MĚSTO FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTO FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM"

Transkript

1 MĚSTO FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM Dotační program č. 4 Podpora činnosti v oblasti prevence kriminality a protidrogové prevence pro rok 2017 a jeho podmínky Poskytnutí, použití a kontrola veřejných prostředků se řídí zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů,zákonem č. 320/2001 Sb.,o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů(zákon o finanční kontrole), ve znění pozdějších předpisů, vyhláškou č. 416/2004 Sb., kterou se provádí zákon č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů (zákon o finanční kontrole), ve znění zákona č. 309/2002 Sb., zákona č. 320/2002 Sb. a zákona č. 123/2003 Sb., zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů,a zákonem č. 255/2012 Sb., o kontrole(kontrolní řád). Název programu: 4.Podpora činnosti v oblasti prevence kriminality a protidrogové prevence pro rok 2017 Účel programu: Účelem programu je finanční podpora aktivit podporujících prevenci kriminality a protidrogovou prevenci na místní úrovni ve smyslu programu rozvoje města. Oblast podpory: 4.1. Podpora celoroční činnosti 4.2. Podpora jednorázových akcí a krátkodobých projektů Cíl podporovaných aktivit: - podpora prevence kriminality - podpora protidrogové prevence Předpokládaný celkový objem finančních prostředků vyčleněných v rozpočtu na podporu stanoveného účelu: Kč Maximální možná výše dotace pro jednotlivou oblast podpory: pro oblast podpory Kč pro oblast podpory Kč

2 Termín pro předložení žádosti: pro oblast podpory do pro oblast podpory x ročně,do a do Okruh žadatelů: Právnické osoby nebo fyzické osoby, které mají sídlo či bydliště v územním obvodu města Frenštát pod Radhoštěm nebo realizují činnost v územním obvodu města Frenštát pod Radhoštěm, a to v oblasti prevence kriminality nebo protidrogové prevence. Žadateli o dotaci nemohou být osoby mladší 18 let, příspěvkové organizace zřizované městem, politické strany a politická hnutí, stát, státní organizace a organizační složky státu,nadace a nadační fondy. Podmínky pro poskytování dotací: 1. Podmínkou pro poskytnutí dotace je schválení finančních prostředků v rozpočtu příslušným orgánem města pro daný kalendářní rok. 2. Na poskytnutí veřejné finanční podpory není právní nárok, přidělená dotace není převoditelná. Příjemce je povinen dotaci použít na financování činnosti schválené poskytovatelem. Příjemce tuto činnost realizuje vlastním jménem, na vlastní odpovědnost a v souladu s obsahem příslušné smlouvy o poskytnutí dotace. 3. Realizace projektu bude zahájena nejdříve dne , projekt bude ukončen nejpozději dne Žadatel nepřijal po finanční podporu od společnosti OKD, a.s., identifikační číslo , sídlo Stonavská 2179, Doly, , Karviná (dále jen ODK, a. s. ), nebo od jejich dceřiných či nástupnických společností a nadací; žadatel nepřijme v roce, na který by mu byla poskytnuta dotace, finanční prostředky od OKD, a.s., nebo od jejich dceřiných či nástupnických společností a nadací. 5. Žadatel nemá v poslední den lhůty pro podání žádosti vůči poskytovateli neuhrazené finanční závazky po lhůtě splatnosti. 6. Poskytnutím dotace v požadované výši nebude překročena hranice podpory de minimis. 7. Dotace je poskytována na základě žádosti o poskytnutí dotace prostřednictvím veřejnoprávní smlouvy; podmínky poskytnutí dotace jsou detailně rozpracovány v návrhu smlouvy o poskytnutí dotace. Uznatelné náklady: Uznatelnými náklady projektu jsou náklady, které vznikly a byly příjemcem dotace uhrazeny v období realizace projektu, byly vynaloženy v souladu s účelovým určením projektu, podmínkami dotačního programu a podmínkami smlouvy a vyhovují zásadám účelnosti, efektivnosti a hospodárnosti dle zákona č. 320/2001 Sb.,o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů (zákon o finanční kontrole), ve znění pozdějších předpisů, zejména:

3 Uznatelnými náklady jsou: náklady na materiál, např. nákup sportovního vybavení, věcné ceny pro soutěžící, náklady na občerstvení při účasti na soutěžích a soustředěních (mimo alkoholické nápoje a tabákové výrobky) - náklady na drobný dlouhodobý hmotný majetek za podmínky, že tento pořízený majetek je v období realizace projektu prokazatelně uveden do užívání (doba použitelnosti delší než jeden rok a ocenění je v částce od Kč vč. do Kč včetně movité věci) - náklady na drobný dlouhodobý nehmotný majetek za podmínky, že tento pořízený majetek je v období realizace projektu prokazatelně uveden do užívání (doba použitelnosti delší než jeden rok a ocenění je v částce od Kč vč. do Kč včetně např. software) - spotřeba energie (el. energie, plyn, vodné stočné) za období, které spadá do realizace projektu/akce včetně úhrad, které budou hrazeny nejpozději do posledního dne měsíce následujícího po ukončení realizace projektu, nejpozději však do (Zálohová faktura není daňovým dokladem, při závěrečném vyúčtování je nutno doložit konečnou fakturu za vyúčtování energie) - náklady na opravy a udržování - náklady na dopravu prokazatelně spojené s realizací projektu/akce (PHM na stroje sloužící k provozu zařízení, cestovné, smlouva s dopravcem), - náklady na služby, např. startovné při účasti na soutěžích, náklady na ubytování na soutěžích a soustředěních, pronájem prostor, vyjma externě zajišťovaných účetních služeb, právních služeb, konzultací, auditorských služeb a bankovních služeb osobní náklady, a to pouze v odůvodněných případech náklady na dohody o provedení práce, dohody o provedení pracovní činnosti, mzdy, platy a daně nebo odvody z nich Všechny ostatní náklady vynaložené příjemcem dotace jsou považovány za náklady neuznatelné, např. komerční, podnikatelské a reklamní aktivity, leasing, úhrada sankčních poplatků či pokut, dárkové poukazy, apod. Podání žádosti: Žádost o dotaci na předepsaném formuláři včetně povinných příloh lze podat v písemné podobě prostřednictvím poskytovatele poštovních služeb na adresu: Město Frenštát pod Radhoštěm nám. Míru Frenštát pod Radhoštěm nebo osobně na podatelně Městského úřadu Frenštát pod Radhoštěm. Žádost o dotaci na předepsaném formuláři včetně povinných příloh v elektronické podobě lze podat prostřednictvím datové schránky, popř. podepsanou elektronickým podpisem na adresu elektronické podatelny podatelna@mufrenstat.cz, Administrátorem dotačního programu je odbor vnějších vtahů Městského úřadu Frenštát pod Radhoštěm, nám. Míru1, , Frenštát pod Radhoštěm, kontaktní osoba Ludmila Žárská, tel , ludmila.zarska@mufrenstat.cz. Poskytovatel veřejné finanční podpory si může k žádosti vyžádat doplňující přílohy. V případě, že bude žádost vykazovat nedostatky, administrátor dotačního programu žadatele vyzve k jejich odstranění v náhradním termínu. Pokud tak žadatel neučiní, bude jeho žádost z hodnocení vyloučena.

4 Hodnocení žádostí: Hodnocení žádosti o dotaci Hodnotitel Administrátor (A)/Hodnotící skupina (HS) 1. Žádost je v souladu s dotačním programem A 2. Žádost je podána ve lhůtě pro podávání žádostí A 3. Žadatel patří do okruhu žadatelů vymezeného v programu A 4. Žadatel nepřijal po finanční podporu od společnosti OKD, A a.s., nebo od jejich dceřiných či nástupnických společností a nadací 5. Žadatel nemá v poslední den lhůty pro podání žádosti vůči A poskytovateli neuhrazené finanční závazky po lhůtě splatnosti 6. Poskytnutím dotace v požadované výši nebude překročena hranice A podpory de minimis 7. Místní tradice HS 8. Spolupráce žadatele na akcích pořádaných městem Frenštát pod HS Radhoštěm 9. Přínos projektu (veřejná prospěšnost projektu, zapojení co největšího počtu účastníků,podpora talentovaných dětí a mládeže,aktivity HS propagující město,aktivity oživující veřejný a společenský život) 10. HS Splňuje ANO/NE Bez dalšího posuzování budou administrátorem vyloučeny doručené žádosti, jestliže: - jsou v rozporu s programem, - jsou podány mimo lhůty pro podávání žádostí, - by poskytnutím dotace v požadované výši byla překročena hranice podpory de minimis - žadatel má v poslední den lhůty pro podání žádosti vůči poskytovateli neuhrazené finanční závazky po lhůtě splatnosti. Ostatní žádosti o dotaci předá administrátor projektu Městské policii Frenštát pod Radhoštěm (dále hodnotící skupina), která zajistí další hodnocení žádostí. Pracovní skupina může navrhnout snížení výše dotace požadované žadatelem. O poskytnutí dotace do Kč včetně rozhodne v souladu s 102 odst. 3 zákona č. 128/2000 Sb., o obcích (obecní zřízení), ve znění pozdějších předpisů, rada města, o poskytnutí dotace nad Kč rozhodne v souladu s 85 písm. c) téhož zákona zastupitelstvo města nejpozději do , resp Výsledky řízení o poskytnutí dotace, přehled o žadatelích a přiznané výši veřejné finanční podpory budou zveřejněny do 15 dnů od na webových stránkách města. Nevyhoví-li poskytovatel žádosti, sdělí administrátor žádosti bez zbytečného odkladu žadateli, že jeho žádosti nebylo vyhověno a důvod nevyhovění žádosti. Vyúčtování dotace: Po ukončení realizace projektu je příjemce dotace povinen zpracovat a předložit poskytovateli závěrečné vyúčtování projektu v termínu uvedeném ve smlouvě. Při vyúčtování dotace se bude příjemce řídit příslušnými ustanoveními smlouvy o poskytnutí dotace. Závěrečné vyúčtování musí být zpracováno na formulářích předepsaných pro tento dotační program.

5 Kontrola použití dotace: Ověřování správnosti použití poskytnuté dotace, zejména zda byla hospodárně a účelně využita, podléhá kontrole poskytovatele podle zákona č. 320/2001 Sb., o finanční kontrole ve veřejné správě a o změně některých zákonů (zákon o finanční kontrole), ve znění pozdějších předpisů. Neoprávněné použití dotace nebo zadržení finančních prostředků poskytnutých z rozpočtu poskytovatele bude klasifikováno jako porušení rozpočtové kázně podle 22 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů. Povinná publicita: Příjemce je povinen v propagačních materiálech viditelně uvádět, že akce nebo činnost se realizuje za finanční podpory města. K tomuto účelu lze použít znak města. Při vyúčtování uvede příjemce dotace ve zprávě o realizaci akce způsob propagace města, přiloží fotodokumentaci akce na jejíž realizaci byly prostředky použity. Závěrečné ustanovení: Město Frenštát pod Radhoštěm si vyhrazuje právo vyhlášený dotační program bez udání důvodů zrušit. Účinnost: Tento dotační program byl schválen usnesením Rady/Zastupitelstva města Frenštát pod Radhoštěm č. ze dne. a nabývá účinnosti dne.. Vzor žádosti o dotaci, příloh žádosti, návrh smlouvy o poskytnutí dotace z rozpočtu města Frenštát pod Radhoštěm a vzor závěrečného vyúčtování projektu je uložen na internetových stránkách města.

MĚSTO FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM

MĚSTO FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM MĚSTO FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM Dotační program č. 3 Podpora zájmové a vzdělávací činnosti, ochrany životního prostředí pro rok 2017 a jeho podmínky Poskytnutí, použití a kontrola veřejných prostředků se

Více

MĚSTO FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM

MĚSTO FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM MĚSTO FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM Dotační program č. 1 Podpora sportovní a tělovýchovné činnosti pro rok 2017 a jeho podmínky Poskytnutí, použití a kontrola veřejných prostředků se řídí zákonem č. 128/2000

Více

MĚSTO FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM

MĚSTO FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM MĚSTO FRENŠTÁT POD RADHOŠTĚM DOTAČNÍ PROGRAM Č. 1 PODPORA SPORTOVNÍ A TĚLOVÝCHOVNÉ ČINNOSTI PRO ROK 2019 A JEHO PODMÍNKY Poskytnutí, použití a kontrola veřejných prostředků se řídí zákonem č. 128/2000

Více

Město Frenštát pod Radhoštěm PRA

Město Frenštát pod Radhoštěm PRA Město Frenštát pod Radhoštěm Identifikace dokumentu PRA-2017-01 Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Stav dokumentu Platný Evidenční údaje Název předpisu Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu

Více

Program na podporu sportovních aktivit v roce 2016

Program na podporu sportovních aktivit v roce 2016 Program na podporu sportovních aktivit v roce 2016 1. Název programu Program na podporu sportovních aktivit v rámci Městského obvodu Pardubice II v roce 2016. 2. Jednotlivé dotační tituly V dalších bodec

Více

Program na podporu kulturních a společenských aktivit v roce 2016

Program na podporu kulturních a společenských aktivit v roce 2016 Program na podporu kulturních a společenských aktivit v roce 2016 1. Název programu Program na podporu kulturních a společenských aktivit v roce 2016 v oblasti - taneční - hudební - divadelní - přednáškové

Více

Program na podporu aktivit školských zařízení a zařízení zaměřených na volnočasové aktivity dětí v roce 2016,

Program na podporu aktivit školských zařízení a zařízení zaměřených na volnočasové aktivity dětí v roce 2016, Program na podporu aktivit školských zařízení a zařízení zaměřených na volnočasové aktivity dětí v roce 2016 1. Název Program na podporu aktivit školských zařízení a zařízení zaměřených na volnočasové

Více

Podmínky dotačního programu Podpora volnočasových aktivit dětí, mládeže a seniorů v roce 2017

Podmínky dotačního programu Podpora volnočasových aktivit dětí, mládeže a seniorů v roce 2017 Podmínky dotačního programu Podpora volnočasových aktivit dětí, mládeže a seniorů v roce 2017 I. Název dotačního programu Podpora volnočasových aktivit dětí, mládeže a seniorů v roce 2017. II. Vyhlašovatel

Více

Program poskytování veřejné finanční podpory na sociální služby na rok 2018

Program poskytování veřejné finanční podpory na sociální služby na rok 2018 Program poskytování veřejné finanční podpory na sociální služby na rok 2018 I. Vyhlašovatel programu, poskytovatel finanční podpory Vyhlašovatelem Programu poskytování veřejné finanční podpory na sociální

Více

Podmínky dotačního programu

Podmínky dotačního programu I. Název dotačního programu Podpora rodinných aktivit v roce 2019. Podmínky dotačního programu Podpora rodinných aktivit v roce 2019 II. Vyhlašovatel programu a poskytovatel dotace Vyhlašovatelem programu

Více

Podmínky dotačního programu Podpora volnočasových aktivit dětí, mládeže a seniorů v roce 2019

Podmínky dotačního programu Podpora volnočasových aktivit dětí, mládeže a seniorů v roce 2019 Podmínky dotačního programu Podpora volnočasových aktivit dětí, mládeže a seniorů v roce 2019 I. Název dotačního programu Podpora volnočasových aktivit dětí, mládeže a seniorů v roce 2019. II. Vyhlašovatel

Více

Program poskytování veřejné finanční podpory na činnost a provoz na rok 2018

Program poskytování veřejné finanční podpory na činnost a provoz na rok 2018 Program poskytování veřejné finanční podpory na činnost a provoz na rok 2018 I. Vyhlašovatel programu, poskytovatel finanční podpory Vyhlašovatelem Programu poskytování veřejné finanční podpory na činnost

Více

Podmínky dotačního programu Územní souhlas k domovní kanalizační přípojce v obci Velká Polom - rok

Podmínky dotačního programu Územní souhlas k domovní kanalizační přípojce v obci Velká Polom - rok Podmínky dotačního programu Územní souhlas k domovní kanalizační přípojce v obci Velká Polom - rok 2017-2019 článek I. Název programu Územní souhlas k domovní kanalizační přípojce v obci Velká Polom rok

Více

Podmínky dotačního programu Podpora kultury ve městě Znojmě v roce 2019

Podmínky dotačního programu Podpora kultury ve městě Znojmě v roce 2019 Podmínky dotačního programu Podpora kultury ve městě Znojmě v roce 2019 I. Název dotačního programu Podpora kultury ve městě Znojmě v roce 2019. II. Vyhlašovatel programu a poskytovatel dotace Vyhlašovatelem

Více

Podmínky dotačního programu Podpora nadaných studentů v rámci projektu Kolumbus #2 v roce 2019

Podmínky dotačního programu Podpora nadaných studentů v rámci projektu Kolumbus #2 v roce 2019 Podmínky dotačního programu Podpora nadaných studentů v rámci projektu Kolumbus #2 v roce 2019 I. Název dotačního programu Podpora nadaných studentů v rámci projektu Kolumbus #2 v roce 2019. II. Vyhlašovatel

Více

DOTAČNÍ PROGRAM MĚSTA VARNSDORF PRO ROK 2019

DOTAČNÍ PROGRAM MĚSTA VARNSDORF PRO ROK 2019 MĚSTO VARNSDORF DOTAČNÍ PROGRAM MĚSTA VARNSDORF PRO ROK 2019 Schváleno: Radou města Varnsdorf dne 20.09.2018 usnesením č. 405/2018/1 1 Dotační program města Varnsdorf pro rok 2019 (zásady pro poskytování

Více

PODPORA VRCHOLOVÉHO SPORTU VE MĚSTĚ CHOMUTOVĚ V ROCE 2019

PODPORA VRCHOLOVÉHO SPORTU VE MĚSTĚ CHOMUTOVĚ V ROCE 2019 Statutární město Chomutov Zborovská 4602, 430 28 Chomutov ID DS 497beyz Tel.: 474 637 111 E-mail: podatelna@chomutov-mesto.cz Datum zveřejnění na úřední desce: 29.11.2018 DOTAČNÍ PROGRAM D2019-OE03 PODPORA

Více

1. Podpora obnovy nemovitostí, které se nacházejí v MPR Znojmo a nejsou památkově chráněné.

1. Podpora obnovy nemovitostí, které se nacházejí v MPR Znojmo a nejsou památkově chráněné. Podmínky dotačního programu Podpora obnovy památkově nechráněných nemovitostí na území Městské památkové rezervace Znojmo a v jejím ochranném pásmu a podpora reklamního označení provozoven na území MPR

Více

Podmínky dotačního programu Podpora kultury ve městě Znojmě v roce 2016

Podmínky dotačního programu Podpora kultury ve městě Znojmě v roce 2016 Podmínky dotačního programu Podpora kultury ve městě Znojmě v roce 2016 I. Název dotačního programu Podpora kultury ve městě Znojmě v roce 2016. II. Vyhlašovatel programu a poskytovatel dotace Vyhlašovatelem

Více

Podmínky dotačního programu Podpora vrcholového sportu ve městě Chomutově v roce 2018

Podmínky dotačního programu Podpora vrcholového sportu ve městě Chomutově v roce 2018 Číslo dotačního programu: D2018-PVS Schváleno usnesením ZM č. 139/17 z 20. 11. 2017 Podmínky dotačního programu Podpora vrcholového sportu ve městě Chomutově v roce 2018 I. Název dotačního programu Podpora

Více

S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Mikulov

S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Mikulov S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu Města Mikulov I. SMLUVNÍ STRANY 1. Město Mikulov se sídlem: Náměstí 1, 692 20 Mikulov zastoupen: starostou, Rostislavem Koštialem IČ: 002 83 347 DIČ: CZ

Více

Podmínky dotačního programu Podpora sportu ve městě Znojmě. v roce 2017

Podmínky dotačního programu Podpora sportu ve městě Znojmě. v roce 2017 Podmínky dotačního programu Podpora sportu ve městě Znojmě v roce 2017 I. Název dotačního programu Podpora sportu ve městě Znojmě v roce 2017. II. Vyhlašovatel programu a poskytovatel dotace Vyhlašovatelem

Více

Podmínky dotačního programu Podpora sportu ve městě Znojmě v roce 2020

Podmínky dotačního programu Podpora sportu ve městě Znojmě v roce 2020 Podmínky dotačního programu Podpora sportu ve městě Znojmě v roce 2020 I. Název dotačního programu Podpora sportu ve městě Znojmě v roce 2020. II. Vyhlašovatel programu a poskytovatel dotace Vyhlašovatelem

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE PŘÍLOHA Č. 2 2/OŠK/2016 Dotační program na podporu kultury a osvětové činnosti Úvod Dotace se poskytují na účely určené městem Kopřivnice v programech nebo na jiné

Více

PROGRAM MĚSTA FULNEKU URČENÝ K FINANCOVÁNÍ POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY JAKO SLUŽBY SOCIÁLNÍ NA ROK 2016

PROGRAM MĚSTA FULNEKU URČENÝ K FINANCOVÁNÍ POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY JAKO SLUŽBY SOCIÁLNÍ NA ROK 2016 PROGRAM MĚSTA FULNEKU URČENÝ K FINANCOVÁNÍ POSKYTOVÁNÍ PEČOVATELSKÉ SLUŽBY JAKO SLUŽBY SOCIÁLNÍ NA ROK 2016 I. Název programu Program města Fulneku určený k financování poskytování pečovatelské služby

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE 2/OŠKS/2019 Dotační program na podporu kultury a osvětové činnosti Úvod Dotační program je vyhlášen v souladu s místní Agendou 21 a se strategickými cíli města

Více

PODPORA SPORTOVNÍ ČINNOSTI VE MĚSTĚ KUŘIMI pro rok 2017

PODPORA SPORTOVNÍ ČINNOSTI VE MĚSTĚ KUŘIMI pro rok 2017 Dotační program PODPORA SPORTOVNÍ ČINNOSTI VE MĚSTĚ KUŘIMI pro rok 2017 1. Dotační program Podpora sportovní činnosti ve městě Kuřimi (dále jen Program ) vyhlašuje Zastupitelstvo města Kuřimi jako účelově

Více

ZÁSADY (PODMÍNKY) PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ V RÁMCI

ZÁSADY (PODMÍNKY) PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ V RÁMCI ZÁSADY (PODMÍNKY) PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ V RÁMCI Dotační výzvy roku 2018 I. Název programu Dotační výzva roku 2018. II. Vyhlašovatel dotační výzvy, poskytovatel dotace Vyhlašovatelem dotační výzvy a poskytovatelem

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE 2/OŠKS/2018 Dotační program na podporu kultury a osvětové činnosti Úvod Dotační program je vyhlášen v souladu s místní Agendou 21 a se strategickými cíli města

Více

Dotační program PROVOZ vyhlášený městem Vamberk na rok 2018

Dotační program PROVOZ vyhlášený městem Vamberk na rok 2018 Dotační program PROVOZ vyhlášený městem Vamberk na rok 2018 1. Základní ustanovení 1.1. Poskytování dotací z programu PROVOZ (dále jen Program) se řídí Pravidly pro poskytování dotací z rozpočtu města

Více

Návrh smlouvy pro rok 2017

Návrh smlouvy pro rok 2017 Návrh smlouvy pro rok 2017 S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu města Kopřivnice I. SMLUVNÍ STRANY 1. Město Kopřivnice se sídlem: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupen: Ing. Miroslavem

Více

Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu města Dubí SM 03/2017

Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu města Dubí SM 03/2017 Datum vydání: Vydání č.: 1 Strana 1 / 8 SM 03/2017 Datum platnosti: Číslo dle rozdělovníku: 3 Funkce: Jméno: Datum: Podpis: Zpracoval: Vedoucí MKZ Vedoucí FO Anna Gürtlerová Ing.Markéta ZM Usnesení č Datum

Více

Dotační program na podporu veřejně prospěšných aktivit, celoročních činností a projektů akcí v roce 2017

Dotační program na podporu veřejně prospěšných aktivit, celoročních činností a projektů akcí v roce 2017 Rada města Červený Kostelec na základě usnesení zastupitelstva města č. Z-2016/05/15 ze dne 22.9.2016 vyhlašuje v souladu s 10c zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů: Dotační

Více

PODPORA SPORTOVNÍ ČINNOSTI VE MĚSTĚ KUŘIMI pro rok 2019

PODPORA SPORTOVNÍ ČINNOSTI VE MĚSTĚ KUŘIMI pro rok 2019 Dotační program PODPORA SPORTOVNÍ ČINNOSTI VE MĚSTĚ KUŘIMI pro rok 2019 1. Dotační program Podpora sportovní činnosti ve městě Kuřimi (dále jen Program ) vyhlašuje Zastupitelstvo města Kuřimi jako účelově

Více

OBEC Moravské Knínice Kuřimská 99, Moravské Knínice, Kuřim, okres Brno-venkov

OBEC Moravské Knínice Kuřimská 99, Moravské Knínice, Kuřim, okres Brno-venkov Stránka 1 z 5 OBEC Moravské Knínice Kuřimská 99, Moravské Knínice, 664 34 Kuřim, okres Brno-venkov Dotační program PODPORA KULTURNÍ, SPOLKOVÉ A SPORTOVNÍ ČINNOSTI v obci Moravské Knínice pro rok 2017 1.

Více

PŘÍLOHA č. 3 Programu

PŘÍLOHA č. 3 Programu Návrh PŘÍLOHA č. 3 Programu Sdělení zvýšení závazného ukazatele Oslovení, zastupitelstvo Moravskoslezského kraje dne usnesením č. rozhodlo Vaší příspěvkové organizaci dle 28 odst. 4 zákona č. 250/2000

Více

Dotační program AKCE A REPREZENTACE vyhlášený městem Vamberk na rok Základní ustanovení

Dotační program AKCE A REPREZENTACE vyhlášený městem Vamberk na rok Základní ustanovení Dotační program AKCE A REPREZENTACE vyhlášený městem Vamberk na rok 2018 1. Základní ustanovení 1.1. Poskytování dotací z programu AKCE A REPREZENTACE (dále jen Program) se řídí Pravidly pro poskytování

Více

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ

PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ z rozpočtu města Žlutice v oblasti kultury, sportu a společenského života Zastupitelstvo města Žlutice (dále jen zastupitelstvo města) se usneslo na těchto Pravidlech pro

Více

MĚSTO VARNSDORF GRANTOVÝ PROGRAM MĚSTA VARNSDORF PRO ROK 2015

MĚSTO VARNSDORF GRANTOVÝ PROGRAM MĚSTA VARNSDORF PRO ROK 2015 MĚSTO VARNSDORF GRANTOVÝ PROGRAM MĚSTA VARNSDORF PRO ROK 2015 Schváleno: Radou města Varnsdorf dne 27.11.2014 usnesením č. 414/2014 1 Grantový program města Varnsdorf pro rok 2015 (zásady pro poskytování

Více

Obec Vysoká nad Labem

Obec Vysoká nad Labem . Obec Vysoká nad Labem 503 31 Vysoká nad Labem Tel. : 495580130 Fax : 495580101 E-mail : info@vysoka-nad-labem.cz Obec Vysoká nad Labem PRAVIDLA PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU OBCE (dále také jako

Více

VYUŽÍVÁNÍ MĚSTSKÝCH SPORTOVIŠŤ pro rok 2019

VYUŽÍVÁNÍ MĚSTSKÝCH SPORTOVIŠŤ pro rok 2019 Dotační program VYUŽÍVÁNÍ MĚSTSKÝCH SPORTOVIŠŤ pro rok 2019 1. Dotační program Využívání městských sportovišť (dále jen Program ) vyhlašuje Zastupitelstvo města Kuřimi jako účelově zaměřený program města

Více

Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Český Těšín

Veřejnoprávní smlouva č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Český Těšín Příloha č. 3: Program města Český Těšín pro poskytování účelových dotací na zachování a obnovu vybraných historických prvků v Městské památkové zóně Český Těšín pro rok 2017 Veřejnoprávní smlouva č. o

Více

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu města Kopřivnice

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu města Kopřivnice S/2016/00080 S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu města Kopřivnice I. SMLUVNÍ STRANY 1. Město Kopřivnice se sídlem: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupeno: Ing. Miroslavem Kopečným, starostou

Více

Město Mnichovo Hradiště Dotační program

Město Mnichovo Hradiště Dotační program Město Mnichovo Hradiště Dotační program Dotační program Města Mnichovo Hradiště je vydán v souladu s ustanovením 10a 10c zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více

Pravidla pro poskytování dotací nebo návratné finanční výpomoci z rozpočtu města Krásno

Pravidla pro poskytování dotací nebo návratné finanční výpomoci z rozpočtu města Krásno Pravidla pro poskytování dotací nebo návratné finanční výpomoci z rozpočtu města Krásno I. Předmět úpravy Tato pravidla upravují poskytování dotací, nebo návratné finanční výpomoci (dále pouze dotace )

Více

S M L O U V A č. 2/2016 o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Dolní Dunajovice I. SMLUVNÍ STRANY

S M L O U V A č. 2/2016 o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Dolní Dunajovice I. SMLUVNÍ STRANY S M L O U V A č. 2/2016 o poskytnutí dotace z rozpočtu obce Dolní Dunajovice I. SMLUVNÍ STRANY 1. Obec Dolní Dunajovice se sídlem: Zahradní 613, 691 85 Dolní Dunajovice zastoupen: IČ: 00283126 DIČ: CZ00283126

Více

S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Mikulov I. SMLUVNÍ STRANY

S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Mikulov I. SMLUVNÍ STRANY Příloha č. 1 S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Mikulov 1. Město Mikulov se sídlem: zastoupen: Náměstí 1, 692 20 Mikulov I. SMLUVNÍ STRANY a IČ: 7000283347 DIČ: CZ 00283347 bankovní

Více

Pravidla pro poskytování příspěvků z rozpočtu obce Vendryně na podporu kulturních, sportovních a dalších společenských aktivit

Pravidla pro poskytování příspěvků z rozpočtu obce Vendryně na podporu kulturních, sportovních a dalších společenských aktivit Pravidla pro poskytování příspěvků z rozpočtu obce Vendryně na podporu kulturních, sportovních a dalších společenských aktivit I. Úvodní ustanovení Rada obce Vendryně vydává tato pravidla pro poskytování

Více

Jednorázové akce Celoroční činnost. Od do do 11:30 hod. Po projednání ve všech příslušných orgánech města

Jednorázové akce Celoroční činnost. Od do do 11:30 hod. Po projednání ve všech příslušných orgánech města Výzva k předkládání žádostí o dotaci na podporu volnočasových aktivit a vzdělávání dětí a mládeže z rozpočtu města Bělá pod Bezdězem na r. 2017 Dotační program č. 2 Podprogramy Správce dotačního programu

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST DOTAČNÍ PROGRAM NA PODPORU PRORODINNÝCH A VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT Ev. č. 01/2017 Dokument schválila Rada města Mostu usnesením č. RmM/2714/46/2017 ze dne 26. 1. 2017 Obsah 1. ZÁKLADNÍ

Více

PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU ČINNOSTI DĚTÍ A MLÁDEŽE Z ROZPOČTU V ROCE 2017 (dále jen program )

PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU ČINNOSTI DĚTÍ A MLÁDEŽE Z ROZPOČTU V ROCE 2017 (dále jen program ) PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU ČINNOSTI DĚTÍ A MLÁDEŽE Z ROZPOČTU V ROCE 2017 (dále jen program ) I. OBECNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA 1. Tento program slouží ke stanovení podmínek pro

Více

14. prosince 2015 Šternberk, Expozice času. Zásady pro poskytování dotací. z rozpočtu města Šternberka

14. prosince 2015 Šternberk, Expozice času. Zásady pro poskytování dotací. z rozpočtu města Šternberka 14. prosince 2015 Šternberk, Expozice času Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu města Šternberka novela zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů (zákon č. 24/2015 Sb.) směrnice

Více

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu města Kopřivnice

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu města Kopřivnice S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu města Kopřivnice I. SMLUVNÍ STRANY 1. Město Kopřivnice se sídlem: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice zastoupen: Ing. Miroslavem Kopečným, starostou města IČ:

Více

Program na podporu kultury a vzdělávání pro rok 2017

Program na podporu kultury a vzdělávání pro rok 2017 Program na podporu kultury a vzdělávání pro rok 2017 I. Účel Účelem programu je stanovení jednotných a závazných podmínek pro žadatele a příjemce veřejné finanční podpory poskytované z rozpočtu města Česká

Více

1. O B E C N Á Č Á S T

1. O B E C N Á Č Á S T Podmínky výběrového řízení pro poskytování účelových dotací z rozpočtu statutárního města Ostravy, městského obvodu Radvanice a Bartovice na rok 2019 1. O B E C N Á Č Á S T I. Podmínky pro poskytování

Více

Čl. 1 Důvod a účel podpory

Čl. 1 Důvod a účel podpory 1/5 Město vyhlašuje dotační program pro oblast dětí, mládeže a vzdělávání, podoblast rozvoj. Správcem dotačního programu je odbor organizační, oddělení školství a cestovního ruchu. Čl. 1 Důvod a účel podpory

Více

Město Frenštát pod Radhoštěm

Město Frenštát pod Radhoštěm Město Frenštát pod Radhoštěm Identifikace dokumentu PRA-2016-01 Pravidla pro poskytování veřejné finanční podpory z rozpočtu města v oblasti: 1. Podpora sportovní a tělovýchovné činnosti 2. Podpora činnosti

Více

Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Jindřichův Hradec

Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Jindřichův Hradec Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Jindřichův Hradec Zastupitelstvo města Jindřichův Hradec se na svém zasedání dne 25. 11. 2015 usneslo vydat v souladu s 85 písm. c) zákona č. 128/2000 Sb.,

Více

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-ŽABOVŘESKY. (dále jen program )

PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-ŽABOVŘESKY. (dále jen program ) PROGRAM PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ Z ROZPOČTU MĚSTSKÉ ČÁSTI BRNO-ŽABOVŘESKY (dále jen program ) I. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Účelem tohoto programu je stanovit souhrn věcných, časových a finančních podmínek pro

Více

PODPORA KULTURNÍ A SPOLKOVÉ ČINNOSTI VE MĚSTĚ KUŘIMI pro rok 2017

PODPORA KULTURNÍ A SPOLKOVÉ ČINNOSTI VE MĚSTĚ KUŘIMI pro rok 2017 Dotační program PODPORA KULTURNÍ A SPOLKOVÉ ČINNOSTI VE MĚSTĚ KUŘIMI pro rok 2017 1. Dotační program Podpora kulturní a spolkové činnosti ve městě Kuřimi (dále jen Program ) vyhlašuje Zastupitelstvo města

Více

Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu Městského obvodu Plzeň 2 Slovany

Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu Městského obvodu Plzeň 2 Slovany Zásady pro poskytování dotací z rozpočtu Městského obvodu Plzeň 2 Slovany 1. Základní principy 1.1. Poskytování peněžních prostředků (dále jen dotace ) z rozpočtu Městského obvodu Plzeň 2 Slovany (dále

Více

DOTAČNÍ PROGRAM. národnostních menšin a integrace cizinců v Mostě

DOTAČNÍ PROGRAM. národnostních menšin a integrace cizinců v Mostě STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST DOTAČNÍ PROGRAM NA PODPORU aktivit příslušníků národnostních menšin a integrace cizinců v Mostě Ev. č. 04/2015 Dokument schválila Rada města Mostu usnesením č. RmM/1215/22/2015 ze

Více

Pravidla dotačního programu pro poskytování dotací z rozpočtu obce Nivnice

Pravidla dotačního programu pro poskytování dotací z rozpočtu obce Nivnice Pravidla dotačního programu pro poskytování dotací z rozpočtu obce Nivnice Program upravuje poskytování dotací v souladu se zákonem č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, a zákonem č.

Více

Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Jindřichův Hradec

Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Jindřichův Hradec Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Jindřichův Hradec Zastupitelstvo města Jindřichův Hradec se na svém zasedání dne 20. 12. 2017 usneslo vydat v souladu s 85 písm. c) zákona č. 128/2000 Sb.,

Více

Dotační program vyhlášený městem Rosice

Dotační program vyhlášený městem Rosice Dotační program vyhlášený městem Rosice Podpora poskytování sociálních služeb v souladu s ustanovením 105 zákona č. 108/2006 Sb., o sociálních službách, ve znění pozdějších předpisů, pro rok 2016. 1 Právní

Více

Město Vamberk. Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Vamberk

Město Vamberk. Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Vamberk Město Vamberk Název dokumentu: Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Vamberk Číslo dokumentu: OS15 Vydání č.: 1 Počet výtisků: 1 Účinnost od: 29. 9. 2015 Platnost do: Předmět dokumentu: Účelem

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO JIHLAVA Masarykovo náměstí 1, Jihlava

STATUTÁRNÍ MĚSTO JIHLAVA Masarykovo náměstí 1, Jihlava JID 133820/2015/MMJ, č. j. MMJ/OŠKT/1125/2015 STATUTÁRNÍ MĚSTO JIHLAVA Masarykovo náměstí 1, Jihlava VÝZVA k podání žádostí o poskytnutí dotace z rozpočtu statutárního města Jihlavy na projekty v oblasti

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST

STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST STATUTÁRNÍ MĚSTO MOST DOTAČNÍ PROGRAM NA PODPORU PRORODINNÝCH A VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT A PROGRAMŮ PREVENCE SOCIÁLNÍHO VYLOUČENÍ Ev. č. 01/2018 Dokument schválila Rada města Mostu usnesením č. 3823/67/2018

Více

Zásady pro poskytování dotací a návratných finančních výpomocí z rozpočtu obce Šestajovice

Zásady pro poskytování dotací a návratných finančních výpomocí z rozpočtu obce Šestajovice Obec Šestajovice Husova 60 250 92 Šestajovice Směrnice č. 1 / 2015 Zásady pro poskytování dotací a návratných finančních výpomocí z rozpočtu obce Šestajovice Čl. 1 Základní ustanovení 1. Hlavním posláním

Více

Program na podporu mezinárodních akcí v rámci EU a Norska pro rok 2016

Program na podporu mezinárodních akcí v rámci EU a Norska pro rok 2016 Program na podporu mezinárodních akcí v rámci EU a Norska pro rok 2016 I. Účel Účelem programu je stanovení jednotných a závazných podmínek pro žadatele a příjemce veřejné finanční podpory poskytované

Více

S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Mikulov

S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Mikulov Příloha č. 1 S M L O U V A č. o poskytnutí dotace z rozpočtu města Mikulov I. SMLUVNÍ STRANY 1. Město Mikulov se sídlem: Náměstí 1, 692 20 Mikulov zastoupen: starostou, Rostislavem Koštialem IČ: 002 83

Více

N Á V R H S M L O U V A č. o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu Města Krnova

N Á V R H S M L O U V A č. o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu Města Krnova N Á V R H S M L O U V A č. o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu Města Krnova 1. Město Krnov a I. SMLUVNÍ STRANY se sídlem: Hlavní nám. 96/1, 794 01 Krnov Pod Bezručovým vrchem zastoupeno:

Více

Výzva č. 4/2017 Dotační programy z oblasti sociální a zdravotní v roce 2017

Výzva č. 4/2017 Dotační programy z oblasti sociální a zdravotní v roce 2017 Výzva č. 4/2017 Dotační programy z oblasti sociální a zdravotní v roce 2017 I. Vyhlašovatel programů Vyhlašovatelem programů a poskytovatelem dotace je, se sídlem Osvobození 796, 735 14 Orlová-Lutyně,

Více

Směrnice č. 1 / Pravidla pro poskytování dotací a návratných finančních výpomocí z rozpočtu obce Bohuslavice

Směrnice č. 1 / Pravidla pro poskytování dotací a návratných finančních výpomocí z rozpočtu obce Bohuslavice OBEC BOHUSLAVICE IČ: 00302384, DIČ: CZ00302384 OKRES ŠUMPERK PSČ 789 72 583 444 334, 606 055 089 Směrnice č. 1 / 2015 Pravidla pro poskytování dotací a návratných finančních výpomocí z rozpočtu obce Bohuslavice

Více

Zásady městyse Dřevohostice č. 1/2014 pro poskytování příspěvků na podporu spolkového života a volnočasových aktivit z rozpočtu městyse Dřevohostice

Zásady městyse Dřevohostice č. 1/2014 pro poskytování příspěvků na podporu spolkového života a volnočasových aktivit z rozpočtu městyse Dřevohostice Zásady městyse Dřevohostice č. 1/2014 pro poskytování příspěvků na podporu spolkového života a volnočasových aktivit z rozpočtu městyse Dřevohostice Počet stran: 5 Účinnost od 1. 1. 2015 Tyto zásady slouží

Více

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018

Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018 Veřejnoprávní smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Obce Mosty u Jablunkova č.21/2018 I. SMLUVNÍ STRANY Obec Mosty u Jablunkova se sídlem: Mosty u Jablunkova 800, 739 98 Mosty u Jablunkova zastoupena:

Více

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje

S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje Příloha č. 1 Programu NÁVRH S M L O U V A o poskytnutí dotace z rozpočtu Moravskoslezského kraje I. SMLUVNÍ STRANY 1. Moravskoslezský kraj se sídlem: 28. října 117, 702 18 Ostrava zastoupen: a IČ: 70890692

Více

P R A V I D L A pro poskytování dotací z Programu prevence kriminality a zvyšování bezpečnosti

P R A V I D L A pro poskytování dotací z Programu prevence kriminality a zvyšování bezpečnosti P R A V I D L A pro poskytování dotací z Programu prevence kriminality a zvyšování bezpečnosti I. Úvodní ustanovení 1. Poskytování dotací z Programu prevence kriminality a zvyšování bezpečnosti se realizuje

Více

Program pro poskytování dotací v oblasti prevence kriminality města Česká Lípa

Program pro poskytování dotací v oblasti prevence kriminality města Česká Lípa Program pro poskytování dotací v oblasti prevence kriminality města Česká Lípa na rok 2015 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Město Česká Kamenice. Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města

Město Česká Kamenice. Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Město Česká Kamenice Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu města Schváleno ZM dne 5. 9. 2018 Změněno ZM dne 19. 12. 2018 Účinnost změny ode dne 20. 12. 2018 Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu

Více

MĚSTO TURNOV ANTONÍNA DVOŘÁKA 335 DOTAČNÍ STATUT MĚSTA TURNOV

MĚSTO TURNOV ANTONÍNA DVOŘÁKA 335 DOTAČNÍ STATUT MĚSTA TURNOV MĚSTO TURNOV ANTONÍNA DVOŘÁKA 335 DOTAČNÍ STATUT MĚSTA TURNOV 1. Preambule 1.1. Dotační statut města Turnov upravuje poskytování dotací, které jsou určeny na všestranný rozvoj území města a potřeb jeho

Více

Podmínky dotačního programu Podpora kulturních a zájmových činností ve městě Krnov pro rok 2016

Podmínky dotačního programu Podpora kulturních a zájmových činností ve městě Krnov pro rok 2016 Podmínky dotačního programu Podpora kulturních a zájmových činností ve městě Krnov pro rok 2016 I. Název programu (kód) Podpora kulturních a zájmových činností ve městě Krnov pro rok 2016 (SK/K) II. Vyhlašovatel

Více

SMLOUVU O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE (dále jen smlouva ) K REALIZACI PROJEKTU Název

SMLOUVU O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE (dále jen smlouva ) K REALIZACI PROJEKTU Název Příloha B Krajský úřad Číslo poskytovatele: 00/2010 Číslo příjemce: SMLOUVA O POSKYTNUTÍ NEINVESTIČNÍ DOTACE uzavřená v souladu s ustanovením 36 písm. c), d) a 59 odst. 2 písm.a) zákona č. 129/2000 Sb.

Více

Podmínky dotačního programu Podpora sportu ve městě Krnov pro rok 2017

Podmínky dotačního programu Podpora sportu ve městě Krnov pro rok 2017 Podmínky dotačního programu Podpora sportu ve městě Krnov pro rok 2017 I. Název programu (kód) Podpora sportu ve městě Krnov pro rok 2017 (SK/S) II. Vyhlašovatel programu, poskytovatel neinvestiční dotace

Více

Město Krupka. na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. D/1 ze dne vyhlašuje Dotační program

Město Krupka. na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. D/1 ze dne vyhlašuje Dotační program Město Krupka na základě usnesení Zastupitelstva města Krupka č. D/1 ze dne 3.12.2018 vyhlašuje Dotační program Program se řídí,, Zásadami pro poskytování neinvestiční dotace z rozpočtu města Krupka schválenými

Více

PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU JEDNORÁZOVÝCH NEBO OPAKUJÍCÍCH SE AKCÍ/PROJEKTŮ V ROCE 2017 (dále jen Program )

PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU JEDNORÁZOVÝCH NEBO OPAKUJÍCÍCH SE AKCÍ/PROJEKTŮ V ROCE 2017 (dále jen Program ) PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU JEDNORÁZOVÝCH NEBO OPAKUJÍCÍCH SE AKCÍ/PROJEKTŮ V ROCE 2017 (dále jen Program ) I. OBECNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA 1. Tento program slouží pro stanovení

Více

Dotační program vyhlášený městem Rosice

Dotační program vyhlášený městem Rosice Dotační program vyhlášený městem Rosice Podpora činnosti spolků, sportovních oddílů a jednotlivců v Rosicích pro rok 2017 1 Právní předpisy a dokumenty Podpora poskytovaná městem Rosice na činnosti spolků,

Více

Zajištění provozu mateřského centra na rok (dále jen Program )

Zajištění provozu mateřského centra na rok (dále jen Program ) - 1 - GRANTOVÝ PROGRAM Zajištění provozu mateřského centra na rok 2016 2017 (dále jen Program ) Článek 1 Úvodní ustanovení Grantový program s názvem Zajištění provozu mateřského centra na rok 2016 a 2017

Více

Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Chýně

Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Chýně Pravidla pro poskytování dotací z rozpočtu obce Chýně I. Základní ustanovení 1.1. Účelem těchto zásad je stanovení jednotného postupu při poskytování finančních prostředků z rozpočtu obce Chýně ve smyslu

Více

Preambule. Výše dotace a úhrada

Preambule. Výše dotace a úhrada Smlouva o poskytnutí individuální neinvestiční dotace uzavřena v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění pozdějších právních předpisů, a se zákonem č. 250/2000 Sb., o rozpočtových

Více

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE

MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE MĚSTO KOPŘIVNICE MĚSTSKÝ ÚŘAD KOPŘIVNICE 1/OŠKS/2018 Dotační program na podporu mládeže, tělovýchovy a sportu Úvod Dotační program je vyhlášen v souladu s místní Agendou 21 a se strategickými cíli města

Více

N Á V R H S M L O U V A č. o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu Města Krnova

N Á V R H S M L O U V A č. o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu Města Krnova Příloha č. 1 dotačního programu N Á V R H S M L O U V A č. o poskytnutí účelové neinvestiční dotace z rozpočtu Města Krnova 1. Město Krnov a I. SMLUVNÍ STRANY se sídlem: Hlavní nám. 96/1, 794 01 Krnov

Více

2. Dotaci lze poskytnout výlučně na výdaje, které musí být účelově určeny. Konkrétní účel užití poskytnuté Dotace je specifikován ve Smlouvě.

2. Dotaci lze poskytnout výlučně na výdaje, které musí být účelově určeny. Konkrétní účel užití poskytnuté Dotace je specifikován ve Smlouvě. Příloha č. 2 Podmínky pro poskytnutí dotace na pořízení dlouhodobého hmotného majetku pro poskytovatele stomatologických služeb ve městě Rychvald z rozpočtu města Rychvald I. Obecná ustanovení 1. Poskytnutí

Více

PODPORA KULTURNÍ A SPOLKOVÉ ČINNOSTI VE MĚSTĚ KUŘIMI pro rok 2019

PODPORA KULTURNÍ A SPOLKOVÉ ČINNOSTI VE MĚSTĚ KUŘIMI pro rok 2019 Dotační program PODPORA KULTURNÍ A SPOLKOVÉ ČINNOSTI VE MĚSTĚ KUŘIMI pro rok 2019 1. Dotační program Podpora kulturní a spolkové činnosti ve městě Kuřimi (dále jen Program ) vyhlašuje Zastupitelstvo města

Více

PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU JEDNORÁZOVÝCH NEBO OPAKUJÍCÍCH SE AKCÍ/PROJEKTŮ V ROCE 2016 (dále jen program )

PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU JEDNORÁZOVÝCH NEBO OPAKUJÍCÍCH SE AKCÍ/PROJEKTŮ V ROCE 2016 (dále jen program ) PROGRAM MĚSTA MOHELNICE PRO POSKYTOVÁNÍ DOTACÍ NA PODPORU JEDNORÁZOVÝCH NEBO OPAKUJÍCÍCH SE AKCÍ/PROJEKTŮ V ROCE 2016 (dále jen program ) I. OBECNĚ ZÁVAZNÁ PRAVIDLA 1. Tento program slouží pro stanovení

Více

MATERIÁL PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA č. 17

MATERIÁL PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA č. 17 MATERIÁL BEZ OSOBNÍCH ÚDAJŮ MATERIÁL PRO ZASTUPITELSTVO MĚSTA č. 17 DNE: 10. 11. 2016 JEDNACÍ ČÍSLO: 17/2016/OS/1 OBSAH: Vyhlášení dotačních programů pro sociální oblast ANOTACE: Město Žďár nad Sázavou

Více

I. Název programu (kód) Podpora Místních akčních skupin Moravskoslezského kraje 2012 RRC/07/2012

I. Název programu (kód) Podpora Místních akčních skupin Moravskoslezského kraje 2012 RRC/07/2012 I. Název programu (kód) Podpora Místních akčních skupin Moravskoslezského kraje 2012 RRC/07/2012 II. Vyhlašovatel programu, poskytovatel dotace Vyhlašovatelem programu a poskytovatelem dotace je Moravskoslezský

Více

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace

VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI. Smlouva o poskytnutí dotace VZOR VEŘEJNOPRÁVNÍ SMLOUVY O POSKYTNUTÍ DOTACE NA CELOROČNÍ ČINNOST FYZICKÉ OSOBĚ NEPODNIKATELI Smlouva o poskytnutí dotace uzavřená v souladu s 159 a násl. zákona č. 500/2004 Sb., správní řád, ve znění

Více

P R A V I D L A pro poskytování dotací z Programu prevence kriminality a zvyšování bezpečnosti

P R A V I D L A pro poskytování dotací z Programu prevence kriminality a zvyšování bezpečnosti Příloha č. 1 usnesení č. 2 P R A V I D L A pro poskytování dotací z Programu prevence kriminality a zvyšování bezpečnosti I. Úvodní ustanovení 1. Poskytování dotací z Programu prevence kriminality a zvyšování

Více

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j /2016/RMI/MJA/SML/66

Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j /2016/RMI/MJA/SML/66 Smlouva o poskytnutí individuální dotace z rozpočtu Města Česká Třebová č.j. 13775/2016/RMI/MJA/SML/66 uzavřená podle 10a zákona č.250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších

Více