Mapa Švýcarska a praktické informace. MojeSvycarsko.com

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Mapa Švýcarska a praktické informace. MojeSvycarsko.com"

Transkript

1 Mapa Švýcarska a praktické informace. MojeSvycarsko.com

2 Základní inf Státní svátky Leden 1. Nový Rok Duben 14. Velký pátek Duben 17. Velikonoční pondělí Květen 25. Nanebevstoupení Páně Červen 5. Svatodušní pondělí Srpen 1. Národní svátek Prosinec 25. Boží hod vánoční Prosinec 26. Druhý svátek vánoční, Štěpána 2007 Leden 1. Nový Rok Duben 6. Velký pátek Duben 9. Velikonoční pondělí Květen 17. Nanebevstoupení Páně Květen 28. Svatodušní pondělí Srpen 1. Národní svátek Prosinec 25. Boží hod vánoční Prosinec 26. Druhý svátek vánoční, Štěpána V mnohých oblastech se slaví regionální a místní svátky, mimo jiné 2. leden, 1. květen (svátek práce) a 19. červen (Boží tělo). Telekomunikace. Příprava na cestu Než se vydáte na cestu, zkontrolujte, zda máte zabezpečen roaming v zahraničí, případně zařiďte u svého operátora. Vezměte s sebou také nabíječku, zástrčky všech nabíječek jsou kompatibilní se zásuvkami ve Švýcarsku. Ve Švýcarsku Síť Swisscomu pokrývá 99% obývané části Švýcarska. Švýcarskou síť si váš mobilní telefon na místě vyhledá automaticky. Informace o švýcarské mobilní síti naleznete na Volání do zahraničí a ve Švýcarsku Mezinárodní hovory z každého veřejného telefonu musejí začínat 00 a dále následuje voalné číslo. Například: Česká republika 420, Slovensko 421, Německo 49, Francie 33, dále pak místní číslo již bez nuly. V případě volání ve Švýcarsku není nutné vytáčet kód země, musíte však vytočit místní kód. Např. pokud voláte Bern, vytočíte Telefonní karty můžete koupit na recepci v hotelu, na poště nebo u stánku s tiskem v hodnotě 10 nebo 20 CHF.

3 ormace. Pro informace o telefonních číslech volejte: 111 čísla ve Švýcarsku 1159 mezinárodní čísla Telefonní přípojky a linky. Ve Švýcarsku jsou tři různé druhy přípojek. Nejpoužívanější jsou TT83, TT87 a TT89 (je jeden systém). Pro digitální linky je stále častější RJ-45, na několika málo místech se ještě používají čtyřkolíčkové přípojky. V hotelích se mohou používají jak analogové, tak digitální linky. K volání do zahraničí musíte vytočit nulu před číslem. V případě problémů se informujte přímo ve svém hotelu. Počítače. Zjistěte si, zda je váš notebook vybaven transformátorem. Většina modelů je vybavena pro mezinárodní užití. V opačném případě je nutné užití adapteru. Uživatelé u by měli cestovat s adapterem RJ-45. Bezpečnost a zdraví. Kriminalita ve Švýcarsku patří mezi nejnižší ze všech průmyslových zemí světa. Přesto se vždy vyplácí si na rušných místech hlídat peněženky a zavazadla. Bez obav se můžete stravovat v restauracích podávaná jídla i nápoje jsou hygienicky nezávadné, stejně jako voda z kohoutků. Imunizace proti infekčním chorobám seze tehdy, pobývala-li dotyčná osoba v předcházejících 14 dnech v infikovaném prostředí. Důrazně doporučujeme uzavřít osobní cestovní pojištění, které se vztahuje na úraz pojištěnce, nemoc, ztrátu nebo poškození zavazadel, osobních věcí a na storno poplatky. Elektřina. Ve Švýcarsku se používá napětí 230 Voltů (střídavý proud), 50 Hz. Většina elektrických zásuvek ve Švýcarsku je konstruována pro tříkolíkové kruhové vidlice. Bez problému lze používat i kontinentální typ zástrčky se dvěma zaoblenými kolíky, standardně užívané u cestovních elektrických spotřebičů. Adaptéry jsou k dispozici ve většině hotelů.

4 Důležitá telefonní čísla. Nouzová volání 117 Policie v případě nouze 118 Hasiči 144 Záchranná služba (ne ve všech oblastech) Informační servis 111 Čísla švýcarských účastnických linek, lékaři, divadla atd. 140 Asistenční služba pro motoristy 162 Předpověď počasí 163 Průjezdnost a stav silnic a průsmyků 187 Lavinový servis 114 Pro volání do zahraničí v případě, že přímá volba není možná Volání do zahraničí na účet volaného, pokud přímé spojení není možné. Spropitné. Poplatek za služby se obvykle započítává do účtu v restauraci i hotelu, stejně jako do jízdného taxi služby. Mimořádné spropitné není tedy nutné, ale je vítáno. Pasové a vízové předpisy. Osoby starší 18 let cestující do Švýcarska musejí být vybaveny platným cestovním pasem nebo občanským průkazem se strojově čitelným řádkem. Osoby mladší 18 let musejí mít platný cestovní pas. K pobytům delším než tři měsíce je zapotřebí vízum. Víza se zpravidla nevyžadují u držitelů platného povolení k trvalému pobytu v některé ze zemí EU nebo ESVO (Evropského sdružení volného obchodu), Andoře, Monaku, San Marinu, Austrálii, Novém Zélandu, Jižní Africe, Kanadě nebo USA a v některých jiných zemích. Bližší informace vám sdělí na nejbližším zastupitelském úřadu nebo konzulátu Švýcarské konfederace. Clo. Povolený bezcelní a nezdaněný dovoz na osobu: Osobní potřeby: např. oblečení, spodní prádlo, toaletní potřeby, sportovní náčiní, fotoaparáty a filmové kamery, kamerové rekordéry, přenosné počítače, hudební nástroje a jiné předměty obecného použití. Potraviny: jídlo a nealkoholické nápoje na cestu. Hotovost: dovoz a vývoz hotovosti bez omezení. Lihoviny a tabákové výrobky: uvedené limity se vztahují pouze na osoby starší 17 let 200 cigaret nebo 50 doutníků nebo 250 gramů lulkového tabáku 2 litry alkoholických nápojů (do 15 %) a 1 litr alkoholického nápoje (nad 15 % ) Jiné zboží: u jiného zboží určeného k soukromému používání je stanoven celkový limit v hodnotě 300 CHF na osobu. Bližší informace na:

5 Daň z přidané hodnoty. Daň z přidané hodnoty, kterou platíte ze zboží zakoupeného ve Švýcarsku, činí 7,6 %. V obchodech můžete požádat o tzv. Global Refund Cheque (šek na paušální náhradu) a žádat navrácení zaplacené DPH. 3 jednoduché kroky k získání náhrady ve Švýcarsku: V obchodě Celková částka, kterou zaplatíte v obchodě musí dosáhnout částky 400 CHF (včetně DPH). Vaše trvalé bydliště musí být mimo území Švýcarska a zboží musí být vyvezeno do 30 dnů. Na celnici Při odjezdu ze Švýcarska vám musejí švýcarské celní orgány po prohlídce zboží orazítkovat šeky na nezdaněný nákup (Tax-free Shopping Cheques). Inkaso náhrady Máte několik možností: okamžitou hotovost v pokladně pro hotovostní výplaty náhrad (Cash Refund Office), přímé připsání částky na určenou kreditní kartu nebo bankovní účet, bankovní šek a dokonce, v případě některých zemí, možnost inkasa náhrady po návratu domů. Peníze. Měna Oficiální měnou ve Švýcarsku je švýcarský frank (CHF). I když Švýcarsko není součástí Evropské unie a není proto nuceno přestoupit na společnou měnu euro, je většina cen nicméně uváděna v eurech, aby měl návštěvník možnost srovnání. Obchodníci mohou přijímat platby v eurech, ale není to jejich povinnost. Drobné nazpět dostává zákazník většinou ve švýcarské měně. Švýcarské franky existují v následujích formách: Mince: 5, 10, 20, 50 setin (rappů) a 1, 2, 5 franků Bankovky: 10, 20, 50, 100, 200, 1000 franků Kreditní karty Eurocard/MasterCard VISA American Express Diners Club EC-Maestro EC-Cirrus Nejbezpešnější a nejjednodušší formou placení jsou cestovní šeky a kreditní karty. Nejpoužívanější karty jsou Visa, MasterCard a American Express. Mnoho bank je vybaveno systémem Cirrus a Maestro. Je vhodné mít malý obnos v hotovosti pro bezprostřední výdaje jako například parkovací automaty, městskou dopravu, taxi ap. Peníze směníte u všech švýcarských bank na letištích na hlavních železničních stanicích (Western Union) ve většině hotelů Švýcarské banky nabízejí nejlepší směnné kurzy pro cestovní šeky nebo hotovost (pouze bankovky). Oficiální směnárny a hotely mohou požadovat za provedení směny poplatek.

6 Hodiny pro veřejnost /otevírací doba. Obchody Obchody v menších městech a vesnicích jsou otevřeny od 8.30 do dopoledne a od do odpoledne. Ve větších městech nemají obchody polední pauzu a jeden den v týdnu, obvykle ve čtvrtek je otevřeno do V Curychu je otevřeno denně do Banky Banky jsou obvykle otevřeny od pondělí do pátku od 8.30 do Jedenkrát týdně je prodloužená otevírací doba. Je třeba se informovat dle místa. Zavřeno je v sobotu, v neděli a o svátcích. Peníze lze ale směnit na hlavních vlakových stanicích. Hledejte symbol Change/Cambio. Mnoho bank má bankomaty, které přijímají bankovní karty.před odjezdem si zjistěte u vaší domovské banky, zda vaše karty jsou platné i ve Švýcarsku. Pošty Pošty jsou obvykle otevřeny od 8.00 do a od do po až pá. Pobočky v nákupních centrech mají obvykle stejné otevírací hodiny jako nákupní centra včetně prodloužené doby jedenkrát týdně. V sobotu mají pošty ve velkých městech otevřeno od 8.30 do 12.00, v menších městech a na vesnicích je v sobotu zavřeno. Prosím informujte se přímo v místě vašeho pobytu. V neděli jsou všechny pošty zavřeny. Ceny standardních dopisů/pohlednic, max B5 (250x176 mm) a max. tloušťka 20 mm: Ceny služba Priority mail Váha Evropa Ostatní země 0 20 g CHF 1,30 CHF 1, g CHF 2,20 CHF 3, g CHF 3,30 CHF 4,50 (Září 2005) Veřejná doprava Švýcarský dopravní systém. Kdokoli, kdo již navštívil Švýcarsko, vám řekne, že veřejná doprava ve Švýcarsku patří k tomu nejlepšímu, co ve světě existuje. Rychlá, dokonale fungující a častá taková jsou spojení i těch nejvzálenějších míst. Vlaky, autobusy, lodě a systém městské dopravy vytváří hustou síť, která návštěvníky a místní dopraví, kamkoli si přejí. Nejlepší způsob jak poznat Švýcarsko je zakoupit si Swiss Pass. Ten Vás opravňuje k neomezenému využití sítě železniční, autobusové, lodní a městské dopravy a zahrnuje také cestu po dnes již legendárních panoramatických trasách Švýcarska, jako Ledovcový expres, Bernina expres, Golden Pass Line nebo Wilhelm Tell expres. Novinka: Od roku 2006 platí Swiss Pass také jako Swiss Museum Pass a opravňuje vás k volnému vstupu do více než 400 muzeí ve Švýcarsku. A se Swiss Passem obdržíte také 50% slevu na všech horských dráhách a lanovkách (dříve jen 25%). Nabízí se ještě další slevy se Swiss Passem pro 2 a více osob cestujících společně (Saver Pass) nebo pro mladé cestující do 26 let (Youth Pass). Pro návštěvníky, kteří chtějí zůstat v jedné konkrétní oblasti Švýcarska doporučujeme Swiss Transfer Ticket (zahrnuje zpáteční cestu z letiště/od hranic

7 do vaší cílové destinace) nebo Swiss Card (obdobně jako Swiss Transfer Ticket + 50% sleva na další jízdenky). Děti do 16 let cestují s alespoň s jedním z rodičů, který je držitelem některé z jízdenek Švýcarského dopravního systému, zcela zdarma. Jízdenka Švýcarského dopravního systému vás rovněž opravňuje k 30% slevě na různé aktivity nabízené RailAway (jako skipasy, akce a výstavy). Více informací na Podrobné informace o Švýcarském dopravním systému najdete na stránkách kde je rovněž uveden vyčerpávající seznam prodejních míst. V České republice jsou to všechny pobočky níže uvedených cestovních kanceláří: ČEDOK FIROtour ČD Travel Swiss travel Na Slovensku: FIROtour Swiss Pass (CHF). 2. třída 1. třída 1 dospělý Saver Pass Swiss Youth 1 dospělý Saver Pass Swiss Youth Pass Pass 4 denní 250,00 213,00 188,00 378,00 322,00 284,00 8 denní 362,00 308,00 272,00 543,00 462,00 408,00 15 denní 440,00 374,00 330,00 660,00 561,00 495,00 22 denní 508,00 432,00 381,00 762,00 648,00 572,00 1 denní 558,00 474,00 419,00 837,00 712,00 628,00 Swiss Flexi Pass (CHF). 2. třída 1. třída 1 dospělý Saver Pass 1 dospělý Saver Pass 3 dny v průběhu 1 měsíce 240,00 204,00 362,00 308,00 4 dny v průběhu 1 měsíce 292,00 249,00 438,00 373,00 5 dnů v průběhu 1 měsíce 338,00 288,00 508,00 432,00 6 dnů v průběhu 1 měsíce 384,00 327,00 578,00 492,00 8 dnů v průběhu 1 měsíce 450,00 383,00 675,00 574,00 Swiss Card (CHF). 2. třída 178,00 2. třída 124,00 1. třída 250,00 1. třída 188,00 Swiss Transfer Ticket (CHF).

8 Teploty. Klima je mírné, od března do června a od září do prosince je průměrná teplota mezi 5 C a 22 C. Od července do srpna denní teplota mezi 18 a 28 C a v lednu až únoru -2 C až +7 C. Teploty jsou závislé na nadmořské výšce. Není zde výjimečné horko ani vlhkost. Jih Švýcarska má subtropickou vegetaci a celoroční příjemné klima. Ve Švýcarsku se udává teplota ve stupních Celsia. Ubytování. Většina švýcarských hotelů je členem Švýcarské hotelové asociace. Členové této asociace jsou hodnoceny podle předpisů asociace. Zařízení, která nejsou členy asociace, zpravidla malé rodinné hotely, jsou obvykle čisté a pohodlné. Systém hodnocení hotelů: Deluxe (*****), První třída (****), Turistická třída (***), Standard (**) a Základ (*). Skupinu Švýcarských Deluxe hotelů tvoří 35 proslulých pětihvězdičkových hotelů v celé zemi ( Ceny jsou stanoveny pro jednolůžkové nebo dvoulůžkové pokoje a podle shora uvedeného systému hodnocení. V ceně bývá obvykle zahrnuta kontinentální snídaně. Řada hotelů nabízí za příplatek možnost polopenze nebo plné penze. Garni hotely je označení pro ubytovací zařízení, která podávají pouze snídaně. Švýcarsko nabízí také ubytování v téměř 80 hostelech určených pro mladé turisty, jednotlivce i skupiny, rodiny a školní zájezdy. Horní věková hranice není stanovena. Ve Švýcarsku naleznete i velké množství kempinků. Kempovat je však možno pouze na místech vyhrazených k tomuto účelu. V letních měsících doporučujeme zajistit rezervaci. Penziony a menší hotely: Apartmány a prázdninové byty: (působí i v ČR, nabídka v češtině), Mládežnické ubytovny (s průkazkou bez věkového omezení, průkazky vystavuje v ČR GTS): Back Packers: Chaty pro horolozecké a vysokohorské túry: Kempy: Nabídky ubytování naleznete rovněž přímo pod jednotlivými regiony na Nabídky pro skupiny na Přehled cestovních kanceláří se švýcarskou nabídkou najdete na Cestování do Švýcarska: Autem: Silnice 1. třídy a dálnice podléhají poplatkům. Za motorová vozidla do celkové váhy 3,5 t se platí 40 CHF. Dálniční známka je platná vždy od až do přespříštího roku. Známku lze zakoupit v ČR v Autoturistu nebo přímo na švýcarských hranicích. Za průjezd tunely se již další poplatky neplatí. Výjimkou jsou hraniční tunely: Mont Blanc 25,60 euro (31,90 zpáteční) a Grand San Bernardo 18,20 euro (25,60 zpáteční) Autem se do Švýcarska nejlépe dopravíte přes Německo, podle toho odkud vyjíždíte a kam směřujete. Obecně lze ale doporučit trasu: Praha-Plzeň-Rozvadov-Norimberk-Stuttgart-Karlsruhe-Basel-Bern pro cestu do západ-

9 ního Švýcarska a trasu Praha-Plzeň-Rozvadov- Norimberk-Ulm, event. Mnichov-Bregenz pro cestu do východního Švýcarska. Zejména v zimních měsících je pro cestu do Wallisu zajímavé využití tunelu pro autovlaky Lötschberg. Vlak jezdí každých 15 minut a cena za auto včetně posádky činí 25 CHF. Při plánování cesty v zimě, ale i na jaře, je třeba počítat s tím, že následující horské průsmyky jsou uzavřeny: Albula, Croix, Flüela, Furka, Gr. San Bernardo, Grimsel, Klausen, Lukmanier, Nufenen, Oberalp, San Bernardino, St. Gotthard, Splügen, Susten, Umbrail. Aktuální stav průjezdnosti pasů najdete na Vlakem: Z Prahy do Curychu existuje několik vlakových spojení denně v různých kategoriích denní, noční, lehátkové, od prosince i lůžkové vagony. Jízdenky na Švýcarský dopravní systém (STS) lze v ČR zakoupit u všech poboček následujících cestovních kanceláří. Jízdenky jsou různého typu, tak aby nejlépe uspokojily vaše cestovatelské požadavky. Opravňují k využívání celé sítě dopravního systému, tedy dopravy vlakové, autobusové, lodní a dále jsou platné pro městskou dopravu v 37 městech. ČEDOK FIRO TOUR CK ČD SWISS Travel Tyto cestovní kanceláře rovněž vystavují jízdenky na celou železniční síť ve Švýcarsku, na lanovky a dále skipasy pro tyto oblasti: Arosa, Crans-Montana, Engelberg-Titlis, Saas- Fee, St. Moritz, Verbier, Zermatt. Letadlem: Swiss International Air Lines Nabízí nejvíce denních spojů z Prahy do Švýcarska (Curych, Ženeva, Lugano a Basilej). Dále pravidelné lety do Švýcarska nabízí: ČSA Smart Wings Fly Baboo Autobusem: Pravidelné autobusové spoje zajišťují následující společnosti: Sodeli cz s.r.o. www. eurolines.cz Tourbus a.s. ČSAD Tišnov s.r.o. Student Agency Důležité adresy. ČESKÁ A SLOVENSKÁ REPUBLIKA Switzerland Tourism Husitská Praha 3 Tel.: +420/ , Fax: +420/ alena.koukalova@switzerland.com Velvyslanectví Švýcarska v ČR Pevnostní Praha 6 Tel.: +420/ , Fax: +420/ vertretung@eda.admin.ch jízdní řády STS informace o lanovkách

10 HST Obchodní komora Švýcarsko-Česká republika Husitská Praha 3 Tel.: +420/ , Fax: +420/ info@hst.cz Velvyslanectví Švýcarska v SR Tolstého Bratislava Tel.: +421/2/ Tel.: +421/2/ (vízové oddělení) Fax: +421/2/ vertretung@bts.rep.admin.ch Obchodní komora Švýcarsko-Slovenská Republika Prievozska Bratislava Tel.: +421/2/ , Fax: +421/2/ hssr@stonline.sk ŠVÝCARSKO Switzerland Tourism Tödistrasse 7 P.O. Box 2077 CH-8027 Zürich Tel.: +41/0/ Fax: +41/0/ info@myswitzerland.com Velvyslanectví ČR ve Švýcarsku Muristrasse 53, CH-3006 Bern Tel.: +41/31/ , Fax: +41/31/ bern@embassy.mzv.cz Velvyslanectví SR ve Švýcarsku Thunstrasse 99 CH-3006 Bern Tel.: +41/31/ , Fax: +41/31/ Honorární konsuláty: Konsulat der Tschechischen Republik Piazza F. Pedrazzini 7a CH-6600 Locarno Tel.: +41/91/ , Fax: +41/91/ Konsulat der Tschechischen Republik Unterwartweg 15 CH-4132 Muttenz Tel.: +41/61/ , Fax: +41/61/ Konsulat der Tschechischen Republik Dufourstrasse 22 CH-8008 Zürich Tel.: +41/1/ , Fax: +41/1/ zurich@honorary.mzv.cz Konsulat der Slowakischen Republik Talackerstrasse 42 CH-8001 Zürich Tel.: +41/43/ , Fax: +41/43/ slowakisches-konsulat-zh@slowakei-info.ch Obchodní komora: Obchodní komora Švýcarsko-Střední Evropa SEC c/o SOFI Stauffacherstrasse 45 CH-8026 Zürich Tel.: +41/1/ , Fax: +41/1/ Steiner_Max@sofi.ch Všechny důležité internetové odkazy a informace najdete na

11 Švýcarsko v kostce. Hlavní město: Bern Kantony: 26 Nejvyšší bod: Dufour Spitze v masívu Monte Rosa m Jazyky: Němčina (64%) Francouzština (20%) Italština (7%) Rétorománština (1%) jiné (8%) Vyznání: Římskokatolické (42%) Protestantské (35%) jiné a bez vyznání (23%) Rozloha: km 2 Délka hranic: celkem km Rakousko 164 km Francie 573 km Německo 334 km Itálie 740 km Lichtenšteinsko 41 km Vzdálenost ze severu na jih: 220 km Vzdálenost z východu na západ: 346 km Nejnižší bod: Jezera: Ledovce: 140 Tel. předčíslí: Napětí: Počet obyvatel: Lago Maggiore (Ticino) 193 m volané číslo 220 voltů, střídavý proud, 50 Hz 7,4 milionů Velká města (počet obyvatel): Curych: Ženeva: Basilej: Bern: Lausanne: Winterthur: St. Gallen: Lucern: Lugano: Další informace o Švýcarsku najdete na

12 Essence of Switzerland. Lucerne is the geographic and historic centerpiece of Switzerland. The city of Lucerne and the Lake Lucerne Region are thus frequently referred to as the «essence of Switzerland». And rightly so, for there is no other region which offers so much «Switzerland» in such a small amount of space: The Lake Lucerne, Mt. Pilatus with the world s steepest cogwheel railway and the Festival City Lucerne with its tradition and appeal as a metropolis in the heart of Switzerland. Luzern Tourismus AG Tourist Board Bahnhofstr. 3 CH-6002 Luzern Hotelreservationen unter: Tel. +41 (0) Fax +41 (0) luzern@luzern.org PILATUS-BAHNEN Schlossweg 1 CH-6010 Kriens Luzern Tel. +41 (0) Fax +41 (0) info@pilatus.ch

13 Švýcarsko

14 Hamburk 608 km Berlín 858 km Amsterdam 736 km Brusel 562 km Frankfurt n.m. 328 km Strasbourg 139 km

15 Berlín 793 km Stuttgart 168 km Mnichov 272 km

16 Mnichov 230 km Innsbruck 200 km Salzburg 365 km Vídeň 680 km

17 Dijon 182 km Paříž 495 km Lyon 146 km Paříž 535 km Turín 247 km Marseille 427 km Tiráž Vydal: Switzerland Tourism, Zürich Koncept a design: Switzerland Tourism, Zürich Ilustrace: Switzerland Tourism, regiony Obrázek na obálce: Ledovcový expres v údolí Rýna, Graubünden Fotograf: Robert Bösch Vytištěno v České republice Náklad: , česká verze

18

19 Milán 52 km Řím 628 km

20

Nejkrásnější výhledy Švýcarska.

Nejkrásnější výhledy Švýcarska. Nejkrásnější výhledy Švýcarska. V roce 2014 slaví STS 25. výročí jízdenky Swiss Pass a připravilo si pro Vás speciální jízdenku! Swiss Peak Pass. 4- a 8-denní neomezené cestování v síti STS a volná jízdenka

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole DID DEUTSCH-INSTITUT Hamburg, Německo

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole DID DEUTSCH-INSTITUT Hamburg, Německo JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

PODMÍNKY PRO VSTUP DO ZEMĚ, DEVIZOVÉ PODMÍNKY

PODMÍNKY PRO VSTUP DO ZEMĚ, DEVIZOVÉ PODMÍNKY PODMÍNKY PRO VSTUP DO ZEMĚ, DEVIZOVÉ PODMÍNKY BULHARSKO Podmínky cestování po EU: Občanský průkaz slouží jako cestovní doklad pouze pro jeho držitele. Pokud tedy rodič cestuje pouze s občanským průkazem

Více

Vzory jízdních dokladů ČD. platných na autobusové lince AE

Vzory jízdních dokladů ČD. platných na autobusové lince AE Vzory jízdních dokladů ČD platných na autobusové lince AE Stav k 15. 6. 2014 POSTUP PŘI KONTROLE JÍZDNÍCH DOKLADŮ 3 1. JÍZDENKY VYSTAVENÉ NA STANDARDNÍCH TISKOPISECH 3 1.1 Jednosměrná jízdenka pro všechny

Více

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015

Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015 Meditační cesta na tajuplném ostrově Bali s Milošem Matulou 14 dní / Duben 2015 Bali / Jimbaran / Ubud / Sidemen / Kimntamani / Lovina / Munduk / Canggu / / Bali Duben 2015 / minimální počet osob 4 (Dojde-li

Více

Základní údaje. Obr. 3

Základní údaje. Obr. 3 Obr. 1 ALPSKÉ STÁTY Obr. 2 Základní údaje Federativní republika (oficiálně Švýcarská konfederace) Hl. město Bern Největší město - Curych Počet obyvatel - 7 639 961 Rozloha 41 290 km 2 Měna Švýcarský frank

Více

AM LANGUAGE STUDIO NABÍDKA KURZŮ: Sliema, Malta

AM LANGUAGE STUDIO NABÍDKA KURZŮ: Sliema, Malta Jazyky v zahraničí s.r.o. Kouřimská 303,28401 Kutná Hora tel: 327 513 005, 606 870 433, info@jazyky-v-zahranici.cz Aktuální informace a nabídky: www.jazyky-v-zahranici.cz AM LANGUAGE STUDIO Sliema, Malta

Více

ACCORD. Paříž, Francie

ACCORD. Paříž, Francie Jazyky v zahraničí s.r.o. Kouřimská 303,28401 Kutná Hora tel: 327 513 005, 606 870 433, info@jazyky-v-zahranici.cz Aktuální informace a nabídky: www.jazyky-v-zahranici.cz ACCORD Paříž, Francie Všeobecně

Více

DILIT. Řím, Itálie.

DILIT. Řím, Itálie. Jazyky v zahraničí s.r.o. Kouřimská 303,28401 Kutná Hora tel: 327 513 005, 606 870 433, info@jazyky-v-zahranici.cz Aktuální informace a nabídky: www.jazyky-v-zahranici.cz DILIT Řím, Itálie DILIT je velmi

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole SCUOLA LEONARDO DA VINCI Florencie, Itálie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole SCUOLA LEONARDO DA VINCI Florencie, Itálie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Skala - Rachoni - Hotel Rachoni Bay ***+

Skala - Rachoni - Hotel Rachoni Bay ***+ CK TURISTA Skala - Rachoni - Hotel Rachoni Bay ***+ 12 - denní zájezd Poloha: Pěkný dvoupatrový hotel, který se nachází ve středisku Rachoni, přímo u písčité pláže vedle hotelu Rachoni Beach ve vzdálenosti

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole Centro Culturale GIACOMO PUCCINI Viareggio, Itálie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole Centro Culturale GIACOMO PUCCINI Viareggio, Itálie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Osobnostní rozvoj Chorvatsko Informace pro účastníky

Osobnostní rozvoj Chorvatsko Informace pro účastníky Osobnostní rozvoj Chorvatsko 2019 Informace pro účastníky Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, cestuje přes všechny dálky, hlavně k sobě samému (Jan Werich) Místo konání Port 9 Resort **** adresa:

Více

Polopenze 7. 990,- Kč 4. 990,- Kč 1/4

Polopenze 7. 990,- Kč 4. 990,- Kč 1/4 Makarská riviéra Brela, Baška Voda, Baško Polje, Makarska, Tučepi, Podgora,... 21. 07. - 28. 07. ZDARMA doprava pro dítě do 12 let/3. os./htl. Rivijera! ALEM hotel. depandance u pláže, zahrada RIVIJERA

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EDUCATIONAL CENTRE DURBE Riga, Lotyšsko

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EDUCATIONAL CENTRE DURBE Riga, Lotyšsko JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.

Albánie. Hotel Vivas*** Novinka! www.cdtravel.cz. ALBÁNIE / Durres (Drač) Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel. Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo na pláži a zároveň

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole SCUOLA LEONARDO DA VINCI Řím, Itálie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole SCUOLA LEONARDO DA VINCI Řím, Itálie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

50 minut - pro názornější porovnání cen uvádíme na webových stránkách počty hodin v hodinách 60 minut Ve škole v den zahájení kurzu

50 minut - pro názornější porovnání cen uvádíme na webových stránkách počty hodin v hodinách 60 minut Ve škole v den zahájení kurzu Jazyky v zahraničí s.r.o. Kouřimská 303,28401 Kutná Hora tel: 327 513 005, 606 870 433, info@jazyky-v-zahranici.cz Aktuální informace a nabídky: www.jazyky-v-zahranici.cz MALACA INSTITUTO Malaga, Španělsko

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT

CHORVATSKO vlakem. HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT 10 dní u moře CHORVATSKO vlakem HVAR 10 ti denní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. TERMÍN: 6.9. - 17.9. 2019 CENA: 12

Více

Černá Hora - Buljarica

Černá Hora - Buljarica Černá Hora - Buljarica PENZION PREMIER VILY ARMENKO LUX VILA GALIJA s ALL INCLUSIVE od 15.790 Kč/os. HOTEL SAVOJO CLUB POLOHA: oblíbený rodinný hotel se nachází přímo na krásné, více než dvoukilometrové

Více

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ

NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 2016 Svátky Písní Olomouc 2016 NABÍDKA FESTIVALOVÝCH BALÍČKŮ 1 44. Mezinárodní festival pěveckých sborů Svátky písní 2016 Pobytové balíčky Cestovní náklady, ubytování a stravování si hradí každý sbor na

Více

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08.

Fortuna 3* 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 10 000 Kč. Lokace Datum 27.07.13-03.08. Fortuna 3* 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Datum 27.07.13-03.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 7 200 Kč Ceník Dvoulůžkový

Více

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax:

Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, Brno, IČO Tel , tel/fax: Více informací: CK LIKIDIS TRAVEL, s.r.o., Josefská 3, 60200 Brno, IČO 47903678 Tel. 542 219 200, tel/fax: 542 219 201 Řecko Nei Pori studia Rosa letecky z Brna Poloha: nachází se cca 250 m od pláže, kousek

Více

8. července 2019 Vydává Ministerstvo dopravy

8. července 2019 Vydává Ministerstvo dopravy PŘEPRAVNÍ A TARIFNÍ VĚSTNÍK Povinně zveřejňované informace na základě právních předpisů Číslo 13/2019 8. července 2019 Vydává Ministerstvo dopravy ISSN 1805-9864 Obsah Věci přepravní a tarifní... 2 030/13/2019

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Chytrá karta České spořitelny 2. Další typy karet 3. Volitelné pojištění k mezinárodním kartám 4. Ostatní služby ke kartám

Více

Hotelová dokumentace. Vypracovala: Bc. Eva Cejnková pro předmět HOP

Hotelová dokumentace. Vypracovala: Bc. Eva Cejnková pro předmět HOP Hotelová dokumentace Vypracovala: Bc. Eva Cejnková pro předmět HOP Recepce Vstupní brána hotelu umístěna naproti hlavnímu vchodu, prosvětlená. Corinthia Towers Hotel Praha Hotel Michael a Ehrlich Praha

Více

EUROPEAN CENTRE - MALTA

EUROPEAN CENTRE - MALTA Jazyky v zahraničí s.r.o. Kouřimská 303,28401 Kutná Hora tel: 327 513 005, 606 870 433, info@jazyky-v-zahranici.cz Aktuální informace a nabídky: www.jazyky-v-zahranici.cz EUROPEAN CENTRE - MALTA St Julians,

Více

1. března 2019 Vydává Ministerstvo dopravy

1. března 2019 Vydává Ministerstvo dopravy PŘEPRAVNÍ A TARIFNÍ VĚSTNÍK Povinně zveřejňované informace na základě právních předpisů Číslo 4/2019 1. března 2019 Vydává Ministerstvo dopravy ISSN 1805-9864 Obsah Věci přepravní a tarifní... 2 007/04/2019

Více

Ubytování Doprava: Jízdenky do Černé Hory: jízdenky FIP MÁV ŽCG Zajišťuje klient sám cena za dopravu FIP 1250,- Kč/os

Ubytování Doprava: Jízdenky do Černé Hory: jízdenky FIP MÁV ŽCG Zajišťuje klient sám cena za dopravu FIP 1250,- Kč/os Ubytování je zajištěno ve dvou- a třílůžkových pokojích nebo v apartmánech penzionu, vzdáleného cca 250 m od pláže Ke každému pokoji je k dispozici balkon s posezením, sociální zařízení, lednička a vařič

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EASY SCHOOL OF LANGUAGES Valletta, Malta

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EASY SCHOOL OF LANGUAGES Valletta, Malta JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE PRAGUE GAMES 2018 15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE POŘADATEL: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob ,

Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel , mob , Hotel Vivas*** Novinka! Kontakt: Kateřina Štěchová, tel. 97 22 43 053, mob. 602 397 359, email: stechova@cdtravel.cz ALBÁNIE / Durres (Drač) www.cdtravel.cz Albánie / / / Poloha: hotel se nachází přímo

Více

Tarif společnosti RegioJet a.s. pro železniční přepravu cestujících a zavazadel

Tarif společnosti RegioJet a.s. pro železniční přepravu cestujících a zavazadel Tarif společnosti RegioJet a.s. pro železniční přepravu cestujících a zavazadel Schváleno dne 28. 11. 2018 Článek I, Základní ustanovení 1. Tarif dopravce se řídí platným výměrem Ministerstva financí ČR.

Více

ČSOB Aktivní konto. ČSOB Konto. Založení účtu zdarma zdarma zdarma zdarma zdarma zdarma. Zrušení účtu zdarma zdarma zdarma zdarma zdarma zdarma

ČSOB Aktivní konto. ČSOB Konto. Založení účtu zdarma zdarma zdarma zdarma zdarma zdarma. Zrušení účtu zdarma zdarma zdarma zdarma zdarma zdarma Sazebník pro fyzické osoby občany změny od 1. 9. 2015 k 1. 4. 2016 původně nově OBSAH F JIŽ NENABÍZENÉ SLUŽBY A PRODUKTY Osobní konta ( Osobní, Studentské Plus, Aktivní, Exkluzivní ) Úvodní ustanovení

Více

THE LONDON SCHOOL OF ENGLISH - LONDÝN

THE LONDON SCHOOL OF ENGLISH - LONDÝN Jazyky v zahraničí s.r.o. Kouřimská 303,28401 Kutná Hora tel: 327 513 005, 606 870 433, info@jazyky-v-zahranici.cz Aktuální informace a nabídky: www.jazyky-v-zahranici.cz THE LONDON SCHOOL OF ENGLISH -

Více

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131

Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 CK TURISTA Julské Alpy - Vogel - hotel **** Jezero - skipas, bazén a wellness v ceně /č.2131 4,5,6,8 - denní zájezd Lyžování ve Slovinsku, v nádherných Julských Alpách. Ubytování v luxusním hotelu****

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Kreditní karty České spořitelny 2. Debetní karty 3. Předplacené karty 4. Ceny za transakce 5. Ostatní služby ke kartám

Více

DĚTI DO 6-ti LET - ROČNÍK 2010 A MLADŠÍ MAJÍ VŠECHNY JÍZDENKY ZA JEDNOTNOU CENU 20 Kč (kromě sezónní a jízdenek pro dětský svět)

DĚTI DO 6-ti LET - ROČNÍK 2010 A MLADŠÍ MAJÍ VŠECHNY JÍZDENKY ZA JEDNOTNOU CENU 20 Kč (kromě sezónní a jízdenek pro dětský svět) Hlavní sezóna 17.12.2016-12.03. 2017 Jedno a vícedenní jízdenky je možné zakoupit jako společné se skiareály Nad nádražím a Belveder. O tuto variantu jízdenky je nutné požádat při koupi jízdenky! DĚTI

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole HORIZONTE Regensburg, Německo

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole HORIZONTE Regensburg, Německo JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Polopenze 6. 990,- Kč 4. 990,- Kč 1/4

Polopenze 6. 990,- Kč 4. 990,- Kč 1/4 CHORVATSKO Makarská riviéra Brela, Baška Voda, Baško Polje, Makarska, Tučepi, Podgora,... 14. 07. - 21. 07. ZDARMA doprava pro dítě do 14 let/3. os./htl.sirena! Ubytování Stravování 1/2 3-12let/*14 let

Více

Sjednání/změna úvěrového limitu ke kreditní kartě VISA Infinite. Vedení a používání 1. karty VISA Infinite měsíčně zdarma

Sjednání/změna úvěrového limitu ke kreditní kartě VISA Infinite. Vedení a používání 1. karty VISA Infinite měsíčně zdarma CENÍK ERSTE PREMIER infolinka 956 777 569 www.erstepremier.cz Strana 1/4 Karta Visa Infinite 1. Vydání a používání karty 2. Služby ke kartě Visa Infinite 3. Ceny za transakce 4. Úroková sazba pro Visa

Více

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.

Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34. Vzdělávací materiál vznikl v rámci projektu Vzdělávání pro život, Zlepšení podmínek pro vzdělávání na středních školách, CZ.1.07/1.5.00/34.0774 ANOTACE Číslo a název šablony: III/2 Inovace a zkvalitnění

Více

Pracovní doba: 05. 07.- 07. 07.: 08,00 12, 00 nebo telefon: 602 876 877

Pracovní doba: 05. 07.- 07. 07.: 08,00 12, 00 nebo telefon: 602 876 877 Pracovní doba: 05. 07.- 07. 07.: 08,00 12, 00 nebo telefon: 602 876 877 LAST MINUTE!!! Makarská riviéra Brela, Baška Voda, Baško Polje, Makarska, Tučepi, Podgora,... 07. 07. - 14. 07. ZDARMA doprava pro

Více

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km

Bulharsko. Slunečné pobřeží Slunečné pobřeží. Pomorie Malé, živé městečko 20 km od Burgasu. Primorsko Malé rybářské městečko leží 60km Bulharsko Tel.: 972 243 053 www.cdtravel.cz Bulharsko SOFIJA Bulharsko se v posledních letech opět stalo vyhledávaným cílem našich turistů. Cestování lehátkovými nebo lůžkovými vozy je poměrně dobrou volbou,

Více

Číslo 1/2014, ročník LXX. PŘEPRAVNÍ A TARIFNÍ VĚSTNÍK Povinně zveřejňované informace na základě právních předpisů. 22. ledna 2014 ISSN 1805-9864

Číslo 1/2014, ročník LXX. PŘEPRAVNÍ A TARIFNÍ VĚSTNÍK Povinně zveřejňované informace na základě právních předpisů. 22. ledna 2014 ISSN 1805-9864 PŘEPRAVNÍ A TARIFNÍ VĚSTNÍK Povinně zveřejňované informace na základě právních předpisů Číslo 1/2014, ročník LXX 22. ledna 2014 Vydává Ministerstvo dopravy ISSN 1805-9864 Obsah Oddíl A: Železnice věci

Více

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245

Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 CK TURISTA Korutanské Alpy - hotel**** Trattnig - TOP skipas a wellness v ceně /č.2245 5,6,7,8 - denní zájezd Lyžování v Alpách (navíc také předvánoční lyžování a vánoční lyžování) ve skvělých lyžařských

Více

Baia Azzurra *** Novinka! Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina

Baia Azzurra *** Novinka!  Itálie Sicílie. ITÁLIE Sicílie / Taormina Baia Azzurra *** Novinka! Kontakt: Jan Zamykal, tel. 97 22 43 054, mob: 602 319 875, email: zamykal@cdtravel.cz ITÁLIE Sicílie / Taormina www.cdtravel.cz Itálie Sicílie / / / / / Poloha: nově zrekonstruovaný

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole SCUOLA LEONARDO DA VINCI Siena, Itálie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole SCUOLA LEONARDO DA VINCI Siena, Itálie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT *****

LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** LIPNO NAD VLTAVOU - LIPNO LAKE RESORT ***** 3,4,5,6,8 - denní zájezd Luxusní apartmánový komplex. Sjezdovky Lipno 200m, Frymburk 10 km, Rakousko 20-50 km. Poloha: cca 200 m nad nádrží Lipno, cca 100m od

Více

SKI AREÁL ŠPIČÁK NA ŠUMAVĚ

SKI AREÁL ŠPIČÁK NA ŠUMAVĚ SKI AREÁL ŠPIČÁK NA ŠUMAVĚ Hlavní sezóna 16. 12. 2012-16. 03. 2013 Jednotlivé jízdy dospělí mládež děti rodinná 1 jízda 85 65 13 Časové jízdenky 2 hodiny 335 230 46 4 hodiny 435 295 59 1-denní 540 365

Více

DOVOZ A VÝVOZ ZBOŽÍ V EU

DOVOZ A VÝVOZ ZBOŽÍ V EU DOVOZ A VÝVOZ ZBOŽÍ V EU 2010 Ing. Andrea Sikorová, Ph.D. 1 Dovoz a vývoz zboží v EU V této kapitole se dozvíte: Jaké zboží si můžete zakoupit v zemích EU. Zda je nutný cestovní pas EU pro domácí zvířátka,

Více

BULHARSKO po slevě 7%

BULHARSKO po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 9.6. 17.6.2015 V ceně : 8. 361,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Doprava kombinovaná

Více

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Glikorisa Beach*** www.cdtravel.cz Řecko Samos. ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. Glikorisa Beach*** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Samos / Pythagorion www.cdtravel.cz Řecko Samos Poloha:oblíbený hotel ve velice klidném až osamoceném

Více

Číslo 27-28/2013, ročník LXIX. PŘEPRAVNÍ A TARIFNÍ VĚSTNÍK Povinně zveřejňované informace na základě právních předpisů. 3.

Číslo 27-28/2013, ročník LXIX. PŘEPRAVNÍ A TARIFNÍ VĚSTNÍK Povinně zveřejňované informace na základě právních předpisů. 3. PŘEPRAVNÍ A TARIFNÍ VĚSTNÍK Povinně zveřejňované informace na základě právních předpisů Číslo 27-28/2013, ročník LXIX. 3. července 2013 Vydává Ministerstvo dopravy ISSN 1805-9864 Obsah Oddíl A: Železnice

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Cambridge, Velká Británie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Cambridge, Velká Británie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Bazény 3* hotelu San Nicola

Bazény 3* hotelu San Nicola ISCHIA TERMÁLNÍ RÁJ 18.5. - 26.5.2019 8990 Kč Organizovaný zájezd pro železničáře vlakem. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajištuje si každý sám) Bazén hotelu San Nicola (nahoře), bazén v Posejdonových

Více

26. dubna 2019 Vydává Ministerstvo dopravy

26. dubna 2019 Vydává Ministerstvo dopravy PŘEPRAVNÍ A TARIFNÍ VĚSTNÍK Povinně zveřejňované informace na základě právních předpisů Číslo 8/2019 26. dubna 2019 Vydává Ministerstvo dopravy ISSN 1805-9864 Obsah Věci přepravní a tarifní... 2 019/08/2019

Více

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7%

BULHARSKO 2.6. 11.6.2015. po slevě 7% BOMBASTICKÁ NABÍDKA PRO SKUPINY I JEDNOTLIVCE pobyt u moře BULHARSKO Letovisko - Primorsko Hotel ANCORA BEACH ***+ 2.6. 11.6.2015 Za cenu : 6. 315,- Kč po slevě 7% Možné uplatnit do 31.3.2015, Autobusová

Více

Pokyny k zájezdu č. 878-5091 do Berlína

Pokyny k zájezdu č. 878-5091 do Berlína Vážené dámy a pánové, milí cestující! Pokyny k zájezdu č. 878-5091 do Berlína Rádi bychom Vám sdělili několik důležitých informací k zájezdu, jehož se ve dnech 2.-6.11.2015 zúčastníte. Připravili jsme

Více

3* HOTEL LADINA BERGÜN RHÉTSKÁ DRÁHA - UNESCO

3* HOTEL LADINA BERGÜN RHÉTSKÁ DRÁHA - UNESCO ČESKÁ MAJITELKA 3* HOTEL LADINA BERGÜN RHÉTSKÁ DRÁHA - UNESCO Rodinný hotel je 2 minuty pěšky od nádraží Bergrün na známé a slavné Rhétské dráze. Na nádraží je výzmnamné železniční muzeum Albula. Hotel

Více

Let.řád,termíny. LETECKY 8 dní/ 7 nocí ITALIE - ISCHIE AUTOBUSEM 10 dní/ 7 nocí pobytu/dosp.os.

Let.řád,termíny. LETECKY 8 dní/ 7 nocí ITALIE - ISCHIE AUTOBUSEM 10 dní/ 7 nocí pobytu/dosp.os. Let.řád,termíny Letový řád a případné změny vycházející z všeobecných smluvních podmínek leteckých společností: Vlivem stále se zvyšující hustoty leteckého provozu se v průběhu sezony může stát, že budou

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Titris s wellness a aqaparkem / č.2913 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především

Více

Let.řád,termíny. Letový řád a případné změny vycházející z všeobecných smluvních podmínek leteckých společností:

Let.řád,termíny. Letový řád a případné změny vycházející z všeobecných smluvních podmínek leteckých společností: Let.řád,termíny Letový řád a případné změny vycházející z všeobecných smluvních podmínek leteckých společností: Vlivem stále se zvyšující hustoty leteckého provozu se v průběhu sezony může stát, že budou

Více

Lítejte svobodně po Praze a Středočeském kraji

Lítejte svobodně po Praze a Středočeském kraji Stáhněte si mobilní aplikaci PID LÍTAČKA a nakupujte jízdenky PID přímo z mobilu Vyhledejte si jednoduše spojení veřejnou hromadnou dopravou v PID Plaťte za jízdenky bankovní kartou nebo pomocí Masterpass

Více

MALEDIVY HLUBOKÝ JIH EXOTICKÉ POTÁPĚČSKÉ SAFARI

MALEDIVY HLUBOKÝ JIH EXOTICKÉ POTÁPĚČSKÉ SAFARI MALEDIVY HLUBOKÝ JIH EXOTICKÉ POTÁPĚČSKÉ SAFARI Rádi bychom Vás pozvali na týdenní plavbu lodi AMPHIBYIA na korálové útesy, na nejjižnější atoly Malediv. Huvadhoo atol patří mezi největší atoly Malediv

Více

zdarma vyhotovení + poštovné + poštovné vyhotovení

zdarma vyhotovení + poštovné + poštovné vyhotovení ČS ČS ČS ČS ČSOB ČSOB Sporožirový účet Výhodný program Komplexní program Exclusive konto ČSOB Konto ČSOB Aktivní konto Minimální vklad 100,- 100,- 100,- 100,- 200.- 200,- Zřízení účtu Zřízení balíčku Vedení

Více

ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí V ceně výlet do San Marino

ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí V ceně výlet do San Marino NOVINKA Organizovaný pobytový zájezd vlakem pro české a slovenské železničáře. Jízdenky FIP: ÖBB a FS + průkaz FIP (zajišťuje si každý sám) 2018 - ITÁLIE CESANATICO VLAKEM Týdenní pobyt u moře s polopenzí

Více

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052

Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 CK TURISTA Golf v Alpách - Fee zdarma - panoramahotel*** superior ALLGAUER/ č.8052 4 - denní zájezd Již v úvodu naší golfové nabídky uvádíme, že golf již zdaleka nemusí být drahým sportem (i když tomu

Více

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti

Hotel Green Bay*** Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Thassos. ŘECKO Thassos / Trypiti Hotel Green Bay*** Kontakt: Henrieta Fagulová, tel. 606 226 673, email: fagulova@cdtravel.cz Novinka! ŘECKO Thassos / Trypiti www.cdtravel.cz / / Poloha: menší rodinný hotel s přátelským přístupem majitelů

Více

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.

Řecko Peloponés. Hotel Ritsa** Novinka! www.cdtravel.cz. ŘECKO Peloponés / Tolo. Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel. www.cdtravel.cz Řecko Peloponés Hotel Ritsa** Novinka! Kontakt: Renata Hořejší, tel. 725 422 540, email: horejsi@cdtravel.cz ŘECKO Peloponés / Tolo / / / / / Poloha: malé, romantické městečko Tolo leží

Více

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH

1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH POBYT NA FILIPÍNÁCH S FILIPÍNSKÝM LÉČITELEM ČTYŘI VARIANTY POBYTU 1. VARIANTA ČTRNÁCTIDENNÍ POBYT 3.8. 16.8.2011 S 20 TI LÉČENÍMI V RESORTU RAGARA BEACH Odlet z Prahy Ruzyně 1.8.2011 v 15.50 h. do Dubaje.

Více

PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET

PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET PRŮVODCE SVĚTEM DEBETNÍCH PLATEBNÍCH KARET www.gemoney.cz zákaznická linka: 224 443 636 Podle Vašich představ 082012 GE Money Bank, a.s., Vyskočilova 1422/1a, 140 28 Praha 4-Michle, zapsáno u MS v Praze,

Více

4 dny lyžování Kaprun - Zell am See

4 dny lyžování Kaprun - Zell am See 4 dny lyžování Kaprun - Zell am See 4 - denní zájezd Možností lyžování v Rakousku je velmi mnoho... Proč se ale s rakouskými lyžařskými hvězdami, jakými jsou třeba Hermann Meier, Felix Gottwald, Michaela

Více

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914

Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 CK TURISTA Vysoké Tatry - Aqua relax hotel *** Trigan s wellness a bazénem / č.2914 4,5,7 - denní zájezd Akce: jedno dítě do 7 let ZDARMA Úžasné lyžování v Tatrách, nejbližších velehorách (především z

Více

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník)

Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Ceník České spořitelny, a.s., pro bankovní obchody (dále jen Ceník) Část Obsah: 1. Chytrá karta České spořitelny 2. Další typy karet 3. Volitelné pojištění k mezinárodním kartám 4. Ostatní služby ke kartám

Více

Nabídky pro autobusové skupiny. Bus-Ticket- Special pouze 19,00!

Nabídky pro autobusové skupiny. Bus-Ticket- Special pouze 19,00! Nabídky pro 2019 autobusové skupiny Bus-Ticket- Special pouze 19,00! www.legoland.de/bus Ceny vstupenek pro autobusové skupiny Díl 1 SMÍŠENÉ SKUPINY VAŠE CENY 1 Všechny ceny smí být pouze součástí cestovního

Více

Pokyny k zájezdu č. 921-5099 do Berlína

Pokyny k zájezdu č. 921-5099 do Berlína Vážené dámy a pánové, milí cestující! Pokyny k zájezdu č. 921-5099 do Berlína Rádi bychom Vám sdělili několik důležitých informací k zájezdu, jehož se ve dnech 16.-20.11.2015 zúčastníte. Připravili jsme

Více

Polopenze 7. 590,- Kč * 5. 990,- Kč 4. 990,- Kč 4 7 let. Polopenze 7. 590,- Kč 4. 990,- Kč 4. 590,- Kč 4 7 let

Polopenze 7. 590,- Kč * 5. 990,- Kč 4. 990,- Kč 4 7 let. Polopenze 7. 590,- Kč 4. 990,- Kč 4. 590,- Kč 4 7 let Makarská riviéra Brela, Baška Voda, Baško Polje, Makarska, Tučepi, Podgora,... 11. 08. - 18. 08. ZDARMA DOPRAVA pro dítě do 15 let/3.os./htl. Palma, do 12let/3. os./htl.rivijera RIVIJERA superior pokoj,

Více

Hotely. Eurovíkend v Petrohradě Poznávací zájezdy do Ruska

Hotely. Eurovíkend v Petrohradě Poznávací zájezdy do Ruska Eurovíkend v Petrohradě Poznávací zájezdy do Ruska Destinace Afrika Jižní Afrika Keňa Namibie Mauritius Seychely Tanzanie všechny státy Eurovíkend v Petrohradě Asie PoznávacíČína zájezdy Rusko Eurovíkend

Více

Přehled lyžařských zájezdů 2015/16

Přehled lyžařských zájezdů 2015/16 Č. záj. cestovní kancelář, Jiří PETR, * U Jezera 5, 74705 Opava, CZ Přehled lyžařských zájezdů 2015/16 Lyž. dny 402 3 411 6 26. sezóna (V dubnu 2016 začneme už 27. sezonu) Cena před Místo Termín Další

Více

Nidri - Hotel Gregory s ***

Nidri - Hotel Gregory s *** CK TURISTA Nidri - Hotel Gregory s *** 11 - denní zájezd Poloha: Menší rodinný hotel sestávající ze dvou dvoupatrových budov má ideální polohu přímo u pláže. Centrální ulice, tvořící jedno z center střediska,

Více

Polopenze 7. 990,- Kč 4. 990,- Kč 4. 590,- Kč 4 7 let 1/4

Polopenze 7. 990,- Kč 4. 990,- Kč 4. 590,- Kč 4 7 let 1/4 Makarská riviéra Brela, Baška Voda, Baško Polje, Makarska, Tučepi, Podgora,... 30. 06. - 07. 07. ZDARMA doprava pro dítě do 12 let/3. os./htl.sirena! ALEM hotel. depandance u pláže, zahrada Polopenze 6.

Více

CENÍK PRODUKTŮ A SLUŽEB PRO SOUKROMÉ OSOBY ZÁKLADNÍ PLATEBNÍ ÚČET

CENÍK PRODUKTŮ A SLUŽEB PRO SOUKROMÉ OSOBY ZÁKLADNÍ PLATEBNÍ ÚČET CENÍK PRODUKTŮ A SLUŽEB PRO SOUKROMÉ OSOBY ZÁKLADNÍ PLATEBNÍ ÚČET V rámci ceny Základního platebního účtu banka poskytuje následující produkty a služby: správa běžného účtu, služby přímého bez samostatného

Více

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13

Hotel Caprici 3* Ceník Dvoulůžkový pokoj (2 lůžka, 1 přistýlka) Dospělá osoba v jednolůžkovém 12 320 Kč. Datum 03.08.13-10.08.13 Hotel Caprici 3* Typ zájezdu Stát Destinace Lokace u moře Španělsko Costa Brava Santa Susanna Datum 03.08.13-10.08.13 Délka Strava Odjezd z Typ ubytování Cena od 8 dní polopenze vlastní hotel 9 150 Kč

Více

Zajištění 1 zahraničního jazykově-vzdělávacího pobytu pro žáky zaměřeného na němčinu

Zajištění 1 zahraničního jazykově-vzdělávacího pobytu pro žáky zaměřeného na němčinu Zadavatel: Cyrilometodějské gymnázium a střední odborná škola pedagogická Brno, Lerchova 63, 602 00 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/56.1777 Název projektu: Kniha a jazyk Název veřejné zakázky:

Více

Petr Kučera MALTA A GOZO. Praktický průvodce

Petr Kučera MALTA A GOZO. Praktický průvodce 1 Petr Kučera MALTA A GOZO Praktický průvodce 2 PROČ MALTA? Naše destinace si obvykle vybíráme z nějakého důvodu. Jaká může být motivace k vaší cestě na Maltu? V rychlosti můžu uvést následující: subtropické

Více

Mezinárodní osobní doprava SBB na začátku 21. století

Mezinárodní osobní doprava SBB na začátku 21. století Mezinárodní osobní doprava SBB na začátku 21. století Hans-Peter Leu, vedoucí mezinárodní dálkové dopravy SBB Doprava přes hranice patří od počátku k nosným sloupům osobní dopravy švýcarských spolkových

Více

8. června 2018 Vydává Ministerstvo dopravy

8. června 2018 Vydává Ministerstvo dopravy PŘEPRAVNÍ A TARIFNÍ VĚSTNÍK Povinně zveřejňované informace na základě právních předpisů Číslo 11/2018 8. června 2018 Vydává Ministerstvo dopravy ISSN 1805-9864 Obsah Věci přepravní a tarifní... 2 Směnný

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole CORK ENGLISH WORLD. Cork, Irsko

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole CORK ENGLISH WORLD. Cork, Irsko JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Londýn, Velká Británie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Londýn, Velká Británie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Glykorissa Beach*** Novinka! ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel ,

Glykorissa Beach*** Novinka!  ŘECKO Samos / Pythagorion. Kontakt: Daniela Švábová, tel , Glykorissa Beach*** ŘECKO Samos / Pythagorion Poloha: oblíbený hotel v klidném prostředí je zasazen do svahu nad mořem asi 2 km od městečka Pythagorionu, ve kterém je krásný přístav, spousta nákupních

Více

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes

Hotel Montreal**+ Novinka! www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos. ŘECKO Zakynthos / Alykes Hotel Montreal**+ Novinka! Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Zakynthos / Alykes www.cdtravel.cz Řecko Zakynthos / / / Poloha: jednoduchý rodinný hotel se

Více

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ

DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ DOVOLENÁ V ALPÁCH 2015 ZELL AM SEE KAPRUN - HOTEL LATINI 4* - SLEVOVÁ KARTA A WELLNESS ZÓNA V CENĚ 5,6,8 - denní zájezd Dovolená v Alpách 2015 Zell am See Kaprun hotel 4* SLEVOVÁ karta Zell am See Kaprun

Více

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.

Řecko Lefkada. Achilleas studia *** www.cdtravel.cz. ŘECKO Lefkada / Nidri. Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz. www.cdtravel.cz Řecko Lefkada Achilleas studia *** Kontakt: Daniela Švábová, tel. 737 275 107, email: daniela.svabova@osz.org ŘECKO Lefkada / Nidri Poloha: studia leží v klidné okrajové části letoviska

Více

VAR 2. PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Matulou 1. část cesty

VAR 2. PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Matulou 1. část cesty VAR 2. PO ČAKRÁCH EGYPTA, PO STOPÁCH BOHŮ A FARAONŮ SLUNCE s Milošem Matulou 1. část cesty 20. 9. - 28. 9. 2017 Hurghada Luxor plavba lodí po Nilu Asuán Káhira Hurghada Avšak záleží pouze na Vás, zdali

Více

2. Všechny platné ŽP aktivované v čipových kartách vydávaných ZSSK opravňují jejich držitele ve vlacích

2. Všechny platné ŽP aktivované v čipových kartách vydávaných ZSSK opravňují jejich držitele ve vlacích Dle úpravy Tarifu jízdného a přepravného ze dne 8.9.2014 zůstávají prolongační částky pro roky 2015, 2016 a 2017 ve stejné výši jako v roce 2014!!! Tímto došlo k naplnění dohod mezi MD a OC z roku 2010

Více

CHORVATSKO vlakem. HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT. Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky.

CHORVATSKO vlakem. HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT. Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. HIT 2017 CHORVATSKO vlakem HVAR týdenní pobyt u moře strava: ALL INCLUSIVE LIGHT Pro železničáře z České a Slovenské republiky a jejich rodinné příslušníky. 2 TERMÍNY: 1.6. - 10.6.2018 a 7.9. - 16.9. 2018

Více

Protaras - Hotel Mimosa ***

Protaras - Hotel Mimosa *** CK TURISTA Protaras - Hotel Mimosa *** 8 - denní zájezd Poloha: Příjemný hotel s rodinnou atmosférou sestávající z několika dvoupatrových budov je vystavěn na okraji střediska Protaras cca 4 km od jeho

Více