Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů"

Transkript

1 Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 11 Praha dne 8. listopadu 2001 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 103 Vydání příležitostných poštovních známek Umělecká díla na známkách 104 Vydání příležitostné poštovní známky Vánoce 105 Kurs SDR (DTS) a Kč pro rok Oprava redakčních chyb v Řádu listovních zásilek 107 Změny nejvyšší přípustné částky poukázek a dobírkové částky ve vzájemném styku s Francií, Monakem a Nizozemskem 108 Rozhodnutí Ministerstva dopravy a spojů o udělení souhlasu k provozování poštovních služeb společnosti CARGO TRANSPORT IMMOBILIEN, s.r.o. 109 Rozhodnutí Ministerstva dopravy a spojů o udělení souhlasu k provozování poštovních služeb společnosti CT-PARCEL EXPRESS, s.r.o. II. SDĚLENÍ ČESKÉ POŠTY, s.p. 110 Opětovné otevření dodávací pošty Viničné Šumice 111 Zrušení podávacích pošt Plzeň 3 a Plzeň Vydání příležitostných podacích nálepek 113 Zahájení činnosti nové podávací pošty Ostrava Změna funkce pošty Lomnice u Rýmařova 115 Změna funkce pošty Sokolov Změny poštovních obvodů I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 103 VYDÁNÍ PŘÍLEŽITOSTNÝCH POŠTOVNÍCH ZNÁMEK UMĚLECKÁ DÍLA NA ZNÁMKÁCH Ministerstvo dopravy a spojů ČR vydá dne 14. listopadu 2001 sérii tří příležitostných poštovních známek Umělecká díla na známkách: 1. MICHAEL JINDŘICH RENTZ ( ) ZVĚSTOVÁNÍ P. MARIE ( ) Vlastník předlohy: KLÁŠTER STRAHOV Rytec: Bedřich Housa Barvy: černá, okrová, fialová 2. CYRIL BOUDA ( ) SANS-SOUCI BAR V NÎMES (1934) Vlastník předlohy: MINISTERSTVO FINANCÍ ČR Rytec: Václav Fajt Barvy: žlutá, okrová, červená, modrá, černohnědá 3. VÁCLAV BROŽÍK ( ) PASAČKA HUSÍ (KOLEM 1885) Vlastník předlohy: NÁRODNÍ GALERIE V PRAZE Rytec: Miloš Ondráček Barvy: žlutá, červená, zelená, modrá, hnědočerná

2 58 POŠTOVNÍ VĚSTNÍK č. 11/2001 Mědirytec a kreslíř Michael Jindřich Rentz patří k mistrům českého baroka. Narodil se a vyučil v Norimberku, odkud byl povolán do Prahy a později hrabětem Šporkem do Kuksu. Tam jako Šporkův dvorní rytec spolu s rodinou Montalegrů a řadou žáků provedl mnoho set grafických listů, např. 300 biblických výjevů pro knihu Křesťanský rok, řadu obrázků světců, portrétů, vedut, soch apod. Rentz jako vynikající kreslíř dokázal zachytit dynamiku postav i scén a výborně pracoval se světlem a stínem. Grafik, ilustrátor a malíř Cyril Bouda patří k nejvýznamnějším představitelům českého moderního umění. Byl žákem Františka Kysely na Uměleckoprůmyslové škole v Praze a Maxe Švabinského na Akademii výtvarných umění. Vedle pedagogické činnosti se z počátku věnoval krajinomalbě, později volné grafice a ilustracím. Přispěl k obrodě klasické techniky mědirytu, rozvíjel dřevoryt, lept, kamenoryt a litografii. Tvořil též návrhy ex libris, gobelínů, mozaiek, vitráží, plakátů, a v neposlední řadě poštovních známek. Rytecký přepis na známce představuje jeho rané dílo - olejomalbu s námětem z jižní Francie. Český malíř a kreslíř Václav Brožík, od jehož narození uplynulo v letošním roce 150 let, studoval na Akademii výtvarných umění v Praze, Drážďanech a Mnichově. Od r žil trvale ve Francii, kde se i dobře oženil. Po bok domácích umělců se postavil při výzdobě Národního divadla, pro něž vytvořil v královské lóži Tři doby země české. Vysoké technické úrovně malby využíval hlavně při tvorbě historických obrazů, ale i portrétů a zátiší. V r přijal místo profesora na pražské Akademii. Pobyt ve Francii podnítil jeho zájem o krajinu a venkovský žánr, který je i námětem známky. V těchto námětech se přiblížil k barbizonské škole. Známky o rozměrech 40 x 50 mm na výšku vytiskla Poštovní tiskárna cenin Praha, a.s., ocelotiskem z plochých desek v tiskových listech po 4 kusech. Známky mají katalogová čísla 309, 310 a 311 vzestupně podle nominálních hodnot a platí od 14. listopadu 2001 do odvolání. 104 VYDÁNÍ PŘÍLEŽITOSTNÉ POŠTOVNÍ ZNÁMKY VÁNOCE Ministerstvo dopravy a spojů ČR vydá dne 14. listopadu 2001 příležitostnou poštovní známku Vánoce nominální hodnoty 5,40 Kč. V obrazu známky je zlatý měsíc přinášející rozsvícený vánoční stromek a dárky. Autorkou výtvarných návrhů emise je ak. malířka a grafička Olga Čechová, autorem rytin je ak. malíř, grafik a rytec Bedřich Housa.

3 POŠTOVNÍ VĚSTNÍK č. 11/ Známku o rozměrech 23 x 30 mm na výšku vytiskla Poštovní tiskárna cenin Praha, a.s., rotačním ocelotiskem v barvě černé kombinovaným hlubotiskem v barvě zelené, žluté, červené a modré v tiskových listech po 50 kusech. Známka má katalogové číslo 312 a platí od 14. listopadu 2001 do odvolání. 105 KURS SDR (DTS) A KČ PRO ROK 2002 S účinností od 1. ledna 2002 se vyhlašuje pro rok 2002 kurs Kč a SDR (DTS) jako účetní jednotky Mezinárodního měnového fondu, která je zároveň měnovou jednotkou Světové poštovní unie podle článku 7 její Ústavy. V souladu se zněním článku RE 104 Řádu listovních zásilek a RE 102 Řádu poštovních balíků se tento kurs stanoví průměrnou hodnotou na 1 SDR = 49,616 Kč. Uvedený kurs se vyhlašuje podle ustanovení 94 odst. 1 vyhlášky č. 28/2001 Sb., o základních službách držitele poštovní licence. Pro rok 2002 se bude používat pro stanovení ekvivalentu částek náhrad za poštovní zásilky do zahraničí a v mezinárodních službách, pro přepočet udané ceny apod. 106 OPRAVA REDAKČNÍCH CHYB V ŘÁDU LISTOVNÍCH ZÁSILEK Podle informace Mezinárodního úřadu Světové poštovní unie (SPU) byly po rozeslání Řádu listovních zásilek v jeho textu zjištěny některé redakční chyby. V této souvislosti je třeba provést následující opravy v překladu Akt SPU - Řádu listovních zásilek: Článek RE (str. F - 45) Ve třetí větě se nahrazuje číslo odstavce 3 číslem 4. Článek RE (str. F - 64) Článek 20 se nahrazuje článkem 22. Článek (str. F - 70) Spojení 50 miligramů se nahrazuje spojením 50 gramů. Článek RE (str. F - 92) V první větě ve francouzském textu Renseignements à fournir par les services intermédiaires ou par le service de destination se vypouštějí slova ou par le service de destination a jejich český překlad v závorce nebo služby určení.

4 60 POŠTOVNÍ VĚSTNÍK č. 11/2001 Článek (str. F - 109) Slovo část se nahrazuje slovem oddíl (v oddíle 4 nebo v oddíle 3 listovní karty ). Článek RE (str. F - 110) Před spojení Sacs CCRI se vkládá spojení na řádce. Článek RE (str. F - 110) Před spojení Liasses CCRI se vkládá spojení na řádce. Článek RE (str. F - 149) Číslo tiskopisu CN 55 se nahrazuje číslem CN 56. Článek RE (str. F - 158) Ve druhé větě se nahrazuje článek 128 článkem 129. Článek RE (str. F - 164) Článek RE 1017 se nahrazuje článkem RE Článek RE (str. F - 179) Čísla tiskopisů CN 02, CN 03 se nahrazují čísly CN 02bis, CN 03, CN 03bis. Tyto opravy se vyhlašují jako oprava Akt SPU s pořadovým číslem ZMĚNY NEJVYŠŠÍ PŘÍPUSTNÉ ČÁSTKY POUKÁZEK A DOBÍRKOVÉ ČÁSTKY VE VZÁJEMNÉM STYKU S FRANCIÍ, MONAKEM A NIZOZEMSKEM V souvislosti s ukončením platnosti národních měn Francie, Monaka a Nizozemska ke dni 31. prosince 2001 a jejich nahrazením společnou evropskou měnou euro počínaje 1. lednem 2002 dochází k následujícím změnám nejvyšší přípustné částky mezinárodních poštovních poukázek (u Nizozemska se to týká rovněž nejvyšší přípustné dobírkové částky uváděné na zásilce na dobírku a na dobírkové poukázce): Francie - doposud FRF, nově EUR, Monako - stejně jako u Francie, Nizozemsko - doposud NLG, nově EUR. 108 ROZHODNUTÍ MINISTERSTVA DOPRAVY A SPOJŮ O UDĚLENÍ SOUHLASU K PROVOZOVÁNÍ POŠTOVNÍCH SLUŽEB SPOLEČNOSTI CARGO TRANSPORT IMMOBILIEN, S.R.O. V Praze dne 4. října 2001 Čj. 500/ ROZHODNUTÍ Ministerstvo dopravy a spojů jako příslušný správní orgán podle 5 odst. 1 zákona č. 71/1967 Sb., o správním řízení (správní řád) a 17 odst. 1 zákona č. 29/2000 Sb., o poštovních službách a o změně některých zákonů (zákon o poštovních službách) - dále jen zákon, rozhodlo o žádosti účastníka řízení, společnosti CARGO TRANSPORT IMMOBILIEN, s.r.o., se sídlem v Praze 2, Legerova 60, ze dne o udělení souhlasu k provozování poštovních služeb takto:

5 POŠTOVNÍ VĚSTNÍK č. 11/ Souhlas k provozování poštovních služeb, o který bylo žádáno, se na základě ustanovení 17 odst. 2 zákona uděluje. Odůvodnění: Podle 17 odst. 2 zákona Ministerstvo dopravy a spojů souhlas k provozování poštovních služeb udělí, prokáže-li žadatel, že má poštovní podmínky zpracované podle uvedeného zákona. Správní orgán proto zkoumal, zda poštovní podmínky, které žadatel ke své žádosti přiložil, v prvé řadě obsahují všechny náležitosti, jež podle 6 zákona musejí obsahovat. Dále zkoumal, zda jsou tyto poštovní podmínky způsobilé stát se obsahem budoucí poštovní smlouvy tak, jak vyplývá z 4 odst. 1 zákona, a zda tyto poštovní podmínky nejsou v rozporu s kogentními ustanoveními zákona. Správní orgán zjistil, že předložené poštovní podmínky uvedené požadavky splňují. Vzhledem k tomu proto rozhodl tak, jak je výše uvedeno. Poučení: Proti tomuto rozhodnutí lze podat rozklad u Ministerstva dopravy a spojů, a to ve lhůtě 15 dnů od jeho doručení. Ing. Jiří Řehola z pov. ředitel odboru poštovních služeb Ministerstva dopravy a spojů 109 ROZHODNUTÍ MINISTERSTVA DOPRAVY A SPOJŮ O UDĚLENÍ SOUHLASU K PROVOZOVÁNÍ POŠTOVNÍCH SLUŽEB SPOLEČNOSTI CT PARCEL EXPRESS, S.R.O. V Praze dne 8. října 2001 Čj. 517/ ROZHODNUTÍ Ministerstvo dopravy a spojů ČR jako příslušný správní orgán podle 5 odst. 1 zákona č. 71/1967 Sb., o správním řízení (správní řád) a 17 odst. 1 zákona č. 29/2000 Sb., o poštovních službách a o změně některých zákonů (zákon o poštovních službách) - dále jen zákon, rozhodlo o žádosti účastníka řízení, společnosti CT-PARCEL EXPRESS, s.r.o. se sídlem v Praze 2, Legerova 60, ze dne o udělení souhlasu k provozování poštovních služeb takto: Souhlas k provozování poštovních služeb, o který bylo žádáno, se na základě ustanovení 17 odst. 2 zákona uděluje. Odůvodnění: Podle 17 odst. 2 zákona Ministerstvo dopravy a spojů souhlas k provozování poštovních služeb udělí, prokáže-li žadatel, že má poštovní podmínky zpracované podle uvedeného zákona. Správní orgán proto zkoumal, zda poštovní podmínky, které žadatel ke své žádosti přiložil, v prvé řadě obsahují všechny náležitosti, jež podle 6 zákona musejí obsahovat. Dále zkoumal, zda jsou tyto poštovní podmínky způsobilé stát se obsahem budoucí poštovní smlouvy tak, jak vyplývá z 4 odst. 1 zákona, a zda tyto poštovní podmínky nejsou v rozporu s kogentními ustanoveními zákona.

6 62 POŠTOVNÍ VĚSTNÍK č. 11/2001 Správní orgán zjistil, že předložené poštovní podmínky uvedené požadavky splňují. Vzhledem k tomu proto rozhodl tak, jak je výše uvedeno. Poučení: Proti tomuto rozhodnutí lze podat rozklad u Ministerstva dopravy a spojů, a to ve lhůtě 15 dnů od jeho doručení. Ing. Jiří Řehola z pov. ředitel odboru poštovních služeb Ministerstva dopravy a spojů II. SDĚLENÍ ČESKÉ POŠTY, s.p. 110 OPĚTOVNÉ OTEVŘENÍ DODÁVACÍ POŠTY VINIČNÉ ŠUMICE Dnem 1. října 2001 byla v okrese Brno-venkov znovu otevřena dodávací pošta Viničné Šumice. Dočasné uzavření této pošty od 6. listopadu 2000 bylo oznámeno sdělením 115 Poštovního věstníku č. 12/ ZRUŠENÍ PODÁVACÍCH POŠT PLZEŇ 3 A PLZEŇ 9 Dnem 1. listopadu 2001 byly zrušeny podávací pošty Plzeň 3 a Plzeň VYDÁNÍ PŘÍLEŽITOSTNÝCH PODACÍCH NÁLEPEK Při příležitosti 150. výročí pošty v Uherském Ostrohu budou od 1. listopadu 2001 do spotřebování používány na poště Uherský Ostroh příležitostné podací nálepky na doporučené zásilky s přítiskem 150 let pošty v množství 1 série o 1500 kusech. 113 ZAHÁJENÍ ČINNOSTI NOVÉ PODÁVACÍ POŠTY OSTRAVA 41 Dnem 1. ledna 2002 zahájí činnost nová podávací pošta Ostrava 41. Pošta bude mít sídlo v Ostravě, ul. 28. října č. 117/2771. Hodiny pro veřejnost: pondělí - čtvrtek hodin hodin pátek hodin hodin

7 POŠTOVNÍ VĚSTNÍK č. 11/ ZMĚNA FUNKCE POŠTY LOMNICE U RÝMAŘOVA S účinností od 1. ledna 2002 se změní v okrese Bruntál funkce pošty Lomnice u Rýmařova; tato pošta se stane novou dodávací poštou pro obce Lomnice a Tylov z dosavadního obvodu pošty Bruntál ZMĚNA FUNKCE POŠTY SOKOLOV 5 S účinností od 1. ledna 2002 bude dodávací poštou pro část města Sokolova a obec Těšovice z dosavadního obvodu pošty Sokolov 5 pošta Sokolov 1. Pošta Sokolov 5 bude poštou podávací. S účinností od 1. ledna 2002 budou přeřazeny v okrese: 116 ZMĚNY POŠTOVNÍCH OBVODŮ a) Karlovy Vary obce Boží Dar a Zlatý Kopec z obvodu pošty Jáchymov do obvodu pošty Ostrov nad Ohří; b) Jičín obec Sedličky z obvodu pošty Valdice do obvodu pošty Jičín 1; c) Domažlice obce Filipova Hora, Maxov, Mlýneček, Nevolice, Nová Pasečnice, Nový Klíčov, Nový Spálenec, Pelechy, Smolov, Spáleneček, Spáňov, Stará Pasečnice, Starý Spálenec, Stráž a Tlumačov z obvodu pošty Mrákov, obec Kosteliště z obvodu pošty Kdyně a obce Capartice, Černá Řeka, Díly, Jindřichova Hora, Nemaničky, Nová Huť, Novosedelské Hutě, Novosedly, Nový Kramolín, Nový Pařezov, Pařezov, Pec, Pila, Stará Huť a Starý Pařezov z obvodu pošty Trhanov do obvodu pošty Domažlice 1; d) Pelhřimov obec Brtná z obvodu pošty Želiv do obvodu pošty Humpolec; e) Svitavy obec Dlouhá z obvodu pošty Svitavy 2 do obvodu pošty Březová nad Svitavou.

8 64 POŠTOVNÍ VĚSTNÍK č. 11/2001 Vydává odbor poštovních služeb Ministerstva dopravy a spojů ČR, nábřeží Ludvíka Svobody 12, Praha 1, tel. 02/ (sekretariát odboru), fax 02/ Vychází 12x ročně. Cena jednotlivé částky je 7 Kč, roční předplatné 80 Kč. Tisk zajišťuje Česká pošta, s.p., OZ Střední Čechy. Objednávky předplatného přijímá Česká pošta, s.p., KN, Olšanská 38/9, Praha 3. Drobný prodej: Česká pošta, s.p., OZ Dodavatelské a obchodní služby, Filatelistická prodejna, Ortenovo nám. 16, Praha 7. ISSN

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 11 Praha dne 31. října 2002 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 74 Vydání výplatní poštovní známky Prezident republiky Václav Havel 75 Vydání příležitostné poštovní

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 11 Ročník 2012 Praha 29. listopadu 2012 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 51 Ověření dodržování pravidel pro přiřazování nákladů na jednotlivé

Více

Ministerstvo informatiky

Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 10 Praha dne 2. října 2003 SDĚLENÍ MINISTERSTVA 98 Udělení souhlasu k provozování poštovních služeb 99 Vydání příležitostné poštovní známky Portál baziliky

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 11 Ročník 2007 Praha 8. listopadu 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 50 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 51 Změna poštovních

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 5 Ročník 2007 Praha 13. dubna 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 20 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 21 Změna poštovních

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 3 Ročník 2010 Praha 18. března 2010 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 9 Rozhodnutí o změně základních kvalitativních požadavků Příloha Opatření

Více

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 12 Praha d 11. prosince 2003 SDĚLENÍ MINISTERSTVA 112 Udělení licence České poště, s.p. 113 Udělení souhlasu k provozování poštovních služeb 114 Udělení

Více

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 2 Praha dne 21. února 2002 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 7 Vydání příležitostné poštovní známky Osobnosti české populární hudby a jejich dílo 8 Vydání příležitostné

Více

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 8 Praha dne 22. srpna 2002 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 48 Vydání výplatní poštovní známky Krása květů - Maceška 49 Vydání výplatní poštovní známky Znamení

Více

VĚSTNÍK 13. 4. 2006 INFORMACE PRO VEŘEJNOST

VĚSTNÍK 13. 4. 2006 INFORMACE PRO VEŘEJNOST VĚSTNÍK 13. 4. 2006 INFORMACE PRO VEŘEJNOST O B S A H 36 Změny Poštovních podmínek České pošty, s.p. - Základní poštovní služby 37 Vydání cenné nálepky na APOST - Sušice 1 38 Vydání cenné nálepky na APOST

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 10 Ročník 2009 Praha 30. října 2009 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 31 Ověření dodržování pravidel pro přiřazování nákladů na jednotlivé

Více

VĚSTNÍK INFORMACE PRO VEŘEJNOST

VĚSTNÍK INFORMACE PRO VEŘEJNOST VĚSTNÍK 27. 7. 2006 INFORMACE PRO VEŘEJNOST O B S A H 77 Vydání Poštovních podmínek služby Poštovní poukázka Z/A 78 Změna Poštovních podmínek České pošty, s.p. - Zahraniční podmínky 79 Vydání cenné nálepky

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 3 Ročník 2008 Praha 14. března 2008 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 16 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 17 Změna poštovních

Více

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 6 Praha dne 7. června 2001 54 Vydání příležitostné poštovní známky Gratulační známka 55 Vydání příležitostných poštovních známek Chovatelství - psi

Více

VĚSTNÍK 30. 8. 2007 INFORMACE PRO VEŘEJNOST

VĚSTNÍK 30. 8. 2007 INFORMACE PRO VEŘEJNOST VĚSTNÍK 30. 8. 2007 INFORMACE PRO VEŘEJNOST O B S A H 92 Vydání cenné nálepky na Apost - Telč 93 Vydání cenné nálepky na Apost - Jihlava 1 94 Vydání příležitostných podacích R - nálepek - Jihlava 50 95

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 6 Ročník 2007 Praha 11. května 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 26 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 27 Změna poštovních

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 3 Praha 1. dubna 2005 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU Oznámení: Legislativní změny v oblasti poštovních služeb 11 Základní služby SDĚLENÍ

Více

VĚSTNÍK 27. 9. 2007 INFORMACE PRO VEŘEJNOST

VĚSTNÍK 27. 9. 2007 INFORMACE PRO VEŘEJNOST VĚSTNÍK 27. 9. 2007 INFORMACE PRO VEŘEJNOST O B S A H 114 Vydání cenné nálepky na APOST - Mnichovice 115 Vydání cenné nálepky na APOST - Praha 01 116 Vydání příležitostných podacích R- nálepek - Prostějov

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 12 Ročník 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 53 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 54 Změna poštovních podmínek SDĚLENÍ

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 10 Ročník 2008 Praha 9. října 2008 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 53 Ověření dodržování pravidel pro přiřazování nákladů na jednotlivé

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 8 Ročník 2007 Praha 19. července 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 34 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 35 Změna poštovních

Více

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 6 Praha dne 12. června 2003 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 58 Udělení souhlasu k provozování poštovních služeb 59 Vydání příležitostné poštovní známky Sport -

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 12 Ročník 2008 OBSAH: SDĚLENÍ MINISTERSTVA PRŮMYSLU A OBCHODU ČR 63 Kurz SDR (DTS) pro rok 2009 64 Dodatek ke sdělení 56 a 58 65 Vydání příležitostné

Více

VĚSTNÍK 21. 6. 2007 INFORMACE PRO VEŘEJNOST

VĚSTNÍK 21. 6. 2007 INFORMACE PRO VEŘEJNOST VĚSTNÍK 21. 6. 2007 INFORMACE PRO VEŘEJNOST O B S A H 59 Používání příležitostného poštovního razítka - Praha 1/PM 60 Používání příležitostného poštovního razítka - Horšovský Týn 61 Používání příležitostného

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 7 Ročník 2008 Praha 17. července 2008 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 39 Výzva k podávání žádostí o udělení poštovní licence 40 Vyslovení

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 6 Ročník 2006 Praha 12. května 2006 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 26 Rozhodnutí o změně základních kvalitativních požadavků 27 Rozhodnutí

Více

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 3 Praha dne 6. března 2003 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 18 Udělení souhlasu k provozování poštovních služeb 19 Vydání příležitostné poštovní známky Velikonoce

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 9 Praha 1. září 2005 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 27 Odvolání souhlasu s poštovními podmínkami SDĚLENÍ MINISTERSTVA INFORMATIKY ČR 28

Více

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 5 Praha dne 11. května 2001 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 41 Vydání příležitostné poštovní známky Dětem 42 Vydání příležitostných poštovních známek Osobnosti

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 10 Ročník 2007 Praha 27. září 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 44 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 45 Změna poštovních

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 12 Ročník 2009 Praha 23. prosince 2009 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 40 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek Příloha Opatření

Více

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 6 Praha dne 26. srpna 2004 SDĚLENÍ MINISTERSTVA 20 Výzva k podávání žádostí o udělení poštovní licence 21 Udělení souhlasu k provozování poštovních služeb

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 2 Ročník 2008 OBSAH: SDĚLENÍ MINISTERSTVA PRŮMYSLU A OBCHODU ČR 10 Vydání příležitostné poštovní známky Mezinárodní rok planety Země 11 Vydání příležitostné

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 3 Ročník 2007 OBSAH: SDĚLENÍ MINISTERSTVA INFORMATIKY ČR 5 Vydání dvou příležitostných poštovních známek Asijské umění 6 Vydání příležitostné poštovní

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 11 Ročník 2008 Praha 6. listopadu 2008 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 60 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 61 Změna poštovních

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 4 OBSAH: SDĚLENÍ MINISTERSTVA INFORMATIKY ČR 13 Vydání příležitostné poštovní známky 200. výročí bitvy u Slavkova 14 Vydání příležitostného poštovního

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 4 Praha 16. března 2006 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 16 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 17 Změna poštovních podmínek

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 1 Praha 19. ledna 2006 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 1 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 2 Změna poštovních podmínek SDĚLENÍ

Více

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad Částka 14 Ročník 2018 OBSAH: Sdělení Ministerstva průmyslu a obchodu ČR 50. Vydání příležitostné poštovní známky HRADNÍ STRÁŽ Příloha 53. Obsahový rejstřík Poštovního

Více

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 3 Praha dne 15. března 2001 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 24 Vydání příležitostného poštovního aršíku Tisíc let architektury na území ČR 25 Vydání příležitostné

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 12 Ročník 2006 Praha 14. prosince 2006 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 61 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 62 Rozhodnutí

Více

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 9 Praha dne 30. srpna 2001 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 81 Vydání příležitostných poštovních známek Ochrana přírody - zvířata v ZOO 82 Rozhodnutí Ministerstva

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 10 Ročník 2010 Praha 29. října 2010 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 50 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek Příloha Opatření

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 4 Ročník 2011 Praha 14. dubna 2011 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 22 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 23 Vyslovení souhlasu

Více

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 1 Praha dne 3. února 2005 SDĚLENÍ MINISTERSTVA 1 Vydání výplatní poštovní známky Krása květů - Lilie 2 Vydání výplatní poštovní známky s kupony pro přítisky

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 3 Ročník 2009 Praha 19. března 2009 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 5 Rozhodnutí o změně základních kvalitativních požadavků 6 Vyslovení

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 6 Ročník 2012 Praha 7. června 2012 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 24 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek Příloha Opatření

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 6 Ročník 2008 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 32 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 33 Změna poštovních podmínek SDĚLENÍ

Více

VĚSTNÍK INFORMACE PRO VEŘEJNOST O B S A H

VĚSTNÍK INFORMACE PRO VEŘEJNOST O B S A H VĚSTNÍK 28. 4. 2005 INFORMACE PRO VEŘEJNOST O B S A H 43 Změna Poštovního obvodu 44 Oprava seznamu pošt s akty SPU 45 Vydání příležitostných podacích R-nálepek - Brno 2005 46 Vydání příležitostných podacích

Více

ČESKÁ K REPUBLIKA 2007

ČESKÁ K REPUBLIKA 2007 Osobnosti č. 499 500 Den vydání: 10. ledna Hodnoty: 7,50 Kč; 19,- Kč Autor: Josef Saska Rytec: Václav Fajt Velikost známkových obrazů: 30 x 23 mm Druh tisku: rotační ocelotisk kombinovaný se čtyřbarevným

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 9 Ročník 2011 Praha 30. září 2011 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 56 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 57 Ověření dodržování

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 4 Ročník 2009 Praha 17. dubna 2009 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 8 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek Příloha Opatření

Více

Strana 77 Vûstník právních pfiedpisû PlzeÀského kraje âástka 1/2001. Částka 2 Rozesláno dne 25. května 2016 O B S A H

Strana 77 Vûstník právních pfiedpisû PlzeÀského kraje âástka 1/2001. Částka 2 Rozesláno dne 25. května 2016 O B S A H Strana 77 Vûstník právních pfiedpisû PlzeÀského kraje âástka 1/2001 Ročník 2016 VĚSTNÍK p r á v n í c h p ř e d p i s ů K a r l o v a r s k é h o k r a j e Částka 2 Rozesláno dne 25. května 2016 O B S

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 9 Ročník 2010 Praha 1. října 2010 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 44 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 45 Ověření dodržování

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2018 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 147 Rozeslána dne 20. prosince 2018 Cena Kč 70, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2018 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 147 Rozeslána dne 20. prosince 2018 Cena Kč 70, O B S A H : Ročník 2018 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 147 Rozeslána dne 20. prosince 2018 Cena Kč 70, O B S A H : 294. Vyhláška, kterou se mění vyhláška Ministerstva dopravy a spojů č. 315/2000 Sb., o technickém

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 10 Ročník 2006 Praha 5. října 2006 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 48 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 49 Změna poštovních

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 4 Ročník 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 11 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 12 Změna poštovních podmínek SDĚLENÍ

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2017 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 157 Rozeslána dne 15. prosince 2017 Cena Kč 65, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2017 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 157 Rozeslána dne 15. prosince 2017 Cena Kč 65, O B S A H : Ročník 2017 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 157 Rozeslána dne 15. prosince 2017 Cena Kč 65, O B S A H : 437. Vyhláška o kritériích pro určení provozovatele základní služby 438. Sdělení Ministerstva

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 1 Ročník 2011 Praha 20. ledna 2011 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 1 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 2 Vyslovení souhlasu

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2018 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 156 Rozeslána dne 20. prosince 2018 Cena Kč 33, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2018 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 156 Rozeslána dne 20. prosince 2018 Cena Kč 33, O B S A H : Ročník 2018 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 156 Rozeslána dne 20. prosince 2018 Cena Kč 33, O B S A H : 316. Zákon, kterým se mění zákon č. 236/1995 Sb., o platu a dalších náležitostech spojených

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 10 Ročník 2012 Praha 1. listopadu 2012 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 44 Informace o ukončení vydávání Poštovního věstníku v roce 2013

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 9 Ročník 2008 Praha 11. září 2008 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 45 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 46 Změna poštovních

Více

Souhrnný přehled změn Poštovních podmínek České pošty, s.p., s účinností od

Souhrnný přehled změn Poštovních podmínek České pošty, s.p., s účinností od I. ZMĚNY POŠTOVNÍCH PODMÍNEK ČESKÉ POŠTY, S.P. - CENÍK Od 1. 8. 2013 dochází k následujícím změnám: 1. Změna cen základních poštovních vnitrostátních služeb Obyčejné psaní, Doporučené psaní a Cenné psaní

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 5 Ročník 2009 Praha 15. května 2009 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 13 Rozhodnutí o změně základních kvalitativních požadavků Příloha Opatření

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2017 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 143 Rozeslána dne 4. prosince 2017 Cena Kč 48, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2017 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 143 Rozeslána dne 4. prosince 2017 Cena Kč 48, O B S A H : Ročník 2017 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 143 Rozeslána dne 4. prosince 2017 Cena Kč 48, O B S A H : 403. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 298/2014 Sb., o stanovení seznamu katastrálních území

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2013 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 55 Rozeslána dne 18. prosince 2013 Cena Kč 82, O B S A H : 100. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Dodatku č. 2 k Ujednání mezi

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2019 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 3 Rozeslána dne 17. ledna 2019 Cena Kč 33, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2019 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 3 Rozeslána dne 17. ledna 2019 Cena Kč 33, O B S A H : Ročník 2019 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 3 Rozeslána dne 17. ledna 2019 Cena Kč 33, O B S A H : 6. Zákon, kterým se mění zákon č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2015 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 16 Rozeslána dne 13. února 2015 Cena Kč 27, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2015 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 16 Rozeslána dne 13. února 2015 Cena Kč 27, O B S A H : Ročník 2015 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 16 Rozeslána dne 13. února 2015 Cena Kč 27, O B S A H : 31. Sdělení Ministerstva práce a sociálních věcí o vyhlášení výše platové základny pro určení platu

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2019 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 22 Rozeslána dne 21. února 2019 Cena Kč 33, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2019 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 22 Rozeslána dne 21. února 2019 Cena Kč 33, O B S A H : Ročník 2019 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 22 Rozeslána dne 21. února 2019 Cena Kč 33, O B S A H : 54. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 62/2001 Sb., o hospodaření organizačních složek státu a

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2019 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 29 Rozeslána dne 14. března 2019 Cena Kč 93, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2019 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 29 Rozeslána dne 14. března 2019 Cena Kč 93, O B S A H : Ročník 2019 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 29 Rozeslána dne 14. března 2019 Cena Kč 93, O B S A H : 70. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 71/2005 Sb., o základním uměleckém vzdělávání, ve znění

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2018 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 14 Rozeslána dne 9. dubna 2018 Cena Kč 101, O B S A H : 20. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí, kterým se vyhlašuje Evropsko-středomořská

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2018 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 22 Rozeslána dne 28. června 2018 Cena Kč 54, O B S A H : 32. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o přijetí změn Přílohy A Všeobecná ustanovení

Více

PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE

PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE PLÁN ROZVOJE VODOVODŮ A KANALIZACÍ PLZEŇSKÉHO KRAJE Název přílohy : A.2 - a jejich administrativních částech Zadavatel : Plzeňský kraj Se sídlem : Škroupova 18, 306 13 Plzeň a Česká republika - Se sídlem

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2016 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 42 Rozeslána dne 30. prosince 2016 Cena Kč 66, O B S A H : 67. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí, kterým se nahrazuje sdělení Ministerstva

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2017 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Rozeslána dne 11. prosince 2017 Cena Kč 113, O B S A H : 72. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Úmluvy Rady Evropy o prevenci terorismu

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 8 Ročník 2012 Praha 9. srpna 2012 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 33 Rozhodnutí o změně základních kvalitativních požadavků 34 Vyslovení

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2016 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 176 Rozeslána dne 23. prosince 2016 Cena Kč 75, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2016 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 176 Rozeslána dne 23. prosince 2016 Cena Kč 75, O B S A H : Ročník 2016 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 176 Rozeslána dne 23. prosince 2016 Cena Kč 75, O B S A H : 431. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 71/2011 Sb., o formě, struktuře a způsobu vedení a

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2018 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 36 Rozeslána dne 28. prosince 2018 Cena Kč 70, O B S A H : 54. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Úmluvy č. 154 o podpoře kolektivního

Více

VĚSTNÍK. INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka

VĚSTNÍK. INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka Česká pošta VĚSTNÍK INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka 1 2. 1. 2013 O B S A H 1 Poštovní podmínky České pošty, s.p. Základní poštovní služby 2 Změny poštovních a obchodních podmínek Ostatní služby 3 Používání

Více

VĚSTNÍK. Česká pošta. INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka O B S A H

VĚSTNÍK. Česká pošta. INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka O B S A H Česká pošta VĚSTNÍK INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka 2 18. 1. 2013 O B S A H 9 Poštovní podmínky České pošty, s.p. - Základní poštovní služby 10 Změny Poštovních a obchodních podmínek Ostatní služby 11 Zřízení

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 7 Ročník 2010 OBSAH: SDĚLENÍ MINISTERSTVA PRŮMYSLU A OBCHODU ČR 30 Vydání příležitostné poštovní známky Mistrovství světa v ledním hokeji Německo 2010

Více

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad Částka 12 Ročník 2016 OBSAH: Sdělení Ministerstva průmyslu a obchodu 38. Vydání příležitostné poštovní známky UNESCO 70 let 39. Vydání příležitostných poštovních

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2019 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 30 Rozeslána dne 14. března 2019 Cena Kč 54, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2019 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 30 Rozeslána dne 14. března 2019 Cena Kč 54, O B S A H : Ročník 2019 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Rozeslána dne 14. března 2019 Cena Kč 54, O B S A H : 72. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 343/2014 Sb., o registraci vozidel, ve znění pozdějších předpisů

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2014 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 6 Rozeslána dne 17. března 2014 Cena Kč 50, O B S A H : 11. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Dodatku č. 3 k Ujednání mezi

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2017 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 6 Rozeslána dne 10. února 2017 Cena Kč 82, O B S A H : 10. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Dohody mezi vládou České republiky

Více

JAN KONŮPEK (* ) Inventář osobního fondu

JAN KONŮPEK (* ) Inventář osobního fondu ARCHIV NÁRODNÍ GALERIE V PRAZE JAN KONŮPEK (* 1883-1950) Inventář osobního fondu Časové rozmezí fondu: 1917-1944 (1964) Značka fondu: 13 Číslo evidenčního listu NAD: 42 Evidenční číslo inventáře: 133 Zpracovala:

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2019 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 12 Rozeslána dne 7. února 2019 Cena Kč 67, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2019 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 12 Rozeslána dne 7. února 2019 Cena Kč 67, O B S A H : Ročník 2019 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Rozeslána dne 7. února 2019 Cena Kč 67, O B S A H : 28. Vyhláška o stanovení seznamu odborných úkonů a výše úhrady výdajů za odborné úkony prováděné Státním ústavem

Více

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí

KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava. Rozhodnutí KRAJSKÝ ÚŘAD MORAVSKOSLEZSKÝ KRAJ Odbor dopravy a silničního hospodářství 28. října 117, 702 18 Ostrava *KUMSX01A6KLF* Čj: MSK 157474/2013 Sp. zn.: DSH/35786/2013/Sur 280.8 S5 Vyřizuje: Ing. Oldřich Surý

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2018 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 59 Rozeslána dne 21. června 2018 Cena Kč 67, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2018 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 59 Rozeslána dne 21. června 2018 Cena Kč 67, O B S A H : Ročník 2018 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 59 Rozeslána dne 21. června 2018 Cena Kč 67, O B S A H : 119. Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 390/2017 Sb., o použití peněžních prostředků

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2014 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 8 Rozeslána dne 31. března 2014 Cena Kč 50, O B S A H : 24. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí, kterým se vyhlašuje Rozhodnutí správní

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2013 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 41 Rozeslána dne 10. dubna 2013 Cena Kč 65, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2013 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 41 Rozeslána dne 10. dubna 2013 Cena Kč 65, O B S A H : Ročník 2013 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 41 Rozeslána dne 10. dubna 2013 Cena Kč 65, O B S A H : 87. Vyhláška, kterou se mění vyhláška Ministerstva obrany č. 267/1999 Sb., kterou se stanoví výše

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2018 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 12 Rozeslána dne 23. března 2018 Cena Kč 54, O B S A H : 16. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí, kterým se vyhlašuje Rozhodnutí správní

Více

ČESKÁ REPUBLIKA O B S A H :

ČESKÁ REPUBLIKA O B S A H : Ročník 2018 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 50 Rozeslána dne 5. června 2018 Cena Kč 67, O B S A H : 97. Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 243/2013 Sb., o investování investičních fondů

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2019 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 11 Rozeslána dne 1. února 2019 Cena Kč 33, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2019 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 11 Rozeslána dne 1. února 2019 Cena Kč 33, O B S A H : Ročník 2019 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 11 Rozeslána dne 1. února 2019 Cena Kč 33, O B S A H : 25. Rozhodnutí prezidenta republiky o vyhlášení doplňovacích voleb do Senátu Parlamentu České republiky

Více

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad Částka 3 Ročník 2018 OBSAH: Sdělení Českého telekomunikačního úřadu 6. Sdělení o vydání rozhodnutí čj. ČTÚ-30 773/2017-606/X.vyř. ze dne 11. 10. 2017 a čj. ČTÚ-

Více

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad

POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad POŠTOVNÍ VĚSTNÍK Český telekomunikační úřad Částka 7 Ročník 2016 OBSAH: Sdělení Ministerstva průmyslu a obchodu ČR 18. Vydání výplatní písmenové známky A s kupony pro přítisky Vazba květin 19. Vydání příležitostné

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2017 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 170 Rozeslána dne 28. prosince 2017 Cena Kč 48, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2017 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 170 Rozeslána dne 28. prosince 2017 Cena Kč 48, O B S A H : Ročník 2017 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 170 Rozeslána dne 28. prosince 2017 Cena Kč 48, O B S A H : 471. Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 172/2016 Sb., o stanovení finančních limitů

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2019 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 2 Rozeslána dne 24. ledna 2019 Cena Kč 117, O B S A H : 2. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Smlouvy mezi Českou republikou

Více

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV

SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV Ročník 2017 SBÍRKA MEZINÁRODNÍCH SMLUV ČESKÁ REPUBLIKA Částka 30 Rozeslána dne 21. září 2017 Cena Kč 97, O B S A H : 54. Sdělení Ministerstva zahraničních věcí o sjednání Protokolu mezi Ministerstvem školství,

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 163 Rozeslána dne 13. prosince 2012 Cena Kč 53, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2012 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 163 Rozeslána dne 13. prosince 2012 Cena Kč 53, O B S A H : Ročník 2012 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 163 Rozeslána dne 13. prosince 2012 Cena Kč 53, O B S A H : 442. Vyhláška, kterou se stanoví nákladové indexy věkových skupin pojištěnců veřejného zdravotního

Více