ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec"

Transkript

1 ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec Přítomni: p. Pikart, p. Sláma, p. Bardoňová, p.kuba, p. Vondrášek, p.nytra, p. Bambousek Omluveni: Hosté: Starosta obce přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zasedání začalo v 18:00 hod. Program zasedání: 1. Schválení programu, volba ověřovatelů zápisu a kontrola usnesení z minulého zastupitelstva. 2. Projednat a schválit změnu dodavatele elektrické energie. 3. Projednat a schválit veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu Středočeského kraje dle Zásad pro poskytování finančních příspěvků na hospodaření v lesích z rozpočtu Středočeského kraje a způsobu kontroly jejich využití. 4. Projednat a schválit smlouvy o pronájmu pozemku parc. č. 373/1, 375/1, 340/4 a 356/23 v katastrálním území Dubenec u Příbramě. 5. Projednat a schválit cenové nabídky na vyhotovení projektové dokumentace na náves v obci Dubenec. 6. Seznámení s rozpočtovým opatřením č. 7/ Projednat žádost společnosti T2-Recycling s.r.o. na odstranění klestí a jiných porostů na parc. č. 387/1 v katastrálním území Dubenec u Příbramě za účelem štěpkování dřevní hmoty. 8. Projednat a schválit žádost společnosti Projekty s.r.o. o napojení na vodovodní a kanalizační řad na parc. č. 222/1 v katastrálním území Dubenec u Příbramě. 9. Projednat a schválit rozpočtové opatření č. 8/2016. Starosta požádal o doplnění programu o bod č.10. Jedná se o projednání a schválení opravy místní komunikace parc. č. 340/ 36 v katastrálním území Dubenec u Příbramě společností Skanska a.s..

2 1) Schválení programu, volba ověřovatelů zápisu a kontrola usnesení z minulého zastupitelstva. Návrh usnesení: projednat a schválit navržený program jednání, kontrolu usnesení z minulého zastupitelstva a volbu ověřovatelů zápisu. Usnesení: program zastupitelstva byl přijat. Starosta pan Vondrášek navrhl jako ověřovatele zápisu pana Bambouska a pana Pikarta. Jako zapisovatele pana Slámu. Usnesení: Funkci ověřovatele přijali pan Bambousek a pan Pikart. Zápis ze zasedání ZO provede pan Sláma. 2) Projednat a změnu dodavatele elektrické energie. Starosta navrhl změnu dodavatele elektrické energie z důvodu, že stávající poskytovatel společnost ST Energy s.r.o. zanikla. Cenové nabídky dodaly společnosti ČEZ a.s., E. ON energie a.s. a Innogy a.s. Dodané cenové tarify: ČEZ a.s.: distribuční sazba za MWH C62d 778,-Kč bez DPH E. ON a.s.: distribuční sazba za MWH C62d 928,-Kč bez DPH Innogy a.s.: distribuční sazba za MWH C62d 807,-Kč bez DPH ČEZ a.s.: distribuční sazba za MWH C25d ve VT 1221,-Kč bez DPH a v NT 777,-Kč bez DPH E. ON. a.s.: distribuční sazba za MWH C25d ve VT 1205,-Kč bez DPH a v NT 767,-Kč bez DPH Innogy a.s.: distribuční sazba za MWH C25d ve VT 1403,-Kč bez DPH a v NT 893,-Kč bez DPH Návrh usnesení: Projednat a schválit změnu dodavatele elektrické energie a uzavření smlouvy se společností ČEZ a.s. Usnesení: ZO schvaluje změnu dodavatele elektrické energie. Smlouva bude uzavřena ze společností ČEZ a.s.

3 3) Projednat a schválit veřejnoprávní smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu Středočeského kraje dle Zásad pro poskytování finančních příspěvků na hospodaření v lesích z rozpočtu Středočeského kraje a způsobu kontroly jejich využití. Tento bod byl projednán na mimořádném zasedání ZO dne , číslo usnesení 2. 4) Projednat a schválit smlouvy o pronájmu pozemku parc. č. 373/1, 375/1, 340/4 a 356/23 v katastrálním území Dubenec u Příbramě. Starosta předložil ZO nájemní smlouvy na pronájem pozemku parc. č. 373/1, 375/1, 340/4 a 356/23 v katastrálním území Dubenec u Příbramě z důvodu podání žádosti o poskytnutí dotace na Sanaci staré ekologické zátěže v obci Dubenec. Výše nájemného činí 1,-Kč/ rok. Pro: 6 hlasů Zdržel se: p. Bambousek Usnesení: ZO schvaluje nájemní smlouvy na pronájem pozemku parc. č. 373/1, 375/1, 340/4 a 356/23 v katastrálním území Dubenec u Příbramě z důvodu podání žádosti o poskytnutí dotace na Sanaci staré ekologické zátěže v obci Dubenec. Výše nájemného bude činit 1,-Kč/ rok. 5) Projednat a schválit cenové nabídky na vyhotovení projektové dokumentace na náves v obci Dubenec. Starosta předložil ZO cenové nabídky na vyhotovení projektové dokumentace na náves v obci Dubenec od společností: ARCHIDEA s.r.o., ARCHDYNAMIC s.r.o., GLENN ARCHITEKTI s.r.o. a pana Ing. Karla Cibulky. Cenové nabídky: ARCHIDEA s.r.o. dodala cenovou nabídku na vyhotovení PD za částku ,-Kč/bez DPH ARCHDYNAMIC s.r.o. dodala cenovou nabídku na vyhotovení PD za částku ,-Kč/bez DPH GLENN ARCHITEKTI s.r.o. dodala cenovou nabídku na vyhotovení PD za částku ,-Kč/bez DPH Pan Ing. Karel Cibulka dodal cenovou nabídku na vyhotovení PD za částku ,-Kč/bez DPH Návrh usnesení: Projednat a schválit cenové nabídky na vyhotovení projektové dokumentace na náves v obci Dubenec a uzavřít smlouvu s panem Ing. Karlem Cibulkou, který dodal cenovou nabídku na vyhotovení PD za částku ,-Kč/bez DPH. Usnesení: ZO schvaluje uzavřít smlouvu s panem Ing. Karlem Cibulkou, který dodal cenovou nabídku na vyhotovení PD za částku ,-Kč/bez DPH..

4 6) Seznámení s rozpočtovým opatřením č. 7/2016. Starosta předložil ZO rozpočtové opatření č. 7/2016. Došlo k přesunu prostředků v rámci paragrafu u nákladů na volby do Zastupitelstva Středočeského kraje. 7) Projednat žádost společnosti T2-RECYCLING s.r.o. na odstranění klestí a jiných porostů na parc. č. 387/1 v katastrálním území Dubenec u Příbramě za účelem štěpkování dřevní hmoty. Starosta předložil ZO žádost společnosti T2-RECYCLING s.r.o. na odstranění klestí a jiných porostů na parc. č. 387/1 v katastrálním území Dubenec u Příbramě za účelem štěpkování dřevní hmoty. Návrh usnesení: Projednat a schválit žádost společnosti T2-RECYCLING s.r.o. na odstranění klestí a jiných porostů na parc. č. 387/1 v katastrálním území Dubenec u Příbramě za účelem štěpkování dřevní hmoty. Pro: 6 hlasů Zdržel se: p. Bambousek Usnesení: ZO schvaluje žádost společnosti T2-RECYCLING s.r.o. na odstranění klestí a jiných porostů na parc. č. 387/1 v katastrálním území Dubenec u Příbramě za účelem štěpkování dřevní hmoty. 8) Projednat a schválit žádost společnosti Projekty s.r.o. o napojení na vodovodní a kanalizační řad na parc. č. 222/1 v katastrálním území Dubenec u Příbramě. Starosta předložil žádost Projekty s.r.o. o souhlas s napojením budoucí novostavby na vodovodní a kanalizační řad na parc. č. 22/1 v katastrálním území Dubenec u Příbramě. Návrh usnesení: Projednat a schválit žádost Projekty s.r.o. o souhlas s napojením budoucí novostavby na vodovodní a kanalizační řad na parc. č. 22/1 v katastrálním území Dubenec u Příbramě. Usnesení: ZO schvaluje žádost Projekty s.r.o. o souhlas s napojením budoucí novostavby na vodovodní a kanalizační řad na parc. č. 22/1 v katastrálním území Dubenec u Příbramě. 9) Projednat a schválit rozpočtové opatření č. 8/2016. Návrh usnesení: Starosta předložil ZO rozpočtové opatření č. 8/2016. Dojde ke snížení výdajů na volby v celkové výši 836,90,-Kč a rovněž dojde ke snížení příjmů na volby v celkové částce 836,90,-Kč.

5 Usnesení: ZO schvaluje rozpočtové opatření č. 8/2016. Dojde ke snížení výdajů na volby v celkové výši 836,90,-Kč a rovněž dojde ke snížení příjmů na volby v celkové částce 836,90,-Kč. 10) Projednat a schválit opravu místní komunikace parc. č. 340/36 v katastrálním území Dubenec u Příbramě od společnosti Skanska a.s. Starosta předložil ZO návrh na opravu místní komunikace parc. č. 340/36 v katastrálním území Dubenec u Příbramě od společnosti Skanska a.s. za částku ,-Kč/bez DPH. Návrh usnesení: Projednat a schválit opravu místní komunikace parc. č. 340/36 v katastrálním území Dubenec u Příbramě od společnosti Skanska a.s. za částku ,-Kč/bez DPH. Usnesení: ZO schvaluje opravu místní komunikace parc. č. 340/36 v katastrálním území Dubenec u Příbramě od společnosti Skanska a.s. za částku ,-Kč/bez DPH. Zasedání bylo ukončeno v 18:50 hod. Příští zasedání se uskuteční v době od 17:00 hod. V Dubenci dne Zapsal p. Sláma p.vondrášek starosta Ověřovatelé: p. Bambousek p. Pikart

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 14. 9. 2017 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec Přítomni: p. Pikart, p.kuba, p. Vondrášek, p. Bambousek, p.nytra, p. Bardoňová Omluveni: p. Sláma Hosté:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 15. 12. 2016 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec Přítomni: p. Pikart, p. Sláma, p. Bardoňová, p.kuba, p. Vondrášek, p.nytra, p. Bambousek Omluveni:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 225 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec Přítomni: p Pikart, p Sláma, p Bardoňová, p pkuba, p Vondrášek, pnytra, Omluveni: p Bambousek Hosté: Zasedání

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec

ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec ZÁPIS ZE ZASEDÁDÍ ZASTUPITELSTVA OBCE ZE DNE 27.1. 2015 v zasedací místnosti Obecního úřadu Dubenec Přítomni: p. Pikart, p. Sláma, p. Bardoňová, p. p.kuba, p. Vondrášek, p.nytra, p. Bambousek. Omluveni:

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. prosince 2007

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. prosince 2007 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 18. prosince 2007 Přítomni: Ivana Vlková, Michaela Jůzková, Vlasta Tišlerová, Stanislav Kahuda Josef Brouček, Josef Novák, Josef Lácha

Více

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 27. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 26.10.2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 27. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 14. 9. 2012 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni: Kubánek Jaroslav, Kučavík Martin, Ivanický Eduard, Říha Václav a Návratová Dagmar Do návrhové

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kamenná Lhota Den konání: 12.12.2018 Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Přítomni: starosta místostarosta členové zastupitelstva omluven hospodářka obce

Více

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012.

ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 15 konaného dne 6.4. 2012. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 18,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny.

Doplnění nebo připomínky členů zastupitelstva obce k programu zasedání nebyly vzneseny. OBEC ČERNOUČEK Zápis z 30-14 zasedání Zastupitelstva obce ČERNOUČEK, které se konalo dne 12.12.2014. Jednání zastupitelstva se konalo v místnosti Obecního úřadu čp.50 od 18.00 hod., ukončeno bylo v 20.30

Více

Zápis č. 04/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 04/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 04/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 26. 5. 2017 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 33/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 8. 12. 2017, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne

ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne ZÁPIS ze Zastupitelstva obce Branice č. 16 konaného dne 14.1.2016. Místo konání: Branice č.p. 77, zasedací místnost OÚ Branice Začátek: 19:20 hodin Zasedání řídil: starosta obce p. Stanislav Češka Přítomno:

Více

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích

Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Z Á P I S o průběhu 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice, konaného dne 26. 7. 2010 ve Svinošicích Starosta Josef Hemzal zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Svinošice (dále jen zastupitelstvo obce

Více

Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 18:00 hod. do 19:35 hod. Zápis č. 7/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 10. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust, Zdeněk Zachař, Lenka Dunčková, Martin Havlíček Nepřítomni:

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne Obec Loučka, Loučka č.76, 783 22 Cholina IČO: 00576247 e-mail: obec.loucka@volny.cz Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Loučka č.18 / 2014, které se konalo dne 12. 2. 2014 Přítomni : Leo Kordas, Zdeněk

Více

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách

Zápis č. 7/2018. o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne v místnosti Obecního úřadu v Osikách Zápis č. 7/2018 o průběhu zasedání Zastupitelstva obce Osiky, konaného dne 13. 7. 2018 v místnosti Obecního úřadu v Osikách Starosta (předsedající) Josef Zeman zahájil 7. zasedání Zastupitelstva obce Osiky

Více

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 19:07 hod. do 21:00 hod. Zápis č.9/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne 19. 12. 2017 Přítomni:, Miroslav Masopust (odchod 20:20), Zdeněk Zachař, Martin Havlíček, Jiří

Více

Zápis č. 4/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin

Zápis č. 4/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Zápis č. 4/2018 ze zasedání zastupitelstva obce Kozmice konaného dne 29. 6. 2018 v zasedací místnosti OÚ Kozmice, od 19:00 hodin Přítomni: starostka obce Helena Matoušková, místostarostka obce Martina

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 31. 10. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 18. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 13.10.2016 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil: starosta obce Ing. Vladislav Klabouch Přítomno: 5 členů

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 10. 2015 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Jaroslava Šlapanská, Martin Fiala, Pavel Šedivý, Ing. Stanislav Kužel, Petr Jurica,

Více

Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov

Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov Obecní úřad Rušinov, Rušinov 47, 583 01 Chotěboř telefon: 569692281, mobil: 724288423, IČO: 00268160 www.obecrusinov.cz e-mail: rusinov@seznam.cz Opis zápisu z 2. zasedání zastupitelstva obce Rušinov (Originál

Více

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z 24. zasedání Zastupitelstva obce Žeranovice konaného dne 26.9.2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu. Přítomni zastupitelé: 8 členů ZO JUDr. Stanislav Němec, František Gořalík,

Více

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 7. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 12. 10. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Jan Hojda, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar

Více

Zápis č. 12/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 12/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 12/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 9. 12. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lhota u Příbramě č. 6/2016 dne 13. 12. 2016 Č.j. 326 /2016/OU Lhota u Příbramě, 13. 12. 2016 Přítomni: Vladimír Drmla, Mgr. Jiří Kadlec, Ivan Lachnitt, Bc. David Hnízdil

Více

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy

Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne na Obecním úřadě Přišimasy Zápis č. 16 z jednání zastupitelstva obce, konaného dne 13. 6. 2016 na Obecním úřadě Přišimasy Přítomní zastupitelé: Šárka Rumanová, Martin Teichner, Jiří Pšenčík, Michal Strnad, Veronika Kuchařová, Radek

Více

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov

ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne v OÚ obce Bezkov ZÁPIS o průběhu 28. zasedání Zastupitelstva obce Bezkov, konaného dne 14.12. 2017 v OÚ obce Bezkov Starosta obce zahájil 28. zasedání ZO Bezkov v 19.00 hodin a přivítal všechny přítomné. Bod č. 1) Technicky

Více

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010

Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Zápis z 8. zasedání obecního zastupitelstva konaného dne 9. 8. 2010 Přítomni: Bursa Radek Dudková Eva Durda Jiří Bc. Choutka Václav Mališová Jana Ing. Veverková Jitka Omluveni: Novák Vilém Zapisovatelkou

Více

Obec Kyje. IČ: Kyje 49, Železnice Zápis

Obec Kyje. IČ: Kyje 49, Železnice Zápis Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Kyje 1/2019 konaného dne 8.2.2019 od 19:00 v zasedací místnosti OÚ Zahájení: 19:05 Přítomni: Lukáš Bobek, Evžen Eiba, Michal Křelina, Miroslav Myška, Robert Němec,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne Čas: K bodu 1) Návrh programu Návrh usnesení č.

Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne Čas: K bodu 1) Návrh programu Návrh usnesení č. Zápis ze zasedání zastupitelstva Obce Suchodol č. 6/2018 ze dne 25.6.2018 Čas: 19.10 22.05 Místo konání: kancelář starosty, budova obecního úřadu Přítomni: viz. prezenční listina, 6 členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne

Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne Zápis č. 7 z veřejného zasedání zastupitelstva obce konané dne 31. 8. 2011 Přítomní členové ZO: viz. prezenční listina Omluveni: Hosté: viz. prezenční listina Zasedání zastupitelstva obce zahájila pí.

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 28.6. 2010 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 28.6. 2010 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE RUSÍN ZE DNE 28.6. 2010 V 17.00 HODIN V ZASEDACÍ MÍSTNOSTI Přítomni : Kubánek Jaroslav, Krnáč Jan, Chlebík Jiří a Kučavík Martin Omluvena: Návratová Dagmar Do návrhové

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 17. 8. 2015 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 17. 8. 2015 v 19.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice

Obec Ludíkov Ludíkov Boskovice Obec Ludíkov Ludíkov 84 680 01 Boskovice Zápis č. 2/2012 1 ze zasedání obecního zastupitelstva v Ludíkově, konaného dne 15. 3. 2012 v 18:30 hodin v zasedací síní OÚ Ludíkov. Přítomni: Nepřítomni: Omluveni:

Více

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice,

o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, Z Á P I S o průběhu 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice, konaného dne 8. 12. 2014 v Těšeticích Starosta obce zahájil 12. zasedání Zastupitelstva obce Těšetice (dále jen zastupitelstvo ) v 18,00 hod.

Více

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce:

Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Program zasedání zastupitelstva obce: Zápis č. 23 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 30. 12. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:00 hodin Přítomni:

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 4. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 8.2.2019 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nová Ves u Mladé Vožice konaného dne 16.12.2016 Místo konání: Nová Ves u Mladé Vožice Začátek: 18:10 hodin Zasedání řídil: J. Křiklán, starosta Přítomno: M. Matoušková,

Více

Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice

Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice 1 Zápis č. 9-2012 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Svojetice konaného dne 03. 10. 2012 v zasedací místnosti OÚ Svojetice Přítomni: Omluveni: Neomluveni: Mgr. Martina Vedralová Ing. Milan Hruban

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 17. 3. 2019 od 18.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny Omluveni : --- 1) Zahájení

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 22. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 22 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 21. září 2016 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Jana KUBELKOVÁ Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 7. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 7. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 7. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 24.4.2019 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 34. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.5.2018 v 18:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Jiří Černoch, Stanislav Slouka, Pavel

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 2. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 07.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech

Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Zápis z 13. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 8. 12. 2017 od 19.00 hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 7/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 08.08.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,30 hod. Přítomni členové

Více

Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v hod.

Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v hod. Zápis z 49. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 27. března v 18.00 hod. Přítomni: Vladimír Korek, Hynek Čada, Josef Šnábl (příchod v 19.00), Josef Adámek, Vladimír Vališ, Josef Karbaš,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 7 Skřinářov ze dne 24. 11. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 24. 11. Místo konání: místnost Obecního úřadu, Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 24.11. od 18.00 hod Program: 7//1 Určení

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech

Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 18. 1. 2011 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni : 1) Zahájení

Více

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 6. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.3.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu

OBEC ROZDROJOVICE. Zápis. z 6. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.3.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu OBEC ROZDROJOVICE Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Rozdrojovice konané dne 30.3.2015 v 19:00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Přítomni: Daniel Stráský, Stanislav Slouka, Martin Kružík, Jan

Více

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 31. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 25.09.2017 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,30 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014.

Zápis. z 41. veřejného zasedání zastupitelstva obce Orlík nad Vltavou. konaného dne 15. srpna 2014. Obec Orlík nad Vltavou, Staré Sedlo 28, 398 07 Orlík nad Vltavou obec@orliknadvltavou.cz www.orliknadvltavou.cz 382 275 118, 382 275 113 IČ 249939 č.ú. 0640022339/0800 Zápis z 41. veřejného zasedání zastupitelstva

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 67. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 06.06.2018 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 3. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.11. 2018 od 17 hod. v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá

Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Zápis 20. veřejného jednání ZO Ostrá dne 28.7. 2016 od 19: 30 hodin, zasedací místnost OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Jana Effenbergerová (od 19:35 hod), Kateřina

Více

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011

Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Zápis z 3. zasedání Zastupitelstva obce Švábov ze dne 12. 2. 2011 Jednání se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu ve Švábově. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

3 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1

3 / Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne Zapsal : Josef Klíma Stránka 1 3 / 2018 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Skřinářov ze dne 26. 6. 2018 Zapsal : Josef Klíma 26. 6. 2018 Stránka 1 Místo konání: místnost Obecního úřadu Skřinářov č. p. 28 Termín konání: 26. 6. 2018

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 42. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 11.01.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 5/2017 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 10. 5. 2017 od 20,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Vlastimil Krejčí,

Více

Zápis č. 8/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne

Zápis č. 8/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Čas konání: od 19:03 hod. do 20:33 hod. Zápis č. 8/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Herink, konané dne Přítomni:, Miroslav Masopust, Zdeněk Zachař, Lenka Dunčková, Martin Havlíček, Jiří Horák, Attila

Více

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod.

ZO ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, hod hod. ZO-43-2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PETRŮVKY ZE DNE 10.12.2013 Místo a čas konání: kancelář Obecního úřadu, 18.00 hod.-19.00 hod. Přítomni: Omluven: Hosté: Miloslav Vrlík, Jaroslav Novotný,

Více

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19.

Zápis číslo 7/2018. ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. Zápis číslo 7/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Trboušany konaného v zasedací místnosti obecního úřadu v pondělí 19. listopadu 2018 Přítomni: Omluveni: 9 členů zastupitelstva, 5 hostů Zahájení zasedání

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 30.01.2018 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 11.12.2016 od 18.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Josef Beran, Eva Nosková, Pavel Pouček, Jiří Svoboda cca 17 hostů

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis z Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram

Zápis z Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Zápis z Valné hromady Dobrovolného svazku obcí ORP Příbram Datum konání: 29. října 2015 Místo: Zasedací místnost Městského úřadu Příbram Přítomni: Omluven: Z počátku omluven: dle prezenční listiny Josef

Více

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011

Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Zápis z 14. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 09. 11. 2011 Místo konání : Obecní úřad Strážkovice Začátek : 17.05 hod. Zasedání řídil : Hana Halamová Přítomni : Roman Čermák, Jan Dvořák,

Více

Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne

Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne Zápis č. 2/16 ze zasedání zastupitelstva obce Hostouň konaného dne 22.02.2016 Místo konání: zasedací místnost Obecního úřadu v Hostouni Čas zahájení: 19,00 hod. Čas ukončení: 21,00 hod. Přítomni členové

Více

Zápis a usnesení č. 3/2018 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení č. 3/2018 z veřejného zasedání ZO v Šebetově konaného dne 27. června 2018 v zasedací místnosti OÚ od 17:00 hodin. Bod č. 1 - Technický bod Starosta Zdeněk Čížek zahájil zasedání č. 3/2018 Zastupitelstva obce Šebetov (dále jen ZO ) v 17:00 hodin a všechny přivítal. Technický bod Starosta konstatoval, že informace o

Více

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu

Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Zápis č. 4/2013 ze zasedání Zastupitelstva obce Bantice, konaného dne 29.5.2013 v 18.00 hodin v kanceláři Obecního úřadu Starosta přivítal všechny přítomné a zahájil zasedání. Zúčastnilo se pět členů zastupitelstva

Více

Zápis č. 39/ ze zasedání zastupitelstva obce Hoštice, konaného dne v kanceláři OÚ.

Zápis č. 39/ ze zasedání zastupitelstva obce Hoštice, konaného dne v kanceláři OÚ. Zápis č. 39/14-18 ze zasedání zastupitelstva obce Hoštice, konaného dne 21. 3. 2018 v kanceláři OÚ. Jednání zahájeno v 18.00 hodin. Účast: Herodek Miroslav, Navrátil Milan, Ing. Kadlík Petr, Kubis Jan,

Více

Obec Obora. Obora 24, 679 01 Skalice nad Svitavou, IČ: 00280712

Obec Obora. Obora 24, 679 01 Skalice nad Svitavou, IČ: 00280712 Obec Obora Obora 24, 679 01 Skalice nad Svitavou, IČ: 00280712 Zápis z 12. řádného zasedání Zastupitelstva obce Obora, konaného dne 16.12.2013 v 18.00 hodin. Přítomni : Alexa Josef, Malachová Radmila,

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne

OBEC JANSKÁ. Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne OBEC JANSKÁ Zápis z 1. zasedání Zastupitelstva obce Janská, které se konalo dne 04. 03. 2011. Jednání zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,10 hod., ukončeno

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Jabloňany konaného dne 23. 1. 2014 Starosta obce Hlaváček Pavel zahájil zasedání v 19:03 hod a všechny přivítal. Starosta obce konstatoval, že informace o konání zasedání

Více

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne

Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne Zápis z 35. zasedání zastupitelstva obce Záblatí ze dne 30.01.2018 Místo konání: zasedací místnost OÚ v Záblatí Začátek: 19,00 hodin Zasedání řídil : starosta obce Ing. Klabouch Vladislav Přítomno: 5 členů

Více

Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice

Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Zápis č. 24 / 2017 (ANONYMIZOVANÝ) ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 27. 1. 2017 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:30 hodin

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 2.3.2016 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:10hodin. Přítomni: Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 01. 08. 2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice

Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Zápis č. 1/2016 ze zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE KOMOROVICE konaného dne 7. 1. 2016 od 19,00 hodin v zasedací místnosti OÚ Komorovice Přítomni: Bc. Přemysl Jež, Ing. František Vašák, Věra Brambůrková, Vlastimil

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne , od 18:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 2.11.2016, od 18:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Stanislav Sláma,

Více

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12

Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Zápis a usnesení ze zasedání zastupitelstva obce Nespeky konaného dne 14. 10. 2015 na Obecním úřadě v Nespekách č. p. 12 Č. j.: 713/2015/OUNE Celkem přítomno: 12 Členů obecního zastupitelstva (dále OZ):

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE OBEC NOVÁ VES U CHOTĚBOŘE 58273 Nová Ves u Chotěboře 63 tel. 569621528, www.novavesuchot.cz, obec@novavesuchot.cz ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE Poř.číslo 1/ 2019 konané dne 10.1.2019 v 18.00 hod

Více

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy Zastupitelstvo obce Medonosy Zahájení zasedání: 19:02hodin. Přítomni: Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 18.01.2016 Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy

Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Obec Medonosy zastupitelstvo obce Medonosy Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Medonosy konaného dne 25.09.2017 Zahájení zasedání: 19:08hodin. Přítomni: Členové zastupitelstva obce: dle prezenční listiny

Více

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin

ZÁPIS. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby. konaného dne , od 18:00 hodin ZÁPIS z veřejného zasedání zastupitelstva obce Ráby konaného dne 12. 05. 2016, od 18:00 hodin 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Veřejné zasedání zastupitelstva obce Ráby bylo zahájeno v 18:00 hod. starostou

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice

Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Zápis ze 20. zasedání Zastupitelstva obce Siřejovice Autor: administrator , Téma: Zápisy ze zasedání, Vydáno dne: 30. 03. 2010 které se konalo dne 24. 3. 2010 Jednání zastupitelstva se konalo ve velké

Více

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 4/2017 1/5

Zastupitelstvo obce Černava Zápis 4/2017 1/5 Zastupitelstvo obce Černava Zápis 4/2017 1/5 Zápis č. 4/2017 ze zasedání Zastupitelstva obce Černava, konaného dne 5.4.2017, od 17:30 hodin. Přítomni: Josef Krouza, Milena Částková, Zuzana Šťastná, Hana

Více

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne

Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne Zápis z veřejného zasedání OZ č. 11/2016 ze dne 16. 11. 2016 Přítomni dle prezenční listiny: Ing. Michaela Matoušková, Miloš Švejk, Hana Popková, Ing. Marta Vančurová, Kateřina Teplá, Jiří Karvánek, Iva

Více

Zápis. z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis. z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis z 2.zasedání zastupitelstva obce Nová ves nad Popelkou, které se konalo 11.12.2014 v zasedací místnosti obecního úřadu 1. Zahájení Jednání ZO zahájil starosta obce Vladimír Tomášek v 18 hod. Přivítal

Více

ZÁPIS č. 9/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 18. listopadu 2015

ZÁPIS č. 9/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 18. listopadu 2015 ZÁPIS č. 9/2015 Zastupitelstva obce Šaratice dne 18. listopadu 2015 Přítomní: Dostálová Ludmila, Drabálek Josef, Kalouda Karel, Konečný Roman, Koutný Tomáš, Schuster Milan, Silnica Marek, Dosoudil Libor,

Více

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zápis z řádného zasedání zastupitelstva obce Valtrovice číslo 3/2013, konaného dne 24. 04. 2013 v zasedací místnosti obecního úřadu. Starosta zahájil zasedání zastupitelstva obce č. 3/2013 v 17.30 hod.

Více

OBEC JANSKÁ. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 13. 9. 2013

OBEC JANSKÁ. Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 13. 9. 2013 OBEC JANSKÁ Zápis z 5. zasedání Zastupitelstva Obce Janská, které se konalo dne 13. 9. 2013 Jednání Zastupitelstva obce se konalo v zasedací místnosti Obecního úřadu v Janské od 18,05 hodin, ukončeno bylo

Více