BEZPEČNOSTNÍ LIST Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "BEZPEČNOSTNÍ LIST Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb."

Transkript

1 strana 1/9 1. Identifikace přípravku, výrobce, dodavate 1.1. Identifikace výrobku AGEUS Lube ml sprej 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Výrobek je mazací a separační prostředek používaný za vysokých teplot Identifikace výrobce a dodavatele Dodavatel: Ageus s.r.o. Jarní 928/ Lužice IČ: Telefon: , fax: Osoba odpovědná za zpracování BL: Ing. Miroslav David mirda.david@seznam.cz 1.4 Telefonní číslo pro naléhavé situace nebo Toxikolog. infor. stř.: Na Bojišti 1, Praha 2 Tel.: ; ; Identifikace nebezpečnosti Klasifikace dle směrnice 1272/2008 Nebezpečí pro zdraví: Při požití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt. Vzhledem k tomu, že je dodáván ve spreji, nemusí být označen symbolem nebezpečnosti a H-větou. Riziko vyplývající z fyzikálních vlastností: Extrémně hořlavý plyn. Stlačený plyn Riziko pro životní prostředí: Nebezpečný pro vodní prostředí chronicky (škodlivý) Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění Nebezpečí pro zdraví: Zdraví škodlivý při požití. Vzhledem k tomu, že je dodáván ve spreji, nemusí být jako zdraví škodlivý označen. Riziko vyplývající z fyzikálních vlastností: Extrémně hořlavý. Riziko pro životní prostředí: Škodlivý pro vodní organismy. Může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí.

2 strana 2/ Označování výrobku dle směrnice 1272/2008 Třídy nebezpečnosti a kategorie: Extrémně hořlavý plyn, kategorie 1 Zkapalněný plyn. Výstražný symbol nebezpečnosti: Signální slovo: Nebezpečí Věty označující specifickou rizikovost (H-věty): H220 Extrémně hořlavý plyn H280 Obsahuje plyn pod tlakem, při zahřívání může vybuchnout H412 Škodlivý pro vodní organismy s dlouhodobými účinky Standardní pokyny pro bezpečné nakládání (P-věty): P102 Uchovávejte mimo dosah dětí P210 Chraňte před teplem, jiskrami, otevřeným plamenem a horkými povrchy Zákaz kouření P243 Používejte pouze nářadí z nejiskřícího kovu P273 Zabraňte uvolnění do životního prostředí. P301+P310 PŘI POŽITÍ: Okamžitě volejte TOXIKOLOGICKÉ INFORMAČNÍ STŘEDISKO nebo lékaře P331 NEVYVOLÁVEJTE zvracení P377 Požár unikajícího plynu: Nehaste, nelze-li únik bezpečně zastavit. P381 Odstraňte všechny zdroje zapálení, můžete-li tak učinit bez rizika. P410+P403 Chraňte před slunečním zářením. Skladujte na dobře větraném místě Označování výrobku dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění Výstražný symbol nebezpečnosti: F+ Extrémně hořlavý Věty označující specifickou rizikovost: R 12 R 52/53 Extrémně hořlavý Škodlivý pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí Standardní pokyny pro bezpečné nakládání: S 2 Uchovávejte mimo dosah dětí S 9 Uchovávejte obal na dobře větraném místě S 16 Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení Zákaz kouření S 23 Nevdechujte plyny (dýmy, páry, aerosoly) S 24 Zamezte styku s kůží S 60 Tento materiál a jeho obal musí být zneškodněny jako nebezpečný odpad S 61 Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Viz speciální pokyny nebo bezpečnostní list S 62 Při požití nevyvolávejte zvracení: okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení

3 strana 3/9 2.3 Jiná rizika Nádobka je pod tlakem: nevystavujte slunečnímu záření a teplotám nad 50 C. Ani vyprázdněnou nádobku neprorážejte a nevhazujte do ohně. Nestříkejte do otevřeného ohně nebo na žhavé předměty. Výrobek nesplňuje kriteria pro látky PBT nebo vpvb v souladu s přílohou XIII směrnice ES 1907/ Složení/informace o složkách Jedná se o směs, která obsahuje následující chemické látky: Název látky Číslo Obsah Symbol R-věty S-věty CAS látky (%) nebezpečnosti Destiláty (ropné), Xn hydrogenované lehké parafinické; Základový olej - nespecifikovaný 8 propan F butan F izobutan F O,O,O-tris(2(nebo 4)-C9- C10- isoalkylfenyl)fosforothionát N 51/ Název látky Destiláty (ropné), hydrogenované lehké parafinické; Základový olej - nespecifikovaný Registrač ní číslo Číslo CAS propan butan izobutan O,O,Otris(2(nebo 4)- C9-C10- isoalkylfenyl)fosf orothionát Číslo EC Obsah látky (%) Třída a kategorie nebezpečnosti Rizikové věty Asp.Tox Flam. Gas 1, Flam.Liq.1, Press.Gas Flam. Gas 1, Flam.Liq.1, Press.Gas 1 10 Flam. Gas 1, Flam.Liq.1, Press.Gas H220, H224, H280 H220, H224, H280 H220, H224, H Aquatic Chronic 2 H411 Úplné znění R- vět a S-vět je uvedeno v bodě 16 stejně jako označení tříd a kategorií nebezpečnosti a plné znění H vět.

4 strana 4/9 4. Pokyny pro první pomoc 4.1 Postup při první pomoci Při vdechnutí: přenést na čerstvý vzduch. Pokud je dýchání i nadále obtížné, použít kyslík a zavolat lékařskou pomoc. Pokud postižený nedýchá, zavést umělé dýchání a přivolat lékařskou pomoc. Při styku s kůží: omýt vodou a mýdlem. Pokud se objeví příznaky podráždění vyhledat lékaře Při zasažení očí: nejméně 15 minut vyplachovat tekoucí vodou, v případě přetrvávajících potíží vyhledat lékaře. Při požití: je nepravděpodobné, že dojde k požití. V takovém případě ihned vyhledat lékaře, nevyvolávat zvracení. Pokud se objeví potíže a vyhledáte lékaře, ukažte mu tento bezpečnostní list. 4.2 Nejdůležitější příznaky zasažení organismu Při vdechnutí: bolest hlavy, nevolnost Při požití: nevolnost Při kontaktu s kůží: podráždění, zarudnutí pokožky Při kontaktu s očima: podráždění, zarudnutí 4.3 Pokyny týkající se okamžité lékařské pomoci a zvláštního ošetření Žádné. 5. Opatření pro hasební zásah Výrobek je klasifikován jako extrémně hořlavý. Výrobek je pod tlakem. 5.1 Hasiva: Vhodná: pěna, oxid uhličitý, prášek, vodní mlha Nevhodná: vodní proud 5.2 Zvláštní rizika při požáru: uvolňují se nebezpečné látky oxidy uhlíku, saze, oxidy síry. Výrobek je pod tlakem. Při teplotách nad 50 C může sprej vybouchnout 5.3 Pokyny pro hasiče: je nutno používat ochranný dýchací přístroj. Nádoby v blízkosti požáru ochlazovat vodou. Vodu z hašení nenechat vniknout do kanalizace. 6. Opatření v případě náhodného úniku 6.1 Opatření pro ochranu osob, ochranné prostředky a nouzové postupy Zajistit odvětrání prostoru, používat dýchací přístroj. 6.2 Opatření pro ochranu životního prostředí Zamezit průniku do kanalizace. Při znečištění povrchových nebo odpadních vod okamžitě uvědomit příslušný Obecní úřad nebo oddělení Policie ČR. 6.3 Doporučený způsob odstranění úniku a vyčištění Únik likvidovat pomocí sorpčního materiálu (písek apod.). Shromážděný materiál likvidovat jako nebezpečný odpad v souladu s místní legislativou. 6.4 Další údaje, odkaz na jiné oddíly Odstranit z dosahu zápalných zdrojů. Dodržujte opatření uvedená v bodě 8 a 13.

5 strana 5/9 7. Zacházení a skladování 7.1 Opatření pro bezpečné zacházení Při práci dodržujte základní hygienické zásady, nejezte, nepijte, nekuřte, po práci si umyjte ruce mýdlem a vodou, zasažený oděv svlíkněte a dejte vyčistit. Pracovat mimo dosah tepla a zápalných zdrojů. Spreje nepropichujte ani nevhazujte do ohně a to ani po jejich vyprázdnění. Nestříkejte do ohně ani na rozžhavený materiál. Při práci používejte ochranný oděv z antistatických materiálů. 7.2 Skladování Skladovat na chladném a suchém místě a dobře větraném místě mimo dosah dětí. Výrobek je pod tlakem. Při teplotách nad 50 C může sprej vybouchnout. 7.3 Specifické použití Žádné zvláštní pokyny. 8. Omezování expozice/osobní ochranné pomůcky 8.1 Kontrolní parametry Limity dle nařízení vlády 361/2007 Sb. č. CAS Název PEL (mg/m 3 ) Solventní nafta propan-butan NPK-P mezní (mg/m 3 ) Limity ES č. CAS Název PEL NPK-P mezní (mg/m 3 ) (mg/m 3 ) Solventní nafta propan butan izobutan Hodnoty DNEL a PNEC Posouzení chemické bezpečnosti nebylo provedeno. Hodnoty DNEL a PNEC nejsou známy Kontrolní postupy Neuvedeny Jiné údaje Nejsou k dispozici 8.2 Omezování expozice Omezování expozice pracovníků Zajistěte odpovídající ventilaci. Při práci nejíst, nepít, nekouřit. Po práci si umýt ruce mýdlem a vodou. K ochraně rukou používejte vhodný ochranný krém. Ochrana dýchání: při běžném používání není nutná, pokud je ventilace nedostatečná možno použít ochrannou masku s filtrem proti organickým parám a aerosolům Ochrana rukou: používat nitrilové ochranné rukavice. Ochrana očí: ochranné brýle. Ochrana kůže: ochranný oděv z přírodních vláken (bavlna)).

6 strana 6/ Omezování expozice životního prostředí Nepřipusťte vniknutí do vod povrchových, podzemních a kanalizace. Doporučuje se použít záchytnou vanu nebo utěrky z absorpčních materiálů. 8.3 Expoziční scénáře - 9. Fyzikální a chemické vlastnosti 9.1 Obecné informace Jedná se o stlačený plyn ve spreji. Barva: jasně hnědá Vůně: charakteristická Prahová hodnota vůně: není určena 9.2 Informace důležité z hlediska ochrany zdraví, bezpečnosti a životního prostředí ph: není použitelný bod tání: není k dispozici Bod varu: není k dispozici Rychlost odpařování: není k dispozici Bod vzplanutí: -60 C Meze výbušnosti: dolní: 1,5% horní: 10,9% Tenze par: 4400 hpa Hustota páry: není k dispozici Hustota: 680 kg/m 3 Rozpustnost ve vodě: nerozpustný Rozdělovací koeficient n-oktanol/voda: není k dispozici Teplota samovznícení: není k dispozici Teplota rozkladu: není k dispozici Viskozita: není k dispozici Výbušné vlastnosti: teplota výbuchu: 365 C Oxidační vlastnosti: nemá 9.3 Další informace Rozpustnost v tucích: není k dispozici Obsah VOC: 340 g/l 10. Stálost a reaktivita Při dodržení zásad pro správnou manipulaci a skladování je výrobek stabilní Reaktivita Se vzduchem tvoří výbušnou směs Chemická stabilita Možnost nebezpečných reakcí Oxidační činidla Podmínky, kterým je třeba zabránit Nepřipustit styk se zápalnými zdroji. Dodržovat protipožární opatření.

7 strana 7/ Neslučitelné materiály Nejsou známy Nebezpečné produkty rozkladu Oxidy uhlíku, saze, oxidy síry pouze za vysokých teplot při hoření. 11. Toxikologické informace 11.1 Údaje pro složky: Nejsou k dispozici Údaje pro směs: Určeno na základě vlastností složek. Žíravost/dráždivost pro kůži: na základě dostupných údajů nejsou kriteria pro klasifikaci splněna Vážné poškození/podráždění očí: na základě dostupných údajů nejsou kriteria pro klasifikaci splněna. Senzibilizace dýchacích cest/senzibilizace kůže: na základě dostupných údajů nejsou kriteria pro klasifikaci splněna Mutagenita v zárodečních buňkách: na základě dostupných údajů nejsou kriteria pro klasifikaci splněna Karcinogenita: na základě dostupných údajů nejsou kriteria pro klasifikaci splněna Toxicita pro reprodukci: na základě dostupných údajů nejsou kriteria pro klasifikaci splněna Toxicita pro specifické cílové orgány jednorázová expozice: může způsobit ospalost nebo závratě. Toxicita pro specifické cílové orgány opakovaná expozice: na základě dostupných údajů nejsou kriteria pro klasifikaci splněna Toxicita při vdechnutí: Při požití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt 11.3 Informace o pravděpodobných cestách expozice a příznacích Při vdechnutí: vdechování par rozpouštědla může způsobit nevolnost, bolesti hlavy a závratě. Při styku s kůží: může způsobit podráždění pokožky. Při styku s očima: může způsobit podráždění Při požití: Je nepravděpodobné, že dojde k požití. Při náhodném požití nevyvolávat zvracení a ihned navštívit lékaře. Je velmi pravděpodobné, že se při zvracení dostanou do plic kapky přípravku, které mohou způsobit jejich vážné poškození. Není známo, že by měl výrobek karcinogenní, teratogenní, mutagenní nebo senzibilizující účinky. 12. Ekologické informace 12.1 Ekotoxicita Škodlivý pro vodní organismy chronicky. NepřipusŤte proniknutí do vod povrchových, podzemních ani do kanalizace Perzistence a rozložitelnost Není k dispozici Bioakumulační potenciál Není k dispozici Mobilita v půdě Dobře se absorbuje do půdy Výsledky posouzení PBT a vpvb Nejsou k dispozici.

8 strana 8/ Jiné nepříznivé účinky Není k dispozici. 13. Pokyny pro odstraňování 13.1 Informace pro bezpečné zacházení s odpady S odpadem i použitým obalem je nutno zacházet jako se samotným výrobkem. Viz sekce 7 a Metody odstraňování odpadu a obalů Nevypouštět do kanalizace. Likvidovat jako nebezpečný odpad dle zákona číslo 185/2001 Sb. Vhodným způsobem je spalování ve spalovně nebezpečných odpadů. Znečištěné obaly: uložení na skládku nebezpečných odpadů Doporučené zařazení odpadu Odpad: Obaly: Informace pro přepravu Pozemní přeprava: ADR/RID Třída: 2 Obalová třída: - Číslo UN: 1950 označení zboží: Aerosols Námořní doprava: IMDG Třída: 2.1 Číslo UN: 1950 Typ obalu: - Látka znečišťující moře: ne Technický název: Aerosols flammable Letecká přeprava: ICAO/IATA Třída: 2.1 Číslo UN: 1950 Typ obalu: - Technický název: Aerosols, flammable 15. Informace o právních předpisech 15.1 Posouzení chemické bezpečnosti Posouzení chemické bezpečnosti nebylo provedeno Informace o právních předpisech Zákon o chemických látkách a chemických směsích číslo 350/2011 Sb. v platném znění Nařízení ES 1907/2006 v platném znění Zákoník práce zákon číslo262/2006 Sb. v platném znění Vyhláška o hodnocení nebezpečných vlastností chemických látek a chemických směsí a balení a označování nebezpečných chemických směsí číslo 420/2011 Sb. v platném znění Nařízení vlády, kterým se stanoví podmínky ochrany zdraví při práci číslo 361/2007 Sb. v platném znění Vodní zákon zákon číslo 254/2001 Sb. v platném znění Zákon o vodovodech a kanalizacích pro veřejnou potřebu číslo 274/2001 Sb. v platném znění Zákon o odpadech číslo 185/2001 Sb. v platném znění

9 strana 9/9 16. Další informace 16.1 Seznam R-vět: R 12 Extrémně hořlavý R 51/53 Toxický pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí R 52/53 Škodlivý pro vodní organismy, může vyvolat dlouhodobé nepříznivé účinky ve vodním prostředí R 65 Zdraví škodlivý: při požití může způsobit vážné poškození plic 16.2 Seznam S-vět S 2 Uchovávejte mimo dosah dětí S 9 Uchovávejte obal na dobře větraném místě S 16 Uchovávejte mimo dosah zdrojů zapálení Zákaz kouření S 23 Nevdechujte plyny (dýmy, páry, aerosoly) S 24 Zamezte styku s kůží S 60 Tento materiál a jeho obal musí být zneškodněny jako nebezpečný odpad S 61 Zabraňte uvolnění do životního prostředí. Viz speciální pokyny nebo bezpečnostní listy S 62 Při požití nevyvolávejte zvracení: okamžitě vyhledejte lékařskou pomoc a ukažte tento obal nebo označení 16.3 Třídy a kategorie nebezpečnosti Kód třídy a kategorie Třída a kategorie nebezpečnosti nebezpečnosti Flam. Gas 1 Hořlavý plyn, kategorie 2 Press Gas Stlačený plyn Flam.Liq.1 Hořlavá kapalina, kategorie 1 Asp.Tox.1 Nebezpečná při vdechnutí, kategorie 1 Aquatic Chronic 2 Nebezpečný pro vodné prostředí, chronické účinky, kategorie Seznam rizikových vět (H věty) H220 Extrémně hořlavý plyn H224 Extrémně hořlavá kapalina a páry H280 Obsahuje plyn pod tlakem, při zahřívání může vybuchnout H304 Při požití a vniknutí do dýchacích cest může způsobit smrt H411 Toxický pro vodní organismy, s dlouhodobými účinky 16.5 Pokyny pro školení: Nádoba je pod tlakem. Jedná se o hořlavý výrobek. Je nutno dodržovat protipožární předpisy a teplotu skladování do 50 C. Při požití nevyvolávat zvracení Doporučená omezení použití: žádná 16.7 Další informace: Údaje v tomto bezpečnostním listu odpovídají našemu současnému stavu znalostí. Dané pracovní podmínky uživatele se však vymykají našim znalostem a kontrole. Produkt nesmí být použit k jinému účelu než k tomu, který je uveden v bodě 1. Uživatel je zodpovědný za dodržování všech nutných zákonných ustanovení. Poslední revizí byly změněny všechny body tohoto bezpečnostního listu Zdroje nejdůležitějších údajů: Údaje od výrobce, Internetové stránky ECHA.

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Jedná se o stlačený plyn.

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Jedná se o stlačený plyn. strana 1/9 1. Identifikace přípravku, výrobce, dodavate 1.1. Identifikace výrobku AGEUS Air 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Jedná se o stlačený plyn. 1.3. Identifikace

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. [Zadejte text.] Datum vydání: Datum revize: strana 1/5

BEZPEČNOSTNÍ LIST. [Zadejte text.] Datum vydání: Datum revize: strana 1/5 strana 1/5 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.1. Název přípravku Varybond Grade 12-62 Threadlocking High Strength 1.2 Použití přípravku Výrobek je lepidlo. 1.3. Identifikace výrobce a dovozce

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění strana 1/7 1. Identifikace přípravku, výrobce, dodavatele 1.1. Název přípravku AGEUS Remover 1.2 Použití přípravku Jedná se o rozpouštědlo. 1.3. Identifikace výrobce a dodavatele Dodavatel: Ageus s.r.o.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění strana 1/6 1. Identifikace přípravku, výrobce, dodavatele 1.1. Název přípravku RTD Compound 1.2 Použití přípravku Řezná kapalina vhodná pro obrábění tvrdých kovových materiálů při malých obráběcích rychlostech

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. [Zadejte text.] Datum vydání: Datum revize: strana 1/7

BEZPEČNOSTNÍ LIST. [Zadejte text.] Datum vydání: Datum revize: strana 1/7 strana 1/7 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.1. Název přípravku LPS Chain Lubricant Food Grade (sprej) 1.2 Použití přípravku Lubrikant ve spreji. 1.3. Identifikace výrobce a dovozce Výrobce:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Výrobek není klasifikován podle zákona číslo 356/2003 Sb. jako nebezpečný.

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Výrobek není klasifikován podle zákona číslo 356/2003 Sb. jako nebezpečný. strana 1/5 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.2 Použití přípravku Řezná kapalina vhodná pro obrábění tvrdých kovových materiálů při malých obráběcích rychlostech jaké jsou obvyklé při ručním

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Výrobek není klasifikován podle zákona číslo 356/2003 Sb. jako nebezpečný. látky (%) nebezpečnosti

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Výrobek není klasifikován podle zákona číslo 356/2003 Sb. jako nebezpečný. látky (%) nebezpečnosti strana 1/5 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.2 Použití přípravku Čistící prostředek se zpomaleným odparem 1.3. Identifikace výrobce a dovozce Výrobce: CRC Industries UK Ltd. Castlefield Industial

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 1.2 Použití přípravku Mazadlo ve spreji určené k údržbě strojů a zařízení v potravinářském průmyslu.

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 1.2 Použití přípravku Mazadlo ve spreji určené k údržbě strojů a zařízení v potravinářském průmyslu. strana 1/7 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.1. Název přípravku LPS Food Grade Silicone Lubricant (sprej) 1.2 Použití přípravku Mazadlo ve spreji určené k údržbě strojů a zařízení v potravinářském

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 1.2 Použití přípravku Alkalické odmašťovadlo určené k odstraňování olejů a nečistot z tvrdých povrchů.

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 1.2 Použití přípravku Alkalické odmašťovadlo určené k odstraňování olejů a nečistot z tvrdých povrchů. strana 1/6 1. Identifikace přípravku, výrobce, dodavatele 1.1. Název přípravku AGEUS BLUE II 1.2 Použití přípravku Alkalické odmašťovadlo určené k odstraňování olejů a nečistot z tvrdých povrchů. 1.3.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Plastické mazivo.

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Plastické mazivo. strana 1/8 1. Identifikace přípravku, výrobce, dodavate 1.1. Identifikace výrobku AGEUS MultiPurpose 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Plastické mazivo. 1.3. Identifikace

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění strana 1/7 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.1. Název přípravku Brite-Mark Green 1.2 Použití přípravku Výrobek je značkovač na bázi rozpouštědla. 1.3. Identifikace výrobce a dovozce Výrobce:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění strana 1/9 1. Identifikace přípravku, výrobce, dodavatele 1.1. Název přípravku AGEUS HT 600 sprej 1.2 Použití přípravku Mazadlo ve spreji. 1.3. Identifikace výrobce a dodavatele Dodavatel: Ageus s.r.o.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění strana 1/7 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.1. Název přípravku LPS EM Citro Emulsion Degreaser Concentrare (kapalina) 1.2 Použití přípravku Čistící prostředek určený k odstraňování nečistot

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. [Zadejte text.] Datum vydání: Datum revize: strana 1/7

BEZPEČNOSTNÍ LIST. [Zadejte text.] Datum vydání: Datum revize: strana 1/7 strana 1/7 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.1. Název přípravku LPS tapmatic č.1 Gold Metal Cutting Fluid (sprej) 1.2 Použití přípravku Řezná kapalina vhodná pro obrábění různých kovů od ocelí

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění strana 1/7 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.1. Název přípravku LPS A-151 Solvent Degreaser (kapalina) 1.2 Použití přípravku Odmašťovadlo na bázi rozpouštědel určené k odstraňování silného

Více

2.3 Další nebezpečnost: Výrobek nesplňuje kriteria pro látky PBT nebo vpvb v souladu s přílohou XIII směrnice ES 1907/2006.

2.3 Další nebezpečnost: Výrobek nesplňuje kriteria pro látky PBT nebo vpvb v souladu s přílohou XIII směrnice ES 1907/2006. ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku: AGEUS HTBL 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Vysokoteplotní mazací tuk. Určeno pro

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění strana 1/8 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.1. Název přípravku Groom High Gloss Polish and Wax 1.2 Použití přípravku Přípravek je určen k péči o automobily jako leštící vosk. 1.3. Identifikace

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění strana 1/7 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.1. Název přípravku Scrubs 1.2 Použití přípravku Jedná se o ubrousky napuštěné odmašťovací látkou. Jsou určené k ručnímu čištění znečištěných povrchů

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. [Zadejte text.] Datum vydání: Datum revize: strana 1/6

BEZPEČNOSTNÍ LIST. [Zadejte text.] Datum vydání: Datum revize: strana 1/6 strana 1/6 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.1. Název přípravku Varybond Grade 14-06 Cyanoacrylate Elastomer 1.2 Použití přípravku Výrobek je lepidlo. 1.3. Identifikace výrobce a dovozce Výrobce:

Více

Klasifikace podle nařízení (ES) č. 1272/2008: Látka není nebezpečná ve smyslu nařízení (ES) č. 1272/2008.

Klasifikace podle nařízení (ES) č. 1272/2008: Látka není nebezpečná ve smyslu nařízení (ES) č. 1272/2008. Strana 1 ( 6 ) ODDÍL 1. Identifikace látky/ směsi a společnosti/ podniku 1.1. Identifikátor výrobku: Carlson Chemický název látky: voda CAS: 7732-18-5 ES: 231-791-2 Indexové číslo: --- Registrační číslo:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) CALCIDENT. Datum vydání: 18.7.2013 Strana 1 z 5

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) CALCIDENT. Datum vydání: 18.7.2013 Strana 1 z 5 Datum vydání: 18.7.2013 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikace výrobku: Název výrobku: Calcident 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. strana 1/9 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.1. Identifikace výrobku LPS Tapmatic Tricut Cutting Fluid 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Řezná kapalina vhodná

Více

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku: AGEUS LepíPlast, složka B 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Určené použití: složka

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. [Zadejte text.] Datum vydání: Datum revize: strana 1/7. Název přípravku: Varybond 1Min Epoxy Gel Hardener

BEZPEČNOSTNÍ LIST. [Zadejte text.] Datum vydání: Datum revize: strana 1/7. Název přípravku: Varybond 1Min Epoxy Gel Hardener strana 1/7 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.1. Název přípravku Varybond 1Min Epoxy Gel Hardener 1.2 Použití přípravku Výrobek je složkou dvousložkového lepidla. 1.3. Identifikace výrobce a

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění strana 1/8 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.1. Název přípravku Ambersil Aqua Paint Marker White (sprej) 1.2 Použití přípravku Značkovací barva. 1.3. Identifikace výrobce a dovozce Výrobce:

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 MAKRAKRAFT

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006 MAKRAKRAFT Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi čisticí prostředek

Více

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku: AGEUS Nickel anti-seize pasta 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Určené použití: pro

Více

Stránka 1 z 6 ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Identifikátor výrobku: Never Seez High Temp Steinless Nuclear Grade

Stránka 1 z 6 ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Identifikátor výrobku: Never Seez High Temp Steinless Nuclear Grade ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku: Never Seez High Temp Steinless Nuclear Grade 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Určené

Více

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle (ES) č. 1907/2006 Pěnový čistič interiéru Strana 1 z 5 Č. SDB : 173436 Datum revize v zahraničí: 12.11.2008 Datum revize v ČR: 28.11.2008 Datum vyhotovení v ČR: 19.11.2002 Obchodní

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Vápník 600 A

BEZPEČNOSTNÍ LIST Vápník 600 A 1 / 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Obchodní název přípravku Název : Další názvy přípravku: Kód: 204 Použití přípravku Určené nebo doporučené použití přípravku Diagnostická

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) DEPURAL NEO. Datum vydání: Strana 1 z Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) DEPURAL NEO. Datum vydání: Strana 1 z Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání: 4.7.2013 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikace výrobku: Depural Neo 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: K očištění

Více

1Vzhledem k viskozitě směsi není splněna podmínka pro klasifokaci směsi jako toxické při vdechnutí (viz kap nařízení

1Vzhledem k viskozitě směsi není splněna podmínka pro klasifokaci směsi jako toxické při vdechnutí (viz kap nařízení ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku: AGEUS Superřez kapalina Kód produktu: 5011 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Určené

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Varybond High Temperature Bearing

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Varybond High Temperature Bearing Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Nedoporučované způsoby použití Jen pro

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Dle nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES ve znění pozdějších předpisů. Koloidní zlato

BEZPEČNOSTNÍ LIST Dle nařízení Evropského parlamentu a Rady 1907/2006/ES ve znění pozdějších předpisů. Koloidní zlato ODDÍL 1 IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Obchodní název: 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Technické účely, laboratorní účely.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění

BEZPEČNOSTNÍ LIST. 2.1 Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. v platném znění strana 1/7 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.1. Název přípravku Varybond 2-Ton Clear Epoxy Hardener 1.2 Použití přípravku Výrobek je složkou dvousložkového lepidla. 1.3. Identifikace výrobce

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle Nařízení Evropské komise (EU) č. 453/2010, příloha II

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle Nařízení Evropské komise (EU) č. 453/2010, příloha II Stránka: 1 ODDÍL 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku DESTILOVANÁ VODA 1.2 Příslušná určená použití směsi Destilovaná voda se používá pro technické účely k ředění

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Obchodní název přípravku Název : Další názvy přípravku: Kód: 104. HOŘČÍK 600 A Mg 600A

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Obchodní název přípravku Název : Další názvy přípravku: Kód: 104. HOŘČÍK 600 A Mg 600A 1 / 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Obchodní název přípravku Název : Další názvy přípravku: Kód: 104 Použití přípravku Určené nebo doporučené použití přípravku diagnostická

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) EFEKTOR. Datum vydání: Strana 1 z 5

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) EFEKTOR. Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum vydání: 15.7.2013 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikace výrobku: Název výrobku: Efektor 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) CERADENT. Datum vydání: Strana 1 z Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) CERADENT. Datum vydání: Strana 1 z Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Datum vydání: 15.7.2013 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikace výrobku: Název výrobku: Ceradent 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití:

Více

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU

ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku: AGEUS BioWaste 500 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Určené použití: Výrobek je koncentrát

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ze dne 18. prosince 2006)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ze dne 18. prosince 2006) 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo Obchodní název: Další názvy látky: - 1.2 Použití látky nebo Hotová kultivační média ve zkumavkách. 1.3 Identifikace společnosti

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST zpracovaný dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 (REACH)

BEZPEČNOSTNÍ LIST zpracovaný dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 (REACH) Stránka 1 z 8 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace přípravku: CHEMOBET HR (0-3) 1.2 Použití přípravku: opravy vyzdívek vysokopecních žlabů. Možno použít na žhavé vyzdívky

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Železo 600 A

BEZPEČNOSTNÍ LIST Železo 600 A 1 /5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU Obchodní název přípravku Název : Další názvy přípravku: Kód: 105 Použití přípravku Určené nebo doporučené použití přípravku Diagnostická souprava

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Tento výrobek nemá klasifikaci podle CLP. Tento výrobek nemá žádné popisné prvky.

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Tento výrobek nemá klasifikaci podle CLP. Tento výrobek nemá žádné popisné prvky. Strana: 1 Datum kompilace: 14/05/2015 Číslo revize: 1 Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Název produktu: Kód produktu: IC8-RTU 1.2. Příslušná určená použití

Více

Bezpečnostní list Podle nařízení (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 2.3.2009 Strana 1 ze 5

Bezpečnostní list Podle nařízení (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 2.3.2009 Strana 1 ze 5 Podle nařízení (ES) č. 1907/2006 Datum vydání: 2.3.2009 Strana 1 ze 5 šampon na čištění koberců- aktivní pěna 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Identifikace látky nebo přípravku

Více

Pitralon F voda po holení

Pitralon F voda po holení Datum vydání: 20.02.2013 Datum revize: 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku Název výrobku: Identifikátor výrobku: směs alkoholů Registrační číslo látky: mix Pitralon

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. Oddíl 2: Identifikace nebezpečnosti. Oddíl 3: Složení/informace o složkách

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. Oddíl 2: Identifikace nebezpečnosti. Oddíl 3: Složení/informace o složkách Strana: 1 Datum kompilace: 17/04/2013 Číslo revize: 3 Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Název produktu: Synonyma: 1.2. Příslušná určená použití látky nebo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení vlády k (ES) 1907/2006 (REACH) ) Datum vydání: Strana: 1 ze 5 Datum revize: Název výrobku:

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení vlády k (ES) 1907/2006 (REACH) ) Datum vydání: Strana: 1 ze 5 Datum revize: Název výrobku: Datum vydání:7.6.2011 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky / obchodní název přípravku Název: Další názvy látky: Číslo výrobku: 1.2 Použití látky

Více

Karta bezpečnostných údajů (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006) ARO aviváže

Karta bezpečnostných údajů (podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006) ARO aviváže Strana 1 z 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní název: : LIGHT BALSAM, LIGHT BLUE SKY, LIGHT BEAUTY DREAM 1.2. Použití směsi Koncentrovaná avivážní

Více

v1. RS - BEZPEČNOSTNÍ LIST S606 SILICONE THERMAL GREASE Tento výrobek nemá žádné popisné prvky. Tato látka není identifikována jako látka PBT/vPvB.

v1. RS - BEZPEČNOSTNÍ LIST S606 SILICONE THERMAL GREASE Tento výrobek nemá žádné popisné prvky. Tato látka není identifikována jako látka PBT/vPvB. RS review date: 01/ /1 Strana: 1 Datum kompilace: 08/10/2015 Revize: 01/12/2016 Číslo revize: 2 Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Název produktu: Kód produktu:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. Oddíl 2: Identifikace nebezpečnosti. Oddíl 3: Složení/informace o složkách

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. Oddíl 2: Identifikace nebezpečnosti. Oddíl 3: Složení/informace o složkách Strana: 1 Datum kompilace: 02/09/2015 Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Název produktu: K2R INTENSIVE WHITE (ubrousky) 1.2. Příslušná určená použití látky

Více

Název látky Identifikační číslo Obsah látky Klasifikace Pozn.

Název látky Identifikační číslo Obsah látky Klasifikace Pozn. ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku: AGEUS Vactan 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Určené použití: přetvařeč koroze. Ošetření

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) SILOFLEX PLUS PUTTY. Datum vydání: 19.1.2015 Strana 1 z 5

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) SILOFLEX PLUS PUTTY. Datum vydání: 19.1.2015 Strana 1 z 5 Datum vydání: 19.1.2015 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikace výrobku Název výrobku: Siloflex Plus Putty 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

Bezpečnostní list List: 1 z 5

Bezpečnostní list List: 1 z 5 Bezpečnostní list List: 1 z 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Pitralon holící pěnivý krém 1.1.1 Číslo CAS: 1.1.2 Číslo ES (EINECS): 1.1.3 Další

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Chlorine Dioxide Pill No.2_1039733

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Chlorine Dioxide Pill No.2_1039733 Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití 1.3 Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního

Více

2.1 Klasifikace látky nebo směsi Směs byla klasifikována jako nebezpečná v souladu s přílohou I a II nařízení CLP (nařízení (ES) č.

2.1 Klasifikace látky nebo směsi Směs byla klasifikována jako nebezpečná v souladu s přílohou I a II nařízení CLP (nařízení (ES) č. ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku: AGEUS H Gloves 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Určené použití: tekuté rukavice sprej,

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) ADHESOR TC. Datum vydání: Strana 1 z 5

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) ADHESOR TC. Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum vydání: 7.5.2014 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikace výrobku: Adhesor TC 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití: Zinkoxid

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ze dne 18. prosince 2006)

BEZPEČNOSTNÍ LIST (Podle nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 ze dne 18. prosince 2006) 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název: Další názvy látky: - 1.2 Použití látky nebo přípravku: Selektivní suplement ke kultivačním

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 a podle vyhlášky č. 231/2004 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 a podle vyhlášky č. 231/2004 Sb. Datum vydání: 12/2009 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky/ přípravku a společnosti/podniku 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: čistící přípravek - koncentrát 1.2 Použití látky nebo přípravku: profesionální

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) CONVERTIN HART. Datum vydání: Strana 1 z 5

BEZPEČNOSTNÍ LIST (podle Nařízení ES č. 1907/2006) CONVERTIN HART. Datum vydání: Strana 1 z 5 Datum vydání: 12.6.2013 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikace výrobku: Název výrobku: Convertin Hart 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010

BEZPEČNOSTNÍ LIST. podle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č. 1907/2006 (REACH) a Nařízení Komise (EU) č. 453/2010 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Látka / směs: Směs Číslo 98401 Další názvy směsi 1.2. Příslušná určená použití směsi Určená použití látky/směsi Reagencie

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Ceramic Paste. ++49(0) Mo. - Do Fr

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Ceramic Paste. ++49(0) Mo. - Do Fr Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Nedoporučované způsoby použití Jen pro

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/ Calcium/Magnesium Indicator Solution

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/ Calcium/Magnesium Indicator Solution Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Činidlo pro

Více

Vodivostní standard CDSA-45, ( vodivost 45 μs/cm)

Vodivostní standard CDSA-45, ( vodivost 45 μs/cm) B E Z P E Č N O S T N Í L I S T Datum vydání: 10/07 Strana: Datum revize: Název výrobku: Vodivostní standard CDSA-45, ( vodivost 45 μs/cm) 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle předpisu EU č. 1907/2006 (REACH)

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle předpisu EU č. 1907/2006 (REACH) 1.1 Chemický název látky nebo obchodní název výrobku: CRC GALVA BRITE (Aerosol) 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.2 Číslo CAS: neexistuje 1.3 Charakteristika použití látky

Více

CAMPINGAZ BIO ČISTÍCÍ SPRAY

CAMPINGAZ BIO ČISTÍCÍ SPRAY Strana : 1 / 5 ODDÍL 1. Identifikace látky/název přípravku/název firmy Distributor 1.1. Identifikace výrobku Identifikace výrobku Obchodní název Typ produktu : BP 55 Route de Brignais F-69563 Saint Geznis

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES č. 1907/2006 - REACH Strana: 1/4

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení ES č. 1907/2006 - REACH Strana: 1/4 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku 1.1. Chemický název číslo CAS: číslo ES (EINECS): Další názvy látky: Emulze silanů 1.2. Identifikace výrobce / dovozce: Jméno nebo obchodní

Více

BEZPECNOSTNl LIST Strana 1 / 5 PRF IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 2. IDENTIFIKACE NEBEZPEČNOSTI 3. SLOŽENÍ/INFORMACE O SLOŽKÁCH

BEZPECNOSTNl LIST Strana 1 / 5 PRF IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 2. IDENTIFIKACE NEBEZPEČNOSTI 3. SLOŽENÍ/INFORMACE O SLOŽKÁCH BEZPECNOSTNl LIST Strana 1 / 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku 1.1.1 Obchodní název výrobku 1.1.2 Kód výrobku PE10152N, PE10122N 1.2 Příslušná určená použití

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST Klasifikace dle zákona číslo 350/2011 Sb. v platném znění a dle vyhlášky číslo 402/2011 Sb. strana 1/11 1. Identifikace přípravku, výrobce, dovozce 1.1. Identifikace výrobku LPS Belt Dressing (sprej) 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Nechlorovaný a nevysušující

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 27/1999 Sb.

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky č. 27/1999 Sb. Název výrobku: BOTZ 1150 Nr. 9701-9720 Datum vydání: 14.10.2003 Datum revize: 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: BOTZ 1150 Nr.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle 1907/2006/EC článek 31

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle 1907/2006/EC článek 31 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název výrobku BEZPEČNOSTNÍ LIST podle 197/26/EC článek 31 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti. ODDÍL 3: Složení/informace o složkách

ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. ODDÍL 2: Identifikace nebezpečnosti. ODDÍL 3: Složení/informace o složkách ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo směsi Čistící prostředky. k soukromým účelům.

Více

Bezpečnostní list List: 1 z 5

Bezpečnostní list List: 1 z 5 Bezpečnostní list List: 1 z 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Pitralon F voda po holení 1.1.1 Číslo CAS: 1.1.2 Číslo ES (EINECS): 1.1.3 Další

Více

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE

1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE Datum revize: Strana 1/6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Identifikace látky nebo přípravku Název látky nebo přípravku: BC 2153 Další názvy látky nebo přípravku: 1.2 Použití

Více

SEDLECKÝ KAOLIN a.s. KERASTUK K Datum revize: leden 2012 strana 1/5

SEDLECKÝ KAOLIN a.s. KERASTUK K Datum revize: leden 2012 strana 1/5 Datum revize: leden 2012 strana 1/5 1. IDENTIFIKACE SMĚSI A SPOLEČNOSTI 1.1 Identifikace směsi Obchodní název : 1.2 Určené použití směsi: je omítková směs pastovité konzistence určená pro vnitřní omítky.

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č.1907/2006) Datum vydání: Strana: 1 / 5

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č.1907/2006) Datum vydání: Strana: 1 / 5 Datum vydání: 1.5.2004 Strana: 1 / 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název: AGIP OSO D (serie)

Více

List bezpečnostních dat

List bezpečnostních dat 1. Určení látky / směsi a výrobce / společnosti Obchodní název výrobku: Použití: směs malty k chemické injektáži Přesný název společnosti / dodavatele bezpečnostního listu: adresa: Mungo Befestigungstechnik

Více

Odpovídá nařízení (ES) č. 1907/2006 Název výrobku: HYB (Hybridizační pufr) Datum vydání: 28/03/2007 Datum revize: 01/06/2015 (Verze E) list 1 z 6

Odpovídá nařízení (ES) č. 1907/2006 Název výrobku: HYB (Hybridizační pufr) Datum vydání: 28/03/2007 Datum revize: 01/06/2015 (Verze E) list 1 z 6 list 1 z 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI NEBO PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku ; součást všech kitů série GenoType, ThromboType a micro-ident a reagenčních setů. Objednací číslo:

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení EP a Rady ES č. 1907/2006 v aktuálním znění Datum vydání: 15.11.2007 Strana: 1/4 Datum revize: 12.8.

BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení EP a Rady ES č. 1907/2006 v aktuálním znění Datum vydání: 15.11.2007 Strana: 1/4 Datum revize: 12.8. BEZPEČNOSTNÍ LIST Podle nařízení EP a Rady ES č. 1907/2006 v aktuálním znění Datum vydání: 15.11.2007 Strana: 1/4 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1. Identifikace přípravku:

Více

H229 Nádoba je pod tlakem: při zahřátí se může roztrhnout.

H229 Nádoba je pod tlakem: při zahřátí se může roztrhnout. Datum revize: Strana 1 (celkem 5) 1. ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY / SMĚSI A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikátor výrobku: 0890669743 - HASICÍ SPREJ WÜRTH 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. L2301 Silica 3 Reagent. emea.productstewardship@ge.com

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. L2301 Silica 3 Reagent. emea.productstewardship@ge.com Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Číslo CAS: Číslo ES: 7757-83-7 231-821-4 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití

Více

Strana 1 (celkem 7) ODDÍL 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku

Strana 1 (celkem 7) ODDÍL 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Strana 1 (celkem 7) ODDÍL 1 Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název: Kožní klih Topaz II Identifikační číslo: neuvedeno Registrační číslo: neuvedeno 1.2 Příslušná

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č.1907/2006) Datum vydání: 3/2001 Strana: 1 / 5

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č.1907/2006) Datum vydání: 3/2001 Strana: 1 / 5 Datum vydání: 3/2001 Strana: 1 / 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název: Agip 7004 Chemický

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č.1907/2006) Datum vydání: Strana: 1 / 6

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č.1907/2006) Datum vydání: Strana: 1 / 6 Datum vydání: 1.5.2004 Strana: 1 / 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název: AGIP Acer ( 15,22,32,46,68,100,150,220

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. Oddíl 2: Identifikace nebezpečnosti. Oddíl 3: Složení/informace o složkách

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku. Oddíl 2: Identifikace nebezpečnosti. Oddíl 3: Složení/informace o složkách Strana: 1 Datum kompilace: 09/04/2013 Číslo revize: 3 Oddíl 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Název produktu: Kód produktu: GFCL Synonyma: 1.2. Příslušná určená

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky MPO č. 231/2004 Sb

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle vyhlášky MPO č. 231/2004 Sb Datum vydání: 1.1.2007 Datum revize v ČR:5.května 2003 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku: Glatura MK 742001 transparentní,742011

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č.1907/2006) Datum vydání: Strana: 1 / 6

BEZPEČNOSTNÍ LIST. (podle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č.1907/2006) Datum vydání: Strana: 1 / 6 Datum vydání: 1.5.2004 Strana: 1 / 6 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO PŘÍPRAVKU A VÝROBCE, DOVOZCE, PRVNÍHO DISTRIBUTORA NEBO DISTRIBUTORA 1.1 Identifikace látky nebo přípravku: Obchodní název: AGIP Blasia (series)

Více

Bezpečnostní list podle směrnice 1907/2006/EHS Stihl Rozpouštědlo pryskyřic

Bezpečnostní list podle směrnice 1907/2006/EHS Stihl Rozpouštědlo pryskyřic Číslo revize 1,00 Datum revize 30.08.2011 Datum vydání 21.09.2011 Strana 1 z 5 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikace látky nebo směsi Použití látky nebo směsi Identifikace společnosti

Více

1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku. Identifikace výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora

1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku. Identifikace výrobce, dovozce, prvního distributora nebo distributora Bezpečnostní list List: 1 z 5 1. Identifikace látky nebo přípravku a společnosti nebo podniku Identifikace látky nebo přípravku Obchodní název přípravku: MERKUR prací gel color Použití látky nebo přípravku:

Více

Název látky Identifikační číslo Obsah látky Klasifikace Pozn.

Název látky Identifikační číslo Obsah látky Klasifikace Pozn. ODDÍL 1: IDENTIFIKACE LÁTKY/SMĚSI A SPOLEČNOSTI/PODNIKU 1.1. Identifikátor výrobku: AGEUS MultiPurpose 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Určené použití: plastické mazivo,

Více

: Brise aerosol Alpská svěžest. : Osvěžovač vzduchu

: Brise aerosol Alpská svěžest. : Osvěžovač vzduchu 1. IDENTIFIKACE LÁTKY/PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI/PODNIKU Identifikace látky nebo přípravku Název látky nebo přípravku : Brise aerosol Alpská svěžest Použití látky nebo přípravku : Osvěžovač vzduchu Identifikace

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. DPD 3 Pill_501321

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. DPD 3 Pill_501321 Strana 1 z 5 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití 1.3 Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního

Více

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Duster BR. ++49(0) Mo. - Do Fr F+ - Extrémně hořlavý

Bezpečnostní list. podle nařízení (ES) č. 1907/2006. Duster BR. ++49(0) Mo. - Do Fr F+ - Extrémně hořlavý Strana 1 z 6 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku Identifikátor výrobku Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Podrobné údaje o dodavateli bezpečnostního listu

Více

zpracovaný dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 (REACH) KAMMAL 30

zpracovaný dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 (REACH) KAMMAL 30 zpracovaný dle Nařízení Evropského parlamentu a Rady (ES) č.1907/2006 (REACH) 1. IDENTIFIKACE LÁTKY / PŘÍPRAVKU A SPOLEČNOSTI / PODNIKU 1.1 Identifikace přípravku: 1.2 Použití přípravku: kamnářská malta

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání 15.6.2004 Strana: 1 ze 5 Datum revize: WC TABLETA MISS CLO

BEZPEČNOSTNÍ LIST (dle vyhlášky č. 231/2004 Sb.) Datum vydání 15.6.2004 Strana: 1 ze 5 Datum revize: WC TABLETA MISS CLO Datum vydání 15.6.2004 Strana: 1 ze 5 1. IDENTIFIKACE LÁTKY NEBO A VÝROBCE A DOVOZCE 1.1 Chemický název látky/obchodní název přípravku Název: Číslo CAS: Číslo ES (EINECS): Další název látky: 1.2 Použití

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Brzdová kapalina ATE - DOT 4 ( Super Blue Racing)

BEZPEČNOSTNÍ LIST. Brzdová kapalina ATE - DOT 4 ( Super Blue Racing) BEZPEČNOSTNÍ LIST Datum vydání: 20.2.1997 Strana: 1 Datum revize: Název výrobku: Brzdová kapalina ATE - DOT 4 ( Super Blue Racing) 1. Identifikace látky nebo přípravku a výrobce nebo dovozce 1.1 Chemický

Více

BUEFA Kaugummi-Spray

BUEFA Kaugummi-Spray 1. Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1. Identifikátor výrobku Obchodní jméno BUEFA Kaugummi-Spray 1.2. Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená použití Použití látky nebo

Více

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle 1907/2006/EC článek 31

BEZPEČNOSTNÍ LIST podle 1907/2006/EC článek 31 ODDÍL 1: Identifikace látky/směsi a společnosti/podniku 1.1 Identifikátor výrobku Název výrobku BEZPEČNOSTNÍ LIST podle 197/26/EC článek 31 1.2 Příslušná určená použití látky nebo směsi a nedoporučená

Více

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006

Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Bezpečnostní list podle Nařízení (ES) č. 1907/2006 Pattex Hobby Hot Sticks transparent Strana 1 z 6 Č. BL. : 408802 Datum revize: 22.05.2015 Datum výtisku: 10.06.2015 Nahrazuje verzi ze dne: 19.11.2013

Více