NOVÁ ŘADA NÁKLADNÍCH VOZIDEL SCANIA V8. Síla a styl

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "NOVÁ ŘADA NÁKLADNÍCH VOZIDEL SCANIA V8. Síla a styl"

Transkript

1 NOVÁ ŘADA NÁKLADNÍCH VOZIDEL SCANIA V8 Síla a styl

2 NOVÁ ŘADA VOZIDEL SCANIA V8

3 2-3 Ukažte své ambice. Nová řada nákladních vozidel V8 v mnoha ohledech představuje samotnou podstatu nabídky Scania. Kombinuje v sobě skutečně racionální kvality, které zlepší vaše finanční výsledky, s hluboce emocionálními vlastnostmi, které si získají vaše srdce. Je rovněž odrazem vašich vlastních ambicí a zasloužených úspěchů, které jsou zřetelně vyjádřeny rafinovaným, ale přesto působivým stylem. Nová řada nákladních vozidel Scania V8. Čtyři jedinečné vozy. Přesně pro vás.

4 ŘADA MOTORŮ SCANIA V8 Výkon v číslech Hodnoty 730 k a 3500 Nm jsou čísla, která mluví sama za sebe. Tento motor je předurčen k tomu, aby vaší firmě poskytl náskok před konkurencí a rozzářil tvář každého řidiče. Odolnost a dlouhodobá životnost se v něm snoubí s vynikající produktivitou a nízkou spotřebou paliva. 730 Zdvihový objem: 16,4 litrů Maximální výkon: 730 k (537 kw) při 1900 ot/min. Maximální kroutící moment: 3500 Nm v pásmu ot/min. Řízení emisí: Scania SCR Úroveň emisí: Euro 5, EEV Kroutící moment (Nm) Výkon (kw) ot/min. ot/min.

5 4-5 Přinášíme nový standard. Vysoce výkonné motory V8 byly vždy nespornou doménou značky Scania. Nevyčerpatelný výkon a mimořádný kroutící moment jsou jejími tradičními silnými stránkami. Impozantně nízká spotřeba paliva, vynikající jízdní vlastnosti a charakteristický pocit z jízdy s motory Scania V8 jejich legendu jen potvrzují. Není divu, že tyto jedinečné příklady nadšeného technického vývoje jsou již dlouho standardem ve světě prvotřídní přepravy. S kompletní nabídkovou řadou, která umožňuje volit ze čtyř variant motoru V8, je tato pozice ještě silnější než kdy dříve. Představení nejlepšího motoru této řady, zbrusu nového motoru o výkonu 730 k, je milníkem nové éry. Kromě mnoha dalších inovací využívá nový motor V8 vstřikování paliva Scania XPI common-rail. Konstrukce motoru navíc značně usnadňuje údržbu. Je celkově připraven plnit budoucí požadavky, ať už z hlediska hospodárnosti provozu nebo šetrnosti k životnímu prostředí. Všechny motory, včetně veškeré elektroniky, byly již tradičně vyvinuty, testovány a optimalizovány přímo ve vývojovém středisku Scania. Tento základní princip umožňuje úplnou kontrolu nad funkčností a zajišťuje dokonalé sladění všech komponent hnacího ústrojí Zdvihový objem: 15,6 litrů Maximální výkon: 620 k (456 kw) při 1900 ot/min. Maximální kroutící moment: 3000 Nm v pásmu ot/min. Řízení emisí: Scania SCR Úroveň emisí: Euro 5 Zdvihový objem: 15,6 litrů Maximální výkon: 560 k (412 kw) při 1900 ot/min. Maximální kroutící moment: 2700 Nm v pásmu ot/min. Řízení emisí: Scania SCR Úroveň emisí: Euro 5 Zdvihový objem: 15,6 litrů Maximální výkon: 500 k (368 kw) při 1800 ot/min. Maximální kroutící moment: 2500 Nm v pásmu ot/min. Řízení emisí: Scania SCR Úroveň emisí: Euro 5 Kroutící moment (Nm) Výkon (kw) Kroutící moment (Nm) Výkon (kw) Kroutící moment (Nm) Výkon (kw) ot/min. ot/min. ot/min. ot/min. ot/min. ot/min.

6 JEDINEČNÝ STYL VOZIDEL SCANIA V8

7 6-7 Síla má být vidět. Scania V8 je vyjádřením. Je vyjádřením nezávislosti, ambicí a úspěchu s celosvětovým uznáním. Toto vyjádření je ještě zřetelnější s novým, charakteristickým stylovým pojetím vozidel V8. Nové prvky vnějšího designu vyzdvihují celou řadu nákladních vozidel Scania V8 z davu. Jakéhokoli davu, kdykoli a kdekoli. A v interiéru se budou i ti nejnáročnější řidiči okamžitě cítit jako doma, a to i v nejtvrdších podmínkách. Nová tvář vítězů. Nákladní vozidla Scania V8 snadno na cestě poznáte podle chromových prvků a vstupů sání vzduchu, masky Black Brilliant se speciální strukturou mřížky a emblémů V8. Uvnitř kabiny potvrzují exkluzivní kovové pedály s pryžovým protiskluzovým obložením pocit absolutní špičky.

8 JEDINEČNÝ STYL VOZIDEL SCANIA V8 Identita vozidel V8 je nezaměnitelná. Blyštivý emblém V8 se nachází uvnitř na centrálním displeji, na přístrojové desce, na liště prahu dveří a venku vpředu a na aerodynamických bočních prazích. Interiér dotváří sedadla s potahem z černé drážkované kůže s vytlačeným znakem V8 a světle šedým šitím, které hezky ladí s vroubkovanou koženou podložkou s logem V8 na středové podlážce. Volant v provedení z černého dřeva s obložením z černé kůže a světle šedým šitím dodává zážitku z řízení další rozměr.

9 8-9 I z boku poznáte, že před vámi stojí Scania V8, a to podle symbolu a chromových detailů na bočních prazích a charakteristického obdélníkového tvaru koncovky výfuku (v případě baterií umístěných vzadu), resp. okrouhlého tvaru (v případě baterií umístěných po stranách). Eleganci podtrhuje symbol V8 na dveřích, reliéfní symbol gryfa a loketní opěrka z černé kůže. Xenonové světlomety u nákladních vozidel V8 jsou opatřeny speciálními černými maskami.

10 LEGENDÁRNÍ VÝKON

11 10-11 Přidanou hodnotu pro zákazníky poskytujeme již 40 let. A pokračujeme v tom i nadále. Rodokmen vozů Scania V8 sahá až do roku 1969, kdy se zrodil legendární 14litrový motor V8 s výkonem 350 k. Od samotného počátku technici společnosti Scania považovali kroutící moment za stejně důležitý parametr, jako je samotný výkon. Možná dokonce i za důležitější. Tento přístup stále platí a jeho výsledkem je pro dnešní náročné řidiče vozidel V8 vynikající výkon při jízdě do kopce a plynulá jízda při nízkých otáčkách. Úžasné jízdní vlastnosti. Již při volnoběžných otáčkách Scania V8 nabízí dostatečný kroutící moment pro plynulý rozjezd. S maximálním kroutícím momentem poskytovaným až k nízkým otáčkám 1000 ot/min si nákladní vozy V8 úžasně udržují tah, i když jde do tuhého. Je to skvělý pocit vyjet na kopec a přenést se přes jeho vrchol s typickou lehkostí vozidla V8, bez zbytečné ztráty rychlosti nebo přeřazování. Protože je křivka kroutícího momentu pečlivě sladěna s průběhem výkonu, máte při poklesu otáček pocit, jako by motor byl v nižších otáčkách ještě silnější. Zisková produktivita. Jízda s nákladním vozidlem Scania V8 znamená mít přístup k ohromnému zdroji výkonu vždy, když to budete potřebovat. Předjíždění je bezpečnější, kopce se zdají menší, akcelerace je rychlejší a průměrná rychlost vyšší. Robustní provedení a koncepce jízdy s nízkými otáčkami jsou základem světoznámé spolehlivosti vozidel Scania.Modulární provedení motoru se podepisuje na snadné údržbě, udržuje náklady na nízké úrovni a přináší dlouhou dobu provozuschopnosti. Efektivní a inspirující. Mnoho zákazníků vozidel Scania V8 potvrzuje to, co technici Scania vědí již dlouho: skutečnost, že Scania V8 často může být tou optimální volbou, pokud jde o dobu jízdy a spotřebu paliva, nemluvě o celkovém pocitu řidiče z jízdy. Pro ještě větší podporu řidiče jsou nákladní vozidla Scania pro dálkovou přepravu dostupné s důmyslným a inspirujícím systémem Scania Driver Support, který řidičům pomáhá snižovat spotřebu paliva a zdokonalovat styl jízdy pomocí tipů vycházejících z průběžné analýzy jízdy a stylu řízení. Legenda žije. Stále dál. Po více než 40 letech na cestách je mnoho vozidel Scania V8 z konce 60. a začátku 70. let stále v provozu a hraje v přepravě významnou roli. Dokonce i s miliónem kilometrů na tachometru se ojetá Scania V8 považuje za jedno z nejatraktivnějších nákladních vozidel na trhu. Proto Scania V8 nabízí vysokou zůstatkovou hodnotu i poté, co věrně sloužila svému prvnímu majiteli. Síla a styl. Nový nákladní vůz Scania V8 jsme navrhli tak, aby působil na všechny vaše smysly, dotkl se vašeho srdce a zaujal vaši mysl. A i když máte ty nejvyšší ambice, vždy se můžete spolehnout na to, že vaše Scania V8 bezpečně splní to, co se od ní očekává. S dokonalou silou. A v perfektním stylu.

12 Scania prosazuje aktivní politiku vývoje a zdokonalování svých výrobků. Z tohoto důvodu si společnost vyhrazuje právo provádět změny výrobků a jejich specifikací a čísel dílů bez předchozího upozornění. Dále z důvodu právních požadavků EU či jednotlivých států nemusí být některé příslušenství k dispozici na všech trzích. Máte-li zájem o další informace, kontaktujte prosím svého prodejce nebo navštivte stránky Řada motorů Scania V8 Motory EEV 730 k Maximální výkon: 730 k (537 kw) při 1900 ot/min. Max. kroutící moment: Nm v pásmu ot/min. Motory Euro k Maximální výkon: 730 k (537 kw) při 1900 ot/min. Max. kroutící moment: 3500 Nm v pásmu ot/min. 620 k Maximální výkon: 620 k (456 kw) při 1900 ot/min. Max. kroutící moment: 3000 Nm v pásmu ot/min. 560 k Maximální výkon: 560 k (412 kw) při 1900 ot/min. Max. kroutící moment: 2700 Nm v pásmu ot/min. 500 k Maximální výkon: 500 k (368 kw) při 1800 ot/min. Max. kroutící moment: 2500 Nm v pásmu ot/min. Edition cscz Scania CV AB, SE Södertälje, Sweden.

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING

LEON. Aerodynamická sada ENJOYNEERING LEON Aerodynamická sada ENJOYNEERING AERODYNAMIKA, KTERÁ MĚNÍ SÍLU ODPORU NA PODPORU LEON AERODYNAMICKÁ SADA Výkon a elegance na pozadí aerodynamiky Aerodynamická sada SEAT je určena pro skvělý zážitek

Více

Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann.

Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann. Efektivita a výkon. MAN TGX s novými motory D38. MAN kann. NOVÁ DIMENZE VÝKONU. V tomto materiálu jsou zčásti vyobrazeny také prvky výbavy, které nejsou součástí sériového vybavení. 2. Fahrerhaus Fahrerhaus.

Více

AUTOBUSY A AUTOKARY SCANIA. Představujeme Scania Citywide

AUTOBUSY A AUTOKARY SCANIA. Představujeme Scania Citywide AUTOBUSY A AUTOKARY SCANIA Představujeme Scania Citywide SCANIA CITYWIDE 2-3 Buďte nejlepší v džungli města Více než polovina světové populace dnes žije ve městech. A tempo urbanizace se nadále zrychluje.

Více

SCANIA OMNIEXPRESS. Inspirován individualitou

SCANIA OMNIEXPRESS. Inspirován individualitou SCANIA OMNIEXPRESS Inspirován individualitou SCANIA OMNIEXPRESS 2-3 Řeší služby v celé šíři Kola i svět se točí neustále rychleji. O to důležitější je čas od času zběsilé tempo vypnout, sednout si a v

Více

SCANIA TOURING Vítejte na palubě

SCANIA TOURING Vítejte na palubě Vítejte na palubě 2 3 Udělejte dojem Seznamte se s autokarem Scania Touring. Tento všestranný autokar se siláckým a přeci elegantním vzhledem splní požadavky na občasný provoz a pravidelný provoz na delší

Více

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000

LS LT LT+ motor 1,6 16V 91 kw/124 k 351 000 377 000 1,8 16V 104 kw/141 k 415 000 Modelový rok '12 LS LT LT+ LTZ 351 000 377 000 395 000 415 000 442 200 1,7D 96 kw/130 k ECO 461 400 493 000 2,0 VCDi 120 kw/163 k 462 000 500 200 AKČNÍ 1,7D 96 kw/130 k ECO 2,0 VCDi 120 kw/163 k LS LT

Více

ŠkodaOctavia, Fabia, Superb Edition 100 SIMPLY CLEVER

ŠkodaOctavia, Fabia, Superb Edition 100 SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia, Fabia, Superb Edition 100 SIMPLY CLEVER STO LET NA ČTYŘECH KOLECH Od chvíle, kdy vyjel z bran mladoboleslavské továrny první automobil, uběhlo neuvěřitelných sto let. Toto období, během něhož

Více

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ

Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Subaru odhaluje nový model SUBARU BRZ Tokio, 30. listopadu 2011: Koncern Fuji Heavy Industries Ltd. (FHI), výrobce automobilů Subaru, oznámil světovou premiéru modelu SUBARU BRZ (výstavní model), která

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč704,900 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

SCANIA MOTORY EURO 6, EURO 5 A EEV. Síla, výkon, spolehlivost

SCANIA MOTORY EURO 6, EURO 5 A EEV. Síla, výkon, spolehlivost SCANIA MOTORY EURO 6, EURO 5 A EEV Síla, výkon, spolehlivost scania MOTORY EURO 5 A EEV 2-3 Máme řešení pro vaše individuální potřeby Svoboda volby. U značky Scania to znamená, že si můžete vybrat řešení

Více

ŘADA MOTORŮ SCANIA EURO 5. Opravdový rozdíl

ŘADA MOTORŮ SCANIA EURO 5. Opravdový rozdíl ŘADA MOTORŮ SCANIA EURO 5 Opravdový rozdíl PŘEDSTAVUJEME MOTORY SCANIA EURO 5 2-3 Dokonalost se vyplácí. O tom, co je motorem vašich ambicí, se můžeme jen dohadovat. Zato přesně víme, jakým překážkám musíte

Více

NOVÁ ŘADA SCANIA R. Naprostá špička v každém detailu

NOVÁ ŘADA SCANIA R. Naprostá špička v každém detailu NOVÁ ŘADA SCANIA R Naprostá špička v každém detailu NOVÁ ŘADA SCANIA R Zasloužená pozornost Výraznější, dynamičtější a elegantnější, než kdy předtím. Nová Scania řady R nastavuje nový standard designu

Více

Scania R 730 4x2 Topline - tahač V8 s největším výkonem a přitažlivostí pro řidiče

Scania R 730 4x2 Topline - tahač V8 s největším výkonem a přitažlivostí pro řidiče PRESS info P10901EN / Per-Erik Nordström 22 September 2010 Scania vystavuje na IAA 2010 Řada užitkových vozidel s vysokou produktivitou Nové nástroje pro optimalizaci spotřeby paliva Řada V8 s unikátní

Více

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč.

Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Nový Auris - ceník Zaváděcí ceny na nový model se zvýhodněním až 55 000 Kč! Navíc pakety výbav se zvýhodněním až 30 000 Kč. Výbava Motor Výkon Převodovka Standardní cena Zvýhodnění Zaváděcí cena Power

Více

NOVÁ VOZIDLA DAF EURO 6 PRO STAVEBNICTVÍ LF A CF CONSTRUCTION DRIVEN BY QUALITY

NOVÁ VOZIDLA DAF EURO 6 PRO STAVEBNICTVÍ LF A CF CONSTRUCTION DRIVEN BY QUALITY NOVÁ VOZIDLA DAF EURO 6 PRO STAVEBNICTVÍ LF A CF CONSTRUCTION DRIVEN BY QUALITY TRUCKS PARTS FINANCE WWW.DAF.COM Nový model CF Construction je ideálním vozidlem například pro stavebnictví, obor vyžadující

Více

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15)

Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Zcela nový Subaru Outback (specifikace pro evropské trhy, MY15) Nejprostornější a nejschopnější Outback charakterizuje smělejší a výraznější design Převodovka Lineartronic CVT v kombinaci s motorem Boxer

Více

Hybridní revoluce pokračuje...

Hybridní revoluce pokračuje... Hybridní revoluce pokračuje... Doubská 424, Liberec, tel.: 488 577 377, e-mail: toyota@federalcars.cz www.toyotaliberec.cz Využijte výhodného financování a pojištění od společnosti Toyota Financial Services

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč878,600 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

H-1 Van: praktická dodávka

H-1 Van: praktická dodávka H-1 H-1 Van: praktická dodávka Nejnovější H-1 Van je praktický a pracovitý pomocník, který společnost Hyundai vyvinula proto, aby splnila vaše požadavky na dopravu nákladu. Ústředním motivem je velkorysý

Více

Camaro Hot Wheels splněný sen

Camaro Hot Wheels splněný sen Camaro Hot Wheels splněný sen S e n m i l i ó n ů f a n o u š k ů H o t W h e e l s v š e c h v ě k o v ý c h k a t e g o r i í s e s t a l s k u t e č n o s t í. V ý r a z n ý, o d v á ž n ý a a t r a

Více

Driving Performance. Mercedes-AMG.

Driving Performance. Mercedes-AMG. Driving Performance. Mercedes-AMG. Driving Performance. Mercedes-AMG. 2 Obsah Obsah 3 Každé AMG má výkon v krvi. Obsah. Jsou rychlá jako blesk, mají skvělé jízdní vlastnosti a nenapodobitelný zvuk. Přesto

Více

Viano AVANTGARDE. EDICE 125.

Viano AVANTGARDE. EDICE 125. Viano AVANTGARDE. EDICE 125. Vel ká t ř íd a. Yea r s of innovation Ničeho se nevzdávejte. Viano AVANTGARDE. Nyní v EDICI 125 s přednostmi dodávkového vozu, limuzíny a sportovního vozu. Vytvořeno k tomu,

Více

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na

Renault MéGANE. Nový. Objevte nový Renault Mégane na Objevte nový Renault Mégane na www.renault.cz Nový Renault MéGANE Obsahu této publikace, její přesnosti a aktuálnosti k datu jejího tisku jsme věnovali veškerou péči. V rámci politiky trvalého zdokonalování

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč666,682 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Vyvážecí traktory 810E/1010E

Vyvážecí traktory 810E/1010E Vyvážecí traktory 810E/1010E PRODUCTIVITY UPTIME LOW DAILY OPERATING COSTS REVOLUTION LOGGING WILL NEVER BE THE SAME REVOLUTION John Deere přichází s novou modelovou řadou vyvážecích traktorů E s ojedinělou

Více

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014

m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 m{zd{ MX-5 Ceník platnost od 1. 2. 2014 Ceník M{zd{ MX-5 Výkon kw (k) Převodovka Emotion Challenge Revolution 1.8 Roadster 93 (126) man. 5st. 574 900 631 900-1.8 Roadster Coupé 93 (126) man. 5st. - 681

Více

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,-

Nový take up! 1,0 5G. Model. Nový take up! 1,0 5G Celková cena ,- Motor. 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st ,- Nový take up! 1,0 5G Model Nový take up! 1,0 5G Celková cena 237 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 44 kw / 60 koní Spotřeba paliva: 4.4 l/100km Emise CO2: 101 CO g/km 2 Vnější lakování

Více

Vydejte se za dobrodružstvím!

Vydejte se za dobrodružstvím! 2 Vydejte se za dobrodružstvím! Hranice není třeba posouvat, Vy jich totiž vůbec nemusíte dosáhnout. Jimny je dostatečně silný i odhodlaný k výletu do náročného terénu. Jeho kompaktní karoserie umožňuje

Více

Nové Polo Comfortline 1,0 5G

Nové Polo Comfortline 1,0 5G Nové Polo Comfortline 1,0 5G Model Nové Polo Comfortline 1,0 5G Celková cena 320 900,- Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 5 st. Výkon: 55 kw / 75 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km

Více

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5

D Y N A M I C 09/17 Honda Motor Europe Limited, organizační složka Česká republika Bucharova 14/2641, Praha 5 DYNAMIC DYNAMICKÝ DESIGN V moderním rychlém světě potřebujete být pohotoví a připravení využít každé příležitosti, která se naskytne. Proto jsme vytvořili nový vůz Honda Jazz Dynamic. Disponuje sportovním

Více

LACETTI. Get Real. www.chevrolet.cz

LACETTI. Get Real. www.chevrolet.cz VÝHODY PRO MAJITELE VOZU CHEVROLET: Na každý vůz značky Chevrolet je poskytována komplexní záruka. Natolik věříme v kvalitu technologií a výbav našich vozů, že na každý vůz Chevrolet poskytujeme záruku

Více

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,-

A3 Spb 1.0 TFSI. A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena ,- 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st ,- A3 Spb 1.0 TFSI Model A3 Spb 1.0 TFSI Celková cena 689 80 Motor 999 cm3 Přední pohon Manuální 6 st. Výkon: 85 kw / 116 koní Spotřeba paliva: 4.7 l/100km Emise CO2: 108 CO g/km 2 Vnější lakování T9T9 Bílá

Více

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter

Technická data Platná pro modelový rok 2016. Nový Transporter Technická data Platná pro modelový rok 2016 Nový Transporter Motory splňující emisní normu Euro 5 plus Motor 2,0 l TDI 62 kw (84 k) Motor 2,0 l TDI 75 kw (102 k) Motor / Počet ventilů na válec 4válcový

Více

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA

SIMPLY CLEVER. ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA SIMPLY CLEVER ŠkodaOctavia Edition AKČNÍ NABÍDKA Akční ceník Octavia Edition OCTAVIA OCTAVIA COMBI PRIMA EDITION CZ 1,2 TSI/77 kw 334 900 Kč 39 000 Kč 364 900 Kč 49 000 Kč 1,4 TSI/90 kw 374 900 Kč nově

Více

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,-

A6 2.0 TDI ultra. A6 2.0 TDI ultra Celková cena , cm3 Přední pohon S tronic ,- A6 2.0 TDI ultra Model A6 2.0 TDI ultra Celková cena 1 498 400,- Motor 1968 cm3 Přední pohon S tronic Výkon: 140 kw / 190 koní Spotřeba paliva: 4.2 l/100km Emise CO2: 110 CO g/km 2 Vnější lakování A2A2

Více

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu

Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu Nejkrásnější způsob, jak řídit praktický automobil Nový SEAT Leon je vozem pro srdce i hlavu / Ohromující design překypující emocemi / Inovace jako například přední LED světlomety / Příkladná dynamika

Více

RŮST JE COOL. PĚTISTOVKA VYROSTLA A ZRODILA SE 500L.

RŮST JE COOL. PĚTISTOVKA VYROSTLA A ZRODILA SE 500L. RŮST JE COOL. PĚTISTOVKA VYROSTLA A ZRODILA SE 500L. VYRŮST. PRO NĚKOHO TO ZNAMENÁ DOSPĚT, PRO JINÉ ROZVINOUT SVÉ MLÁDÍ, SVOJI OSOBNOST, ROZŠÍŘIT SVÉ MOŽNOSTI. PRO TY JE ZDE 500L. 2 3 MÁME DĚTI. VŠECHNO

Více

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč

4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč A6 3.0 TDI quattro Informativní zobrazení Celková cena 4GC0TY15 A6 3.0 TDI quattro Celkem: Kč 1 593 000 Motor 2 967ccm Pohon všech kol S tronic Výkon: 160 kw / 218 k Normovaná spotřeba paliva: 5 l/100km

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Insignia, Edition, 2.0 CDTI (125kW/170k) Start/Stop, 6stupňová manuální převodovka Barva Šedá Satin Steel (GF6) Model Látkové čalounění Milano, černé

Více

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE

SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Vaše Opel unikátní heslo SHRNUTÍ: VAŠE KONFIGURACE Grandland X, Enjoy, 1.2 TURBO (96kW/130k) Start/Stop, 6stupňová automatická převodovka Barva Modrá Topaz (G8Z) Model Čalounění kombinací kůže/látka, černé

Více

Nové Atego. Stavební doprava. 7,5 16 tun.

Nové Atego. Stavební doprava. 7,5 16 tun. Nové Atego. Stavební doprava. 7,5 16 tun. Nové Atego. Pravý profesionál na stavbě. Obsah Hodnota 6 7 Použití 8 15 Kabina, výbavy 10 11 Motory, převodovka 12 13 Jízdní komfort, možnosti nástaveb 14 15

Více

Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10) Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T Active 2 Model Barva exteriéru Čalounění Pakety Avensis Wagon 2,0 D-4D Stop & Start 6 M/T Active 2 Šedá - popelavá (1G3) Kombinace šedá Alcantara / černá látka

Více

Obecné informace o spotřebě paliva. Odpor vzduchu

Obecné informace o spotřebě paliva. Odpor vzduchu Souhrn Souhrn Tento dokument shrnuje a vysvětluje faktory, které ovlivňují spotřebu paliva vozidla. Pomocný náhon je jedním z nejdůležitějších faktorů, který ovlivňuje, kolik energie je potřeba k pohybu

Více

Hyundai i40 se vyznačuje sofistikovaným designem a suverénním vzhledem. Je vyroben pro výjimečné lidi, kteří jen nesní, ale skutečně konají.

Hyundai i40 se vyznačuje sofistikovaným designem a suverénním vzhledem. Je vyroben pro výjimečné lidi, kteří jen nesní, ale skutečně konají. ZCELA NOVÝ HYUNDAI Hledat vlastní cestu, NIKOLI NAPODOBOVAT Hyundai i40 se vyznačuje sofistikovaným designem a suverénním vzhledem. Je vyroben pro výjimečné lidi, kteří jen nesní, ale skutečně konají.

Více

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH.

Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Výhodný pronájem Fiat Finance: Kč Uvedené ceny jsou včetně DPH. Fiat 500: Váš život s legendou může začít! Skutečné legendy nestárnou, pouze se mění. Stejně jako model 500, ikona italského životního stylu a designu, která už téměř šedesát let prochází vývojem, ale

Více

Nákladní vozidla pro dálkovou přepravu

Nákladní vozidla pro dálkovou přepravu Nákladní vozidla pro dálkovou přepravu 2 NÁKLADNÍ VOZIDLA SCANIA PRO DÁLKOVOU PŘEPRAVU Určujeme hlavní směr U nás ve společnosti Scania jsme přesvědčeni, že dlouhodobý úspěch spočívá především v budování

Více

Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T. Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10) Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T Active Model Avensis Wagon 1,6 D-4D Stop & Start 6 M/T Active Barva exteriéru Bílá - čistá (040) Čalounění Pakety Kombinace šedá Alcantara / černá látka (FA10)

Více

TATRA PHOENIX Euro 6 PRÄSIDENT

TATRA PHOENIX Euro 6 PRÄSIDENT 1897 2017 TATRA VÁS DOSTANE DÁL tatra.cz TATRA PHOENIX Euro 6 PRÄSIDENT Limitovaná edice TATRA PHOENIX Euro 6 120 let od zahájení výroby automobilů v Kopřivnici (1897 2017) Podvozek obchodní řady TATRA

Více

Hybridní revoluce právě začala

Hybridní revoluce právě začala Chcete-li vyzkoušet některý z prezentovaných vozů získat více informací, kontaktujte, prosím, kteréhokoli autorizovaného prodejce navštivte naše internetové stránky. Zkušební jízdu si můžete také objednat

Více

Dopřejte si skvělý design na cestách

Dopřejte si skvělý design na cestách Dopřejte si skvělý design na cestách V pozoruhodném novém modelu X-MAX 250 MOMODESIGN se móda snoubí s funkčností a výkon se stylem. Tento exkluzivní nový model vychází z úspěšného skútru X-MAX 250, který

Více

MASERATI GHIBLI DIESEL

MASERATI GHIBLI DIESEL MASERATI GHIBLI DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/381/ 72 135 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 72 135 Ceníková cena s DPH 87 283 Vlastnosti Stav: Barva: Interiér: Nový Nero Nero/Rosso prošití

Více

Hnací ústrojí pro všechny požadavky a aplikace

Hnací ústrojí pro všechny požadavky a aplikace TISKOVÁ ZPRÁVA Chrášťany, 05. 09. 2017 Hnací ústrojí pro všechny požadavky a aplikace Společnost Scania neustále rozšiřuje svůj sortiment motorů Euro 6 Nová generace motorů V8 je úspornější o 7 10 % Pětiválcové

Více

Červená linie Vám rozbuší srdce

Červená linie Vám rozbuší srdce 20 Červená linie Vám rozbuší srdce S červeným akcentem detailů interiéru i exteriéru a ve spojení s novým výkonným motorem získává VITARA S 1.4 BoosterJet jedinečné sportovní charisma. Nechte temperamentem,

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-3 Kč472,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Město je nyní kompletní.

Město je nyní kompletní. Město je nyní kompletní. Města jsou centra dění. A ve městě se ix35 cítí jako ryba ve vodě. V jeho charakteru se zrcadlí sofistikovanost, charisma a smyslnost. Odvážně zvolené, ale velmi praktické křivky

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč946,800 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda CX-5 Kč836,200 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Představujeme nová terénní nákladní vozidla Scania

Představujeme nová terénní nákladní vozidla Scania Představujeme nová terénní nákladní vozidla Scania Určená pro těžkou práci. Ideální pro náročné podnikání. Pozvedněte své podnikání na novou úroveň. Nová terénní nákladní vozidla Scania jsou nejhouževnatější

Více

Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT

Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT Vše, co byste měli znát... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT Originální díly: know-how značky Vaše vozidlo Peugeot je homogenní a koherentní celek součástek navržených

Více

Cesta je cíl: Ukázat styl, dokázat um, rozeznat mimořádnost: Ve třídě CL se spojuje jasný design, nefalšovaná ruční práce a nejnovější technologie v

Cesta je cíl: Ukázat styl, dokázat um, rozeznat mimořádnost: Ve třídě CL se spojuje jasný design, nefalšovaná ruční práce a nejnovější technologie v Třída CL. Cesta je cíl: Ukázat styl, dokázat um, rozeznat mimořádnost: Ve třídě CL se spojuje jasný design, nefalšovaná ruční práce a nejnovější technologie v nezapomenutelný celek. Seznamte se s automobilem,

Více

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A

OSOBNÍ AUTOMOBIL STŘEDNÍ TŘÍDY TYP A Příloha č. 1 - Technická specifikace vozidel Parametry požadované zadavatelem sedan (4dveřový) / liftback (5dveřový) 5ti místný (homologováno pro řidiče + 4 cestující) motor zážehový, přeplňovaný (palivo

Více

Okolí se stává kulisou. Nové kupé třídy C si podmaní všechny Vaše smysly. Systém DYNAMIC SELECT dostupný za příplatek je připraven plnit všechny Vaše

Okolí se stává kulisou. Nové kupé třídy C si podmaní všechny Vaše smysly. Systém DYNAMIC SELECT dostupný za příplatek je připraven plnit všechny Vaše Třída C Kupé Svůdné. Okolí se stává kulisou. Nové kupé třídy C si podmaní všechny Vaše smysly. Systém DYNAMIC SELECT dostupný za příplatek je připraven plnit všechny Vaše požadavky. Zvolte si své preferované

Více

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO

ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO ELEMENTS PŘIZPŮSOBENÉ PLÁNY ÚDRŽBY ÚDRŽBA NA MÍRU PRO VAŠE VOZIDLO DÍKY SVÉ EXTRÉMNÍ FLEXIBILITĚ JE SLUŽBA ELEMENTS TAK ATRAKTIVNÍ BEZSTAROSTNÁ JÍZDA SE SPOLEČNOSTÍ IVECO

Více

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,-

Q3 2.0 TFSI quattro. Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena , cm3 quattro S tronic ,- Q3 2.0 TFSI quattro Model Q3 2.0 TFSI quattro Celková cena 1 114 900,- Motor 1984 cm3 quattro S tronic Výkon: 132 kw / 180 koní Spotřeba paliva: 6.5 l/100km Emise CO2: 149 CO g/km 2 Vnější lakování B4B4

Více

NMAX. Každodenní život je součástí balení

NMAX. Každodenní život je součástí balení NMAX. Každodenní život je součástí balení nabízí přesně tu zábavnost a hbitost, jakou od lehkého skútru čekáte s bonusem rychlé akcelerace a větší maximální rychlosti, kterou mu zajišťuje jeho výkonnější

Více

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B

PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B PROČ JET JEN Z MÍSTA A DO B KDYŽ VÁS PŘEDSTAVIVOST PŘENESE KAMKOLIV. Silnice. Skutečně jen obyčejná cesta. A přece znamená mnohem více. Možná skutečným důvodem, proč jsou silnice něčím zvláštní, je, že

Více

VOLVO S80, V70 drive DOPLN K K UŽIVATELSKÉ P ÍRU CE

VOLVO S80, V70 drive DOPLN K K UŽIVATELSKÉ P ÍRU CE VOLVO S80, V70 drive DOPLN K K UŽIVATELSKÉ P ÍRU CE Obecné informace Tišší a čistější Ekologický přístup vždy patřil mezi základní hodnoty, kterými se společnost Volvo Car Corporation řídí. Díky důrazu

Více

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE

BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE NOVÉ KANGOO BEZBARIÉROVÉ VOZIDLO ÚPRAVA PRO VOZÍČKÁŘE AKTUÁLNÍ AKCE OOKlimatizace, rádio s MP3 a Bluetooth, dvoje posuvné dveře a bohatá standardní výbava OODodatečná sleva ve výši 20 000 Kč při financování

Více

Traktory Massey Ferguson řady MF 4700 s kabinou a výkonem 56-70 kw (75-95 hp) představují nový standard víceúčelových traktorů

Traktory Massey Ferguson řady MF 4700 s kabinou a výkonem 56-70 kw (75-95 hp) představují nový standard víceúčelových traktorů TISKOVÁ ZPRÁVA www.masseyferguson.com Kontakt pro tisk: Paul Lay Manažer, marketingové komunikace a styk s veřejností Tel: +44 (0)2476 851209 Email: Paul.Lay@agcocorp.com Stahování obrázků z http://assets.agcocorp.com

Více

VÁŠ XE R-SPORT JAGUAR 2.0 L I4 TURBODIESEL 180 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 199 473 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava:

VÁŠ XE R-SPORT JAGUAR 2.0 L I4 TURBODIESEL 180 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 199 473 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: VÁŠ XE R-SPORT JAGUAR 2.0 L I4 TURBODIESEL 180 K (AUTOMATICKÁ PŘEVODOVKA) Základní cena 1 199 473 Kč Nakonfigurovaná volitelná výbava: 239 014 Kč¹ Konečná cena 1 438 487 Kč¹ * Cena je orientační a může

Více

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného

Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného Příloha č. 3 - TECHNICKÝ POPIS Mikrobus komerční Karoserie: Mikrobus komerční; Vozidlo - parametry: - Celková délka maximálně 5300 mm (bez tažného zařízení); - Celková šířka (bez sklopných vnějších zpětných

Více

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE.

VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW M Performance BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW radu BMW X www.bmw.sk Radosť z jazdy VÝKON A ŠPORTOVOSŤ V KAŽDOM DETAILE. PRÍSLUŠENSTVO BMW M PERFORMANCE. BMW radu. BMW radu. BMW radu.

Více

Dopřejte si skvělý design na cestách

Dopřejte si skvělý design na cestách Dopřejte si skvělý design na cestách Když jsme představili dynamický model X-MAX 400, sportovně založení dojíždějící byli ohromeni způsobem, jakým tento skútr kombinuje výkon 400 ccm s obratností skútrů

Více

Řada motorů Euro 6 od společnosti Scania: Osvědčená technologie a řešení pro každou potřebu

Řada motorů Euro 6 od společnosti Scania: Osvědčená technologie a řešení pro každou potřebu 18. listopadu 2013 Řada motorů Euro 6 od společnosti Scania: Osvědčená technologie a řešení pro každou potřebu Scania nyní nabízí jedenáct motorů Euro 6, od 250 hp do 730 hp. Zákazníci z celé Evropy, kteří

Více

JEEP WRANGLER PAKET ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ

JEEP WRANGLER PAKET ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ PAKET JEEP WRANGLER ORIGINÁLNÍ PŘÍSLUŠENSTVÍ NIC PRO STYDLIVÉ POVAHY Jeep Wrangler kombinuje ikonický styl, touhu po outdoorových dobrodružstvích, schopnost jízdy v terénu a nespoutané svobody se speciálním

Více

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva

AKTUÁLNÍ AKCE. Úroveň výbavy Motor EURO 6 kw / k CEE Cena Sleva CITROËN C-ELYSÉE AKTUÁLNÍ AKCE Sleva až 47 600 Kč Prodloužená značková záruka EssentialDrive na 5 let nebo 80 000 km* Exkluzivní financování s Citroën Financial Services s dodatečnou slevou 40 000 Kč na

Více

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR

VAN MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR NISSAN NV200 VAN Fleetová sleva již při nákupu 1 vozu 275 500 Již od 275 500 Kč 5 let bez starostí! 5 let záruka výrobce 1 + 5* servisní smlouva MIMOŘÁDNÝ NÁKLADOVÝ PROSTOR Nákladový prostor NV200 byl

Více

S OMNIplus jasně přes tmavé roční období.

S OMNIplus jasně přes tmavé roční období. Termín konání akce: od 24. 09. do 30. 11. 2012 S OMNIplus jasně přes tmavé roční období. Testovali jsme: Čelní skla v OMNIplus kvalitě. Využijte možnosti seřízení světel zdarma. Po dobu promoční akce v

Více

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa

Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Pers/Press/Presse/Prensa/Stampa Hugo van der Goeslaan 1 P.O. Box 90065 5600 PT Eindhoven, The Tel: +31 (0)40 214 21 04 Fax: +31 (0)40 214 43 17 Internet: www.daf.com Společnost DAF uvádí nové modely řady

Více

PLNĚ MODERNIZOVANÝ ZDROJ ENERGIE PONSSE BEAR

PLNĚ MODERNIZOVANÝ ZDROJ ENERGIE PONSSE BEAR PLNĚ MODERNIZOVANÝ ZDROJ ENERGIE PONSSE BEAR NOVÝ PONSSE BEAR VÝKON, PRODUKTIVITA A POTĚŠENÍ Z PRÁCE Kompletně nový PONSSE Bear je opravdovým králem lesa. Prezentuje nejlepší výkon, produktivitu, provozuschopnost

Více

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO

MASERATI LEVANTE GRANLUSSO MASERATI LEVANTE GRANLUSSO DIESEL www.scuderiapraha.cz/skladove-vozy/446/ 88 019 bez DPH Cena Ceníková cena bez DPH 88 019 Ceníková cena s DPH 106 503 Vlastnosti Stav: Barva: Nový Nero/Černá Vlastnosti

Více

Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV.

Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV. GLS SUV Nová forma. Klidná a uvolněná jízda, jakou jste v této podobě dosud nezažili. Nové GLS. Třída S mezi SUV. Vždy tam, kde je potřeba. To zvládá jedině GLS. Nová příď s masivním powerdomem vyzařuje

Více

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ.

MAF 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. CZ 5240/4240 NOVÝ HORIZONT. TEN VÁŠ. Některá data představují milníky v historii - některé produkty přetváří trh. MAF, nejpokročilejší samojízdný postřikovač byl vytvořen, aby zvýšil standardy. 2 roky

Více

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT

SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT SPOLU DOJEDEME DÁL VŠE, CO BYSTE MĚLI ZNÁT... ORIGINÁLNÍ DÍLY PEUGEOT PEUGEOT DOPORUČUJE Originální díly PEUGEOT jsou pro váš vůz zárukou: zachování původního komfortu řízení, jízdních vlastností a bezpečnosti,

Více

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství.

Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Standardní výbava Gratulujeme k vytvoření konfigurace Vašeho nového vozu Mazda. Zde naleznete standardní výbavu a vybrané doplňkové příslušenství. Mazda6 Kč786,300 Barva karoserie a některé prvky interiéru/exteriéru

Více

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla

Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla NOVINKA! Akumulátory Bosch S3 - S4 - S5 Akumulátory Bosch: Optimální startovací výkon pro všechna vozidla Správný akumulátor Bosch pro všechna vozidla S5: zdroj energie pro vozidla vyšší třídy S4: energie

Více

Ovládněte silnice. X-MAX 400 www.yamaha-motor.cz

Ovládněte silnice. X-MAX 400 www.yamaha-motor.cz Ovládněte silnice Díky dynamické kapotáži, lehkému rámu a plnokrevné DNA modelu Yamaha X-MAX je tento výkonný a univerzální skútr postaven tak, aby Vás nadchl! Výkonný motor o objemu 400 ccm a lehký rám

Více

Styl, exkluzivita a velkorysost v interiéru nového GLE kupé používáme ty nejluxusnější materiály. Vysoká poloha sedadla přináší jedinečný pocit z

Styl, exkluzivita a velkorysost v interiéru nového GLE kupé používáme ty nejluxusnější materiály. Vysoká poloha sedadla přináší jedinečný pocit z GLE. Kupé. Dynamika. Kultivovaný sportovní vůz ve velkém stylu. Poznejte to nejlepší ze světa automobilů v nové fascinující formě: moderní luxus vozidla Mercedes-Benz. Nové GLE kupé. Vytěží to nejlepší

Více

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH)

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH) Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 600 000 Kč vč. DPH (495 868 Kč bez DPH) vyplní uchazeč instrukce pro vyplnění sloupce C vznětový obsah max. 2200-2500 cm 3 výkon min. 110 kw Motor maximální

Více

13-litrový motor Scania průlom pro využití plynu v dálkové dopravě

13-litrový motor Scania průlom pro využití plynu v dálkové dopravě TISKOVÁ ZPRÁVA Chrášťany, 7. 12. 2017 13-litrový motor Scania průlom pro využití plynu v dálkové dopravě Nová nákladní auta na plyn Scania jsou vhodná jak pro dálkovou dopravu, tak pro stavební segment

Více

EPICA. Get Real. www.chevrolet.cz

EPICA. Get Real. www.chevrolet.cz VÝHODY PRO MAJITELE VOZU CHEVROLET: Na každý vůz značky Chevrolet je poskytována komplexní záruka. Natolik věříme v kvalitu technologií a výbav 3 našich vozů, že na každý vůz Chevrolet poskytujeme záruku

Více

Nejen rychlý, ale i perfektní střih

Nejen rychlý, ale i perfektní střih 12 Sekačky s čelním žacím ústrojím Nejen rychlý, ale i perfektní střih Profesionální rotační žací stroje John Deere nabízejí vynikající kombinaci rychlosti a kvality střihu. Díky vysokokapacitním žacím

Více

Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá.

Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá. Třída GLA. Nový model GLA. Svoboda je nakažlivá. Nový model GLA na první pohled odkrývá nekonečně mnoho možností. Čím začít? Nejlépe propracovaným a zároveň aerodynamickým designem s touhou drát se kupředu.

Více

LEXUS RC 200t/300h. Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů

LEXUS RC 200t/300h. Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů LEXUS RC 200t/300h CENÍK Prodloužená záruka LEXUS Záruka na 5 let / 160 000 km a asistenční služby na 5 let bez omezení ujetých kilometrů LEXUS ProTect 5letá ochrana laku karoserie (pomocí křemíkové vrstvy)

Více

Nové Ducato. Nové Ducato

Nové Ducato. Nové Ducato Nové Ducato Vážení, Ducato představuje od svého prvního uvedení na trh v roce 1981 naprostou špičku v segmentu 2G. Krok za krokem je tento vůz inovován zaváděním nových funkcí a prvků. Nové Ducato nabízí

Více

1,8 % sazbu havarijního pojištění

1,8 % sazbu havarijního pojištění 0800 700 112 Již od 249 900 Kč Nejrychleji rostoucí značka v Evropě K online skladovým vozům získáte při využití financování pohonné hmoty v hodnotě 5 000 Kč. Více na stránkách AKtuální AKce S financováním

Více

CB125F STREET. přidejte se k nám! facebook.com/moto.honda.cz

CB125F STREET. přidejte se k nám! facebook.com/moto.honda.cz STREET CB125F Určité podrobnosti v této brožuře se nevztahují k žádnému konkrétnímu výrobku z obchodní nabídky. Výrobci si vyhrazují právo změnit specifikace, včetně barev, s nebo bez předchozího oznámení,

Více

AUTO-KLIMA Bohemia s. r. o.

AUTO-KLIMA Bohemia s. r. o. Přepravní chlazení ALEX Original TRCH3000 s topením (Chladicí výkon při 0 C = 3338W ) - pohon od motoru vozidla - střešní zapuštěná kondenzační jednotka, - bez el. přípojky, s topením do + 10 C - motorová

Více

DOBLO WORK UP. www.fiatprofessional.cz

DOBLO WORK UP. www.fiatprofessional.cz Asiste nční sl užb y a slu žby klientů m Fiat Komfortplus je nová koncepce Fiatu, která Vám umožní rozšířit dvouletou smluvní záruku Vašeho vozidla o třetí, čtvrtý a pátý rok. Nabídka služeb Komfortplus

Více

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH)

Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH) Část 1 - Vozidlo střední třídy 1 ks - cena/ks cca 1 000 000 Kč vč. DPH (826 446 Kč bez DPH) vznětový obsah do 2000 cm 3 výkon min. 135 kw Motor maximální točivý moment min. 380 Nm kombinovaná spotřeba

Více