS. Přehledné, jednoduché a logické ovládání AMATRON 3 umožňuje v kombinaci s osvětlenými tlačítky optimální obsluhu terminálu. Pro kontrolu systému je instalován displej s vysokým kontrastem a antireflexní vrstvou. Velmi kompaktní tvar zabírá v kabině traktoru málo místa. Funkce GPS-Switch, GPS-Track a GPS-Maps jsou již předinstalovány, takže není nutný žádný dodatečný software. Aplikace můžete nejprve bezplatně vyzkoušet po dobu 50 hodin. Teprve následně se rozhodnete, zda si přejete trvalou aktivaci.

4 AMATRON 3 AMATRON 3 univerzální ISOBUS obslužný terminál Top argumenty pro obslužný terminál AMATRON 3 AMATRON 3 je kompatibilní se všemi stroji s nižšími verzemi AMATRON +, které již případně vlastníte nebo hodláte zakoupit. AMATRON 3 je současně kompatibilní se všemi stroji s řídicí jednotkou ISOBUS. Vytváří most mezi světy NON-ISOBUS a ISOBUS, bez nutnosti přikročit k výměně terminálu. S terminálem AMATRON 3 můžete obsluhovat více strojů s řídicí jednotkou ISOBUS najednou. Pomocí Toggle-Button je možno provádět jednoduše přepínání mezi jednotlivými zařízeními tam a zpět. Prostřednictvím sériového Task Controller mohou být zpracovány aplikační karty ve formátu ISO-XML jak v režimu AMABUS, tak v režimu ISOBUS. Následující možnosti jsou předinstalovány pro 50 hodinové zkušební období. GPS-Switch, automatické nastavení souvratě a šířky pracovního záběru pro kompatibilní stroje na bázi GPS. GPS-Track, lehce ovladatelná podpora při souběžné jízdě na bázi GPS, která může být prováděna i samostatně. GPS-Maps, přídavný modul se kterým mohou být zpracovány aplikační karty v shape-formátu na bázi GPS. Jak v režimu AMABUS, tak také v režimu ISOBUS. Osvětlená tlačítka Vysocekontrastní displej Pomocí jednotky Task Controller je možno provádět výměnu dat se softwarem dedikovaného PC. K tomu je používán normovaný formát ISO-XML. Osvědčené ASD-rozhraní je přirozeně nadále k dispozici. GPS-Switch read GPS-Track read GPS-Maps read

5 Top-argumenty 4 5 AMABUS a ISOBUS název AMABUS označuje stroje, které mají jeden pracovní počítač a doposud byly obsluhovány pomocí jednotky AMATRON +. Oproti tomu ISOBUS stroje a ISOBUS terminály splňují normový standard a jsou kompatibilní i s cizími zařízeními, které rovněž odpovídají tomuto standardu. Obslužný terminál AMATRON 3

6 AMATRON 3 AMATRON 3 Pro rozmetače hnojiv, polní postřikovače a secí stroje U nesených polních postřikovačů UF a závěsných polních postřikovačů UG a UX AMAZONE umožňuje AMATRON 3 vedle obsluhy funkcí armatury a ramen plně automatickou regulaci zvolených aplikačních dávek (l/ha). Definované změny množství jsou prováděny rychle a přesně. Pomocí terminálu AMATRON 3 v kombinaci s elektronickým paketem Comfort ovládáte elektrohydraulicky, např. u rozmetače hnojiv AMAZONE, zařízení hraničního rozmetání Limiter a hydraulicky ovládané posuvné uzávěry pro regulaci množství v závislosti na pojezdové rychlosti. U secích strojů AMAZONE se AMATRON 3 stará o elektronické nastavení kolejových řádků. Aplikované množství měníte i zde ve volně měnitelných krocích. U tažených secích strojů Cirrus jsou četné elektrohydraulické funkce jako hloubka výsevu nebo intenzita obdělání půdy řízeny přes AMATRON 3.

7 10 Koncept IT-Farming dělá z terminálu AMATRON 3 univerzální terminál pro obsluhu, řízení množství, kontrolu a pořizování záznamů na secích strojích, postřikovačích a rozmetadlech hnojiv. Výměna údajů s jinými technologiemi IT-Farming probíhá přes definované otevřené rozhraní. GPS-Switch read GPS-Switch: Plně automatické nastavení souvratě a šířky pracovního záběru prostřednictvím GPS pro rozmetače hnojiv, postřikovače a secí stroje, které jsou vybaveny funkcí GPS-Switch ready. Jestliže je založeno pole a jsou známy jeho hranice, může se řidič v automatickém režimu plně koncentrovat na řízení vozidla. GPS-Switch poskytuje plný rozsah funkcí systému ISOBUS TC-SC (Task Controller Section Control). GPS-Track read GPS-Track Podpora souběžné jízdy GPS-Track nabízí enormní ulehčení při orientaci na poli, především na pastvinách (bez kolejových řádků). GPS-Maps read GPS-Maps Přídavný modul, se kterým mohou být zpracovány aplikační karty ve shapeformátu na bázi GPS. Jak v režimu AMABUS, tak v režimu ISOBUS. Může být uvedeno buď aplikované množství nebo požadované množství účinné látky. Množství mohou být ještě upravena v režimu AMATRON 3. Prostřednictvím sériového Task Controller mohou být zpracovány aplikační karty ve formátu ISO-XML jak v režimu AMABUS, tak v režimu ISOBUS. 11

8 AMATRON 3 Přehled AMATRON 3 obslužný terminál Přehledný logický optimální obsluha AMATRON 3 nabízí VGA obrazovku pro maximální ostrost a široký pozorovací úhel. Obrazovka a všechna obslužná tlačítka jsou samozřejmě podsvícena za účelem docílení optimální ergonomie i za soumraku a za tmy. Antireflexní displej Skládá se z pracovního displeje a funkčních polí. Jednoduché přepínání mezi denním a nočním režimem. Pracovní displej Zobrazuje přehledně aktuální pracovní stav stroje. Tlačítko Escape Pro rychlou změnu mezi pracovním a vstupním menu (AMABUS). Tlačítko vypínače (ZAP / VYP) Rozhraní pro externí komunikaci (ASD) Rozhraní CAN Připojení terminálu AMATRON 3 je možno provést pomocí základního vybavení traktoru nebo kabeláže ISOBUS. Počítač je vybaven funkcí task Controller a možností připojení na automatickou záznamovou dokumentaci (ASD), vztahující se k výměře nebo na určitý snímač (např. snímač dusíku). AMATRON 3 má rozhraní pro připojení GPS přijímače.

9 Multifunkční madlo (volitelná výbava) Komfortní a pohodlná obsluha funkcí pomocí multifunkčního madla. Toggle-Button Pro přepínání mezi aplikacemi, jako např. náhled stroje a náhled GPS. Multifunkční madlo pro obsluhu stroje Obzvlášť komfortní je obsluha funkcí stroje přes multifunkční madlo. Malý kolébkový přepínač umožňuje použití osmi tlačítek ve třech různých úrovních. Obsluhováno může být až 24 funkcí. Funkční tlačítka Rychlá a jednoduchá volba funkcí. Funkční pole Zobrazují volitelné funkce. Tlačítka Cursor Slouží k jednoduchému nastavení množství, k zadávání čísel a písmen (AMABUS a ISOBUS) a rovněž k navigaci ve struktuře menu (ISOBUS). 3x 8 tlačítek = 24 funkcí! Listování a tlačítko ACK Tímto tlačítkem mohou být zobrazovány další stránky menu (AMABUS) nebo potvrzována hlášení (ISOBUS). GPS rozhraní Pro připojení GPS přijímače a dále snímačů (např. pro informace jako pojezdová rychlost nebo otáčky vývodového hřídele) a jednotky ECU.

10 AMATRON 3 GPS-Switch Automatické nastavení souvratě a šířky pracovního záběru Výhody na příkladu rozmetače hnojiv Pomocí přesně stanovené polohy prostřednictvím satelitního navigačního systému probíhá zapínání a vypínání plně automaticky s polohovou přesností. Přes 2-, 6- nebo 8stupňové nastavení šířky pracovního záběru může být pracovní šířka vašeho rozmetače hnojiv AMAZONE přesně přizpůsobena stavu na poli třeba klínovému profilu, nebo když poslední kolejový řádek zcela nevychází. Pomocí funkce GPS-Switch toto probíhá v dosud nedosažené kvalitě: obslužný terminál rozpozná ihned, jestli se jedná o již zpracovanou plochu a upraví šířku pracovního záběru na odpovídající hodnotu. Za předpokladu, že se jedná o rozmetač hnojiv ZA-TS nebo rozmetač, který je vybaven hydraulickým pohonem rozmetacích kotoučů: ZA-M Hydro.

11 GPS-Switch GPS-Switch read Dostupný a účelný. Stačí se připojit k zařízení GPS-Switch ready a obsluha ihned získá maximální komfort a vysokou přesnost také v noci a při špatné viditelnosti. GPS-Switch licence je potřebná pouze jednou na každý terminál, bez ohledu na množství používaných přístrojů. Výhody pro vás: Modulová stavba systému umožňuje již používané GPS-systémy, např. pro vedení stopy, používat jako snímač polohy. To snižuje náklady. Plná koncentrace může být zaměřena na jízdu a na připojené pracovní zařízení. Vedle vysokého komfortu pro řidiče nabízí GPS-Switch podstatně vyšší kvalitu a spolehlivost aplikačního procesu. Podle povahy plochy je možno docílit průměrné úspory až 5 %. Při ochraně rostlin a při setí jsou v náhledu GPS-Switch dodatečně zobrazena nejdůležitější data stroje. Důležité informace: Funkcí GPS-Switch mohou být na přání dodatečně vybaveny již používané řídicí jednotky AMATRON 3. Je umožněna práce v noci a při vyšší rychlosti. Systém pracuje stále se stejnou přesností bez ohledu, zda se jedná o denní nebo noční dobu. Tím je umožněno dosáhnout s pomocí automatického nastavení souvratě a šířky pracovního záběru vždy optimálního výsledku a optimální záznamové dokumentace.

12 AMATRON 3 GPS-Track Podpora souběžné jízdy na bázi GPS GPS-Track praktický pomocník při orientaci na poli a louce. Optická podpora souběžné jízdy GPS-Track umožňuje kdykoli před vzejitím rostlin, v porostu nebo na louce optimální využití pracovní šířky stroje a zabraňuje překrývání jednotlivých pracovních záběrů. Počítání kukuřičných řádků patří minulosti.

13 GPS-Track GPS-Track read Podpora souběžné jízdy GPS-Track garantuje enormní ulehčení při orientaci na poli. Nabízí různé režimy stop, jako A-B linie a obrysovou jízdu, a také funkci sledování překážek. Dráhy jsou přehledně očíslovány. Odchylka od optimální linie je graficky zobrazena na displeji. Srozumitelná doporučení ke korekci řízení vás udržují ve stopě. Rovněž je přesně zobrazen odstup k dalšímu kolejovému řádku pro ideální orientaci, např. při vyhledání správného kukuřičného řádku. Jako dodatečná výbava je v nabídce lightbar pro montáž přímo v zorném poli. Výhody pro vás: GPS-Track je snadno a intuitivně ovládaná podpora paralelní jízdy na bázi GPS s přehledným zobrazením a odchylkou udávanou v cm. Grafické zobrazení doporučené korekce řízení pomáhá bezpečně a bez vypětí udržet správnou stopu. Nikdy před tím jste neudržovali kurz snadněji! Optimální pro práci na loukách nebo na ploše před vzejitím rostlin již žádné počítání kukuřičných řádků. GPS-Track je vybaven funkcí sledování překážek: uložení překážek do paměti a včasné varování v budoucnu. Je ideální doplněk k vašemu GPS-Switch! Důležité informace: Funkcí GPS-Track mohou být dodatečně vybaveny již provozované GPS-Switch terminály a terminály AMATRON 3. Může být využíváno ve spojení s GPS-Switch nebo také samostatně, např. při kultivaci půdy. Lightbar Externí lightbar je možno umístit přímo v zorném poli a terminál AMATRON 3 na straně pro dosažení ideálního způsobu obsluhy.

14 AMATRON 3 GPS-Maps Snadné používání aplikačních karet GPS-Maps snadné využití systému Precision Farming Jednoduché a intuitivní používání aplikačních karet: karty mohou být importovány ze standardních formátů a navíc mohou být na terminálu přizpůsobeny určité situaci. Program Desktop není nutný. Nezáleží na tom, jestli chcete použít hotové karty nebo karty s pouhým údajem účinné látky stačí jednoduše načíst data, přizpůsobit a vyrazit.

15 GPS-Maps GPS-Maps read GPS-Maps, přídavný modul, se kterým mohou být zpracovány aplikační karty v shape-formátu na bázi GPS. Jak v režimu AMABUS, tak také v režimu ISOBUS. Jediný předpoklad je shape soubor ve formátu WGS-84. Terminál AMATRON 3 nabízí dvě různé možnosti využití aplikačních karet. Buď použijete přímo požadované cílové množství jako hmotnost hnojiva, aplikační dávku, hmotnost osiva, nebo počet zrn na hektar. Nebo můžete také přímo použít požadované množství účinné látky. Z doplňující informace o obsahu účinné látky vypočítá AMATRON 3 samostatně potřebné hmotnostní a aplikační dávky. Výhody pro vás: GPS-Maps je intuitivní systém pro zpracování aplikačních karet. Automatická regulace spotřebovaného množství podle aplikační karty. Jednoduchý import dat přes USB-flash disk. Optimální péče o rostliny aplikacemi odpovídajícími skutečné potřebě. Důležité informace: Funkcí GPS-Maps mohou být dodatečně vybaveny již provozované GPS-Switch terminály a terminály AMATRON 3.

16 AMATRON 3 Task Controller (Správa zakázek) K záznamu dat týkajících se stroje a ke zpracování zakázek Funkce Task Controller umožňuje záznam dat týkajících se stroje a výměnu dat mezi strojem a informačním systémem pro řízení zemědělského podniku. K tomu je používán normovaný datový formát ISO-XML. Podle potřeby je možno Načíst nebo vytvořit zakázky Zpracovat zakázky Zdokumentovat vykonanou práci Importovat a exportovat data pro další zpracování pomocí USB-flash disku TC-BAS Task Controller basic Popisuje dokumentaci sumáře hodnot, které jsou užitečné s ohledem na vykonanou práci. Při tom poskytuje stroj data k dispozici. Výměna dat mezi dokumentační kartotékou výměry a funkcí Tasc Controller probíhá přes datový formát ISO-XML. Takto mohou být zakázky pohodlně importovány do Tasc Controller a/nebo hotová dokumentace následně opět exportována. TC-GEO Task Controller geo-based Doplňková možnost shromáždit data vztahující se k místu nebo plánovat zakázky vztahující se k místům, např. s pomocí aplikačních karet.

17 Task Controller Moderní a nadčasový Moderní a nadčasový Spolehlivá, jednoduchá dokumentace Automatická dokumentace vztažená na výměru (ASD) je záznamová koncepce pokrývající výrobky a výrobce a umožňující přenos údajů vztažených k výměrám mezi obslužným terminálem AMATRON 3 a elektronickou dokumentační kartotékou výměry. Použité rozhraní je přístupné všem výrobcům. Systém ASD nabízí zemědělcům možnost jednoduše a ekonomicky integrovat všechny stroje do záznamového řetězce. Zde je výběr poskytovatelů, se kterými je možná automatická dokumentace (ASD) vztahující se k výměře: Není zde uveden váš partner? Obraťte se na nás! K rozsáhlému spektru výbavy terminálu AMATRON 3 patří ASD-rozhraní pro využití snímací techniky (např. Yara-Nsnímač, N-snímač ALS, příp. Cropmeter), aplikační karty nebo GPS-terminál pro předávání požadovaných hodnot a záznamové dokumentace. Komunikace se snímači a zadání IST-hodnot z externích terminálů probíhá přes toto připojení. V terminálu AMABUS je současně k dispozici dokumentace. Technika N-snímače pro přesnou, řízenou aplikaci cílenou na jednotlivé rostliny

18 Jeden terminál pro všechny stroje AMAZONE Rozmetač Nesený rozmetač ZA-M Nesený rozmetač ZA-M Ultra Nesený rozmetač ZA-TS Závěsný rozmetač ZG-TS Stříkání Nesený postřikovač UF Závěsný postřikovač UG Závěsný postřikovač UX Pantera s vlastním pohonem Secí stroje Mechanický nesený secí stroj D9 Mechanický nesený secí stroj AD Pneumatický nesený secí stroj AD-P Special a AD-P Super Nesená secí kombinace s předním zásobníkem Avant Pneumatická nesená secí kombinace Cirrus Pneumatický závěsný secí stroj Cayena Pneumatický závěsný secí stroj Citan Přesný (jednozrnný) secí stroj EDX Zobrazení, obsah a technické údaje jsou nezávazné! Vyobrazení strojů se mohou lišit od specifických předpisů silničního provozu pro některé země. AMAZONEN-WERKE H. DREYER GmbH & Co. KG Postbox 51 D Hasbergen-Gaste tel.: +49 (0) fax: +49 (0) AGROTEC a.s. Brněnská Hustopeče tel.: info@zavesnatechnika.cz MI4603 (cs_cz) Printed in Germany amazone@amazone.de

Tažený postřikovač UG vysoký výkon i spolehlivost!

Tažený postřikovač UG vysoký výkon i spolehlivost! UG Special UG Super UG Special/Super Tažený postřikovač UG vysoký výkon i spolehlivost! SPEED spraying 2 3 Optimální výsledky s technikou AMAZONE Jdeme cestou úspěchu! Tažený postřikovač UG vám nabízí

Více

AMAPAD. Víc než pouhý terminál ISOBUS

AMAPAD. Víc než pouhý terminál ISOBUS JEDEN ZA VŠECHNY AMAPAD Víc než pouhý terminál Mimořádně ergonomický 12,1 palcový dotykový displej s certifikací AEF Vyšší komfort a snadné ovládání Vyšší přesnost Vyšší výkon Vyšší komfort a snadné ovládání

Více

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství

IsoMatch Tellus CHYTŘE EFEKTIVNĚ SNADNĚ. Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus Budoucnost zemědělství IsoMatch Tellus IsoMatch Tellus je nejnovější terminál, vyvinutý společností Kverneland Group. Pomocí rozhraní ISOBUS komunikuje se všemi kompatibilními stroji a

Více

Velké kompaktní diskové brány Certos TX

Velké kompaktní diskové brány Certos TX Certos TX Certos TX Velké kompaktní diskové brány Certos TX Pro konkrétní práci ty správné kompaktní diskové brány AMAZONE Catros pracovní hloubka 3 cm až 12 cm Speciální nářadí na mělkou podmítku Catros

Více

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l

Celková šířka 108 cm 140 cm 190 nebo 240 závisející na nástavbě cm Nástavby, které jsou k dispozici - l 400 l 400-600 nebo 900 l KUHN MDS Rozmetací kotouče s rychlým nastavením lopatek (bez potřeby nářadí) pro normální, ohraničené rozmetání nebo pozdější přihnojování na list - rychlá montáž kotoučů - pomalu se otáčející čechrač

Více

Vysoce výkonné rozmetadlo ZA-M ultra. Ryzí vysoký výkon. Nové dimenze. účinnost a maximální preciznost rozhozu s maximálním výkonem.

Vysoce výkonné rozmetadlo ZA-M ultra. Ryzí vysoký výkon. Nové dimenze. účinnost a maximální preciznost rozhozu s maximálním výkonem. ZA-M ultra Vysoce výkonné rozmetadlo ZA-M ultra Ryzí vysoký výkon U rozmetadla ZA-M ultra se spojuje účinnost a maximální preciznost rozhozu s maximálním výkonem. Nové dimenze Maximální pracovní záběry

Více

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku

výsevek nastavitelný od 1 do 350 kg/ha centrální nastavení přítlaku KUHN VENTA EC / LC / TF Prodloužený čas setí mezi doplněním osiva a vysoká výkonnost - snadné nakládání (posuvná výsevní skříň na AL a velký otvor na LC a TF) - vysoká přesnost dávkování - velký prostup

Více

Fendt VarioGuide New. Patrik Kalenda & Pavel Gnip

Fendt VarioGuide New. Patrik Kalenda & Pavel Gnip Fendt VarioGuide New Patrik Kalenda & Pavel Gnip Obsah Contour Assistant Contour Segmets Single Contour Variable Rate Control Section Control Ti Auto 2 Contour Assistant Licencovaná funkce komfortního

Více

ZA-M ZA- ZA M ZA Z - A M Profi s -M Profi ZA Z - A M Ultra -M Ultr

ZA-M ZA- ZA M ZA Z - A M Profi s -M Profi ZA Z - A M Ultra -M Ultr ZA-M ZA-M ZA-M Profis ZA-M Ultra Správný čas pro celkovou bezpečnost. Přehled faktů a argumentů: Úvod Správný čas pro globální bezpečnost Str. 2/3 Řada rozmetadel Více bezpečnosti ve všech rozměrech Str.

Více

E+S EK-S ZA-XS. Rozmetadla AMAZONE E+S, EK-S a ZA-XS Perfektní rozmetací technika

E+S EK-S ZA-XS. Rozmetadla AMAZONE E+S, EK-S a ZA-XS Perfektní rozmetací technika E+S EK-S ZA-XS E+S EK-S ZA-XS Rozmetadla AMAZONE E+S, EK-S a ZA-XS Perfektní rozmetací technika 2 3 Prostřednictvím typů E+S, EK-S a ZA-XS nabízí společnost AMAZONE tři velmi kvalitní rozmetadla určená

Více

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost

Titan UW. Výkony přesahující běžnou zkušenost Titan UW Výkony přesahující běžnou zkušenost MICHAEL HORSCH: Na rozdíl od dovozu z USA před 10 roky, je aktuální Titan 34 UW kompletně navržen a vyráběn našim týmem spolupracovníků a tím tak těžíme z našich

Více

NOVINKA! Maximální užitečné zatížení spojené s nejvyšší precizností

NOVINKA! Maximální užitečné zatížení spojené s nejvyšší precizností Velkoplošné rozmetadlo Pracovní záběr 12 až 50 m NOVINKA! + + M-Drive + + + H-Drive + + + EMC + + + OptiPoint + + + ISOBUS + + + VariSpread + + Maximální užitečné zatížení spojené s nejvyšší precizností

Více

ZA-V rozmetadlo pro univerzální použití. komunikace ISOBUS. záběru 36 m. 30 km/h. 200 Hz Váha se senzorem náklonu až 4200 litrů

ZA-V rozmetadlo pro univerzální použití. komunikace ISOBUS. záběru 36 m. 30 km/h. 200 Hz Váha se senzorem náklonu až 4200 litrů ZA-V ZA-V ZA-V rozmetadlo pro univerzální použití Až 33 ha/h Až 6,4 kg/s Do pracovního záběru 36 m Nejmodernější komunikace ISOBUS Pojezdová rychlost až 30 km/h 200 Hz Váha se senzorem náklonu Objem zásobníku

Více

Ing. Michal Krutiš.

Ing. Michal Krutiš. Ing. Michal Krutiš www.agri-precision.cz Specializované autopiloty RAVEN Autopilot pro traktor i pro přípojný stroj v RTK přesnosti Specializované odvětví zemědělství: Půdoochranné technologie (Striptill)

Více

BERTHOUD ALTO BERTHOUD FORCE 2 BERTHOUD ELYTE

BERTHOUD ALTO BERTHOUD FORCE 2 BERTHOUD ELYTE BERTHOUD ALTO Nejmenší řada nesených postřikovačů, vybavená základními typy regulace, konstrukce integrovaných nádrží. Možnost dodání i bez postřikovacích ramen, pouze s hadicí a tryskou pro lokální aplikaci.

Více

BERTHOUD PRIMER BERTHOUD RACER + TRACKER. Reference. Reference

BERTHOUD PRIMER BERTHOUD RACER + TRACKER. Reference. Reference BERTHOUD PRIMER Základní řada tažených postřikovačů pro malé farmy, nebo jako alternativa k neseným postřikovačům. Jeden objem hlavní nádrže, široký výběr typů ramen, možnost ovládání a řízení dávky stejným

Více

Top Speed s rozmetadlem ZA-TS

Top Speed s rozmetadlem ZA-TS 1 ZA-TS ZG-TS ZA-TS Top Speed s rozmetadlem ZA-TS Nové rozmetadlo AMAZONE s vysokým výkonem SPEED spreading Pro různé pracovní záběry lze použít různé segmenty rozmetacích lopatek, což je velmi pohodlné.

Více

Bezkontaktní půdní senzor pro mapování půdního profilu a variabilní zpracování půdy.

Bezkontaktní půdní senzor pro mapování půdního profilu a variabilní zpracování půdy. Bezkontaktní půdní senzor pro mapování půdního profilu a variabilní zpracování půdy. PODÍVEJTE SE POD POVRCH. Precizní zemědělství je klíčem ke zvýšení vaší produktivity. Nový půdní senzor SoilXplorer

Více

Návod k obsluze. TRACK-Leader. Stav: V4.20130412

Návod k obsluze. TRACK-Leader. Stav: V4.20130412 Návod k obsluze TRACK-Leader Stav: V4.20130412 30302432-02-CS Přečtěte si tento návod k obsluze a dodržujte jej. Uchovejte tento návod k obsluze k budoucímu použití. Impressum Dokument Autorská práva Návod

Více

Univerzální rozmetadlo VS 2403

Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadlo VS 2403 Univerzální rozmetadla Strautmann jsou vyvinuty speciálně pro náročné nasazení v podnicích služeb a pro větší farmy a jsou vhodné pro všechny druhy rozmetaných materiálů.

Více

Kombinovaný secí stroj FlexCart. Efektivní a univerzální

Kombinovaný secí stroj FlexCart. Efektivní a univerzální Kombinovaný secí stroj FlexCart Efektivní a univerzální Flexibilita a nejjednodušší ovládání Disková secí lišta CX-Ultra šířky 6,00 m Disková secí lišta CX-Ultra šířky 8,00 m FlexCart se zachycovacím hákem

Více

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru.

Lifts. Lifte. Monte-charg. Ascensor. Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. Monte-charg Zdvihací plošiny ZARGES jasná orientace směrem vzhůru. V oblasti elektrických zdvihacích plošin nabízí ZARGES řadu různých modelů, které jsou vhodné pro rozdílné druhy práce. Ať už venku nebo

Více

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku

Ultima CS. Univerzální secí stroj. Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu. Optimální vzdálenost v řádku Ultima CS Ultima CS Univerzální secí stroj Univerzální secí stroj ULTIMA CS přesné vedení hloubky vysoká jistota výnosu Univerzální secí stroj ULTIMA od výrobce KÖCKERLING je známá pro svou vysokou bezpečnost

Více

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A

PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A PRO TY, CO CHTĚJÍ VÍC FARMALL 55-75A 55-65 - 75 KABINA Čtyř sloupková kabina traktoru Farmall A poskytuje vynikající výhled z traktoru a tím i přehled o přesné poloze nářadí. Pomáhá tak obsluze jednoduše

Více

Leeb GS. Inteligentní aplikační technika

Leeb GS. Inteligentní aplikační technika Leeb GS Inteligentní aplikační technika 2 Theodor Leeb: Při vývoji naší techniky pro ochranu rostlin se soustředíme na bezpodmínečnou výkonnost a současně na ohleduplnost k životnímu prostředí. Leeb GS:

Více

Návod k obsluze. TRACK-Leader. pro klávesové terminály. Stav: V6.20141016. Přečtěte si tento návod k obsluze a dodržujte jej.

Návod k obsluze. TRACK-Leader. pro klávesové terminály. Stav: V6.20141016. Přečtěte si tento návod k obsluze a dodržujte jej. Návod k obsluze pro klávesové terminály TRACK-Leader Stav: V6.20141016 30302432-02-CS Přečtěte si tento návod k obsluze a dodržujte jej. Uchovejte tento návod k obsluze k budoucímu použití. Impressum Dokument

Více

Návod k obsluze AMASET + Spínací skříň

Návod k obsluze AMASET + Spínací skříň Návod k obsluze az AMASET + Spínací skříň MG2055 BAG0007.3 02.13 Printed in Germany cs Před prvním uvedením do provozu si přečtěte tento návod k obsluze a postupujte podle něj! Uschovejte pro pozdější

Více

SILOKING Data. Bezplatné používání. Jednoduchý bezdrátový vážící systém, včetně bezplatného software SILOKING Feeding Management

SILOKING Data. Bezplatné používání. Jednoduchý bezdrátový vážící systém, včetně bezplatného software SILOKING Feeding Management Jednoduchý bezdrátový vážící systém, včetně bezplatného software SILOKING Feeding Management Bezplatné používání od SILOKING Feeding Management ke správě a dokumentaci SelfLine TrailedLine TruckLine StaticLine

Více

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK

ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9. Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK ALCATEL-LUCENT SÉRIE 9 Jiný způsob komunikace RYCHLOSTÍ MYŠLENEK Jiný způsob komunikace Telefony Alcatel-Lucent SÉRIE 9 přinášejí novou úroveň kvality zvuku, designu, produktivity komunikace a péče o zákazníky.

Více

Tak se vaše plodiny předhánějí v růstu moderní rozmetadla hnojiva jsou garantem vysokých výnosů

Tak se vaše plodiny předhánějí v růstu moderní rozmetadla hnojiva jsou garantem vysokých výnosů ZG-B 1 Tak se vaše plodiny předhánějí v růstu moderní rozmetadla hnojiva jsou garantem vysokých výnosů Nerušený růst polních plodin je nejdůležitějším předpokladem dobrých výnosů. Žádné stanoviště neposkytne

Více

Návod k montáži a obsluze

Návod k montáži a obsluze Návod k montáži a obsluze Joystick III Stav: V3.20180409 3032258305-02-CS Přečtěte si tento návod k obsluze a dodržujte jej. Uchovejte tento návod k obsluze k budoucímu použití. Impressum Dokument Autorská

Více

Rozmetadla hnojiv AMAZONE ZA-X Perfect, jsou konstruovány jsou přesné, spolehlivé, cenově výhodné.

Rozmetadla hnojiv AMAZONE ZA-X Perfect, jsou konstruovány jsou přesné, spolehlivé, cenově výhodné. ZA-X Perfect Rozmetadla hnojiv AMAZONE ZA-X Perfect, jsou konstruovány jsou přesné, spolehlivé, cenově výhodné. Společnost AMAZONE se při vývoji techniky na hnojení zaměřuje na optimalizaci výživy rostlin.

Více

CS pöttinger Ovládací panely

CS pöttinger Ovládací panely 97+394.CS.1115 pöttinger Ovládací panely 2 Ovládací terminály Inteligentní ovládání Nová generace ovládání splňuje požadavky uživatelů, kteří mají vše dokonale pod kontrolou. Při vývoji zohlednil PÖTTINGER

Více

Tažený postřikovač UG vysoký výkon i spolehlivost!

Tažený postřikovač UG vysoký výkon i spolehlivost! UG Special UG Super UG Special/Super Tažený postřikovač UG vysoký výkon i spolehlivost! SPEED spraying 2 3 Optimální výsledky s technikou AMAZONE Jdeme cestou úspěchu! Tažený postřikovač UG vám nabízí

Více

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946.

ZETOR HORTUS HORTUS CL, HORTUS HS. Traktor je Zetor. Od roku 1946. HORTUS CL, HORTUS HS Traktor je Zetor. Od roku 1946. 2 www.zetor.cz 3 UŽITEČNÝ. KDEKOLIV. Nový představuje kompaktní univerzální traktor pro práci na malých farmách, v komunálních službách, parcích, zahradách,

Více

Pöttinger AEROSEM. Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211

Pöttinger AEROSEM. Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211 Pöttinger AEROSEM Pneumatické secí stroje 97+233.08.0211 Výnos je ovlivněn přesným ukládáním osiva. Nedělitelně s rovnoměrným ukládáním osiva je spojen cíl omezení ztrát osiva. Při vysokých nákladech na

Více

Návod k montáži a obsluze

Návod k montáži a obsluze Návod k montáži a obsluze Joystick III Stav: V2.20141208 3032258305-02-CS Přečtěte si tento návod k obsluze a dodržujte jej. Uchovejte tento návod k obsluze k budoucímu použití. Impressum Dokument Autorská

Více

az AMATRON 3 Návod k obsluze Ovládací terminál

az AMATRON 3 Návod k obsluze Ovládací terminál Návod k obsluze az AMATRON 3 Ovládací terminál MG4131 BAG0094.6 02.15 Printed in Germany cs Před prvním uvedením do provozu si přečtěte tento návod k obsluze a postupujte podle něj! Uschovejte pro pozdější

Více

Řízení procesu a dokumentace

Řízení procesu a dokumentace 36 Řízení procesu a dokumentace 37 Řízení procesu a dokumentace Ovládací jednotky Ovládací jednotky Nabertherm přesvědčují svým intuitivním ovládáním a nadčasovým designem. Ovládání provádí centrální otočný

Více

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi.

Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. Pohon garážových vrat SupraMatic Super rychlý pohon s mnoha přídavnými funkcemi. LET záruka SUPERRYCHLÉ OTEVÍRÁNÍ VRAT SupraMatic standardně s dálkovým ovladačem HS 5 BS s černým strukturovaným povrchem

Více

Návod k obsluze AMAZONE

Návod k obsluze AMAZONE Návod k obsluze AMAZONE Software AMABUS pro polní postřikovač Multifunkční ovladač AMAPILOT Multifunkční ovladač AMATRON 3 Spínací skříň dílčích šířek AMACLICK MG4527 BAG0117.1 02.14 Printed in Germany

Více

Průmyslová řešení. ProfiTech S. HIGH-END řízení v modulárním designu. Centrální a jednoduchá obsluha Rozsáhlé funkce Optimální úprava zařízení

Průmyslová řešení. ProfiTech S. HIGH-END řízení v modulárním designu. Centrální a jednoduchá obsluha Rozsáhlé funkce Optimální úprava zařízení Průmyslová řešení ProfiTech S HIGH-END řízení v modulárním designu Centrální a jednoduchá obsluha Rozsáhlé funkce Optimální úprava zařízení ProfiTech S perfektní ovládání nanášecí techniky ProfiTech S

Více

Kypfiiã Cenius - univerzální fie ení pro malé a stfiednû velké zemûdûlské podniky. Pfiehledné uspofiádání v ech funkãních oblastí

Kypfiiã Cenius - univerzální fie ení pro malé a stfiednû velké zemûdûlské podniky. Pfiehledné uspofiádání v ech funkãních oblastí Kypfiiã Cenius - univerzální fie ení pro malé a stfiednû velké zemûdûlské podniky Pfiehledné uspofiádání v ech funkãních oblastí Cenius - nová generace nesen ch kypfiiãû! Kypfiiã Cenius... Více neï celá

Více

Holder řady C. Nová řada C s 1- a 2místnou kabinou

Holder řady C. Nová řada C s 1- a 2místnou kabinou Holder řady C. Silný. Úzký. Geniální. Nová řada C s 1- a 2místnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace Nářaďový traktor s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder nabízí

Více

Řešení řízení osvětlení

Řešení řízení osvětlení Řešení řízení osvětlení PHOENIX CONTACT, s.r.o. Mokráň záhon 4 821 04 Bratislava +421 2 3210 1470 06.10.2016 phoenixcontact.sk Řešení řízení osvětlení Přehled Plánovači, zřizovatelé a provozovatelé světelně

Více

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště

Prutové brány. Golfová a fotbalová hřiště Prutové brány Golfová a fotbalová hřiště Společnost HATZENBICHLER je nositelem dlouholetých zkušeností ve vývoji a výrobě prutových bran pro různé použití. Již 50 let nabízejí tuto alternativu k snížení

Více

Verze: 1.0 CS / č. výr.: Osvědčená klasika

Verze: 1.0 CS / č. výr.: Osvědčená klasika Verze: 1.0 CS / č. výr.: 00210-3-292 Kotoučová rozmetadla Osvědčená klasika Univerzální využití Kotoučová rozmetadla APV mohou být používána například v následujících kombinacích Jak kotoučová rozmetadla

Více

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915

TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE CS.0915 TOP PÖTTINGER TOP 1252 S-LINE 97+023.CS.0915 TOP 1252 C S-LINE Čtyřrotorový shrnovač Krátká doba sklizně vyžaduje výkonnou zemědělskou techniku. Zvýšení výkonnosti senážních vozů až o 20 % větší výkonnost

Více

Univerzální vážící terminál GX1000 pro průmyslové použití

Univerzální vážící terminál GX1000 pro průmyslové použití Univerzální vážící terminál GX10 pro GRAVEX - GX 10 je zcela nový vysoce precizní vážící systém určený především pro průmyslové aplikace podléhající obchodnímu vážení dle normy E ČS 45501:2015. Systém

Více

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon.

ELIOS 230 220 210. Agilní výkon. ELIOS 230 220 210 Agilní výkon. Agilní výkon na míru. Zejména podniky chovající dobytek, obhospodařující louky a zpracovávající zeleninu, ale také uživatelé mimo zemědělství patří k široké řadě zákazníků

Více

Maestro. Budoucnost pneumatického přesného setí

Maestro. Budoucnost pneumatického přesného setí Maestro Budoucnost pneumatického přesného setí PHILIPP HORSCH: Roky našeho intenzívního vývoje se odráží ve stroji Maestro a v jeho jedinečném dávkovacím a jednotícím ústrojí. Tisíce hodin na našich testovacích

Více

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač

JUMO LOGOSCREEN 600. Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 Dotyková budoucnost záznamu: Obrazovkový zapisovač Nová generace Obrazovkový zapisovač JUMO LOGOSCREEN 600 je nový úvodní model řady LOGOSCREEN, který je určen pro skutečný provoz na

Více

[ Pouze kvalita vyrábí kvalitu ]

[ Pouze kvalita vyrábí kvalitu ] [ Pouze kvalita vyrábí kvalitu ] [ P i l y ] Pokosové pily Pily na dvojitý pokos Vyřezávací pily Pily pro klínové řezy a vybrání Pilové automaty Pilové automaty s pusherem elumatec Česká republika >CZ-25241

Více

Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX.

Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX. Nový rozdělovač kejdy TELE-FIX. Oblasti použití Louky a pastviny Orná půda Kukuřice Obilniny Výhody pro Vás ve zkratce: úzké trysky a lepší zasakování do horní vrstvy půdy díky speciálním zářezovým botkám

Více

Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou

Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou Šroubovací systém MT Focus 400 Vysoce kvalitní montáž ve vašich rukou Utahování se stává Představujeme nový šroubovací systém MT Focus 400 vyvinutý společností Atlas Copco, vaším partnerem v oblasti utahování.

Více

Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom

Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom Systémové telefony optipoint 500 Nová řada telefonů pro systémy HiPath/Hicom Koncepce telefonů optipoint 500 umožňuje rychlý a jednoduchý přístup ke komfortním funkcím HiPath TM /Hicom. Pro obsluhu jsou

Více

REPEX Krátkořezné-senážovací vozy

REPEX Krátkořezné-senážovací vozy REPEX Krátkořezné-senážovací vozy 50 let zkuseností s konstrukcí a vyrobou senázovacích vozu REPEX Kurzschnitt-Silierwagen Svým moderním designem REPEX ideálně zapadne do Vašeho profesionálního, zemědělského

Více

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR

SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 CS KIOTI CS2610 www.traktorykioti.cz SUB-KOMPAKTNÍ TRAKTOR KIOTI CS2610 Vysoce kvalitní dieselový motor Dieselový motor o výkonu 26 koní s optimalizovaným spalováním

Více

PRÉCISE 6000 VÝHODY. Servis a údržba TECHNICKÉ ÚDAJE. Strana 1 (celkem 1)

PRÉCISE 6000 VÝHODY. Servis a údržba TECHNICKÉ ÚDAJE. Strana 1 (celkem 1) PRÉCISE 6000 VÝHODY První přístroj se zobrazením alfanumerického prostého textu Přirozeně nízký hluk Plně vyvinutý bezpečnostní systém Maximální koncentrace kyslíku je dosažena velmi rychle ihned po zapnutí

Více

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace

Procesní automatizační systém PC 8000. Stručné informace Procesní automatizační systém Stručné Strana 2 PC systém se skládá z několika modulů Ovládací jednotka průmyslového počítače Více kontrolních jednotek (momentálně vždy 1x PAS a FEED) Síťová část a nepřetržité

Více

Informace o přístroji UH28C VN zdroj

Informace o přístroji UH28C VN zdroj Informace o přístroji UH28C VN zdroj EN-CENTRUM, s.r.o. Telefon: +420 257 322 538 E-Mail: sales@encentrum.cz Lidická 66 Praha 5 15000 Telefax: +420 251 560 202 Internet: www.encentrum.cz Shrnutí Nejnovější

Více

Krycí list nabídky. 1. Veřejná zakázka na dodávku. 2. Základní identifikační údaje. Příloha č.1. Název: Kompostárna Čavisov

Krycí list nabídky. 1. Veřejná zakázka na dodávku. 2. Základní identifikační údaje. Příloha č.1. Název: Kompostárna Čavisov Krycí list nabídky 1. Veřejná zakázka na dodávku Název: Kompostárna Čavisov 2. Základní identifikační údaje Zadavatel Název/Obchodní firma: Marek Balnar Sídlo/Místo podnikání: 74764 Čavisov, Chrudimská

Více

Návod k obsluze AMASPREAD + Ovládací terminál

Návod k obsluze AMASPREAD + Ovládací terminál Návod k obsluze az AMASPREAD + Ovládací terminál MG5498 BAG0126.3 05.16 Printed in Germany cs Před prvním uvedením do provozu si přečtěte tento návod k obsluze a postupujte podle něj! Uschovejte k budoucímu

Více

Moderní pěstování rostlin vyžaduje efektivní řešení

Moderní pěstování rostlin vyžaduje efektivní řešení Pracovní záběr 10 až 18 m Moderní pěstování rostlin vyžaduje efektivní řešení MDS ukazuje svou sílu v každodenním provozu Ať se jedná o polní výrobu se systémem kolejových řádků do 18 m nebo o speciální

Více

CityHopper Rozmetadla

CityHopper Rozmetadla CityHopper Rozmetadla AMAZONE E + S Při jízdě po silnici v zimě se musí zabezpečit dopravní bezpečnost. Proto se musí rychle potlačit účinky náledí. AMAZONE za tímto účelem nabízí profesionální rozmetadlo

Více

Detektory kovů řady Vistus

Detektory kovů řady Vistus Technické údaje Detektory kovů řady Vistus Dotykový displej Multifrekvenční technologie Vyšší vyhledávací citlivost Kratší bezkovová zóna Větší odolnost proti rušení 1 Základní popis zařízení Detektory

Více

Ve FREE Aplikaci není možné provádět Testy funkčnosti přípojných zařízení. TEST procedury musí být prováděny přímo na CALIBRATORU ZURF.

Ve FREE Aplikaci není možné provádět Testy funkčnosti přípojných zařízení. TEST procedury musí být prováděny přímo na CALIBRATORU ZURF. FREE - Úvod Verze pro Android Tablet, na kterém běží aplikace CALIBRATOR FREE slouží bezdrátové dálkové ovládání jednotky CALIBRATOR ZURF a tím také všech W rozmetadel. Součástí aplikace je možnost automatického

Více

MDS 10.1 / 11.1 / 12.1 / 17.1 / 19.1

MDS 10.1 / 11.1 / 12.1 / 17.1 / 19.1 Rozmetadla průmyslových hnojiv 10-24 m MDS 10.1 / 11.1 / 12.1 / 17.1 / 19.1 www.kuhn.com be strong, be KUHN MDS 10.1 11.1. 12.1. 17.1. 19.1. SILNÉ ARGUMENTY PRO SPOLEHLIVÁ ROZMETADLA! Rozmetání hnojiva

Více

Software Form Control

Software Form Control Měření na kliknutí myši. Tak jednoduchá je kontrola obrobku v obráběcím centru pomocí měřícího softwaru FormControl. Nezáleží na tom, zda má obrobek obecné 3D kontury nebo běžný 2.5D charakter. Uživatel

Více

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou

Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou HOLDER ŘADY C. SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Nová řada C s jednomístnou a dvoumístnou kabinou Řada C: C 250 / C 270 Silný. Úzký. Geniální Nová generace nosičů nářadí s kloubovým řízením Nová řada C vozidel Holder

Více

Secí stroj na přesný výsev ED

Secí stroj na přesný výsev ED ED ED Secí stroj na přesný výsev ED Nejmodernější komunikace ISOBUS Pneumatické rozmetadlo na mikrogranulát Micro plus Hydraulický pohon dávkování u ED Super Velké 60 l zásobníky na osivo Spínání jednotlivých

Více

Efektivní využití obnovitelných zdrojů pro Váš maximální komfort

Efektivní využití obnovitelných zdrojů pro Váš maximální komfort NOVINKA Buderus Tepelná čerpadla vzduch/voda IP inside Light Comfort Efektivní využití obnovitelných zdrojů pro Váš maximální komfort Teplo je náš živel Nová generace tepelných čerpadel vzduch/voda Nová

Více

K85 s pneu 650/65 x 30.5 a disky pro rozmetání vápence 12. K40 s pneu 425/65 x 22.5 a disky pro rozmetání vápence 12

K85 s pneu 650/65 x 30.5 a disky pro rozmetání vápence 12. K40 s pneu 425/65 x 22.5 a disky pro rozmetání vápence 12 Návesná rozmetadla rady K85 s pneu 650/65 x 30.5 a disky pro rozmetání vápence 12 16 m /prumyslových K40 s pneu 425/65 x 22.5 a disky pro rozmetání vápence 12 16 m /prum. K105 s pneu 800/65 x 32, nástavcem

Více

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE

ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE DISKOVÉ ŽACÍ STROJE ŽACÍ STROJE SE STŘEDOVÝM UCHYCENÍM A POHONEM KLOUBOVOU HŘÍDELÍ: MINIMUM PRACOVNÍHO ČASU A VYSOKÁ EFEKTIVITA PRÁCE Bellon vyvíjí a vyrábí žací stroje a kondicionéry pro různé potřeby.

Více

moderní rozmetadla hnojiva jsou garantem

moderní rozmetadla hnojiva jsou garantem ZG-B 1 Tak se vaše plodiny předhánějí v růstu moderní rozmetadla hnojiva jsou garantem vysokých výnosů Nerušený růst polních plodin je nejdůležitějším předpokladem dobrých výnosů. Žádné stanoviště neposkytne

Více

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ.

Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Holder C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. C 250 / C 270 SILNÝ. ÚZKÝ. GENIÁLNÍ. Průlom do další dimenze. Nová řada C komunálních kloubových nosičů nářadí Holder vyniká vysokým výkonem a kompaktní konstrukcí.

Více

Swadro Čtyřnásobná síla

Swadro Čtyřnásobná síla Swadro 1400 Čtyřnásobná síla Variabilní pracovní šířka až 13,50 m Komfortní obsluha pomocí terminálu Alpha, Gamma nebo CCI Elektrické nastavování výšky rotorů z kabiny traktoru Sklopná ramena hrabic pro

Více

OPTIMA TF Maxi. Vysoký výkon a přesnost

OPTIMA TF Maxi. Vysoký výkon a přesnost OPTIMA TF Maxi Vysoký výkon a přesnost OPTIMA TF Maxi Maximum je maximum! Vysoký výkon s pracovním záběrem 12m Kverneland Accord - posunul hranice v efektivitě! Přesné uložení osiva je jedním ze základních

Více

Verze: 1.4 CZ / č. výr.: Osvědčená klasika

Verze: 1.4 CZ / č. výr.: Osvědčená klasika Verze: 1.4 CZ / č. výr.: 00210-3-292 Kotoučová rozmetadla Osvědčená klasika Univerzální využití Kotoučová rozmetadla APV mohou být používána například v následujících kombinacích Jak kotoučová rozmetadla

Více

Návod k obsluze. AMATRON + pro Stroj pro přesné setí EDX. Palubní počítač

Návod k obsluze. AMATRON + pro Stroj pro přesné setí EDX. Palubní počítač Návod k obsluze az AMATRON + pro Stroj pro přesné setí EDX Palubní počítač MG3145 BAG0062.1 03.09 Printed in Germany Před prvním uvedením do provozu si přečtěte tento návod k obsluze a postupujte podle

Více

ZA-V. Rozmetadla AMAZONE splňují požadavky evropské emisní normy

ZA-V. Rozmetadla AMAZONE splňují požadavky evropské emisní normy ZA-V Rozmetadla AMAZONE splňují požadavky evropské emisní normy ZA-V Nesené rozmetadlo ZA-V Rozmetadlo pro univerzální použití SPEED spreading Naše práce s rozmetadlem ZA-V byla sice krátká, ovšem přesvědčivá.

Více

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT

SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT SYSTÉMOVÝ NOSIČ GIGANT Systémový nosič Gigant 10 a Gigant 12 2 Systém pro všechny Oba systémové nosiče Gigant 10 a Gigant 12 mají jedinečnou vlastnost. Na jednom jediném nosiči může být připojeno různé

Více

Návod na obsluhu. Palubní počítač AMALOG +

Návod na obsluhu. Palubní počítač AMALOG + Návod na obsluhu az Palubní počítač AMALOG + MG1383 DB2033CZ 02.04 Printed in Germany Před uvedením stroje do provozu si pročtěte a dodržujte návod na obsluhu a bezpečnostní pokyny! Copyright 2004 AMAZONEN-WERKE

Více

Systémy zpracování obrazu

Systémy zpracování obrazu Systémy zpracování obrazu Systém zpracování obrazu QUICK IMAGE Systém zpracování obrazu QUICK SCOPE ruční Systém zpracování obrazu QUICK SCOPE CNC Strana 424 Strana 425 Strana 425 3D CNC-systém zpracování

Více

Elektronická kniha jízd

Elektronická kniha jízd Elektronická kniha jízd ÚVOD Elektronická kniha jízd Vám pomocí systému GPS (Global position system) umožní jednoduše sledovat pohyb všech Vašich vozidel a zároveň zpracovat a vytvořit elektronickou knihu

Více

ISOBUS KOMPATIBILITA PRECIZNÍ ZEMĚDĚLSTVÍ DATA MANAGEMENT KOMFORT INOVATIVNÍ ŘEŠENÍ PRO MODERNÍ ZEMĚDĚLCE. be strong, be.

ISOBUS KOMPATIBILITA PRECIZNÍ ZEMĚDĚLSTVÍ DATA MANAGEMENT KOMFORT INOVATIVNÍ ŘEŠENÍ PRO MODERNÍ ZEMĚDĚLCE. be strong, be. INNOVATIVE FARMING INOVATIVNÍ ŘEŠENÍ PRO MODERNÍ ZEMĚDĚLCE www.kuhn.com ISOBUS KOMPATIBILITA PRECIZNÍ ZEMĚDĚLSTVÍ DATA MANAGEMENT KOMFORT be strong, be KUHN ELECTRONICS KOMPATIBILITA MŮJ ISOBUS TERMINÁL

Více

DPU6555 Reverzní vibrační desky. Neporazitelná na jakémkoliv podkladu

DPU6555 Reverzní vibrační desky. Neporazitelná na jakémkoliv podkladu DPU6555 Reverzní vibrační desky Neporazitelná na jakémkoliv podkladu Díky své enormní hutnicí síle ve spojení s rychlým posuvem vpřed a vzad DPU 6555 nabízí mimořádně vysokou produktivitu. Je to univerzální

Více

EasyCut SmartCut. Přehled

EasyCut SmartCut. Přehled EasyCut SmartCut Výkonné, pohodlné a bezpe né: V podob t í nových model p ináší firma POSCH inovaci v oblasti pil na palivové d evo. Pila EasyCut nadchne svým automatickým posuvem d eva, zatímco pln automatická

Více

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr

Royal. Silážní vůz Royal. Pro hospodárný a kvalitní sběr Royal Silážní vůz Royal Pro hospodárný a kvalitní sběr 2-rotorový systém Royal Enormní výkon v horách, příznivá přesnost řezání, vysoká úspora síly Díky BERGMANN Royal získáte nejen nějaký silážní vůz

Více

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz

ŘÍZENÍ JAKOSTI. Profesionální management svařovacích dat pro každý provoz Profesionální management pro každý provoz ŘÍZENÍ JAKOSTI Naše řešení pro dokumentaci, monitorování, vyhodnocení a analýzu Q-Data od strany 92, Q-Sys od strany 96 90 www.lorch.eu www.lorch.eu 91 DOKUMENTACE

Více

MAXXUM CVX MAde in AUstriA

MAXXUM CVX MAde in AUstriA MAXXUM CVX DOSTUPNÉ POUZE V ČERVENÉ 1999 První traktor s převodovkou CVX a systém automatického řízení produktivity APM 2004 Maxxum Multicontroller 2006 PUMA CVX s dvouspojkovou technologií DKT 2013 Maxxum

Více

T R A N S P R O Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT. www.belos.cz

T R A N S P R O Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT. www.belos.cz Ř E Š E N Í J A K VYBRAT SESTAVIT ŘÍDIT VLASTNIT www.belos.cz Z I M A Jaro, léto, podzim a zima. Není tomu tak dávno co bylo třeba několika strojů pro celoroční údržbu. Nyní ovšem Belos představuje nosič

Více

DPU5545 Reverzní vibrační desky. Specialista pro těžké zeminy

DPU5545 Reverzní vibrační desky. Specialista pro těžké zeminy DPU5545 Reverzní vibrační desky Specialista pro těžké zeminy Díky její enormní hutnicí síle a rychlému pojezdu vpřed a vzad deska DPU5545 nabízí vysokou produktivitu. Je to všestranný stroj pro všechna

Více

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru

Farmall U Pro Efficient Power Představení prémiového traktoru 1 Nabídka modelů Farmall U Pro pro rok 2013 Tier 4a made in Aust r ia Model Motor jmenovitý výkon při 2300 min -1 (k) max. výkon při 1900 min -1 (k) Převodovka Hydraulika Max. zdvihací síla Hmotnost Min.

Více

DG 9000 / 12000 Velkozáběrový pneumatický secí stroj. Investice pro váš úspěch

DG 9000 / 12000 Velkozáběrový pneumatický secí stroj. Investice pro váš úspěch DG 9000 / 12000 Velkozáběrový pneumatický secí stroj Investice pro váš úspěch DG 9000 / 12000 Velkozáběrový secí stroj s přesným uložením osiva Dnešním cílem každého producenta potravin je produkovat potraviny

Více

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL

OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL 35 45 55 OBRATNÝ, JEDNODUŠE OVLADATELNÝ UNIVERZÁL NOVÝ DESIGN VYTVOŘENÝ PRO SKUTEČNOU PRÁCI Vývoj traktorů Solaris pokročil a výsledkem je nová řada, která je ještě všestrannější a výkonnější. Skvělý výsledek

Více

Automatické testování netěsností vzduchem. Přístroje JWF na testování netěsností, série 400

Automatické testování netěsností vzduchem. Přístroje JWF na testování netěsností, série 400 Automatické testování netěsností vzduchem Přístroje JWF na testování netěsností, série 400 Nejmodernější technologie testování netěsností: Přístroje JWF pro testování netěsností, série 400 Pro každý postup

Více

www.mobatime.cz KATALOG 2011 Digitální hodiny řady DE

www.mobatime.cz KATALOG 2011 Digitální hodiny řady DE www.mobatime.cz KATALOG 2011 Digitální hodiny řady DE 3 Exteriérové digitální hodiny řady DE Tento typ univerzálních digitálních hodin určený pro použití ve venkovním prostředí najde své uplatnění také

Více

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky

MSA PLUS Elektrosvařovací jednotky Elektrosvařovací jednotky Nová generace jednotek Nová rukojeť Ochrana kabelů proti poškození Grafický displej Dobře čitelný, s nastavitelným kontrastem Jednoduchá klávesnice pro snadné ovládání v uživatelském

Více

Ruční akumulátorový značicí systém FlyMarker PRO

Ruční akumulátorový značicí systém FlyMarker PRO Ruční akumulátorový značicí systém FlyMarker PRO FlyMarker PRO Verze MOBIL S ručním CNC značicím systémem FlyMarker PRO je značení objemných, těžkých a obtížně přemístitelných dílů dětskou hračkou. Použijte

Více