Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů"

Transkript

1 Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 6 Praha dne 7. června Vydání příležitostné poštovní známky Gratulační známka 55 Vydání příležitostných poštovních známek Chovatelství - psi 56 Vydání příležitostné dopisnice s natištěnou poštovní známkou 650. výročí založení obce Velké Losiny 57 Vydání příležitostné dopisnice s natištěnou poštovní známkou 500. výročí založení Nového Města nad Metují 58 Vydání příležitostné dopisnice s natištěnou poštovní známkou Euregia Egrensis - Karlovy Vary Rozhodnutí Ministerstva dopravy a spojů o udělení souhlasu k provozování poštovních služeb Janu Hándlovi 60 Oprava sdělení č. 43/2001 II. SDĚLENÍ ČESKÉ POŠTY, státního podniku 61 Změna části Ceník Poštovních podmínek České pošty, státního podniku 62 Změny Poštovních podmínek České pošty, státního podniku 63 Opětovné otevření pošty Čikov 64 Změny poštovních obvodů I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 54 VYDÁNÍ PŘÍLEŽITOSTNÉ POŠTOVNÍ ZNÁMKY GRATULAČNÍ ZNÁMKA Ministerstvo dopravy a spojů ČR vydá dne 20. června 2001 příležitostnou poštovní Gratulační známku nominální hodnoty 5,40 Kč, která je svým námětem určena na blahopřání k narozeninám, svátkům a jiným milým příležitostem. V obrazu známky je kompozice hudebních motivů stylizovaných do dvojice koček s červenými růžemi a textem Gratuluji. Autorem výtvarných návrhů emise je ak. malíř a grafik Karel Franta, autorem rytin je grafik a rytec Bedřich Housa. Známku o rozměrech 23 x 30 mm na výšku vytiskla Poštovní tiskárna cenin Praha, a.s., rotačním ocelotiskem v barvě černé kombinovaným hlubotiskem v barvě červené, žluté, růžovočervené a modré v tiskových listech po 50 kusech. Známka má katalogové číslo 295 a platí od 20. června 2001 do odvolání.

2 30 POŠTOVNÍ VĚSTNÍK č. 6/ VYDÁNÍ PŘÍLEŽITOSTNÝCH POŠTOVNÍCH ZNÁMEK CHOVATELSTVÍ - PSI Ministerstvo dopravy a spojů ČR vydá dne 20. června 2001 sérii čtyř příležitostných poštovních známek Chovatelství - psi. Všechny známky, zobrazující čtyři oblíbená plemena psů, doplněná příslušným názvem, jsou v nominální hodnotě 5,40 Kč. Německý ovčák jistě patří mezi nejkrásnější a nejinteligentnější psy. Svou postavou a vzhledem se velmi podobá vlkovi. Je to moudrý, odvážný a ostražitý pes, který se hodí nejen pro výcvik ke každé službě, ale i do rodiny. Zlatý retrívr s krásnou delší zlatožlutou srstí byl vyšlechtěn k přinášení ulovené zvěře. Původem je to tedy lovecké plemeno, ale dnes jej daleko častěji spatříme v úloze inteligentního a trpělivého rodinného psa. West highland white teriér je roztomilý a zábavný společník i ostražitý a statečný hlídač. Jeho hrubá bílá srst má sklon k línání, a proto vyžaduje pravidelné ošetřování, ale zároveň odpuzuje prach a špínu, takže pes vypadá stále čistě. Beagle je malý, houževnatý honicí pes. V Anglii, kde byl vyšlechtěn, se používal k honům se smečkou. Pro svou dobrou povahu a šťastný vzhled se v současné době stále více stává domácím společníkem člověka. Bývá ale někdy tvrdohlavý a potřebuje pevnou ruku. Autorem výtvarných návrhů emise je ak. malíř a grafik Ladislav Kuklík, autorem typografické úpravy je grafik Václav Kučera, autorem rytin je grafik a rytec Miloš Ondráček. Známky o rozměrech 30 x 23 mm na šířku vytiskla Poštovní tiskárna cenin Praha, a.s., rotačním ocelotiskem v barvě černé kombinovaným hlubotiskem v barvě tmavohnědé, červenohnědé, oranžové a okrové v tiskových listech po 50 kusech, a to soutiskem vždy dvou známek v šachovnicovém uspořádání (německý ovčák s retrívrem a west highland teriér s beaglem). Známky mají katalogová čísla 296 (německý ovčák), 297 (zlatý retrívr), 298 (west highland white teriér) a 299 (beagle) a platí od 20. června 2001 do odvolání. 56 VYDÁNÍ PŘÍLEŽITOSTNÉ DOPISNICE S NATIŠTĚNOU POŠTOVNÍ ZNÁMKOU 650. VÝROČÍ ZALOŽENÍ OBCE VELKÉ LOSINY Ministerstvo dopravy a spojů ČR vydá 20. června 2001 k 650. výročí založení obce Velké Losiny příležitostnou dopisnici s natištěnou poštovní známkou nominální hodnoty 5,40 Kč. Na známce je letecký pohled na zámek ve Velkých Losinách, považovaný za klenot moravské renesance, znak obce a text VELKÉ LOSINY

3 POŠTOVNÍ VĚSTNÍK č. 6/ V obrazové části dopisnice je nejstarší nepřetržitě pracující papírna ve střední Evropě, dnes technická památka, která byla založena kolem roku 1596 Janem mladším ze Žerotína, držitelem panství a zámku. Papír, který se zde vyrábí starým ručním způsobem, se používá pro tisk bibliofilií, mezinárodních smluv, významnou státní i osobní korespondenci apod. Vedle významné papírenské a lázeňské tradice Velké Losiny též smutně prosluly čarodějnickými procesy. Obrazová část dopisnice je doplněna textem 650 LET - VELKÉ LOSINY. Autorem výtvarného návrhu dopisnice je ak. malíř a grafik Jiří Rathouský. Dopisnici vytiskla Poštovní tiskárna cenin Praha, a.s., vícebarevným ofsetem. Pod logem České pošty je umístěn hologram, který slouží jako ochranný prvek. Prodejní cena příležitostné poštovní dopisnice je 6,10 Kč. Známka platí od 20. června 2001 do odvolání. 57 VYDÁNÍ PŘÍLEŽITOSTNÉ DOPISNICE S NATIŠTĚNOU POŠTOVNÍ ZNÁMKOU 500. VÝROČÍ ZALOŽENÍ NOVÉHO MĚSTA NAD METUJÍ Ministerstvo dopravy a spojů ČR vydá 20. června 2001 k 500. výročí založení Nového Města nad Metují příležitostnou dopisnici s natištěnou poštovní známkou nominální hodnoty 5,40 Kč. Nové Město nad Metují, ležící v Náchodské pahorkatině, je městskou památkovou rezervací, jejímuž historickému jádru dominují dvě věže - zámku a kostela Nejsvětější Trojice. Zámek stojí prakticky v rohu náměstí, jehož atmosféru pomáhají vytvářet i renesanční měšťanské domy s podloubími a radnice. Obraz známky tvoří znak města a texty NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ let V obrazové části dopisnice je celkový pohled na město od východní strany - reprodukce akvarelu Jana Tomka z Rydlovy kroniky (1850), doplněná texty NOVÉ MĚSTO NAD METUJÍ a ZALOŽENO ROKU 1501 JANEM ČERNČICKÝM Z KÁCOVA. Autorem výtvarného návrhu dopisnice je ak. malíř a grafik Vladimír Suchánek. Dopisnici vytiskla Poštovní tiskárna cenin Praha, a.s., vícebarevným ofsetem. Pod logem České pošty je umístěn hologram, který slouží jako ochranný prvek. Prodejní cena příležitostné poštovní dopisnice je 6,10 Kč. Známka platí od 20. června 2001 do odvolání.

4 32 POŠTOVNÍ VĚSTNÍK č. 6/ VYDÁNÍ PŘÍLEŽITOSTNÉ DOPISNICE S NATIŠTĚNOU POŠTOVNÍ ZNÁMKOU EUREGIA EGRENSIS - KARLOVY VARY 2001 Ministerstvo dopravy a spojů ČR vydá 20. června 2001 příležitostnou dopisnici s natištěnou poštovní známkou k národní filatelistické výstavě s účastí německých vystavovatelů Euregia Egrensis - Karlovy Vary 2001, která se bude konat v lázeňském hotelu Thermal ve dnech Natištěná známka 5,40 Kč s kompozicí známek, lupy, pinzety a hlavičky Filatelie je barevnou modifikací natištěných známek 3 Kč a 4 Kč příležitostných dopisnic ke 100. výročí filatelistického tisku (viz sdělení 25 Poštovního věstníku č. 3/1996) a k Národní filatelistické výstavě Benešov 1997 (viz sdělení 137 Poštovního věstníku č. 11/1997). V obrazové části dopisnice je reprodukce Karlovarské Madony - ochranitelky vřídla (tempera na plechu autora Franze Matsche), nacházející se v minulosti v lesní kapli a v současné době v Muzeu města Karlovy Vary. Obrazová část je doplněna textem FILATELISTICKÁ VÝSTAVA EUREGIA EGRENSIS KARLOVY VARY Autorem výtvarného návrhu dopisnice je ak. malíř a grafik Jaroslav Fišer. Dopisnici vytiskla Poštovní tiskárna cenin Praha, a.s., vícebarevným ofsetem. Pod logem České pošty je umístěn hologram, který slouží jako ochranný prvek. Prodejní cena příležitostné poštovní dopisnice je 6,10 Kč. Známka platí od 20. června 2001 do odvolání. 59 ROZHODNUTÍ MINISTERSTVA DOPRAVY A SPOJŮ O UDĚLENÍ SOUHLASU K PROVOZOVÁNÍ POŠTOVNÍCH SLUŽEB JANU HÁNDLOVI ROZHODNUTÍ V Praze dne 30. dubna 2001 Čj.: 216/ Ministerstvo dopravy a spojů jako příslušný správní orgán podle 5 odst. 1 zákona č. 71/1967 Sb., o správním řízení (správní řád) a 17 odst. 1 zákona č. 29/2000 Sb., o poštovních službách (dále jen zákon ), rozhodlo o žádosti účastníka řízení pana Jana Hándla, bytem v Olomouci, Javoříčská 1, ze dne o udělení souhlasu k provozování poštovních služeb takto: Souhlas k provozování poštovních služeb se na základě ustanovení 17 odst. 2 zákona uděluje. Odůvodnění: Podle 17 odst. 2 zákona Ministerstvo dopravy a spojů udělí souhlas k provozování poštovních služeb, prokáže-li žadatel, že má poštovní podmínky zpracované podle uvedeného zákona. Správní orgán proto zkoumal, zda poštovní podmínky, které žadatel ke své žádosti přiložil, obsahují všechny náležitosti, které podle 6 zákona musejí obsahovat. Dále zkoumal, zda jsou tyto poštovní podmínky způsobilé stát se obsahem budoucí poštovní smlouvy, jak to vyplývá z 4 odst. 1 zákona, a zda tyto poštovní podmínky nejsou v rozporu s kogentními ustanoveními zákona.

5 POŠTOVNÍ VĚSTNÍK č. 6/ Správní orgán zjistil, že předložené poštovní podmínky nemají v tomto směru nedostatky. Vzhledem k tomu rozhodl tak, jak je výše uvedeno. Poučení: Proti tomuto rozhodnutí lze podat rozklad u Ministerstva dopravy a spojů, a to ve lhůtě 15 dnů od jeho doručení. Ing. Jiří Řehola v.r. z pov. ředitel odboru poštovních služeb Ministerstva dopravy a spojů 60 OPRAVA SDĚLENÍ Č. 43/2001 Prodejní cena obálky s natištěnou poštovní známkou uvedená ve sdělení č. 43 Poštovního věstníku č. 5/2001 v poslední větě částkou 12,30 Kč byla změněna na 12,60 Kč. II. SDĚLENÍ ČESKÉ POŠTY, státního podniku 61 ZMĚNA ČÁSTI CENÍK POŠTOVNÍCH PODMÍNEK ČESKÉ POŠTY, STÁTNÍHO PODNIKU Generální ředitel České pošty, státního podniku, stanovil svým rozhodnutím č. 22/2001 ze dne 9. dubna 2001 s účinností od 1. července 2001 nové ceny za vybrané vnitrostátní služby a ceny za mezinárodní služby pro nové hmotnostní kategorie standardního balíku prioritního, ekonomického a zásilek EMS. 1. Obchodní tiskoviny a PoNoS A. Ceny za vnitrostátní služby Hmotnost Ceny Hmotnost Ceny Hmotnost Ceny do (v g) pásmo I pásmo II do v (g) pásmo I pásmo II do (v g) pásmo I pásmo II 20 3,80 4, ,30 9, ,20 13, ,80 5, ,50 9, ,30 13, ,80 5, ,60 10, ,40 13, ,80 6, ,70 10, ,50 13, ,90 6, ,80 10, ,70 13, ,00 6, ,90 10, ,80 14, ,10 7, ,00 10, ,90 14, ,20 7, ,10 11, ,00 14, ,40 7, ,20 11, ,10 14, ,50 8, ,30 11, ,20 14, ,60 8, ,40 11, ,30 15, ,70 8, ,60 11, ,40 15, ,80 8, ,70 12, ,50 15, ,90 8, ,80 12, ,60 15, ,00 9, ,90 12, ,80 15, ,10 9, ,00 12, ,20 9, ,10 12,00

6 34 POŠTOVNÍ VĚSTNÍK č. 6/ Zásilky EMS Hmotnost do 1 kg 3 kg 5 kg 10 kg 15 kg Cena v Kč 104,- 119,- 133,- 159,- 190,- 3. Obchodní balík Hmotnost v kg do I.pásmo v Kč II.pásmo v Kč III. pásmo v Kč 2 52,- 58,- 80,- 3 54,- 60,- 82,- 4 57,- 63,- 85,- 5 60,- 66,- 88,- 6 63,- 69,- 91,- 7 66,- 72,- 94,- 8 70,- 76,- 98,- 9 75,- 81,- 103, ,- 86,- 108, ,- 92,- 114, ,- 98,- 120, ,- 104,- 126, ,- 112,- 134, ,- 120,- 142, ,- 130,- 152, ,- 141,- 163, ,- 152,- 174, ,- 163,- 185, ,- 175,- 197,- 4. Profi balík 4.1 Základní ceny Hmotnost Pásmo A Pásmo B Hmotnost Pásmo A Pásmo B (v kg) (v Kč) (v Kč) (v kg) (v Kč) (v Kč) ,- 87,- 2 40,- 52, ,- 93,- 3 42,- 54, ,- 100,- 4 45,- 57, ,- 107,- 5 48,- 60, ,- 116,- 6 52,- 64, ,- 125,- 7 55,- 67, ,- 135,- 8 59,- 71, ,- 146,- 9 64,- 76, ,- 156, ,- 81, ,- 167,- 4.2 Převzetí Profi balíku u odesilatele (v jednom místě) (cena za jeden kus) a) podání do 5 ks. 20,00 Kč b) podání nad 5 ks. bezplatně

7 POŠTOVNÍ VĚSTNÍK č. 6/ B. Ceny za poštovní zásilky do zahraničí 1. Standardní balík prioritní Cenová skupina hmot.v kg do Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Standardní balík ekonomický Cenová skupina hmot.v kg do Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč EMS Cenová skupina Hmotnost v kg do Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč

8 36 POŠTOVNÍ VĚSTNÍK č. 6/ ZMĚNY POŠTOVNÍCH PODMÍNEK ČESKÉ POŠTY, STÁTNÍHO PODNIKU Česká pošta, státní podnik, upozorňuje, že 1. s platností od 1. července 2001 zvyšuje limit maximální povolené hmotnosti standardních prioritních balíků, standardních ekonomických balíků, cenných prioritních balíků, cenných ekonomických balíků a zásilek EMS do zahraničí na 30 kg. Poštovní zásilky s hmotností od 20,001 kg do 30,000 kg bude možno adresovat jen do zemí, které to povolují, a podávat je jen na vybraných poštách. Seznam těchto zemí a seznam vybraných pošt jsou v případě standardních a prioritních balíků přílohou Zahraničních podmínek a v případě zásilek EMS přílohou Poštovních podmínek - zásilky EMS do zahraničí. 2. v souladu s článkem 25 Světové poštovní úmluvy a v souvislosti s požadavky Sdružení leteckých přepravců nesmějí být s účinností od 1. července 2001 obsahem poštovních zásilek hořlaviny, jejichž zasílání bylo doposud možné při splnění zvláštních podmínek, a tlakové láhve, nádoby se stlačeným plynem a plynové pistole. Tato změna se vztahuje na všechny druhy poštovních zásilek ve vnitrostátním styku i do zahraničí. 63 OPĚTOVNÉ OTEVŘENÍ POŠTY ČIKOV Dnem 12. dubna 2001 byla znovu otevřena dodávací pošta Čikov. Dočasné uzavření této pošty od 14. srpna 2000 bylo oznámeno sdělením 85 Poštovního věstníku č. 9/ ZMĚNY POŠTOVNÍCH OBVODŮ S účinností od 1. července 2001 budou v okrese Louny přeřazeny do obvodu pošty Louny 1 obce Bedřichovice, Hvížďalka a Nová Ves z obvodu pošty Hříškov, obce Donín, Hřivčice, Sulec a Toužetín z obvodu pošty Vrbno nad Lesy, obce Úherce a Žerotín z obvodu pošty Panenský Týnec, obce Černochov a Telce z obvodu pošty Peruc a obce Blšany u Loun a Vršovice z obvodu pošty Černčice. Vydává odbor poštovních služeb Ministerstva dopravy a spojů ČR, nábřeží Ludvíka Svobody 12, Praha 1, tel. 02/ (sekretariát odboru), fax 02/ Vychází 12x ročně. Cena jednotlivé částky je 7 Kč, roční předplatné 80 Kč. Tisk zajišťuje Česká pošta, státní podnik, OZ Střední Čechy. Objednávky předplatného přijímá Česká pošta, státní podnik, KN, Olšanská 9, Praha 3. Drobný prodej: Česká pošta, státní podnik, OZ Dodavatelské a obchodní služby, Filatelistická prodejna, Ortenovo nám. 16, Praha 7. ISSN

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 6 Praha dne 12. června 2003 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 58 Udělení souhlasu k provozování poštovních služeb 59 Vydání příležitostné poštovní známky Sport -

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 1 Praha 19. ledna 2006 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 1 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 2 Změna poštovních podmínek SDĚLENÍ

Více

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 2 Praha dne 21. února 2002 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 7 Vydání příležitostné poštovní známky Osobnosti české populární hudby a jejich dílo 8 Vydání příležitostné

Více

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 1 Praha dne 3. února 2005 SDĚLENÍ MINISTERSTVA 1 Vydání výplatní poštovní známky Krása květů - Lilie 2 Vydání výplatní poštovní známky s kupony pro přítisky

Více

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 6 Praha dne 26. srpna 2004 SDĚLENÍ MINISTERSTVA 20 Výzva k podávání žádostí o udělení poštovní licence 21 Udělení souhlasu k provozování poštovních služeb

Více

VĚSTNÍK 12. 5. 2006 INFORMACE PRO VEŘEJNOST

VĚSTNÍK 12. 5. 2006 INFORMACE PRO VEŘEJNOST VĚSTNÍK 12. 5. 2006 INFORMACE PRO VEŘEJNOST O B S A H 58 Vydání nových Poštovních podmínek služby Profi balík 59 Oprava hodin pro veřejnost 60 Oprava termínu zahájení činnosti nové pošty Brno 7 61 Změny

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 10 Ročník 2008 Praha 9. října 2008 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 53 Ověření dodržování pravidel pro přiřazování nákladů na jednotlivé

Více

Ministerstvo informatiky

Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 10 Praha dne 2. října 2003 SDĚLENÍ MINISTERSTVA 98 Udělení souhlasu k provozování poštovních služeb 99 Vydání příležitostné poštovní známky Portál baziliky

Více

POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad

POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad POŠTOVNÍ VÌSTNÍK Èeský telekomunikaèní úøad Èástka 3 Roèník 2013 Praha 14. bøezna 2013 OBSAH: Sdìlení Èeského telekomunikaèního úøadu 6. Rozhodnutí o udìlení poštovní licence Sdìlení Ministerstva prùmyslu

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 4 Ročník 2009 Praha 17. dubna 2009 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 8 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek Příloha Opatření

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 10 Ročník 2007 Praha 27. září 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 44 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 45 Změna poštovních

Více

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 6 Praha dne 13. června 2002 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 36 Vydání příležitostné poštovní známky Češi Evropě - Mistr Jan Hus 37 Vydání příležitostného poštovního

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 12 Ročník 2009 Praha 23. prosince 2009 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 40 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek Příloha Opatření

Více

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 12 Praha d 11. prosince 2003 SDĚLENÍ MINISTERSTVA 112 Udělení licence České poště, s.p. 113 Udělení souhlasu k provozování poštovních služeb 114 Udělení

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 12 Ročník 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 53 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 54 Změna poštovních podmínek SDĚLENÍ

Více

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 8 Praha dne 22. srpna 2002 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 48 Vydání výplatní poštovní známky Krása květů - Maceška 49 Vydání výplatní poštovní známky Znamení

Více

VĚSTNÍK. Česká pošta. INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka 3 18. 2. 2013 O B S A H

VĚSTNÍK. Česká pošta. INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka 3 18. 2. 2013 O B S A H Česká pošta VĚSTNÍK INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka 3 18. 2. 2013 O B S A H 36 Zřízení provozovny Depo Přerov 70 37 Zřízení provozovny Depo Plzeň 72 38 Zřízení provozovny Depo Domažlice 70 39 Zřízení výdejního

Více

CENÍK POŠTOVNÍCH CENIN A FILATELISTICKÉHO ZBOŽÍ

CENÍK POŠTOVNÍCH CENIN A FILATELISTICKÉHO ZBOŽÍ CENÍK POŠTOVNÍCH CENIN A FILATELISTICKÉHO ZBOŽÍ I. PRODEJNÍ CENY POŠTOVNÍCH CENIN PLATNÝCH PRO POUŽITÍ V RÁMCI POŠTOVNÍCH SLUŽEB V ČR Ceny jsou osvobozeny od DPH s výjimkou bodu 6. Ceny se zaokrouhlují

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 6 Ročník 2007 Praha 11. května 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 26 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 27 Změna poštovních

Více

Zpravodaj KR OVS Frýdek-Místek č. 4/2012 ze dne 16. dubna 2012

Zpravodaj KR OVS Frýdek-Místek č. 4/2012 ze dne 16. dubna 2012 Okresní volejbalový svaz Frýdek-Místek Komise rozhodčích Zpravodaj KR OVS Frýdek-Místek č. 4/2012 ze dne 16. dubna 2012 V historii československých a českých poštovních známek byly vydány známky z mnoha

Více

Československé a české poštovní známky s volejbalovou tématikou

Československé a české poštovní známky s volejbalovou tématikou Československé a české poštovní známky s volejbalovou tématikou V historii československých a českých poštovních známek byly vydány známky z mnoha sportovních odvětví dosahující počet cca 63 disciplín.

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 5 Ročník 2007 Praha 13. dubna 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 20 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 21 Změna poštovních

Více

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA SPOLEČNÉ ROZHODNUTÍ č. 103/2011-2

VEŘEJNÁ VYHLÁŠKA SPOLEČNÉ ROZHODNUTÍ č. 103/2011-2 Městský úřad Náchod Masarykovo náměstí 40, PSČ 547 61 Náchod odbor výstavby a územního plánování odloučené pracoviště Palachova 1303, Náchod, tel.: 491 405 111 Spis. zn.: 2599/2011/VÝST/Ne, 2600/2011/VÝST/Ne

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 3 Ročník 2007 OBSAH: SDĚLENÍ MINISTERSTVA INFORMATIKY ČR 5 Vydání dvou příležitostných poštovních známek Asijské umění 6 Vydání příležitostné poštovní

Více

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky

Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Poštovní věstník Ministerstvo informatiky Částka 3 Praha dne 6. března 2003 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 18 Udělení souhlasu k provozování poštovních služeb 19 Vydání příležitostné poštovní známky Velikonoce

Více

MĚSTO VIMPERK. Obecně závazná vyhláška

MĚSTO VIMPERK. Obecně závazná vyhláška MĚSTO VIMPERK Obecně závazná vyhláška č. 1/2010 o zabezpečení místních záležitostí veřejného pořádku, ochrany životního prostředí, čistoty a bezpečnosti na veřejných prostranstvích Zastupitelstvo města

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 11 Ročník 2012 Praha 29. listopadu 2012 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 51 Ověření dodržování pravidel pro přiřazování nákladů na jednotlivé

Více

o místních poplatcích

o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška obce Střítež č. 3/2015 o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Střítež se na svém zasedání dne 16.12.2015 usnesením 12/184 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 10 Ročník 2009 Praha 30. října 2009 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 31 Ověření dodržování pravidel pro přiřazování nákladů na jednotlivé

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 3 Ročník 2010 Praha 18. března 2010 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 9 Rozhodnutí o změně základních kvalitativních požadavků Příloha Opatření

Více

Úvod Bankovky Ostatní ceniny Tiskárny Techniky tisku Závěr Literatura Konec. Tisk cenin. Autor: Martin Čížek, Zdeněk Čumpelík Editor: Martin Nešpor

Úvod Bankovky Ostatní ceniny Tiskárny Techniky tisku Závěr Literatura Konec. Tisk cenin. Autor: Martin Čížek, Zdeněk Čumpelík Editor: Martin Nešpor Semestrální práce z předmětu Kartografická polygrafie a reprografie Tisk cenin Autor: Martin Čížek, Zdeněk Čumpelík Editor: Martin Nešpor Praha, duben 2012 Katedra mapování a kartografie Fakulta stavební

Více

Pes v zrcadle předpisů (II. vydání) Jiří Dousek st., Jiří Dousek ml.

Pes v zrcadle předpisů (II. vydání) Jiří Dousek st., Jiří Dousek ml. Pes v zrcadle předpisů (II. vydání) Jiří Dousek st., Jiří Dousek ml. Zkušený veterinář a právník, zabývající se dlouhodobě popisovanou problematikou, připravili již druhé, upravené a doplněné vydání úspěšné

Více

ČESKÁ K REPUBLIKA 2007

ČESKÁ K REPUBLIKA 2007 Osobnosti č. 499 500 Den vydání: 10. ledna Hodnoty: 7,50 Kč; 19,- Kč Autor: Josef Saska Rytec: Václav Fajt Velikost známkových obrazů: 30 x 23 mm Druh tisku: rotační ocelotisk kombinovaný se čtyřbarevným

Více

PŘEHLED ZNÁMEK ČR 2012 (s obrázky zveřejněnými Českou poštou s.p., bez textů a vyobrazení FDC)

PŘEHLED ZNÁMEK ČR 2012 (s obrázky zveřejněnými Českou poštou s.p., bez textů a vyobrazení FDC) PŘEHLED ZNÁMEK ČR 2012 (s obrázky zveřejněnými Českou poštou s.p., bez textů a vyobrazení FDC) TRADICE ČESKÉ ZNÁMKOVÉ TVORBY rotační ocelotisk v barvě černé oceli kombinovaný hlubotiskem v barvách fialové,

Více

ZÁPISNÍ ŘÁD KLUBU CHOVATELŮ ČESKÝCH FOUSKŮ - KCHČF.

ZÁPISNÍ ŘÁD KLUBU CHOVATELŮ ČESKÝCH FOUSKŮ - KCHČF. ZÁPISNÍ ŘÁD KLUBU CHOVATELŮ ČESKÝCH FOUSKŮ - KCHČF. I. Všeobecná ustanovení Tento zápisní řád upravuje chov našeho jediného národního plemene ohařů - českého fouska (standard uznán FCI pod č. 245). Podobně

Více

Obecně závazná vyhláška 17/2015. Obecně závazná vyhláška č. 17/2015 o místním poplatku ze psů

Obecně závazná vyhláška 17/2015. Obecně závazná vyhláška č. 17/2015 o místním poplatku ze psů Obecně závazná vyhláška 17/2015 Obecně závazná vyhláška č. 17/2015 o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo města se usneslo dne 16.12.2015 vydat v souladu s ustanoveními 10 písm. d) a 84 odst. 2 písm.

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 4 OBSAH: SDĚLENÍ MINISTERSTVA INFORMATIKY ČR 13 Vydání příležitostné poštovní známky 200. výročí bitvy u Slavkova 14 Vydání příležitostného poštovního

Více

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 11 Praha dne 8. listopadu 2001 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 103 Vydání příležitostných poštovních známek Umělecká díla na známkách 104 Vydání příležitostné

Více

VĚSTNÍK INFORMACE PRO VEŘEJNOST

VĚSTNÍK INFORMACE PRO VEŘEJNOST VĚSTNÍK 27. 7. 2006 INFORMACE PRO VEŘEJNOST O B S A H 77 Vydání Poštovních podmínek služby Poštovní poukázka Z/A 78 Změna Poštovních podmínek České pošty, s.p. - Zahraniční podmínky 79 Vydání cenné nálepky

Více

OBEC RAJNOCHOVICE Zastupitelstvo Obce Rajnochovice

OBEC RAJNOCHOVICE Zastupitelstvo Obce Rajnochovice Obecně závazná vyhláška obce Rajnochovice o místních poplatcích ze psů, za lázeňský nebo rekreační pobyt, z ubytovací kapacity a za užívání veřejného prostranství OBEC RAJNOCHOVICE Zastupitelstvo Obce

Více

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 301 00 Plzeň O Z N Á M E N Í

Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 301 00 Plzeň O Z N Á M E N Í 2848/PKT/2012-PKTM Č.j.: UZSVM/PKT/2732/2012-PKTM Úřad pro zastupování státu ve věcech majetkových Územní pracoviště Plzeň, Radobyčická 14, 301 00 Plzeň O Z N Á M E N Í o I. kole výběrového řízení čís.

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 4 Ročník 2012 Praha 13. dubna 2012 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 12 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek Příloha Opatření

Více

KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ

KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ 9. ROČNÍK ZEMSKÉ KORUNY KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ PŘÍSTUPNÁ VŠEM PLEMENŮM PSŮ FCI, NÁRODNÍM PLEMENŮM A NEUZNANÝM FCI, KROMĚ NO SPECIÁLNÍ VÝSTAVA TERIÉRŮ

Více

INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka 4 28. 3. 2013 56 VYDÁNÍ PŘÍLEŽITOSTNÉ CENNÉ NÁLEPKY APOST JIHLAVA 6

INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka 4 28. 3. 2013 56 VYDÁNÍ PŘÍLEŽITOSTNÉ CENNÉ NÁLEPKY APOST JIHLAVA 6 Česká pošta VĚSTNÍK INFORMACE PRO VEŘEJNOST Částka 4 28. 3. 2013 O B S A H 56 Vydání příležitostné cenné nálepky APOST Jihlava 6 57 Vydání příležitostné cenné nálepky APOST Jihlava 1 58 Používání příležitostného

Více

KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ

KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ KYNOLOGICKÁ JEDNOTA ČR KYNOLOGICKÁ ORGANIZACE LANŠKROUN KJ 8. ROČNÍK ZEMSKÉ KORUNY KRAJSKÁ VÝSTAVA PSŮ PŘÍSTUPNÁ VŠEM PLEMENŮM PSŮ FCI, NÁRODNÍM PLEMENŮM A NEUZNANÝM FCI, KROMĚ NO SPECIÁLNÍ VÝSTAVA TERIÉRŮ

Více

Město Hlinsko. Zastupitelstvo města. Obecně závazná vyhláška 3/2010. o místním poplatku ze psů

Město Hlinsko. Zastupitelstvo města. Obecně závazná vyhláška 3/2010. o místním poplatku ze psů Město Hlinsko Zastupitelstvo města Obecně závazná vyhláška 3/2010 o místním poplatku ze psů Zastupitelstvo města Hlinska se na svém zasedání dne 8. prosince 2010 usneslo vydat na základě ust. 14 odst.

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 3 Ročník 2008 Praha 14. března 2008 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 16 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 17 Změna poštovních

Více

OBEC STARÁ ČERVENÁ VODA

OBEC STARÁ ČERVENÁ VODA I OBEC STARÁ ČERVENÁ VODA Obecně závazná vyhláška č. 02/2011, O místních poplatcích Zastupitelstvo obce Stará Červená Voda se na svém zasedání dne 17. 03. 2011 usnesením Č. 04.12011-1./14. usneslo vydat

Více

Klubová výstava Bloodhound clubu CZ

Klubová výstava Bloodhound clubu CZ Klubová výstava Bloodhound clubu CZ 4.června 2016 - KONOPIŠTĚ v areálu hotelu Nová Myslivna Konopiště 22, Benešov u Prahy, 256 01 Rozhodčí: Staviarska Viera (SK) Přejímka psů: od 9.00 hodin Začátek posuzování:

Více

Obecně závazná vyhláška Městyse Knínice u Boskovic č. 2/2012

Obecně závazná vyhláška Městyse Knínice u Boskovic č. 2/2012 Obecně závazná vyhláška Městyse Knínice u Boskovic č. 2/2012 o místních poplatcích Zastupitelstvo městyse Knínice u Boskovic vydává dne 17.12.2012, usnesením č. 4.3. podle ustanovení 14 odst.2 zákona č.565/1990

Více

Obec LIBŇATOV Zastupitelstvo obce

Obec LIBŇATOV Zastupitelstvo obce Obec LIBŇATOV Zastupitelstvo obce Obecně závazná vyhláška obce o místních poplatcích č. 22/2003 Zastupitelstvo obce Libňatov vydalo dne 2.12.2003 na základě ustanovení 10, odst. 3, písm.a, a 84 odst.2

Více

VĚSTNÍK 30. 8. 2007 INFORMACE PRO VEŘEJNOST

VĚSTNÍK 30. 8. 2007 INFORMACE PRO VEŘEJNOST VĚSTNÍK 30. 8. 2007 INFORMACE PRO VEŘEJNOST O B S A H 92 Vydání cenné nálepky na Apost - Telč 93 Vydání cenné nálepky na Apost - Jihlava 1 94 Vydání příležitostných podacích R - nálepek - Jihlava 50 95

Více

flyball.cz oficiální stránky českého flyballu ŘÁD OCHRANY PSŮ PŘI FLYBALLOVÝCH TURNAJÍCH ŘÁD OCHRANY PSŮ PŘI FLYBALLOVÝCH TURNAJÍCH

flyball.cz oficiální stránky českého flyballu ŘÁD OCHRANY PSŮ PŘI FLYBALLOVÝCH TURNAJÍCH ŘÁD OCHRANY PSŮ PŘI FLYBALLOVÝCH TURNAJÍCH 1 flyball.cz oficiální stránky českého flyballu ŘÁD OCHRANY PSŮ PŘI FLYBALLOVÝCH TURNAJÍCH Soubory ke stažení: Řád ochrany psů při flyballových turnajích (ve formátu pdf) ŘÁD OCHRANY PSŮ PŘI FLYBALLOVÝCH

Více

Magistrát města Kladna R O Z H O D N U T Í

Magistrát města Kladna R O Z H O D N U T Í Odbor výstavby oddělení speciálních stavebních činností ADRESA PRACOVIŠTĚ: Odbor výstavby nám. Starosty Pavla 44 272 52 DORUČOVACÍ ADRESA: nám. Starosty Pavla 44 272 52 Obec BĚLOKY Běloky čp. 19 273 53

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 6 Ročník 2012 Praha 7. června 2012 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 24 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek Příloha Opatření

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 6 Ročník 2008 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 32 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 33 Změna poštovních podmínek SDĚLENÍ

Více

o místních poplatcích

o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška č. 3/2015 Zastupitelstvo města Nové Město nad Metují se na svém zasedání č. 111 dne 3. prosince 2015 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990 Sb., o místních poplatcích,

Více

KYNOLOGICKÉ VÝSTAVY rozdělení výstav, třídy psů, známky z hodnocení, zadávané tituly...

KYNOLOGICKÉ VÝSTAVY rozdělení výstav, třídy psů, známky z hodnocení, zadávané tituly... KYNOLOGICKÉ VÝSTAVY rozdělení výstav, třídy psů, známky z hodnocení, zadávané tituly... Rozdělení výstav Oblastní a krajské Speciální Klubové se zadáváním titulu Klubový vítěz Klubové bez zadávání titulu

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 6/2010 O MÍSTNÍM POPLATKU ZE PSŮ

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 6/2010 O MÍSTNÍM POPLATKU ZE PSŮ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Č. 6/2010 O MÍSTNÍM POPLATKU ZE PSŮ Účinnost od: 01.01.2011 Účinnost do: Určeno: Území Statutárního města Opavy Nahrazuje dokument: Zpracoval: Obecně závaznou

Více

U S N E S E N Í - D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A

U S N E S E N Í - D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A 0101EX6411 Číslo jednací: 164 EX 1700/11-99 U S N E S E N Í - D R A Ž E B N Í V Y H L Á Š K A Soudní exekutor Mgr. Jan Svoboda, Exekutorský úřad Olomouc se sídlem Dvořákova 222/32, 779 00 Olomouc, pověřený

Více

MORAVSKOSLEZSKÝ BULLDOG-MOPS KLUB KLUBOVOU VÝSTAVU

MORAVSKOSLEZSKÝ BULLDOG-MOPS KLUB KLUBOVOU VÝSTAVU MORAVSKOSLEZSKÝ BULLDOG-MOPS KLUB pořádá v sobotu 10. září 2016 v areálu hotelu Atlantis Brno Rozdrojovice KLUBOVOU VÝSTAVU (se zadávání titulu Klubový vítěz) dále zadáváním titulu nejlepší štěně, nejlepší

Více

Tarif Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje

Tarif Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje Tarif Integrovaného dopravního systému Jihomoravského kraje Platí od 1. 1. 2004 Tarif IDS JMK Platí od 1. 1. 2004 Obsah: I. Úvodní ustanovení... 3 II. Základní pojmy... 3 III. Tarifní pravidla... 4 IV.

Více

Tarif. Integrovaného dopravního systému Moravskoslezského kraje ODIS

Tarif. Integrovaného dopravního systému Moravskoslezského kraje ODIS Tarif Integrovaného dopravního systému Moravskoslezského kraje ODIS Platnost: od 1. ledna 2016 Obsah I. Úvodní ustanovení... 3 II. Základní pojmy... 4 III. Platnost a pravidla příslušných jízdenek ODIS...

Více

Zásady pro udílení a užívání regionální značky Tradice Bílých Karpat

Zásady pro udílení a užívání regionální značky Tradice Bílých Karpat Zásady pro udílení a užívání regionální značky Tradice Bílých Karpat ve znění platném od 1. 1. 2014 včetně přílohy č. 1: Kritéria pro udílení regionální značky Tradice Bílých Karpat Zásady pro udílení

Více

MĚSTO TŘEBOŇ. Obecně závazná vyhláška č. 7/2012, o místních poplatcích

MĚSTO TŘEBOŇ. Obecně závazná vyhláška č. 7/2012, o místních poplatcích MĚSTO TŘEBOŇ Obecně závazná vyhláška č. 7/2012, o místních poplatcích Zastupitelstvo města Třeboně se na svém zasedání dne 29.10.2012 usnesením č 161/2012-20 usneslo vydat podle ust. 14 odst. 2 zákona

Více

Martin Záliš Hlavno 11, 357 09 Habartov. Nůžky

Martin Záliš Hlavno 11, 357 09 Habartov. Nůžky ALCOSO je rodinný podnik, který má sídlo ve městě Solingen (D). Společnost Alcoso vyrábí nůžky a kapesní nože již od roku 1821. V roce 1999 získala ochrannou známku MARS včetně celého výrobního programu

Více

Obecně závazná vyhláška č. 03/2012, o místních poplatcích

Obecně závazná vyhláška č. 03/2012, o místních poplatcích Obecně závazná vyhláška č. 03/2012, o místních poplatcích ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zastupitelstvo obce Nýdek na

Více

SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY

SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY SMLUVNÍ PŘEPRAVNÍ PODMÍNKY vydané Dopravním podnikem Karlovy Vary, a.s. (dále jen DPKV) v souladu se zákonem č. 111/1994 Sb., o silniční dopravě, ve znění pozdějších předpisů a podle vyhlášky Ministerstva

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 9 Ročník 2011 Praha 30. září 2011 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 56 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 57 Ověření dodržování

Více

ZÁSADY POUŽÍVÁNÍ A OCHRANY STATUTÁRNÍHO ZNAKU UNIVERZITY HRADEC KRÁLOVÉ

ZÁSADY POUŽÍVÁNÍ A OCHRANY STATUTÁRNÍHO ZNAKU UNIVERZITY HRADEC KRÁLOVÉ ZÁSADY POUŽÍVÁNÍ A OCHRANY STATUTÁRNÍHO ZNAKU UNIVERZITY HRADEC KRÁLOVÉ Čl. 1 Úvodní ustanovení Tento předpis upravuje užívání statutárního znaku Univerzity Hradec Králové (dále jen "UHK") UHK a jejími

Více

Tarif. Integrovaného dopravního systému Moravskoslezského kraje. Dodatek č. 1 (úplné znění)

Tarif. Integrovaného dopravního systému Moravskoslezského kraje. Dodatek č. 1 (úplné znění) Tarif Integrovaného dopravního systému Moravskoslezského kraje Dodatek č. 1 (úplné znění) Platnost od 1. dubna 2016 Obsah I. Úvodní ustanovení 3 II. Základní pojmy 4 III. Platnost a pravidla příslušných

Více

OBEC ŠINDELOVÁ. Obecně závazná vyhláška č. 1/2011, o místních poplatcích

OBEC ŠINDELOVÁ. Obecně závazná vyhláška č. 1/2011, o místních poplatcích OBEC ŠINDELOVÁ Obecně závazná vyhláška č. 1/2011, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Šindelová se na svém zasedání dne 31. 5. 2011 usnesením č. 5 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

Strana 1 / 39. 244/2002 Sb. VYHLÁŠKA. Ministerstva zemědělství ČÁST PRVNÍ

Strana 1 / 39. 244/2002 Sb. VYHLÁŠKA. Ministerstva zemědělství ČÁST PRVNÍ 244/2002 Sb. VYHLÁŠKA Ministerstva zemědělství ze dne 7. června 2002, kterou se provádí některá ustanovení zákona č. 449/2001 Sb., o myslivosti Změna: 350/2003 Sb. Ministerstvo zemědělství stanoví podle

Více

TARIF INTEGROVANÉHO DOPRAVNÍHO SYSTÉMU LIBERECKÉHO KRAJE (TARIF IDOL)

TARIF INTEGROVANÉHO DOPRAVNÍHO SYSTÉMU LIBERECKÉHO KRAJE (TARIF IDOL) TARIF INTEGROVANÉHO DOPRAVNÍHO SYSTÉMU LIBERECKÉHO KRAJE (TARIF IDOL) OBSAH : 1. Úvodní ustanovení... 2 2. Základní pojmy... 2 3. Přehled jízdních dokladů IDOL, kategorií cestujících a druhů jízdného...

Více

Obec Tvarožná, Tvarožná 40, 664 05. Obecně závazná vyhláška Obce Tvarožná č. 4/2010 o místních poplatcích v obci Tvarožná

Obec Tvarožná, Tvarožná 40, 664 05. Obecně závazná vyhláška Obce Tvarožná č. 4/2010 o místních poplatcích v obci Tvarožná Obec Tvarožná, Tvarožná 40, 664 05 Obecně závazná vyhláška Obce Tvarožná č. 4/2010 o místních poplatcích v obci Tvarožná Zastupitelstvo obce Tvarožná vydalo dne 21.12.2010 podle ustanovení 10 písm. d)

Více

West Highland White Teriér (westík)

West Highland White Teriér (westík) (westík) Denisa Mátlová 10.1.2011 Využití Velikost Původ plemene Výška v kohoutku Hmotnost v dospělosti Věk Délka srsti Péče o srst Vztah k dětem Vztah k ost. zvířatům Dekorativní psi Malá plemena Skotsko

Více

OBEC ZDIBY. Obecně závazná vyhláška č. 2/2011, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Čl. 1 Úvodní ustanovení

OBEC ZDIBY. Obecně závazná vyhláška č. 2/2011, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ. Čl. 1 Úvodní ustanovení OBEC ZDIBY Obecně závazná vyhláška č. 2/2011, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Zdiby se na svém zasedání dne 21.12.2011 usnesením č. 10/12/11 usneslo vydat na základě 14 odst. 2 zákona č. 565/1990

Více

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA

OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA OBECNĚ ZÁVAZNÁ VYHLÁŠKA Města Kuřimi č. 3/2007 O MÍSTNÍCH POPLATCÍCH Zastupitelstvo města Kuřimi se na svém zasedání dne 29.5.2007 usnesením č. 1127/2007 usneslo vydat podle ustanovení 14 zákona č.565/1990

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.12.2011

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.12.2011 Odbor dopravy V Písku dne: 21.11.2011 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 08.12.2011 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Cenový dodatek pro rok 2012 a ceník jízdného MHD Písek. NÁVRH USNESENÍ Návrhy

Více

Zpráva o činnosti. MP Šluknov za rok 2012. Roční souhrnná zpráva o činnosti Městské policie Šluknov.

Zpráva o činnosti. MP Šluknov za rok 2012. Roční souhrnná zpráva o činnosti Městské policie Šluknov. Zpráva o činnosti MP Šluknov za rok 2012 Roční souhrnná zpráva o činnosti Městské policie Šluknov. Obsah: 1. Obecné Personální změny, hlídková činnost, výcvik, vybavení...1, 2 2. Činnost městské policie

Více

PŘEHLED ZNÁMEK A CELIN - ČR 2013 (s obrázky cenin zveřejněnými Českou poštou s.p.)

PŘEHLED ZNÁMEK A CELIN - ČR 2013 (s obrázky cenin zveřejněnými Českou poštou s.p.) PŘEHLED ZNÁMEK A CELIN - ČR 2013 (s obrázky cenin zveřejněnými Českou poštou s.p.) TRADICE ČESKÉ ZNÁMKOVÉ TVORBY rotační ocelotisk v barvě černé oceli kombinovaný hlubotiskem v barvách žluté, růžové, světle

Více

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2015 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 54 Rozeslána dne 29. května 2015 Cena Kč 27, O B S A H :

SBÍRKA ZÁKONŮ. Ročník 2015 ČESKÁ REPUBLIKA. Částka 54 Rozeslána dne 29. května 2015 Cena Kč 27, O B S A H : Ročník 2015 SBÍRKA ZÁKONŮ ČESKÁ REPUBLIKA Částka 54 Rozeslána dne 29. května 2015 Cena Kč 27, O B S A H : 125. Vyhláška, kterou se mění vyhláška Ministerstva průmyslu a obchodu č. 262/2000 Sb., kterou

Více

Ceník jízdného a vzory jízdních dokladů. MHD Písek

Ceník jízdného a vzory jízdních dokladů. MHD Písek Ceník jízdného a vzory jízdních dokladů Prosinec 2011 A. CENÍK MHD PÍSEK platný od 01.01.2012 (ceny jsou uvedeny včetně DPH) A.I. POPLATKY Poplatek* za vydání a personifikaci čipové karty Poplatek* za

Více

Pravidla pro udělování a užívání značky Bezpečná a kvalitní hračka

Pravidla pro udělování a užívání značky Bezpečná a kvalitní hračka Technický a zkušební ústav stavební Praha, s. p. - odštěpný závod Zkušební ústav lehkého průmyslu Čechova 59, 370 65 České Budějovice Pravidla pro udělování a užívání značky Bezpečná a kvalitní hračka

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 4 Ročník 2007 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 11 Vyslovení souhlasu se změnou poštovních podmínek 12 Změna poštovních podmínek SDĚLENÍ

Více

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů

Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Poštovní věstník Ministerstvo dopravy a spojů Částka 5 Praha dne 11. května 2001 I. SDĚLENÍ MINISTERSTVA 41 Vydání příležitostné poštovní známky Dětem 42 Vydání příležitostných poštovních známek Osobnosti

Více

Zápisy ze zasedání po volbách do místního zastupitelstva 2012

Zápisy ze zasedání po volbách do místního zastupitelstva 2012 Rok 2012 Zápisy ze zasedání po volbách do místního zastupitelstva 2012 Obec Obecní úřad Velká Chyška Rok 2012 ZÁPIS z 12. zasedání zastupitelstva obce Velká Chyška konaného dne 24. ledna 2012 od 19 Přítomni:

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 3 Ročník 2009 Praha 19. března 2009 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 5 Rozhodnutí o změně základních kvalitativních požadavků 6 Vyslovení

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 3 Praha 1. dubna 2005 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU Oznámení: Legislativní změny v oblasti poštovních služeb 11 Základní služby SDĚLENÍ

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 2 Ročník 2008 OBSAH: SDĚLENÍ MINISTERSTVA PRŮMYSLU A OBCHODU ČR 10 Vydání příležitostné poštovní známky Mezinárodní rok planety Země 11 Vydání příležitostné

Více

KYNOLOGIE I. - cvičení. Pes má krásu bez ješitnosti, sílu bez krutosti a lidské ctnosti bez lidských nectností

KYNOLOGIE I. - cvičení. Pes má krásu bez ješitnosti, sílu bez krutosti a lidské ctnosti bez lidských nectností KYNOLOGIE I. - cvičení Pes má krásu bez ješitnosti, sílu bez krutosti a lidské ctnosti bez lidských nectností Náplň cvičení z kynologie Doporučená literatura Vývoj a význam loveckých psů Současná organizace

Více

INFOCENTRUM MĚSTA Karlovy Vary vyhlašuje veřejnou neanonymní soutěž na vytvoření návrhu grafického manuálu pro město Karlovy Vary

INFOCENTRUM MĚSTA Karlovy Vary vyhlašuje veřejnou neanonymní soutěž na vytvoření návrhu grafického manuálu pro město Karlovy Vary INFOCENTRUM MĚSTA Karlovy Vary vyhlašuje veřejnou neanonymní soutěž na vytvoření návrhu grafického manuálu pro město Karlovy Vary Vyhlašovatel: INFOCENTRUM MĚSTA Karlovy Vary, o.p.s. Obsah 1. Předmět soutěže...

Více

1. změna účinnost od 1. 4. 2006

1. změna účinnost od 1. 4. 2006 (Příloha ke smlouvě o provozování drážní dopravy č. 1227/03-11/3) České dráhy, a.s. Přípojový provozní řád OPŘ Praha č.j. 99/03-11/3 pro dráhu-vlečku odbočující z vlečky MODEL OBALY a.s., OPAVA - závod

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 6 Ročník 2006 Praha 12. května 2006 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 26 Rozhodnutí o změně základních kvalitativních požadavků 27 Rozhodnutí

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 7 Ročník 2008 Praha 17. července 2008 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 39 Výzva k podávání žádostí o udělení poštovní licence 40 Vyslovení

Více

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ E-mail: vybor@slovensky-cuvac.biz, www: www.slovensky-cuvac.biz

SPOLEK CHOVATELŮ SLOVENSKÝCH ČUVAČŮ E-mail: vybor@slovensky-cuvac.biz, www: www.slovensky-cuvac.biz Klubová výstava Slovenských čuvačů se zadáváním titulů Nejlepší pes výstavy, Nejlepší fena výstavy 14. 11. 2015 Místo konání: Brno - Líšeň, Jedovnická 7a, KK Zetor, krytá kynologická hala GPS: 49.2159092N,

Více

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad

Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Poštovní věstník Český telekomunikační úřad Částka 8 Ročník 2012 Praha 9. srpna 2012 OBSAH: SDĚLENÍ ČESKÉHO TELEKOMUNIKAČNÍHO ÚŘADU 33 Rozhodnutí o změně základních kvalitativních požadavků 34 Vyslovení

Více

USNESENÍ - DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA

USNESENÍ - DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Číslo jednací: 045 EX 3828/07-102 USNESENÍ - DRAŽEBNÍ VYHLÁŠKA Soudní exekutor Mgr.MUDr. Radan Kuča, Exekutorský úřad Olomouc se sídlem Dvořákova 222/32, 779 00 Olomouc, pověřený provedením exekuce na

Více

SMĚRNICE REKTORA č. 5/2001. pro používání vozidel Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a vozidel zaměstnanců na pracovních cestách

SMĚRNICE REKTORA č. 5/2001. pro používání vozidel Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a vozidel zaměstnanců na pracovních cestách SMĚRNICE REKTORA č. 5/2001 pro používání vozidel Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a vozidel zaměstnanců na pracovních cestách Rozdělovník: rektor, kvestor, tajemníci fakult, vedoucí všech rektorátních pracovišť,

Více

OBEC Kamenný Újezd Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ

OBEC Kamenný Újezd Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích ČÁST I. ZÁKLADNÍ USTANOVENÍ OBEC Kamenný Újezd Obecně závazná vyhláška č. 1/2010, o místních poplatcích Zastupitelstvo obce Kamenný Újezd se na svém zasedání dne 15.12.2010 usnesením č.j. ZO-10/II/2010 usneslo vydat na základě 14

Více