Sila pre všetkých. Meňte iba náradie nie akumulátor.

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Sila pre všetkých. Meňte iba náradie nie akumulátor."

Transkript

1 Sila pre všetkých. Meňte iba náradie nie akumulátor. NOVINKA! Silná skupina 18 V náradia s lítium-iónovou technológiou. Jeden akumulátor na všetko pre náradie Bosch pre dom i záhradu 18 V Li-Ion výkon a flexibilita na tej najvyššej úrovni Cenová výhoda náradie bez akumulátora flexibilne dopĺňate a ušetríte Viac informácií na To vás dostane.

2 Vitajte v rodine! Vezmite revolúciu do vlastných rúk len s jedným akumulátorom! Power4All je akumulátorový systém s lítium-iónovou technológiou pre celú skupinu náradia Bosch pre dom i záhradu! Najvyšší výkon s jediným 18 V akumulátorom s jedinečnou silou, vhodným pre všetko akumulátorové náradie nového systému: vŕtací skrutkovač, vŕtací skrutkovač s príklepom, vŕtacie kladivo, priamočiaru pílu, brúsku, svietidlo a dokonca aj pre strunovú kosačku a nožnice na živé ploty. Pre vás to znamená: výkon na tej najvyššej úrovni a absolútnu flexibilitu. Pretože so všestrannými možnosťami kombinácie náradia a akumulátora máte plne v rukách tie najdôležitejšie práce v dome a záhrade. A najlepšie na tom je, že: môžete svoj 18 V rad náradia Bosch kedykoľvek doplniť o ďalšie akumulátorové náradie bez potreby doplnenia akumulátora a nabíjačky. Pri tom ušetríte hotovosť.

3

4 V dome i záhrade. Robte jednoducho to, čo chcete. Chcete najskôr priskrutkovať policu alebo najskôr ostrihať živý plot? Náš tip: robte to, čo chcete! Jednoducho zasuňte 18 V akumulátor do náradia podľa svojho výberu a začnite. A keď skončíte: vyberte akumulátor von a zasuňte ho do ďalšieho náradia a môžete pokračovať. Vidíte to sami: Technici firmy Bosch to domácim majstrom a záhradkárom opäť veľmi uľahčili. Je úplne jedno, či ide o vŕtanie, pílenie alebo strihanie živých plotov. Uľahčite si to aj vy a vstúpte do sveta nového 18 V radu náradia od firmy Bosch.

5 Obsah Kombinujte so systémom akumulátor a nabíjačka 6 Akumulátorový dvojrýchlostný vŕtací skrutkovač PSR 18 LI-2 10 Akumulátorový dvojrýchlostný vŕtací skrutkovač s príklepom PSB 18 LI-2 12 Akumulátorová priamočiara píla PST 18 LI 14 Akumulátorová multi-brúska PSM 18 LI 16 Akumulátorové multifunkčné svietidlo PML LI 18 Akumulátorové vŕtacie kladivo Uneo Maxx 20 Akumulátorové nožnice na živé ploty AHS 48 LI a AHS 52 LI 22 Akumulátorová strunová kosačka ART 26 LI 24 Prehľad všetkého ďalšieho akumulátorového náradia od strany 26 Nápady pre dom a záhradu sú tu: Hľadáte dobré nápady, tipy a triky? Potom neexistuje nič jednoduchšie, ako navštíviť stránky bosch-do-it. Tam nájdete výborné podnety a nápady od jedálenského stola až po pohovku, ktoré si môžete vyrobiť sami.

6 Kombinujte so systémom! Ušetrite si zbytočné akumulátory a nabíjačky. Teraz je konečne koniec s akumulátormi a nabíjačkami, ktoré sa k sebe navzájom nehodia a zbytočne len stoja peniaze a zaberajú miesto. Pretože v novom 18 V rade od firmy Bosch platí: jeden za všetkých. A to znamená: jeden akumulátor a jednu nabíjačku na všetko náradie! Začnite napríklad so súpravou zloženou z vŕtacieho skrutkovača, akumulátora a nabíjačky a dopĺňajte súpravu ďalej a ďalej, ďalším náradím podľa svojho výberu a síce bez akumulátora a nabíjačky. Je úplne jasné, že pri tom ušetríte množstvo peňazí. Mimochodom: začlenenie do tohto radu spoznáte podľa loga Power4All. Kódovanie na 18 V Tak rozpoznáte všetkých členov radu pre váš akumulátor. Odolný zacvakávací mechanizmus Ľahko zvládne akúkoľvek výmenu. Funkcia nabíjania na vonkajšej strane Aby ste pri nabíjaní nemuseli odpájať akumulátor od náradia (okrem náradia PSM 18 LI).

7 Začnite s jednou súpravou... A alebo kombinujte podľa svojho želania... B... a svoj výber si flexibilne dopĺňajte! Pre záhradu je tu: 18 V akumulátorová strunová kosačka ART 26 LI* 18 V akumulátorové nožnice na živé ploty AHS 52 LI * od januára 2011

8 Kompaktné, vytrvalé a rýchlo nabité. Systémové akumulátory s lítium-iónovou technológiou. Náradie s lítium-iónovou technológiou je prakticky vždy pripravené na použitie. Nezáleží na tom, či je akumulátor nabitý úplne, napoly, alebo či je vybitý bez ďalšieho rozmýšľania ho pokojne vložte do nabíjačky. Na samovybíjanie alebo pamäťový efekt môžete pritom zabudnúť. S krátkym časom nabíjania je akumulátorové náradie Bosch s lítium-iónovou technológiou nielen rýchlo pripravené na použitie, ale predovšetkým aj vytrvalé. Úplne nabitý lítium-iónový akumulátor je aj po 4 mesiacoch v pohotovostnom režime ešte stále nabitý na 92 %. Tak vám je sila od firmy Bosch k dispozícii až 6-krát dlhšie oproti bežným NiCd akumulátorom. Skrátka: malý akumulátor, veľký postup. Prehľad výhod lítium-iónovej technológie: Vždy plná sila Žiadne samovybíjanie, žiadny pamäťový efekt: konštantná kapacita akumulátora počas celej životnosti. Rovnaký výkon pri polovičnej veľkosti Veľkosť a hmotnosť akumulátorov sa znížila o cca 60 % oproti bežným nikel-kadmiovým akumulátorom a to pri rovnakom výkone.

9 Technické vybavenie 18 V akumulátora: `` Žiadny pamäťový efekt, žiadne samovybíjanie: vždy pripravený na použitie vďaka lítium-iónovej technológii `` Zvýšená životnosť vďaka technológii Bosch Electronic Cell Protection (ECP) `` O 30 % viac sily s novými akumulátormi PowerPack Lítium-iónový akumulátor 18 V Napätie / Kapacita Čas nabíjania Hmotnosť 18 V / 1,5 Ah 100 % 60 min. 80 % 30 min. 333 g Technické vybavenie 18 V nabíjačky: `` 1-hodinová nabíjačka lítium-iónových akumulátorov s inteligentným rozpoznávaním plného akumulátora `` Pre všetky rýchlovýmenné lítium-iónové akumulátory s kódovaním napätia Nabíjačka 18 V Čas nabíjania Indikátor stavu nabitia Hmotnosť 100 % 60 min. 80 % 30 min. ü 406 g Výkon, nabíjanie, malá hmotnosť Akumulátorové náradie Bosch s lítium-iónovou technológiou vás presvedčí svojou veľmi kompaktnou konštrukciou, nízkou hmotnosťou a veľmi dobrou ovládateľnosťou pri používaní. Tým ušetríte veľa sily pri všetkých prácach. Dlhá životnosť Inteligentná, elektronická ochrana článkov Bosch ECP chráni lítium-iónové akumulátory pred príliš vysokými teplotami a pred preťažením. Dáva im tým obzvlášť dlhú životnosť.

10 Sila a vytrvalosť v ruke: Akumulátorový dvojrýchlostný vŕtací skrutkovač PSR 18 LI-2 S 18 V akumulátorovým vŕtacím skrutkovačom ide práca pri vŕtaní a skrutkovaní rýchlo od ruky. Výborne sedí v ruke a s plnou silou 18 V akumulátora s lítium-iónovou technológiou sa všade pustí do diela s veľkou silou. Technické vybavenie: `` Najlepšia ovládateľnosť v tejto triede dosiahnutá mimoriadne ľahkým, kompaktným konštrukčným tvarom `` 2-stupňová vysokovýkonná planétová prevodovka s veľkou životnosťou a najlepším prenosom sily: mnoho sily na 1. stupni na skrutkovanie, veľká rýchlosť na 2. stupni na vŕtanie `` S plným nabitím akumulátora zaskrutkuje až 300 skrutiek bez prestávky Optimálne sa hodí na: `` Veľké stavebné / montážne projekty ako je stavba nábytku a výstavba strechy `` Vŕtacie práce do dreva a kovu `` Inštalácie na stenu Napätie / Kapacita Ø skrutiek do Ø otvoru do dreva PSR 18 LI-2 18 V / 1,5 Ah 8 mm 35 mm Ø otvoru do ocele 10 mm Voľnobežné otáčky (1./ 2. stupeň) min. 1 / min. 1 Počet stupňov krútiaceho momentu Max. krútiaci moment 25 / 46 Nm (mäkké / tvrdé skrutkovanie) Upínacie skľučovadlo Bosch Auto-Lock Hmotnosť stroja s akumulátorom 1,45 kg 10

11 Auto-Lock PowerLight Application Vŕtajte a skrutkujte všade s veľkou silou, bez kábla a zástrčky.

12 Všestranný pomocník s veľkou silou: Akumulátorový dvojrýchlostný vŕtací skrutkovač s príklepom PSB 18 LI-2 Či pri príklepovom vŕtaní, vŕtaní alebo skrutkovaní: So silným 18 V akumulátorovým vŕtacím skrutkovačom s príklepom, s lítium-iónovou technológiou od firmy Bosch, urobíte dobrý dojem pri akomkoľvek použití. A 30 nastavení krútiaceho momentu sa skrutku po skrutke postará o potrebný jemný cit. Technické vybavenie: `` Najlepšia ovládateľnosť v tejto triede dosiahnutá mimoriadne ľahkým, kompaktným konštrukčným tvarom `` Dvojstupňová, vysokovýkonná planétová prevodovka s veľkou životnosťou a najlepším prenosom sily `` Nastavovací prstenec s 30-stupňovou predvoľbou krútiaceho momentu plus stupeň na vŕtanie plus stupeň na vŕtanie s príklepom Optimálne sa hodí na: `` Veľké stavebné / montážne projekty a výstavbu `` Ťažké práce spojené s vŕtaním do dreva, kovu, muriva a betónu `` Skrutkovacie práce Napätie / Kapacita Ø skrutiek do Ø otvoru do dreva / ocele Ø otvoru do muriva / betónu PSB 18 LI-2 18 V / 1,5 Ah 8 mm 35 / 13 mm 15 / 12 mm Voľnobežné otáčky (1. / 2. stupeň) min. 1 / min. 1 Max. krútiaci moment (mäkké / tvrdé skrutkovanie) Počet stupňov krútiaceho momentu Upínacie skľučovadlo Hmotnosť stroja s akumulátorom 30 / 48 Nm Bosch Auto-Lock 1,8 kg 12

13 Auto-Lock PowerLight Application Príklepové vŕtanie, vŕtanie, skrutkovanie: Bosch PSB 18 LI-2 ukazuje, čo znamená všestrannosť.

14 Kompaktná a bez kábla na presné rezanie: Akumulátorová priamočiara píla PST 18 LI S náradím Bosch PST 18 LI máte v rukách priamočiaru pílu s lítium-iónovým akumulátorom, ktorá ideálnym spôsobom spája výkon, presnosť a kompaktnú ovládateľnosť. Presné krivky sa podaria s ľahkosťou a na rovných plochách vás v línii rezu udrží funkcia CutControl. Technické vybavenie: `` Maximálna presnosť a kontrola s inovatívnou funkciou Bosch CutControl a integrovaným osvetlením PowerLight `` Elektronika Bosch a ovládanie počtu zdvihov na jednoduché spustenie píly a prácu podľa konkrétneho materiálu `` 4-stupňový orbitálny výkyv na rýchly postup pri rezaní a dlhú životnosť pílového listu Optimálne sa hodí na: `` Drevené podlahy, prirezávanie panelov / dosiek `` Vlastné vytváranie dekoračných prvkov / hračiek `` Plošné obloženia stien hračiek / stropov `` Plastové rúry, prispôsobovanie hliníkových profilov, ich úpravu a osadzovanie PST 18 LI Napätie / Kapacita 18 V / 1,5 Ah Počet zdvihov pri voľnobehu min. 1 Základná doska oceľ Hĺbka rezu do dreva / ocele 80 / 10 mm Bosch Electronic Štvorstupňový orbitálny výkyv Systém Bosch SDS Bosch Low Vibration Hmotnosť stroja s akumulátorom ü ü ü ü 1,9 kg 14

15 CutControl PowerLight Pendulum Bezpečná, rýchla a bez nástrojov: výmena pílového listu s technológiou Bosch SDS. Rez za rezom máte všetko pod kontrolou: s funkciou Bosch CutControl.

16 Brúsi do každého rohu: Akumulátorová multi-brúska PSM 18 LI Či drevo alebo kov s náradím Bosch PSM 18 LI brúsite všetko: malé a väčšie plochy, rohy a hrany. Na ešte všestrannejšie použitie sú pre kompaktný multitalent pripravené rozličné nadstavce na brúsenie. Technické vybavenie: `` Čisté brúsenie a leštenie s mikrofiltračným systémom Bosch: odsáva prach priamo do integrovanej schránky s mikrofiltrom `` Mikro-velkronové upínanie na rýchlu a pohodlnú výmenu brúsnych listov a systém SDS na použitie rôznych nadstavcov `` Dvojdielna brúsna doska s otočnou špičkou v tvare delta na optimálne využitie brúsneho papiera Optimálne sa hodí na: `` Obrusovanie okenných rámov a drevených zábradlí `` Obrusovanie nábytku a leštenie `` Obrusovanie na ťažko dostupných miestach PSM 18 LI Napätie / Kapacita 18 V / 1,5 Ah Počet kmitov min. 1 Ø okruhu vibrácií 1,6 mm Brúsna plocha 104 cm 2 Mikrofiltračný systém Brúsna doska SDS Hmotnosť stroja s akumulátorom ü ü 1,3 kg 16

17 microfiltersystem Microklett Pohodlná výmena brúsnych listov: úplne jednoducho s mikrovelkronovým upínaním. Čistá: zachytáva prach z brúsenia do schránky s mikrofiltrom.

18 Všade žiarivo jasné svetlo: Akumulátorové multifunkčné svietidlo PML LI Veľa svetla na svoje koníčky, šport a voľný čas máte so svietidlom Bosch PML LI všade tam, kde potrebujete dobre vidieť. Na tú najväčšiu mobilitu, úplne nezávisle od kábla a zástrčky. Technické vybavenie: `` Veľká svietivosť dosiahnutá použitím troch kvalitných LED-diód (3 x 1 W) `` Optimálna flexibilita vďaka praktickej súprave: s držiakom v tvare labutieho krku na použitie na pracovnom a písacom stole, s držiakom na riadidlá bicykla (použitie na verejných komunikáciách nie je povolené!) ako aj s držiakom na pás na čelo `` Bez akumulátora a nabíjačky Optimálne sa hodí na: `` Práce v tmavých rohoch `` Použitie pri koníčkoch, športe a vo voľnom čase Napätie / Kapacita Svietivosť Doba chodu Hmotnosť stroja s akumulátorom PML LI 18 V / 1,5 Ah 270 lm 6,5 h 0,6 kg 18

19 Či v tmavých rohoch, na písacom stole alebo na cestách: Bosch PML LI je všade s vami.

20 Maximálne všestranné, maximálne silné: Akumulátorové vŕtacie kladivo Uneo Maxx* 18 V akumulátorové vŕtacie kladivo Uneo Maxx s lítium- iónovou technológiou vŕta bez problémov aj do betónu. Pretože pneumatický príklepový mechanizmus priklepáva vrták rýchlo aj do toho najtvrdšieho betónu. A samozrejme okrem toho vŕta a skrutkuje aj do akéhokoľvek iného podkladu. Technické vybavenie: `` Kompaktné, ľahké, príručné s maximálnou silou a maximálnym komfortom jednoducho na všetko: vŕta s príklepom, vŕta a skrutkuje `` Maximálna energia príklepu dosiahnutá pneumatickým príklepovým mechanizmom `` SDS-Quick na jednoduchú výmenu vrtákov Optimálne sa hodí na: `` Práce spojené s vŕtaním do betónu s veľkou silou `` Ťažké vŕtacie práce s veľkým výkonom, spojené s drevom, kovom a murivom `` Skrutkovacie práce Uneo Maxx* Napätie / Kapacita 18 V / 1,5 Ah Ø otvoru do betónu 10 mm Ø otvoru do ocele 8 mm Ø otvoru do dreva 10 mm Ø skrutiek do 6 mm Voľnobežné otáčky min. 1 Upínacie skľučovadlo Bosch SDS-Quick Počet príklepov min. 1 Energia jednotlivých príklepov ** 0,6 J ** (1,1 J) Hmotnosť stroja s akumulátorom 1,4 kg * od januára 2011 ** podľa nového štandardu EPTA 20

21 SDS-Quick Pneumatic Hammer Pneumatický príklepový mechanizmus robí z náradia Bosch Uneo Maxx kompaktného siláka.

22 Voľnosť v tej najlepšej podobe! Akumulátorové nožnice na živé ploty AHS 48 LI* a AHS 52 LI Strihanie živých plotov bez kábla má veľa výhod. Predovšetkým s ľahkým náradím Bosch AHS 48 LI a AHS 52 LI: postupujete rýchlejšie a aj práce vykonávané nad hlavou zvládnete rýchlo a jednoducho. Elektronický anti-blokovací systém umožňuje kontinuálne strihanie aj tam, kde to už iné nožnice na živé ploty dávno vzdali. Technické vybavenie: `` Ľahké a príručné: Bosch AHS 48 LI vážia len 2,2 kg a AHS 52 LI len 2,3 kg `` Anti-blokovací systém na mimoriadny výkon pri strihaní `` Optimálne ťažisko náradia a ergonomická vzdialenosť rukovätí na pohodlné a bezpečné vedenie Optimálne sa hodia na: ` ` Silné a vytrvalé strihanie aj veľkých a dlhých živých plotov. Vďaka nízkej hmotnosti a optimálnemu vyváženiu ide práca mimoriadne rýchlo od ruky. AHS 48 LI* AHS 52 LI Napätie / Kapacita 18 V / 1,3 Ah 18 V / 1,3 Ah Dĺžka nožov 480 mm 520 mm Vzdialenosť nožov 15 mm 15 mm Doba chodu na jedno nabitie do 50 min. do 50 min. akumulátora Počet zdvihov vo voľnobehu min min. 1 Hmotnosť stroja s akumulátorom 2,2 kg 2,3 kg * dostupné len v súprave s akumulátorom a nabíjačkou

23 up to 50 min ANTI-BLOCKING-SYSTEM LONG RUN TIME LIGHTWEIGHT Či praváci alebo ľaváci: Akumulátorové nožnice na živé ploty od firmy Bosch sa dajú presne viesť v každej situácii.

24 Silná až do metrov: Akumulátorová strunová kosačka ART 26 LI* Bosch ART 26 LI robí zo starostlivosti o trávnik pohodlnú činnosť vyplnenie voľného času. Či kosíte na hranách alebo chcete kosiť pod kríkmi: Akumulátorová strunová kosačka od firmy Bosch má energiu na mnoho stoviek metrov pekne upravených hrán. Technické vybavenie: `` Najvyššia flexibilita dosiahnutá prestaviteľným teleskopickým držadlom, prestaviteľnou prídavnou rukoväťou a otočnou hlavou náradia `` Presné kosenie s použitím ochranného oblúka na rastliny na dostatočný a stále rovnaký bezpečnostný odstup `` Inovatívny systém plastových nožov na energeticky efektívne, vytrvalé a presné kosenie Optimálne sa hodí na: `` Výkonné a vytrvalé kosenie aj dlhých hrán trávnikov. Prostredníctvom flexibilných možností nastavenia máte všetky rohy bezpečne pod palcom. Napätie / Kapacita Priemer okruhu kosenia Výkon pri kosení na jedno nabitie akumulátora Prestavovanie výšky Systém kosenia Hmotnosť stroja s akumulátorom ART 26 LI * 18 V / 1,3 Ah 26 cm do m cm plastové nože 2,4 kg * od januára

25 Flexibilná hlava s nožmi sa bez problémov dostane do rohov a na hrany a pokosí všetko čisto a do požadovaného tvaru.

26 Všestranná sila akumulátora! Prehľad ďalšieho elektrického náradia Bosch s lítium-iónovou technológiou: 3,6 V Ixo Skrutkujte s najpredávanejším elektrickým náradím na svete! Xeo Režte ešte ostrejšie univerzálny rezač s funkciou AutoSharp+. 10,8 V PSR 10,8 LI Ľahký a príručný, jednorýchlostný akumulátorový vŕtací skrutkovač. PSR 10,8 LI-2 Všestranný a najobratnejší akumulátorový, dvojrýchlostný vŕtací skrutkovač v tejto triede. PMF 10,8 LI Najvšestrannejšie svojho druhu bezkáblové pílenie, rezanie, frézovanie, brúsenie a škrabanie.

27 Sila Bosch Li-Ion vám je k dispozícii vo všetkých veľkostiach: od malého, príručného 3,6 V skrutkovača Ixo, až po výkonný 14,4 V vŕtací skrutkovač s príklepom. Pre vás to znamená, že: vy určíte úlohu Bosch má na ňu vhodné akumulátorové náradie. Začnite! 7,2 V PSR 7,2 LI Skrutkujte ľahko, kompaktne a napriek tomu s veľkou silou! Prio Malá, príručná brúska na všetky plochy a rohy. PKP 7,2 LI Rýchly pomocník: bezkáblové lepenie teplom vždy a všade. 14,4 V Uneo Malý braček náradia Uneo Maxx kompaktný silák 3 v 1 na vŕtanie s príklepom, vŕtanie, skrutkovanie. PSR 14,4 LI a PSR 14,4 LI-2 Kompaktné, akumulátorové jedno- a dvojrýchlostné vŕtacie skrutkovače veľa sily a vytrvalosti. PSB 14,4 LI-2 Kompaktný akumulátorový 2-rýchlostný vŕtací skrutkovač s príklepom skrutkujte a vŕtajte, aj s príklepom!

28 Všestranná sila akumulátora! Prehľad záhradného náradia Bosch s lítium-iónovou technológiou: 3,6 V Akumulátorové nožnice na kríky Isio Originálne: ľahké a výkonné. Akumulátorové nožnice na trávu Isio Kompaktné a ľahké: len 500 g na príjemnú prácu. Akumulátorové záhradné nožnice Ciso Ľahko zvládnuté strihanie rastlín. 10,8 V Akumulátorové nožnice na trávu AGS 10,8 LI Veľká vytrvalosť a dômyselná manévrovateľnosť. Akumulátorové nožnice na kríky ASB 10,8 LI Naše najsilnejšie nožnice na kríky s dôrazom na mobilitu.

29 Sila Bosch Li-Ion vám je k dispozícii aj pri akumulátorovom náradí vo všetkých rozmeroch: od príručného 3,6 V náradia Ciso až po vytrvalú 14,4 V strunovú kosačku. 7,2 V Akumulátorové nožnice na trávu AGS 7,2 LI Kompaktné: 750 g s pohodlnou tlmiacou vložkou Softgrip na kontinuálnu prácu. 14,4 V Akumulátorová strunová kosačka ART 23 LI Sila bez kábla až do 800 m.

30 Prehľad ďalšieho záhradného náradia Bosch s lítium-iónovou technológiou: 36 V / 1,3 Ah Akumulátorové nožnice na živé ploty AHS LI Mobilita bez kábla a maximálny výkon. 36 V / 2,6 Ah Akumulátorová kosačka na trávu Rotak 34 LI Kosenie presne na hranách už nie je žiadnym problémom. Akumulátorová kosačka na trávu Rotak 37 LI Sloboda bez káblov: koniec s rozčuľovaním sa nad zmätkom v kábloch, odtrhnutými kvetmi a prerezanými káblami.

31 Výkonné, akumulátorové 36 V záhradné náradie. Vy určíte úlohu Bosch má na ňu vhodné akumulátorové náradie. Začnite! 36 V / 2,6 Ah Akumulátorová kosačka na trávu Rotak 43 LI Žiadny benzín, žiadny kábel, plná sila. Akumulátorová reťazová píla AKE 30 LI Nezávislá: viac ako 100 rezov do borovicového dreva s rozmerom 10x10 cm len na jedno nabitie akumulátora.

32 Ešte viac vkúsnych nápadov? Inšpirujte sa na stránke všetkým, čo sa týka dizajnu a skrášlenia vášho domova. Nájdete tu nielen tipy a triky k bežným prácam v dome, ale aj návody na stavbu objektov s mimoriadnym dizajnom, ako aj prirodzene aktuálne a rozsiahle informácie o všetkých druhoch náradia značky Bosch pre domácich majstrov. 1619GW8855 SK Vytlačené v Spolkovej republike Nemecko Technické zmeny vyhradené. Výrobca nezodpovedá za chyby tlače. Robert Bosch spol. s r. o. Divízia elektrické náradie Dr. Vladimíra Clementisa Bratislava 29

bezpečne pod kontrolou

bezpečne pod kontrolou Sila bezpečne pod kontrolou Make it your home. Vytvor si svoj domov s uhlovými brúskami PWS 700-115, PWS 750-115 a PWS 850-125. Sú výkonné a odolné a vďaka novému kompaktnému dizajnu umožňujú dobré vedenie

Více

Presné rezy do najrôznejších materiálov.

Presné rezy do najrôznejších materiálov. Mix materiálov. Unikátne. Presné rezy do najrôznejších materiálov. Make it your home. Vytvorte si svoj domov s náradím PKS 16 Multi. So všestrannou ručnou okružnou pílou vo vyhotovení mini, uskutočníte

Více

Siláci 3 v 1! Univerzálni pomocníci pre každého domáceho majstra: Uneo Maxx a Uneo na vŕtanie s príklepom, vŕtanie a skrutkovanie.

Siláci 3 v 1! Univerzálni pomocníci pre každého domáceho majstra: Uneo Maxx a Uneo na vŕtanie s príklepom, vŕtanie a skrutkovanie. Siláci 3 v 1! Univerzálni pomocníci pre každého domáceho majstra: Uneo Maxx a Uneo na vŕtanie s príklepom, vŕtanie a skrutkovanie. Uneo Maxx a Uneo Bosch. Najmenšie vŕtacie kladivá na svete s pneumatickým

Více

vŕtanie s príklepom, sekanie.

vŕtanie s príklepom, sekanie. Vŕtanie, vŕtanie s príklepom, sekanie. Na každé použitie vhodný výrobok. Elektrické náradie Bosch vám vždy pomôže pri realizácii vašich úloh. Vyberte si kompaktné a praktické náradie s veľkou výdržou pri

Více

Energie pro všechny.

Energie pro všechny. Energie pro všechny. Vyměňujte nářadí, ne akumulátor. NOVINKA! Výkonná 18V řada akumulátorů s lithium-iontovou technologií. Jeden akumulátor pro všechny pro kutilské a zahradní nářadí Bosch 18V lithium-iontový

Více

Bosch Home Exclusive Line

Bosch Home Exclusive Line Bosch Home Exclusive Line Make it your home. Vytvor si svoj domov s Bosch Home Exclusive Line. S elektrickým náradím pre domácich majstrov od firmy Bosch budete mať vždy poruke to správne náradie pre vaše

Více

dimenzia sily Vždy presne tá pravá generácia Bosch Compact Nová Nové vŕtacie kladivo radu Universal Bosch PBH 2100 RE/SRE

dimenzia sily Vždy presne tá pravá generácia Bosch Compact Nová Nové vŕtacie kladivo radu Universal Bosch PBH 2100 RE/SRE Vždy presne tá pravá generácia Bosch Compact Nová dimenzia sily Nové vŕtacie kladivo radu Universal Bosch PBH 2100 RE/SRE NOVINKA! Vŕtacie kladivo Bosch PBH 2100 RE/SRE. Optimálna ergonómia vďaka kompaktnému

Více

Pusťte se. správně! Udělejte to. do toho.

Pusťte se. správně! Udělejte to. do toho. Pusťte se do toho. Udělejte to správně! NOVINKA! Akumulátorové vrtací šroubováky PSR 14,4 LI-2 a PSR 18 LI-2 s funkcí Bosch PowerControl. Vrtání a šroubování ještě nikdy nebylo tak komfortní a jednoduché.

Více

od do

od do akciová ponuka platí: od 1. 4. 2012 do 31. 12. 2012 alebo do vypredania skladových zásob MT070E aku skrutkovač 14,4 V Li-Ion MT080E aku príklepový skrutkovač 14,4 V Li-Ion Akumulátorové napätie: 14,4 V

Více

akciová ponuka platí: od do alebo do vypredania skladových zásob

akciová ponuka platí: od do alebo do vypredania skladových zásob akciová ponuka platí: od 1. 4. 2014 do 31. 3. 2015 alebo do vypredania skladových zásob MT070E aku skrutkovač 14,4 V Li-Ion Akumulátorové napätie 14,4 V Li-Ion Voľnobežné otáčky 1. stupeň 0 400 min -1

Více

akciová ponuka platí: od do alebo do vypredania skladových zásob

akciová ponuka platí: od do alebo do vypredania skladových zásob akciová ponuka platí: od 1. 1. 2018 do 31. 12. 2018 alebo do vypredania skladových zásob Obsah Vŕtanie Brúsenie str. 3 str. 4 Rezanie Hobľovanie str. 5 str. 6 Piktogramy Dvojitá izolácia Elektronika Brzda

Více

od do

od do akciová ponuka platí: od 1. 1. 2013 do 31. 12. 2013 alebo do vypredania skladových zásob MT070E aku skrutkovač 14,4 V Li-Ion Akumulátorové napätie: 14,4 V Li-Ion Voľnobežné otáčky 1. stupeň: 0 400 min

Více

Velká chvála. Malý chaos. Více než pouhý akumulátorový šroubovák vrtá dokonce i do dřeva, kovu a zdiva

Velká chvála. Malý chaos. Více než pouhý akumulátorový šroubovák vrtá dokonce i do dřeva, kovu a zdiva Malý chaos Více než pouhý akumulátorový šroubovák vrtá dokonce i do dřeva, kovu a zdiva Velká chvála Make it your home. Udělejte si svůj domov s akumulátorovým kombinovaným šroubovákem PSB 10,8 LI-2. Je

Více

Hlavní atributy výrobku

Hlavní atributy výrobku Dvourychlostní akumulátorový lithiumiontový kombinovaný šroubovák PSB 18 LI-2 Dvourychlostní akumulátorový vrtací šroubovák s příklepem PSB 18 LI-2 tak kompaktní může být výkonné nářadí K výrobku Kč 6

Více

AKUMULÁTOROVÉ NÁRADIE Li-Ion NOVINKY

AKUMULÁTOROVÉ NÁRADIE Li-Ion NOVINKY Milan Habánek UNI servis HAMIL Legionárska 30 911 01 Trenčín tel: 032 6522688 mob: 0905 329762, 0918486038, Výhradný dovozca a servis záručný, pozáručný pre Slovensko e-mail: uni-servis@stonline.sk Pracovná

Více

presné rezy. Perfektné pre

presné rezy. Perfektné pre Perfektné pre presné rezy. Presné pílenie a rezanie, ako nikdy predtým. So stacionárnym náradím PTS 10, PCM 7, PCM 10, PCM 8S a rezacím stolíkom PLS 300 pre priamočiare píly od firmy Bosch. Viac informácií

Více

Bosch přichází s novou formou zahradničení. Vy se postarejte o novou tvář své zahrady.

Bosch přichází s novou formou zahradničení. Vy se postarejte o novou tvář své zahrady. Bosch přichází s novou formou zahradničení. Vy se postarejte o novou tvář své zahrady. Akumulátorová zóna www.bosch-garden.cz 1619LA1254 Zahradní akumulátorové nářadí Bosch. S lithium-iontovou technologií.

Více

trend Vytvorte si svoj retro Späť ku koreňom Nové Vytvorte si útulný a jedinečný domov!

trend Vytvorte si svoj retro Späť ku koreňom Nové Vytvorte si útulný a jedinečný domov! vlastný Vytvorte si svoj trend Vytvorte si útulný a jedinečný domov! Späť ku koreňom Nové retro 1 2 Choďte s trendom a vyrobte si svoj vlastný nábytok! V tejto brožúre vám ukážeme trendový nábytok, ktorý

Více

Nejlepší ergonomie pro perfektní přenos síly

Nejlepší ergonomie pro perfektní přenos síly Pohodová práce Pohodové užívání Nejlepší ergonomie pro perfektní přenos síly Kompaktní konstrukce a výkonný motor EC pro šroubování a vrtání bez únavy. Nové nářadí série Ergonomic s čipem Syneon. Make

Více

Akciová ponuka platí od do alebo do vypredania skladových zásob.

Akciová ponuka platí od do alebo do vypredania skladových zásob. Akciová ponuka platí od 1. 1. 2017 do 31. 3. 2017 alebo do vypredania skladových zásob AKU SADA NÁRADIA LI-ION 18 V, 3,0 AH VŔTACÍ SKRUTKOVAČ + VYSAVAČ DDF453RFE + DCL180ZB s dvomi batériami a nabíjačkou

Více

Akciová ponuka platí od do alebo do vypredania skladových zásob VYSKLADAJ

Akciová ponuka platí od do alebo do vypredania skladových zásob VYSKLADAJ Akciová ponuka platí od 1. 9. 018 do 31. 1. 018 alebo do vypredania skladových zásob VYSKLADAJ SI SVOJ SET i s ľ o Zv adie nár 1 519 579 ks batérií nabíjačku DC18RC tašku. DDF483Z 1. stupeň 0 500 min 1.

Více

Bosch Home Exclusive Line

Bosch Home Exclusive Line Bosch Home Exclusive Line Make it your home. Zařiďte si domov s řadou Bosch Home Exclusive Line. S elektrickým nářadím Bosch pro kutily budete mít pro své projekty doma po ruce vždy to správné nářadí.

Více

Príklepový uťahovák SGS 340-3/8 Príklepový uťahovák vhodný pre autoservisy, opravárenské servisy, montáž a kovovýrobu. Pre malé a ľahké uťahovanie skr

Príklepový uťahovák SGS 340-3/8 Príklepový uťahovák vhodný pre autoservisy, opravárenské servisy, montáž a kovovýrobu. Pre malé a ľahké uťahovanie skr NOVÝ PROGRAM PRÍKLEPOVÝCH UŤAHOVÁKOV OD SCHNEIDER AIRSYSTEMS To, čo bolo dobré a overené sme ešte vylepšili, aby sme našim zákazníkom umožnili ešte lepší komfort, ako doteraz. Príklepový uťahovák SGS 340-3/8

Více

Stroje pre zarovnávanie čiel trubiek RPG XS, ONE, 1.5, 2.5

Stroje pre zarovnávanie čiel trubiek RPG XS, ONE, 1.5, 2.5 Čisté a veľmi hodnotné riešenie precíznej prípravy pre zvar! Bez ostrapu a kolmo Hladký a presný výsledok dosahovaný vďaka posuvu so stupnicou v milimetroch/inch Elektromotor s reguláciou otáčok Pohony

Více

Tisková zpráva. Jedna lithium-iontová baterie pro řadu nástrojů: Akumulátorový 18 V systém Power4All od firmy Bosch pro nadšené kutily i zahrádkáře

Tisková zpráva. Jedna lithium-iontová baterie pro řadu nástrojů: Akumulátorový 18 V systém Power4All od firmy Bosch pro nadšené kutily i zahrádkáře Tisková zpráva Jedna lithium-iontová baterie pro řadu nástrojů: Akumulátorový 18 V systém Power4All od firmy Bosch pro nadšené kutily i zahrádkáře duben 2010 PI 6785 PT KH Žádné nadbytečné nekompatibilní

Více

Festool týždne Skvelé akcie na náradie od 4.4. do

Festool týždne Skvelé akcie na náradie od 4.4. do Festool týždne Skvelé akcie na náradie od 4.4. do 30.6.2018 Máte otázky k produktom? Chcete si ich nechať predviesť? Obchodno-technický poradca 3M vás rád navštívi vo vašej prevádzke, pomôže vám vytipovať

Více

RAGE 1 MUTLITFUNKČNÁ OKRUŽNÁ PÍLA 185 mm

RAGE 1 MUTLITFUNKČNÁ OKRUŽNÁ PÍLA 185 mm RAGE 1 MUTLITFUNKČNÁ OKRUŽNÁ PÍLA 185 mm okružná píla s patentovanou technológiou RAGE ľahko reže oceľ, hliník, a drevo (aj s klincami) s JEDNÝM kotúčom rez je rýchly a čistý, bez pálenia alebo iskrenia

Více

vrtání s příklepem, sekání

vrtání s příklepem, sekání Vrtání, vrtání s příklepem, sekání Pro každé použití vhodný výrobek Elektrické nářadí Bosch vám vždy pomůže při realizaci vašich úkolů. Vyberte si mezi kompaktním, šikovným nářadím s perfektním výkonem

Více

priemyselné vybavenie GMBH NÁSTROJE CZ SK, s.r.o. tel/f ax :

priemyselné vybavenie GMBH NÁSTROJE CZ SK, s.r.o. tel/f ax : priemyselné vybavenie NÁSTROJE CZ SK, s.r.o. Obilná 35 GMBH 900 27 Bernolákov o Slov akia tel/f ax : +421 2 4599 3946 GSM : +421 905 518 586 e-mail : inf o@nastrojeczsk.sk www.nastrojeczsk.sk Od roku 1996

Více

Cenník náradie Skil hobby. platný od

Cenník náradie Skil hobby. platný od Pokosová píla, okružné, priamočiaré píly a chvostové píly F.015.113.1AA 1131AA Pokosová píla 1300 W, 8" pokosová píla 8710364055784 79,99 95,99 F.015.418.1AA 4181AA Priamočiara píla 380 W, kartón 8710364063031

Více

Hlavní atributy výrobku

Hlavní atributy výrobku Lithium-iontový akumulátorový dvourychlostní vrtací šroubovák PSR 18 LI-2 Ergonomic Ergonomická, kompaktní, lehká ale silná K výrobku Kč 5 769,00* * Nezávazná doporučená spotřebitelská cena včetně DPH.

Více

Stiga Autoclip 200 Series

Stiga Autoclip 200 Series Stiga Autoclip 200 Series Dokonalý trávnik......a Vaša pohoda Stiga Autoclip 200 series Pracuje rýchlejšie. Je úspornejšia. Perfektný trávnik vo Vašej záhrade Okrem toho, že máte čas urobiť niečo iné,

Více

Skrutka M6x20 mm (1) Skrutka M5x20 mm (1) Skrutka 5/8 " 32 x 5/ 8 (1) Skrutka 1/4 " 32 x 5/ 2 (2) Plastová podložka M5x1/8 (1)

Skrutka M6x20 mm (1) Skrutka M5x20 mm (1) Skrutka 5/8  32 x 5/ 8 (1) Skrutka 1/4  32 x 5/ 2 (2) Plastová podložka M5x1/8 (1) SK Stropný/nástenný držiak reproduktora Solight 1MR1 pokyny k inštalácii POZOR Pred inštaláciou si prečítajte inštalačné pokyny. Tento držiak reproduktora je určený iba k zaveseniu malých reproduktorov,

Více

ProfesionÁlne náradie a príslušenstvo 2015

ProfesionÁlne náradie a príslušenstvo 2015 ProfesionÁlne náradie a príslušenstvo 2015 185 mm TCT ULTIFUNKČNÁ OKRUŽNÁ PÍLA Revolučná okružná píla s RAGE patentovanou technológiou, ktorá ľahko reže oceľ, hliník a (dokonca aj s klincami) jedným kotúčom.

Více

CENNÍK 2008 ELEKTRICKÉ NÁRADIE PRE DOMÁCICH MAJSTROV. Odporúčané predajné ceny s DPH Platné od

CENNÍK 2008 ELEKTRICKÉ NÁRADIE PRE DOMÁCICH MAJSTROV. Odporúčané predajné ceny s DPH Platné od CENNÍK 2008 ELEKTRICKÉ NÁRADIE PRE DOMÁCICH MAJSTROV Odporúčané predajné ceny s DPH Platné od 1. 4. 2008 Tento cenník nahradzuje cenník predošlý. Zmena vyhradená. Príklepové vŕtačky Typ Výbava Skľučovadlo

Více

MACO i.s. účinná prekážka pre vlamača

MACO i.s. účinná prekážka pre vlamača TECHNIKA V POHYBE BEZPEČNOSTNÁ TECHNIKA MACO i.s. účinná prekážka pre vlamača ZABEZPEČENIE PROTI VLÁMANIU Bezpečné a odolné proti vlámaniu Kým, kedy a ako dochádza k vlámaniu? Známe príslovie hovorí Príležitosť

Více

2 - Cenník OBSAH. metabo. metabo blau

2 - Cenník OBSAH. metabo. metabo blau 18 990,- cena 2 - Cenník 2007 - OBSAH metabo metabo blau 3 - Cenník 2007 akumulátorov Nabíjačka Napätie Kapacita Aku vŕtačky so skrutkovákmi PowerMaxx 2 Power Station 4,8 V/1,25 Ah 600059500 3 773 4 490

Více

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod

Kov. Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA. Kombinujte a využívejte našich výhod Kov Individuální kombinace strojů s akumulátorovou baterií pro zpracování kovů. NOVINKA Kombinujte a využívejte našich výhod FEIN Select + vám nabízí možnost kombinace jednoho nebo několika strojů s akumulátory

Více

AKČNÁ PONUKA. Priatelia

AKČNÁ PONUKA. Priatelia EGBL14KB-QW 110,99 BDK188KB-QW 136,99 EPC18CABK-XK 88,99 Aku vŕtačka 14,4 V / 1,5 Ah Li-Ion F5, kufor, 2 aku Aku vŕtačka 18 V, Li-Ion, 2 rýchlosti, príklep, 2 aku, kufor Aku vŕtačka 18 V / 1,0 Ah NiCd,

Více

Aku-program. Kompatibilita. do záhrady Nielen autá už jazdia na baterky! DLM431

Aku-program. Kompatibilita. do záhrady Nielen autá už jazdia na baterky! DLM431 Akciová ponuka platí od 1. 3. 2018 do 31. 10. 2018 alebo do vypredania skladových zásob Aku-program do záhrady Nielen autá už jazdia na baterky! Makita, respektíve Dolmar Kompatibilita Makita200+ kosačka

Více

Cenník Platné od Odporúčané predajné ceny s DPH. Tento cenník nahrádza cenník predošlý. Zmena vyhradená.

Cenník Platné od Odporúčané predajné ceny s DPH. Tento cenník nahrádza cenník predošlý. Zmena vyhradená. Cenník 2014 Platné od 1. 2. 2014 Odporúčané predajné ceny s DPH. Tento cenník nahrádza cenník predošlý. Zmena vyhradená. Záhradná technika Typ Názov Technické parametry, poznámky Obj. číslo 0700AA Elektrický

Více

UNIROOF E 40 mm. Novinka! Vyšší výkon v kompaktní třídě. Svařovací tryska 40 mm. Roofing. We know how. www.leister.com

UNIROOF E 40 mm. Novinka! Vyšší výkon v kompaktní třídě. Svařovací tryska 40 mm. Roofing. We know how. www.leister.com Vyšší výkon v kompaktní třídě. Novinka! Svařovací tryska 40 mm www.leister.com Roofing. We know how. Horkovzdušný svařovací automat Praktický přístroj UNIROOF E s novou přeplátovací tryskou širokou 40

Více

IntelIgentný zámok Vytvorte zo svojich obyčajných dverí "inteligentné dvere"

IntelIgentný zámok Vytvorte zo svojich obyčajných dverí inteligentné dvere Inteligentný zámok Vytvorte zo svojich obyčajných dverí "inteligentné dvere" Užívajte si výhody inteligentného zámku, ktorý Vám umožní ovládať vaše dvere priamo z Vášho Smartphonu, tabletu alebo za pomoci

Více

Dnes je. Štetce boli včera. Bosch. Nové striekacie pištole s technológiou SprayControl. Jednoducho a brilantne. Budete sa čudovať.

Dnes je. Štetce boli včera. Bosch. Nové striekacie pištole s technológiou SprayControl. Jednoducho a brilantne. Budete sa čudovať. Štetce boli včera. Dnes je Bosch. Nové striekacie pištole s technológiou SprayControl. Jednoducho a brilantne. Budete sa čudovať. Aby ste sa mohli blysnúť - nové striekacie pištole od firmy Bosch. 15 min.

Více

28 NOHY STOLA. siegmund

28 NOHY STOLA. siegmund 28 NOHY STOLA 148 siegmund 28 Nohy stola 150 Strana Základná noha 152 Výškovo nastaviteľná noha 154 Noha s kolieskom a brzdou / Výškovo nastaviteľná noha s kolieskom a brzdou 156 Noha s pätkou pre ukotvenie

Více

MONTÁŽNE NOSNÍKY. Názov a rozmery Nosník 27/18 x 2000 mm 1,25 ZN Nosník 27/18 x 3000 mm 1,25 ZN Nosník NEREZOVÝ 29,4/18 x 2000 mm 1,2 A2

MONTÁŽNE NOSNÍKY. Názov a rozmery Nosník 27/18 x 2000 mm 1,25 ZN Nosník 27/18 x 3000 mm 1,25 ZN Nosník NEREZOVÝ 29,4/18 x 2000 mm 1,2 A2 ZÁVESOVÁ TECHNIKA MONTÁŽNE NOSNÍKY Montážne nosníky sa používajú na montáž potrubných a vzduchotechnických rozvodov a elektromontážnych trás Nosníky sú vyrobené z galvanicky pozinkovanej ocele a sú určené

Více

Váš nepostradatelný společník při zahradničení.

Váš nepostradatelný společník při zahradničení. Užijte si to. Odpočiňte si. Váš nepostradatelný společník při zahradničení. Make it your home. S lehkým a ergonomickým zahradním nářadím Isio firmy Bosch je všechno hračka. Multifunkční pohonná jednotka

Více

16 NOHY STOLA. siegmund

16 NOHY STOLA. siegmund 16 NOHY STOLA 484 siegmund 16 Nohy stola 486 Strana Základná noha 488 Výškovo nastaviteľná noha / Noha s pätkou pre ukotvenie do podlahy Noha s kolieskom a brzdou / Výškovo nastaviteľná noha s kolieskom

Více

16 PRÍSLUŠENSTVO. siegmund

16 PRÍSLUŠENSTVO. siegmund 16 PRÍSLUŠENSTVO 594 siegmund 16 Vozík na náradie / Panel na náradie 596 Modulárna stena na náradie / Ochranná stena 598 Strana Kefka / Držiak horáku 600 Imbusový kľúč / Uzemnenie 602 Prepravný držiak

Více

Toaleta so štýlom Kovové zásobníky a dávkovače Katrin elegantný dizajn, inteligentné detaily

Toaleta so štýlom Kovové zásobníky a dávkovače Katrin elegantný dizajn, inteligentné detaily Toaleta so štýlom Kovové zásobníky a dávkovače Katrin elegantný dizajn, inteligentné detaily NEREZOVÁ OCEĽ KATRIN ZÁSOBNÍK NA SKLADANÉ UTERÁKY, NEREZ KATRIN ZÁSOBNÍK NA PAPIEROVÉ UTERÁKY V ROLIACH, M,

Více

A V G S Y S T E M MODERNÉ SYSTÉMY INTERIÉROVÝCH STIEN

A V G S Y S T E M MODERNÉ SYSTÉMY INTERIÉROVÝCH STIEN A V G S Y S T E M MODERNÉ SYSTÉMY INTERIÉROVÝCH STIEN 2 MB-EXPO MB-EXPO MOBILE SYSTÉMY INTERIÉROVÝCH STIEN MB-EXPO MB-EXPO MOBILE ŠTÝLOVÉ PREDAJNÉ VÝKLADY 3 MB-EXPO MB-EXPO MOBILE SYSTÉMY INTERIÉROVÝCH

Více

Prestavba. Nové akumulátorové skrutkovače FEIN extrémne výkonné. S kompetenciou trvajúcou 115 rokov. ROKY. FEIN Plus

Prestavba. Nové akumulátorové skrutkovače FEIN extrémne výkonné. S kompetenciou trvajúcou 115 rokov. ROKY. FEIN Plus Prestavba Nové akumulátorové skrutkovače FEIN extrémne výkonné. S kompetenciou trvajúcou 115 rokov. ROKY FEIN Plus ZÁRUKA 3vrát. lítium-iónových akumulátorov Najvýkonnejšie akumulátorové skrutkovače FEIN

Více

Prehľad programu: Akumulátory Bosch pre úžitkové vozidlá jedným pohľadom

Prehľad programu: Akumulátory Bosch pre úžitkové vozidlá jedným pohľadom Prehľad programu: Akumulátory Bosch pre úžitkové vozidlá jedným pohľadom ETN Bosch TTN KSN Výkon Rozmery v mm Technické detaily Predchodca V Ah A (EN) L B H S P B Akumulátory T5 645 400 080 HDE 0 092 T50

Více

Opravdu Bosch! Oslavte s námi 80 let s kladivy Bosch! Profi magazín 02 04/2012. Poslední možnost získat jedinečné GBH 2-26 za výprodejovou cenu!

Opravdu Bosch! Oslavte s námi 80 let s kladivy Bosch! Profi magazín 02 04/2012. Poslední možnost získat jedinečné GBH 2-26 za výprodejovou cenu! Opravdu Bosch! Profi magazín 02 04/2012 Oslavte s námi 80 let s kladivy Bosch! Poslední možnost získat jedinečné GBH 2-26 za výprodejovou cenu! Na všechno profesionální modré elektrické nářadí, které do

Více

Prírodný kameň. stavebný materiál pre generácie MAGOG PRÍRODNÝ KAMEŇ VEĽKOOBCHOD NAJMÄ SO STREŠNÝMI MATERIÁLMI.

Prírodný kameň. stavebný materiál pre generácie MAGOG PRÍRODNÝ KAMEŇ VEĽKOOBCHOD NAJMÄ SO STREŠNÝMI MATERIÁLMI. Prírodný kameň stavebný materiál pre generácie MAGOG PRÍRODNÝ KAMEŇ VEĽKOOBCHOD NAJMÄ SO STREŠNÝMI MATERIÁLMI. INTERIÉR ZVÝRAZNENÝ KAMEŇOM 01 PRÍBEH BRIDLICE MAGOG Bridlicu, stavebný materiál, ktorý dáva

Více

Firma K+B Progres a.s. neručí za škody způsobené nesprávným naistalováním nástěnného držáku a tím způsobené škody na zařízení, případně zdraví.

Firma K+B Progres a.s. neručí za škody způsobené nesprávným naistalováním nástěnného držáku a tím způsobené škody na zařízení, případně zdraví. CZ Maximální nosnost držáku je 15 kg. Namontujte nejdříve nástěnný držák za pomocí hmoždinek a upevňovacích šroubů na stěnu. Upevněte držák na TV pomocí přiložených šroubů. Případně si zabezpečte vhodný

Více

VŠESTRANNÝ POMOCNÍK Oscilačný Multi Tool

VŠESTRANNÝ POMOCNÍK Oscilačný Multi Tool VŠESTRANNÝ PONÍK Oscilačný Multi Tool TM3000C 159, 90 TM3000CX4 299, 90 Kompletný sortiment príslušenstva pre širokú škálu použitia. TM3000C BTM50 BTM050Z 169, 90 BTM050RFEX4 679, 90 Upnutie nástrojov

Více

BRÚSKY BO4555, Brúsenie. BO4555 vibračná brúska. BO5031 excentrická brúska s variabilným nastavením kmitov

BRÚSKY BO4555, Brúsenie. BO4555 vibračná brúska. BO5031 excentrická brúska s variabilným nastavením kmitov BRÚSKY BO4555, 9032 Brúsenie BO4555 vibračná brúska 79,90 cenníková cena: 124,90 Počet kmitov Počet zdihov Výkmit Veľkosť brúsneho papiera Veľkosť brúsnej plochy 200 W 14.000 min 1 28.000 min 1 1,5 mm

Více

Užívejte si. svou zahradu. Zahradní nářadí Bosch 2011. www.bosch-garden.cz

Užívejte si. svou zahradu. Zahradní nářadí Bosch 2011. www.bosch-garden.cz Užívejte si svou zahradu Zahradní nářadí Bosch 2011 www.bosch-garden.cz Obsah Údržba trávníků 8-9 Elektrické a akumulátorové sekačky na trávu Rotak 10 Vřetenové sekačky 11 Provzdušňovač trávníku a vertikutátor

Více

Nesmírně hladký pohyb

Nesmírně hladký pohyb Vždy správná volba Bosch Compact Generation. Nesmírně hladký pohyb neuvěřitelná síla. Nové, kompaktní excentrické brusky Bosch. New Compact Generation NOVINKA! Nová řada excentrických brusek Compact Generation.

Více

28 PRÍSLUŠENSTVO. siegmund

28 PRÍSLUŠENSTVO. siegmund 28 PRÍSLUŠENSTVO 378 siegmund 28 Vozík na náradie / Vozík na náradie compact 380 Panel na náradie / Modulárna stena na náradie 382 Strana Ochranná stena / Uzemnenie 384 Kefka / Držiak horáku 386 Imbusový

Více

Pro profesionály od profesionálů

Pro profesionály od profesionálů GBH 2-20 D Professional Špičkový výkon při vrtání i sekání v kompaktníktní třídě Příkon 650 W Nově funkce sekání energie příklepu 1,7 J Max. průměr vrtání do betonu 20/68 mm Hladina vibrací 14 m/s 2 Hmotnost

Více

Přesné řezy do nejrůznějších materiálů

Přesné řezy do nejrůznějších materiálů Mix materiálů Unikát Přesné řezy do nejrůznějších materiálů Make it your home. Udělejte si svůj domov s PKS 16 Multi. S mnohostrannou ruční okružní minipilou můžete realizovat své plány a řezat dlaždice,

Více

Elektrické nářadí Bosch pro domácí kutily

Elektrické nářadí Bosch pro domácí kutily Elektrické nářadí Bosch pro domácí kutily Kompletní katalog 2011 / 2012 www.bosch-do-it.cz Power4All 18 V řada Kombinace se systémem: Jeden akumulátor pro všechny! Nová generace Compact Kompaktní síla:

Více

LETÁKOVÁ AKCE VLA Dům, dílna a zahrada. Termín:

LETÁKOVÁ AKCE VLA Dům, dílna a zahrada. Termín: LETÁKOVÁ AKCE VLA 19-06 Dům, dílna a zahrada Termín: 14. 6. 15. 7. 2019 106901 EXTOL CRAFT 106902 EXTOL CRAFT 106910 EXTOL CRAFT 106920 EXTOL CRAFT 106930 EXTOL CRAFT 115x1,0x22,2mm 125x1,0x22,2mm 115x1,6x22,2mm

Více

a.s. MALÁ MECHANIZÁCIA Hydraulický zdvihák HZ 12/8 Zariadenie na prepravu a výmenu koľajníc ZPK-56 Nákladné nádražie Martin 8 Slovakia

a.s. MALÁ MECHANIZÁCIA Hydraulický zdvihák HZ 12/8 Zariadenie na prepravu a výmenu koľajníc ZPK-56 Nákladné nádražie Martin 8 Slovakia MALÁ MECHANIZÁCIA Hydraulický zdvihák HZ 12/8 Hydraulický zdvihák HZ 12/8 je určený predovšetkým na zdvíhanie a smerovú úpravu koľajového roštu pri drobných opravách železničných tratí. Bočnými pätkami

Více

Dobre štruktúrovaný: sortiment pílových listov Bosch do chvostových píl.

Dobre štruktúrovaný: sortiment pílových listov Bosch do chvostových píl. Priamočiare a chvostové píly Prehľad 487 Dobre štruktúrovaný: sortiment pílových listov Bosch do chvostových píl. Správny výber pílového listu do chvostovej píly výrazným spôsobom rozhoduje o výsledku

Více

NOVÝ! WELDPLAST S1. Mimořádně kompaktní. We know how. www.leister.com

NOVÝ! WELDPLAST S1. Mimořádně kompaktní. We know how. www.leister.com NOVÝ! Mimořádně kompaktní. We know how. S novým kompaktním extrudérem dosáhnete perfektní kvality svaru při tloušťce materiálu až mm a maximálním výtlaku 0,8 kg/h (u PVC až, kg/h). Přívod drátu z pravé

Více

Tisková zpráva. Prosinec PT MS

Tisková zpráva. Prosinec PT MS Tisková zpráva Nejvýkonnější, multifunkční akumulátorové rázové utahováky ve své třídě: Bosch GDR 14,4 V-LI MF Professional a Bosch GDR 18 V-LI MF Professional Prosinec 2009 6709 PT MS Nejvyšší krouticí

Více

ZAHRADNA TECHNIKA TECHNIKA JAR - LETO KOSACKY KROVINOREZY VYZINACE PLOTOSTRIHY AKU NOZNICE RETAZOVE PILY DRVICE BRUSICE KOMPRESORY CERPADLA CISTICE

ZAHRADNA TECHNIKA TECHNIKA JAR - LETO KOSACKY KROVINOREZY VYZINACE PLOTOSTRIHY AKU NOZNICE RETAZOVE PILY DRVICE BRUSICE KOMPRESORY CERPADLA CISTICE KOSACKY JAR - LETO 2015 KROVINOREZY VYZINACE PLOTOSTRIHY AKU NOZNICE RETAZOVE PILY DRVICE BRUSICE KOMPRESORY CERPADLA CISTICE ZAHRADNA TECHNIKA TECHNIKA ZAHRADNA Všetky ceny sú vrátane DPH. 250, 00 209,

Více

AKČNÁ PONUKA. Priatelia >> na celý život

AKČNÁ PONUKA. Priatelia >> na celý život BDCDD12-XK 69,99 BDCDD12K1B-QW 99,99 Aku vŕtačka 10,8 V / 1,5 Ah Li-Ion, 12,5 / 26 Nm, 1 aku, nabíjačka 200 ma (8 h) Aku vŕtačka 10,8 V / 1,5 Ah Li-Ion, 12,5 / 26 Nm, 2 aku, nabíjačka 1 A (1,5 h), kufor

Více

Snímače so svetlovodnými vodičmi SOE4 prehľad dodávok

Snímače so svetlovodnými vodičmi SOE4 prehľad dodávok prehľad dodávok veľmi presné snímače so svetlovodnými vodičmi spínacie frekvencie do 8 000 Hz dosahy do 2 000 mm varianty s LED indikáciou, spínacie a analógové výstupy nastavenie pomocou funkcie Teach-In

Více

Ponúkame vysoko výkonné UV lampy pre NDT kontrolu. Všetky lampy pracujú s UV žiarením s vlnovou dĺžkou 365 nm.

Ponúkame vysoko výkonné UV lampy pre NDT kontrolu. Všetky lampy pracujú s UV žiarením s vlnovou dĺžkou 365 nm. UV Lampy Ponúkame vysoko výkonné UV lampy pre NDT kontrolu. Všetky lampy pracujú s UV žiarením s vlnovou dĺžkou 365 nm. UF 365 handy UV lampa UF 365 handy je pre potreby NDT ideálna. Je precízne spracovaná,

Více

Preciznost se musí osvědčovat každý den.

Preciznost se musí osvědčovat každý den. KOV Preciznost se musí osvědčovat každý den. Vysoce výkonné vrtačky FEIN s maximální přesností vystředěného běhu. Přesné vrtání na nejvyšší úrovni: jako síťové nebo akumulátorové stroje. S vynálezem první

Více

AKČNÁ PONUKA. Priatelia >> na celý život

AKČNÁ PONUKA. Priatelia >> na celý život BDCDD12-XK 69,99 BDCDD12K1B-QW 99,99 Aku vŕtačka 10,8 V / 1,5 Ah Li-Ion, 12,5 / 26 Nm, 1 aku, nabíjačka 200 ma (8 h) Aku vŕtačka 10,8 V / 1,5 Ah Li-Ion, 12,5 / 26 Nm, 2 aku, nabíjačka 1 A (1,5 h), kufor

Více

Vždy perfektne POKOSENÉ

Vždy perfektne POKOSENÉ JÚL-AUGUST 2017 Akcia trvá od 1. 7. do 31. 8. 2017 alebo do vypredania zásob Vždy perfektne POKOSENÉ Robotické kosačky imow MI 422 a 422 P Špecialisti pre údržbu malých a stredne veľkých trávnikov. Kompaktné

Více

Solárne a veterné riešenia

Solárne a veterné riešenia Solárne a veterné riešenia K a t a l ó g 2 0 1 1 Veterná turbína Solárne sady Invertory Príslušenstvo Veterná t u 300W/12V SADA VETERNEJ TURBÍNY Ideálna pre všetky typy inštalácií na mieru alebo pre vysoko

Více

CENÍK 2008 ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ PRO KUTILY

CENÍK 2008 ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ PRO KUTILY CENÍK 2008 ELEKTRICKÉ NÁŘADÍ PRO KUTILY Doporučené prodejní ceny s DPH Platné od 1. 4. 2008 Tento ceník nahrazuje ceník předešlý. Změna vyhrazena. Příklepové vrtačky Typ Výbava Sklíčidlo Příkon / počet

Více

Kabínkové zariadenia. z HPL dosiek

Kabínkové zariadenia. z HPL dosiek Kabínkové zariadenia z HPL dosiek Individualita pre každý prípad. Vďaka vydarenej kombinácii vysokej pevnosti, absolútnej vodotesnosti, bezproblémového čistenia a príťažlivého dizajnu je kabínkové zariadenie

Více

Ceník Platný od

Ceník Platný od Ceník 2017 Platný od 1.6.2017 0.600.8A4.508 0.600.8A4.507 0.600.885.D05 Rotak 43 LI Rotak 43 LI Rotak 32 LI Ergo Flex (1 aku) Rotační akumulátorové sekačky Bez akumulátoru a nabíječky, šířka sečení 43

Více

SCHELLING SLOVAKIA s.r.o. Váš partner pre zvárané oceľové konštrukcie a stavebné časti.

SCHELLING SLOVAKIA s.r.o. Váš partner pre zvárané oceľové konštrukcie a stavebné časti. SCHELLING SLOVAKIA s.r.o. Váš partner pre zvárané oceľové konštrukcie a stavebné časti. Schelling Slovakia s.r.o Perínska cesta 289 SK-04458 Kechnec Kontaktná osoba: Ing. Štefan Čabra Riaditeľ podniku

Více

AKCIA JÚN ,90 NOVINKA BGA 45 AKCIA HSA 25 AKCIA FSA 45 NOVÁ CENA AKCIA HSA 45. alebo do vypredania zásob. Akcia trvá od do

AKCIA JÚN ,90 NOVINKA BGA 45 AKCIA HSA 25 AKCIA FSA 45 NOVÁ CENA AKCIA HSA 45. alebo do vypredania zásob. Akcia trvá od do JÚN 2017 Akcia trvá od 1. 6. do 30. 6. 2017 alebo do vypredania zásob Akumulátorový fúkač BGA 45 Praktický akumulátorový fúkač na čistenie malých plôch okolo domu. Okrúhla dýza, integrovaná batéria s ukazovateľom

Více

Rigips 4PROfesional. Viditeľne lepšie sadrokartónové dosky so zárukou rovinného povrchu konštrukcií UŽ ZAJTRA BEZ VIDITEĽNÝCH SPOJOV DOSIEK

Rigips 4PROfesional. Viditeľne lepšie sadrokartónové dosky so zárukou rovinného povrchu konštrukcií UŽ ZAJTRA BEZ VIDITEĽNÝCH SPOJOV DOSIEK UŽ ZAJTRA BEZ VIDITEĽNÝCH SPOJOV DOSIEK Rigips 4PROfesional Viditeľne lepšie sadrokartónové dosky so zárukou rovinného povrchu konštrukcií Lepší pocit z bývania RGP_03778_brozura_4pro_press2.indd 1 7.5.2013

Více

Návod na montáž. Modulárny funkčný stĺpik , ,

Návod na montáž. Modulárny funkčný stĺpik , , Návod na montáž Modulárny funkčný stĺpik 1371 00, 1372 00, 1373 00 Popis prístroja Do modulárneho funkčného stĺpika je možné nainštalovat spoločne na stenu viacero jednotlivých prístrojov s jednotným dizajnom.

Více

BRAMAC WAKAFLEX Riešenie napojenia strechy na murivo a komín Montážny návod

BRAMAC WAKAFLEX Riešenie napojenia strechy na murivo a komín Montážny návod BRAMAC Riešenie napojenia strechy na murivo a komín Montážny návod Člen BRAAS MONIER BUILDING GROUP JEDNOTKA V RIEŠENÍ PRESTUPOV STREŠNOU KRYTINOU TERAZ EŠTE LEPŠÍ Wakaflex je že už dlhé roky významným

Více

Finish 250/270. Útok kvality! Airless striekacie zariadenie. Osvedčená membránová technológia Kompaktný a flexibilný

Finish 250/270. Útok kvality! Airless striekacie zariadenie. Osvedčená membránová technológia Kompaktný a flexibilný Professional Finishing Finish 250/270 Airless striekacie zariadenie Osvedčená membránová technológia Kompaktný a flexibilný Univerzálny jednotky vstupná úroveň Útok kvality! Univerzálna jednotka základnej

Více

stojany na bicykle 08 / 2018 / mmcite.com

stojany na bicykle 08 / 2018 / mmcite.com stojany na bicykle gomez NEW 2018 Stojan lapidárneho kruhového tvaru je tvorený unikátnym profilom z dvojitého materiálu: vo vnútri pozinkovaná oceľ, vonkajší plášť je vyrobený z odolnej gumy. Prstenec

Více

Všetko elektrické a akumulátorové náradie DeWALT má po registrácii na OBCHODNÁ predĺženú PONUKA záruku na 3 roky.

Všetko elektrické a akumulátorové náradie DeWALT má po registrácii na  OBCHODNÁ predĺženú PONUKA záruku na 3 roky. na www.dewalt.cz/3 OBCHODNÁ predĺženú PONUKA záruku na 3 roky.* StanleyBlackandDeckerCZSK 3 DCD771C2 185,95 DCD790S2 245,95 DCD776C2 DCD776C2 199,95 DCD795S2 DCD795S2 259,95 18V VŔTAČKA 18V VŔTAČKA S PRÍKLEPOM

Více

The Joy Factory. Držáky ipadu/držiaky ipadu JOY-AAB106

The Joy Factory. Držáky ipadu/držiaky ipadu JOY-AAB106 JOY-AAB106 Držák ipadu 2/3/4 na trubku - možnost připevnit držák na jakýkoliv pevný povrch bez ohledu na tvar - stůl, loketní opěrka, regál, kočárek, postel - upevnění na desku do tloušťky cca. 4,1cm a

Více

PONUKA VYKUROVANIA 2016 / 2017

PONUKA VYKUROVANIA 2016 / 2017 PONUKA VYKUROVANIA 2016 / 2017 OBSAH JEDNODUCHÁ INŠTALÁCIA A OBSLUHA NASTAVITEĽNÝ TERMOSTAT PRESNÝ ELEKTRONICKÝ TERMOSTAT Nástenné elektrické konvektory s mechanickým ovládaním Nástenné elektrické konvektory

Více

NABÍJACIE STĹPIKY PREDLŽOVAČKY LED SVETLÁ

NABÍJACIE STĹPIKY PREDLŽOVAČKY LED SVETLÁ NABÍJACIE STĹPIKY PREDLŽOVAČKY LED SVETLÁ 1 MULTIFUNKČNÁ PREDLŽOVAČKA S BEZDRÔTOVOU NABÍJAČKOU Do kancelárie aj domácnosti. Obj. č. 0 503 98 n 4x zásuvka s detskou ochranou n 2x USB n Indukčná bezdrôtová

Více

Montážny návod. Posteľ 450mm bez úložného priestoru s kovovými nohami. Zoznam dielov a komponentov

Montážny návod. Posteľ 450mm bez úložného priestoru s kovovými nohami. Zoznam dielov a komponentov Montážny návod Posteľ 0mm bez úložného priestoru s kovovými nohami 0 6 2 2 Zoznam dielov a komponentov Balík č. p. č. Názov dielu ks 0/0 Veľké čelo 02/0 2 Pravý bok 02/0 Ľavý bok 0/0 Malé čelo 0/0 Stredová

Více

Dostupné vo farebnom prevedení: Skupina I farby: Skupina II farby:

Dostupné vo farebnom prevedení: Skupina I farby: Skupina II farby: Okno Ovlo: Moderná výstavba vyžaduje čoraz vyššie štandardy okien. OVLO okná sú odpoveďou na najnáročnejšie očakávania. To kombinuje najvyššiu kvalitu, estetiku, odolnosť, bezpečnosť a pohodlie. OVLO -

Více

Otváracie brány WIŚNIOWSKI sú jednoduchým riešením v garážach s obmedzenými možnosťami zástavby

Otváracie brány WIŚNIOWSKI sú jednoduchým riešením v garážach s obmedzenými možnosťami zástavby OTVÁRACIE BRÁNY Otváracie brány WIŚNIOWSKI sú jednoduchým riešením v garážach s obmedzenými možnosťami zástavby 2 VÝHODY BEZPEČNOSŤ Moderný konštrukčný systém a overená výrobná technológia zaručujú bezpečné

Více

Novinky 1. strana 1. Píla kotúčová CS 160A. Jednoručná minifrézka. Mini vŕtačka / brúska s transformátorom. Digitálny merač momentu.

Novinky 1. strana 1. Píla kotúčová CS 160A. Jednoručná minifrézka. Mini vŕtačka / brúska s transformátorom. Digitálny merač momentu. Píla kotúčová CS 160A 8893004 2 / 4 70,83 príkon 1300W priemer kotúča 160mm/otvor 16mm voľnobežné otáčky 4500minˉ¹ nastaviteľný uhol rezu 0-45 max. hĺbka rezu: pri 0-53mm pri 45-36mm nastaviteľný ponor

Více

Reklamné a tlačové služby

Reklamné a tlačové služby PLAGÁTOVÉ RÁMČEKY OVZ * 17* A4 A3 A2 A0 B0 systém, papier solvent 15 16 19 23 27 37 52 57 13 17 21 24 31 45 47 PRUŽINOVÉ RÁMČEKY * 18* A5 A4 A3 A2 KLASICKÝ PÚTAČ TYPU A - 16 A2 A0 B0 systém, baner solvent

Více

Cenník elektronáradia a príslušenstva. Platí od Tento cenník ruší platnosť predchádzajúcich cenníkov.

Cenník elektronáradia a príslušenstva. Platí od Tento cenník ruší platnosť predchádzajúcich cenníkov. Cenník elektronáradia a príslušenstva 2011 2010 Platí od 1. 1. 2011. Tento cenník ruší platnosť predchádzajúcich cenníkov. 4985-Narex-Cenik 2011 SK.indd 1 15.12.2010 10:22:20 Vŕtanie, sekanie a skrutkovanie

Více

Aku-šavlová pila 18,0 V RS

Aku-šavlová pila 18,0 V RS Víta Nejedlého 99 29 0 Mnichovo Hradiště Aku-šavlová pila 8,0 V RS 29 8.0 47.874 Počet zdvihů naprázdno 0-300 /min Zdvih 29 mm Napětí akumulátoru 8 V Kapacita akumulátoru 2, /,0 Ah Hmotnost bez aku 2,9

Více

CHVOSTOVÉ PÍLY JR3050T

CHVOSTOVÉ PÍLY JR3050T CHVOSTOVÉ PÍLY JR3050T Rezanie JR3050T elektronická chvostová píla s beznástrojovou výmenou pílového listu 159,90 cenníková cena: 277,90 Počet zdvihov naprázdno Výška zdvihu 1.010 W 0 2.800 min. 1 28 mm

Více