Pro. C901/901S Graphic Arts + Barevná produkční tiskárna. Pro. Pro C901 + C901S + str./min. str./min

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Pro. C901/901S Graphic Arts + Barevná produkční tiskárna. Pro. Pro C901 + C901S + str./min. str./min"

Transkript

1 Pro C901/901S Graphic Arts + Barevná produkční tiskárna Pro C901 + Pro C901S + ČB ČB 90 Barevně 90 Barevně str./min str./min

2 Nová definice digitálního tisku pro profesionály Inovaci máme v krvi. Produkční tiskařská zařízení značky Ricoh jsou založena na bohatém dědictví nepřetržitého výzkumu a vývoje. Tiskárna Ricoh Pro C901/C901S Graphic Arts + byla vyrobena v evropském výrobním závodě a testována v konfiguracích zákazníků tak, aby byl zajištěn maximální výkon. Tento model udává nové standardy produktivity, efektivity, kvality a rentability. Tiskárna Ricoh Pro C901/C901S Graphic Arts + je nejlepším moderním systémem pro produkční digitální tisk ve své třídě, který povyšuje kvalitu tisku a spolehlivosti tiskáren v prostředí profesionálního tisku na další úroveň. Model Pro C901/C901S + nabízí působivou nabídku všestranných a výkonných funkcí a práci s širokou řadou tiskových materiálů. Zařízení vám poskytne vysokou flexibilitu v pracovních postupech u vašich zakázek. Výrazně vylepšená dráha papíru garantuje produkční nasazení, ale především zajistí vysoce přesný soutisk v duplexním módu. Společně s těmito vlastnostmi se i díky novému toneru dostáváte do oblasti kvality, srovnatelné s offsetovým tiskem.

3 Naše prozatím nejlepší tiskové zařízení Ricoh Pro C901/C901S Graphic Arts +, nejnovější zařízení osvědčené platformy Ricoh, nabízí následující špičkové funkce: Nejrychlejší tiskové zařízení na trhu ve své třídě Tisk rychlostí 90 stran formátu A4 za minutu na média gramáží až 350 g/m 2 v oboustranném režimu. Technologie Air-Assist, která je k dispozici u všech vstupních zásobníků, je zárukou spolehlivého a rychlého podávání médií. Usnadňuje průchod médií zařízením. Vzduchová separace v zásobnících eliminuje jakékoli problémy s podáváním a dopravou médií. Polymerizovaný toner PxP A technologie bez olejové fixace zajišťují větší přesnost, spolehlivost, flexibilitu a snadné použití a také díky tomu dává výsledky mnohem bližší offsetovému tisku. Jelikož jsou částice toneru menší a homogenní, vytváří ostrý tvar bodů a stejnoměrné polotónové obrazy srovnatelné s kvalitou ofsetového tisku. V současné době je náš polymerizovaný PxP toner nejkvalitnějším tiskovým substrátem v digitálních tiskových technologiích a garantuje nejvyšší možnou dosaženou kvalitu. Jednotky vyměnitelné obsluhou Určené pro snadnou údržbu na místě a maximální dobu provozuschopnosti. Spotřební materiál s dlouhou životností, například zažehlovací jednotku a prachové filtry, lze vyměnit na místě, čímž se minimalizuje počet přerušení provozu a doba odstávky. Rozsáhlá integrovaná knihovna médií Ricoh Automatizuje nastavení médií pro vysokou kvalitu výstupu a zrychluje pracovní postup. Usnadňuje vytváření vysoce propracovaných dokumentů při co nejmenším počtu zásahů obsluhy. Díky jednoduchému intuitivnímu rozhraní barevné dotykové obrazovky může tiskové úlohy nastavit kdokoli.

4 Všechny funkce a parametry pro váš úspěch v grafickém tisku Nejrychlejší tiskařské zařízení pro středně velké produkce Umožňuje tisk rychlostí 90 barevných stran ve formátu A4 za minutu v režimu oboustranného tisku. Tiskárna podporuje média do formátu až SRA3 s gramáží až do 350 g/m 2 při zachování rychlosti tisku. Integrované funkce barevného skenování, kopírování a ukládání dokumentů splňují náročné požadavky na pořízení obrazu a tisk na vyžádání. Tiskové zařízení také podporuje přesné zarovnání stránek u médií s vysokou gramáží až do 350 g/m 2. To je velmi užitečné pro tisk dopisů, pohlednic a vizitek. Polymerizovaný toner PxP a technologie bez olejové fixace Zvládne neuvěřitelný rozsah tiskových materiálů. Váš produkční systém je pak přesnější, spolehlivější a flexibilnější než kdykoliv předtím. Automaticky zajišťuje stálou sytost barev a kvalitu srovnatelnou s ofsetovým tiskem. Bezolejová technologie a vylepšené zažehlování médií společně s novou jednotkou pro vzduchové oddělování papírů ulehčuje dráhu papíru při tisku na křídový papír menších gramáží. Vynikajících výsledků a stálých barev lze dosáhnout u médií všech gramáží, včetně silných křídových papírů, médií s texturou, speciálních médií i pro jednorázové zakázky velkého objemu. Jednotky vyměnitelné obsluhou Pomáhají snížit náklady a požadavky na údržbu a maximalizovat produktivitu. Školení pracovníci obsluhy mohou velmi snadno vyměnit důležité komponenty, aniž by bylo nutné čekat na servisní techniky. Je tak neustále zajištěna konzistentní kvalita výstupu a minimalizují se prostoje. Široká řada jednotek vyměnitelných obsluhou zahrnuje zažehlovací jednotku, prachové filtry a podávací válečky vysokokapacitních zásobníků SRA3, optický válec, vývojnici, nabíjecí jednotku, jednotku pro čištění válce, jednotku pro čištění pásu a jednotku přenosového válečku. To jsou veškeré zásadní spotřební komponenty, které lze nyní velmi snadno vyměnit přímo obsluhou stroje.

5 Náročné zakázky zhotovíte snadno Rozsáhlá integrovaná knihovna médií Ricoh Právě nyní v době uvedení produktu již obsahuje více než 350 osvědčených a společností Ricoh testovaných položek. Funkce uživatelské knihovny umožňuje obsluze přidávat vlastní položky a oblast pro zálohování nabízí kapacitu pro dalších profilů nastavení pro média. Knihovna je během používání tiskárny pravidelně doplňována evropským střediskem pro způsobilost médií (European Media Qualification Centre), které sídlí ve společnosti Ricoh Products Limited v Telfordu ve Velké Británii. Dokonalý tiskový řadič Správa a použití tohoto zařízení jsou skutečně velmi snadné. Jakýkoli uživatel může nastavit složité tiskové úlohy a používat nastavení výběrem předvolených nebo vlastních typů médií. Ty budou po každé aktualizaci synchronizovány s knihovnou médií na tiskových serverech EFI Fiery E-42, EFI Fiery E-82 nebo Creo Color Server C-81 a tím vám poskytnou pokročilé nástroje pro správu barev a úloh. Tyto nástroje ve spojení s pokročilými funkcemi knihovny médií jsou zárukou opakované vynikající reprodukce barev. Pro C901/C901S Graphic Arts + - výkon, který splní vaše požadavky na objemový tisk Zcela nová technologie dráhy papíru zvýšila produktivitu zařízení a výrazně snížila riziko nesprávného podání nebo uvíznutí média. Co je ale zcela zásadní, zvýšila se přesnost registrace při oboustranném tisku u papírů všech gramáží a různého provedení. Díky tomu je dosaženo přesného předozadního soutisku i u silných médií s gramáží až do 350 g/m 2.

6 Nejmodernější efektivní správa Nejnovější technologie od společnosti Adobe Součástí nabídky tiskárny Pro C901/C901S Graphic Arts + je také řada externích tiskových serverů, které využívají nejnovější technologii Adobe PDF Print Engine (APPE). Nabízejí konzistentní vysoký výkon a podporují různé možnosti dokončování. Vyhoví tak současným speciálním požadavkům grafických tiskových aplikací. Jako standard je připojen EFI E-42 Fiery Server. Základní konfigurace tiskárny Pro C901/C901S Graphic Arts + zahrnuje technologii Adobe APPE a Fiery System FS100 Pro (nejnovější verze). E-42 je plně vybavený tiskový server vhodný pro zákazníky, kteří se zabývají produkčním tiskem a kteří používají standardní aplikace. Vyšší výkon Požadujete-li vyšší výkon zpracování, nabízíme vám E-82 Fiery Server nebo Creo Color Server C-81. Tyto špičkové řadiče umožňují vytvářet širokou řadu tiskových úloh od jednoduchých úloh s minimálním obrazovým obsahem až po složité individuální materiály s požadavkem variabilních dat. Jsou ideální volbou pro tiskové úlohy, kde je kladen důraz jak na vysokou kvalitu obrazu, tak i na složité implementace variabilních dat. E-82 Fiery Server je nástupcem EFI E-42 Fiery Serveru. Nabízí lepší hardwarovou výbavu a technologii Fiery HyperRIP pro zvýšení rychlosti. Server C-81 je založen na technologii Adobe APPE a nejnovějším softwaru Creo a konfiguraci hardwaru. Řešení s podporou technologie Plug-and-play Servery E-42/E-82 a C-81 lze integrovat do systémů MIS a řešení, jako jsou například Kodak Prinergy a Agfa Apogee, používaných na trhu komerčního tisku. Díky takové šíři možností vám společnost Ricoh může nabídnout řešení na míru vašim potřebám. Protože všechna naše řešení podporují technologii plug-andplay, je možné vyměnit jeden tiskový server za jiný, pokud se vaše požadavky změní.

7 Optimalizace produkčního prostředí TotalFlow Oblast řešení Ricoh TotalFlow v sobě spojuje neustále se rozšiřující inovativní portfolio rozsáhlých softwarových řešení, sestavených vždy na míru požadavků konkrétního zákazníka. Díky optimalizaci produktivity a výkonu umožňují snížení nákladů, úsporu času a podporu řešení, která nabízejí vždy o něco více. Díky tomu rozšíříte možnosti vašeho podnikání a objevíte nové příležitosti. Díky tomu můžete získat velkou konkurenční výhodu. Podpora efektivity tisku Připravte se na zvýšení produktivity tisku díky různým řešením pro streamování tiskových dat. Nástroje pro efektivní vyřazení a kompozici dokumentů před realizací zakázky zvýší váš výkon a zkrátí podstatně výrobu finální tiskoviny. Spravujte úlohy v různých tiskových systémech, automatizujte postup práce efektivně a tím dosáhnete optimální produktivity a dodržení termínů. Další výhodou je, že můžete provádět změny na poslední chvíli, automaticky oddělovat barevný a černobílý tisk a vytvářet složité dokumenty rychleji a efektivněji. Všestranná, škálovatelná a úplná kontrola Nová řada tiskáren Ricoh Pro C901/C901S Graphic Arts + obohatí vaše služby přidanou hodnotou všestranných, škálovatelných řešení, která v sobě spojují výhody digitálních barevných a černobílých produkčních systémů. Zlepšuje výstupní funkce pomocí vysoce kvalitních a cenově úsporných tiskových řešení, která vám umožní získat nové zakázky. Řízení zakázek vám umožní sledovat, spravovat a rozhodovat o celém provozu z jediného místa. Díky kompletní kontrole průběhu práce lze jednotlivé produkční postupy optimalizovat a zvýšit tak efektivitu celého procesu. Prostřednictvím kompletní kontroly průběhu práce lze optimalizovat produkční postupy a zvýšit efektivitu.

8 Všestranné automatizované dokončování, nepřerušená produktivita Přímé funkce dokončování Mnoho našich Ricoh dokončovacích jednotek, jako například nový finišer umožňující šití propracovaných brožur s počtem až 80 stránek a oříznutí přední hrany jsou nyní přímo vestavěny. Další možností je vazač kroužkové vazby, který automatizuje celý postup vazby dokumentů zahrnující děrování, třídění a použití kroužkové vazby bez jakéhokoli ručního zásahu obsluhy a vazač lepené vazby, který vytváří profesionální knihy o 10 až 400 stranách v duplexním režimu. Tyto a další možnosti jsou zárukou komplexního a cenově úsporného řešení pro složité tiskové úlohy. Vyšší kapacita Velkokapacitní zásobníky Ricoh nabízejí kapacitu až listů při současném použití dvou jednotek, které umožňují automatické přepínání, jsou-li zcela naplněny, a tedy dlouhý a nepřerušovaný provoz. Jednou z možností spolu s knihovnou médií Pro C901/C901S + a sadou pro komerční prostředí, je děrovač GBC StreamPunch Pro. Umí rychle vytvořit děrované a roztříděné dokumenty na široké řadě médií, včetně silných a křídových papírů, které lze během offline provozu svázat pomocí různých typů kroužků. Nabídka dalších řešení Společnost Ricoh také představila modul Plockmatic pro oboustranný řez, který společně s nástrojem pro tvorbu brožur nabízí funkci trojřezu umožňující přesné oříznutí 25 listů papíru s gramáží 80 g/m 2. Tento samostatný nástroj pro tvorbu brožur je určen pro výrobu profesionálně vyhlížejících výstupů s možností vkládání titulní strany jako obálky a ke zhotovení vazby v podobě sraženého hřbetu.

9 Sledování aktuálních trendů trhu Uspokojení požadavků firem Společnost Ricoh se zavázala k dlouhodobému cíli z hlediska strategického a finančního, a totiž, že bude pravidelně zkoumat trhy, aby se ujistila, že naše produkty se vyvíjejí stejně rychle jako vaše požadavky. Nedávný průzkum naznačil následující trendy. Zjistěte, jak je tiskárna Pro C901/C901S + nejen splňuje, ale také překračuje. Trend: Smíšený barevný/černobílý tisk Pro C901 +: Velmi rychlý barevný a černobílý tisk, různé možnosti dokončování, nový finišer brožur a řezačka nabízejí flexibilitu a kapacitu, která naplní vaše obchodní představy. Možnost výroby kombinované brožury na jednom jediném zařízení zajistí identický vzhled Trend: Přechod od ofsetového k digitálnímu tisku s cílem splnění poptávky po malosériovém tisku s krátkou dobou obrátky Pro C901 +: Mohutné produkční tiskové zařízení za přijatelnou cenu s rozšířenou podporou médií, kvalitou obrazu srovnatelnou s ofsetovým tiskem díky novému toneru a bezolejové technologii a velmi přesným předo-zadním soutiskem, který splní všechny požadavky koncového uživatele Trend: Přesun externě zajišťovaných tisků k vám do firmy Pro C901 +: Vysoká produktivita, vysoká kvalita obrazu, podpora celé řady médií, jednoduše použitelné intuitivní uživatelské rozhraní; větší kontrola a efektivita pro získání nových zakázek a vyšší návratnost investic Trend: Udržení co nejvyšší úrovně produktivity Pro C901 +: Zachování rychlosti tisku 90 stran ve formátu A4 za minutu, dokonce i při tisku na média s vysokou gramáží, podpora rozsáhlé knihovny médií Ricoh; vysoká produktivita a konkurenční cena Trend: Cenově dostupný přechod z nenáročné produkce na plnění nových požadavků Pro C901 +: Rychlost 90 stran ve formátu A4 za minutu na média o gramáži až 350 g/m 2 v režimu oboustranného tisku; rychlá návratnost investic, otevření atraktivnějším komerčním aplikacím s kratší dobou obrátky Trend: Zvýšení požadavků na barvu v oblasti tisku variabilních dat v Direct Mailu Pro C901 +: Široká nabídka tiskových serverů EFI; vysoká produktivita a spolehlivost tisku proměnlivých dat; přesný předo-zadní soutisk; tisk na speciální nebo polymerová média zajišťující zisky plynoucí z tisku pro koncové klienty Trend: Transakční propagační tisk tam, kde barva zvyšuje hodnotu Pro C901 +: Vysoká produktivita a rychlé zpracování dat; robustní servery EFI s množností komplexního tisku proměnlivých dat a snadným propojením s existujícím datovým tokem; maximalizace doby provozuschopnosti díky jednotkám vyměnitelným obsluhou pro tisková prostředí s nepřetržitým provozem a maximální dobou produkce

10 Určen speciálně do profesionálního prostředí produkčního tisku Udávání nových standardů Nový systém Pro C901/C901S Graphic Arts + udává nyní na trhu nové standardy produktivity, efektivity, kvality a rentability. Zaručuje bezchybnou kvalitu obrazu při vysoké rychlosti. Nepřetržitý výkon je založen na vysoké spolehlivosti. Tyto produkční barevné tiskárny jsou skutečně jednoduché, neuvěřitelně spolehlivé a vysoce produktivní. Byly navrženy tak, aby splňovaly ty nejnáročnější požadavky profesionálního tiskového prostředí. Segment trhu Komerční nebo digitální tiskárna Výhody Tyto konfigurace snadno splní vysoké požadavky na objem tisku a lze je jednoduše integrovat do stávajících pracovních prostředí, mezi která patří Heidelberg Prinect, Kodak Prinergy nebo Agfa Apogee. Kromě toho možnost přímého tisku na širokou řadu křídových a speciálních médií usnadňuje přechod od tradičního k digitálnímu produkčnímu procesu. Výjimečná kvalita tisku zaručená použitím polymerizovaných tonerů PxP umožňuje uspokojení požadavků zákazníků na krátkodobé i rychlé tiskové úlohy vytvořené v komerčních nebo digitálních tiskárnách. Tiskárny nebo datová centra Tato zařízení jsou kompaktní a všestranná, nabízí vysokou rychlost a produktivitu pro splnění požadavků na vysoký objem tisku a zabírají relativně malý prostor. Výstupní kvalita tisku je vynikající a tiskárna Pro C901/C901S + snadno zvládá i silná média. Kromě toho tiskárna Pro C901/C901S + nabízí širokou řadu možností dokončování, které v prostředí tiskařských provozů nabízejí automatizaci tiskových procesů a snížení nákladů na práci. Centra pro Direct Mail Tiskárna Pro C901/C901S + snadno zvládá řadu aplikací pro tisk proměnlivých dat a nabízí výjimečnou produktivitu prostřednictvím profesionálních tiskových serverů od společnosti EFI. Je cenově přijatelným řešením pro zákazníky požadující přímý tisk poštovních dokumentů, protože zajišťuje barevný tisk pro individuální aplikace, které nabízejí vždy o něco více, než byste čekali. Tisk na zakázku Pro tisk s krátkou dobou obrátky nabízí tiskárna Pro C901/C901S + vysokou rychlost, stejně jako nástroje pro správu barev, díky kterým získáte jednoduchost a barevné dokumenty vždy v profesionální kvalitě. Vaši zákazníci budou s vysokou kvalitou tisku i rychlostí zhotovení velice spokojeni. Možnost použít širokou škálu různých typů médií vám přinese zcela nové zakázky.

11 Konfigurace na míru TISKÁRNA Pro C901/C901S + PRO KOMERČNÍ POUŽITÍ Tiskový stroj Pro C901 + s chladící jednotkou, dva velkokapacitní zásobníky SRA3 s bočním zásobníkem, dva vkladače krycích listů, dva současně připojitelné vysokokapacitní stohovače, standardní sešívací finišer, plná konfigurace modulu Plockmatic pro tvorbu brožur s volitelným podavačem krycích listů a dvoustranným ořezem hran, tiskový server EFI E-82 Pro C901/C901S + PRO TISKÁRNY NEBO DATOVÁ CENTRA Tiskový stroj Pro C901 +, dva velkokapacitní zásobníky SRA3 s bočním zásobníkem, jednotka pro skládání do Z, Ricoh modul pro lepenou vazbu s podavačem krycích listů a trojstranným ořezem, standardní sešívací finišer, tiskový server EFI E-42 Pro C901/C901S + pro přímý tisk dopisů Tiskový stroj Pro C901 + s chladící jednotkou, velkokapacitní zásobník SRA3 s bočním zásobníkem, vysokokapacitní stohovač, profesionální finišer Ricoh pro tvorbu brožur s volitelnou řezačkou předního okraje, tiskový server E-82 Fiery Server nebo C-81 Color Server Pro C901/C901S + SE SLUŽBOU TISKU NA ZAKÁZKU Tiskový stroj Pro C901 +, velkokapacitní zásobníky SRA3 s bočním zásobníkem, dva vkladače krycích listů, Ricoh modul pro lepenou vazbu, profesionální finišer Ricoh pro tvorbu brožur s volitelnou řezačkou předního okraje, tiskový server EFI E-42

12 Inovace máme v krvi Pro výkon a produktivitu Stejně jako všechny produkční tiskařské stroje Ricoh je i model Pro C901/ C901S Graphic Arts + vytvořen na základě bohatých zkušeností a závazku nepřetržitého výzkumu a vývoje, který vede k velké řadě inovací. Naše nové zařízení je dalším z nich. Digitální barevný produkční systém Pro C901/C901S + umožňuje tisk na širokou řadu tiskových materiálů a poskytuje všestrannost, rozšiřitelnost a výkon ideální pro produkční prostředí. Jeho flexibilní postupy práce, podávání a dokončování jsou vhodné pro jakýkoli objem tisku, nízký nebo vysoký, a vylepšení technologie dráhy papíru značně zvyšuje produktivitu. Integrované funkce s přidanou hodnotou Pro obsluhu je seznámení s tiskárnou velmi snadné. Díky rozsáhlé automatizaci funkcí Pro C901/C901S + ušetříte čas a peníze a můžete pohotově přijímat nové typy úloh, rychleji je upravovat a využít tak potenciál pro růst vaší společnosti naplno. Ať už vaše společnost podniká v jakémkoliv oboru profesionálního tisku, díky nové tiskárně Pro C901/C901S + máte na dosah ruky větší produktivitu a rentabilitu stejně jako nejvyšší kvalitu. Špičková kvalita vše v jednom Pro C901S + nabízí všestranné funkce pro skenování, kopírování a archivaci, a je tedy ideální pro prostředí, která vyžadují jedno zařízení pro všechny tyto úlohy. Je zárukou konzistentních a vysoce kvalitních výsledků barevného tisku při vysoké rychlosti na širokou řadu médií, a to dokonce i v těch nejnáročnějších produkčních prostředích. Efektivita práce, cenová úspora Jedná se o extrémně odolnou tiskárnu, která vydrží náročné použití v prostředích, kde se tisknou obrovské objemy dokumentů. Díky tomu překoná z hlediska výkonu a ceny ty nejsilnější konkurenty. Použití této robustní tiskárny je velmi snadné, takže můžete tisknout jednoduché úlohy na běžná média, ale také složité úlohy na silnější média. Vaše podnikání se nezastaví, proto se nesmíme zastavit ani my Ve dne v noci se můžete obrátit na naše profesionální služby a podporu. Náš specializovaný servisní tým je připraven vám v případě nesnází pomoci a zajistit velmi rychlou nápravu při závadě. Snížíme tak na minimum vaše případné prostoje. Celosvětová síť Poskytujeme celosvětovou síť tvořenou více než vysoce kvalifikovanými techniky, z nichž mnoho je k dispozici 24 hodin denně na telefonu. Stačí zatelefonovat nebo napsat a některý z nich se vám co nejrychleji ozve. Můžete se spolehnout na naši rozsáhlou špičkovou podporu, která je vám k dispozici během celé doby trvání našeho obchodního vztahu. Partnerství s výhodami Společnost Ricoh je mezi všemi poskytovateli profesionálního tisku tím nejvhodnějším. Určujeme priority, doporučujeme nejlepší řešení a spolupracujeme s vámi na jejich zavedení a podpoře. Naše strategie zahrnuje dlouhodobé investice do programů, navazování partnerství, konzultativní přístup; velmi zkušené specialisty na předprodejní a poprodejní činnosti; špičkovou síť služeb pro maximalizaci doby provozuschopnosti hardwaru a softwaru a program vývoje šitý na míru vašemu podnikání, který může zrychlit růst vaší společnosti na trhu digitální produkce.

13 Správná volba pro váš úspěch Pro C901 + Verze tiskárny barevná produkční tiskárna Pro C901 + se dvěma standardními vstupními zásobníky (každý na listů). Není možné přejít z modelu Pro C901 + na model Pro C901S + (verze tiskového mechanismu s integrovaným skenerem a jedním velkokapacitním zásobníkem SRA3). Pokud víte, že budete funkce kopírování a skenování potřebovat, je třeba na začátku zvolit verzi Pro C901S +. Pro C901S + Verze s integrovaným skenerem barevná produkční tiskárna Pro C901S + se dvěma standardními vstupními zásobníky (každý na listů). Tiskový mechanismus zahrnuje skener a jeden velkokapacitní zásobník SRA3, standardně s kapacitou listů. Pokud víte, že budete funkce kopírování a skenování potřebovat, je třeba na začátku zvolit verzi Pro C901S +. 2 Tiskový server Tiskový mechanismus Pro C901 + a Pro C901S + zahrnuje následující prvky: tiskový server EFI Fiery E-42, tiskový server EFI Fiery E-82, Creo C-81 Color Server. Podstavce všech serverů jsou volitelné a nejsou součástí balení. K dispozici jsou tři externí tiskové servery: server EFI E-42 pro standardní tisková prostředí a servery EFI E-82 nebo Creo C-81 pro vysoce produktivní prostředí orientovaná na grafiku. Tiskový server je vždy nutnou součástí konfigurace a vhodný typ je třeba vybrat a objednat se zařízením. Všechny tři servery jsou externí jednotky. 3 Volitelné vysokokapacitní jednotky Připojit lze jeden velkokapacitní zásobník (LCT) A4 s kapacitou listů nebo jeden či dva velkokapacitní zásobníky SRA3 s kapacitou listů. Není však možné zároveň připojit velkokapacitní zásobník A4 a SRA3. Verze Pro C901S + je standardně dodávána s integrovaným velkokapacitním zásobníkem SRA3. Přemostění (není zobrazeno) je nutné, pokud chcete k oběma tiskařským strojům Pro C901 + a Pro C901S + připojit druhý vysokokapacitní zásobník SRA3. Vysokokapacitní zásobníky SRA3 jsou dodávány s integrovaným systémem vzduchové separace archů. Maximální vstupní kapacita pro oba tiskařské stroje Pro C901 + a Pro C901S + je listů (2 x standardní vstupní zásobník stroje, 2 x velkokapacitní zásobník SRA3 a boční zásobník). 4 Boční zásobník/velkokapacitní zásobník SRA3 Boční zásobník s kapacitou 500 listů lze připojit pouze k prvnímu vysokokapacitnímu zásobníku SRA3 u tiskařského stroje Pro C901 + a ke druhému vysokokapacitnímu zásobníku u tiskařského stroje Pro C901S +. Nelze jej připojit k vysokokapacitnímu zásobníku A4.

14 Standardní finišer Ricoh Standardní sešívací finišer s výstupní stohovací kapacitou listů. Připojit lze větší sešívačku na 100 listů a střásací jednotku. Může zahrnovat také přepínatelnou děrovačku na 2/4 otvory nebo další děrovačku na 4 otvory. Profesionální finišer brožur Ricoh/řezačka Výstupní kapacita je listů, standardní součástí je také jednotka sedlového šití. Může zahrnovat také přepínatelnou děrovačku na 2/4 otvory nebo děrovačku na 4 otvory. Volitelným příslušenstvím finišeru brožur je řezačka předního okraje. Jednotku řezačky nelze připojit ke standardnímu finišeru Ricoh. Standardní finišer a profesionální finišer nelze propojit. 5 Vkládač krycích listů Jednotku vkladače krycích listů lze připojit ke standardnímu finišeru Ricoh nebo profesionálnímu finišeru brožur. Pojme média až do formátu SRA3 ze dvou vkládacích zásobníků (každý s kapacitou 200 listů). Jednotka skládání do Z Jednotku skládání do Z lze připojit ke standardnímu finišeru Ricoh nebo profesionálnímu finišeru brožur. Vazač lepené vazby Vazač lepené vazby lze připojit ke standardnímu finišeru Ricoh nebo k jednomu vysokokapacitnímu stohovači. Vazač lepené vazby je možné použít k vytváření knih až o 400 stranách, podávání krycích listů a po svázání knihy k oříznutí tří stran. Vazač kroužkové vazby Vazač kroužkové vazby lze připojit ke standardnímu finišeru Ricoh či profesionálnímu finišeru brožur nebo jednomu vysokokapacitnímu stohovači. Vazač kroužkové vazby umí vytvořit brožury s 23 otvory svázané kroužkovou vazbou až o 200 stranách. K dispozici jsou kroužky černé nebo bílé barvy. Jednotky vyměnitelné obsluhou Široká řada jednotek vyměnitelných obsluhou zahrnuje zažehlovací jednotku, prachové filtry a podávací válečky vysokokapacitních zásobníků SRA3, optický válec, vývojnici, nabíjecí jednotku, jednotku pro čištění válce, jednotku pro čištění pásu a jednotku přenosového válečku papíru. 6 Vysokokapacitní stohovač Na obrázku je znázorněn stohovací vozík uvnitř otevřeného vysokokapacitního stohovače. Vysokokapacitní stohovač je dodáván s jedním vozíkem. Další vozíky je možné dokoupit jako volitelné příslušenství. K tiskařským strojům Pro C901 + a Pro C901S + lze připojit maximálně dva stohovače (každý s výstupní kapacitou listů). Pokud jsou současně připojeny dva stohovače, je třeba za tiskařský stroj nainstalovat vyrovnávací chladicí jednotku (není znázorněna). Pokud není připojen vazač lepené vazby, vazač kroužkové vazby nebo jednotka skládání do Z, je možné připojit dva vysokokapacitní stohovače. V opačném případě lze přidat pouze jeden vysokokapacitní stohovač. Vysokokapacitní stohovač nelze připojit společně s finišerem s kapacitou listů v konfiguraci s vazačem lepené vazby nebo vazačem kroužkové vazby. 7 Modul Plockmatic pro tvorbu brožur Systém Plockmatic pro tvorbu brožur vyžaduje instalaci standardního finišeru Ricoh. Modul pro tvorbu brožur zahrnuje volitelnou jednotku skládání s funkcí sraženého hřbetu, vkladače krycího listu, modul pro oříznutí předního okraje a dvou stran umožňující ořezání až 25 listů u brožur s plným ořezáním tří stran vytvořených v nepřetržitém provozu. 8 GBC StreamPunch PRO Děrovací jednotka GBC StreamPunch PRO musí být vždy nainstalována se standardním finišerem Ricoh. Slouží k děrování široké řady typů médií a zvládne proděrovat až stránek při zpracování velkých sad dokumentů. Vzduchový oddělovač Vzduchový oddělovač je volitelným příslušenství pro tiskárny řady Pro C Tato jednotka zajišťuje spolehlivé oddělování listů křídových papírů. S připojeným vzduchovým oddělovačem poskytují stroje řady Pro C901 + spolehlivé podávání lehkých křídových papírů s gramáží od 60 do 160 g/m 2. Vzduchový oddělovač se skládá ze dvou jednotek. Vzduchová kompresní jednotka se nachází v zadní části stroje pod vnějším krytem. Vzduchová trysková jednotka se nachází u výstupu zažehlovací jednotky. Tyto dvě jednotky jsou propojeny hadičkou. Stlačený vzduch vychází z tryskové jednotky, čímž zajišťuje oddělování papíru z vnějšího zažehlovacího válečku. Pro zažehlovací jednotku vyměnitelnou obsluhou lze objednat druhou vzduchovou tryskovou jednotku.

15

16 Pro C901/C901S Graphic Arts + HLAVNÍ TECHNICKÉ ÚDAJE Pro C901/C901S + Technologie: Zažehlování: Typ toneru: Rychlost tisku: Rozlišení: Zahřívací čas: Rozměry (ŠxHxV) Hmotnost: Zdroj napájení: Příkon: Maximální zatížení: FUNKCE SKENERU Rozlišení: Rychlost skenování: Max. oblast skenování: INFORMACE O MÉDIÍCH 4válcový elektrostatický přenosový systém s interním přenosovým pásem Bezolejový systém Polymerizovaný toner Plnobarevně /černobíle: 90/90 str./min** x dpi Méně než 420 s Pro C901 +: x 990 x mm Pro C901S +: x 990 x mm Pro C901 +: Max. 630 kg Pro C901S +: Max. 860 kg 220/230/240 V, 25 A, 50/60 Hz Režim tisku: max W Pohotovostní režim: max W stran za měsíc 100/150/200/300/400/600 dpi (výchozí) dpi (Twain: ČB) dpi (Twain: Barevně) (A4, 200 dpi) ČB: 75 str./min, Plnobarevně: 75 str./min, *rychlost skenování (A4 LEF, 200 dpi) 297 x 432 mm Vstupní kapacita papíru: Standardní: 2 x listů, 1 x 500 listů Vysokokapacitní zásobník SRA3: 2 x listů Boční zásobník: 500 listů Max. vstupní kapacita: listů (při připojení 2 vysokokapacitních zásobníků SRA3 a zásobníku na 500 listů papíru) listů (včetně bočního zásobníku) Max. výstupní kapacita: listů (při připojení 2 stohovačů a standardního finišeru) Formát papíru: Maximum: 330 x 487,7 mm Tisknutelná oblast: Maximum: 320 x 480 mm Gramáž papíru: Standardní zásobníky: g/m 2 Vysokokapacitní zásobník SRA3 RT5050: g/m 2 Boční zásobník: g/m 2 * Pouze verze Pro C901S +. ** Chcete-li optimalizovat kvalitu tisku, lze u silnějších médií rychlost snížit. KONTROLERY A RIP E-42 Technologie: Fiery System FS100 Pro Konfigurace: Externí Procesor: Intel i ,1 GHz Paměť: 2 x 2 GB Pevný disk: 1 x 1 TB SATA Jednotka DVD-ROM: Podporovaný formát DVD-RW Operační systém Windows 7 Professional x 32/x 64 Síťový protokol: TCP/IP, (IPv4, IPv6) SMB PDL: Postscript 3, PCL 5c, PCL 6 Podporovaný formát dat: PDF, TIFF, JPEG VDP: PPML v2.2, Fiery Free Form v1 & 2.1, PDF-VTI PDF-VT2 Písmo: MM Síťové rozhraní: Ethernet 1000/100/10base-Tx2 Servisní rozhraní: 6 x USB (2 porty vepředu, 4 porty vzadu), PS2 s podporou rozhraní USB, USB myš, USB klávesnice PŘÍSLUŠENSTVÍ Profesionální automat na brožury Ricoh s volitelnou řezačkou předního okraje, modul Plockmatic s možností skládání a sraženým hřbetem, vkladač krycích listů a možnosti oříznutí předního okraje nebo tří stran, GBC StreamPunch PRO, karta VM, jednotka přemostění, boční zásobník na 500 listů, děrovací jednotka (přepínatelné děrování 2/4 otvorů, zásobník DLT/ A3, jednotka rozdělovacích listů, jednotka skládání do Z, vkladač krycích listů, standardní finišer na listů se sešívací jednotkou na 100 listů a střásací jednotkou, jednotka sedlového šití, jednotka kroužkové vazby, jednotka lepené vazby, 2 velkokapacitní zásobníky SRA3 na listů, chladicí jednotka, jednotka rozhraní počitadla typu A, chladicí jednotka, EFI Server FACI Furniture Bundle (pro server E-42 nebo E-82), EFI Server HDD Security (pro server E-42 nebo E-82), stojan serveru (pro server C-81), spektrofotometr ES-2000, stohovač s jednoduchým nebo duálním připojením, vozík stohovače, jednotka pro vzduchové oddělování listů papíru, jednotky vyměnitelné obsluhou DALŠÍ MOŽNOSTI EFI MicroPress, EFI Digital StoreFront, EFI Color Profiler Suite, EFI Fiery Graphic Arts + Package Premium Edition Upgrade (volitelné příslušenství pro server EFI E-42), EFI SeeQuence Compose, Creo Process Power Pack, Creo Color Pack, Creo Imposition Pack, DirectSmile, ATI doc-qmanager, Objectif Lune PlanetPress, Objectif Lune PrintShop Mail, TotalFlow Print Manager, TotalFlow Production Manager, TotalFlow Path, TotalFlow Prep, Ricoh Process Director Express, Barr EOM, PTI MarcomCentral INFORMACE K OCHRANĚ ŽIVOTNÍHO PROSTŘEDÍ Energy Star 1.1 Pro C901/C901S + s tiskovým serverem EFI Fiery E-42 Ano Pro C901/C901S + s tiskovým serverem EFI Fiery E-82 Ano Pro C901/C901S + se serverem C-81 Color Server Ano Certifikáty ISO9001 a ISO14001 Všechny značky a/nebo názvy produktů jsou ochranné známky příslušných vlastníků. Technické údaje a vzhled stroje lze bez předchozího upozornění změnit. Barva skutečného produktu se může od obrázků v prospektu lišit. Obrázky v tomto prospektu jsou pouze ilustrační a skutečné stroje se mohou mírně lišit. Copyright 2012 Ricoh Europe PLC. Všechna práva vyhrazena. Tento prospekt, jeho obsah a rozvržení nelze změnit ani upravovat, kopírovat její části ani celek ani ji vkládat do jiných dokumentů bez předchozího písemného souhlasu společnosti Ricoh Europe PLC.

Pro C9100/C9110. Výkonné produkční tiskové stroje. Pro TM C9100 C9110. černobíle. černobíle

Pro C9100/C9110. Výkonné produkční tiskové stroje. Pro TM C9100 C9110. černobíle. černobíle Pro C9100/C9110 Výkonné produkční tiskové stroje Pro TM C9100 Pro TM C9110 černobíle černobíle 110 i barevně 130 i barevně str./min. str./min. Úsporný a efektivní digitální tisk Obrovský růst v oblasti

Více

Pro. C7100/C7100X series. 4800 dpi potisk struktur. 6120 A4/hod. Bílá/čirá. 5-ti barevná digitální produkční tiskárna

Pro. C7100/C7100X series. 4800 dpi potisk struktur. 6120 A4/hod. Bílá/čirá. 5-ti barevná digitální produkční tiskárna Pro C7100/C7100X series 5-ti barevná digitální produkční tiskárna 6120 A4/hod. 4800 dpi potisk struktur 700 mm Bílá/čirá Vyjímečná tisková kvalita 01 A Ohromující detaily Nejnovější technologie VCSEL v

Více

Pro C5200s/5210s. Kompaktní digitální produkční tiskové stroje. Pro C5200s. Pro C5210s. Barevně. Barevně. str./min. str./min.

Pro C5200s/5210s. Kompaktní digitální produkční tiskové stroje. Pro C5200s. Pro C5210s. Barevně. Barevně. str./min. str./min. Pro C5200s/5210s Kompaktní digitální produkční tiskové stroje Pro C5200s Pro C5210s Barevně 65 ČB str./min. Barevně 80 ČB str./min. Flexibilní využití médií, inovace pro váš byznys Současné požadavky na

Více

Produktivita pro profesionály

Produktivita pro profesionály Produktivita pro profesionály Promyšlená produkce všech barevných dokumentů Nové možnosti v digitálních technologiích zvyšují požadavky všech zákazníků na profesionální kvalitu a vysokou rychlost tisku.

Více

Modelová řada Pro 8100E

Modelová řada Pro 8100E Modelová řada Pro 8100E Výkonné černobílé produkční tiskové stroje Pro 8100SE 95 str./min Černobíle Pro 8110E/8110SE 110 Černobíle str./min Pro 8120E/8120SE 135 Černobíle str./min Profesionální technologie

Více

www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost

www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost www.konicaminolta.cz Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Efektivita a robustnost Produkční digitální tiskový stroj bizhub PRO 920 Rychlá a kvalitní tvorba dokumentů Tento výkonný produkční

Více

RICOH MP CW2200SP. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP

RICOH MP CW2200SP. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna RICOH MP CW2200SP Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP A1 ČB 3,2 str./min. Barevně 1,1 str./min. Velmi rychlý plnobarevný a černobílý výstup.

Více

Ricoh Pro TM. Řada C7200sx Graphic Arts Edition. Digitální barevné produkční tiskové stroje. Kopírka Tiskárna Skener.

Ricoh Pro TM. Řada C7200sx Graphic Arts Edition. Digitální barevné produkční tiskové stroje. Kopírka Tiskárna Skener. Digitální barevné produkční tiskové stroje Ricoh Pro TM Řada C7200sx Graphic Arts Edition Kopírka Tiskárna Skener Ricoh Pro C7210sx 95 str./min. černobíle barevně Ricoh Pro C7200sx 85 str./min. černobíle

Více

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s

Elektrostatický laserový tandemový. Simitri HD polymerovaný toner. asi 30 s, úplný restart systému 45 s Kopírování Zobrazovací proces Elektrostatický laserový tandemový Tonerový systém Simitri HD polymerovaný toner Rychlost kopírování/tisku A4: Barevně až 45 str/min, černobíle až 45 str/min A3: Barevně až

Více

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém

DOCUMENT CONSULTING XC Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém DOCUMENT CONSULTING XC 9124 9148 Velkoformátové kopírovací zařízení Plot systém XC 9124 9148 XC 9124 9148 Velký profesionál v oblasti velkoformátových strojů Potřebujete tisknout technické výkresy, zemní

Více

CopyCentre TM C32/C40

CopyCentre TM C32/C40 Podrobné specifikace CopyCentre C32 Colour. CopyCentre C32 Colour na obrázku s oboustranným automatickým podavačem dokumentů a volitelným dvouzásobníkovým modulem. RYCHLOST KOPÍROVÁNÍ Digitální kopírka

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 161/210. multifunkční modulární ekonomický snadný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 161/210. multifunkční modulární ekonomický snadný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 161/210 multifunkční modulární ekonomický snadný černobílý Překvapivě velký počet uživatelů z malých nebo domácích kanceláří je vybaven stolní tiskárnou, faxem a

Více

MP W7100SP MP W8140SP. Digitální černobílá multifunkční kopírka A0. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh.

MP W7100SP MP W8140SP. Digitální černobílá multifunkční kopírka A0. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh. MP W7100SP MP W8140SP Digitální černobílá multifunkční kopírka A0 Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 str./min. čb 14 str./min. čb Vysoká rychlost i produktivita pro náročné uživatele.

Více

ineo 1052/1250 černobíle 6 300 / 7 500 stran za hodinu

ineo 1052/1250 černobíle 6 300 / 7 500 stran za hodinu ineo 1052/1250 černobíle 6 300 / 7 500 stran za hodinu Výkonný profesionál digitálního tisku Velké korporace, poskytovatelé tiskových služeb i ofsetové tiskárny každodenně potřebují velkoobjemový produkční

Více

Ricoh MP W7100SP MP W8140SP. Černobílé velkoformátové multifunkce. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh MP W7100SP.

Ricoh MP W7100SP MP W8140SP. Černobílé velkoformátové multifunkce. Kopírka Tiskárna Skener. 10 str./min. 14 str./min. Ricoh MP W7100SP. Černobílé velkoformátové multifunkce Ricoh MP W7100SP MP W8140SP Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W7100SP Ricoh MP W8140SP 10 str./min. čb 14 str./min. čb Vysoká rychlost i produktivita pro náročné uživatele.

Více

ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu

ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu ineo 950 černobíle až 5 700 stran za hodinu Vysoký výkon pro vysoký objem Efektivní produkce černobílých dokumentů závisí na hladkém a spolehlivém chodu všech výrobních zařízení. Pracoviště s vysokým objemem

Více

Kompaktní velkoformátová černobílá multifunkční tiskárna. Ricoh MP W6700SP. Kopírka Tiskárna Skener. Ricoh MP W6700SP. 6,7 str./min.

Kompaktní velkoformátová černobílá multifunkční tiskárna. Ricoh MP W6700SP. Kopírka Tiskárna Skener. Ricoh MP W6700SP. 6,7 str./min. Kompaktní velkoformátová černobílá multifunkční tiskárna Ricoh MP W6700SP Kopírka Tiskárna Skener Ricoh MP W6700SP 6,7 str./min. B/W Maximálně efektivní černobílá tiskárna pro uživatele s nízkým a středním

Více

ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu

ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu ineo 951 černobíle 95 str/min 5 700 stran za hodinu ineo 951: inovativní, rychlé a velmi výkonné Plnění těch nejtěsnějších termínů a tisk v řádu hodin, nikoli dní, to jsou u digitální tiskové produkce

Více

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace

Samsung SL-M2675FN. Ergonomický design. Konfigurace Samsung SL-M2675FN Snadné používání,vysoká rychlost tisku a dokonalá kvalita textu a obrázků pro vaše dokumenty, to vše nabízí tiskárna Samsung SL-M2675FNN. Ergonomický design Neobávejte se, že by vám

Více

Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI

Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI Cenová ponuka na prenájom tlačiarní a multifunkčných zariadení značky OKI Tlačiarne čb, formát A4 : ES4131 (dn) - novinka Řešení černobílého tisku s vestavěným oboustranným tiskem a PostScriptem pro malé

Více

ineo 5501 barevně max str/hod

ineo 5501 barevně max str/hod + ineo 5501 barevně max. 3 000 str/hod Šikovný přechod k produkčnímu tisku Pokud chcete přejít k plně barevnému produkčnímu tisku, není lepší volby než systém ineo+ 5501 od společnosti Develop. Ať provozujete

Více

ineo 6000l barevně 3 600 str/hod

ineo 6000l barevně 3 600 str/hod + ineo 6000l barevně 3 600 str/hod Kompaktní schopnosti Se svými ohromnými schopnostmi tvorby obrazu a robustní konstrukcí, v kombinaci s profesionálními funkcemi a atraktivní ekonomikou, nabízí ineo+

Více

Dynamická rovnováha. neo 600/750. výkonný přesný sofistikovaný. černobílý

Dynamická rovnováha.  neo 600/750. výkonný přesný sofistikovaný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz neo 600/750 výkonný přesný sofistikovaný černobílý Když nabízíte tiskařské služby nebo provozujete tiskárnu v podniku, potřebujete robustní a spolehlivý stroj, který

Více

TECHNICKÁ DOKUMENTACE

TECHNICKÁ DOKUMENTACE TECHNICKÁ DOKUMENTACE Dle ustanovení 44 a násl. zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) Název veřejné zakázky: Druh veřejné zakázky: Druh zadávacího řízení Obchodní společnost nebo

Více

Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU

Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU Řada SureColor SC-S ZKUŠENOST A ZNALOSTI PRO KVALITU TISKU Společnost Epson věří, že dokážete využít naplno všechny možnosti tiskárny. PŮSOBIVÁ KVALITA, VÝJIMEČNÉ TISKÁRNY. Zkušenosti společnosti Epson

Více

Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. ČB 3,2 str./min. Barevně 1,1 str./min.

Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna RICOH MP CW2200SP RICOH MP CW2200SP. ČB 3,2 str./min. Barevně 1,1 str./min. Digitální plnobarevná multifunkční velkoformátová tiskárna RICOH MP CW2200SP Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2200SP A1 ČB 3,2 str./min. Barevně 1,1 str./min. Velmi rychlý plnobarevný a černobílý výstup.

Více

Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií

Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií Software Epson OrderController Navrženo pro optimalizovaný tisk fotografií Natočení v mírném úhlu Jas, kontrast, vyhlazování pokožky a mnoho dalších skvělých funkcí Odstranění efektu červených očí Pokročilá

Více

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování

Velkoformátový skener Xerox 7742 Prospekt. Velkoformátový skener. Jednoduché barevné a černobílé skenování Velkoformátový skener Xerox 774 Prospekt Velkoformátový skener Xerox 774 Jednoduché barevné a černobílé skenování Osvědčená spolehlivost a kvalita při skenování velkoformátových dokumentů Velkoformátový

Více

duplexní tisk, kopírování i skenování, fax Rychlost kopírování (počet stránek za minutu)

duplexní tisk, kopírování i skenování, fax Rychlost kopírování (počet stránek za minutu) A. Technická specifikace a konfigurace tiskárny typ A Parametr Samsung SL-M4070FR Technologie tisku Laser, černobílý Formát tisku A4 Gramáž papíru 60-220 Funkce duplexní tisk, kopírování i skenování, fax

Více

Barevné multifunkce A3 MP C6503 MP C8003. Kopírka Tiskárna Skener Fax MP C8003 MP C ČB 65 ČB. barevně str./m. barevně str.

Barevné multifunkce A3 MP C6503 MP C8003. Kopírka Tiskárna Skener Fax MP C8003 MP C ČB 65 ČB. barevně str./m. barevně str. Barevné multifunkce A3 MP C6503 MP C8003 Kopírka Tiskárna Skener Fax MP C6503 MP C8003 65 ČB barevně str./m 80 ČB barevně str./m Výkonný pomocník pro každodenní byznys Jste propojeni s celým světem a ohledně

Více

PRO C6000L VSTUP PRODUKCE I ČERNOBÍLÉ DO BAREVNÉ

PRO C6000L VSTUP PRODUKCE I ČERNOBÍLÉ DO BAREVNÉ PRO C6000L VSTUP DO BAREVNÉ I ČERNOBÍLÉ PRODUKCE ZÁKLADNÍ VÝBAVA PRO PRODUKČNÍ TISK PRODUKČNÍ SYSTÉM Poskytovatelé tiskových služeb a centrální reprografická oddělení v nižším segmentu produkčního prostředí

Více

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle

Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Záměr na nákup Multifunkčního barevného tiskového stroje A3/A4 Požadovaná specifikace Tisk Rychlost tisku min. A4: 23 str./min barevně/černobíle; A3: 13 str./min barevně/černobíle Doba tisku 1. stránky

Více

MP C6502SP MP C8002SP

MP C6502SP MP C8002SP MP C6502SP MP C8002SP Barevná multifunkční tiskárna Kopírka Tiskárna Skener Fax 65 / 80 str./min. 220 sken./min. SRA3+ formát 1200x4800 dpi Fiery kontroler Revoluce v kancelářské barvě Využijte inovativní

Více

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2014 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2014 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG duben 2014 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG - KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ OBSAH 2 Multifunkční zařízení 3 Barevná A4 bizhub C25 3 A4 bizhub C3350 4 A4 bizhub C3850 5 A3 bizhub

Více

Barevné tiskárny A3 SP C840DN SP C842DN. Tiskárna SP C842DN SP C840DN 60 ČB 45 ČB. Barevně str./m. Barevně str./m

Barevné tiskárny A3 SP C840DN SP C842DN. Tiskárna SP C842DN SP C840DN 60 ČB 45 ČB. Barevně str./m. Barevně str./m Barevné tiskárny A3 SP C840DN SP C842DN Tiskárna SP C840DN SP C842DN 45 ČB Barevně str./m 60 ČB Barevně str./m Rychlé zpracování při nejvyšší kvalitě Rychlejší zpracování barev a ve své třídě nejlepší

Více

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2015 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ

KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG. duben 2015 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG duben 205 KATALOG KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ KATALOG - KANCELÁŘSKÁ ZAŘÍZENÍ OBSAH 2 Multifunkční zařízení 3 Barevná A4 bizhub C30 3 A4 bizhub C3350 4 A4 bizhub C3850 5 A4 bizhub

Více

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě

Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě Ústředna EPS řady 1200 od společnosti Bosch Bezpečnost na prvním místě 2 Ústředna EPS řady 1200 Jednoduchá instalace, vysoká bezpečnost Kompletní ochrana přizpůsobená vašim potřebám Ústředna EPS řady 1200

Více

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz

ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ. www.brother.cz ALL-IN-ONE A3 TISK KOPÍROVÁNÍ SKENOVÁNÍ FAXOVÁNÍ www.brother.cz A3 inkoustová řešení Brother Věnujete-li většinu času práci a podnikání, oceníte zařízení, které šetří váš čas a peníze. Když budete tisknout

Více

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem

Portfolio úložišť WD pro datová centra Kapacitní úložiště prošlo vývojem Kapacitní úložiště, které posune váš výkon k inovacím. WD a logo WD jsou registrované ochranné známky společnosti Western Digital Technologies, Inc. v USA a dalších zemích; WD Ae, WD Re+, WD Re, WD Se,

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. ineo 250/350. přívětivý přesný všestranný. černobílý Dynamická rovnováha www.develop.cz ineo 250/350 přívětivý přesný všestranný černobílý Zprávy, obchodní dopisy, finanční tabulky, korespondence se zákazníky - jak zhotovujete tyto obchodní dokumenty? Pokud

Více

Obchodní nabídka pro společnost: Správa Národního Parku České Švýcarsko

Obchodní nabídka pro společnost: Správa Národního Parku České Švýcarsko Multifunkční barevný stroj XEROX WorkCentre 7845i Obchodní nabídka pro společnost: Správa Národního Parku České Švýcarsko Připravil: telefon: email: vyhotoveno dne: 25. července2016 platí do: 25. srpna

Více

Kompaktní mono laserová tiskárna

Kompaktní mono laserová tiskárna Kompaktní mono laserová tiskárna HL-L2312D TISK www.brother.eu Kompaktní mono laserová tiskárna Brother HL-L2312D je tichá, kompaktní mono laserová tiskárna určená pro použití v domácnosti a malých kancelářích.

Více

Nová generace digitálního tisku. Pro C651EX/C751EX/C751 - moderní technologie pro nejvyšší produktivitu

Nová generace digitálního tisku. Pro C651EX/C751EX/C751 - moderní technologie pro nejvyšší produktivitu Nová generace digitálního tisku Pro C651EX/C751EX/C751 - moderní technologie pro nejvyšší produktivitu Digitální tisk toho umí čím dál víc Modelová řada Ricoh Pro C651/751 posouvá digitální tisk na vyšší

Více

MP C3004(A)SP. Barevné multifunkční tiskárny. Kopírka Tiskárna Fax Skener. 30 Barevně str./m. 35 Barevně str./m. 55 Barevně str./m. 45 Barevně str.

MP C3004(A)SP. Barevné multifunkční tiskárny. Kopírka Tiskárna Fax Skener. 30 Barevně str./m. 35 Barevně str./m. 55 Barevně str./m. 45 Barevně str. Barevné multifunkční tiskárny MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP MP C6004SP Kopírka Tiskárna Fax Skener MP C3004(A)SP MP C3504(A)SP 30 Barevně 35 Barevně MP C4504(A)SP MP C5504(A)SP

Více

Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional CP5225

Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional CP5225 Datový list Řada tiskáren HP Color LaserJet Professional S touto všestrannou a cenově dostupnou stolní tiskárnou ve formátu A3 pokryjete všechny své potřeby barevného pracovního tisku od pohlednic po dokumenty

Více

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex

MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Barevné multifunkční tiskárny MP C2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex MP C4504ex MP C5504ex MP C6004ex Kopírka Tiskárna Fax Skener MP 2004ex MP C2504ex MP C3004ex MP C3504ex 20 barevně 25 barevně 30

Více

i-sensys platný člen týmu

i-sensys platný člen týmu i-sensys platný člen týmu laserová ZaříZení Čím menší firma, tím více se musí každý snažit. A proto je multifunkční tiskárna Canon i-sensys výkonným členem vašeho týmu. Její pokročilé technologie barevného

Více

Barevná produkční tiskárna Xerox C75. Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Všestranné řešení pro větší společnost

Barevná produkční tiskárna Xerox C75. Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Všestranné řešení pro větší společnost Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Barevná produkční tiskárna Xerox C75 Všestranné řešení pro větší společnost Buďte připraveni na všechno zejména na úspěch... V době, kdy jsou obchodní nároky stále

Více

Flexibilní komunikační platforma

Flexibilní komunikační platforma Flexibilní komunikační platforma Odpověď na všechny vaše požadavky pro správu dokumentů Vysoká laťka ve zpracování černobílých dokumentů Výkonné modely MP2550/MP2550B a MP3350/MP3350B jsou vstupní branou

Více

SureColor SC-F2000 VŠESTRANNÝ TISK DTG TISK TRIK JEN ZA VELKÉ TISKOVÉ STOLY SEKUND JASNÉ BARVY I MALÉ

SureColor SC-F2000 VŠESTRANNÝ TISK DTG TISK TRIK JEN ZA VELKÉ TISKOVÉ STOLY SEKUND JASNÉ BARVY I MALÉ SureColor SC-F2000 VŠESTRANNÝ TISK DTG TISK TRIK JEN ZA VELKÉ TISKOVÉ STOLY SEKUND JASNÉ BARVY I MALÉ HOSPODÁRNOST V řešení DTG vám poskytneme vše, co potřebujete k rychlé a snadné výrobě triček a získání

Více

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I

DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I DODATEČNÉ INFORMACE K PODMÍNKÁM VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ Č. I VEŘEJNÁ ZAKÁZKA: Nákup výpočetní techniky 2016 výzva k podání nabídek byla zveřejněna na profilu zadavatele dne: 07.09.2016 spisová značka zadavatele:

Více

Katalog kancelářských výrobků. Digitální kopírky Xerox, kopírky a tiskárny v jednom a zdokonalená multifunkční zařízení

Katalog kancelářských výrobků. Digitální kopírky Xerox, kopírky a tiskárny v jednom a zdokonalená multifunkční zařízení Katalog kancelářských výrobků Digitální kopírky Xerox, kopírky a tiskárny v jednom a zdokonalená multifunkční zařízení Nové překvapující způsoby, jak uspokojit vašepotřeby od jednoduchých až po vysoce

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. barevně/ černobíle. rychlý ekonomický bezpečný všestranný

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. barevně/ černobíle. rychlý ekonomický bezpečný všestranný Dynamická rovnováha www.develop.cz barevně/ černobíle rychlý ekonomický bezpečný všestranný Trh barevného tisku se rychle rozvíjí zejména v kancelářském prostředí, kde se stále více uplatňují barevné kopírky/tiskárny

Více

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Dokumentace k projektu Czech POINT Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Vytvořeno dne: 11.4.2007 Aktualizováno: 3.3.2010 Verze: 1.4 2009 MVČR Obsah 1. Technická specifikace hardwarového

Více

RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ

RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ Řada WorkForce Pro RYCHLEJŠÍ NEŽ LASEROVÉ TISKÁRNY PŘI POLOVIČNÍCH NÁKLADECH URČENO K PODNIKÁNÍ NEPŘEKONATELNÁ KOMBINACE Náklady na tisk jsou pro každou firmu velmi důležité, proto vám nabízíme bohatou

Více

CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ

CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ CHCI ŘEŠENÍ DO KANCELÁŘE, PRACUJÍCÍ TAK DOKONALE, JAKO JÁ NA MÍRU ŠITÁ ŘEŠENÍ PRO KANCELÁŘ TECHNOLOGIE, UŠITÉ NA MÍRU VAŠIM POTŘEBÁM NA MÍRU ŠITÁ ŘEŠENÍ PRO KANCELÁŘ 2 Multifunkční zařízení a kancelářská

Více

Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění

Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění Příloha č. 1 - Technická specifikace plnění 1. Dodávka tiskáren Je požadována dodávka 65 ks multifunkčních barevných tiskáren formátu A3 a 196 ks multifunkčních černobílých tiskáren formátu A4 dle následující

Více

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení

Dokumentace. k projektu Czech POINT. Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Dokumentace k projektu Czech POINT Technická specifikace hardwarového a softwarového vybavení Vytvořeno dne: 11.4.2007 Aktualizováno: 13.3.2009 Verze: 1.3 2009 MVČR Obsah 1. Technická specifikace hardwarového

Více

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra

Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Silný výkon dvoujádrové architektury Silný výkon dvoujádrové architektury pro podnikání dnes i zítra Nejnovější sestava notebooků Toshiba pro podnikovou sféru s procesorem Intel Core 2 Duo opět přináší

Více

MP C3003 MP C3503. 30/35 str./min. 1200 dpi. SRA3 formát. 52-300 g/m 2. Tisk z mobilu i tabletu. Barevná multifunkční zařízení

MP C3003 MP C3503. 30/35 str./min. 1200 dpi. SRA3 formát. 52-300 g/m 2. Tisk z mobilu i tabletu. Barevná multifunkční zařízení Barevná multifunkční zařízení MP C3003 MP C3503 Kopírka Tiskárna Fax Skener 30/35 str./min. 1200 dpi SRA3 formát 52-300 g/m 2 Tisk z mobilu i tabletu Perfektní tisk i z mobilu nebo tabletu Multifunkční

Více

MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP

MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP Multifunkční černobílé tiskárny MP 6503SP MP 7503SP MP 9003SP Tiskárna Kopírka Fax Skener MP 6503SP MP 7503SP 65 ČB str./m 75 ČB str./m MP 9003SP 90 ČB str./m Přidejte do svého podnikání rychlejší a produktivnější

Více

Digitální tiskárna etiket SurePress L-6034VW KONZISTENTNÍ BARVY, ŠPIČKOVÝ VÝSLEDEK

Digitální tiskárna etiket SurePress L-6034VW KONZISTENTNÍ BARVY, ŠPIČKOVÝ VÝSLEDEK Digitální tiskárna etiket SurePress L-6034VW KONZISTENTNÍ BARVY, ŠPIČKOVÝ VÝSLEDEK VYTVÁŘEJTE OBCHODNÍ PŘÍLEŽITOSTI S inkoustovou digitální tiskárnou etiket SurePress L-6034 je malonákladový tisk barevných

Více

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank

Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2. Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1. Řada tiskáren EcoTank Řada tiskáren EcoTank Součástí balení je inkoust až na 3 roky 2 www.epson.cz/ecotank Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1 Proč zvolit tiskárnu EcoTank? Součástí balení

Více

Nejsou nezbytnou součástí tiskového dokumentu a pro digitální malonákladový tisk a většinou nejsou vyžadovány.

Nejsou nezbytnou součástí tiskového dokumentu a pro digitální malonákladový tisk a většinou nejsou vyžadovány. Je důležité, aby Vámi dodávaná tisková data splňovala technické parametry uvedené v tomto dokumentu, jako předpoklad pro kvalitní zpracování Vaší tiskové zakázky. Tiskové dokumenty připravené dle uvedených

Více

OLIVETTI d-color MF22 BAREVNÝ MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ SYSTÉM. Váš autorizovaný obchodní partner OLIVETTI. Autorizovaný dovozce a distributor

OLIVETTI d-color MF22 BAREVNÝ MULTIFUNKČNÍ DIGITÁLNÍ SYSTÉM. Váš autorizovaný obchodní partner OLIVETTI. Autorizovaný dovozce a distributor standardně kopírka, tiskárna a skener max. formát až A3+, gramáž do 256 g/m 2 22 str./min. barevně, 35 str./min. černobíle max. kapacita papíru 3 400 listů LIDÉ, KTEŘÍ CHTĚJÍ VÍC, CHTĚJÍ TÉŽ BEZPEČNOST

Více

ineo 6000 barevně 3 600 str/hod

ineo 6000 barevně 3 600 str/hod + ineo 6000 barevně 3 600 str/hod S kvalitou můžete Centrální reprografická oddělení a poskytovatelé tiskových služeb uvítají digitální tiskový stroj Develop, kombinující vysokorychlostní barevnou tiskovou

Více

Ricoh MP CW2201SP. Flexibilní zařízení pro CAD a grafické aplikace. Digitální barevná multifunkční tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2201SP

Ricoh MP CW2201SP. Flexibilní zařízení pro CAD a grafické aplikace. Digitální barevná multifunkční tiskárna. Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2201SP Digitální barevná multifunkční tiskárna Ricoh MP CW2201SP Flexibilní zařízení pro CAD a grafické aplikace Kopírka Tiskárna Skener RICOH MP CW2201SP A1 černobíle 3,8 str./min. barevně 2,1 str./min. Tato

Více

CopyCentre TM C35/C45/C55

CopyCentre TM C35/C45/C55 Podrobné specifikace CopyCentre C35 - na obrázku s volitelným deskovým krytem, podstavcem a výstupním stranovým třídičem. CopyCentre C45 - na obrázku s volitelným oboustranným automatickým podavačem dokumentů,

Více

VERSANT 180 / 180 PERFORMANCE / VERSANT 3100 ŘADA TISKOVÝCH STROJŮ. XEROX VERSANT Pokrok. Automatizace. Efektivita.

VERSANT 180 / 180 PERFORMANCE / VERSANT 3100 ŘADA TISKOVÝCH STROJŮ. XEROX VERSANT Pokrok. Automatizace. Efektivita. VERSANT 180 / 180 PERFORMANCE / VERSANT 3100 ŘADA TISKOVÝCH STROJŮ XEROX VERSANT Pokrok. Automatizace. Efektivita. Tři tiskové stroje. Tři úrovně automatizace. Jedinečný standard kvality, všestrannosti

Více

CopyCentre TM C65/C75/C90

CopyCentre TM C65/C75/C90 Podrobné specifikace CopyCentre C65 - na obrázku s výstupním stranovým třídičem a bočním zásobníkem. CopyCentre C75 - na obrázku s volitelným vysokokapacitním podavačem na 5.100 listů a vylepšeným finišerem.

Více

MATRIX F82. O jeden dotek napřed

MATRIX F82. O jeden dotek napřed www.xertec.cz MATRIX F82 Díky produkčním komponentům je zajištěna vysoká produktivita. Pro všechny, kteří chtěj í zpracovávat velké množství korespondence rychle a spolehlivě, každý den. O jeden dotek

Více

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy.

www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy. www.konicaminolta.cz Kancelářský systém bizhub C350 bizhub C350 Zdokonalte vaše pracovní postupy. bizhub C350, kancelářský systém Zjednodušte vaše pracovní postupy Kancelářský systém bizhub C350 nabízí

Více

Barevná produkční tiskárna Xerox 770. Barevná produkční tiskárna Xerox 770 Síla, výkon a hodnota

Barevná produkční tiskárna Xerox 770. Barevná produkční tiskárna Xerox 770 Síla, výkon a hodnota Barevná produkční tiskárna Xerox 770 Barevná produkční tiskárna Xerox 770 Síla, výkon a hodnota 1 Všichni, kteří hledají způsob, jak zabezpečit růst své společnosti, by nyní měli zpozornět Barevná produkční

Více

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility

Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti. Komunikační jednotky E65C. Na vrcholu flexibility Elektroměry Komunikační jednotky pro měření v průmyslu, obchodu a v rozvodné síti Komunikační jednotky E65C Na vrcholu flexibility Měřiče zůstanou komunikační technologie se mohou měnit. Pokračující liberalizace

Více

Nákup tiskáren v rámci CS. Část I) - multifunkční barevná tiskárny pro COPY CENTRUM

Nákup tiskáren v rámci CS. Část I) - multifunkční barevná tiskárny pro COPY CENTRUM Část I) - multifunkční barevná tiskárny pro COPY CENTRUM rozlišení min. 1200x1200 dpi rychlost první strany max. 10,5s černobíle rychlost tisku A4/A3 min. 55/27 str/minutu Jazyky popisu stránky PCL 5c,

Více

Profesionální barevný tisk s nadstandardními funkcemi pro vaši firmu nebo pracovní skupinu

Profesionální barevný tisk s nadstandardními funkcemi pro vaši firmu nebo pracovní skupinu C331dn/C511dn/C531dn Profesionální barevný tisk s nadstandardními funkcemi pro vaši firmu nebo pracovní skupinu A4 a Barevný / černobílý tisk a Oboustranný / síťový tisk a Výtisky velikosti A6 až 1 320

Více

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista

STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista STRUč Ná Př íruč KA pro Windows Vista OBSAH Kapitola 1: SYSTéMOVé POžADAVKY...1 Kapitola 2: INSTALACE SOFTWARU TISKáRNY V SYSTéMU WINDOWS...2 Instalace softwaru pro lokální tisk... 2 Instalace softwaru

Více

Příloha č. 5 - Tiskárny

Příloha č. 5 - Tiskárny splnění minimálních parametrů je důvodem k vyloučení uchazeče. Tiskárna typ 1: malá osobní černobílá laserová tiskárna, určená na nenáročné použití, vhodná pro jednoho uživatele Předpokládaný počet uživatelů

Více

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Series

MP 2555 MP 3055 MP 3555 MP 4055 MP 5055 MP 6055 Series Černobílá multifunkční tiskárna 2555 3055 3555 4055 5055 6055 Series Tiskárna Kopírka Skener Fax 2555(A)SP 3055(A)SP 3555(A)SP 25 černobíle 30 černobíle 35 černobíle 4055(A)SP 5055(A)SP 6055SP 40 černobíle

Více

Konfigurace produktu

Konfigurace produktu Konfigurace produktu Tiskárna Samsung ProXpress M4070FX Zvyšte produktivitu v kanceláři s inovativním řešením tisku Vysoká rychlost tisku a zpracování obrazu Tiskárna ProXpress M4070FX dosahuje rychlosti

Více

bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do u sken do SMB sken do FTP

bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce Tisk Faxování barevné černobílé sken do  u sken do SMB sken do FTP bizhub C3110 Barevná multifunkce A4 Až 31 stran za minutu Funkce barevné černobílé barevný černobílý PCL/PS lokální a síťový USB barevné černobílé sken do emailu sken do SMB sken do FTP sken na HDD sken

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. neo + 300/351. barevně 30/35 str./min.

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. neo + 300/351. barevně 30/35 str./min. Dynamická rovnováha www.develop.cz neo + 300/351 barevně 30/35 str./min. Znáte to. Většina vaší produkce je černobílá, ale občas potřebujete něco v barvě. Až dosud nemělo smysl zabývat se nákupem barevného

Více

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. neo 420/500. černobílý 42/50 str./min.

Dynamická rovnováha. www.develop.cz. neo 420/500. černobílý 42/50 str./min. Dynamická rovnováha www.develop.cz neo 420/500 černobílý 42/50 str./min. Jaký druh černobílého zařízení pro tisk dokumentů vaše oddělení potřebuje? Jeden systém pro tisk, kopírování, skenování a faxy?

Více

WorkCentre 5222 Černobílé multifunkční zařízení formátu A3. Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 5222 Produktivní, flexibilní a snadno ovladatelné

WorkCentre 5222 Černobílé multifunkční zařízení formátu A3. Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 5222 Produktivní, flexibilní a snadno ovladatelné WorkCentre 5222 Černobílé multifunkční zařízení formátu A3 Multifunkční zařízení Xerox WorkCentre 5222 Produktivní, flexibilní a snadno ovladatelné Multifunkční zařízení WorkCentre 5222 Rychlé kopírování

Více

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci

BySpeed Pro. laser cutting. efficiency in. Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci efficiency in laser cutting BySpeed Pro Dynamický úsporný balíček pro maximální spolehlivou produkci 2 BySpeed Pro dynamické, efektivní, nepostradatelné BySpeed Pro je dynamický úsporný balíček pro maximální

Více

PRO C6000 PRO C7000. produkci. barevnou. pro chytrou. výjimečný tisk

PRO C6000 PRO C7000. produkci. barevnou. pro chytrou. výjimečný tisk PRO C6000 PRO C7000 výjimečný tisk pro chytrou barevnou produkci pohotový a všestranný barevný výkon Konica Minolta v zařízeních bizhub PRO C6000 a bizhub PRO C7000 představuje dvě verze inovativního,

Více

RMB & RMB IVR kw

RMB & RMB IVR kw RMB & RMB IVR 22-37 kw Přímý pohon / Převodovka Olejem mazané šroubové kompresory s pevnou nebo proměnnou rychlostí Robustní, spolehlivé, efektivní RMB 22-37 Pohon pomocí převodovky RMB 22-37 IVR Přímý

Více

Tisk bez inkoustových kazet

Tisk bez inkoustových kazet Řada tiskáren EcoTank ITS Tisk bez inkoustových kazet Číslo 1 mezi světovými dodavateli tiskáren s inkoustovými nádržkami 1 www.epson.cz/ecotank Proč zvolit tiskárnu EcoTank ITS? Vysoká kvalita, nízké

Více

Oznámení o zrušení výběrového řízení

Oznámení o zrušení výběrového řízení Oznámení o zrušení výběrového řízení Název veřejné zakázky Provozování multifunkčních tiskáren Zadavatel Název: Sídlo: Dopravní podnik města Pardubic a.s. Zelené předměstí, Teplého 2141, 532 20 Pardubice

Více

MP C4503 MP C5503 MP C6003

MP C4503 MP C5503 MP C6003 Barevné multifunkční zařízení MP C4503 MP C5503 MP C6003 Kopírka Tiskárna Fax Skener 45/55/65 str./min. 1200 dpi SRA3 formát 52-300 g/m 2 Tisk z mobilu i tabletu Perfektní tisk i z mobilu nebo tabletu

Více

Nové úrovně kvality a produktivity v barevné produkci.

Nové úrovně kvality a produktivity v barevné produkci. Nové úrovně kvality a produktivity v barevné produkci. imagepress C800/C700 you can V prostředí CRD i grafického průmyslu usilují tiskoví profesionálové o snížení nákladů i o růst podniku, přičemž stojí

Více

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů

SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT. Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů ogimat SKLADOVACÍ VĚŽ LOGIMAT Výkonná technologie pro skladování a vychystávání drobných dílů Výhody Skladovací věž LogiMat Ergonomický a výkonný systém pro skladování a vychystávání drobných dílů LogiMat

Více

Menší. Inteligentnější. Jednodušší.

Menší. Inteligentnější. Jednodušší. Menší. Inteligentnější. Jednodušší. KOMPAKTNÍ PROVEDENÍ SNADNÁ OBSLUHA OPTIMALIZOVANÁ KVALITA OBRAZU Optimální kvalita obrazu, jednoduché ovládání Nový systém Xario 100 kombinuje vynikající kvalitu obrazu

Více

Zadávací podmínky veřejné zakázky

Zadávací podmínky veřejné zakázky Zadávací podmínky veřejné zakázky Název veřejné zakázky: Pronájem barevných multifunkčních zařízení pro tisk, kopírování a skenování rozšíření stávajícího tiskového systému ve smyslu 27 zákona č. 134/2016

Více

Novinky. Autodesk Vault helpdesk.graitec.cz,

Novinky. Autodesk Vault helpdesk.graitec.cz, Novinky Autodesk Vault 2018 www.graitec.cz www.cadnet.cz, helpdesk.graitec.cz, www.graitec.com Novinky Autodesk Vault 2018 PDF dokument obsahuje přehled novinek produktu Autodesk Vault 2018. Obsah: Úvod...

Více

ineo+ 1060 L barevně 3 316 stran za hodinu

ineo+ 1060 L barevně 3 316 stran za hodinu ineo+ 1060 L barevně 3 316 stran za hodinu Kompaktní řešení Skvělá tisková kvalita, robustní konstrukce, profesionální zpracování vytváří ze stroje ineo+ 1060L ideálního pomocníka pro dostupná tisková

Více

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ

PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ PŘIZPŮSOBTE SI SVOU MULTIFUNKČNÍ TISKÁRNU POMOCÍ FLEXIBILNÍCH SOUČÁSTÍ Konfigurace a možnosti Sada pro bezdrátové připojení a NFC (volitelná, SL-NWE001X) 2řádkový LCD displej Ovládací panel 1 Tonerové

Více

Océ Multifunkční tiskárna TDS750. Dále rosteme. Rychlý, jednoduchý. a spolehlivý. velkoformátový. systém

Océ Multifunkční tiskárna TDS750. Dále rosteme. Rychlý, jednoduchý. a spolehlivý. velkoformátový. systém Océ Multifunkční tiskárna TDS750 Dále rosteme o Rychlý, jednoduchý a spolehlivý velkoformátový systém Míří výše něž jiné systémy Rychlost: produktivita a špičkový výkon Jednoduchost: intuitivní a ergonomické

Více

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ

Přehled produktových řad. Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. KAMEROVÉ ČTEČKY KÓDŮ Přehled produktových řad Lector63x Inteligentní. Flexibilní. Intuitivní. Výhody A TNÍ. FLEXIBILNÍ. INTUITIVNÍ. B C D E F Lector63x nabízí optimální kombinaci výkonu a flexibility v kompaktním pouzdru.

Více