s názvem: Revize, kontroly, servis a opravy zařízení klimatizace a vzduchotechniky

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "s názvem: Revize, kontroly, servis a opravy zařízení klimatizace a vzduchotechniky"

Transkript

1 Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na služby zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení v souladu s ust. 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů ( dále jen ZVZ ) s názvem: Revize, kontroly, servis a opravy zařízení klimatizace a vzduchotechniky Identifikační údaje zadavatele Univerzita Palackého v Olomouci se sídlem: Křížkovského Olomouc IČ: DIČ: CZ Bankovní spojení: Komerční banka, pobočka Olomouc účet č. Rektor: prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D. Kontaktní osoba ve věcech veřejné zakázky: Mgr. Petra Jungová tel.č.: , fax: , petra.jungova@upol.cz dále jen zadavatel Způsob zadání : Profil zadavatele: zjednodušené podlimitní řízení zakazky.upol.cz Tato zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchazečů v rámci zjednodušeného podlimitního řízení na služby podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ). Práva, povinnosti či podmínky v této dokumentaci neuvedené se řídí tímto zákonem.

2 1. Klasifikace a předpokládaná hodnota předmět veřejné zakázky, opce Klasifikace předmětu veřejné zakázky na dodávky CPV kód Název Opravy a údržba strojů a zařízení Opravy a údržba skupin chladících zařízení Testování těsnosti Předpokládaná celková hodnota veřejné zakázky je ,- Kč bez DPH, z toho opce ve výši ,- Kč bez DPH, v členění po jednotlivých částech: 1. Část veřejné zakázky: ,- Kč bez DPH, z toho opce ve výši ,-Kč bez DPH 2. Část veřejné zakázky: ,- Kč bez DPH, z toho opce ve výši ,-Kč bez DPH Zadavatel je oprávněn využít opčního práva ve vztahu k vybranému uchazeči v souladu s 99 Zákona pro případ nových služeb, a to v souvislosti s dalšími zařízeními, na která se vztahuje rozsah předmětu plnění veřejné zakázky dle této zadávací dokumentace, která budou pořízena zadavatelem v souvislosti s potřebou navýšení stávajícího počtu zařízení nebo nutnosti výměny stávajícího zařízení za zařízení nové. Tyto nové služby budou zadavatelem zadány v souladu s podmínkami 99 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, a to postupně podle potřeb zadavatele v jednacím řízení bez uveřejnění. Zadavatel je oprávněn využít opčního práva po dobu od podpisu příslušné smlouvy o dílo do Ve své nabídce uchazeč uvede nabídkovou cenu pouze ve vztahu k té části plnění veřejné zakázky, které se netýká opční právo. 2. Vymezení předmětu veřejné zakázky a technické podmínky Předmětem obou částí této veřejné zakázky je revize, kontroly, servis a opravy zařízení klimatizace a vzduchotechniky (dále jen zařízení svěřených do správy ) v prostorech Přírodovědecké fakulty Univerzity Palackého v Olomouci v souladu s obecně platnými normami za účelem udržení dobrého technického stavu všech zařízení, a to na dobu určitou do Veřejná zakázka je rozdělena v souladu s 98 zákona na 2 části, přičemž uchazeč může podat svou nabídku na kteroukoliv z částí veřejné zakázky, může podat svou nabídku i na všechny části. Jednotlivé části veřejné zakázky jsou samostatně specifikovány v této zadávací dokumentaci. 1. část veřejné zakázky s názvem PřF UP areál Envelopa, Olomouc 2. část veřejné zakázky s názvem PřF UP areál Holice, Olomouc Předmět plnění jednotlivých částí veřejné zakázky: 1. část veřejné zakázky s názvem PřF UP areál Envelopa, Olomouc : a) servis zařízení vzduchotechniky v objektech Přírodovědecké fakulty na adresách 17. listopadu 12, 17. listopadu 50a, 17. listopadu 7; Strana 2 (celkem 40)

3 spočívající v: aa) pravidelné servisní a revizní činnosti zařízení (soupis zařízení, četnost a rozsah servisních úkonů uvedeny v příloze č. 4A_popis činností zadávací dokumentace); ab) zajištění havarijních a standardních oprav zařízení svěřených do správy v příloze 4A_vzduchotechnika; ac) dodávka vzduchotechnických filtrů dle potřeb, minimálně 2 ks/filtr/rok dle přílohy 4A_filtry. b) revize požárních klapek v objektu Přírodovědecké fakulty na adrese 17. listopadu 12 dle přílohy 4A_požární klapky. Revize na požárních klapkách bude probíhat vždy do daného roku dle 7 Vyhl. 246/ 2001 Sb. o požární prevenci, v pozdějším znění. c) revize a servis na klimatizačních jednotkách vzduchotechniky a systémů VRV, SPLIT, SKY AIR v objektech Přírodovědecké fakulty na adresách 17. listopadu 12, 17. listopadu 50a, 17. listopadu 7 dle přílohy 4A_klimatizace. Revize na klimatizačních zařízeních dle zákona Zákon č. 73/2012 Sb. o látkách, které poškozují ozonovou vrstvu, a o fluorovaných skleníkových plynech budou probíhat vždy do daného roku. U vnitřních klimatizačních jednotek budou prováděny pouze opravy (nikoliv jejich údržba). Dodané vzduchové filtry budou vždy v souladu s přílohou č. 4A_filtry, vč. jejich specifikace a zhotovitel odpovídá za to, že takto specifikované filtry odpovídají typu a způsobu použití zařízení, pro která jsou tyto filtry určeny. Zhotovitel vyhotoví o servisním úkonu prováděném na VZT a klimatizaci písemný soupis závad zařízení a odevzdá ho určenému zástupci objednatele nejpozději do 14 kalendářních dnů od ukončení dílčího servisního úkonu. Předmět veřejné zakázky je dále specifikován v příloze č. 3A - návrhu smlouvy o dílo a přílohy č. 4A této zadávací dokumentace. 2. část veřejné zakázky s názvem PřF UP areál Holice, Olomouc : a) servis zařízení vzduchotechniky v objektech Přírodovědecké fakulty na adrese Šlechtitelů 27 spočívající v: aa) pravidelné servisní a revizní činnosti zařízení (soupis zařízení, četnost a rozsah servisních úkonů uvedeny v příloze č. 4B zadávací dokumentace); ab) zajištění havarijních a standardních oprav zařízení svěřených do správy; ac) dodávka vzduchotechnických filtrů dle potřeb, minimálně 2 ks/filtr/rok. b) revize požárních klapek v objektu Přírodovědecké fakulty na adrese Šlechtitelů 27. Revize na požárních klapkách bude probíhat vždy do daného roku dle 7 Vyhl. 246/ 2001 Sb. o požární prevenci, v pozdějším znění. c) revize a servis na klimatizačních jednotkách vzduchotechniky a systémů VRV, SPLIT, SKY AIR v objektech Přírodovědecké fakulty na adrese Šlechtitelů 27. Revize na klimatizačních zařízeních dle zákona Zákon č. 73/2012 Sb. o látkách, které poškozují ozonovou vrstvu, a o fluorovaných skleníkových plynech budou probíhat vždy do daného roku. U vnitřních klimatizačních jednotek budou prováděny pouze opravy (nikoliv jejich údržba). Strana 3 (celkem 40)

4 Dodané vzduchové filtry budou vždy v souladu s přílohou č. 4B - Seznam filtrů, vč. jejich specifikace a zhotovitel odpovídá za to, že takto specifikované filtry odpovídají typu a způsobu použití zařízení, pro která jsou tyto filtry určeny. Zhotovitel vyhotoví o servisním úkonu prováděném na VZT a klimatizaci písemný soupis závad zařízení a odevzdá ho určenému zástupci objednatele nejpozději do 14 kalendářních dnů od ukončení dílčího servisního úkonu. Předmět veřejné zakázky je dále specifikován v příloze č. 3B - návrhu smlouvy o dílo a přílohy č. 4B této zadávací dokumentace. Nabídková cena u obou částí musí být stanovena i s přihlédnutím k vývoji cen v daném oboru včetně vývoje kurzu české měny k zahraničním měnám až do doby ukončení předmětné zakázky. Prohlídka místa plnění: Zadavatel umožňuje v souladu s 49 odst. 5 zákona prohlídku budoucího místa plnění. Prohlídka místa plnění se uskuteční: a) Pro 1. část veřejné zakázky dne 22. července 2015 v 10:00 hod. Sraz účastníků prohlídky bude před vrátnicí PřF UP, 17. listopadu 12, Olomouc, b) Pro 2. část veřejné zakázky dne 23. července 2015 ve 14:00 hod. Sraz účastníků prohlídky bude před hlavním vchodem do areálu PřF - Holice, ul. Šlechtitelů 27, Olomouc Holice. Při prohlídce místa plnění se zástupci uchazečů prokážou písemným zmocněním. Ostatní podmínky zadavatele: Zadavatel upozorňuje uchazeče, že vzhledem k přiděleným finančním prostředkům v případě předložení nabídek s nabídkovou cenou vyšší než je předpokládaná hodnota veřejné zakázky si zadavatel v souladu s 84 odst. 2 písm. e) zákona vyhrazuje právo zadávací řízení (celé nebo jednotlivé části) veřejné zakázky zrušit. Pokud tato zadávací dokumentace včetně všech jejích příloh obsahuje požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení výrobků a služeb, které platí pro určitého podnikatele nebo jeho organizační složku za příznačné, patenty na vynálezy, užitné vzory, průmyslové vzory, ochranné známky nebo označení původu, Zadavatel umožňuje použití i jiných, avšak kvalitativně a technicky obdobných a srovnatelných řešení. Požadavky na prováděné revize/servisy zařízení: Revize na klimatizačních zařízeních budou probíhat dle Zákona č. 73/2012 Sb. o látkách, které poškozují ozonovou vrstvu, a o fluorovaných skleníkových plynech a to vždy v určený termín daného roku. Povinnost ukládá zákon 318/2012 Sb. (účinnost od 1. ledna 2013), kterým se mění zákon č. 406/2000 Sb., o hospodaření energií, podrobnosti upravuje nová prováděcí vyhláška č. 193/2013 Sb., která upravuje také četnosti kontrol dle výkonu chlazení systémů. Každá revize bude zapsána do evidenční knihy zařízení. Po provedení servisních a revizních úkonů na jednotlivých klimatizačních jednotkách bude vyhotoven protokol o provedených úkonech včetně popisu závad. Strana 4 (celkem 40)

5 Revize na požárních klapkách bude probíhat dle vyhlášky č. 246/2001 Sb. o požární prevenci dle 7, v pozdějším znění. Každá revize bude zapsána do evidenční knihy zařízení. Součástí nabídky uchazeče bude čestné prohlášení, že je schopen doložit certifikaci k servisování jednotek v případě, že je to požadováno výrobcem jednotlivých klimatizačních zařízení Po provedení revizí bude sepsán protokol o provedených úkonech včetně popisu závad. Vyhláška č. 6/2003 Sb. kterou se stanoví hygienické limity chemických, fyzikálních a biologických ukazatelů pro vnitřní prostředí pobytových místností některých staveb ve znění pozdějších novel Zákon č. 22/1997 Sb. - o technických požadavcích na výrobky a související předpisy ve znění pozdějších novel zákon č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon) ve znění pozdějších novel Zákon č. 86/2002 Sb. - o ochraně ovzduší a související předpisy ve znění pozdějších novel 150/2001 Sb. Vyhláška Ministerstva průmyslu a obchodu, kterou se stanoví minimální účinnost užití energie při výrobě elektřiny a tepelné energie a 478/2005 Sb. Vyhláška, kterou se mění vyhláška č. 150/2001 Sb., kterou se stanoví minimální účinnost užití energie při výrobě elektřiny a tepelné energie ve znění pozdějších novel 406/2000 Sb. Zákon o hospodaření energií ve znění pozdějších novel Vyhláška č. 151/2001 Sb. Ministerstva průmyslu a obchodu, kterou se stanoví podrobnosti účinnosti užití energie při rozvodu tepelné energie a vnitřním rozvodu tepelné energie ve znění pozdějších novel Nařízení vlády 163/2002 Sb., kterým se stanoví technické požadavky na vybrané stavební výrobky, ve znění nařízení vlády č. 312/2005 Sb. ze dne 13. července 2005 ve znění pozdějších novel Předpis č. 258/2000 Sb. Zákon o ochraně veřejného zdraví a o změně některých souvisejících zákonů ve znění pozdějších novel 342/2003 Sb. Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 9/2002 Sb., kterým se stanoví technické požadavky na výrobky z hlediska emisí hluku ve znění pozdějších novel 350/2002 Sb. Nařízení vlády, kterým se stanoví imisní limity a podmínky a způsob sledování, posuzování, hodnocení a řízení kvality ovzduší ve znění pozdějších novel Vyhláška č. 358/2002 Sb., Vyhláška Ministerstva životního prostředí, kterou se stanoví podmínky ochrany ozonové vrstvy Země 441/2004 Sb. Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 178/2001 Sb., kterým se stanoví podmínky ochrany zdraví zaměstnanců při práci, ve znění nařízení vlády č. 523/2002 Sb. 88/2004 Sb. Nařízení vlády, kterým se mění nařízení vlády č. 502/2000 Sb., o ochraně zdraví před nepříznivými účinky hluku a vibrací Nařízení vlády č. 523/2002 Sb., kterým se stanoví podmínky ochrany zdraví zaměstnanců při práci Vyhláška č. 137/2004 Sb. o hygienických požadavcích na stravovací služby a o zásadách osobní a provozní hygieny při činnostech epidemiologicky závažných Dále je zhotovitel povinen dodržovat platné České technické normy a převzaté technické normy v době plnění veřejné zakázky, zejména: ČSN Vzduchotechnická zařízení ČSN Metody měření a hodnocení hluku vzduchotechnických zařízení. Všeobecná ustanovení; ČSN Vzduchotechnika. Odlučovače a filtry. Společná ustanovení; Strana 5 (celkem 40)

6 ČSN Vzduchotechnická zařízení; Navrhování větracích a klimatizačních zařízení. Obecná ustanovení; ČSN Vzduchotechnická zařízení. Klimatizační jednotky. Řady základních parametrů; ČSN Vzduchotechnická zařízení. Odsávání škodlivin od strojů a technických zařízení. Všeobecná ustanovení; ČSN Tepelná ochrana budov; ČSN Výpočet tepelné zátěže klimatizovaných prostorů; ČSN Požární bezpečnost staveb. Ochrana staveb proti šíření požáru vzduchotechnickým zařízením; ČSN ISO 8421 Požární ochrana; ČSN Jednotlivé, řadové a hromadné garáže; ČSN EN 378 Chladící zařízení a tepelná čerpadla. Bezpečnostní a environmentální požadavky; ČSN EN 779 Filtry atmosférického vzduchu pro odlučování částic pro všeobecné větrání. Stanovení filtračních parametrů; ČSN EN ISO 7235 Akustika. Laboratorní měřící postupy pro tlumiče hluku v potrubí a vzduchotechnické koncové jednotky. Vložný útlum, vlastní hluk a celková tlaková ztráta; ČSN EN Větrání budov. Požadavky na přístroje pro měření rychlosti prodění vzduchu ve větraných prostorech; ČSN EN Větrání budov. Zkušební postupy a měřící metody pro přejímky instalovaných větracích a klimatizačních zařízení; ČSN EN Měď a slitiny Mědi. Trubky bezešvé kruhové z mědi pro klimatizaci a chlazení; ČSN EN Větrání budov. Značky, terminologie a grafické značky; ČSN EN Tepelné soustavy v budovách. Výpočet tepelného výkonu; ČSN EN Větrání budov. Vzduchotechnické manipulační jednotky. Hodnocení a provedení jednotek, prvků a částí; ČSN EN Větrání budov. Součásti/výrobky pro větrání obytných budov. Požadované a volitelné výkonové charakteristiky; ČSN EN Větrání nebytových budov. Základní požadavky na větrací a klimatizační systémy; ČSN EN ISO Čisté prostory a příslušné řízené prostředí; ČSN EN ISO Tepelně vlhkostní chování budov. Výpočet a uvádění klimatických dat; Termíny plnění shodné pro obě části veřejné zakázky: A. Pravidelné revize a servisní činnosti dle platné legislativy a v termínech: I.) nástup nejpozději do daného roku s ukončením činností nejpozději do daného roku; před započetím prací je nutné předložit osobě oprávněné jednat za Objednatele ve věcech technických harmonogram prací 14 dnů předem. Tento termín platí pro servis vzduchotechniky, servis a revize klimatizačních jednotek a revize požárních klapek. II.) nástup nejpozději do s ukončením nejpozději daného roku; před započetím prací je nutné předložit osobě oprávněné jednat za Objednatele ve věcech technických harmonogram prací 14 dnů předem. Tento termín platí pouze pro servis klimatizačních jednotek před zimním obdobím. III.) nástup nejpozději do 15. dne v daném měsíci u klimatizačních jednotek, kde je nutné provádět zákonnou revizi častěji než 1x ročně; před započetím prací je nutné předložit osobě oprávněné jednat za Objednatele ve věcech technických harmonogram prací 14 dnů předem. Strana 6 (celkem 40)

7 B. Zajištění havarijních a standardních oprav zařízení svěřených do správy: a) v případě havarijní opravy nástup k diagnostikování závady do 24 (dvacetičtyř) hodin od nahlášení závady; hlášení závad bude učiněno telefonicky s potvrzením em na kontakt uvedený ve smlouvě, přičemž objednavatel je povinen označit v předmětu oznámení, že se jedná o havarijní opravu. Zhotovitel předloží nejpozději do 24 hodin od diagnostikování závady návrh a způsob řešení závady. Odstranění závady bude nejpozději do 2 kalendářních dnů od předložení návrhu řešení. Pokud nebude možné závadu odstranit do 2 kalendářních dnů od předložení návrhu řešení, zajistí minimálně v tomto požadovaném termínu náhradní řešení, které zajistí provizorní provozuschopnost zařízení a nejpozději do 7 kalendářních dnů zajistí plnou provozuschopnost zařízení, nedohodnou-li se písemně osoby oprávněné jednat ve věcech technických za smluvní strany jinak. b) V případě standardních oprav Odstranění závady bude nejpozději do 5 kalendářních dnů od předložení návrhu řešení. V případě standardní opravy (= zprovoznění nefunkčního zařízení do provozuschopného stavu) s nástupem k diagnostikování opravy do 48 (dvacetičtyř) hodin od nahlášení závady; hlášení závad bude učiněno telefonicky s potvrzením em na kontakt uvedený ve smlouvě, přičemž objednavatel je povinen označit v předmětu, že se jedná o standardní opravu. Zhotovitel předloží nejpozději do 24 hodin od diagnostikování závady návrh a způsob řešení. C. Dodávka vzduchotechnických filtrů bude realizována nejpozději do 21 kalendářních dnů od závazného objednání, jenž učiní za objednatele osoba oprávněná ve věcech technických, přičemž objednáním se rozumí ové, písemné či odeslané prostřednictvím datové zprávy. 3. Obchodní a platební podmínky Zadavatel pro plnění předmětu veřejné zakázky stanovuje obchodní podmínky formou požadavků na obsah kupní smlouvy (dále jen obchodní podmínky ). Uchazeč je povinen předložit ve své nabídce jako její nedílnou součást návrh kupní smlouvy. Návrh kupní smlouvy uchazeče musí respektovat obchodní podmínky uvedené v příloze č. 3A této zadávací dokumentace pro 1. část veřejné zakázky, a v příloze č. 3B této zadávací dokumentace pro 2. část veřejné zakázky. Dojde-li v nabídce uchazeče k rozporu mezi obchodními podmínkami zadavatele a návrhem smlouvy uchazeče, jedná se o porušení podmínek zadávacího řízení. V takovém případě bude nabídka uchazeče při posouzení nabídek hodnotící komisí vyřazena a veřejný zadavatel uchazeče bezodkladně z účasti v zadávacím řízení vyloučí. Vyloučení uchazeče včetně důvodů veřejný zadavatel uchazeči bezodkladně písemně oznámí. 4. Omezení subdodavatele Zadavatel si v souladu s 44 odst. 6 zákona vyhrazuje požadavek, že následující věcně vymezená část plnění předmětu jednotlivých částí veřejné zakázky nesmí být plněna subdodavatelem: Strana 7 (celkem 40)

8 Zajištění pravidelné servisní údržby u všech zařízení vzduchotechniky. Tato podmínka se týká obou částí veřejné zakázky. 5. Kvalifikace dodavatelů Kvalifikační předpoklady níže uvedené jsou stanoveny pro všechny části veřejné zakázky společně. Pokud uchazeč bude podávat cenovou nabídku na více částí veřejné zakázky, doloží splnění kvalifikačních předpokladů pouze jednou. Uchazeč je povinen nejpozději do lhůty stanovené pro podání nabídek prokázat svoji kvalifikaci. Kvalifikaci splní dodavatel, který prokáže splnění: a) základních kvalifikačních předpokladů podle 53 zákona, b) profesních kvalifikačních předpokladů podle 54 zákona, c) uchazeč podle 50 odst. 1 písm. c) zákona předloží čestné prohlášení o své ekonomické a finanční způsobilosti splnit veřejnou zakázku Prokázání kvalifikace Zadavatel v souladu s 62 odst. 3 zákona požaduje, aby dodavatel, se kterým bude uzavřena smlouva podle 82 zákona, předložil před podpisem smlouvy originály nebo ověřené kopie dokladů prokazujících splnění kvalifikace. Nesplnění této povinnosti se považuje za neposkytnutí součinnosti k uzavření smlouvy ve smyslu ustanovení 82 odst. 4 zákona. Prokázání základních kvalifikačních předpokladů Uchazeč prokáže splnění základních kvalifikačních předpokladů dle 53 odst. 1 písm. a) až k) zákona předložením čestného prohlášení, jehož text tvoří přílohu č. 2 této zadávací dokumentace. Prokázání profesních kvalifikačních předpokladů Splnění profesních kvalifikačních předpokladů podle 54 zákona prokáže dodavatel, který předloží čestné prohlášení, jehož text tvoří přílohu č. 2 této zadávací dokumentace, z jehož obsahu bude zřejmé, že dodavatel splňuje požadované profesní kvalifikační předpoklady v rozsahu: 54 písm. a) zákona - výpisu z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence pokud je v ní zapsán, 54 písm. b) zákona dokladu o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci, kdy oprávnění musí pokrývat celý předmět veřejné zakázky, 54 písm. d) zákona dokladu osvědčující odbornou způsobilost dodavatele nebo osoby, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost zabezpečuje, je-li pro plnění veřejné zakázky nezbytná podle zvláštních právních předpisů, uchazeč je v rámci splnění tohoto kvalifikačního předpokladu povinen doložit Certifikát kategorie I. stupně dle nařízení komise ES č. 303/2008 pro klimatizační jednotky. Strana 8 (celkem 40)

9 Prokazování splnění části kvalifikace prostřednictvím subdodavatele Pokud není dodavatel schopen prokázat splnění určité části kvalifikace požadované veřejným zadavatelem podle ustanovení 50 odst. 1 písm. b) a d) zákona v plném rozsahu, je oprávněn splnění kvalifikace v chybějícím rozsahu prokázat prostřednictvím subdodavatele. Dodavatel je v takovém případě povinen veřejnému zadavateli předložit: a) doklad prokazující splnění základního kvalifikačního předpokladu podle ustanovení 53 odst. 1 písm. j) zákona subdodavatelem a b) doklad prokazující profesního kvalifikačního předpokladu podle ustanovení 54 písm. a) zákona subdodavatelem a c) smlouvu uzavřenou se subdodavatelem, z níž vyplývá závazek subdodavatele k poskytnutí plnění určeného k plnění veřejné zakázky dodavatelem či k poskytnutí věcí či práv, s nimiž bude dodavatel oprávněn disponovat v rámci plnění veřejné zakázky, a to alespoň v rozsahu, v jakém subdodavatel prokázal splnění kvalifikace podle ustanovení 50 odst. 1 písm. b) a d) zákona. Zadavatel upozorňuje uchazeče, že z předchozích ustanovení této zadávací dokumentace vyplývá, že vybraný dodavatel, se kterým bude uzavřena kupní smlouva, musí před podpisem smlouvy předložit v originále či v úředně ověřené kopii: 1. základní kvalifikační předpoklady podle 53 odst. 1 písm. a) až k) zákona předložením dokladů v rozsahu 53 odst. 3 zákona, tj.: a) výpis z evidence Rejstříku trestů ( 53 odst. 1 písm. a) a b)), b) potvrzení příslušného finančního úřadu a ve vztahu ke spotřební dani čestného prohlášení ( 53 odst. 1 písm. f)), c) potvrzením příslušného orgánu či instituce ( 53 odst. 1 písm.h)), d) čestného prohlášení ( 53 odst. 1 písm. c) až e) a písm. g), i) až k)) 2. profesní kvalifikační předpoklady podle 54 písm. a), b) a d) zákona. 6. Poskytnutí zadávací dokumentace a dodatečné informace k zadávací dokumentaci Zadavatel poskytuje veškeré zadávací podmínky a dodatečné informace k nim neomezeným a dálkovým způsobem, a to prostřednictvím Profilu zadavatele : Podle 49 odst. 1 zákona je dodavatel oprávněn požadovat po zadavateli dodatečné informace k zadávacím podmínkám. Žádost musí být písemná nebo zaslaná prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK a musí být zadavateli doručena v souladu se zákonem. Za doručenou se považuje žádost, která byla zadavateli ve stanovené době odeslána prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK. Zadavatel poskytne uchazeči dodatečné informace v zákonné lhůtě, a to prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK i písemně. Dodatečné informace (bez identifikace tazatele) zadavatel zároveň poskytne i všem uchazečům prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK. Strana 9 (celkem 40)

10 Zadavatel může v souladu s 49 odst. 4 zákona poskytnout dodavatelům prostřednictvím elektronického nástroje E-ZAK dodatečné informace k zadávacím podmínkám i bez jejich předchozí žádosti. 7. Kritéria pro zadání veřejné zakázky Základní kritérium pro zadání veřejné zakázky Základním kritériem pro zadání jednotlivých částí veřejné zakázky je ekonomická výhodnost nabídky. Dílčí hodnotící kritéria Pro zadání veřejné zakázky zadavatel stanovil v rámci hodnocení dle ekonomické výhodnosti nabídky tato dílčí hodnotící kritéria: Způsob hodnocení pro jednotlivé části veřejné zakázky: 1. Část veřejné zakázky: Hodnotícím kritériem je součet nabídkových cen uvedených v příloze č. 5 této zadávací dokumentace. Jednotlivá subkritéria: a) pravidelné servisní činnosti na zařízení vzduchotechniky, revizní činnosti na požárních klapkách a revizní a servisní činnost na klimatizačních jednotkách k VZT, systému VRV, Split a Sky air; b) cena za hodinovou sazbu - standardní opravy; c) cena za hodinovou sazbu - havarijní opravy; d) cena za 2 sady filtru. Vysvětlivky: NC nabídková cena Předpokládané množství standardních oprav 200 hod/ rok Předpokládané množství havarijních oprav 50 hod/ rok Do celkového výpočtu NC ENV_ROK je uvažováno se zakoupením jedné sady filtrů a s polovičními náklady na opravy. Tyto úkony budou provedeny v roce Maximální hodinová sazba v Kč bez DPH za standardní opravu je 1/2000 hodnoty servisních úkonů (servis vzduchotechnických jednotek, revize požárních klapek, servis a revize klimatizačních jednotek, odběr filtrů 2 sady za rok (365 dní)) Maximální hodinová sazba havarijní opravy je rovna 2,5 násobku standardní opravy Do výpočtu celkové ceny zakázky je započítáno předpokládaných 200 hodin standardních oprav a 50 hodin havarijních oprav Strana 10 (celkem 40)

11 NC servis VZT ENV = NC 17.listopadu 7 VZT + NC 17.listopadu 12 VZT + NC 17.listopadu 50a VZT NC revize PK ENV = NC 17.listopadu 12 PK NC klimatizace ENV = NC 17.listopadu 7 klimat. + NC 17.listopadu 12 klimat. + NC 17.listopadu 50a klimat. NC filtry = NC 17.listopadu 7 filtry + NC 17.listopadu 12 filtry + NC 17.listopadu 50a filtry NC ENV, servis = NC servis VZT ENV + NC revize PK ENV + NC klimatizace ENV + NC filtry NC SO ENV = max. NC ENV, servis x 1/2000 NC HO ENV = max. NC SO x 2,5 NC ENV_ROK = NC ENV, servis + NC SO x NC HO x 50 NC ENV_CELKEM = 2*NC ENV_ROK + NC filtry x ½ + NC SO ENV x NC HO x Část veřejné zakázky: Hodnotícím kritériem je součet nabídkových cen uvedených v příloze č. 5 této zadávací dokumentace. Jednotlivá subkritéria: a) pravidelné servisní činnosti na zařízení vzduchotechniky, revizní činnosti na požárních klapkách a revizní a servisní činnost na klimatizačních jednotkách k VZT, systému VRV, Split a Sky air; b) cena za hodinovou sazbu - standardní opravy; c) cena za hodinovou sazbu - havarijní opravy; d) cena za 2 sady filtru. Vysvětlivky: NC nabídková cena Předpokládané množství standardních oprav 200 hod/ rok Předpokládané množství havarijních oprav 50 hod/ rok Do celkového výpočtu NC HOL_CELKEM je uvažováno se zakoupením dvou sad filtrů, se 14 revizemi a s polovičními náklady na opravy. Tyto úkony budou provedeny v roce Maximální hodinová sazba v Kč bez DPH za standardní opravu je 1/1500 hodnoty servisních úkonů (servis vzduchotechnických jednotek, revize požárních klapek, servis a revize klimatizačních jednotek, odběr filtrů 2 sady za rok (365 dní)) Maximální hodinová sazba havarijní opravy je rovna maximálně 2,5 násobku standardní opravy Do výpočtu celkové ceny zakázky je započítáno předpokládaných 200 hodin standardních oprav a 50 hodin havarijních oprav. NC servis VZT HOL = NC servis VZT HOL NC revize PK HOL = NC revize PK HOL NC klimatizace HOL = NC klimat_1*rok + NC klimat_2*rok. + NC klimat_4*rok. NC filtry = NC filtry NC HOL, servis = NC servis VZT HOL + NC revize PK HOL + NC klimatizace HOL + NC filtry NC SO = max. NC HOL, servis x 1/1500 NC HO = max. NC SO x 2,5 NC HOL_ROK = NC HOL, servis + NC SO x NC HO x 50 NC HOL_CELKEM = 2*NC HOL_ROK + 1/2 x NC filtry + 14 x NC ceny úkon_klimat_jednotky Strana 11 (celkem 40)

12 8. Podání nabídek, oznámení rozhodnutí 8.1. Lhůta pro podání nabídek Lhůta pro podání nabídek končí dne 5. srpna 2015 v 10:00 hod. Nabídky je možno podávat osobně či doporučeně poštou na adresu: Univerzita Palackého v Olomouci oddělení veřejných zakázek Křížkovského 8, Olomouc kontaktní osoba: Mgr. Petra Jungová, a to v pracovních dnech od 8.00 do hod. po celou dobu běhu lhůty pro podání nabídek tak, aby byly doručeny do konce výše uvedené lhůty. 8.2 Otevírání obálek s nabídkami Otevírání obálek se uskuteční dne 5. srpna 2015 v 10:00 hod. na adrese: Univerzita Palackého v Olomouci, oddělení veřejných zakázek, Rektorát UP v Olomouci, jednací místnost č. 2, Křížkovského 8, Olomouc. Otevírání obálek jsou oprávněni se zúčastnit členové komise zadavatele, zadavatel nebo jeho pověřený zástupce, statutární orgán uchazeče nebo maximálně 1 zástupce uchazeče (tento pouze na základě písemného pověření k zastupování účasti při otevírání obálek), který se při příchodu prokáže průkazem totožnosti a zapíše se do listiny účastníků. Komise otevře obálky s nabídkami dle pořadového čísla přijaté nabídky a zkontroluje, zda nabídka splňuje požadavky dle 71 odst. 7 zákona (tj. nabídka je zpracována v požadovaném jazyku, návrh smlouvy je podepsán oprávněnou osobou). Po provedení této kontroly komise sdělí přítomným uchazečům následující informace: - identifikační údaje uchazeče (tj. jméno obchodní firmy nebo jméno a příjmení, sídlo firmy nebo adresu), - zda nabídka splňuje požadavky dle 71 odst. 7 zákona, - nabídková cena uchazečů na jednotlivé části veřejné zakázky, tj. jednotlivé nabídkové ceny na jednotlivá subkritéria hodnocení. 8.3 Uveřejnění rozhodnutí o vyloučení nebo o výběru nejvhodnější nabídky V souladu s ust. 60 odst. 2 zákona si zadavatel vyhrazuje právo oznámit rozhodnutí o vyloučení uchazeče jeho uveřejněním na profilu zadavatele. V takovém případě se rozhodnutí o vyloučení uchazeče považuje za doručené okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. V souladu s ust. 76 odst. 6 zákona si zadavatel vyhrazuje právo rozhodnutí o vyloučení uchazeče oznámit jeho uveřejněním na profilu zadavatele. V takovém případě se rozhodnutí o vyloučení uchazeče považuje za doručené okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. V souladu s ust. 81 odst. 4 zákona si zadavatel vyhrazuje právo uveřejnit na svém profilu zadavatele oznámení o výběru nejvhodnější nabídky. V takovém případě se oznámení o výběru nejvhodnější nabídky bude považovat za doručené všem dotčeným zájemcům a všem dotčeným uchazečům okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. Strana 12 (celkem 40)

13 V takovém případě se výše uvedená oznámení považují za doručená všem dotčeným zájemcům a všem dotčeným uchazečům okamžikem uveřejnění na profilu zadavatele. Oznámení nebudou zasílána prostř. držitele poštovní licence. 9. Varianty nabídek Zadavatel předem nepřipouští varianty nabídek. 10. Požadavky na jednotný způsob zpracování nabídkové ceny Celková nabídková cena za kompletní splnění předmětu veřejné zakázky bude stanovena a uvedena v české měně, bude v souladu s touto výzvou v členění na cenu celkem v Kč bez DPH, výši DPH, a cenu celkem včetně DPH a bude stanovena jako cena nejvýše přípustná Doklady prokazující nabídkovou cenu Uchazeč prokazuje svoji nabídkovou cenu předložením následujících údajů: a) Uvedením jednotlivých nabídkových cen pro jednotlivé části veřejné zakázky v tabulce uvedené v příloze č. 5 této zadávací dokumentace, která se následně stane nedílnou součástí smlouvy o dílo. Jednotlivé nabídkové ceny budou zahrnovat všechny relevantní poplatky, náklady související s plněním veřejné zakázky, vč. nákladů na dopravu, atesty, poplatky, stravné, náklady na likvidaci odpadů apod. a další související náklady. Jednotlivé nabídkové ceny budou cenou nejvýše přípustnou a bude platit po celou dobu účinnosti smlouvy uzavřené pro realizaci veřejné zakázky. Výši nabídkové ceny je možné překročit pouze v případě změny daňových předpisů. Jiné podmínky pro změnu nabídkové ceny nejsou přípustné. 11. Obsah a forma nabídky, zadávací lhůta, požadavek na poskytnutí jistoty 11.1 Obsah nabídky Nabídka uchazeče bude obsahovat návrh smlouvy o dílo podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče, a to pro každou část, pro kterou uchazeč podává svou nabídku samostatně. Součástí nabídky budou rovněž další dokumenty požadované zadavatelem a dále doklady a informace prokazující splnění kvalifikace. Nabídka bude podána v následující struktuře: Krycí list nabídky s identifikačními údaji uchazeče (příloha č. 1 této zadávací dokumentace); Čestná prohlášení k prokázání kvalifikačních předpokladů uchazeče; Součástí nabídky uchazeče bude čestné prohlášení, že je schopen doložit certifikaci k servisování jednotek v případě, že je to požadováno výrobcem jednotlivých klimatizačních zařízení Strana 13 (celkem 40)

14 Návrhy smlouvy podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče, zpracované v souladu s touto zadávací dokumentací ( příloha č. 3A, 3B pro jednotlivé části veřejné zakázky, včetně všech příloh); Čestné prohlášení ve smyslu čl. 4 této zadávací dokumentace Vyplněná tabulka uvedená v příloze č. 5 této zadávací dokumentace V souladu s 68 odst. 3 zákona: a) seznam statutárních orgánů nebo členů statutárních orgánů, kteří v posledních 3 letech od konce lhůty pro podání nabídek byli v pracovněprávním, funkčním či obdobném poměru u zadavatele, b) má-li dodavatel formu akciové společnosti, seznam vlastníků akcií, jejichž souhrnná jmenovitá hodnota přesahuje 10 % základního kapitálu, vyhotovený ve lhůtě pro podání nabídek, c) prohlášení uchazeče o tom, že neuzavřel a neuzavře zakázanou dohodu podle zvláštního právního předpisu, tj. zákon č. 143/2001 Sb., o ochraně hospodářské soutěže a o změně některých zákonů (zákon o ochraně hospodářské soutěže) Forma nabídky Nabídka bude podána písemně, v českém, slovenském jazyce. Nabídka bude podána 1x v listinné podobě v originále s označením ORIGINÁL v řádně uzavřené obálce opatřené na uzavřeních razítkem či podpisem uchazeče. Pro právní jistotu obou stran doporučuje zadavatel dodavatelům, aby všechny listy nabídky byly navzájem pevně spojeny či sešity tak, aby byly dostatečně zabezpečeny před jejich vyjmutím z nabídky. Všechny stránky nabídky, resp. jednotlivých výtisků, by měly být očíslovány vzestupnou číselnou řadou. Nabídka bude podána v řádně uzavřené obálce opatřené na uzavřeních razítkem či podpisem uchazeče. Obálka bude označena heslem: Revize, kontroly, servis a opravy zařízení klimatizace a vzduchotechniky označení části, pro kterou uchazeč dává svou nabídku - NEOTVÍRAT Zadávací lhůta Zadávací lhůta začíná běžet okamžikem skončení lhůty pro podání nabídek a její délka činí 120 dnů. Po tuto dobu je uchazeč svoji nabídkou vázán Požadavek na poskytnutí jistoty Zadavatel nepožaduje poskytnutí jistoty. 12. Ostatní podmínky 12.1 Práva zadavatele Zadavatel si vyhrazuje právo: zrušit zadávací řízení (celé nebo jednotlivé části) veřejné zakázky v souladu se zákonem zadavatel si vyhrazuje právo ověřit si údaje předložené v nabídce Nedílnou součástí této zadávací dokumentace jsou přílohy: Příloha č. 1 Krycí list nabídky Příloha č. 2 Čestné prohlášení o splnění základních a profesních kvalifikačních předpokladů Strana 14 (celkem 40)

15 Příloha č. 3A Příloha č. 3B Příloha č. 4A Příloha č. 4B Příloha č. 5 Příloha č. 6A Příloha č. 6B Obchodní a platební podmínky smlouva pro 1. část veřejné zakázky Obchodní a platební podmínky smlouva pro 2. část veřejné zakázky Technická specifikace 1. části veřejné zakázky Technická specifikace 2. části veřejné zakázky Tabulka pro účely hodnocení dle čl. 7 této zadávací dokumentace pro jednotlivé části VZ Půdorysy, schémata, situace objektů pro 1. část veřejné zakázky Půdorysy, schémata, situace objektů pro 2. část veřejné zakázky V Olomouci dne prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D. rektor UP v Olomouci Strana 15 (celkem 40)

16 Příloha č. 1 KRYCÍ LIST NABÍDKY Podlimitní veřejná zakázka na služby zadávaná dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Název: Zadavatel Název: Revize, kontroly, servis a opravy zařízení klimatizace a vzduchotechniky Univerzita Palackého v Olomouci Sídlo: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele: Uchazeč Název: Sídlo/místo podnikání: Tel./fax: IČ: Osoba oprávněná jednat za uchazeče: Křížkovského 8, Olomouc prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D. DIČ: Osoba oprávněná jednat jménem či za uchazeče Podpis oprávněné osoby jednat za uchazeče Titul, jméno, příjmení.. razítko Strana 16 (celkem 40)

17 Příloha č. 2 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ DODAVATELE o splnění základních a profesních kvalifikačních předpokladů Já (my) níže podepsaný(í) čestně prohlašuji (eme), že dodavatel.. (obchodní firma) splňuje základní kvalifikační předpoklady podle 53 odst. 1 písm. a) až k) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, tj. že: a) který nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin spáchaný ve prospěch organizované zločinecké skupiny, trestný čin účasti na organizované zločinecké skupině, legalizace výnosů z trestné činnosti, podílnictví, přijetí úplatku, podplacení, nepřímého úplatkářství, podvodu, úvěrového podvodu, včetně případů, kdy jde o přípravu nebo pokus nebo účastenství na takovém trestném činu, nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu; jde-li o právnickou osobu, musí tento předpoklad splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele či členem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku či žádost o účast zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, musí předpoklad podle tohoto písmene splňovat vedle uvedených osob rovněž vedoucí této organizační složky; tento základní kvalifikační předpoklad musí dodavatel splňovat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště, b) který nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání dodavatele podle zvláštních právních předpisů nebo došlo k zahlazení odsouzení za spáchání takového trestného činu; jde-li o právnickou osobu, musí tuto podmínku splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu, a je-li statutárním orgánem dodavatele či členem statutárního orgánu dodavatele právnická osoba, musí tento předpoklad splňovat jak tato právnická osoba, tak její statutární orgán nebo každý člen statutárního orgánu této právnické osoby; podává-li nabídku či žádost o účast zahraniční právnická osoba prostřednictvím své organizační složky, musí předpoklad podle tohoto písmene splňovat vedle uvedených osob rovněž vedoucí této organizační složky; tento základní kvalifikační předpoklad musí dodavatel splňovat jak ve vztahu k území České republiky, tak k zemi svého sídla, místa podnikání či bydliště, c) který v posledních 3 letech nenaplnil skutkovou podstatu jednání nekalé soutěže formou podplácení podle zvláštního právního předpisu, d) vůči jehož majetku neprobíhá nebo v posledních 3 letech neproběhlo insolvenční řízení, v němž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku nebo insolvenční návrh nebyl zamítnut proto, že majetek nepostačuje k úhradě nákladů insolvenčního řízení, nebo nebyl konkurs zrušen proto, že majetek byl zcela nepostačující nebo zavedena nucená správa podle zvláštních právních předpisů, e) který není v likvidaci, f) který nemá v evidenci daní zachyceny daňové nedoplatky, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, g) který nemá nedoplatek na pojistném a na penále na veřejné zdravotní pojištění, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, h) který nemá nedoplatek na pojistném a na penále na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti, a to jak v České republice, tak v zemi sídla, místa podnikání či bydliště dodavatele, i) který nebyl v posledních 3 letech pravomocně disciplinárně potrestán či mu nebylo pravomocně uloženo kárné opatření podle zvláštních právních předpisů, je-li podle 54 písm. d) požadováno prokázání odborné způsobilosti podle zvláštních právních předpisů; pokud dodavatel vykonává tuto činnost prostřednictvím odpovědného zástupce nebo jiné osoby odpovídající za činnost dodavatele, vztahuje se tento předpoklad na tyto osoby, j) který není veden v rejstříku osob se zákazem plnění veřejných zakázek a k) kterému nebyla v posledních 3 letech pravomocně uložena pokuta za umožnění výkonu nelegální práce podle zvláštního právního předpisu, tj. dle ust. 5 písm e) bod 3 zákona č. 435/2004 Sb., o zaměstnanosti, ve znění pozdějších předpisů. profesní kvalifikační předpoklady podle 54 písm. a) a b) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů, tj. je schopen zadavateli předložit: výpis z obchodního rejstříku, pokud je v něm zapsán, či výpis z jiné obdobné evidence pokud je v ní zapsán, doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné Strana 17 (celkem 40)

18 živnostenské oprávnění či licenci, kdy oprávnění musí pokrývat celý předmět veřejné zakázky, 54 písm. d) zákona dokladu osvědčující odbornou způsobilost dodavatele nebo osoby, jejímž prostřednictvím odbornou způsobilost zabezpečuje, je-li pro plnění veřejné zakázky nezbytná podle zvláštních právních předpisů, uchazeč je v rámci splnění tohoto kvalifikačního předpokladu povinen doložit Certifikát kategorie I. stupně dle nařízení komise ES č. 303/2008 pro klimatizační jednotky. Uchazeč dále prohlašuje podle 50 odst. 1 písm. c) zákona, že je ekonomicky a finančně způsobilý splnit veřejnou zakázku Revize, kontroly, servis a opravy zařízení klimatizace a vzduchotechniky. V., dne.. razítko a podpis oprávněné osoby dodavatele Strana 18 (celkem 40)

19 Příloha č. 3A Obchodní a platební podmínky 1. část veřejné zakázky Uchazeč je povinen předložit ve své nabídce jako její nedílnou součást návrh smlouvy. Návrh smlouvy uchazeče musí respektovat dále uvedené obchodní a platební podmínky: Smlouva o dílo Objednatel: Univerzita Palackého v Olomouci veřejná vysoká škola zřízená zákonem č. 111/1998 Sb., o vysokých školách a o změně a doplnění některých zákonů (zákon o vysokých školách), ve znění pozdějších předpisů se sídlem: Křížkovského 8, Olomouc IČO: DIČ: CZ rektor: prof. Mgr. Jaroslav Miller, M.A., Ph.D. Osoba oprávněná jednat ve věcech technických: Ing. Ondřej Kolář ondrej.kolar@upol.cz, bankovní spojení: Komerční banka, a.s., pobočka Olomouc č.ú.: /0100 (dále jen Objednatel ) a Zhotovitel: doplní uchazeč se sídlem: doplní uchazeč IČO: doplní uchazeč DIČ: doplní uchazeč statutární orgán: doplní uchazeč zapsán v obchodním rejstříku: vedeném doplní uchazeč soudem, oddíl: doplní uchazeč, vložka doplní uchazeč bankovní spojení: doplní uchazeč číslo účtu: doplní uchazeč. osoba oprávněná jednat ve věcech realizace této smlouvy: doplní uchazeč (dále jen Zhotovitel ) uzavřeli níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) tuto smlouvu o dílo (dále též jako SoD či Smlouva ): Strana 19 (celkem 40)

20 I. Úvodní ujednání Objednatel se Zhotovitelem tuto Smlouvu uzavírá v důsledku skutečnosti, že nabídka Zhotovitele na provedení díla podle této Smlouvy byla Objednatelem, jakožto zadavatelem veřejné zakázky vybrána v zadávacím řízení, s názvem Revize, kontroly, servis a opravy zařízení klimatizace a vzduchotechniky PřF UP areál Envelopa, Olomouc, jako nabídka nejvhodnější. II. Předmět díla 1. Za podmínek uvedených v této Smlouvě o dílo se Zhotovitel zavazuje na svůj náklad a na své nebezpečí, v souladu s právními předpisy a účinnými technickými normami, v rozsahu, způsobem, v jakosti a ve lhůtách podle této Smlouvy, řádně a včas provést dílo spočívající v: a) Servis zařízení vzduchotechniky v objektech Přírodovědecké fakulty na adresách 17. listopadu 12, 17. listopadu 50a, 17. listopadu 7 spočívající v: aa) pravidelné servisní a revizní činnosti zařízení (soupis zařízení, četnost a rozsah servisních úkonů uvedeny v příloze č. 2 této smlouvy); ab) zajištění havarijních a standardních oprav zařízení svěřených do správy; ac) dodávka vzduchotechnických filtrů dle potřeb, minimálně 2 ks/filtr/rok. b) revize požárních klapek v objektu Přírodovědecké fakulty na adrese 17. listopadu 12 Revize na požárních klapkách bude probíhat vždy do daného roku dle 7 Vyhl. 246/ 2001 Sb. o požární prevenci, ve znění pozdějších předpisů; c) revize a servis na klimatizačních jednotkách vzduchotechniky a systémů VRV, SPLIT, SKY AIR v objektech Přírodovědecké fakulty na adresách 17. listopadu 12, 17. listopadu 50a, 17. listopadu 7; Revize na klimatizačních zařízeních dle zákona Zákon č. 73/2012 Sb. o látkách, které poškozují ozonovou vrstvu, a o fluorovaných skleníkových plynech budou probíhat vždy do daného roku; Revize do 15. dne v daném měsíci u klimatizačních jednotek, kde je nutné provádět zákonnou revizi častěji než 1x ročně; před započetím prací je nutné předložit osobě oprávněné jednat za Objednatele ve věcech technických harmonogram prací 14 dnů předem. U vnitřních klimatizačních jednotek budou prováděny pouze opravy (nikoliv jejich údržba). Dodané vzduchové filtry budou vždy v souladu s přílohou č. 2 této smlouvy - Seznam filtrů, vč. jejich specifikace a zhotovitel odpovídá za to, že takto specifikované filtry odpovídají typu a způsobu použití zařízení, pro která jsou tyto filtry určeny. Zhotovitel vyhotoví o servisním úkonu prováděném na VZT a klimatizaci písemný soupis závad zařízení a odevzdá ho určenému zástupci objednatele nejpozději do 14 kalendářních dnů od ukončení dílčího servisního úkonu, (vše dále jen jako dílo ). 2. Rozsah předmětu díla a jeho technické podmínky jsou vymezeny v příloze č. 1 této Smlouvy, která tvoří její nedílnou součást. 3. Zhotovitel je povinen provádět dílo v následujících objektech ve vlastnictví Objednatele: Přírodovědecká fakulta UP v Olomouci, objekty na adrese 17. listopadu 12, 17. listopadu 50a, 17. listopadu 7, Olomouc (dále jen Místa plnění ). 4. Zhotovitel prohlašuje, že mu byly Objednatelem nejpozději ke dni podpisu této Smlouvy poskytnuty veškeré nezbytné podklady ke zhotovování díla. Strana 20 (celkem 40)

21 III. Doba plnění 1. Dílo je prováděno postupně v jednotlivých kalendářních měsících v kalendářním roce v rozsahu, četnosti a kvalitě specifikované v této smlouvě a jejích přílohách, současně je zhotovitel povinen realizovat jednotlivé části díla v následujících termínech: A. Pravidelné servisní činnosti dle platné legislativy a v termínech: I.) nástup nejpozději do daného roku s ukončením servisních činnosti nejpozději do daného roku; před započetím prací je nutné předložit osobě oprávněné jednat za Objednatele ve věcech technických harmonogram prací 14 dnů předem; II.) nástup nejpozději do daného roku s ukončením nejpozději daného roku; před započetím prací je nutné předložit osobě oprávněné jednat za Objednatele ve věcech technických harmonogram prací 14 dnů předem. B. Zajištění havarijních a standardních oprav zařízení svěřených do správy: a) v případě havarijní opravy nástup k diagnostikování závady do 24 (dvacetičtyř) hodin od nahlášení závady; hlášení závad bude učiněno telefonicky s potvrzením em na kontakt uvedený ve smlouvě, přičemž objednavatel je povinen označit v předmětu oznámení, že se jedná o havarijní opravu. Zhotovitel předloží nejpozději do 24 hodin od diagnostikování závady návrh a způsob řešení závady. Odstranění závady bude nejpozději do 2 kalendářních dnů od předložení návrhu řešení. Pokud nebude možné závadu odstranit do 2 kalendářních dnů od předložení návrhu řešení, zajistí minimálně v tomto požadovaném termínu náhradní řešení, které zajistí provizorní provozuschopnost zařízení a nejpozději do 7 kalendářních dnů zajistí plnou provozuschopnost zařízení, nedohodnou-li se písemně osoby oprávněné jednat ve věcech technických za smluvní strany jinak. b) V případě standardních oprav Odstranění závady bude nejpozději do 5 kalendářních dnů od předložení návrhu řešení. V případě standardní opravy (= zprovoznění nefunkčního zařízení do provozuschopného stavu) s nástupem k diagnostikování opravy do 48 (dvacetičtyř) hodin od nahlášení závady; hlášení závad bude učiněno telefonicky s potvrzením em na kontakt uvedený ve smlouvě, přičemž objednavatel je povinen označit v předmětu, že se jedná o standardní opravu. Zhotovitel předloží nejpozději do 24 hodin od diagnostikování závady návrh a způsob řešení. C. Dodávka vzduchotechnických filtrů bude realizována nejpozději do 21 kalendářních dnů od závazného objednání, jenž učiní za objednatele osoba oprávněná ve věcech technických, přičemž objednáním se rozumí ové, písemné či odeslané prostř. datové zprávy. 2. O dokončení a předání jednotlivých částí díla tak, jak je sjednáno touto Smlouvou sepíší osoby oprávněné jednat ve věcech technických vždy datovaný předávací protokol. Bude-li mít jakákoliv část díla po jejím dokončení v době předání ze strany Zhotovitele zjevné vady, může jej Objednatel převzít s výhradami. 3. Smluvní strany si ujednaly, že ustanovení 2609 občanského zákoníku o svépomocném prodeji se v případě prodlení objednatele s převzetím díla nepoužije. 4. Nesplnění jakékoliv povinnost stanovené tímto článkem jsou podstatným porušením smlouvy zhotovitelem. IV. Cena za dílo 1. Cena díla bude objednatelem hrazena po částech odpovídajících jednotlivým částem díla. Právo na zaplacení příslušné části ceny díla vzniká jejím protokolárním převzetím osobou oprávněnou jednat ve věcech technických za objednatele. Strana 21 (celkem 40)

22 2. Daň z přidané hodnoty bude Zhotovitelem účtována vždy v sazbě určené podle právních předpisů účinných ke dni uskutečnění dílčích zdanitelných plnění, která smluvní strany ve smyslu 21 odst. 8 zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, ve znění pozdějších předpisů, určují na den provedení díla (oboustranného podpisu protokolu o provedení příslušné části díla). 3. Cena za dílo obsahuje veškeré náklady nutné pro veškeré činnosti spojené s provedením a předáním a převzetím Předmětu díla, a je sjednána v rozsahu cenové nabídky zhotovitele, která tvoří nedílnou součást této smlouvy jako její příloha č Zhotovitel prohlašuje, že na sebe přebírá nebezpečí změny okolností podle 1765 odst. 2 občanského zákoníku, 1765 odst. 1 a 1766 občanského zákoníku se tedy ve vztahu ke Zhotoviteli nepoužije. Zhotovitel touto Smlouvou také přebírá nebezpečí změny okolností ve smyslu 2620 odst. 2 občanského zákoníku, proto, nastane-li zcela mimořádná nepředvídatelná okolnost, která dokončení díla podle této Smlouvy podstatně ztěžuje, není Zhotovitel oprávněn obrátit se na soud, aby podle svého uvážení rozhodl o spravedlivém zvýšení ceny za dílo sjednané touto Smlouvou, anebo o zrušení této Smlouvy a o tom, jak se strany vypořádají. 5. Smluvní strany si ujednaly, že cena za dílo sjednaná touto Smlouvou nebude ovlivněna jakýmkoli kolísáním cen, včetně inflace a kurzových změn. V. Platební podmínky 1. Cena za jednotlivé části díla bude Zhotoviteli uhrazena bezhotovostním způsobem na základě Zhotovitelem vyhotovených daňových dokladů (faktur), jejichž součástí bude soupis provedených prací potvrzený osobami oprávněnými jednat ve věcech technických obou smluvních stran a protokol o předání a převzetí příslušné části díla bez vad a nedodělků. 2. Daňový doklad (fakturu) Zhotovitel doručí Objednateli ve dvojím vyhotovení do 15 dnů od vzniku práva fakturovat, tj. od potvrzení soupisu provedených prací osobami oprávněnými jednat ve věcech technických obou smluvních stran a protokolu o předání a převzetí příslušné části díla bez vad, které nebrání užívání díla. Splatnost každé faktury bude 30 dnů ode dne jejího prokazatelného doručení Objednateli a za den zaplacení bude považován den odepsání fakturované částky z účtu Objednatele ve prospěch účtu Zhotovitele, který je uveden v záhlaví této Smlouvy. 3. Daňové doklady - faktury Zhotovitele musí mít náležitosti daňového a účetního dokladu podle účinných právních předpisů, obsahovat požadavek na způsob provedení platby, bankovní spojení, datum splatnosti 30 dnů ode dne jejich doručení Objednateli, formou a obsahem musí odpovídat zákonu o účetnictví v účinném znění a zákonu o dani z přidané hodnoty v účinném znění a musí mít náležitosti obchodní listiny podle 435 občanského zákoníku. 4. Nebude-li faktura obsahovat některou povinnou nebo dohodnutou náležitost nebo bude chybně vyúčtována cena nebo DPH, je Objednatel oprávněn před uplynutím lhůty splatnosti vrátit fakturu druhé smluvní straně k provedení opravy s vyznačením důvodu vrácení. Zhotovitel provede opravu vystavením nové faktury. Dnem odeslání vadné faktury Zhotoviteli přestává běžet původní lhůta splatnosti a nová lhůta splatnosti běží znovu ode dne doručení nové faktury Objednateli. 5. Objednatel nebude poskytovat zálohy na cenu díla. 6. Nedojde-li mezi smluvními stranami k dohodě při odsouhlasení množství nebo druhu provedených prací na příslušné části díla, je Zhotovitel oprávněn fakturovat pouze práce, u kterých nedošlo k rozporu. Pokud bude faktura Zhotovitele obsahovat i práce, které nebyly Objednatelem odsouhlaseny, je Objednatel oprávněn fakturu vrátit. Práce, které provedl odchylně od Smlouvy, se do soupisu prací nesmějí zařazovat. 7. Veškeré faktury Zhotovitel vystaví a zašle ve dvojím vyhotovení, včetně všech příloh, na adresu Objednatele uvedenou v záhlaví této Smlouvy. Strana 22 (celkem 40)

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (2), 14, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11. SPŠE a VOŠ Pardubice oprava prosklené stěny schodiště Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Pardubický kraj jako veřejný zadavatel vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu *: SPŠE a VOŠ Pardubice oprava

Více

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH

ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ KVALIFIKAČNÍCH PŘEDPOKLADŮ PODLE 62 ODST. 3 ZÁKONA O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH V souladu s citovaným ustanovením dodavatel prokazuje zadavatelem požadovanou kvalifikaci čestným prohlášením,

Více

Příloha 3a. Čestné prohlášení dle ust. podle 53 odst. 1 zákona č.137/2006sb. ZÁKLADNÍ KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY

Příloha 3a. Čestné prohlášení dle ust. podle 53 odst. 1 zákona č.137/2006sb. ZÁKLADNÍ KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY Příloha 3a Čestné prohlášení dle ust. podle 53 odst. 1 zákona č.137/2006sb. ZÁKLADNÍ KVALIFIKAČNÍ PŘEDPOKLADY Název obchodní firmy- uchazeč: D Já, níže podepsaný statutární zástupce uchazeče tímto čestně

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná podle ustanovení 6, 12 odstavec (3) a 18 odstavec (5) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon) Pravidelná revize,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Energetický audit areálu VFU Brno zadávané v souladu s ustanovením 18

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Podlimitní veřejná zakázka na služby s názvem: Poskytnutí kontokorentního úvěru vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku osobního automobilu pod názvem Obnova vozového parku nákup 1 nového služebního osobního vozidla v souladu s 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky Počet stran: 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU CEITEC - Elektroporátor část název poznámka 1. Úvodní ustanovení strana 2 2. Požadavky zadavatele

Více

Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace

Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace Název zakázky: Výzva k podání nabídek a prokázání kvalifikace Datum vyhlášení zakázky: 25. 7. 2012 Název/ obchodní firma zadavatele: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem zadavatele, vč. kontaktních

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZÁKON ) Zakázka je zadávána v souladu s 21 odst. 1 písm. f)

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace Č.j.: DM-030/1531/2014 Sp.zn.: 030/80/0007-1/2014 Pardubice 12.09.2014 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace V souladu s ustanoveními 9 odst. 1 písm. c) a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

Psychiatrická léčebna v Dobřanech Ústavní 2, 334 41 Dobřany. k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace,

Psychiatrická léčebna v Dobřanech Ústavní 2, 334 41 Dobřany. k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace, Veřejný zadavatel: Psychiatrická léčebna v Dobřanech Ústavní 2, 334 41 Dobřany vyzývá zájemce k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace, přičemž v souladu s ust. 18 odst. 3 z. č. 137/2006 Sb.,

Více

Sedlčany dne

Sedlčany dne Sedlčany dne 5. 6. 2013 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY na podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění (dále

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo/místo podnikání: Líšeňská 2657/33a, Brno -Líšeň 63600, CZ IČ: 44994575 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava dětské hřiště Zadavatel

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, Snížení energetické náročnosti objektu kulturního domu v obci Černá Voda včetně výměny zdroje vytápění zadávanou ve zjednodušeném

Více

(požadavky a podmínky pro zpracování nabídky) Křížkovského Olomouc IČO: prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc.

(požadavky a podmínky pro zpracování nabídky) Křížkovského Olomouc IČO: prof. RNDr. Miroslav Mašláň, CSc. Zadávací dokumentace pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou zjednodušeným podlimitním řízením podle 25 písm. a) a 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo/místo podnikání: Líšeňská 2657/33a, Brno -Líšeň 63600, CZ IČ: 44994575 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Rekonstrukce mostu v ul. 5. května ve Varnsdorfu

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Rekonstrukce mostu v ul. 5. května ve Varnsdorfu Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Rekonstrukce mostu v ul. 5. května ve Varnsdorfu" 1. Veřejný zadavatel Úřední název: Poštovní adresa:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VETERINÁRNÍ A FARMACEUTICKÁ UNIVERZITA BRNO Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Výpočetní technika 2015 zadávané v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zákona

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo/místo podnikání: Líšeňská 2657/33a, Brno -Líšeň 63600, CZ IČ: 44994575 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA

STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE - KVALIFIKAČNÍ ČÁST k veřejné zakázce na dodávky dle 8, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon) zadávané v otevřeném řízení dle 27 zákona ve

Více

Obecní dům Kadolec realizace úspor energie

Obecní dům Kadolec realizace úspor energie Obec Kadolec Kadolec 61 794 51 Kadolec IČ: 00599468 v souladu s ustanovením 12 odst. 3, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v y p i s u j e výzvu k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Obec Kamenice Sídlo/místo podnikání: Ringhofferovo náměstí 434, Kamenice -Olešovice 25168, CZ IČ: 00240273 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, Snížení energetické náročnosti objektu základní školy v obci Vysočany zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem Č.j.: DM-030/1367/2016 Sp.č.: 030/80/04-1/2016 Pardubice 24.06.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006

Více

14/2014. CZ.1.07/1.5.00/34.1050 Název projektu: Modernizace výuky přírodovědných předmětů pro 21. Století Individualizace a inovace výuky.

14/2014. CZ.1.07/1.5.00/34.1050 Název projektu: Modernizace výuky přírodovědných předmětů pro 21. Století Individualizace a inovace výuky. Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu

Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadávací dokumentace k výzvě pro předložení nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu Obnova počítačového vybavení dodávka notebooků Datum vyhlášení: 8. 7. 2016 1 ZÁKLADNÍ INFORMACE 1.1 Zadavatel Instituce:

Více

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Obec Radimovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) v rámci veřejné zakázky malého rozsahu PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE KOMUNIKACE

Více

Název veřejné zakázky: Revitalizace úprava kongresového sálu a recepce vzdělávacího střediska IVS Praha v Benešově

Název veřejné zakázky: Revitalizace úprava kongresového sálu a recepce vzdělávacího střediska IVS Praha v Benešově Kvalifikační dokumentace k podlimitní veřejné zakázce na stavební práce zadávané v otevřeném řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK veřejná zakázka malého rozsahu zadávací řízení mimo režim Zákona o veřejných zakázkách Rekonstrukce veřejného osvětlení obce Mnichovice 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE: Obec Mnichovice

Více

NEINVESTIČNÍ ZÁMĚR OBCE OPRAVA KAPLIČKY V NESPERÁCH

NEINVESTIČNÍ ZÁMĚR OBCE OPRAVA KAPLIČKY V NESPERÁCH NEINVESTIČNÍ ZÁMĚR OBCE OPRAVA KAPLIČKY V NESPERÁCH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE: Obec Veliš Veliš 1 257 06 Louňovice pod Blaníkem IČ 00 232 921 statutární zástupce: Petr Mach, starosta tel.: 603

Více

OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV

OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV Výzva k podání nabídky V režimu veřejná zakázka malého rozsahu na služby zadávaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Na služby Výměna oken,

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Česká republika Drážní inspekce Sídlo/místo podnikání: Těšnov 1163/5, Praha - 11000, CZ IČ: 75009561 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Podlimitní veřejná zakázka na zpracování projektové dokumentace na stavbu " Zlepšení dostupnosti turistických atraktivit v oblasti masivu Sněžníka

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo/místo podnikání: Líšeňská 2657/33a, Brno -Líšeň 63600, CZ IČ: 44994575 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále jen zákon) Název zakázky Rozvoj kapacity MŠ Pěnčín

Více

Výchovný ústav, střední škola, internát a školní jídelna, Olešnice na Moravě, Trpínská 317

Výchovný ústav, střední škola, internát a školní jídelna, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Výchovný ústav, střední škola, internát a školní jídelna, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 IČ: 62073079 zasílá výzvu k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

Dodávka výstroje a výzbroje pro JSDH CHLUM

Dodávka výstroje a výzbroje pro JSDH CHLUM Zadavatel Obec Chlum, Chlum 42, 257 63 Trhový Štěpánov, IČ: 00473529, DIČ: CZ00473529 ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) 1) Název zakázky

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Česká republika Drážní inspekce Sídlo/místo podnikání: Těšnov 1163/5, Praha - 11000, CZ IČ: 75009561 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem

Více

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV CYKLOSTEZKA V BÝVALÉM CUKROVARU

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV CYKLOSTEZKA V BÝVALÉM CUKROVARU Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná v souladu s ustanovením 38 zákona. č. 137/2006 Sb. ve znění pozdějších předpisů o veřejných zakázkách zjednodušené podlimitní řízení Tento projekt je spolufinancován

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce Identifikační údaje veřejného zadavatele Zadavatel: Obec Hlubyně Statutární zástupce: Pavel Novotný Adresa: Hlubyně 10, 262 72 Březnice IČ: 006 62 836

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Vzdělávání

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE V SOULADU S 44 ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PRÁVNÍCH PŘEDPISŮ Osvětlení tělocvičny ZŠ Šlapanice I. NÁZEV ZAKÁZKY... 1 II. ÚDAJE O OZNÁMENÍ

Více

IČ: 00831999 Petr Soldatek, starosta obce Kontaktní osoba zadavatele:

IČ: 00831999 Petr Soldatek, starosta obce Kontaktní osoba zadavatele: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE podle pravidel Programu rozvoje venkova a zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen Zákon ) NA STAVEBNÍ PRÁCE Rekonstrukce

Více

Zadavatel Vás jako zájemce o výše uvedenou veřejnou zakázku zadávanou jako zakázku malého rozsahu mimo režim zákona vyzývá k předložení nabídky.

Zadavatel Vás jako zájemce o výše uvedenou veřejnou zakázku zadávanou jako zakázku malého rozsahu mimo režim zákona vyzývá k předložení nabídky. VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Sídlem: Město Kouřim Mírové náměstí 145, 281 61 Kouřim IČ 00235482 Veřejná zakázka: Okna Střelnice Zadavatel Vás jako zájemce o výše uvedenou veřejnou

Více

VZORY ČESTNÝCH PROHLÁŠENÍ

VZORY ČESTNÝCH PROHLÁŠENÍ Veřejná zakázka na stavební práce zadávaná podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon): Laboratoř biologického materiálu zhotovitel stavby ve vztahu

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: VÝMĚNA OKEN V Č. P. 1838 VE VARNSDORFU 1. Veřejný zadavatel Úřední název: Město Varnsdorf Poštovní

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky na podlimitní veřejnou zakázku na stavební práce, Snížení energetické náročnosti objektu staré školy v městysu Ostrov u Macochy zadávanou ve zjednodušeném podlimitním řízení dle

Více

Kostel sv. Floriána v Nemochovicích. Zadavatel

Kostel sv. Floriána v Nemochovicích. Zadavatel Výzva více zájemcům k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce jedná se o zadávací řízení mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. Název zakázky: Kostel sv. Floriána v Nemochovicích

Více

Prokázání kvalifikace

Prokázání kvalifikace Příloha č. 3 ZD k č. j. PPR-28152-/ČJ-2013-990656 Počet listů: 5 Prokázání kvalifikace k veřejné zakázce Technická podpora hardware pro Vízový informační systém a systém VISMAIL ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ O SPLNĚNÍ

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování Č.j.: DM-030/1557/2016 Sp.č.: 030/80/07-1/2016 Pardubice 18.7.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Obec Mojné Sídlo: Mojné 19, 382 32 Mojné Zastoupena: Janou Zoufalou starostkou obce Mojné IČ: 00665665 Zadavatel mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., ve znění pozdějších

Více

Kvalifikační dokumentace

Kvalifikační dokumentace FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11

Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Pardubický kraj Komenského náměstí 125, Pardubice 532 11 Veřejná zakázka Gymnázium Litomyšl I. etapa opravy okenních výplní Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky, platební podmínky, objektivní podmínky,

Více

KRYCÍ LIST NABÍDKY. v poptávkovém řízení služby. poskytnutí investičního úvěru

KRYCÍ LIST NABÍDKY. v poptávkovém řízení služby. poskytnutí investičního úvěru Příloha č. 1 KRYCÍ LIST NABÍDKY v poptávkovém řízení služby poskytnutí investičního úvěru Obchodní firma nebo název (jedná-li se o právnickou osobu) Obchodní firma nebo jméno a příjmení (jedná-li se o

Více

Realizace veřejného sportoviště

Realizace veřejného sportoviště Zadávací dokumentace k veřejné zakázce Realizace veřejného sportoviště Jíloviště Srpen 2016 Stránka 1 z 8 Obsah 1. Zadavatel... 3 1.1. Zadavatel veřejné zakázky... 3 1.2. Kontaktní osoba... 3 2. Předmět

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Kvalifikační dokumentace

Kvalifikační dokumentace FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zpracování nabídky k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) zadávané formou jednacího řízení bez uveřejnění na projekt Velehrad Trnava,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu 2. kategorie na stavební práce Snížení energetické náročnosti budovy OÚ Tvarožná Výběrové řízení je mimo režim zákona o veřejných zakázkách č.

Více

Oprava oplocení Kaunicových kolejí - 1. etapa zadávanou pod zn. VZ 1/2015

Oprava oplocení Kaunicových kolejí - 1. etapa zadávanou pod zn. VZ 1/2015 Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu Oprava oplocení Kaunicových kolejí - 1. etapa zadávanou pod zn. VZ 1/2015 O B S A H: část Název poznámka 1. Úvodní

Více

PŘÍLOHA Č. 1 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ

PŘÍLOHA Č. 1 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ PŘÍLOHA Č. 1 ČESTNÉ PROHLÁŠENÍ k zakázce malého rozsahu na dodávky zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů Identifikační údaje zadavatele: Obec Mladý

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek OBEC HORNÍ BEČVA Výzva k podání nabídek pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, dle Závazných pokynů pro žadatele

Více

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV CYKLOSTEZKA V BÝVALÉM CUKROVARU

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV CYKLOSTEZKA V BÝVALÉM CUKROVARU FORMULÁŘ NABÍDKY Název veřejné zakázky: BŘECLAV CYKLOSTEZKA V BÝVALÉM CUKROVARU Zadavatel: Město Břeclav Náměstí T. G. Masaryka 42/3 690 81 Břeclav IČ: 00283061 ČERVEN 2013 06/2013 1 z 12 OBSAH NABÍDKY:

Více

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce

Kvalifikační dokumentace k veřejné zakázce FAKULTNÍ NEMOCNICE BRNO Jihlavská 20, 625 00 Brno tel: 532 231 111 ŘEDITELSTVÍ ředitel FN Brno: MUDr. Roman Kraus, MBA tel.: 532 232 000, fax: 543 211 185 e-mail: rkraus@fnbrno.cz IČO: 652 697 05, DIČ:

Více

Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh

Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh Kvalifikační dokumentace dílčí část 1 Konsolidace IT a nové služby TC ORP Zábřeh Zadávací řízení je zadáváno dle ustanovení 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Název zakázky: Výběrové řízení na osobní automobil Předmět zakázky (služba, dodávka nebo stavební práce): Dodávka Datum vyhlášení zakázky: 10. 5. 2012 Název programu: Registrační

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE 1. OBECNÉ POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE... 2 1.1 Kvalifikační předpoklady... 2 1.2 Prokázání splnění určité části kvalifikace prostřednictvím

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava 3D film Zadavatel WEST

Více

Výměna oken, oprava skladu v budově MěÚ Mnichovice

Výměna oken, oprava skladu v budově MěÚ Mnichovice VÝZVA poptávkové řízení č. 13/2013 K PODÁNÍ NABÍDEK na zakázku malého rozsahu na stavební práce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE. Nákup náhradních dílů do vrtulníků typu Mi, motorů a reduktorů

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE. Nákup náhradních dílů do vrtulníků typu Mi, motorů a reduktorů Příloha č. 2 KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k nadlimitní veřejné zakázce na dodávky Nákup náhradních dílů do vrtulníků typu Mi, motorů a reduktorů zadané v oblasti obrany nebo bezpečnosti v užším řízení dle

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Pro zpracování nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon) 1 VYMEZENÍ PŘEDMĚTU PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Předmětem

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Nákup aktivních prvků VZ/2013/1/010/7 veřejná zakázka malého rozsahu dle směrnice SM/24/03/13 Krajského úřadu Zlínského kraje 1. Identifikační

Více

Vývoj metodologie stáží v podnicích a trénink rozvoje kompetencí pedagogů středních odborných škol

Vývoj metodologie stáží v podnicích a trénink rozvoje kompetencí pedagogů středních odborných škol VÝZVA ZAJEMCŮM K PODÁNÍ NABÍDKY VE VEŘEJNÉ ZAKÁZCE Vývoj metodologie stáží v podnicích a trénink rozvoje kompetencí pedagogů středních odborných škol VZ/2010/01 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY podle 38 k veřejné

Více

Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 2868/2014/2060/86 Franc 11.6.

Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 2868/2014/2060/86 Franc 11.6. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 2868/2014/2060/86 Franc 11.6.2014 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Zadavatel: Město Oslavany, náměstí 13. prosince 2, 664 12 Oslavany, IČ: 00282286 ve smyslu 6, 12 a 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Centrum dopravního výzkumu, v. v. i. Sídlo/místo podnikání: Líšeňská 2657/33a, Brno -Líšeň 63600, CZ IČ: 44994575 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Nejedná se o zadávací řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění. Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Název projektu: Registrační číslo projektu:

Více

Krycí list nabídky. Zateplení a výměna zdroje tepla MŠ Manětín. Údaje o uchazeči. na akci:

Krycí list nabídky. Zateplení a výměna zdroje tepla MŠ Manětín. Údaje o uchazeči. na akci: Příloha č. 1 Krycí list nabídky na akci: Údaje o uchazeči Zateplení a výměna zdroje tepla MŠ Manětín Obchodní firma nebo název (jedná-li se o právnickou osobu) Obchodní firma nebo jméno a příjmení (jedná-li

Více

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV, HÁJKY HABROVA SEČ, PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE I. ETAPA

FORMULÁŘ NABÍDKY BŘECLAV, HÁJKY HABROVA SEČ, PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE I. ETAPA FORMULÁŘ NABÍDKY Název veřejné zakázky: BŘECLAV, HÁJKY HABROVA SEČ, PŘÍSTUPOVÁ KOMUNIKACE I. ETAPA Zadavatel: Město Břeclav Náměstí T. G. Masaryka 42/3 690 81 Břeclav IČ: 00283061 ČERVEN 2013 06/2013 1

Více

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY (dále jen Výzva )

VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY (dále jen Výzva ) VÝZVA K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKY (dále jen Výzva ) Tato výzva je zároveň zadávací dokumentací a obsahuje veškeré údaje

Více

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky Uchazeč předloží zadavateli návrh smlouvy, která bude obsahovat min. následující Obchodní podmínky. 1. Nabídková cena je konečná a nepřekročitelná

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE ZJEDNODUŠENÉ PODLIMITNÍ ŘÍZENÍ (zakázka na stavební práce do 10 mil. Kč bez DPH) 1. DRUH A NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY: Obec Košetice, zastoupena starostkou obce

Více

Obec Koválovice - Osíčany

Obec Koválovice - Osíčany Obec Koválovice - Osíčany Koválovice 67 798 29 Tištín IČ: 00600024 v souladu s ustanovením 12 odst. 3, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v y p i s u j e výzvu k podání nabídky a k prokázání

Více

Obec Kamberk Kamberk 71, Louňovice pod Blaníkem

Obec Kamberk Kamberk 71, Louňovice pod Blaníkem VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK OBNOVA KOMUNIKACE HRAJOVICE 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE: Kamberk 71 257 06 Louňovice pod Blaníkem IČ: 00 233 081 statutární zástupce: Ing. Alena Jenšíková, starostka tel.:

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Osvětlení pokojů žáků

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Osvětlení pokojů žáků Č.j.: DM-030/1536/2016 Sp.č.: 030/80/06-1/2016 Pardubice 11.07.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Osvětlení pokojů žáků V souladu s ustanoveními 8 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky Zajištění úklidových prací a úklidových prostředků včetně dezinfekce v příspěvkové organizaci Centrum sociálních služeb Praha 2 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zajištění úklidových

Více

ÚDRŽBA, PROVOZ A OPRAVY VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ OBCE KAČICE

ÚDRŽBA, PROVOZ A OPRAVY VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ OBCE KAČICE ZADAVATEL: Obec Kačice Se sídlem: Masarykova 20, 273 04 Kačice IČ: 002 34 494 Bankovní spojení: KB Kladno, č.ú. 4121-141/0100 zastoupená: Vítem Kolmanem, starostou Č.j. 200/Ko 0BVÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Oplocení sportovního areálu u č. p. 2984, na p.p.č. 2832/1,2 ve Varnsdorfu" 1. Veřejný zadavatel Úřední

Více

Výzva. Předmětem VZ je Zateplení a fasáda bytového domu čp. 199 K Sokolovně Uhříněves

Výzva. Předmětem VZ je Zateplení a fasáda bytového domu čp. 199 K Sokolovně Uhříněves Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Zateplení a fasáda bytového domu čp. 199 K Sokolovně Uhříněves Veřejný zadavatel Městská část Praha

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č. 1 Výzvy k podání nabídek Počet stran: 8 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Pavilon Farmacie II inverzní mikroskop Tato veřejná zakázka v souladu s ustanovením 18 odst. 5 zák.č.

Více

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů.

Tato kvalifikační dokumentace (dále jen KD ) upravuje podrobným způsobem vymezení a způsob prokázání kvalifikačních předpokladů. Kvalifikační dokumentace k nadlimitní veřejné zakázce na služby dle přílohy č.2 vyhlášené v zadávacím řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Celoplošné opravy MK technologií lehké penetrace ve Varnsdorfu"

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Celoplošné opravy MK technologií lehké penetrace ve Varnsdorfu Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Celoplošné opravy MK technologií lehké penetrace ve Varnsdorfu" 1. Veřejný zadavatel Úřední název:

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ )

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVANÉ DLE ZÁKONA Č. 137/2006 SB., O VEŘEJNÝCH ZAKÁZKÁCH, VE ZNĚNÍ POZDĚJŠÍCH PŘEDPISŮ (DÁLE JEN ZVZ ) 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky: Rozšíření

Více

Výběr zhotovitele a poskytovatele služeb v oblasti montáží, oprav a odečtů bytových vodoměrů SV a TV, RTN KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

Výběr zhotovitele a poskytovatele služeb v oblasti montáží, oprav a odečtů bytových vodoměrů SV a TV, RTN KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na služby zadávaná podle ustanovení 10, 12 odstavec (1), 15, 21 odstavec (1) písmeno a) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále rovněž jen Zákon

Více

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf. Oprava a zateplení fasády na objektu I. stupně ZŠ Edisonova 2821, Varnsdorf

Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf. Oprava a zateplení fasády na objektu I. stupně ZŠ Edisonova 2821, Varnsdorf Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470, Varnsdorf vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 6 a 12 odst.6 zák. č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách v platném znění (dále jen zákon): Oprava

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce Zadavatel Zadavatel: Zástupce: Adresa: IČ: 27965911 DIČ: Lesy města Chebu, s.r.o. Ing. Zdeněk Hoferica, jednatel Nám. Krále Jiřího

Více