Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu"

Transkript

1 BAŠNÉHO 36, BRNO k materiálu R 341 Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu (dále jen výzva) Na základě Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v MČ Brno-Kohoutovice schválené Radou MČ Brno-Kohoutovice dne (dále jen směrnice) a v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., v platném znění, předkládáme výzvu k podání nabídky v českém jazyce k veřejné zakázce malého rozsahu (dále jen výzva). Vybudování zahrady pro potřeby ZŠ a MŠ Brno, Chalabalova 2 Název zadavatele: Sídlo zadavatele: Kontaktní adresa pro písemný styk: Kontaktní osoby: Statutární město Brno, MČ Brno Kohoutovice Bašného 71/36, Brno IČO , DIČ CZ Statutární město Brno, MČ Brno Kohoutovice Bašného 71/36, Brno ID datové schránky: x3gbyji (dále jen zadavatel) kontaktní osoba ve věcech technických a pro záležitosti týkající se tohoto poptávkového řízení Ing. Aleš Varmuža, referent investic odboru správy majetku tel.: mobil: varmuza@kohoutovice.brno.cz Klasifikace předmětu zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce ve výši podle směrnice (nad do Kč bez DPH)

2 1. Předmět plnění veřejné zakázky 1.1. Předmět plnění díla je specifikován v projektové dokumentaci Úprava zahrady Základní a mateřská škola Chalabalova 2, Brno, která je součástí zadávací dokumentace. Projektovou dokumentaci zpracovala firma Ing. Dagmar Hawerlandová, Lacinova 8, Brno, IČ: , číslo autorizace u ČKA : 02640, tel.: Celá zahrada nově oplocena, nová branka i brána. Chodník z betonové dlažby, stoly a lavičky. Tři herní plochy doplněné 4 herními prvky. Pod herními prvky dopadová plocha dle typu herního prvku. V severní části multifunkční herní prvek se skluzavkou, houpačka s houpacím košem pro více dětí a lanový herní prvek, zahradní domek, další herní plocha, dvojitá houpačka a podobně. Volné plochy zahrady budou zatravněny a osázeny trvalými porosty Předmět veřejné každé části veřejné zakázky bude vybraným uchazečem (zhotovitelem) realizován v souladu s obecně závaznými právními předpisy týkajícími se dětských hřišť, především pak ČSN EN 1176 a ČSN EN 1177 a předpisy týkající se bezpečnosti práce a technických zařízení Vybraný dodavatel (zhotovitel) každé jednotlivé části veřejné zakázky doloží ke každému hernímu prvku certifikát nebo prohlášení o shodě výrobku dané příslušnými předpisy, návod na provádění provozních kontrol a údržby a bude schopen záruční a pozáruční servis Dodavatel bude poskytovat Stavební práce Zadavateli na základě Smlouvy a dle nejvyšších standardů profesní efektivity, kvality a bezúhonnosti. Dodavatel bude při realizaci plnění Veřejné zakázky respektovat právní řád České republiky Spolupráce, podklady při případných více-méně pracích (rozpočty, odsouhlasení materiálů apod.) Předmět plnění díla je včetně všech souvisejících prací nutných ke zdárnému splnění díla, například doprava, odvoz, likvidace odstraněného materiálu, úklid místa plnění díla, zakreslení skutečného stavu a podobně Všechna nabídkové ceny v Kč je nutno stanovit proporcionálně Výkaz výměr je v příloze č.3, viz. čl. 11 této výzvy. 2. Místo plnění Objekt svěřený do správy MČ Brno Kohoutovice Statutem města Brna. Ulice, č.pop./č.ev: Chalabalova 2 Město: Brno Parc.č.: 2134 k.ú.: Kohoutovice Předpokládaná hodnota zakázky: 3. Předpokládaná hodnota zakázky: Kč, bez DPH. 4. Doba plnění díla Zahájení stavby: po podpisu smlouvy o dílo. Ukončení stavby: max Obsah nabídky 5.1. Příloha č.1 - vyplněný a oprávněnou osobou podepsaný krycí list nabídky. Formulář příloha č. 1, viz. čl. 11 této výzvy. Zde uvedete: údaje o uchazeči, požadované, hodnocené údaje, vyplnění hodnot jednotlivých kritérií (viz. čl.9 této výzvy), nehodnocené, povinné údaje: referenční zakázky obdobného předmětu plnění. Minimálně 3 referenční zakázky obdobného předmětu plnění za posledních 36 měsíců každá v objemu minimálně Kč bez DPH. Čestné prohlášení. Podpisem stvrdíte čestné prohlášení, kde kromě ostatního se zavážete, že respektujete pro případ, kdy budete vybrán jako vítěz, veškerá ustanovení návrhu smlouvy

3 (která se doplní o hodnoty, které jsou předmětem hodnocených kritérií této výzvy), uvedené v příloze č.2, viz. čl. 11 této výzvy. Smlouva bude doplněna a podepsána až s vybraným uchazečem Příloha č.2 - vyplněný a oprávněnou osobou podepsaný výkaz výměr. Formulář příloha č. 3, viz. čl. 11 této výzvy 5.3. Příloha č.3 - doklady o prokázání kvalifikačních a technických předpokladů, oprávnění k danému předmětu podnikání. Doklady předložte v kopii, až vybraný uchazeč předloží originály, nebo ověřené kopie, to je Živnostenský list a u právnické osoby i výpis z obchodního rejstříku, ne starší 90 dní. U herních prvků je nutno doložit: Certifikát nebo prohlášení o shodě výrobku dané příslušnými předpisy, především pak ČSN EN 1176 a ČSN EN 1177 Produktové listy obsahující výrobce herního prvku, přesný obchodní název herního prvku, popis herního prvku, rozměry, zobrazení herního prvku (fotografie, vizualizace, výkres, schéma) 6. Lhůta a forma předložení nabídky Výzva byla rozeslána osloveným uchazečům a vyvěšena na Profilu zadavatele: (dále jen Profil). Nabídku vypracovanou v českém jazyce zašlete na adresu ÚMČ Brno Kohoutovice, Bašného 71/36, Brno, do , tak aby byla doručena do 11,00 hodin v zalepené obálce s označením Veřejná zakázka neotvírat Vybudování zahrady pro potřeby ZŠ a MŠ Brno, Chalabalova 2. Obálka musí být také označena názvem a adresou odesílatele. Na nabídky doručené po lhůtě pro podání nabídek se nahlíží, jakoby nebyly podány. Otevírání obálek je neveřejné. 7. Zadávací lhůta, lhůta, po kterou jsou uchazeči svými nabídkami vázáni Zadávací lhůta je 60 kalendářních dnů od lhůty předložení nabídek 8. Prohlídka místa plnění zakázky Prohlídku místa plnění zakázky si provede každý uchazeč individuálně, jedná se o veřejně viditelný prostor z chodníku na konci ulice Chalabalova. Jedná se o prostor mezi řadovými garážemi a budovou školy. Pokud bude některý uchazeč požadovat prohlídku vnitřního prostoru, je možno po domluvě se školníkem ZŠ. 9. Způsob hodnocení nabídky 9.1. Nabídky budou hodnoceny podle kritéria ekonomické výhodnosti nabídky, kde dílčími kritérii budou: Číslo Název a popis kritéria Váha kritéria krit. v % 1 Celková nabídková cena za dílo (Kč bez DPH) 70 2 Záruka za dílo, min.24, max. 72 měsíců (v měsících) 20 3 Lhůta na odstranění záručních závad předmětu plnění této smlouvy, s tím že zadavatel požaduje nastoupit na zahájení prací na právem reklamované vadě nejpozději do 2 pracovních dnů od doručení reklamace. Min.2 dny, max. 10 pracovních dní 10 Jednotlivá kritéria budou hodnocena na základě následujících vzorců: U kritérií, kde nejvýhodnější nabídka má nejnižší hodnotu:

4 100 * (nejvýhodnější nabídka / hodnocená nabídka) * váha vyjádřená desetinným číslem U kritérií, kde nejvýhodnější nabídka má nejvyšší hodnotu: 100 * (hodnocená nabídka / nejvýhodnější nabídka) * váha vyjádřená desetinným číslem 10. statní ujednání Dodavatel ve své nabídce specifikuje případné subdodavatele Při nesplnění podmínek tohoto poptávkového řízení si zadavatel vyhrazuje právo nabídku uchazeče nezahrnout do hodnocení nabídek Nabídky musí být doručeny zadavateli v požadované lhůtě. Později doručené nabídky nebudou zařazeny do hodnocení nabídek Zadavatel si vyhrazuje právo kdykoliv poptávkové řízení zrušit, a to z jakéhokoli důvodu nebo i bez uvedení důvodu V případě shodných nabídek určí zadavatel vítězného uchazeče hlasováním členů komise pro výběr dodavatele Zadavatel si vyhrazuje právo změnit nebo doplnit podmínky do termínu doručení nabídek Zadavatel si vyhrazuje právo vyloučení variantních řešení - zadavatel předem vylučuje variantní řešení nabídky Zadavatel si vyhrazuje právo uveřejnit po ukončení výběrového řízení na profilu zadavatele s vítězným uchazečem podepsanou smlouvu o dílo, včetně všech dodatků Zadavatel si vyhrazuje právo při podpisu smlouvy o dílo s vybraným uchazečem a po dohodě s ním, upravit její znění, tyto změny se netýkají počitatelných hodnot a sankcí na stranu vybraného uchazeče Případně uvedené výrobní názvy jsou uvedeny z důvodu popisu standardu kvality a estetického vzhledu, je možno nabídnout i jiné, srovnatelné typy výrobků s tím, že zadavatel si vymiňuje právo odmítnout navržený typ výrobku, pokud nesplní kvalitu nebo estetický vzhled výrobku uvedeného ve výzvě Práce budou prováděny za provozu. Pokud bude uchazeč vybrán, musí při provádění díla dodržovat předpisy BOZP a požární ochrany na pracovišti, zodpovídá za bezpečnost práce svých pracovníků a odpovídá za škody vzniklé porušením výše uvedených předpisů, zadavateli nebo třetím osobám. Pokud bude uchazeč vybrán, bude povinen udržovat na staveništi pořádek a čistotu, neprodleně odstraňovat odpady a nečistoty vzniklé při provádění díla. Tyto požadavky zadavatele nemají vliv na cenu díla Veškeré informace o veřejné zakázce (dodatečné informace, výsledek výběrového řízení apod.) budou uveřejněny na profilu zadavatele Každý uchazeč je povinen v průběhu soutěžní lhůty sledovat profil zadavatele V případě zjištění chyby nebo nesrovnalostí v zadávací dokumentaci (např. chyba nebo špatný vzorec ve výkazu výměr) musí uchazeč na toto upozornit zadavatele formou dodatečného dotazu. Upravovat zadávací dokumentaci se nesmí Dodatečný dotaz může být pouze písemnou formou, dopisem, em nebo datovou schránkou Předložené nabídky se nebudou uchazečům vracet Náklady na vypracování nabídek zadavatel nehradí.

5 11. Přílohy výzvy k podání nabídek (zadávací dokumentace) Na vyžádání u kontaktní osoby pro záležitosti týkající se tohoto poptávkového řízení. Přílohy Vám zašleme v elektronické formě. Příloha č. 1 Příloha č. 2 Příloha č. 3 krycí list nabídky (formát WORD) smlouva o dílo (formát PDF, nevyplňuje se) projekt (formát PDF) a výkaz výměr (formát Excel) V Brně dne Petr Šafařík v. r. starosta MČ Brno Kohoutovice

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu BAŠNÉHO 36, 623 00 BRNO Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu (dále jen výzva) Na základě Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v MČ Brno-Kohoutovice schválené Radou

Více

výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu

výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu BAŠNÉHO 36, 623 00 BRNO výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu (dále jen výzva) Na základě Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v MČ Brno-Kohoutovice schválené Radou

Více

výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu

výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu BAŠNÉHO 36, 623 00 BRNO Příloha č. 1 k materiálu R 135 výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu (dále jen výzva) Na základě Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v MČ Brno-Kohoutovice

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu BAŠNÉHO 36, 623 00 BRNO Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu (dále jen výzva) Na základě Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v MČ Brno-Kohoutovice schválené Radou

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. (dále jen výzva)

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu. (dále jen výzva) Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu (dále jen výzva) Na základě Směrnice pro zadávání veřejných zakázek v MČ Brno-Kohoutovice, schválené Radou MČ Brno-Kohoutovice dne 15.01.2014, vyzýváme

Více

výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu

výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu BAŠNÉHO 36, 623 00 BRNO výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu (dále jen výzva) Na základě Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v MČ Brno-Kohoutovice schválené Radou

Více

Výzva k podání nabídky veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky veřejné zakázky malého rozsahu Výzva k podání nabídky veřejné zakázky malého rozsahu (dále jen výzva) Na základě Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v MČ Brno- Kohoutovice schválené Radou MČ Brno-Kohoutovice dne 15.

Více

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu

Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu BAŠNÉHO 36, 623 00 BRNO Příloha č. 1 k materiálu R 228 Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu (dále jen výzva) Na základě Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu v MČ Brno-Kohoutovice

Více

Základní škola a Mateřská škola Brno, Chalabalova 2, IČ Chalabalova 575/2, Brno Kohoutovice

Základní škola a Mateřská škola Brno, Chalabalova 2, IČ Chalabalova 575/2, Brno Kohoutovice Základní škola a Mateřská škola Brno, Chalabalova 2, IČ 48513245 Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu (dále jen výzva) Na základě Směrnice pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

Město Bílina Břežánská 50/ Bílina IČ:

Město Bílina Břežánská 50/ Bílina IČ: Město Bílina Břežánská 50/4 418 31 Bílina IČ: 00266230 Vyzývá k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Jedná se o zakázku malého rozsahu ve smyslu 27 zákona č. 134/2016

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Název veřejné zakázky: Předmět veřejné zakázky (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení veřejné zakázky: Název/ obchodní firma zadavatele, právní forma: Sídlo zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Rekonstrukce střechy Javornická 1228

Rekonstrukce střechy Javornická 1228 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY K ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU v souladu se zněním ust. 6, 12 odst. 3 a ust. 18 odst. 5 zák. č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v platném znění Rekonstrukce střechy Javornická 1228

Více

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš telefon:

4. Kontaktní osoba: Kontaktní osoba: Jan Ondryáš   telefon: VÝZVA k podání nabídky zájemcům o veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Výběrové řízení na dodavatele stavebních prací : Víceúčelové sportovní hřiště Horní Lipová 1. Název veřejné zakázky: Výběrové

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Šanov Rekonstrukce ulice Božická Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 Šanov 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou. Střecha - smuteční síň

MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou. Střecha - smuteční síň MĚSTO HRUŠOVANY NAD JEVIŠOVKOU náměstí Míru 22, 671 67 Hrušovany nad Jevišovkou ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek malého rozsahu

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro veřejnou zakázku Bohuňovice dne 22. 11. 2017 (PD pro ÚR (DÚR), PD pro SP (DSP) A PROVÁDĚCÍ DOKUMENTACE (DPS) Výběrové řízení na služby zakázka malého rozsahu Nejedná se o zadávací

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

Rekonstrukce zahrady MŠ Řevnice herní prvky

Rekonstrukce zahrady MŠ Řevnice herní prvky Veřejná zakázka malého rozsahu na dodávku Rekonstrukce zahrady MŠ Řevnice herní prvky Veřejná zakázka malého rozsahu je zadávána mimo režim zadávacích řízení v souladu s ustanovením 31 zákona č.134/2016

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Rekonstrukce vnitrobloku na p.p.č.3413/1, 3412/3 Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016

Více

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace

Mateřská škola tel/fax.: , MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace Mateřská škola tel/fax.: 487872504, 731449176 Pražská 836 e-mail: moudra@msprazskadoksy.cz 472 01 Doksy příspěvková organizace IČO 70695369 MATEŘSKÁ ŠKOLA DOKSY PRAŽSKÁ 836 příspěvková organizace VÁŠ DOPIS

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Chodník a přechod pro chodce u školy - Chodová Planá Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTO SEMILY, ZASTOUPENÉ MĚSTSKOU BYTOVOU SPRÁVOU SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU na stavební práce zadávané podle 6, 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu

výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu BAŠNÉHO 36, 623 00 BRNO výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu OPRAVA DŘEVĚNÉHO ZÁBRADLÍ LODŽIÍ U BYTOVÝCH DOMŮ PAVLOVSKÁ 4, 6, GLINKOVA 13, 15, 17 MČ BRNO KOHOUTOVICE Na základě Směrnice

Více

ÚPRAVA VSTUPU DO OBJEKTU KŘEJPSKÉHO Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky:

ÚPRAVA VSTUPU DO OBJEKTU KŘEJPSKÉHO Zakázku lze zadat zájemci, který splní tyto předběžné požadavky a podmínky: M Ě S T S K Á Č Á S T P R A H A 1 1 se sídlem Ocelíkova 672, 149 41 Praha 4 Vám nabízí možnost předložit nabídku na zakázku malého rozsahu dle 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek ve

Více

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd

VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS 88/002/001/2015-6/LOG/503

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek (pro účely uveřejnění na www.msmt.cz nebo www stránkách krajů pro zadávání zakázek z prostředků finanční podpory OP VK, které se vztahují na případy, pokud zadavatel není povinen

Více

Centrum volného času v obci Kunčice

Centrum volného času v obci Kunčice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY a prokázání splnění kvalifikace k veřejné zakázce zadávané v zadávacím řízení dle ustanovení 38 odst. 1 zákona 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Masarykovo nám. 1, Nový Bydžov. Datum Oprávněná úřední osoba Telefon Ondřej Neuman

Masarykovo nám. 1, Nový Bydžov. Datum Oprávněná úřední osoba  Telefon Ondřej Neuman Město Nový Bydžov Masarykovo náměstí 1, 504 01 Nový Bydžov ID schránky v ISDS: 2umb8hk VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: ČÍSLO JEDNACÍ: Datum Oprávněná úřední osoba E-mail Telefon Ondřej Neuman neuman@novybydzov.cz

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem: Evidenční číslo zadavatele: 2/2014

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce s názvem: Evidenční číslo zadavatele: 2/2014 Mateřská škola Děčín VI, Klostermannova 1474/11, příspěvková organizace Klostermannova 1474/11, 405 02 Děčín VI profil zadavatele: https://zakazky.mmdecin.cz/profile_display_336.html zřizovatel: Statutární

Více

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova,Odbor investiční výstavby Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město

STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova,Odbor investiční výstavby Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město STATUTÁRNÍ MĚSTO HAVÍŘOV Magistrát města Havířova,Odbor investiční výstavby Svornosti 2, 736 01 Havířov-Město VÁŠ DOPIS Č.j.: ZE DNE: NAŠE Č.j.: POČET LISTŮ DOPISU: OIV/96189/Kzl/11 VYŘIZUJE: Bc. Martina

Více

Č.j /2011-MZE

Č.j /2011-MZE Zadavatel: Česká republika - Ministerstvo zemědělství Pozemkový úřad Ústí nad Sídlem: Masarykova 19/275 403 40 Ústí nad Zastoupený: Bc. Michalem Gebhartem ředitelem PÚ Ústí nad IČ: 00020478 Název veřejné

Více

Městys Koloveč U Staré fary 142, Koloveč Tel , Fax ,

Městys Koloveč U Staré fary 142, Koloveč Tel , Fax , -------------------------------------------------------------------------------------------------------- Zadavatel: Městys Koloveč Sídlem: Zastoupený: Ing. Václavem Perglem, starostou městyse IČ:00253481

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Sídlem: Zastoupený: IČO: Město Vimperk Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Ing. Jaroslava Martanová, starostka 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice

Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Rekonstrukce kotelny ZŠ Mysločovice zadávanou jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006

Více

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ dále jen oznámení K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY DĚTSKÉ HŘIŠTĚ

OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ dále jen oznámení K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY DĚTSKÉ HŘIŠTĚ OZNÁMENÍ O ZAHÁJENÍ ZADÁVACÍHO ŘÍZENÍ dále jen oznámení K PODÁNÍ CENOVÉ NABÍDKY na zakázku malého rozsahu v souladu s 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů,

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře, příspěvková organizace,, VÝZVA k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Identifikační údaje zadavatele Název Domov pro seniory sv. Hedviky Kravaře,

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 277 908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info Váš dopis ze dne: Vaše značka (čj.): Naše čj.: Naše sp. zn.:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTSKÁ BYTOVÁ SPRÁVA SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY FOTO DOMU ZAŠLEME NA VYŽÁDÁNÍ Bytový dům č. p. 469, Luční ulice v Semilech VÝSTAVBA PLYNOVÉ KOTELNY NA LUČNÍ 469 A ZADAVATEL Městská bytová správa

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) a prokázání kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská

Více

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

Výzva k podání nabídky (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Název: Městská správa domů s.r.o. IČ: 251 73 570 Sídlo: Náměstí Svobody 8, 385

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Kraslice nám. 28. října 1438, 358 01 Kraslice Tel. 352 370 450, E-mail majetek@meu.kraslice.cz K uveřejnění! VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na služby

Více

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III

Výstavba komunikací ŘEVNIČOV DRAHA III Výzva k podání nabídky a textová část zadávací dokumentace v rámci zadávacího řízení k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce, mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., zadávané dle vnitřní směrnice

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 3/2017 Název zakázky: Výměna oken v budově ZŠ Školní Předmět zakázky: Výměna 32 kusů okenních sestav v budově ZŠ Školní Typ zakázky: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci:

Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Výzva na vypracování cenové nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce do 6 mil. Kč bez DPH na akci: Podzemní kontejnery v Ostravě Porubě III. I. Zadavatel: Statutární město Ostrava

Více

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice, oddělení logistiky Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS-1979-10/ČJ-2016-800650

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: Výkon činnosti koordinátora BOZP zadávaná jako veřejná zakázka malého rozsahu

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu podle 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále ZZVZ )

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu podle 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále ZZVZ ) VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice, oddělení logistiky Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS-5772-1/ČJ-2017-800650

Více

Evidenční č. Jednací č. Vyřizuje/linka Datum. 206/2014 Mgr. Ivana Burčová 23. 6. 2014 606 054 991

Evidenční č. Jednací č. Vyřizuje/linka Datum. 206/2014 Mgr. Ivana Burčová 23. 6. 2014 606 054 991 adresa dodavatele Evidenční č. Jednací č. Vyřizuje/linka Datum 206/2014 Mgr. Ivana Burčová 23. 6. 2014 606 054 991 Věc: Výzva k podání nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu zadávanou mimo působnost

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE v rámci výběrového řízení na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Výstavba a rekonstrukce chodníků

Více

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky)

včetně Kvalifikační dokumentace Návrh smlouvy o dílo včetně Příloh (zadání formulář nabídky, formulář cenové nabídky) Datum: 07.05.2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE PRO VEŘEJNOU ZAKÁZKU NA SLUŽBY Název veřejné zakázky: PROGRAMOVÁNÍ ON-LINE APLIKACÍ Evidenční/Identifikační číslo: VZ 062015 Úplná zadávací dokumentace obsahuje tyto

Více

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby:

Obec Radimovice. Název veřejné zakázky malého rozsahu na služby: Obec Radimovice VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDEK Tato výzva - zadávací dokumentace slouží jako podklad pro vypracování nabídek účastníků v rámci výběrového řízení, které není realizováno postupem dle zákona

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 1/2016 Název zakázky: Výměna oken v objektu ZŠ Školní 5, MŠ Weberova 16, Děčín Předmět zakázky: Vyměněno bude 19 sestav oken oddělenými výplněmi v budově ZŠ Školní

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Město Strakonice adresa: Velké náměstí 2, 386 21 Strakonice IĆ 00251810, DIČ CZ00251810 Tel. 383700111, fax 383700323 http://www.mu-st.cz, email : posta@mu-st.cz tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání

Více

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení)

(Oznámení o zahájení zadávacího řízení) I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

Výzva č k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva č k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Veslařská 56, 637 00 Brno Výzva č.32013038 k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Statutární město Brno, městská část Brno Jundrov, Veslařská 56, 637 00, Brno v souladu se zákonem č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce zadávanou: - v souladu s PSOV PK 2016 - v souladu s 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve

Více

Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno Úvalno

Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno Úvalno Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno 58 793 91 Úvalno Výzva více zájemcům k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení k veřejné zakázce na výstavbu víceúčelových hřišť

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY pro zadání veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce ŠANOV MÍSTNÍ KOMUNIKACE Zadavatel : Obec Šanov, Hlavní 65, 671 68 p. Hrabětice 1. PREAMBULE Tato výzva a textová

Více

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci:

Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: VOP vozovek, Chodová Planá lokalita Slovany Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona č.134/2016 Sb.,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce pod názvem Revitalizace části náměstí a přilehlé ulice v Duchcově Nejedná se o zadávací řízení dle zákona

Více

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 772/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: Statutární město Ostrava, městský obvod Slezská Ostrava se sídlem: Těšínská 35, 710 16 Ostrava Slezská Ostrava IČO: 00845451 Název veřejné zakázky: MŠ Slívova přípojka dešťové kanalizace zadávaná

Více

Rekonstrukce výtahu Poliklinika

Rekonstrukce výtahu Poliklinika Město Tišnov Výzva k podání nabídky - zadávací dokumentace zakázky malého rozsahu na stavební práce Zadávací dokumentace (ZD) je vypracována jako podklad pro podání nabídek dodavatelů v rámci výběrového

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

Obec Předměřice nad Jizerou

Obec Předměřice nad Jizerou PnJ13MJ293K Obec Předměřice nad Jizerou 29474 Předměřice nad Jizerou č.p. 132, okres Mladá Boleslav Váš dopis s čj.: Ze dne: Číslo jednací: PnJ-666/2017 Spisová značka: PnJ/2017/084 B Vyřizuje: Hana Bláhová

Více

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ 1. ZADAVATEL. 2. MÍSTO PLNĚNÍ ZAKÁZKY Sulická 1085/53, 142 00 Praha 4 Krč

POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ 1. ZADAVATEL. 2. MÍSTO PLNĚNÍ ZAKÁZKY Sulická 1085/53, 142 00 Praha 4 Krč POPTÁVKOVÉ ŘÍZENÍ 1. ZADAVATEL Forma Název zakázky Druh zakázky Výzva k podání nabídky na zakázku malého rozsahu Výstavba a vybavení vícegeneračního rekreačního sportoviště Veřejná zakázka na dodávku Zpracováno

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

Uzavřená výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku. Výzva - Revitalizace polních cest v Hněvošicích

Uzavřená výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku. Výzva - Revitalizace polních cest v Hněvošicích Uzavřená výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku Veřejná zakázka malého rozsahu na služby dle dokumentu Zadávání veřejných zakázek v Operačním programu Životní prostředí pro období 2014 2020. Nejedná

Více

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU VÝZVA VÍCE DODAVATELŮM K PODÁNÍ NABÍDKY K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ve smyslu 27 v návaznosti na 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů, při kterém zadavatel

Více

vvzv A K PODÁ Í ABÍDEK

vvzv A K PODÁ Í ABÍDEK Obec Okřínek, Okřínek 63, 290 01 Poděbrady vvzv A K PODÁ Í ABÍDEK na základě ustanovení 12 a 18 a v souladu s 6 zákona Č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákona),

Více

Oprava sociálních zařízení v ZŠ Příšovice

Oprava sociálních zařízení v ZŠ Příšovice Výzva k podání nabídky a prokázání kvalifikace dle 7 odst. 3) a dle 18 odst. 5) zákona č. 137/2006Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Vyzýváme Vás v rámci výběrového

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na veřejnou zakázku na stavební práce s názvem Bezbariérové chodníky Mysločovice úsek č.1, úsek č.2 a úsek č.5, etapa č.5 zadávanou jako zakázka

Více

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne

VYŘIZUJE: Dagmar Jonášová TELEFON: , V Lesním Jakubově dne VĚZEŇSKÁ SLUŽBA ČESKÉ REPUBLIKY Věznice Rapotice, oddělení logistiky Lesní Jakubov 44, 675 71 Náměšť nad Oslavou Tel.: 546 433 111, Fax: 546 433 217, ISDS: 6qcd5bd VÁŠ DOPIS č.j.: ZE DNE: NAŠE č.j.: VS-1979-13/ČJ-2016-800650

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTSKÁ BYTOVÁ SPRÁVA SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY FOTO KOTELNY ZAŠLEME NA VYŽÁDÁNÍ VÝMĚNA KOTLŮ V PLYNOVÉ KOTELNĚ POD VARTOU 555 A ZADAVATEL Městská bytová správa Semily, s.r.o. Komenského nám.

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko

Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Město Hlinsko Poděbradovo náměstí 1, 539 23 Hlinsko Adresa pracoviště: Poděbradovo náměstí 1, Hlinsko, vchod B Č.j.: HL16263/2014/OIMM Spis. znak skart. znak/lhůta: 91.1-V/5 nebo V/10 Vyřizuje: Petr Klinecký

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na zhotovení části díla

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na zhotovení části díla VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na zhotovení části díla Městské zdravotnické zařízení, Horažďovice výměna oken a dveří město Horažďovice Mírové náměstí 1 341 01 Horažďovice tel.:

Více

Dražice - Dopravní automobil

Dražice - Dopravní automobil Zadávací dokumentace ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle obecných zásad stanovených v 6 zákona č. 134/2016

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky I) Identifikační údaje zadavatele: (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Název: Město Vimperk IČ: 002 50 805 Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk I Stát: CZ Zastoupený: Ing. Bohumilem Petráškem, starostou

Více

Název zakázky. Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů. Zadavatel zakázky: Obec Vidov. Adresa: Vidov 51, Č.

Název zakázky. Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů. Zadavatel zakázky: Obec Vidov. Adresa: Vidov 51, Č. Název zakázky Vidov obnova vodovodu, I.etapa u bytových domů Zadavatel zakázky: Adresa: Vidov 51, 370 07 Č. Budějovice 1/6 1. Vyhlášení zadávacího řízení Tato zakázka nespadá pod režim zákona č. 137/2006

Více

Výzva. více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva. více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva více zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Zadavatel: Statutární město Karlovy Vary, odbor majetku města Sídlo: Moskevská 2035/21, 361 20 Karlovy Vary IČ: 00254657 DIČ: CZ00254657

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce dětského hřiště ZŠ Vojtěcha Kováře, Rumburk

Veřejná zakázka malého rozsahu. Rekonstrukce dětského hřiště ZŠ Vojtěcha Kováře, Rumburk Veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: zastoupený: Město Rumburk, Tř. 9. května 1366/48, 40801 Rumburk IČ: 00261602, DIČ: CZ00261602 Darkem Švábem, místostarostou města Vyzývá uchazeče k předložení

Více

MĚSTO HOSTINNÉ. Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky

MĚSTO HOSTINNÉ. Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky V Hostinném 01.02.2016 Čj.: 602/2016/MAJ/Vaň MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání nabídky Město Hostinné Vás vyzývá k vypracování a podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu: Údržba

Více

Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko

Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko Město Hlinsko Osazení schodišťové sedačky v budově galerie Havlíčkova 614, Hlinsko stavební práce zahrnující: Dodávku a montáž schodišťové sedačky na hlavní točité schodiště na budově galerie, Havlíčkova

Více

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek)

Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Zadávací dokumentace (výzva k podání nabídek) Veřejný zadavatel: Název: Město Vimperk Sídlem: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk Zastoupený: Ing. Jaroslava Martanová, starostka IČO: 00250805 vyhlašuje veřejnou

Více

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice OBEC VINAŘICE V. ulice 250, 273 07 Vinařice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Projektová dokumentace Chrastava, multifunkční hřiště

Více

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru projektanta stavby

VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU. Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru projektanta stavby VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva k podání nabídky na vypracování projektové dokumentace a výkon autorského dozoru projektanta stavby,,rekonstrukce sokolovny Horažďovice město Horažďovice Mírové náměstí

Více

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA

VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU. ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart VEŘEJNÁ ZAKÁZKA VÝZVA PRO ZADÁNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU dle ust. 27 a ust. 31, zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákon ) ZADAVATEL Léčebné lázně Lázně Kynžvart se sídlem Lázeňská

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou

Úprava parku v Rychnově u Jablonce nad Nisou MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2284/2016 Spis. zn.: MUS/218/2016 Datum: 13. června 2016 Vyřizuje: J. Dvořák

Více

Sociální služby Semily, Bavlnářská ulice, č. p. 523, Semily

Sociální služby Semily, Bavlnářská ulice, č. p. 523, Semily MĚSTSKÁ BYTOVÁ SPRÁVA SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Sociální služby Semily, Bavlnářská ulice, č. p. 523, Semily VÝSTAVBA PLYNOVÉ KOTELNY A B ZADAVATEL Městská bytová správa Semily, s.r.o. Komenského

Více