Dolphin 75e. Stručný návod k použití. pracuje se systémem Android E-AN6-CZ-QS Rev A 11/16

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dolphin 75e. Stručný návod k použití. pracuje se systémem Android E-AN6-CZ-QS Rev A 11/16"

Transkript

1 Dolphin 75e pracuje se systémem Android 6.0 Stručný návod k použití 75E-AN6-CZ-QS Rev A 11/16

2 Po vybalení Ujistěte se, že se v přepravním obalu nacházejí všechny následující položky: Kapesní počítač Dolphin 75e (terminál) Paměťová karta microsd s kapacitou 1 GB, 2 GB nebo 4 GB průmyslové třídy (volitelně) Nabíjecí lithium-iontová baterie 3,7 V Nabíjecí a komunikační kabel USB Napájecí adaptér s regionálními redukcemi zástrček Dokumentace k produktu Pokud jste si objednali ke svému terminálu příslušenství, zkontrolujte, zda je rovněž obsaženo v balení. Nezapomeňte uschovat původní balení pro případ, že byste museli terminál 75e zaslat do opravy. Parametry paměťové karty Pro a zajištění maximálního výkonu a odolnosti doporučuje společnost Honeywell používat s terminály Dolphin paměťové karty microsd nebo microsdhc průmyslové třídy Single Level Cell (SLC). Bližší informace o schválených paměťových kartách získáte u obchodního zástupce společnosti Honeywell.

3 Vlastnosti Dolphin 75e LED kontrolka stavu baterie Přední reproduktor LED kontrolka stavu skenování Pravé tlačítko skenování Dotykový displej Krytka portu USB / Micro USB Tlačítko nedávné aplikace Tlačítko nabídky Tlačítko plochy Tlačítko zpět Mikrofon Dolní reproduktor Tlačítko skenování

4 Objektiv fotoaparátu Zvukový konektor Okénko snímacího zařízení (otvor LED) Tlačítko napájení Blesk fotoaparátu / svítilna Levé tlačítko skenování Tlačítka hlasitosti Západka pro zajištění krytu baterie Kryt baterie (zobrazen standardní model) Vstupní/výstupní konektor Pojistka baterie (baterie a kryt baterie nejsou zobrazeny) Výklopný držák paměťové karty Přihrádka na paměťovou kartu

5 Vložení baterie Modely terminálů Dolphin 75e jsou určeny k použití s bateriemi s číslem dílu BAT-STANDARD-02 (Li-Ion 3,7 V; 6,179 Wh) a BAT-EXTENDED-02 (Li-Ion 3,7 V; 12,358 Wh), vyrobenými pro společnost Honeywell International Inc. Model Dolphin 75e se dodává s baterií zabalenou zvlášť. Při instalaci baterie postupujte podle obrázků níže. Před vložením baterie do terminálu zkontrolujte, zda jsou všechny součásti suché. Spojení mokrých součástí by mohlo způsobit poškození, na které se nevztahuje záruka. Poznámka: Vyobrazen standardní model baterie a kryt baterie Před zajištěním zámku přitlačte okraje krytu baterie, aby bylo zaručeno jeho správně uzavření. Doporučujeme používat Li-Ion baterie Honeywell. Použití baterie jiné značky než Honeywell může vést k poškození přístroje, na které se nevztahuje záruka.

6 Nabíjení Dolphin 75e Terminály Dolphin mají při dodání baterie značně vybité. Nabijte baterii pomocí nabíječky Dolphin. Doba nabíjení je 4 hodiny u standardní baterie nebo 6 hodin u baterie s vyšší kapacitou. Pokud používáte nabíjecí/komunikační kabel 70e-USB k nabíjení z portu USB 500 ma na hostitelském zařízení, doba nabíjení je minimálně 6 hodin u standardní baterie nebo 8 hodin u baterie s vyšší kapacitou. Faktory ovlivňující časy nabíjení Používání terminálu v průběhu nabíjení baterie prodlužuje čas nutný k plnému nabití. Pokud terminál odebírá více proudu, než je dodáváno z nabíjecího zdroje, nabíjení nebude moci proběhnout. Podrobnosti naleznete v uživatelské příručce. Doporučujeme používat periferie, napájecí kabely a síťové adaptéry společnosti Honeywell. Použití periferií, kabelů a adaptérů jiné značky než Honeywell může vést k poškození, na které se nevztahuje záruka. Terminály Dolphin 75e jsou určeny k použití s těmito nabíječkami a kabely: 70e-HB, 70e-EHB, 70e-CB, 70e-NB, 70e-MB, 70e-MC a 70e-USB ADAPTERKIT. Před spojením terminálů/baterií s periferními zařízeními zkontrolujte, zda jsou všechny součásti suché. Spojení mokrých součástí by mohlo způsobit poškození, na které se nevztahuje záruka. Nabíjecí základna (model 70e-HB) Nabíječka 70e-HB je určena k použití s modely terminálů Dolphin 75e a s bateriemi s číslem dílu BAT-STANDARD-02 (Li-Ion 3,7 V; 6,179 Wh) a BAT-EXTENDED-02 (Li-Ion 3,7 V; 12,358 Wh), vyrobenými pro společnost Honeywell International Inc. Používejte pouze napájecí zdroje s certifikací UL, schválené společností Honeywell, které mají stejnosměrné výstupní napětí 12 V a proud 3 A.

7 2 Součásti nabíjecí základny Přihrádka záložní baterie Port USB LED kontrolka záložní baterie LED kontrolka připojení LED kontrolka komunikace Zdířka napájení (DC) Napájecí adaptér Síťový kabel (AC) LED kontrolky nabíjecí základny Napájecí kabel LED kontrolka záložní baterie Oranžová Probíhá nabíjení záložní baterie. Zelená Přídavná baterie je zcela nabitá a připravená k použití. LED kontrolka připojení Modrá Terminál je správně usazen do základny. LED kontrolka komunikace Zelená Bylo navázáno USB spojení s hostitelskou pracovní stanicí.

8 Nabíjecí a komunikační kabel USB (70e-USB ADAPTERKIT) Nabíjecí a komunikační kabel USB nabízí dvě možnosti nabíjení terminálu. Kabel lze použít spolu s přiloženým napájecím adaptérem a zástrčkou adaptéru k nabíjení terminálu ze síťové zásuvky nebo jej lze připojit k vysoce výkonnému portu USB k nabíjení z hostitelského zařízení. Možnost 1: Nabíjení ze síťové zásuvky Používejte pouze napájecí zdroje s certifikací UL, schválené společností Honeywell, které mají stejnosměrné výstupní napětí 5 V a proud 1 A. Krytka portu USB Port Micro USB Zástrčka adaptéru Napájecí adaptér Nabíjecí a komunikační kabel 70e-USB Možnost 2: Nabíjení z vysoce výkonného portu USB na hostitelském zařízení Krytka portu USB Nabíjecí a komunikační kabel 70e-USB Port Micro USB Hostitelské zařízení Port USB Další důležité informace o nabíjení naleznete v části Faktory ovlivňující časy nabíjení.

9 Zapnutí/vypnutí terminálu Terminál zapněte stiskem a podržením tlačítka napájení. Vypnutí terminálu: 1. Stiskněte a podržte tlačítko napájení, dokud se nezobrazí nabídka možností. 2. Klepněte na tlačítko Power off (Vypnout). Poznámka: Před vyjmutím baterie byste zařízení měli vždy vypnout. Režim spánku (režim pozastavení) Režim spánku automaticky vypíná dotykový displej a uzamyká terminál po uplynutí nastavené doby nečinnosti terminálu, aby se šetřila kapacita baterie. 1. Terminál zapněte stiskem a podržením tlačítka napájení. 2. Přejeďte nahoru směrem od zámku nebo stiskněte tlačítko Nabídka a odemkněte terminál. Chcete-li nastavit limit uplynutí časového intervalu, stiskněte tlačítko All Apps (Všechny aplikace) > Settings (Nastavení) > Display (Displej) > Sleep (Spánek). Zapnutí/vypnutí režimu v letadle 1. Přejeďte shora dolů přes dotykovou obrazovku a otevřete panel oznámení. 2. Znovu přejeďte dolů a zpřístupněte rychlá nastavení. 3. Klepněte na tlačítko Režim v letadle a zapněte jej nebo vypněte. Poznámka: Když je režim v letadle zapnutý, ve stavovém řádku se zobrazuje.

10 Vyjmutí baterie 1. Vypněte terminál. 2. Baterii vyjměte postupem znázorněným na obrázcích níže Vložení paměťové karty Poznámka: Všechny karty microsd/sdhc před prvním použitím naformátujte. 1. Vypněte terminál. 2. Odjistěte a sejměte kryt baterie. 3. Vytáhněte západku baterie dozadu a vyjměte baterii. 4. Zvedněte zajišťovací raménko karty. 5. Zasuňte kartu (kontakty směrem dolů) do slotu a potom zavřete výklopný držák. 6. Vložte baterii a kryt baterie a zaaretujte západku. 7. Stiskněte tlačítko napájení.

11 Navigační a funkční tlačítka Tlačítko Funkce Zpět Návrat na předchozí obrazovku. Nabídka Skenování Nedávné aplikace Plocha Skenování vpravo a vlevo Hlasitost Přístup k dalším možnostem nabídky. Aktivace terminálu z režimu spánku. Spuštění skeneru / snímacího zařízení. Zobrazení použitých aplikací a přepínání mezi nimi. Návrat na plochu. Spuštění skeneru / snímacího zařízení. Snížení nebo zvýšení hlasitosti aktivního reproduktoru. Poznámka: Další funkce se liší na základě používaných aplikací. Chcete-li změnit výchozí funkce tlačítek Scan (Skenování) dopředu, doleva a doprava, použijte možnost Key remap (Přemapovat tlačítka) v nabídce Settings (Nastavení). Další informace o přemapování funkce tlačítek naleznete v uživatelské příručce.

12 O ploše Panel hledání Oznamovací pruh / stavový řádek Stisknutím tlačítka inicializujete hlasové hledání nebo příkaz. Panel plochy Panel oblíbených položek Stiskněte ikonu All Apps (Všechny aplikace) a zpřístupněte si aplikace a nastavení. Další informace o přizpůsobení plochy naleznete v uživatelské příručce.

13 Skenování čárového kódu pomocí ukázkové aplikace Scan 1. Klepněte na tlačítko All Apps (Všechny aplikace) > Demos (Ukázky) > Scan Demo (Ukázka skenování). 2. Namiřte terminál na čárový kód. Poznámka: Lepšího výsledku dosáhnete, pokud se vyvarujete odrazů způsobených skenováním, když terminál není kolmo vůči čárovému kódu. 3. Stiskněte a podržte tlačítko SCAN (Skenovat) na dotykové obrazovce nebo stiskněte a podržte jedno z tlačítek skenování. Namiřte paprsek na střed čárového kódu. Výsledky dekódování se zobrazí na obrazovce. O míření paprsku Terminál vysílá paprsek, který by měl být vystředěn na čárovém kódu, pro dobré přečtení však může být umístěn v jakémkoliv směru. Paprsek je menší, pokud bude skener umístěn blíže ke kódu, a naopak větší, pokud bude od kódu dále vzdálen. V případě menších čárových kódů držte skener v jejich blízkosti, naopak u větších čárových kódů jej držte dále, aby se kód správně přečetl. Pokud je čárový kód na vysoce reflexním materiálu (například laminovaný), může být nutné naklopit skener pod úhlem tak, aby čárový kód bylo možné přečíst. Lineární čárový kód

14 Symbol 2D matice Používání barevného fotoaparátu 1. Stiskněte tlačítko Camera (Fotoaparát) na ploše. 2. Přejeďte prstem zleva doprava na obrazovce, pak vyberte možnost Camera (Fotoaparát) nebo Video. 3. Namiřte objektiv fotoaparátu na objekt, který chcete vyfotografovat. Objektiv fotoaparátu je umístěn na zadním panelu terminálu. 4. Chcete-li zhotovit jednotlivou fotografii, stiskněte tlačítko nebo jedno z tlačítek ovládání hlasitosti. Chcete-li nahrát video, stiskněte tlačítko ukončit, stiskněte tlačítko.. Chcete-li nahrávání videa 5. Chcete-li si zaznamenanou fotografii nebo video prohlédnout, přejeďte prstem po obrazovce zprava doleva. Synchronizace dat s počítačem Chcete-li přesunout soubory mezi terminálem Dolphin a počítačem: 1. Připojte terminál k počítači pomocí dodaného nabíjecího/komunikačního kabelu USB. 2. Standardně je terminál Dolphin 75e v režimu pouze nabíjení USB. Chcete-li povolit přenos souborů, přejeďte shora dolů přes obrazovku plochy a otevřete panel oznámení.

15 3. Stiskněte tlačítko oznámení USB a pak zvolte možnost File transfers (MTP) (Přenosy souborů /MTP/) nebo Photo transfer (PTP) (Přenos fotografií /PTP/). 4. V závislosti na verzi operačního systému Windows otevřete buď aplikaci Průzkumník souborů, nebo Průzkumník Windows. 5. V nabídce Počítač klikněte na tlačítko D75E. 6. Nyní můžete kopírovat, odstraňovat a/nebo přesouvat soubory či složky mezi počítačem a terminálem nebo kartou microsd nainstalovanou na terminálu, podobně jako byste to dělali s jiným úložištěm (například vyjmutí a vložení nebo přetažení). Restartování terminálu Terminál bude v některých případech nutné restartovat a odstranit tak problémy, například když aplikace nereaguje na povely systému nebo terminál tzv. zamrzne. Stiskněte a podržte tlačítko napájení, dokud se nezobrazí nabídka možností, pak vyberte možnost Reboot (Restartovat). Chcete-li terminál restartovat, když dotykový displej přestane reagovat: Stiskněte a podržte tlačítko napájení po dobu přibližně 8 sekund, dokud se terminál nezačne restartovat. Resetování terminálu Informace o obnovení továrního nastavení (spuštění čistého systému) naleznete v uživatelské příručce. Podpora Chcete-li vyhledávat informace ve znalostní databázi nebo se přihlásit na stránkách technické podpory a nahlásit problém, přejděte na webovou stránku Uživatelská dokumentace Lokalizované verze tohoto dokumentu a uživatelskou příručku si můžete stáhnout na webové stránce

16 Omezená záruka Přejděte na webovou stránku a klikněte na tlačítko Get Resources (Získat zdroje) > Product Warranty (Záruka na produkt). Patenty Informace o patentech naleznete na webových stránkách Obchodní známky Android, Google, Google Play a další známky jsou obchodní známky společnosti Google Inc. Windows je registrovaná obchodní známka nebo registrovaná obchodní známka společnosti Microsoft Corporation ve Spojených státech amerických a/nebo jiných zemích. Disclaimer Honeywell International Inc. ( HII ) reserves the right to make changes in specifications and other information contained in this document without prior notice, and the reader should in all cases consult HII to determine whether any such changes have been made. The information in this publication does not represent a commitment on the part of HII. HII shall not be liable for technical or editorial errors or omissions contained herein; nor for incidental or consequential damages resulting from the furnishing, performance, or use of this material. HII disclaims all responsibility for the selection and use of software and/or hardware to achieve intended results. This document contains proprietary information that is protected by copyright. All rights are reserved. No part of this document may be photocopied, reproduced, or translated into another language without the prior written consent of HII. Copyright 2016 Honeywell International Inc. All rights reserved.

17

Dolphin 60s Stručný návod k použití

Dolphin 60s Stručný návod k použití Dolphin 60s Stručný návod k použití 60s-CZ-QS Rev A 9/13 Po vybalení Ověřte si, že balení obsahuje následující položky: Mobilní terminál Dolphin 60s Nabíjecí baterie 3,7 V Li-Ion Nabíjecí a komunikační

Více

Dolphin CK65. Stručný návod k použití. Pracuje se systémem Android. CK65-A-CZ-QS-01 Rev A 7/19

Dolphin CK65. Stručný návod k použití. Pracuje se systémem Android. CK65-A-CZ-QS-01 Rev A 7/19 Dolphin CK65 Pracuje se systémem Android Stručný návod k použití CK65-A-CZ-QS-01 Rev A 7/19 Po vybalení Ujistěte se, že se v přepravním obalu nacházejí všechny následující položky: CK65 přenosný počítač

Více

Dolphin CT60. Stručný návod k použití. Se systémem Android 7. CT60-A7-CZ-QS Rev B 1/19

Dolphin CT60. Stručný návod k použití. Se systémem Android 7. CT60-A7-CZ-QS Rev B 1/19 Dolphin CT60 Se systémem Android 7 Stručný návod k použití CT60-A7-CZ-QS Rev B 1/19 Po vybalení Ujistěte se, že se v přepravním obalu nacházejí všechny následující položky: Přenosný počítač Dolphin CT60

Více

Dolphin CT50. Stručný návod k použití. s operačním systémem Android TM 6.0. CT50-LG-AN6-CZ-QS Rev A 8/18

Dolphin CT50. Stručný návod k použití. s operačním systémem Android TM 6.0. CT50-LG-AN6-CZ-QS Rev A 8/18 Dolphin CT50 s operačním systémem Android TM 6.0 Stručný návod k použití CT50-LG-AN6-CZ-QS Rev A 8/18 Pro začátek Zkontrolujte, zda dodané přepravní balení obsahuje následující součásti: Mobilní terminál

Více

Dolphin 75e. Stručný návod k použití. se systémem Windows 10 IoT Mobile Enterprise. 75E-W10-CZ-QS Rev A 11/16

Dolphin 75e. Stručný návod k použití. se systémem Windows 10 IoT Mobile Enterprise. 75E-W10-CZ-QS Rev A 11/16 Dolphin 75e se systémem Windows 10 IoT Mobile Enterprise Stručný návod k použití 75E-W10-CZ-QS Rev A 11/16 Po vybalení Ujistěte se, že se v přepravním obalu nacházejí všechny následující položky: Kapesní

Více

Preliminary Draft. Stručný návod k použití. Mobilní počítač Dolphin se systémem Windows CE 5.0

Preliminary Draft. Stručný návod k použití. Mobilní počítač Dolphin se systémem Windows CE 5.0 Mobilní počítač Dolphin 6500 se systémem Windows CE 5.0 Stručný návod k použití Mobilní počítač Dolphin 6500 Pro začátek Ověřte si, že balení obsahuje následující položky: Mobilní počítač Dolphin 6500

Více

ScanPal 5100 Stručný návod k použití

ScanPal 5100 Stručný návod k použití ScanPal 5100 Stručný návod k použití 5100-CZ-QS Rev A 3/13 Po vybalení Ověřte si, že balení obsahuje následující položky: Mobilní terminál ScanPal 5100 Baterie (3,7 V, Li-ion) Síťový zdroj Výtažné lanko

Více

Dolphin CN80. Stručný návod k použití. Pracuje se systémem Android. CN80-A7-CZ-QS Rev A 6/18

Dolphin CN80. Stručný návod k použití. Pracuje se systémem Android. CN80-A7-CZ-QS Rev A 6/18 Dolphin CN80 Pracuje se systémem Android Stručný návod k použití CN80-A7-CZ-QS Rev A 6/18 Po vybalení Ujistěte se, že se v přepravním obalu nacházejí všechny následující položky: Přenosný počítač Dolphin

Více

Mobilní počítač Dolphin TM 6100. Stručný návod k použití

Mobilní počítač Dolphin TM 6100. Stručný návod k použití Mobilní počítač Dolphin TM 6100 Stručný návod k použití Mobilní počítač Dolphin 6100 Pro začátek Ověřte si, že balení obsahuje následující položky: Mobilní počítač Dolphin 6100 (terminál) Hlavní bateriový

Více

Dolphin CT50. Stručný návod k použití. s operačním systémem Windows 10 IoT Mobile Enterprise. CT50-LG-W10-CZ-QS Rev A 8/18

Dolphin CT50. Stručný návod k použití. s operačním systémem Windows 10 IoT Mobile Enterprise. CT50-LG-W10-CZ-QS Rev A 8/18 Dolphin CT50 s operačním systémem Windows 10 IoT Mobile Enterprise Stručný návod k použití CT50-LG-W10-CZ-QS Rev A 8/18 Pro začátek Zkontrolujte, zda dodané přepravní balení obsahuje následující součásti:

Více

Dolphin 70e Black. Stručný návod k použití. se systémem Android 4.0. 70E-AND-CZ-QS Rev A 11/13

Dolphin 70e Black. Stručný návod k použití. se systémem Android 4.0. 70E-AND-CZ-QS Rev A 11/13 Dolphin 70e Black se systémem Android 4.0 Stručný návod k použití 70E-AND-CZ-QS Rev A 11/13 Po vybalení Ověřte si, že balení obsahuje následující položky: Mobilní počítač Dolphin 70e Black (terminál) Paměťová

Více

Stručný návod k použití

Stručný návod k použití Pouzdro k připevnění na opasek Nositelné řešení pro Dolphin 70e Black Stručný návod k použití HWC-BELT-H-CZ-QS Rev A 1/16 Důležité informace o tomto návodu ouzdro k připevnění na opasek je zařízení, které

Více

Xenon XP 1950g. Stručný návod k použití. Kabelový plošný skener CZ-QS-01 Rev A 07/19

Xenon XP 1950g. Stručný návod k použití. Kabelový plošný skener CZ-QS-01 Rev A 07/19 Xenon XP 1950g Kabelový plošný skener Stručný návod k použití 1950-CZ-QS-01 Rev A 07/19 Agenturní model: 1950 Poznámka: Pokyny pro čištění zařízení naleznete v uživatelské příručce. Začínáme Před připojením

Více

Granit 1280i. Stručný návod k použití. Industrial Full Range Laser Scanner CZ-QS Rev A 1/14

Granit 1280i. Stručný návod k použití. Industrial Full Range Laser Scanner CZ-QS Rev A 1/14 Granit 1280i Industrial Full Range Laser Scanner Stručný návod k použití 1280-CZ-QS Rev A 1/14 Poznámka: Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Lokalizované verze tohoto dokumentu

Více

Dolphin 70e Black. Stručný návod k použití. se systémem Windows Embedded Handheld 6.5. 70E-WEH-CZ-QS Rev A 9/13

Dolphin 70e Black. Stručný návod k použití. se systémem Windows Embedded Handheld 6.5. 70E-WEH-CZ-QS Rev A 9/13 Dolphin 70e Black se systémem Windows Embedded Handheld 6.5 Stručný návod k použití 70E-WEH-CZ-QS Rev A 9/13 Po vybalení Ověřte si, že balení obsahuje následující položky: Mobilní počítač Dolphin 70e Black

Více

Granit 1981i. Stručný návod k použití. Průmyslový bezdrátový skener. Crdlss-GRNT1981-CZ-QS Rev A 1/15

Granit 1981i. Stručný návod k použití. Průmyslový bezdrátový skener. Crdlss-GRNT1981-CZ-QS Rev A 1/15 Granit 1981i Průmyslový bezdrátový skener Stručný návod k použití Crdlss-GRNT1981-CZ-QS Rev A 1/15 Poznámka: Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Lokalizované verze tohoto dokumentu

Více

Série Voyager 1400g. Stručný návod k použití. Kabelový skener. VG1400-CZ-QS Rev A 10/12

Série Voyager 1400g. Stručný návod k použití. Kabelový skener. VG1400-CZ-QS Rev A 10/12 Série Voyager 1400g Kabelový skener Stručný návod k použití VG1400-CZ-QS Rev A 10/12 Poznámka: Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Lokalizované verze tohoto dokumentu si můžete

Více

Xenon XP 1950h. Stručný návod k použití. Kabelový plošný skener pro zdravotnictví. 1950HC-CZ-QS-01 Rev A 07/19

Xenon XP 1950h. Stručný návod k použití. Kabelový plošný skener pro zdravotnictví. 1950HC-CZ-QS-01 Rev A 07/19 Xenon XP 1950h Kabelový plošný skener pro zdravotnictví Stručný návod k použití 1950HC-CZ-QS-01 Rev A 07/19 Agenturní model: 1950 Poznámka: Pokyny pro čištění zařízení naleznete v uživatelské příručce.

Více

Dolphin 7800. Stručný návod k použití. s platformou pro mobilní zařízení Android 2.3.4. 78-AND-CZ-QS Rev A 1/13

Dolphin 7800. Stručný návod k použití. s platformou pro mobilní zařízení Android 2.3.4. 78-AND-CZ-QS Rev A 1/13 Dolphin 7800 s platformou pro mobilní zařízení Android 2.3.4 Stručný návod k použití 78-AND-CZ-QS Rev A 1/13 Disclaimer Honeywell International Inc. ( HII ) reserves the right to make changes in specifications

Více

Granit 1910i. Stručný návod k použití. Průmyslový area imaging snímač. GRNT-CZ-QS Rev A 10/12

Granit 1910i. Stručný návod k použití. Průmyslový area imaging snímač. GRNT-CZ-QS Rev A 10/12 Granit 1910i Průmyslový area imaging snímač Stručný návod k použití GRNT-CZ-QS Rev A 10/12 Poznámka: Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Lokalizované verze tohoto dokumentu si

Více

Vuquest 3310g. Stručný návod k použití. Kabelový skener. 3310-CZ-QS Rev C 1/13

Vuquest 3310g. Stručný návod k použití. Kabelový skener. 3310-CZ-QS Rev C 1/13 Vuquest 3310g Kabelový skener Stručný návod k použití 3310-CZ-QS Rev C 1/13 Poznámka: Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Lokalizované verze tohoto dokumentu si můžete stáhnout

Více

Granit 1980i. Stručný návod k použití. Průmyslový Full Range Area-Imaging skener. GRNT1980-CZ-QS Rev A 1/15

Granit 1980i. Stručný návod k použití. Průmyslový Full Range Area-Imaging skener. GRNT1980-CZ-QS Rev A 1/15 Granit 1980i Průmyslový Full Range Area-Imaging skener Stručný návod k použití GRNT1980-CZ-QS Rev A 1/15 Poznámka: Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Lokalizované verze tohoto

Více

Xenon 1900/1910. Stručný návod k použití. Kabelový skener. NG2D-CZ-QS Rev C 10/12

Xenon 1900/1910. Stručný návod k použití. Kabelový skener. NG2D-CZ-QS Rev C 10/12 Xenon 1900/1910 Kabelový skener Stručný návod k použití NG2D-CZ-QS Rev C 10/12 Poznámka: Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Lokalizované verze tohoto dokumentu si můžete stáhnout

Více

Mobilní počítač Dolphin TM Stručný návod k použití

Mobilní počítač Dolphin TM Stručný návod k použití Mobilní počítač Dolphin TM 6110 Stručný návod k použití Mobilní počítač Dolphin 6110 Po vybalení Ověřte si, že balení obsahuje následující položky: Mobilní počítač Dolphin 6110 (terminál) Hlavní bateriový

Více

Thor VM3. Stručný návod k použití. Počítač do vozidla. VM3-CSCZ-QS Rev A 1/16

Thor VM3. Stručný návod k použití. Počítač do vozidla. VM3-CSCZ-QS Rev A 1/16 Thor VM3 Počítač do vozidla Stručný návod k použití VM3-CSCZ-QS Rev A 1/16 Součásti - přední P1 P8 P2 P9 P3 P10 P4 P11 P5 P12 P6 P13 P7 P14 Systémo vé LED diody Tlačítko napájení LED diody připojení Součásti

Více

Xenon XP 1952g/1952g-BF CCB01-010BT/CCB01-010BT-BF CCB-H-010BT/CCB-H-010BT-BF

Xenon XP 1952g/1952g-BF CCB01-010BT/CCB01-010BT-BF CCB-H-010BT/CCB-H-010BT-BF Xenon XP 1952g/1952g-BF CCB01-010BT/CCB01-010BT-BF CCB-H-010BT/CCB-H-010BT-BF Bezdrátový plošný skener a nabíjecí základny Stručný návod k použití 1952-52BF-CZ-QS-01 Rev A 07/19 Agenturní model: 1952,

Více

Xenon XP 1952h/1952h-BF CCB01-010BT/CCB01-010BT-BF CCB-H-010BT/CCB-H-010BT-BF

Xenon XP 1952h/1952h-BF CCB01-010BT/CCB01-010BT-BF CCB-H-010BT/CCB-H-010BT-BF Xenon XP 1952h/1952h-BF CCB01-010BT/CCB01-010BT-BF CCB-H-010BT/CCB-H-010BT-BF Bezdrátový plošný skener pro zdravotnictví a nabíjecí základny Stručný návod k použití 1952HC-HCBF-CZ-QS-01 Rev A 07/19 Agenturní

Více

Dolphin 6000. Stručný návod k použití

Dolphin 6000. Stručný návod k použití Dolphin 6000 Stručný návod k použití Aller à www.honeywellaidc.com pour le français. Vai a www.honeywellaidc.com per l'italiano. Für Deutsch gehen Sie zu www.honeywellaidc.com. Ir a www.honeywellaidc.com

Více

Voyager 1202g. Stručný návod k použití. Bezdrátový laserový snímač čárových kódů. VG1202-CZ-QS Rev A 10/11

Voyager 1202g. Stručný návod k použití. Bezdrátový laserový snímač čárových kódů. VG1202-CZ-QS Rev A 10/11 Voyager 1202g Bezdrátový laserový snímač čárových kódů Stručný návod k použití VG1202-CZ-QS Rev A 10/11 Poznámka: Začínáme Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Před připojením základny

Více

Xenon 1902/1912. Stručný návod k použití. Bezdrátový skener. Crdlss-NG2D-CZ-QS Rev C 10/12

Xenon 1902/1912. Stručný návod k použití. Bezdrátový skener. Crdlss-NG2D-CZ-QS Rev C 10/12 Xenon 1902/1912 Bezdrátový skener Stručný návod k použití Crdlss-NG2D-CZ-QS Rev C 10/12 Poznámka: Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Lokalizované verze tohoto dokumentu si můžete

Více

Voyager 1202g BF. Stručný návod k použití. Bezdrátový laserový snímač čárových kódů. VG1202BF-CSCZ-QS Rev A 6/15

Voyager 1202g BF. Stručný návod k použití. Bezdrátový laserový snímač čárových kódů. VG1202BF-CSCZ-QS Rev A 6/15 Voyager 1202g BF Bezdrátový laserový snímač čárových kódů Stručný návod k použití VG1202BF-CSCZ-QS Rev A 6/15 Poznámka: Začínáme Informace o čištění zařízení najdete v uživatelské příručce. Před připojením

Více

Thor VM1A. Stručný návod k použití. Počítač instalovaný do vozidla. Pracuje se systémem Android. VM1A-A8-CZ-QS Rev A 03/19

Thor VM1A. Stručný návod k použití. Počítač instalovaný do vozidla. Pracuje se systémem Android. VM1A-A8-CZ-QS Rev A 03/19 Thor VM1A Počítač instalovaný do vozidla Pracuje se systémem Android Stručný návod k použití VM1A-A8-CZ-QS Rev A 03/19 Po vybalení Ujistěte se, že se v přepravním obalu nacházejí následující položky: Thor

Více

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA

Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA V Konvertibilní Tablet STRUČNÁ PŘÍRUČKA 8085 LKB001X CJB1FH002ASA Obsah 1 Začínáme... 1 1.1 Vzhled... 1 1.2 Nabíjení tabletu a klávesnice... 3 1.3 Vložení karet microsd a SIM... 4 1.4 Připojení k přístupovému

Více

Návod na rychlý start

Návod na rychlý start Zaregistrujte váš výrobek a získejte podporu na www.philips.com/welcome CD250 CD255 SE250 SE255 Návod na rychlý start 1 Připojení 2 Instalace 3 Používání Obsah balení Základna NEBO Sluchátko Kryt baterie

Více

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB.

2011 Všechna práva vyhrazena. Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011. Acer ICONIA TAB. 2011 Všechna práva vyhrazena Stručné pokyny k zařízení Acer ICONIA TAB Model: A500/A501 Původní vydání: 4/2011 Acer ICONIA TAB Číslo modelu: Sériové číslo: Datum zakoupení: Místo zakoupení: Informace o

Více

Motorola MC35 stručný návod k použití

Motorola MC35 stručný návod k použití Motorola MC35 stručný návod k použití Obecný popis Obr.1 obecný popis 1. LCD Dotykový displej 2. GSM Stav/Signalizace LED 3. Tlačítko ovládání hlasitosti 4. Přepínač Kamera/Čárový kód 5. Tlačítko Reset

Více

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod.

Úvod. Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Úvod Děkujeme vám za zakoupení tohoto výrobku Rollei! Před použitím zařízení, přečtěte si prosím pozorně tento návod. Pozor! 1.Tento výrobek je citlivé zařízení, zacházejte s ním opatrně. Chcete-li ochránit

Více

G1342. Rychlý průvodce 2QM02-00006-200S

G1342. Rychlý průvodce 2QM02-00006-200S G1342 Rychlý průvodce 2QM02-00006-200S Váš telefon Tato část představuje hardwarovou výbavu zařízení. 5 6 3 1 12 4 2 10 7 8 9 11 Č. Položky Funkce 1 Konektor sluchátek Použijte soupravu hands-free pro

Více

Voyager 9520/40 Voyager GS9590 Eclipse 5145 Stručný návod k použití

Voyager 9520/40 Voyager GS9590 Eclipse 5145 Stručný návod k použití Voyager 9520/40 Voyager GS9590 Eclipse 5145 Stručný návod k použití VG-ECL-CZ-QS Rev C 6/12 Začínáme Před připojením skeneru vypněte napájení počítače. Jakmile je skener připojen, zapněte napájení počítače.

Více

G1362. Rychlý průvodce 2QM02-00011-200S

G1362. Rychlý průvodce 2QM02-00011-200S G1362 Rychlý průvodce 2QM02-00011-200S Váš telefon Tato část představuje hardwarovou výbavu zařízení. 1 2 3 4 5 6 7 8 Č. Položky Funkce 1 Konektor sluchátek Použijte soupravu hands-free pro volání nebo

Více

Návod k použití. twitter.com/archos. klikněte na možnost Podpora > Poprodejní podpora

Návod k použití. twitter.com/archos.  klikněte na možnost Podpora > Poprodejní podpora Návod k použití Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití

Více

IS3480 QuantumE QuantumT 3580 Fusion 3780 Orbit 7120/7180 Solaris 7820. Stručný návod k použití

IS3480 QuantumE QuantumT 3580 Fusion 3780 Orbit 7120/7180 Solaris 7820. Stručný návod k použití IS3480 QuantumE QuantumT 3580 Fusion 3780 Orbit 7120/7180 Solaris 7820 Stručný návod k použití Začínáme Před připojením skeneru vypněte napájení počítače. Jakmile je skener připojen, zapněte napájení

Více

Vítejte přejděte na stránku přejděte na stránku

Vítejte přejděte na stránku  přejděte na stránku Vítejte eský Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití zařízení

Více

Bluetooth Wi-Fi GPS. LCD dotykový displej Tlačítko kalendář Přepínač Režim/ úkol

Bluetooth Wi-Fi GPS. LCD dotykový displej Tlačítko kalendář Přepínač Režim/ úkol Seznámení s MyPal Power Notification Tlačítko spuštění Tlačítko Poznámky (záznam hlasu) Tlačítko kontakty Reproduktor Navigační tlačítko Přední část Indikátor napájení/oznámení Bluetooth Wi-Fi GPS LCD

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (Android) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (Android) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen Air TM 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem

Více

UMAX. VisionBook 10Wi. Uživatelská příručka

UMAX. VisionBook 10Wi. Uživatelská příručka UMAX VisionBook 10Wi Uživatelská příručka Součásti balení Součástí balení jsou: Tablet USB kabel Napájecí adaptér Klávesnice Uživatelská příručka Popis tabletu Horní pohled Pohled zleva Přední pohled Spodní

Více

1. Klávesy a funkce. KynectTAB 32013G

1. Klávesy a funkce. KynectTAB 32013G Rychlý průvodce 1. Klávesy a funkce 1. Přední fotoaparát 2. Klávesa Volume + 3. Klávesa Volume - 4. Zadní fotoaparát 5. Zdířka pro sluchátka 6. Slot pro SIM kartu 7. Klávesa pro zapnutí a zámek 8. Pack

Více

Uživatelský manuál CZ

Uživatelský manuál CZ Uživatelský manuál CZ Důležité upozornění:... 3 1. Tlačítka... 4 1.1 Dotykový panel... 4 1.2 POWER... 4 1.3 ESC... 4 1.4 Menu... 4 1.5 Hlasitost... 4 1.6 Sluchátka... 4 1.7 Video výstup... 4 1.8 TF karta...

Více

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac IRIScan Anywhere 5 PDF Scan anywhere, go paperless! for Windows and Mac Mobile scanner & OCR software Začínáme Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRIScan TM Anywhere 5.

Více

QCZ2631 A639. Průvodce 15G06A2451Z0

QCZ2631 A639. Průvodce 15G06A2451Z0 QCZ63 A639 Průvodce 5G06A45Z0 SD SD Seznámení s MyPal Přední část Boční část Indikátor napájení/oznámení Činnost Oznámení MyPal A636: Bluetooth / Wi-Fi / GPS dioda MyPal A63: Bluetooth/GPS dioda Bluetooth

Více

JOLT Duo Uživatelský manuál

JOLT Duo Uživatelský manuál JOLT Duo Uživatelský manuál JOLT Duo 1 Obsah 1. Začínáme 3 1.1 váš fotoaparát 3 1.2 Pomocí tlačítek 4 1.3 Nabíjení fotoaparátu 4 1.4 Instalace karty SD 5 1.5 Zapnutí / vypnutí 5 1.6 Nastavení menu 6 2.

Více

Obsah. Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů

Obsah. Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů Obsah Obsah balení Popis telefonu Začínáme Mobilní a Wi-Fi připojení Účet Google a kontakty Tipy a rady pro systém Android Odstraňování problémů 2 3 6 10 12 14 16 Český Další informace naleznete v části

Více

Funkce. Stiskněte pro rychlý přístup k naposledy používaným aplikacím nebo naposledy prohlížené stránky. Pro záznam zvuku. 4.

Funkce. Stiskněte pro rychlý přístup k naposledy používaným aplikacím nebo naposledy prohlížené stránky. Pro záznam zvuku. 4. Funkce Funkce Vlastnosti Držením tlačítko tablet zapnete nebo vypnete. 1. Tlačítko Power (zapnutí/vypnutí) Stisknutím tlačítka vypnete nebo zapnete displej. 2. Tlačítko nastavení hlasitosti Stisknutím

Více

Zkrácený návod k použití 7 Tablet Android 4.0

Zkrácený návod k použití 7 Tablet Android 4.0 Zkrácený návod k použití 7 Tablet Android 4.0 MODECOM CZ Model: MODECOM FreeTAB 2096 1. Tlačítka a funkce přístroje 1. Fotoaparát Fotoaparát s rozlišením 2 megapixely 2. Tlačítko zpět Stiskem tlačítka

Více

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1

Git1 NÁVOD K OBSLUZE. Akční Kamera. www.gitupkamery.cz. Git1 Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE Git1 TM Parametry Procesor: Cmos: Objektiv: Úhel pohledu: Rozlišení fotek: Novatek 96655 SONY CMOS IMX322 Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky 160, 120 12MP (4032*3024)

Více

AutoCube 8200 Stručný návod k použití

AutoCube 8200 Stručný návod k použití AutoCube 8200 Stručný návod k použití AUTOC-CZ-QS-01 Revize A 6/18 Po vybalení Ujistěte se, že se v přepravním obalu nacházejí všechny následující položky (celá sada): Kamera AutoCube s ochrannou pěnou

Více

Můžete si prohlédnout prohlášení o shodě: přejděte na stránku www.archos.com, klikněte na možnost Podpora > Ke stažení >

Můžete si prohlédnout prohlášení o shodě: přejděte na stránku www.archos.com, klikněte na možnost Podpora > Ke stažení > Vítejte Český Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití zařízení,

Více

IdeaTab A3000. Příručka se stručným návodem

IdeaTab A3000. Příručka se stručným návodem IdeaTab A3000 Příručka se stručným návodem Vítejte Kamera Front vpředu Ovládání hlasitosti Předtím než začnete používat své zařízení IdeaTab, důkladně si přečtětě tuto příručku. Příručka Vám pomůže naučit

Více

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz

NÁVOD K OBSLUZE www.kamerov.cz Akční Kamera Git1 NÁVOD K OBSLUZE TM Parametry kamery Procesor: Novatek 96655 Cmos: SONY CMOS IMX322 Objektiv: Vysoce kvalitní všechny skleněné prvky Úhel pohledu: 160, 120 Rozlišení fotek: 12MP (4032*3024)

Více

Návod k použití. twitter.com/archos. https://blog.archos.com/

Návod k použití. twitter.com/archos.  https://blog.archos.com/ Návod k použití Blahopřejeme k nákupu zařízení od společnosti ARCHOS! Tento stručný návod k obsluze vám v začátcích pomůže se správným použitím zařízení. V případě dalších dotazů týkajících se použití

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO U6

Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Uživatelský manuál - základ PiPO U6 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádobrý 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Motorola MC65 návod k použití

Motorola MC65 návod k použití Motorola MC65 návod k použití 1. Popis skeneru 1. Snímací tlačítko 2. Tlačítko pro pohyb nahoru a dolu 3. Mikrofon 4. Tlačítko zapnutí 5. Konektory napájení 6. Klávesnice 7. Snímací tlačítko 8. Dotykový

Více

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem

DVR12. Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem DVR12 Kamera (černá skříňka) pro záznam obrazu a zvuku za jízdy se zabudovaným pohybovým senzorem Uživatelská příručka Obsah 1. Popis kamery a ovládací prvky...2 2. Obsah balení...2 3. Napájení a spuštění...3

Více

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou

Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Dětská chůvička AI-IP020 se skrytou Full HD Wi-Fi kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. V Háji 15, Praha 7, 170 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz

Více

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka

DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla. Uživatelská příručka DVR10 - digitální video kamera (černá skříňka) určená k záznamu jízdy vozidla Uživatelská příručka Obsah Funkce kamery... 2 Obsah balení... 2 Spuštění a nabíjení... 3 Popis kamery a ovládacích prvků...

Více

Otevřete balení. Přehled telefonu CZ-1. Konektor Micro USB. Konektor sluchátek. Přední fotoaparát. Reproduktor. Zadní fotoaparát Tlačítko hlasitosti

Otevřete balení. Přehled telefonu CZ-1. Konektor Micro USB. Konektor sluchátek. Přední fotoaparát. Reproduktor. Zadní fotoaparát Tlačítko hlasitosti Otevřete balení Prestigio MultiPhone Baterie Cestovní nabíječka Sluchátka USB kabel Stručný návod k obsluze Přehled telefonu Reproduktor Přední fotoaparát Konektor Micro USB Zadní fotoaparát Tlačítko hlasitosti

Více

Voyager 9520/40 Eclipse

Voyager 9520/40 Eclipse Voyager 9520/40 Eclipse Stručný návod k použití Aller à www.honeywellaidc.com pour le français. Vai a www.honeywellaidc.com per l'italiano. Gehe zu www.honeywellaidc.com für Deutsch. Ir a www.honeywellaidc.com

Více

BDVR 2.5. Návod na použití

BDVR 2.5. Návod na použití Vážený zákazníku! Děkujeme Vám, za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis Zařízení 2 1) SD slot 2) Zelená LED (spuštěné zařízení)

Více

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě.

PALUBNÍ CAMERA, HD. příručka. Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. PALUBNÍ CAMERA, HD příručka 87231 Aby jste lépe využívali veškeré funkce Auto DVR, přečtěte si prosím návod před použitím pečlivě. Pozor 1. Vložte paměťovou kartu do auta DVR a formátujte. Prosím vložte

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO M6

Uživatelský manuál - základ PiPO M6 Uživatelský manuál - základ PiPO M6 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.2 a má čtyřjádrový 1,6GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Důležité informace o produktu

Důležité informace o produktu Začněte zde Copyright 2013 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je ochranná známka společnosti Microsoft Corporation registrovaná v USA. Informace uvedené v této příručce se mohou změnit bez

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO P1

Uživatelský manuál - základ PiPO P1 Uživatelský manuál - základ PiPO P1 Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.4 a má čtyřjádrový 1,8GHz procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy

Více

Otevřete balení. Přehled telefonu CZ-1. Konektor sluchátek. Konektor Micro USB. Přední fotoaparát. Reproduktor. Zadní fotoaparát Tlačítko napájení

Otevřete balení. Přehled telefonu CZ-1. Konektor sluchátek. Konektor Micro USB. Přední fotoaparát. Reproduktor. Zadní fotoaparát Tlačítko napájení Otevřete balení Prestigio MultiPhone Baterie Cestovní nabíječka Sluchátka USB kabel Stručný návod k obsluze Přehled telefonu Přední fotoaparát Reproduktor Konektor sluchátek Zadní fotoaparát Tlačítko napájení

Více

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (ios)

IRISPen Air 7. Stručná uživatelská příručka. (ios) IRISPen Air 7 Stručná uživatelská příručka (ios) Tato stručná uživatelská příručka vám pomůže začít používat produkt IRISPen TM Air 7. Přečtěte si tuto příručku před zahájením práce s tímto skenerem a

Více

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS61/62

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS61/62 Instalační příručka pro NAS servery řady AS61/62 Obsah balení Model AS6102T AS6104T AS6202T AS6204T x1 x1 x1 x1 Kabel k adaptéru x1 x1 x1 x1 AC Adaptér x2 x2 x2 x2 RJ45 Network kabel x8 x16 x8 x16 Šroubky

Více

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL

Point of View Android 2.3 Tablet - User s Manual ProTab 2XXL Obsah 1. Úvod... 2 2. Příslušenství... 2 3. Technická specifikace... 3 4. Spouštění a vypínání... 4 5. Pracovní plocha... 5 6. Tlačítka... 5 7. APP zásuvky... 6 8. Nastavení systému... 6 9. Instalace,

Více

DVRS02WIFI. Full HD sportovní kamera, WI-FI. Uživatelská příručka

DVRS02WIFI. Full HD sportovní kamera, WI-FI. Uživatelská příručka DVRS02WIFI Full HD sportovní kamera, WI-FI Uživatelská příručka Děkujeme Vám za zakoupení tohoto zařízení. Než začnete produkt používat, přečtěte si prosím pečlivě tento návod k maximalizaci jeho výkonu

Více

COIN COUNTER & SORTER

COIN COUNTER & SORTER MANUAL ENGLISH NEDERLANDS DEUTSCH FRANÇAIS ESPAÑOL ITALIANO PORTUGUÊS POLSKI ČESKY MAGYAR SLOVENSKÝ EESTI SUOMI LLIETUVIŲ LATVIEŠU SAFESCAN 10 COIN COUNTER & SORTER www.safescan.com 1 ČESKY ÚVOD Děkujeme

Více

Stručná příručka. Česky VTE-1016

Stručná příručka. Česky VTE-1016 Stručná příručka Česky VTE-1016 7025693 1 Dejme se do toho! Připojte svůj ovladač k systému PlayStation TV Se systémem PS TV je možné použít bezdrátový ovladač DUALSHOCK 3 nebo DUALSHOCK 4 stačí připojit

Více

BDVR HD IR. Návod na použití

BDVR HD IR. Návod na použití Vážený zákazníku, děkujeme Vám za zakoupení přenosného záznamového zařízení DVR. Před použitím si pozorně přečtěte tento návod na použití. Popis zařízení 3 1) HDMI konektor 2) USB konektor 3) Konektor

Více

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití

Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7. Návod k použití Digitální fotoalbum Braun DigiAlbum 7 Návod k použití 1 Před prvním použitím se prosím nejprve pečlivě seznamte s bezpečnostními pokyny a upozorněními. Pozornost věnujte všem upozorněním na výrobku a v

Více

Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G)

Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G) Uživatelský manuál - základ PiPO P9 (3G) Vítejte Děkujeme za koupi tohoto tabletu. Tablet běží na systému Android 4.4 a má čtyřjádrový procesor. Před použitím si prosím přečtěte tento manuál. Klávesy a

Více

Uživatelský manuál Kamera do auta

Uživatelský manuál Kamera do auta Uživatelský manuál Kamera do auta Upozornění Výrobek nevystavujte přímému slunečnímu záření nebo zdrojům tepla. Může být poškozen kryt nebo vnitřní součástky. Před vložením nebo vyjmutím paměťové karty

Více

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide

TYPE-S. Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5. Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Setup Guide TYPE-S Thin and light protective keyboard case For Samsung GALAXY Tab S 10.5 Contents Česká verze 160 www.logitech.com/support/type-s

Více

Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou

Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou Nástěnné hodiny s bezpečnostní WI-FI kamerou Návod k obsluze Kontakt na dodavatele SHX Trading s.r.o. Týmlova 8, Praha 4, 140 00 Tel: 244 472 125, e-mail: info@spyobchod.cz www.spyobchod.cz Stránka 1 Rychlý

Více

WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál

WDV5270 HD Lagoon Uživatelský manuál WDV5270 HD "Lagoon" Uživatelský manuál 1 Části videokamery: 1. LCD obrazovka 2. Voba režimu / posun vlevo 3. Přehrávání / Posun nahoru 4. Samospoušť / posun vpravo 5. MENU/potvrzeni volby (OK) 6. volba

Více

Uživatelská příručka. Stereofonní mikrofon STM10

Uživatelská příručka. Stereofonní mikrofon STM10 Uživatelská příručka Stereofonní mikrofon STM10 Obsah Základní postupy...3 Přehled funkcí...3 Přehled hardwaru...3 Sestavení...4 Použití mikrofonu...5 Záznam zvuku...5 Záznam zvuku pro videa...8 Právní

Více

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o

NÁVOD. Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5 TFT displejem. ACI - Auto Components International, s.r.o NÁVOD 9901010 5. 12. 2011 Kamera pro záznam jízdy (1280x960) s 2,5" TFT displejem Popis tlačítek: Zdířka na SD/MMC karty Pracovní kontrolka (modrá) / nabíjecí kontrolka (červená) Mikrofon Nahrávání / zachycení

Více

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS50/51

Instalační příručka. pro NAS servery řady AS50/51 Instalační příručka pro NAS servery řady AS50/51 Obsah balení Obsah balení AS5002T, AS5102T AS5104T, AS5104T NAS Napájecí kabel Napájecí adaptér RJ45 síťový kabel 2 2 Šroubky pro montáž 3.5 HDD 8 16 Šroubky

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Čeština Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně.

Více

Stručný návod k rychlému použití XL370/XL375

Stručný návod k rychlému použití XL370/XL375 Stručný návod k rychlému použití XL370/XL375 Co je v balení Základní stanice (XL375) Základní stanice (XL370) Poznámka * Balení s více sluchátky obsahuje více sluchátek, nabíječek a napájecích adaptérů.

Více

Přídavná klávesnice Bluetooth Keyboard Cover

Přídavná klávesnice Bluetooth Keyboard Cover Přídavná klávesnice Bluetooth Keyboard Cover Pouze pro referenční účely, viz konkrétní produkt. Více informací Více informací o funkcích tabletu a užitečné příručky naleznete na webových stránkách http://support.lenovo.com/.

Více

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide

Keys-To-Go. Ultra-portable keyboard for Android and Windows. Setup Guide Keys-To-Go Ultra-portable keyboard for Android and Windows Setup Guide Contents Keys-To-Go - Ultra-portable keyboard Česká verze 131 2 OFF PDF ON www.logitech.com/support/keys-to-go-tablet 2.5 h Clavier

Více

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1

Uživatelský manuál. (cz) Tablet S7.1 (cz) Tablet S7.1 Uživatelský manuál Děkujeme, že jste si zakoupili Tablet PC. Tento manuál Vám představí funkce tohoto zařízení, kterým je potřeba věnovat pozornost. Prosím, přečtěte si tento manuál řádně

Více

Externí zařízení. Uživatelská příručka

Externí zařízení. Uživatelská příručka Externí zařízení Uživatelská příručka Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. Windows je v USA registrovaná ochranná známka společnosti Microsoft Corporation. Informace obsažené v tomto

Více

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL

STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL STARLIGHT UŽIVATELSKÝ MANUÁL Česky WWW.NGS.EU SPECIFIKACE STARLIGHT PŘENOSNÝ BLUETOOTH REPRODUKTOR Bluetooth verze: 2.1 + EDR Bluetooth dosah: 8-10 metrů Výkon reproduktoru: 20W Výdrž baterie: až 3 hodiny

Více

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS

Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS QSG_cze 29/12/04 15:19 Page 61 Jak začít s osobním zvukovým systémem PSS Než začnete systém používat, prostudujte si tyto informace. Přejeme vám skvělé zážitky se zařízením osobní zvukový systém (pss)

Více

Kontrola obsahu balení

Kontrola obsahu balení Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah

Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC. Čeština. Obsah Point of View TAB-P731N- Android 4.0 Tablet PC Čeština Obsah Obecné pokyny pro užívání zařízení... 2 Doplňující informace... 2 Obsah balení... 2 1.0 Základní informace... 3 1.1 Tlačítka a konektory...

Více

První použití notebooku GIGABYTE

První použití notebooku GIGABYTE Gratulujeme Vám ke koupi notebooku GIGABYTE! Tato příručka vás provede nastavením Vašeho notebooku při jeho prvním spuštění. Konečná konfigurace produktu závisí na daném modelu zakoupeném v prodejně. GIGABYTE

Více