ZÁPIS č. 6/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne od na Obecním úřadě v Pičíně

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZÁPIS č. 6/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 20.6.2013 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně"

Transkript

1 ZÁPIS č. 6/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne od na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Lenka Brettlová, Ing. Petr Kollert, Jarmila Krásová, Bc. Ladislav Vich jako host Omluveni: Josef Mezera, Milana Mišůnová, Monika Peniaková Ověřovatelé zápisu: Lenka Brettlová, Petr Kollert Zapisovatel: Ing. Josef Bedřich Program jednání: 1. SCHVÁLENÍ A DOPLNĚNÍ PROGRAMU, VOLBA ZAPISOVATELE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU 2. SCHVÁLENÍ ZADÁNÍ ZMĚNY ÚP 3. SCHVÁLENÍ ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU 4. SCHVÁLENÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRKY 5. ROZPOČTOVÁ OPATŘENÍ 6. KOLAUDACE ČOV A KANALIZACE 7. PŘEDÁNÍ LESŮ OBCI 8. OPRAVY ELEKTROINSTALACE VE ŠKOLE 9. OPRAVY KOMUNIKACÍ 10. VÝBĚR DODAVATELE NA DOBUDOVÁNÍ KANALIZACE 11. SMLOUVA NA PROVOZ ČOV 12. INFORMACE O POVODNÍCH 13. INFORMACE O JEDNÁNÍ PLYNOFIKU 14. PŘÍSPĚVEK NA AKCI ČČK DNE PŘÍSPĚVEK NA CYKLISTICKÉ ZÁVODY 16. ÚHRADA FAKTURY ZA GEOMETRICKÉ ZAMĚŘENÍ 17. KALKULACE STOČNÉHO 18. KARTA K BĚŽNÉMU ÚČTU 19. SMLOUVA NA MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ 20. RŮZNÉ A) PŘÍSPĚVEK NA AKCI HOUBAŘŮ DNE B) DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ NA ČOV C) INFORMACE O PROVOZU POŠTY V SRPNU USNESENÍ 1. SCHVÁLENÍ A DOPLNĚNÍ PROGRAMU, VOLBA ZAPISOVATELE A OVĚŘOVATELŮ ZÁPISU Do programu byly na návrh místostarostky doplněny body 4. Schválení účetní závěrky, 10. Výběr dodavatele na dobudování kanalizace, ostatní body programu byly posunuty a dále byl doplněn bod 16. Úhrada faktury za geometrické zaměření, 17. Kalkulace stočného, 18. Zřízení platební karty k účtu obce, 19. Smlouva na mzdové účetnictví. Poté byl takto doplněný

2 program všemi hlasy schválen. Zapisovatelem byl schválen Ing. Josef Bedřich, ověřovateli byli jmenováni Petr Kollert a Lenka Brettlová. Jmenování zapisovatele a ověřovatelů bylo schváleno všemi hlasy. 2. SCHVÁLENÍ ZADÁNÍ ZMĚNY ÚP Zastupitelé vyslechli informaci pořizovatele o Vyhodnocení projednávání návrhu zadání změny č. 5 územního plánu obce Pičín, uvedeném v příloze č. 2 tohoto usnesení. Zadání změny č. 5 územního plánu obce Pičín podle 6 odst. 5 písm. b) a 47 odst. 5 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů, uvedené v příloze č. 1 tohoto usnesení bylo schváleno všemi hlasy. Dále bylo schváleno, že bude uloženo Obecnímu úřadu: 1. zabezpečit zpracování návrhu změny č. 5 územního plánu obce Pičín v souladu se schváleným zadáním; 2. předat dokument Zadání změny č. 5 územního plánu obce Pičín Doklady o pořizování a schválení po jednom vyhotovení městu Pičín, výkonnému pořizovateli a zhotoviteli návrhu změny č. 5 ÚPM Pičín; 3. podat Krajskému úřadu Středočeského kraje návrh na vložení registračního listu za etapu ZADÁNÍ změny č. 5 do evidence územně plánovací činnosti. 3. SCHVÁLENÍ ZÁVĚREČNÉHO ÚČTU Zastupitelstvo schvaluje všemi hlasy závěrečný účet za rok 2012 s výrokem s výhradou. Nedostatky budou odstraněny při provádění inventur za rok SCHVÁLENÍ ÚČETNÍ ZÁVĚRKY ZA ROK 2012 Zastupitelstvo schvaluje všemi hlasy účetní závěrku za rok 2012, sestavenou k ROZPOČTOVÉ OPATŘENÍ Č.4 Zastupitelstvo obce schvaluje všemi hlasy rozpočtové opatření č. 4 viz příloha. 6. KOLAUDACE ČOV A KANALIZACE Zastupitelé byli informováni o vydání kolaudačního souhlasu zn. MěUPB 39963/2013/OZP/Faj, č.j. MěUPB 32065/2013 a schválením kanalizačního řádu. Oba dokumenty jsou přístupné na úřední desce. 7. PŘEDÁNÍ LESŮ OBCI Dne došlo k předání lesů ve vlastnictví obce, které dosud obhospodařovaly Lesy ČR obci viz předávací protokol. Tato skutečnost byla oznámena MěÚ Příbram a zároveň byl na MěÚ Příbram ohlášen Ing. Miroslav Kupka jako odborný lesní hospodář.

3 8. OPRAVY ELEKTROINSTALACE VE ŠKOLE Na opravu elektroinstalace ve škole, která bude provedena v době prázdnin, schvaluje zastupitelstvo všemi hlasy nabídku firmy Fanel Příbram spol. s r.o., IČ za ,50 Kč včetně DPH. Nabídka této firmy byla vyhodnocena jako nejvýhodnější z podaných nabídek (další firmy: EPB a PaB elktro viz příloha). 9. OPRAVY KOMUNIKACÍ ZO schvaluje všemi hlasy proplacení položení recyklátu při opravě komunikací ve výši ,- Kč podle předávacího protokolu ze dne Zastupitelstvo schvaluje dále 2x prolití recyklátu v ceně 50,- Kč za m2 a úhradu faktury za tyto práce. Dále ZO schvaluje všemi hlasy výběr dodavatele na další opravy komunikací na základě předložených nabídek - Porr a.s., IČ a provedení oprav do výše ,- Kč bez DPH. 10. VÝBĚR DODAVATELE NA DOBUDOVÁNÍ KANALIZACE Na základě předložených nabídek byli vybráni dodavatelé na dobudování kanalizace v obci, jedná se o dva úseky u rybníčka firma 1.Sčv a.s. za ,- Kč a na Draha firma Šindler, důlní a stavební společnost s.r.o. za ,- Kč. Schváleno všemi hlasy. 11. SMLOUVA NA PROVOZ ČOV Předložená smlouva na Poskytování technologického dozoru nad provozem a výkonu funkce odpovědného zástupce pro provozování veřejné kanalizace a ČOV Pičín včetně poskytování havarijní služby s firmou E K O V A K s. r. o. IČ: byla schválená všemi hlasy a zastupitelstvo pověřuje místostarostku Lenku Kupkovou podpisem této smlouvy 12. INFORMACE O POVODNÍCH Zastupitelé byli informováni o průběhu záchranných akcí při povodních na začátku června, o nasazení hasičů členů SDH Pičín při povodních, o předložené žádosti na úhradu prvotních nákladů, o činnosti a materiálech krizového štábu ORP, o vyčíslení škod vzniklých při povodních a o dalších vzniklých problémech vzniklých v souvislosti s povodněmi. 13. INFORMACE O JEDNÁNÍ PLYNOFIKU Zastupitelé byli informováni o jednání Plynofiku viz přiložený zápis z členské schůze dne PŘÍSPĚVEK NA AKCI ČČK DNE K žádosti o příspěvek na akci ČČK konanou dne u restaurace U Krause v Pičíně pro občany Pičína byl všemi hlasy schválen příspěvek ve výši 3.200,- Kč.

4 15. PŘÍSPĚVEK NA CYKLISTICKÉ ZÁVODY K žádosti o příspěvek na akci cyklistické závody konanou dne byl všemi hlasy schválen příspěvek ve výši 1.440,- Kč. 16. ÚHRADA FAKTURY ZA GEOMETRICKÉ ZAMĚŘENÍ Úhrada faktury v.s , kterou předložil pan Blahna za geometrické zaměření na částku ,- Kč byla schválen všemi hlasy. 17. KALKULACE STOČNÉHO Zastupitelstvo obce schvaluje všemi hlasy předloženou kalkulaci stočného na rok KARTA K BĚŽNÉMU ÚČTU Zřízení platební karty k běžnému účtu obce bylo schváleno všemi hlasy. Kartou bude disponovat Stanislav Vokurka, doklady k provedeným transakcím bude dokládat minimálně 1x měsíčně vždy do 4. Každého měsíce. 19. SMLOUVA NA MZDOVÉ ÚČETNICTVÍ Zastupitelstvo obce schvaluje všemi hlasy uzavření Smlouvy na zpracování mzdového účetnictví s paní Markétou Matějkovou IČ a pověřuje místostarostku Lenku Kupkovou, aby smlouvu podepsala. 20. RŮZNÉ A) PŘÍSPĚVEK NA AKCI HOUBAŘŮ DNE K žádosti o příspěvek na akci u restaurace U Krause v Pičíně pro občany Pičína byla všemi hlasy schválena úhrada hudby při této akci. B) DEN OTEVŘENÝCH DVEŘÍ NA ČOV Zastupitelstvo obce souhlasí s konáním dne otevřených dveří na ČOV dne C) INFORMACE O PROVOZU POŠTY V SRPNU 2013 V měsíci srpnu bude v týdnu od 5. do provoz pošty omezen takto: Pondělí Úterý Středa Čtvrtek Pátek

5 21.USNESENÍ Z JEDNÁNÍ ZO 6/2013 DNE ZASTUPITELSTVO OBCE SCHVALUJE 1. Jmenování zapisovatele Ing. Josefa Bedřicha a ověřovatelů Petra Kollerta a Lenky Brettlové. Jmenování zapisovatele a ověřovatelů bylo schváleno všemi hlasy. 2. Doplněný program jednání zastupitelstva 3. Zadání změny č. 5 územního plánu obce Pičín podle 6 odst. 5 písm. b) a 47 odst. 5 zákona č. 183/2006 Sb., o územním plánování a stavebním řádu (stavební zákon), ve znění pozdějších předpisů, uvedené v příloze č. 1 tohoto usnesení. 4. Závěrečný účet za rok 2012 s výrokem s výhradou, nedostatky budou odstraněny při provádění inventur v roce Účetní závěrku za rok 2012, sestavenou k Rozpočtové opatření č Výběr dodavatele na opravu elektroinstalace ZŠ a MŠ Fanel Příbram spol. s r.o., IČ za ,50 Kč včetně DPH. 8. Proplacení prací provedených při opravě komunikací ve výši ,- Kč podle předávacího protokolu ze dne x prolití recyklátu v ceně 50,- Kč za m2 a úhradu faktury za tyto práce. 10. Dodavatele na zbylé opravy komunikací firmu Porr a.s., IČ a provedení oprav do výše ,- Kč bez DPH. 11. Dodavatele na dobudování kanalizace v obci, u rybníčka firma 1.Sčv a.s. za ,- Kč a na Draha firma Šindler, důlní a stavební společnost s.r.o. za ,- Kč viz přiložené nabídky. 12. Smlouvu na Poskytování technologického dozoru nad provozem a výkonu funkce odpovědného zástupce pro provozování veřejné kanalizace a ČOV Pičín včetně poskytování havarijní služby s firmou E K O V A K s. r. o. IČ: Příspěvek na akci ČČK posezení u restaurace v Pičíně dne ve výši 3.200,- Kč. 14. Příspěvek na cyklistické závody ve výši 1.440,- Kč. 15. Příspěvek na akci houbařů úhrada hudby při posezení u restaurace v Pičíně dne Úhradu faktury v.s za geometrické zaměření předloženou panem Blahnou na částku ,-Kč. 17. Kalkulaci stočného na rok Zřízení platební karty k účtu obce. 19. Smlouvu na zpracování mzdového účetnictví s paní Markétou Matějkovou IČ ZASTUPITELSTVO OBCE BERE NA VĚDOMÍ 1. Informaci pořizovatele o Vyhodnocení projednávání návrhu zadání změny č. 5 územního plánu obce Pičín, uvedeném v příloze č. 2 tohoto usnesení.

6 2. Informaci o vydání kolaudačního souhlasu a schválením kanalizačního řádu. 3. Informaci o předání lesů ve vlastnictví obce. 4. Informace o povodních. 5. Informaci o jednání Plynofiku. 6. Informaci o provozu pošty v srpnu 2013 ZASTUPITELSTVO OBCE UKLÁDÁ 1. OBECNÍMU ÚŘADU 1. Zabezpečit zpracování návrhu změny č. 5 územního plánu obce Pičín v souladu se schváleným zadáním; 2. Předat dokument Zadání změny č. 5 územního plánu obce Pičín Doklady o pořizování a schválení po jednom vyhotovení městu Pičín, výkonnému pořizovateli a zhotoviteli návrhu změny č. 5 ÚPM Pičín; 3. Podat Krajskému úřadu Středočeského kraje návrh na vložení registračního listu za etapu ZADÁNÍ změny č. 5 do evidence územně plánovací činnosti. 2. MÍSTOSTAROSTCE LENCE KUPKOVÉ 1. Podepsat smlouvu na Poskytování technologického dozoru nad provozem a výkonu funkce odpovědného zástupce pro provozování veřejné kanalizace a ČOV Pičín včetně poskytování havarijní služby s firmou E K O V A K s. r. o. IČ: Podepsat smlouvu na zpracování mzdového účetnictví s paní Markétou Matějkovou, IČ Jednání ZO skončilo v Stanislav Vokurka, místostarosta.. Lenka Kupková, místostarostka... Ing. Petr Kollert, ověřovatel zápisu. Lenka Brettlová, ověřovatelka zápisu

ZÁPIS č. 5/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne od na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 5/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne od na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 5/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 16.5.2013 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Milana Mišůnová, Monika Peniaková,

Více

ZÁPIS č. 1/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 17.1. 2013 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 1/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 17.1. 2013 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 1/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 17.1. 2013 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Josef Bedřich, Monika Peniaková, Ing. Petr Kollert,

Více

ZÁPIS č. 7/2012 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 6. 9. 2012 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 7/2012 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 6. 9. 2012 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 7/2012 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 6. 9. 2012 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Josef Mezera, Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Monika Peniaková,

Více

ZÁPIS č. 6/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 26. 6. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 6/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 26. 6. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 6/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 26. 6. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Josef Mezera, Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Ing. Petr Kollert, Ing. Josef

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 15.12.2016 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Ing. Josef Bedřich, Ing. Petr Kollert,

Více

ZÁPIS č. 8/2012 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 4.10. 2012 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 8/2012 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 4.10. 2012 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 8/2012 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 4.10. 2012 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Josef Mezera, Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Monika Peniaková,

Více

ZÁPIS č. 7/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 24.7. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 7/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 24.7. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 7/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 24.7. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Josef Mezera, Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Ing. Petr Kollert, Ing. Josef

Více

ZÁPIS č. 8/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 4.9. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 8/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 4.9. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 8/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 4.9. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Josef Mezera, Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Ing. Petr Kollert, Ing. Josef Bedřich,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 24.11.2016 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Ing. Petr Kollert, MVDr. Dana

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 10.12.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Milana Mišůnová, Felix Šrámek,

Více

ZÁPIS č. 6/2012 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 28.6. 2012 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 6/2012 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 28.6. 2012 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 6/2012 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 28.6. 2012 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Josef Mezera, Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Monika Peniaková,

Více

ZÁPIS č. 2/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného v náhradním termínu dne 18. 2. 2013 od 18.00 na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 2/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného v náhradním termínu dne 18. 2. 2013 od 18.00 na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 2/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného v náhradním termínu dne 18. 2. 2013 od 18.00 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Josef Bedřich, Monika Peniaková,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 28.5.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 28.5.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 28.5.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Ing. Josef Bedřich, Ing. Michal

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 28.1.2016 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Ing. Josef Bedřich, Ing. Michal

Více

ZÁPIS č. 10/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 21.11. 2013 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 10/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 21.11. 2013 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 10/2013 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE konaného dne 21.11. 2013 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni:Josef Mezera, Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Ing. Josef Bedřich, Milana Mišůnová,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obecního úřadu Pičín

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obecního úřadu Pičín Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 20.11.2014 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Ing. Josef Bedřich, Věra Grubnerová,

Více

Zápis č. 9/2010 z jednání zastupitelstva obce Pičín, konaného dne 20. 12. 2010 od 18:30 hod. v kanceláři Obecního úřadu Pičín

Zápis č. 9/2010 z jednání zastupitelstva obce Pičín, konaného dne 20. 12. 2010 od 18:30 hod. v kanceláři Obecního úřadu Pičín Zápis č. 9/2010 z jednání zastupitelstva obce Pičín, konaného dne 20. 12. 2010 od 18:30 hod. v kanceláři Obecního úřadu Pičín Přítomni: Ověřovatelé: Zapisovatel: viz prezenční listina Ing. Petr Kollert,

Více

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne

Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne Přijatá usnesení ze zasedání Zastupitelstva obce Velké Přítočno konaného dne 11.6.2018 Bod 1. programu - Zahájení 1.1. prezenční listina Přítomni: Jan Burger, Stanislav Kratochvíl, Alena Haušildová, Radim

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 19.5.2016 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Ing. Michal Kreš, Ing. Petr Kolert,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 23. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 16.12. 2015 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 15.10.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Ing. Josef Bedřich, Věra Grubnerová,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 19.11.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Oldřich Mezera, Ing. Michal Kreš, Felix Šrámek, Ing.

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 16.4.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 16.4.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 16.4.2015 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Ing. Josef Bedřich, Věra Grubnerová,

Více

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , ,

Obec Sedlice Sedlice 67, Humpolec, IČO tel: , , Zápis č.6/2019 ze zasedání Zastupitelstva obce Sedlice Den konání: 21.6.2019 Místo jednání: Začátek jednání: Konec jednání: Přítomní zastupitelé: Zasedací místnost OÚ Sedlice 19:30 hodin 21:00 hodin Ing.

Více

Zápis č. 22. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 19:00 hodin

Zápis č. 22. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 19:00 hodin Počet stran dokumentu: 7 Zápis č. 22 ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne 25.06.2018 od 19:00 hodin Přítomni: Mgr. Miroslav Král, Bc. Stanislav Falář, Stanislav Falář, Jaroslava Šimordová

Více

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141

OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 9. Z á p i s z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 18. 03. 2015 od 18. hod v zasedací místnosti OÚ Přítomni:

Více

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008

OBEC TEPLICE NAD BEČVOU. ZÁPIS č. 6/2008 OBEC TEPLICE NAD BEČVOU ZÁPIS č. 6/2008 ze zasedání zastupitelstva Obce Teplice nad Bečvou, které se konalo dne 18.12.2008 v sále Hasičské zbrojnici v Teplicích nad Bečvou Přítomni: Ladislav Táborský Zdeněk

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 24.6.2015, od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Bc. Zdeněk Černohorský DiS., Václav Petráň, Věra Schneiderová, Ing. Jakub

Více

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích

Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích Zápis z 17. zasedání Zastupitelstva obce Malešovice, konaného dne 30. 03. 2017 od 17:30 hodin na OÚ v Malešovicích 1. Zahájení, schválení programu jednání Zahájení jednání Starosta obce Ing. Zdeněk Pavlík

Více

Usnesení z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne

Usnesení z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne Usnesení z 4. veřejného zasedání Zastupitelstva městyse Peruc konaného dne 6. 6. 2019 59/2019 Schválení programu jednání. 60/2019 Schválení ověřovatelů zápisu a jmenování zapisovatele. 61/2019 Kontrola

Více

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne , od 17:00 hodin. Městys Včelákov Zastupitelstvo městyse Včelákov Zápis z 2. zasedání Zastupitelstva městyse Včelákov, konaného dne 23.11.2018, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva městyse

Více

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč

Zápis č. 3/2016. z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Obec Vidlatá Seč Zastupitelstvo obce Vidlatá Seč Zápis č. 3/2016 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Vidlatá Seč konaného dne 31. 3. 2016 od 19:00 hodin v zasedací místnosti OÚ Vidlatá Seč Přítomni:

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin.

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Hrušov Zastupitelstvo obce Hrušov Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hrušov, konaného dne 19.5. 2016, od 18:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Hrušov (dále

Více

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.08/13 ve Vysokém konaného dne 27.12.2013

Více

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008

z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Z á p i s z jednání zastupitelstva obce Chlumany, které se konalo dne 25. března 2008 Přítomni: Ivana Vlková, Vlasta Tišlerová, Michaela Jůzková, Josef Lácha Omluven: Stanislav Kahuda, Josef Novák, Josef

Více

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni

ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni ZÁPIS č. 3/2010 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 25. 3. 2010 v budově OÚ v Mezouni Přítomni: Ing. Miroslav Hrubý, Karel Jelínek, Vladimír Holovský, Hana Kailová, Libor

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne od v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 27.10.2016 od 18.30 v kanceláři Obce Pičín, Pičín 154 Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Ing. Josef Bedřich, Ing. Michal

Více

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin.

Zápis 16. ze zasedání Zastupitelstva obce Mezihoří, konaného dne od 20:00 hodin. Obec Mezihoří Zastupitelstvo obce Mezihoří Přítomní zastupitelé: Ing. Jan Krs Stanislav Hofmann Karel Cvachovec Zdeňka Němečková Václav Tichota Prošek Jan Nepřítomen : -0- Omluven : -0- Zápis 16. ze zasedání

Více

Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne

Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 1 Výpis usnesení z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 26. 6. 2014 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 11 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Paprčková, Gargulák,

Více

Zasedání zastupitelstva obce Žďár

Zasedání zastupitelstva obce Žďár Zasedání zastupitelstva obce Žďár Číslo: 4 Datum: 25. května 2015 Místo a čas jednání: na obecním úřadě ve Žďáru v 18,00 hodin. Přítomní zastupitelé obce: Mikulášek Patrik, Bc. Jan Novotný, Ladislav Novotný

Více

ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 03/16 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 04.04.2016 Přítomni: starosta místostarosta ostatní členové rady Karel Rathouzský Ing. Jan Plaček Mgr. Martin Zaplatílek host Omluveni: Předsedající:

Více

Výsledek hlasování: Pro : 12 Proti : 0 Zdrželi se: 0

Výsledek hlasování: Pro : 12 Proti : 0 Zdrželi se: 0 1 Výpis usnesení z 16. veřejného zasedání zastupitelstva obce Želechovice nad Dřevnicí konaného dne 28.06.2017 Typ zasedání: řádné Přítomno celkem 12 zastupitelů: Špendlík, Svobodová, Pištěk, Vajdák, Gargulák,

Více

ZÁPIS č. 05/2019 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově obecního úřadu v Mezouni

ZÁPIS č. 05/2019 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne v budově obecního úřadu v Mezouni ZÁPIS č. 05/2019 z veřejného zasedání obecního zastupitelstva Obce Mezouň konaného dne 10.6. 2019 v budově obecního úřadu v Mezouni Přítomni: Ing. František Kubásek, Ing. Jitka Wagnerová, Bc. Daniel Kokrda,

Více

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná

Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bílá Třemešná Datum konání: 27. 06. 2018 Místo konání: Dům hasičů, Bílá Třemešná Přítomni: Bc. Š. Čeněk, RNDr. J. Dobroruková, JUDr. M. Hruška, Ing. K.

Více

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne

ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne ZÁPIS č. 14/18 ze schůze Rady obce Moravské Bránice ze dne 14.12.2018 Přítomni: starosta Ing. Kamil Ferda místostarosta Ing. Jan Trecha ostatní členové rady Mgr. Lenka Badinová Mgr. Martin Zaplatílek host

Více

Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár konaného dne

Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár konaného dne Zápis č. 8/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Dolní Žďár konaného dne 16.6.2015 Zahájení: 18:00 hodin Ukončení: 19:10 hodin Ověřovatelé zápisu: Mgr. J. Blažková, Bc. J. Novák Přítomni: E. Kovářová, ing.

Více

Program zasedání byl schválen 10 hlasy.

Program zasedání byl schválen 10 hlasy. ZÁPIS z veřejného zasedání č. 4/2017 členské schůze Mikroregionu Jizera konané dne 12. září 2017 od 17,00 hod. na obecním úřadě na Sychrově --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 12. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Petr Brázda Omluveni: Ing. Stanislav Kužel,

Více

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec

Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zápis č. 3 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Rohatec konaného dne 13.6.2018 v 16,00 hod v Kulturním domě Rohatec Zveřejněna je upravená verze dokumentu z důvodu dodržení přiměřenosti rozsahu zveřejňovaných

Více

USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013

USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013 USNESENÍ (výpis ze zápisu) z XVIII. veřejného zasedání Zastupitelstva obce Zdíkov, konaného dne 26. 06. 2013 ZASTUPITELSTVO OBCE ZDÍKOV: A. Projednalo: 1. Zahájení, schválení programu, ověřovatelů zápisu

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK Číslo: 642 Dne: 3. září 2018 1) Schůze byla zahájena panem starostou v 20:00 hodin. Účast členů zastupitelstva Přítomni: 6 Omluveni: 1 Neomluveni: 0 Zastupitelstvo

Více

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány

*Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány *Zápis č. 1/2019 z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Lány Den konání: 13. 2. 2019 Místo konání: Sál Nad Narpou čp. 317, Lány Jednání probíhalo od - do: 18:00 19.10 hodin Členů zastupitelstva obce:

Více

OBEC BULOVKA. Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka

OBEC BULOVKA. Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Zápis z 22. veřejného zasedání zastupitelstva obce Bulovka konaného dne 6/6/2017 od 16:00 hod. v zasedací místnosti OÚ Bulovka Počet členů ZO: 9 Přítomni: Šidlová, Maryška, Dušek, Arafa, Šebela, Štecher,

Více

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne

OBEC ČESKÁ RYBNÁ. Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne OBEC ČESKÁ RYBNÁ Tel.: 465 629 128 e-mail : ceskarybna@tyhan.cz 561 85 Česká Rybná Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Česká Rybná, konaného od 19:30 hodin dne 08. 06. 2016 Přítomni: Šulcková, Malý,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 11.12.2014 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 11.12.2014 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva Obce Pičín konaného dne 11.12.2014 od 18.30 v kanceláři Obecního úřadu Pičín Přítomni: RNDr. Lenka Kupková, Stanislav Vokurka, Ing. Josef Bedřich, Věra Grubnerová,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Bratčice Zápis z 53. zasedání zastupitelů obce, konaného dne 3. 6. 2013 od 19 hod v budově obecního úřadu v Bratčicích 49. Přítomni: Ing. Jiří Uhlíř., Havránek V.,

Více

Zápis ze 42. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 13. 08. 2014

Zápis ze 42. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 13. 08. 2014 Místo konání: Začátek: Zasedání řídil: Přítomni: Zápis ze 42. zasedání zastupitelstva obce Strážkovice konaného dne 13. 08. 2014 Omluveni: Neomluveni: - Hosté: - Občané obce: - Zapisovatel: Ověřovatelé

Více

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013

OBEC ZDĚCHOV. Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 Zápis z 28. zasedání Zastupitelstva obce Zděchov ze dne 12. 03. 2013 28. zasedání Zastupitelstva obce (nebo jen ZO) Zděchov, zahájil starosta obce v 18:00 hod. a konstatoval, že zápis z minulého zasedání

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č.3/2017, konaného dne Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Hostím, č. 3/2017, konaného dne 19.6.2017 Zasedání Zastupitelstva obce Hostím (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno v 17,05 hodin starostou obce Hostím Ing.

Více

Zápis ze 40. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá

Zápis ze 40. veřejného jednání ZO Ostrá dne na OÚ Ostrá Zápis ze 40. veřejného jednání ZO Ostrá dne 17.5. 2018 na OÚ Ostrá Přítomni: Mgr. Jana Kaucká, Jana Effenbergerová, Ing. Jiří Čenský, Bc. Viktor Vokál, Kateřina Čápová, Jan Pudil Omluveni: Miroslav Crha

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne od na OÚ Obec Hořátev Zastupitelstvo obce Hořátev Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Hořátev konaného dne 15.6.2016 od 18.00 na OÚ Přítomni: dle prezenční listiny: Poupa, Kristl, Mutl, Rajdl, Dědek, Konvalina,

Více

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ

OBEC NESOVICE Nesovice 305 okres Vyškov IČO DIČ CZ OBEC NESOVICE 683 33 Nesovice 305 okres Vyškov IČO 00292141 DIČ CZ00292141 51. Z á p i s z veřejného zasedání zastupitelstva obce Nesovice, konaného dne 28.6.2017 od 17.30 hod. v zasedací místnosti OÚ

Více

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ

OBEC VYSOKÉ. Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBEC VYSOKÉ Vysoké 34, Žďár nad Sázavou, 59101, IČO:00842397, Tel.:723447394, Email: obecvysoke@tiscali.cz ZÁPIS A USNESENÍ Z ŘÁDNÉHO ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA č.11/11 ve Vysokém konaného dne 21.10.2011

Více

Zápis č. 7/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod.

Zápis č. 7/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne , od 19:00 hod. Obec Radostice Zastupitelstvo obce Radostice Zápis č. 7/2014 ze zasedání Zastupitelstva obce Radostice, konaného dne 17. 12. 2014, od 19:00 hod. Bod 1 - Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

Obec Třanovice. Zápis. z 6. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 22.6. 2015 v 18. 00 hod.

Obec Třanovice. Zápis. z 6. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE. konaného dne 22.6. 2015 v 18. 00 hod. Obec Třanovice Zápis z 6. zasedání ZASTUPITELSTVA OBCE TŘANOVICE konaného dne 22.6. 2015 v 18. 00 hod. Přítomno dle presenční listiny 12 členů ZO Třanovice, 3 omluveni 1 občan Zahájení Zasedání Zastupitelstva

Více

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice

OBEC TLUMAČOV. Tlumačov č. 107, Domažlice OBEC TLUMAČOV Tlumačov č. 107, 344 01 Domažlice Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Tlumačov (dále jen ZO) konaného dne 22. 6. 2016 od 18:30 hodin v kanceláři OÚ. Jednací číslo: 14 Počet přítomných členů:

Více

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0,

ZÁPIS. Hlasování: PRO 8, PROTI 0, ZDRŽEL SE 0, ZÁPIS o průběhu 20. veřejného zasedání zastupitelstva Obce Prusy-Boškůvky konaného dne 21. 12. 2017 v zasedací místnosti obecního úřadu v Moravských Prusích Starosta obce (předsedající) zahájil zasedání

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Krásněves Obec Krásněves Zastupitelstvo obce Krásněves Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Krásněves č. 23/2018 Místo konání: Obecní úřad Krásněves zahájení zasedání dne 18.5.2018 v 19,00 hod. Počet přítomných

Více

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 37 ze dne 9.6.2014 v zasedací místnosti OÚ

Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 37 ze dne 9.6.2014 v zasedací místnosti OÚ Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Běrunice č. 37 ze dne 9.6.2014 v zasedací místnosti OÚ Přítomno: Omluven: P r o g r a m: 10 členů zastupitelstva obce 1 člen zastupitelstva obce 1) Zahájení, jmenování

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK Číslo: 629 Dne: 19. června 2017 1) Schůze byla zahájena panem starostou v 20:00 hodin. Účast členů zastupitelstva Přítomni: 7 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Zastupitelstvo

Více

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53)

Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) Zápis z 6. zasedání zastupitelstva obce Přílepy v roce 2014 konaného dne 16.5.2014 - zasedání veřejné ( jednání č. 53) -Přítomni: L. Daenemarková, Z.Gregor,, H.Huňatová R.Svatoň, J.Žižka = členové zastupitelstva

Více

Zápis č. 10. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 18:00 hodin

Zápis č. 10. ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne od 18:00 hodin Počet stran dokumentu: 5 Zápis č. 10 ze zasedání Zastupitelstva obce Pěčnov, konaného dne 21.03.2016 od 18:00 hodin Přítomni: Mgr. Miroslav Král, Stanislav Falář, Jaroslava Šimordová, Milada Podlešáková,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Terešov konaného dne 24.4.2019 Začátek: v 18:00 hodin Přítomni: Roman Dibus, Martina Hadinec, Marta Kesnerová, Petr Dibus, Luboš Hrabě, Bc. Eva Machová, Ing. Tomáš

Více

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 17:00 hodin.

Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne od 17:00 hodin. Zápis z veřejného zasedání Zastupitelstva obce Drahlín konaného dne 26. 6. 2018 od 17:00 hodin. Přítomní členové zastupitelstva Ing. Zdeněk Černohorský, Václav Petráň, Věra Schneiderová, Václav Sandr,

Více

Zápis z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 12.2.2014 v 17:00hod., na OÚ Svinařov

Zápis z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Svinařov. konaného dne 12.2.2014 v 17:00hod., na OÚ Svinařov konaného dne 12.2.2014 v 17:00hod., na OÚ Svinařov (Pozn.: v zápise jsou přítomní uváděni bez akadem. titulu. V případě, že hlasování není jednomyslné, je hlasování zastupitelů uvedeno jmenovitě) Přítomni:

Více

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin.

Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne , od 18:00 hodin. Obec Libkov Zastupitelstvo obce Libkov Výsledky projednání č. 1/2018 ze zasedání Zastupitelstva obce Libkov konaného dne 15. 11. 2018, od 18:00 hodin. Bod č. 1) Zahájení, určení ověřovatelů zápisu a zapisovatele,

Více

ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015. Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny. Program:

ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA. Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015. Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny. Program: ZASEDÁNÍ OBECNÍHO ZASTUPITELSTVA Číslo: 2015/5/1 Datum: 12.5.2015 Přítomni/omluveni: dle prezenční listiny Program: 1. Informace o průběhu rekonstrukce Zateplení OU Jarošov 2. Žádost o odkoupení obecního

Více

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě.

Zápis. ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne od hodin v kulturním domě. Zápis ze 17. zasedání Zastupitelstva obce Libňatov, které se konalo dne 11. 4. 2017 od 19.30 hodin v kulturním domě. Program: 1. Zpráva starosty 2. Schválení účetní závěrky obce za rok 2016 3. Schválení

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 19. 10. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 10. 2015 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Jaroslava Šlapanská, Martin Fiala, Pavel Šedivý, Ing. Stanislav Kužel, Petr Jurica,

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice:

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice. konaného dne Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1 Zápis ze zasedání zastupitelstva obce Nedrahovice konaného dne 24.08.2016 Termín: středa 24.08.2016 od 20 hodin, hasičárna Bor Návrh programu zasedání ZO Nedrahovice: 1) Zahájení zasedání 2) Určení zapisovatele

Více

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin.

Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne , od 17:00 hodin. Obec Velké Chvojno Zastupitelstvo obce Velké Chvojno Zápis Z 6. zasedání Zastupitelstva obce Velké Chvojno, konaného dne 29.6. 2015, od 17:00 hodin. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva

Více

ZÁPIS č. 5/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 22.5. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně

ZÁPIS č. 5/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 22.5. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně ZÁPIS č. 5/2014 ZE ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE PIČÍN konaného dne 22.5. 2014 od 18.30 na Obecním úřadě v Pičíně Přítomni: Josef Mezera, Stanislav Vokurka, Lenka Kupková, Milana Mišůnová, Monika Peniaková,

Více

Zápis č.6. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec. ze dne

Zápis č.6. z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec. ze dne Zápis č.6 z veřejného zasedání zastupitelstva obce Hvozdec ze dne 27.5. 2019 Přítomni zvolení zastupitelé: Zdeněk Mottl, Marie Ernestová, Květa Křivánková Dana Vyštejnová,, Miroslava Ungrová, Václav Mraček

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 24. 8. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Jaroslava Šlapanská, Petr Brázda, Ing. Hana Zárubová (zapisovatelka)

Více

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK

Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK Zápis ze zasedání zastupitelstva obce TOČNÍK Číslo: 636 Dne: 29. ledna 2018 1) Schůze byla zahájena panem starostou v 20:00 hodin. Účast členů zastupitelstva Přítomni: 6 Omluveni: 0 Neomluveni: 0 Zastupitelstvo

Více

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko

Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Obec Rovensko Obecní úřad Rovensko Zápis č. 6/2015 ze zasedání Zastupitelstva obce Rovensko, konaného dne 27. května 2015 od 18.00 hod. v zasedací místnosti Obecního úřadu Rovensko Počet členů zastupitelstva

Více

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin.

Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne , od hodin. Zápis z 4. zasedání Zastupitelstva obce Víska u Jevíčka, konaného dne 30.6.2019, od 18.00 hodin. Bod 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání zastupitelstva obce Víska u Jevíčka (dále též jako zastupitelstvo

Více

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích. OBEC DOBŘEJOVICE se sídlem Na Návsi 26, DOBŘEJOVICE, 251 01 Říčany, IČ 00240141 Zápis č. 45 z mimořádného zasedání Zastupitelstva obce Dobřejovice konaného dne 4. 12. 2013 v 18.00 na Obecním úřadě v Dobřejovicích.

Více

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne

Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne Zápis č. 21 / 2016 ze zasedání zastupitelstva obce Sedlice ze dne 25. 11. 2016 Místo jednání: zasedací místnost Obecního úřadu Sedlice Začátek jednání: 19:00 hodin Konec jednání: 21:30 hodin Přítomni:

Více

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne

ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne ZÁPIS ze zasedání zastupitelstva obce Malá Bystřice, konaného dne 08. 08. 2016 Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Malá Bystřice (dále též jako zastupitelstvo ) bylo zahájeno

Více

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/14 ze dne

Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/14 ze dne Zápis z jednání Zastupitelstva obce Vrané nad Vltavou č. 8/14 ze dne 6. 8. 2014 Přítomni: Filipová, Ullwerová, Zdeněk, Jahodová, Filip, Kubelík, Krafta, Konopík, Vrtišková, Kolář, Rážová, Novotný Omluveni:

Více

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58

Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 Zápis ze 4. zasedání Zastupitelstva obce Pačejov, konaného dne 26. dubna 2019 od 18.00 hodin ve Velešicích, v budově č. p. 58 1. Zahájení zasedání zastupitelstva Zasedání Zastupitelstva obce Pačejov bylo

Více

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014

OBEC VLČEVES. Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251. Z á p i s č. 2/2014 OBEC VLČEVES Vlčeves čp. 50, 392 01 Soběslav, tel. 606103359, IČ: 00667251 www.vlceves.cz, e-mail: Obec.Vlceves@seznam.cz, IDDS: qsjb7i3 Z á p i s č. 2/2014 ze zasedání zastupitelstva obce Vlčeves konaného

Více

Obec Bohy Bohy 31, Kralovice, okres Plzeň-sever IČO: telefon: ,

Obec Bohy Bohy 31, Kralovice, okres Plzeň-sever IČO: telefon: , Zápis ze zasedání Zastupitelstva obce Bohy konaného 3. dubna 2018 od 18:00 v kanceláři Obecního úřadu Bohy Přítomni: Stanislav Soukup Růžena Dvořáková Václav Franěk Pavel Soukup (příchod v 18:15) Vendula

Více

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www:

Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, autopošta Litvínov tel./fax www: Obec Klíny se sídlem Obecní úřad Klíny, Klíny č.p. 61, 436 01 autopošta Litvínov tel./fax 476 116 021 www: www.kliny.eu ZÁPIS ze 6. schůze Zastupitelstva obce Klíny, která se konala dne 19.06. 2015 od

Více

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin

Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne od hodin Zápis z veřejného zasedání zastupitelstva obce Třebsko konaného dne 21. 9. 2016 od 18.00 hodin Přítomni: Martin Kazda, Pavel Šedivý, Martin Fiala, Petr Jurica, Ing. Stanislav Kužel, Jaroslava Šlapanská,

Více

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin.

USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne , od 17:00 hodin. USNESENÍ Z 16. ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA OBCE NOVÉ HAMRY, konaného dne 14. 6. 2017, od 17:00 hodin. Upravená verze ke zveřejnění (zákon č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů).

Více

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5

Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne od 19:00 hod. listů:5 Zápis veřejného zasedání Zastupitelstva obce Hluboš konané dne 19.06. 2018 od 19:00 hod. listů:5 Přítomno 7 členů ZO z 9: Čajan Jiří, Kovalčík Vladimír, Medalová Renata, Mařan Břetislav, Krejčí Jiří, Vykysalová

Více

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA

Obec Hospříz ZAHÁJENÍ ZASEDÁNÍ ZASTUPITELSTVA Obec Hospříz Hospříz 28 IČ: 00246751 tel.: 384397117 377 01 Jindřichův Hradec DIČ: CZ00246751 e-mail: hospriz@iol.cz Naše značka: HOSP/368/2017 Vyřizuje: Martin Míka Dne: 15.06.2017 Z á p i s z 20. zasedání

Více