Reprofilace betonu třídy namáhání M2 (SPCC). Strojové zpracování hustým proudem. Nízká odrazivost. Dobré zpracování nad hlavou.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Reprofilace betonu třídy namáhání M2 (SPCC). Strojové zpracování hustým proudem. Nízká odrazivost. Dobré zpracování nad hlavou."

Transkript

1 Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Zpracování Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Posudky/normy/ protokoly o schválení Pokyny pro zpracování Podklad Teplota zpracování Reprofilace betonu třídy namáhání M2 (SPCC). Strojové zpracování hustým proudem. Nízká odrazivost. Dobré zpracování nad hlavou. Plochy uvnitř i venku. Produkt je součástí systému StoCretec podle směrnice o sanaci, vydání , sanační malta a beton M 2/SPCC. Malta pro nástřik za mokra. Kritérium Norma/předpis pro zkoušku Hodnota Jednotka hustota čerstvé malty DIN EN ,1 kg/dm 3 odtrhová pevnost (14 dní) DIN EN 1542 >2,0 MPa pevnost v tahu za ohybu DIN EN MPa (28 dní) pevnost v tlaku (28 dní) DIN EN MPa dynamický modul pružnosti TP BE-PCC, popř. -SPCC MPa (28 dní) U uvedených charakteristických hodnot se jedná o průměrné hodnoty. Vzhledem k používání přírodních materiálů v našich výrobcích se může skutečná hodnota zjištěná u jednotlivé dodávky mírně lišit, neovlivňuje to však vhodnost použití výrobku. P-22-ibac Všeobecný stavební certifikát Požadavky na podklad: Betonový podklad musí být nosný a zbavený separačních látek a korozivních složek (např. chloridů). Je třeba odstranit uvolněné a nepevné části. Vlhký podle definice směrnice o sanacích Stupeň čistoty obnažené ocelové výztuže po přípravě povrchu: Sa 2 dle DIN EN ISO Průměrná odtrhová pevnost 1,5 MPa. Nejnižší jednotlivá hodnota odtrhové pevnosti 1,0 MPa. Příprava podkladu: Podklad je třeba připravit vhodným mechanickým postupem, např. otryskáním pevným abrazivem (pískování) nebo otryskáním vodou pod vysokým tlakem (> 800 bar). Je třeba dostatečně otevřít póry a lunkry. Hrany vydrolených míst je nutno zkosit pod cca 45. Minimální teplota zpracování: +5 C.

2 Technický list strana 2 Struktura vrstev Mísicí poměr Postup při mísení Doba zpracovatelnosti Spotřeba Zpracování Maximální teplota zpracování: + 30 C. 1. Příprava podkladu 2. Ochrana proti korozi nátěrem StoCrete TK (u obnažené ocelové výztuže) 3. Reprofilace betonu se 25,0 kg / 3,25-3,375 l vody = 1,0 : 0,13-0,135 hmotnostních dílů. Připravte vodu a přidejte suchou hmotu. Míchejte cca 2 minuty, poté nechte cca 3 minuty zrát a znovu půl minuty promíchejte. Důležité: Po namíchání musí být k dispozici správná konzistence. při 5 C: cca 45 minut při 23 C: cca 35 minut při 30 C: cca 15 minut Výrobek Druh použití Spotřeba cca 1. Příprava podkladu suchý materiál na cm hloubky vydrolení/tloušťky vrstvy (bez zpětného odrazu) 19,0 kg/m 2 Obnažené ocelové výztuže zbavte koroze podle DIN EN ISO až na stupeň čistoty Sa 2½. Očištěné ocelové výztuže musí být zbaveny prachu a mastnoty. 2. Ochrana proti korozi Bezprostředně po zbavení ocelové výztuže koroze podle DIN EN ISO se ve dvou pracovních krocích nanese StoCrete TK. Armovací ocel se natírá štětcem bez mezer a rovnoměrně. Čekací doba mezi oběma pracovními kroky 4,5 hodiny. Ochrana proti korozi na armovací oceli musí být natolik zatvrdlá, aby se při 2. nátěru nemohla z armovací oceli uvolnit. 1. Pracovní krok - StoCrete TK grau: Spotřeba cca 130 g/m při jednom nátěru Ø do 18 mm. 2. Pracovní krok - StoCrete TK hellgrau: Spotřeba cca 140 g/m při jednom nátěru Ø do 18 mm. nebo 1. Pracovní krok - StoCrete TK grau: Spotřeba cca 150 g/m při jednom nátěru Ø přes 18 mm. 2. Pracovní krok - StoCrete TK hellgrau: Spotřeba cca 160 g/m při jednom nátěru Ø přes 18 mm. 3. Malta pro reprofilaci betonu. Betonový podklad je třeba před nanesením dostatečně předvlhčit. V okamžiku aplikace musí být pouze matně vlhký.

3 Technický list strana 3 Nástřik: Transport hotové namísené malty se provádí šnekovým čerpadlem v hustém proudu. Při stříkání se do stříkací trysky přivádí stlačený vzduch pro zvýšení rychlosti nástřiku. Přepravní množství lze regulovat mezi 3 až max. 9 litry za minutu. Přepravní tlak je 15 až max. 40 bar při přepravní vzdálenosti mezi 20 a max. 50 m a při světlém průměru hadice 35 mm. Jako kompresor by měl být k dispozici stroj s minimálním výkonem 7 m³ /min. při tlaku 3 bar. Před první přepravou materiálu je třeba hadice předvlhčit a zvýšit kluznost tapetovacím lepidlem. Nepřepravujte naředěný materiál, jinak dochází k rozkladu směsi na složky a vzniká nebezpečí pěchování. Nástřik by měl provádět zkušený pracovník, který vzdáleností trysky, směrem nástřiku, množstvím malty a vzduchu podstatně ovlivňuje kvalitu stříkané malty. Vzdálenost trysky: 0,5-1,0 m. 1. vrstva cca 50% celkové tloušťky vrstvy, povrch nechte drsný. Povrch je v případě potřeby, podle klimatických podmínek, třeba chránit před předčasným vysycháním, příp. zavěšením plachty proti větru a přímému slunečnímu záření. Min./max. čekací doby mezi nástřikem při + 5 C: 1-2 h, + 20 C: 30 min - 1 h, + 30 C: min. při nástřiku 2. vrstvy musí být 1. vrstva ještě matně vlhká a zbavená separačních substancí. Pokud se povrch stříkané malty zpracovává (otěr nebo hlazení), tak je třeba provádět nástřik ve dvou vrstvách, aby se zabránilo vadám vazby. Povrch 2. vrstvy je možné stáhnout přes vodicí latě a rozetřít. Přitom je třeba zabránit porušení struktury a uvolnění od podkladu. Zpracování povrchu (stahování a roztírání) musí následovat bezprostředně po nástřiku poslední vrstvy. Vodicí latě je nutno odstranit. Vzniklé pracovní spáry je třeba podle DIN 1045, odst (vydání červenec 1988), příp. otryskané pískem, vyfoukané od nečistot stlačeným vzduchem bez obsahu oleje a předvlhčené, opracovat tak, aby po ukončení nástřiku vznikla homogenní vrstva malty. Více vrstev: Pokud je třeba vytvoření větších rovnoměrných ploch s tloušťkou vrstvy větší než 40 mm, tak se další vrstvy smí nástřikem aplikovat až tehdy, když má spodní vrstva průkazně průměrnou odtrhovou pevnost 1,5 MPa (nejmenší jednotlivá hodnota 1,0 MPa). Podklad SPCC je pak třeba očistit a dostatečně předvlhčit. Otryskání není potřebné, pokud se spodní vrstva nechala po nástřiku drsná. Doporučené zařízení pro míchání a nástřik za mokra míchačka s nuceným oběhem typ WM-Jetmix 125 (mísicí buben 125 litrů /hotová směs: 90 litrů).

4 Technický list strana 4 Excentrické šnekové čerpadlo z ušlechtilé oceli typ WM-Variojet-FU (čerpadlo D7 2,5) Vysokotlaké hadice NW 35 (s rychlospojkami). Reprofilační stříkací stroj s tryskou mm. Prodej a půjčování v Německu: Firma Werner Mader GmbH, Mörtel u. Betonspritzmaschinen Bullauer Str. 6, D Erbach Tel /9442-0, Fax / , info@wernermader.de Míchačka s nuceným oběhem typ Multimix mísicí buben 125 l (hotová namíchaná směs: 90 l). Šnekové čerpadlo PFT-N2V. - Vysokotlaké hadice od firmy PFT s LW 35 mm. PFT, D Iphofen, Tel. č. ( ) Respektujte návod k obsluze od výrobce! 4. Zpracování povrchu Obecně se ponechává (pokud není požadováno jinak), povrch po nástřiku drsný (viz DIN ). Hlazení je možné ihned po nástřiku. Po určité době vytvrzování (v závislosti na teplotě, vlhkosti vzduchu, tloušťce vrstvy a podkladu) je možné povrch stáhnout přes vodicí lišty a zdrsnit, přičemž je třeba dbát na to, aby se zabránilo porušením struktury a uvolněním od podkladu. 5. Ošetření Maltu PCC je třeba ošetřit tak, aby se neodpařila ze směsi voda, která je potřebná pro tuhnutí. Postupy ošetření: 1) Zakrytí fólií nebo rohoží 2) Zvýšení vlhkosti vzduchu ve vrstvě vzduchu nad povrchem 3) Chemické ošetření Ošetření musí trvat tak dlouho, dokud malta nedosáhne 50 % své konečné pevnosti za normálních podmínek podle ZTV-ING minimálně 3 dny. Během ošetření nesmí dojít ke změně barvy z tmavé na světlou. Voda pro následné ošetření se smí na povrch malty stříkat až tehdy, když je odolný proti dešti, podle povětrnostních podmínek je to po 6-24 hodinách. Střídavé vysušování a kropení malty během ošetření může vést k porušení struktury malty a tím k tvorbě trhlin a bublin. Chemické ošetření se smí provádět pouze tehdy, když není v rozporu s následnými pracemi. Je třeba respektovat příslušné technické listy:

5 Technický list strana 5 1) "Směrnice pro další ošetření betonu" DAfStb (únor 1984) 2) Technický list B8 Bauberatung Zement [stavební poradenství-cement] "Další zpracování betonu" ( ). Čištění nářadí Dodávka Neprodleně vyčistěte vodou; zatuhnutý materiál lze odstranit pouze mechanicky. Balení 25,0 kg pytel číslo položky Skladování Podmínky skladování Doba skladování Zvláštní pokyny Bezpečnost KÓD GIS Revizní číslo Skladujte v suchu. V originálním balení do... (viz obal). Tento produkt obsahuje malé množství chromátu dle TRGS 613. Tyto vlastnosti zaručujeme do uplynutí max. doby skladování. Respektujte prosím údaje o garantované době skladování na číslu šarže na obalu. Vysvětlení čísla šarže: např V příkladu je garantována doba skladovatelnosti do konce 45 kalendářního týdne roku 2007 (1. číslice = koncové číslo roku, číslice = kalendářní týden). Další vysvětlivky viz ceník. Tento produkt podléhá povinnosti značení podle platné směrnice EU. Při prvním odběru obdržíte bezpečnostní list EU. Dodržujte, prosím, pokyny týkající se manipulace s produktem, jeho skladování a likvidace. ZP01 Platnost od Sto s.r.o. Radlická Praha 5 Tel Fax info.cz@stoeu.com /DE/CZ/021 K účelům, které nejsou jednoznačně uvedeny v tomto technickém listu, se smí výrobek použít až po konzultaci a písemném souhlasu společnosti Sto s.r.o. Informace, popř. údaje slouží k určení běžného účelu použití, popř. běžné vhodnosti k použití.

StoCrete TS 100 pro M3

StoCrete TS 100 pro M3 Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Zpracování Oblast použití Technická data Produktová skupina Složení Parametry Jednosložková minerální malta pro nástřik za sucha s malým zpětným odrazem.

Více

pevnost v tlaku (28 dní) DIN EN MPa dynamický modul pružnosti TP BE-PCC, popř. -SPCC MPa

pevnost v tlaku (28 dní) DIN EN MPa dynamický modul pružnosti TP BE-PCC, popř. -SPCC MPa Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Zpracování Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Nízký dynamický modul pružnosti. Odolnost proti mrazu a rose podle TO OS. Odolnost proti

Více

Technický list StoCrete GM

Technický list StoCrete GM Sanační malta, modifikovaná plastem, vázaná cementem, tloušťka vrstvy 6 30 mm Charakteristika Použití jako náhražka betonu pro ochranu a sanaci betonových nosných konstrukcí (beton a železobeton) Vlastnosti

Více

Technický list StoCrete SM

Technický list StoCrete SM Minerální rychloopravná malta, modifikovaná plastem, tloušťka vrstvy 3 40 mm Charakteristika Použití jako opravná malta na beton pro ochranu a sanaci betonových nosných konstrukcí (beton, železobeton a

Více

Všeobecný stavební certifikát 04/3647/04-216-184 Certifikát o shodě

Všeobecný stavební certifikát 04/3647/04-216-184 Certifikát o shodě Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Vzhled Zpracování Oblast použití Technická data Parametry Velmi dobrá přilnavost k minerálním podkladům. Dvousložkový podkladní nátěr bez obsahu rozpouštědel.

Více

Technický list StoCrete SM P

Technický list StoCrete SM P Sanační malta s integrovanou antikorozní ochranou, modifikovaná plastem, vázaná cementem, tloušťka vrstvy 3 40 mm Charakteristika Použití jako opravná malta na beton pro ochranu a sanaci betonových nosných

Více

Technický list StoCrete KM

Technický list StoCrete KM Jemná malta pro kosmetické úpravy, modifikovaná plastem, vázaná cementem, tloušťka vrstvy do 2 mm Charakteristika Použití jako škrábaná a vyrovnávací stěrková hmota pro ochranu a sanaci betonových nosných

Více

Epoxidová uzavírací vrstva.

Epoxidová uzavírací vrstva. Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Vzhled Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Vysoká odolnost proti chemikáliím. Dobrá nepropustnost oxidu uhličitého (hodnota Sd oxidu

Více

Houževnatě pružný, odolný povrch, zatížitelný chůzí a jízdou. Překlenutí statických trhlin. Velká rozmanitost barevných odstínů. Lesk.

Houževnatě pružný, odolný povrch, zatížitelný chůzí a jízdou. Překlenutí statických trhlin. Velká rozmanitost barevných odstínů. Lesk. Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Vzhled Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Houževnatě pružný, odolný povrch, zatížitelný chůzí a jízdou. Překlenutí statických trhlin.

Více

Technický list StoCrete TF 200

Technický list StoCrete TF 200 Jemná minerální stěrka, tloušťka vrstvy 2-5 mm Charakteristika Použití Vlastnosti Specifika/Pokyny jako škrábaná a vyrovnávací stěrka pro ochranu a opravy betonových nosných konstrukcí cementem pojená

Více

Technický list StoCrete LM

Technický list StoCrete LM Minerální lehčená nástřiková malta, tloušťka vrstvy 6-30 mm Charakteristika Použití Vlastnosti jako náhrada betonu pro sanaci betonových nosných konstrukcí (z betonu, železobetonu a lehčeného betonu) cementem

Více

Technický list StoCrete RM F

Technický list StoCrete RM F Minerální rychloopravná malta na podlahy, modifikovaná plastem, vázaná cementem, tloušťka vrstvy 2-40 mm Charakteristika Použití jako odolná sanační malta pro reprofilace, opravy a vyplňování prohlubní

Více

Technický list StoLevell Basic

Technický list StoLevell Basic Minerální lepicí a armovací hmota / podkladní omítka Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru na všechny minerální podklady na lepení tepelně izolačních desek na minerální podklady pro vytvoření

Více

StoPur BB 100. Technický list strana 1. Povrchová úprava podlah s vysokými nároky na vzhled, na polyuretanové bázi. Charakteristika Funkce

StoPur BB 100. Technický list strana 1. Povrchová úprava podlah s vysokými nároky na vzhled, na polyuretanové bázi. Charakteristika Funkce Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Vzhled Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Pokyny pro zpracování Podklad Teplota zpracování Struktura vrstev Statické překlenutí trhlin.

Více

Technický list StoCrete LE

Technický list StoCrete LE Minerální lehčený potěr, tloušťka vrstvy 20-80 mm Charakteristika Použití Vlastnosti Specifika/Pokyny jako vyrovnávací vrstva, popř. pro dosažení zadané výškové úrovně u horizontálních stavebních dílů

Více

Nízká spotřeba. Elektrostaticky vodivá (DIN EN 61340-5-1, DIN EN 61340-4-5). Vysoká odolnost proti otěru. Velmi dobré rozlévání materiálu.

Nízká spotřeba. Elektrostaticky vodivá (DIN EN 61340-5-1, DIN EN 61340-4-5). Vysoká odolnost proti otěru. Velmi dobré rozlévání materiálu. Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Oblast použití Technická data Produktová skupina Parametry Nízká spotřeba. Elektrostaticky vodivá (DIN EN 61340-5-1, DIN EN 61340-4-5). Vysoká odolnost proti

Více

Technický list StoLevell In Mineral

Technický list StoLevell In Mineral Minerální lepící a armovací malta Charakteristika Použití Vlastnosti interiér jako lepící a armovací stěrka pro StoTherm In Comfort pro vyrovnání hrubé stěny a vytvoření podkladu vhodného pro lepení minerální

Více

Rychletuhnoucí opravný beton s vysokou brzkou pevností Třída R4

Rychletuhnoucí opravný beton s vysokou brzkou pevností Třída R4 Popis obsahuje směs modifikovaného portlandského cementu a vápenokamenného plniva s přídavkem akrylátového polymeru. Jde o kvalitní, vysoce účinnou opravnou maltu, která vykazuje výborné fyzikální vlastnosti,

Více

Technický list StoMiral R

Technický list StoMiral R Minerální vrchní omítka podle EN 998-1 s rýhovanou strukturou Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled exteriér i interiér šlechtěná vrchní omítka podle EN 998-1 pro všechny minerální podklady velmi vhodná

Více

StoMiral Terrazzo. Technický list strana 1. Minerální vrchní omítka dle DIN EN 998. Charakteristika Funkce

StoMiral Terrazzo. Technický list strana 1. Minerální vrchní omítka dle DIN EN 998. Charakteristika Funkce Technický list strana 1 Charakteristika Funkce Zpracování Oblast použití Technická data Produktová skupina Složení Parametry Posudky/normy/ protokoly o schválení Dekorativní vrchní omítka. Nosná vrstva

Více

Technický list Sto-Strukturputz K

Technický list Sto-Strukturputz K Minerální vrchní omítka podle EN 998-1 se škrábanou strukturou Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled exteriér i interiér pro všechny minerální podklady nevhodná na vlhké a znečištěné podklady odolná

Více

Technický list Sto-Baukleber

Technický list Sto-Baukleber Minerální lepící malta Charakteristika Použití Vlastnosti exteriér a interiér na všechny minerální a téměř i všechny organické podklady pro lepení tepelně izolačních desek (z polystyrénu a minerální vlny)

Více

Technický list StoCryl V 100

Technický list StoCryl V 100 Nátěr, střední lesk Charakteristika Použití jako tuhá povrchová vrstva pro ochranu a barevnou úpravu betonových nosných konstrukcí (beton a železobeton) Vlastnosti zabraňuje vnikání vody a škodlivin rozpustných

Více

Technický list StoLevell Novo

Technický list StoLevell Novo Minerální lehčená malta/podkladní omítka pro lepení a armování, s polystyrénem jako vylehčovací přísadou Charakteristika Použití Vlastnosti exteriér a interiér na všechny minerální podklady pro lepení

Více

Technický list StoPox GH 530

Technický list StoPox GH 530 Epoxidový podkladní nátěr, předem plněný Charakteristika Použití Vlastnosti do interiéru a na nezastřešené plochy na podlahové plochy jako podkladní nátěr a nivelační stěrka v systému ochrany povrchu OS

Více

Technický list StoCryl V 100

Technický list StoCryl V 100 Krycí nátěr, střední lesk Charakteristika Použití Vlastnosti jako tuhý nátěr pro ochranu a barevné ztvárnění betonových nosných konstrukcí (beton a železobeton) zabraňuje vniknutí vody a ve vodě rozpuštěných

Více

Technický list StoMurisol SP weiß

Technický list StoMurisol SP weiß Sanační omítka podle EN 998-1, zkoušená a certifikovaná podle směrnice WTA Charakteristika Použití Vlastnosti Technická data exteriér a interiér pro sanaci vlhkostí a solemi zatíženého zdiva v nadzemní

Více

Technický list StoPox BI

Technický list StoPox BI EP impregnace, obsahuje rozpouštědla Charakteristika Použití interiér, vystavený povětrnosti na podlahových plochách impregnace pro cementem vázané podklady jako betonové plochy nebo potěry Vlastnosti

Více

Technický list StoLevell Reno

Technický list StoLevell Reno Minerální filcovatelná, vlákny armovaná stěrková hmota, organicky zušlechtěná Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru Renovační malta pro sanaci a pro přepracování minerálních a téměř všech organických

Více

Technický list StoLevell In SP

Technický list StoLevell In SP Plněná, organická stěrková hmota pro nástřik a ruční stěrkování Charakteristika Použití interiér na minerálních a organických podkladech k docílení kvality povrchu Q3 a Q4 jako stěrková hmota pro prefabrikované

Více

Construction. Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Skladování.

Construction. Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Skladování. Technický list Vydání 13/03/2010 Identifikační č.: Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí Popis výrobku je 1-komponentní reprofilační malta s cementovým pojivem, zušlechtěná umělými hmotami

Více

Technický list StoArmat Classic plus

Technický list StoArmat Classic plus Organická, bezcementová armovací hmota/podkladní omítka s vodicím zrnem Charakteristika Použití do exteriéru na minerálních a organických podkladech jako armovací hmota pro StoTherm Classic jako armovací

Více

hustota (směs, 23 C) DIN 53 217 1,08 g/ml viskozita (při 23 C) DIN 53 018-1 480 mpa s tvrdost Shore D (po 7 dnech při 23 DIN 53 505 - D 80

hustota (směs, 23 C) DIN 53 217 1,08 g/ml viskozita (při 23 C) DIN 53 018-1 480 mpa s tvrdost Shore D (po 7 dnech při 23 DIN 53 505 - D 80 Technický list strana 1/5 Revizní číslo: /CZ/003/01 Charakteristika Funkce Vzhled Zpracování Oblast použití Technická data Skupina produktů Velmi dobrá přídržnost k minerálním podkladům. Odpěněný. Bez

Více

ColFlex TECHNICKÝ LIST

ColFlex TECHNICKÝ LIST Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu Aplikace je homogenní pružná hydroizolační páska určená pro aplikace na plochy, které jsou vystaveny vysokému tlaku vody. Páska je vhodná pro venkovní aplikace,

Více

Technický list StoPox 452 EP

Technický list StoPox 452 EP EP podkladní nátěr na vlhké podklady Charakteristika Použití interiér, vystavený povětrnosti na podlahových plochách utěsnění kapilár a pórů na podkladech vázaných cementem jako podkladní nátěr na vlhkých

Více

Technický list StoPur WV 205 transparentní

Technický list StoPur WV 205 transparentní PUR uzavírací nátěr, vodou ředitelný, matný, transparentní, bez emisí Charakteristika Použití interiér, vystavený povětrnosti jako transparentní uzavírací nátěr pro polyuretanové podlahové materiály s

Více

Technický list StoPox GMH E

Technický list StoPox GMH E Uzavírací vrstva epoxidové pryskyřice, transparentní Charakteristika Použití Vlastnosti do interiéru na průmyslové a parkovací plochy transparentní uzavírací vrstva na mezivrstvy s posypem dvousložková

Více

Technický list StoPox IHS BV

Technický list StoPox IHS BV Podkladní nátěr EP Charakteristika Použití interiér, vystavený povětrnosti na podlahových plochách jako podkladní nátěr na minerální podklady pískovaná pod nátěry EP a PUR Vlastnosti vysoká kapilární aktivita

Více

SikaQuick 506 FerroGard

SikaQuick 506 FerroGard Malta pro rychlé opravy s integrovanou ochranou výztuže Technický list SikaQuick 506 FerroGard/ strana 1/5 SikaQuick 506 FerroGard Druh 1-komponentní rychle tvrdnoucí modifikovaná cementová malta s integrovanou

Více

Technický list StoPox FBS LF

Technický list StoPox FBS LF EP podkladní nátěr, ochrana čerstvého betonu Charakteristika Použití interiér, vystavený povětrnosti na podlahových plochách jako podkladní nátěr pro následující vrstvy betonové podklady podle norem řady

Více

P913.cz. P913.cz Protipožární omítky Knauf. P913.cz Knauf SIBATERM Outdoor. Firewin systémy 7/2016

P913.cz. P913.cz Protipožární omítky Knauf. P913.cz Knauf SIBATERM Outdoor. Firewin systémy 7/2016 P913.cz Firewin systémy 7/2016 P913.cz Protipožární omítky Knauf P913.cz Knauf SIBATERM Outdoor P913.cz Protipožární omítky Knauf Obsah Strana P913.cz Knauf SIBATERM Outdoor Protipožární omítka Obsah Popis

Více

Velmi dobrá přilnavost k podkladu. Schopnost difuze vodních par. Lesklý. Široká paleta barev. Gumovou stěrkou a/nebo válečkem.

Velmi dobrá přilnavost k podkladu. Schopnost difuze vodních par. Lesklý. Široká paleta barev. Gumovou stěrkou a/nebo válečkem. Technický list strana 1/5 Revizní číslo: /CZ/015 Charakteristika Funkce Vzhled Zpracování Oblast použití Technická data Skupina produktů Parametry Pokyny pro zpracování Podklad Velmi dobrá přilnavost k

Více

Technický list StoMurisol GP

Technický list StoMurisol GP Podle WTA testovaná a certifikovaná pórézní jádrová omítka dle EN 998-1 Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru pro sanaci zdiva napadeného vlhkostí a solí a vyrovnání hrubých nerovností nad zemí

Více

Technický list StoLevell Duo

Technický list StoLevell Duo Minerální lepicí a armovací hmota / podkladní omítka Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru k přepracování starých minerálních omítek nebo cihelného zdiva na lepení tepelně izolačních desek na

Více

Technický list Sto-Baukleber

Technický list Sto-Baukleber Minerální lepicí hmota Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru na lepení tepelně izolačních desek na minerální a organické podklady jako lepící hmota pro StoTherm Vario, StoTherm Mineral a StoTherm

Více

Technický list StoPur KV

Technický list StoPur KV PUR uzavírací nátěr, vodivý, obsahující rozpouštědla Charakteristika Použití interiér na podlahové plochy málo mechanicky a chemicky namáhané elektricky vodivý uzavírací nátěr Vlastnosti splňuje požadavky

Více

PCI-Emulsion. Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru. Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Případy pro možné přísady:

PCI-Emulsion. Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru. Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Případy pro možné přísady: PCI-Emulsion Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru Výrobní list č.: 100 Rozsah použití vnitřní a vnější použití. Na stěny a stropy. Jako záměsová tekutina k vytvoření adhezní hmoty

Více

Technický list StoColor Silent

Technický list StoColor Silent Organická, porézní renovační barva Charakteristika Použití interiér pro vhodné akustické systémy Sto renovační barva s otevřenými póry pro akustické systémy a podobné systémy, které snášejí povrchovou

Více

Technický list StoFlexyl

Technický list StoFlexyl Organická stěrková hmota k hydroizolaci v soklové a podzemní části objektu Charakteristika Použití do exteriéru jako podkladní nátěr jako lepicí hmota jako stěrková hmota jako armovací hmota jako přednátěr

Více

2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem. mírný zápach dobrá odolnost vůči UV záření, nežloutne snadné čištění

2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem. mírný zápach dobrá odolnost vůči UV záření, nežloutne snadné čištění Technický list Vydání 01/2012 Identifikační č.: 02 08 01 04 004 0 000001 Sikafloor -302 W 2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem Popis výrobku Sikafloor -302 W je 2komponentní polyuretanová

Více

Technický list StoLevell Duo plus

Technický list StoLevell Duo plus Minerální lepicí a armovací hmota / podkladní omítka Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru k přepracování starých minerálních omítek nebo cihelného zdiva na lepení tepelně izolačních desek na

Více

Technický list StoLevell In Z

Technický list StoLevell In Z Cementová stěrka pro spáry v betonu Charakteristika Použití interiér k vyplnění a vyhlazování velmi vhodný do montážních spár v betonových dílech plnicí stěrková hmota pro vyplňování hlubokých otvorů,

Více

Technický list StoColor Dryonic Wood

Technický list StoColor Dryonic Wood Fasádní barva s technologií Dryonic pro dřevěné podklady, bionický princip působení pro suché fasády Charakteristika Použití do exteriéru pro dřevěné podklady bez rozměrové stálosti nebo s podmíněnou rozměrovou

Více

DRIZORO CARBOMESH BIAXIÁLNÍ TKANINA Z UHLÍKOVÝCH VLÁKEN S VYSOKOU PEVNOSTÍ PRO OPRAVY A ZESILOVÁNÍ KONSTRUKCÍ POPIS: POUŽITÍ: VÝHODY: APLIKCE:

DRIZORO CARBOMESH BIAXIÁLNÍ TKANINA Z UHLÍKOVÝCH VLÁKEN S VYSOKOU PEVNOSTÍ PRO OPRAVY A ZESILOVÁNÍ KONSTRUKCÍ POPIS: POUŽITÍ: VÝHODY: APLIKCE: DRIZORO CARBOMESH BIAXIÁLNÍ TKANINA Z UHLÍKOVÝCH VLÁKEN S VYSOKOU PEVNOSTÍ PRO OPRAVY A ZESILOVÁNÍ KONSTRUKCÍ POPIS: POUŽITÍ: VÝHODY: APLIKCE: DRIZORO CARBOMESH je tkanina z uhlíkových vláken s vysokou

Více

Technický list Sto-Armierungsputz QS

Technický list Sto-Armierungsputz QS Organická, bezcementová armovací stěrka s brzkou odolností proti dešti Charakteristika Použití Vlastnosti Specifika/Pokyny exteriér na minerální a organické podklady jako armovací stěrka pro StoTherm Classic

Více

Aida Porenmörtel-Konzentrat Koncentrát pro pórovité malty Aida

Aida Porenmörtel-Konzentrat Koncentrát pro pórovité malty Aida Aida Porenmörtel-Konzentrat Koncentrát pro pórovité malty Aida Číslo výrobku: 0255 Provzdušňovací, hydrofobní aktivní přísada pro malty a omítky. Přírodní mýdlové sloučeniny a syntetické látky. Údaje o

Více

Construction. Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy.

Construction. Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy. Technický list Vydání 02/10/2012 Identifikační č.: 01 03 02 0400 30000066 SikaTop -122 SP SikaTop -122 SP Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí Popis výrobku SikaTop -122 SP je 1-komponentní

Více

P91.cz. P91.cz Protipožární omítky Knauf. Novinka. P91.cz Knauf VERMIPLASTER. P91.cz Knauf VERMIPLASTER. Omítkové a fasádní systémy 4/2014

P91.cz. P91.cz Protipožární omítky Knauf. Novinka. P91.cz Knauf VERMIPLASTER. P91.cz Knauf VERMIPLASTER. Omítkové a fasádní systémy 4/2014 P91.cz Omítkové a fasádní systémy 4/2014 P91.cz Protipožární omítky Knauf P91.cz Knauf Novinka P91.cz Knauf P91.cz Protipožární omítky Knauf Obsah Strana P91.cz Knauf Vermiplaster Protipožární sádrová

Více

Technický list StoMurisol SP bílý

Technický list StoMurisol SP bílý Podle WTA testovaná a certifikovaná sanační omítka dle EN 998-1 Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru pro sanaci zdiva napadeného vlhkostí a solí nad zemí a rovněž plochy silně namáhané vlhkostí

Více

Technický list StoMiral Edelkratzputz

Technický list StoMiral Edelkratzputz Silnovrstvá minerální vrchní omítka podle EN 998-1 Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled exteriér na minerální podkladní omítky (StoLevell Novo při tloušťce vrstvy 5-10 mm nebo StoLevell Duo při tloušťce

Více

Technický list StoPur DV 508

Technický list StoPur DV 508 PUR uzavírací nátěr s osvědčením pro systémy povrchové ochrany v parkovacích domech, s nízkým obsahem rozpouštědla Charakteristika Použití interiér, vystavený povětrnosti jako uzavírací nátěr pro nášlapnou

Více

Technický list Sto-Armierungsputz QS

Technický list Sto-Armierungsputz QS Organická, bezcementová armovací hmota/podkladní omítka s brzkou odolností proti dešti, připravená k přímému zpracování Charakteristika Použití do exteriéru na minerálních a organických podkladech jako

Více

Technický list StoAqua Top Satin

Technický list StoAqua Top Satin Vodou ředitelná lazura na bázi alkydových pryskyřic s otevřenými póry, bez dolepu Charakteristika Použití Vlastnosti v exteriéru i interiéru pro nové i staré dřevo, pro omezeně rozměrově stabilní a rozměrově

Více

Technický list StoLevell Duo plus QS

Technický list StoLevell Duo plus QS Minerální lepicí a armovací malta/podkladní omítka s rychlou odolností proti dešti Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru na všechny minerální podklady na lepení tepelně izolačních desek na minerální

Více

MasterFlow 648. Vysokopevnostní, chemicky odolná, zálivková hmota na bázi EP pro přesné podlévání.

MasterFlow 648. Vysokopevnostní, chemicky odolná, zálivková hmota na bázi EP pro přesné podlévání. POPIS MasterFlow 648 je 3K vysokopevnostní, zálivková hmota na bázi EP s nízkým smrštěním. Vykazuje vysokou počáteční I konečnou pevnost. Po smíchání všech tří složek MasterFlow 648 představuje maltu s

Více

Technický list StoPox GH 502

Technický list StoPox GH 502 Epoxidová penetrace pro ochrany povrchů v patrových garážích s osvědčením Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled v interiéru a na otevřených plochách na podlahy na cementem pojené suché podklady jako

Více

Technický list StoLevell In Fine

Technický list StoLevell In Fine Jemná organická stěrka se zkouškou škodlivin, pro ruční a strojní nanášení Charakteristika Použití Vlastnosti interiér na minerální a organické podklady nevhodná do vlhkých prostor pro dosažení kvality

Více

VD Systém TECHNICKÝ LIST. Systém určený pro bezpečné a trvalé utěsnění tlakové vody vtékající z negativní strany

VD Systém TECHNICKÝ LIST. Systém určený pro bezpečné a trvalé utěsnění tlakové vody vtékající z negativní strany Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu VD-System je určený k bezpečnému a trvalému utěsnění tlakové vody. VD-System se skládá ze tří produktů: Stěrka VD-1 Screed je rychletuhnoucí minerální izolační

Více

Viscacid CB farblos Dvousložková nátěrová hmota - bezbarvá

Viscacid CB farblos Dvousložková nátěrová hmota - bezbarvá Viscacid CB farblos Dvousložková nátěrová hmota - bezbarvá Číslo výrobku: 6171 Dvousložková nátěrová hmota na bázi speciálních kombinací epoxidových pryskyřic / polyaminu odolná proti chemikáliím a neobsahující

Více

Construction. Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí, třída R4. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy.

Construction. Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí, třída R4. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy. Technický list Vydání 09/05/2013 Identifikační č.: 02 03 02 0400 10000016 1180 SikaRep CZ SikaRep CZ Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí, třída R4 Popis výrobku SikaRep CZ je 1-komponentní

Více

Sika Top 110 Armatec EpoCem

Sika Top 110 Armatec EpoCem Technický list Sika Top 110 Armatec EpoCem / strana 1/4 Ochrana armatury / spojovací můstek Sika Top 110 Armatec EpoCem Druh 3-komponentní povlakový materiál, s cementovým pojivem, zušlechtěný epoxidem

Více

Technický list StoAqua Cristallack PU Satinmatt

Technický list StoAqua Cristallack PU Satinmatt Vodou ředitelný, nelepivý transparentní, uzavírací lak na všechny dřevěné prvky, hedvábně matný Charakteristika Použití interiér jako vysoce odolný ochranný nátěr na neupravené nebo lazurované dřevěné

Více

Technický list StoMiral FL Vario

Technický list StoMiral FL Vario Lehčená podkladní omítka dle ČSN EN 998-1, vyztužená vlákny Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru jako lehká podkladní omítka bez pnutí (cca 10 mm) na rovné zdivo (např. pórobeton) a jako dvouvrstvá

Více

Technický list StoColl FM-K

Technický list StoColl FM-K Minerální malta pro spárování klinkerových pásků a dlaždic z přírodního kamene pomocí lžíce na dokončování spár Charakteristika Použití do exteriéru pro spárování keramických obkladů a dlaždic z přírodního

Více

Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí třída R4 podle EN

Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí třída R4 podle EN Technický list Vydání 01/03/2016 Identifikační č.: 02 03 02 04 003 0 000066 1180 SikaTop -122 SP SikaTop -122 SP Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí třída R4 podle EN 1504-3 Popis

Více

Technický list StoPox KU 180

Technický list StoPox KU 180 Epoxidový nátěr na svislé betonové plochy Charakteristika Použití interiér a otevřené plochy nátěr na beton a železobeton např. v čistírnách odpadních vod Vlastnosti rychlé vytvrdnutí při pokojové teplotě

Více

Technický list StoTex Coll

Technický list StoTex Coll Disperzní lepidlo, testované na zdravotní nezávadnost Charakteristika Použití interiér pro dekorativní tapety ze skleněných vláken StoTex, netkané textilie StoTap a těžké tapety na plochy stěn a stropů

Více

Opravná malta se statickou funkcí třída R4 podle EN

Opravná malta se statickou funkcí třída R4 podle EN Technický list Vydání 01/06/2015 Identifikační č.: 02 03 02 04 001 0 000028 1180 Opravná malta se statickou funkcí třída R4 podle EN 1504-3 Popis výrobku je 1-komponentní opravná malta s obsahem vláken,

Více

Opravná malta se statickou funkcí třída R4

Opravná malta se statickou funkcí třída R4 Technický list Vydání 07/01/2013 Identifikační č.: 02 03 02 04 001 0 000028 Opravná malta se statickou funkcí třída R4 Popis výrobku je 1-komponentní opravná malta s obsahem vláken, s nízkým smrštěním,

Více

MasterFlow 928. Cementová nesmrštivá zálivková a kotevní malta.

MasterFlow 928. Cementová nesmrštivá zálivková a kotevní malta. POPIS PRODUKTU MasterFlow 928 je předem připravená jednosložková nesmrštivá vysoce pevnostní zálivková a kotevní malta, vyrobená na cementové bázi s obsahem přírodních plniv. Receptura umožňuje použití

Více

Technický list StoPur EB 200

Technický list StoPur EB 200 Polyuretanový nátěr podlah balkónů, silnovrstvý, dobře překlenující trhliny Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled jako barevný podlahový nátěr pro balkóny, lodžie a pavlače na cementem pojené podklady,

Více

Technický list StoLook Piccolo

Technický list StoLook Piccolo Charakteristika Funkce Vzhled Oblast použití Technická data Výrobková skupina odolávající poškrábání a nárazům bez rozpouštědel a odolávající dezinfekčním prostředkům světlostálá snadno čistitelná mechanicky

Více

Technický list StoLevell Uni

Technický list StoLevell Uni Minerální lepicí a armovací hmota / podkladní omítka Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru k přepracování minerálních a organických starých omítek a cihelného zdiva na lepení tepelněizolačních

Více

Technický list StoLevell In G

Technický list StoLevell In G Organická, hrubá stěrka pro ruční zpracování Charakteristika Použití interiér na minerálních a organických podkladech pro úpravu hrubších nerovností pro renovační práce na starých podkladech jako základní

Více

StoPox BB OS Revizní číslo: StoPox BB OS/CZ/ 017/01

StoPox BB OS Revizní číslo: StoPox BB OS/CZ/ 017/01 Technický list strana 1/7 Revizní číslo: /CZ/ 017/01 Charakteristika Funkce Vzhled Zpracování Oblast použití Technická data Skupina produktů Odolná proti chemikáliím. Bez obsahu silikonu. Mechanicky zatížitelná.

Více

Construction. Zálivková hmota. Popis výrobku. Technický list Vydání 24.11.2015 Identifikační č.: 02 02 01 01 001 0 000002 1180 SikaGrout -212

Construction. Zálivková hmota. Popis výrobku. Technický list Vydání 24.11.2015 Identifikační č.: 02 02 01 01 001 0 000002 1180 SikaGrout -212 Technický list Vydání 24.11.2015 Identifikační č.: 02 02 01 01 001 0 000002 1180 Zálivková hmota Popis výrobku je zálivková hmota s cementovým pojivem, tekutá, s expanzím účinkem. splňuje požadavky na

Více

Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí, třída R4 podle EN

Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí, třída R4 podle EN Technický list Vydání 09/06/2015 Identifikační č.: 02 03 02 0400 10000016 1180 SikaRep CZ SikaRep CZ Opravná malta na betonové konstrukce se statickou funkcí, třída R4 podle EN 1504-3 Popis výrobku SikaRep

Více

Technický list StoPox WL 50

Technický list StoPox WL 50 Vodný epoxidový lak Charakteristika Použití jako tuhá, mechanicky vysoce odolná a dobře čistitelná krycí vrstva pro ochranu a barevné ztvárnění betonových konstrukcí (z betonu a železobetonu) Vlastnosti

Více

Technický list StoPox DV 500

Technický list StoPox DV 500 Epoxidový nátěr, systémy ochrany povrchů dopravních staveb s osvědčením Charakteristika Použití Vlastnosti Vzhled podlahy v interiéru a na otevřených plochách jako krycí nátěr na zapískované plovoucí a

Více

2-komponentní epoxidové pojivo pro malty, stěrky a pečeticí nátěry

2-komponentní epoxidové pojivo pro malty, stěrky a pečeticí nátěry Technický list Vydání 11/2011 Identifikační č.: 02 08 01 02 009 0 000004 Sikafloor -169 2-komponentní epoxidové pojivo pro malty, stěrky a pečeticí nátěry Construction Popis výrobku Použití Sikafloor -169

Více

Vulmproepox CS. Vulmproepox CS je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze složky A

Vulmproepox CS. Vulmproepox CS je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze složky A Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmproepox CS BETONOVÉ KONSTRUKCE Popis výrobku: Vulmproepox CS je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze složky A (vodní disperze, epoxidové

Více

Technický list Sikadur 30 / strana 1/6 11/2002

Technický list Sikadur 30 / strana 1/6 11/2002 Lepidlo Sikadur 30 Technický list Sikadur 30 / strana 1/6 Druh Thixotropní 2 - komponentní lepící hmota na epoxidové bázi,bez rozpouštědel. Použití Silová spojení : - CFK lamel na betonu a dřevě - ocelových

Více

Fotodokumentace jednotlivých fází aplikace MFC Final 400

Fotodokumentace jednotlivých fází aplikace MFC Final 400 Fotodokumentace jednotlivých fází aplikace MFC Final 400 Příprava podkladu: Podklad musí být stabilizovaný, zbavený uvolněných částic a mastnot (tryskání, broušení, frézování) s následným odsátím prachu.

Více

KEIM-Restauro-Grund. www.novacek-fasady.cz. exteriér / interiér. Popis: Minerální restaurátorská suchá hmota s hydraulickými pojivy.

KEIM-Restauro-Grund. www.novacek-fasady.cz. exteriér / interiér. Popis: Minerální restaurátorská suchá hmota s hydraulickými pojivy. www.novacek-fasady.cz KEIM-Restauro-Grund exteriér / interiér Popis: Oblast použití: Dodávaná forma: Minerální restaurátorská suchá hmota s hydraulickými pojivy. KEIM-Restauro-Grund je náhrada přírodního

Více

Technický list StoLook Piccolo

Technický list StoLook Piccolo Povrchová úprava z vícebarevných jemných čipsů, matná Charakteristika Použití interiér vysoce kvalitní úprava ploch stěn a stropů zejména pro veřejné, soukromé a intenzivně obývané prostory Vlastnosti

Více

Construction. 2-komponentní epoxidová samonivelační stěrka s možností vysokého plnění křemičitým pískem. Popis výrobku. Testy.

Construction. 2-komponentní epoxidová samonivelační stěrka s možností vysokého plnění křemičitým pískem. Popis výrobku. Testy. Technický list Vydání 05/2011 Identifikační č.: 02 08 01 02 013 0 000006 2-komponentní epoxidová samonivelační stěrka s možností vysokého plnění křemičitým pískem Construction Popis výrobku Použití Výhody

Více

Vulmproepox R RH. Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze. Popis výrobku: Použití: Výhody:

Vulmproepox R RH. Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze. Popis výrobku: Použití: Výhody: Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmproepox R RH ROPOVODY, PLYNOVODY Nátěr na železné konstrukce, antikorozní základní i vrchní nátěr. Popis výrobku: Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota

Více

Opravná malta se statickou funkcí třída R4 podle EN

Opravná malta se statickou funkcí třída R4 podle EN Technický list Vydání 07/2016 Identifikační č.: 02 03 02 0500 10000004 1180 Opravná malta se statickou funkcí třída R4 podle EN 1504-3 Popis výrobku je 1-komponentní opravná malta s obsahem vláken, s nízkým

Více

Construction. 2-komponentní správková malta. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy. Skladování

Construction. 2-komponentní správková malta. Popis výrobku. Údaje o výrobku. Zkušební zprávy. Skladování Technický list Datum vydání 05/2010 Identifikační č.: Verze č. 01 2-komponentní správková malta Construction Popis výrobku je 2-komponentní, připravená malta na bázi cementu, modifikovaných emulgovaných

Více

1-komponentní polyuretanový vysoce elastický nátěr

1-komponentní polyuretanový vysoce elastický nátěr Technický list Datum vydání 06/2011 Identifikační č.: 02 08 01 03 001 0 000012 1-komponentní polyuretanový vysoce elastický nátěr Popis výrobku je 1-komponentní, vysoce elastický polyuretanový nátěr, s

Více