NEWSLETTER červen 2014

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NEWSLETTER červen 2014"

Transkript

1 NEWSLETTER červen 2014 VINAŘSKÝ TURISMUS V DOMINIKÁNSKÉ REPUBLICE: NOVÝ TREND NA KARIBSKÉM TRHU Dominikánská republika má vhodné půdní a klimatické podmínky pro pěstování vinné révy. Oblast Azua na jihozápadě Dominikánské republiky se po celý rok vyznačuje nízkou vlhkostí vzduchu a vysokým procentem slunečných dnů. Hotel OcoaBay proto investoval do výstavby soukromé vinice a stal se tak vůbec prvním hotelem v karibském regionu, jež spojuje pláže, hory a vinařský turismus. Projekt v počátcích podpořili uznávaní vinařští odborníci z Chile a Španělska. Díky úsilí a trpělivosti pana Gabriela Acevedo a Soraya Méndeze, autorů tohoto projektu, je nyní Dominikánská republika ukázkovým vzorem pro rozvoj enoturismu také v ostatních karibských zemích, říká známý španělský enolog Elías Pastor. Hotelový komplex OcoaBay spojuje zásady ekologicky udržitelného cestovního ruchu při zachování přirozeného prostředí a přírodních zdrojů, říká o projektu jeho zakladatel Gabriel Acevedo. Vinařská turistika je další přidanou hodnotou Dominikánské republiky jako turistické destinace. První vinice o rozloze m 2 zde vznikla v roce Od té doby se sklízí pravidelně dvakrát ročně (v červnu a prosinci). Z kvalitních plodů se vyrábí bílá, červená i růžová vína. Elías Pastor uvedl, že se za 40 let svého působení v oboru vinařství dosud nesetkal s projektem, který by spojoval hory a pláže spolu s pěstováním kvalitního vína. Vinařská turistika představuje ve Španělsku každoročně pohyb čtyř milionů osob. Každý člověk utratí v průměru 12 eur za degustace, vstupy na vinařské stezky, nákup vína a prohlídky, dodal Pastor. KVĚTINOVÝ FESTIVAL VE MĚSTĚ VĚČNÉHO JARA V horském městečku Jarabacoa v Centrálním pohoří se koncem minulého týdne ( června) uskutečnil V. ročník Květinového festivalu. Cílem akce byla propagace kulturních aktivit regionu a podpora místní ekonomiky. Domácí i zahraniční návštěvníci mohli jako každý rok obdivovat nejen květiny, ale i obrazy a řemeslné výrobky místních umělců. Součástí doprovodného programu byla také přehlídka koní, četba poezie a koncerty merengue. Květinový festival je oslavou zdejších obyvatel a milovníků přírody a zároveň jedinečnou příležitostí nechat se omámit kouzlem a energií naší kultury, říká Dionis Durán, zástupce Ministerstva cestovního ruchu pro severní region. Tuto oblast si oblíbili milovníci dobrodružství a adrenalinu. Jarabacoa, přezdívaná také jako Město věčného jara, je branou k výstupu na nejvyšší vrchol Karibiku třítisícovou horu Pico Duarte. Průměrná teplota se v Jarabacoe celoročně pohybuje okolo 22 C.

2 TORTUGA BAY PATŘÍ NA SEZNAM 25 NEJLUXUSNĚJŠÍCH HOTELŮ KARIBIKU Butikový hotel Tortuga Bay patří na seznam 25 nejlepších hotelů Karibiku. Prestižní ocenění Travelers Choice Awards 2014 hotelu udělil cestovatelský portál TripAdvisor. Tortuga Bay nabízí klientům k dispozici 15 luxusních plážových vil s kapacitou 50 pokojů, které poskytují naprosté soukromí. Hotel je postaven z přírodních materiálů, aby nijak nenarušoval okolní krajinu. Jednotlivé budovy dekoroval slavný dominikánský návrhář Oscar de la Renta. Jedná se o první dominikánský hotel, který se stal členem prestižní světové sítě Leading Hotels of the World. Součástí nabízených služeb je vyzvednutí na letišti v Punta Caně, vstup do luxusní restaurace Bamboo a Six Senses Spa a také vstup na golfová hřiště Corales a La Cana. V loňském roce vyhrála Tortuga Bay soutěž US World Report v kategorii Nejlepší hotel Karibiku roku 2013, které se zúčastnilo na 250 hotelů z celého Karibiku. Tortuga Bay se může také jako jediná v zemi pyšnit pěti diamanty Americké automobilové asociace (AAA). Toto ocenění mohou získat pouze hotely nejvyšší kvality. Standarty kvality přitom průběžně kontrolují inspekční komise. Za rok 2013 získalo diamanty AAA celkem dvanáct dominikánských hotelů. Jediná Tortuga Bay jich získala pět, zbývajících jedenáct získalo diamanty čtyři. Diamantové hotely najdeme nejen v Punta Caně, ale také v La Romana, na severu v Puerto Plata a na poloostrově Samaná. NEJPOPULÁRNĚJŠÍ HOTELY PUNTA CANY Hotel Iberostar Grand Bavaro je nejpopulárnějším hotelem letoviska Punta Cana na východě ostrova. Na seznam populárních hotelů současně patří nedávno otevřený Royalton Punta Cana Resort & Casino, dále Eden Roc at Cap Cana, Paradisus Palma Real, Excellence Punta Cana, Luxury Bahia Principe Ambar a Secrets Royal Beach. Informaci poskytl cestovatelský portál TripAdvisor. Iberostar Grand Bavaro nabízí k dispozici 274 pokojů. Nachází se pouhých 30 minut jízdy od mezinárodního letiště v Punta Caně na východním pobřeží ostrova. Je zde celkem 260 suit, 13 suit Grand Ocean Front s výhledem na oceán a prezidentské apartmá. Součástí komplexu jsou i čtyři restaurace (jedna z nich přímo na pláži), bary, diskotéka, soukromá pláž, bazény a bohaté možnosti nočního vyžití. Luxusní resort Paradisus Palma Real disponuje 554 pokoji. Najdeme zde devět restaurací, devět barů a golfové hřiště. Hotel leží přímo na písečné pláži Bávaro, jedné z nejvyhlášenějších pláží karibských ostrovů.

3 WELLNESS & SPA V DOMINIKÁNSKÉ REPUBLICE Dominikánská republika nabízí celou řadu možností pro ideální wellness dovolenou. Zdejší hotely kombinují relaxační, kulturní, sportovní a gastronomické programy s cílem nabídnout klientům netradiční zážitky. Společnost Ocean Adventures nyní přichází s unikátním konceptem Ocean Spa Doctor Fish, kterému portál TripAdvisor udělil Certifikát Excelence Jedná se o plovoucí spa na katamaránu, kde si můžete během tří hodin užívat relaxační cvičení, lekce Pilates, masáže pro uvolnění stresu a napětí nebo rybičkové terapie. Lázeňský program Ocean Spa Doctor Fish je první a dosud jedinou relaxační procedurou tohoto typu v regionu Karibiku. Certifikát Excelence je mezinárodně uznávaným označením špičkové kvality a spokojenosti klientů. Je pro nás velkou ctí, že jsme získali tolik pozitivních hodnocení a potvrdilo se nám tak, že zákazníci během dovolené vyhledávají zajímavé a nevšední formy odpočinku, komentuje ocenění management Ocean Adventures a dodává: Ocenění portálu TripAdvisor nás zavazuje posouvat služby k naprosté dokonalosti. Společnost Ocean Adventures dále pořádá výlety do tzv. Zátoky rejnoků akvária na otevřeném moři, kde si mohou návštěvníci dokonce zaplavat ve společnosti rejnoků a žraloků. Propojováním pobytových all-inclusive balíčků se sportovními aktivitami a wellness procedurami se hotely v Punta Caně snaží zaujmout jak rodiny s dětmi, tak mladé páry a seniory. Například v resortu Barceló Bávaro Beach si můžete vychutnat U-Spa venkovní bazén s hydroterapiemi, sportovními masážemi, termály, saunou a jacuzzi. Lázně a wellness centra najdeme i v dalších turistických regionech Dominikánské republiky. V Santo Domingu si získalo mezinárodní věhlas centrum Virginia Spa, v Barahoně na jihozápadě země je velmi populární butikový hotel Casa Bonita a v Cabarete na severním pobřeží Natura Cabana. Oba zmiňované hotely dodržují zásady udržitelného cestovního ruchu.

4 NOVINKY ZE SEVERNÍHO POBŘEŽÍ PUERTO PLATA: HORU SANTA ISABEL NAVŠTÍVILO O 17.8 % VÍCE TURISTŮ Za rok 2013 navštívilo vrchol Santa Isabel u Puerto Plata na severním pobřeží celkem návštěvníků. V porovnání s rokem 2012 se jedná o 17.8% nárůst. Obliba lanovky v Puerto Plata se v posledních třech letech výrazně zvýšila, celkově se jedná o 46 %, oznámil viceministr cestovního ruchu Cesar José de los Santos spolu s provozovatelem lanovky Gregory Burroughsem. Od července do srpna vzrostl počet návštěvníků s převahou dominikánských obyvatel, kteří v oblasti navštěvují své rodiny. Od března do dubna jsou pak významnou cílovou skupinou studenti z jednotlivých provincií. Dne 1. června byly na vrcholu Santa Isabel umístěny tabule, které propojují podobizny Krista Spasitele v brazilském Rio de Janeiro a Krista Vykupitele v dominikánském Puerto Plata. Iniciativu zašťitil brazilský velvyslanec José Vinicius Marcus de Sousa a biskup Puerto Plata monseñor Julio César Corniel Amaro. Během slavnosti bylo v botanické zahradě Santa Isabel zaseto semínko stromu Ceiba de Brasil jako symbol spojení obou měst a památek. Lanovka je pro veřejnost otevřena denně od 8:30 do 17 hodin. PUERTO PLATA: ZDEJŠÍ LANOVKA OCENĚNA PORTÁLEM TRIPADVISOR Lanovka v Puerto Plata získala od portálu TripAdvisor Certifikát Excelence na základě výjimečných recencí svých návštěvníků. Z celkového počtu 563 hlasů jasně převažovala kladná hodnocení. TripAdvisor si všímá projektů, které od svých klientů dlouhodobě a opakovaně získávají pozitivní recenze. Před nedávnem získala tato lanovka také certifikát Dominican Treasures. Toto ocenění mohou získat pouze dominikánské produkty a projekty, které splňují nejvyšší standardy kvality a udržitelnosti v cestovním ruchu podle globálních kritérií. Cílem Dominican Treasures je vytvořit síť alternativních produktů a služeb se zaručením pravosti dominikánského původu. Na vytvoření projektu se podílela nezisková organizace Dominikánské konsorcium konkurenceschopnosti v cestovním ruchu (CDCT) a Agentura USA pro mezinárodní rozvoj (USAID). CABARETE: ROSTE OBLIBA EXTREMNÍCH SPORTŮ Severní pobřeží nabízí vynikající podmínky pro windsurfing, kiteboarding a další vodní sporty. Pláž Cabarete se tak v průběhu několika let stala Mekkou pro milovníky adrenalinu, a proto se jí také přezdívá Metropole kiteboardingu. Každoročně v červenci se zde konají světové šampionáty v extrémních sportech, které přitahují návštěvníky z celého světa. Puerto Plata je ideálním místem nejen pro fanoušky extremních sportů, ale i pro vyznavače kultury, přírodních atraktivit a horské turistiky. Na své si přijdou jak rodiny, tak aktivní jedinci či zamilované páry. Mezi další oblíbené aktivity v Cabarete patří potápění, trekking, jízda na horském kole nebo pozorování ptactva ve zdejší laguně.

5 KONTAKT Mgr. Leila Boasier Budecker Ředitelka pro střední a východní Evropu Ministerstvo cestovního ruchu Dominikánské republiky / Národní turistický úřad Dominikánské republiky Štěpánská 611/ Praha 1 Mgr. Simona Juránková PR oddělení Telefon: prague@godominicanrepublic.com Web: Facebook: Skype: dominikanskarepublica

Průměrná teplota pro říjen a listopad

Průměrná teplota pro říjen a listopad Země bílých písečných pláží, koloniálních památek, národních parků a přátelských obyvatel... Dominikánská republika je díky své kulturní a přírodní rozmanitosti jednou z nejoblíbenějších dovolenkových

Více

NEWSLETTER DUBEN 2016

NEWSLETTER DUBEN 2016 NEWSLETTER DUBEN 2016 MEZINÁRODNÍ LETIŠTĚ V PUNTA CANA MEZI NEJLEPŠÍMI NA ZÁPADNÍ POLOKOULI Mezinárodní letiště v Punta Caně (PUJ) se umístilo v žebříčku nejlepších TOP 3 letišť v regionu Latinské Ameriky

Více

NEWSLETTER PROSINEC 2015

NEWSLETTER PROSINEC 2015 NEWSLETTER PROSINEC 2015 VÁNOČNÍ SOUTĚŽ JE U KONCE V průběhu listopadu a prosince mohli všichni fanoušci Dominikánské republiky soutěžit s Národním turistickým úřadem o jeden z 10 dárkových balíčků s dominikánskými

Více

GRAND BAHIA PRINCIPE TURQUESA 5*****

GRAND BAHIA PRINCIPE TURQUESA 5***** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Dominikánská rep., PUNTA CANA Letecká spol. Termín 01.10.2019-09.10.2019 55 700 Kč 51 500 Kč 01.10.2019-09.10.2019 41 000 Kč 36 800 Kč 01.10.2019-09.10.2019

Více

NEWSLETTER ŘÍJEN 2015

NEWSLETTER ŘÍJEN 2015 NEWSLETTER ŘÍJEN 2015 IAGTO AWARDS: DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA NEJLEPŠÍ GOLFOVOU DESTINACÍ LATINSKÉ AMERIKY & KARIBIKU Mezinárodní asociace golfových touroperátorů (IAGTO) zvolila Dominikánskou republiku za

Více

SRÍ LANKA POBYTOVÉ ZÁJEZDY

SRÍ LANKA POBYTOVÉ ZÁJEZDY Strana 1 Středozápadní pobřeží Nejznámější letovisko severně od Colomba, které je také centrem rybolovu vč. dražeb ryb na pláži. Waikkal Malé letovisko umístěné severně od Colomba je vhodné pro klidnou

Více

NEWSLETTER listopad 2014

NEWSLETTER listopad 2014 NEWSLETTER listopad 2014 DOMINIKÁNSKÝ WORKSHOP NA TÉMA MICE - FACE2FACE Národní turistický úřad Dominikánské republiky uspořádal pro odborníky v cestovním ruchu ve čtvrtek 30. října v pražském hotelu Boscolo

Více

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha

Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha Prezentace OREA HOTELS s.r.o. 18. 3. 2015 Praha OREA HOTELS s.r.o. Společnost OREA HOTELS s.r.o. provozuje největší český hotelový řetězec OREA HOTELS & RESORTS. V současné době jej tvoří 16 hotelů po

Více

SILNÝ DOLAR: DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA JE ATRAKTIVNÍ PRÁZDNINOVOU DESTINACÍ TRENDY & AKTUALITY Z TURISMU V DOMINIKÁNSKÉ REPUBLICE

SILNÝ DOLAR: DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA JE ATRAKTIVNÍ PRÁZDNINOVOU DESTINACÍ TRENDY & AKTUALITY Z TURISMU V DOMINIKÁNSKÉ REPUBLICE NEWSLETTER ZÁŘÍ 2015 SILNÝ DOLAR: DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA JE ATRAKTIVNÍ PRÁZDNINOVOU DESTINACÍ Díky silnému dolaru prázdninové balíčky do Dominikánské republiky výrazně zlevňují a jsou tak cenově velmi

Více

PMI_MALLORCA. NOVĚ ZAŘAZENÉ HOTELY - Dovolená u moře 2018

PMI_MALLORCA. NOVĚ ZAŘAZENÉ HOTELY - Dovolená u moře 2018 Alcudia Alcudia Garden e 11367 BS,SN,PP,AI CZE NAH Ideální k odpočinku a relaxaci v rodinné atmosféře. Dlouhá písečná pláž v blízkosti aparthotelu. V rámci all inclusive nápoje až do 24.00 h. n.cz/#/offers?abflughafen=prg&b

Více

Exotické hity 2012. thajsko keňa zanzibar mexiko kuba dominikánská republika spojené arabské emiráty

Exotické hity 2012. thajsko keňa zanzibar mexiko kuba dominikánská republika spojené arabské emiráty Exotické hity 2012 thajsko keňa zanzibar mexiko kuba dominikánská republika spojené arabské emiráty Přímé lety z Prahy Mimořádně zvýhodněná nabídka Konečné ceny thajsko odlety z Prahy Hotel Loma ***/snídaně

Více

Santa Maria Maior Resort

Santa Maria Maior Resort Santa Maria Maior Resort Developerský projekt Santa Maria Maior Resort Uprostřed okouzlující přírody, v exkluzivní lokalitě portugalského ostrova Madeira s jedinečným výhledem na Atlantik a hlavní město

Více

NEWSLETTER SRPEN 2016

NEWSLETTER SRPEN 2016 NEWSLETTER SRPEN 2016 ZÁJEM TURISTŮ O DOMINIKÁNSKOU REP. ROSTE Podle údajů Centrální banky Dominikánské republiky přijelo v první polovině roku 2016 do země 3 043 154 turistů. V porovnání se stejným obdobím

Více

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / /

Egypt. Sea Gull**** www.cdtravel.cz. EGYPT / Hurghada. Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz / / Sea Gull**** Kontakt: Jan Zamykal, tel. 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz EGYPT / Hurghada www.cdtravel.cz / / Poloha: pěkný a velký hotelový komplex se nachází přímo u pláže a v centru Hurghady,

Více

NEWSLETTER ČERVEN 2017

NEWSLETTER ČERVEN 2017 Dominikánská republika zažívá turistický boom Podle údajů Centrální banky Dominikánské republiky (Banco Central) zavítalo do země v letošním roce od ledna do května celkem 2 696 014 turistů. Oproti stejnému

Více

Cestovní ruch v Plzeňském kraji ve 4. čtvrtletí 2015 a v roce 2015 (předběžné výsledky)

Cestovní ruch v Plzeňském kraji ve 4. čtvrtletí 2015 a v roce 2015 (předběžné výsledky) Cestovní ruch v Plzeňském kraji ve 4. čtvrtletí 2015 a v roce 2015 (předběžné výsledky) Cestovní ruch ve 4. čtvrtletí 2015 V samotném 4. čtvrtletí 2015 navštívilo Plzeňský kraj 119 193 osob, z toho 55,4

Více

PMI_MALLORCA. NOVĚ ZAŘAZENÉ HOTELY - Dovolená u moře 2018

PMI_MALLORCA. NOVĚ ZAŘAZENÉ HOTELY - Dovolená u moře 2018 Alcudia Alcudia Garden e 11367 BS,SN,PP,AI CZE NAH Ideální k odpočinku a relaxaci v rodinné atmosféře. Dlouhá písečná pláž v blízkosti aparthotelu. V rámci all inclusive nápoje až do 24.00 h. n.cz/#/offers?abflughafen=prg&b

Více

CHUTĚ A BARVY NETRADIČNÍ WORKSHOP ZAPLNILI NÁVŠTĚVNÍCI DO POSLEDNÍHO MÍSTA

CHUTĚ A BARVY NETRADIČNÍ WORKSHOP ZAPLNILI NÁVŠTĚVNÍCI DO POSLEDNÍHO MÍSTA NEWSLETTER ÚNOR 2015 CHUTĚ A BARVY NETRADIČNÍ WORKSHOP ZAPLNILI NÁVŠTĚVNÍCI DO POSLEDNÍHO MÍSTA Zahraniční zastoupení Dominikánské republiky uspořádalo u příležitosti veletrhu HOLIDAY WORLD workshop na

Více

JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI

JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI JÓGA NA SARDINII REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII U PLÁŽE NA GOLFOVÉM HŘIŠTI 17.9. 24.9.2016 7 nocí červen, září 2016 CENA: 7.290 Kč osoba / 7 nocí Cena zahrnuje: 7 x ubytování v apartmánu pro 2

Více

www.golfove-cesty.cz Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace

www.golfove-cesty.cz Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace Nabídka golfového pobytu Turecko 17. 24.3.2012 S golfovým profesionálem Robertem Schovánkem Informace a rezervace S-GUIDE, s.r.o., Erbenova 8, 602 00 Brno Tel: 515 917 119 GSM: 775 587 232 E-mail: dana.cernoskova@sguide.cz

Více

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ

MAR DEL SUR 2** Letecká spol. Termín Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ MAR DEL SUR 2** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-07.03.2017 51 700 Kč 11 NOCÍ/13 DNÍ 23.02.2017-10.03.2017

Více

Jamajka Asie - Negril

Jamajka Asie - Negril Jamajka - Negril Poznávací zájezdy na Jamajku Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Jamajka Asie - Negril Poznávací Čína zájezdy Jamajka Jamajka - Negril

Více

PODLEHNĚTE I VY VODNÍMU ŠÍLENSTVÍ A OBJEVTE SVĚT JMÉNEM

PODLEHNĚTE I VY VODNÍMU ŠÍLENSTVÍ A OBJEVTE SVĚT JMÉNEM PODLEHNĚTE I VY VODNÍMU ŠÍLENSTVÍ A OBJEVTE SVĚT JMÉNEM 2014 LÁKAVÁ NABÍDKA PRO MILOVNÍKY VODNÍCH ATRAKCÍ Díky Aquamanii máte vše na dosah po celou dobu pobytu. Žádné nudné fronty, zdlouhavé cestování

Více

Ostrov zábavy a písečných pláží.

Ostrov zábavy a písečných pláží. Ostrov zábavy a písečných pláží. NA CO SE MUŽETE TĚŠIT? romantické zátoky prosluněné písečné pláže uličky starého města v Ibize přímořské promenády zábava diskotéky noční kluby vodní sporty, potápění Sangria

Více

BAR - HOTEL PRINCESS ****

BAR - HOTEL PRINCESS **** BAR - HOTEL PRINCESS ****, - denní zájezd severozápa část barského pobřeží je co do příroch krás srovnatelná s pobřežím v okolí Budvy. Krásné, rozlehlé pláže, výborné podnebí, příro a kulturní zajímavosti,

Více

Cestovní ruch v Plzeňském kraji ve 4. čtvrtletí 2015 a v roce 2015

Cestovní ruch v Plzeňském kraji ve 4. čtvrtletí 2015 a v roce 2015 Cestovní ruch v Plzeňském kraji ve 4. čtvrtletí 2015 a v roce 2015 (předběžné výsledky) Cestovní ruch ve 4. čtvrtletí 2015 V samotném 4. čtvrtletí 2015 navštívilo Plzeňský kraj 119 193 osob, z toho 55,4

Více

OASIS MARINA Resort - El Ahyaa

OASIS MARINA Resort - El Ahyaa OASIS MARINA Resort - El Ahyaa Oasis Marina Oasis Marina má ideální polohu, je situována přímo u moře, 15 km od centra Hurghady s mnoha obchody, kluby a nočním životem, 10 km od El Gouny s golfovými hřišti,

Více

Nejoblíbenější hotely světa

Nejoblíbenější hotely světa Nejoblíbenější hotely světa Server TripAdvisor ocenil nejlepší hotely, resorty, destinace, pláže, ostrovy, památky, atrakce, muzea a restaurace roku 2016. Jaké jsou nejoblíbenější hotely světa za uplynulý

Více

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE *****

JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** JIHOZÁPADNÍ POBŘEŽÍ - LUX LE MORNE ***** - denní zájezd Poloha: jihozápa pobřeží ostrova, resort leží na poloostrově v těsné blízkosti majestátní skály Le Morne Brabant, u krásné 600 m dlouhé písečné pláže,

Více

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace*****

Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** Emiráty - Abu Dhabi - Emirates Palace***** 4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,22 - denní zájezd Poloha: Luxusní hotel leží v Emirátu Abu Dhabi, jedná se o jeden z nejluxusnějších a nejkrásnějších hotelů oblasti.

Více

Kréta prodejní informace k hotelům

Kréta prodejní informace k hotelům Kréta prodejní informace k hotelům ADELIANOS KAMPOS: Maravel Star Art**** - menší hotel s velmi ochotným personálem - moderní nevšední design a vkusně zařízené pokoje - pokoje 2, 2+1; pokoje s výhledem

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU. PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU Termín 6.11. - 15.11.2015. Plavba západním Karibikem. www.airmarine.cz

NABÍDKA ZÁJEZDU. PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU Termín 6.11. - 15.11.2015. Plavba západním Karibikem. www.airmarine.cz Miami Mexiko Kajmanské ostrovy Jamajka Bahamy Miami PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU Termín 6.11. - 15.11.2015 Miami Mexiko Kajmanské ostrovy Jamajka Bahamy Miami Loď Celebrity Reflection Plná penze

Více

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice***

***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** ***Apartmán u moře za cenu bytu v Praze s využitím financování v České republice*** Specializujeme se na investice do apartmánů v dobrých lokalitách na španělském pobřeží, v blízké vzdálenosti od pláže

Více

Prodloužení Indonésie pobytu na Bali.

Prodloužení Indonésie pobytu na Bali. Prodloužení pobytu na Bali Poznávací zájezdy do Indonésie Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie Prodloužení Asie pobytu na Bali Poznávací Čína zájezdy Indonésie Prodloužení

Více

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102

BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 CK TURISTA BAVORSKO - 4 dny golfu a poznání v Alpách - FEE ZDARMA / č.8102 5 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky jsme uvedli, že golf již zdaleka není drahým sportem (i když tomu ceny v mnoha

Více

DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA

DOMINIKÁNSKÁ REPUBLIKA 94 Letoviska Punta Cana Na východním pobřeží Dominikánské republiky se rozprostírá cca 40 km dlouhé bílé písečné pláže Bavaro, která patří k nejhezčím nejen v Karibiku. Palmové háje a tyrkysově zabarvené

Více

PARK HYATT ABU DHABI HOTEL AND VILAS

PARK HYATT ABU DHABI HOTEL AND VILAS PARK HYATT ABU DHABI HOTEL AND VILAS Měna Kč Stravování Se snídaní Země a lokalita Emiráty, ABÚ DHABÍ Letecká spol. Termín 12.01.2017-19.01.2017 60 800 Kč 7 NOCÍ/8 DNÍ 19.01.2017-26.01.2017 60 800 Kč 7

Více

NEWSLETTER BŘEZEN 2015

NEWSLETTER BŘEZEN 2015 NEWSLETTER BŘEZEN 2015 ÚTRATA ZAHRANIČNÍCH TURISTŮ SE V ROCE 2014 ZVÝŠILA V roce 2014 navštívilo Dominikánskou republiku celkem 5 648 743 turistů. Návštěvníci zde v průměru utratili 128 USD na osobu, v

Více

Česká centrála cestovního ruchu Spolupráce s regiony 2016

Česká centrála cestovního ruchu Spolupráce s regiony 2016 Česká centrála cestovního ruchu Spolupráce s regiony 2016 _ Organizační struktura agentury CzechTourism 15.5.2016 2 Odbor REGP a B2B Odbor REGP a B2B zajišťuje partnerství s regiony, státními i soukromými

Více

Statistiky návštěvnosti v lednu opět vzrostly

Statistiky návštěvnosti v lednu opět vzrostly NEWSLETTER JARO 2019 Statistiky návštěvnosti v lednu opět vzrostly Centrální banka Dominikánské republiky (Banco Central) zveřejnila lednové statistiky návštěvnosti. V lednu 2019 zavítalo do Dominikánské

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok

Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok Bangkok - Pattaya - Ko Chang(Thajsko), Sunshine Garden ***, Pattaya, Chai Chet Bungalows **+, Ko Chang, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok 16 - denní zájezd Rušné letovisko a ostrov slonů. Resort je tvořen

Více

FAO_FARO. NOVĚ ZAŘAZENÉ HOTELY - Dovolená u moře 2018

FAO_FARO. NOVĚ ZAŘAZENÉ HOTELY - Dovolená u moře 2018 Albufeira Adriana Beach Club f 23460 AI CZE NAH Albufeira Alfagar I Village e 23188 BS, SN, PP CZE NAH V blízkosti dlouhé písečné pláže. Rozlehlý komplex. Hotel vhodný pro rodiny s dětmi. Oblíbený prázdninový

Více

PODLEHNĚTE I VY VODNÍMU ŠÍLENSTVÍ A OBJEVTE SVĚT JMÉNEM

PODLEHNĚTE I VY VODNÍMU ŠÍLENSTVÍ A OBJEVTE SVĚT JMÉNEM PODLEHNĚTE I VY VODNÍMU ŠÍLENSTVÍ A OBJEVTE SVĚT JMÉNEM 2014 LÁKAVÁ NABÍDKA PRO MILOVNÍKY VODNÍCH ATRAKCÍ Díky Aquamanii máte vše na dosah po celou dobu pobytu. Žádné nudné fronty, zdlouhavé cestování

Více

Vila Dubrovnik 4 VILA DUBROVNIK 4

Vila Dubrovnik 4 VILA DUBROVNIK 4 Vila Dubrovnik 4 VILA DUBROVNIK 4 1 / 5 Typ ubytování: vila Místo: Dubrovnik - Chorvatsko Počet pokojů: 4 Max hosté: 8 Koupelny: 4 Bazén: Ano Vzdálenost od moře: 10 m Cena: 3.500 do 10.500 / týden {gallery}vfr/dubrovnik4{/gallery}

Více

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34. Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.0774 ANOTACE Číslo a název šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01)

JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) JÓGA POBYT NA ŘECKÉM OSTROVĚ AMORGOS ČERVEN s Petrou Pikkelovou (ŘE01) cena 28.800 Kč / osoba Cena zahrnuje: ubytování na 7 nocí polopenze lekce jógy neomezený vstup do spa transfery přístav -ubytování-přístav

Více

V DOMINIKÁNSKÉ REPUBLICE PROBĚHNE KONCERTNÍ TURNÉ MEGAMERENGUE WORLD TOUR

V DOMINIKÁNSKÉ REPUBLICE PROBĚHNE KONCERTNÍ TURNÉ MEGAMERENGUE WORLD TOUR NEWSLETTER LÉTO 2014 V DOMINIKÁNSKÉ REPUBLICE PROBĚHNE KONCERTNÍ TURNÉ MEGAMERENGUE WORLD TOUR V Dominikánské republice proběhne v průběhu srpna velké koncertní turné s názvem Megamerengue World Tour.

Více

Velikonoce Duben 2019 Španělsko - Blanes - Tordera

Velikonoce Duben 2019 Španělsko - Blanes - Tordera Header Image: Copa Jordi Velikonoce 19-21 Duben 2019 Španělsko - Blanes - Tordera POČET TÝMŮ: 232 STARŠÍ ŽÁKYNĚ (G1), MLADŠÍ DOROSTENKY (G17), STARŠÍ PŘÍPRAVKA (U10), STARŠÍ PŘÍPRAVKA (U), KATEGORIE: MLADŠÍ

Více

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel.

Sweet Park*** www.cdtravel.cz Turecko. TURECKO / Side. Kontakt: Jana Handrejchová, tel. 972 243 055, mob: 723 811 984, email: handrejchova@cdtravel. Sweet Park*** TURECKO / Side 120 / / / / / Nově postavený hotel Sweet Park se nachází 2 km od historického městečka Side a 300 m od krásné pláže. Jedná se dva komplexy, jeden nově postavený a druhý rekonstruovaný

Více

Luxusní vilový komplex přímo na pláži Ko Samui (TH08)

Luxusní vilový komplex přímo na pláži Ko Samui (TH08) Luxusní vilový komplex přímo na pláži Ko Samui (TH08) Cena již od 11.550 Kč / osoba / 7 nocí Cena zahrnuje: snídaně ubytování ve vile český servis v místě pobytu pojištění CK proti úpadku Moderní vily

Více

Marketingový plán 2019

Marketingový plán 2019 Marketingový plán 2019 Zkrácená verze - Jde o výtah klíčových částí plánu ve vztahu k partnerským eventům Plná verze MP2019: https://czechtourism.cz/nase-sluzbypro-vas/marketingovy-plan/ _ 07.09.2018 1

Více

Marketing venkovského cestovního ruchu. Eva Šimková

Marketing venkovského cestovního ruchu. Eva Šimková Marketing venkovského cestovního ruchu Eva Šimková Obsah přednášky 1. Specifika šetrné turistiky 2. Současné trendy a vliv na marketing VCR 3. Marketing a marketingový mix VCR 4. Balíčkování služeb VCR

Více

Turquoise TURKS & CAICOS

Turquoise TURKS & CAICOS Turquoise TURKS & CAICOS Resort v Grace Bay je situovaný na severovýchodě ostrova Providenciales. Užijte si vysněnou dovolenou v barevných bungalovech obklopených kvetoucími ibišky, nedaleko perleťově

Více

Řecko, ostrov Kypr. wellness pobyt nejen se cvičením. Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí ,- Kč (cena do )

Řecko, ostrov Kypr. wellness pobyt nejen se cvičením. Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí ,- Kč (cena do ) Řecko, ostrov Kypr wellness pobyt nejen se cvičením Termíny 23.5. - 30.5. 2019 Hotel. pokoj dvoulůžkový Cena/dosp.os/za pobyt/s polopenzí 15 590,- Kč (cena do 28.2. 2019) 16 590,- Kč cena od 1.3. Hotel.

Více

Malování v Provence. 10 - denní zájezd Francie

Malování v Provence. 10 - denní zájezd Francie Malování v Provence 10 - denní zájezd Francie Navštivte a poznejte Provence, rodiště a působiště řady slavných malířů, a přeneste její krásy na malířské plátno! Kdo už někdy držel v ruce paletu a štětec,

Více

Staráme se o investice a finance těch nejúspěšnějších a nejnáročnějších, máme individuální a komfortní přístup ke klientům

Staráme se o investice a finance těch nejúspěšnějších a nejnáročnějších, máme individuální a komfortní přístup ke klientům Kdo jsme Lloyds Carl Capital Co. Ltd. je investiční a developerská společnost. Zaměřujeme se na kompletní proces výstavby, akvizici pozemku, vyřízení povolení, zajištění financování, řízení projektu, až

Více

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU TERMÍN 26.2. - 6.3.2016. Plavba západním Karibikem. www.airmarine.cz

NABÍDKA ZÁJEZDU PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU TERMÍN 26.2. - 6.3.2016. Plavba západním Karibikem. www.airmarine.cz PLAVBA S GOLFOVÝM BAGEM PO KARIBIKU TERMÍN 26.2. - 6.3.2016 Loď Celebrity Reflection Plná penze Termín: 26. 2. - 6. 3. 2016 Loď Celebrity Reflection, člen lodní společnosti Celebrity Cruises, je v provozu

Více

KARLOVARSKÁ ASOCIACE KONGRESOVÉ TURISTIKY

KARLOVARSKÁ ASOCIACE KONGRESOVÉ TURISTIKY KARLOVARSKÁ ASOCIACE KONGRESOVÉ TURISTIKY Andrea Pfeffer-Ferklová GM GRANDHOTEL PUPP Karlovy Vary,a.s. Předsedkyně správní rady karlovarské KAKT DŮVODY VZNIKU Karlovy Vary jako známá a v poslední době

Více

HLAVNÍ SCHÉMA ROZVOJOVÝCH OPATŘENÍ A AKTIVIT K JEJICH NAPLNĚNÍ

HLAVNÍ SCHÉMA ROZVOJOVÝCH OPATŘENÍ A AKTIVIT K JEJICH NAPLNĚNÍ HLAVNÍ SCHÉMA ROZVOJOVÝCH OPATŘENÍ A AKTIVIT K JEJICH NAPLNĚNÍ Strategická vize Turistická oblast Ostravsko moderní centrum živé kultury, zábavy a sportu s unikátními industriálními atraktivitami nabízející

Více

VILLA TORTUGA 3*** Letecká spol. Termín Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ Kč Kč

VILLA TORTUGA 3*** Letecká spol. Termín Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ Kč Kč VILLA TORTUGA 3*** Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 29.01.2017-11.02.2017 58 400 Kč 12 NOCÍ/14 DNÍ 01.02.2017-13.02.2017 48 800 Kč 44 900 Kč 06.02.2017-21.02.2017

Více

SPES Hotel, Schlierbach. SPES Hotel, Schlierbach. Zajímavé nabídky:

SPES Hotel, Schlierbach. SPES Hotel, Schlierbach. Zajímavé nabídky: Horní Rakousko / Oberösterreich Stůl č. 17A SPES Hotel, Schlierbach SPES Hotel, Schlierbach Adresa: Panoramaweg 1, A-4553 Schlierbach E-mail: hotel@spes.co.at Internet: www.spes.co.at Lisa Losbichler,

Více

Diamantový resort, prémiový servis

Diamantový resort, prémiový servis Diamantový resort, prémiový servis Příležitost DIC RESORT vytvořený světově proslulým architektem nabízí pětihvězdičkový hotel, luxusní vily, střešní penthousy, rezidenční apartmány, tropické zahrady a

Více

Hotely. Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska

Hotely. Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska Eurovíkend v Moskvě Poznávací zájezdy do Ruska Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Eurovíkend v Moskvě Asie PoznávacíČína zájezdy Rusko Eurovíkend v Moskvě

Více

Maňanero. Nabídkový list

Maňanero. Nabídkový list Maňanero Nabídkový list Základní informace Vlastník nemovitosti: Naše firma Typ vlastnictví: firemní Adresa nemovitosti: Jardin Deportivo, Cabarete, Dominikánská republika Popis nemovitosti: Nemovitost,

Více

Keňa Mombasa. All inclusive 9.1.2016-9 dní Odlet Praha. 28 345 Kč. Neptune Beach Resort 4* Číslo zájezdu: 91643206

Keňa Mombasa. All inclusive 9.1.2016-9 dní Odlet Praha. 28 345 Kč. Neptune Beach Resort 4* Číslo zájezdu: 91643206 Keňa Mombasa 9.1.2016-9 dní 28 345 Kč Neptune Beach Resort 4* Číslo zájezdu: 91643206 Keňa Keňa 3.1.2016-12 dní 28 990 Kč Sandies Tropical Village 4* Číslo zájezdu: 95502458 Keňa Jižní pobřeží 9.1.2016-9

Více

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok

Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok GREECE TOUR 2012 Dovolená v oblasti Nei Pori (Platamonas) s I.S.C.Sports a cestovní kanceláří Pradok Po úspěších v minulých letech pokračujeme v pořádání oblíbené dovolené spojené se sportovním vyžitím.

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SARDINII ZÁŘÍ 2017 s Kamilou Černou a Danou Beierovou OBSAZENO!!! (SA11)

JÓGA ZÁJEZD NA SARDINII ZÁŘÍ 2017 s Kamilou Černou a Danou Beierovou OBSAZENO!!! (SA11) JÓGA ZÁJEZD NA SARDINII ZÁŘÍ 2017 s Kamilou Černou a Danou Beierovou OBSAZENO!!! (SA11) cena již od 12.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 7 nocí ubytování v apartmánu snídaně 10 lekcí jógy transfery letiště-vila-letiště

Více

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Caprici 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Santa Susanna Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 9 150 Kč

Více

PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3*

PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3* PLAYA CALETA SALSA CLUB 3* / PUNTARENA BEACH FUN 3* Měna Kč Stravování ALL INCLUSIVE Země a lokalita Kuba, Varadero Letecká spol. Termín 27.10.2019-07.11.2019 40 200 Kč 40 200 Kč 31.10.2019-11.11.2019

Více

Statistika návštěvnosti města Český Krumlov za rok 2011

Statistika návštěvnosti města Český Krumlov za rok 2011 Statistika návštěvnosti města Český Krumlov za rok 2011 Českokrumlovský rozvojový fond, spol. s.r.o. Úsek cestovního ruchu Destinační management Náměstí Svornosti 2 381 01 Český Krumlov www.ckrumlov.cz/destination

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SARDINII ZÁŘÍ s Kamilou Černou a Danou Beierovou (SA1)

JÓGA ZÁJEZD NA SARDINII ZÁŘÍ s Kamilou Černou a Danou Beierovou (SA1) JÓGA ZÁJEZD NA SARDINII ZÁŘÍ s Kamilou Černou a Danou Beierovou (SA1) cena již od 15.490 Kč Cena zahrnuje: sníd 7 nocí ubytování 10 lekcí jógys transfery letiště a závěreč ener povle ručn český d pojištění

Více

Inteligentní investice do nemovitostí na Kapverdských ostrovech

Inteligentní investice do nemovitostí na Kapverdských ostrovech Inteligentní investice do nemovitostí na Kapverdských ostrovech Staňte se nedílnou součástí úspěchu našich prvotřídních rezortů Obsah 4 5 14 15 Objevte Kapverdské ostrovy Naše rezorty MELIÃ Tortuga Beach

Více

Ipsos pro Czech Tourism Segmentace zahraničních návštěvníků. Fórum cestovního ruchu Říjen 2014. Nobody s Unpredictable

Ipsos pro Czech Tourism Segmentace zahraničních návštěvníků. Fórum cestovního ruchu Říjen 2014. Nobody s Unpredictable Ipsos pro Czech Tourism Segmentace zahraničních návštěvníků Fórum cestovního ruchu Říjen 2014 Nobody s Unpredictable Ipsos pro CzT Zahraniční turisté Monitoring turistů Evropa (2011), segmentace turistů

Více

Mgr. Stanislav Zlámal 18. 9. 2013. sedmý

Mgr. Stanislav Zlámal 18. 9. 2013. sedmý Jméno Mgr. Stanislav Zlámal Datum 18. 9. 2013 Ročník sedmý Vzdělávací oblast Člověk a příroda Vzdělávací obor Zeměpis Tematický okruh Latinská Amerika Téma klíčová slova Latinská Amerika (španělská část)

Více

Vila Solta VILA SOLTA

Vila Solta VILA SOLTA Vila Solta VILA SOLTA 1 / 6 Typ ubytování: vila / hotel Místo: Šolta - CHORVATSKO Počet apartmánů: 6 Bazén: Ano Vzdálenost od moře: 10 m Cena: 1,148 až 26,383 / týden {gallery}vfr/solta{/gallery} Villa

Více

SARDINIE REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII S ČESKÝM SERVISEM. CENA JIŽ OD Kč osoba / 7 nocí v apartmánu pro 2 osoby

SARDINIE REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII S ČESKÝM SERVISEM. CENA JIŽ OD Kč osoba / 7 nocí v apartmánu pro 2 osoby SARDINIE REZIDENČNÍ A VILOVÝ KOMPLEX NA SARDINII S ČESKÝM SERVISEM CENA JIŽ OD 3.695 Kč osoba / 7 nocí v u pro 2 osoby Cena zahrnuje: 7 x ubytování v u pro 2 osoby, český servis v místě pobytu, zajištění

Více

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 CK TURISTA Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 4 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky uvádíme, že golf již zdaleka nemusí být drahým sportem (i když tomu

Více

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246

Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 CK TURISTA Akce: Golf a wellness - hotel Livada Prestige *****, Fee a wellness v ceně / č.3246 4,5,6,7 - denní zájezd Slovinské termální lázně Moravské Toplice se již staly mezi golfisty pojmem. Skvělé

Více

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA *****

KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** KARDAMENA - MITSIS HOTELS BLUE DOMES RESORT & SPA ***** 8,11,12,15 - denní zájezd Resortem protéká 650 m dlouhá řeka. Mnoho zábavy pro děti v Mitsis Wonderland. K dispozici 10 tematických restaurací. Poloha:

Více

Kampaň Česko země příběhů. Martin Šlajchrt _

Kampaň Česko země příběhů. Martin Šlajchrt _ Kampaň Česko země příběhů Martin Šlajchrt _ Domácí cestovní ruch - jaký je aktuální stav 9.12.2013 2 Základní charakteristiky pobytu Jaký je návštěvník turistických regionů v ČR? Kategorie Podíl návštěvníků

Více

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112

Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 CK TURISTA Slovinské Alpy - hotel **** Park, superskipas a bazén v ceně, dítě zdarma / č.2112 3,4,5,6,7 - denní zájezd Lyžování ve slovinských Alpách je znamenité. V Julských Alpách sice nejsou gigantická

Více

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika

Pro lidi, kteří mají KUBA - ÚVOD. rádi život! CK Exotica Travel Kaprova 14/13, 110 00 Praha 1, Česká republika KUBA - ÚVOD Pro lidi, kteří mají rádi život! KUBA je fascinující ostrovní zemí a zájem o ní neustále roste. Kubu si každý spojí s pálícím sluncem, vysokými palmami, křišťálově modrým mořem nebo plantážemi

Více

Itálie. Kypr. Asterias Beach**** Novinka! www.cdtravel.cz. KYPR / Ayia Napa

Itálie. Kypr. Asterias Beach**** Novinka! www.cdtravel.cz. KYPR / Ayia Napa Asterias Beach**** Novinka! Kontakt: Ing. Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz KYPR / Ayia Napa Kypr www.cdtravel.cz Itálie / / Poloha: vyhledávaný hotel má velmi příjemnou

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou cena již od 17.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 9 nocí ubytování snídaně cvičení jógy 14 lekcí pojištění CK proti úpadku VILA U MOŘE S BAZÉNEM A TERASOU

Více

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob ,

Kontakt: Renata Hořejší, tel , mob , Studia Moscha Kontakt: Renata Hořejší, tel. 97 22 43 051, mob. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Rhodos / Faliraki www.cdtravel.cz Řecko Rhodos / / Poloha:Studia se nacházejí v klidném prostředí

Více

Tvorba produktů a balíčků cestovního ruchu

Tvorba produktů a balíčků cestovního ruchu Tvorba produktů a balíčků cestovního ruchu Simona Fink Turistické centrum VHS Regen Důležitým aspektem při tvorbě balíčků je: 1. profil destinace Od roku 1989 neustále stoupá návštěvnost turistického regionu

Více

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06)

JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06) JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ LANKU BŘEZEN 2019 s Danou Beierovou (SR06) cena již od 17.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: 9 nocí ubytování snídaně cvičení jógy 14 lekcí pojištění CK proti úpadku JÓGA ZÁJEZD NA SRÍ

Více

DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL ****

DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL **** DJERBA - EL MOURADI DJERBA MENZEL **** 8,, - denní zájezd Poloha: hotelový areál El Mouradi Djerba Menzel je situován přímo u pláže, asi 6 km od centra městečka Midoun, 4 km od obchoho centra a krokodýlí

Více

Přehlídka krajových specialit a kuchyně

Přehlídka krajových specialit a kuchyně Přehlídka krajových specialit a kuchyně Základní informace Termín konání: 16. 19. září 2010 Místo: Praha, Kampa Místo na trhu: Tento nový projekt pokrývá a propojuje oblasti, kterým specializovaná akce

Více

nová rozšířená nabídka hotelů Maledivy www.firotour.cz

nová rozšířená nabídka hotelů Maledivy www.firotour.cz 2012 nová rozšířená nabídka hotelů Maledivy www.firotour.cz Indický oceán Ranveli Village Resort ***+ Hotel střední kategorie, příjemný resort, dobré služby a výhodné ceny. Ari Atoll Letovisko: Ari Atoll

Více

Member of Pytloun Hotels. memorandum

Member of Pytloun Hotels. memorandum Member of Pytloun Hotels memorandum Společnost Green Resort plynule navazuje na úspěšné projekty L & R Company a tím vytváří nové možnosti a výzvy pro úspěšné finanční partnery. Tým tvoří nejúspěšnější

Více

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz

WELLNESS & RELAX. v Mariánských Lázních. marienbad.danubiushotels.cz WELLNESS & RELAX v Mariánských Lázních marienbad.danubiushotels.cz CÍSAŘSKÉ DNY 3 noci v hotelu Nové Lázně ***** Cena od 9 270 Kč dárek na pokoji 1x minerální koupel v historické Císařské nebo Královské

Více

16 - denní zájezd. Dovolená se zábavou i odpočinkem.

16 - denní zájezd. Dovolená se zábavou i odpočinkem. Bangkok - Phuket - Ko Yao Yai (Thajsko), Patong Beach Hotel ****, Phuket, Glowe Elixir Koh Yao Yai Resort ***+, Ko Yao Yai, Bangkok Palace Hotel ****, Bangkok 16 - denní zájezd Dovolená se zábavou i odpočinkem.

Více

STŘEDOAMERICKÝ REGION. b) Ostrovní část: I. Velké Antily II. Malé Antily III. Bahamské ostrovy

STŘEDOAMERICKÝ REGION. b) Ostrovní část: I. Velké Antily II. Malé Antily III. Bahamské ostrovy b) Ostrovní část: I. Velké Antily II. Malé Antily III. Bahamské ostrovy I. Velké Antily Velké Antily je skupina ostrovů mezi Karibským mořem, Yucatánem, Mexickým zálivem, Floridou a Bahamami. Velké Antily

Více

- Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar

- Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar Izrael - Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar Poznávací zájezdy do Izraele Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Izrael - Mrtvé moře - Ein Bokek - Neve Zohar

Více

Největší z Baleárských ostrovů.

Největší z Baleárských ostrovů. MALLORCA Největší z Baleárských ostrovů. Palma Mallorca Playa de Palma V VI VII VIII IX X Ostrov Mallorca je největší z Baleárských ostrovů, který svým návštěvníkům nabízí vše, co si mohou přát. Divoké

Více

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK

Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK Wellness & Congress WELLNESS HOTEL FRYMBURK W ellness Hotel Frymburk se nachází v jedinečné oblasti Lipenského jezera, na jehož břehu leží. Hotel je výjimečný především variabilitou nabídky svých služeb.

Více