Základní informace o sdružení Administrativní informace Datum vzniku: 2006 Sídlo: Otevřené Úvaly, o.s., Horova 1148, Úvaly WWW:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Základní informace o sdružení Administrativní informace Datum vzniku: 2006 Sídlo: Otevřené Úvaly, o.s., Horova 1148, Úvaly WWW:"

Transkript

1 Obsah Výroční Základní informace o sdružení Teze sdružení Informace o činnosti v roce 2008 Bilance činnosti v roce 2008 zpráva Projekt časopis Otevřené Úvaly Projekt dětské hřiště na Slovanech Projekt obnova Hanušova Kříže Hospodaření v roce 2008 Poděkování občanského sdružení Otevřené Úvaly za rok 2008

2 Základní informace o sdružení Administrativní informace Datum vzniku: 2006 Sídlo: Otevřené Úvaly, o.s., Horova 1148, Úvaly WWW: Číslo účtu: /0800 IČ: Registrace MV ČR: Právní forma a typ organizace: právnická osoba občanské sdružení Členství v organizacích: Místní akční skupina region Pošembeří Počet členů: 19 Rada sdružení Předseda: Místopředseda: Člen: Mgr. Petr Borecký Ing. Michal Breda Mgr. Dana Poláková Teze sdružení Otevřené Úvaly Občanské sdružení Otevřené Úvaly vzniklo jako reakce skupiny občanů města Úval, nespokojených s dosavadním vývojem města, který vedl ke vzrůstající disproporci mezi jeho možnostmi a jeho skutečným stavem. Silným prvkem, který spojoval a spojuje členy sdružení je myšlenka udržitelného rozvoje města Úval a celého mikroregionu ve vztahu k životnímu prostředí a stávající volné krajině. Řekli jsme si, že už nebudeme jen ti, co po straně nadávají na poměry, ale na druhé straně nejsou ochotni se sami podílet na jejich nápravě. A proč se jmenujeme "Otevřené Úvaly"? Je to vyjádření našich základních tezí: Úvaly jako město, otevřené svému okolí známé svou polohou, podporou sportu a kultury a hezkým životním prostředím, město lákající k návštěvě městský úřad, otevřený občanům, tzn. úřad vstřícný potřebám, efektivní, korektní, úřad využívajících všech možností pro komunikaci s občany otevřené řízení města chceme maximálně usnadnit občanům podíl při správě města a kontrolu při nakládání s jeho majetkem i budoucností. Úvaly jako město zastávající principy well being Kdo jiný, než my, občané Úval by měl říct, jak má naše město vypadat?

3 Základní informace o činnosti sdružení v uplynulých letech 2006 Založení občanského sdružení Otevřené Úvaly Zahájení činnosti sdružení Účast a úspěch v komunálních volbách v roce Ve spolupráci s Nadací ČEZ a MŠ Kollárova rekonstrukce dětského hřiště Kollárova Ve spolupráci s Johnem Mullenem a Hanou Hoblíkovou účast na projektu rekonstrukce hřiště v Pařezině Navázání spolupráce s obcemi v okolí Úval Navázání spolupráce s občanským sdružením Újezdský strom a Sdružením za Klánovický les Ve spolupráci s Klubem přátel přírody, historie Úval a okolí aktivity za účelem vyhlášení přírodní rezervace Králičina Příprava a návrh projektu revitalizace lomu v centru Úval, projekt schválen zastupitelstvem Sanace lip U Donáta ve spolupráci s městysem Škvorec Vybavení Městského domu dětí a mládeže novým projektorem Realizace květinové výzdoby na náměstí Arnošta z Pardubic Zahájení projektu na obnovu Hanušova kříže 2008 Zřízení dětského hřiště na Slovanech Oprava lesního hřiště v Klánovickém lese Příspěvek k bezpečnosti ve městě získání a věnování radarové značky Realizace květinové výzdoby náměstí Arnošta z Pardubic Aktivní činnost v zastupitelstvu města, pořádání seminářů a informativní kampaně k plánovanému rozšiřování města Spoluorganizace Dne Země na Klepci Finanční podpora o.s. pro Klánovický les za účelem pokračování boje za záchranu Klánovického lesa Organizace již tradiční akce Jarní otevřený úklid Úval Finanční dar pro I. roční festivalu Hearts duchovní rocková hudba Vydávání časopisu Otevřené Úvaly

4 Bilance činnosti sdružení v roce 2008 Již potřetí mám příležitost tak jak je to na začátku každého nového roku obvyklé, bilancovat činnost našeho sdružení v uplynulém roce. Jaké projekty se nám tedy podařilo zrealizovat aa kde naopak máme rezervy? Asi nejzajímavějšími projekty jsou dva naše příspěvky ke zlepšení prostředí ve městě. První byl zaměřen na rodiny s dětmi na Slovanech, kde doposud nebylo dětské hřiště. S pomocí místních občanů, sponzorů a města se podařilo zahájit víceetapový projekt Oddechové zóny na Slovanech v prostoru vedle fotbalového hřiště a klubu modelářů. První etapou bylo zřízení dětského hřiště, které bylo otevřeno 18. října Následovat budou etapy, kde chceme zrekonstruovat hřiště pro dospělé volejbal, nohejbal, streetball a v neposledku místo k posezení u táboráku. Náklady tohoto projektu doposud činily částku Kč, získáno bylo ,55 Kč. Rozdíl těchto částek bude použit pro další etapy projektu. Druhý větší projekt, na kterém se naši členové podíleli, byla obnova kulturní památky Hanušova kříže z roku Na tuto akci jsme získali grant od Nadace Via. Projekt měl počátek na konci září roku 2007, který jsme zpracovali ve spolupráci s Klubem přátel historie a přírody Úval a okolí. V té souvislosti jsme podali žádost o grant ve výši Kč z Fondu obnovy kulturního dědictví Nadace VIA. Ze 126 podaných byla naše žádost zvolena za 6. nejlepší, a získali jsme tak nárok na využití požadované částky v plné výši. Celkové náklady rekonstrukce byly ve výši Kč, rozdíl mezi finální částkou a výší grantu hradilo naše sdružení. Opravený Hanušův kříž byl za účasti představitelů města, občanů a členů našeho sdružení slavnostně znovuvysvěcen p. Krysztofem Lachem Třetí finančně náročnou akcí, kterou naše sdružení v roce 2008 realizovalo, byl příspěvek k větší bezpečnosti občanů našeho města. Poskytli jsme a zaplatili díky sponzorskému daru našeho člena městu radarovou značku měřící aktuální rychlost automobilů projíždějících ulicí Pražská. Dobrou tradicí našeho sdružení se stalo zafinancování a umístění závěsných květináčů na sloupy veřejného osvětlení na náměstí Arnošta z Parubic. I v roce 2008 usilovalo naše sdružení ve spolupráci s MO ČSSD Úvaly a Ing. Evou Tylovou ze Strany Zelených o zřízení přírodního parku Králičina. Toto úsilí bylo korunováno úspěchem v letošním roce, kdy rada Středočeského kraje přírodní park Králičina vyhlásila. Co se nám stále nepodařilo a čeká na dokončení?

5 Největším projektem, o jehož realizaci dlouhodobě usilujeme, je revitalizace lomu v Riegrově ulici na sportovní a oddychovou zónu pro mládež. Tento projekt byl schválen zastupitelstvem v roce 2007, v loňském roce se podařilo s městem dojednat harmonogram postupného uvolnění areálu. Rok 2009 tedy bude ve znamení koordinace s městem, za účelem získání financí na pořízení projektové dokumentace pro regeneraci areálu a následně získání financí pro spoluúčast na financování tohoto projektu z evropských fondů. Součinnost s městem Úvaly je pro tento projekt klíčová, protože se jedná o investičně relativně náročný projekt (cca Kč), který přesahuje finanční možnosti sdružení Otevřené Úvaly. V letošním roce bychom rovněž chtěli pokračovat v projektu Oddechového a rekreačního areálu na Slovanech tak, abychom tento projekt do konce roku dokončili. Chceme mimo to zahájit projekt Oddechového a rekreačního areálu u Horoušánek, aby i tito občané našeho města měli k dispozici místo pro své setkávání a oddech. I nadále budeme pokračovat v činnosti v rámci Místní akční skupiny regionu Pošembeří a v rámci této skupiny máme v úmyslu realizovat projekt naučné stezky Králičinou. Klíčovým faktorem pro další úspěšnou činnost našeho sdružení se jeví další rozšíření členské základny a spolupracujících občanů ať již kvůli získávání nových nápadů a pohledů na záležitosti našeho města, tak energie do další činnosti Závěrem chci poděkovat nejen všem členům sdružení, ale též nadacím a všem ostatním, kteří se na přípravě a realizaci projektů podíleli a věřím, že i v roce 2009 budeme mít společně spoustu nových nápadů na zlepšení života ve městě a hlavně dost sil a štěstí k jejich realizaci. Petr Borecký Předseda sdružení Projekt časopis a www Otevřené Úvaly Jedním z cílů sdružení Otevřené Úvaly je vtahovat obyvatele Úval do veřejného dění v místě, kde žijí a přinášet jim informace důležité pro jejich život ve městě Úvaly. Naše sdružení proto i v roce 2008 pokračovalo ve vydávání vlastního časopisu Otevřené Úvaly a provozování webových stránek, které jednak informují o dění ve městě a jeho okolí, ale též o projektech, které sdružení realizuje a kde mohou sami občané navrhovat projekty, které by životu v našem městě pomohly. Velkým přínosem časopisu je, že funguje jako platforma pro informování o alternativních možnostech a způsobech rozvoje mikroregionu Úval. Toto se výrazně projevilo v loňském roce během rozsáhlých diskusí o dalším plánovaném rozšiřování našeho města během výstavby na Hostíně. Projekt časopisu i webových stránek se i nadále setkává s výrazným zájmem veřejnosti a pokud to ekonomické podmínky sdružení dovolí, rádi bychom v něm pokračovali. Cílem sdružení rovněž je, aby se časopis stal jedním ze zdrojů příjmů občanského sdružení Otevřené Úvaly a sdružení tak zvýšilo objem svých prostředků použitelných na kofinancování veřejně prospěšných projektů.

6

7 Hospodaření sdružení Otevřené Úvaly v roce Příjmy a výdaje Příjmy Převod zůstatků z roku 2008 Členské příspěvky Sponzorské dary členů Sponzorské dary nečlenů Petr Borecký Michal Breda Milan Švejnoha Lída Milerová LexisNexis CZ Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Sponzorské dary nečlenů - věcné plnění LexisNexis CZ Kč Sponzorské dary na dětské hřiště na Slovanech Příjem z vlastní hospodářské činnosti Jan Němec ODS Úvaly BN Leasing a.s. manželé Nesejtovi Petr Borecký KC Trans s.r.o. Petr Řezníček Michal Kála Radek Paštika Klára Kosmanová Marek Zrostlík Petr Franěk Petr Charvát Robert Moucha paní Kytková Roman Drobňák Petra Jenešová Jaroslav Mach Jiří Boháč Marek Lukáš Marie Šebelová paní Malinková Marek Mahdal Radka Bílková Anna Grandeová Jiří Adam Monika Kulhavá Martin Petr Úroky z bankovního účtu Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč 556 Kč 501 Kč 500 Kč 500 Kč 500 Kč 150 Kč Kč 233 Kč Celkem příjmy Výdaje Výdaje celkem Časopis Otevřené Úvaly Zřízení hřiště na Slovanech Radarová značka pro Úvaly Obnova Hanušova kříže Pronájem tenisových kurtů Pronájem webových stránek + údržba www Koncert Hearts - I. ročník Úvaly Květinová výzdoba na náměstí Příspěvek na Klánovický les Pronájem Sokolovny - nářaďovny Poplatky za vedení bankovního účtu Náklady na zhotovení ptačích budek Zřízení nástěnky a informační tabule Kancelářské potřeby Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč Kč 280 Kč Kč Provozní hospodářský výsledek Kč

8 2. Pohledávky a závazky Občanské sdružení Otevřené Úvaly nemělo ke dni žádné pohledávky ani závazky po lhůtě splatnosti. 3. Stav zaměstnanců Občanské sdružení Otevřené Úvaly je založeno na dobrovolné práci jeho členů a příznivců a nemá žádné zaměstnance. Poděkování Na tomto místě bych chtěl poděkovat všem členkám a členům našeho občanského sdružení za jejich obětavou práci v loňském roce, kterou vykonávající ve svém volném čase a bez jakýchkoli nároků na odměnu. Věřím, že bude li takových lidí v Úvalech více, nemusí se naše město o svou budoucnost bát. Rád bych také jménem sdružení Otevřené Úvaly poděkoval všem, kteří pomáhají našemu sdružení Otevřené Úvaly s jeho projekty... Za finanční, materiální i morální podporu děkujeme institucím, společnostem, jednotlivcům a dobrovolníkům. Občanům města Úvaly Městu Úvaly MS ODS Úvaly MO ČSSD Úvaly Nadaci VIA LexisNexis CZ s.r.o. Regeneračnímu studiu na Slovanech Klub přátel historie a přírody Úval a okolí Transparency international Eva Tylová, Petr Petržílek, Jan Psota, Miroslav Masák, Jiří Jelínek, Pavel Řezníček, Milan Bednář I Vy můžete změnit naše město Rozhodnete-li se podpořit naši činnost (materiálně, finančně nebo formou dobrovolné výpomoci), kontaktujte kohokoli z našich členů na nebo mailem na sdruzeni@otevreneuvaly.cz (V případě materiálních darů prosíme o telefonickou konzultaci.) Pro zaslání finanční pomoci můžete využít účet č /0800, Česká spořitelna

Výroční. zpráva. Obsah. občanského sdružení Otevřené Úvaly. Základní informace o sdružení. Teze sdružení. Informace o činnosti v roce 2009

Výroční. zpráva. Obsah. občanského sdružení Otevřené Úvaly. Základní informace o sdružení. Teze sdružení. Informace o činnosti v roce 2009 Obsah Výroční Základní informace o sdružení Teze sdružení Informace o činnosti v roce 2009 Bilance činnosti v roce 2009 zpráva Projekt časopis Otevřené Úvaly Projekt zelené Slovany Záchrana sochy sv. Jana

Více

Obsah Výroční Základní informace o sdružení Teze sdružení Informace o činnosti v roce 2007 Bilance činnosti v roce 2007 zpráva Projekt časopis Otevřené Úvaly Projekt sanace lip U Donáta Hospodaření v roce

Více

Výroční. zpráva. Obsah. občanského sdružení Otevřené Úvaly. Základní informace o sdružení. Informace o činnosti v minulých letech

Výroční. zpráva. Obsah. občanského sdružení Otevřené Úvaly. Základní informace o sdružení. Informace o činnosti v minulých letech Obsah Výroční Základní informace o sdružení Informace o činnosti v minulých letech Informace o činnosti v roce 2012 Bilance činnosti v roce 2012 zpráva Hospodaření v roce 2012 Poděkování občanského sdružení

Více

Výroční. zpráva. Obsah. občanského sdružení Otevřené Úvaly. Základní informace o sdružení. Informace o činnosti v minulých letech

Výroční. zpráva. Obsah. občanského sdružení Otevřené Úvaly. Základní informace o sdružení. Informace o činnosti v minulých letech Obsah Výroční Základní informace o sdružení Informace o činnosti v minulých letech Informace o činnosti v roce 2010 Bilance činnosti v roce 2010 zpráva Hospodaření v roce 2010 Poděkování občanského sdružení

Více

Výroční. zpráva. Obsah. občanského sdružení Otevřené Úvaly. Základní informace o sdružení. Informace o činnosti v minulých letech

Výroční. zpráva. Obsah. občanského sdružení Otevřené Úvaly. Základní informace o sdružení. Informace o činnosti v minulých letech Obsah Výroční Základní informace o sdružení Informace o činnosti v minulých letech Informace o činnosti v roce 2011 Bilance činnosti v roce 2011 zpráva Hospodaření v roce 2011 Poděkování občanského sdružení

Více

Výroční zpráva za rok Nové Habří, z.s. Nové Habří Velké Popovice

Výroční zpráva za rok Nové Habří, z.s. Nové Habří Velké Popovice Výroční zpráva za rok 2015 Nové Habří, z.s. Nové Habří 507 251 69 Velké Popovice www.novehabri.cz Obsah: 1/Základní informace 2/Organizace z.s. 3/Vymezení činnosti 4/Činnost a aktivity z.s. v roce 2015

Více

Výroční zpráva za rok 2017

Výroční zpráva za rok 2017 Výroční zpráva za rok 2017 Obsah: 1/Základní informace 2/Organizace z.s. 3/Vymezení činnosti 4/Činnost a aktivity z.s. v roce 2017 5/Finanční zpráva 6/Poděkování 1/Základní informace Občanské sdružení

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení PRO Březinu Prosperita, Rozvoj, Obnova za rok 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení PRO Březinu Prosperita, Rozvoj, Obnova za rok 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA občanského sdružení PRO Březinu Prosperita, Rozvoj, Obnova za rok 2013 Vypracovali: Petra Vasilová, předsedkyně sdružení Martin Habáň, místopředseda sdružení Stránka 1 - Informace o občanském

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ POČÍTÁTE S NÁMI?

OBČANSKÉ SDRUŽENÍ POČÍTÁTE S NÁMI? OBČANSKÉ SDRUŽENÍ POČÍTÁTE S NÁMI? Obsah výroční zprávy 2011 Úvodní slovo 3 Historie sdružení 4 Poslání, cílová skupina 5 Členové sdružení 6 Činnost 7 Hospodaření sdružení 11 Identifikační údaje 12 Poděkování

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň, spolek...4 2.1. Spolek Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek VÝROČNÍ ZPRÁVA 2015 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, spolek Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň, spolek...4 2.1. Spolek Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ,

INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, VÝROČNÍ ZPRÁVA 2012 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. 1 Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Výroční zpráva za rok 2018

Výroční zpráva za rok 2018 Výroční zpráva za rok 2018 Obsah: 1/Základní informace 2/Organizace z.s. 3/Vymezení činnosti 4/Činnost a aktivity z.s. v roce 2018 5/Finanční zpráva 6/Poděkování 1/Základní informace Občanské sdružení

Více

V ý r o č n í z p r á v a 2004 Občanského sdružení na záchranu kostela sv. Anny v Sedleci Sídlo sdružení: Otovická 59, , K.

V ý r o č n í z p r á v a 2004 Občanského sdružení na záchranu kostela sv. Anny v Sedleci Sídlo sdružení: Otovická 59, , K. V ý r o č n í z p r á v a 2004 Občanského sdružení na záchranu kostela sv. Anny v Sedleci Sídlo sdružení: Otovická 59, 360 10, K. Vary Cílem sdružení je pomoci s odstraněním havarijního stavu památky a

Více

Žádost o dotaci z rozpočtu obce Velká Dobrá na rok.

Žádost o dotaci z rozpočtu obce Velká Dobrá na rok. Žádost o dotaci z rozpočtu obce Velká Dobrá na rok. Obecní úřad Velká Dobrá Karlovarská 15, 273 61 Velká Dobrá IČ: 00235083 Číslo žádosti Žadatel - název organizace: Právní statut: (nadace / spolek / právnická

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013. Občané pro Medlánky K Rybníku 597/1, Brno, 621 00 Brno Telefon 602 936 292. Výroční zpráva spolku Občané pro Medlánky

VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013. Občané pro Medlánky K Rybníku 597/1, Brno, 621 00 Brno Telefon 602 936 292. Výroční zpráva spolku Občané pro Medlánky Občané pro Medlánky K Rybníku 597/1, Brno, 621 00 Brno Telefon 602 936 292 www.obcanepromedlanky.cz VÝROČNÍ ZPRÁVA ZA ROK 2013 Výroční zpráva spolku Občané pro Medlánky Obsah: Stránka 2 Slovo úvodem Činnost

Více

Rozpočet Městyse Batelova na rok 2014

Rozpočet Městyse Batelova na rok 2014 Rozpočet Městyse Batelova na rok 2014 Rozpočet Městyse Batelova je na rok 2014 koncipován s ohledem na stabilizaci financí. Vzhledem k velkým výdajům v roce 2013, bude následující rok finančně sledovat

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2013 VÝROČNÍ ZPRÁVA za rok 2013 Občanské sdruţení Poutní cesta Hájek, Dunajská 436/6, 104 00 Praha 10 Obsah : 1/ Úvodní slovo 2/ Základní informace 3/ Organizace OS 4/ Vymezení činnosti 5/ Činnost a aktivity

Více

Mikroregion Kutnohorsko

Mikroregion Kutnohorsko MIKROREGION KUTNOHORSKO Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kutnohorsko NÁVRH Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T Z A R O K 2 0 13 www.mu.kutnahora.cz Návrh závěrečného účtu svazku byl zveřejněn na úřední desce obce

Více

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034. Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2006

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034. Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2006 Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034 Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2006 květen 2007 Obsah: Poslání a cíle 3 Činnost v roce 2006

Více

Výroční zpráva za rok 2016

Výroční zpráva za rok 2016 Výroční zpráva za rok 2016 Obsah: 1/Základní informace 2/Organizace z.s. 3/Vymezení činnosti 4/Činnost a aktivity z.s. v roce 2016 5/Finanční zpráva 6/Poděkování 1/Základní informace Občanské sdružení

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2010 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah:

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah: Město Petřvald Závěrečný účet města Petřvaldu za rok 08 Obsah: 1. Údaje o plnění rozpočtu příjmů. Údaje o plnění rozpočtu výdajů 3. Údaje o financování. Hospodářská činnost města. Tvorba a použití fondu

Více

Zápis z členské schůze Spolku přátel České Břízy 1/2015

Zápis z členské schůze Spolku přátel České Břízy 1/2015 Zápis z členské schůze Spolku přátel České Břízy 1/2015 ze dne: 23. října 2015 počet přítomných členů: 22 (viz prezenční listina) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva o činnosti Sdružení za rok 2015 3. Zpráva

Více

Závěrečný účet města za rok 2011

Závěrečný účet města za rok 2011 Závěrečný účet města za rok 2011 Rozpočet pro rok 2011 byl schválen na 1. zasedání zastupitelstva města Rychvaldu dne 15.12.2010 v celkové výši 73 760 tis. Kč. Před projednáním byl rozpočet zveřejněn na

Více

Mikroregion Kutnohorsko

Mikroregion Kutnohorsko MIKROREGION KUTNOHORSKO Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kutnohorsko NÁVRH Z Á V Ě R E Č N Ý Ú Č E T Z A R O K 2 0 17 www.mu.kutnahora.cz Návrh závěrečného účtu svazku: je v elektronické podobě zveřejněn

Více

Rozpočtové opatření č. 3/2015 k

Rozpočtové opatření č. 3/2015 k Rozpočtové opatření č. 3/2015 k 30. 4. 2015 Paragraf Položka Příjmy: Schválený Rozpoč. Rozpoč. Rozpočet Čerpání 0 1111 Daň z příjmu fyzických osob ze závislé činnosti 800000 800000 279693 0 1112 Daň z

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. 1 Obsah: 1. Slovo úvodem... 3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň... 4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

Více

Závěrečný účet města Spálené Poříčí za rok 2013

Závěrečný účet města Spálené Poříčí za rok 2013 Závěrečný účet města Spálené Poříčí za rok 2013 Zpráva o hospodaření za rok 2013 Návrh závěrečného účtu za rok 2013 /zpracovaný na základě 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních

Více

Nadační fond Julinka Výroční zpráva 2015

Nadační fond Julinka Výroční zpráva 2015 Nadační fond Julinka Výroční zpráva 2015 Obsah: 1. Úvodní slovo 2. Základní údaje o Nadačním fondu Julinka 3. Struktura fondu 4. Poslání a účel fondu 5. Akce pořádané Nadačním fondem Julinka v roce 2014

Více

za rok 2014 Schválený Rozpočtová

za rok 2014 Schválený Rozpočtová Č.j. OÚ-949/2015-Kp ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE DVORCE za rok 2014 podle ustanovení 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů 1. Plnění rozpočtu příjmů

Více

Tyršova 434, Kosmonosy, IČ

Tyršova 434, Kosmonosy, IČ Tyršova 434, 293 06 Kosmonosy, IČ 22709886 Email: kosmonosy.srackov@seznam.cz www.srackov.unas.cz 1 Obsah: 1) Úvod 2) Aktivity sdružení v roce 2015 3) Výsledky hospodaření v roce 2015 4) Výhled aktivit

Více

NÁRODNÍ INICIATIVA PRO ŽIVOT, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009

NÁRODNÍ INICIATIVA PRO ŽIVOT, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 NÁRODNÍ INICIATIVA PRO ŽIVOT, o.p.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 NÁRODNÍ INICIATIVA PRO ŽIVOT (dále jen NIŽ) je státem zaregistrovaná obecně prospěšná společnost, jejíž cílem je ochrana základního lidského práva,

Více

Výroční zpráva 2014. Spolek Valštejn

Výroční zpráva 2014. Spolek Valštejn Výroční zpráva 2014 Spolek Valštejn Obsah Úvodní slovo... 3 Základní údaje o Spolku Valštejn... 4 Činnosti sdružení v roce 2014... 5 Plány do roku 2015... 7 Úvodní slovo Vážení přátelé valštejnských údolí,

Více

Díky vstřícné spolupráci členů sdružení a dobrovolníků IVCP, o.s. naplňuje stanovené cíle občanského sdružení, které si určilo ve svých stanovách.

Díky vstřícné spolupráci členů sdružení a dobrovolníků IVCP, o.s. naplňuje stanovené cíle občanského sdružení, které si určilo ve svých stanovách. Obsah 1. Slovo úvodem...2 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3 2.2. Poslání a činnost IVCP,o.s. Plzeň...4 2.3. Hlavní činnosti IVCP,

Více

Obec Písečná ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PÍSEČNÁ ZA ROK sestavený ke dni

Obec Písečná ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PÍSEČNÁ ZA ROK sestavený ke dni Obec Písečná ZÁVĚREČNÝ ÚČET OBCE PÍSEČNÁ ZA ROK 2017 sestavený ke dni 31. 12. 2017 Zpracovaný na základě zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů ve znění pozdějších předpisů)

Více

Společnost pro obnovu památek Úštěcka. Výroční zpráva

Společnost pro obnovu památek Úštěcka. Výroční zpráva Společnost pro obnovu památek Úštěcka Výroční zpráva 2014 Základní informace Adresa: Občanské sdružení Společnost pro obnovu památek Úštěcka 1. máje 18, 411 45 Úštěk www stránky: www.pamatky-ustecko.cz

Více

CEDR komunitní centrum, občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009

CEDR komunitní centrum, občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 VÝROČNÍ ZPRÁVA OBSAH 1. ÚVODNÍ SLOVO 2. ZÁKLADNÍ ÚDAJE 3. VZNIK A POSLÁNÍ 4. PROJEKTY 5. ZPRÁVA O HOSPODAŘENÍ 6. PODĚKOVÁNÍ 7. FINANČNÍ PODPORA 8. SPOLUPRÁCE A PODPORA 1. ÚVODNÍ SLOVO Vážené čtenářky,

Více

r.2001 o činnosti a hospodaření Obsah: Přehled činností vykonávaných v roce 2001 Výkaz o příjmech a výdajích Výkaz o majetku a závazcích Obecné údaje

r.2001 o činnosti a hospodaření Obsah: Přehled činností vykonávaných v roce 2001 Výkaz o příjmech a výdajích Výkaz o majetku a závazcích Obecné údaje ČESKÝ MERÁN obecně prospěšná společnost Vítkovo nám. 69 257 92 Sedlec-Prčice 2 IČO: 26458420 VÝROČNÍ ZPRÁVA r.2001 o činnosti a hospodaření Obsah: Přehled činností vykonávaných v roce 2001 Výkaz o příjmech

Více

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2014

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2014 Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2014 Vyvěšeno dne: Sejmuto dne: Obsah: Údaje o Mikroregionu Bystřička... 3-4 Bilance hospodaření...... 5 Údaje o plnění rozpočtu... 6 Vyúčtování

Více

Výroční zpráva za rok 2005

Výroční zpráva za rok 2005 Výroční zpráva za rok 2005 Genea sdružení pro rodinu 1. Slovo předsedy výkonné rady Od začátku činnosti občanského sdružení Genea-sdružení pro rodinu uplynul již více než jeden rok. Sdružení bylo registrováno

Více

Výroční zpráva za rok 2010

Výroční zpráva za rok 2010 Výroční zpráva za rok 2010 Občanské sdružení Deštník Pražská 236 417 61 Bystřany Výroční zpráva za rok 2010 Obsah Cíle občanského sdružení Vývoj občanského sdružení Finanční podpora Členové Hospodaření

Více

Občanské sdružení Madio VÝROČNÍ ZPRÁVA

Občanské sdružení Madio VÝROČNÍ ZPRÁVA Občanské sdružení Madio VÝROČNÍ ZPRÁVA 20 Obsah Obsah... 2 Úvodem... 3 Hlavní události v roce... 3 Preventivní programy... 4 Áčko... 4 Finance... 5 Poděkování... 6 Kontakty... 7 2 Úvodem Vážení čtenáři,

Více

Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kutnohorsko

Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kutnohorsko MIKROREGION KUTNOHORSKO Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kutnohorsko ZÁVĚREČNÝ ÚČET ZA ROK 2006 Komentář k plnění rozpočtu za rok 2006 Dobrovolný svazek obcí Mikroregion Kutnohorsko byl založen zakladatelskou

Více

Mikroregion Miroslavsko,nám. Svobody 1, Miroslav

Mikroregion Miroslavsko,nám. Svobody 1, Miroslav Mikroregion Miroslavsko,nám. Svobody 1, 671 72 Miroslav IČ 71182039, www.miroslavsko.cz ZÁVĚREČNÝ ÚČET za rok 2017 V Miroslavi, dne 25. dubna 2018 Předkládá: Volf Roman předseda svazku Zpracovala: Bc.

Více

Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou. ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2018

Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou. ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2018 Městské centrum komplexní péče Náměstí 17. Listopadu 593, Benátky nad Jizerou ZPRÁVA o výsledku hospodaření za rok 2018 Sestavená dne 8. 1. 2019 Forma hospodaření: Zřizovatel: Příspěvková organizace Město

Více

1. Slovo úvodem...2. 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3. 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...

1. Slovo úvodem...2. 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3. 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň... Obsah 1. Slovo úvodem...2 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...3 2.2. Poslání a činnost IVCP,o.s. Plzeň...4 2.3. Hlavní činnosti IVCP,

Více

Výroční zpráva za rok 2006

Výroční zpráva za rok 2006 Výroční zpráva za rok 2006 Genea sdružení pro rodinu 1. Slovo předsedy výkonné rady Třetí rok činnosti občanského sdružení Genea-sdružení pro rodinu, nemohu nazvat jinak než rokem stagnace, ne-li regrese.

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, Říčany VÝROČNÍ ZPRÁVA 2009 Centrum komunitních služeb města Říčany, o.p.s. Masarykovo nám. 83, 251 01 Říčany www.cks-ricany.cz e-mail: cks.ricany@seznam.cz Základní data společnosti Název: Centrum komunitních

Více

Rozpočtové opatření č. 10_2015 k

Rozpočtové opatření č. 10_2015 k Vnitřní obchod Rozpočtové opatření _2015 k 2141 5169 Reklama v kalendáři Berounsko 2016 3850 3850 3850 Komunikace 2212 5137 Drobný hmotný dlouhodobý majetek 0 12780 12780 12773 2212 5169 Zimní údržba místních

Více

Zápis z valné hromady členů občanského sdružení 1/2013

Zápis z valné hromady členů občanského sdružení 1/2013 Zápis z valné hromady členů občanského sdružení 1/2013 ze dne: 14. prosince 2013 počet přítomných členů: 36 (viz prezenční listina) Program: 1. Zahájení 2. Zpráva o činnosti Sdružení za rok 2013 3. Zpráva

Více

Město Žamberk Masarykovo náměstí 166, Žamberk, tel , fax

Město Žamberk Masarykovo náměstí 166, Žamberk, tel , fax Město Žamberk Masarykovo náměstí 166, 564 01 Žamberk, tel. 465 670 320, fax. 465 670 309 Závěrečný účet Města Žamberka ke I. Plnění rozpočtu příjmů a výdajů města Žamberka ke Schválený rozpočet Upravený

Více

ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV

ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV Statutární město Ostrava Městský obvod Martinov ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV na rok 2014 Schválen usnesením Zastupitelstva městského obvodu Martinov č. 184/23 dne 13. prosince 2013 PŘÍJEM Třída Třída

Více

Vítáme Vás. Občanské sdružení za privatizaci a zlepšení podmínek bydlení v MČ P2. Sdružení nezávislých kandidátů Občané za spokojené bydlení

Vítáme Vás. Občanské sdružení za privatizaci a zlepšení podmínek bydlení v MČ P2. Sdružení nezávislých kandidátů Občané za spokojené bydlení Občanské sdružení za privatizaci a zlepšení podmínek bydlení v MČ P2 Sdružení nezávislých kandidátů Občané za spokojené bydlení Vítáme Vás 3. Výroční členská schůze Karlovo nám., 16.2.2011 Strana 1 Program

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 INFORMAČNÍ A VZDĚLÁVACÍ CENTRUM PLZEŇ, o.s. Obsah 1. Slovo úvodem...3 2. Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.1. Občanské sdružení Informační a vzdělávací centrum Plzeň...4 2.2.

Více

MONITORING DOTAČNÍCH ZDROJŮ. Srpen 2014

MONITORING DOTAČNÍCH ZDROJŮ. Srpen 2014 MONITORING DOTAČNÍCH ZDROJŮ Srpen 2014 Nadace ČEZ Oranžové hřiště pro rok 2014 Podporované aktivity: Grantové řízení Oranžové hřiště je zaměřeno na podporu výstavby a kompletní rekonstrukce dětských, sportovních,

Více

Výroční zpráva občanského sdružení Badys o.s. za rok 2013

Výroční zpráva občanského sdružení Badys o.s. za rok 2013 Výroční zpráva občanského sdružení Badys o.s. za rok 2013 Občanské sdružení Badys o.s. Komenského 1182, 252 19 Rudná IČ: 01372581, DIČ: CZ01372581 Registrace u MV ČR: VS/1-1/91813/13-R ze dne 29. 1. 2013

Více

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA V ROCE 2019

NÁVRH ROZPOČTU MĚSTA V ROCE 2019 PŘÍJMY Návrh str. 1 rozpočtu na r. 2019 Daňové příjmy 29452 29507 32633 31580 Poplatek z ubytovací kapacity, za rekreační pobyt 380 380 398 440 1012 Zemědělství 2098 2098 2091 2098 1031 Lesnictví 12635

Více

Městys Vrchotovy Janovice IČ Vrchotovy Janovice 2 tel.: , NÁVRH

Městys Vrchotovy Janovice IČ Vrchotovy Janovice 2 tel.: , NÁVRH Městys Vrchotovy Janovice IČ 00233005 257 53 Vrchotovy Janovice 2 tel.: 317 835 136, obec.vrchjanovice@tiscali.cz NÁVRH ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU MĚSTYSE VRCHOTOVY JANOVICE ZA ROK 2014 podle 17 zákona č. 250/2000

Více

Bankovní spojení: základní běžný účet zřízen u Komerční banky Znojmo, č. účtu:

Bankovní spojení: základní běžný účet zřízen u Komerční banky Znojmo, č. účtu: Městys Běhařovice 671 39 Běhařovice 43 IČ 00292478 Návrh závěrečného účtu za rok 2012 dle 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Adresa: Městys

Více

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha

Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha Tělovýchovná jednota Stolní tenis Praha Výroční zpráva 2012 Bilance tří let TJ Stolní tenis vznikla v červnu 2010 z podnětu členů TTC Praha. TJ založili ustavující členové ing. Miloslav Fuček, ing. Svatobor

Více

Stanovy občanského sdružení fyzických a právnických osob Drobné památky severních Čech

Stanovy občanského sdružení fyzických a právnických osob Drobné památky severních Čech Stanovy občanského sdružení fyzických a právnických osob Drobné památky severních Čech Část I. OBECNÁ USTANOVENÍ čl.1 Obsah a cíl 1) Občanské sdružení fyzických a právnických osob DROBNÉ PAMÁTKY SEVERNÍCH

Více

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne

Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne Zápis z jednání Komise rozpočtové, pro zaměstnanost a podnikání Rady Kraje Vysočina č. 7/2017 konaného dne 23. 11. 2017 Přítomni: 1. Petr Vaněk 8. Josef Hnik 2. Karel Borek 9. Tomáš Kučera 3. Stanislava

Více

MIKROREGION OBCÍ POVODÍ STONÁVKY----------------------

MIKROREGION OBCÍ POVODÍ STONÁVKY---------------------- Výroční zpráva o činnosti a hospodaření společnosti STONAX, o.p.s. v roce 2008 Obsah: 1/ Zpráva o činnosti společnosti v roce 2008 2/ Roční účetní závěrka 3/ Přehled o peněžních příjmech a výdajích 4/

Více

Rozpočtové opatření č. 11_2015 k

Rozpočtové opatření č. 11_2015 k Vnitřní obchod Rozpočtové opatření _2015 k 2141 5169 Reklama v kalendáři Berounsko 2016 0 3850 3850 3850 Komunikace 2212 5137 Drobný hmotný dlouhodobý majetek 0 12780 12780 12773 2212 5169 Zimní údržba

Více

STANOVY Spolku rodičů a příznivců školy při Základní škole Olomouc, Mozartova 48

STANOVY Spolku rodičů a příznivců školy při Základní škole Olomouc, Mozartova 48 STANOVY Spolku rodičů a příznivců školy při Základní škole Olomouc, Mozartova 48 I. Název a sídlo Spolek používá název: SPOLEK RODIČŮ A PŘÍZNIVCŮ ŠKOLY při Základní škole Olomouc, Mozartova 48 (dále jen

Více

Jsme tady, o.p.s. Výroční zpráva za rok

Jsme tady, o.p.s. Výroční zpráva za rok Výroční zpráva za rok 2014 1 Základní údaje je nestátní neziskovou organizací s vlastní právní subjektivitou. Je zapsána v rejstříku obecně prospěšných společností u Krajského soudu v Ostravě pod spisovou

Více

ÚVODNÍ SLOVO. Vážené dámy a vážení pánové,

ÚVODNÍ SLOVO. Vážené dámy a vážení pánové, Výroční zpráva 2012 ÚVODNÍ SLOVO Vážené dámy a vážení pánové, nadešel čas poděkovat všem, kteří pomáhali Nadaci Auxilia naplňovat její poslání a sami se tak podíleli na rozvoji, stabilitě a profesionalizaci

Více

BOR-TR/0171/2018. Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici. Datum: Přítomní členové zastupitelstva:

BOR-TR/0171/2018. Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici. Datum: Přítomní členové zastupitelstva: Zápis ze zasedání obecního zastupitelstva v Borovnici Datum: 16.2.2018 Přítomní členové zastupitelstva: Omluveni: Ing. Josef Bušák, Karel Novák, Miroslav Pilař, Hana Votočková, Pavel Votoček, Květa Štilcová,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA Cíle sdružení

VÝROČNÍ ZPRÁVA Cíle sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2011 Obsah : 1. Cíle sdružení 2. Zpráva o činnosti 3. Finanční zpráva 4. Koncepce sdružení a jeho cíle na rok 2011 5. Poděkování 6. Sídlo a kontakty Cíle sdružení Od 27.4.2009 jsme občanské

Více

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové

Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Občanské sdružení při Základní škole Jiráskovo náměstí v Hradci Králové Výroční zpráva o činnosti a hospodaření za rok 2009 Zpracovala: Jitka Heltová Strana 1 (celkem 8) Charakteristika sdružení Adresa:

Více

Výroční zpráva Nadačního fondu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti za rok 2014

Výroční zpráva Nadačního fondu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti za rok 2014 Výroční zpráva Nadačního fondu kostela Nanebevzetí Panny Marie v Číhošti za rok 2014 Obsah: Poslání nadačního fondu Základní informace Organizace nadačního fondu Činnost a aktivity nadačního fondu Přehled

Více

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2011

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2011 Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2011 Vyvěšeno dne: Sejmuto dne: Obsah: Údaje o Mikroregionu Bystřička... 3-4 Bilance hospodaření...... 5 Údaje o plnění rozpočtu... 6 Vyúčtování

Více

Občanské sdružení pro záchranu hradu Kostomlaty

Občanské sdružení pro záchranu hradu Kostomlaty Výroční zpráva za rok 2013 Zpráva o činnosti OS za rok 2013 Činnost OS pro záchranu hradu Kostomlaty vycházela výhradně z plnění společně stanoveného Plánu aktivit 2013, jež je součástí naší VIZE 2018.

Více

Závěrečný účet města Nepomuk za rok 2017

Závěrečný účet města Nepomuk za rok 2017 Závěrečný účet města Nepomuk za rok 2017 sestavený dle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů Název: Město Nepomuk Adresa: Náměstí Augustina

Více

OBČANSKÉ SDRUŢENÍ POČÍTÁTE S NÁMI?

OBČANSKÉ SDRUŢENÍ POČÍTÁTE S NÁMI? OBČANSKÉ SDRUŢENÍ POČÍTÁTE S NÁMI? Obsah výroční zprávy 2010 Úvodní slovo 3 Historie sdružení 4 Poslání, cílová skupina 5 Členové sdružení 6 Činnost 7 Terapie očima dětí 11 Hospodaření sdružení 12 Identifikační

Více

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, IČO: Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2008

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, IČO: Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2008 Příloha k bodu 4 Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034 Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2008 květen 2009 Obsah: Poslání a cíle 3

Více

Městys Vrchotovy Janovice IČ Vrchotovy Janovice 2 tel.: ,

Městys Vrchotovy Janovice IČ Vrchotovy Janovice 2 tel.: , Městys Vrchotovy Janovice IČ 00233005 257 53 Vrchotovy Janovice 2 tel.: 317 835 136, obec.vrchjanovice@tiscali.cz ZÁVĚREČNÝ ÚČET MĚSTYSE VRCHOTOVY JANOVICE ZA ROK 2016 podle 17 zákona č. 250/2000 Sb. ve

Více

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2015

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2015 Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2015 Vyvěšeno dne: Sejmuto dne: Obsah: Údaje o mikroregionu Bystřička... 3-4 Bilance hospodaření...... 5 Údaje o plnění rozpočtu... 6 Vyúčtování

Více

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2012

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2012 Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2012 Vyvěšeno dne: Sejmuto dne: Obsah: Údaje o Mikroregionu Bystřička... 3-4 Bilance hospodaření...... 5 Údaje o plnění rozpočtu... 6 Vyúčtování

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Občanského sdružení MEDUŇKA 2000. za rok 2014. Ve stáří je ukryta moudrost, je potřeba dobře naslouchat.

VÝROČNÍ ZPRÁVA. Občanského sdružení MEDUŇKA 2000. za rok 2014. Ve stáří je ukryta moudrost, je potřeba dobře naslouchat. VÝROČNÍ ZPRÁVA Občanského sdružení MEDUŇKA 2000 za rok 2014 Ve stáří je ukryta moudrost, je potřeba dobře naslouchat. Slovo úvodem Rok 2014 byl druhým rokem naší samostatné práce a lze říci, že to byl

Více

Výroční zpráva. Zbečník náš domov, o.s.

Výroční zpráva. Zbečník náš domov, o.s. Výroční zpráva Zbečník náš domov, o.s. 2012 Obsah: 1. základní informace 2. organizační struktura 3. cíle o.s. 4. činnost a aktivity v roce 2012 5. finanční zpráva 6. plán činnosti pro rok 2013 7. závěr

Více

Moravské Bránice 74, IČ: Zápis č.62

Moravské Bránice 74, IČ: Zápis č.62 Zápis č.62 o členské schůzi Bráničánek, z.s konané v sobotu 20.02.2016 od 18:00 hod. v Hospodě na Vodárně (nekuřácký salon). Přítomni (dle prezenční listiny): 1001, 1002, 1003, 1006, 1007, 1010, 1011,

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007. CEDR komunitní centrum, občanské sdružení

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007. CEDR komunitní centrum, občanské sdružení VÝROČNÍ ZPRÁVA 2007 CEDR komunitní centrum, občanské sdružení 1 Obsah: 1. Úvodní slovo... 3 2.Základní údaje... 4 3. Vznik a poslání... 4 4. Projekty v roce 2007... 5 4.1. Kurz paličkování... 5 4.2. Kurz

Více

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2012

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2012 Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2012 Hudební lahůdky, o. s. Cacovická 729/50 614 00 Brno-Husovice Česká republika registrováno pod j. č. VS/1 1/85659/11 R dne 6. 9. 2011 IČ: 22719458

Více

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah:

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah: Město Petřvald Závěrečný účet města Petřvaldu za rok 11 Obsah: 1. Údaje o plnění rozpočtu příjmů. Údaje o plnění rozpočtu výdajů 3. Údaje o financování 4. Údaje o hospodaření s majetkem 5. Tvorba a použití

Více

Název: Medic, o. s. Právní forma: občanské sdružení. Adresa: 17. Listopadu 285/29, Ústí nad Labem

Název: Medic, o. s. Právní forma: občanské sdružení. Adresa: 17. Listopadu 285/29, Ústí nad Labem VÝROČNÍ ZPRÁVA 2013 Název: Medic, o. s. Právní forma: občanské sdružení Adresa: 17. Listopadu 285/29, 40010 Ústí nad Labem Registrace: u Ministerstva vnitra ČR ze dne 28/3/2013 IČ: 01546945 Působnost:

Více

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, IČO: Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2014

Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, IČO: Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2014 Nadační fond Jana Pernera Sídlo: Pardubice, Studentská 95, 532 10 IČO: 4815 9034 Výroční zpráva o činnosti Nadačního fondu Jana Pernera za rok 2014 duben 2015 Obsah: Poslání, cíle a činnost v roce 2014

Více

Počítáte s námi? z. s.

Počítáte s námi? z. s. ZAPSANÝ SPOLEK POČÍTÁTE S NÁMI? z. s. strana 1 Obsah výroční zprávy 2014 Úvodní slovo 3 Historie spolku 4 Poslání, cílová skupina 5 Členové spolku 6 Činnost 7 Hospodaření spolku 13 Identifikační údaje

Více

Výroční zpráva za rok 2007

Výroční zpráva za rok 2007 Výroční zpráva za rok 2007 Genea sdružení pro rodinu 1. Slovo předsedy výkonné rady Uplynulý rok se do dějin sdružení zapsal jako rokem, ve kterém nebyl realizován hlavní program sdružení - Manželská setkání.

Více

Schválený rozpočet. Saldo: Příjmy výdaje ,28

Schválený rozpočet. Saldo: Příjmy výdaje ,28 ZÁVĚREČNÝ ÚČET DOBROVOLNÉHO SVAZKU OBCÍ MIKROREGION VALAŠSKOMEZIŘÍČSKO-KELEČSKO ZA ROK 2016 ( 17 zákona č. 250/2000 Sb., o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění platných předpisů) 1) Údaje

Více

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah:

Město Petřvald. Závěrečný účet. města Petřvaldu za rok Obsah: Město Petřvald Závěrečný účet města Petřvaldu za rok 2014 Obsah: 1. Údaje o plnění rozpočtu příjmů 2. Údaje o plnění rozpočtu výdajů 3. Údaje o financování 4. Údaje o hospodaření s majetkem 5. Tvorba a

Více

Mikroregion Miroslavsko, nám. Svobody 1, 671 72 Miroslav IČ 71182039, www.miroslavsko.cz. za rok 2014

Mikroregion Miroslavsko, nám. Svobody 1, 671 72 Miroslav IČ 71182039, www.miroslavsko.cz. za rok 2014 Mikroregion Miroslavsko, nám. Svobody 1, 671 72 Miroslav IČ 71182039, www.miroslavsko.cz N á v r h ZÁVĚREČNÝ ÚČET za rok 2014 V Miroslavi, dne 22. května 2015 Předkládá: Volf Roman předseda svazku Zpracovala:

Více

ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV

ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV Statutární město Ostrava Městský obvod Martinov ROZPOČET MĚSTSKÉHO OBVODU MARTINOV na rok 2016 Schválen usnesením Zastupitelstva městského obvodu Martinov č. 73/10 dne 18. prosince 2015 PŘÍJEM Třída Třída

Více

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2013

Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2013 Závěrečný účet Sdružení obcí mikroregionu Bystřička za rok 2013 Vyvěšeno dne: Sejmuto dne: Obsah: Údaje o Mikroregionu Bystřička... 3-4 Bilance hospodaření...... 5 Údaje o plnění rozpočtu... 6 Vyúčtování

Více

Rozpočet Městské části Brno-Bosonohy na rok 2015

Rozpočet Městské části Brno-Bosonohy na rok 2015 Příjmy Rozpočet položka 1122 DPPO za obce 62 1341 poplatky ze psů 82 000,00 Kč 1342 poplatek rekreační 1 000,00 Kč 1343 užívání veřejného prostranství 1345 poplatek z ubytovací kapacity 1 000,00 Kč 1361

Více

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2013

Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2013 Výroční zpráva sdružení Hudební lahůdky, o. s. za rok 2013 Hudební lahůdky, o. s. Cacovická 729/50 614 00 Brno-Husovice Česká republika registrováno pod j. č. VS/1 1/85659/11 R dne 6. 9. 2011 IČ: 22719458

Více

Závěrečný účet města Bystřice za rok 2010

Závěrečný účet města Bystřice za rok 2010 Závěrečný účet města Bystřice za rok 2010 (dle 17 zákona č. 250/2000 Sb. o rozpočtových pravidlech územních rozpočtů, ve znění pozdějších předpisů) I. Finanční hospodaření města v roce 2010 Zastupitelstvo

Více

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY

ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY zápis 19. ledna 2008 Lány, Hotel Classic ZÁPIS Z VALNÉ HROMADY Valnou hromadu (dále jen VH ) zahájila Jana Drastilová v 16:00 hodin a pověřila Josefa Drastila jejím dalším vedením (dále jen předsedající

Více