Studijní pobyt v rámci programu Socrates/Erasmus na University of Westminster

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Studijní pobyt v rámci programu Socrates/Erasmus na University of Westminster"

Transkript

1 Studijní pobyt v rámci programu Socrates/Erasmus na University of Westminster Účastník: Lenka Šlitrová lenka.slitrova@uhk.cz Přijímající univerzita: University of Westminster, Westminster Business School (WBS) Délka pobytu: Kontaktní osoba na vysílající universitě: Ing. Lenka Petrášková Lenka.Petraskova@uhk.cz Kontaktní osoba na přijímající universitě: Elisabeth Michielsens michiee@westminster.ac.uk Aini Siu - a.siu01@wmin.ac.uk Příprava pobytu Mnoho informací o programu Socrates/Erasmus jsem získala od svých spolužáků, kteří se jej zúčastnili přede mnou. Další užitečné tipy najdete na webových stránkách Cesta do Londýna: Společně s Veronikou Kuřinovou jsme zvolily cestu autobusem se společností Student Agency. Zpáteční otevřená jízdenka z Prahy do Londýna se pohybuje okolo 2000 Kč. U Student Agency si můžete rovněž zajistit cestovní pojištění. Více informací na Pokud jde o samotnou cestu- trvá cca 15 hodin (dá se přežít ). Velkou výhodou autobusu je, že nejste příliš omezeni váhou zavazadla. Za nadrozměrné zavazadlo (nebo nehorázně těžké zavazadlo)zaplatíte příplatek, který se pohybuje okolo 300 Kč. Zda budete nebo nebudete muset platit extra za zavazadla, záleží na rozhodnutí řidiče. Příjezd do Londýna: V Londýně přijedete na Victoria Station, kde je rovněž stanice metra. Vyplatí se koupit si zpočátku týdenní Oyster card (cena je zhruba 25 liber pro zónu).

2 Studium Semestr Semestr má 12 týdnů, poté jsou velikonoční prázdniny (neuvěřitelné 3 týdny) a následně zkoušky. V prvním týdnu se koná zápis, seznámíte se co, jak, kde, kdy a proč dostanete brožurky a letáčky s velkým množstvím informací. Vše, co je řečeno na uvítacím dni, je obsaženo v brožurkách, takže si to můžete později v klidu přečíst. Škola University of Westminster má čtyři kampusy- Marylebone, Cavendish, Regent a Harrow campus. Na Marylebone probíhá výuka většiny modulů. Marylebone leží přímo proti Madame Tussaud s (stanice metra Baker Street). Na Cavendish sídlí Exchange Coordinator. Zde si můžete přihlásit na výlety, exkurze 1 akce je zdarma, stačí jen uhradit vratnou zálohu 20 liber. Nabídka akcí je velmi pestrá- od návštěvy BBC, kterou jsem absolvovala já- vřele doporučuji, po Beatles tour, Jack the Ripper Tour, návštěva Parlamentu, Kromě modulů na WBS je možné studovat cizí jazyky na Polylangu, který se nachází na Regent Street (stanice metra Oxford Circus). Cesta z Marylebone na Polylang trvá pěšky cca 15 minut. Výuka Marylebone Na WBS je možné absolvovat 4 moduly. Každý předmět je ohodnocen 15 britskými kredity (tj. 7,5 ECTS kreditů, které se používají na UHK). Každý předmět má přednášku a seminář oba trvají 1,5 hodiny. Předměty na Polylangu jsou každý pouze za 7,5 britských kreditů. Výuka zde trvá 2 hodiny jednou týdně. Pokud jde o nabídku předmětů na WBS výběr je poměrně velký. Na internetu lze nalézt seznam všech modulů včetně sylabů a požadavků ke zkoušce. Na rozdíl od FIM si na WBS můžete vybrat pouze předměty, které chcete studovat, nikoliv však sestavovat rozvrh. Dny a hodiny seminářů a přednášek jsou vám přiděleny. Můj výběr: the Role of the Manager a Interpersonal Skills for Business. První jmenovaný modul se věnuje osobnosti manažera a jeho hlavním činnostem. Zkouška se skládá ze dvou částí prvním úkolem je udělat interview se dvěma manažery a napsat zprávu. Na konci semestru se píše test. Interpersonal Skills for Business je modul, který je orientován na studenty- díky tomuto modulu máte možnost zjistit, v čem jste dobří a v čem naopak máte slabiny. Tento předmět nemá zkoušku, místo zkoušky máte za úkol v průběhu semestru pracovat na cvičeních ve Workbooku a psát zprávu o tom, jak pracujete na zdokonalování svých schopností. Dále je nutné zpracovat své portfolio (jednoduše řečeno, kdo jste a co umíte) portfolio se odevzdává v tištěné a elektronické formě.

3 Elektronická forma se od tištěné liší jedná se v podstatě o osobní webovou stránku. Pro absolvování modulu je také nutné připravit prezentaci, která se předvádí během posledního semináře. Na Polylangu jsem si vybrala němčinu- grade 4. Během prvního týdne semestru se v případě zájmu o studium na Polylangu zaregistrujete a absolvujete vstupní test většinou se jedná pouze o ústní pohovor. Rozhodně se nebojte vybrat si vyšší stupeň (pro příklad: kdybych měla srovnat CNJ 4 na FIM s German Grade 4 na Polylangu CNJ 4 by musela mít minimálně grade 10. Zkouška má tři částiposlech, gramatiku a ústní zkoušku. V průběhu semestru je nutné zpracovat tři úkoly, které se rovněž hodnotí. Důležité je hlídat si datum odevzdávání prací. Moje hodnocení studia Britský systém výuky především semináře- je oproti českému více zaměřen na praxi a rozebírání příkladů z praktického života, což hodnotím jednoznačně kladně. Na seminářích se velice často rozebírají případové studie. Musím se ale přiznat, že někdy by britským studentům rozhodně více teorie neškodilo. Zpočátku jsem měla drobné problémy s porozuměním angličtiny- abych řekla pravdu, jednomu lektorovi jsem nerozuměla téměř ani slovo. Po prvních 14 dnech jsem si naštěstí na jeho tempo řeči zvykla, takže poté bylo vše OK. Přednášející mluvili velmi srozumitelně a pomalu, takže přednášky byly pro mě bez problémů. Angličtiny na univerzitě se rozhodně nebojte. Celkově bych studium na britské univerzitě ohodnotila jako méně náročné než na FIMu- ať už jde o počet předmětů, tak o náročnost učiva a zkoušek. Ubytování Koleje S Veronikou jsme se rozhodly zažádat o koleje. Na poslední chvíli (okolo 20.prosince) jsme dostaly vyrozumění, že jsme pokoje dostaly. Pokud jde o ubytování, bydlely jsme každá v malém jednolůžkovém pokoji. Cena za týden byla 75 liber, což je na Londýn velmi slušná cena. Koleje se jmenují Furnival House a leží na hranici zóny 2 poblíž stanice metra Archway (severní Londýn). Cesta metrem na Marylebone trvá přibližně 40 minut v případě, že nejsou žádné komplikace, což není zrovna časté. Při cestování metrem je nutné vždy počítat se značnou časovou rezervou, jinak se může stát, že například nestihnete seminář. Koleje leží ve velmi pěkné části Londýna poblíž parku Hampstead Heath. Pár minut od kolejí je TESCO Express (podobné našim malým potravinám), takže ani s nákupem drobností není problém. Na větší nákupy se vyplatí zajet do většího supermarketu, kde jsou ceny nižší. Moje hodnocení kolejí však pozitivní není, spíše bych vám je nedoporučila. Hlavním problémem je nájemní doba, která trvá do konce semestru. V případě, že máte zkoušky dříve- například na začátku května- a chtěli byste odjet domů, musíte

4 nájem platit až do konce nájemní doby. Dalším problémem byl nepředstavitelný hluk (party ostatních spolubydlících a jejich pozdní příchody každý den nad ránem nebyly zrovna příjemné, člověk se na kolejích prostě nevyspí). Vrcholem však pro mě byl přístup ostatních k úklidu a hygieně- tato slova jim naprosto nic neříkají. Kuchyň a koupelna je sdílená při ranním vstupu do kuchyně jsem mnohokrát utrpěla šok. Rovněž se nevyplatí nechávat si zásoby jídla v kuchyni v ledničce- poté, co mi někdo opakovaně snědl moje věci, jsem si raději nechávala vše v pokoji. Stravování Potraviny se vyplatí nakupovat v Lidlu, Asdě nebo Tescu. Na internetu má každý řetězec své stránky, na kterých najdete tzv. store locator. Můžete si tak snadno najít, kde máte nejbližší obchod. Milovníkům zeleniny se vyplatí zavítat ve večerních hodinách do LIDlu- zelenina je v tu dobu o 50% levnější. Rozhodně se dále vyplatí využívat akcí 1+1 zdarma a podobných Pro toho, kdo musí šetřit, se rozhodně vyplatí vařit si sám (+ co nejvíce zásob si dovézt z ČR). Moje náklady na jídlo tak byly minimální- do 50 liber za měsíc. Doprava Pro cestování metrem je dobré si zařídit tzv. Oyster kartu. Na univerzitě jsou k dostání formuláře pro získání studentské slevy-měsíční jízdné je pak zhruba 70 liber pro 1. a 2. zónu. Jediným problémem bylo vyřízení slevy celý proces trval zhruba měsíc, do té doby jsme musely platit plné jízdné. Výhodou Oyster karty je, že je možné ji využívat i pro cestování autobusem. Pokud jde o autobus pokud během dne někam spěcháte, využijte raději metro, jinak je velká pravděpodobnost, že se zaseknete v zácpě. Telefonování a Internet Společnost Mobile World nabízí levné volání do různých zemí světa. Za sim kartu zaplatíte 10 liber, které máte zároveň vložené jako kredit. Volání na pevnou linku do ČR stojí 7p za minutu, SMS okolo 20p. Ve škole je možnost využívat internet ve všední dny i o víkendu. Počítejte však s tím, že počítače jsou velmi často obsazené. Volný čas V Londýně se rozhodně nudit nebudete. Při špatném počasí můžete navštívit nejrůznější muzea do mnohých z nich je vstup zdarma (př. British Museum, Natural Science Museum, Victoria and Albert Museum, Imperiál War Museum,.). Úžasné jsou dále parky (doporučuji vzít s sebou buráky pro veverky:-).

5 Počasí Jedním slovem: nevypočitatelné. Rozhodně deštník s sebou. Dále teplé oblečení, protože i zima se sněhem v Londýně je možná. Závěrem Pobyt v Londýně vřele doporučuji a jsem moc vděčná za příležitost, nějakou dobu tam pobýt. Přestože situace vždy nebyla růžová a vyskytly se i problémy, jsem velice ráda, že jsem mohla studovat v zahraničí. Člověk se tak mnohem více otrká a naučí se být mnohem průbojnější, vylepší si jazyk. Proto kdybych měla hodnotit, dávám stejně tak jako minulí účastníci jednoznačně za 1!

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu. National Taiwan University of Science and Technology

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu. National Taiwan University of Science and Technology Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Tchaj-wanu National Taiwan University of Science and Technology 1. Osobní údaje Jméno: Iuliia Ilinykh Kontakt: juliajulia663@gmail.com Délka pobytu: 18.02.2015

Více

Vybrané atributy studijního pobytu v zahraničí

Vybrané atributy studijního pobytu v zahraničí Vybrané atributy studijního pobytu v zahraničí Hochschule der Medien, Stuttgart, Německo ZS 2011/12 Vladimír Kebza Obsah Motivace pro studium v zahraničí Organizační záležitosti před výjezdem Praktické

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu na

Více

Závěrečná zpráva z pobytu

Závěrečná zpráva z pobytu Závěrečná zpráva z pobytu KVĚTA VEJSADOVÁ Informační Management 5.ročník e-mail: kveta.vejsadova@gmail.com přijímající VŠ: University of Westminster, Londýn, Velká Británie kontaktní osoba na vysílající

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Stavební Obor studia Příprava, realizace a provoz staveb Úroveň studia v době pobytu v zahraničí magisterské Zahraniční škola Země: Jižní Korea Název zahraniční školy:

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT Obor studia: Softwarové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterské Zahraniční škola Země: Kanada Název zahraniční školy: University of Waterloo

Více

PROGRAM LLP/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008

PROGRAM LLP/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008 PROGRAM LLP/ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu na e-mail. adresu:

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2016-2017 Osobní údaje Jméno a příjmení studenta: E-mail: Domácí VŠ: Domácí fakulta: Obor studia: Hostitelská země: Hostitelská VŠ: Délka pobytu: Univerzita

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

škola, studium další praktické záležitosti život v Turku cestování osobní doporučení doporučené zdroje kontakt

škola, studium další praktické záležitosti život v Turku cestování osobní doporučení doporučené zdroje kontakt Eva Šmahlíková škola, studium další praktické záležitosti život v Turku cestování osobní doporučení doporučené zdroje kontakt 2 finsky: Turun Kauppakorkeakoulu 1 ze 3 univerzit v Turku 2000 studentů semestr

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2003/2004 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2005/2006 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Londýn, Velká Británie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Londýn, Velká Británie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v Litvě:

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v Litvě: Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v Litvě: Jmenuji se Adam Karaffa a jsem studentem oboru všeobecná sestra. Nyní jsem v druhém ročníku a tento letní semestr jsem strávil v Litevském městě Kaunas, kde

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Fakulta/katedra/ateliér zahraniční školy: College of Computer Science

Fakulta/katedra/ateliér zahraniční školy: College of Computer Science Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT CVUT Obor studia: Softwarové Inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3. Ročník Zahraniční škola Země: Taiwan Název zahraniční školy: Chung Hua University

Více

PROGRAM SOCRATES/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES/ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES/ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Rok v Lotrinsku

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Rok v Lotrinsku ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Rok v Lotrinsku. Základní údaje o studentovi Jméno: Vojtěch Příjmení: Hanzal Název domácí školy: Vyšší odborná škola DAKOL a Střední škola DAKOL, o.p.s. Obor studia: hotelnictví Ročník

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Londýn, Velká Británie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Londýn, Velká Británie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

THE LONDON SCHOOL OF ENGLISH - LONDÝN

THE LONDON SCHOOL OF ENGLISH - LONDÝN Jazyky v zahraničí s.r.o. Kouřimská 303,28401 Kutná Hora tel: 327 513 005, 606 870 433, info@jazyky-v-zahranici.cz Aktuální informace a nabídky: www.jazyky-v-zahranici.cz THE LONDON SCHOOL OF ENGLISH -

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Fakulta informačních technologií Obor studia Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Webové a softwarové inženýrství 2. ročník magisterské Zahraniční škola Země: Název

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Adresa: nám. Jana Palacha 80, Praha 1

Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Adresa: nám. Jana Palacha 80, Praha 1 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA VŠUP ZE STUDIJNÍHO POBYTU Domácí škola: Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Adresa: nám. Jana Palacha 80, 116 93 Praha 1 Ateliér: Jméno studenta a e-mail: Hostitelská škola:

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Strojní Obor studia Material and Production Engineering Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské Zahraniční škola Země: Indonésie Název zahraniční školy:

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: Stavební Obor studia: Příprava, realizace a provoz staveb Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: magisterské Zahraniční škola Země: Spojené státy americké, Texas

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Studium ve Spojeném království Eva Zímová, Britské velvyslanectví v Praze

Studium ve Spojeném království Eva Zímová, Britské velvyslanectví v Praze Studium ve Spojeném království Eva Zímová, Britské velvyslanectví v Praze Trocha propagandy na úvod aneb proč studovat v UK 2 Spojené království je domovem čtyř z šesti nejlepších světových univerzit Oxford,

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Adresa: nám. Jana Palacha 80, Praha 1 Grafický design a nová media

Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Adresa: nám. Jana Palacha 80, Praha 1 Grafický design a nová media ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA VŠUP ZE STUDIJNÍHO POBYTU Domácí škola: Vysoká škola uměleckoprůmyslová v Praze Adresa: nám. Jana Palacha 80, 116 93 Praha 1 Ateliér: Grafický design a nová media Jméno studenta

Více

Základní údaje o studentovi KAMILA VYSTRČILOVÁ. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi KAMILA VYSTRČILOVÁ. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi KAMILA VYSTRČILOVÁ Fakulta: Fakulta Architektury Obor studia: Architektura a Urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí : 2.ročník magisterského studia Zahraniční škola

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Dopravní Obor studia Logistika a řízení dopravních procesů Úroveň studia v době pobytu v zahraničí Magisterské studium Zahraniční škola Země: USA Název zahraniční školy:

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Cambridge, Velká Británie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Cambridge, Velká Británie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS UK (STUDIUM V ZAHRANIČÍ)

DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS UK (STUDIUM V ZAHRANIČÍ) DOTAZNÍK PRO STUDENTY FHS UK (STUDIUM V ZAHRANIČÍ) Akademický rok a semestr výjezdu:zimní semestr 2011/2012 Země výjezdu: Izrael DOMÁCÍ ŠKOLA: - Obor studia: Elektronická média a sémiotika - Ročník studia

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole OXFORD HOUSE COLLEGE Londýn, Velká Británie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole OXFORD HOUSE COLLEGE Londýn, Velká Británie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Erasmus. Barbora Bräuerová Kryštof Kantor. Ljubljana 2015

Erasmus. Barbora Bräuerová Kryštof Kantor. Ljubljana 2015 Erasmus Barbora Bräuerová Kryštof Kantor Ljubljana 2015 Úvod Na Erasmus do Ljubljany jsme se vydali v 5. ročníku VŠEO na zimní semestr. Touto prezentací bychom Vám chtěli zprostředkovat malý náhled na

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta strojní Obor studia: Procesní technika Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterský program Zahraniční škola Země: Austrálie Název zahraniční školy: Queensland

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Petr Kučera MALTA A GOZO. Praktický průvodce

Petr Kučera MALTA A GOZO. Praktický průvodce 1 Petr Kučera MALTA A GOZO Praktický průvodce 2 PROČ MALTA? Naše destinace si obvykle vybíráme z nějakého důvodu. Jaká může být motivace k vaší cestě na Maltu? V rychlosti můžu uvést následující: subtropické

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2002/2003 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Web zahraniční školy pro výměnné studenty: en.ntut.edu.tw/bin/home.php

Web zahraniční školy pro výměnné studenty:   en.ntut.edu.tw/bin/home.php Základní údaje o studentovi Fakulta: Fakulta architektury Obor studia: Architektura a Urbanismus Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 1.ročník magisterského studia Zahraniční škola Země: Taiwan Název

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole DID DEUTSCH-INSTITUT Hamburg, Německo

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole DID DEUTSCH-INSTITUT Hamburg, Německo JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Rodinné školy pro všechny generace s akreditací British Council

Rodinné školy pro všechny generace s akreditací British Council Rodinné školy pro všechny generace s akreditací British Council Tyto školy vybíráme do naší nabídky proto, že dokáží zajistit našim klientům přesně tu individuální péči, kterou pro Vás hledáme. Vaše přání

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Fakulta: FIT Obor studia: Webové a softwarové inženýrství, zaměření Webové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3.

Fakulta: FIT Obor studia: Webové a softwarové inženýrství, zaměření Webové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3. Základní údaje o studentovi Fakulta: FIT Obor studia: Webové a softwarové inženýrství, zaměření Webové inženýrství Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: 3. semestr MSP Zahraniční škola Země: Singapur

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole SCUOLA LEONARDO DA VINCI Florencie, Itálie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole SCUOLA LEONARDO DA VINCI Florencie, Itálie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Masarykův ústav vyšších studií Obor studia Řízení inovačních projektů Úroveň studia v době pobytu v zahraničí druhý ročník magisterského studia Zahraniční škola Země:

Více

ERASMUS V GRAZU. (září 2011 únor 2012) Ondřej KRÁL (ondra.spitfire@seznam.cz)

ERASMUS V GRAZU. (září 2011 únor 2012) Ondřej KRÁL (ondra.spitfire@seznam.cz) ERASMUS V GRAZU (září 2011 únor 2012) Ondřej KRÁL (ondra.spitfire@seznam.cz) GRAZ Vše podstatné o městě již vypsala ve své zprávě T. Jiřičková, a vzhledem k tomu, že tyto se informace dvakrát rychle nemění,

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2004/2005 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu na

Více

Specifikace předmětu zakázky

Specifikace předmětu zakázky Zadavatel: Obchodní akademie, Český Těšín, Sokola Tůmy 12, příspěvková organizace Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/56.0754 Název projektu: Za jazyky do světa Název veřejné zakázky: Výzva k podání

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta Fakulta Informačních Technologií Obor studia Teoretická informatika Úroveň studia v době pobytu v zahraničí 2. ročník magisterský Zahraniční škola Země: Singapur Název

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskytne všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být zaslána elektronicky Centru zahraničních studií MU do 30 dnů po ukončení studijního pobytu

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole OXFORD HOUSE COLLEGE Londýn, Velká Británie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole OXFORD HOUSE COLLEGE Londýn, Velká Británie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI FAKULTA TEXTILNÍ

TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI FAKULTA TEXTILNÍ TECHNICKÁ UNIVERZITA V LIBERCI FAKULTA TEXTILNÍ Studijní stáž Erasmus Tampere University of Technology (Finsko) školní rok: 2011/2012 Vypracovala: Linda Bogalhová Úvod Ráda bych v této krátké zprávě poreferovala

Více

Život v zahraničí Studium

Život v zahraničí Studium - Univerzita Rád/a bych se zapsal/a na vysoké škole. Uvést, že se chcete zapsat Rád/a bych se zapsal/a na. Uvést, že se chcete přihlásit na předmět bakalářské studium postgraduální studium doktorské studium

Více

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem

Základní údaje o studentovi. Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem Základní údaje o studentovi Fakulta: Stavební Obor studia: Příprava, realizace a provoz staveb Úroveň studia v době pobytu v zahraničí: Magisterský Zahraniční škola Země: Jižní Korea Název zahraniční školy:

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole HORIZONTE Regensburg, Německo

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole HORIZONTE Regensburg, Německo JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Denisa Andrlová

Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Denisa Andrlová Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2016 Závěrečná zpráva z pobytu na Taiwanu Denisa Andrlová 1. Osobní údaje Jméno a příjmení: Denisa Andrlová Email: denisa.andrlova@gmail.com Délka

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v zemích mimo EU

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v zemích mimo EU Závěrečná zpráva ze studijního pobytu v zemích mimo EU Jméno a příjmení studenta:petra KYSELÁ Kontaktní e-mail: kysela.petra@gmail.com Země, město pobytu: Argentina Datum začátku pobytu: 30.6.2012 Datum

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok (léto 2017)

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok (léto 2017) Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2017-2018 (léto 2017) Osobní údaje Jméno a příjmení studenta: E-mail: Domácí VŠ: Domácí fakulta: Obor studia: Hostitelská země: Hostitelská VŠ: Délka

Více

Zajištění 1 zahraničního jazykově-vzdělávacího pobytu pro žáky zaměřeného na němčinu

Zajištění 1 zahraničního jazykově-vzdělávacího pobytu pro žáky zaměřeného na němčinu Zadavatel: Cyrilometodějské gymnázium a střední odborná škola pedagogická Brno, Lerchova 63, 602 00 Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.1.00/56.1777 Název projektu: Kniha a jazyk Název veřejné zakázky:

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva o zahraničním studijním pobytu ve Finsku

Závěrečná zpráva o zahraničním studijním pobytu ve Finsku UNIVERZITA PALACKÉHO V OLOMOUCI Cyrilometodějská teologická fakulta Závěrečná zpráva o zahraničním studijním pobytu ve Finsku Studijní obor: Sociální pedagogika Olomouc 2017 Jméno a příjmení studenta:

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskytne všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2002/2003 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na zahraniční oddělení rektorátu

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2006/2007 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva z pracovní stáže realizované v programu ERASMUS+

Závěrečná zpráva z pracovní stáže realizované v programu ERASMUS+ Závěrečná zpráva z pracovní stáže realizované v programu ERASMUS+ Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (mpitrova@ff.jcu.cz) na Ústav česko-německých areálových studií a

Více

Wenzao Ursuline University of Languages

Wenzao Ursuline University of Languages Wenzao Ursuline University of Languages Letní semestr 2017 Závěrečná zpráva ze studijního pobytu na Taiwanu Bohumil Franc Osobní údaje Jméno a příjmení: Email: Bohumil Franc bohous.franc@gmail.com Délka

Více

Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem. Základní údaje o studentovi

Zahraniční škola. Studijní pobyt v zahraničí. Aktivity před výjezdem. Základní údaje o studentovi Základní údaje o studentovi Fakulta Stavební Obor studia Konstrukce a dopravní stavby Úroveň studia v době pobytu v zahraničí 1. ročník magisterského studia Zahraniční škola Země: Mexiko Název zahraniční

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2007/2008 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

50 minut - pro názornější porovnání cen uvádíme na webových stránkách počty hodin v hodinách 60 minut Ve škole v den zahájení kurzu

50 minut - pro názornější porovnání cen uvádíme na webových stránkách počty hodin v hodinách 60 minut Ve škole v den zahájení kurzu Jazyky v zahraničí s.r.o. Kouřimská 303,28401 Kutná Hora tel: 327 513 005, 606 870 433, info@jazyky-v-zahranici.cz Aktuální informace a nabídky: www.jazyky-v-zahranici.cz MALACA INSTITUTO Malaga, Španělsko

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA STUDENTA-PRACOVNÍ STÁŽ ERASMUS Zpráva o Vašich zkušenostech ze studijního pobytu Erasmus poskytne všem subjektům zapojeným do realizace programu Erasmus cenné informace, které přispějí

Více

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006

PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS. Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu akademický rok 2005/2006 Tato zpráva musí být předána zahraničnímu oddělení Vaší domácí VŠ do 30 dnů po ukončení studijního pobytu. Erasmus

Více

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007

Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007 PROGRAM SOCRATES II./ERASMUS Závěrečná zpráva ze studijního pobytu Akademický rok 2006/2007 Vyplněnou Závěrečnou zprávu je potřeba doručit v elektronické podobě (e-mail) na Zahraniční oddělení rektorátu

Více

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Cambridge, Velká Británie

JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Informace pro účastníky kurzů v jazykové škole EUROPEAN CENTRE Cambridge, Velká Británie JAZYKY V ZAHRANIČÍ s.r.o. Kouřimská 303, 284 01 Kutná Hora, tel. 327 513 005, 606 870 433 info@jazyky-v-zahranici.cz, www.jazyky-v-zahranici.cz, v naléhavém případě kdykoliv na 606 870 433 Informace pro

Více