Výherci z minulého čísla:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Výherci z minulého čísla:"

Transkript

1 Výherci z minulého čísla: Nikola Grecmanová (ZŠ Blovice, 5.B) Eliška Horová (ZŠ Blovice, 6.A) Richard Chodora (Gymnázium, prima) Pavel Stehlík (ZŠ Blovice, 3.A) Anna Šindelářová (ZŠ Blovice, 4.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde v pondělí 7. září 2015

2 Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Červen 2015

3 Vážené čtenářky, vážení čtenáři, přejeme vám příjemné prožití nejkrásnějších prázdnin z celého školního roku, hodně sluníčka, super dovolenou, teplou vodu na koupačku, nezapomenutelné zážitky z táborů a hlavně žádné úrazy, prostě krásné super prázdniny Vám všem přeje Chobotnice

4 LETNÍ BURRITO Suroviny: 450 g kuřecích stehenních plátků sůl pepř 1 limetka 1 2 velké červené papriky, nakrájené na nudličky 1 2 velké zelené papriky, nakrájené na nudličky 1 cibule 4 pšeničné tortilly 1 chilli paprička 2 hrsti ledového salátu 60 g strouhaného sýru, např. eidam čerstvý koriandr podle chuti Postup: Kuřecí maso osolte a opepřete a dejte do mísy. Z lunetek vymačkejte veškerou šťávu a zhruba 2/3 šťávy zalijte kuřecí maso v míse. Nechte 15 minut marinovat. Mezitím nakrájejte všechny papriky a cibuli na tenké nudličky. Kuřecí maso opečte nebo ogrilujte z obou stran tak, aby byla uvnitř hotová, poté je natrhejte na kousky. Tortilly zlehka nahřejte v troubě. Na každou dejte čtvrtinu kuřete, obou druhů papriky, cibuli, chilli papričky, ledový salát, sýr a koriandr. Vše pokapejte zbývající limetkovou šťávou a zarolujte.

5 Testík Která surovina se používá k výrobě gumy? a) polystyrén b) igelit c) kaučuk Který název planety je zároveň také názvem chemického prvku? a) Saturn b) Uran c) Neptun Součástí kovbojské boty byla pomůcka k popohnání koně jak se jí říkalo? a) bič b) sombrero c) ostruha Kůže hranostaje druh sýra mají stejný název, jaký? a) hermelín b) eidam c) romadúr Jak pojmenovali staří Římané bohyni Měsíce? a) Afrodité b) Múza c) Luna Na kterém ostrově je sopka Etna? a) Sicílie b) Madagaskar c) Nová Guinea?

6 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice nabízí o letních prázdninách příměstský tábor EXPEDICE STŘEDOVĚK Termín: 24. srpna 28. srpna 2015 Denně od 7:00 do 17:00 hodin Cena: 1000,- Kč (v ceně je zahrnuto jízdné, vstupné, stravování oběd, 2x svačina, pitný režim) Program: Nahlédneme do života ve středověku, seznámíme se s některými řemesly, dobovými jídly, uspořádáme rytířské turnaje. Navštívíme hrady v okolí Blovic a Plzně, např. Radyni, Lopatu, Vlčtejn. Nebudou chybět oblíbené táborové aktivity jako vybíjená, koupání, táborák, stopovačka, apod. Také v DDM Blovice alespoň jedenkrát přespíme. Přihlášky: k vyzvednutí v DDM Blovice. Do 15. června 2015 je nutné děti přihlásit a složit zálohu 500,- Kč / dítě. Informace:v DDM Blovice, Bc. Helena Jindrová (tel.: , )

7 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Oddělení estetiky výsledky výtvarné soutěže EKOHRÁTKY I. kategorie (6 10 let) 1. místo Hrad (kolektivní práce kroužek šikovné ruce) 2. místo Pes (Marie Synáčová, Aneta Škardová) Počítač (Anežka Mlejnková, Natálie Hlůžková, Anna Šindelářová) Koloběžka (Eliška Háčková) 3. místo Domečky z krabic a figurky z roliček (Ema Jurášová, Petr Juráš, Ondřej Kugler, Magdalena Tučková) Čestné uznání Fotbal (Václav Herbolt) II. kategorie (10 15 let) 1. místo Rumcajs, Manka a Cipísek (kolektivní práce žáků ZŠ a SŠ Oselce) 2. místo Ptáci skartováci (kolektivní práce žáků ZŠ a SŠ Oselce) 3. místo Krokodýl, housenka a chobotnice (žáci ZŠ a SŠ Oselce) Čestné uznání Sovy z krabic od mléka (žáci ZŠ a SŠ Oselce) Misky z papíru (kolektivní práce žáků ZŠ a SŠ Oselce)

8 V pondělí 4. května 2015 proběhl již osmý ročník florbalového turnaje pro mladší žáky O pohár ředitelky DDM a ZŠ Blovice. Turnaje se zúčastnilo 5 družstev ZŠ Blovice a 2 družstva společná, družstvo Domečku a ZŠ Spálené Poříčí. Celkem se při zápasech vystřídalo 43 hráčů (z toho 11 dívek) a sešlo se přes 30 diváků a příznivců florbalu. Celkem se odehrálo 21 zajímavých a fér vedených zápasů. Organizaci turnaje zajišťovala Božena Šroubková, Jana Herboltová a Václav Karlík. Velké poděkování patří též rozhodčím Jakubu Berglovi, Tomáši Petráňovi, Tomáši Kojanovi a Marku Krejčímu. Velký dík patří vedení Základní školy v Blovicích za zapůjčení prostor tělocvičny a zázemí, které přispěly k hladkému průběhu turnaje. Celkové pořadí družstev: 1. místo Domeček I. a ZŠ Spálené Poříčí 2. místo HC Škoda Blovice (ZŠ Blovice, 4. B) 3. místo Dragouni (ZŠ Blovice, 2.C, 2.A, 3.B) 4. místo Lvice (družstvo dívek ZŠ Blovice, 4. B) 4. místo Domeček II. a ZŠ Spálené Poříčí ml. žáci 5. místo Draci (ZŠ Blovice, 3.C) 7. místo Krokodýli (družstvo ZŠ Blovice, 2.D) Střelci turnaje: Dan Král (16 branek), Dominik Mráz, Tomáš Vaidiš, Filip Hofman (6 branek), Jan Byron (4 branky), Tomáš Kalousek, Václav Herbolt, Tomáš Kares, Jan Sýkora, Eliška Davídková (3 branky), Petr Hodek, Jan Jandík, Matěj Vokáč (2 branky), Viktor Seidl, Martin Král, Tomáš Stříbrný, Miloslav Šíma, Martin Boček, Denis Lajbl, Petr Černý, Jindřich Doležal, Jan Jindřich, Filip Korda, Marie Synáčová, Tereza Berglová (1 branka) Brankář turnaje: Petr Šašek Nejproduktivnější hráč: Dan Král Pochvala: Všem zúčastněným hráčům, kteří předvedli vynikající sportovní výkony a dokázali, že se umějí i skvěle chovat na sportovní akci. Za DDM Blovice, Božena Šroubková

9 Mladí rybáři dostali svoje rybářské lístky Zadní řada zleva: Martin Poláček, Jan Chodova, Václav Eret, Milan Bureš Přední řada: Natálka Horsiczová, Ondřej Piterka Praktickou zkouškou, která spočívá v ukázce chytání ryb na bílovických sádkách, zakončili 27. dubna 2015 svoje roční snažení mladí rybáři. Od září se v DDM Blovice pod vedením zkušeného rybáře pana Milana Bureše učí teorii. Když se oteplí, vyráží vyzkoušet si získané dovednosti na sádky. Letos vyrazili 1. dubna, kdy jim k tomu i sněžilo. Protože přes léto ryby tolik neberou, dělají každoročně mladí rybáři svoje praktické zkoušky právě na konci dubna. Hned poté obdrží svoje rybářské lístky. To je opravňuje k samostatnému chytání ryb, a to i na živou rybu a na dva pruty.

10 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice nabízí na první týden prázdnin PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR 2015 V DDM NÝRSKO A DDM BLOVICE Termín: 29. června července (DDM Nýrsko), 2. a (DDM Blovice) Rodiče mohou přihlásit děti na celý týden nebo využít jen některé hry. Pobyt v DDM Nýrsko pouze celé tři dny. Cena: 100,- Kč za den (DDM Blovice) 750,- Kč za 3 dny (DDM Nýrsko) Program: V Nýrsku navštívíme místní sportovní areál, vodní nádrž Nýrsko, lesní divadlo a aquapark v Lamu (k návštěvě aquaparku v Německu je nutný platný cestovní pas nebo občanský průkaz). Z Blovic pojedeme do Plzně navštívíme projekt Mini Plzeň 2015 (smyšlené městečko v němž děti žijí, pracují a relaxují). Přihlášky: Hlásit se můžete již nyní. Po přihlášení je nutné vyplnit přihlášku a zaplatit nejpozději do Více informací prosím na uvedených telefonech. Informace: DDM Blovice (tel.: ) Jana Herboltová (tel.: ) Božena Šroubková (tel.: )

11 Ve dnech 18. června 2015 a 19. června 2015 (ředitelské volno ZŠ) bude Dům dětí a mládeže Blovice otevřený od 8:00 do 16:00 hodin. Děti budou moci využít, venkovní stůl na stolní tenis, prostory sálu (florbal, stolní tenis, vybíjená, apod.) nebo počítačovou učebnu (internet, počítačové hry, deskové hry, apod.)

12 Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: , pořádá pro děti sportovní dopoledne GOLF V HOŘEHLEDECH Kdy: Sraz: Návrat: Cena: Doprava: S sebou: 19. června 2015 (ředitelské volno ZŠ Blovice) v 8:00 hodin v DDM Blovice, odjezd v 8:30 hodin okolo 13:00 hodiny před DDM Blovice 50,- Kč autobusem od DDM Blovice vhodný sportovní oděv a obuv, která snese mokrou trávu (ne sandály, pantofle, apod.), svačinu, pití, kapesné dle uvážení rodičů Přihlášky: zájemci se přihlásí nejpozději do 15. června 2015 a zároveň akci zaplatí Informace: DDM Blovice (tel.: ) Jana Herboltová (tel.: ) Božena Šroubková (tel.: ) V případě neúčasti (předem neomluvené) na akci DDM Blovice se nevrací částka za dopravu. V případě nedodržení termínu platby bude vaše místo postoupeno náhradníkovi.

13 HOKEJBALOVÝ TURNAJ V BLOVICÍCH V pátek 8. května 2015 proběhl v Blovicích Hokejbalový turnaj, který byl součástí celoroční série turnajů ve věkové kategorii 9 11 let. Zařazením našeho družstva DDM Blovice nám Regionální svaz hokejbalu západ tak vyšel vstříc a zařadil naše družstvo k dalším krajským družstvům HC Buldoci Stříbro, HBC Plzeň Litice, TJ Snach Dobřany, HBC Plzeň a TJ Tatran Třemošná. Protože naši žáčci jsou florbalisté a nemáme tudíž vybavení na hokejbal, ostatní družstva nám zapůjčila vybavení a tak jsme mohli nastoupit v kompletní výstroji pro hráče i brankáře. Věřte, že je veliký rozdíl hrát v tričku a kraťasech s florbalovou hokejkou a poté se navléci do kompletní hokejové výstroje včetně chráničů a povinné helmy s drátěným obličejovým krytem. Blovičtí kluci, ale tuto překážku zvládli perfektně a byli rovnocennými soupeři hráčům, kteří tuto soutěž hrají celoročně za své kluby. Družstvo DDM ve složení: Petr Šašek ze Spáleného Poříčí (brankář, který sklidil pochvalu od všech přítomných trenérů i diváků), kapitán družstva Dan Král, Martin Král, Tomáš Kalousek, Dominik Mráz, Vašík Herbolt, Tomáš Stříbrný a třetí lajna Honza Jandík, Tomáš Čimera a Tomáš Kares sehrálo dvě utkání. V prvním utkání jsme porazili po výborném výkonu družstvo HBC Plzeň Litice v poměru 7 : 4, kdy 2 branky vstřelili Dominik Mráz a Honza Jandík a po jedné brance vsítili Vašík Herbolt, Dan Král a Tomáš Kares. Ve druhém utkání jsme hráli s družstvem HBC Plzeň a prohráli jsme 12 : 3 (za DDM skórovali Dominik Mráz, Tomáš Kalousek a Vašík Herbolt). Smyslem tohoto projektu bylo představit blovické veřejnosti, potencionálním hráčům a jejich rodičům, nový sport s možností jeho využití v rámci zvýšení nabídky sportovních aktivit nejen mladších dětí, ale popřípadě i pro mládež a dospělé zájemce. Za možnost této ukázky patří velký dík Regionálnímu svazu hokejbalu západ, místnímu Sokolu za propůjčení prostor k postavení hrací plochy a využití zázemí pro hrající družstva, panu Danovi Královi za organizaci turnaje a všem divákům a rodičům, kteří přišli své ratolesti povzbudit. Dále velké poděkování všem malým hráčům a to nejen blovickým, s přáním dalších povedených sportovních akcí. Za DDM Blovice B. Šroubková a J. Herboltová

14 TANEČNICE V sobotu 16. května 2015 se 26 našich tanečnic již počtvrté zúčastnilo semifinále taneční soutěže Děti fitness aneb sportem proti drogám, která se konala v Chebu. Do soutěže jsme připravily 5 choreografií a stejně jako každý rok i letos se nám podařilo vytančit si medailová umístění. Taneční skupina PS:dance aerobic vyhrála s choreografii A Team první místo, Taneční skupina UFO dance company s choreografií GO! obsadila 2. místo, taneční skupina Safira se s choreografii Nebeský dýchánek umístila na 3. místě a s choreografií Medůzy na 4. místě a taneční skupina PS:dance step vyhrála s choreografií No future 1. místo. Všem svým skvělým tanečnicím děkujeme!!! Za trenérky: Yvona Plojharová

15 Taneční oddělení DDM Blovice Vás zve na TANEČNÍ AKADEMII aneb KRÁSKY V TANEČNÍCH BOTIČKÁCH Akademie se bude konat ve čtvrtek 18. června 2015 od hodin v Lidovém domě v Blovicích TANČIT PRO VÁS BUDOU TANEČNÍ SKUPINY: Princezny, Mažoretky, Safira, kroužek gymnastiky, Scandall mini, Scandall, PS:Dance aerobic,torzo breakdance, Scandall step, PS.Dance step a UFO Dance company VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ

16 pořádá III. ročník Blovického pohárku v moderní gymnastice (ZP) Kdy: Kde: 3. června 2015 od 16:00 hodin (středa) tělocvična ZŠ Blovice, Družstevní 650, Blovice Základní program: 0. kategorie A + B (ročník ) Sestava bez náčiní I. kategorie (ročník 2006, 2007) Sestava bez náčiní + švihadlo II. kategorie (ročník 2004, 2005) Švihadlo + obruč III. kategorie (ročník 2002, 2003) Obruč + míč IV. kategorie (ročník 2000, 2001) Losování: 3. června 2015 Začátek závodu: cca v 16:00 hodin Rozcvičení: od 15:00 hodin Porada rozhodčích: v 15:45 hodin Předpokládaný konec: v 18:30 hodin

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Červen 2014 Přijde zajíc do cukrárny a povídá: Jakou máte zmrzlinu? Cukrář na to: jahodovou,

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden 2016 LEDEN Autor: Dagmar Vysoká Tak už je tu zase leden, ten, co vládne sněhem, ledem.

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Duben 2016 MÁJE Máje, májka nebo máj je označení ozdobeného kmene stromu, který tvoří ústřední

Více

Příští číslo vyjde v pátek 2. června 2017

Příští číslo vyjde v pátek 2. června 2017 Výherci z minulého čísla: Ivana Bystřická (ZŠ Blovice, 1.A) Alžběta Sochorová (ZŠ Blovice, 2.A) Karolína Janovská (ZŠ Blovice, 3.A) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Květen 2014 Vyčerpaný lovec se potácí divočinou a na jedné mýtině vidí malé tábořiště se

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden 2014 Autor: Dagmar Vysoká LEDEN Tak už je tu zase leden, ten, co vládne sněhem, ledem.

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Květen 2013 RYBÁŘSKÉ DĚTSKÉ ZÁVODY Kdy: V sobotu 25. května 2013 od 8:00 do 12:00 hodin.

Více

Příští číslo vyjde ve středu 2. listopadu 2016

Příští číslo vyjde ve středu 2. listopadu 2016 Výherci z minulého čísla: Václav Roj (ZŠ Blovice, 2.B) Jan Jandík (Gymnázium Blovice) Václav Herbolt (ZŠ Blovice, 4.C) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde

Více

mfabianova@sosboh.cz ŠSK při SŠ, Bohumín, p. o. je členem Asociace školních sportovních klubů České republiky ve sportovních kroužcích sdružuje každoročně více než 100 sportujících žáků a žaček reprezentační

Více

Příští číslo vyjde v pátek 8. září 2017

Příští číslo vyjde v pátek 8. září 2017 Výherci z minulého čísla: Denisa Fialová (ZŠ Blovice, 4.A) Martin Němeček (ZŠ Blovice, 5.C) Adéla Zemanová (ZŠ Blovice, 5.B) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Duben 2013 Dubnové pranostiky První dubnový den se nazývá apríl. Už od 16. století je apríl

Více

Příští číslo vyjde ve středu 7. září 2016

Příští číslo vyjde ve středu 7. září 2016 Výherci z minulého čísla: Na tomto místě najdete výherce LUŠŤOVKY Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští číslo vyjde ve středu 7. září 2016 Uzávěrka v pondělí 3. října

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2012 Chobotnice pro vás našla básničku od Natálie Čačíkové Dětská sněženka Maminko,

Více

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN

PROPOZICE. VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN PROPOZICE VÁNOČNÍ TURNAJ V LEDNÍM HOKEJI ročník 2006 a mladší O POHÁR ŘEDITELE ZŠ MÍROVÉ NÁMĚSTÍ, HODONÍN HODONÍN zimní stadion Václava Nedomanského 28. 29. 12. 2015 Hodonín - 28.12.-29.12.2015 Propozice

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden 2012 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice LETNÍ TÁBOR KOŘEN 2012

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2014 Pro chytré hlavičky BŘEZEN Březen je podle gregoriánského kalendáře třetí měsíc

Více

F L O R B A L. Předejte učitelům TV a předsedům ŠSK

F L O R B A L. Předejte učitelům TV a předsedům ŠSK Termín konání: Místo konání: Celostátní soutěž ve florbalu žáků základních škol pro školní rok 2011 2012 vyhlášená Asociací školních sportovních klubů České republiky ve spolupráci s Nestlé Česko s.r.o

Více

F L O R B A L propozice okresního kola starších chlapců 8. 9. tříd - chlapci

F L O R B A L propozice okresního kola starších chlapců 8. 9. tříd - chlapci Okresní rada Asociace školních sportovních klubů ČR Chomutov, Dům dětí a mládeže Chomutov, Základní škola Chomutov, Akademika Heyrovského, Školní sportovní klub při 12. ZŠ Chomutov F L O R B A L propozice

Více

MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE

MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE MEMORIÁL J. HOŇKA VE FLORBALE KDY: 5. květen 2012 KDE: Středisko Šumbark VEDOUCÍ: Luboš Děcký, Alan srněnský ÚČASTNÍCI: 34 malých florbalistů V sobotu 5.května proběhl v tělocvičně šumbarského střediska

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2013 Tradiční a možná i netradiční velikonoční zvyky Škaredá středa V tento den se

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Říjen 2011 TŘÍDNÍ UČITEL 1. Třídní učitel má pravdu. 2. Třídní učitel má vždy pravdu. 3.

Více

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ 2012/2013

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ 2012/2013 HODNOTÍCÍ ZPRÁVA DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ 2012/2013 1 HODNOTÍCÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2012/2013 v DDM Spálené Poříčí v letošním školním roce pokračovala činnost Domečku ve Spáleném Poříčí a připravili jsme

Více

Příští číslo vyjde ve středu 1. června 2016

Příští číslo vyjde ve středu 1. června 2016 Výherci z minulého čísla: Nikola Krochotová (ZŠ Blovice, 2.D) Ludmila Karpíšková (ZŠ Blovice, 1.D) Rozárka Vrátníková (ZŠ Blovice, 3.D) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice.

Více

JUNIOR FLORBAL CUP 2013

JUNIOR FLORBAL CUP 2013 JUNIOR FLORBAL CUP 2013 ASOCIACE ŠKOLNÍCH SPORTOVNÍCH KLUBŮ ČR OKRESNÍ RADA, CHOMUTOV ZÁKLADNÍ ŠKOLA CHOMUTOV, AKADEMIKA HEYROVSKÉHO 4539, ŠKOLNÍ SPORTOVNÍ KLUB PŘI 12. ZŠ CHOMUTOV a DŮM DĚTÍ A MLÁDEŽE

Více

Partneři turnaje: Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov

Partneři turnaje: Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov Pořadatel: Fotbalový klub Baník Sokolov, z.s., Boženy Němcové 1780, Sokolov 356 01 Kontakt: šéftrenér přípravek FKB Tomáš Hájek tel. 724 431 083 tomas.hajek@fksokolov.cz sportovní ředitel FKB Vítězslav

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Červen 2013 Léto s DDM Blovice 5. července 15. července 2013 Jezdecký tábor v Blovicích 8.

Více

Příští číslo vyjde ve středu 3. června 2015

Příští číslo vyjde ve středu 3. června 2015 Výherci z minulého čísla: Anna Sýkorová (ZŠ Blovice, 4.A) Karolína Šlajsová (ZŠ Blovice, 4.A) Marie Synáčová (ZŠ Blovice, 4.B) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice. Příští

Více

Příští číslo vyjde v pondělí 9. září Výherci z minulého čísla:

Příští číslo vyjde v pondělí 9. září Výherci z minulého čísla: Výherci z minulého čísla: Anna Sýkorová (ZŠ Blovice, 2.A) Petra Lajpoldová (ZŠ Blovice, 2.B) Patricie Houšková (ZŠ Chocenice, 5.) Václav Šlajs (ZŠ Blovice, 3.C) Vladyslav Murnyk (ZŠ Blovice, 5.B) Výherci

Více

Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11

Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11 Mezinárodní fotbalový turnaj starších přípravek U11 sobota 23. června 2018 Místo konání : Městský stadion, U stadionu 1339, Veselí nad Moravou Kontaktní osoba: Pres Richard, +420 725 636 501, rpres@centrum.cz

Více

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E

DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E LETNÍ SOUSTŘEDKO 2018 1. TERMÍN: 14.7.2018-21.7.2018 DĚTI A, DĚTI B (ZŠ LUPÁČOVA), DĚTI C JUN A, JUN B, JUN C, JUN D, JUN E OBROVSKY SE TĚŠÍME NA LÉTO A S NÍM BLÍŽÍCÍ SE 15. LETNÍ SOUSTŘEDĚNÍ FANTASY DANCE

Více

hokejový klub Kohouti TÁBOR pořádají: 5. ročník HOKEJOVÉHO TURNAJE MLADÝCH NADĚJÍ pro děti ročníku 2006 a mladší

hokejový klub Kohouti TÁBOR pořádají: 5. ročník HOKEJOVÉHO TURNAJE MLADÝCH NADĚJÍ pro děti ročníku 2006 a mladší hokejový klub Kohouti TÁBOR pořádají: 5. ročník HOKEJOVÉHO TURNAJE MLADÝCH NADĚJÍ pro děti ročníku 2006 a mladší ZS Tábor, Václava Soumara 2300, Tábor 390 03 pátek 18. 03. 2016, sobota 19. 03. 2016 a neděle

Více

S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů)

S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů) S centrum Cup 2013 2014 (6 týmů) Propozice Sportovní klub Benešov ve spolupráci s S trio Benešov a S centrum Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT 4. generace Benešov S centrum

Více

července příměstský tábor TENIS + ŠACHY pro začátečníky i pokročilé v obou sportech (možnost účasti pouze na jednom sportu).

července příměstský tábor TENIS + ŠACHY pro začátečníky i pokročilé v obou sportech (možnost účasti pouze na jednom sportu). RACKET SPORTS PLZEŇ, z.s. ve spolupráci s TJ Sokol Plzeň Letná pořádají příměstský tábor TENIS + ŠACHY pro začátečníky i pokročilé v obou sportech (možnost účasti pouze na jednom sportu). 24. 28. července

Více

Příští číslo vyjde ve středu 6. dubna 2016

Příští číslo vyjde ve středu 6. dubna 2016 Výherci z minulého čísla: Nela Knoflíčková (ZŠ Blovice, 3.A) Barbora Havlíčková (ZŠ Blovice, 4.A) Vojtěch Hrobařík (ZŠ Blovice, 2.B) Výherci obdrží věcné ceny, které si mohou vyzvednout v DDM Blovice.

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Únor 2012 Vtípky Mami, víš kolik zubní pasty je v jedné tubě? Maminka: Nevím! Dítě: Já už

Více

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni

3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Pozvánka na basketbalový turnaj 3. ročník mezinárodního vánočního turnaje v Plzni Termín: 26. 28. 12. 2014 (pátek až neděle) Centrem místa konání: Městská sportovní hala Plzeň, Úslavská 75 Kategorie: U10

Více

Termin přihlášek do 22.července 2017 telefonicky nebo em

Termin přihlášek do 22.července 2017 telefonicky nebo  em Baví tě fotbal a měl bys zájem začít trénovat a hrát se stejně starými dětmi? Oznamujeme všem příznivcům sportu a fotbalu zvlášť, že pořádáme v našem areálu, pro nejmenší nadšence kulatého nesmyslu prázdninové

Více

JUNIOR NORTH CUP MICRO

JUNIOR NORTH CUP MICRO Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem pořadatelů, FK Jablonec, z.s. a Domu dětí a mládeže Vikýř, přivítali ve sportovním areálu 6. ZŠ Mozartova na XVIII. ročníku turnaje JUNIOR NORTH CUP

Více

S centrum Cup 2011 2012

S centrum Cup 2011 2012 S centrum Cup 2011 2012 Propozice S trio Benešov ve spolupráci s S centrem Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT 4. generace Benešov S centrum listopad 2011 březen 2012 P R

Více

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé,

Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012. Vážení fotbaloví přátelé, Ústí nad Labem-Klíše, dne 12.8. 2012 Vážení fotbaloví přátelé, dovolte mi vás jménem fotbalového klubu FK Ústí nad Labem a.s. pozvat na další setkání série turnajů Partners Cup, kde hlavní cenou bude opět

Více

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období

Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období Středočeský krajský volejbalový svaz http://stc.cvf.cz e-mail: stc-vol@seznam.cz Rozpis krajského přeboru v minivolejbale pro soutěžní období 2016 2017 modrý, červený a žlutý volejbal chlapců, dívek a

Více

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE

1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR ( ) INFORMACE PRO RODIČE 1. PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR (8.-12.7.2019) Začátek tábora: pondělí 8. července od 7:00 do 8:00 hodin v SVČ Mozaika. Vyzvedávání dětí: Každý den je vyzvedávání dětí mezi 15:30 16:00 hodinou. v prostorách tělocvičny.

Více

21. února 2013 MINI žáci ročníku 2002 a mladší

21. února 2013 MINI žáci ročníku 2002 a mladší ČESKOMORAVSKÝ FOTBALOVÝ SVAZ OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 21. února 2013 MINI žáci ročníku 2002 a mladší OFS Opava tel: 553625474 Vodárenská

Více

PŘÍMĚSTSKÝ FOTBALOVÝ TÁBOR MODLANY. Termín: Místo konání: hřiště Modlany ( hod.)

PŘÍMĚSTSKÝ FOTBALOVÝ TÁBOR MODLANY. Termín: Místo konání: hřiště Modlany ( hod.) PŘÍMĚSTSKÝ FOTBALOVÝ TÁBOR MODLANY Termín: 2.7.2018 6.7.2018 Místo konání: hřiště Modlany (8.00 17.00 hod.) Všeobecné informace k fotbalovému táboru: Věci na trénování: Kopačky, holenní chrániče, štulpny,

Více

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================

TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ TURNAJ PŘÍPRAVKY V MALÉ KOPANÉ ================================================================ SKUPINA č.a FULNEK 1 2 3 4 5 body Skore pořadí 1- FULNEK 9. 2- ODRY 2. 3-BARTOŠOVIC 20 4- STUDÉNKA 1 5- DĚRNÉ

Více

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad)

Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) Účast na sportovních akcích ZŠ ZAŠOVÁ (září-listopad) -Počátkem září proběhlo REPUBLIKOVÉ FINÁLE OVOV (odznaku všestrannosti olympijských vítězů) v Praze, kde se probojovala Markéta Camfrlová, která se

Více

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015

Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Finálový turnaj o přeborníka mladších žáků OFS Vsetín sezóny 2014/2015 Termín: sobota 20.6.2015 Místo konání: Účastníci: fotbalové hřiště TJ Sokol Podlesí TJ Sokol Podlesí FC Lhota u Vsetína TJ Sokol Hošťálková

Více

HC BULDOCI NERATOVICE

HC BULDOCI NERATOVICE HC BULDOCI NERATOVICE LEDNÍ HOKEJ Krajská soutěž mužů 2016/2017 HC Buldoci Neratovice vs. TJ Spartak Příbram 12.11.2016 18:30 KRAJSKÁ SOUTĚŽ MUŽŮ Vážení příznivci neratovického ledního hokeje, vítejte

Více

Propozice 5. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek

Propozice 5. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek Propozice 5. ročníku turnaje Mladších a Starších přípravek Datum a čas: Místo konání: neděle 11. 6. 2017 od 9:00 hodin (prezentace družstev od 8:30 hodin) travnaté hřiště fotbalový areál Studénka Věková

Více

Smolík Roman 66, Valoušek Matouš 71, Krejz Jan 36, Klusáček Jakub 41, Janíček Martin 70, Pytlík Michal 13

Smolík Roman 66, Valoušek Matouš 71, Krejz Jan 36, Klusáček Jakub 41, Janíček Martin 70, Pytlík Michal 13 Stupava 29-31.5.2009 Ve dnech 29-31.5.2009 odehráli miniţáci největší turnaj v sezóně 2008-2009 s názvem PLAYMINIHANBALL. Konal se na Slovensku ve Stupavě a byl to uţ druhý ročník tohoto turnaje. V minulém

Více

SKP Slovan Moravská Třebová

SKP Slovan Moravská Třebová SKP Slovan Moravská Třebová pořádá 08. 02. 2014 turnaj starší přípravky ročníku 2004 a mladších Pořadatel: SKP Slovan Moravská Třebová Termín: 08. 02. 2014 Startovné: Místo: Hrací plocha: 1.500,- Kč (na

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2015 Březnová básnička BŘEZEN Dagmar Vysoká Když se březen vydaří, je to krásné předjaří.

Více

Náklady projektu v Kč % % %

Náklady projektu v Kč % % % Návrh 1 Auto klub Příbram v AČR Mariánská 146 Příbram VI-Březové Hory 261 01 IČ: 70541418 Podpora činnosti Auto klubu Příbram v AČR pronájem prostor, náklady na nákup cen a pohárů, kancelářské potřeby

Více

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014. halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Jablonec, z.s. pořádal v sobotu 13.12.2014 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2004 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, Gryf Swidnica, FC Slovan Liberec, Admira Praha, Arsenal

Více

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ

ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ ČESKÝ VOLEJBALOVÝ SVAZ CZECH VOLLEYBALL FEDERATION ve spolupráci se ZŠ T. G. MASARYKA TŘEBÍČ pořádá 31. května - 1. června 2007 7. ročník REPUBLIKOVÉHO FINÁLE srovnávací soutěže základních škol se zaměřením

Více

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Leden únor 2013 Dům dětí a mládeže Blovice, Tyršova 807, Blovice pořádá v době pololetních

Více

1. 3. dubna 2016, Zimní stadion HC Slavia Praha

1. 3. dubna 2016, Zimní stadion HC Slavia Praha 1. 3. dubna 2016, Zimní stadion HC Slavia Praha Propozice : Pořádající oddíl : HC Slavia Praha Datum konání : 1 3. dubna 2016 Čas : Zahájení a zakončení turnaje dle rozlosování viz.rozpis utkání. Pořadatel

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

S centrum Cup (6 týmů)

S centrum Cup (6 týmů) S centrum Cup 2017 2018 (6 týmů) Propozice Sportovní klub Benešov ve spolupráci s S centrum Benešov pořádají mládežnické turnaje v minikopané přípravek na UMT Benešov S centrum listopad 2017 březen 2018

Více

Daniela Zábojníková a Patrik Bída

Daniela Zábojníková a Patrik Bída Staronový král a nová královna V loňském roce se ve spolupráci Šachového oddílu Kunovice a obou kunovických škol uskutečnil první ročník turnaje nazvaného O šachového krále a královnu Kunovických škol.

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2016 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2017/2018

NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2017/2018 NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2017/2018 Jazykové kroužky ANGLIČTINA 1.třídy ANGLIČTINA 2.třídy Mgr. Anna Kubálková Mgr. Radka Gregorová Po 12,00 12,45 hod. Po 13,00

Více

MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL. pořádá. Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009

MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL. pořádá. Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009 MČR 9. TŘÍD V LEDNÍM HOKEJI OSTRAVA 3.-5.4.2009 HC VÍTKOVICE STEEL pořádá Mistrovství České republiky9. tříd v lednímhokeji pro sezónu 2008/2009 MFH Ostrava-Vítkovice 1. Všeobecná ustanovení 1.1 Pořádající

Více

I. kolo ČESKÉHO POHÁRU 2014 společných skladeb linie B

I. kolo ČESKÉHO POHÁRU 2014 společných skladeb linie B ROZPIS I. kolo ČESKÉHO POHÁRU 2014 společných skladeb linie B konané pod záštitou Karlovarského kraje a města Mariánské Lázně A. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ Pořadatel: GSK ZŠ Mariánské Lázně Datum: neděle 26.října

Více

O pohár města Rosice

O pohár města Rosice 7. ročník turnaje O pohár města Rosice Pořadatel FC Slovan Rosice, z.s. ve spolupráci s městem Rosice Kategorie Hráči narozeni po 1.1.2007 (U11 starší přípravka) Místo Fotbalový stadion FC Slovan Rosice

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, Blovice Tel.: Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Březen 2017 JARO Jaro, zastarale vesna, je jedno ze čtyř ročních období. V mírném pásu se

Více

Fotbalový turnaj na Kladně

Fotbalový turnaj na Kladně Fotbalový turnaj pro ročník 2006 a mladší Fotbalový turnaj na Kladně ------------------------------------------------------------------------------------ SK Kladno Dívejme se na naše děti a pojďme si to

Více

Přehled akcí rybářského kroužku MO Libice nad Cidlinou za rok 2018

Přehled akcí rybářského kroužku MO Libice nad Cidlinou za rok 2018 Přehled akcí rybářského kroužku MO Libice nad Cidlinou za rok 2018 Duben - SBÍRÁNÍ ODPADKŮ NA REVÍRU 411170 JEZERO ANEB JARNÍ ÚKLID OBCE Na tuto akci se sešel RK téměř v plném počtu a někteří z nich si

Více

GENERÁLNÍ PARTNER TURNAJE. Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna a ČSLH Jihomoravského kraje.

GENERÁLNÍ PARTNER TURNAJE. Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna a ČSLH Jihomoravského kraje. Mezinárodní hokejový turnaj žáků Bantam 2000 Peewee 2002 30. 8. 2. 9. 2012 30. 8. 2. 9. 2012 KVV JMK GENERÁLNÍ PARTNER TURNAJE Turnaj se koná pod záštitou primátora města Brna a ČSLH Jihomoravského kraje.

Více

T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí. V nové sezoně zveme všechny příznivce sportu a pohybu.

T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí. V nové sezoně zveme všechny příznivce sportu a pohybu. T.J. Sokol Klášterec nad Orlicí V nové sezoně zveme všechny příznivce sportu a pohybu www.sokolklasterec.cz Seznam oddílů: lyžování, atletika florbal stolní tenis (žactvo) badminton volejbal aerobik +

Více

ODDÍL MODERNÍ GYMNASTIKY PŘI SK MOTORLET PRAHA POZVÁNKA. Vážení sportovní přátelé a příznivci moderní gymnastiky,

ODDÍL MODERNÍ GYMNASTIKY PŘI SK MOTORLET PRAHA POZVÁNKA. Vážení sportovní přátelé a příznivci moderní gymnastiky, ODDÍL MODERNÍ GYMNASTIKY PŘI SK MOTORLET PRAHA 5/12/2016 POZVÁNKA Vážení sportovní přátelé a příznivci moderní gymnastiky, jménem oddílu moderní gymnastiky při SK Motorlet Praha si Vás dovolujeme co nejsrdečněji

Více

Turnaje se zúčastní 42 týmů Týmy budou rozděleny do 7 skupin po 6 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým

Turnaje se zúčastní 42 týmů Týmy budou rozděleny do 7 skupin po 6 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým - 2 - PROPOZICE TURNAJE: Turnaje se zúčastní 42 týmů Týmy budou rozděleny do 7 skupin po 6 týmech Utkání ve skupinách budou hrána systémem každý s každým Z každé skupiny postupují 3 nejlepší týmy a 7 Lucky

Více

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE. Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE DĚTI V AKCI 2019 9. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY TANEČNÍCH A SPORTOVNÍCH SKLADEB Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 30. 3. 2019 Místo: Určeno pro: Hudební doprovod: Hodnocení: Startovné:

Více

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž

Kapitán: Ondřej Čepl Hráči: Ondřej Chmelík, Tomáš Konečný, Max Holusek, Jakub Mačák Brankář: Daniel Slíž 4.čtvrtletí školního roku 2009/2010 Čtvrtek 22.4. Den Země 1.B, 2.A v Ostravě Čtvrtek 22.4. velký turnaj v ČEZ Aréně Turnaje se zúčastnilo 208 týmů z Moravy a Slezska. Naši chlapci vyhráli oblastní kolo

Více

okres Plzeň-jih, Nádražní 722, Stod

okres Plzeň-jih, Nádražní 722, Stod okres Plzeňjih, Nádražní 722, 33301 ROZVRH ZÁJMOVÝCH ÚTVARŮ na školní rok 2016/2017 www.ddmstod.cz mddmstod@volny.cz Pondělí 1 Angličtina 2 Bosu pro děti + taneční rytmika Zálesák 3 16.30 4 Angličtina

Více

United Energy víkend stolního hokeje 2017

United Energy víkend stolního hokeje 2017 United Energy víkend stolního hokeje 2017 24. - 26. března 2017 SVČ Most, Albrechtická 414 Co a kdy se bude hrát? PÁTEK 24. 03. 2017 17:00 20:00 táhlový hokej Chemoplast Český pohár (kat. A ) otevřený

Více

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo.

První kolo se našim chlapcům a děvčatům moc nevydařilo. Víkendové výsledky vodního póla 3. víkend probíhají nadstavbové turnaje vodního póla, ve kterých se rozhoduje o pořadí v jednotlivých soutěžích. Přebor ČR starších žáků Svoji účast v nadstavbových turnajích

Více

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE

Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz. Časopis CHOBOTNICE Dům dětí a mládeže Blovice Tyršova 807, 336 01 Blovice Tel.: 371 522 159 www.ddm-blovice.cz Časopis CHOBOTNICE Únor 2015 PEČENÉ KUŘE SE SLANINOU A MANDLEMI (podle Karolíny domácí kuchařky) Suroviny: 100

Více

27. prosince 2016, Zimní stadion HC Slavia Praha

27. prosince 2016, Zimní stadion HC Slavia Praha 27. prosince 2016, Zimní stadion HC Slavia Praha Propozice : Pořádající oddíl : HC Slavia Praha Datum konání : 27. prosince 2016 Čas : Zahájení a zakončení turnaje dle rozlosování viz.rozpis utkání. Pořadatel

Více

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012

FK Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Jablonec OS v rámci projektu Jablonec 2012 pořádá v sobotu 8.12.2012 Mikulášský halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2003 a mladší Účastníci turnaje: BAUMIT Jablonec A,B,C, FC Slovan Liberec,,

Více

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE

15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE PRAGUE GAMES 2018 15. ROČNÍK MEZINÁRODNÍHO MLÁDEŽNICKÉHO FLORBALOVÉHO TURNAJE POŘADATEL: TATRAN STŘEŠOVICE EXCALIBUR TOURS PRAHA ve spolupráci s Českou Florbalovou Unií za podpory Hlavního Města Prahy

Více

NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti

NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti NABÍDKA zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2018/2019 Den ZÁPIS do zájmových kroužků Domu dětí a mládeže v Třešti na školní rok 2018/2019 bude probíhat v tyto dny: Knihovna 1.

Více

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace Příspěvky na celoroční činnost tělovýchovy mládeže 2019 Rozpočet 2019 4 150 tis. Kč, celková částka k rozdělení 4 150 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3210 Př. Č. Předp Předp. Žádost Návrh Dotace Rozdíl

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Článek 1 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) 2) Soutěže se hrají podle platného

Více

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4

PROPOZICE MAJORETTES CHODOV Mírového hnutí 2137, Praha 4 PROPOZICE MAJORETTES CHODOV 2019 3. ROČNÍK SOUTĚŽNÍ PŘEHLÍDKY MAŽORETKOVÝCH SKLADEB A SKLADEB S POMPONY Organizátor: Dům dětí a mládeže Jižní Město Termín: 27. 4. 2019 Místo: Určeno pro: Startovné: Vstupné:

Více

JUNIOR NORTH CUP MICRO 2013

JUNIOR NORTH CUP MICRO 2013 Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem pořadatelů, FK Jablonec OS a Domu dětí a mládeže Vikýř, přivítali ve sportovním areálu 6. ZŠ Mozartova na XIV. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR

Více

LETNÍ PRÁZDNINY 2018

LETNÍ PRÁZDNINY 2018 Základní škola, Petlérská 447 Klášterec nad Ohří, okres Chomutov tel / fax: +420 474 375 872, E-mail: ddm.volnasek@seznam.cz, http://volnasek.klnet.cz/ LETNÍ PRÁZDNINY 2018 PŘÍMĚSTSKÝ TÁBOR č.1: Pojďte

Více

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší

FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu halový fotbalový turnaj pro hráče narozené a mladší FK Jablonec, z.s. pořádá v sobotu 10.12.2016 halový fotbalový turnaj pro hráče narozené 1.1.2006 a mladší Účastníci turnaje FK Jablonec,Ostrtzer BC, FK Ústí nad Labem, TJ Jiskra Mimoň, AC Sparta Praha,

Více

JUNIOR NORTH CUP 2017

JUNIOR NORTH CUP 2017 Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem FK Jablonec z.s. přivítali na 23. ročníku mezinárodního turnaje JUNIOR NORTH CUP 2017 Tento turnaj se v České republice stal za dobu své existence

Více

Rozpis soutěží ČSVP

Rozpis soutěží ČSVP Rozpis soutěží ČSVP 2017 2018 Aktualizace 19. 8. 2018 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím

Více

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE

FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE FOTBALOVÝ KEMP ITÁLIE Na fotbalový kemp u moře se každoročně sjíždějí hráči z celé České republiky. Velkou výhodou je poloha našeho zázemí. Hotel se nachází 150 metrů od písečné pláže. Pozvolný vstup do

Více

XVI. ročníku turnaje

XVI. ročníku turnaje Vážení sportovní přátelé, dovolte, abychom Vás jménem pořadatelů, Jablonec, z.s. a Domu dětí a mládeže Vikýř, přivítali ve sportovním areálu 6. ZŠ Mozartova na XVI. ročníku turnaje JUNIOR NORTH CUP MICRO

Více

27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší

27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší FOTBALOVÁ ASOCIACE ČESKÉ REPUBLIKY OKRESNÍ FOTBALOVÝ SVAZ OPAVA Vodárenská 18 747 07 Opava Víceúčelová sportovní hala Opava 27. února 2014 Starší žáci ročníku 1999 a mladší Okresní fotbalový svaz Opava

Více

Úspěchy Publikováno:

Úspěchy Publikováno: Úspěchy 2017-2018 Publikováno: 1.1.1970 Školní rok 2017-2018 Pohár rozhlasu 2018 - krajské kolo - účast ve čtyřech kategoriích a medailové úspěchy ve čtyřech kategoriích - starší dívky a starší chlapci

Více

Pohár města Česká Lípa

Pohár města Česká Lípa HOKEJOVÝ CLUB ČESKÁ LÍPA Z.S. www.hcceskalipa.cz Hokejový turnaj 2017 Pohár města Česká Lípa 23. 24. 9. 2017 2-denní turnaj pro děti narozené r. 2010 a mladší Hokejový turnaj 2017 - Česká Lípa - r. 2010

Více

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace

Nájemné tělocvičen/hal, doprava, startovné, materiál, DDHM, ubytování a stravování, odměny rozhodčím, reklama, propagace íspěvky na celoroční činnost tělovýchovy mládeže 2017 Rozpočet 2017 2 650 tis. Kč, celková částka k rozdělení 2 650 tis. Kč ORJ 05, ORG: 20 00000 00 3210 Př 1 TJ Cement Počet tréninků: 3x Počet členů:

Více

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ 2014/2015

HODNOTÍCÍ ZPRÁVA DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ 2014/2015 HODNOTÍCÍ ZPRÁVA DOMEČEK SPÁLENÉ POŘÍČÍ 2014/2015 1 HODNOTÍCÍ ZPRÁVA ZA ŠKOLNÍ ROK 2014/2015 v DDM Spálené Poříčí v letošním školním roce pokračovala činnost Domečku ve Spáleném Poříčí a připravili jsme

Více

Rozpis soutěží

Rozpis soutěží Rozpis soutěží ČSVP 2016 2017 Všeobecné ustanovení 1) Soutěže jsou organizovány Českým svazem vodního póla (dále jen ČSVP ) a řízené Soutěžní komisí (dále jen SK ) prostřednictvím Sportovně technické komise

Více

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS

Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS Mistrovství ČR družstev mládeže 2013 JUNIOR TOUR O POHÁR PREZIDENTA ČTS A. Všeobecná ustanovení ROZPIS FINÁLOVÉ ČÁSTI SOUTĚŽE 1. Řídící orgán Sportovně technický úsek sekretariátu ČTS Leoš Fiala, Ing.

Více

V Domečku Spálené Poříčí se konal nácvik mažoretek s prvky aerobiku, který zajišťovaly pracovnice DDM Spálené Poříčí paní Yvona Plojharová a slečna

V Domečku Spálené Poříčí se konal nácvik mažoretek s prvky aerobiku, který zajišťovaly pracovnice DDM Spálené Poříčí paní Yvona Plojharová a slečna FIT DEN 24.10.2015 Za finanční podpory Místní akční skupiny sv. Jana z Nepomuku a aktivní účasti pěti poříčských organizací, jsme dne 24. 10. 2015 realizovali projekt den dětí s rodiči, nazvaný FIT DEN.

Více