Dobrý den, vítejte ve společnosti EURONA vítejte ve světě čisté filosofie!

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Dobrý den, vítejte ve společnosti EURONA vítejte ve světě čisté filosofie!"

Transkript

1

2 Dobrý den, vítejte ve společnosti EURONA vítejte ve světě čisté filosofie! Jsme česká společnost jejíţ historie se píše od roku 2003, přestoţe zkušenosti čerpá z více neţ 14-ti letého působení jejího zakladatele pana Lukáše Černého právě v tomto oboru tzv. bytové kosmetiky. Dovolte, abychom Vám představili více neţ 200 exkluzivních výrobků EKOLOGICKÉ bytové kosmetiky EURONA by CERNY a luxusní tělové kosmetiky CERNY COSMETIX.

3 Dovolte, abychom Vám představili také dvě hlavní postavy, které Vás provedou celou prezentací: Průvodce Euronou: pan Karel Zákaznice Eurony: paní Eva

4 Poloţme si dvě základní otázky: 1)Souvisí mé zdraví a zdraví mých blízkých s výrobky bytové kosmetiky, tedy s pracími a čisticími prostředky? 2) Je pro nás důleţité vlastní zdraví? Zdraví je jistě důležité pro každého. Mohu pro to něco učinit i při běžné údržbě domácnosti?

5 Odpovím Vám čistou filosofií Eurony. Všechny prostředky Eurona jsou bez obsahu fosfátů, bez formaldehydů, bez chloru a také bez přídavných plnidel a samozřejmě netestované na zvířatech! Žádná pračka dokonale nevymáchá zbytky běžných pracích prostředků z prádla. Žádný mop, utěrka, houbička či jiná úklidová pomůcka neodstraní zbytky běžných saponátů a čističů z čištěného povrchu. Jak to s tím souvisí? Tyto zbytky běžných prostředků obsahující chlor, formaldehydy či fosfáty zůstávají v prostředí, které Vás každodenně obklopuje, dýcháte to, máte celý den na sobě oblečení, večer uleháte do lůžkovin opět vypraných v nějakém prostředku, jíte z umytého nádobí, atd.

6 Zde Vám vyjmenuji několik jasných předností produktů EURONA: Prací prostředky a prostředky do myček vždycky byly a jsou zcela bezfosfátové! Běžné prostředky mají většinou jen snížený obsah fosfátů. Fosfáty škodí zejména na vodních plochách, kam se dostávají ze spodních vod, z odpadních odfiltrovaných vod a způsobují tzv. růst vodní řasy a následnou toxicitu vody, zdraví škodlivou. Chlor bývá velmi často obsažen v běžně rozšířených čisticích prostředcích. Je účinnou látkou, bohužel však s velmi škodlivými účinky na lidský organizmus, kdy naleptává sliznice. Je těžší než vzduch, zůstává tedy u země a nejvíce zasahuje děti či Vaše čtyřnohé členy domácnosti. EURONA chlor nepouţívá vůbec! Takţe další bod pro nás!!! Formaldehydy jsou další zákeřnou složkou s karcinogenními účinky na lidský organizmus (tedy rakovinotvorné). Ţádný výrobek EURONA neobsahuje formaldehydy! Jiţ třetí bod pro nás! V neposlední řadě je samozřejmostí, že EURONA netestuje a nikdy také netestovala na zvířatech, což kontrolujeme i u našich dodavatelů. To je čtvrtý bod pro nás!

7 Dokáţete nyní vyjmenovat zásadní 4 výjimečné vlastnosti (rozdíly) našich produktů od běţně dostupných? BEZ FOSFÁTŮ BEZ CHLORU BEZ FORMALDEHYDŮ NETESTOVANÉ NA ZVÍŘATECH

8 Do čisté filosofie Eurony patří také vysoká koncentrovanost všech produktů. Stačí mít doma např. 1 litr 8x koncentrovaného (8x posíleného) prostředku, který má vydatnost jako 8 litrů běžného prostředku. Tím kromě úspory místa ušetřím i při pořízení samotného produktu, který je v důsledku levnější. Protoţe kupuji čistou koncentrovanou prací nebo čisticí sílu a nevyhazuji opakovaně peníze za vypotřebované obaly a vodu, jak je to u běţných prostředků. Ano, přesně tak! Co to znamená? Jak to? Šetřím tím tedy svoji kapsu i životní prostředí, že?

9 Pokud je třeba prostředek pro pouţití ředit, naředím si ho sám a opět šetřím, protoţe vodu máme doma přeci kaţdý! Prostředky Eurona jsou zcela bez plnidel! Plnidla se běžně používají pro zvětšení objemu pracího prášku, nikoliv ke zvýšení pracího účinku. 2,75 kg = 100 praní! White&Bright 2,75 kg nebo Color&Pastel 2,75 kg má vydatnost jako 11 kg běţného pracího prostředku!

10 Správné dávkování a ředění: U každého výrobku je přesný návod, jak jej použít a také jak jej jednoduše připravit. K tomuto účelu se Vám může velmi dobře hodit lahvička na ředění s rozprašovačem Eurona, na které je již připraven rastr různých poměrů ředění. Dále máte ještě k dispozici sadu odměrek Eurona, se kterými je dávkování jednoduché. Poměr ředění 1 : 3 1 díl koncentrovaného prostředku 3 díly vody 4 díly prostředku Jak zjistím, kolik mám dát prostředku a kolik vody, abych zbytečně neplýtvala nebo naopak nepřipravila příliš naředěný roztok? Pojďme si to ukázat konkrétně. Všechny prací prostředky dávkujeme dle tvrdosti vody, velikosti náplně pračky a stupně znečištění. Obecně lze ale říci, že pro středně tvrdou vodu, malý stupeň znečištění a náplň prádla 4 aţ 5 kg stačí ¾ hranaté odměrky Eurona, tedy asi 35 ml až 45 ml, u pracích tablet je to jedna tableta. Prášek i prací gely dávkujte vţdy do našeho balonku a ten vloţte přímo do bubnu pračky. Tablety vkládejte do speciálního sáčku, který je součástí balení tablet a takto vloţte opět přímo do bubnu.

11 Správné dávkování a ředění: Ne každá pračka má dokonalé splachování pracího prostředku z násypky a jelikož dávkujeme velmi malé množství prostředku Eurona, chceme, aby se k prádlu dostala celá dávka. U tablet předcházíme vložením do sáčku další nedokonalosti praček, kdy může samotná tableta zapadnout za gumové těsnění dvířek a dokonale se nerozpustí. Pomocí sáčku se tableta vrátí zpět k prádlu. Zajímá mne, proč mám dávkovat prací prostředek přímo do bubnu pračky? To jsem nevěděla :-) U tekutého pracího prostředku máme dávkovač přímo ve víčku láhve. Zde je doporučené dávkování na 2 až 3 kg prádla. Jedná se o šetrné praní choulostivých tkanin a barevných odstínů a proto doporučujeme tento postup pro maximální výsledek.zejména u černého a tmavého prádla, může dojít při přeplněné pračce k většímu odírání prádla a tedy i jeho barvy zejména v oblasti švů, zipů.

12 Na co bychom neměli nikdy zapomenout: Mít nejprve vyčištěnou pračku od dříve pouţívaných prostředků před tím, neţ přejdeme na prací prostředky Eurona!!! K tomu nám stačí použít náš čistič pračky, který odstraní usazeniny od vodního kamene a z plnidel v pračce i v odpadním systému. Čistič nasypete opět do balonku, vložíte do bubnu BEZ PRÁDLA, nastavíte nejdelší program bez předpírky, na 90 C a spustíte program.

13 Péče o prádlo: V pracím programu Eurona si můţete vybírat prací prostředky: - práškové - v tabletách - tekuté gely Největší balení pracího prášku má obsah 2,75 kg a pozor, VYSTAČÍ NA 100 PRANÍ! Jedna prací dávka Vás vyjde maximálně na 6,96 Kč nebo 0,29. Spočítali jste si, kolik Vás stojí jedna prací dávka běţného prostředku z obchodu? (Stačí vzít jeho nákupní cenu a vydělit počtem udávaných dávek na 4-5 kg prádla, např. 295 : 30 = 9,83 Kč).

14 Péče o prádlo: To není všechno! Prací prostředky Eurona navíc obsahují sloţku, která při kaţdém praní chrání Vaši pračku před usazováním vodního kamene. NENÍ JIŢ TŘEBA POUŢÍVAT DALŠÍ PROSTŘEDEK NA OCHRANU PRAČKY OPĚT ŠETŘÍME KAPSU I PRAČKU! To ještě není všechno! Prací prostředky Eurona obsahují i odstraňovač skvrn, navíc mají jedinečné sloţení speciálních komponentů, které dokonale vyperou a zároveň šetří vlákno i barvy Vašeho prádla. A hlavně JSOU ŠETRNÉ K ŢIVOTNÍMU PROSTŘEDÍ I K VAŠEMU ZDRAVÍ. To je zajímavé, nikdy jsem o tom takto nepřemýšlela. Prát za tuto skvělou cenu, tím šetřit peníze, prádlo a zároveň pračku i přírodu a hlavně mít dokonale vyprané prádlo, je úžasné!

15 A můţete mít naše prostředky ještě levnější! Jak to? Pokud se obejdete bez servisu našeho nezávislého poradce, který Vám výrobky dodává, můţete si objednávat prostředky přímo od Eurony a potom Vás třeba taková jedna prací dávka vyjde i jen na 5,35 Kč nebo 0,23!!! Zajímá Vás to? Vyplňte s poradcem Eurona, který se o Vás stará, přihlášku a objednávku a odešlete do Eurony. Vaše registrace je zcela zdarma. Neplatíte ţádné poplatky. Zaplatíte pouze za zboţí, které si objednáte a hned poprvé za velkoobchodní cenu! nebo i nadále využívejte služby a servis od poradce Eurona, který se o Vás vždy rád postará.

16 Pojďme si tedy shrnout vše o pracím programu Eurona: - Na začátku vyčistit pračku - Prací prostředky na bílé a světlé prádlo nebo barevné a pestré - Univerzální prací prostředky s kondicionérem - Tekuté prací prostředky a speciální prací prostředky - Prací prostředky pro děti a osoby s citlivou pokoţkou, testované Státním zdravotním ústavem Praha, bez parfemace, s hypoalergenním Aloe vera - BEZ PLNIDEL, BEZ FOSFÁTŮ, BEZ CHLORU, BEZ FORMALDEHYDU, NETESTOVANÉ NA ZVÍŘATECH - Šetrné k ţivotnímu prostředí - Obsahují sloţku na ochranu Vaší pračky před usazováním vodního kamene - Obsahují odstraňovač skvrn - Koncentrovaná čistá prací síla to ještě není vše!

17 Péče o prádlo: K pracímu programu neodmyslitelně patří naše bezkonkurenčně nejširší řada 27 aviváží s kondicionérem, 8x koncentrovaná. Ano, slyšíte ten významný rozdíl - Aviváţ a kondicionér! Vybírat si můţete celkem z 26 vůní a navíc nabízíme jednu aviváţ s kondicionérem bez parfemace pro ty, kteří vyţadují měkkost prádla, nemačkavost a snadné ţehlení díky kondicionéru, ale vůni na prádle nechtějí. Z jedné aviváţe s kondicionérem o náplni 1000 ml vytvoříte celkem 55 dávek! Je to vydatnost, jako 8 litrů kvalitní aviváţe běţně prodejné. 1 praní = maximálně 3,60 Kč / 0,16 EUR.

18 Péče o prádlo: Dalšími jsou speciální prací prostředky: Ucelený program pro praní záclon vyvinutý speciálně pro přírodní i umělá vlákna, která účinně vypere, rozjasní, provoní a následně brání opětovnému usazování prachu a špíny. Věděli jste, že: Skvělých výsledků také dosáhnete u praní luxusního světlého spodního prádla.

19 Péče o prádlo: Jak si poradit s velmi intenzivní špínou, skvrnami či zápachem? - V kaţdé domácnosti by neměl chybět Multifunkční agent s obsahem kyslíku pro jeho všestranné pouţití na odstranění skvrn, plísní, čištění odpadů, vybělení prádla nebo třeba spár mezi dlaţdičkami, atd. díky aktivnímu kyslíku, který se aktivuje horkou vodou 40 aţ 50 C.

20 Péče o prádlo: Jak si poradit s velmi intenzivní špínou, skvrnami či zápachem? - Na skvrny od krve, trávy, zbytků jídla pouţijte Bioaktivní čistič, a to bez namáčení a drhnutí! - Předpírkový sprej oţiví zaschlé skvrny a následné praní si s nimi snadno poradí. - Okamţitá záchrana, kterou máte vţdy po ruce Pohotovostní sprej na skvrny. Velmi účinně působí na různé typy skvrn, které se Vám mohou nečekaně přihodit v práci, v restauraci či jinde.

21 Péče o prádlo: Jak se zbavit pachu, který ulpí na oděvu po návštěvě zakouřené restaurace? - Jednoduše díky našim pohlcovačům pachu ve spreji. - Lehce postříkáte tkaninu oděvu, provětráte a zápach je trvale odstraněn během několika vteřin. ovšem pokud znovu nepůjdete do té samé restaurace.

22 Účinně proti zápachu: Zaměřujeme se také na odstranění neţádoucích vůní nejen na textiliích! - Velmi účinným pomocníkem je pohlcovač pachů do bot v praktickém balení do kapsy nebo kabelky. - Speciálem je odmrazovač do ledničky a mrazáku, který navíc odstraňuje neţádoucí bakterie. Následně pouţijte pohlcovač pachů do lednice, přibliţně na 3 měsíce. to ale trochu předbíhám. K prostředkům pro údrţbu domácnosti se teprve dostaneme!

23 konec 1.kapitoly čistá filosofie EURONA + péče o prádlo

EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ

EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ Projekt ROZŠÍŘENÍ VYBRANÝCH PROFESÍ O ENVIRONMENTÁLNÍ PŘESAH Č. CZ.1.07/3.2.04/05.0050 EKOLOGICKÉ ČISTÍCÍ PROSTŘEDKY A ALTERNATIVNÍ ČIŠTĚNÍ EKOZNAČKY Ekologicky šetrný výrobek šetrnější k životnímu prostředí

Více

prací prostředek pro dětské prádlo

prací prostředek pro dětské prádlo prací prostředek pro dětské prádlo 2,4 kg 4,5 kg 15 kg BATOLE Kvalitní prací prášek českého výrobce, určený převážně na prádlo přicházející do styku s dětskou pokožkou, která je nejvíce vystavena rizikům

Více

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo

Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Tekutý prací prostředek na barevné prádlo Jak se nové provedení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo liší od toho původního? Nové složení tekutého pracího prostředku na barevné prádlo obsahuje

Více

Profesionální řada. WC NET Aktivátor septiků 16 ks. WC Net Čistič odpadů Turbo. 500 ml. WC NET Gel na ucpané odpady. 1000 ml

Profesionální řada. WC NET Aktivátor septiků 16 ks. WC Net Čistič odpadů Turbo. 500 ml. WC NET Gel na ucpané odpady. 1000 ml Profesionální řada WC NET Aktivátor septiků 16 ks Zajišťuje správné fungování septiku za pomoci mikroorganizmů, které se podílejí na rozkladných procesech. Zároveň odstraňuje zápach a snižuje počet vyvážek.

Více

Kompletní přehled výrobků značky Somat

Kompletní přehled výrobků značky Somat Příloha tiskové zprávy Kompletní přehled výrobků značky Somat MULTIFUNKČNÍ ČISTIČE TABLETY Somat Multi-Perfect Express Power NOVINKA! Nové tablety do myček nádobí Somat Multi-Perfect s recepturou Express

Více

IVASANSpray. IVASANPets. novágeneracedezinfekcních prípravkůurcenýchpro chovateleajejichmazlícky

IVASANSpray. IVASANPets. novágeneracedezinfekcních prípravkůurcenýchpro chovateleajejichmazlícky IVASANSpray a IVASANPets novágeneracedezinfekcních prípravkůurcenýchpro chovateleajejichmazlícky Určeno k dezinfekci povrchů, ploch a předmětů Účel použití typ 3: Koncentrovaný kapalný dezinfekční prostředek

Více

Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia.

Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia. Budova Vyšehrad Victoria, Na Vítězné pláni 4/1719, Praha 4, 140 00, Tel.: (+420) 222 522 870, Fax: (+420) 222 519 456 E-mail:mail@boltonczechia.cz, www.boltonczechia.cz Profesionální řada WC NET Aktivátor

Více

ALPIN UNIVERSAL 1kg 12ks do krabice, paleta 72 krabic

ALPIN UNIVERSAL 1kg 12ks do krabice, paleta 72 krabic ALPIN universal Universalní prací prostředek -Působením aktivního kyslíku a enzymů odstraní i velmi odolnou špínu. Vaše prádlo bude vždy zářivě čisté. Dosahuje vysoké účinnosti již při nízkých teplotách

Více

JAK VYPRAT V 10 KROCÍCH? Elektronická kniha, díky které nebude praní žádný problém

JAK VYPRAT V 10 KROCÍCH? Elektronická kniha, díky které nebude praní žádný problém JAK VYPRAT V 10 KROCÍCH? Elektronická kniha, díky které nebude praní žádný problém Pračka je dnes již samozřejmostí každé domácnosti. Šetří vám čas, a když si vyberete dobře, tak vám ušetří také peníze.

Více

INFORMACE O SPOLEČNOSTI

INFORMACE O SPOLEČNOSTI Produktová řada INFORMACE O SPOLEČNOSTI MYCÍ A ČISTICÍ PROSTŘEDKY PRO STRAVOVACÍ PROVOZY Společnost PROFOLIO s.r.o. je ryze česká, dynamicky se rozvíjející společnost zaměřená na výrobu nejen profesionálních,

Více

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat

DROGERIE. SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků. Compactní prací prostředky. www.spolpharma.com. Merkur Compact Automat SPOLPHARMA, s.r.o. Katalog výrobků DROGERIE Compactní prací prostředky Compact Automat Dávkujete méně, ale vyperete stejné množství prádla. univerzální prací prostředek pro praní bílého i barevného prádla

Více

PÉČE O POKOŽKU A HYGIENA RUKOU KATALOG VÝROBKŮ OCHRANA POKOŽKY PŘED ZAHÁJENÍM PRÁCE ČIŠTĚNÍ A PÉČE O POKOŽKU OŠETŘENÍ POKOŽKY PO SKONČENÍ PRÁCE

PÉČE O POKOŽKU A HYGIENA RUKOU KATALOG VÝROBKŮ OCHRANA POKOŽKY PŘED ZAHÁJENÍM PRÁCE ČIŠTĚNÍ A PÉČE O POKOŽKU OŠETŘENÍ POKOŽKY PO SKONČENÍ PRÁCE PÉČE O POKOŽKU A HYGIENA RUKOU KATALOG VÝROBKŮ OCHRANA POKOŽKY PŘED ZAHÁJENÍM PRÁCE ČIŠTĚNÍ A PÉČE O POKOŽKU OŠETŘENÍ POKOŽKY PO SKONČENÍ PRÁCE PROGRAM PÉČE O POKOŽKU Výrobky Americol pro péči o pokožku:

Více

Společné doplňky. PH plus je přípravek na zvýšení ph bazénové vody ve formě prášku. Dávkování: 10 g/m 3 vody zvýší hodnotu ph o 0,1

Společné doplňky. PH plus je přípravek na zvýšení ph bazénové vody ve formě prášku. Dávkování: 10 g/m 3 vody zvýší hodnotu ph o 0,1 Společné doplňky PH plus je přípravek na zvýšení ph bazénové vody ve formě prášku. Dávkování: 10 g/m 3 vody zvýší hodnotu ph o 0,1 PH minus je přípravek na snížení ph bazénové vody ve formě dobře rozpustných

Více

Nová profesionální pračka pro úklidové firmy. Mop-Profi PW 5064

Nová profesionální pračka pro úklidové firmy. Mop-Profi PW 5064 Nová profesionální pračka pro úklidové firmy Mop-Profi PW 5064 Perfektně vybaven! Nový Mop-Profi PW 5064 Zcela nový, prostě ideální: První malý obr Mop-Profi, který je šetrný, pere/ čistí a dezinfikuje.

Více

Složení produktu je derma-kompatibilní. eko neznamená derma-kompatibilní!

Složení produktu je derma-kompatibilní. eko neznamená derma-kompatibilní! KATALOG PRODUKTŮ WINNI S Vaše italská drogerie. NETESTOVÁNO NA ZVÍŘATECH ZCELA ROZLOŽITELNÉ V PŘÍRODĚ RECYKLOVATELNÝ OBAL NEOBSAHUJÍ NIKL, KOBALT, CHRÓM, FOSFÁTY ANI BARVIVA Vaše italská drogerie. www.drogerie.cz

Více

Vrchem plněná pračka s revoluční technologií. Budoucnost praní na dosah

Vrchem plněná pračka s revoluční technologií. Budoucnost praní na dosah Vrchem plněná pračka s revoluční technologií Automatické dávkování tekutého pracího prostředku Praktická Integrovaný zásobník pojme až 4,5 litru tekutého pracího prostředku. Ekonomická Automatické dávkování

Více

Tipy na údržbu a ošetřování

Tipy na údržbu a ošetřování Tipy na údržbu a ošetřování Obecné pokyny......strana 3 Ložní prádlo...strana 5 Froté...Strana 6 Stolní prádlo...strana 7 Matrace...Strana 8 Prací symboly...strana 10 Obecné pokyny Kontrolujte & třiďte

Více

BEZSTAROSTNÝ POŽITEK Z VODY? S TRUMA AQUASTAR SNADNO A BEZPEČNĚ. Čištění vody a vodních systémů Truma AquaStar. Více pohodlí na cestách

BEZSTAROSTNÝ POŽITEK Z VODY? S TRUMA AQUASTAR SNADNO A BEZPEČNĚ. Čištění vody a vodních systémů Truma AquaStar. Více pohodlí na cestách BEZSTAROSTNÝ POŽITEK Z VODY? S TRUMA AQUASTAR SNADNO A BEZPEČNĚ. Quality approved by Hygiene Institute Čištění vody a vodních systémů Truma AquaStar Více pohodlí na cestách Nic není pro život důležitější

Více

CHEMIE - NEJEN PRO GASTRO PROVOZY

CHEMIE - NEJEN PRO GASTRO PROVOZY CHEMIE - NEJEN PRO GASTRO PROVOZY NAŠE NABÍDKA: 1. CHEMIE PRO STROJNÍ MYTÍ NÁDOBÍ A SKLA 2. 3. PRACÍ PROSTŘEDEK Partnerem Gastro Rubini pro sortiment chemie (nejen) pro gastronomii je Český výrobce PROFOLIO.

Více

KATALOG PRODUKTŮ. O čistotě víme vše ČISTICÍ PROSTŘEDKY A KOSMETIKA

KATALOG PRODUKTŮ. O čistotě víme vše ČISTICÍ PROSTŘEDKY A KOSMETIKA KATALOG PRODUKTŮ O čistotě víme vše ČISTICÍ PROSTŘEDKY A KOSMETIKA TEKUTÉ MÝDLO SNĚŽENKA Tekuté mýdlo ph neutrální, které je obohaceno glycerinem, pro čisté, hebké a voňavé ruce. 10010 LAVON tekuté mýdlo

Více

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů

Odpovědnost za životní prostředí, člověka a stroj Firma Kärcher důsledně zabraňuje používání zbytečných rozpouštědel, těžkých kovů Vysoce efektivní a ekonomické složení produktů Pro čisticí prostředky Kärcher jsou používány vysoce kvalitní suroviny. Díky tomu je možné používat produkty ve velmi malém dávkování, při kterém se šetří

Více

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2014

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2014 PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2014 B2C ceník č. 2/2014 platnost 1. 4. 30. 6. 2014 aktualizace 1. 4. 2014 INFORMACE o cenách a produktech Star: Jednotlivá

Více

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2015

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2015 PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie ZÁKLADNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2015 B2C ceník č. 2/2015 platnost 1. 6. 30. 9. 2015 aktualizace 1. 6. 2015 INFORMACE o cenách a produktech Star: Jednotlivá

Více

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie VELKOOBCHODNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2013

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie VELKOOBCHODNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2013 PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie VELKOOBCHODNÍ CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2013 ceník č. 4/2013 platnost 1. 10. 31. 12. 2013 aktualizace 1. 10. 2013 INFORMACE o cenách a produktech Star: Jednotlivá

Více

spotřebiče s technologií 6. smysl

spotřebiče s technologií 6. smysl Volně s to jící spotřebiče s technologií 6. smysl inteligence, kterou máte na konečcích svých prstů mytí nádobí MIKROVLNNÉ TROUBY FREE STANDING - OVENS sušení chlazení praní zmrazování inteligentní spotřebiče,

Více

Nové produkty FOR HOME 2015

Nové produkty FOR HOME 2015 Nové produkty FOR HOME 2015 Tekutý prostředek na čištění plastových povrchů NOVINKA Plastic Surface Cleaner 750 ml dokonale odstraňuje veškeré nečistoty: mastnotu, prach i saze nepoškrábe čištěný povrch

Více

Systémy pro mytí podlah. Únor 2015

Systémy pro mytí podlah. Únor 2015 Systémy pro mytí podlah Únor 2015 Sortiment standardních plochých mopů Mezinárodní sortiment plochých mopů Ploché mopy Mopy přesně podle Vašich požadavků Kompletní sortiment Inovativní technologie Vyhovující

Více

KitchenPro. Čistější Bezpečnější Zdravější

KitchenPro. Čistější Bezpečnější Zdravější Čistější Bezpečnější Zdravější Hlavním úkolem je zajistit čistou a bezpečnou kuchyň Klíčové úkoly: Zajištění bezpečnosti potravin Zajištění bezpečnosti zaměstnanců Zvýšení produktivity Uklouznutí a pády

Více

KONCENTROVANÉ ČISTIČE

KONCENTROVANÉ ČISTIČE KONCENTROVANÉ ČISTIČE OBLAST UMÝVÁRENSKÁ OBLAST GENERÁLNÍ OBLAST SANITÁRNÍ OBLAST KUCHYŇSKÁ OBLAST SPECIÁLNÍ ODBORNÝ PORADENSKÝ SERVIS VZORKY K ODZKOUŠENÍ ZDARMA VYSOKÁ KVALITA ZA PŘIJATELNOU CENU OD TRADIČNÍHO

Více

Péče o prádlo. Chytré nápady pro chytré praní. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností.

Péče o prádlo. Chytré nápady pro chytré praní. siemens-home.cz. Siemens. Seznamte se s budoucností. Péče o prádlo Chytré nápady pro chytré praní siemens-home.cz Siemens. Seznamte se s budoucností. Inteligentní síla isensoric: Senzory řízená péče o prádlo pro perfektní výsledky praní 1 4 5 2 3 Jedinečná

Více

35-40 koupelna KOUPELNA

35-40 koupelna KOUPELNA 35-40 KOUPELNA 37 HG sprej pro sprchy, vany a umyvadla HG1470527 HG pěnový čistič vodního kamene HG2180527 HG sprej pro sprchy, vany a umyvadla je ideální každodenní čistič pro umyvadla, plastové sprchové

Více

Objevte péči o prádlo budoucnosti.

Objevte péči o prádlo budoucnosti. Objevte péči o prádlo budoucnosti. Komfort, výkon a energetická účinnost: pračky a sušičky Siemens nabízejí špičkové technologie, které zjednoduší váš život. siemens-home.bsh-group.com/cz Seznamte se s

Více

journal Exkluzivní značky Stylová taška Balea Leden 2015 pro Vaše pohodlné každodenní nákupy Kvalitní výrobky za nízkou cenu

journal Exkluzivní značky Stylová taška Balea Leden 2015 pro Vaše pohodlné každodenní nákupy Kvalitní výrobky za nízkou cenu journal Leden 2015 Exkluzivní značky Kvalitní výrobky za nízkou cenu Stylová taška pro Vaše pohodlné každodenní nákupy Výtisk zdarma. Platí od 31. 12. 2014 do vyčerpání zásob. Moje srdeční záležitost!

Více

Přehled jednotlivých produktových řad

Přehled jednotlivých produktových řad O značce SALTO Salto je nová značka vyvinutá na základě nových znalostí a osvědčených technologií a zkušeností chemického průmyslu v oboru péče o sportovní materiály. Veškerá výroba a výzkum probíhá v

Více

KONCENTROVANÉ ČISTIČE

KONCENTROVANÉ ČISTIČE KONCENTROVANÉ ČISTIČE OBLAST UMÝVÁRENSKÁ OBLAST GENERÁLNÍ OBLAST SANITÁRNÍ OBLAST KUCHYŇSKÁ OBLAST SPECIÁLNÍ ODBORNÝ PORADENSKÝ SERVIS VZORKY K ODZKOUŠENÍ ZDARMA VYSOKÁ KVALITA ZA PŘIJATELNOU CENU OD TRADIČNÍHO

Více

Světová novinka. XIBU sensemoistcare. intelligent balanced unique. Dávkovač pěny pro vlhčený toaletní papír. caremousse. toaletní papír vlhčený.

Světová novinka. XIBU sensemoistcare. intelligent balanced unique. Dávkovač pěny pro vlhčený toaletní papír. caremousse. toaletní papír vlhčený. Světová novinka toaletní papír vlhčený pěnou caremousse intelligent balanced unique XIBU sensemoistcare Dávkovač pěny pro vlhčený toaletní papír Dávkovač pro vlhčení toaletního papíru. Pocit čistoty jako

Více

CARE 1 x 1 OCHRANA A PÉČE PRO FUNKČNÍ TEXTILIE photo: Swix Sport GmbH

CARE 1 x 1 OCHRANA A PÉČE PRO FUNKČNÍ TEXTILIE  photo: Swix Sport GmbH 5592014 CARE 1 x 1 photo: Swix Sport GmbH WWW.TOKO.CH OCHRANA A PÉČE PRO FUNKČNÍ TEXTILIE PRODLOUŽENÍ FUNKČNOSTI MATERIÁLY Moderní funkční textílie jsou vyráběny ze syntetických materiálů a směsí různých

Více

Ralex 10,00 kg Ralex 40,00 kg - prostředek na podlahy pro ruční i strojní mytí, vhodný zejména na PVC, odstraňuje mastnotu a šmír

Ralex 10,00 kg Ralex 40,00 kg - prostředek na podlahy pro ruční i strojní mytí, vhodný zejména na PVC, odstraňuje mastnotu a šmír Kuchyně a potravinářství: Puron DA 10,00 kg Puron DA 40,00 kg - prostředek s obsahem aktivního chloru určený pro mytí a dezinfekci v potravinářském průmyslu a zemědělství, má zvýšený účinek na organické

Více

VÍCEÚČELOVÝ ČISTÍCÍ PROSTŘEDEK DEZINFEKCE

VÍCEÚČELOVÝ ČISTÍCÍ PROSTŘEDEK DEZINFEKCE VÍCEÚČELOVÝ ČISTÍCÍ PROSTŘEDEK DEZINFEKCE Hrnek (125 ml) přírodního mýdla, 4 litry horké vody. Pro vůni čistoty a pro lepší odmašťovací vlastnosti přilijte 1 hrnek (60ml) citrónové šťávy. Tímto roztokem

Více

Obsah ӏ Příslušenství. 24 Příslušenství. Podpalovače a čističe skla 24.2 24.3. Podkladová skla 24.4 24.8. 24 Příslušenství

Obsah ӏ Příslušenství. 24 Příslušenství. Podpalovače a čističe skla 24.2 24.3. Podkladová skla 24.4 24.8. 24 Příslušenství Obsah ӏ Příslušenství Podpalovače a čističe skla 24.2 24.3 Podkladová skla 24.4 24.8 Příslušenství ӏ Podpalovače a čističe skla Ekologický podpalovač S ekologickým podpalovačem rozděláte snadno a rychle

Více

CLEAMEN 110 SKLENĚNÉ PLOCHY

CLEAMEN 110 SKLENĚNÉ PLOCHY CLEAMEN 110 SKLENĚNÉ PLOCHY Prostředek je určen k mytí oken, skleněných ploch, výplní dveří, vitrín, stolních desek a všech typů zrcadel sprejovou metodou. Lze používat jako koncentrát na silné znečištění,

Více

Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables.

Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables. trnd Průvodce projektem Vonné perličky do praní Lenor Unstoppables. Nonstop* svěží vůně až do dalšího vyprání. Blog projektu: www.trnd.cz/lenor-unstoppables Kontakt trnd: Pigeon@trnd.cz *až 12 týdnů, při

Více

ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2017

ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2017 ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2017 ceník č. 1/2017 platnost 1. 1. 30. 6. 2017 aktualizace 1. 1. 2017 INFORMACE o cenách a produktech Star: Jednotlivá regionální obchodní zastoupení pro Star profesionální

Více

Produkty Forbo FloorCare

Produkty Forbo FloorCare Produkty Forbo FloorCare Speciálně navržené produkty Forbo FloorCare zaručí efektivní, jednoduché čištění a udržovací procedury a tím udrží Vaši podlahu v perfektním stavu. Spray má skvělé výsledky pro

Více

Obsah ӏ Příslušenství. 26 Příslušenství. Podpalovače a čističe skla Podkladová skla

Obsah ӏ Příslušenství. 26 Příslušenství. Podpalovače a čističe skla Podkladová skla Obsah ӏ Příslušenství Podpalovače a čističe skla 26.2 26.3 Podkladová skla 26.4 26.7 Příslušenství ӏ Podpalovače a čističe skla Ekologický podpalovač S ekologickým podpalovačem rozděláte snadno a rychle

Více

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Magnetická ochrana proti vodnímu kameni

MONTÁŽNÍ NÁVOD. Magnetická ochrana proti vodnímu kameni MONTÁŽNÍ NÁVOD Magnetická ochrana proti vodnímu kameni A. Ochrana proti vodnímu kameni pro sprchovací armatury Obj. č.: 53 34 52 (č. zboží: 100 01) Nové senzační zařízení pro sprchy! Optimální pro citlivou

Více

Přípravky pro průmyslové myčky nádobí

Přípravky pro průmyslové myčky nádobí Přípravky pro průmyslové myčky nádobí Práškové mycí přípravky etolit 2000 2005531 10 kg kyblík 44 141 Kč 1 413 Kč mírně alkalický přípravek na mytí nádobí a skla bez obsahu chlóru etolit 3000 2000049 10

Více

VAROVÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ

VAROVÁNÍ BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ NÁVOD K OBSLUZE VAROVÁNÍ PŘED VSTUPEM DO MÍSTNOSTI, KDE BYL POUŢIT PUREOZONE, VŢDY TUTO MÍSTNOST DŮKLADNĚ VYVĚTREJTE. NEPOUŢÍVEJTE PŘÍSTROJ V PŘÍTOMNOSTI ŢIVÝCH ORGANISMŮ. BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ Doporučujeme

Více

KONCENTROVANÉ ČISTIČE

KONCENTROVANÉ ČISTIČE SA N GENERÁLNÍ KU C HY ŇS KÁ UM ITÁ ÝV ÁR RN Í EN SK Á KONCENTROVANÉ ČIIČE SPECIÁLNÍ ODBORNÝ PORADENSKÝ SERVIS KČ NÍ VZORKY K ODZKOUŠENÍ ZDARMA DE OD TRADIČNÍHO ČESKÉHO VÝRCE ZIN FE VYSOKÁ KVALITA ZA PŘIJATELNOU

Více

Návod k údržbě oděvů a informace

Návod k údržbě oděvů a informace Návod k údržbě oděvů a informace o službách zákazníkům www.orsay.com Rady k údržbě Vašich oděvů ORSAY navrhuje módní a cenově atraktivní outfity, které ženám pomáhají vyjádřit jejich osobnost. V tomto

Více

ARGON GASTRONOMICKÁ HYGIENA PRODUKTOVÝ KATALOG

ARGON GASTRONOMICKÁ HYGIENA PRODUKTOVÝ KATALOG GASTRONOMICKÁ HYGIENA PRODUKTOVÝ KATALOG STROJNÍ MYTÍ NÁDOBÍ UNIVERZÁL univerzální mycí prostředek Tekutý univerzální mycí prostředek pro profesionální myčky nádobí, vhodný pro mytí všech druhů nádobí

Více

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie VELKOOBCHODNÍ CENÍK VÝROBKŮ STAR 2009

PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie VELKOOBCHODNÍ CENÍK VÝROBKŮ STAR 2009 PROFESIONÁLNÍ ČIŠTĚNÍ úklidová a gastro chemie VELKOOBCHODNÍ CENÍK VÝROBKŮ STAR 2009 ceník č.1/2009 platnost 1. 1. - 31. 3. 2009 aktualizace 1. 1. 2009 INFORMACE o cenách a produktech Star: Jednotlivá

Více

Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách

Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách Leonardo da Vinci Project Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách Modul 3 Proces praní Kapitola 2 Praní v klasických pračkách Modul 3 Proces praní Kapitola 2 Praní v klasických pračkách 1 Obsah oblast

Více

Kritéria EU pro zelené veřejné zakázky čisticí prostředky a úklidové služby

Kritéria EU pro zelené veřejné zakázky čisticí prostředky a úklidové služby Kritéria EU pro zelené veřejné zakázky čisticí prostředky a úklidové služby Zelené veřejné zakázky jsou dobrovolným nástrojem. Tento dokument stanoví kritéria pro zadávání zelených veřejných zakázek v

Více

29-34 kuchyně KUCHYNĚ

29-34 kuchyně KUCHYNĚ 29-34 KUCHYNĚ 31 HG odstraňovač mastnoty HG1280527 Živočišné i rostlinné tuky a také rostlinné oleje budou dokonale odstraněny pomocí tohoto přípravku. HG odstraňovač mastnoty může být bez obav použit

Více

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM

Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM Škola: Střední škola obchodní, České Budějovice, Husova 9 Projekt MŠMT ČR: EU PENÍZE ŠKOLÁM Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0536 Název projektu školy: Výuka s ICT na SŠ obchodní České Budějovice Šablona

Více

PODlAHOVý čistič PRO DOmáCNOSTI Náš tip

PODlAHOVý čistič PRO DOmáCNOSTI Náš tip PODlAHOVý čistič PRO DOmáCNOSTI Náš tip Zapojte do úklidových prací barvy a struktury. S našimi barevně rozlišenými válci z mikrovláken můžete jednoznačně rozlišovat jednotlivé oblasti. Jako skuteční profesionálové.

Více

Komplexní nabídka pro kuchyňské provozy a Housekeeping

Komplexní nabídka pro kuchyňské provozy a Housekeeping Komplexní nabídka pro kuchyňské provozy a Housekeeping Profesionální systém v zákulisí Víme, co potřebujete Splníme požadavky Vašich zákazníků Vaši hosté dnes kladou stále vyšší nároky na rozsah a celkovou

Více

Postup práce praní č. 4 VY_32_INOVACE ČTENÁŘSKÉ DOVEDNOSTI 1

Postup práce praní č. 4 VY_32_INOVACE ČTENÁŘSKÉ DOVEDNOSTI 1 Postup práce praní č. 4 VY_32_INOVACE ČTENÁŘSKÉ DOVEDNOSTI 1 Anotace Autor Očekávaný výstup Druh učebního materiálu Druh interaktivity Cílová skupina Stupeň a typ vzdělávání Typická věková skupina Pracovní

Více

HYGIENA AKTIVNÍ HYGIENA

HYGIENA AKTIVNÍ HYGIENA HYGIENA AKTIVNÍ HYGIENA CO JE HYGIENA? Hygiena je nauka o prevenci infekčních chorob, čištění, dezinfekci a sterilizaci nástrojů. Slovo hygiena pochází z řečtiny a znamená "zdravý a zdravé." Je odvozeno

Více

NANO ČISTIČKA VZDUCHU

NANO ČISTIČKA VZDUCHU FN VIRY, BAKTERIE, ALERGENY, ZÁPACH, CIGARETOVÝ KOUŘ, SBS, SMOG NANO ČISTIČKA VZDUCHU 1 NEVIDITELÁ ČISTIČKA VZDUCHU NANOČISTIČKA NENÍ PRAKTICKY VIDĚT A PŘITOM VELMI ÚČINNĚ ČISTÍ VZDUCH 2 NANOČISTIČKA NA

Více

Systém denního čištění interiérů. TASKI systém

Systém denního čištění interiérů. TASKI systém Systém denního čištění interiérů TASKI systém Cílem této nabídky je detailně představit doporučený systém na denní čištění interiérů a měla by vytvořit základ pro další diskusi. Jako hlavní kritéria na

Více

DENNERLE Algenschutz Phosphat EX

DENNERLE Algenschutz Phosphat EX DENNERLE Algenschutz Phosphat EX Fosfát je nejvýživnější složka pro řasy. Pokud voda obsahuje voda velké množství fosfátu, množí se řasy. Tento prostředek váže fosfát v jezírku a tím se zamezuje růstu

Více

Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách

Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách Leonardo da Vinci Project Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách Modul 1 Voda v prádelnách Kapitola 2 Používání vody pro praní Obsah typy zdrojů vody pro prádelny obecné vlivy na spotřebu vody - Délka

Více

Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech

Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech Výzkum, vývoj a výroba profesionální průmyslové chemie a kosmetických přípravků pro běžnou hygienu na pracovištích a provozech Není důležité být vždy nejrychlejší, mnohem důležitější je, aby produkty,

Více

Obsah ӏ Příslušenství. 21 Příslušenství. Podpalovače a čističe skla Samolepící těsnění Podkladová skla

Obsah ӏ Příslušenství. 21 Příslušenství. Podpalovače a čističe skla Samolepící těsnění Podkladová skla Obsah ӏ Příslušenství Podpalovače a čističe skla 21.2 21.3 Samolepící těsnění 21.3 Podkladová skla 21.4 21.7 Příslušenství ӏ Podpalovače a čističe skla Ekologický podpalovač S ekologickým podpalovačem

Více

Příručka zodpovědného spotřebitele ŠETRNÉ PRANÍ A ÚKLID. Už dnes. myslíme. na zítřek

Příručka zodpovědného spotřebitele ŠETRNÉ PRANÍ A ÚKLID. Už dnes. myslíme. na zítřek Příručka zodpovědného spotřebitele ŠETRNÉ PRANÍ A ÚKLID EKOPRANÍ Ekopraní znamená použití šetrnějších komponentů pracích přípravků (často na rostlinné bázi nebo alespoň biologicky rozložitelných). Některé

Více

Ekonomicky výhodná drogerie 2014/2015

Ekonomicky výhodná drogerie 2014/2015 Ekonomicky výhodná drogerie 2014/2015 navštivte náš NOVÝ E-SHOP Fox na nádobí Krystal na nádobí Milli tekuté mýdlo Vione tekuté mýdlo FOX citron je přípravek na ruční mytí nádobí, parfemován jemnou citronovou

Více

RASANT 50 cm RTX5S, spadávací plochý, bavlna. RASANT BASIC 40 cm RBL4S, spadávací plochý, bavlna

RASANT 50 cm RTX5S, spadávací plochý, bavlna. RASANT BASIC 40 cm RBL4S, spadávací plochý, bavlna Název zboží Foto Použití Obj. číslo Výprodejová cena Standardní ceníková cena Eco mop RASANT 50 cm RTX5S, spadávací plochý, bavlna 115287 193,-/ks 257,-/ks Eco mop RASANT BASIC 40 cm RBL4S, spadávací plochý,

Více

Upoutávka na hlavní katalog. Česká ekologická drogerie. dárky dekorace z katalogu

Upoutávka na hlavní katalog. Česká ekologická drogerie. dárky dekorace z katalogu Upoutávka na hlavní katalog Česká ekologická drogerie dárky dekorace z katalogu L AVIVAGE avivážní kondicionéry Čím jsou naše avivážní kondicionéry unikátní? NOBE LOFKA Obsahují x více kosmetického parfému

Více

FungiSPRAY bezchlorový. FungiSPRAY chlorový. Likvidace plísní s okamžitým účinkem. Likvidace plísní s dlouhodobým účinkem

FungiSPRAY bezchlorový. FungiSPRAY chlorový. Likvidace plísní s okamžitým účinkem. Likvidace plísní s dlouhodobým účinkem FungiSPRAY chlorový Likvidace plísní s okamžitým účinkem spáry sprchy bělicí obklady dlažba Spáry u oken Spáry u dlažby sprchový kout Chlorový přípravek s fungicidním a bělicím účinkem určený k likvidaci

Více

Nabídka na systém denního čištění interiérů. TASKI exact systém

Nabídka na systém denního čištění interiérů. TASKI exact systém Nabídka na systém denního čištění interiérů TASKI exact systém Cílem této nabídky je detailně představit doporučený systém na denní čištění interiérů a měla by vytvořit základ pro další diskusi. Jako hlavní

Více

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium

www.karcher-satter.cz Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium Čištění párou, vysávání a vysušení v jednom kroku Parní vysavače KÄRCHER třídy Premium KÄRCHER SV 1802 / SV 1902 Jednoduše, pohodlně a rychle Čištění parním vysavačem bez použití chemii Při vysávání nečistot

Více

1. PŘEDSTAVENÍ VÝROBKŮ 3 2. POUŽITÍ DEZISANU V DOMÁCNOSTI 4

1. PŘEDSTAVENÍ VÝROBKŮ 3 2. POUŽITÍ DEZISANU V DOMÁCNOSTI 4 Obsah 1. PŘEDSTAVENÍ VÝROBKŮ 3 2. POUŽITÍ DEZISANU V DOMÁCNOSTI 4 Koupelna 4 Kuchyň 5 Praní 6 Hobby 6 Cestování 6 Dezinfekce a odstranění pachu z obuvi, předcházení tvorbě kožních plísní 6 Dezinfekce matrací

Více

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL

CHLADIVÝ HYDRATAČNÍ GEL-KRÉM OSVĚŽUJÍCÍ SPRCHOVÝ/KOUPELOVÝ GEL JE NEJVYŠŠÍ ČAS POSTARAT SE I O POKOŽKU TĚLA! DEJTE VAŠÍ KŮŽI POCÍTIT ÚŽASNÉ PĚSTÍCÍ ÚČINKY A VYBERTE SI, ZDA NAVÍC BUDE VONĚT PO LIMETKÁCH, MANDLÍCH, OLIVÁCH, SVĚŽÍMI TÓNY NEBO KOKOSEM! NÁŠ TIP NA DÁREK,

Více

PASSION GOLD COLOR, WEISS

PASSION GOLD COLOR, WEISS MAIT 500ml, 5L, volně do vlastních nádob Velmi silný univerzální čistič /koncentrát/ MAIT se používá na mytí, čištění a odmaštění: Kachliček, dlaždic, keramických a PVC podlah, teras, skleněných povrchů,

Více

Sortiment čisticích a mycích prostředků. Lesk a hygiena v kuchyni

Sortiment čisticích a mycích prostředků. Lesk a hygiena v kuchyni Sortiment čisticích a mycích prostředků Lesk a hygiena v kuchyni 2 Sortiment čisticích a hygienických prostředků Chcete-li mít zářivě čisté nádobí, nestačí vám jen myčka. Již více než šest desítek let

Více

KUCHYNĚ. Odmašťovač za studena 1000 ml. Odmašťovač za studena 750 ml. Čistič sklokeramických desek 750 ml. Inox čistič 750 ml

KUCHYNĚ. Odmašťovač za studena 1000 ml. Odmašťovač za studena 750 ml. Čistič sklokeramických desek 750 ml. Inox čistič 750 ml KUCHYNĚ Odmašťovač za studena Odmašťovač s vysokou účinností, rychle působí, při čištění sporáků, trub, grilů, fritéz, konvektomatů a silně znečištěného nerezového nádobí. Odmašťovač za studena 1000 ml

Více

Informace o produktu Destix MK75 Utěrky

Informace o produktu Destix MK75 Utěrky DESTIX MK75 sada produktů pro rychlou, jednoduchou a účinnou desinfekci: - neobsahují ethylalkohol, aldehydy, formaldehydy ani fenoly - účinné za pouhou 1 minutu - šetrné k povrchům (vhodné také pro povrchy

Více

Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách

Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách Leonardo da Vinci Project Udržitelný rozvoj v průmyslových prádelnách Modul 1 Používání vody Kapitola 2 Používání vody pro praní Cíle Obsah typy zdrojů vody pro prádelny obecné vlivy na spotřebu vody -

Více

PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO

PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO PÉČE A ČIŠTĚNÍ ČIŠTĚNÍ NA SUCHO Dřevěná podlaha s úpravou povrchu olejem odpuzuje nečistoty. Oproti mnoha jiným podlahovým krytinám nevytváří elektrostatický náboj a neposkytuje živnou půdu mikrobům a

Více

e-book Jak uklízet SNADNO a RYCHLE

e-book Jak uklízet SNADNO a RYCHLE e-book Jak uklízet SNADNO a RYCHLE Ty nej tipy pro Vaší domácnost. Autor : Lucie Štrupová Top manažerka Eurona by Cerny. Top pomocník č.1 Univerzální úklidový prostředek Každá žena v domácnosti hledá něco,

Více

3. Podrobný popis programu

3. Podrobný popis programu 3. Podrobný popis programu 3.1. Přípravky UNIVERZÁLNÍ PRACÍ PROSTŘEDKY 3.1 pozn.: produkty bez obsahu fosfátů Oblast použití: pro bílé a stálobarevné textilie z bavlny, směsových tkanin a syntetických

Více

BEZVODÝ PISOÁR - P1. čistě ekologicky bez zápachu - bezvodý pisoár.

BEZVODÝ PISOÁR - P1. čistě ekologicky bez zápachu - bezvodý pisoár. BEZVODÝ PISOÁR - P1 čistě ekologicky bez zápachu - bezvodý pisoár www.bezvody-pisoar.cz Proč používat bezvodý pisoár P1? Finanční úspory, vyšší produktivita a přitom udržitelnost, to je kombinace, která

Více

Udržitelný rozvoj při procesech komerčního praní. Systémy dávkování. Leonardo de Vinci Project. Modul 4. Používání energie a detergentů.

Udržitelný rozvoj při procesech komerčního praní. Systémy dávkování. Leonardo de Vinci Project. Modul 4. Používání energie a detergentů. Leonardo de Vinci Project Udržitelný rozvoj při procesech komerčního praní Modul 4 Používání energie a detergentů Kapitola 3 Systémy dávkování Modul 4 Energie a detergenty Kapitola 3 Systémy dávkování

Více

Průvodce kompletní zubní péčí

Průvodce kompletní zubní péčí Svěží dech Ochrana dásní Zdravé a čisté zuby Ochrana měkkých tkání Ochrana Prevence Zdraví Průvodce kompletní zubní péčí pro psy a kočky Váš partner v dentální hygieně domácích mazlíčků Zubní hygiena je

Více

Svět vůní, zdraví a luxusu

Svět vůní, zdraví a luxusu Svět vůní, zdraví a luxusu Určitě využijte : 1. stát se zákazníkem Essens povinnost nákupů není povinná, není podmínkou členství parfém 50 ml 285 Kč parfém 15 ml 140 Kč a jiné produkty 33 % doživotní sleva

Více

Proč. Protože čistí!

Proč. Protože čistí! Proč Protože čistí! New Product Technology Značka REAL přináší komplexní řešení na všechny stupně znečištění a pro všechny typy povrchů včetně těch nejcitlivějších (sklokeramika, dřevo, mramor, teflon,

Více

komeo CENTRÁLA PRO ÚPRAVU VODY Ochranuje ž & cistí ž

komeo CENTRÁLA PRO ÚPRAVU VODY Ochranuje ž & cistí ž komeo CENTRÁLA PRO ÚPRAVU VODY Ochranuje ž & cistí ž Doma mám vodu vysoké kvality Věděli jste? Průměrně spotřebováváme 140 litrů vody denně na osobu pro vaření, hygienu a udržování domácnosti. Voda je

Více

Kontaktní osoba k převzetí zboží (jméno, tel.) Místo dodání (ulice, budova, místnost...) PS Koldinský tel.602298097. samostatná faktura

Kontaktní osoba k převzetí zboží (jméno, tel.) Místo dodání (ulice, budova, místnost...) PS Koldinský tel.602298097. samostatná faktura ČPHP - 009-2015 Vyplní uchazeč (po vyplnění se buňka podbarví žlutou barvou) Priloha_1_KS_technicka_specifikace_CPHP-009-2015 [DOPLNÍ UCHAZEČ] Položka Název Množství Měrná jednotka [MJ] Popis Fakturace

Více

Návod na čištění a údržbu podlah

Návod na čištění a údržbu podlah S přírodou k člověku Návod na čištění a údržbu podlah pro podlahy ze dřeva, korku, linolea a minerálních povrchů suché čištění mokré čištění údržba základní obnova odstraňování problematických skvrn intenzivní

Více

2 500 Kč ZPĚT. Dokonale ochrání každý kousek vašeho oblečení. BEZ OBAV. KUPTE SI SUŠIČKU NEBO SET PRAČKY A SUŠIČKY AEG A ZÍSKEJTE STRÁŽCI OBLEČENÍ

2 500 Kč ZPĚT. Dokonale ochrání každý kousek vašeho oblečení. BEZ OBAV. KUPTE SI SUŠIČKU NEBO SET PRAČKY A SUŠIČKY AEG A ZÍSKEJTE STRÁŽCI OBLEČENÍ STRÁŽCI OBLEČENÍ Dokonale ochrání každý kousek vašeho oblečení. BEZ OBAV. KUPTE SI SUŠIČKU NEBO SET PRAČKY A SUŠIČKY AEG A ZÍSKEJTE AŽ 2 500 Kč ZPĚT Akce platí od 18. 2. do 12. 4. 2019 a vztahuje se jen

Více

Sortiment čisticích a mycích prostředků. Lesk a hygiena v kuchyni

Sortiment čisticích a mycích prostředků. Lesk a hygiena v kuchyni Sortiment čisticích a mycích prostředků Lesk a hygiena v kuchyni 2 Sortiment čistících a hygienických prostředků Chcete-li mít zářivě čisté nádobí, nestačí vám jen myčka. Již více než šest desítek let

Více

ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2018

ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2018 ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2018 ceník č. 1/2018 platnost 1. 1. 30. 6. 2018 aktualizace 1. 1. 2018 INFORMACE o cenách a produktech Star: Jednotlivá regionální obchodní zastoupení pro Star profesionální

Více

FungiSPRAY bezchlorový. FungiSPRAY chlorový LIKVIDACE PLÍSNÍ S OKAMŽITÝM ÚČINKEM LIKVIDACE PLÍSNÍ S DLOUHODOBÝM ÚČINKEM

FungiSPRAY bezchlorový. FungiSPRAY chlorový LIKVIDACE PLÍSNÍ S OKAMŽITÝM ÚČINKEM LIKVIDACE PLÍSNÍ S DLOUHODOBÝM ÚČINKEM FungiSPRAY chlorový LIKVIDACE PLÍSNÍ S OKAMŽITÝM ÚČINKEM SPÁRY SPRCHY BĚLÍCÍ OBKLADY DLAŽBA SPÁRY U OKEN SPÁRY U DLAŽBY SPRCHOVÝ KOUT Chlorový přípravek s fungicidním a bělícím účinkem určený k likvidaci

Více

KONCENTROVANÉ ČISTIČE

KONCENTROVANÉ ČISTIČE SA N GENERÁLNÍ KU C HY ŇS KÁ UM ITÁ ÝV ÁR RN Í EN SK Á KONCENTROVANÉ ČIIČE SPECIÁLNÍ ODBORNÝ PORADENSKÝ SERVIS DE ZIN FE OD TRADIČNÍHO ČESKÉHO VÝRCE VYSOKÁ KVALITA ZA PŘIJATELNOU CENU KČ N Í VZORKY K ODZKOUŠENÍ

Více

Sortiment čisticích a mycích prostředků. Lesk a hygiena v kuchyni

Sortiment čisticích a mycích prostředků. Lesk a hygiena v kuchyni Sortiment čisticích a mycích prostředků Lesk a hygiena v kuchyni 2 Sortiment čistících a hygienických prostředků Chcete-li mít zářivě čisté nádobí, nestačí vám jen myčka. Již více než šest desítek let

Více

vytváříme útulný domov KATALOG PRODUKTŮ kompletní sortiment

vytváříme útulný domov KATALOG PRODUKTŮ kompletní sortiment vytváříme útulný domov KATALOG PRODUKTŮ kompletní sortiment Obsah: BARVY Tónovací malířské barvy...2 Zlatá a stříbrná barva... 3 PÉČE O LÁTKU Škrobenky... 4 Faldy, Bělamin, Voňka, Aviváž... 5 DEZODORAČNÍ

Více

ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2018

ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2018 ZÁKLADNÍ (B2C) CENÍK PROSTŘEDKŮ STAR 2018 ceník č. 2/2018 platnost 1. 7. 31. 12. 2018 aktualizace 1. 7. 2018 INFORMACE o cenách a produktech Star: Jednotlivá regionální obchodní zastoupení pro Star profesionální

Více