Úbytkový seznam - Knihy

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Úbytkový seznam - Knihy"

Transkript

1 I Kolik tváří má smrt I Krvavé stopy OP N I 635 Zima v zahradě OP N I Altomonte, Via Veneto I Anderson, Patrick, Obchod s rozkoší OP B I Arpino, Giovanni, Mladá jeptiška OP B I Arsan, Emanuelle Emanuela I Bagshawe, Tilly Rozhodnutí OP B I Ball, Donna, Hra na manželství I Ball, John, V žáru noci OP B I Bataille, Michel, Vánoční stromek I Belloc-Lowndes, Kroky v mlze I Block, Thomas Mayday OP B IM Blyton, Enid, Správná pětka. Pětka a zloději 20. OP M IM Blyton, Enid, Správná pětka. Pětka na 12. OP M IM Blyton, Enid, Správná pětka. Pětka na 15. OP M I Borovička, V. P. Slavné případy Interpolu OP B I Borovička, V. P. Téměř dokonalá vražda I Boulle, Pierre, Malajská kariéra I Bradford, Barbara Být nejlepší 3. OP B I Bradford, Barbara Hlas srdce I Bradford, Barbara Uchovej si svůj sen 2. OP B I Bradford, Barbara Zámožná žena 1. OP B I Brenner, Jacques, Skříňka s jedy OP B I Briskin, Sny nestačí OP B I Brown, Sandra, Francouzské hedvábí OP B I Brown, Sandra, Skandál OP B I Brůhová, Milena, Potmě a potichu I Cail, Carol, Utajené lži OP B I 177 Carnegie, Dale, Jak získávat přátele a působit na OP N I Cartland, Barbara, Černý panter I Castle, John Let do nebezpečí I Cather, Willa Lucy Gayheartová I Cílek, Roman, Sázka na mrtvého muže I Clark, Mary Stín v zádech I Clark, Mary Žena v mramoru I Clifford, Francis, Krutá spravedlnost OP B I Collins, Jackie, Milenci a hazardní hráči OP B I Cook, Robin, Blízký konec I Cook, Robin, Kořeny zla Statistika : 34 B, 3 N, 3 M, 0 MN Celkem ks: 40 Celkem cena:

2 I Cook, Robin, Kritický bod OP B I Cook, Robin, Muž, který si hrál na Boha OP B I Cook, Robin, Nákaza I Cook, Robin, Sfinga I Cook, Robin, Známky života OP B I Cordonnier, Marie Milovaná Isabelle OP B I Cornwell, Patricia Post mortem OP B I Corsari, Willy, Neviditelný nepřítel OP B I Creasey, John, Případ Londýn-New York I Crispin, Edmund, Labutí píseň I Cunningham, 2 x Likvidátor OP B I Čech, Jan Smrt záletníka I Čech, Jan Vražda stopařek I Däniken, Erich Oči sfingy OP N I Däniken, Erich Zpět ke hvězdám OP N I Dark, Jason, Smrtící hodiny I 13 De Pulford, NicolaČarodějnická kniha OP N I Decastelo, René, O ženách vím všechno I Deveraux, Jude, Anděl pro Emily I Deveraux, Jude, Podvržená dáma I Dick, Philip K. Minority report a jiné povídky OP B I Dilov, Ljuben, Promarněná šance. Z prací mého OP B I Disch, Thomas M. V osidlech pohanského boha OP B I Drábková, Irena Velká kuchařka pro mikrovlnnou OP N I Druon, Maurice, Prokletí králové I Du Maurier, Dům na pobřeží OP B I Du Maurier, Hladový vrch I Du Maurier, Mrtvá a živá I Dvořáková, Zápisník mrtvého I Eastlake, William, Hájili jsme hrad Eco, Umberto, Foucaultovo kyvadlo OP B I Edward, Martin P. Vraždy a lásky v Hollywoodu I Erskine, Barbara, Oheň je tvým osudem OP B I Fiala, Vladimír Poklad Cagoulardů I 13 Fink, Georg Výklad snů od A do Z OP N I Fisher, Nancy Jed věčného mládí I Francis, Dick, Dražby I Francis, Dick, Horké peníze I Francis, Dick, Hrozba I Francis, Dick, Motiv koní Statistika : 35 B, 5 N, 0 M, 0 MN Celkem ks: 40 Celkem cena:

3 I Francis, Dick, Návrat diplomata I Francis, Dick, Nervy I Francis, Dick, Nervy. Dražby OP B I Francis, Dick, Poslední šance I Francis, Dick, Reflex OP B I Francis, Dick, Talár a dres OP B I Francis, Dick, Tvrdý úder I Francis, Dick, V šachu I Francis, Dick, Vysoké sázky I Francková, Vražedná nenávist I Frýda, František, Zastávka mrtvých I Fuchsová, Irena, Když chci zabít manžela OP B I Fuchsová, Irena, Když je žena v lázních OP B I Gallo, Max, Noc dlouhých nožů OP N I Gardner, Erle 3 x obhájce Perry Mason I Gardner, Erle Případ bázlivé tanečnice I Gardner, Erle Případ blondýny s monoklem OP B I Gardner, Erle Případ křičící ženy I Gardner, Erle Případ lenivého milence OP B I Gardner, Erle Případ nastražené návnady I Gardner, Erle Případ neopatrného kotěte OP B I Gardner, Erle Případ odvážně nastražené léčky I Gardner, Erle Případ vypůjčené brunetky I Gardner, Erle Tajemství nevlastní dcery I Gardner, John, Muž z Barbarossy OP B I Gilden, Mel Beverly Hills OP B I Glückselig, Josef, Orlí hnízdo OP B I Goldfluss, Howard Rozsudek OP B I Golon, Anne Angelika. Cesta do Versailles I Golon, Anne Angelika. Cesta do Versailles I Grafteaux, Serge Lékař na sídlišti. Matka OP B I Grafton, Sue, 3 x Kinsey Millhoneová I Grandmaison, Polykač papíru I Grey, Zane, Pistolníci ze španělských hor OP B I Hailey, Arthur, V nejvyšších sférách OP B IM Háj, Felix, Školák Kája Mařík 7. OP M IM Háj, Felix, Školák Kája Mařík 5. OP M IM Háj, Felix, Školák Kája Mařík 6. OP M I Harasimová, Rozcestí. Román pro ženy I Hesemann, UFO: Důkazy OP N Statistika : 35 B, 2 N, 3 M, 0 MN Celkem ks: 40 Celkem cena:

4 I Hesemann, UFO: Kontakty OP N I Christie, Agatha, Kapsa plná žita OP B I Christie, Agatha, Muž v mlze OP B I Christie, Agatha, N či M OP B I Christie, Agatha, Nekonečná noc I Christie, Agatha, Opona I Christie, Agatha, Pan Poirot se vrací OP B I Christie, Agatha, Poslední weekend OP B I Christie, Agatha, Smrt v oblacích OP B I Christie, Agatha, Třetí dívka OP B I Christie, Agatha, Viděla jsem vraždu I Christie, Agatha, Vražda na faře I Christie, Agatha, Vražda v Mezopotámii OP B I Christie, Agatha, Záhada Modrého vlaku OP B I James, Peter, Srdíčko OP B I Javořická, Vlasta, Dvě růže OP B I Javořická, Vlasta, Předurčení OP B I Javořická, Vlasta, V nepříznivé půdě OP B I Jedlička, Ivan Dovolená bez návratu I Jirotka, Antonín, Mordparta zasahuje I Jonasson, Jonas, Analfabetka, která uměla počítat OP B I Kaczmarczyk, Jan Znalec OP B I Kačírková, Eva, Liška na dálnici I Katzenbach, John V žáru léta I Keene, Carolyn Poslední tóny I Kellerman, Klinika OP B I Klička, Václav, Smrt číhá u klavíru OP B I 13 Kludská, Dagmar, Magie snů OP N I Kratochvíl, Josef Hořká vůně sexu I Kraus, Pavel, Šance OP B I Kvačková, Radka, Povodeň a já I Lahoda, Zdeněk, Láska a smrt odvážného střelce OP B I Lanczová, Lenka, Lucky Luk OP B I Laurey, Joy, Joy a Joana I Loriot, Noëlle, Vrah je mezi námi I Ludlum, Robert, Mozaika Parsifal OP B I MacDonald, Betty, Co život dal a vzal I MacDonald, John Osamělý stříbrný déšť OP B I MacDonald, John Smrtelný pozdrav I Macdonald, Ross, Barbarské pobřeží Statistika : 38 B, 2 N, 0 M, 0 MN Celkem ks: 40 Celkem cena:

5 I Macchiavelli, Stíny v podloubí. Na vršcích za I Mahmoody, Betty, Bez dcerky neodejdu OP B I Marsh, Ngaio, Poslední opona I Marsh, Ngaio, Vražda v sanatoriu OP B I Marsh, Ngaio, Vražda za scénou I Martin, George R. Písečníci OP B I Mattyasovszky, Bobr nesmlouvá I McBain, Ed, 3 x Steve Carella a spol I McBain, Ed, Jed I McBain, Ed, Která stála za vraždu I McBain, Ed, Noc kouzel zbavená OP B I McBain, Ed, Polibek I McBain, Ed, Vražda předem ohlášená I McCullough, Ptáci v trní OP B I McCullough, Tim I McKinney, Cesta za štěstím OP B I Medeiros, Teresa, Hříšné myšlenky 1. OP B I Medek, Vladimír, Krev na Maltézském náměstí I Miles, Rosalind, Návrat do ráje 1. OP B I Milota, Vlastimil, Šestý splav OP B I Montupet, Janine, Ve víru květů I Moody, Susan Smrt v žáru poledne aneb Moudrá I Mortimer, John Příběhy obhájce Rumpolea I 343 Možejko, Igor' Pod pirátskou vlajkou OP N I Neumann, Let osamělého ptáka I Pairaulte, Sestřička bez minulosti OP B I Palmer, Michael, Vedlejší účinky I Páral, Vladimír, Playgirls 1. OP B I Páral, Vladimír, Playgirls 2. OP B I Páral, Vladimír, Profesionální žena OP B M Petiška, Eduard, Čtení o hradech OP M IM Piják, František Míša a Liduška na cestách OP M I Plaidy, Jean, Noc sedmého úplňku I Plain, Belva Utajené city I 173 Plzák, Miroslav, Gordické uzly rovnoprávného OP N I 173 Porter, Valerie, Guinnessova kniha o námluvách, OP N I Quentin, Patrick Záhada pro blázny I Raine, William Ztracené údolí OP B I Ráž, Roman, Šokmistr OP B I Ripley, Alexandra, Dědictví z New Orleansu OP B Statistika : 35 B, 3 N, 2 M, 0 MN Celkem ks: 40 Celkem cena:

6 I Ripley, Alexandra, Charleston I Robbins, Harold, Dědici IM Rudolf, Stanislav, V každém okně Julie OP M IM Rudolf, Stanislav, Z deníku pampelišky OP M I Řeháčková, Věra, Hledám muže za účelem IM Řeháčková, Věra, Jana a Dana, aneb, Dvojčata tropí OP M IM Řeháčková, Věra, Jana a Dana, aneb, Uličnice k OP M I Řeháčková, Věra, Lázeňská známost OP B I Řeháčková, Věra, Na prahu dospělosti OP B I Řeháčková, Věra, Návraty do lázní. Román pro ženy I Řeháčková, Věra, Nebýt jako máma IM Řeháčková, Věra, Říkal jsi mi pampeliško OP M I Sanders, Neubližujte mým vajíčkům I Sanders, Trhák I Sheckley, Robert, Desátá oběť OP B I Sheldon, Sidney, Časovaná smrt I Sheldon, Sidney, Pokud přijde zítřek OP B I Shelley, Mary Frankenstein I Schiraldi, Vittorio Rukulíbám I Siegel, Barbara Poslední strach OP B I Simenon, Maigret a staříci OP B I Simenon, Maigret na tenkém ledě I Simenon, Vdova Coudercová. Mladý I Simmel, Aféra Niny B I Simmel, Jen vítr to ví I Simmel, Svůj kalich hořkosti OP B I Simmel, Všechno přiznávám, všechno I Simmel, Z čeho jsou utkány sny I Simmel, Z čeho jsou utkány sny I Small, Bertrice, Divoká růže I Smith, Wilbur A., Hromobití I Smith, Wilbur A., Řeka bohů III. Čaroděj 3. OP B I Spencer, LaVyrle, Oddělené ložnice I Spencer, LaVyrle, Přísahy I Spencer, LaVyrle, Stará trápení I Spies, Sidney Prázdné oči I Steel, Danielle, Dar OP B I Steel, Danielle, Její královská výsost OP B I Steel, Danielle, Křižovatky I Steel, Danielle, Osudy OP B Statistika : 35 B, 0 N, 5 M, 0 MN Celkem ks: 40 Celkem cena:

7 I Steel, Danielle, Procitnutí I Steel, Danielle, Tichá hrdost OP B I Steel, Danielle, Únos OP B I Steiniger, Kurt, Opojení OP B I Stoker, Bram, Dracula I Stout, Rex, Dědictví Kláry Foxové I Stout, Rex, Zmije hraje golf I Susann, Dolores I Susann, Stroj na lásku I Susann, Údolí panenek I Šindelářová, Milující tyran I Štěpán, Ludvík, Vichřice OP B I 92 Štěpánek, Zdeněk Herec OP N I Švejda, Jiří, Požáry a spáleniště I Uher, František, Přízrak podzimního parku I Van Dine, S. S., Vyvraždění rodiny Greenů OP B I 13 Vandenberg, Tajemství věštíren OP N I Vergés, Jacques Krvelačné bestie I Wallace, Edgar, Mstitel I Wallace, Edgar, Záhada rudého kruhu I Weldon, Fay, Sestřičky OP B I West, Morris L., Léto ryšavého vlka I Wilkins, Gina, Hrdinou v přestrojení OP B I Winnington, Alan, Fairfaixovy miliony OP B I Woodiwiss, Milovat cizince I Wright, Eric, Noc, kdy se bohové usmívali. OP B I Zábrana, Jan, Vražda pro štěstí I Zahrádka, Smrt přichází bez pozvání Statistika : 26 B, 2 N, 0 M, 0 MN Celkem ks: 28 Celkem cena:

SEZNAM KNIH VÝMĚNNÉHO SOUBORU půjčené od 24.04.2006 do 31.12.2015

SEZNAM KNIH VÝMĚNNÉHO SOUBORU půjčené od 24.04.2006 do 31.12.2015 Stránka: 1 Vybraná knihovna, 24.04.2006 170863 DM Zimmermann, Irene Napotřetí ho ulovím 119.00 Celkem za soubor : 1 Ks 119.00 Kč 06.02.2007 177568 D Smith, Wilbur A., Ptačí vodopády 179.00 6104406 5-6

Více

21.1.2014 28.1.2014. - Everest - dějiny dobývání Himaláje

21.1.2014 28.1.2014. - Everest - dějiny dobývání Himaláje 21.1.2014 Nesbo Jo Mankell Henning Ahernová Cecelia Irving John - Levhart - Než přijde mráz - PS: Miluju tě - V jedné osobě 28.1.2014 Jones S. - Aiša - perla harému Howard L. - Ani peklo, ani ráj Patterson

Více

Mgr. Jana Tichá DATUM VYTVOŘENÍ 10. 2. 2013

Mgr. Jana Tichá DATUM VYTVOŘENÍ 10. 2. 2013 AUTOR Mgr. Jana Tichá DATUM VYTVOŘENÍ 10. 2. 2013 ROČNÍK TEMATICKÁ OBLAST PŘEDMĚT OBOR KLÍČOVÁ SLOVA ANOTACE METODICKÉ POKYNY 4. ročník Český jazyk a literatura Literární výchova Střední vzdělání s MZ,

Více

KNIHOVNICKÝ OBČASNÍK, prosinec 2011, č. 4

KNIHOVNICKÝ OBČASNÍK, prosinec 2011, č. 4 KNIHOVNICKÝ OBČASNÍK, prosinec 2011, č. 4 Adventní kapříci, 2. 12. 2011 V pátek 2. prosince jsme se sešli na dílničce, kde jsme vytvářeli adventní kapříky z dekorativní pryže a bonbónů. Celkem se dostavilo

Více

Střední škola diplomacie a veřejné správy s.r.o., ul. A. Jiráska 1887, Most

Střední škola diplomacie a veřejné správy s.r.o., ul. A. Jiráska 1887, Most Střední škola diplomacie a veřejné správy s.r.o., ul. A. Jiráska 1887, Most Seznam literárních děl k ústní maturitní zkoušce z českého jazyka a literatury ve školním roce 2015/16 Kritéria pro výběr maturitních

Více

Knižní novinky v červnu 2010

Knižní novinky v červnu 2010 Knižní novinky v červnu 2010 Temný příběh - autor: Terry Deary Píše se rok 1940 a německé bombardéry nalétávají na anglické město Coventry. Alf a Saly odjíždějí do bezpečí na venkov do Walesu, když se

Více

KNIHOVNICKÝ OBČASNÍK, únor 2012, č. 5

KNIHOVNICKÝ OBČASNÍK, únor 2012, č. 5 KNIHOVNICKÝ OBČASNÍK, únor 2012, č. 5 Zdobení svíček metodou decoupage, 9. 12. 2011 Na poslední dílničce roku 2011 jsme zdobili svíčky metodou decoupage používali jsme ubrousky vánoční tématikou. 1 Knižní

Více

BIBLIOGRAFICKÁ CITACE str. 1 4.1.2013

BIBLIOGRAFICKÁ CITACE str. 1 4.1.2013 BIBLIOGRAFICKÁ CITACE str. 1 4.1.2013 Brown, Dan, Andělé a démoni /Dan Brown / přeložil Lubomír Kotačka. Praha :Metafora,2003 ISBN:80-86518-43-4 90146/RD Váňová, Magda, Ať myši nepláčou /Magda Váňová.

Více

Výměnný fond z knihovny v Jihlavě. Mládež beletrie. Adams,Georgie Berger,Margot. Tři malé čarodějky Naděje v hedvábné hřívě.

Výměnný fond z knihovny v Jihlavě. Mládež beletrie. Adams,Georgie Berger,Margot. Tři malé čarodějky Naděje v hedvábné hřívě. Výměnný fond z knihovny v Jihlavě Mládež beletrie Abedi,Isabel Adams,Georgie Berger,Margot Berger,Margot Blacker,Terence Blyton,Enid Březina,Thomas Březinová,Ivona Dickens,Charles Grimm,Jacob Ludwig GrufíkovKopecká

Více

Nabídka akcí školám a školním družinám pro školní rok 2009/2010 Vsetín září 2009

Nabídka akcí školám a školním družinám pro školní rok 2009/2010 Vsetín září 2009 1 / 29 Nabídka akcí školám a školním družinám pro školní rok 2009/2010 Vsetín září 2009 2 / 29 OBSAH mateřské školy...3 knihovnické lekce a lekce informatiky... 3 besedy... 3 základní školy...5 1. třída...

Více

ZVUKOVÉ KNIHY PRO NEVIDOMÉ: vše ve formátu MP3

ZVUKOVÉ KNIHY PRO NEVIDOMÉ: vše ve formátu MP3 ZVUKOVÉ KNIHY PRO NEVIDOMÉ: vše ve formátu MP3 ATWOODOVÁ: Z hlubin CD 1108 BACH: Most přes navždy CD 1025 BAUEROVÁ: Tajemství chrámových pokladů CD 744 BEKKER: Výška útoku 4000 CD 495-496 BERGMAN: Fanny

Více

5501378 DBR Dr.Stefan Frank - Žena, o 14.40

5501378 DBR Dr.Stefan Frank - Žena, o 14.40 Číslo Signatura Autor Název Část Cena Tématická s.: Naučná 6151263 Abc 38.00 6151067 Abc 38.00 6145191 9 Burda 129.99 6145399 10 Bydlení 61.00 6160305 Domov 45.00 6162407 Dům a zahrada 0.00 212851 D 641.5

Více

Pojďte s námi za králíčky Diogenes v sudu a dalších dvacet známých příběhů České pohádky

Pojďte s námi za králíčky Diogenes v sudu a dalších dvacet známých příběhů České pohádky Alexander, V. Arbes, J. Augusta, J. Balzac, H. Bednář, K. Beneš Třebízský,V. Borská, I. Bradford, B.T. Brockert, S. Brůhová, M. Byrd, N. Cartland, B. Cartland, B. Cleverly, B. Cook, R. Cook, R. Cookson,

Více

Ladislav Vesecký Milena Doušková Karel Pecháček 01/2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5

Ladislav Vesecký Milena Doušková Karel Pecháček 01/2016 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 1 2 3 4 5 Ladislav Vesecký Milena Doušková Karel Pecháček 0/06 5 6 7 8 9 0 5 6 7 8 9 0 5 6 7 8 9 0 5 Eva Míková Ivana Hurtová Marie Bartošová 0/06 5 6 7 8 9 0 5 6 7 8 9 0 5 6 7 8 9 Zdeněk Huspek Miroslav Lorenc

Více

Hodoňovice. Datum tis05.11.2 Výsledky vyhledávání BAŠKA Pro dotaz : Lokace svazku začíná "HO"

Hodoňovice. Datum tis05.11.2 Výsledky vyhledávání BAŠKA Pro dotaz : Lokace svazku začíná HO Datum tis05.11.2 Výsledky vyhledávání BAŠKA Pro dotaz : Lokace svazku začíná "HO" Autor Název Nakladatel Vydáno Frýbová, Zdena Z neznámých důvodů Papyrus 1993 Koerner, Vladimír Smrt svatého Vojtěcha Akropolis

Více

Mnohé exponáty na výstavu o historii obce dodali i místní obcané. Foto: G. Kubová

Mnohé exponáty na výstavu o historii obce dodali i místní obcané. Foto: G. Kubová ˇ Mnohé exponáty na výstavu o historii obce dodali i místní obcané Foto: G. Kubová Kluby se představují.. Ve dnech 1. a 2. října 2011 pořádal KLUB ZAHRÁDKÁŘŮ výstavu ovoce a zeleniny.

Více

RURALISMUS KATOLICKÝ PROUD

RURALISMUS KATOLICKÝ PROUD RURALISMUS KATOLICKÝ PROUD AUTOR Mgr. Jana Tichá DATUM VYTVOŘENÍ 19. 3. 2013 ROČNÍK TEMATICKÁ OBLAST PŘEDMĚT KLÍČOVÁ SLOVA ANOTACE METODICKÉ POKYNY 3. ročník Jazyk a jazyková komunikace Literární výchova

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Hostouň okres... Domažlice konaných ve dnech (dne)... 15.10. - 16.10.2010 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

Přír.čís. Velká sýrová nakládačka /

Přír.čís. Velká sýrová nakládačka / Předávací protokol Knihovna Václava Čtvrtka v Jičíně Denisova 400 00 Jičín knihovna@knihovnajicincz tel:+4048 Místní knihovna: Pecka Pořč Přírčís 408 Sig C4a Autor Název Velká sýrová nakládačka / D a t

Více

( POTVRZENÍ výměnného SOUBORU )

( POTVRZENÍ výměnného SOUBORU ) 1 ( PTVRZENÍ výměnnéh SUBRU ) _K_n_i_h_o_v_n a K_am e_n_n_á L_h o_t_a ~----------1-3-0-0-8--7--------- Číslo Signatura Autor Název ------------------------------------------------ Tématická s.:.???? Část

Více

TOP 12. Maurois André řekl: Četba dobré knihy je ustavičný dialog, při kterém nás kniha oslovuje a naše duše. odpovídá. Po dobu šesti týdnů

TOP 12. Maurois André řekl: Četba dobré knihy je ustavičný dialog, při kterém nás kniha oslovuje a naše duše. odpovídá. Po dobu šesti týdnů TOP 12 Maurois André řekl: Četba dobré knihy je ustavičný dialog, při kterém nás kniha oslovuje a naše duše odpovídá. Po dobu šesti týdnů datem 6. září 2009 počínaje vždy v neděli po 21.00 hod. na ČT1

Více

(pozn. autora: lidé, kteří jsou označeni rámečkem, přežili) 446 - Petr Ginz) viz. vlastní foto

(pozn. autora: lidé, kteří jsou označeni rámečkem, přežili) 446 - Petr Ginz) viz. vlastní foto !" #$ #%"!& Památníku Terezín převzato (č... /+ 01 1 '#( ) #%"!&* + (č. 596!( # #%"!&, (č.968 2 B / 2 2 3 4viz. Lagus, ?@

Více

Maturitní témata z předmětu: Český jazyk a literatura

Maturitní témata z předmětu: Český jazyk a literatura Maturitní témata z předmětu: Český jazyk a literatura (1/2) Maturitní témata z předmětu: Český jazyk a literatura Třída: A4 Školní rok: 2014-2015 1. Bible: Nový zákon; 2. Sofokles: Král Oidipus; 3. William

Více

ŠUMAVA V ČESKÝCH HRANÝCH FILMECH 1924 BÍLÝ RÁJ 1924 DĚVČE Z HOR 1926 BABINSKÝ 1928 POHORSKÁ VESNICE V BLOUZNĚNÍ (Když v hnízdo dechne mráz )

ŠUMAVA V ČESKÝCH HRANÝCH FILMECH 1924 BÍLÝ RÁJ 1924 DĚVČE Z HOR 1926 BABINSKÝ 1928 POHORSKÁ VESNICE V BLOUZNĚNÍ (Když v hnízdo dechne mráz ) ŠUMAVA V ČESKÝCH HRANÝCH FILMECH 1924 BÍLÝ RÁJ 1924 DĚVČE Z HOR 1926 BABINSKÝ 1928 POHORSKÁ VESNICE 1928 V BLOUZNĚNÍ (Když v hnízdo dechne mráz ) 1929 BOŽÍ MLÝNY 1929 SVATÝ VÁCLAV 1933 ZE SVĚTA LESNÍCH

Více

Moderní umělecké směry (Prezentace 4-CJL - Česká moderna uplatňované směry 1)

Moderní umělecké směry (Prezentace 4-CJL - Česká moderna uplatňované směry 1) Moderní umělecké směry (Prezentace 4-CJL - Česká moderna uplatňované směry 1) Stanislav Kostka Neumann (1875 1947) Na počátek, protože: - Finančně zajištěný (rodina zámožného advokáta - Olšanská fila =

Více

Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet

Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet Knihovna Kryštofa Haranta Pecka 2 50 2 Pecka knihovna.pecka@seznam.cz tel: 43 525 Nejpůjčovanější knihy z našeho fondu za rok 2014 Název Autor Nakladatel.údaje Anotace Počet Volání minulosti Wood, Barbara,

Více

Programové schéma TV Barrandov leden 2011

Programové schéma TV Barrandov leden 2011 SOBOTA 1.1. - NOVÝ ROK NEDĚLE 2.1. čas kód typ pořad čas kód typ pořad 7:00 F02 před Kocour Vavřinec 7:00 F02 před Kocour Vavřinec 7:10 F04 před Lokomotiva Tomáš 7:10 F04 před Lokomotiva Tomáš 7:20 F06

Více

Ženy KK Slovan Rosice - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno Oddíl Plné Dor. Ch. Celkem Vaverková 607 Gabrhelová 606 Ševčíková 571 Budišová 570

Ženy KK Slovan Rosice - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno Oddíl Plné Dor. Ch. Celkem Vaverková 607 Gabrhelová 606 Ševčíková 571 Budišová 570 Červeně jsou označeni Mistři Jihomoravského kraje a modře další postupující do semifinále Mistrovství ČR a zeleně další postupující na Mistrovství ČR. Muži KK Blansko - 2.února 2014 Poř. Příjmení Jméno

Více

541310 LCC Birkner-Mahler, Schönová, Frieda, Zuzana 1891-1985Anděl nebo hříšnice Vyd. 1. Brno

541310 LCC Birkner-Mahler, Schönová, Frieda, Zuzana 1891-1985Anděl nebo hříšnice Vyd. 1. Brno Př. číslo Signatura Autor1 Autor2 Autor3 Název Část Vydáni Město 495490 LCC Wilson, Charles, Žerávek, 1939- Jaroslav Přímá hra Vyd. 1. Frýdek-Místek 495824 LCC Malinda, Jan, 1982- Lepší než prstem do okavyd.

Více

SKN HRADEC KRÁLOVÉ 412 311 I.PSKN PRAHA

SKN HRADEC KRÁLOVÉ 412 311 I.PSKN PRAHA 8.kolo SKN HRADEC KRÁLOVÉ 313 449 I.PSKN PRAHA ženy "B" SKN HRADEC KRÁLOVÉ ženy 412 311 I.PSKN PRAHA ženy "A" Jaroslav Bartonček 116 139 Pavla Černá Renata Fialová 144 141 Anna Volerábová Vladimír Novotný

Více

Zpravodaj č.17 JmKP1 sever 2016/2017

Zpravodaj č.17 JmKP1 sever 2016/2017 Zpravodaj č.17 JmKP1 sever 2016/2017 SK Brno-Žabovřesky - SKK Veverky Brno 7:1 2685-2387 (10:2) 20.01. KK Blansko C - SKP Kometa Brno 7:1 2608-2478 (9,5:2,5) 20.01. KK Moravská Slávia Brno C - KK Orel

Více

EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663

EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663 EU PENÍZE ŠKOLÁM NÁZEV PROJEKTU : MÁME RÁDI TECHNIKU REGISTRAČNÍ ČÍSLO PROJEKTU :CZ.1.07/1.4.00/21.0663 Speciální základní škola a Praktická škola Trmice Fűgnerova 22 400 04 1 Identifikátor materiálu:

Více

SEZNAM PŘIHLÁŠENÝCH Jméno Členské číslo Klub HCP ANTON Petr 0840044 Golf & Racing Club Karlovy Vary 9,5 BALCAR JUN. Ivo 0080265 Golf Club Poděbrady

SEZNAM PŘIHLÁŠENÝCH Jméno Členské číslo Klub HCP ANTON Petr 0840044 Golf & Racing Club Karlovy Vary 9,5 BALCAR JUN. Ivo 0080265 Golf Club Poděbrady SEZNAM PŘIHLÁŠENÝCH Jméno Členské číslo Klub HCP ANTON Petr 0840044 Golf & Racing Club Karlovy Vary 9,5 BALCAR JUN. Ivo 0080265 Golf Club Poděbrady 7,7 BALCAR Robert jun. 0080818 Golf Club Poděbrady 4,9

Více

Rok: 1951 Obor: Diplomovaná sestra Třídní učitel: Věra Hrušková Absolventi: Obor:Diplomovaná sestra Třídní učitel: Marie Mikříková Absolventi:

Rok: 1951 Obor: Diplomovaná sestra Třídní učitel: Věra Hrušková Absolventi: Obor:Diplomovaná sestra Třídní učitel: Marie Mikříková Absolventi: Seznam absolventů Rok: 1951 Obor: Diplomovaná sestra Třídní učitel: Věra Hrušková Marta Vrbová, Božena Vaňková, Božena Trnková, Ludmila Štěpánová, Milada Stejskalová ( Bendová), Anna Stanová, Karolina

Více

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA

ZLATÉ KOLO VYSOČINY - VÝSLEDKOVÁ LISTINA Str. 1 KATEGORIE: MK1 50 km, chlapci 0-12 1 406 Smejkal Pavel 1:49:50 27.31 2 440 Voneš Jakub 1:50:48 27.08 3 400 Videnský Pavel ml. 2:13:05 22.54 4 303 Doležal Marek 2:13:40 22.44 5 339 Trutna Jan ml.

Více

Alison Gross Am G C E7 Am G C Dm E7 1. Když zapadlo slunce a vkradla se noc a v šedivých mracích se ztrácel den, Am G C E7 Am G Am a když síly zla ve tmě převzaly moc, tu Alison Gross vyšla z hradu ven.

Více

Zpráva o trhu audioknih a mluveného slova v roce 2015 v České republice

Zpráva o trhu audioknih a mluveného slova v roce 2015 v České republice Zpráva o trhu audioknih a mluveného slova v roce 2015 v České republice Vypracoval Jakub Horák, výkonný ředitel AVA jakub.horak@asociaceaudioknih.cz Zpráva o trhu audioknih a mluveného slova v roce 2015

Více

NOCTURNO 2014. Do hlubin. Za okny měsíc neúspěšně trhá z očí noci třešně ne, nejsou to třešně, jsou to slzy a v nich se choulíme v jantaru zmrzlí

NOCTURNO 2014. Do hlubin. Za okny měsíc neúspěšně trhá z očí noci třešně ne, nejsou to třešně, jsou to slzy a v nich se choulíme v jantaru zmrzlí NOCTURNO 2014 Do hlubin Za okny měsíc neúspěšně trhá z očí noci třešně ne, nejsou to třešně, jsou to slzy a v nich se choulíme v jantaru zmrzlí Jsme to, nejsme to my zakletý v jantaru váhání Dívej se na

Více

První generace. Druhá generace. Tetí generace. tvrtá generace

První generace. Druhá generace. Tetí generace. tvrtá generace Stránka 1 První generace 1. Georg Schenk (SYNEK). 2. i. František Schenk. Druhá generace 2. František Schenk. 3. i. Hanes Schenk * 01.01.1688. 3. Hanes Schenk, * 01.01.1688 v Bergstadt (Horní msto u Rýnaova).

Více

GÜNTER HUJBER! soupis exlibris !

GÜNTER HUJBER! soupis exlibris ! GÜNTER HUJBER soupis exlibris 2008-2013 na základě záznamů autora sestavil Karel Scherzer 1 Hujberová Hana Definitivně ošklivé kačátko C2+C4, 61:77, 100 tisků 2008 2 Hujberová Hana ml. Nepotřební klauni

Více

Seznam literatury k ústní zkoušce z českého jazyka a literatury - vyšší úroveň obtížnosti

Seznam literatury k ústní zkoušce z českého jazyka a literatury - vyšší úroveň obtížnosti Seznam literatury k ústní zkoušce z českého jazyka a literatury - vyšší úroveň obtížnosti autor název díla rok I. vydání žánr region Česká a světová literatura do konce 18. století Epos o Gilgamešovi 2.

Více

Věc: Plán činnosti na rok 2016

Věc: Plán činnosti na rok 2016 Centrum experimentálního divadla Zelný trh 9, 602 00 Brno tel./ fax: 542 210 200 Věc: Plán činnosti na rok 2016 Naše značka / vyřizuje Vaše číslo V Brně dne Vodičková 23. 11. 2015 počet premiér: 17 + 1

Více

Nové knihy v roce 2012

Nové knihy v roce 2012 Nové knihy v roce 2012 Aktuálně k 1. 11. 2012 Vysvětlivky: D - dospělí M mládež N naučná literatura pro dospělé MN naučná literatura pro děti VF výměnný fond (knihy zapůjčené z knihovny Karla Dvořáčka

Více

Novinky - září 2014 zvukové knihy pro nevidomé a těžce zrakově postižené

Novinky - září 2014 zvukové knihy pro nevidomé a těžce zrakově postižené Novinky - září 2014 zvukové knihy pro nevidomé a těžce zrakově postižené F1226/ DÜRRENMATT, Friedrich Minotaurus [zvukový záznam] / Friedrich Dürrenmatt - Praha: DAMU, 2013, 1 audiodisk (45:00) Povídka

Více

Knihovna Ptice. Dodací list výměnného souboru číslo: 5751. Středočeská vědecká knihovna v Kladně Gen.Klapálka 1641 272 80 Kladno

Knihovna Ptice. Dodací list výměnného souboru číslo: 5751. Středočeská vědecká knihovna v Kladně Gen.Klapálka 1641 272 80 Kladno Středočeská vědecká knihovna v Kladně Gen.Klapálka 1641 272 80 Kladno Dodací list výměnného souboru číslo: 5751 Knihovna Ptice Přírůst. č. Autor Název 1. 6009593 Vražda za nezaplacenou lásku 2. 6026953

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz březen 2017 ÚT 14. 03. 2017 20:00 ŽIVOT JE FAJN Divadlo Metro Kultura 2016/2017 ÚT 14. 03. 2017 19:30 ÚT 14. 03. 2017 17:00 ÚT 14. 03. 2017 19:00 Nora (domeček pro panenky)

Více

KÁNON SPISOVATELŮ A DĚL PRO ROK 2015/2016

KÁNON SPISOVATELŮ A DĚL PRO ROK 2015/2016 KÁNON SPISOVATELŮ A DĚL PRO ROK 2015/2016 Žák vybírá 20 literárních děl: Světová a česká literatura do konce 18. století minimálně 2 literární díla Světová a česká literatura 19. století minimálně 3 literární

Více

V Ý S L E D K Y. Kategorie mimina:

V Ý S L E D K Y. Kategorie mimina: 101 LET SPOLKU ZIMNÍCH SPORTŮ 21. 3. 2009 2. ŠTAFETOVÝ ZÁVOD DRUŽSTEV. KRUŠNOHORSKÝCH MĚST, OBCÍ A SPOLKŮ. Konaný v rámci festivalu zimních sportů. Kategorie mimina: V Ý S L E D K Y 1.Tadeáš Muller 0 :

Více

1, Jeffrey Archer Kane a Abel 2, Kingsley amis Robert Conquest Egyptologové 3, Jeffrey Archer Florentyna 4, Pearl S. Bucková Hrdé srdce 5, Milena

1, Jeffrey Archer Kane a Abel 2, Kingsley amis Robert Conquest Egyptologové 3, Jeffrey Archer Florentyna 4, Pearl S. Bucková Hrdé srdce 5, Milena 1, Jeffrey Archer Kane a Abel 2, Kingsley amis Robert Conquest Egyptologové 3, Jeffrey Archer Florentyna 4, Pearl S. Bucková Hrdé srdce 5, Milena Brůhová Nálet 6, Steve Alten Meg 7, Jane Austenová Opatství

Více

SEZNAM KNIH VÝMĚNNÉHO SOUBORU půjčené ze dne 04.12.2015

SEZNAM KNIH VÝMĚNNÉHO SOUBORU půjčené ze dne 04.12.2015 Stránka: 1 ze dne Vybraná knihovna, Naučná 145373 D 61 Bolesti nohou 98.00 6153999 Burda 84.00 6163970 Burda 129.99 6154798 Bydlení 54.99 6159547 Dům a zahrada 6155568 Dům a zahrada 6148962 1 Kačer Donald

Více

Dům č. p. 181 Dům č. p. 182 Dům č. p. 183 Dům č. p. 184 Dům č. p. 185 Dům č. p. 186 Dům č. p. 187

Dům č. p. 181 Dům č. p. 182 Dům č. p. 183 Dům č. p. 184 Dům č. p. 185 Dům č. p. 186 Dům č. p. 187 Dům č. p. 181 Dům na bývalém pozemku velkostatku zvaném Prozdol, postavil v r. 1936 Dobeš Jakub z č. 103 s manželkou Marií roz. Zálešáková z č. 55. Manželé byli bezdětní. V roce 1965 jej předali neteři

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz prosinec 2017 SO 30. 12. 2017 20:00 DEJA VU Divadlo Metro Kultura 2017 SO 30. 12. 2017 19:00 Aspect of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2017 SO 30. 12. 2017 21:30 Aspect of

Více

V Y R O Z U MĚNÍ. Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice ÚČASTNÍKA ŘÍZENÍ O PODANÉM ODVOLÁNÍ

V Y R O Z U MĚNÍ. Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice ÚČASTNÍKA ŘÍZENÍ O PODANÉM ODVOLÁNÍ Úřad městyse Pozořice, stavební úřad Na Městečku 14, Pozořice Č.j: StÚ 2855/2011-25-Ca-ÚŘSP-Vyro-/ Pozořice, dne: 19.9.2012 Vyřizuje: Bronislava Častková E-mail: su.pozorice@volny.cz Telefon: 544 226 055

Více

Třídní seznam literatury k maturitní zkoušce z českého jazyka a literatury

Třídní seznam literatury k maturitní zkoušce z českého jazyka a literatury Třídní seznam literatury k maturitní zkoušce z českého jazyka a literatury Třída: 4K,4El Školní rok: 2011/2012 Světová a česká literatura do konce 19. století 1. Olbracht Ivan: Biblické příběhy 2. Homér:

Více

Pohádka máje 1940 Elekta Vávra, Otakar d Poslední Podskalák 1940 Brom Sviták, Jan v Poznej svého muže 1940 Slavia Slavínský, Vladimír d Prosím, pane

Pohádka máje 1940 Elekta Vávra, Otakar d Poslední Podskalák 1940 Brom Sviták, Jan v Poznej svého muže 1940 Slavia Slavínský, Vladimír d Prosím, pane název rok výroby výrobna režie žánr podle Havelky Bílá jachta ve Splitu 1 Sun Brom, Ladislav v Cesta do hlubin študákovy d 1 Elekta Frič, Martin d Dědečkem proti své vůli 1 Slavia Slavínský, Vladimír v

Více

Světová literatura 20. a 21. století min. 4 literární díla

Světová literatura 20. a 21. století min. 4 literární díla Třída 4.A Seznam četby pro maturitní rok 2010/ 2011 - min. 20 děl má žák ve svém seznamu- - musí být zastoupena próza, poezie i drama min. jedním lit. dílem Česká a světová literatura do konce 19. století

Více

SEZNAM PŘIHLÁŠENÝCH Jméno Členské číslo Klub HCP

SEZNAM PŘIHLÁŠENÝCH Jméno Členské číslo Klub HCP SEZNAM PŘIHLÁŠENÝCH Jméno Členské číslo Klub HCP BAUER Ivan 0031196 Golf Club Karlovy Vary 16,5 BAUEROVÁ Markéta 0031396 Golf Club Karlovy Vary 34,4 BEDRNA Radek 0031935 Golf Club Karlovy Vary 25,8 BĚLÁČ

Více

BELETRIE PRO DOSPĚLÉ

BELETRIE PRO DOSPĚLÉ BELETRIE PRO DOSPĚLÉ London, Jack: Martin Eden Romanticko-dobrodružný příběh se silným autobiografickým nábojem. Do domácnosti vlivného a bohatého právníka přichází mladý a větrem ošlehaný námořník...

Více

SZŠ Tábor, školní rok 2015 / 2016

SZŠ Tábor, školní rok 2015 / 2016 TITULY ČETBY Z ČESKÉ A SVĚTOVÉ LITERATURY PRO ÚSTNÍ MATURITNÍ ZKOUŠKU Z ČESKÉHO JAZYKA A LITERATURY SZŠ Tábor, školní rok 2015 / 2016 Světová a česká literatura do konce 18.století 1. Bible 2. Médea Euripidés

Více

Knihy zapůjčené z Vamberka - Beletrie Příjmení a jméno Název díla Ze dne

Knihy zapůjčené z Vamberka - Beletrie Příjmení a jméno Název díla Ze dne Knihy zapůjčené z Vamberka - Beletrie Příjmení a jméno Název díla Ze dne 1 Bel. Adler, Bill Koho si vezme Melissa? 3. 12. 2014 2 Bel. Bagley, Desmond Poslední let 14. 6. 2011 3 Bel. Becnel, Rexanne Něžné

Více

mobil 736 175 575 Omlouvání žáků 481 131 071 Jmenný telefonní seznam od 1.9.2015 změny hlaste pí Štefkové

mobil 736 175 575 Omlouvání žáků 481 131 071 Jmenný telefonní seznam od 1.9.2015 změny hlaste pí Štefkové změny hlaste pí Štefkové Omlouvání žáků 481 131 071 Školní jídelna-rušení obědů 481 131 061 Svoj A Altman Josef 481 131 058 dílna 736 654 494 B Báchor Otto 481 131 079 7013 Luž.kab 132 720 519 750 Bajtl

Více

MSMO 2014/2015 - Jablunkov. Hodnotící Fotoklub. Brno KMF Jihlava. Rýmařov Kuřim

MSMO 2014/2015 - Jablunkov. Hodnotící Fotoklub. Brno KMF Jihlava. Rýmařov Kuřim Hodnocený FK MSMO 2014/2015 - Hodnotící Fotoklub 1. Čichoň Tomáš Hříbě 1 1 2 2 2 2 2 2 1 1 5 21 179 2. Celuch Jaroslav Kubánské intermeco 6 8 5 5 3 5 5 7 4 7 7 62 5 3. Havlíček František Po výstavě 5 3

Více

Středočeská vědecká knihovna v Kladně

Středočeská vědecká knihovna v Kladně Středočeská vědecká knihovna v Kladně Konto výměnného fondu: Knihovna Pozdeň Filtr: securityno,user:petermanova,kluscath lo = vfm_pozde 19.5. 2011 10: 51:34 Autor Název Cena Signatura Al-Nahi, Donya Děti

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.11 Kuželky Borovany A - TJ Spartak Trhové Sviny C 8:0 2555-2172 (11:1) 28.11. TJ Spartak Trhové Sviny B - TJ Dynamo České Budějovice B 7:1 2354-2212 (9:3) 28.11. Kuželky

Více

Evropská středověká literatura (eposy)

Evropská středověká literatura (eposy) Evropská středověká literatura (eposy) MGR. LUCIE VYCHODILOVÁ, 2012 VY_32_INOVACE_VYC9 Významná díla Beowulf Píseň o Rolandovi Píseň o Cidovi Píseň o Nibelunzích Beowulf 1. Ke které zemi patří, kdo je

Více

FRANÇOISE SAGANOVÁ. Personální bibliografie Z DÍLA FRANÇOISE SAGANOVÉ. Knihy

FRANÇOISE SAGANOVÁ. Personální bibliografie Z DÍLA FRANÇOISE SAGANOVÉ. Knihy FRANÇOISE SAGANOVÁ Personální bibliografie Z DÍLA FRANÇOISE SAGANOVÉ Knihy Dva romány o lásce. Přeložili Josef Pospíšil a Eva Ruxová. Dobrý den, smutku 1. vyd. Za měsíc, za rok 2. vyd. P., Motto 2002.

Více

PRAHA Prague Prag 2012

PRAHA Prague Prag 2012 Architektura jižní Čechy NK0 Česká republika, x cm eská republika Czech Republic Tscheschische Republik 8 0 8 0 8 0 PRAHA Prague Prag 8 0 8 0 8 0 NK0 Praha, x cm NK0 Krajiny x, cm x cm Kč Krajiny 8 0 8

Více

VOLBY MĚSTA BECHYNĚ. Seznam kandidátů str. 2 Zvolení zastupitelé str. 10 Volební účast str. 12 Pořadí kandidátů podle počtu hlasů str.

VOLBY MĚSTA BECHYNĚ. Seznam kandidátů str. 2 Zvolení zastupitelé str. 10 Volební účast str. 12 Pořadí kandidátů podle počtu hlasů str. VOLBY DO ZASTUPITELSTVA MĚSTA BECHYNĚ 1998 Obsah materiálu: Seznam kandidátů str. 2 Zvolení zastupitelé str. 10 Volební účast str. 12 Pořadí kandidátů podle počtu hlasů str. 13 Volby do Zastupitelstva

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.20 TJ Spartak Trhové Sviny C - TJ Sokol Nové Hrady D 3:5 2246-2297 (4:8) 20.02. TJ Sokol Nové Hrady B - TJ Dynamo České Budějovice B 4:4 2352-2339 (6:6) 22.02. TJ Sokol

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.13 TJ Spartak Trhové Sviny B - TJ Spartak Trhové Sviny C 6:2 2349-2298 (6:6) 12.12. Kuželky Borovany C - Kuželky Borovany A 0:8 2119-2520 (2:10) 13.12. TJ Nová Ves

Více

Vánoční Těsnohlídkův strom s tradiční sbírkou Červeného kříže

Vánoční Těsnohlídkův strom s tradiční sbírkou Červeného kříže Vánoční Těsnohlídkův strom s tradiční sbírkou Červeného kříže Tento Vánoční strom tu stojí nejen jako symbol nejkrásnějších svátků roku, Vánoc, ale připomíná nám všem také tradici, která se začala odvíjet

Více

Štědrý den vybrané pořady ČT1

Štědrý den vybrané pořady ČT1 Ceník sponzoringu: 17. 12. 31. 12. 2018 Štědrý den vybrané pořady ČT1 Kanál Den Datum Začátek Pořad ČT1 pondělí 24.12.2018 6:00 Koloběžka první ČT1 pondělí 24.12.2018 7:10 Micimutr ČT1 pondělí 24.12.2018

Více

Meziokresní přebor ČB-ČK

Meziokresní přebor ČB-ČK Meziokresní přebor ČB-ČK Zpravodaj č.19 TJ Nová Ves C - TJ Spartak Trhové Sviny C 6:2 2307-2216 (8:4) 14.02. TJ Nová Ves B - TJ Sokol Soběnov B 1:7 2453-2479 (5:7) 15.02. Kuželky Borovany C - KK Český

Více

CD IPD PRAHA IPD Kouzelná duha. Kouzelná duho, záři nade mnou, svými barvami, mě ochraňuj.

CD IPD PRAHA IPD Kouzelná duha. Kouzelná duho, záři nade mnou, svými barvami, mě ochraňuj. IP PRAHA 2017 01. IP Větrný mlýn V ručičkách svou lásku probudím, aby roztočila větrný mlýn, od něj vítr fouká do výšin, kde sluníčko svítí. 02. IP Motýlku, vyleť výš Motýlku, motýlku, vyleť výš, vyleť

Více

Pořadí podle průměru

Pořadí podle průměru SBĚR STARÉHO PAPÍRU => 19.10. - 21.10. 2010 (1. kolo) Pořadí Třída Sebráno Žáků Průměr Třídní učitel(-ka) Nejlepší žáci 1. 2.A 1789 23 77,78 Hillerová Martina Jméno třída přinesl-a 2. 3.A 1772 23 77,04

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz září 2019 ST 11. 09. 2019 18:00 Vivaldi Four Seasons ST 11. 09. 2019 19:00 Můj romantický příběh ST 11. 09. 2019 19:00 Aspects of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2018/2019

Více

INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM

INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM INSCENACE OPER LEOŠE JANÁČKA V NDM 1919/1920 JEJÍ PASTORKYŇA, 1. 11. 1919, Městské divadlo Dirigent: Emanuel Bastl Výprava: Karel Štapfer Choreografie: Achille Viscusi 1923/1924 KÁŤA KABANOVÁ, 18. 1. 1924,

Více

Plán Českého Malína 1943

Plán Českého Malína 1943 Pijanská-Zborovská cesta Senoženská cesta Plán Českého Malína 1943 97 (samota - 2 km cesta od hřbitova) Český hřbitov cesta Ostrožec-Luck cesta Kneruty 96 (samota - cihelna u Zborova) Zadní cesta Mlýn

Více

Fotosoutěž - Příroda objektivem - 4.kolo

Fotosoutěž - Příroda objektivem - 4.kolo Fotosoutěž - Příroda objektivem - 4.kolo 16.9. - 30.11.2014 Pořadí absol kateg. Jméno Název snímku Bodů 4 A1 Barbora Roštlapilová Korálky z vody 8,13 14 A2 Adéla Duchatschová Čapí závody 6,88 14 A2 Barbora

Více

Výsledková listina: Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový čas Plavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí Tuna

Výsledková listina: Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový čas Plavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí Tuna Výsledková listina: 22.07.2017 Kategorie: Pořadí Číslo Příjmení Jméno Pohlaví Ročník Celkový čas Plavání Pořadí Kolo Pořadí Běh Pořadí 1 114 Tuna Jaroslav M 1977 1:29:38 0:06:54 21 0:57:28 2 0:25:16 6

Více

M A G I S T R Á T M Ě S T A T E P L I C E odbor územního plánování a stavebního řádu nám. Svobody 2, 415 95 Teplice OZNÁMENÍ

M A G I S T R Á T M Ě S T A T E P L I C E odbor územního plánování a stavebního řádu nám. Svobody 2, 415 95 Teplice OZNÁMENÍ Spis.zn.: Č.j.: Vyřizuje: Tel.: E-mail: ÚP/102397/2014/Pa MgMT/105365/2014 oprávněná úřední osoba: Pažoutová 417 510 332 pazoutova@teplice.cz M A G I S T R Á T M Ě S T A T E P L I C E odbor územního plánování

Více

SEZNAM KNIH VÝMĚNNÉHO SOUBORU půjčené ze dne

SEZNAM KNIH VÝMĚNNÉHO SOUBORU půjčené ze dne Stránka: 1 Naučná 230091 D 636 Alderton, David, 1956-Pes na míru 195761 D 943.7 Bauer, Jan, 1945- Milostné aféry minulých 1. 201360 D 635 Bauer, Kristina Zeleninová zahrada po 166231 D 940.53 Deere, Alan

Více

Dodací list výměnného souboru č. DK10/122

Dodací list výměnného souboru č. DK10/122 MLK Úsilné Jihočeská vědecká knihovna v Č. B. Dodací list výměnného souboru č. 10/122 Autor Název Cena Signatura Přírůstkové č. Ciprová, Oldřiška A nebe truchlilo 132,00 C 169. 172 2681151295 Záruba, Bořivoj

Více

Přírustkový seznam. Přír. č. Lok TS Zís Autor Název Vyd. Cena Místo Nakladatel Rok Odp.č.

Přírustkový seznam. Přír. č. Lok TS Zís Autor Název Vyd. Cena Místo Nakladatel Rok Odp.č. 11375 Kr B K Lewis, Harry Sinclair Babbitt / 1. vyd. 19,50 Praha : SNKLU, 1962 13185 Kr N K Stingl, Miloslav Indiáni bez tomahavků / Vyd. 2. 36,50 Praha : Svoboda, 1966 13389 Kr B K Glazarová, Jarmila,

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz březen 2017 ÚT 14. 03. 2017 20:00 ŽIVOT JE FAJN Divadlo Metro Kultura ÚT 14. 03. 2017 19:30 ÚT 14. 03. 2017 20:00 ŽIVOT JE FAJN/ IS Divadlo Hybernia Kultura ÚT 14. 03.

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz březen 2017 ČT 16. 03. 2017 20:00 ŽIVOT JE FAJN Divadlo Metro Kultura ČT 16. 03. 2017 20:00 ČT 16. 03. 2017 19:00 Aspects of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2017 ČT 16. 03.

Více

EU_12_sada2_12_ČJ_Detektivní_literatura_Dur

EU_12_sada2_12_ČJ_Detektivní_literatura_Dur EU_12_sada2_12_ČJ_Detektivní_literatura_Dur Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Mgr. Durajová Helena Anotace Vzdělávací oblast Pracovní list je zaměřen na upevnění

Více

(beseda upravena dle skupin: 4. - 6. ročník, 7. - 9. ročník)

(beseda upravena dle skupin: 4. - 6. ročník, 7. - 9. ročník) Název programu Název cyklu Vypracoval (a) Anotace Cílová skupina Časová dotace Potřebné čtenářské dovednosti (porozumění textu, rychlost) Osnova programu Vzdělávací oblasti Klíčové kompetence Dobrodružství

Více

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu 30.01.2013 08:35:02

VÝPIS Z KATASTRU NEMOVITOSTÍ prokazující stav evidovaný k datu 30.01.2013 08:35:02 CZ0207 Vlastnictví domu s y a neovými prostory Kat.území: 696293 List vlastnictví: 4622 535419 A Vlastník, jiný oprávněný Identifikátor Podíl Vlastnické právo SJM Andelt Milan a Andeltová Zdeňka, Palackého

Více

EU_12_sada2_03_ČJ_Literatura2_Dur

EU_12_sada2_03_ČJ_Literatura2_Dur EU_12_sada2_03_ČJ_Literatura2_Dur Název školy Střední škola, Základní škola a Mateřská škola, Karviná, p. o. Autor Mgr. Durajová Helena Anotace Vzdělávací oblast Pracovní list je zaměřen na upevnění znalostí

Více

06.15 Zpravodajství FTV Prima

06.15 Zpravodajství FTV Prima ČT1 Nova Prima family 05.59 Studio 6 Zpravodajský náskok do nového dne. Ranní infoservis ČT 08.30 Paddy (24/26) Nemocný. Animované příběhy chlapce a jeho zvířecích kamarádů 08.45 Matýsek (47,48/78) Matýsku,

Více

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)

ZÁPIS O VÝSLEDKU VOLEB DO ZASTUPITELSTVA OBCE 1) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu) Ve volbách do zastupitelstva obce (městysu, města, městské části, městského obvodu)... Chrastava okres... Liberec konaných ve dnech (dne)... 5.10. - 6.10.2018 byly podle výsledků převzatých od okrskových

Více

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba

Nejvyšší soud. Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Nejvyšší soud Každé úterý a čtvrtek ve 20.20 / scripted reality / vlastní tvorba Vleklé spory, nekonečné tahanice a věčné nesváry. To vše může provázet člověka, když se odvolává od soudu k soudu. Konečné

Více

MISTROVSTVÍ ČECH MAŽORETEK 2014

MISTROVSTVÍ ČECH MAŽORETEK 2014 MISTROVSTVÍ ČECH MAŽORETEK 2014 HRADEC KRÁLOVÉ 17.5.2014 STARTOVNÍ LISTINA SKUPINY PÓDIOVÉ SESTAVY DOPOLEDNÍ PROGRAM 9:00 POM-POM DĚTI 1 Kostelec nad Orlicí 2 Marlen I 2 Hradec Králové A-team minikadetky

Více

Půjčovna odaborné literatury a her

Půjčovna odaborné literatury a her Půjčovna odaborné literatury a her (Pozn.: Půjčovnu odborné literatury a her anajdete ve výtvarné dílně (menší herna) v otevřené skříňce po levé straně vchodových dveří, když vejdete do herny) K1 K2 K3

Více

Čekám svůj den. 1. Pěší pták (M. David / P. Vrba) 2. Můžeš lhát ( P. Krejča / P. Vrba) 3. Můra (P. Janda / P. Vrba)

Čekám svůj den. 1. Pěší pták (M. David / P. Vrba) 2. Můžeš lhát ( P. Krejča / P. Vrba) 3. Můra (P. Janda / P. Vrba) Čekám svůj den 1. Pěší pták (M. David / P. Vrba) 2. Můžeš lhát ( P. Krejča / P. Vrba) 3. Můra (P. Janda / P. Vrba) 4. Čekám svůj den (P. Krejča / P. Vrba) 5. Nic víc (P. Janda / P. Vrba) 6. Na háku (M.

Více

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám

Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Výukový materiál zpracován v rámci projektu EU peníze školám Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.4.00/21.3665 Šablona: III/2 č. materiálu: VY_32_INOVACE_268 Jméno autora: Mgr. Eva Svárovská Třída/ročník:

Více

CELKOVÁ VÝSLEDKOVÁ LISTINA

CELKOVÁ VÝSLEDKOVÁ LISTINA CELKOVÁ VÝSLEDKOVÁ LISTINA Student Cup 2014 Praha 25. 6. 2014 Pořadí 1 246 Jan Fojtík ZŠ Weberova 381 2 010 Jan Pazderka ZŠ Na Pražačce 378 3 113 Honza Čáp ZŠ Na Pražačce 377 4 256 Michael Linhart ZŠ Weberova

Více

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne

PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne Strana 1 z 11 PROTOKOL O HLASOVÁNÍ na shromáždění SVJ konaném dne 22.11.2018 Otázky Č. ot. Znění otázky Schváleno Potřebné kvórum 1. Volba člena kontrolní komise SVTC7 - Dominik Vild ANO 2. Volba člena

Více