pevnost v tlaku (28 dní) DIN EN MPa dynamický modul pružnosti TP BE-PCC, popř. -SPCC MPa

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "pevnost v tlaku (28 dní) DIN EN MPa dynamický modul pružnosti TP BE-PCC, popř. -SPCC MPa"

Transkript

1 Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Zpracování Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Nízký dynamický modul pružnosti. Odolnost proti mrazu a rose podle TO OS. Odolnost proti prudkému dešti dle TP BE PCC. Jedno- nebo dvousložkové provedení. Tloušťky jednotlivých vrstev stěrky cca 1 až 2 mm. Jako jemná stěrka na beton, PCC nebo SPCC. Podklady jako beton, PCC nebo SPCC. Jako škrábaná a vyrovnávací stěrka na systémy ochrany povrchu StoCretec C2 a StoCretec D II.2 dle směrnice pro sanace DAfStb. Použití v interiérech a exteriérech staveb pro plochy, které nejsou pochůzné a pojízdné, i v oblastech zatížených ostřikem rozmrazovacích solí. Nehodí se pro pojížděné plochy. Jemná stěrkovací hmota Kritérium Norma/předpis pro zkoušku Hodnota Jednotka hustota čerstvé malty DIN EN ,9 kg/dm 3 odtrhová pevnost (28 dní) TP BE-PCC, popř. -SPCC >1,5 MPa pevnost v tahu za ohybu DIN EN MPa (28 dní) pevnost v tlaku (28 dní) DIN EN MPa dynamický modul pružnosti TP BE-PCC, popř. -SPCC MPa (28 dní) Posudky/normy/ protokoly o schválení Pokyny pro zpracování Podklad P 3359 / StoCretec C.2 Všeobecný stavební certifikát ZERT 9 IV 04/ 432 StoCretec C.2 Certifikát o shodě P 3360 / StoCretec D II.2 Všeobecný stavební certifikát ZERT 9 IV 04/ 433 StoCretec D II.2 Certifikát o shodě Požadavky na podklad: Betonový podklad musí být nosný a zbavený separačních látek a korozivních složek (např. chloridů). Je třeba odstranit uvolněné a nepevné části. Vlhký podle definice ZTV-ING. - Průměrná odtrhová pevnost 2,0 MPa. Nejnižší jednotlivá hodnota odtrhové pevnosti 1,5 MPa. -

2 Technický list strana 2 Teplota zpracování Struktura vrstev Příprava podkladu: Podklad je třeba připravit vhodným mechanickým postupem, např. otryskáním pevným abrazivem (pískováním), otryskáním vodním paprskem (> 800 bar) připravit tak, aby bylo mezi nanášenou jemnou stěrkou a podkladním betonem, PCC nebo SPCC dosaženo pevného a trvalého spojení. Je třeba dostatečně otevřít póry a lunkry. Vydrolená, popř. dutá místa v blízkosti povrchu betonového podkladu je nutno uzavřít podle pravidel sanace betonu. Při všech postupech přípravy povrchu, které by mohly způsobit porušení struktury v blízkosti povrchu zůstávajícího starého betonu, jako je např. sekání, otloukání, frézování, odrezování plamenem, je třeba opracování plochy dokončit vhodným postupem (otryskání pevným abrazivem). Minimální teplota zpracování: +5 C. Maximální teplota zpracování: + 30 C. Příprava podkladu: Jednovrstvé použití jako stěrka pro vyhlazení nerovností a lunkrů: Tloušťka vrstvy cca 1 mm Materiál přednostně dvousložkový. Záměsová tekutina Sto-Betonkonzentrat se rozmíchá s vodou v poměru 1:1 hmotnostních dílů. Sto-Betonkonzentrat číslo položky , balení 10 l kanystr číslo položky , balení 120 l sud StoSilo Použití ve více vrstvách jako stěrkování pro vyhlazení nerovností s následným vyrovnávacím stěrkováním: Celková tloušťka 1 až 3 mm Materiál jednosložkový. Záměsová tekutina voda. Mezi aplikací stěrky na vyhlazení nerovností a vyrovnávacím stěrkováním by měla být stěrka na vyhlazení nerovností natolik vytvrzená, že se aplikací a zpracováním krycí vrstvy neposune. Stěrku na vyhlazení nerovností je třeba v této době přepracovat a před nanesením krycí vrstvy (vyrovnávací stěrkování) musí být vlhká ve smyslu směrnice o sanaci. Mísicí poměr 25,0 kg / 5,0-5,5 l záměsové tekutiny = 1 : 0,20-0,22 hmotnostních dílů. Postup při mísení Na 25 kg pytel je třeba přidat 5 až 5,5 litru záměsové tekutiny.

3 Technický list strana 3 Doba zpracovatelnosti Spotřeba Zpracování Do míchačky s nuceným oběhem nalijte záměsovou tekutinu a při zapnuté míchačce přidávejte suchou maltovou směs. Asi 3 minuty míchejte, poté nechte 2 minuty zrát a znovu 30 sekund míchejte. Při použití ručních míchadel je třeba použít protiběžná do sebe zapadající míchadla. Je třeba dbát na to, aby míchací koše míchadla dosahovaly v průměru minimálně 1/3 a ve výšce minimálně 2/3 míchací nádoby. při 5 C: cca 90 minut při 30 C: cca 60 minut Výrobek Druh použití Spotřeba cca materiál na cm hloubky vydrolení/tloušťky vrstvy 19 kg/m 2 Podklad je třeba připravit vhodným mechanickým opracováním. Vydrolená, popř. dutá místa v blízkosti povrchu betonového podkladu je nutno před aplikací uzavřít podle pravidel sanace betonu. Plochy aplikace je nutno před nanesením jemné stěrky dostatečně předem navlhčit (poprvé minimálně 24 hodin předem). Plochy aplikace musí být před začátkem stěrkování ovšem natolik zaschlé, že vypadají pouze matně vlhké. Podklady musí být vlhké ve smyslu směrnice o sanacích, to znamená, že podklad musí vypadat matně vlhce, nesmí na něm ale být lesklý vodní film a systém pórů nesmí být nasycen vodou. Nastříkané kapky vody se musí vsáknout a po krátké době musí povrch vypadat opět matně. Nástroje jsou zednická lžíce, špachtle a hladítko. Při kombinovaném stěrkování na vyhlazení nerovností a vyrovnávacím stěrkování je třeba stěrku na vyhlazení nerovností nanést na matně vlhký podklad v tenké vrstvě, silně zapracovat a nechat vytvrdnout (podle počasí cca 3 až 12 hodin). Na vlhkou stěrku pro vyrovnání nerovností se nanese vyrovnávací stěrka v potřebné tloušťce vrstvy. Přitom je třeba dbát na to, aby byla stěrka na vyrovnání nerovností natolik vytvrzená, že se aplikací a zpravováním vyrovnávací stěrky již nemůže posunout. Stěrku na vyhlazení nerovností je třeba v této době přepracovat a před nanesením vyrovnávací stěrky musí být vlhká ve smyslu směrnice o sanaci. Další zpracování povrchu se provádí zejména hlazením, je možné broušení (filcování) nebo strukturování koštětem. Při filcování nebo při strukturování koštětem se nesmí přidávat voda. Spotřeba cca 1,9 kg/m² a mm tloušťky vrstvy. Ošetření:

4 Technický list strana 4 Jemnou stěrku PCC je třeba ošetřit tak, aby se neodpařila ze směsi voda, která je potřebná pro tuhnutí. Postupy ošetření: 1) Zakrytí fólií nebo rohoží 2) Zvýšení vlhkosti vzduchu ve vrstvě vzduchu nad povrchem 3) Chemické ošetření Ošetření musí trvat tak dlouho, dokud jemná stěrka nedosáhne 50 % své konečné pevnosti, za normálních podmínek podle ZTV-ING minimálně 3 dny. Během ošetření nesmí dojít ke změně barvy z tmavé na světlou. Voda pro následné ošetření se smí na povrch jemné stěrky stříkat až tehdy, když je odolný proti dešti, podle povětrnostních podmínek je to po 6-24 hodinách. Střídavé vysušování a kropení jemné stěrky během ošetření může vést k porušení struktury jemné stěrky a tím k tvorbě trhlin a bublin. Chemické ošetření se smí provádět pouze tehdy, když není v rozporu s následnými pracemi. Je třeba respektovat příslušné technické listy. 1) "Směrnice pro další ošetření betonu" DAfStb (únor 1984) 2) Technický list B8 Bauberatung Zement [stavební poradenství-cement] "Další zpracování betonu" ( ). Čištění nářadí Dodávka Podstatnou částí ošetření je dostatečné navlhčení betonového podkladu před aplikací jemné stěrky, tím je podklad nasycen vodou a neodebírá čerstvé jemné stěrce vodu z namísené směsi. Podklad musí být, jak bylo popsáno u přípravy podkladu, vlhký ve smyslu ZTV-ING. Rovnoměrné barevné tónování povrchu jemné stěrky není v důsledku postupu možné. Neprodleně vyčistěte vodou; zatuhnutý materiál lze odstranit pouze mechanicky. Balení 25,0 kg pytel číslo položky Skladování Podmínky skladování Doba skladování Zvláštní pokyny Bezpečnost Skladujte v suchu a chraňte před mrazem. V originálním balení do... (viz obal). Tento produkt podléhá povinnosti značení podle platné směrnice EU. Při prvním odběru obdržíte bezpečnostní list EU. Dodržujte, prosím, pokyny týkající se manipulace s produktem, jeho skladování a likvidace.

5 Technický list strana 5 KÓD GIS Revizní číslo ZP01 Platnost od Sto s.r.o. Radlická Praha 5 Tel Fax info.cz@stoeu.com /DE/CZ/008 K účelům, které nejsou jednoznačně uvedeny v tomto technickém listu, se smí výrobek použít až po konzultaci a písemném souhlasu společnosti Sto s.r.o. Informace, popř. údaje slouží k určení běžného účelu použití, popř. běžné vhodnosti k použití.

Technický list StoCrete KM

Technický list StoCrete KM Jemná malta pro kosmetické úpravy, modifikovaná plastem, vázaná cementem, tloušťka vrstvy do 2 mm Charakteristika Použití jako škrábaná a vyrovnávací stěrková hmota pro ochranu a sanaci betonových nosných

Více

Všeobecný stavební certifikát 04/3647/04-216-184 Certifikát o shodě

Všeobecný stavební certifikát 04/3647/04-216-184 Certifikát o shodě Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Vzhled Zpracování Oblast použití Technická data Parametry Velmi dobrá přilnavost k minerálním podkladům. Dvousložkový podkladní nátěr bez obsahu rozpouštědel.

Více

Technický list StoCrete TF 200

Technický list StoCrete TF 200 Jemná minerální stěrka, tloušťka vrstvy 2-5 mm Charakteristika Použití Vlastnosti Specifika/Pokyny jako škrábaná a vyrovnávací stěrka pro ochranu a opravy betonových nosných konstrukcí cementem pojená

Více

StoCrete TS 100 pro M3

StoCrete TS 100 pro M3 Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Zpracování Oblast použití Technická data Produktová skupina Složení Parametry Jednosložková minerální malta pro nástřik za sucha s malým zpětným odrazem.

Více

Houževnatě pružný, odolný povrch, zatížitelný chůzí a jízdou. Překlenutí statických trhlin. Velká rozmanitost barevných odstínů. Lesk.

Houževnatě pružný, odolný povrch, zatížitelný chůzí a jízdou. Překlenutí statických trhlin. Velká rozmanitost barevných odstínů. Lesk. Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Vzhled Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Houževnatě pružný, odolný povrch, zatížitelný chůzí a jízdou. Překlenutí statických trhlin.

Více

Reprofilace betonu třídy namáhání M2 (SPCC). Strojové zpracování hustým proudem. Nízká odrazivost. Dobré zpracování nad hlavou.

Reprofilace betonu třídy namáhání M2 (SPCC). Strojové zpracování hustým proudem. Nízká odrazivost. Dobré zpracování nad hlavou. Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Zpracování Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Posudky/normy/ protokoly o schválení Pokyny pro zpracování Podklad Teplota zpracování

Více

Technický list StoCrete SM P

Technický list StoCrete SM P Sanační malta s integrovanou antikorozní ochranou, modifikovaná plastem, vázaná cementem, tloušťka vrstvy 3 40 mm Charakteristika Použití jako opravná malta na beton pro ochranu a sanaci betonových nosných

Více

Epoxidová uzavírací vrstva.

Epoxidová uzavírací vrstva. Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Vzhled Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Vysoká odolnost proti chemikáliím. Dobrá nepropustnost oxidu uhličitého (hodnota Sd oxidu

Více

Technický list StoCrete GM

Technický list StoCrete GM Sanační malta, modifikovaná plastem, vázaná cementem, tloušťka vrstvy 6 30 mm Charakteristika Použití jako náhražka betonu pro ochranu a sanaci betonových nosných konstrukcí (beton a železobeton) Vlastnosti

Více

StoPur BB 100. Technický list strana 1. Povrchová úprava podlah s vysokými nároky na vzhled, na polyuretanové bázi. Charakteristika Funkce

StoPur BB 100. Technický list strana 1. Povrchová úprava podlah s vysokými nároky na vzhled, na polyuretanové bázi. Charakteristika Funkce Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Vzhled Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Pokyny pro zpracování Podklad Teplota zpracování Struktura vrstev Statické překlenutí trhlin.

Více

Technický list StoCrete SM

Technický list StoCrete SM Minerální rychloopravná malta, modifikovaná plastem, tloušťka vrstvy 3 40 mm Charakteristika Použití jako opravná malta na beton pro ochranu a sanaci betonových nosných konstrukcí (beton, železobeton a

Více

Technický list StoCrete RM F

Technický list StoCrete RM F Minerální rychloopravná malta na podlahy, modifikovaná plastem, vázaná cementem, tloušťka vrstvy 2-40 mm Charakteristika Použití jako odolná sanační malta pro reprofilace, opravy a vyplňování prohlubní

Více

Technický list StoCrete LM

Technický list StoCrete LM Minerální lehčená nástřiková malta, tloušťka vrstvy 6-30 mm Charakteristika Použití Vlastnosti jako náhrada betonu pro sanaci betonových nosných konstrukcí (z betonu, železobetonu a lehčeného betonu) cementem

Více

Technický list StoCrete LE

Technický list StoCrete LE Minerální lehčený potěr, tloušťka vrstvy 20-80 mm Charakteristika Použití Vlastnosti Specifika/Pokyny jako vyrovnávací vrstva, popř. pro dosažení zadané výškové úrovně u horizontálních stavebních dílů

Více

Technický list StoLevell Basic

Technický list StoLevell Basic Minerální lepicí a armovací hmota / podkladní omítka Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru na všechny minerální podklady na lepení tepelně izolačních desek na minerální podklady pro vytvoření

Více

Nízká spotřeba. Elektrostaticky vodivá (DIN EN 61340-5-1, DIN EN 61340-4-5). Vysoká odolnost proti otěru. Velmi dobré rozlévání materiálu.

Nízká spotřeba. Elektrostaticky vodivá (DIN EN 61340-5-1, DIN EN 61340-4-5). Vysoká odolnost proti otěru. Velmi dobré rozlévání materiálu. Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Nízká spotřeba. Elektrostaticky vodivá (DIN EN 61340-5-1, DIN EN 61340-4-5). Vysoká odolnost proti

Více

Technický list StoCryl V 100

Technický list StoCryl V 100 Nátěr, střední lesk Charakteristika Použití jako tuhá povrchová vrstva pro ochranu a barevnou úpravu betonových nosných konstrukcí (beton a železobeton) Vlastnosti zabraňuje vnikání vody a škodlivin rozpustných

Více

hustota (směs, 23 C) DIN 53 217 1,08 g/ml viskozita (při 23 C) DIN 53 018-1 480 mpa s tvrdost Shore D (po 7 dnech při 23 DIN 53 505 - D 80

hustota (směs, 23 C) DIN 53 217 1,08 g/ml viskozita (při 23 C) DIN 53 018-1 480 mpa s tvrdost Shore D (po 7 dnech při 23 DIN 53 505 - D 80 Technický list strana 1/5 Revizní číslo: /CZ/003/01 Charakteristika Funkce Vzhled Zpracování Oblast použití Technická data Skupina produktů Velmi dobrá přídržnost k minerálním podkladům. Odpěněný. Bez

Více

Technický list StoLevell In Mineral

Technický list StoLevell In Mineral Minerální lepící a armovací malta Charakteristika Použití Vlastnosti interiér jako lepící a armovací stěrka pro StoTherm In Comfort pro vyrovnání hrubé stěny a vytvoření podkladu vhodného pro lepení minerální

Více

Technický list StoPox GH 530

Technický list StoPox GH 530 Epoxidový podkladní nátěr, předem plněný Charakteristika Použití Vlastnosti do interiéru a na nezastřešené plochy na podlahové plochy jako podkladní nátěr a nivelační stěrka v systému ochrany povrchu OS

Více

Velmi dobrá přilnavost k podkladu. Schopnost difuze vodních par. Lesklý. Široká paleta barev. Gumovou stěrkou a/nebo válečkem.

Velmi dobrá přilnavost k podkladu. Schopnost difuze vodních par. Lesklý. Široká paleta barev. Gumovou stěrkou a/nebo válečkem. Technický list strana 1/5 Revizní číslo: /CZ/015 Charakteristika Funkce Vzhled Zpracování Oblast použití Technická data Skupina produktů Parametry Pokyny pro zpracování Podklad Velmi dobrá přilnavost k

Více

Technický list StoMiral R

Technický list StoMiral R Minerální vrchní omítka podle EN 998-1 s rýhovanou strukturou Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled exteriér i interiér šlechtěná vrchní omítka podle EN 998-1 pro všechny minerální podklady velmi vhodná

Více

Technický list StoLevell Reno

Technický list StoLevell Reno Minerální filcovatelná, vlákny armovaná stěrková hmota, organicky zušlechtěná Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru Renovační malta pro sanaci a pro přepracování minerálních a téměř všech organických

Více

Technický list StoCryl V 100

Technický list StoCryl V 100 Krycí nátěr, střední lesk Charakteristika Použití Vlastnosti jako tuhý nátěr pro ochranu a barevné ztvárnění betonových nosných konstrukcí (beton a železobeton) zabraňuje vniknutí vody a ve vodě rozpuštěných

Více

Rychletuhnoucí opravný beton s vysokou brzkou pevností Třída R4

Rychletuhnoucí opravný beton s vysokou brzkou pevností Třída R4 Popis obsahuje směs modifikovaného portlandského cementu a vápenokamenného plniva s přídavkem akrylátového polymeru. Jde o kvalitní, vysoce účinnou opravnou maltu, která vykazuje výborné fyzikální vlastnosti,

Více

Technický list StoPox IHS BV

Technický list StoPox IHS BV Podkladní nátěr EP Charakteristika Použití interiér, vystavený povětrnosti na podlahových plochách jako podkladní nátěr na minerální podklady pískovaná pod nátěry EP a PUR Vlastnosti vysoká kapilární aktivita

Více

Technický list Sto-Strukturputz K

Technický list Sto-Strukturputz K Minerální vrchní omítka podle EN 998-1 se škrábanou strukturou Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled exteriér i interiér pro všechny minerální podklady nevhodná na vlhké a znečištěné podklady odolná

Více

Technický list StoPox 452 EP

Technický list StoPox 452 EP EP podkladní nátěr na vlhké podklady Charakteristika Použití interiér, vystavený povětrnosti na podlahových plochách utěsnění kapilár a pórů na podkladech vázaných cementem jako podkladní nátěr na vlhkých

Více

VÝROBKY PRO VYHLAZENÍ POVRCHU BETONU A OMÍTEK

VÝROBKY PRO VYHLAZENÍ POVRCHU BETONU A OMÍTEK VÝROBKY PRO VYHLAZENÍ POVRCHU BETONU A OMÍTEK 17. VÝROBKY PRO VYHLAZENÍ POVRCHU BETONU A OMÍTEK Mapefinish Dvousložková cementová malta pro konečné vyhlazení betonových povrchů. EN 1504-3 Mísicí poměr

Více

Technický list StoArmat Classic plus

Technický list StoArmat Classic plus Organická, bezcementová armovací hmota/podkladní omítka s vodicím zrnem Charakteristika Použití do exteriéru na minerálních a organických podkladech jako armovací hmota pro StoTherm Classic jako armovací

Více

Technický list StoPox BI

Technický list StoPox BI EP impregnace, obsahuje rozpouštědla Charakteristika Použití interiér, vystavený povětrnosti na podlahových plochách impregnace pro cementem vázané podklady jako betonové plochy nebo potěry Vlastnosti

Více

SikaQuick 506 FerroGard

SikaQuick 506 FerroGard Malta pro rychlé opravy s integrovanou ochranou výztuže Technický list SikaQuick 506 FerroGard/ strana 1/5 SikaQuick 506 FerroGard Druh 1-komponentní rychle tvrdnoucí modifikovaná cementová malta s integrovanou

Více

Technický list StoPox GH 502

Technický list StoPox GH 502 Epoxidová penetrace pro ochrany povrchů v patrových garážích s osvědčením Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled v interiéru a na otevřených plochách na podlahy na cementem pojené suché podklady jako

Více

Technický list StoPox FBS LF

Technický list StoPox FBS LF EP podkladní nátěr, ochrana čerstvého betonu Charakteristika Použití interiér, vystavený povětrnosti na podlahových plochách jako podkladní nátěr pro následující vrstvy betonové podklady podle norem řady

Více

Technický list StoPox GMH E

Technický list StoPox GMH E Uzavírací vrstva epoxidové pryskyřice, transparentní Charakteristika Použití Vlastnosti do interiéru na průmyslové a parkovací plochy transparentní uzavírací vrstva na mezivrstvy s posypem dvousložková

Více

Technický list StoPox DV 500

Technický list StoPox DV 500 Epoxidový nátěr, systémy ochrany povrchů dopravních staveb s osvědčením Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled podlahy v interiéru a na otevřených plochách jako krycí nátěr na zapískované plovoucí a

Více

Technický list Sto-Baukleber

Technický list Sto-Baukleber Minerální lepící malta Charakteristika Použití Vlastnosti exteriér a interiér na všechny minerální a téměř i všechny organické podklady pro lepení tepelně izolačních desek (z polystyrénu a minerální vlny)

Více

Technický list StoPur IB 500

Technický list StoPur IB 500 PUR povrchová úprava, vazce elastická Charakteristika Použití interiér jako barevná povrchová úprava pro průmyslové podlahové plochy na cementem vázané podklady na tvrdé potěry z litého asfaltu Vlastnosti

Více

Technický list StoPur DV 508

Technický list StoPur DV 508 PUR uzavírací nátěr s osvědčením pro systémy povrchové ochrany v parkovacích domech, s nízkým obsahem rozpouštědla Charakteristika Použití interiér, vystavený povětrnosti jako uzavírací nátěr pro nášlapnou

Více

Technický list StoLevell Novo

Technický list StoLevell Novo Minerální lehčená malta/podkladní omítka pro lepení a armování, s polystyrénem jako vylehčovací přísadou Charakteristika Použití Vlastnosti exteriér a interiér na všechny minerální podklady pro lepení

Více

Technický list StoPur WV 205 transparentní

Technický list StoPur WV 205 transparentní PUR uzavírací nátěr, vodou ředitelný, matný, transparentní, bez emisí Charakteristika Použití interiér, vystavený povětrnosti jako transparentní uzavírací nátěr pro polyuretanové podlahové materiály s

Více

Planitop Rasa & Ripara R4

Planitop Rasa & Ripara R4 Planitop Rasa & Ripara R RYCHLETVRDNOUCÍ CEMENTOVÁ MALTA TŘÍDY R NA OPRAVY A VYHLAZOVÁNÍ BETONOVÝCH POVRCHŮ výrobek na vyhlazení a opravu betonových povrchů Pouze Nanášení Planitop Rasa & Ripara R zednickou

Více

Technický list Sto-Armierungsputz QS

Technický list Sto-Armierungsputz QS Organická, bezcementová armovací hmota/podkladní omítka s brzkou odolností proti dešti, připravená k přímému zpracování Charakteristika Použití do exteriéru na minerálních a organických podkladech jako

Více

Technický list StoPur KV

Technický list StoPur KV PUR uzavírací nátěr, vodivý, obsahující rozpouštědla Charakteristika Použití interiér na podlahové plochy málo mechanicky a chemicky namáhané elektricky vodivý uzavírací nátěr Vlastnosti splňuje požadavky

Více

Technický list StoPox KU 180

Technický list StoPox KU 180 Epoxidový nátěr na svislé betonové plochy Charakteristika Použití interiér a otevřené plochy nátěr na beton a železobeton např. v čistírnách odpadních vod Vlastnosti rychlé vytvrdnutí při pokojové teplotě

Více

Construction. Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Skladování.

Construction. Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Skladování. Technický list Vydání 13/03/2010 Identifikační č.: Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí Popis výrobku je 1-komponentní reprofilační malta s cementovým pojivem, zušlechtěná umělými hmotami

Více

PCI-Emulsion. Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru. Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Případy pro možné přísady:

PCI-Emulsion. Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru. Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Případy pro možné přísady: PCI-Emulsion Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru Výrobní list č.: 100 Rozsah použití vnitřní a vnější použití. Na stěny a stropy. Jako záměsová tekutina k vytvoření adhezní hmoty

Více

Technický list StoPox WE Mattsiegel

Technický list StoPox WE Mattsiegel Epoxidový vodný nátěr, matný, nízkoemisní Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled Specifika/Pokyny interiér a otevřené plochy na cementem pojené podklady na hořečnaté a síranovápenaté potěry jako barevný

Více

Technický list StoMurisol SP weiß

Technický list StoMurisol SP weiß Sanační omítka podle EN 998-1, zkoušená a certifikovaná podle směrnice WTA Charakteristika Použití Vlastnosti Technická data exteriér a interiér pro sanaci vlhkostí a solemi zatíženého zdiva v nadzemní

Více

StoPox BB OS Revizní číslo: StoPox BB OS/CZ/ 017/01

StoPox BB OS Revizní číslo: StoPox BB OS/CZ/ 017/01 Technický list strana 1/7 Revizní číslo: /CZ/ 017/01 Charakteristika Funkce Vzhled Zpracování Oblast použití Technická data Skupina produktů Odolná proti chemikáliím. Bez obsahu silikonu. Mechanicky zatížitelná.

Více

Technický list SikaTop -121 / strana 1/4 11/2002

Technický list SikaTop -121 / strana 1/4 11/2002 Technický list SikaTop -121 / strana 1/4 2-komponentní SikaTop -121 správková malta Druh 2 - komponentní tmelicí hmota, thixotropní, s cementovým pojivem, zušlechtěná umělými hmotami. Použití Jako pevnostní

Více

Technický list StoPox WL 100 transparent

Technický list StoPox WL 100 transparent vodný epoxidový lak, transparentní Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled Specifika/Pokyny interiér a otevřené plochy na podlahy pro převážně cementem pojené podklady hořečnaté a síranovápenaté potěry

Více

Technický list StoLevell In Z

Technický list StoLevell In Z Cementová stěrka pro spáry v betonu Charakteristika Použití interiér k vyplnění a vyhlazování velmi vhodný do montážních spár v betonových dílech plnicí stěrková hmota pro vyplňování hlubokých otvorů,

Více

Technický list StoPox KU 401

Technický list StoPox KU 401 EP strukturovatelný uzavírací nátěr Charakteristika Použití interiér pro cementem vázané podklady jako betonové plochy nebo potěry jako barevný strukturovaný uzavírací nátěr pro průmyslové podlahové plochy

Více

Technický list StoPur BB 100

Technický list StoPur BB 100 Polyuretanový podlahový nátěr, opticky vysokohodnotný Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled interiér jako barevný podlahový nátěr s estetickými nároky na cementem pojené podklady na tvrdé lité asfaltové

Více

Jemná malta na vyplňování pórů a vyhlazení, třída R3

Jemná malta na vyplňování pórů a vyhlazení, třída R3 Technický list Vydání 07/2013 Identifikační č.: 02 03 02 05 001 0 000042 1180 Jemná malta na vyplňování pórů a vyhlazení, třída R3 Popis výrobku je modifikovaná polymerem jemná opravná malta, s nízkým

Více

Viscacid Epoxiflex-Beschichtung PH Epoxidová samonivelační podlahová hmota

Viscacid Epoxiflex-Beschichtung PH Epoxidová samonivelační podlahová hmota Viscacid Epoxiflex-Beschichtung PH Epoxidová samonivelační podlahová hmota Číslo výrobku: 6251-59 Trhliny překlenující podlahový povlak na epoxidovém základě bez obsahu rozpouštědel pro mechanicky silně

Více

Technický list StoFlexyl

Technický list StoFlexyl Organická stěrková hmota k hydroizolaci v soklové a podzemní části objektu Charakteristika Použití do exteriéru jako podkladní nátěr jako lepicí hmota jako stěrková hmota jako armovací hmota jako přednátěr

Více

Technický list StoLevell In Fine

Technický list StoLevell In Fine Jemná organická stěrka se zkouškou škodlivin, pro ruční a strojní nanášení Charakteristika Použití Vlastnosti interiér na minerální a organické podklady nevhodná do vlhkých prostor pro dosažení kvality

Více

Technický list StoPur EB 200

Technický list StoPur EB 200 Polyuretanový nátěr podlah balkónů, silnovrstvý, dobře překlenující trhliny Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled jako barevný podlahový nátěr pro balkóny, lodžie a pavlače na cementem pojené podklady,

Více

Technický list StoPur DV 508

Technický list StoPur DV 508 PUR nátěrová hmota pro ochranné povrchy v patrových garážích s osvědčením, nízký obsah ředidla Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled interiér a otevřené plochy jako krycí nátěr pro zapískované nátěry

Více

RYCHLETVRDNOUCÍ CEMENTOVÁ MALTA TŘÍDY R2

RYCHLETVRDNOUCÍ CEMENTOVÁ MALTA TŘÍDY R2 Planitop Rasa & Ripara RYCHLETVRDNOUCÍ CEMENTOVÁ MALTA TŘÍDY R2 NA OPRAVY A VYHLAZOVÁNÍ BETONOVÝCH POVRCHŮ 1Pouze výrobek na vyhlazení a opravu betonových povrchů Planitop Rasa & Ripara Aplikace Planitop

Více

Technický list StoLevell In SP

Technický list StoLevell In SP Plněná, organická stěrková hmota pro nástřik a ruční stěrkování Charakteristika Použití interiér na minerálních a organických podkladech k docílení kvality povrchu Q3 a Q4 jako stěrková hmota pro prefabrikované

Více

Technický list Sto-Armierungsputz QS

Technický list Sto-Armierungsputz QS Organická, bezcementová armovací stěrka s brzkou odolností proti dešti Charakteristika Použití Vlastnosti Specifika/Pokyny exteriér na minerální a organické podklady jako armovací stěrka pro StoTherm Classic

Více

Technický list StoLevell Duo

Technický list StoLevell Duo Minerální lepicí a armovací hmota / podkladní omítka Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru k přepracování starých minerálních omítek nebo cihelného zdiva na lepení tepelně izolačních desek na

Více

Technický list StoLevell In G

Technický list StoLevell In G Organická, hrubá stěrka pro ruční zpracování Charakteristika Použití interiér na minerálních a organických podkladech pro úpravu hrubších nerovností pro renovační práce na starých podkladech jako základní

Více

2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem. mírný zápach dobrá odolnost vůči UV záření, nežloutne snadné čištění

2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem. mírný zápach dobrá odolnost vůči UV záření, nežloutne snadné čištění Technický list Vydání 01/2012 Identifikační č.: 02 08 01 04 004 0 000001 Sikafloor -302 W 2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem Popis výrobku Sikafloor -302 W je 2komponentní polyuretanová

Více

Technický list StoPur IB 500

Technický list StoPur IB 500 Polyuretanový nátěr průmyslových podlah, viskózně elastický Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled interiér jako barevný podlahový nátěr průmyslových podlah na cementem pojené podklady na tvrdé lité

Více

Viscacid CB farblos Dvousložková nátěrová hmota - bezbarvá

Viscacid CB farblos Dvousložková nátěrová hmota - bezbarvá Viscacid CB farblos Dvousložková nátěrová hmota - bezbarvá Číslo výrobku: 6171 Dvousložková nátěrová hmota na bázi speciálních kombinací epoxidových pryskyřic / polyaminu odolná proti chemikáliím a neobsahující

Více

Požadované parametry betonového podkladu: Pevnost v tlaku pro pochozí plochy

Požadované parametry betonového podkladu: Pevnost v tlaku pro pochozí plochy Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu Penetrace může být použit jako dvousložková epoxidová stěrka, polymermalta, výplňová zálivka nebo primer/penetrace. Verze je dále vhodná pro zhotovení pečetící

Více

Technický list Sto-Baukleber

Technický list Sto-Baukleber Minerální lepicí hmota Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru na lepení tepelně izolačních desek na minerální a organické podklady jako lepící hmota pro StoTherm Vario, StoTherm Mineral a StoTherm

Více

Technický list StoPox WL 50

Technický list StoPox WL 50 Vodný epoxidový lak Charakteristika Použití jako tuhá, mechanicky vysoce odolná a dobře čistitelná krycí vrstva pro ochranu a barevné ztvárnění betonových konstrukcí (z betonu a železobetonu) Vlastnosti

Více

VD Systém TECHNICKÝ LIST. Systém určený pro bezpečné a trvalé utěsnění tlakové vody vtékající z negativní strany

VD Systém TECHNICKÝ LIST. Systém určený pro bezpečné a trvalé utěsnění tlakové vody vtékající z negativní strany Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu VD-System je určený k bezpečnému a trvalému utěsnění tlakové vody. VD-System se skládá ze tří produktů: Stěrka VD-1 Screed je rychletuhnoucí minerální izolační

Více

Technický list StoLook Piccolo

Technický list StoLook Piccolo Povrchová úprava z vícebarevných jemných čipsů, matná Charakteristika Použití interiér vysoce kvalitní úprava ploch stěn a stropů zejména pro veřejné, soukromé a intenzivně obývané prostory Vlastnosti

Více

ÖKOTAN Zimní bitumenová silnovrstvá stěrka 2K-Winter-Bitumen-Dickbeschichtung BD2KW

ÖKOTAN Zimní bitumenová silnovrstvá stěrka 2K-Winter-Bitumen-Dickbeschichtung BD2KW ÖKOTAN Zimní bitumenová silnovrstvá stěrka 2K-Winter-Bitumen-Dickbeschichtung BD2KW Speciální zimní dvousložková bitumenová silnovrstvá stěrka neobsahující rozpouštědla. K izolaci staveb v kontaktu se

Více

Technický list StoLevell Duo plus

Technický list StoLevell Duo plus Minerální lepicí a armovací hmota / podkladní omítka Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru k přepracování starých minerálních omítek nebo cihelného zdiva na lepení tepelně izolačních desek na

Více

Technický list StoPox DV 100

Technický list StoPox DV 100 Epoxidový nátěr na zapískované plastové nátěry Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled interiér a otevřené plochy jako nátěr na zapískované samonivelační povlaky na plochy s požadavky protiskluznosti

Více

Construction. Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy.

Construction. Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy. Technický list Vydání 02/10/2012 Identifikační č.: 01 03 02 0400 30000066 SikaTop -122 SP SikaTop -122 SP Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí Popis výrobku SikaTop -122 SP je 1-komponentní

Více

komp. A pryskyřice komp. B tvrdidlo komp. C plnivo (barevné pigmenty) 17 kg pro 1 balení

komp. A pryskyřice komp. B tvrdidlo komp. C plnivo (barevné pigmenty) 17 kg pro 1 balení Technický list Vydání 26/06/2009 Identifikační č.: CZ01 Dekorativní stěrková hmota Popis výrobku je dekorativní, normálně tuhnoucí, cementová, epoxidem modifikovaná, 3-komponentní plošná stěrková hmota

Více

Technický list StoPox WL 110

Technický list StoPox WL 110 EP vodící vrstva, vodou ředitelná, s nízkým obsahem emisí Charakteristika Použití interiér, vystavený povětrnosti na podlahových plochách pro cementem vázané podklady jako betonové plochy nebo potěry potěry

Více

Construction. Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí, třída R4. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy.

Construction. Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí, třída R4. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy. Technický list Vydání 09/05/2013 Identifikační č.: 02 03 02 0400 10000016 1180 SikaRep CZ SikaRep CZ Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí, třída R4 Popis výrobku SikaRep CZ je 1-komponentní

Více

Zpracování pouze venku. Nevhodná pro horizontální plochy.

Zpracování pouze venku. Nevhodná pro horizontální plochy. Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Vzhled Oblast použití Technická data Produktová skupina Složení Parametry Posudky/normy/ protokoly o schválení Pokyny pro zpracování Podklad Pro stěrkování.

Více

Construction. 2-komponentní epoxidová samonivelační stěrka s možností vysokého plnění křemičitým pískem. Popis výrobku. Testy.

Construction. 2-komponentní epoxidová samonivelační stěrka s možností vysokého plnění křemičitým pískem. Popis výrobku. Testy. Technický list Vydání 05/2011 Identifikační č.: 02 08 01 02 013 0 000006 2-komponentní epoxidová samonivelační stěrka s možností vysokého plnění křemičitým pískem Construction Popis výrobku Použití Výhody

Více

Technický list StoPur IB 501

Technický list StoPur IB 501 Polyuretanový nátěr průmyslových podlah, viskózně elastický Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled interiér jako barevný podlahový nátěr s estetickými nároky na cementem pojené podklady na tvrdé lité

Více

Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí, třída R4 podle EN

Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí, třída R4 podle EN Technický list Vydání 09/06/2015 Identifikační č.: 02 03 02 0400 10000016 1180 SikaRep CZ SikaRep CZ Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí, třída R4 podle EN 1504-3 Popis výrobku SikaRep

Více

Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí třída R4 podle EN

Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí třída R4 podle EN Technický list Vydání 01/03/2016 Identifikační č.: 02 03 02 04 003 0 000066 1180 SikaTop -122 SP SikaTop -122 SP Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí třída R4 podle EN 1504-3 Popis

Více

Construction. Zálivková hmota. Popis výrobku. Technický list Vydání 24.11.2015 Identifikační č.: 02 02 01 01 001 0 000002 1180 SikaGrout -212

Construction. Zálivková hmota. Popis výrobku. Technický list Vydání 24.11.2015 Identifikační č.: 02 02 01 01 001 0 000002 1180 SikaGrout -212 Technický list Vydání 24.11.2015 Identifikační č.: 02 02 01 01 001 0 000002 1180 Zálivková hmota Popis výrobku je zálivková hmota s cementovým pojivem, tekutá, s expanzím účinkem. splňuje požadavky na

Více

Vysoce kvalitní, expanzní zálivková hmota. SikaGrout -314 je vysoce kvalitní zálivková hmota s cementovým pojivem, tekutá, s expanzím účinkem.

Vysoce kvalitní, expanzní zálivková hmota. SikaGrout -314 je vysoce kvalitní zálivková hmota s cementovým pojivem, tekutá, s expanzím účinkem. Technický list Vydání 13/01/2009 Identifikační č.: Vysoce kvalitní, expanzní zálivková hmota Popis výrobku je vysoce kvalitní zálivková hmota s cementovým pojivem, tekutá, s expanzím účinkem. Použití se

Více

1-komponentní polyuretanový vysoce elastický nátěr

1-komponentní polyuretanový vysoce elastický nátěr Technický list Datum vydání 06/2011 Identifikační č.: 02 08 01 03 001 0 000012 1-komponentní polyuretanový vysoce elastický nátěr Popis výrobku je 1-komponentní, vysoce elastický polyuretanový nátěr, s

Více

Construction. Vysoce kvalitní, nízké smrštění, expanzní zálivková hmota. Popis výrobku

Construction. Vysoce kvalitní, nízké smrštění, expanzní zálivková hmota. Popis výrobku Technický list Vydání 01.02.2013 Identifikační č.: 010201010010000005 Vysoce kvalitní, nízké smrštění, expanzní zálivková hmota Construction Popis výrobku je jednosložková zálivková hmota s cementovým

Více

ColFlex TECHNICKÝ LIST

ColFlex TECHNICKÝ LIST Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu Aplikace je homogenní pružná hydroizolační páska určená pro aplikace na plochy, které jsou vystaveny vysokému tlaku vody. Páska je vhodná pro venkovní aplikace,

Více

Technický list StoPur BB 100

Technický list StoPur BB 100 PUR povrchová úprava, opticky vysoce kvalitní, chudá na emise Charakteristika Použití interiér jako barevný podlahový nátěr s tvůrčím potenciálem na cementem vázané podklady na tvrdé potěry z litého asfaltu

Více

Aida Porenmörtel-Konzentrat Koncentrát pro pórovité malty Aida

Aida Porenmörtel-Konzentrat Koncentrát pro pórovité malty Aida Aida Porenmörtel-Konzentrat Koncentrát pro pórovité malty Aida Číslo výrobku: 0255 Provzdušňovací, hydrofobní aktivní přísada pro malty a omítky. Přírodní mýdlové sloučeniny a syntetické látky. Údaje o

Více

Technický list StoPox WG 100 barevný

Technický list StoPox WG 100 barevný EP podkladní nátěr, vodou ředitelný Charakteristika Použití interiér, vystavený povětrnosti na podlahových plochách pro cementem vázané podklady jako betonové plochy nebo potěry potěry se síranem vápenatým

Více

Opravná malta se statickou funkcí třída R4 podle EN

Opravná malta se statickou funkcí třída R4 podle EN Technický list Vydání 01/06/2015 Identifikační č.: 02 03 02 04 001 0 000028 1180 Opravná malta se statickou funkcí třída R4 podle EN 1504-3 Popis výrobku je 1-komponentní opravná malta s obsahem vláken,

Více

Technický list StoPox WL 110

Technický list StoPox WL 110 Vodný epoxidový vodivý nátěr Charakteristika Použití Vlastnosti interiér a otevřené plochy na podlahy pro cementem pojené podklady jako beton a potěry hořečnaté a síranovápenaté potěry jako vodivý mezinátěr

Více

Technický list StoAqua Top Satin

Technický list StoAqua Top Satin Vodou ředitelná lazura na bázi alkydových pryskyřic s otevřenými póry, bez dolepu Charakteristika Použití Vlastnosti v exteriéru i interiéru pro nové i staré dřevo, pro omezeně rozměrově stabilní a rozměrově

Více

Technický list StoLevell Duo plus QS

Technický list StoLevell Duo plus QS Minerální lepicí a armovací malta/podkladní omítka s rychlou odolností proti dešti Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru na všechny minerální podklady na lepení tepelně izolačních desek na minerální

Více

SR 450 Rychletuhnoucí potěr cementový. Rychleschnoucí potěr na bázi cementu s kompenzací smrštění pro vnitřní podlahy

SR 450 Rychletuhnoucí potěr cementový. Rychleschnoucí potěr na bázi cementu s kompenzací smrštění pro vnitřní podlahy SR 450 Rychletuhnoucí potěr cementový Číslo výrobku Popis výrobku Rychleschnoucí potěr na bázi cementu s kompenzací smrštění pro vnitřní podlahy Složení SR 450 je suchá směs, sestávající ze speciálních

Více

RASANTE 1100 RASANTE 1200

RASANTE 1100 RASANTE 1200 KATALOG VÝROBKŮ STĚRKY 13 RASANTE 1100 Vápenocementová jemná dokončovací stěrka pro občanské stavby. Práškový produkt dostupný v bílé a světle šedé barvě, ideální jako jemná malta k dokončování nových

Více