Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne"

Transkript

1 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. Jaromír Palán, Jaroslav Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání 14 zastupitelů Zápis ze zasedání zastupitelstva města ze dne byl schválen. Program: 1) závěrečný účet 2) přijetí dotací, uvolnění prostředků, rozpočtová opatření 3) závěrečný účet mikroregionu Jizerské hory 4) návrh na podporu hospice 5) návrh na pokračován í Adopce na dálku 6) soutěž na realizaci zahradnických úprav náměstí 7) smlouva o právu provedení stavby Alfasped 8) veřejnoprávní smlouva Pulečný MP 9) stanovení počtu členů zastupitelstva 10) pozemky 11) zařazení do působnosti MAS 14 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh A) 1) Zastupitelé se seznámili s návrhem na schválení závěrečného účtu města za rok 2014 předložená auditorkou města a se zprávou o přezkoumání hospodaření města. Zastupitelstvo města Rychnov u Jablonce nad Nisou schvaluje závěrečný účet bez výhrad. Zastupitelstvo města bere na vědomí zprávu o přezkoumání hospodaření společnosti K KREDIT s.r.o. a přijímá následující opatření: - Zastupitelstvo města ukládá tajemníkovi, aby ve spolupráci s účetní města zajistil opravu evidence dlouhodobých závazků a pohledávek v souladu s účetními předpisy; - ZM ukládá starostovi města, aby pro inventarizaci roku 2014 přijala taková opatření, která zajistí dodržení vyhlášky č.270/2010 b. O inventarizaci majetku a závazků, tj. zejména aby dílčí inventarizační komise byla poučeny o nutnosti popsat stav inventarizovaného majetku a tuto skutečnost uvést do dílčích inventarizačních zápisů Zastupitelstvo města schvaluje účetní závěrku obce k hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh B) 2) Starosta seznámil zastupitele s tím, že město získalo dotaci na geodetické práce související se zpracováním studie zpřístupnění podzemní továrny. Vlastní podíl města na realizaci akce činí 82 tis. Kč.

2 Zastupitelstva města schválilo přijetí dotace na geodetické a vrtné práce, související se zpracováním studie zpřístupnění podzemní továrny v Rychnově, a vyčlenění vlastního podílu města ve výši ,- Kč. Ukládá finančnímu výboru a MěÚ připravit příslušné rozpočtové opatření. 14 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh C) 3) Zastupitelé se seznámili s výsledkem soutěže na Snížení imisní zátěže z dopravy ve městě Rychnov u Jablonce nad Nisou - pořízení zametacího vozu. Starosta navrhl poupravit předložený návrh usnesení, tak že město schvaluje přijetí dotace a uvolňuje celkovou částku na nákup zametacího stroje, což je nutné pro uzavření smlouvy se Státním fondem životního prostředí. Přítomný občan p. Kubíček vznesl dotaz na to, zda se nákup zametacího vozu vyplatí. Starosta odpověděl, že vzhledem k tomu, že město bude tento stroj pořizovat za 10 % ceny se jeho pořízení a provoz městu vyplatí ( nebude nutné objednávat podobný stroj u technických služeb) Zastupitelstvo města schválilo přijetí dotace ze SFŽP v rámci programu na omezení prašnosti Snížení imisní zátěže z dopravy ve městě Rychnov u Jablonce nad Nisou č. žádosti ve výši 90 % uznatelných nákladů a zároveň zastupitelstvo města schválilo uvolnění finančních prostředků ve výši ,- Kč na nákup zametacího vozu. 14 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh D) 4) Zastupitelstvu byl předložen návrh na navýšení položky 6121 (investice) 2221 a uvolnění této částky na pořízení PD na kanalizaci, vodovodu a plynovodu k pozemkům v Požárnické ulici. Zastupitelstvo města schválilo v souladu s usnesením č. 57/4/14 rozpočtové opatření v položce 6121 (investice) Položka bude navýšena o 22000,- Kč. Zastupitelstvo města zároveň uvolňuje částku 22000,- Kč na pořízení PD na kanalizační stoku, vodovod a plynovod včetně přípojek ke 2 stavebním parcelám v Požárnické ulici. 14 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh E) 5) Zastupitelstvo města se seznámilo s požadavkem na finanční pomoc na sportovní akci volejbalového klubu VK Rychnov u Jablonce nad Nisou ve výši 8 tis. Kč. Vzhledem k tomu, že tento klub je veden pod TJ SPARTAK, o jehož příspěvku na provoz se bude také jednat a přítomný předseda TJ SPARTAK ing. Knotek potvrdil, že příspěvky na sportovní akce jednotlivým klubům TJ SPARTAK hradí, nebude zastupitelstvo o žádosti jednat a žadatel odkáže na TJ SPARTAK.

3 Dalším projednávaným bodem byla žádost TJ SPARTAK o finanční příspěvek na provoz tělovýchovné jednoty. Starosta navrhl poskytnout příspěvek ve výši 400 tis. Kč. Přítomný předseda TJ ing. Knotek požádal o vyšší příspěvek, který by pak byl použit i na dostavbu bytu v šatnách u sportoviště. Starosta doporučil prozatím jednat pouze o příspěvku na provoz. Zastupitelstvo města schválilo uvolnění financí pro poskytnutí provozního příspěvku pro TJ Spartak ZEZ Rychnov ve výši ,- Kč. Pověřuje starostu podpisem smlouvy o poskytnutí dotace TJ Spartak s tím, že prostředky budou poskytnuty jednorázově do 14 dnů po podpisu smlouvy oběma stranami. 14 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh F) 6) Zastupitelé dále projednali návrh na převod 80 tis. Kč z Bytového hospodářství na Požární ochranu, neboť bylo nutné dorozpočtovat DPH a u hasičů se jednalo o navýšení na opravu podlahy. Zastupitelstvo města schválilo převod částky ,-Kč z 3612 (Bytové hospodářství) z položky 5171 (Opravy a udržování) a položku 5171 (Opravy a udržování) v 5512 (Požární ochrana) 13 hlasů pro, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 1, návrh G) 7) Zastupitelstvo města projednalo návrh na schválení dotace na volby do Evropského parlamentu a dále na obdržené dotace od úřadu práce. Zastupitelstvo schvaluje příjem dotace na volby do Evropského parlamentu ve výši ,- Kč / UZ 98348/ a doposud obdržené dotace od Úřadu práce na mzdy pracovníků TS MěÚ v celkové výši ,- Kč / pol UZ ve výši ,05 Kč a pol UZ ve výši ,95 Kč/. 14 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 1, návrh H) 8) Zastupitelstvo se seznámilo s požadavkem na navýšení oprav a udržování na MěÚ z důvodu doúčtování DPH a dále plánovaného, ale nerozpočtovaného nátěru dveří u kuchyňky, WC, zasedací místnosti a skladu. Zastupitelstvo města schválilo navýšení položky 5171 (opravy a udržování) Položka bude navýšena o 50000,- Kč. Zastupitelstvo města ukládá finančnímu výboru navrhnout příslušné rozpočtové opatření. 14 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh A)

4 9) Starosta uvedl návrh na uvolnění financí na dostavbu n-line dráhy, aby bylo možné ji využívat již koncem prázdnin. Podkladní vrstvy pro hřiště je nutné nejprve vysoutěžit. Zároveň navrhl využít finanční prostředky na výstavbu zálivu pro MHD u nádraží na tuto akci, protože se zatím nepovedlo vyjednat podmínky ve věci přeložky vedení kabelu ČEZa a stejně by se tato akce letos nestihla realizovat. Rada města tento postup doporučila a zadala MěÚ vysoutěžit podkladní vrstvy tréninkového hřiště. Zastupitel Dvořák navrhl, aby se do vnitřku in-line dráhy postavil ještě další tenisový kurt. Starosta sdělil, že pokud má město postavit regulérní tréninkové hřiště další kurt se tak již nevejde. Ing. Palán konstatoval, že soutěž na dostavbu in-line dráhu je stará a navrhl zamyslet se nad tím, zda neprovést novou soutěž na dostavbu in-line dráhy. Poté co p. Dvořák donesl dokumentaci k soutěži na inline dráhu starosta seznámil zastupitele s podrobnostmi této soutěže včetně cen. Zastupitelstvo města rozhodlo uvolnit finanční prostředky ve výši ,-Kč na dostavbu in-line dráhy na městském sportovišti a ukládá finančnímu výboru připravit návrh rozpočtového opatření (budou využity prostředky určené v rozpočtu na záliv u nádraží) 14 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 2, návrh B) 10) Starosta informoval o tom, byla schválena účetní závěrka Mikroregionu Jizerské hory, město jako člen mikroregionu tuto skutečnost pouze bere na vědomí. Zastupitelstvo města vzalo na vědomí, že dne byla schválena účetní závěrka Mikroregionu Jizerské hory. 12 hlasů pro, 2 se zdrželi (jmenné hlasování list č. 2, návrh C ) 11) Zastupitelstvo města jednalo o žádosti o podporu provozu hospice v Liberci. Starosta navrhl provoz podpořit paušálním příspěvkem ve výši 5,-Kč na obyvatele. Zastupitelstvo města rozhodlo podpořit provoz hospice v Liberci formou paušálního ročního příspěvku 5,- Kč na obyvatele s podmínkou, že stejnou částkou podpoří provoz také Liberecký kraj. Ukládá finančnímu výboru a MěÚ zařadit do návrhu rozpočtu na rok 2015 potřebné finanční prostředky 13 hlasů pro. 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 2, návrh D) 12) Starosta sdělil, že město v rámci programu Adopce na dálku podporovalo 2 indické děti, nyní jedno z dětí dostudovala a starosta navrhuje ponechat podporu města pro 2 děti. Zastupitel ing. Palán namítl, že tuto podporu by měl poskytovat soukromý sektor spíše než město. Sám osobně tyto věci podporuje, ale prostředky města by měly směřovat jinam.

5 Zastupitelstvo města vzalo na vědomí ukončení účasti indického chlapce Pundalika Kuruba v programu Adopce na dálku a rozhodlo vybrat další dítě z programu. Konkrétní dítě vybere rada města z nabídky Diecézní Charity Praha. Zastupitelstvo ukládá finančnímu výboru zařadit do nejbližší rozpočtové změny potřebné navýšení prostředků k pokrytí příspěvku na nové dítě 8 hlasů pro, 6 proti (jmenné hlasování list č. 2, návrh E) 13) Starosta informoval zastupitele o návrhu na realizaci zahradnických úprav náměstí. Této návrh byl prezentován v Rychnovském zpravodaji i na ceduli na náměstí s tím, že je možné se k tomuto návrhu vyjádřit. Město však žádné reakce neobdrželo. Zastupitelstvo města schválilo vypsání soutěže na realizaci zahradnických úprav západní části náměstí podle projektu paní Michaely Niedobové tak, aby alespoň část zahradnických úprav bylo možno realizovat ještě v podzimních měsících t. r. V zadání soutěže bude uvedeno, že zadavatel si vyhrazuje právo objednat práce etapově v závislosti na finančních možnostech města. 10 hlasů pro, 4 se zdrželi (jmenné hlasování list.č 2, návrh F) 14) Dalším projednávaným bodem byl návrh na uzavření smlouvy o právu k provedení stavby se společností ALFASPED LOGISTIK s.r.o. ve věci navrhované dešťové a splaškové kanalizace k logistickému areálu za kostelem. Zastupitelstvo města rozhodlo uzavřít smlouvu o právu k provedení stavby na pozemcích 509, 510, 619, 306/10, 613, 612/21, 617, 645/5, 645/1, 627/1, 673, 648/1, 668/20 v k. ú. Rychnov, se společností ALFASPED LOGISTIK s.r.o., Belgická 4883/3, Jablonec nad Nisou, IČ: , ve věci navrhované stavby dešťové a splaškové kanalizace k navrhovanému logistickému areálu za kostelem. 12 hlasů pro, 2 se zdrželi (jmenné hlasování list č. 2, návrh G) 15) Zastupitelé se seznámili se zájmem obce Pulečný o to, aby Městská Policie Rychnov prováděla měření rychlosti i v obci Pulečný. Starosta informoval, že rozsah jejich činnosti ve smlouvě rozšířil i o ostatní přestupky na úseku dopravy na pozemních komunikací. Zastupitelé diskutovali o nákladech na městskou policii a o částce, která by následně byla obci Pulečný vyúčtována. Starosta objasnil sytém jak tyto náklady budou účtovány (náklady za měsíc/ počet hodin, které strážníci sloužili v Pulečném). Místostarosta by účtoval náklady dle předchozího roku. Přítomný p. Kubíček se zeptal na vytížení strážníků, jestli nebudou chybět v Rychnově. Vyjádřil názor, že se město pořád stará o něco jiného.

6 Místostarosta upozornil na to, že se jedná řádově o pár hodin měsíčně a navíc je Rychnov s Pulečným náklady stejně propojen (ZŠ a MŠ) Ve smlouvě bude uvedeno, že se Pulečnému bude přeúčtovávat poměrná část celkových nákladů dle předchozího kalendářního roku. Ing Hořejš upozornil na skutečnost, že městská policie jezdila v ulici Kokonínská při měření rychlosti velmi rychle a často. Ing. Žabka připomínkoval, že ve smlouvě není uvedeno číslo zákona občanského zákoníku. Starosta ho do smlouvy doplní. Zastupitelstvo města schvaluje uzavření veřejnoprávní smlouvy s obcí Pulečný ve věci působení městské policie Rychnov na území obce Pulečný dle předloženého návrhu. 13 hlasů pro, 1 se zdržel (jmenné hlasování list č. 2, návrh H) 16) Zastupitelstvo města projednalo návrh na stanovení počtu členů zastupitelstva pro další funkční období. Ing. Palán nejprve navrhl stanovit počet zastupitelů na 13, po upozornění, že by poté pravomoci rady přešly na starostu města svůj návrh stáhl. návrh usnesení: Zastupitelstvo města Rychnova u Jablonce nad Nisou stanovuje podle 67 a následujících zákona č. 128/2000 Sb. O obcích (obecní zřízení) ve znění pozdějších předpisů počet členů zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou pro volební období na 15 členů. 14 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 3, návrh A) 17) Zastupitelstvo města se seznámilo s žádostí manželů Knotkových o prodej části pozemku č. 1055/1, kterou mají nyní pronajmutou. V tomto pozemku vede dálkový kabel a vysoké napětí. Starosta k materiálu připravil i nájemní smlouvu, která byla uzavřena na dobu 30 let. Zastupitelstvo města rozhodlo zveřejnit úmysl prodeje částí pozemku č. 1055/1 v k. ú. Rychnov u Jablonce nad Nisou. 11 hlasů pro, 3 proti (jmenné hlasování list č. 3, návrh B) 18) Zastupitelstvo města jednalo o návrhu na převod pozemků č. 275 a 276/6 v k. ú. Rychnov u Jablonce n. N z ČR na město. Zastupitelstvo města schválilo Smlouvu o bezúplatném převodu ppč. 275 a 276/6 v k. ú. Rychnov u Jablonce n. N. a Smlouvu o zřízení věcného práva k těmto pozemkům. 14 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 3, návrh C)

7 19) Zastupitelstvo města schválilo zařazení města v územní působnosti MAS Podještědí do územní působnosti SCLLD MAS Podještědí. Zastupitelstvo města Rychnova u Jablonce nad Nisou v územní působnosti MAS Podještědí, z.s. schvaluje zařazení svého území do územní působnosti SCLLD MAS Podještědí, z.s. 14 hlasů pro (jmenné hlasování list č. 3, návrh D) Čas ukončení 21:05. Ing. František Chlouba starosta Jaroslav Dvořák ověřitelé RNDr. Tomáš Hofrichter PhD. místostarosta Ing. Jaromír Palán

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.11.2011. Ověřitelé: ing. Jaromír Palán, Radek Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku přítomno 13 zastupitelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 5. 2016 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Ing. Petr Bartoň, Mgr. David Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 7. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. M. Vágner, Ing. M. Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 4. 2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: mgr. Petra Svobodová, Milada Žabková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 1.7.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: M. Žabková, J. Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech 15 zastupitelů

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14. 5. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Hana Topinková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014.

16) Zastupitelstvo města projednalo žádost útulku Krásný Les na přesun již schváleného příspěvku na nákup odchytového vozidla do roku 2014. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.12.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Vágner, mgr. P. Svobodová Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 5. 11. 2015 Čas zahájení 18:00 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Mgr. Miluše Bubeníková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 14.12.2009 Ověřitelé: MUDr. J. Zetek, R. Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, 11 přítomných zastupitelů Zápis ze dne 16.11.2009

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 7. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Bc. Jaroslava Benešová, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 30. 8. 2010 Ověřitelé: Mgr. H. Zemínová, Ing. D. Hofrichter Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Zápis zastupitelstva ze dne

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19. 3. 2015 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Ing. P. Bartoň, Mgr. D. Suržin Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011.

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 19.12.2011. Starosta města představil nové zastupitele Mgr. Petru Svobodovou a p. Tomáše Levinského, kteří také na místě složili

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 15/2014 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Vyhlášení záměru na směnu pozemků

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 10. 9. 2015 Čas zahájení: 18:05 Ověřitelé: Ing. Leoš Adler, Ing. Miroslav Žabka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 12.8.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Oldřich Preisler, Dana Kozáková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne od 17:00 hodin. Obec Ctiboř Ctiboř 70, 347 01 IČ: 00868841 Zápis a usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Ctiboř konaného dne 29. 6. 2017 od 17:00 hodin. Přítomni: Dle prezenční listiny Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 16.11.2009 Ověřitelé: M. Žabková, O. Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, 9 přítomných zastupitelů Zápis ze dne 19.10.2009

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný

Omluven: Ing. Tomáš Fatrdle. Ověřovatelé zápisu: RNDr. Martin Smrček, PhDr. Vladimír Novotný Městská část Praha Ďáblice ZÁPIS ze 19. veřejného zasedání zastupitelstva MČ Praha Ďáblice konaného dne 16. 6. 2014 od 18.00 hod v ZŠ U Parkánu 17, Praha 8 Přítomni: Mgr. Markéta Bouzková, Tatjana Dohnalová,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Pístina, konaného dne 19. 12. 2013 od 19.00 hodin v budově Obecního úřadu Pístina. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pístina (dále též

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 11/2013 Program 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA DOLNÍ MĚCHOLUPY Zastupitelstvo městské části. USNESENÍ Zastupitelstva MČ Praha Dolní Měcholupy číslo 30/1 Bezpečnostní situace v městské části Praha Dolní Měcholupy - zprávu městské policie o bezpečnostní situaci v Městské části Praha Dolní Měcholupy za měsíc březen 2017 Číslo 30/2 Hospodaření za

Více

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket

USNESENÍ. Miroslav Švehla, Ing. Dana Krulišová, MUDr. Tomáš Bauer. 2. Schválení programu 3. zasedání Zastupitelstva města Loket USNESENÍ z 3. zasedání Zastupitelstva města Loket, které se uskutečnilo dne 22. května 2014 od 15:00 do 15:50 hodin v zasedací místnosti ve 2. patře budovy radnice Loket Přítomno: Omluveni: Zapisovatel:

Více

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš

Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Zápis z valné hromady č. 1/2016 Svazku obcí Kelčany, Milotice, Skoronice, Vacenovice, Vlkoš Den a místo konání: 29.3.2016 Zasedací místnost Obecního úřadu ve Vlkoši Hodina zahájení: Ověřovatelé zápisu:

Více

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin.

Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice. Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne od 17,00 hodin. Město Netolice Zastupitelstvo města Netolice Zápis ze zasedání Zastupitelstva města Netolice, konaného dne 27. 4. 2015 od 17,00 hodin. Usnesení č. 37 54/ 2015 Zasedání Zastupitelstva města Netolice (dále

Více

ZÁPIS č. 8/2009 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 16,00 hod. do 18,45 hod.)

ZÁPIS č. 8/2009 z jednání Rady města Hostivice konaného dne (od 16,00 hod. do 18,45 hod.) * Z důvodu zajištění ochrany osobních údajů podle zákona č. 101/2000Sb., o ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů, je zveřejňováno upravené znění usnesení Rady města Hostivice s omezeným

Více

USNESENÍ č. 2/2018. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. března 2018 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin

USNESENÍ č. 2/2018. Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. března 2018 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin USNESENÍ č. 2/2018 Z 2. zasedání ZASTUPITELSTVA MĚSTA PROSEČ, konaného 12. března 2018 v zasedací místnosti MěÚ Proseč v 17 hodin Přítomni: dle prezenční listiny Kontrola usnesení z minulého zasedání ZM/9/2018

Více

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání:

Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Omluveni: Hosté: Průběh jednání: 1 Zápis - 8. zasedání Zastupitelstva obce Hořiněves dne 7. 12. 2015. Přítomni: Jana Kuthanová, Helena Pavlíková, Petr Černý, Renata Festová, Vítězslav Hátle, Josef Hušek, Milan Novák, Otakar Rejfek Omluveni:

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 27.5. 2015, od 17:00 hodin v zasedací místnosti. Zahájení zasedání zastupitelstva

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Obec Slapy Zastupitelstvo obce Slapy Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Slapy, konaného dne 17.06.2014, od 19,00 hodin na obecním úřadu ve Slapech Zahájení v 19, 30 hod Přítomni: Ing. František Neužil,

Více

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler

Z Á P I S. ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne v. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Z Á P I S ze zasedání Zastupitelstva obce Roztoky u Semil ze dne 17. 6. 2015 v místnosti knihovny. Přítomni : Farský, Babec, Ing. Jancáková, Pěnička, Fidler Omluveni : Braun, Nesvadba Úvodem přivítal starosta

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 14.6.2017 od 16:30 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

Zápisy ze zasedání zastupitelstva ze dne 11.3.2013 a 25.3.2013 byly bez připomínek schváleny.

Zápisy ze zasedání zastupitelstva ze dne 11.3.2013 a 25.3.2013 byly bez připomínek schváleny. Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnov u Jablonce nad Nisou ze dne 8.4.2013 Čas zahájení jednání : 19.05 Ověřitelé: Ing. M. Žabka, Mgr. I. Čaňková Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 17.2.2014 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: Bc. Tomáš Levinský, Oldřich Preisler Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

ZÁPIS č. 04/2014 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Mezouň konaného dne 26. 5. 2014 v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 04/2014 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Mezouň konaného dne 26. 5. 2014 v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 04/2014 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva obce Mezouň konaného dne 26. 5. 2014 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Hana Braunová, Ing. Miroslav Hrubý, Ivan Ouřadník, Mgr. Jan Škeřík, Hana

Více

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl.

K bodu 2. Ověřovateli zápisu byli dle čl. VII.,odst.5., JŘ určeni Šíma František a Marcel Ontl. Zápis č. 44/14 z 44. zasedání zastupitelstva obce Pňov-Předhradí konaného dne 14.4.2014 Přítomni: dle presenční listiny Program: 1. Zahájení schválení programu 2. Určení ověřovatelů zápisu. 3. Schválení

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce č. 4 ze dne 04.03.2015 Přítomní: viz prezenční listina přítomno 14 zastupitelů Návrhová komise Jiří Nevídal, Pavel Relich Ověřovatelé zápisu Pavel Viktorin, Ing. Robert

Více

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne v hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně.

Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne v hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Zápis z 8. zasedání zastupitelstva obce Ústín, konaného dne 17. 6. 2015 v 18.00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu v Ústíně. Přítomni: Jana Chalupová, Mgr. Jana Línková, Alena Baboráková (odchod 19.30

Více

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru.

z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Z Á P I S č. 16 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Malý Bor, konaného dne 13. dubna 2017 od 18:00 v zasedací místnosti Obecního úřadu v Malém Boru. Zapisovatel zápisu: Mareš Milan Ověřovatelé zápisu:

Více

BOR-TR/0280/2016. Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici. Datum: Přítomní členové zastupitelstva:

BOR-TR/0280/2016. Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici. Datum: Přítomní členové zastupitelstva: Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 18.3.2016 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Ing. Josef Bušák, Karel Novák, Miroslav Pilař, Hana Votočková, Pavel Votoček, Ondřej Lejdar,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 24.5.2010 Ověřitelé: R. Veverka, Ing. J. Mrázek Přítomni: dle prezenční listiny Zápis: Zápis zastupitelstva ze dne 26.4.2010

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne , od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Kuželov, konaného dne 21. 06. 2018, od 19:00 hodin v kanceláři Obecního úřadu, Kuželov 125 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Kuželov

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.5.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.5.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 16.5.2012, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Zápis č.2/2014 z jednání Zastupitelstva obce Lesná konaného dne v budově OÚ Lesná

Zápis č.2/2014 z jednání Zastupitelstva obce Lesná konaného dne v budově OÚ Lesná Zápis č.2/2014 z jednání Zastupitelstva obce Lesná konaného dne 20. 11. 2014 v budově OÚ Lesná Přítomni: Jíra Jindřich, Rokos Vladislav, Hájková Miluše, Kott Jaroslav, Kott František, Berka František,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 4.11.2013 Čas zahájení: 19:05 Ověřitelé: ing. M. Žabka, R. Veverka Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání všech

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 3. 12. 2018 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: - 9 - Chadimová Pavla, Dvořák

Více

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s.

ZÁPIS. 3. Zrušení bodu 9-Smlouva o poskytnutí některých informací s firmou MARIUS PEDERSEN,a.s. ZÁPIS z 33. zasedání Zastupitelstva obce Roudné, konaného dne 19.6.2014 od 18,00hodin v zasedací místnosti Obecního úřadu Roudné, Roudenská 120, 370 07 České Budějovice. I. Zahájení zasedání zastupitelstva.

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 20.1.2014

Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 20.1.2014 Zápis ze zasedání zastupitelstva města Rychnova u Jablonce nad Nisou ze dne 20.1.2014 Čas zahájení:19:05 Ověřitelé: ing. Jaroslav Palán, Jaroslav Dvořák Přítomni: dle prezenční listiny, od začátku jednání

Více

Zápis č. 4. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. března 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti

Zápis č. 4. ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. března 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Zápis č. 4 ze zasedání Zastupitelstva obce Starého Hradiště konaného dne 16. března 2011 v zasedací místnosti OÚ ve Starém Hradišti Přítomni: Ing. Tomáš Bruštík, Ing. Miroslav Čepčář, Ing. Kamil Chlupáč,

Více

OÚ Vysoká u Příbramě

OÚ Vysoká u Příbramě Obec Vysoká u Příbramě Zápis č 13/2017 ze zasedání zastupitelstva obce Vysoká u Příbramě Datum: 13 9 2017 Místo: Zapisovatel: Ověřovatel zápisu: OÚ Vysoká u Příbramě Lucie Šímová Ivo Chleboun, Jaroslav

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Radějovice, 251 68 dne 2.11.2009 Přítomni: PhDr. L. Ondráček F. Borovička Ing. H. Křížová F. Kubelka E. Risová M. Reitinger Omluven: Š. Kovaříková Přítomní občané:

Více

Z Á P I S. z 2. zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne v hod. v budově obecního úřadu ve Valchově

Z Á P I S. z 2. zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne v hod. v budově obecního úřadu ve Valchově Z Á P I S z 2. zasedání zastupitelstva obce Valchov, konaného dne 20. 12. 2010 v 18.00 hod. v budově obecního úřadu ve Valchově Přítomno: ing. Jindřiška Brožová, ing. Jiří Dokoupil, Milan Fiala, Václav

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne od hodin Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Velká Lečice konaného dne dne 4.11. 2014 od 19.00 hodin Přítomni: Josef Němec, Ing. Josef Beran, Jiří Jeff Calda, Eva Nosková, Pavel Pouček, Josef Beran

Více

Program: Pozvánka ze dne Program upraven a doplněn o nové body předložené starostou. Doplnění programu: Za bod 9) se vkládají body:

Program: Pozvánka ze dne Program upraven a doplněn o nové body předložené starostou. Doplnění programu: Za bod 9) se vkládají body: Zápis č. 1/2015/4 ze zasedání Zastupitelstva městyse Krucemburk, konaného dne 11.2.2015 Jednání bylo zahájeno v 18:00 hod Přítomno: 13 členů ZM Krucemburk dle presenční listiny Omluveni: Vít Janáček Hosté:

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ DNE 11. 5. 2018 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: zasedací místnost obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: - 6 - Chadimová Pavla, Dvořák Václav, Holánek Josef, Dočkalová

Více

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014.

Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Zápis z 23. zasedání Zastupitelstva obce Švábov konaného dne 27. 6. 2014. Jednání se konalo v sále Obecního domu Vily ve Švábově 37. Zasedání bylo zahájeno v 18:00 hodin a skončeno ve 20:15 hodin. Jednání

Více

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2017

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2017 , okr. Znojmo za rok 2017 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Vevčice Název účetní jednotky: Sídlo účetní jednotky: Vevčice

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Byl chválen následující program

Byl chválen následující program Z á p i s z XVII. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne 18.12. 2017 v 17: 30 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: dle prezenční listiny, která je nedílnou

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Doubravčice dne od hod.

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Doubravčice dne od hod. Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Doubravčice dne 21. 6. 2016 od 18.00 hod. Přítomní: Jaroslav Prkno, Miroslav Hájek, Mgr. Kristýna Žákovcová, Martin Hladík, František, Mgr. Petra Kněžourová Nepřítomní:

Více

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne

Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne Z á p i s č. 24 ze zasedání zastupitelstva obce dne 23. 4. 2014 Přítomni: dle prezenční listiny Návrh programu: 1) Ověření usnášeníschopnosti, schválení zapisovatelky, ověřovatelů zápisu 2) Kontrola zápisu

Více

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 24. 6. 2013

ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE HEŘMANOV DNE 24. 6. 2013 ZÁPIS ZE ZASEDÁNÍ DNE 24. 6. 2013 Zasedání zahájeno: v 18:00 hodin Místo konání: kancelář obecního úřadu Počet zastupitelů: 9 Přítomni: Chadimová Pavla, Holánek Josef, Bajerová Vlasta, Dvořák Václav, Brychta

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis z 2. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 12. 3. 2012

Zápis z 2. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 12. 3. 2012 Zápis z 2. zasedání obecního zastupitelstva ze dne 12. 3. 2012 Zasedání se zúčastnilo dle prezenční listiny 7 členů zastupitelstva. Zasedání zahájil v 19. 10 hod. a řídil starosta Bc. Václav Choutka. Přivítal

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/368/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 15.06.2017 Z á p i s z 20. zasedání

Více

Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř

Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Zápis č. 7/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Střezimíř Místo konání: Střezimíř zasedací místnost Obecního úřadu, Střezimíř čp. 110 Doba konání: 23. listopadu 2016 od 19:00 Přítomni: Miloš Jelínek, Jaruška

Více

12. Různé, diskuse 13. Závěr

12. Různé, diskuse 13. Závěr Zápis o průběhu devátého/2010 zasedání Zastupitelstva obce Skalice nad Svitavou konaného dne 9. 12. 2010 v kanceláři starosty obce Skalice nad Svitavou Bod č. 1 Zahájení Starosta obce Ing. Richard Černý

Více

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu.

Z á p i s. ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Z á p i s ze zasedání zastupitelstva Obce Šlapanov konaného dne 11. 4. 2016 ve Šlapanově č.p. 40 v zasedací místnosti obecního úřadu. Zahájení zasedání dne 11. 4. 2016 v 18.00 hodin. Přítomni: Ing. Pavlíček

Více

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015

ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 ZÁPIS č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 17:00 hodin dne 17. února 2015 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší, Martin

Více

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC

Z A S T U P I T E L S T V O O B C E K L O B U K Y. Z Á P I S č. 44. Martin PINC Vladimír PROCHÁZKA Štěpán TOMEC Z Á P I S č. 44 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE KLOBUKY konaného dne 20. 6. 2018 v 18,30 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu PŘÍTOMNI: pan/paní Václav HENZL Zdeněk LISEC Radoslava MADZAROVÁ Soňa

Více

ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014

ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014 ZÁPIS č. 2 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdce konaného na obecním úřadě od 16:00 hodin dne 19. prosince 2014 Přítomni: František Svátek, Marcela Vaňatová, Milan Dušek, Václav Hořejší (příchod

Více

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM).

Dle prezenční listiny, která je přílohou tohoto zápisu, bylo v 18:05 hodin přítomno 11 členů Zastupitelstva města Židlochovice (dále jen ZM). Zápis z 27. zasedání Zastupitelstva města Židlochovice, konaného dne 26. března 2014 v 18:00 hodin ve velké zasedací místnosti MěÚ, ul. Nádražní 750 v Židlochovicích Dle prezenční listiny, která je přílohou

Více

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko

Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka Jevíčko Obec Bělá u Jevíčka, Bělá u Jevíčka 7 569 43 Jevíčko Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva obce Bělá u Jevíčka, konaného dne 1.2.2018 od 17:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Bělá u Jevíčka. Zahájení

Více

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 26. června 2014

USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 26. června 2014 USNESENÍ Zastupitelstva Města Turnova ze zasedání dne 26. června 2014 Pozn. Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných osobních údajů podle zákona č. 101/200

Více

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň

ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň ZÁPIS ze 13. veřejného zasedání Zastupitelstva města v Libáni, které se konalo dne 26. října 2015 od 18.00 hodin v zasedací místnosti MěÚ Libáň zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení

Více

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2018

Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2018 Závěrečný účet obce Vevčice, okr. Znojmo za rok 2018 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších změn a doplňků) Obec Vevčice Název účetní jednotky:

Více

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech

Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne od hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Zápis z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Hamry konaného dne 31. 10. 2018 od 19.00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu v Hamrech Přítomni : členové ZO dle presenční listiny a hosté Omluveni

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne , od 19:30 hodin Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Lukavec u Hořic, konaného dne 31.5.2018, od 19:30 hodin Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Lukavec u Hořic (dále jen "zastupitelstvo") bylo

Více

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích

Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Zápis 13. zasedání zastupitelstva obce Jaroměřice konaného dne 14. 10. 2015 v 17 hodin v zasedací síni Obecního úřadu v Jaroměřicích Přítomni: Antošovský Vítězslav Glocová Iveta Grimmerová Věra Kosík Stanislav

Více

Výtah ze zápisu ze zasedání Zastupitelstva (1/2015) obce Cotkytle konaného dne od hod v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli

Výtah ze zápisu ze zasedání Zastupitelstva (1/2015) obce Cotkytle konaného dne od hod v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Výtah ze zápisu ze zasedání Zastupitelstva (1/2015) obce Cotkytle konaného dne 20. 2. 2015 od 18.00 hod v zasedací místnosti obecního úřadu v Cotkytli Přítomni: Vlastimil Jureček, Mgr. Michaela Chládková,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 16/2018

USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 16/2018 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENÍ ze zasedání Zastupitelstva města č. 16/2018 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na ukončení vyhlášeného

Více

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek

Výsledek hlasování: 4/0/0 Usnesení č. 34/2015 bylo schváleno. 3) Kontrola usnesení. Usnesení z minulého jednání bez připomínek Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Přívětice, konaného dne 14. 4. 2015 od 19:00 hodin v budově pohostinství Přívětice čp. 10 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Přívětice

Více

Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 3/2015, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje

Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 3/2015, které se konalo od v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Zápis z jednání zastupitelstva obce Skryje č. 3/2015, které se konalo 25.6.2015 od 19.00 v zasedací místnosti budovy Obecního úřadu Skryje Přítomni: Tomáš Jelínek, Jaroslav Jedlička, Marta Kratinová Hájková,

Více

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno

Pro : 6 Proti : 0 Zdržel se : 0. Usnesení č. 1 bylo schváleno Obec Sadov - Zastupitelstvo obce Sadov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Sadov konaného dne 1.10.2014, od 17:00 hodin na OÚ Sadov 1. Zahájení zasedání zastupitelstva: Zasedání Zastupitelstva obce Sadov

Více

Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV

Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Z á p i s z II. veřejného zasedání Zastupitelstva MO Pardubice IV, které se konalo dne 17.12. 2018 v 17: 00 hod. v zasedací místnosti ÚMO Pardubice IV Přítomni: dle prezenční listiny, která je nedílnou

Více

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice

Město Sezemice. Zastupitelstvo města Sezemice. Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Město Sezemice Zastupitelstvo města Sezemice Den konání jednání: 07.06.2016 Výpis usnesení zastupitelstva města ze zasedání Zastupitelstva města Sezemice Místo jednání: zasedací místnost, Husovo nám. 790,

Více

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 34/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 19. 1. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1 Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 29.11. 2018, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 30.6.2019, od 18.00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná

Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná Přítomni: Zápis z 28. řádného zasedání zastupitelstva obce Věžná Ladislav Vlach, Jiří Kotrba, Tomáš Kertis, Lukáš Tichý, Josef Mareš, Miroslav Zíka, Ing. Pavel Martinec viz prezenční listina Ověřovateli

Více

Zápis č. 3/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 24. 06. 2015 na sále radnice ve Stárkově.

Zápis č. 3/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 24. 06. 2015 na sále radnice ve Stárkově. 1 strana ze 5 stran zápisu ze zasedání ZM Stárkov konaného dne 24. 6 2015 Zápis č. 3/2015 z veřejného zasedání zastupitelstva Města Stárkova konaného dne 24. 06. 2015 na sále radnice ve Stárkově. Přítomní

Více

Zápis č. 3/2013 ZO. ze zasedání Zastupitelstva obce Bělkovice - Lašťany dne v budově č.p. 248 v Bělkovicích Lašťanech

Zápis č. 3/2013 ZO. ze zasedání Zastupitelstva obce Bělkovice - Lašťany dne v budově č.p. 248 v Bělkovicích Lašťanech Zápis č. 3/2013 ZO ze zasedání Zastupitelstva obce Bělkovice - Lašťany dne 20. 6. 2013 v budově č.p. 248 v Bělkovicích Lašťanech Začátek: 18.06 hodin Konec: 21.15 hodin Přítomni zastupitelé při zahájení

Více

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016

USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA TŘEMOŠNÁ USNESENI ze zasedání Zastupitelstva města č. 9/2016 1. Zahájení 2. Ověření zápisu z minulého zasedání 3. Kontrola usnesení Projednání návrhu na vyhlášení záměru na

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 19.5. 2016, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci

Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zápis č. 4 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 26.11.2014 v 17:00 hod. v Kulturním domě v Rohatci Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu

Více

U S N E S E N Í. 49. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno

U S N E S E N Í. 49. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno U S N E S E N Í 49. schůze Rady obce Velké Březno, která se konala dne 10. 5. 2017 od 16:30 na Obecním úřadě Velké Březno Přítomni: Mgr. Michal Kulhánek, Ing. Mgr. Michal Šidák, Marie Dvořanová, Karel

Více