Zápis č. 20/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve středu v 18:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Zápis č. 20/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve středu v 18:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích"

Transkript

1 Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 20/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve středu v 18:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích Přítomni: Václav Tvrdý, Josef Prygl, Bc. Antonín Mlejnek, Robert Maňa, Jana Konečná, Ludmila Vajová, Omluveni: Přítomni občané: 3 Usnesení č. 470/16/Z20 ZO Lovčice bere na vědomí pořízení videozáznamu ze zasedání ZO obcí Lovčice a Kateřinou Hradilovou. 1. Technický bod Předsedající starosta obce Lovčice pan Václav Tvrdý zahájil 20. zasedání zastupitelstva obce (dále jen ZO) v 18:00 hod. Všechny přivítal a konstatoval, že zasedání bylo svoláno řádně a včas, vyvěšeno na úřední desce OÚ od Proti zápisu č. 19 nebyly podány žádné námitky. Konstatoval, že je přítomno 9 členů ZO, je tedy usnášení schopné. Za ověřovatele zápisu č. 20 zasedání ZO byli navržení pan Jaroslav Foukal a paní Ludmila Vajová. Zapisovatel Bc. Antonín Mlejnek. Usnesení č. 471/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje za ověřovatele zápisu o průběhu 20. zasedání zastupitelstva obce pana Jaroslava Foukala a paní Ludmilu Vajovou, zapisovatele pana Bc. Antonína Mlejnka. Program: 1. Technický bod (zahájení, volba ověřovatelů, zapisovatele, zveřejnění, ověření zápisu z minulého zasedání, schválení programu 20. zasedání ZO) 2. Kontrola usnesení z minulého zasedání 3. Pošta Lovčice 4. Informace od posledního zasedání 5. Lovčice kanalizační sběrač,,a výtlak odpadních vod 6. Zástavba RD, Lovčice Padělky 7. Pošta 8. Majetkové věci 9. Různé 10. Úprava rozpočtu č. 3/ Diskuse 12. Rekapitulace 13. Závěr Pan starosta navrhl změnu programu 20. zasedání ZO:

2 Program: 1. Technický bod (zahájení, volba ověřovatelů, zapisovatele, zveřejnění, ověření zápisu z minulého zasedání, schválení programu 20. zasedání ZO) 2. Kontrola usnesení z minulého zasedání 3. Pošta Lovčice 4. Informace od posledního zasedání 5. Lovčice kanalizační sběrač,,a výtlak odpadních vod 6. Zástavba RD, Lovčice Padělky 7. Pošta 8. Majetkové věci 9. Zpráva z kontrolního výboru 10. Různé 11. Úprava rozpočtu č. 3/ Diskuse 13. Rekapitulace 14. Závěr Usnesení č. 472/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje upravený program 20. zasedání ZO. 2. Kontrola usnesení z minulého zasedání Usnesení č. 450/16/Z19 splněno (pošta Partner). Usnesení č. 452/16/Z19 splněno (jednání s panem Josefem Konečným). Usnesení č. 469/16/Z19 trvá (zábradlí Na Hrázi). Starosta obce zrekapituloval usnesení z minulého zasedání č. 19/2016. Usnesení č. 473/16/Z20 ZO Lovčice bere na vědomí kontrolu usnesení z minulého zasedání ZO. Ing. Lukáš Poláček, Ing. Zbyněk Holátko, Jaroslav Foukal 3. Pošta Partner Lovčice ZO navštívil zástupce České pošty pan Jiří Homola, který podal informaci a odpověděl na dané otázky. Dále se konsultovalo o kompletní smluvní dokumentace pro Poštu Partner a přílohu, která obsahuje seznam sjednaných služeb a provizí. Usnesení č. 474/16/Z20 ZO Lovčice bere na vědomí informace ohledně pošty Partner Lovčice.

3 4. Informace od posledního zasedání 4/1 Pozemek, pan Konečný Josef. Usnesení č. 475/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje koupi pozemku parcela č. 600 za cenu 8000 Kč od pana Konečného Josefa, č. p /2 Polní cesta Lovčice Ždánice. Projektová dokumentace ke stavebnímu povolení včetně inženýrské činnosti nutné k zajištění vydání stavebního povolení pro akci,,lovčice polní cesta C505. Polní cesta se projednávala s projektanty VIA Designe, Na Zahrádkách 1151/16, Břeclav. Důležité je vytyčení pozemku stávající cesty před zpracováním PD. Cena za dokumentaci včetně podkladů je Kč bez DPH, která zahrnuje geodetické zaměření, geologický průzkum, zpracování PD DUR, inženýrská činnost DUR, zpracování PD PSP, inženýrská činnost DSP, vč. vytyčení pozemku před zpracováním PD. Usnesení č. 476/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje vypracování projektové dokumentace ke stavebnímu povolení včetně inženýrské činnosti nutné k zajištění vydání stavebního povolení pro akci,,lovčice polní cesta C505. Polní cesta se projednávala s projektanty VIA Designe, Na Zahrádkách 1151/16, Břeclav. Důležité je vytyčení pozemku stávající cesty před zpracováním PD. Cena za dokumentaci včetně podkladů je Kč bez DPH, která zahrnuje geodetické zaměření, geologický průzkum, zpracování PD DUR, inženýrská činnost DUR, zpracování PD PSP, inženýrská činnost DSP, vč. vytyčení pozemku před zpracováním PD. 4/3 Sítě za fotbalovým hřištěm,,lovčice, lokalita U Hřiště prodloužení inženýrských sítí. Jedná se o zpracování dokumentace pro stavební povolení na prodloužení vodovodu, kanalizace, plynovodu, kabelu NN a veřejného osvětlení v délce 90 mb pro výstavbu rodinných domů. Dokumentace pro stavební povolení bude vypracována včetně dokladové části, která bude obsahovat stanoviska dotčených orgánů státní správy a organizací a vyjádření správců inženýrských sítí. Součástí dokumentace bude výkaz výměr a rozpočet od fa. Artesia, spol. s r.o., Ratiškovice 241, , IČ: za cenu Kč bez DPH. Částka Kč bez DPH byla na minulém ZO schválena. Cena je navýšena o Kč bez DPH za Kabel NN a Kabel veřejného osvětlení. Dále je třeba uzavřít smlouvu o užívání pozemku a uzavření budoucí smlouvy se čtyřmi vlastníky pozemků. Usnesení č.477/16/z20 ZO Lovčice schvaluje vypracování projektové dokumentace na sítě za fotbalovým hřištěm,,lovčice, lokalita U Hřiště prodloužení inženýrských sítí. Jedná se o zpracování dokumentace pro stavební povolení na prodloužení vodovodu, kanalizace, plynovodu, kabelu NN a veřejného osvětlení v délce 90 mb pro výstavbu rodinných domů. Dokumentace pro stavební povolení bude vypracována včetně dokladové části, která bude obsahovat stanoviska dotčených orgánů státní správy a organizací a vyjádření správců inženýrských sítí. Součástí dokumentace bude výkaz výměr a rozpočet od fa. Artesia, spol. s r.o., Ratiškovice 241, , IČ: za cenu Kč bez DPH. Částka Kč bez DPH byla na minulém ZO schválena. Cena je navýšena o Kč bez DPH za Kabel NN a Kabel veřejného osvětlení.

4 5. Kanalizace Lovčice 5/1 Starosta obce podal informaci prací na kanalizaci v Lovčicích. Usnesení č. 478/16/Z20 ZO Lovčice bere na vědomí informace ohledně kanalizace Lovčice. 5/2 Dotace Jihomoravského kraje, Žerotínovo nám. 3/5, Brno, dle schválených pravidel zvláštního účtu vodního hospodářství, a to ve výši Kč. Usnesení č. 479/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje přijetí dotace ze zvláštního účtu vodního hospodářství JMK Žerotínovo nám. 3/5, Brno ve výši Kč. 5/3 Starosta obce podal informaci k financování kanalizace a k propočtu podílu na dofinancování z vlastních zdrojů. K dnešnímu dni již víme, kolik bude činit spoluúčast obce. Po navýšení dotace 5% z MZe a po schválení dotace 10 mil. z JMK zbývá obci uhradit z vlastních zdrojů cca 8 mil. Finanční prostředky obec má a dofinancování se bude pohybovat kolem měsíce srpen, září. Je třeba se rozhodnout, zda Obec použije vlastní finanční prostředky, které jsou na běžném účtu vytvořeny z přebytků minulých let, nebo Obec na dofinancování kanalizace použije úvěr. Vyčerpání vlastních finančních prostředků by mohlo zpomalit nebo i zastavit další investování do rozvoje obce. Usnesení č. 480/16/Z20 ZO Lovčice pověřuje starostu k oslovení bank ohledně výběrového řízení na úvěr pro Obec Lovčice na veřejnou kanalizaci. 6. Zástavba RD Lovčice Padělky. Geometrický plán č / rozdělení pozemků pro stavební místa a současně sloučení zbytků parcel stejného druhu pozemku. Usnesení č. 481/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje Geometrický plán č /2016 a rozdělení pozemků pro stavební místa a současně sloučení zbytků parcel stejného druhu pozemku.

5 a) Určení ceny stavebního pozemku a za sítě 1 m 2. Obec Lovčice chce poskytnout mladým občanům a rodinám možnost důstojného bydlení v naši obci a z toho plynoucí budoucí rozvoj naši obce jako takové a podřadit pod tzv. veřejný zájem, ke kterému musí obec při svém jednání vždy přihlížet. Navržená kupní cena, která se skládá z těchto složek: 50 Kč za 1 m 2 za samotný pozemek, 165 Kč za 1 m 2 jako účast budoucího kupujícího na nákladech na vybudování infrastruktury, zejména inženýrských sítí, které na své náklady vybuduje obec Lovčice v souvislosti s územním rozvojem obce. Usnesení č. 482/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje navrženou kupní cenu pozemku Zástavba RD Lovčice Padělky, která se skládá z těchto složek: 50 Kč za 1 m 2 za samotný pozemek, 165 Kč za 1 m 2 jako účast budoucího kupujícího na nákladech na vybudování infrastruktury, zejména inženýrských sítí, které na své náklady vybuduje obec Lovčice v souvislosti s územním rozvojem obce. b) SMLOUVA O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ O PŘEVODU VLASTNICKÉHO PRÁVA K NEMOVITOSTEM podle 1785 a násl., zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Budoucí prodávající se touto smlouvou zavazuje, že za dále sjednaných podmínek uzavře s budoucím kupujícím kupní smlouvu podle ust. 2079, zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, kterou převede na budoucího kupujícího své vlastnické právo k nemovitosti, a to za podmínek dále stanovených, a budoucí kupující se zavazuje, že kupní smlouvu s budoucí prodávající uzavře. Smluvní strany se zavazují uzavřít kupní smlouvu ve lhůtě do 30 kalendářních dnů od dne, kdy jedna ze smluvních stran vyzve stranu druhou k uzavření smlouvy, a to za kumulativního splnění podmínek uvedených v odst. 2. Podmínkami uzavření smlouvy dle odst. 1 tohoto článku jsou dokončení výstavby rodinného domu včetně jeho kolaudace a přihlášení budoucího kupujícího k trvalému pobytu v nemovitosti. V této souvislosti se budoucí kupující zavazuje dokončit výstavbu základové desky rodinného domu ve lhůtě 2 let ode dne uzavření této smlouvy a dokončit výstavbu rodinného domu včetně kolaudace ve lhůtě 4 let ode dne podpisu této smlouvy. Pro případ porušení některé z povinností stanovených předchozí větou není budoucí prodávající povinna uzavřít s budoucí kupující smlouvu dle odst. 1 této smlouvy, a může od této smlouvy odstoupit. Pozemek bude předán budoucímu kupujícímu dnem úhrady kupní ceny dle odst. 1 čl. III. Kupní cena po dohodě smluvních stran činí 215 Kč za 1 m 2. Kupní cena se skládá z těchto složek: 50 Kč za 1 m 2 za samotný pozemek, 165 Kč za 1 m 2 jako účast budoucího kupujícího na nákladech na vybudování infrastruktury, zejména inženýrských sítí, které na své náklady vybuduje budoucí prodávající v souvislosti s územním rozvojem obce. Budoucí prodávající se zavazuje, že se po podpisu této smlouvy nedopustí takového jednání, jímž by mohl být zmařen účel této smlouvy, a to zejména tím, - že by budoucí prodávající pozemek uvedený v ustanovení čl. I. této smlouvy převedl bez souhlasu budoucího kupujícího do vlastnictví třetí osoby, - že by budoucí prodávající k tomuto pozemku zřídil zástavní právo, předkupní právo, právo odpovídající věcnému břemeni nebo jinou právní povinnost, - že by budoucí prodávající tento pozemek jinak zatížil v rozporu s dohodou s budoucím kupujícím a tak by budoucího kupujícího jakožto vlastníka omezoval ve výkonu vlastnického práva nebo mu ve výkonu vlastnického práva bránil. Nesplní-li některá ze smluvních stran povinnost vyplývající z této smlouvy, ačkoliv k tomu byla druhou smluvní stranou písemně vyzvána v souladu s ustanoveními této smlouvy, může se tato domáhat u soudu, aby prohlášení vůle bylo nahrazeno soudním rozhodnutím, nebo je smluvní strana oprávněna od smlouvy odstoupit. Závazek uvedený v čl. II. této smlouvy však zaniká, pokud okolnosti, ze kterých smluvní strany při vzniku tohoto závazku vycházely, se do té míry změnily, že nelze spravedlivě požadovat, aby kupní smlouva byla uzavřena. K datu podpisu této smlouvy budoucí kupující prohlašuje, že se osobně seznámil s faktickým stavem převáděného pozemku.

6 O uzavření této smlouvy bude v souladu s ustanovením 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích v platném znění (dále jen zákon o obcích ) rozhodnuto na zasedání zastupitelstva obce Lovčice. Záměr obce o prodeji pozemku bude schválen Zastupitelstvem obce Lovčice v souladu s ustavením 39 odst. 1 zákona o obcích vyvěšen na úřední desce. Smlouva, práva a povinnosti účastníků smlouvy a třetích stran a právní poměry z této smlouvy vyplývající se řídí českým právním řádem, v jeho rámci zejména příslušnými ustanoveními zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. Smlouva nabyde platnosti a účinnosti dnem podpisu oběma smluvními stranami. Změny a doplňky této smlouvy lze provádět jen po předchozím projednání a odsouhlasení oběma smluvními stranami formou písemných dodatků. Tato smlouva bude ve 4 stejnopisech s platností originálu, z nichž každá strana obdrží 2 vyhotovení. Smluvní strany prohlásí, že s obsahem této smlouvy souhlasí, že byla uzavřena po vzájemném projednání, podle jejich pravé a svobodné vůle, určitě, vážně, srozumitelně nikoliv však v tísni nebo za nápadně nevýhodných podmínek a autentičnost stvrzují svými podpisy. Usnesení č. 483/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje navrhované znění výše uvedené SMLOUVY O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ O PŘEVODU VLASTNICKÉHO PRÁVA K NEMOVITOSTEM podle 1785 a násl., zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění. c) Záměr obce na prodej pozemků pro zástavbu RD Lovčice Padělky. Usnesení č. 484/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje a ukládá starostovi zveřejnit záměr pro zapsání v katastru nemovitostí na prodej pozemků pro zástavbu RD Lovčice Padělky dle geometrického plánu a rozdělení pozemků na jednotlivé parcely. d) Dokumentace k územnímu rozhodnutí Inženýrské sítě pro RD lok. Lovčice Padělky. Projekt bude rozdělen na jednotnou kanalizaci, vodovod, rozšíření a nová komunikace, plynovod, NN a veřejné osvětlení, geometrické zaměření za cenu Kč bez DPH od fa. Projektis s.r.o., Komenského 1357, Kyjov , IČ: Usnesení č.485/16/z20 ZO Lovčice schvaluje vypracování dokumentace k územnímu rozhodnutí Inženýrské sítě pro RD lok. Lovčice Padělky. Projekt bude rozdělen na jednotnou kanalizaci, vodovod, rozšíření a nová komunikace, plynovod, NN a veřejné osvětlení, geometrické zaměření za cenu Kč bez DPH od fa. Projektis s.r.o., Komenského 1357, Kyjov , IČ: Pošta Č.j. 159 Finanční úřad pro JMK, nám. Svobody 4, Brno, informace o setkání s prezentací Možnosti optimalizace výnosu daně z nemovitých věcí.

7 Č.j. 161 Krajský úřad JMK, Odbor životního prostředí, Žerotínovo nám 3, Brno, povolení odchytu a rušení jedinců raroha velkého při kroužkování mláďat na hnízdech pro pana Václava Berana. Č.j. 164 Finanční úřad pro JMK, nám. Svobody 4, Brno, sdělení k placení daně z nemovitých věcí. Č.j. 166 Eva Zapletalová, Vrbátky č.p. 270/29, Svatobořice, žádost o vyjádření obce ke stavbě RD. Usnesení č. 486/16/Z20 ZO Lovčice souhlasí se stavbou RD na parcele č. 44, upozorňuje stavebníka na odvod dešťové vody z vyústění protější cesty, doporučujeme řešit v rámci realizace projektu. Č.j. 169 MDP GEO, s.r.o., Masarykova 202, Luhačovice, Návrh na uzavření smlouvy o věcném břemeni č.: HO /002. Č.j. 171 Krajský úřad JMK, Odbor životního prostředí, Žerotínovo nám. 3, Brno, oznámení o zahájení řízení k žádosti o povolení výjimky z ochranných podmínek zvláště chráněných druhů rostlin. Č.j. 172 Státní pozemkový úřad, Husitská 1024/11a, Praha 3 Žižkov, Žádost o sdělení. Č.j. 173 MDP GEO, s.r.o., Masarykova 202, Luhačovice, Návrh na uzavření smlouvy o věcném břemeni č.: HO /001. Č.j. 184 Městský úřad Ždánice, stavební odbor, Městečko 787, Ždánice, Kolaudační souhlas,,kuchyň Lovčice, změna v užívání části stavby, Lovčice 12. Č.j. 185 Krajský úřad JMK, Odbor územního plánování a stavebního řádu, Žerotínovo nám. 3, , Brno, pozvánka na veřejné projednání návrhu Zásad územního rozvoje. Č.j. 186 JUDr. Michal Hašek, hejtman JMK, oznámení o návrhu Zásad rozvoje JMK a Vyhodnocení vlivů na udržitelný rozvoj území. Usnesení č. 487/16/Z20 ZO Lovčice bere na vědomí došlou poštu. 8. Majetkové věci 8/1 Smlouva o kontrolní činnosti č. 02/2016 v souladu s ustanovením 2652 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů mezi Obcí Lovčice, Lovčice 118, Lovčice, IČ: , jako objednatel a Firemní ES&H servis s.r.o., Kasárenská Hodonín, jako dodavatel. Předmětem této Smlouvy je zajištění kontrolních činností dodavatelem u objednatele v následujících oblastech: Plnění povinností objednatele v oblasti požární ochrany v rozsahu níže uvedeném. Řízení a ověření úplnosti a správnosti dokumentace s kontrolou plnění povinností ze strany objednatele, kontrola úplnosti a platnosti dokumentace, dokladů a záznamů, provozně manipulačních a jiných předpisů, případně platnosti rozhodnutí vydaných orgány státní správy, legislativy a technických norem. Aktualizace provozních dokladů, záznamů a dokumentace v kontrolovaných oblastech, jejich průběžné doplnění dle současné platné legislativy. Konzultace a zpracování dokumentace požární ochrany, tedy začlenění PO, organizační směrnice PO, požárního řádu obce a požárních a evakuačních řádů objektů, dále požárně poplachových směrnic a dokumentace pro činnost ohlašovny požáru a preventivních požárních hlídek a související dokumentace. Dále ve smyslu platných zákonů a ostatních předpisů o stanovení podmínek požární bezpečnosti, plnit smluvní povinnosti odborně způsobilé osoby tak, aby činnost se zvýšeným nebo vysokým požárním

8 nebezpečím byla prováděna v souladu s platnými právními předpisy v oblasti požární ochrany, včetně zpracování předepsané dokumentace požární ochrany v souladu s těmito předpisy. Provedení školení pracovníků, určeného preventisty požární ochrany, školení zaměstnanců zařazených do požárních hlídek a další školení, dle systému školení PO příslušné legislativy. Vytvoření a provádění kontrol dodržování stanovené organizační směrnice PO, požárních řádů a jejich příloh, požární poplachové směrnice a vedení ostatní dokumentace požární ochrany pro všechny požární úseky, její aktualizaci a doplnění. Provádění preventivní požární prohlídky všech úseků, kontrola dodržování požárně bezpečnostních opatření, umístění bezpečnostních a výstražných značek, počet a umístění přenosných hasicích přístrojů a dalších předepsaných věcných prostředků požární ochrany včetně předepsaných platností revizí a zkoušek u těchto zařízení 2x ročně. Účast na kontrolách prováděných státními orgány, tedy Státním požárním dozorem, apod. Pro plnění předmětu smlouvy se sjednává roční sazba ve výši Kč bez DPH tj Kč bez DPH pololetně za plnění předmětu této smlouvy. Fakturace bude provedena vždy pololetně a to k a příslušného roku. Dále bude fakturováno Kč bez DPH za zpracování dokumentace PO dle čl. 1. Usnesení č. 488/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje smlouvu o kontrolní činnosti č. 02/2016 v souladu s ustanovením 2652 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů mezi Obcí Lovčice, Lovčice 118, Lovčice, IČ: , jako objednatel a Firemní ES&H servis s.r.o., Kasárenská Hodonín, jako dodavatel. Předmětem této Smlouvy je zajištění kontrolních činností dodavatelem u objednatele v následujících oblastech: Plnění povinností objednatele v oblasti požární ochrany v rozsahu níže uvedeném. Řízení a ověření úplnosti a správnosti dokumentace s kontrolou plnění povinností ze strany objednatele, kontrola úplnosti a platnosti dokumentace, dokladů a záznamů, provozně manipulačních a jiných předpisů, případně platnosti rozhodnutí vydaných orgány státní správy, legislativy a technických norem. Aktualizace provozních dokladů, záznamů a dokumentace v kontrolovaných oblastech, jejich průběžné doplnění dle současné platné legislativy. Konzultace a zpracování dokumentace požární ochrany, tedy začlenění PO, organizační směrnice PO, požárního řádu obce a požárních a evakuačních řádů objektů, dále požárně poplachových směrnic a dokumentace pro činnost ohlašovny požáru a preventivních požárních hlídek a související dokumentace. Dále ve smyslu platných zákonů a ostatních předpisů o stanovení podmínek požární bezpečnosti, plnit smluvní povinnosti odborně způsobilé osoby tak, aby činnost se zvýšeným nebo vysokým požárním nebezpečím byla prováděna v souladu s platnými právními předpisy v oblasti požární ochrany, včetně zpracování předepsané dokumentace požární ochrany v souladu s těmito předpisy. Provedení školení pracovníků, určeného preventisty požární ochrany, školení zaměstnanců zařazených do požárních hlídek a další školení, dle systému školení PO příslušné legislativy. Vytvoření a provádění kontrol dodržování stanovené organizační směrnice PO, požárních řádů a jejich příloh, požární poplachové směrnice a vedení ostatní dokumentace požární ochrany pro všechny požární úseky, její aktualizaci a doplnění. Provádění preventivní požární prohlídky všech úseků, kontrola dodržování požárně bezpečnostních opatření, umístění bezpečnostních a výstražných značek, počet a umístění přenosných hasicích přístrojů a dalších předepsaných věcných prostředků požární ochrany včetně předepsaných platností revizí a zkoušek u těchto zařízení 2x ročně. Účast na kontrolách prováděných státními orgány, tedy Státním požárním dozorem, apod. Pro plnění předmětu smlouvy se sjednává roční sazba ve výši Kč bez DPH tj Kč bez DPH pololetně za plnění předmětu této smlouvy. Fakturace bude provedena vždy pololetně a to k a příslušného roku. Dále bude fakturováno Kč bez DPH za zpracování dokumentace PO dle čl. 1. Zdržel se: - 8/2 SMLOUVA o užívání pozemku a uzavření budoucí smlouvy mezi obcí Lovčice, Lovčice 118, , IČ: , jako investor stavby a Miroslav Čermák, Dražůvky 90, , r.č /4263, jako vlastník pozemku. Budoucí povinný má ve vlastnictví pozemek zapsaný v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Jihomoravský kraj, Katastrální pracoviště Kyjov, který je zahrnutý do území určeného pro stavbu: Lovčice, lokalita U Hřiště prodloužení inženýrských sítí na parcele 7113

9 druh pozemku orná půda o výměře 1158 v k. ú. Lovčice u Kyjova. Touto smlouvou dává vlastník shora uvedeného pozemku výslovný souhlas k tomu, aby investor stavby a budoucí oprávněný nebo jím pověřené právnické či fyzické osoby užívaly bezplatně tohoto pozemku v části dotčené výstavbou k provádění stavebních prací, v rozsahu daném projektovou dokumentací, územním rozhodnutím a stavebním povolením, a to ode dne zahájení stavby do ukončení stavby a zřízení věcného břemene - služebnost inženýrské sítě uvedené v článku II. Smluvní strany se dohodly, že věcné břemeno služebnost inženýrské sítě zřídí budoucí povinný ve prospěch budoucího oprávněného na dobu neurčitou, a to úplatně za jednorázovou úplatu ve výši 365 Kč. Usnesení č. 489/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje smlouvu o užívání pozemku a uzavření budoucí smlouvy mezi obcí Lovčice, Lovčice 118, , IČ: , jako investor stavby a Miroslav Čermák, Dražůvky 90, , r.č /4263, jako vlastník pozemku. Budoucí povinný má ve vlastnictví pozemek zapsaný v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Jihomoravský kraj, Katastrální pracoviště Kyjov, který je zahrnutý do území určeného pro stavbu: Lovčice, lokalita U Hřiště prodloužení inženýrských sítí na parcele 7113 druh pozemku orná půda o výměře 1158 v k. ú. Lovčice u Kyjova. Touto smlouvou dává vlastník shora uvedeného pozemku výslovný souhlas k tomu, aby investor stavby a budoucí oprávněný nebo jím pověřené právnické či fyzické osoby užívaly bezplatně tohoto pozemku v části dotčené výstavbou k provádění stavebních prací, v rozsahu daném projektovou dokumentací, územním rozhodnutím a stavebním povolením, a to ode dne zahájení stavby do ukončení stavby a zřízení věcného břemene - služebnost inženýrské sítě uvedené v článku II. Smluvní strany se dohodly, že věcné břemeno služebnost inženýrské sítě zřídí budoucí povinný ve prospěch budoucího oprávněného na dobu neurčitou, a to úplatně za jednorázovou úplatu ve výši 365 Kč. Zdržel se: - 8/3 SMLOUVA o užívání pozemku a uzavření budoucí smlouvy mezi obcí Lovčice, Lovčice 118, , IČ: , jako investor stavby a Miroslav Čermák, Dražůvky 90, , r.č /4263, jako vlastník pozemku. Budoucí povinný má ve vlastnictví pozemek zapsaný v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Jihomoravský kraj, Katastrální pracoviště Kyjov, který je zahrnutý do území určeného pro stavbu: Lovčice, lokalita U Hřiště prodloužení inženýrských sítí na parcele 7116 druh pozemku orná půda o výměře 997 v k. ú. Lovčice u Kyjova. Touto smlouvou dává vlastník shora uvedeného pozemku výslovný souhlas k tomu, aby investor stavby a budoucí oprávněný nebo jím pověřené právnické či fyzické osoby užívaly bezplatně tohoto pozemku v části dotčené výstavbou k provádění stavebních prací, v rozsahu daném projektovou dokumentací, územním rozhodnutím a stavebním povolením, a to ode dne zahájení stavby do ukončení stavby a zřízení věcného břemene - služebnost inženýrské sítě uvedené v článku II. Smluvní strany se dohodly, že věcné břemeno služebnost inženýrské sítě zřídí budoucí povinný ve prospěch budoucího oprávněného na dobu neurčitou, a to úplatně za jednorázovou úplatu ve výši 340 Kč. Usnesení č. 490/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje smlouvu o užívání pozemku a uzavření budoucí smlouvy mezi obcí Lovčice, Lovčice 118, , IČ: , jako investor stavby a Miroslav Čermák, Dražůvky 90, , r.č /4263, jako vlastník pozemku. Budoucí povinný má ve vlastnictví pozemek zapsaný v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Jihomoravský kraj, Katastrální pracoviště Kyjov, který je zahrnutý do území určeného pro stavbu: Lovčice, lokalita U Hřiště prodloužení inženýrských sítí na parcele 7116 druh pozemku orná půda o výměře 997 v k. ú. Lovčice u Kyjova. Touto smlouvou dává vlastník shora uvedeného pozemku výslovný souhlas k tomu, aby investor stavby a budoucí oprávněný nebo jím pověřené právnické či fyzické osoby užívaly bezplatně tohoto pozemku v části dotčené výstavbou k provádění stavebních prací, v rozsahu daném projektovou dokumentací, územním rozhodnutím a stavebním povolením, a to ode dne zahájení stavby do ukončení stavby a zřízení věcného břemene - služebnost inženýrské sítě uvedené v článku II. Smluvní strany se dohodly, že věcné břemeno služebnost inženýrské sítě zřídí budoucí povinný ve prospěch budoucího oprávněného na dobu neurčitou, a to úplatně za jednorázovou úplatu ve výši 340 Kč.

10 Zdržel se: - 8/4 SMLOUVA o užívání pozemku a uzavření budoucí smlouvy mezi obcí Lovčice, Lovčice 118, , IČ: , jako investor stavby a Kňažková Dana, Hviezdoslavova 515/37, Praha - Háje, r.č /277 jako vlastník ½ pozemku. Budoucí povinný má ve vlastnictví ½ pozemku zapsaný v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Jihomoravský kraj, Katastrální pracoviště Kyjov, který je zahrnutý do území určeného pro stavbu: Lovčice, lokalita U Hřiště prodloužení inženýrských sítí na parcele ½ pozemku 7124 druh pozemku orná půda o výměře 1959 v k. ú. Lovčice u Kyjova. Touto smlouvou dává vlastník shora uvedeného pozemku výslovný souhlas k tomu, aby investor stavby a budoucí oprávněný nebo jím pověřené právnické či fyzické osoby užívaly bezplatně tohoto pozemku v části dotčené výstavbou k provádění stavebních prací, v rozsahu daném projektovou dokumentací, územním rozhodnutím a stavebním povolením, a to ode dne zahájení stavby do ukončení stavby a zřízení věcného břemene služebnost inženýrské sítě uvedené v článku II. Smluvní strany se dohodly, že věcné břemeno služebnost inženýrské sítě zřídí budoucí povinný ve prospěch budoucího oprávněného na dobu neurčitou, a to úplatně za jednorázovou úplatu ve výši 343 Kč. Usnesení č. 491/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje smlouvu o užívání pozemku a uzavření budoucí smlouvy mezi obcí Lovčice, Lovčice 118, , IČ: , jako investor stavby a Kňažková Dana, Hviezdoslavova 515/37, Praha - Háje, r.č /277 jako vlastník ½ pozemku. Budoucí povinný má ve vlastnictví ½ pozemku zapsaný v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Jihomoravský kraj, Katastrální pracoviště Kyjov, který je zahrnutý do území určeného pro stavbu: Lovčice, lokalita U Hřiště prodloužení inženýrských sítí na parcele ½ pozemku 7124 druh pozemku orná půda o výměře 1959 v k.ú. Lovčice u Kyjova. Touto smlouvou dává vlastník shora uvedeného pozemku výslovný souhlas k tomu, aby investor stavby a budoucí oprávněný nebo jím pověřené právnické či fyzické osoby užívaly bezplatně tohoto pozemku v části dotčené výstavbou k provádění stavebních prací, v rozsahu daném projektovou dokumentací, územním rozhodnutím a stavebním povolením, a to ode dne zahájení stavby do ukončení stavby a zřízení věcného břemene služebnost inženýrské sítě uvedené v článku II. Smluvní strany se dohodly, že věcné břemeno služebnost inženýrské sítě zřídí budoucí povinný ve prospěch budoucího oprávněného na dobu neurčitou, a to úplatně za jednorázovou úplatu ve výši 343 Kč. Zdržel se: - 8/5 SMLOUVA o užívání pozemku a uzavření budoucí smlouvy mezi obcí Lovčice, Lovčice 118, , IČ: , jako investor stavby a LONE-ZEMĚDĚLSKÁ SPOLEČNOST, spol. s r.o., Násedlovice 271, Násedlovice, IČ: , jako vlastník ½ pozemku. Budoucí povinný má ve vlastnictví ½ pozemku zapsaný v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Jihomoravský kraj, Katastrální pracoviště Kyjov, který je zahrnutý do území určeného pro stavbu: Lovčice, lokalita U Hřiště prodloužení inženýrských sítí na parcele ½ pozemku 7124 druh pozemku orná půda o výměře 1959 v k. ú. Lovčice u Kyjova. Touto smlouvou dává vlastník shora uvedeného pozemku výslovný souhlas k tomu, aby investor stavby a budoucí oprávněný nebo jím pověřené právnické či fyzické osoby užívaly bezplatně tohoto pozemku v části dotčené výstavbou k provádění stavebních prací, v rozsahu daném projektovou dokumentací, územním rozhodnutím a stavebním povolením, a to ode dne zahájení stavby do ukončení stavby a zřízení věcného břemene služebnost inženýrské sítě uvedené v článku II. Smluvní strany se dohodly, že věcné břemeno služebnost inženýrské sítě zřídí budoucí povinný ve prospěch budoucího oprávněného na dobu neurčitou, a to úplatně za jednorázovou úplatu ve výši 343 Kč.

11 Usnesení č.492/16/z20 ZO Lovčice schvaluje smlouvu o užívání pozemku a uzavření budoucí smlouvy mezi obcí Lovčice, Lovčice 118, , IČ: , jako investor stavby a LONE-ZEMĚDĚLSKÁ SPOLEČNOST, spol. s r.o., Násedlovice 271, Násedlovice, IČ: , jako vlastník ½ pozemku. Budoucí povinný má ve vlastnictví ½ pozemku zapsaný v katastru nemovitostí u Katastrálního úřadu pro Jihomoravský kraj, Katastrální pracoviště Kyjov, který je zahrnutý do území určeného pro stavbu: Lovčice, lokalita U Hřiště prodloužení inženýrských sítí na parcele ½ pozemku 7124 druh pozemku orná půda o výměře 1959 v k. ú. Lovčice u Kyjova. Touto smlouvou dává vlastník shora uvedeného pozemku výslovný souhlas k tomu, aby investor stavby a budoucí oprávněný nebo jím pověřené právnické či fyzické osoby užívaly bezplatně tohoto pozemku v části dotčené výstavbou k provádění stavebních prací, v rozsahu daném projektovou dokumentací, územním rozhodnutím a stavebním povolením, a to ode dne zahájení stavby do ukončení stavby a zřízení věcného břemene služebnost inženýrské sítě uvedené v článku II. Smluvní strany se dohodly, že věcné břemeno služebnost inženýrské sítě zřídí budoucí povinný ve prospěch budoucího oprávněného na dobu neurčitou, a to úplatně za jednorázovou úplatu ve výši 343 Kč. Zdržel se: - 8/6 Smlouva o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského kraje uzavřená mezi smluvními stranami Jihomoravským kraje, Žerotínovo nám. 3/5, Brno, zast. JUDr. Michalem Haškem, hejtmanem jako poskytovatelem a Obcí Lovčice, Lovčice 118, Lovčice u Kyjova zastoupená starostou obce Václavem Tvrdým jako příjemcem. Předmětem této smlouvy je poskytnutí účelové investiční finanční podpory z rozpočtu Jihomoravského kraje, Zvláštního účtu pro vodní hospodářství JMK ve formě dotace (dále jen Dotace ) na realizaci akce Lovčice - kanalizační sběrač "A", výtlak odpadních vod. Dotace je poskytována na základě Dotačního programu v oblasti vodního hospodářství schváleného Zastupitelstvem Jihomoravského kraje dne usnesením č.629/09/z 11 ve znění změny č. 1 ze dne a ve znění změny č. 2 ze dne Podprogram č. 2 Podpora v oblasti odkanalizování a čištění odpadních vod. Příjemci je poskytována Dotace ve výši: Kč (slovy: desetmiliónů korun českých) na realizaci Akce uvedené v této smlouvě. Usnesení č. 493/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje smlouvu o poskytnutí dotace z rozpočtu Jihomoravského kraje uzavřená mezi smluvními stranami Jihomoravským kraje, Žerotínovo nám. 3/5, Brno, zast. JUDr. Michalem Haškem, hejtmanem jako poskytovatelem a Obcí Lovčice, Lovčice 118, Lovčice u Kyjova zastoupená starostou obce Václavem Tvrdým jako příjemcem. Předmětem této smlouvy je poskytnutí účelové investiční finanční podpory z rozpočtu Jihomoravského kraje, Zvláštního účtu pro vodní hospodářství JMK ve formě dotace (dále jen Dotace ) na realizaci akce Lovčice - kanalizační sběrač "A", výtlak odpadních vod. Dotace je poskytována na základě Dotačního programu v oblasti vodního hospodářství schváleného Zastupitelstvem Jihomoravského kraje dne usnesením č.629/09/z 11 ve znění změny č. 1 ze dne a ve znění změny č. 2 ze dne Podprogram č. 2 Podpora v oblasti odkanalizování a čištění odpadních vod. Příjemci je poskytována Dotace ve výši: Kč (slovy: desetmiliónů korun českých) na realizaci Akce uvedené v této smlouvě. Zdržel se: - 8/7 Smlouva o dílo č. 22/04/2016 mezi Projektis s.r.o., Komenského 1357, Kyjov , IČ: , jako zhotovitel a Obec Lovčice, Lovčice 118, , IČ: , jako objednatel. Předmětem smlouvy je zpracování dokumentace k územnímu rozhodnutí Inženýrské sítě pro RD

12 lok. Lovčice Padělky, jednotnou kanalizaci, vodovod, rozšíření a nová komunikace, plynovod, NN a veřejné osvětlení, geometrické zaměření, vč. projednání SIS za cenu Kč bez DPH. Usnesení č. 494/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje smlouvu o dílo č. 22/04/2016 mezi Projektis s.r.o., Komenského 1357, Kyjov , IČ: , jako zhotovitel a Obec Lovčice, Lovčice 118, , IČ: , jako objednatel. Předmětem smlouvy je zpracování dokumentace k územnímu rozhodnutí Inženýrské sítě pro RD lok. Lovčice Padělky, jednotnou kanalizaci, vodovod, rozšíření a nová komunikace, plynovod, NN a veřejné osvětlení, geometrické zaměření, vč. projednání SIS za cenu Kč bez DPH. Zdržel se: 8/8 Dodatek č. 11 ke smlouvě o poskytování odborných knihovnických služeb mezi Městem Hodonín, Masarykovo nám. 1, Hodonín, jako poskytovatel a Obec Lovčice, Lovčice 118, , jako příjemce. Předmětem dodatku je zajištění nákupu, zpracování a distribuce knihovních fondů pořízených za prostředky obce Předmětem dodatku je zajištění nákupu, zpracování a distribuce knihovních fondů pořízených za prostředky obce, která se zavazuje poukázat č. Usnesení č. 495/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje dodatek č. 11 ke smlouvě o poskytování odborných knihovnických služeb mezi Městem Hodonín, Masarykovo nám. 1, Hodonín, jako poskytovatel a Obec Lovčice, Lovčice 118, , jako příjemce. Předmětem dodatku je zajištění nákupu, zpracování a distribuce knihovních fondů pořízených za prostředky obce, která se zavazuje poukázat Kč. Zdržel se: 9. Zpráva kontrolního výboru Kontrolní výbor zasedal na OÚ Lovčice, kontroloval 1. čtvrtletí roku 2016, Předmětem kontroly bylo plnění usnesení ZO, kontrola jednacího řádu, kontrola investičních akcí, kontrola vyřizování žádostí občanů, popř. stížností. Závěr kontroly byl bez návrhu opatření. Usnesení č. 496/16/Z20 ZO Lovčice bere na vědomí zprávu kontrolního výboru. Zdržel se: 10. Různé 10/1 Sklad Lovčice, pan Ing. Zbyněk Holátko podal informaci ohledně projektu Sklad Lovčice. 10/2 Malé hřiště Oprava a výměna prvků na dětském hřišti u lesa, jedná se o kompletní opravu pergoly, rekonstrukce stávajících prvků - sestava A, tabule a dodání 3 ks laviček celodřevěných, 1 ks houpačky vahadlové, 1 ks houpačky Futur, 1 ks klouzačky Econ, 1 ks sítě na pískoviště za cenu Kč vč. DPH od fa. BRNK, Horní 1334, Kopřivnice. Usnesení č. 497/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje opravu a výměnu prvků na dětském hřišti u lesa za cenu Kč vč. DPH

13 od fa. BRNK, Horní 1334, Kopřivnice. Zdržel se: 10/3 Hasiči - SDH Lovčice letos pořádají oslavy 120. výročí založení SDH, při této příležitosti bude zakoupen nový prapor. Celkové náklady na vyhotovení nového praporu budou Kč vč. DPH, Obec Lovčice uhradí 2/3 tj. částka Kč. SDH Lovčice zaplatí částku Kč. SDH Lovčice požádá Obec Lovčice o dotaci ve výši Kč na částečnou úhradu praporu sboru. Usnesení č. 498/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje zakoupení nového praporu pro SDH Lovčice za cenu Kč vč. DPH, Obec Lovčice uhradí 2/3 částky tj Kč. a SDH Lovčice zaplatí částku Kč. Zdržel se: 10/4 Na VVP je zaměstnán Petr Matyáš a budeme žádat ještě o jedno místo. Panu Kořínkovi končí koncem května smlouva. 10/5 Provozní řád vodovodu Lovčice je přepracován dle platných norem a zákonů. 10/6 RD č.p. 50 na parcele 964, řeší se havarijní stav, byl zadán znalecký posudek. 10/7 Kuchyň v ZŠ a MŠ Lovčice potřebuje celkovou opravu a modernizaci. Počínaje osvětlením na stropě a konče novou podlahou. Po přidělení dotace z programu rozvoje venkova je třeba vyhlásit výběrové řízení na akci Oprava kuchyně v ZŠ a MŠ Lovčice. Usnesení č. 499/16/Z20 ZO Lovčice pověřuje starostu k vyhlášení výběrového řízení na akci Oprava kuchyně v ZŠ a MŠ Lovčice. Zdržel se: Úprava rozpočtu č. 3/2016 Úprava rozpočtu č. 3/2016 obsahuje rozpočtová opatření č Po provedené úpravě rozpočtu č. 3/2016 se rozpočtové příjmy zvyšují o částku Kč. Po provedené úpravě rozpočtu č. 3/2016 se rozpočtové výdaje zvyšují o částku Kč. Schodek činí Kč. Rozpočtové příjmy po provedené úpravě rozpočtu č. 3/2016 činí Kč. Rozpočtové výdaje po provedené úpravě rozpočtu č. 3/2016 činí Kč. Schodek činí Kč. Zůstatek na běžných účtech k je ,64 Kč. Usnesení č. 500/16/Z20 ZO Lovčice schvaluje v souladu s ustanovením 84 odst. 2 písm. b) zákona č. 128/2000 Sb. o obcích ve znění pozdějších předpisů úpravu rozpočtu č. 3/2016.

14 Zdržel se: Diskuse 12/1 Pan Foukal Jaroslav, oprava a nátěr zábradlí u KD Lovčice. 12/2 Pan Prygl Josef, informace k programu oslav 120 výročí SDH Lovčice. 12/3 Starosta obce, informace ohledně akce s tématem Modernizace veřejného LED osvětlení. 13. Rekapitulace Usnesení zrekapituloval Bc. Antonín Mlejnek. 14. Závěr Příští zasedání ZO bude v 18:00 hodin. Na závěr starosta obce poděkoval přítomným za účast a jednání ukončil v 21:01 hodin.... Václav Tvrdý starosta obce.. Jaroslav Foukal ověřovatel Ludmila Vajová ověřovatel

15 Příloha: prezenční listina

Zápis č. 23/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo v úterý v 19:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích

Zápis č. 23/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo v úterý v 19:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice www.lovcice.cz Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 23/2016

Více

Zápis č. 18/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve čtvrtek v 17:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích

Zápis č. 18/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve čtvrtek v 17:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice www.lovcice.cz Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 18/2016

Více

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve čtvrtek v hodin v Obecním úřadě v Lovčicích

Zápis č. 10/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve čtvrtek v hodin v Obecním úřadě v Lovčicích Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice www.lovcice.cz Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 10/2015

Více

5/2 ZÁSTAVBA RD, LOVČICE PADĚLKY, rozdělení geometrickým plánem na parcele k zástavbě RD dle situačního výkresu změna 2, číslo výkresu C.03.

5/2 ZÁSTAVBA RD, LOVČICE PADĚLKY, rozdělení geometrickým plánem na parcele k zástavbě RD dle situačního výkresu změna 2, číslo výkresu C.03. Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice www.lovcice.cz Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 17/2016

Více

Zápis č. 25/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo v pondělí v 20:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích

Zápis č. 25/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo v pondělí v 20:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice www.lovcice.cz Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 25/2016

Více

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 19. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 21. 08. 2017 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis č. 26/2016 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo v pondělí v 19:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích

Zápis č. 26/2016 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo v pondělí v 19:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice www.lovcice.cz Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 26/2016

Více

SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ,

SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ, SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ, uzavřená dle ustanovení 1785 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku, ve znění pozdějších předpisů, níže uvedeného dne, měsíce a roku 1 Město Veselí nad Moravou,

Více

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci)

Uzavření dodatků ke smlouvám o uzavření budoucích kupních smluv (budoucí prodeje částí pozemku u plánované autobusové zastávky na Trnci) Materiál číslo: 9 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve středu 24. 6. 2015 v 10.00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích

Zápis č. 9/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve středu 24. 6. 2015 v 10.00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice www.lovcice.cz Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 9/2015

Více

SMLOUVA O PRÁVU PROVÉST STAVBU uzavřená podle ust odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a

SMLOUVA O PRÁVU PROVÉST STAVBU uzavřená podle ust odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a MMPr-SML/.../2016 SMLOUVA O PRÁVU PROVÉST STAVBU uzavřená podle ust. 1746 odst. 2 zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník a SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ uzavřená podle ust. 1785 zákona č. 89/2012 Sb.,

Více

Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve čtvrtek 17. 9. 2015 v 19:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích

Zápis č. 11/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve čtvrtek 17. 9. 2015 v 19:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice www.lovcice.cz Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 11/2015

Více

Prodej objektu č.p. 358 na ulici Klášterská v Tišnově

Prodej objektu č.p. 358 na ulici Klášterská v Tišnově Materiál číslo: 26 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 12.12.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění

Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Smlouva o koupi nemovitosti uzavřená níže uvedeného dne, měsíce, roku podle ustanovení 2079 a násl. z.č. 89/2012 Sb., občanský zákoník v platném znění Čl. I. Smluvní strany 1. Město Vizovice Masarykovo

Více

Zápis č. 14/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve středu v 18:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích

Zápis č. 14/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve středu v 18:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice www.lovcice.cz Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 14/2015

Více

Směna pozemků v k.ú. Tišnov (přednádražní prostor)

Směna pozemků v k.ú. Tišnov (přednádražní prostor) Materiál číslo: 8 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 10.12.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Kupní smlouva na nemovitou věc

Kupní smlouva na nemovitou věc Kupní smlouva na nemovitou věc uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů, (dále jen občanský zákoník ) 1. Smluvní strany 1.1 Obec Bystřice

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Příloha č. 6 k bodu č. 39 Krajský úřad Číslo prodávajícího: Číslo kupujícího: Smluvní strany KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 588 a násl. zákona č. 40/1964 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

Přílepy č.p.46, PSČ , IČ

Přílepy č.p.46, PSČ , IČ O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01, IČ 00639958 ---------------------------------------------------------------------------------------------------- R O Z H O D N U T Í o prodeji obecního

Více

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli spolu: 1. Obec Zhoř, IČ: 00286974, se sídlem Zhoř 64, PSČ: 588 26, Zhoř, zastoupená Ing. Vladimírem Čížkem, starostou obce -dále též budoucí prodávající - a 2....,

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti - Veřejné osvětlení Drbalova

Uzavření Smlouvy o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti - Veřejné osvětlení Drbalova Materiál číslo: 22 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 27.06.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Z Á M Ě R. Přílepy dne : 9.9.2015. Výpis z Usnesení č.050/2015 ze dne 9.9.2015:

Z Á M Ě R. Přílepy dne : 9.9.2015. Výpis z Usnesení č.050/2015 ze dne 9.9.2015: O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01 Kněževes u Rakovníka, IČ 00639958 ----------------------------------------------------------------------------------------- vyhlašuje v souladu s ustanovením

Více

Z Á M Ě R PRODAT POZEMEK

Z Á M Ě R PRODAT POZEMEK O B E C P Ř Í L E P Y Přílepy č.p.46, PSČ 270 01 Kněževes u Rakovníka, IČ 00639958 ----------------------------------------------------------------------------------------- vyhlašuje v souladu s ustanovením

Více

Zápis č. 12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve středu 14. 10. 2015 v 17:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích

Zápis č. 12/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve středu 14. 10. 2015 v 17:00 hodin v Obecním úřadě v Lovčicích Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice www.lovcice.cz Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 12/2015

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne na obecním úřadě Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá, konaného dne 23.6. 2015 na obecním úřadě Zasedání Zastupitelstva obce Horní Krupá bylo zahájeno v 19.00 hodin starostou obce Horní Krupá. Přítomni: zastupitelé

Více

Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18

Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 :. loravskosí.hzsi ;;--AÍ.KY I Disíribiiíní siuíby. s.r.o. Ttíefenergjf *o lead.sm.57698. 6/BVB... zastoupený: ič: DIČ:" bankovní účet: Ostrava, 28. října 117, PSČ 702 18 Ing, Ivanem S 708 90 692 náměstkem

Více

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor správy majetku V Písku dne: 17.03.2016 MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 31.03.2016 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Jiné dispozice s majetkem města NÁVRH USNESENÍ Dle návrhu v textu Mgr.

Více

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA

KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA *MMOPP00DVT0B* KUPNÍ SMLOUVA A SMLOUVA O ZŘÍZENÍ ZÁSTAVNÍHO PRÁVA uzavřená dle 588 a následujících a 152 a následujících občanského zákoníku Článek I. Smluvní strany Prodávající:

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve středu v hodin v Obecním úřadě v Lovčicích

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Lovčice, které se konalo ve středu v hodin v Obecním úřadě v Lovčicích Zápis je k nahlédnutí v kanceláři Obecního úřadu v Lovčicích nebo na elektronické úřední desce Obce Lovčice www.lovcice.cz Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů Zápis č. 6/2015

Více

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 15. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 25. 11. 2016 od 18:00 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Březina, konaného dne 17. srpna od 18:00 hodin v zasedací místnosti obecního úřadu Přítomní zastupitelé (dle prezenční listiny): Michal Bittner, Aleš Buček, Martina

Více

I. Důvodová zpráva 1. Úvodní část "ZM s c h v a l u j e práce v nemovitosti VSK jsou dokončeny, je navrhováno kupní smlouvu uzavřít již nyní.

I. Důvodová zpráva 1. Úvodní část ZM s c h v a l u j e práce v nemovitosti VSK jsou dokončeny, je navrhováno kupní smlouvu uzavřít již nyní. I. Důvodová zpráva - Schválení kupní smlouvy s VSK Č.K. Rozhodnutí ve věci schválení vlastní kupní smlouvy navazující na již schválenou a podepsanou budoucí smlouvu kupní reg. č. 434/212/OSM ze dne 11.6.2012,

Více

Prodej budovy bez č.p./č.e. na ulici U Střelnice stojící na pozemku parc.č.st. 1762

Prodej budovy bez č.p./č.e. na ulici U Střelnice stojící na pozemku parc.č.st. 1762 Materiál číslo: 26 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 16.04.2018 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Smluvní strany. 1. Prohlášení prodávajícího

Smluvní strany. 1. Prohlášení prodávajícího Kupní smlouva 5/2017/2015/ Nížčč.č.zor Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli podle 2128-2200 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění Obec Zádveřice-Raková IČ: 00284718 adresa:

Více

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice

OBEC Velké Žernoseky Litoměřice OBEC Velké Žernoseky 412 01 Litoměřice Zápis č. 17/2016 ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Žernoseky konaného dne 22. 9. 2016 od 18:00 hod v zasedací místnosti Obecního úřadu Velké Žernoseky 1. Zahájení

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů MMPr/SML/../.. SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská

Více

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ

SMLOUVU O SMLOUVĚ BUDOUCÍ KUPNÍ Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavřeli spolu: 1. Město Polná, IČ: 00286435, se sídlem Husovo náměstí 39, PSČ: 588 13, Polná, zastoupené panem Jindřichem Skočdopole, starostou města -dále též budoucí

Více

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky

OBEC STAROVIČKY. Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne v hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky OBEC STAROVIČKY Zápis č. 29/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Starovičky konaného dne 28. 8. 2014 Účast dle prezenční listiny: Program: v 19.00 hod. v zasedací místnosti OÚ Starovičky 5 členů ZO 1.

Více

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P

I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU. MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: NÁVRH USNESENí: JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P Á I I ŽĎÁR NAD SÁZAVOU MATERIÁL BEZ OSOBNíCH ÚDAJU MĚSTSKÝ ÚŘAD ŽĎÁR NAD SÁZAvou MATERIÁL PRO RADU MĚSTA č. 54 DNE: 28.11.2016 JEDNACí ČíSLO: 854/2016/0P NÁZEV: Majetkoprávní jednání RM ANOTACE: Dle přiložené

Více

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ

SPS SPRÁVA NEMOVITOSTÍ SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ Smluvní strany: 1. EURO DEVELOPMENT JESENICE, s.r.o., IČ 282 44 451, se sídlem Ječná 550/1, Praha 2, PSČ 120 00, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v

Více

Smlouva o dílo č: /14 uzavřená v souladu s 2586 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník

Smlouva o dílo č: /14 uzavřená v souladu s 2586 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník návrh Smlouva o dílo č: /14 uzavřená v souladu s 2586 zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1 - Smluvní strany: Objednatel: Obec Šitbořice Sídlo: Osvobození 92, 69176 Šitbořice IČ: 00283622 Zastoupen:

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 863/14 (p.č. 863/8) v k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM:

Více

Prodej bytu č. 9 na ulici Halasova 993 v Tišnově

Prodej bytu č. 9 na ulici Halasova 993 v Tišnově Materiál číslo: 10 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 25.09.2017 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo.

Z Á P I S. Před hlasováním dal předsedající možnost všem přítomným sdělit svá stanoviska. Žádné stanovisko vzneseno nebylo. Z Á P I S z 16. zasedání Zastupitelstva obce S o b ě c h l e b y, které se konalo dne 2. prosince 216 od 17:3 hodin v sále kulturního domu v Soběchlebích čp. 123 1. Zahájení Zasedání Zastupitelstva obce

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů MMPr/SML/../.. SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník )

KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Krajský úřad Číslo prodávajícího: Číslo kupujícího: KUPNÍ SMLOUVA uzavřená dle ustanovení 2079 a násl. zák. č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů (dále jen občanský zákoník ) Smluvní

Více

smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě

smlouvu o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě 2019034018 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti inženýrské sítě Níže psaného dne, měsíce a roku Smluvní strany Ing. Soňa Gondolánová bytem datum narození na straně jedné, (dále též jako budoucí

Více

SMLOUVA. CZ bank. spoj.: Česká spořitelna a.s., č. účtu: /0800

SMLOUVA. CZ bank. spoj.: Česká spořitelna a.s., č. účtu: /0800 MORAVSKOSLEZSKO K.R.* J - (ČRAJSKÝ ÚŘAD CISLO SMLOUVY (DODATKU) SMLOUVA poř. č slo rok O UZAVŘENI BUDOUCÍ SMLOUVY O ZŘÍZENI VĚCNÉHO BŘEMENE - SLUŽEBNOSTI INŽENÝRSKÉ SÍTĚ - podle ust. 1785 a násl. a ust.

Více

Zápis 30 ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne

Zápis 30 ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne Zápis 30 ze zasedání Zastupitelstva obce Lipov konaného dne 26.04.2018 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Lipov (dále též jako zastupitelstvo ) zahájil v 19.00 hodin starosta

Více

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.

OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka. Z Á P I S OBEC JEVIŠOVKA 691 83 Jevišovka 98 z 19. zasedání zastupitelstva Obce Jevišovka Tel. 519519161 konaného dne 17. 6. 2014 www.jevisovka.cz Starostka obce Jevišovka p.božena Bošiaková zahájila 19.

Více

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod.

Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v hod. Zápis ze 18. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 30. března 2016 v 18.00 hod. Přítomni: Omluveni: Hosté: Korek Vladimír, Svoboda Miroslav, Havelka Pavel, Adámek Karel, Illek František,

Více

Název materiálu: Darovací smlouva na pozemky pod chodníkem Turnov- Sobotecká, v k.ú. Mašov u Turnova od Libereckého kraje

Název materiálu: Darovací smlouva na pozemky pod chodníkem Turnov- Sobotecká, v k.ú. Mašov u Turnova od Libereckého kraje Podklady na zasedání ZM dne: 25.04.2019 Název materiálu: Darovací smlouva na pozemky pod chodníkem Turnov- Sobotecká, v k.ú. Mašov u Turnova od Libereckého kraje Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke

Více

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Strana číslo: 1 Počet stran: 05 K U P N Í S M L O U V A č. 9147/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Městská část Praha 11 Smluvní strany: se sídlem: Ocelíkova

Více

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu.

Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Zápis č.6/2017 ze zasedání obecního zastupitelstva ve Vidově konaného dne 6.září od 20:00 hod. v budově Obecního úřadu. Celkový počet členů zastupitelstva: 9 Přítomno:7 Omluveni:2 Hosté:7 Zasedání řídil

Více

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů,

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/11389/2017 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor majetkový oddělení majetkoprávní Možutíková Drahomíra Materiál pro 19. zasedání Zastupitelstva

Více

Smlouva o budoucí kupní smlouvě na převod vlastnických práv k nemovitostem

Smlouva o budoucí kupní smlouvě na převod vlastnických práv k nemovitostem 1-6 Smlouva o budoucí kupní smlouvě na převod vlastnických práv k nemovitostem dle ustanovení 50a občanského zákoníku Smluvní strany: budoucí prodávající: Tělovýchovná jednota Petřvald na Moravě IČ: 44937661

Více

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Dostavba kanalizace Hranice - Smlouva o prodeji projektových dokumentací

MATERIÁL. pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne Dostavba kanalizace Hranice - Smlouva o prodeji projektových dokumentací MĚSTO HRANICE MATERIÁL pro zasedání Zastupitelstva města Hranic, dne 25. 4. 2019 Bod programu: 30 Předkládá: Okruh zpracovatelů: Zpracoval: Daniel Vitonský Odbor rozvoje města Ing. arch. Marek Kuchta,

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-115-024-13 ze dne 14.5.2013 Smlouva o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene mezi městskou částí Praha 12 a společností Pontos Property,

Více

Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu

Smlouvu o uzavření budoucí smlouvy o zřízení věcného břemene - služebnosti a smlouvu o právu provést stavbu Moravec Alexandr a Moravcová Helena Dlouhý Most 121,46312 (dále jen strana "Budoucí na straně jedné a povinná") Obec Dlouhý Most, IČO: 46744941, Se sídlem: č.p. 193,463 12 Dlouhý Most, zastoupená: Ing.

Více

Prodej bytu č. 6/1670 na ulici Králova v Tišnově

Prodej bytu č. 6/1670 na ulici Králova v Tišnově Materiál číslo: 15 K projednání Zastupitelstvu města Tišnova 12.12.2016 Předkládá Rada města Tišnova Poznámka: Zveřejněna je pouze upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE

DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE Odbor rozvoje, investic a majetku města V Písku dne: 03.12.2012 DODATEČNÝ MATERIÁL PRO JEDNÁNÍ ZASTUPITELSTVA MĚSTA PÍSKU DNE 06.12.2012 MATERIÁL K PROJEDNÁNÍ Konečné schválení smlouvy NÁVRH USNESENÍ Dle

Více

U S N E S E N Í Rady obce Zdiby

U S N E S E N Í Rady obce Zdiby Obec Zdiby Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ 250 66 e-mail: podatelna@obeczdiby.cz, identifikátor datové schránky: vt2b6m8 RADA OBCE ZDIBY U S N E S E N Í Rady obce Zdiby číslo 65/10/2019 ze dne 17. 6. 2019

Více

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a 2128 a násl. zákona č. 89/20/2 Sb., občanského zákoníku, ve zněnípozdějších předpisů (dále jen,,občansaý zákoník")

KUPNÍ SMLOUVA. podle 2079 a 2128 a násl. zákona č. 89/20/2 Sb., občanského zákoníku, ve zněnípozdějších předpisů (dále jen,,občansaý zákoník) KUPNÍ SMLOUVA podle 2079 a 2128 a násl. zákona č. 89/20/2 Sb., občanského zákoníku, ve zněnípozdějších předpisů (dále jen,,občansaý zákoník") Níže uvedeného dne, měsíce a roku uzavírají: Obec Dolní Břežany

Více

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov

Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 29.11.2018 Název materiálu: Prodej pozemku p.č. 2777/2 v k.ú. Turnov Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Ludmila Těhníková

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod.

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva městyse Višňového zahájeného dne 25. dubna 2019 v 18,00 hod. Přítomni: Omluveni: Vladimír Korek, Pavel Havelka, Tomáš Jelínek, Karel Adámek, Josef David, Jan Šnábl,

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 17 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 17 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 08.06.2016 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 17 Předkládá: OSM Termín konání: 21.06.2016 Věc: Návrh směnné smlouvy manželé Matuškovi Projednáno a doporučeno:

Více

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne od 19:00 hodin v obřadní síni obecního úřadu Křenovice, Školní 535

Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne od 19:00 hodin v obřadní síni obecního úřadu Křenovice, Školní 535 Zápis ze 7. zasedání Zastupitelstva obce Křenovice, konaného dne 12. 11. 2015 od 19:00 hodin v obřadní síni obecního úřadu Křenovice, Školní 535 Zahájení zasedání Zasedání Zastupitelstva obce Křenovice

Více

S M L O U V A o smlouvě budoucí o zřízení věcných břemen dle ustanovení 50a Občanského zákoníku (dále jen budoucí smlouva)

S M L O U V A o smlouvě budoucí o zřízení věcných břemen dle ustanovení 50a Občanského zákoníku (dále jen budoucí smlouva) S M L O U V A o smlouvě budoucí o zřízení věcných břemen dle ustanovení 50a Občanského zákoníku (dále jen budoucí smlouva) I. Budoucí smluvní strany Městská část Praha - Běchovice se sídlem Českobrodská

Více

Kupní smlouva. kupní smlouvu:

Kupní smlouva. kupní smlouvu: Záveská a spol. v.o.s. IČ: 26 46 85 14 pověřený insolvenční správce a správce konkurzní podstaty JUDr. Hana Záveská, advokátka společník: Bc.Martin Záveský Kancelář Praha 5- Smíchov : Kancelář Mladá Boleslav:

Více

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS

KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS Strana číslo: 1 Počet stran: 05 KUPNÍ SMLOUVA č. 8316/KS uzavřená podle ust. 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smluvní strany: Městská část Praha 11 se sídlem: Ocelíkova 672/1, PSČ

Více

Důvodová zpráva - 1. Úvodní část

Důvodová zpráva - 1. Úvodní část Důvodová zpráva - Odkoupení pozemku - nová rolbárna ZS Majetkoprávní dořešení části stavby rolbárny na části pozemku ve vlastnictví ČR, s právem hospodaření pro Povodí Vltavy, s.p. 1. Úvodní část V rámci

Více

1/5. (Oprávněný a Obtížený jednotlivě dále jako smluvní strana, společně jako smluvní strany ),

1/5. (Oprávněný a Obtížený jednotlivě dále jako smluvní strana, společně jako smluvní strany ), 1/5 Smlouva o budoucí smlouvě o zřízení služebnosti kterou dne, měsíce a roku níže uvedeného uzavřeli ve smyslu ust. 1785 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku a ve smyslu ust. 104 odst. 3

Více

Název materiálu: Směna pozemků Hruštice - Károvsko

Název materiálu: Směna pozemků Hruštice - Károvsko Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Směna pozemků Hruštice - Károvsko Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení materiálu

Více

SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ A NAROVNÁNÍ

SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ A NAROVNÁNÍ STATUTÁRNÍ MĚSTO OPAVA SMLOUVA O BUDOUCÍ KUPNÍ SMLOUVĚ A NAROVNÁNÍ Článek I. Budoucí prodávající: Statutární město Opava Sídlo: Horní náměstí 69, 746 26 Opava IČ: 00300535 DIČ: CZ00300535 Číslo účtu: 19-1842619349/0800,

Více

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin

Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin 1) Zahájení zasedání zastupitelstva Zápis z X. zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka konaného dne 22. července 2015, od 17,00 hodin Zasedání Zastupitelstva obce Komorní Lhotka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec

Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec Podklady na zasedání ZM dne: 28.06.2018 Název materiálu: Odkup pozemku parc.č. 37/4 včetně pomníku v k.ú. Malý Rohozec Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání

Více

Materiál pro 14. zasedání Zastupitelstva města Karviné konané dne Převod pozemku p. č. 1685/2, k. ú. Karviná-město - Bc.

Materiál pro 14. zasedání Zastupitelstva města Karviné konané dne Převod pozemku p. č. 1685/2, k. ú. Karviná-město - Bc. STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/10606/2016 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor majetkový oddělení majetkoprávní Lovecká Jana Bc. Materiál pro 14. zasedání Zastupitelstva

Více

I. Smluvní strany. II. Prohlášení

I. Smluvní strany. II. Prohlášení Plánovací smlouva dle přílohy č. 13 k vyhlášce č. 500/2006 Sb. o územně analytických podkladech, územně plánovací dokumentaci a způsobu evidence územně plánovací činnosti uzavřena v souladu s 86, odst.

Více

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů,

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/10203/2016 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor majetkový oddělení majetkoprávní Vysluchová Beata Bc. Materiál pro 13. zasedání Zastupitelstva

Více

Smlouva o smlouvě budoucí. o zřízení služebnosti

Smlouva o smlouvě budoucí. o zřízení služebnosti Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení služebnosti uzavřená dne 2016 mezi obcí Strančice jako budoucím povinným a společností ARENDON a. s. jako budoucím oprávněným Strana 1 (celkem 7) IČO: 002 40 788 sídlem

Více

OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice

OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice Podklady na zasedání ZM dne: 30.11.2017 OSM Název materiálu: Směna pozemků s doplatkem k.ú. Daliměřice Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc. Olga Bažantová Zúčastní se projednávání v ZM: Předložení

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 17.12. 2015 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 10 Počet přítomných členů

Více

Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace

Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace Podklady na zasedání ZM dne: 15.08.2019 Název materiálu: Odkoupení části pozemku p.č. 695/88, k.ú. Daliměřice, budoucí komunikace Předkládá: Vypracoval: Ing. Tomáš Hocke Bc. Olga Bažantová Zúčastní se

Více

Příloha č. 04. SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ (dále jen jako Smlouva )

Příloha č. 04. SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ (dále jen jako Smlouva ) Příloha č. 04 usnesení z 16. zasedání Zastupitelstva města Stříbra dne 25. května 2016 SMLOUVA O BUDOUCÍ SMĚNNÉ SMLOUVĚ (dále jen jako Smlouva ) uzavřená níže uvedeného dne, měsíce a roku podle ustanovení

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. č. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA č. uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů Obchodní firma: bude doplněno Sídlo: Štěpánská 539/9, Nové Město, 120

Více

Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v v Kulturním domě v Lovčicích

Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v v Kulturním domě v Lovčicích Anonymizováno dle zákona č. 101/2000 Sb. o ochraně osobních údajů Zápis č. 1/2014 z ustavujícího zasedání Zastupitelstva obce Lovčice konaného dne 7. listopadu 2014 v 18.00 v Kulturním domě v Lovčicích

Více

OSM Název materiálu: Darovací smlouva - převod stavby komunikace a chodníku na p.p.č. 695/193 a 695/11 v k.ú. Turnov

OSM Název materiálu: Darovací smlouva - převod stavby komunikace a chodníku na p.p.č. 695/193 a 695/11 v k.ú. Turnov Podklady na zasedání ZM dne: 27.04.2017 OSM Název materiálu: Darovací smlouva - převod stavby komunikace a chodníku na p.p.č. 695/193 a 695/11 v k.ú. Turnov Předkládá: Ing. Tomáš Hocke Vypracoval: Bc.

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 23.11.2016 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 25 Předkládá: OSM Termín konání: 06.12.2016 Věc: Návrh kupní smlouvy pan Konečný Projednáno a doporučeno: RM 22.11.2016

Více

KUPNÍ SMLOUVA. č. bude doplněno uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů

KUPNÍ SMLOUVA. č. bude doplněno uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů KUPNÍ SMLOUVA č. bude doplněno uzavřená v souladu s ustanovením 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb. (občanský zákoník) ve znění pozdějších předpisů Obchodní firma: ZENERGO Moravia s.r.o. Sídlo: Štěpánská

Více

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 20 Předkládá: Termín konání:

M A T E R I Á L. Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 20 Předkládá: Termín konání: V Boskovicích dne 07.09.2016 M A T E R I Á L Pro jednání: Zastupitelstva města k bodu č. 20 Předkládá: OSM Termín konání: 20.09.2016 Věc: Návrh kupní smlouvy manželé Külzer Projednáno a doporučeno: RM

Více

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 5/

VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne , zápis č. 5/ VÝPIS USNESENÍ z jednání Zastupitelstva obce Bílovice nad Svitavou konaného dne 17.06.2019, zápis č. 5/2018-2022 Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zásady. stanovující postup při prodeji nemovitostí z majetku města Planá

Zásady. stanovující postup při prodeji nemovitostí z majetku města Planá Zásady stanovující postup při prodeji nemovitostí z majetku města Planá Zastupitelstvo města Planá schválilo dne 21. 03. 2018 tyto zásady, kterými se stanovuje postup při prodeji nemovitostí ve vlastnictví

Více

Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene

Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene Smlouva o smlouvě budoucí o zřízení věcného břemene (dle 1785 a násl. resp. 1257 a násl. z.č. 89/2012 Sb. o.z. a 110 ods.2 písm. a) z.č. 183/2006 Sb. s.z.) Obec Malá Skála, IČ 002 62 463 se sídlem Vranové

Více

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne

MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ. č. R ze dne MĚSTSKÁ ČÁST PRAHA 12 RADA MĚSTSKÉ ČÁSTI USNESENÍ č. R-154-033-14 ze dne 29.4.2014 Smlouva o zřízení věcného břemene k pozemku parc. č. 4008 v k. ú. Modřany - umístění přípojky dešťové kanalizace Rada

Více

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů

SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů SMĚNNÁ SMLOUVA uzavřená ve smyslu ust. 2184 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších předpisů Statutární město Přerov IČ 00301825 DIČ CZ00301825 se sídlem Bratrská 709/34, Přerov

Více

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů,

Návrh usnesení Zastupitelstvo města Karviné dle ustanovení 85 písm. a) zákona č. 128/2000 Sb., o obcích, ve znění pozdějších předpisů, STATUTÁRNÍ MĚSTO KARVINÁ Magistrát města Karviné Materiál ZM MRZ/10200/2016 Poř. číslo Odbor: Oddělení: Vyřizuje: Odbor majetkový oddělení majetkoprávní Cachel Jerzy Materiál pro 13. zasedání Zastupitelstva

Více

U S N E S E N Í Zastupitelstva obce Zdiby

U S N E S E N Í Zastupitelstva obce Zdiby Zdiby Veltěž, Průběžná 11, PSČ 250 66 e-mail: podatelna@obeczdiby.cz, identifikátor datové schránky: vt2b6m8 ZASTUPITELSTVO OBCE ZDIBY U S N E S E N Í Zastupitelstva obce Zdiby číslo 32/2/2019 ze dne 27.

Více