Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download ""

Transkript

1 TANK POWER v Přelouči u Pardubic je areál nabízející více než 25 aktivit v lákavých programech pro skupiny i jednotlivce - sportovce i nesportovce, pod širým nebem s kvalitním kamenným zázemím: restaurací se společenskou místností, šatnami se sprchami, plocha pro pódium na koncerty. POUHOU HODINU OD PRAHY. OD BRNA MÉNĚ NEŽ 2 HOD. AREÁL TANK POWER Zajišťujeme komplexní služby: Volnočasový program Tank Power Stylový catering dle typu akce Ubytování přímo v Přelouči v hotelu Fontána (3*** hotel) Dále ubytování v Chrudimi v hotelu Bohemia (3*** Superior) Konferenční služby v hotelu Fontána, Bohemia nebo přímo v areálu Tank Power (40 míst v místnosti, s verandami až 90 míst) Parkovací plocha pro více než 150 vozidel Maximální kapacita areálu osob. Areál se nachází naproti železničnímu nádraží.

2 VOJENSKÁ TECHNIKA Největším lákadlem našeho areálu je široká nabídka vojenské techniky a aktivity s ní spojené. Vojenský polygon plný terénních i umělých překážek, bahnitých brodů i prudkých stoupání Vám poskytne dostatek možností se s ocelovými kolosy důvěrně seznámit. Polygon lze dále využít na předváděcí akce terénních osobních i nákladních vozů, motorek nebo k ukázkám vojensko-historických bitev a bojové techniky v akci. PROJÍŽĎKA V OBRNĚNÉM TRANSPORTÉRU BVP-1 Projížďka v 13ti tunovém opancéřovaném monstru. Rychlost až 65 km/hod. Vysoká prostupnost terénem a výjimečné technické řešení z něj dělalo jedno z klíčových vozidel AČR své doby. Zkuste si jaký je to pocit projíždět vojenský polygon, bahnité příkopy, kamenité pole, prudké stoupání,. BVP-1 zvládá jakýkoliv terén. Do vozidla se vejde najednou 8-9 lidí plus řidič, doporučujeme projížďky minut pro každou skupinu. Minimální délka programu 2 hod. Kapacita: osob/hodina

3 INDIVIDUÁLNÍ ŘÍZENÍ KLIENTEM OBRNĚNÉHO TRANSPORTÉRU BVP-1 NEBO VYPROŠŤOVACÍHO TANKU VT-55 Po proškolení na trenažéru bude řízení jednoho z těchto obrněnců čistě ve Vašich rukou. Za asistence našeho instruktora si na vlastní kůži vyzkoušíte jaký je to pocit řídit 13, respektive 45 tun oceli. Vojenský polygon Vám poskytne dostatek prostoru pro vyzkoušení si schopností těchto vozidel a bezesporu tato jízda zůstane jednou z nejsilnějších vzpomínek, které si od nás odnesete. Doporučená časová dotace na jednu osobu je minimálně 10 minut v BVP-1 a 15 minut ve VT-55. Minimální doba programu je 2 hod. Kapacita: 4-6 osob/hodina PROHLÍDKA VOJENSKÉ TECHNIKY S INSTRUKTOREM Náš instruktor Vás seznámí s historií a technickými parametry vystavených kusů vojenské techniky. Pokud Vás zajímají technické parametry či máte zájem o fotku na památku, toto je ideální příležitost. K dispozici je DANA SH 152mm, OT-64 SCOT, BVP-1, PVLDk, Tatra 813 Kolos, Mig 21, JVBT-55, raketový nosič KUB na podvozku Geminy). Kapacita: 60 osob/hodina (skupinky po 15 osobách) VOJENSKÉ TECHNIKY SOUČASNOSTI V AKCI Na polygonu Vám představíme vojenskou techniku současnosti v akci. Náš instruktor Vám předvede obratné kousky jízdních vlastností jednotlivých vozidel. Přijde i na zadýmení. Během 15ti minutové ukázky se předvede: OT-64 SCOT, BVP-1, VT-55 a T-72.

4 HUMMER H2 LUXURY Ne nadarmo se říká, že tam, kde jiní končí, Hummer začíná. Pohonnou jednotku tvoří benzinový vidlicový osmiválec o objemu 6 litrů a výkonu 318 PS. Točivý moment 490 Nm je přenášen na všechny čtyři kola samočinnou převodovkou. Trať pro provoz vozidla je možné postavit na jakémkoliv zpevněném či nezpevněném povrchu (štěrk, tráva, hlína, asfalt, beton, brod do hlouby 70 cm apod.) Kapacita: 4 osoby/posádka OBOJŽIVELNÉ 6ti KOLKY Stroj je vyroben v USA, kde je používán v člověku nepřístupných podmínkách (bažiny, sníh, voda). Šestikolku pohání zážehový vzduchem chlazený čtyřtaktní dvouválec do V Kohler Command o objemu 700 ccm. Převod na všechna kola zajišťuje páková nediferenciální převodová skříň T-20. Maximální rychlost po souši je 40 km/h a při plavbě ve vodě 6km/h. Kapacita: 3 osoby/posádka TERENNÍ ČTYŘKOLKY Trať je vytyčena přímo na polygonu. Před samotnou jízdou jsou jezdci důkladně vyškoleni a vybaveni ochrannými pomůckami. Používáme kvalitní čtyřkolky značky YAMAHA s maximální rychlostí 100 km/h a šesti rychlostními stupni. Všechny čtyřkolky jsou vybaveny vypínačem motoru na dálku. Kapacita: 6 osob/hodina/1 ks SEGWAY Disciplína pro starší děti a dospělé. Zvláštní pocit z jízdy na dvoukolých vozítek. Při náklonu dopředu se Segway se rozjede, při náklonu dozadu brzdí. Náklonem řidítek doleva nebo doprava se zatáčí. Jezdí se na panelové příjezdové cestě cca 300 m dlouhá trať. Kapacita: 6 osob/hodina

5 BUGGY Sportovní motoristická disciplina pro tu nejnáročnější klientelu.pohonnou jednotku tvoří italský motor Piaggio o obsahu 500 ccm a výkonu 39 PS. Díky převodovce CVT ( automat ) je stroj velice jednoduchý na obsluhu. Maximální rychlost 120 km/h. Na sedadle spolujezdce sedí obsluha vybavena vypínačem, kterým v případě nouze vypne nebo omezí výkon motoru. Trať může být přímo na polygonu či mimo areál na silnicích. Disponuje registrační značkou. Řidič musí vlastnit řidičský průkaz skupiny B. VOJENSKO-HISTORICKÉ UKÁZKY Fiktivní střetnutí vojenských jednotek z druhé světové války podle různých scénářů s účastí až 60ti bojovníků a techniky z oné doby se představí na polygonu, jehož prostor vytváří skvělé scenérie. Diváci sledují celou bitvu z bezprostřední blízkosti valu. Odborný komentář z reproduktorů pomáhá pochopit děj a historické souvislosti. Součástí je i individuální prohlídka dobového táboru včetně techniky. Celé představení trvá od 20ti do 45ti minut v závislosti na scénáři a počtu účastníků. Tuto atrakci je možné objednat pouze o víkendech.

6 BOJOVÉ HRY Hřiště se speciálními překážkami a několika kusy vojenské techniky je Vám plně k dispozici pro různé tipy bojových her. Pro ty opravdu náročné je možné využít celou plochu areálu a poskytnout tak dostatek prostoru pro promyšlené strategie. Záleží jen na Vás, který z herních scénářů si vyberete - boj o vlajku, transport VIP, dobývání pevnosti atp., Naši instruktoři Vám pomohou s výstrojí a zbytek už je jen ve Vašich mířidlech. Milovníci skutečných zbraní jistě ocení možnost zastřílet si z různých typů zbraní a to v prostorách profesionální střelnice 5 minut od našeho areálu. Střelecká soutěž může být perfektním doplňkem programu. Díky obstojnému vybavení zbraní a armádní výstroje AČR seznámíme i úplného laika s technickými vlastnostmi jednotlivých kousků nebo připravíme soutěžní disciplínu, kterou si vyzkouší na samopalu.

7 BATTLEFIELD LIVE Novinka na českém trhu v oblasti strategický her. Tento australský systém, fungující na bázi zesíleného infračerveného paprsku, kombinuje výhody paintballu či airsoftu a PC akčních her. Bojová strategická hra v terénu bez bolestivých ran, extra výdajů za střelivo či nespolehlivých zbraní je určena především pro skupiny, které si chtějí vychutnat akčně-kooperační bitvu podle různě přizpůsobených scénářů. Tato aktivita je doporučována i pro smíšené kolektivity. K dispozici máme až 40 zbraní 4 různých typů. PAINTBALL V dnešní době již velmi dobře známá klasika strategicko-bojová hra. Dostanete od nás veškeré bezpečnostní pomůcky, zbraně, střelivo a bude jen na Vás, zda se rozhodnete pro cvičení střelby na cíl nebo pro některý z herních scénářů, který zapojí celý Váš tým. K dispozici Vám bude naše paintballové hřiště s četnými přírodními i umělými překážkami, budete mít tedy dostatek prostoru pro rozvinutí svých strategií a spolupráce. Pro střelbu na terč doporučujeme 50 nábojů na osobu, pro hru minimálně 200 nábojů na osobu. AIRSOFT Airsoft je moderní druh vojenského sportu podobný paintballu, místo munice s barvou se v něm však používají malé plastovo-keramické kuličky. Airsoft se hraje v mnoha pojetích od čistě sportovního po napodobování reálných vojenských jednotek včetně stejné výstroje a výcviku. Hra je založena na čestném chování hráčů pokud je hráč zasažen či jiným dovoleným způsobem zabit, musí se sám přiznat.cílem jedné hry je splnění předem stanoveného úkolu vycházejícího z typických vojenských scénářů, například eliminace soupeřova týmu, získání vlajky, záchranná mise, pozorovací mise, bránění objektu, obsazení objektu atd.

8 PROFESIONÁLNÍ STŘELNICE Jaký je to pocit, vystřelit z pistole. A jaký z pušky? A co teprve z brokovnice? Vybrat si můžete z široké palety zbraní. Na 50ti metrové střelnici si můžete vyzkoušet svoji mušku a schopnost se soustředit. K dispozici jsou zbraně typu: Luger CZ 75, Colt americká válečná Samonabíjecí puška Sa 58 Ruská válečná opakovačka Mosin Brokovnice 12 Mosberg LASEROVÁ STŘELNICE Moderní laserový trenažér s interaktivní projekcí. Dokonalá spolupráce počítačového a optického systému spolu s vyvedenou grafikou. Intuitivní ovládání pomocí krátké pistole a dlouhé pušky je přístupné pro každého. Až 15 herních módů, od střelby na asfaltové holuby (tzv. TRAP) po lovecké scenérie. Možnost soutěží i střelby jednotlivců. 3D LUKOSTŘELBA 3D je novou odnoží lukostřelby, v níž se střílí v otevřené přírodě na trojrozměrné fibriny zvířat v životní velikosti tak, aby to co nejvíce přiblížilo skutečný lov lukem. Zvířata (terče) jsou rozmístěna s ohledem ne bezpečnost účastníků volně v prostoru a v určité vzdálenosti od nich je kolíkem označen střelecký bod, aby byly podmínky pro všechny střelce stejné. Na lovecké stezce je rozmístěno zhruba 10 zvířat. PROHLÍDKA ZBRANÍ A ARMÁDNÍ VÝSTROJE AČR Ideální příležitost osahat si a dozvědět se něco o výzbroji AČR. Zajímá Vás jak vypadá takový legendární AK 47 zevnitř? Jak je těžký granát? Čím byly vyzbrojeny lidové milice? Naši instruktoři budou rádi za každý dotaz a s radostí Vám na ně odpoví. Ke zhlédnutí jsou dále Sudajev, Sa 58., maďarská verze Kalašnikova atd..

9 VZDUCHOVKY V zadní části areálu je umístněna střelnice se 2 palebními pozicemi. Zkušená obsluha této atrakce zajistí hladký průběh a bezpečnost střelby. Terče jsou přizpůsobeny všem věkovým kategoriím. Každý účastník si odnese na památku svůj terčík s dosaženými výsledky. ROZBORKA SBORKA SAMOPALU vz. 58 Základní dovednost každého vojáka. Udržet svou zbraň čistou a provozuschopnou je pro ně otázkou holé existence. Také Vás láká zjisti, jak to vlastně uvnitř zbraně vypadá? Jak do sebe vše zapadá? A jak to vše složit za sekundy, nikoliv za desítky minut

10 NETRADIČNÍ VÝZVY Na 5ti hektarech areálu Tank Power je rozmístěno množství stanovišť, které spojuje jediné - netradiční výzva. Při jejich překonávání si přijdou na své všichni - milovníci adrenalinu a dobrodružství, skupiny kamarádů či obchodních partnerů, pracovní týmy i rodiny s dětmi. LANOVÉ CENTRUM Adrenalinové lanové centrum věci které by na zemi byly hračkou se o 12 metrů výše stávají skutečnou výzvou.chcete si zkusit překonat vlastní strach a sám se pustit na obří, 12ti metrové, houpačce Big Swing? Nebo snad 150ti metrová lanovka přes vodní plochu? Lanové centrum zahrnuje 4 atrakce: provazový žebřík, rohlednu, lanovku přes vodní plochu, obří houpačku, která simuluje volný pád, kdy klient se k pádu uvolňuje zcela sám. A to je teprve stimul k překonání vlastního strachu. Lanové centrum je přístupné dětem od 10ti let. Kapacita: 15 osob/hodina

11 ORIENTACE V PROSTORU GEOCACHING Možná už jste o této hře slyšeli, popřípadě viděli jednotlivce či skupinky bloudit po krajině, jen podle pokynů GPSky a hledat poklady. Celý areál je prošpikovaný tzv. keškami (kontrolami), které představují plnění nejrůznějších na sebe navazujících vědomostních úkolů. Zajímá Vás, co je na tom baví, chcete zažít radost z nalezení pokladu, z vyluštění rébusu? Chcete si vyzkoušet orientaci s GPS v terénu? Geocaching toto vše umožňuje a ještě mnohé další. Kapacita: 5 týmů/45 minut TÝMOVÉ AKTIVITY Prověřte si schopnost spolupracovat,důvěřovat si v týmu, naslouchat ostatním, prosadit vlastní nápady, poučit se z nezdarů. Atrakce se skládá ze tří aktivit: ostrovem, houpačkou a nejtěžší bariérou. Perfektní aktivita pro teambuildingové programy. Kapacita: 1 tým/30 minut STAVITELÉ MOSTŮ Může se to zdát jako dětská hra, ale kdo zkusí, pochopí. Děti se ve svých hrách nevědomky učí mnohé pro dospělost, co když to zkusíte jako dospělý? Zvládnete zdánlivě jednoduché úkoly v časovém presu a k tomu se ještě domluvit se svými kolegy? Kapacita: neomezený počet týmů/20 minut POLNÍ ŠPITÁL Pod vedením profesionálů se naučíte a vyzkoušíte základy první pomoci. Dozvíte se jak používat předměty běžného života k poskytnutí první pomoci, jak se v těchto situacích chovat, nenechat se zaskočit a být připraven třeba i zachránit život. Kapacita: 20 osob / hodina VOJENSKÝ KVÍZ Všechny armády světa vyvíjejí všemožné přístroje a hejblata, u kterých většina normálních smrtelníků často ani netuší k čemu slouží. Zkuste si svůj mozek a představivost a zkuste odhalit některé z armádních tajemství. Kapacita: neomezená

12 ADRENALIN NA VODĚ Zvláště v parných letních měsících jsou vodní sporty velmi oblíbenou kratochvílí. Na své si při nich přijdou jak týmoví hráči, tak individualisté. Díky těsné blízkosti malebné labské zátoky Vám můžeme nabídnout široký výběr aktivit spojených s vodou. Její klidná zákoutí oceníte i v čase siesty. Rychlejší vodní atrakce se odehrávají v těsné blízkosti za branou areálu na řece Labi. Pomalejší aktivity si pak klienti užijí přímo v areálu na slepém rameni. Pro vlastníky rybářské povolenky v krajských vodách se nabízí možnost v klidu si zachytat z mola u srubu či na okraji ramene.

13 MOTOROVÝ ČLUN Projížďka v devítimístném sportovním člunu po Labi. Ať už se budete prohánět po hladině s větrem o závod a hladina adrenalinu Vám bude kopírovat ručičku tachometru, nebo v klidu projíždět skrytá vodní zákoutí, plavba Vám zaručeně dlouho zůstane ve vzpomínkách. Pro zájemce je možné zkusit si i jízdu na vodních lyžích. Kapacita: cca 32 osob / hodina SKÚTR NA LABI 9 km dráha Labe připomíná závodní dráhu, která je ideální k vyzkoušení možností 66Kw stroje. Nikde jinde na území ČR nenajdete ideálnější podmínky pro plavbu. Skútr je schopen navíc velmi ostrých zatáček. Skutečný adrenalin! Kapacita: dle zvolené dráhy RAFTY, PÁLAVY, KÁNOE Všichni jsme na jedné lodi. Tato aktivita prověří Vaší schopnost spolupracovat na hladině malebné labské zátoky. Všichni účastníci samozřejmě dostanou veškeré bezpečnostní pomůcky. A navíc nemusí to být pouze pomalá projížďka, ale týmy mohou závodně soutěžit a plnit při tom nevšední úkoly. Kapacita:: dle zvoleného plavidla AQUAZORBING Do nedávna patřila chůze po vodě jen do říše legend, ale časy se mění. Nezáleží na věku či kondici, každý může navštívit vodní prostředí z této nestandardní perspektivy a přitom v pohodlí, suchu a oblečen. Kapacita: cca 10 osob/hodina

MOTORISTICKÉ AKTIVITY

MOTORISTICKÉ AKTIVITY TANK POWER v Přelouči u Pardubic je multifunkční areál se sedmiletou tradicí nabízející více než 45 aktivit v lákavých programech pro skupiny i jednotlivce - sportovce i nesportovce a to pod širým nebem.

Více

Firemní akce a oslavy, outdoor military akce, teambulding...

Firemní akce a oslavy, outdoor military akce, teambulding... Firemní akce a oslavy, outdoor military akce, teambulding... Nabízíme klientům naše služby v oblasti pořádání firemních akcí (oslavy, reklamní kampaně, outdoorové akce či teambulding) a to se specializací

Více

TEAM BUILDING ZÁKLADNÍ NABÍDKA

TEAM BUILDING ZÁKLADNÍ NABÍDKA TEAM BUILDING ZÁKLADNÍ NABÍDKA KACU GROUP Společnost Kacu Group poskytuje v široké nabídce profesionální vzdělávací programy pro státní i soukromé bezpečnostní služby a rovněž provádí poradenství a servis

Více

VÁS ZVE NA Olomouc Lazce března 2019

VÁS ZVE NA Olomouc Lazce března 2019 VÁS ZVE NA Olomouc Lazce 15. 16. března 2019 Organizátor soutěže: Výrobce a prodejce produktů pro myslivost a bezpečnostní složky. Termovizní a noktovizní technologie pro myslivce a policejní složky. Partneři

Více

OUTDOOR PROGRAMY. Poznámka: cena je uvedena orientační při délce trvání 2 hodiny. Může se lišit na základě aktivit.. Minimum

OUTDOOR PROGRAMY. Poznámka: cena je uvedena orientační při délce trvání 2 hodiny. Může se lišit na základě aktivit.. Minimum OUTDOOR PROGRAMY Klienti mají za úkol vyřešit to, jak překonat lanové překážky před nimi. Vhodné pro kolektivy (zejména pro akce typu teambuilding). Místo: okolí Hotelu DUO Poznámka: cena je uvedena orientační

Více

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice

Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Školní výlet s aktivitami = Offpark Sušice Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny

Více

POHÁR PŘEDSEDY ČsOL VE STŘELBĚ Z VELKORÁŽNÍ PISTOLE

POHÁR PŘEDSEDY ČsOL VE STŘELBĚ Z VELKORÁŽNÍ PISTOLE POHÁR PŘEDSEDY ČsOL VE STŘELBĚ Z VELKORÁŽNÍ PISTOLE Organizátor: Československá obec legionářská ve spolupráci se střelnicí Trigger Service Brno Místo: Střelnice Trigger Service, Kotlářská 51a, 602 00

Více

Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí.

Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí. Nabídka outdoorových aktivit v Janských Lázních a okolí. Janské Lázně 23. 3. 2010 Zpracovala: Mgr. Kateřina Vojtěchová Lanový park Lanový park ve stromech se samojištěním. Lanový park je složen ze 40 překážek

Více

23. května 2015 TANK POWER Přelouč, Tovární ulice 1553

23. května 2015 TANK POWER Přelouč, Tovární ulice 1553 TANK POWER SHOW VII. Akce pro celou rodinu nejen ve vojenském stylu 23. května 2015 TANK POWER Přelouč, Tovární ulice 1553 TANK POWER SHOW VII. Termín akce: 23. května 2015 Časové rozpětí: 10-17 hodin

Více

ADRENALIN 35. Mobilní lanový park. Technické požadavky na prostor: Plocha o průměru 10 m.

ADRENALIN 35. Mobilní lanový park. Technické požadavky na prostor: Plocha o průměru 10 m. ADRENALIN 35 Mobilní lanový park rovnováha Mobilní lanový park Pořádáte den dětí, slavnost či jinou akci a nemáte kotvení pro nízké lanové překážky? Naše mobilní lanové centrum z nízkých lanových překážek

Více

SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU

SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU /Pro skupiny více jak 10osob, nebo dle individuální domluvy/ LANOVÉ AKTIVITY /ADRENALIN A ZÁBAVA/ Připravíme pro vás slaňování z mostu, lezení po skále, superadrenalinové

Více

NABÍDKA - PRONÁJEM AKTIVIT 2015

NABÍDKA - PRONÁJEM AKTIVIT 2015 NABÍDKA - PRONÁJEM AKTIVIT 2015 Vážení přátelé, předkládám Vám nabídku doprovodných programů lanového parku Hradec Králové. Tyto programy můžete využít při realizaci dětských dnů, firemních setkání či

Více

Kdo jsme? Závodní speciály Profesionální jezdce Cestovní služby v auto-moto sportu

Kdo jsme? Závodní speciály Profesionální jezdce Cestovní služby v auto-moto sportu Kdo jsme? Značka RallyeEvent představuje nejmladší dceřinou společnost agentury BPR, která má 19 let zkušeností na českém i zahraničním trhu. Ve spojení s týmem profesionálů z oblasti motoristického sportu

Více

Adaptační program. Adaptační kurz. Program adaptačního kurzu

Adaptační program. Adaptační kurz. Program adaptačního kurzu Adaptační kurz Adaptační kurz je velmi propracovaný pobyt, který kombinuje prvky dobrodružství a tzv. zážitkové pedagogiky. Hlavním cílem je rozvoj nově vznikajícího kolektivu a seznámení žáků či studentů

Více

FUN & FITNESS. Přínos. Informace. Dobrodružství zbojníka (léto/zima) Krakonošovy sáně. Fastest Solution Poskytovatel internetových řešení

FUN & FITNESS. Přínos. Informace. Dobrodružství zbojníka (léto/zima) Krakonošovy sáně. Fastest Solution Poskytovatel internetových řešení FUN & FITNESS Dobrodružství zbojníka (léto/zima) Naslouchání "volání divočiny" a průzkum hor a lesů. Zažijete okouzlující atmosféru českých lesů, kde se pod vedením našich profesionálních instruktorů seznámíte

Více

LAnD rover ExPErIEncE ČESKÁ REPUBLIKA

LAnD rover ExPErIEncE ČESKÁ REPUBLIKA LAnD rover ExPErIEncE ČESKÁ REPUBLIKA landroverexperience.cz Operated by Land Rover Experience Training 1 den, 6 500 Kč vč. DPH* S vlastním vozem DOBRÝM ŘIDIČEM KROK ZA KROKEM Předpokladem pro bezpečnou

Více

PRAVIDLA A POSTUPY PŘI PŘÍPRAVĚ A HODNOCENÍ STŘELECKÉHO VÍCEBOJE VE STŘELBĚ ZE VZDUCHOVÝCH ZBRANÍ. TECHNICKÁ PRAVIDLA SBTS ČR číslo 8.

PRAVIDLA A POSTUPY PŘI PŘÍPRAVĚ A HODNOCENÍ STŘELECKÉHO VÍCEBOJE VE STŘELBĚ ZE VZDUCHOVÝCH ZBRANÍ. TECHNICKÁ PRAVIDLA SBTS ČR číslo 8. PRAVIDLA A POSTUPY PŘI PŘÍPRAVĚ A HODNOCENÍ STŘELECKÉHO VÍCEBOJE VE STŘELBĚ ZE VZDUCHOVÝCH ZBRANÍ TECHNICKÁ PRAVIDLA SBTS ČR číslo 8. 1. DEFINICE Střelecký víceboj je sportovní střelba ze vzduchových zbraní

Více

T3/1 - Základy konstrukce a použití přepravních prostředků

T3/1 - Základy konstrukce a použití přepravních prostředků Všeobecná ženijní podpora T3/1 - Základy konstrukce a použití přepravních prostředků Přednáška Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace magisterského studijního programu

Více

VSETÍNSKÁ tisícovka ZVI Factory Shooting Team pořádá střeleckou soutěž v přesné střelbě do 1000m. 9. prosince 2017 střelnice Střelná u Vsetína

VSETÍNSKÁ tisícovka ZVI Factory Shooting Team pořádá střeleckou soutěž v přesné střelbě do 1000m. 9. prosince 2017 střelnice Střelná u Vsetína VSETÍNSKÁ tisícovka ZVI Factory Shooting Team pořádá střeleckou soutěž v přesné střelbě do 1000m. 9. prosince 2017 střelnice Střelná u Vsetína PARTNEŘI SOUTĚŽE: ALLIANCZE prodej zbraní a střeleckého vybavení

Více

ČESKOSLOVENSKÝ LEGIONÁŘ SOKOLSKÁ 33, PRAHA 2 TOMEŠOVA 2B, BRNO

ČESKOSLOVENSKÝ LEGIONÁŘ SOKOLSKÁ 33, PRAHA 2 TOMEŠOVA 2B, BRNO Komunitní centrum pro válečné veterány Brno Dobrovského 27c, 612 00 Brno ve spolupráci s Vojenskou nemocnicí Brno a Československým legionářem s.z, Vás srdečně zve na: 1. POŘADATEL: Komunitní centrum pro

Více

ADRENALINOVÉ ATRAKCE PRONÁJEM

ADRENALINOVÉ ATRAKCE PRONÁJEM ADRENALINOVÉ ATRAKCE PRONÁJEM Tomáš Vavřina, IČ: 02997053 ADRENALIN 30 Horolezecká stěna VZHŮRU DO OBLAK Malá mobilní horolezecká stěna, typu skládačka, je určena pro děti i dospělé. Na stěně se může pohybovat

Více

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně

Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Turistická chata ve Špindlerově Mlýně Nově zrekonstruovaná Turistická chata ve Špindlerově Mlýně nabízí velmi levné a stylové ubytování v srdci lyžařského areálu Svatý Petr. Cena od 150,-Kč na osobu. -

Více

VSETÍNSKÁ tisícovka. ZVI Factory Shooting Team. pořádá střeleckou soutěž v přesné střelbě do 1000m června

VSETÍNSKÁ tisícovka. ZVI Factory Shooting Team. pořádá střeleckou soutěž v přesné střelbě do 1000m června VSETÍNSKÁ tisícovka ZVI Factory Shooting Team pořádá střeleckou soutěž v přesné střelbě do 1000m. 22. -23. června 2018 7. -8. prosince 2018 střelnice Střelná u Vsetína PARTNEŘI SOUTĚŽE: IWATC ALLIANCZE

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2013 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

kapitola 95 - tabulková část

kapitola 95 - tabulková část 9500 00 00 00/80 HRAČKY, HRY A SPORTOVNÍ POTŘEBY; JEJICH ČÁSTI, SOUČÁSTI A PŘÍSLUŠENSTVÍ (9501) (9502) 9503 00 00 00/80 Tříkolky, koloběžky, šlapací auta a podobná vozidla nebo vozítka jako hračky; kočárky

Více

DRAGON BOAT EVENTS z.s. / MĚSTO OTROKOVICE. Přihlášky zasílejte přes webový formulář:

DRAGON BOAT EVENTS z.s. / MĚSTO OTROKOVICE. Přihlášky zasílejte přes webový formulář: Propozice závodu Název závodu: Otrokovická ZUBR desítka 2019 Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností Závod je součástí seriálu DRAGON RACE 2019 Pod záštitou:

Více

Kategorie a kódy SVMe

Kategorie a kódy SVMe 10 Kategorie a kódy SVMe Kategorie SVMe dle Vyhlášky č.210/2012 Sb. Kód uváděný v žádosti Zbraně s hladkým vývrtem a ráží menší než 20 mm, další zbraně a samočinné zbraně s ráží 12,7 mm (ráže 0,50 palce)

Více

Outdoorová hra: O poklad pevnosti

Outdoorová hra: O poklad pevnosti Outdoorová hra: O poklad pevnosti Kontaktní osoba: Ondřej Svaček Tel.: +420 608 101 796 E-mail: svacek@janta.cz http://www.outdoorovekurzy.cz Strana 0 Motivace soutěže: Celá hra bude motivována v podobném

Více

Přihlášky zasílejte přes webový formulář: 200m vybojkované dráhy, start z pevných startovacích bloků

Přihlášky zasílejte přes webový formulář:   200m vybojkované dráhy, start z pevných startovacích bloků Propozice závodu Název závodu: Otrokovická ZUBR desítka 2017 Součást seriálu Mistrovství dračích lodí ČR / Torrsen Cup 2017 Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností

Více

Kontakt: Miloslav Regner mobil:

Kontakt: Miloslav Regner mobil: Rally Camp POŘADATEL Pořadatelem Rally campu je Středisko automobilového sportu Zlín (SAS Zlín) při Rallye AK v AČR s více než 20ti letou tradicí navazující na 45. letou činnost v automobilovém sportu,

Více

Firemní teambuilding a skupinové akce

Firemní teambuilding a skupinové akce Firemní teambuilding a skupinové akce Offpark je první volnočasové outdoorové centrum na Šumavě, které nabízí celou řadu sportovního a lehce adrenalinového vyžití. Zážitkové aktivity jsou soustředěny a

Více

Tišnovská lukostřelnice pod Klucaninou. Václav Kappel. Spolek Odyssea Tišnov

Tišnovská lukostřelnice pod Klucaninou. Václav Kappel. Spolek Odyssea Tišnov Tišnovská lukostřelnice pod Klucaninou Václav Kappel Spolek Odyssea Tišnov Odyssea Tišnov - cíle Propagace instinktivní lukostřelby Vybudování a provozování lukostřelnice dostupné široké veřejnosti Vybudování

Více

PROPOZICE STŘELECKÉ SOUTĚŽE AKTIVNÍ ZÁLOHY OZBROJENÝCH SIL ČESKÉ REPUBLIKY O POHÁR NÁČELNÍKA GENERÁLNÍHO ŠTÁBU AČR

PROPOZICE STŘELECKÉ SOUTĚŽE AKTIVNÍ ZÁLOHY OZBROJENÝCH SIL ČESKÉ REPUBLIKY O POHÁR NÁČELNÍKA GENERÁLNÍHO ŠTÁBU AČR PROPOZICE STŘELECKÉ SOUTĚŽE AKTIVNÍ ZÁLOHY OZBROJENÝCH SIL ČESKÉ REPUBLIKY O POHÁR NÁČELNÍKA GENERÁLNÍHO ŠTÁBU AČR Armádní střelecký stadion Lobzy, Plzeň Česká republika A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ FUNKCIONÁŘI

Více

v dobrodruzstvi ZmENte kazdou cestu

v dobrodruzstvi ZmENte kazdou cestu Adventure NC750x ZmENte kazdou cestu v dobrodruzstvi Život je takový, jaký si ho uděláte. A s novým modelem NC750X si ho můžete udělat mnohem zajímavější. Ať už jste na cestě do práce, nebo se touláte

Více

Vidoule areál sportu, volného času a bydlení

Vidoule areál sportu, volného času a bydlení Vidoule areál sportu, volného času a bydlení Obsah prezentace SKUTEČNÝ STAV PARKU VIDOULE RODINNÉ BYDLENÍ VOLNOČASOVÝ PARK VIDOULE Obecné informace Bruslařská dráha Naučná stezka Dětská hřiště Multifunkční

Více

Klatovský sniper malorážka a vojenská puška

Klatovský sniper malorážka a vojenská puška Klatovský sniper malorážka a vojenská puška Střelnice SSK Klatovy 25. 8. 2012 Srdečně zveme příznivce pušek na závod Sniper Klatovy dne 25. 8. 2012 v areálu střelnice SSK Klatovy. Závod se skládá ze dvou

Více

Vládce ulic i terénu. WR125R www.yamaha-motor.cz

Vládce ulic i terénu. WR125R www.yamaha-motor.cz Vládce ulic i terénu Ať už si brázdit po polních cestách nebo vyrazit na silnici, Vám k tomu poskytne vše potřebné - design dospělého motocyklu s motorem o objemu 125 ccm s agresivním off-roadovým stylem

Více

HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015

HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015 HERO SURVIVAL COOL CAMP 2015 představení akce FESTIVALPARK PRODUCTION s.r.o. M.Krásové 923/9, Praha 9 marek@festivalpark.cz www.festivalpark.cz Představujeme zcela nový adrenalinový víkend s překážkovým

Více

Airsoftové Centrum Bohemia Air Soft

Airsoftové Centrum Bohemia Air Soft Airsoftové Centrum Bohemia Air Soft Už to budou téměř tři roky, kdy firma Bohemia Air Soft otevřela své airsoftové centrum. Je na čase se podívat, jak naše prodejna a další prostory vypadají v současnosti.

Více

PRAVIDLA A POSTUPY PŘI PŘÍPRAVĚ A HODNOCENÍ MÍŘENÝCH STŘELEB Z PISTOLE A ÚTOČNÉ PUŠKY KVAS. Soutěž o odznak Kvalifikace armádního střelce

PRAVIDLA A POSTUPY PŘI PŘÍPRAVĚ A HODNOCENÍ MÍŘENÝCH STŘELEB Z PISTOLE A ÚTOČNÉ PUŠKY KVAS. Soutěž o odznak Kvalifikace armádního střelce PRAVIDLA A POSTUPY PŘI PŘÍPRAVĚ A HODNOCENÍ MÍŘENÝCH STŘELEB Z PISTOLE A ÚTOČNÉ PUŠKY KVAS Soutěž o odznak Kvalifikace armádního střelce Svaz vojáků v záloze ČR, z.s. 2018 1. DEFINICE Kvalifikace armádního

Více

ZIMNÍ TÝMOVÉ PROGRAMY NA MALEVILU

ZIMNÍ TÝMOVÉ PROGRAMY NA MALEVILU ZIMNÍ TÝMOVÉ PROGRAMY NA MALEVILU Úvod Prochází Vaše společnost nebo některý z vašich týmů obdobím změn, v rámci kterých potřebujete stmelit Váš tým a připravit zaměstnance na nový pracovní cyklus? Plánujete

Více

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru

Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Přijměte pozvání pro vaši dovolenou 2014 do Chorvatska, oblasti střední Dalmácie na Omišskou riviéru Nejbližším městem a centrem kulturního dění je malebný Omiš s ústím řeky Cetiny do moře. Pro návštěvu

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň!

GOLF PARK PLZEŇ. Série Ladies European Tour se v roce 2013 bude hrát jako Pilsen Golf Masters na našem domovském hřišti Golf Parku Plzeň! GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003 2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností. Přihlášky zasílejte přes webový formulář:

Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností. Přihlášky zasílejte přes webový formulář: Propozice závodu Název závodu: Otrokovická ZUBR desítka 2018 Akce probíhá pod záštitou Města Otrokovice a v rámci Otrokovických letních slavností Pořadatel: DRAGON BOAT EVENTS Termín: Sobota 14. července

Více

Zajímavosti v našem okolí

Zajímavosti v našem okolí Zajímavosti v našem okolí Přepadávací vodní nádrž Dlouhé stráně - exkurzi nutno dopředu objednat na těchto tel. číslech: 602 322 244, 585 283 282 - exkurze probíhají denně od 8-15 hodin (včetně víkendů

Více

LAND ROVER ABOVE & BEYOND TOUR NA EXPEDICI ČESKOU REPUBLIKOU.

LAND ROVER ABOVE & BEYOND TOUR NA EXPEDICI ČESKOU REPUBLIKOU. LAND ROVER ABOVE & BEYOND TOUR NA EXPEDICI ČESKOU REPUBLIKOU. SVĚT ZNAČKY LAND ROVER. Z PERSPEKTIVY ŘIDIČE. Land Rover je synonymem svobody bez hranic na silnici i v terénu. Vděčí za to své univerzálnosti

Více

ÚNIKOVÉ HRY TEAM BUILDING NA MÍRU

ÚNIKOVÉ HRY TEAM BUILDING NA MÍRU ÚNIKOVÉ HRY TEAM BUILDING NA MÍRU MINDMAZE EVENTY Naše hry může hrát až 50 hráčů najednou. Poutavé a zábavné hry pro každou příležitost, pro kohokoli. 0 2 M I N D M A Z E T E A M B U I L D I N G N A M

Více

Tady začíná off-roadové dobrodružství.

Tady začíná off-roadové dobrodružství. Tady začíná off-roadové dobrodružství. Pokud jde o minikrosy, je Yamaha jasnou jedničkou. Díky uživatelsky přátelskému designu je snadné poznat, proč je tento dvoutakt o objemu 49 ccm tak oblíbený u dětí

Více

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku!

Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! Máte rádi sport? Adrenalin zábavu? Jedinečný adrenalinový zážitek v Českosaském Švýcarsku! www.sport-jedlova.cz fb: Adrenalin park Jedlová tel.: 722 233 322, e-mail: simona@sport-jedlova.cz, bara@sport-jedlova.cz

Více

Podmínění a omezení řidičského oprávnění.

Podmínění a omezení řidičského oprávnění. Příloha č. 4 - Podmínění a omezení řidičského oprávnění: Podmínění a omezení řidičského oprávnění. Ust. 93 odst. 1 zákona č. 361/2000 Sb., o provozu na pozemních komunikacích a o změnách některých zákonů,

Více

Rámcový obsah služební přípravy podle jednotlivých oblastí

Rámcový obsah služební přípravy podle jednotlivých oblastí Příloha č. 2 k ZPPP č. 4/2009 Rámcový obsah služební přípravy podle jednotlivých oblastí Čl. 1 Nácvik používání donucovacích prostředků (1) Základní technické prvky: a) technika pádů, b) techniky chvatů,

Více

Program

Program Program 2018 www.fbmondial.cz Maurizio Maselli během Giro d Italia v roce 1955 MOTORCYCLING Restyled Konečně zase přidat plyn je výrok, který se nám všem - spojeným naší bezmeznou vášní pro motorky - líbí.

Více

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech!

QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech! QUADRO4 JÍZDA NA MOTORCE S ŘIDIČÁKEM NA AUTO! QUADRO 350S QUADRO4 - světová novinka na 4 kolech! SVĚTOVÁ NOVINKA NA 4 KOLECH! VÍCE TRAKCE - VÍCE ZÁBAVY - VÍCE BEZPEČNOSTI! Více stability, více bezpečnosti,

Více

Organizační výbor : Hlavní rozhodčí : PHK : Sbor rozhodčích : Doklady : Startovné : Zbraně a střelivo : Časový rozvrh : Přejímka zbraní : Losování :

Organizační výbor : Hlavní rozhodčí : PHK : Sbor rozhodčích : Doklady : Startovné : Zbraně a střelivo : Časový rozvrh : Přejímka zbraní : Losování : ČESKÝ STŘELECKÝ SVAZ, SSK 0019 - Boletice nad Labem, 407 11 Děčín 32. P R O P O Z I C E 31. srpna 2013 Druh soutěže : Soutěž je zařazena do II. kategorie Jedná se o soutěž jednotlivců a předem nahlášených

Více

Test elektroskútru Elektromoto ELM P4000 LI

Test elektroskútru Elektromoto ELM P4000 LI Test elektroskútru Elektromoto ELM P4000 LI Autor: Jan Horčík 21. červenec 2009 V uplynulých dnech jsme dostali možnost otestovat elektroskútr společnosti Elektromoto.cz. Šlo o větší verzi s označením

Více

Střední kolový obrněný transportér (SKOT) OT-64

Střední kolový obrněný transportér (SKOT) OT-64 Střední kolový obrněný transportér (SKOT) OT-64 Barevné fotografie detailů a interiéru Tento krátký pohled do historie chci věnovat typu, který se nesmazatelně zapsal do historie naší armády. Jedná se

Více

VMAX - výkon, adrenalin, akcelerace

VMAX - výkon, adrenalin, akcelerace - výkon, adrenalin, akcelerace Tento rychlý a velice silný stroj pokračuje v tradici originálních strojů z roku 1985 s nezaměnitelným vzhledem a zvukem. Supervýkonný čtyřtaktní motor V4 o objemu 1679 ccm

Více

Splňte si svůj sen. YZF-R125

Splňte si svůj sen. YZF-R125 Splňte si svůj sen Je tu motocykl, který vyčnívá vysoko nad ostatní. V žilách závodního modelu, jenž je vaší vstupenkou do nejexkluzivnějšího motocyklového klubu, koluje DNA legendární řady R značky Yamaha.

Více

Jednodenní zážitkový kurz první pomoci pro LETNÍ DĚTSKÉ TÁBORY a ŠKOLY V PŘÍRODĚ

Jednodenní zážitkový kurz první pomoci pro LETNÍ DĚTSKÉ TÁBORY a ŠKOLY V PŘÍRODĚ Jednodenní zážitkový kurz první pomoci pro LETNÍ DĚTSKÉ TÁBORY a ŠKOLY V PŘÍRODĚ Co Vám nabízíme? Celodenní zážitkový kurz první pomoci pro děti na táborech a školách v přírodě a jejich vedoucí program

Více

CB125F STREET. přidejte se k nám! facebook.com/moto.honda.cz

CB125F STREET. přidejte se k nám! facebook.com/moto.honda.cz STREET CB125F Určité podrobnosti v této brožuře se nevztahují k žádnému konkrétnímu výrobku z obchodní nabídky. Výrobci si vyhrazují právo změnit specifikace, včetně barev, s nebo bez předchozího oznámení,

Více

Řízení služeb provozu vojenské techniky a materiálu

Řízení služeb provozu vojenské techniky a materiálu Řízení služeb provozu vojenské techniky a materiálu T1 Druhy a kategorie vojenských vozidel, evidence vozidel ozbrojených sil Operační program Vzdělávání pro konkurenceschopnost Název projektu: Inovace

Více

ČESKOSLOVENSKÝ LEGIONÁŘ SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TOMEŠOVA 2B, 602 00 BRNO

ČESKOSLOVENSKÝ LEGIONÁŘ SOKOLSKÁ 33, 120 00 PRAHA 2 TOMEŠOVA 2B, 602 00 BRNO Československý legionář s.z, ve spolupráci s ČsOL, Jednotou ČsOL Břeclav, Jihomoravskou krajskou organizací SVV ČR Vás srdečně zve na: 1. POŘADATEL: Československý legionář, s.z. TERMÍN A MÍSTO KONÁNÍ:

Více

POSTUPNÉ ZTĚŽOVÁNÍ PODMÍNEK

POSTUPNÉ ZTĚŽOVÁNÍ PODMÍNEK DIDAKTIKA LYŽOVÁNÍ DIDAKTICKÉ ZÁSADY zásada uvědomělosti a aktivity (pochopení smyslu a podstaty prováděné činnosti) zásada názornosti (žáci si vytvářejí představy na základě bezprostředního vnímání předmětů

Více

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY

HŘIŠTĚ A CVIČNÉ PLOCHY GOLF PARK PLZEŇ Golf Park Plzeň je špičkový golfový resort, který leží na severovýchodním okraji Plzně u obce Dýšina. Areál byl vybudován v letech 2003-2004 za přispění uznávaného německého architekta

Více

JÓGA VÍKEND NA VALAŠSKU ÚNOR 2019 s Vendulou Černou OBSAZENO!!!

JÓGA VÍKEND NA VALAŠSKU ÚNOR 2019 s Vendulou Černou OBSAZENO!!! JÓGA VÍKEND NA VALAŠSKU ÚNOR 2019 s Vendulou Černou OBSAZENO!!! cena 3.990 Kč / osoba Cena zahrnuje: polopenze ubytování na 2 noci lekce jógy vstup do wellness Grandhotelu Tatra vstup do sauny v chalupě

Více

DUMPERY

DUMPERY DUMPERY WWW.DUMPER.CZ AUSA D100 AHA, AHG nosnost 1000 kg, objem korby 505 l přední vyklápění (AHA), otočná korba (AHG) výkon 16,8 kw D100AHA/AHG jsou nejmenší modely v oblasti kloubových nakladačů s nosností

Více

Klub vojáků v záloze Karlovy Vary, Staromlýnská 31, 362 15 Karlovy Vary Březová; Česká republika (CZ) P R O P O Z I C E

Klub vojáků v záloze Karlovy Vary, Staromlýnská 31, 362 15 Karlovy Vary Březová; Česká republika (CZ) P R O P O Z I C E Klub vojáků v záloze Karlovy Vary, Staromlýnská 31, 362 15 Karlovy Vary Březová; Česká republika (CZ) P R O P O Z I C E 4. ROČNÍKU MISTROVSTVÍ EVROPY VE STŘELECKÉM SOUBOJI DVOJIC Z VELKORÁŽNÉ PISTOLE 31.

Více

LAND ROVER ABOVE & BEYOND TOUR NA EXPEDICI ČESKOU REPUBLIKOU.

LAND ROVER ABOVE & BEYOND TOUR NA EXPEDICI ČESKOU REPUBLIKOU. LAND ROVER ABOVE & BEYOND TOUR NA EXPEDICI ČESKOU REPUBLIKOU. SVĚT ZNAČKY LAND ROVER. Z PERSPEKTIVY ŘIDIČE. Land Rover je synonymem svobody bez hranic na silnici i v terénu. Vděčí za to své univerzálnosti

Více

Třídenní vstupenka SILVER: na čtyři tribuny za super cenu! Třídenní vstupenka GOLD: Grand Prix bez omezení.

Třídenní vstupenka SILVER: na čtyři tribuny za super cenu! Třídenní vstupenka GOLD: Grand Prix bez omezení. VSTUPENKY - GRAND PRIX 2019 Třídenní vstupenka SILVER: na čtyři tribuny za super cenu! Vstupenka SILVER vás opravňuje ke vstupu na čtyři vnější přírodní tribuny Masarykova okruhu, a to B, D, E a G, mezi

Více

QUADRO4 QUADRO3 QUADRO4 SVĚTOVÁ NOVINKA NA 4 KOLECH! JÍZDA NA MOTORCE S ŘIDIČÁKEM NA AUTO!*

QUADRO4 QUADRO3 QUADRO4 SVĚTOVÁ NOVINKA NA 4 KOLECH! JÍZDA NA MOTORCE S ŘIDIČÁKEM NA AUTO!* QUADRO4 JÍZDA NA MOTORCE S ŘIDIČÁKEM NA AUTO!* QUADRO3 QUADRO4 SVĚTOVÁ NOVINKA NA 4 KOLECH! Více stability, více bezpečnosti, větší požitek z jízdy - také s řidičákem na auto* Tři nebo čtyři kola jsou

Více

PRAVIDLA A POSTUPY PŘI PŘÍPRAVĚ A HODNOCENÍ SPORTOVNÍHO STŘELECKÉHO VÍCEBOJE SČS

PRAVIDLA A POSTUPY PŘI PŘÍPRAVĚ A HODNOCENÍ SPORTOVNÍHO STŘELECKÉHO VÍCEBOJE SČS SPOLEČNOST ČESKÝCH STŘELCŮ PRAVIDLA A POSTUPY PŘI PŘÍPRAVĚ A HODNOCENÍ SPORTOVNÍHO STŘELECKÉHO VÍCEBOJE SČS VÍCEBOJ TECHNICKÁ PRAVIDLA SČS číslo 6 1. DEFINICE Střelecký víceboj SČS je branně sportovním

Více

BOJOVÉ HRY HRAVÝM BOJOVÁNÍM SE UČÍ VŠECHNA SAVČÍ MLÁĎATA.

BOJOVÉ HRY HRAVÝM BOJOVÁNÍM SE UČÍ VŠECHNA SAVČÍ MLÁĎATA. BOJOVÉ HRY HRAVÝM BOJOVÁNÍM SE UČÍ VŠECHNA SAVČÍ MLÁĎATA. Sledujte mláďata (a nejen ta savčí), kolik času se perou, okusují, jsou v jednom chumlu. Nic k tomu nepotřebují. Když není parťák, stačí vlastní

Více

16. 8. 2015 / PRAHA / STŘELECKÝ OSTROV

16. 8. 2015 / PRAHA / STŘELECKÝ OSTROV 16. 8. 2015 / PRAHA / STŘELECKÝ OSTROV Princip projektu spočívá ve zdolání čtyř sportovních disciplín (plavání, kánoe, kolo, střelba) ve smíšených dvojicích s aktivní účastí osob se zdravotním postižením.

Více

Komunitní centrum pro válečné veterány Brno ve spolupráci s

Komunitní centrum pro válečné veterány Brno ve spolupráci s Komunitní centrum pro válečné veterány Brno ve spolupráci s 201. Pardubice z.s. Vás srdečně zve na střeleckou soutěž: poručíka i. m. Milana Štěrby POŘADATEL: 201. Pardubice z.s. Komunitní centrum pro válečné

Více

PROPOZICE 16. ROČNÍKU STŘELECKÉ SOUTĚŽE AKTIVNÍ ZÁLOHY S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ O POHÁR NÁČELNÍKA GENERÁLNÍHO ŠTÁBU AČR

PROPOZICE 16. ROČNÍKU STŘELECKÉ SOUTĚŽE AKTIVNÍ ZÁLOHY S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ O POHÁR NÁČELNÍKA GENERÁLNÍHO ŠTÁBU AČR PROPOZICE 16. ROČNÍKU STŘELECKÉ SOUTĚŽE AKTIVNÍ ZÁLOHY S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ O POHÁR NÁČELNÍKA GENERÁLNÍHO ŠTÁBU AČR Armádní střelecký stadion Plzeň Lobzy 4. 6. října 2019 Česká republika A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ

Více

Technická pravidla a všeobecná ustanovení pro brokové střelnice

Technická pravidla a všeobecná ustanovení pro brokové střelnice Technická pravidla a všeobecná ustanovení pro brokové střelnice Přeloženo z anglického originálu Technical Rules for all shooting disciplines vydaného International Shooting Sport Federation (ISSF) v roce

Více

Společně pro bezpečnější Ostravu 2014

Společně pro bezpečnější Ostravu 2014 Společně pro bezpečnější Ostravu 2014 Společně pro bezpečnější Ostravu je tradiční celodenní akce, která proběhne v okolí Domu kultury Akord. Celodenní program nabídne ukázky unikátních způsobů zásahů

Více

TEAMBUIDLING V ZIMĚ, NEJEN NA SNĚHU

TEAMBUIDLING V ZIMĚ, NEJEN NA SNĚHU TEAMBUIDLING V ZIMĚ, NEJEN NA SNĚHU V GOLFHOTELU MORRIS Plánujete firemní akci, chcete vyjádřit uznání a odměnu za celoroční práci vašich zaměstnanců nebo jen hledáte vhodné místo pro vaše týmové setkání,

Více

Pocit výjimečnosti každý den

Pocit výjimečnosti každý den Pocit výjimečnosti každý den Stále více jezdců chce motocykl, který dokáže všechno. Motocykl, na kterém můžete přes týden jezdit do práce a o víkendu na celodenní výlety do hor nebo na něm vyrazit v létě

Více

UNLIMITED POSSIBILITIES.

UNLIMITED POSSIBILITIES. Nabídka letních skupinových programů ve Špindlerově Mlýně Špindlerův Mlýn je největší lyžařské středisko v České Republice a proto si ho většina lidí spojuje se zimou. Ovšem i v období letních měsíců je

Více

Nabídka aktivit Vodáckého oddílu Neptun v Centru Vodárna pro všechny školní věkové kategorie

Nabídka aktivit Vodáckého oddílu Neptun v Centru Vodárna pro všechny školní věkové kategorie Nabídka aktivit Vodáckého oddílu Neptun v Centru Vodárna pro všechny školní věkové kategorie Vodácký oddíl Neptun Znojmo a Centrum volnočasových aktivit Stará Vodárna si Vám dovoluje nabídnout vodácké

Více

CBR600RR. Cena: Doporučená cena: bude stanovena před uvedením modelu na trh

CBR600RR. Cena: Doporučená cena: bude stanovena před uvedením modelu na trh Novinky 2013 1 CBR600RR Legendární supersport, jehož agregát se v roce 2010 stal základním pilířem ve třídě Moto 2 nyní přichází v novém kabátě. Své úspěchy sklízí nejen na závodních okruzích, ale díky

Více

Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení

Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení Yamaha NMAX. Každodenní život je součástí balení Sportovně laděný NMAX 125 promění vaše každodenní dojíždění do města na nevšední zážitek. Tento městský dopravní prostředek je speciálně navržen tak, aby

Více

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE

FIREMNÍ AKCE KONFERENCE FIREMNÍ AKCE & KONFERENCE Pěstujeme remní kulturu. Sporthotel Záťoň leží uprostřed přírody v údolí Vltavy mezi Českým Krumlovem a Rožmberkem. 4 38 pokojů 4 2 seminární místnosti 4 parkoviště pro 50 aut

Více

Nabízené programy a aktivity:

Nabízené programy a aktivity: Středisko volného času Fokus, Nový Jičín, příspěvková organizace K Nemocnici 23, 741 01 Nový Jičín IČ: 75089157, www.fokusnj.cz Tel : 556 710 088, fokusnj@fokusnj.cz Vy vybíráte, my realizujeme aneb programy

Více

Organizace akcí. Family days. Firemní akce. Oslavy, párty a večírky. Teambuilding. Vlastní aktivity Jsme kreativní Jsme flexibilní

Organizace akcí. Family days. Firemní akce. Oslavy, párty a večírky. Teambuilding. Vlastní aktivity Jsme kreativní Jsme flexibilní Family days Firemní akce Oslavy, párty a večírky Teambuilding Organizace akcí Vlastní aktivity Jsme kreativní Jsme flexibilní - jsme přímí realizátoři, neplatíte za zprostředkování. - tvoříme a rozvíjíme

Více

ŠKOLICÍ STŘEDISKO NÁCHOD

ŠKOLICÍ STŘEDISKO NÁCHOD ŠKOLICÍ STŘEDISKO NÁCHOD zpráva o činnosti v roce 2013 Duha Školicí středisko Náchod je organizace, která pořádá vzdělávací programy především pro instruktory, vedoucí, lektory, ale i mládež a dospělé

Více

Návraty do historie. nabízí:

Návraty do historie. nabízí: nabízí: Návraty do historie Jedná se o cyklus pořadů s cílem rozšířit a doplnit výuku dějepisu a vlastivědy. Je určen pro žáky obou stupňů základních a středních škol. Pořady přibližují žákům zábavnou

Více

Airsoft. Závěrečná práce. Základní škola sv. Voršily v Olomouci Aksamitova 6, Olomouc. Autoři: David Indruch, Jan Smékal.

Airsoft. Závěrečná práce. Základní škola sv. Voršily v Olomouci Aksamitova 6, Olomouc. Autoři: David Indruch, Jan Smékal. Základní škola sv. Voršily v Olomouci Aksamitova 6, 772 00 Olomouc Airsoft Závěrečná práce Autoři: David Indruch, Jan Smékal Třída: IX Vedoucí práce: Mgr. Lukáš Daněk Olomouc 2014 OBSAH Úvod... 3 1 Historie

Více

Propozice střelecké soutěže Akční střelba na přesnost A. ZÁKLADNÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ

Propozice střelecké soutěže Akční střelba na přesnost A. ZÁKLADNÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Propozice střelecké soutěže Akční střelba na přesnost 16.6.2018 Klub vojáků v záloze KVZ Praha 10, reg. č. 00-10-01 číslo soutěže 0109 A. ZÁKLADNÍ A VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel a organizátor soutěže

Více

HZS Zlínského kraje. Valašské Klobouky. rekonstrukce stanice výcvikový trenažér s protiplynovým polygonem

HZS Zlínského kraje. Valašské Klobouky. rekonstrukce stanice výcvikový trenažér s protiplynovým polygonem HZS Zlínského kraje Valašské Klobouky rekonstrukce stanice výcvikový trenažér s protiplynovým polygonem slavnostní otevření 19.3.2008 Rekonstrukce stanice profesionálních i dobrovolných hasičů Stanice

Více

SEZNAM PŘÍLOH. Základní pojmy z pravidel silničního provozu Dotazník. Příloha č. 4

SEZNAM PŘÍLOH. Základní pojmy z pravidel silničního provozu Dotazník. Příloha č. 4 SEZNAM PŘÍLOH Příloha č. 1 Příloha č. 2 Příloha č. 3 Příloha č. 4 Základní pojmy z pravidel silničního provozu Dotazník Doplňující dotazník k cyklovýletům na Praze-západ Informační leták pro rodiče Příloha

Více

SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU 2014

SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU 2014 SKUPINOVÝ PROGRAM NA OBJEDNÁVKU 2014 LANOVÉ AKTIVITY /ADRENALIN A ZÁBAVA/ Připravíme pro vás slaňování z mostu, lezení po skále, superadrenalinové sbíhání 80m Vranovské přehrady, skok do houpačky z mostu,

Více

VSETÍNSKÁ tisícovka. Střelná u Vsetína

VSETÍNSKÁ tisícovka. Střelná u Vsetína VSETÍNSKÁ tisícovka Střelná u Vsetína 14. 15. listopadu 2013 PROPOZICE MILITARY SNIPERS TRAINING ACADEMY - M. S. T. A. DEFENSIVE TACTICAL SOLUTIONS - DEFTACS Zve všechny: na soutěž ve střelbě z odstřelovacích

Více

Nabídka aktivit Vodáckého oddílu Neptun v Centru Vodárna pro všechny školní věkové kategorie

Nabídka aktivit Vodáckého oddílu Neptun v Centru Vodárna pro všechny školní věkové kategorie Nabídka aktivit Vodáckého oddílu Neptun v Centru Vodárna pro všechny školní věkové kategorie Vodácký oddíl Neptun Znojmo a Centrum volnočasových aktivit Stará Vodárna si Vám dovoluje nabídnout vodácké

Více

Program aktivit Vodáckého centra Znojmo Stará Vodárna pro všechny školní věkové kategorie

Program aktivit Vodáckého centra Znojmo Stará Vodárna pro všechny školní věkové kategorie Program aktivit Vodáckého centra Znojmo Stará Vodárna pro všechny školní věkové kategorie Vodácké centrum Znojmo Stará Vodárna si Vám dovoluje nabídnout vodácké i nevodácké kurzy, výlety a sportovní vyžití

Více

TECHNICKÁ SPECIFIKACE

TECHNICKÁ SPECIFIKACE TECHNICKÁ SPECIFIKACE Wakemaster je přenosný dvousloupový system pro celoroční zábavu. Wakeboarding, snowboarding, mountainboarding a další. Jako jediný dvousloupový systém na trhu nabízí inteligentní

Více

Osvědčený skútr do města

Osvědčený skútr do města Osvědčený skútr do města Zvolte skútr, který je zkonstruován pro každodenní život, ať už pro dojíždění nebo cestování za zábavou. Zvolte model BW's 125. Čtyřtaktní motor o objemu 125 ccm se vstřikováním

Více

Předmět: TĚLESNÁ VÝCHOVA Ročník: 9. ŠVP Základní škola Brno, Hroznová 1. Výstupy předmětu

Předmět: TĚLESNÁ VÝCHOVA Ročník: 9. ŠVP Základní škola Brno, Hroznová 1. Výstupy předmětu Pohybové hry s různým zaměřením; netradiční pohybové hry a aktivity Žák zvládá v souladu s individuálními předpoklady osvojované pohybové dovednosti a tvořivě je aplikuje ve hře, soutěži, při rekreačních

Více