5.6 Uchaze zpracuje návrh harmonogramu postupu prací, který bude p ílohou smlouvy o dílo.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "5.6 Uchaze zpracuje návrh harmonogramu postupu prací, který bude p ílohou smlouvy o dílo."

Transkript

1 STATUTÁRNÍ M STO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání ve ejných zakázek Radni ní Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE:. J.: MMFM 57777/2015 SP. ZN. VY IZUJE: Ing. Tomáš Ve e a TEL.: FAX: vecera.tomas@frydekmistek.cz DATUM: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLN NÍ VE EJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU, V ETN ZADÁVACÍ DOKUMENTACE V souladu s ust. 6 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách v platném zn ní, (dále jen ZVZ nebo zákon) a se Závaznými pokyny pro žadatele a p íjemce podpory v OPŽP vydané R - Ministerstvem životního prost edí, prost ednictvím Státního fondu životního prost edí eské republiky, se sídlem Olbrachtova 2006/9, Praha 4, I : , z ízeným dle zákona. 388/1991 Sb., o Státním fondu životního prost edí eské republiky (dále jen Pokyny), Vás vyzýváme k podání nabídky na pln ní ve ejné zakázky malého rozsahu pro statutární m sto Frýdek-Místek (dále jen zadavatel ). P15V s názvem MŠ Sn ženka - p írodní zahrada 1. IDENTIFIKA NÍ ÚDAJE ZADAVATELE název: Statutární m sto Frýdek-Místek právní forma zadavatele: územní samosprávný celek dle zákona. 128/2000 Sb., o obcích, nezapisuje se do obchodního rejst íku sídlo: Frýdek-Místek, Radni ní 1148, PS I : DI : CZ jednající/zástupce: Mgr. Roman Šebesta, vedoucí odboru ZVZ adresa profilu zadavatele: kontaktní osoba ve v cech VZ: Ing. Tomáš Ve e a, referent tel: úst edna Ing. Tomáš Ve e a, referent Fax: vecera.tomas@frydekmistek.cz 2. VŠEOBECNÁ USTANOVENÍ K SOUT ŽNÍM PODMÍNKÁM 2.1 Vyhlašovaná zakázka je ve ejnou zakázkou malého rozsahu (dále jen zakázka ) ve smyslu ust. 12 odst. 3 ZVZ. Tato ve ejná zakázka malého rozsahu není dle ust. 18 odst. 5 ZVZ zadávána žádným z postup podle ZVZ. Nejedná se o zadávací ízení dle zákona. 1 1 Bod 5.2.3, písm. f) Pokyn I : Internet:

2 2.2 P edchozí odstavec platí i v p ípad, že zadavatel p i této ve ejné zakázce malého rozsahu použije terminologii zákona, p ípadn jeho ást v p ímé citaci, a to z d vodu ur itosti a srozumitelnosti výzvy (nap. požadavky na zpracování nabídky, prokázání kvalifikace apod.), tedy za ú elem napln ní požadavk dle 6 ZVZ (zásad rovného zacházení, transparentnosti a nediskriminace). 2.3 Pro tento zadávací postup jsou rozhodné pouze podmínky stanovené v této výzv, která obsahuje: a) Požadavky zadavatele na p edm t pln ní ve ejné zakázky popis p edm tu pln ní, technická specifikace; b) Jiné požadavky zadavatele než na p edm t ve ejné zakázky - Obchodní, platební, jiné podmínky zadavatele; c) Požadavky na kvalifikaci dodavatele osv d ujících schopnost splnit p edm t pln ní ve ejné zakázky; 2.4 Právnické a fyzické osoby oslovené k podání nabídky jsou pro ú ely této zakázky ozna ovány jako zájemce, uchaze, dodavatel nebo zhotovitel. 2.5 Tento projekt je spolufinancován ze zdroj EU P edpokládaná hodnota ve ejné zakázky iní ,-K bez DPH Zadavatel v souvislosti se vzájemnou komunikací rovn ž upozor uje všechny zájemce, že: a) v souladu s vnit ní sm rnicí zadavatele QS-74-01, jakož i Pokyny 4 jsou veškeré informace k této zakázce uve ejn né - dostupné elektronicky prost ednictvím elektronického nástroje profilu zadavatele dostupném na webové stránce b) uchaze je oprávn n požadovat písemn po zadavateli dodate né informace k zadávacím podmínkám; zadavatel upozor uje uchaze e, že žádosti o dodate né informace musí být podávány výhradn písemn v listinné nebo elektronické podob. Písemná nebo elektronická žádost musí být zadavateli doru ena nejpozd ji 3 pracovní dny p ed uplynutím lh ty pro podání nabídek. c) Na základ žádosti o dodate né informace k zadávacím podmínkám si zadavatel vyhrazuje právo zaslat odpov uchaze i (tazateli) na dodate né informace, v etn p esného zn ní žádosti, i všem ostatním dodavatel m, kte í požádali o poskytnutí zadávací dokumentace nebo kterým byla odeslána tato výzva s využitím elektronického nástroje, a to uve ejn ním na profilu zadavatele shora uvedeném. d) Zadavatel m že poskytnout uchaze m prost ednictvím profilu zadavatele dodate né informace k zadávacím podmínkám i bez jejich p edchozí žádosti. e) Zadavatel si vyhrazuje právo uve ejnit oznámení o zrušení ve ejné zakázky do 5 pracovních dn po rozhodnutí na profilu zadavatele; v takovém p ípad se oznámení o zrušení ve ejné zakázky považuje za doru ené všem dot eným zájemc m a všem dot eným uchaze m okamžikem uve ejn ní na profilu zadavatele. 3. DRUH, P EDM T VE EJNÉ ZAKÁZKY 3.1 Jedná se o ve ejnou zakázku na stavební práce. 2 Bod 5.8 Pokyn 3 Bod písm. c) Pokyn 4 Bod Pokyn Statutární m sto Frýdek-Místek Strana 2 (celkem 7)

3 P edm tem ve ejné zakázky je stavební úprava zahrady u MŠ v p írodním stylu, která bude sloužit d tem p edškolního v ku navšt vující danou MŠ tak, aby byla pro d ti p irozenou inspirací, lákadlem i u itelem. Zahrada bude pln využívána pro napl ování pedagogických zám r v oblasti environmentální výchovy. Cílem projektu je navrhnout kvalitní prostor pro hru, poznání a relaxaci d tí navšt vujících MŠ. Jedná se zejména o: skrývku kulturních vrstev, odstran ní stávajících zpevn ných ploch, starých nevyhovujících herních prvk, dodávku a umíst ní nových herních a vzd lávacích prvk do zahrady, vybudování altánu vybudování mlátových cest terénní úpravy a vysázení zelen - vyrovnání terénu, modulace terénu (kopec), v zahrad budou vysázené vrbový tunel aj., výsadba ke a strom, vybudování bylinkové zahrady zatravn ní. 3.2 Podrobný popis p edm tu díla a podmínky provád ní stavby jsou obsaženy v projektové dokumentaci s názvem MŠ Sn ženka - p írodní zahrada, vypracované Ing. Zde kem Strnadelem, autorizovaným krajiná ským architektem, p , Kun ice p. O. 663, , v únoru 2015, ve stupni DPS, která je sou ástí zadávací dokumentace. Projektová dokumentace je v plném rozsahu zve ejn na na profilu zadavatele. 3.3 Specifikace p edm tu pln ní ve ejné zakázky je rozvedena v p íloze. 1 této výzvy. 3.4 Zadavatel nep ipouští variantní ešení. 4. POŽADOVANÝ TERMÍN A MÍSTO 5 PLN NÍ ZAKÁZKY Zahájení: Ukon ení: Místo pln ní zakázky: ul. 8. p šího pluku 821, Frýdek-Místek, parc /1, 1820/66 ostatní plocha, v k. ú. Místek, obci Frýdek-Místek 5. OBCHODNÍ A PLATEBNÍ PODMÍNKY, NABÍDKOVÁ CENA, P EDPOKLÁDANÁ HODNOTA 5.1 Obchodní podmínky stanovené zadavatelem pro toto výb rové ízení jsou pro uchaze e závazné. Obchodní podmínky jsou dále obsaženy v p edloženém návrhu textu smlouvy, který je p ílohou. 2 této výzvy, a který uchaze použije pro zpracování své nabídky, tj. na vyzna ených místech návrh smlouvy doplní o požadované údaje. K návrhu smlouvy uchaze p iloží: p ílohu. 5 této výzvy soupis prací s výkazem vým r. 5.2 Nabídkovou cenou se rozumí cena za pln ní p edm tu této ve ejné zakázky. Nabídková cena musí být stanovená ve smlouv dle p ílohy. 2 této výzvy jako pevná 5 Bod 5.2.4, písm. f) Pokyn Statutární m sto Frýdek-Místek Strana 3 (celkem 7)

4 po celou dobu pln ní p edm tu smlouvy a musí obsahovat veškeré nutné náklady k ádné realizaci p edm tu pln ní ve ejné zakázky, v etn všech náklad souvisejících, tj. zejména veškeré náklady spojené s úplným a kvalitním provedením a dokon ením p edm tu pln ní zakázky (nap. náklad na dopravu na místo ur ení, pojišt ní na místo ur ení, balného, cla, zapojení, instalace, nastavení apod.), v etn veškerých rizik a vliv b hem realizace zakázky (nap. veškerá rizika spojená s vývojem kurz zahrani ních m n v i eské korun apod.). Nabídková cena bude stanovena takto: - nabídková cena bez DPH, - sazba (v %) a výše DPH, - nabídková cena v etn DPH Výši nabídkové ceny je možné m nit pouze za podmínky, že dojde ke zm n p edpis upravujících sazbu DPH pro zdanitelná pln ní, které jsou p edm tem pln ní této zakázky. DPH se tak bude ú tovat podle zák.. 235/2004 Sb., o dani z p idané hodnoty, v platném zn ní. 5.3 Zadavatel upozor uje, že žádná položka rozpo tu nesmí být ocen na hodnotou 0,- K nebo z stat neocen na. 5.4 Objednatel požaduje použít pro ocen ní jednotlivých položek díla cenu obvyklou a dodavatel se uzav ením smlouvy zavazuje cenu díla takto stanovit. Za cenu obvyklou se považuje cena, za kterou je možno konkrétní výrobek po ídit. Objednatel neuhradí zhotoviteli cenu výrobku a dodávky, která p evýší cenu obvyklou. Pokud objednatel zjistí tuto skute nost až po úhrad takové díl í ceny díla, je oprávn n požadovat vrácení této neoprávn n fakturované ástky a dodavatel je povinen neoprávn n fakturovanou ástku vrátit. 5.5 Zadavatel nebude poskytovat žádné zálohy. P edm t pln ní bude vyú tován na základ da ových doklad faktury/faktur podložených dodacími listy i protokoly osv d ujícími spln ní p edm tu pln ní smlouvy dle obchodních podmínek uvedených v p íloze. 2 výzvy. Lh ta splatnosti faktur je ur ena v návrhu smlouvy. 5.6 Uchaze zpracuje návrh harmonogramu postupu prací, který bude p ílohou smlouvy o dílo. 5.7 Uchaze ve své nabídce doloží odpovídající doklady - atesty, certifikáty, typové listy nebo prohlášení o shod, které potvrdí, že nabídka vyhovuje požadavk m zadání u následujících herních prvk : - HR 3 herní sestava - HR 4 sportovní sestava - HR 7 poch zná kladina - HR 10 pyramida - HR 23 koloto Herní prvky budou certifikované dle normy SN EN 1176 Norma bezpe nostní pro za ízení d tských h iš. 6. KVALIFIKA NÍ P EDPOKLADY UCHAZE E 6.1 Uchaze je povinen nejpozd ji do lh ty stanovené pro podání nabídek prokázat svoji kvalifikaci. Kvalifikovaný pro pln ní této ve ejné zakázky je dodavatel: Statutární m sto Frýdek-Místek Strana 4 (celkem 7)

5 a) který splní základní kvalifika ní p edpoklady dle 53 zákona b) který splní profesní kvalifika ní p edpoklady dle 54 zákona a), b), c) c) který splní technické kvalifika ní p edpoklady dle 56 zákona 6.2 Spln ní základních kvalifika ních p edpoklad prokáže dodavatel estným prohlášením majícím náležitosti uvedené v 62 odst. 2 zákona (objednatel doporu uje využít p iložený vzor estného prohlášení o spln ní základních kvalifika ních p edpoklad, který je p ílohou. 3 této výzvy). 6.3 Spln ní profesních kvalifika ních p edpoklad prokáže dodavatel - p edložením doklad dle 54 písm. a) zákona (výpis z obchodního rejst íku nebo z jiné obdobné evidence, ve které je uchaze zapsán), - p edložením doklad dle 54 písm. b) zákona (dokladu o oprávn ní k podnikání odpovídajícímu p edm tu ve ejné zakázky, tj. živnostenské oprávn ní s p edm tem podnikání nap íklad Provád ní staveb, jejich zm n a odstra ování, p ípadn jiné, vztahující se k p edm tu pln ní zakázky. - p edložením dokladu o odborné zp sobilosti osoby, která povede stavbu, pro innosti, které jsou nezbytné pro realizaci zakázky autorizace KAIT v oboru Pozemní stavby, v etn uvedení a písemného doložení vztahu k této autorizované osob. 6.4 Spln ní technických kvalifika ních p edpoklad prokáže dodavatel - p edložením seznamu stavebních prací provedených dodavatelem za posledních 5 let s uvedením rozsahu a doby pln ní. Zadavatel vymezuje minimální po et realizovaných staveb v posledních 5 letech na: - 2 stavby spo ívající v realizaci obdobné zakázky s cenou díla min. 1 mil. K bez DPH Zadavatel požaduje u t chto 2 realizovaných staveb doložit osv d ení objednatel o ádném pln ní odpovídající požadavk m 56 odst. 3 písm. a) zákona (osv d ení musí zahrnovat cenu, dobu a místo provád ní stavebních prací, údaj o tom, zda byly práce provedeny ádn a odborn ). 6.5 Uchaze doloží doklady prokazující spln ní profesních kvalifika ních p edpoklad v rámci své nabídky prostými fotokopiemi. Nespl uje-li dodavatel n kterou z ástí kvalifikace požadované ve ejným zadavatelem podle 50 odst. 1 písm. b) a d), s výjimkou výpisu z OR v plném rozsahu, je oprávn n prokázat spln ní kvalifikace v chyb jícím rozsahu prost ednictvím subdodavatele, v takovém p ípad je povinen doložit v nabídce doklady vyžadované zákonem, zejména 51 odst. 4 až 7 zákona. 137/2006 Sb., v platném zn ní. 7. LH TA, MÍSTO, FORMA, JINÉ POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY A OBSAH NABÍDKY 7.1 Lh ta a místo pro podání nabídky: Termín pro podání nabídky je do 08:00 hod. Po tomto termínu se nabídky na pln ní ve ejné zakázky nep ijímají. Statutární m sto Frýdek-Místek Strana 5 (celkem 7)

6 7.2 Místem podání nabídky je podatelna Magistrátu m sta Frýdku-Místku nebo zaslat poštou na adresu: Statutární m sto Frýdek-Místek Odbor zadávání ve ejných zakázek Radni ní Frýdek-Místek 7.3 Forma nabídky Nabídka musí být v plném rozsahu zpracována v písemné a listinné form a v eském nebo slovenském jazyce. Dokumenty vyhotovené v jiném než eském nebo slovenském jazyce musí být opat eny ú edním p ekladem do eského nebo slovenského jazyka. Zadavatel doporu uje, aby uchaze nabídku p edložil v jednom písemném listinném vyhotovení, jež bude mít platnost originálu. 7.4 Nabídka musí být podána v ádn uzav ené obálce, obálka ozna ena názvem ve ejné zakázky, adresou, na niž je možno zaslat vyrozum ní o tom, že nabídka byla podána po uplynutí lh ty pro podání nabídek. Zadavatel doporu uje nabídku ozna it nápisem 7.5 Nabídka uchaze e musí obsahovat: VE EJNÁ ZAKÁZKA MŠ Sn ženka - p írodní zahrada NABÍDKA NEOTVÍRAT a) formulá Základní údaje o nabídce dle p ílohy. 4, b) vypln ný návrh smlouvy v etn všech p íloh (p ílohy. 2 a 5 této výzvy) podepsaný osobou/osobami oprávn nými jednat jménem i za uchaze e, harmonogram postupu prací c) estné prohlášení o spln ní základních kvalifika ních p edpoklad dle p ílohy. 3 této výzvy, d) doklady prokazující spln ní profesních kvalifika ních p edpoklad dle požadavk bod 6.3 této výzvy, e) doklady prokazující spln ní technických kvalifika ních p edpoklad dle požadavk bod 6.4 této výzvy f) vypln né soupisy prací v listinné podob, g) p ehled subdodavatel, který bude p ílohou. 3 návrhu smlouvy o dílo 6 8. HODNOTÍCÍ KRITÉRIA Zadavatel stanoví jako hodnotící kritérium nejnižší nabídkovou cenu bez DPH. 9. OSTATNÍ PODMÍNKY VÝB ROVÉHO ÍZENÍ 9.1 Uchaze i nevzniká žádné právo na náhradu náklad spojených s ú astí v zadávacím ízení. Zadavatel si vyhrazuje právo nevracet podanou nabídku. (Bude sloužit jako doklad o pr b hu sout že k ve ejné zakázce) 9.2 Zadavatel si vyhrazuje právo zrušit zadávací ízení bez udání d vodu. 9.3 Ze sout že budou vylou eny nabídky uchaze : - které nespl ující sout žní podmínky zadavatele k této ve ejné zakázce, - obsahující nepravdivé údaje, - jsou doru ené po termínu pro doru ení nabídek. 6 Bod 5.7 Pokyn Statutární m sto Frýdek-Místek Strana 6 (celkem 7)

7 Vylou ené nabídky se nevyhodnocují. Nabídky, které byly vylou eny, se uchaze m nevrací. Z stanou u zadavatele jako doklad o pr b hu a hodnocení sout že. Vylou eným ú astník m bude písemn oznámeno jejich vylou ení, v etn d vodu vylou ení. 9.4 Zadavatel si vyhrazuje právo na zm nu nebo úpravu podmínek stanovených v zadávací dokumentaci, a to bu na základ žádosti uchaze o dodate né informace k zadávacím podmínkám, nebo z vlastního podn tu. 9.5 Zadavatel požaduje, aby uchaze ve své nabídce závazn specifikoval ást ve ejné zakázky, kterou má v úmyslu zadat jednomu nebo více subdodavatel m, 7 a aby uvedl identifika ní údaje každého subdodavatele. P ípadné dotazy Vám odpoví kontaktní osoba zadavatele dle bodu 1. této výzvy. S pozdravem Mgr. Roman Šebesta vedoucí odboru ZVZ P ílohy: 1. projektová dokumentace s názvem MŠ Sn ženka - p írodní zahrada, vypracovaná Ing. Zde kem Strnadelem, autorizovaným krajiná ským architektem, p , Kun ice p. O. 663, , v únoru 2015, ve stupni DPS, 2. obchodní podmínky - návrh smlouvy, 3. estné prohlášení - základní kvalifika ní p edpoklady, 4. formulá základní údaje o nabídce, 5. soupis prací s výkazem vým r 7 Bod 5.7 Pokyn Statutární m sto Frýdek-Místek Strana 7 (celkem 7)

.J.: MMFM 90386/ POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY

.J.: MMFM 90386/ POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY STATUTÁRNÍ M STO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání ve ejných zakázek Radni ní 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE:. J.: MMFM 90386/2015 SP. ZN. 91.1 VY IZUJE: Ing.

Více

4. POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY Dle p ílohy. 2 návrh smlouvy.

4. POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY Dle p ílohy. 2 návrh smlouvy. STATUTÁRNÍ M STO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání ve ejných zakázek Radni ní 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE:. J.: MMFM 65402/2015 SP. ZN. 91.1 VY IZUJE: Ivo Sztwiertnia

Více

.J.: MMFM 49465/ Zadavatel nep ipouští variantní ešení. 4. POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY. Zahájení: do 2 týdn od uzav ení smlouvy

.J.: MMFM 49465/ Zadavatel nep ipouští variantní ešení. 4. POŽADOVANÝ TERMÍN PLN NÍ ZAKÁZKY. Zahájení: do 2 týdn od uzav ení smlouvy STATUTÁRNÍ M STO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání ve ejných zakázek Radni ní 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE:. J.: MMFM 49465/2015 SP. ZN. VY IZUJE: Ing. Tomáš

Více

*MMFMX00WIYRX* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00WIYRX* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00WIYRX* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 63925/2017 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 126538/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE: Ing. Tomáš

Více

*MMFMX0114SWK* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX0114SWK* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0114SWK* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 69763/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX010PAYO* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX010PAYO* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010PAYO* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 52468/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX013MJ6H* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 167054/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX01295N0* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX01295N0* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX01295N0* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 113714/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00ZZJQF* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZZJQF* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00ZZJQF* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 24379/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZT1ZU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu *MMFMX00ZT1ZU* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 17345/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00U4IFP* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00U4IFP* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00U4IFP* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 141702/2016 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00UAA77* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00UAA77* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00UAA77* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 147457/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX015BZG0* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 43378/2019 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00U84RB* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00U84RB* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00U84RB* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 145333/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00YW2C8* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00YW2C8* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00YW2C8* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 155118/2017 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX010UD66* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX010UD66* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010UD66* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 58020/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00RMWK7* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00RMWK7* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00RMWK7* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 46499/2016 SP. ZN. 91.1.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX016ANIY* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 80584/2019 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00TGQLG* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00TGQLG* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00TGQLG* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 116564/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00ZK252* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZK252* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00ZK252* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 7381/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00ZZD78* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00ZZD78* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00ZZD78* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 24165/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00V04V6* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00V04V6* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00V04V6* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 5518/2017 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00W8K1V* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00W8K1V* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu *MMFMX00W8K1V* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 52748/2017 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00WYNUV* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00WYNUV* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00WYNUV* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 81093/2017 SP. ZN. 91.1

Více

datovou schránkou adresát: Lucon CZ s.r.o. Mozartova 928/12 Praha 5 - Smíchov 150 00

datovou schránkou adresát: Lucon CZ s.r.o. Mozartova 928/12 Praha 5 - Smíchov 150 00 datovou schránkou adresát: Lucon CZ s.r.o. Mozartova 928/12 Praha 5 - Smíchov 150 00 O: 475 45 941 Váš dopis zna ky/ze dne Naše zna ka (.j) 842/26-2015 Vy izuje linka 2493 / Mgr. Richter V Praze dne 14.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX013FKCZ* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 159449/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00JAEKT* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00JAEKT* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor právní Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00JAEKT* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 62777/2014 SP. ZN. VYŘIZUJE: Ing. Tomáš Večeřa

Více

*MMFMX00ISNMR* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00ISNMR* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor právní Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00ISNMR* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 46823/2014 SP. ZN. 91.1 VYŘIZUJE: Ivo Sztwiertnia

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010BVQR* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 37722/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00XQYZG* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00XQYZG* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00XQYZG* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 111626/2017 SP. ZN. 91.1

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX014DYRF* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 7563/2019 SP. ZN. 91.1

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek *MMFMX014OUHM* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 19032/2019 SP. ZN. 91.1 VYŘIZUJE: Ivo Sztwiertnia TEL.: 558

Více

*MMFMX0127R2D* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX0127R2D* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0127R2D* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 112152/2018 SP. ZN. 91.1

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010HBS7* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 43723/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00KKA6G* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00KKA6G* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor právní Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00KKA6G* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 107028/2014 SP. ZN. VYŘIZUJE: Ing. Tomáš Večeřa

Více

*MMFMX010H41B* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX010H41B* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010H41B* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 43446/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00UXZ3L* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00UXZ3L* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00UXZ3L* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 3298/2017 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

G) Jazyk nabídky Zadavatel požaduje zpracovat nabídku v eském jazyce v písemné form.

G) Jazyk nabídky Zadavatel požaduje zpracovat nabídku v eském jazyce v písemné form. Tento projekt je spolufinancován Evropskou Unií. VÝZVA k podání nabídky dle závazných pokyn pro žadatele a p íjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie A) Identifika ní údaje Zadavatele Název:

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX014UVA8* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 25287/2019 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Základní škola Frýdek-Místek, Jiřího z Poděbrad 3109, 738 01 Naše číslo jednací: Datum: Vyřizuje: Ing. Jiří Adámek Telefon: 555 534 100 Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu V

Více

*MMFMX00RZJAF* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00RZJAF* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00RZJAF* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 60275/2016 SP. ZN. 91.1

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX01534YF* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 34220/2019 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX016B5H8* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 81151/2019 SP. ZN. MMFM_S

Více

*MMFMX00IV45Q* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00IV45Q* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor právní Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00IV45Q* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 49318/2014 SP. ZN. 91.1 VYŘIZUJE: Ing. Tomáš

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0107KFV* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 33124/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00S1AH0* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00S1AH0* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00S1AH0* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 62170/2016 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX010SX9L* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX010SX9L* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010SX9L* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 56408/2018 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX00Z3AYM* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00Z3AYM* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu *MMFMX00Z3AYM* STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 162862/2017 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX0107KCA* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX0107KCA* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0107KCA* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 33121/2018 SP. ZN. 91.1

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX0106TH7* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 32293/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

.J.: MMFM 38570/2015. Statutární m sto Frýdek-Místek Strana 3 (celkem 7) Magistrát m sta Frýdku-Místku

.J.: MMFM 38570/2015. Statutární m sto Frýdek-Místek Strana 3 (celkem 7) Magistrát m sta Frýdku-Místku STATUTÁRNÍ M STO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT M STA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor investi ní Radni ní 1148 738 22 Frýdek-Místek VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE:. J.: MMFM 38570/2015 SP. ZN. 91.2 VY IZUJE: Ing. Peter Mikulenka

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ÍZENÍ

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ÍZENÍ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY DODÁVKA NÁBYTKU PRO VŠ KOLEJE POD PALACKÉHO VRCHEM BLOK A02 ve ejná zakázka zjednodušené podlimitní ízení na dodávky PODMÍNKY ZADÁVACÍHO ÍZENÍ dle 38 zákona o ve ejných zakázkách.

Více

*MMFMX00WZL68* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00WZL68* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00WZL68* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 82125/2017 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX010P91G* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX010P91G* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010P91G* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 52411/2018 SP. ZN. 91.1

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX014SJAA* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 22828/2019 SP. ZN. 91.1

Více

*MMFMX012UB31* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX012UB31* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX012UB31* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 136825/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA DODÁVKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA DODÁVKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA DODÁVKY V souladu s ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v plném platném znění, (dále jen ZVZ nebo zákon) Vás vyzýváme k podání nabídky

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX011DRE0* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 79470/2018 SP. ZN. 91.1

Více

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - Klimatizace objektu M Ú Šternberk, Opavská 1

Název ve ejné zakázky: M sto Šternberk - Klimatizace objektu M Ú Šternberk, Opavská 1 Zadávací dokumentace je vypracována jako podklad pro podání nabídek uchaze v rámci zakázky malého rozsahu dle 6 a 12 zákona.137/2006 Sb. o ve ejných zakázkách (dále jen zákon). Textová ást zadávací dokumentace

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA DODÁVKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA DODÁVKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY NA DODÁVKY V souladu s ust. 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách v plném platném znění, (dále jen ZVZ nebo zákon) Vás vyzýváme k podání nabídky

Více

*MMFMX00WS4MU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00WS4MU* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00WS4MU* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 74085/2017 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

M sto PET VALD nám stí Gen. Vicherka 2511, Pet vald

M sto PET VALD nám stí Gen. Vicherka 2511, Pet vald M sto PET VALD nám stí Gen. Vicherka 2511, 735 41 Pet vald MUPTX003OZJ NAŠE ZN: 657/2015/VaŽP/Šo NAŠE J: VY IZUJE: Šopová Marcela REFERENT odboru výstavby a životního prost edí TEL.: 596542915 FAX: 596542933

Více

*MMFMX00W0ZL2* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00W0ZL2* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00W0ZL2* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 44737/2017 SP. ZN. 91.1.

Více

c: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

c: VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY AD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE V CECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁB EŽÍ 42, 128 00 PRAHA 2 ÚZEMNÍ PRACOVIŠT ST EDNÍ ECHY ODBOR ODLOU ENÉ PRACOVIŠT KOLÍN, KARLOVO NÁM. 45, 280 50 KOLÍN 1 #5055/SKO/2014-SKOH@E 5055/SKO/2014-SKOH

Více

*MMFMX00S80ZX* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00S80ZX* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00S80ZX* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 69282/2016 SP. ZN. 91.1

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX010K4MB* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 46780/2018 SP. ZN. 91.1

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VE EJNÉ ZAKÁZKY Zadávací ízení Zjednodušené podlimitní ízení podle 38 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách, ve zn ní pozd jších p edpis Název ve ejné zakázky Dodávky samolepících

Více

St edisko sociálních služeb m sta Kop ivnice, p.o. eská 320, Kop ivnice PS 742 21

St edisko sociálních služeb m sta Kop ivnice, p.o. eská 320, Kop ivnice PS 742 21 Oznámení o zahájení zadávacího ízení ve ejná zakázka malého rozsahu (otev ené ízení) Název zakázky edm t zakázky Dodávka osobního automobilu Dodávka osobního automobilu dle Zadávací dokumentace Datum vyhlášení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Šumperk zastoupené MěÚ Šumperk odborem strategického rozvoje, územního plánování a investic Jesenická 31, Šumperk Naše čj.: MUSP 83967/2014 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

Vybavení pro separaci a svoz BRKO

Vybavení pro separaci a svoz BRKO Tento projekt je spolufinancován ze zdrojů Evropské unie Fond soudržnosti z Operačního programu Životního prostředí včetně spolufinancování ze Státního fondu životního prostředí ČR. Název projektu: Vybavení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX013SEUY* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 173549/2018 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX015DTKW* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 45278/2019 SP. ZN. 91.1

Více

D o m o v d c h o d c Albrechtice nad Orlicí 1. máje 104, 517 22 Albrechtice nad Orlicí, I :42886171 tel.: 4941377 069, e-mail: info@ddalbrechtice.

D o m o v d c h o d c Albrechtice nad Orlicí 1. máje 104, 517 22 Albrechtice nad Orlicí, I :42886171 tel.: 4941377 069, e-mail: info@ddalbrechtice. D o m o v d c h o d c Albrechtice nad Orlicí 1. máje 104, 517 22 Albrechtice nad Orlicí, I :42886171 tel.: 4941377 069, e-mail: info@ddalbrechtice.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle 12, odst.(3), zák. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE dle 44 zákona. 137/2006 Sb., o ve ejných zakázkách (dále jen zákon ) pro zpracování nabídky k ve ejné zakázce zadané v otev eném ízení s názvem Dodávka vybavení a ICT za ízení v rámci

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Město Šumperk zastoupené MěÚ Šumperk odborem strategického rozvoje, územního plánování a investic Jesenická 31, Šumperk Naše čj.: MUSP 55798/2015 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ve smyslu zákona č. 137/2006 Sb.,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Ve smyslu 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) veřejné zakázky Smluvní výzkum a konzultace projektu

Více

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava

RECTE.CZ, s.r.o., Matiční 730/3, 702 00 Ostrava Moravská Ostrava Seznam vyzvaných zájemců podle rozdělovníku Ostrava, vypraveno dne: 4. 12. 2014 Písemná výzva k předložení nabídky k veřejné zakázce na zhotovitele stavby Chodníky od ul. Plavební až do Frýdku Zadavatel:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Rekonstrukce Sportovního areálu Bělá v Jablunkově Zjednodušené podlimitní řízení na stavební práce v souladu s 25 a 38 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu na stavební práce Výměna oken MŠ Svojsíkova č.p. 352, Šluknov strana 1 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu v souladu s 12 odst.

Více

*MMFMX00XI2BW* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu

*MMFMX00XI2BW* Výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00XI2BW* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 101964/2017 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

*MMFMX00RLOEY* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU

*MMFMX00RLOEY* VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU STATUTÁRNÍ MĚSTO FRÝDEK-MÍSTEK MAGISTRÁT MĚSTA FRÝDKU-MÍSTKU Odbor zadávání veřejných zakázek Radniční 1148 738 22 Frýdek-Místek *MMFMX00RLOEY* VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: Č. J.: MMFM 45213/2016 SP. ZN. VYŘIZUJE:

Více

Výzva k jednání v jednacím ízení bez uve ejn ní

Výzva k jednání v jednacím ízení bez uve ejn ní AD PRO ZASTUPOVÁNÍ STÁTU VE V CECH MAJETKOVÝCH RAŠÍNOVO NÁB EŽÍ 390/42, 128 00 PRAHA 2 - NOVÉ M STO ÚST EDÍ A ÚP V HL. M. PRAZE ODBOR REALIZACE MAJETKU #46360/A/2011-REMR@/ 46360/A/2011-REMR BSP Softwaredistribution

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE podlimitní veřejné zakázky na stavební práce zadávané ve zjednodušeném podlimitním řízení podle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon o veřejných

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina VÝCHOVNÝ ÚSTAV A ŠKOLNÍ JÍDELNA NOVÁ ROLE Školní 9, Nová Role, PSČ: 362 25, Tel: 353 851 179 Dodavatel: Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem Výměna lina 1. Zadavatel Výchovný

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU S NÁZVEM STŘÍLKY-DOPRAVNÍ AUTOMOBIL IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE název: Obec Střílky právní forma zadavatele: obec sídlo: Koryčanská

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY #4214/SBN/2014-SBNH@m 4214/SBN/2014-SBNH.j.: UZSVM/SBN/3845/2014-SBNH VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY eská republika - Ú ad pro zastupování státu ve v cech majetkových (dále též Ú ad", ÚZSVM, zadavatel ) jako zadavatel

Více

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace a prokázání splnění kvalifikace (Oznámení o zahájení zadávacího řízení) Zadávací dokumentace I) Identifikační údaje zadavatele: Název: Město Vimperk Sídlo: Steinbrenerova 6, 385 17 Vimperk IČ: 002 50 805

Více

Město Chrast. Oprava místní komunikace v Chrasti - Nová Čtvrť. Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě

Město Chrast. Oprava místní komunikace v Chrasti - Nová Čtvrť. Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Město Chrast Náměstí 1, 538 51 Chrast u Chrudimě Město Chrast zastoupené: a/ ve věcech smluvních starostkou Martinou Lacmanovou b/ ve věcech technických vedoucí HO Ing. Kateřinou Vohradníkovou IČ: 00270199

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE veřejné zakázky malého rozsahu DODÁVKA TRANSPORTNÍCH VENTILÁTORŮ zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen ZVZ ) Zadavatel:

Více

Masarykova 158 735 81 Bohumín. V Bohumíně dne 18. února 2016

Masarykova 158 735 81 Bohumín. V Bohumíně dne 18. února 2016 MĚSTO BOHUMÍN Masarykova 158 735 81 Bohumín Čj.:MUBO/05963/2016/INV/PeE V Bohumíně dne 18. února 2016 Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace (požadavky a podmínky pro zpracování a podání nabídky)

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Chrastava zastávka Termální lázně IČ : 00262871 Adresa

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU ve smyslu ustanovení 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb. Výměna 4 ks interiérových dveří v budově kina Art Veřejná zakázka (zatrhněte)

Více

Dokumentace k žádosti o vydání rozhodnutí o umíst ní stavby: Ovocná ský výzkumný institut

Dokumentace k žádosti o vydání rozhodnutí o umíst ní stavby: Ovocná ský výzkumný institut Výzva k podání nabídek ve ejné zakázky malého rozsahu Zadavatel: Název zadavatele: VÝZKUMNÝ A ŠLECHTITELSKÝ ÚSTAV OVOCNÁ SKÝ HOLOVOUSY s.r.o.; zapsán v Obchodním rejst íku Krajského soudu Hradec Králové,

Více

216/2014 Mgr. Libuše Renová 3.9.2014 723 410 406

216/2014 Mgr. Libuše Renová 3.9.2014 723 410 406 Evidenční č. Jednací č. Vyřizuje/linka Datum 216/2014 Mgr. Libuše Renová 3.9.2014 723 410 406 Věc: Výzva k veřejné zakázce malého rozsahu zadávanou mimo působnost zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

AP INVESTING, s.r.o., Palackého 12, 612 00 Brno, tel.: 541426060, fax: 541426069

AP INVESTING, s.r.o., Palackého 12, 612 00 Brno, tel.: 541426060, fax: 541426069 Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení dle ust. 38 zák. č. 137/2006 Sb., v platném znění (dále jen zákon) Předmět zakázky: služby Město Miroslav sběr

Více

zadávací dokumentace Opěrná zeď v Kroužku

zadávací dokumentace Opěrná zeď v Kroužku Město Rousínov Sušilovo náměstí 56, 683 01 Rousínov, IČ: 00292281, tel.: 517 324 820, fax.: 517 324 845, radnice@rousinov.cz, www.rousinov.cz oznamuje zahájení zadávacího řízení na zakázku malého rozsahu

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace zpracovaná v souladu se zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), pro nadlimitní veřejnou zakázku na dodávky zadávanou v otevřeném

Více

Úklidové služby v objektu polikliniky

Úklidové služby v objektu polikliniky Městská poliklinika Praha příspěvková organizace Hlavního města Prahy se sídlem Spálená 78/12, Praha 1, 110 00 Česká republika dále jen zadavatel vyhlašuje dle ustanovení 12 odst. 3 Zákona o veřejných

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE STATUTÁRNÍ MĚSTO ÚSTÍ NAD LABEM Velká Hradební 2336/8, 401 00 Ústí nad Labem Ústí nad Labem 30. května 2016 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU NA STAVEBNÍ PRÁCE V souladu s

Více