O hod í pod í ky společ osti APNK, s.r.o.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "O hod í pod í ky společ osti APNK, s.r.o."

Transkript

1 Ohodí podíky společosti APNK, s.r.o. Podík líže ezují a upřesňují práa a poiosti prodáajíího, který je společost: APNK, s.r.o., se sídlem Národí /, Noé Město, Praha, IČ: , DIČ: C), zapsaé ohodí rejstříku edeé Městský soude Praze, oddíl C, ložka (dále jen prodáajíí nebo APNK ) a kupujícího zákazík, spotřeitel, podnikatel). 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tyto obchodní podmínky (dále jen Ohodí podíky nebo OP ) jsou platné pro nákup zoží prostředití o-lie ohodu uístěého a iteretoé adrese proozoaého společostí APNK, s.r.o. a upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákoa č. / S., očaský zákoík dále je očaský zákoík zájeá práa a poiosti sluíh stra ziklé souislosti eo a základě kupí slou dále je kupní smlouva uzaíraé ezi prodáajíí a jiou fzikou osoou dále je kupující prostřednictvím internetového obchodu prodávajícího. Kupujíí podáí ojedák potrzuje, že se sezáil s těito Ohodíi podíkai, a že s ii ýsloě souhlasí, a to e zěí platé a účié oetě odesláí ojedák. Veškeré sluí ztah jsou uzaře souladu s práí řáde České repulik. Je-li sluí straou spotřeitel, řídí se ztah eupraeé ohodíi podíkai očaský zákoíke č. / S. a zákoe o ohraě spotřeitele č. / S.. Je-li smluvní stranou nikoli spotřeitel, řídí se ztah eupraeé Ohodíi podíkai očaský zákoíke č. / S Vyezeí pojů Prodávající je ohodí společost APNK, s.r.o. se sídlem Národní 58/3, Noé Město, Praha, IČ:, zapsaé ohodí rejstříku edeé Městský soude Praze, oddíl C, ložka je osoa, která při uzaíráí a plěí slou jedá rái sé ohodí eo jié podikatelské čiosti. Je to podikatel, který přío eo prostředití jiýh podikatelů dodáá kupujícímu výrok eo posktuje služ. Kupujícím je spotřeitel eo podikatel. Spotřeitele je každý čloěk, který io ráe sé podikatelské čiosti eo mimo rámec samostatného výkonu svého povolání uzavírá smlouvu s BESTMODA nebo s ní jinak jedná. Podnikatelem je te, kdo saostatě koáá a lastí účet a odpoědost ýdělečou čiost žiosteský eo odoý způsoe se záěre čiit tak soustaě za účele dosažeí zisku. )a podikatele je poažoá j. pro účel ohra spotřeitele také každá osoba, která uzavírá smlouvy související s vlastní obchodní, ýroí eo odoou čiostí či při saostaté ýkou sého pooláí, popřípadě osoa, která jedá jée eo a účet podikatele.

2 2. UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY Je-li kupujíí spotřeitel, árhe k uzařeí kupí slou aídkou je uístěí aízeého zoží a iteretoé ohodě prodáajíího proozoá a eoé stráe uístěé a internetové adrese dále je webová stránka eo e ). Naídka zoží je iforatiího harakteru a prodáajíí eí poie uzařít kupí slouu ohledě tohoto zoží. Před zasláí ojedák prodáajííu je kupujííu spotřeiteli uožěo zkotroloat a ěit údaje, které do ojedák kupujíí spotřeitel ložil, a to i s ohlede a ožost kupujíího zjišťoat a opraoat h ziklé při zadááí dat do ojedák. Ojedáku odešle kupujíí prodáajííu klikutí a tlačítko OBJEDNAT. Uzařeí kupí slou kupujíí strzuje, že se sezáil s těito ohodíi podíkai a ýsloě uedeými dodacími lhůtami u jedotliýh produktů, a že s ii souhlasí. S těito obchodními podmínkami je kupujíí spotřeitel povinen se seznámit před lastí uskutečěí objednávky. Kupí sloua ziká odesláí ojedák kupujíí spotřeitele a přijetí ojedák prodáajíí. Toto přijetí prodáajíí eprodleě potrdí kupujííu iforatií em na zadaný e-ail, a zik slou šak toto potrzeí eá žádý liv. Prodáajíí se zaazuje přijout árh kupí slou kupujíího pouze případě, že teto árh není v rozporu s obchodními podmínkami prodávajícího. Vziklou slouu četě dohoduté e lze ěit eo rušit pouze a základě písemné dohody stran neo a základě zákoýh důodů. V případě porušeí podíek kupí slou a ohodíh podíek kupujíí, si prodáajíí plě hrazuje práo odstoupit od kupí slou, číž ziká kupujííu poiost uhradit prodáajííu eškeré áklad spojeé s uzařeí kupí slou. Prodáajíí si io jié hrazuje práo zrušit ojedáku eo její část před uzařeí kupí slou, a základě dohod s kupujíí spotřeitele, io jié těhto případeh: zoží se již nevyrábí nebo nedodává nebo se výrazným způsoe zěila ea dodaatele zoží. V případě, že Kupujíí zaplatil již část eo elou částku kupí e, ude u tato částka přeedea zpět a jeho účet eo adresu a k uzařeí Kupí slou a eo její části nedojde. Vztah a případé spor, které zikou a základě slou, udou řeše ýhradě podle práa České repulik a udou řeše příslušýi soud České repulik. Uzařeá sloua je prodáajíí arhioáa po dou ejéě pěti let od jejího uzařeí, ejdéle šak a dou dle příslušýh práíh předpisů, za účele jejího úspěšého splěí a eí přístupá třetí ezúčastěý straá. 3. PRÁVA Z VADNÉHO PLNĚNÍ Práa a poiosti sluíh stra ohledě prá z adého plěí se řídí příslušýi oeě záazýi předpis zejéa ustaoeíi až, až a až zákoa č. / S., očaského zákoíku.

3 Vě je adá, eá-li sjedaé lastosti. )a adu se poažuje i plěí jié ěi a ad dokladeh utýh pro užíáí ěi. Prodávající odpovídá kupujícímu spotřeiteli, že ě při přezetí eá ad. )ejéa prodáajíí odpoídá kupujííu spotřeiteli, že doě, kd spotřeitel ě přezal, á ě lastosti, které si stra ujedal, a hí-li ujednání, takové vlastnosti, které prodávající nebo výrobce popsal eo které kupujíí spotřeitel očekáal s ohlede a poahu zoží a a základě rekla jii proáděé, se ě hodí k účelu, který pro její použití prodáajíí uádí eo ke kteréu se ě tohoto druhu okle použíá, ě odpoídá jakostí eo proedeí slueéu zorku eo předloze, la-li jakost eo proedeí určeo podle slueého zorku eo předloh, je ě odpoídajíí ožstí, íře eo hotosti a ě houje požadaků práíh předpisů. Nemá-li ě ýše uedeé lastosti, ůže spotřeitel požadoat: dodáí oé ěi ez ad, pokud to eí zhlede k poaze ad epřiěřeé, ale pokud se ada týká pouze součásti ěi, ůže spotřeitel požadoat je ýěu součásti; eí-li to ožé, ůže odstoupit od slou. Je-li to šak zhlede k poaze ad eúěré, zejména lze-li adu odstrait ez ztečého odkladu, á spotřeitel práo a ezplaté odstraěí ad. Práo a dodáí oé ěi, eo ýěu součásti á spotřeitel i případě odstraitelé ad, pokud eůže ě řádě užíat pro opakoaý ýskt ad po opraě eo pro ětší počet ad. V takoé případě á spotřeitel i práo od slou odstoupit. Neodstoupí-li spotřeitel od slou eo euplatí-li práo a dodáí oé ěi ez ad, a ýěu její součásti eo a oprau ěi, ůže požadoat přiěřeou sleu. Spotřeitel á práo a přiěřeou sleu i případě, že u prodáajíí eůže dodat oou ě ez ad, ěit její součást eo ě oprait, jakož i případě, že prodáajíí ezjedá áprau přiěřeé doě eo že zjedáí ápra spotřeiteli půsoilo začé otíže. Práo z adého plěí Kupujííu eáleží, pokud Kupujíí před přezetí ěi ěděl, že ě á adu, aeo pokud Kupujíí adu sá způsoil. Projeví-li se ada průěhu šesti ěsíů od přezetí, á se za to, že ě la adá již při přezetí. Kupujíí je opráě uplatit práo z ad, která se skte u spotřeího zoží doě daeti čtř ěsíů od přezetí, to se šak etýká: u ěi prodáaé za ižší eu a adu, pro kterou la ižší ea ujednána, a opotřeeí ěi způsoeé její oklý užíáí, u použité ěi a adu odpoídajíí íře použíáí eo opotřeeí, kterou ě ěla při přezetí kupujíí, eo vyplývá-li to z poah ěi. Má-li ě adu, z íž je APNK zaázáa, a jedá-li se o ě prodáaou za ižší eu eo o ě použitou, á Kupujíí ísto práa a ýěu ěi práo a přiěřeou sleu.

4 Další práa a poiosti stra souisejíí s odpoědostí prodáajíího za ad ůže uprait reklaačí řád prodáajíího. 4. PRÁVO SPOTŘEBITELE ODSTOUPIT OD SMLOUVY Pokud je kupí sloua uzařea pooí prostředků kouikae a dálku iteretoé ohodě, á spotřeitel souladu s odst. očaského zákoíku práo ez udáí důodu odstoupit od slou do dí od přezetí zoží případě, že předěte kupí slou je ěkolik druhů zoží eo dodáí ěkolika částí, ěží tato lhůta ode de přezetí posledí dodák zoží. Odstoupeí od kupí slou ze stra spotřeitele musí být prodáajííu odesláo e lhůtě uedeé přehozí ětě. V případě, že si spotřeitel přeje dle předhozího odstae odstoupit od slou e lhůtě dů, kotaktuje prodáajíího a ejlépe píseě uede, že odstupuje od slou ideálě s uedeí čísla ojedák, data ákupu a čísla účtu pro ráeí peěz. Lhůta dů počíá plout de ásledujíí od doručeí zoží přeprae a uedeou adresu. Po uplutí této lhůt eude odstoupeí od slou ožé. Nedodržeí zákoé lhůt pro odstoupeí od slou udou požadoá úhrad eškerýh dalšíh ákladů, které erespektoáí této lhůt zikou. Pro odstoupeí od kupí slou ůže spotřeitel užit též zoroý forulář posktoaý prodáajíí, jež toří přílohu těhto ohodíh podíek. Odstoupeí od kupí slou ůže spotřeitel zasílat pouze na uvedenou korespodečí adresu prodáajíího APNK, s.r.o. Palác Chicago Národní 58/ Praha 1 Noé Město a oznámení o odstoupení od smlouvy info@bestmoda.cz. a adresu elektroiké pošt prodáajíího Odstoupí-li spotřeitel od slou, zašle společosti APNK, s.r.o. ez ztečého odkladu, ejpozději do čtráti dů od odstoupeí od slou, zoží, které od APNK, s.r.o. održel, a to a své náklady. Prodáajíí doporučuje kupujííu, aby zásilku, kterou vrací, žd odeslal jako pojištěou a sledovatelnou zásilku, alespoň hodotě zasílaého zoží dle kupí slou, aby v případě ztráty eo poškozeí zásilk ze stra přeprae Českou poštou, lo ožé uplatnit po přepravci ziklou škodu. Prodávajíí eese žádou odpoědost za ztrátu eo poškozeí aličku se zoží odeslaý nevhodný způsoe ze stra kupujíího. V případě odstoupeí od slou rátí prodáajíí peěží prostředk přijaté od kupujícího do čtráti dů od odstoupeí od kupí slou kupujíí, a to akoí přeode. Odstoupí-li kupujíí od kupí slou, prodáajíí eí poie rátit přijaté peěží prostředk kupujííu dříe, ež u kupujíí zoží rátí eo prokáže, že zoží podikateli odeslal. Ustaoeí zákoa o odstoupeí od slou e lhůtě dů šak elze hápat jako ožost ezplatého zapůjčeí zoží. Spotřeitel případě užití práa a odstoupeí od slou do dí od přezetí plěí, usí prodáajííu do dů od odstoupeí od slou dat še, o a základě kupí slou získal a v půodí epoužité stau. Pokud to již eí doře ožé

5 apř. ezidoí lo zoží zičeo eo částečě spotřeoáo, usí spotřeitel posktout peěžitou áhradu jako protihodotu toho, o již eůže ýt dáo. Pokud je ráeé zoží poškozeo ť je částečě, prodáajíí jedostraě uplatní a spotřeiteli právo na náhradu škod a započte sůj árok a ráeou kupí eu. Prodáajíí spotřeiteli takoé případě raí je takto sížeou kupí eu. Kupujíí je plě zodpoědý za sta zoží, e které jej prodávajícímu vrátí. Na kupí eu, která á ýt kupujííu ráea, ůže prodáajíí jedostraě započíst sé skutečě aložeé áklad spojeé s ráeí zoží. Je-li společě se zoží posktut kupujííu dárek, je daroaí sloua ezi prodáajíí a kupujíí uzařea s rozazoaí podíkou, že dojde-li k odstoupení od kupní smlouvy kupujíí, pozýá daroaí sloua ohledě takoého dárku účiosti a kupující je povinen spolu se zoží prodáajííu rátit i posktutý dárek. Práo a odstoupeí od slou spotřeitel souladu s ustaoeí očaského zákoíku eá zejéa, případě slu: o posktoáí služe, jestliže l splě s jeho předhozí ýsloý souhlase před uplutí lhůt pro odstoupeí od slou a podikatel před uzařeí slou sdělil spotřeiteli, že takoé případě eá práo a odstoupeí od slou, o dodáe zoží eo služ, jejihž ea záisí a ýhlkáh fiačího trhu ezáisle a ůli podikatele a k ěuž ůže dojít ěhe lhůt pro odstoupeí od slou, o dodáí alkoholikýh ápojů, jež ohou ýt dodá až po uplutí třieti dů a jejihž ea záisí a ýhlkáh fiačího trhu ezáislýh a ůli podnikatele, o dodáe zoží, které lo upraeo podle přáí spotřeitele eo pro jeho osou, o dodáe zoží, které podléhá rhlé zkáze, jakož i zoží, které lo po dodáí eáratě síseo s jiý zoží, o opraě eo údržě proedeé ístě určeé spotřeitele a jeho žádost; to šak eplatí případě ásledého proedeí jiýh ež žádaýh opra či dodáí jiýh ež žádaýh áhradíh dílů, o dodáe zoží uzařeé oalu, které spotřeitel z oalu ňal a z hgieikýh důodů jej neí ožé rátit, o dodáe zukoé eo orazoé ahrák eo počítačoého prograu, pokud porušil jejih půodí oal, o dodáe oi, periodik eo časopisů, o utoáí, dopraě, straoáí eo užití olého času, pokud podikatel tato plěí poskytuje určeé teríu, uzaíraé a základě eřejé draž podle zákoa upraujíího eřejé draž, eo o dodáí digitálího osahu, pokud el dodá a hoté osiči a l dodá s předhozí ýsloý souhlase spotřeitele před uplutí lhůt pro odstoupení od slou a podikatel před uzařeí slou sdělil spotřeiteli, že takoé případě eá právo na odstoupení od smlouvy

6 Prodáajíí si hrazuje práo a zrušeí ojedák u zoží ozačeého poje Vprodáo případě, že zoží již eí ožé dodat ai ahradit jiý odele eo pokud se jeho ea ýrazě zěila a zákazík toto před saotý zike kupí slou eakeptuje a i přes uedeý status Vprodáo, zoží a eu zakoupí a odešle ojedáku ez předhozí dohod. Prodávající zákazníka o této situaci informuje. Byla-li část eo elá ojedáka uhrazea, udou zákazíkoi peíze ráe a účet a případě úhrad prostředití plateí ra PaU, ude plata poížeá o trasakčí poplatk dle platého eníku provozovatele platební brány PayU. 5. PRÁVO PRODÁVAJÍCÍHO ODSTOUPIT OD SMLOUVY Prodáajíí je opráě odstoupit od slou uzařeé s kupujíí těhto případeh: zoží se již eráí eo edodáá eo se ýrazý způsoe zěila ea dodaatele zoží, resp. eí ožé dodat prodáajííu zoží od dodaatele prodáajíího za půodě udáaou eu, dále také případě zjeé h eě zoží tj. e zjeě jié ež je ea pro teto tp/druh zoží oklá. Prodávající si vyhrazuje právo odstoupit od smlouvy kdykoliv, do do přezetí zoží kupujíím, a v takoé případě rátí prodáajíí kupujííu kupí eu dle kupí slou ez ztečého odkladu ezhotoostí přeode a účet kupujíího. Tímto odstoupením od kupní smlouvy prodávající eziká kupujííu žádé právo na náhradu škod. 6. REKLAMAČNÍ ŘÁD Reklaačí řád je edílou součástí těhto Všeoeýh ohodíh podíek prodávajícího a popisuje postup, jaký způsoe reklamovat zoží pořízeé od prodávajícího. Kupujíí je poie se sezáit s Reklaačí řáde zahrutý těhto Všeoeýh obchodních podmínkach ještě před ojedáí zoží. Uzařeí kupí slou a přezetí zoží od prodáajíího, kupující souhlasí s tímto Reklaačí řáde osažeý těhto obchodních podmínkach. )áručí doa začíá ěžet zásadě de přezetí zoží Kupujíí. Při prodeji spotřeího zoží je zákoá záručí doa ěsíů, estaoí-li zláští práí předpis lhůtu delší. Kupujíí ůže reklamovat zoží, které vykazuje vadu, odesláí předětého zoží poštou a adresu: APNK, s.r.o. Palác Chicago Národní 58/ Praha 1 Noé Město

7 Reklaoaé zoží ělo ýt důkladě zaezpečeo, a edošlo průěhu přepra k jeho poškozeí a zásilka reklaoaého zoží usí obsahoat: reklaoaé zoží četě kopletího příslušestí, doporučujee přiložit kopii ákupího dokladu, podroý popis záad a dostatečé kotaktí údaje Kupujíího zej. zpátečí adresa a tel. číslo. Bez ýše uedeého je zeožěa idetifikae půodu i záad zoží. Teto postup je doporuče i Kupujícímu-spotřeiteli, pokud eprokáže a edoloží uedeé skutečosti jiak. Kupující-podikatel doloží platost záruk předložeí ákupího dokladu, pokud lo iulosti zoží reklaoáo, též doloží doklad o reklamaci. Na nabývacím dokladu (nákupní eo reklaačí doklad usí ýt stejé sérioé číslo, jako a reklaoaé ýroku pokud ýroek sérioé číslo á. Teto postup je doporuče i Kupujííu-spotřeiteli, pokud eprokáže a edoloží uedeé skutečosti jiak. )áruka se eztahuje a ad ziklé eodorý, eo epřiěřeý zaházeí. Dále se záruka eztahuje a poškozeí ziklá: ehaiký poškozeí zoží, použíáí zoží podíkáh, které eodpoídají sojí teplotou, prašostí, lhkostí, heikýi a ehaikýi li prostředí, které je přío prodeje eo ýroe určeo, zoží lo poškozeo aděrý zatěžoáí eo použíáí rozporu s podíkai uedeýi dokuetai eo šeoeýi zásadai, provedením nekvalifikovaného zásahu či zěou paraetrů, zoží, které lo upraoáo zákazíke, zikla-li ada důsledku této úpra, zoží lo poškozeo přírodíi žil eo šší oí. Tato oezeí eplatí, pokud l lastosti zoží, jež jsou rozporu s ýše uedeýi podíkai, kupujíí a prodáajíí ýsloě dohodut, íě eo prodáajíí deklaroá, případě je lze očekáat zhlede k proáděé reklaě eo okléu způsou užití zoží. Prodáajíí á práo odítout přijetí zoží do reklaae případeh, kd reklaoaé zoží a/eo jeho součásti jsou zečištěé eo esplňují základí předpoklad pro hgieik ezpečé předáí zoží k reklaačíu řízeí, ledaže se jedá o zečistěí oklé. Je-li Kupující-spotřeitel, o reklaai prodáajíí rozhode ihed, e složitýh případeh do tří praoíh dů. Do této lhůt se ezapočítáá doa přiěřeá podle druhu ýroku či služ potřeá k odoréu posouzeí ad. Reklaai četě odstraěí ad prodáajíí řídí ez ztečého odkladu, ejpozději do dů ode de uplatěí reklaae. Lhůtu dů je ožé po uplatěí reklaae prodloužit po doluě se spotřeitele takoé prodloužeí esí ýt a dou eurčitou eo epřiěřeě dlouhou. Po uplutí této lhůt se á za to, že ada a ěi skutečě eistoala a spotřeitel á stejá práa, jako se jedalo o adu, kterou elze odstrait. Tato lhůta eí záazá ke Kupujííu-podnikateli, kdy o reklamace bude rozhodnuto ejpozději do dů ode de uplatěí reklaae. Prodávající vydá Kupujícímu-spotřeiteli píseé potrzeí o to, kd la reklaae uplatěa, o je její osahe, jaký způso řízeí reklaae je požadoá, a to eaile ezprostředě

8 po přijetí reklaae; dále potrzeí o datu a způsou řízeí reklaae, četě potrzeí o provedeí opra a doě tráí reklaae, případě odůoděí zaítutí reklaae. Kupujíí á práo a úhradu utýh ákladů zejéa poštoého, které uhradil při odesláí reklaoaého zoží, které u zikl souislosti s uplatěí opráěýh prá z odpoědosti za ad a l alože skutečě a účelě. V případě odstoupeí od slou z důodu ad ěi á spotřeitel také práo a úhradu ákladů k touto odstoupeí. Po řízeí opráěé reklaae se záručí doa prodlužuje o dou tráí reklaae. V případě eopráěé reklaae se záručí doa eprodlužuje. Bla-li reklaae zoží zákoé záručí lhůtě řízea ýěou zoží za oé, záručí doa se prodlužuje o dou tráí reklaae. Doa tráí reklaae se počítá od ásledujíího de po uplatěí reklaae do de řízeí reklaae, ted do, kd l Kupujíí poie ě přezít. O řízeí je zákazík iforoá e- aile, který uedl již při ákupu. 7. OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ Prodáajíí prohlašuje, že eškeré osoí údaje jsou důěré, udou použit pouze k uskutečěí plěí slou s kupujíí a arketigoýh akí prodáajíího a eudou jiak zeřejě, posktut třetí osoě apod. s ýjikou situae souisejíí s distriuí či plateí stke týkajíího se ojedaého zoží sděleí jéa a adresy dodání). Prodávající postupuje tak, aby sujekt údajů eutrpěl úju a sýh práeh, zejéa a práu a zahoáí lidské důstojosti, a také dá a ohrau před eopráěý zasahoáí do soukroého a osoího žiota sujektu údajů. Osoí údaje, které jsou posktut doroolě kupujíí prodáajííu za účele splěí ojedák a arketigoýh akí prodáajíího, jsou shroažďoá, zpraoáá a uhoáá souladu s platýi záko České repulik, zejéa se zákoe č. / S., o ohraě osoíh údajů, platé a účié zěí. Iforae o zákazííh jsou uhoáá souladu s platýi záko České repulik, zejéa se zákoe o ohraě osoíh údajů č. / S. e zěí pozdějšíh dodatků a předpisů. Kupujíí uzařeí slou souhlasí se zpraoáí a shroažďoáí sýh osoíh údajů dataázi prodáajíího po úspěšé splěí slou a to až do do jeho píseého jádřeí nesouhlasu s tímto zpracováním. Kupujíí á práo přístupu ke sý osoí údajů, práo a jejih oprau četě dalšíh zákoýh prá k těto údajů. Osoí údaje je ožo a základě píseé žádosti zákazíka odstranit z databáze. Adresa pro píseé zasláí žádosti a odstraěí osoíh údajů a jádřeí esouhlasu s tímto zpracováním: APNK, s.r.o. Palác Chicago Národní 58/ Praha 1 Noé Město Osoí údaje zákazíků jsou plě zaezpeče proti zeužití. Osoí údaje zákazíků dodaatel epředáá žádé další osoě. Výjiku předstaují eterí doprai, který jsou osoí údaje zákazníků předáá iiálí rozsahu, který je utý pro doručeí zoží.

9 Jedotlié slou jsou po sé uzařeí proozoatele arhioá, a to e forě elektroiké a jsou přístupé pouze proozoateli ohodu. Pokud akupujete jako fyziká osoa, požadujeme uvést následující údaje: Jéo a příjeí Adresu pro fakturai a dodáí zoží Telefonické spojení Elektronickou adresu ( ) Pokud akupujete jako práiká osoa, požadujee uést ásledujíí údaje: Náze společosti ohodí fira Adresu pro fakturai a dodáí zoží IČO, DIČ Telefonické spojení Elektronickou adresu ( ) Výše uedeé osoí údaje udou zpraoá za účele Vaší idetifikae jako kupujíího, k realizai a proedeí eztýh účetíh operaí a zaúčtoáí aší plat za akoupeé zoží, za účele spráé dodák zoží a ke kouikai s Vái. 8. NÁKLADY NA POUŽITÍ KOMUNIKAČNÍCH PROSTŘEDKŮ NA DÁLKU Kupujíí souhlasí s použití kouikačíh prostředků a dálku při uzaíráí kupí slou. Náklad ziklé kupujííu při použití kouikačíh prostředků a dálku souislosti s uzařeí kupí slou áklad a iteretoé připojeí, áklad a telefoí hoor si hradí kupující sám. 9. PROVOZNÍ DOBA E-SHOPU Ojedák přes iteretoý ohod a stráe : hodi deě, dí v týdnu. V případě ýpadku iforačího sstéu eo zásahu šší oi APNK eese odpoědost za edodržeí proozí do. Dotazy k Vaši ojedáká jsou řizoá okle do 48 hodin v pracovní dny podělí pátek) a to v doě od a to pouze v elektroiké podoě odesláí u na info@bestmoda.cz )oží je okle skladňoáo do hodi od přijaté plat, a to v praoí d podělí pátek. Přijetí platby se rozumí zobrazení platby ve výpisu zaslaném bankou. Výpisy jsou zasílány ze strany banky s 24 hodinovým prodlením a pouze v pracovní dny. Mezibankovní platební styk trá okle až praoí d dle zákoa o plateí stku. Prodáajíí po přijetí plat kupujíího žd iformuje s potrzeí přijaté plat a rekapitulaí uedeé dodaí lhůt, četě předpokládaého data doručeí zoží. Dodaí lhůt elze ez předhozí dohod ěit.

10 10. CENY Všeh e jsou sluí. V o-line e-shopu jsou žd aktuálí a platé e, v české ěě Kč C)K. Ce uedeé u jedotliýh produktů jsou koečé, tj. četě platé saz DPH, popř. šeh dalšíh daí a poplatků, které usí spotřeitel pro získáí zoží zaplatit, to se šak etýká případýh poplatků za dopraé, které jsou uádě až rái tz. ákupího košíku a jejih ýše se odíjí od aízeýh přepraíh etod ze stra prodáajíího a ol kupujíího. Akčí e platí do prodáí záso při uedeí počtu kusů akčího zboží eo po dou časoě určeou. 11. PLATEBNÍ PODMÍNKY Prodávající akceptuje následující platební podmínky: plata přede akoí přeode, plata přes iteretoé rozhraí ak, platba kartou MasterCard eo Visa prostředití iteretoého plateího portálu, plata prostředití sstéu Papal pouze u eziárodíh zásilek odesílaýh io ČR a SK Při olě plat prostředití plateí rá PaU, plateí kart a eo prostředití systému PaPal je kupujíí přesěroá a serer třetí stra, kde plí příslušé plateí údaje. )oží zůstáá do úplého zaplaeí a přezetí e lastití APNK, s.r.o., ašak eezpečí škod a ěi přehází přezetí zoží Kupujíí. 12. DODACÍ PODMÍNKY Kupující uzařeí kupí slou ýsloě souhlasí s uedeou dodaí lhůtou, přičež dodací lhůta je ýsloě uedea KAŽDÉM popisu produktu a íže uedeýi ustaoeíi Obchodních podmínek. Je poiostí kupujíího se s uedeou dodaí lhůtou řádě sezáit. Pokud není v kupí slouě ujedáo jiak, způso dodáí zoží určuje prodáajíí. V případě, že se prodávající a kupující domluví na jiném způsou dodáí zoží, a základě ýsloého přáí kupujícího, ese kupujíí eškeré áklad a rizika s takovým způsoem dopravy spojené. Dodaí lhůta á pouze iforatií harakter a eí pro prodáajíího záazá. Prodáajíí eese žádou odpoědost za škod způsoeé opožděým dodáním a eo edoručeí zoží z jakéhokoli důodu. Každý alíček se zoží je odesílá jako pojištěá a sledoatelá zásilka. Veškeré zoží osahuje kódu produktu na posledním místě následující zkratky, které obvykle ozačují zei, e které je zoží sklade.

11 Ozačeí kóde zoží: C) => zoží se ahází skladem v České repulie a oklá dodaí lhůta je 5 pracovních dí od skladěí zoží dle odu těhto Ohodíh podíek; EU=> zoží se ahází skladem v EU a oklá dodaí lhůta je 10 pracovních dní od skladěí zoží dle odu těhto Ohodíh podíek; OW=> jedná se o mezinárodní traťoou dodáku a oklá dodaí lhůta je 25 pracovních dí od skladěí zoží dle odu těhto Ohodíh podíek. Každý takoý alíček je pojištěý a sledoatelý. Ve ýjiečýh případeh u tohoto tpu zásilk ůže z důodu přetížeí přepraů dojít k prodlení oproti obvyklé dodaí lhůtě až a dí a a tuto skutečost prodeje eá žádý li a eí ožé tuto lhůtu jakkoli oliit. Kupující nákupem produktu s ozačeí OW souhlasí s ožý prodleí. Pokud dodaí lhůta od data podáí do přepra přesáhla lhůtu dů, ude kupujííu automaticky vrácena platba v plé ýši dle uzařeé slou. Je-li prodáajíí podle kupí slou poie dodat zoží a ísto určeé kupujíí ojedáe, je kupujíí poie přezít zoží při dodáí. V případě, že je z důodů a straě kupujíího uto zoží doručoat opakoaě eo jiý způsoe, ež lo uedeo ojedáe, je kupujíí poie uhradit áklad spojeé s opakoaý doručoáí zoží, resp. áklad spojeé s jiý způsoe doručeí. V případe, že kupujíí epřeeze zásilku se zoží ozačeý kóde zoží OW, je zásilka vrácena do zeě půodu a tedy není zpětě doručeá prodeji a tím prodejce nemá povinnost v toto případe kupujííu rátit platu u takto nevyzvednutého /epřezetého zoží a základě kupí slou, eoť títo prodávajícímu ziká epřezetí zásilk začá škoda a předětá zásilka se á za doručeou. 13. ZÁRUČNÍ PODMÍNKY )áručí doa je okle ěsíů a příslušýi práíi předpis ČR. Jako záručí list okle slouží ákupí doklad. 14. PÉČE O OBLEČENÍ Není-li u zoží staoeo jiak, doporučujee zakoupeé odě čistit odorýh čistíráh. Naprostá ětšia oděů je soe ódí, s aplikoaýi krajkai, křišťáloýi kae a žadují šší, ež oklou péči. Při péči o zoží se řiďte aší štítke, který alezete u zaslaého zoží a tímto bodem obchodních podmínek. Přírodí láka Vlna - Při teplotě ad C se sráží a při ždíáí eo sušeí zaěšeí ěí sůj tar, proto doporučujee sušit rozprostřeí. Výhody - příjeý, teplý ateriál, zou aýá oje a raí se do půodího ojeu Nevýhody - tedee srážet se a žloutout

12 Bavlna - Sráží se při teplotě ad C. Výrok z areé eo potištěé al se ěhe prího praí usí prát odděleě. Výhody sěží, lehký ateriál, šší odolnost k odírání a trhání. Nevýhody - saději ztráí ar, tedee k ačkáí. Len - Perte žd pouze v rue a ikd při soké teplotě. Výhody lehký, příjeý ateriál, odolý k zašpiěí. Nevýhody - silá tedee k ačkáí. Hedvábí - Nesnese teplotu ad C a ždíáí. Prát ručě jeé praí prostředku. Žehlit při ízké teplotě a ez apařoáí. V případě silého zečištěí doporučujee hedáé prádlo sěřit profesioálů speializoaé čistír. Výhody - drží ar. Lehký traliý a příjeý ateriál. Problémy - houlostiý, hout se třeí. Uělá láka Viskóza a uělé hedáí - Při praí se srážejí, proto je uté je prát e studeé odě a žehlit při ízké teplotě ez apařoáí. Nedoporučuje se ždíáí pro zahoáí taru. Výhody - drží ar, ěkký ateriál. Problémy - hořlaý ateriál, udržuje soě statikou elektřiu. Syntetická vlákna Polyester, nylon a lycra - Jsou velmi citlivé na vysoké teploty, proto je nutné je prát ve studeé odě a žehlit při ízké teplotě z ruoé stra, a se zaráilo ziku ežádouího lesku. Výhody - eli odolé, álo se ačkají a drží barvy. Problémy - eli hořlaé, udržují soě statikou elektřiu. Tto iforae platí pouze pro čisté ateriál. Pokud jsou láka a ateriál aíhaá, usíte zjistit proetuálí složeí a zaházet s oděe adekátě dle složeí.

13 Taulka ejčastějšíh eziárodíh syolů pro péči a údržu oděů Pouze chemické čištění Možno bělit prostředky uvolňující chlor Možno chemicky čistit Sušení v sušičce Nečistit chemicky Nesušit v sušičce Studené čištění Praní na doporučenou teplotu Zákaz bělení Ruční praní Žádné praní Nežehlit Žehlení na doporučenou teplotu (symbol teček udává stupeň žehlící teploty) 110, 150, 200 Ozačeí ateriálů a jejih české a zahraičí ekialety: AKRYL ackrylique, acrylic, polyacryl, acrylica, acrilico, acyl, akpyaiko ELASTAN EL lycra, elasthannne, elastane, Elasthan, elasthane BAVLNA CO coton, cotton, baumwolle, cotone, algodon algodao, bomuld, katoen, bambaki NYLON PVC nylon POLYESTER polyester, polyestere, poliester, PBT elite POLYURETAN PU polyuretan, polyurehthan VLNA wool, woole, laine, lana PRAVÁ KŮŽE genuine leather, echt leder PODRÁŽKA outsole PRYŽ rubber ACETÁT acetate TRIACETÁT triacetate KOVOVÉ VLÁKNO metal fibre LEN linen

14 POLYAMID PA polyamid SPANDEX spandex VISKÓZA viskosa, viscose CHLORIDOVÉ VLÁKNO chloro fibre KOKOSOVÉ VLÁKNO coconut fibre KAŠMÍR cashmere HEDVÁBÍ silk AZBEST asbestos HUSÍ PEŘÍ duck down, feather JINÁ VLÁKNA other fibres, autres fibres, otras fibras Taulka ázů částí oděů eo pokyů a jejih překlad FRONT COATING OUTER SHELL BACK COATING LINING FILLING WASH WITH SIMILAR COLOURS DRY CLEAN ONLY SHAPE WHILE WET WASH INSIDE OUT LEATHER COLLAR CANNOT BE DRY CLEANED předí část vější povrh zadí část podšívka výplň prát s podobnými barvami čistit je a suho chemicky vytvarovat při sušeí prát naruby Kožeý líe eůže ýt čiště a suho chemicky Věujte áležitou pozorost eziárodí solů pro ošetřeí tetilií. Dodržeí předepsaýh postupů ošetřeí ude zahoáa kalita ái dodaýh ýroků. Nedodržeí tohoto áodu ůže dojít k traléu poškozeí ýroku, a které se eztahuje záruka.

15 V případě, že áte pohost jaký způsoe u ás zakoupeé zoží ošetřit. Kotaktujte ás na info@bestmoda.cz a my Vám rádi poradíme. 15. ZASÍLÁNÍ OBCHODNÍCH SDĚLENÍ A UKLÁDANÍ COOKIES Kupujíí souhlasí se zasíláí iforaí souisejííh se zoží, služai eo podike prodáajíího a elektroikou adresu kupujíího a dále souhlasí se zasíláí ohodíh sděleí prodávajícím na elektronickou adresu kupujícího. Kupujíí souhlasí s ukládáí tz. ookies a jeho počítač. V případě, že je ákup a eoé stráe ožé proést a záazk prodáajíího z kupí slou plit, aiž doházelo k ukládáí tz. ookies a počítač kupujíího, ůže kupujíí souhlas podle předhozí ět kdkoli odvolat. 16. ZÁVĚREČNÉ USTANOVENÍ Pokud ztah založeý kupí slouou osahuje eziárodí zahraičí prek, pak stra sjedáají, že ztah se řídí český práe. Títo ejsou dotčea práa spotřeitele plýajíí z oeě záazýh práíh předpisů. Je-li ěkteré ustaoeí ohodíh podíek eplaté eo eúčié, eo se takoý stae, aísto eplatýh ustaoeí astoupí ustaoeí, jehož ssl se eplatéu ustaoeí o ejíe přiližuje. Neplatostí eo eúčiostí jedoho ustaoeí eí dotkutá platost ostatíh ustaoeí. )ě a doplňk kupí slou či ohodíh podíek žadují píseou foru. Vřizoáí stížostí spotřeitelů zajišťuje prodáajíí prostředití elektronické adresy info@bestmoda.cz. Iforai o řízeí stížosti kupujíího zašle prodáajíí a elektroikou adresu kupujícího. Prodáajíí je opráě k prodeji zoží a základě žiosteského opráěí. Žiostenskou kotrolu proádí rái sé půsoosti příslušý žiosteský úřad. Dozor ad olastí ohra osoíh údajů koáá Úřad pro ohrau osoíh údajů. Česká ohodí ispeke koáá e ezeé rozsahu io jié dozor ad dodržoáí zákoa č. / S., o ohraě spotřeitele, e zěí pozdějšíh předpisů. Vztah a případé spor, které zikou a základě kupí slou, které se epodařilo ezi straai uroat přío, udou řeše ýhradě podle práa České repulik a udou řeše příslušýi soud České repulik. Případé spor ezi APNK a Kupujíí lze řešit také iosoudí estou. K mimosoudnímu řešeí případýh spotřeitelskýh sporů z kupí slou ůže Spotřeitel kotaktoat sujekt iosoudího řešeí sporu, který je také oě příslušá Česká ohodí ispeke, se sídlem Štěpáská /, Praha, IČ:, s odkazem na více informací týkajících se mimosoudního řešeí spotřeitelskýh sporů a/nebo spor řešit o-line prostředití k tou určeé ODR platformy.

16 Než-li bude přistoupeo k iosoudíu řešeí sporu, APNK doporučuje Kupujííu ejdříe užít kontaktní APNK info@bestmoda.cz pro řešeí astalé situae. Tto ohodí podík platí e zěí uedeé a iteretoýh stránkách prodávajícího, v de uzařeí kupí slou. Ojedáka spotřeitele je po sé potrzeí jako uzařeá sloua ezi kupujíí a prodáajíí arhioáa za účele jejího splěí a další eidee a její sta je přístupý kupujííu. Slouu lze uzařít české jaze, případě i jiýh jazíh, pokud to eude důode eožosti jejího uzařeí. Tto ohodí podík spotřeiteli uožňují jejih arhiai a reproduki. Moete uzařeí kupí slou kupujíí přijíá eškerá ustaoeí ohodíh podíek e zěí platé de odesláí ojedák četě e ojedaého zoží uedeou potrzeé ojedáe, elo-li kokrétí případě prokazatelě dohoduto jiak. Tto Všeoeé ohodí podík četě jejih součástí jsou platné a účié od a ruší předhozí zěí VOP četě jejíh součástí, přičež jsou k dispozii sídle nebo elektronicky na

17 Vzorový forulář pro odstoupení od smlouvy (jeho použití je volitelné) plňte teto forulář a pošlete jej elektroik a ifo@estoda.z pouze případě, že chcete odstoupit od smlouvy) Oznámení o odstoupení od smlouvy - Ozauji/ozaujee, že títo odstupuji/odstupujee od smlouvy (* yplňte číslo objdnávky) o nákupu tohoto zoží * yplňte kód/y položek, pokud nevracíte celou objednávku, ale pouze část zoží číslo ojedák i kód položek jsou osaže e-ailu potrzujíí Vaši objednávku) - Datu ojedáí * / datu održeí zoží rozuí se de doručeí přeprae * - Jméno a příjeí spotřeitele/spotřeitelů - Adresa spotřeitele/spotřeitelů - Podpis spotřeitele/spotřeitelů pouze pokud je teto forulář zasílá listié podoě - Datum odstoupení od smlouvy - Číslo účtu pro ráeí peěžíh prostředků číslo účtu je uté uést celém tvaru s případý předčíslí; edílou součástí čísla účtu je ozačeí kódu ak za loítke * údaje doplňte

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Krajský úřad Jiho ora ského kraje Žerotí o o á ěstí 3, Brno

JIHOMORAVSKÝ KRAJ Krajský úřad Jiho ora ského kraje Žerotí o o á ěstí 3, Brno JIHOMORAVSKÝ KRAJ Krajský úřad Jihooraského kraje Žerotíoo áěstí 3, 601 82 Brno Váš dopis z.: Ze dne: 09.08.2016 Č. j.: JMK 142120/2016 Sp. zn.: S-JMK 123119/2016 OKP Vřizuje: Krásá Telefon: 541 651 233

Více

Obchodní podmínky společnosti APNK, s.r.o.

Obchodní podmínky společnosti APNK, s.r.o. Obchodní podmínky společnosti APNK, s.r.o. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího, kterým je společnost: APNK, s.r.o., se sídlem Národní 60/28, Nové Město, 110 00 Praha 1,

Více

Obchodní podmínky společnost APNK, s.r.o.

Obchodní podmínky společnost APNK, s.r.o. Obchodní podmínky společnost APNK, s.r.o. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnost prodávajícího, kterým je společnost: APNK, s.r.o., se sídlem Národní 58/32, Nové Město, 110 00 Praha 1, IČ:

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz)

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz) VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY (dále jen VOP e - shopu SPERKUJEME.cz) I. Základní ustanovení Tyto VOP upravují vzájemné postavení a vztahy mezi stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je Lucie Nováčková

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě WWW.TMV.CZ provozovaného společností Tiskárna MV, p.o. od 01.01. 2015. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti EC PROFIT s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti EC PROFIT s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti EC PROFIT s.r.o. 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky obchodní společnosti EC PROFIT s.r.o. se sídlem Koldínova 1145/4, 130 00 Praha 3 Žižkov, IČO: 24247413, zapsané

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. prodá ají ího, je prá i kou oso ou či oso ou, jež jed á při o jed á í z oží rá i s é pod ikatelské

OBCHODNÍ PODMÍNKY. prodá ají ího, je prá i kou oso ou či oso ou, jež jed á při o jed á í z oží rá i s é pod ikatelské OBCHODNÍ PODMÍNKY Mobile Creative Solutions s.r.o. 1. OBECNÁ USTANOVENÍ.. T to o hod í pod í k o hod í společ osti Mo ile Creati e Solutio s s.r.o., společ ost s ruče í o eze ý, z ikla d e... V o hod í

Více

Správa katastru e ovitostí po 1. lednu 2014

Správa katastru e ovitostí po 1. lednu 2014 Správa katastru e ovitostí po 1. lednu 2014 Karel Šte el Konference ISSS 2015 13. dubna 2015 Z ě y vyvola é ový o ča ský záko íke a katastrál í záko e Materiál í publicita platí od. led a )akládá eřej

Více

Obchodní podmínky 2014

Obchodní podmínky 2014 Obchodní podmínky 2014 Základní ustanovení Tyto Obchodní podmínky upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je společnost PEKSPORT s.r.o. IČ 45797056, DIČ CZ45797056 se

Více

Tyto podmínky upravují vztah mezi prodávajícím a kupujícím a upřesňují jejich práva a povinnosti.

Tyto podmínky upravují vztah mezi prodávajícím a kupujícím a upřesňují jejich práva a povinnosti. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetových obchodech provozovaných společností Ogroup s.r.o., se sídlem Rokelská 50, Družec, 273 62. od 1.1. 2014. Tyto podmínky upravují vztah mezi prodávajícím

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY internetového obchodu manufaktura.cz

OBCHODNÍ PODMÍNKY internetového obchodu manufaktura.cz OBCHODNÍ PODMÍNKY internetového obchodu manufaktura.cz 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.manufaktura.cz. Obchodní podmínky upravují v souladu s

Více

Obchodní podmínky. pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Zápis: živnostenský rejstřík vedený Úřadem městské části Praha 1.

Obchodní podmínky. pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Zápis: živnostenský rejstřík vedený Úřadem městské části Praha 1. Obchodní podmínky pro nákup v internetovém obchodě www.dub.cz. Kontaktní údaje prodávajícího: Prodávající: Tomáš Pfeiffer Sídlo: Soukenická 21, 110 00 Praha 1. IČ: 12609498, DIČ: CZ530830166. Zápis: živnostenský

Více

Obchodní podmínky prodejce

Obchodní podmínky prodejce Obchodní podmínky prodejce Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky, zejména Občanským zákoníkem 89/2012 v platném znění (dále jen občanský zákoník ). Kupující zasláním

Více

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodu od

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodu  od 1 Obchodní podmínky Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodu www.cobra-cz.cz od 18.7.2013. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího, kterým je společnost

Více

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě Placatky-levně.cz od

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě Placatky-levně.cz od Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě Placatky-levně.cz od 1.1. 2015. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího, kterým je fyzická osoba Krista Osobová,

Více

2.4. Kupující není oprávněn umožnit využívání uživatelského účtu třetím osobám.

2.4. Kupující není oprávněn umožnit využívání uživatelského účtu třetím osobám. 2. UŽIVATELSKÝ ÚČET 2.1. Na základě registrace kupujícího provedené na webové stránce může kupující přistupovat do svého uživatelského rozhraní. Ze svého uživatelského rozhraní může kupující provádět objednávání

Více

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetových obchodech provozovaných společností Trefa vojenský prodej od 1.1. 2014.

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetových obchodech provozovaných společností Trefa vojenský prodej od 1.1. 2014. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetových obchodech provozovaných společností Trefa vojenský prodej od 1.1. 2014. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího, kterým

Více

I. Zboží je zasláno dle možností prodejce a jeho momentální vytíženosti a to nejdéle do 5 dnů od potvrzení objednávky (osobí převzetí, dobírka).

I. Zboží je zasláno dle možností prodejce a jeho momentální vytíženosti a to nejdéle do 5 dnů od potvrzení objednávky (osobí převzetí, dobírka). 1. Úvodní ustanovení Zde uvedené obchodní podmínky platí pro nákup v e- shopu http://www.fler.cz/shop/martina_j (dále jen prodejce).obchodní podmínky stanovují a upřesňují základní práva a povinnosti prodejce

Více

Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě

Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě 1. Všeobecná ustanovení Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.fare.cz. Tento internetový obchod provozuje společnost FARE, spol. s r.o., se sídlem: Masarykova 254, 763 26 Luhačovice,

Více

Obchodní podmínky. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě http://www.kosmetikaguenerve.cz, společnosti Guenerve s.r.o.

Obchodní podmínky. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě http://www.kosmetikaguenerve.cz, společnosti Guenerve s.r.o. Obchodní podmínky Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě http://www.kosmetikaguenerve.cz, společnosti Guenerve s.r.o. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti VIVANTIS a.s.

OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti VIVANTIS a.s. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti VIVANTIS a.s. 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky obchodní společnosti VIVANTIS a.s., se sídlem Školní náměstí 14, 537 01 Chrudim, IČO: 25977687, DIČ: CZ25977687,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti NADOP- VÝROBA NÁBYTKU a.s. se sídlem v Ořechově, Zahradní 1a identifikační číslo: 63469863 zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Brně, oddíl B, vložka 5856

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI istore services s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI istore services s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY SPOLEČNOSTI istore services s.r.o. IČO 063 73 356, se sídlem č.p. 69, 463 44 Vlastibořice, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí nad Labem], oddíl C, vložka 40180

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád

Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky a reklamační řád Obchodní podmínky společnosti ČISTĚ CZ s.r.o. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetových obchodech provozovaných společností ČISTĚ CZ s.r.o. od 1.1. 201.

Více

Vymezení pojmů. Kupní smlouva

Vymezení pojmů. Kupní smlouva Všeobecné obchodní podmínky společnosti Haico,spol.s.r.o. jakožto provozovatelem interentových obchodů www.kafeservis.cz a www.delognhi-kavovary.cz platné od 1.1.2014 upravované Novým občanským zákoníkem

Více

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy

Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Rifetech s.r.o. II. Sdělení před uzavřením smlouvy Obchodní podmínky I. Základní ustanovení Tyto Obchodní podmínky (dále jen OP ) upravují vztahy mezi smluvními stranami kupní smlouvy, kdy na jedné straně je společnost Rifetech s.r.o., IČ: 05056896, se

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Julie Švecová. se sídlem Lešany 52. identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Julie Švecová. se sídlem Lešany 52. identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY Julie Švecová se sídlem Lešany 52 identifikační číslo: 76091627 Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku 1.ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto obchodní

Více

Kupující je povinen převzít zboží objednané a dodané v souladu s kupní smlouvou a těmito obchodními podmínkami.

Kupující je povinen převzít zboží objednané a dodané v souladu s kupní smlouvou a těmito obchodními podmínkami. 1. Úvodní ustanovení Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Je-li smluvní stranou spotřebitel, řídí se vztahy neupravené obchodními podmínkami občanským zákoníkem

Více

Obchodní podmínky. Všeobecné obchodní podmínky platné od 19. 11. 2014

Obchodní podmínky. Všeobecné obchodní podmínky platné od 19. 11. 2014 Obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky platné od 19. 11. 2014 Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě (e-shop), který je provozován společností COOP Mobil s.r.o. Podmínky vymezují

Více

zákonem č. 89/2012 Sb., občanským zákoníkem (dále jen občanský zákoník ) zákonem č. 121/2000 Sb. o právu autorském (dále jen autorský zákon )

zákonem č. 89/2012 Sb., občanským zákoníkem (dále jen občanský zákoník ) zákonem č. 121/2000 Sb. o právu autorském (dále jen autorský zákon ) I. Všeobecné obchodní podmínky 1.Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen Podmínky ) společnosti VERDON CAPITE s.r.o. (dále jen Prodávajícíl ) se sídlem Bělehradská 858/23, 120 00, Praha 2, IČ: 03497054,

Více

Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10

Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10 Obchodní podmínky společnosti Realitní kuchařka s.r.o., IČ: 04198948, se sídlem Holandská 630/11, 101 00, Praha 10 Tyto obchodní podmínky jsou nedílnou součástí kupní smlouvy a platí pro nákup v internetovém

Více

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě provozovaném Petrem Mičánkem od

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě   provozovaném Petrem Mičánkem od Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.tojemi.cz provozovaném Petrem Mičánkem od 1. 1. 2012. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti: prodávajícího Petr Mičánek,

Více

ÚVODNÍ USTANOVENÍ Ustanovení obchodních podmínek jsou nedílnou součástí kupní smlouvy.

ÚVODNÍ USTANOVENÍ Ustanovení obchodních podmínek jsou nedílnou součástí kupní smlouvy. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) obchodní společnosti Vratislav Pecka, Tatarkova 16, Praha 4 149 00, IČ 75534908 (dále jen prodávající ) upravují vzájemná práva

Více

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě provozovaném společností Surflora s.r.o. od

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě provozovaném společností Surflora s.r.o. od Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě provozovaném společností Surflora s.r.o. od 1.1. 2014. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího, kterým je společnost

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup internetovém obchodě společnosti od 1.1. 2014.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup internetovém obchodě společnosti od 1.1. 2014. OBCHODNÍ PODMÍNKY Tyto obchodní podmínky platí pro nákup internetovém obchodě společnosti od 1.1. 2014. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího, kterým je společnost Guenerve

Více

Všeobecné obchodní podmínky Stillea Europe s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky Stillea Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Stillea Europe s.r.o. Poslední revize: 1.1.2013 Obsah Obsah... 2 Obchodní podmínky:... 3 Základní ustanovení... 3 Vymezení pojmů... 3 Objednávání... 4 Objednávka... 4 Kupní

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY Asociace Montessori ČR, 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY Asociace Montessori ČR, 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY spolku Asociace Montessori ČR, se sídlem Pod radnicí 152/3, Košíře, 150 00 Praha, IČ: 019 41 186, zapsané ve spolkovém rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze, oddíl L, vložka 26009

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.construct.cz

OBCHODNÍ PODMÍNKY. pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.construct.cz OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.construct.cz vydané obchodní společností CONSTRUCT A&D, a.s. se sídlem Františkov 220, 594 01 Velké

Více

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení Obchodní podmínky 1. Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky se vztahují na nákup v internetovém obchodě www.jwl.cz, jehož provozovatelem je: Marek Matoušek, JwL Luxury Pearls, IČ: 741 30 307, s místem

Více

Národ í katalog otevře ých dat veřej é správy

Národ í katalog otevře ých dat veřej é správy Národ í katalog otevře ých dat veřej é správy I g. Duša Chlapek, Ph.D. 1 Mgr. Martin Nečaský, Ph.D. 1 Mgr. To áš Kroupa 2 Mgr. Jiří Kár ík 2 1 V soká škola eko o i ká Praze 2 Ministerstvo vnitra Co jsou

Více

přísluš ý h fu k í Uži atele rá i jeho jed á í uži atelské prostředí E-shopu, sídle Dukelská třída, Pražské před ěstí Hrade Králo é ;

přísluš ý h fu k í Uži atele rá i jeho jed á í uži atelské prostředí E-shopu, sídle Dukelská třída, Pražské před ěstí Hrade Králo é ; OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO E-SHOP Vzáje á prá a a po i osti Uži atele a Pro ozo atele, zej é a prá a a po i osti z iklé z Kup í s lou, se řídí tě ito o hod í i pod í ka i dále je "Obchodní podmínky"). 1 Definice.

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. Úvodní ustanovení 1. Tyto všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) platí pro nákup zboží v internetovém obchodě www.denishenry.cz a jsou součástí uzavřené kupní smlouvy.

Více

-Tillova lékárna U Černého orla., Masarykovo náměstí 43/37, 68201 Vyškov-Město, tel: 773 46 20 20.

-Tillova lékárna U Černého orla., Masarykovo náměstí 43/37, 68201 Vyškov-Město, tel: 773 46 20 20. Obchodní podmínky I. Provozovatel - prodávající Pharmaceutical Biorechnology s.r.o., zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, složka 138220, se sídlem Slezská 949/32, 120

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY prodávajícího Moravian Science Centre Brno, příspěvková organizace se sídlem Křížkovského 554/12, Pisárky, 603 00 Brno identifikační číslo: 29319498 zapsané v obchodním rejstříku vedeném

Více

Všeobecné obchodní podmínky Stillea Europe s.r.o.

Všeobecné obchodní podmínky Stillea Europe s.r.o. Všeobecné obchodní podmínky Stillea Europe s.r.o. Poslední revize: 1.1.2014 Obsah Obsah... 2 Obchodní podmínky:... 3 Základní ustanovení... 3 Vymezení pojmů... 3 Objednávání... 5 Objednávka... 5 Kupní

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.6.2014 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydává společnost REDVEL s.r.o. tyto obchodní

Více

Internetový obchod je prodávajícím provozován na webové stránce umístěné na. internetové adrese (dále jen webová

Internetový obchod je prodávajícím provozován na webové stránce umístěné na. internetové adrese  (dále jen webová Obchodní podmínky platné od 1.1.2014 Tyto obchodní podmínky upravují v souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník (dále jen občanský zákoník ) vzájemná práva a povinnosti

Více

1.1. Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád vztahující se pouze k internetovému obchodu prodejce Gem world

1.1. Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád vztahující se pouze k internetovému obchodu prodejce Gem world 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Všeobecné obchodní podmínky a reklamační řád vztahující se pouze k internetovému obchodu prodejce Gem world 1.2. Zákazníkem může být a) spotřebitel, nebo b) jiná osoba (zejm.

Více

Obchodní podmínky. Vymezení smluvních stran. Kupní smlouva

Obchodní podmínky. Vymezení smluvních stran. Kupní smlouva Obchodní podmínky Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě na adrese www.satickynamiru.cz provozovaném Veronikou Opatřilovou a blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího

Více

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015

Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 Obchodní podmínky platné a účinné od 1.5.2015 1. Úvodní ustanovení 1.1 V souladu s ustanovením 1751 odst.1 zák. č. 89/2012 Sb. (Občanský zákoník) v platném znění vydáváme tyto obchodní podmínky, jež jsou

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. aquadormio GmbH. Leonard-Bernstein-Strasse 8/2/3109 A-1220 Wien, Österreich

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. aquadormio GmbH. Leonard-Bernstein-Strasse 8/2/3109 A-1220 Wien, Österreich OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti aquadormio GmbH Leonard-Bernstein-Strasse 8/2/3109 A-1220 Wien, Österreich Tel.: +43 (1) 93087-30-32 Fax.: +43 (1) 93087-30-33, office@sileo-welle.com 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

Více

Obchodní podmínky a reklamační řád internetového obchodu a online služeb na webové stránce www.creativepeople.cz

Obchodní podmínky a reklamační řád internetového obchodu a online služeb na webové stránce www.creativepeople.cz Obchodní podmínky a reklamační řád internetového obchodu a online služeb na webové stránce www.creativepeople.cz Tyto obchodní podmínky a reklamační řád platí pro nákup v internetovém obchodu, který je

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti INTERNET ENTERTAINMENT s.r.o. se sídlem Kaprova 42/14, 110 00, Praha 1 Staré Město identifikační číslo: 03558215 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

Předmětem smlouvy je dodávka zboží uvedeného v kupní smlouvě objednávce. Místem plnění se rozumí sklad prodávajícího, kde je zboží předáno dopravci.

Předmětem smlouvy je dodávka zboží uvedeného v kupní smlouvě objednávce. Místem plnění se rozumí sklad prodávajícího, kde je zboží předáno dopravci. OBCHODNÍ PODMÍNKY PRO SPOTŘEBITELE Všeobecné podmínky pro spotřebitele Kupující zasláním objednávky akceptuje Obchodní podmínky pro dodávku zboží firmou Hyhlan & syn. Další vztahy mezi kupujícím a prodávajícím

Více

Daňové identifikační číslo: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193414.

Daňové identifikační číslo: Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 193414. Obchodní firma: Sídlo: WEDA consulting s.r.o. Neumannova 1453/28, 156 00 Praha Identifikační číslo 24290564 Daňové identifikační číslo: CZ24290564 Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku u Městského

Více

4.ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY A ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY Kupující je oprávněn objednávku před dodáním zboží kdykoliv bezplatně zrušit.

4.ZRUŠENÍ OBJEDNÁVKY A ODSTOUPENÍ OD SMLOUVY Kupující je oprávněn objednávku před dodáním zboží kdykoliv bezplatně zrušit. Obchodní podmínky 1.KONTAKTNÍ ÚDAJE Název: Vachoušková Stanislava Sídlo/bydliště: Horní Bludovice č.372, 73937 Horní Bludovice IČ: 60288761 Zapsaná:Obecní živnostenský úřad Magistrátu měsat Havířova Telefon:

Více

Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího, kterým je společnost

Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího, kterým je společnost Obchodní podmínky Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího, kterým je společnost Efteria, spol. s r.o. Jaromírova 146/59 128 00 Praha 2 Nusle IČO: 26763028 Veškeré smluvní vztahy

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY fyzické osoby Vladimíra Němečková se sídlem Italská 833/32, 120 00 Praha 2 identifikační číslo: 02973472 zapsané v živnostenském rejstříku vedeném Úřadem městské části Praha 2 pro prodej

Více

Všeobecné obchodní podmínky www.ekostavivo.cz

Všeobecné obchodní podmínky www.ekostavivo.cz Všeobecné obchodní podmínky www.ekostavivo.cz 1. Kontaktní údaje Název: Jiří Lodr Sídlo/bydliště: Osvračín 37, 345 61 Staňkov IČ: 88634248 Telefon: +420 606 346 883 Email: info@ekostavivo.cz Kontaktní

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodu provozovaným společností Meyra ČR s.r.o. od 1.1. 2014.

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodu provozovaným společností Meyra ČR s.r.o. od 1.1. 2014. OBCHODNÍ PODMÍNKY Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodu provozovaným společností Meyra ČR s.r.o. od 1.1. 2014. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese

OBCHODNÍ PODMÍNKY. pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.pirueta.cz/obchod 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1. Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) on-line

Více

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese

pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese OBCHODNÍ PODMÍNKY pro prodej zboží prostřednictvím on-line elektronického obchodu umístěného na internetové adrese www.fler.cz 1 Úvodní ustanovení 1.1 Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky )

OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky ) OBCHODNÍ PODMÍNKY pro smlouvy uzavírané se spotřebiteli (dále jen obchodní podmínky ) 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1 Níže uvedené obchodní podmínky jsou platné pro nákup zboží od obchodní společnost ALTRO spol.

Více

Kupující může objednávat zboží nabízené prodávajícím prostřednictvím internetového obchodu. Kupující je svoji objednávkou vázán.

Kupující může objednávat zboží nabízené prodávajícím prostřednictvím internetového obchodu. Kupující je svoji objednávkou vázán. OBCHODNÍ PODMÍNKY Toto jsou závazné nákupní podmínky serveru www.tdifun.cz. Tyto obchodní podmínky popisují a upravují vzájemný smluvní vztah mezi prodávajícím (Zdeněk Hájek, Okružní 1754/5, 737 01 Český

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY Zapsaného spolku Tempusfolk, z. s. se sídlem Nádražní 467, 696 03 Dubňany identifikační číslo: 02046784 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně, oddíl L, vložka

Více

Obchodní podmínky Základní ustanovení obchodní podmínky prodávající kupní smlouva kupující webové rozhraní obchodu webová stránka

Obchodní podmínky Základní ustanovení obchodní podmínky prodávající kupní smlouva kupující webové rozhraní obchodu webová stránka Obchodní podmínky Společnosti MEDISTAR CZ s.r.o. se sídlem Plešivecká 1153/56, 41201 Litoměřice IČO: 25 42 82 92 DIČ: CZ 25 42 82 92 společnost zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Krajským soudem v Ústí

Více

2.Zákazník podáním objednávky potvrzuje, že se seznámil s dodacími a záručními podmínkami.

2.Zákazník podáním objednávky potvrzuje, že se seznámil s dodacími a záručními podmínkami. Všeobecná ustanovení 1. Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky. Smluvní vztahy se řídí občanským zákoníkem (č. 89/2012Sb.) a zákonem o ochraně spotřebitele (č. 634/1992

Více

ŠKOLENÍ ŘIDIČŮ

ŠKOLENÍ ŘIDIČŮ ŠKOLENÍ ŘIDIČŮ Novi k a z ě k.. v hláška č. / S. a záko č. / S. Co se ě í? Nová v hláška č. / S. provádějí í pravidla a poze í h ko u ika í h s úči ostí od. led a ruší a ahrazuje v hlášku č. / S. upravují

Více

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení

Obchodní podmínky. 1. Úvodní ustanovení Obchodní podmínky obchodní společnosti Tilab Invest s.r.o. se sídlem Vnitřní 439/4, 602 00, Brno identifikační číslo: 027 97 526 zapsané v obchodním rejstříku, vedeném Krajským soudem v Brně, v oddíle

Více

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.marli.cz. Podmínky blíže upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a kupujícího. Kontaktní údaje Název: David Valach IČ: 87582406 DIČ:

Více

2.1. Kupní smlouva vzniká v okamžiku odeslání objednávky kupujícím.

2.1. Kupní smlouva vzniká v okamžiku odeslání objednávky kupujícím. 1. Úvodní ustanovení 1.1. Kupující zasláním své objednávky potvrzuje, že souhlasí s níže uvedenými obchodními podmínkami. Dále pak,že byl obeznámen s možnostmi odstoupení od smlouvy ve lhůtě 14 dnů od

Více

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY

VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1 Fiat 500126 VŠEOBECNÉ OBCHODNÍ PODMÍNKY Internetového obchodu Fiat 500126 se sídlem Dělnická kolonie 107, Broumov 550 01 identifikační číslo (IČ): 02189852 prodej zboží prostřednictvím internetového

Více

Obchodní podmínky. I. Všeobecná ustanovení

Obchodní podmínky. I. Všeobecná ustanovení Obchodní podmínky Obchodní podmínky společnosti Madwire, s. r. o., se sídlem Šoltésovej 14, 811 08 Bratislava, IČ 47436310, DIČ 2023901869, IČ DPH: SK2023901869 (dále jen wowfixit.cz nebo prodávající ).

Více

Obchodní podmínky společnosti Treservis s.r.o.

Obchodní podmínky společnosti Treservis s.r.o. Obchodní podmínky společnosti Treservis s.r.o. Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.wap-treservis.cz Veškeré smluvní vztahy jsou uzavřeny v souladu s právním řádem České republiky.

Více

I. Všeobecná ustanovení

I. Všeobecná ustanovení Obchodní podmínky společnosti : Ing. Smelík Jan., se sídlem Petrovice 515, 735 72 Petrovice u Karviné, IČ 641 48 360, DIČ CZ6207290958, (dále jen prodávající ). I. Všeobecná ustanovení 1. Tyto všeobecné

Více

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetových obchodech provozovaných společnosti Maximedic Czech s.r.o od

Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetových obchodech provozovaných společnosti Maximedic Czech s.r.o od BIONETTECZ.CZ Obchodní podmínky společnosti Maximedic Czech s.r.o.., se sídlem Kotěrova 1585/1, 160 00 Praha - Dejvice IČ: 01618059 zapsané v obchodním rejstříku C 209446 u Městského soudu v Praze, s předmětem

Více

Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD

Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD Obchodní podmínky obchodu MYUNICARD I. Úvodní ustanovení 1. Tyto obchodní podmínky upravují vztah mezi společností mobile2card a.s., IČ 24301761, se sídlem Hanusova 353/12, 140 00 Praha 4 Michle, zapsanou

Více

I.Základní ustanovení

I.Základní ustanovení VOP spol. MediSev, s.r. o., pro nákup zboží v internetovém obchodě www.nakrmime.cz I.Základní ustanovení Tyto všeobecné VOP (dále též VOP) spol. MediSev, s.r.o. se týkají internetového obchodu na adrese

Více

Sdělení před uzavřením smlouvy

Sdělení před uzavřením smlouvy Obchodní podmínky společnosti ASSEMBLY UNIT s.r.o. Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky včetně reklamačního řádu, který je jejich nedílnou součástí, platí pro nákup v internetovém obchodě www.flexiobklady.cz.

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Belesa 21, s.r.o. se sídlem Vinohradská 3216/163, Praha 10, 100 00 identifikační číslo: 05223300 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského soudu v Praze,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4

OBCHODNÍ PODMÍNKY. společnosti. Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, Praha 4 OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti Pražská vysoká škola psychosociálních studií, s.r.o. se sídlem Hekrova 805/25, 149 00 Praha 4 identifikační číslo: 471 22 099 zapsané v obchodním rejstříku vedeném u Městského

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ Tyto obchodní podmínky (dále jen obchodní podmínky ) fyzické osoby MgA. Kateřina Soukupová se sídlem Stallichova 2/514, 140 00 Praha 4, identifikační číslo: 703 946

Více

Prodávající je fyzická osoba Patrik Čipec, IČ: , sídlem na adrese Maxima Gorkého 605/70, Krnov.

Prodávající je fyzická osoba Patrik Čipec, IČ: , sídlem na adrese Maxima Gorkého 605/70, Krnov. Obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Úvod Obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě www.hwczech.eu. Podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího (www.hw-czech.eu)

Více

! Informace poskytované před uzavřením smlouvy

! Informace poskytované před uzavřením smlouvy ! Informace poskytované před uzavřením smlouvy, IČO: 27115411, se sídlem Milady Horákové 2774, Kladno zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vl.č. 97385, tel tel+420 776

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Asociace pro elektronickou komerci ( ) Sokolská 23, Praha 2 tel/fax: ,

OBCHODNÍ PODMÍNKY. Asociace pro elektronickou komerci (   ) Sokolská 23, Praha 2 tel/fax: , OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Metacalm s.r.o. se sídlem Viklefova 1605/17, 130 00 Praha 3 identifikační číslo: 02079739 zapsané v obchodním rejstříku spisová značka C 215329 vedená u Městského

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Kontaktní údaje Název: KES-kabelové a elektrické systémy, spol. s r.o. Bydliště: Popinecká č.p.983, 739 32 Vratimov IČ: 46581448 DIČ: CZ46581448 Zapsán v obchodním rejstříku,

Více

Úvodní ustanovení. Objednávka a uzavření kupní smlouvy

Úvodní ustanovení. Objednávka a uzavření kupní smlouvy Úvodní ustanovení Tyto obchodní podmínky platí pro nákup v internetovém obchodě http://www.fler.cz/move-material.podmínky blíže vymezují a upřesňují práva a povinnosti prodávajícího a jeho zákazníků (kupujících).

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti. Veronika Blížkovská. se sídlem Žilkova 10, Brno, identifikační číslo:

OBCHODNÍ PODMÍNKY. obchodní společnosti. Veronika Blížkovská. se sídlem Žilkova 10, Brno, identifikační číslo: OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti Veronika Blížkovská se sídlem Žilkova 10, Brno, 621 00 identifikační číslo: 88024369 pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY obchodní společnosti SmaltZlin, s.r.o. se sídlem Papírenská 186, 763 11 Želechovice nad Dřevnicí identifikační číslo: 46345558 zapsané v obchodním rejstříku vedeném KS Brno, oddíl C,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti MICROCONNECT s.r.o.

OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti MICROCONNECT s.r.o. OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti MICROCONNECT s.r.o. 1. OBECNÁ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní podmínky obchodní společnosti MICROCONNECT s.r.o. se sídlem Rybná 716/24, Staré Město, 110 00, Praha 1, IČO: 06806732,

Více

Při velkém množství zakázek( především v období sezóny), se může dodací lhůta produktů na míru prodloužit o cca 3-4 dny popřípadě i více.

Při velkém množství zakázek( především v období sezóny), se může dodací lhůta produktů na míru prodloužit o cca 3-4 dny popřípadě i více. OBJEDNÁVKA A UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY Veškeré objednávky podané prostřednictvím internetového obchodu SalonValery jsou závazné. Odesláním objednávky kupující stvrzuje, že se seznámil s těmito obchodními

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY Julie Švecová

OBCHODNÍ PODMÍNKY Julie Švecová OBCHODNÍ PODMÍNKY Julie Švecová se sídlem Lešany 52 identifikační číslo: 76091627 Fyzická osoba podnikající dle živnostenského zákona nezapsaná v obchodním rejstříku ÚVODNÍ USTANOVENÍ 1.1. Tyto obchodní

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY. fyzické osoby. Mgr. Ivo Sedláček

OBCHODNÍ PODMÍNKY. fyzické osoby. Mgr. Ivo Sedláček OBCHODNÍ PODMÍNKY fyzické osoby Mgr. Ivo Sedláček se sídlem Jasná 12, 466 06 Jablonec nad Nisou, identifikační číslo: 681 58 521, daňové identifikační číslo: CZ6208081803 pro prodej zboží prostřednictvím

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY společnosti KOMEXTHERM Praha, spol. s r.o., IČ: 41188896, se sídlem Augustova 236/1, 163 00 Praha 6 Řepy, zapsané v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl C, vložka

Více

2. UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY

2. UZAVŘENÍ KUPNÍ SMLOUVY OBCHODNÍ PODMÍNKY Prsteny-hodinky, IČ:68108001, se sídlem Bezručova 67/4, 602 00, Brno - Staré Brno pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.prstenyhodinky.cz

Více

Reklamační řád. 1.3.3. vada vznikla na věci opotřebením způsobeným obvyklým užíváním, nebo vyplývá-li to z povahy věci (např. uplynutím životnosti),

Reklamační řád. 1.3.3. vada vznikla na věci opotřebením způsobeným obvyklým užíváním, nebo vyplývá-li to z povahy věci (např. uplynutím životnosti), Reklamační řád 1. Úvodní ustanovení 1.1. Tento reklamační řád (dále jen reklamační řád ) obchodní společnosti LTRADE STORES s.r.o., se sídlem Na Svobodě 3152/80, 723 00 Ostrava - Martinov, identifikační

Více

Všeobecné obchodní podmínky

Všeobecné obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky Tento dokument upravuje všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP ) společnosti PROPEC spol. s r.o., se sídlem Pražská 691, Úvaly u Prahy, PSČ: 250 82, IČ: 489 51 609, společnost

Více

Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) internetového obchodu

Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) internetového obchodu Obchodní podmínky Všeobecné obchodní podmínky (dále jen VOP) internetového obchodu www.predy.cz Vymezení pojmů Tyto VOP vymezují a upřesňují vztahy, práva a povinnosti mezi smluvními stranami kupní smlouvy,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ

OBCHODNÍ PODMÍNKY 1. ÚVODNÍ USTANOVENÍ OBCHODNÍ PODMÍNKY Mgr. Anny Martynkové, podnikatele se sídlem Olšová 87, 737 01 Český Těšín, nar. 18. června 1986, IČO: 03705382, pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové

Více