ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Identifikační údaje zadavatele. Milan Sedláček, ředitel Technických služeb Nová Paka

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Identifikační údaje zadavatele. Milan Sedláček, ředitel Technických služeb Nová Paka"

Transkript

1 Výběrové řízení dle pravidel směrnice zastupitelstva města Nová Paka o malých výběrových řízeních, č. předpisu VN 3/2006 ze dne ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název veřejné zakázky: Univerzální komunální nosič nářadí Identifikační údaje zadavatele Úřední název: Poštovní adresa: Statutární osoba: Kontaktní osoba: Město Nová Paka Dukelské náměstí 39, Nová Paka JUDr., Ing. Rudolf Cogan Ph.D., starosta Milan Sedláček, ředitel Technických služeb Nová Paka Telefon, mobil: , tsnp@c-mail.cz Obsah zadávací dokumentace: 1. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU ZADÁVANÉ ZAKÁZKY 2. OBCHODNÍ A PLATEBNÍ PODMÍNKY 3. TECHNICKÉ PODMÍNKY 4. POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE 5. POŽADAVKY NA ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY 6. PODMÍNKY A POŽADAVKY NA ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY 7. ZPŮSOB HODNOCENÍ NABÍDEK 8. DALŠÍ PODMÍNKY A POŽADAVKY ZADAVATELE NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY 9. ČASOVÉ LIMITY 10. DODATEČNÉ INFORMACE K ZADÁVACÍ DOKUMENTACI Přílohy: 1. ZÁVAZNÝ VZOR KRYCÍHO LISTU NABÍDKY 2. ZÁVAZNÝ NÁVRH KUPNÍ SMLOUVY Strana 1 (celkem 6)

2 1. VYMEZENÍ PŘEDMĚTU ZADÁVANÍ ZAKÁZKY Předmětem veřejné zakázky malého rozsahu je dodávka univerzálního nosiče nářadí pro komunální využití s příslušenstvím pro zimní údržbu komunikací (sypač vozovek pro posyp komunikací inertním a chemickým posypovým materiálem a čelní sněhová radlice). Druh zakázky Veřejná zakázka malého rozsahu. 1. OBCHODNÍ A PLATEBNÍ PODMÍNKY Obchodní podmínky: Uchazeč je povinen předložit zadavateli jediný, závazný návrh smlouvy na celý předmět veřejné zakázky. Návrh smlouvy nesmí vyloučit či žádným způsobem omezovat oprávnění či požadavky zadavatele, uvedené v této zadávací dokumentaci; v opačném případě není nabídka uchazeče úplná. Návrh smlouvy musí být ze strany uchazeče podepsán statutárním orgánem nebo osobou k tomu statutárním orgánem zmocněnou v souladu se způsobem jednání jménem uchazeče o VZ. Uchazeč musí v návrhu smlouvy akceptovat vedle požadavků zadavatele v této zadávací dokumentaci rovněž ustanovení zákona, obchodního zákoníku a dalších právních předpisů, které se vztahují k plnění této veřejné zakázky. Další obchodní podmínky jsou uvedeny v závazném návrhu kupní smlouvy, jež je přílohou této výzvy. Dodací podmínky: Předpokládaná doba zahájení plnění veřejné zakázky 10/04/2012 Dodání předmětu veřejné zakázky nejpozději do 31/05/2012 Platební podmínky: Zadavatel nebude poskytovat zálohy. Uchazeč předá daňový doklad současně při řádném předání předmětu koupě. Splatnost daňových dokladů je minimálně 14 dnů. Platby budou probíhat výhradně v Kč a rovněž veškeré cenové údaje budou v této měně. Další platební podmínky jsou uvedeny v závazném návrhu kupní smlouvy, jež je přílohou této výzvy. 2. TECHNICKÉ PODMÍNKY Technickými podmínkami se rozumí minimální požadavky (pokud není uvedeno jinak) na stroje, které jsou předmětem této zakázky. Univerzální komunální nosič nářadí Stroj musí být zařazen do kategorie vozidel R1 dle Vyhlášky Ministerstva Dopravy ČR č. 341/2002 Sb. Homologace pro provoz v ČR jako pracovní stroj (nepodléhá pravidelným prohlídkám STK a EM ani silniční dani, omezená rychlost vozidla max. 60 km/h). Strana 2 (celkem 6)

3 Motor: Převodovka: Pohon: Hydraulika: Nápravy: dieselový zdvihový objem min 3000 ccm kw platná emisní norma pro daný typ vozidla manuální s možností redukcí všech rychlostí redukční převodovka pro plíživý chod 4x2 s možností přiřazení pohonu 4x4 uzávěrka diferenciálu zadní nápravy integrovaný hydraulický systém výkon min 45 l / 180 bar nádrž hydraulického oleje min 40 l chladič hydraulického oleje vpředu na vozidle min. 6 ks rychlospojek ovládacího hydraulického okruhu vývod výkonného hydraulického okruhu 1x vpředu a 1 x vzadu na vozidle přední a zadní náprav a s jedno-montáží zesílené odpružení náprav rozvor mm - celková hmotnost vozidla max. 3,5 t - obrysová šířka vozidla bez zrcátek mm - hydraulicky sklopná kabina, 3 místa pro posádku - zvýšená ochrana rámu vozidla proti korozi - třístranný sklápěč min ložná plocha 1600 x 2700 mm, výklopné bočnice, upínací oka na podlaze sklápěče - čelní zvedací zařízení s upínací deskou pro čelně upínané příslušenství - čelní pracovní osvětlení pro zimní údržbu - výstražné majáky na střeše kabiny Sypač vozovek - automatická regulace ovládání posypové šířky a dávky v závislosti na pojezdové rychlosti vozidla - sypač bude možné montovat s pomocným rámem přímo na rám nosiče místo sklápěcí korby s pomocí mechanicky výškově stavitelných odstavných noh, které budou součástí příslušenství - skluz rozmetadla společně s rozmetacím talířem bude kompletně vyroben z nerezového materiálu - otvírací střecha - objem 1,2 m 3 - šířka posypu 1 6 m - dávkování: sůl 5-40 g/m 2, inert g/m 2 - pohon hydraulický - doprava materiálu šnekem Radlice - konstrukce nezávislého zavěšení dvou křídel s možností nastavení geometrie radlice do tvaru V, Y a I - odpružení pryžových břitů a boční kopírování nerovností vozovky - výstražné praporky - celková šířka 200 mm, uklízecí šířka 1700 mm Strana 3 (celkem 6)

4 4. POŽADAVKY ZADAVATELE NA PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Zadavatel požaduje prokázání těchto kvalifikačních předpokladů: a) Splnění základních kvalifikačních požadavků prokáže zájemce předložením čestného prohlášení, že: - dodavatel nebyl pravomocně odsouzen pro trestný čin, jehož skutková podstata souvisí s předmětem podnikání, - vůči majetku dodavatele neprobíhá insolvenční řízení, v němž bylo vydáno rozhodnutí o úpadku, nebo insolvenční návrh nebyl zamítnut proto, že majetek nepostačuje k úhradě nákladů insolvenčního řízení, nebo nebyl konkurs zrušen proto, že majetek byl zcela nepostačující, nebo byla zavedena nucená správa podle zvláštních právních předpisů, - dodavatel není v likvidaci, b) Splnění profesních kvalifikačních požadavků prokáže zájemce předložením fotokopie bez ověření pravosti: - kopie dokladu o oprávnění k podnikání např. výpisu z obchodního rejstříku či jiné evidence, pokud je v ní zapsán nebo jiného dokladu podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu zadávané zakázky (výpisu ze seznamu kvalifikovaných dodavatelů, certifikátu vydaného správcem systému registru certifikovaných dodavatelů, výpisu ze zahraničního seznamu dodavatelů či certifikát zahraničního dodavatele, licence apod.), Uchazeč, který neprokáže ve lhůtě pro podání nabídek splnění kvalifikace, bude vyloučen z další účasti v zadávacím řízení. Pokud uchazeč nepředloží výpis z obchodního rejstříku či jiné obdobné evidence, ač by měl být v obchodním rejstříku či v jiné obdobné evidenci zapsán, bude z tohoto důvodu vyloučen z další účasti v zadávacím řízení z důvodu nesplnění kvalifikace. 5. POŽADAVKY NA ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ NABÍDKOVÉ CENY Nabídková cena bude uvedena v CZK. Nabídková cena bude uvedena v členění: nabídková cena bez daně z přidané hodnoty (DPH), samostatně DPH (sazba DPH 20 %) a nabídková cena včetně DPH. Nabídková cena bude zpracována v souladu se zadávacími podmínkami. Nabídková cena bude stanovena jako cena závazná a»nejvýše přípustná«uchazeč je povinen konečnou nabídkovou cenu uvádět bez DPH, s DPH a také vyčíslit částku DPH. Předmětem hodnocení bude konečná nabídková cena včetně DPH. 6. PODMÍNKY A POŽADAVKY NA ZPŮSOB ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Uchazeči jsou povinni předložit v rámci nabídky krycí list nabídky připravený dle závazného vzoru připojeného k zadávací dokumentaci, doklady k prokázání splnění kvalifikace, doplněný závazný návrh kupní smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat za uchazeče, doklad prokazující zařazení Strana 4 (celkem 6)

5 nabízeného stroje do kategorie vozidel R1 dle Vyhlášky Ministerstva dopravy ČR č. 341/2002 Sb., přesná technická specifikace konkrétních nabízených strojů včetně obrazové dokumentace a seznam min 10 zákazníků s uvedením kontaktní osoby, kteří již v minulosti zakoupili nabízený stroj. Uchazeči jsou povinni strukturovat svou nabídku následujícím způsobem: a) krycí list nabídky - dle závazného vzoru b) doklady k prokázání splnění kvalifikace c) doplněný závazný návrh kupní smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat za uchazeče d) doklad prokazující zařazení nabízeného stroje do kategorie vozidel R1 dle Vyhlášky Ministerstva dopravy ČR č. 341/2002 Sb. e) přesná technická specifikace konkrétních nabízených strojů včetně obrazové dokumentace f) reference seznam min 10 zákazníků s uvedením kontaktní osoby, kteří již v minulosti zakoupili nabízený stroj g) případné další dokumenty Všechny listy nabídky musí být zajištěny proti manipulaci. Uchazeč podává nabídku ve lhůtě pro podání nabídek. Nabídka v listinné podobě musí být podána v řádně uzavřené obálce označené názvem veřejné zakázky Univerzální komunální nosič nářadí, na které musí být uvedena adresa uchazeče. Dále na obálce bude uvedeno: NEOTVÍRAT. 7. ZPŮSOB HODNOCENÍ NABÍDEK Základním kritériem hodnocení je: nejnižší nabídková cena včetně DPH Nabídky budou hodnoceny podle níže uvedených kriterií: Kritérium Váha důležitosti kritérií Výše nabídkové ceny včetně DPH 100 % Při hodnocení bude vycházeno z nabídkových cen uvedených uchazečem v kalkulaci nabídkových cen včetně DPH. Nejdříve budou nabídky komisí posouzeny, zda splňují podmínky na obsah nabídky a zda jsou doloženy požadované doklady. 8. DALŠÍ PODMÍNKY A POŽADAVKY ZADAVATELE NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel nepřipouští variantní řešení. Nabídka musí být zpracována v českém jazyce. Zadavatele si vyhrazuje právo zadávací řízení zrušit bez udání důvodu nebo neuzavřít s žádným uchazečem smlouvu. 9. ČASOVÉ LIMITY Lhůta pro podání nabídek končí dne v 9 00 hod. Nabídky se předávají na adrese Městský úřad Nová Paka, Dukelské náměstí 39, Nová Paka Strana 5 (celkem 6)

6 Zadavatel stanovuje zadávací lhůtu, po kterou je uchazeč svojí nabídkou vázán, v délce 60 dnů od uplynutí lhůty pro doručení nabídek. V Nové Pace dne: JUDr., Ing. Rudolf Cogan Ph.D. starosta města Strana 6 (celkem 6)

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. k veřejné zakázce malého rozsahu: DODÁNÍ UNIVERZÁLNÍHO NOSIČE KONTEJNERŮ S PŘÍSLUŠENSTVÍM

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. k veřejné zakázce malého rozsahu: DODÁNÍ UNIVERZÁLNÍHO NOSIČE KONTEJNERŮ S PŘÍSLUŠENSTVÍM VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu: DODÁNÍ UNIVERZÁLNÍHO NOSIČE KONTEJNERŮ S PŘÍSLUŠENSTVÍM Zadavatel: SLUŽBY MĚSTA BZENCE, příspěvková organizace, KASÁRNA 500 696 81 BZENEC IČ: 71217151

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Zadavatel obec Všechovice, oznamuje provedení zadávacího řízení na stavební práce a dodávku: Předmět zakázky stavební práce a dodávka v rámci projektu: Výběrové řízení proběhne jako

Více

KOMPOSTÁRNA ČASTOHOSTICE akceptační číslo:14213104

KOMPOSTÁRNA ČASTOHOSTICE akceptační číslo:14213104 Dokumentace k zadávání zakázek spolufinancovaných ze SFŽP ČR v rámci Operačního programu Životní prostředí Zadavatel obec Častohostice, vyhlašuje zadávací řízení na dodavatele: KOMPOSTÁRNA ČASTOHOSTICE

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky vyhlašuje v souladu s ustanovením 18 odst. 3 v návaznosti na 6 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, následující poptávku: Nákup stroje pro zimní údržbu chodníků komunální

Více

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace

Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace Výzva k podání nabídky a zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) a dle

Více

Podpora rozvoje podniku v oboru elektroinstalace - nákup pracovní plošiny

Podpora rozvoje podniku v oboru elektroinstalace - nákup pracovní plošiny V Troubelicích dne: 13. 6. 2013 Výzva k podání nabídky (včetně zadávací dokumentace) Zadavatel: Zastupuje: ELEKTROINSTALACE VRZAL s.r.o. Troubelice 59, PSČ 783 83 IČ: 285 82 161 Vojtěch Vrzal, jednatel

Více

Sušické lesy a služby, s.r.o. Pořízení lesnické techniky

Sušické lesy a služby, s.r.o. Pořízení lesnické techniky Zadávací dokumentace Na zakázku PRV mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. dle Pravidel, kterými se stanovují podmínky pro poskytování dotace na projekty PRV ČR na období 2014-2020, Operace 8.6.1 Technika a

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, s dodržením zásad transparentnosti, rovného zacházení a

Více

- 4x4 - zadní náprava. ANO/NE hnaná, přiřaditelný přední náhon UZÁVĚRKA DIFERENCIÁLU - zadní náprava ANO/NE PŘEVODOVKA

- 4x4 - zadní náprava. ANO/NE hnaná, přiřaditelný přední náhon UZÁVĚRKA DIFERENCIÁLU - zadní náprava ANO/NE PŘEVODOVKA Př. č. 9 zadávací dokumentace Příloha č. 1 ke kupní smlouvě Specifikace nabízeného plnění I. KOMUNÁLNÍ VOZIDLO NOSIČ NÁSTAVEB Typové označení komunálního vozidla nosiče nástaveb Požadavky kupujícího 1.

Více

MV Hradec Králové rekonstrukce objektu cyklistiky

MV Hradec Králové rekonstrukce objektu cyklistiky Centrum sportu Ministerstva vnitra Za Císařským mlýnem 1063 170 06 Praha 7 Praha 1.6.2009 Počet listů: 5 Příloha: 2 svazky V Ý Z V A k podání nabídky a prokázání splnění kvalifikace na plnění veřejné zakázky

Více

Nákup vybavení a zařízení pro hospodaření v akvakultuře

Nákup vybavení a zařízení pro hospodaření v akvakultuře Evropská unie Evropský rybářský fond Investice do udržitelného rybolovu ================================= Výzva k podání nabídek pro zadávací řízení projektu Operačního programu Rybářství Nákup vybavení

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Město Černošice Riegrova 1209 252 28 Černošice podatelna@mestocernosice.cz VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU V souladu s ustanovením 31 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných

Více

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice

Bezdrátový rozhlas v obci Žáravice Obec ŽÁRAVICE Žáravice 29 533 16 Vápno u Přelouče IČ: 00274640 Telefon: 466 946 235, e-mail: ou.zaravice@worldonline.cz Kontaktní osoba: Ing. Miroslav Lopatář - starosta, telefon 777 946 235 (dále jen

Více

Obec Černožice, Gen. Svobody 268, Černožice Schváleno radou obce dne V Černožicích dne: Veřejný zadavatel tímto vyzývá

Obec Černožice, Gen. Svobody 268, Černožice Schváleno radou obce dne V Černožicích dne: Veřejný zadavatel tímto vyzývá Obec Černožice, Gen. Svobody 268, 503 04 Černožice Schváleno radou obce dne 6.6. 2016 V Černožicích dne: 8.6. 2016 Veřejný zadavatel tímto vyzývá v souladu s ustanovením 18 odst. 5, v návaznosti 6 a 12

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY

PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY PÍSEMNÁ VÝZVA A ZADÁVACÍ PODMÍNKY K PODÁNÍ NABÍDKY pro vyhlášenou veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce a dodávku mobiliáře V Rýmařově 11.9.2013 ÚPRAVA ZASTÁVEK A PLOCH RÝMAŘOVSKO Zadavatel

Více

Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍK V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky

Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍK V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Obsah dokumentu: Výzva k podání nabídky na zhotovení díla OPRAVA CHODNÍKŮ V OBCI ŽÁRAVICE. Zadávací dokumentace a pokyny pro zpracování nabídky Vymezení předmětu zadávané zakázky Obchodní podmínky, včetně

Více

ÚDRŽBA, PROVOZ A OPRAVY VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ OBCE KAČICE

ÚDRŽBA, PROVOZ A OPRAVY VEŘEJNÉHO OSVĚTLENÍ OBCE KAČICE ZADAVATEL: Obec Kačice Se sídlem: Masarykova 20, 273 04 Kačice IČ: 002 34 494 Bankovní spojení: KB Kladno, č.ú. 4121-141/0100 zastoupená: Vítem Kolmanem, starostou Č.j. 200/Ko 0BVÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Dodávka 1 ks pracovního stroje nosič nástaveb pro údržbu chodníků

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Dodávka 1 ks pracovního stroje nosič nástaveb pro údržbu chodníků VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Dodávka 1 ks pracovního stroje nosič nástaveb pro údržbu chodníků SOUTĚŽNÍ PODMÍNKY Obsah: 1. IDENTIFIKACE ZADAVATELE 2. PŘEDMĚT VEŘEJNÉ ZAKÁZKY

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Podlimitní veřejná zakázka na služby s názvem: Poskytnutí kontokorentního úvěru vyhlášená ve zjednodušeném podlimitním řízení dle 38 zákona č. 137/2006

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC NÁVSÍ Návsí 327, 739 92 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava dětské hřiště Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava dětské hřiště Zadavatel

Více

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film

Výzva k podání nabídky. DinoPark Ostrava 3D film Výzva k podání nabídky dle Metodického pokynu pro zadávání veřejných zakázek v rámci Regionálního operačního programu NUTS 2 Moravskoslezsko 2007-2013 Název zakázky DinoPark Ostrava 3D film Zadavatel WEST

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Dodávka žacího malotraktoru včetně příslušenství

Dodávka žacího malotraktoru včetně příslušenství čj: STEFC/222/2016 Dodávka žacího malotraktoru včetně příslušenství Vážení, obracíme se na Vás s výzvou na podání nabídky v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na Dodávku žacího malotraktoru včetně příslušenství

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky v souladu se zákonem č. 134/2016 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ), v režimu zakázek malého rozsahu na stavební práce. 1. Informace o předmětu

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Otevřená výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace V Y Z Ý V Á. Název veřejné zakázky : Míchací krmný vůz samojízdný

Otevřená výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace V Y Z Ý V Á. Název veřejné zakázky : Míchací krmný vůz samojízdný Otevřená výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace Název veřejné zakázky : Míchací krmný vůz samojízdný Zadavatel: ZEAS Březná a. s. Sídlo: Náměstí Míru 4, Štíty 789 91 Právní forma: akciová

Více

VÝZVA ZAKÁZKA: ZADAVATEL: Obec Běleč. Lesnická technika pro obecní lesy Běleč. Běleč 22, 391 43. 1. Informace o zadavateli a zakázce:

VÝZVA ZAKÁZKA: ZADAVATEL: Obec Běleč. Lesnická technika pro obecní lesy Běleč. Běleč 22, 391 43. 1. Informace o zadavateli a zakázce: VÝZVA ZAKÁZKA: Lesnická technika pro obecní lesy Běleč ZADAVATEL: Obec Běleč Běleč 22, 391 43 IČ: 005 82 506 1. Informace o zadavateli a zakázce: Název zadavatele: Obec Běleč Sídlo: Běleč 22, 391 43 IČ:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Příloha č.1 Tato zadávací dokumentace vymezuje předmět veřejné zakázky a stanovuje technické specifikace a další podmínky pro předmětnou zakázku a zadávací řízení. A. Identifikace

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem Č.j.: DM-030/1367/2016 Sp.č.: 030/80/04-1/2016 Pardubice 24.06.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vybavení a doplnění pokojů nábytkem V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování Č.j.: DM-030/1557/2016 Sp.č.: 030/80/07-1/2016 Pardubice 18.7.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Vytvoření zázemí pro ubytování V souladu s ustanoveními 8 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace Č.j.: DM-030/1531/2014 Sp.zn.: 030/80/0007-1/2014 Pardubice 12.09.2014 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Oprava kanalizace V souladu s ustanoveními 9 odst. 1 písm. c) a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE

PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE Centrum pobytových a terénních sociálních služeb Zbůch PÍSEMNÁ VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE k účasti na veřejné zakázce malého rozsahu při zachování principů stanovených v ustanovení

Více

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Osvětlení pokojů žáků

Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Osvětlení pokojů žáků Č.j.: DM-030/1536/2016 Sp.č.: 030/80/06-1/2016 Pardubice 11.07.2016 Výzva k podání nabídek na veřejnou zakázku Osvětlení pokojů žáků V souladu s ustanoveními 8 odst. 1 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Dodávka kontejneru s hydraulickou rukou

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Dodávka kontejneru s hydraulickou rukou VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Dodávka kontejneru s hydraulickou rukou Zadávání zakázky malého rozsahu Technickými službami města Dvora Králové nad Labem probíhá podle vnitroorganizační

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu s názvem: Dopravní automobil s požárním přívěsem nákladním ZADAVATEL: Název: Obec Lhota - Vlasenice Sídlo: Vlasenice 18, 394 70 Lhota Vlasenice IČO:

Více

Výchovný ústav, střední škola, internát a školní jídelna, Olešnice na Moravě, Trpínská 317

Výchovný ústav, střední škola, internát a školní jídelna, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 Výchovný ústav, střední škola, internát a školní jídelna, Olešnice na Moravě, Trpínská 317 IČ: 62073079 zasílá výzvu k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Více

Výzva a zadávací dokumentace

Výzva a zadávací dokumentace Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Licence Microsoft Access 2019 NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka na dodávky zadávaná podle ustanovení 8, 12 odstavec (2), 14, 21 odstavec (1) písmeno f) a souvisejících zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky ve výběrovém řízení zadávaném jako zakázka malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů, na stavební práce Rekonstrukce veřejného

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC ZLATÁ KORUNA ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Rekonstrukce mostu v ul. 5. května ve Varnsdorfu

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Rekonstrukce mostu v ul. 5. května ve Varnsdorfu Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Rekonstrukce mostu v ul. 5. května ve Varnsdorfu" 1. Veřejný zadavatel Úřední název: Poštovní adresa:

Více

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky

Město Tišnov. Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Výzva k podání nabídek - zadávací dokumentace na zakázku malého rozsahu na dodávky Zadávací dokumentace (ZD) je vypracována jako podklad pro podání nabídek dodavatelů v rámci výběrového řízení na veřejnou

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Dodávka traktorového nosiče kontejnerů

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU. Dodávka traktorového nosiče kontejnerů VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Dodávka traktorového nosiče kontejnerů Zadávání zakázky malého rozsahu Technickými službami města Dvora Králové nad Labem probíhá podle vnitroorganizační

Více

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č.

MĚSTO NERATOVICE. Kojetická 1028, Neratovice. Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. MĚSTO NERATOVICE Kojetická 1028, 277 11 Neratovice Vyřizuje: Mgr. Alice Vlčková Dne: 27.03.2017 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2017/OSVŠ k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení veřejné zakázky

Více

Město Verneřice. Mírové náměstí 138, podává výzvu k podání nabídky

Město Verneřice. Mírové náměstí 138, podává výzvu k podání nabídky Město Verneřice Mírové náměstí 138, 407 25 podává výzvu k podání nabídky Název akce : Zajištění zimní údržby místních komunikací v zimním období 2012-2013 1.Podmínky zadání zakázky 1.1. Vymezení předmětu

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem Vybavení Polikliniky Mazurská sedáky, Praha 8 Jedná se o veřejnou zakázku malého rozsahu (dále jen VZMR ) dle 27 zákona č. 134/2016 Sb.,

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce zadávané podle Zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění název veřejné zakázky: evidenční číslo veřejné zakázky (dle IS VZ): druh zadávacího

Více

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na dodávku traktoru

Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na dodávku traktoru Výzva k podání nabídky a k prokázání splnění kvalifikace na dodávku traktoru Na základě požadavků stanovených Směrnicí ředitele Lesů hl. m. Prahy pro výběr dodavatelů vyhlašujeme tímto zakázku na Dodávku

Více

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, Praha 1 IČ:

Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, Praha 1 IČ: Zadavatel: Česká republika Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy se sídlem Karmelitská 7, 118 12 Praha 1 IČ: 00022985 Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12, odst. 6 zákona

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE NA SPLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU Městský optický kabel I. Etapa 1. Identifikační údaje

Více

Výzva zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Ev. č. veřejné zakázky

Výzva zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Ev. č. veřejné zakázky MĚSTO TŘEBÍČ místostarosta Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: OMIM 65114/17- SPIS 12130/2016/JG VYŘIZUJE:

Více

SOTES Sokolov spol. s r. o.

SOTES Sokolov spol. s r. o. SOTES Sokolov spol. s r. o. Zadávací dokumentace, výzva k podání nabídek Veřejná zakázka malého rozsahu Název veřejné zakázky: Komunální vozidlo na akumulátorový pohon I. Identifikační údaje Obchodní jméno:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, ve smyslu Pravidel pro zadávání veřejných zakázek škol a školských zařízení příspěvkových organizací zřízených hl. m. Prahou a podle

Více

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města

Identifikace zadavatele. Ing. Mgr. Miroslav Šůs, starosta města ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK pro veřejnou zakázku malého rozsahu na dodávky zadávanou mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, ve znění pozdějších předpisů (dále

Více

Separace bioodpadů ve městě Osečná

Separace bioodpadů ve městě Osečná Projekt bude spolufinancován ze zdrojů EU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku zadanou dle Závazných pokynů pro žadatele a příjemce podpory OPŽP, zakázky malého rozsahu 2. kategorie na dodávku Separace

Více

Výzva k podání nabídky. s názvem

Výzva k podání nabídky. s názvem Výzva k podání nabídky s názvem VÚ, DDŠ, ZŠ, SŠ, ŠJ Hostouň Obnova vozového parku Identifikační číslo SMVS 233V112000591 1. Základní informace 1.1 Způsob zadání zakázky Zadávací řízení na zakázku malého

Více

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, Kojetín

Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, Kojetín Město Kojetín Masarykovo náměstí 20, 752 01 Kojetín VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY A K PROKÁZÁNÍ SPLNĚNÍ KVALIFIKACE na zakázku malého rozsahu mimo režim zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách Víceúčelová

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávku osobního automobilu pod názvem Obnova vozového parku nákup 1 nového služebního osobního vozidla v souladu s 18 odst. 5 zákona č. 137/2006

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce: Oprava fasády budovy obecního úřadu Klentnice

Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce: Oprava fasády budovy obecního úřadu Klentnice Obec Klentnice Obecní úřad Klentnice č. p. 24 PSČ 692 01 IČ 00600199 Tel.: 519 515 171 V Klentnici dne 27. 7. 2016 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce: Oprava fasády budovy obecního úřadu

Více

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU

Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Výzva a zadávací dokumentace VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU Název veřejné zakázky: Zálohovací software NIPEZ: 48219300-9 Balík programů pro správu Druh veřejné zakázky: Název zadavatele: Veřejná zakázka

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE 1. NÁZEV VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Název veřejné zakázky na služby: Dodávka a montáž nábytku pro SOŠ SE Velešín 2. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE ZADAVATELE Obchodní firma nebo název

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU OBEC KUNĚJOVICE Kunějovice 28, 330 35 Líšťany ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 18 odst. 5 zákona č.

Více

OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV

OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV OBEC ZDÍKOV, ZDÍKOV 215, 384 72 ZDÍKOV Výzva k podání nabídky V režimu veřejná zakázka malého rozsahu na služby zadávaná mimo režim zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách. Na služby Výměna oken,

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. k veřejné zakázce malého rozsahu: DODÁNÍ SAMOJÍZDNÉHO ZAMETACÍHO STROJE S ODSÁVÁNÍM DO ZÁSOBNÍKU

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY. k veřejné zakázce malého rozsahu: DODÁNÍ SAMOJÍZDNÉHO ZAMETACÍHO STROJE S ODSÁVÁNÍM DO ZÁSOBNÍKU VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY k veřejné zakázce malého rozsahu: DODÁNÍ SAMOJÍZDNÉHO ZAMETACÍHO STROJE S ODSÁVÁNÍM DO ZÁSOBNÍKU Zadavatel: SLUŽBY MĚSTA BZENCE, příspěvková organizace, KASÁRNA 500 696 81 BZENEC

Více

3. Informace o zadávací dokumentaci, o prohlídce místa plnění, dodatečné informace

3. Informace o zadávací dokumentaci, o prohlídce místa plnění, dodatečné informace Č.j.: 1362/2016 Výzva k podání nabídky na dodávku stavebních prací na akci: Veřejné osvětlení komunikací kolem hřbitova, Zadavatel zasílá výzvu dodavatelům k podání veřejné nabídky podle 27 odst. b zákona

Více

Obec Načeradec Načeradec 152, 257 08 Načeradec

Obec Načeradec Načeradec 152, 257 08 Načeradec VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU INFORMACE O DRUHU A PŘEDMĚTU VEŘEJNÉ ZAKÁZKY Zadavatel Obec Načeradec vyhlašuje výzvu k podání nabídek na veřejnou zakázku malého rozsahu s názvem

Více

Výběrové řízení na dodávku traktoru s vybavením pro zakládání a údržbu maloparcelních pokusů

Výběrové řízení na dodávku traktoru s vybavením pro zakládání a údržbu maloparcelních pokusů Výběrové řízení na dodávku traktoru s vybavením pro zakládání a údržbu maloparcelních pokusů OSEVA vývoj a výzkum s.r.o. vypisuje výběrové řízení na dodavatele veřejné zakázky malého rozsahu podle 12 odst.

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Název projektu: Registrační číslo: Pořízení automobilů pro terénní služby Ledax o.p.s. 013D312005402 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu zadávané mimo režim zákona č. 134/2016 Sb., o

Více

M ě s t y s B e z n o

M ě s t y s B e z n o Čj. 532/2016 M ě s t y s B e z n o B o l e s l a v s k á 154 294 29 B e z n o Kancelář starosty městyse Tel.: 326 / 395 314 Zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Veřejná zakázka malého

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Název zakázky: Číslo zakázky: Forma zadání: Nákup aktivních prvků VZ/2013/1/010/7 veřejná zakázka malého rozsahu dle směrnice SM/24/03/13 Krajského úřadu Zlínského kraje 1. Identifikační

Více

Rekonstrukce bytu č.p. 40, Svitávka

Rekonstrukce bytu č.p. 40, Svitávka Výzva k podání cenové nabídky č.j. 155/2014 Veřejná zakázka malého rozsahu dle 18, odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách na stavební práce, v platném znění, v souladu s ustanovením 6 zákona

Více

Výměna oken, oprava skladu v budově MěÚ Mnichovice

Výměna oken, oprava skladu v budově MěÚ Mnichovice VÝZVA poptávkové řízení č. 13/2013 K PODÁNÍ NABÍDEK na zakázku malého rozsahu na stavební práce dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) Název veřejné

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Modernizace jeviště v divadelní sále ZŠ Vizovice 1. Zadavatel zakázky:

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Česká republika Drážní inspekce Sídlo/místo podnikání: Těšnov 1163/5, Praha - 11000, CZ IČ: 75009561 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Číslo zakázky Název zakázky: Dodávka Traktoru Předmět zakázky Předmětem zakázky je dodávka traktoru pro obor zahradník (služba/dodávka/stavební práce) : Datum vyhlášení zakázky:

Více

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídek na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce na výběrové řízení malého rozsahu na stavební práce Identifikační údaje veřejného zadavatele Zadavatel: Obec Hlubyně Statutární zástupce: Pavel Novotný Adresa: Hlubyně 10, 262 72 Březnice IČ: 006 62 836

Více

Oprava osvětlení chodeb a vnitřního schodiště na BD, Horácké nám. 6, 7 v Brně Řečkovicích.

Oprava osvětlení chodeb a vnitřního schodiště na BD, Horácké nám. 6, 7 v Brně Řečkovicích. Společenství Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Dne 25.11.2014 Věc: Výzva k podání nabídky Společenství Horácké náměstí 6 a 7, Horácké nám. 7, Brno-Řečkovice Vás vyzývá k podání nabídky

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Česká republika Drážní inspekce Sídlo/místo podnikání: Těšnov 1163/5, Praha - 11000, CZ IČ: 75009561 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem

Více

Revitalizace dětského hřiště MŠ Křinec

Revitalizace dětského hřiště MŠ Křinec Městys Křinec IČ: 00239364, Náměstí 25, 289 33 Křinec zastoupený starostou městyse Milanem Mocem (dále jen zadávající) vypisuje v souladu se zákonem č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších

Více

Výzva k podání nabídek

Výzva k podání nabídek Výzva k podání nabídek Vyhlašovaná veřejná zakázka je veřejnou zakázkou malého rozsahu ve smyslu ustanovení 27 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek (dále jen Zákon ). Tato veřejná zakázka

Více

Zpracování digitálního povodňového plánu pro území obce s rozšířenou působností Kopřivnice

Zpracování digitálního povodňového plánu pro území obce s rozšířenou působností Kopřivnice Příloha č. 2 Zadávací dokumentace pro veřejnou zakázku malého rozsahu na služby, v souladu se Závaznými pokyny pro žadatele a příjemce podpory - Operační program Životní prostředí a dle zákona 137/2006

Více

Zadávací dokumentace, výzva k podání nabídek

Zadávací dokumentace, výzva k podání nabídek Chebská 1939, 356 01 Sokolov, IČ: 25248758, DIČ: CZ25248758 Zadávací dokumentace, výzva k podání nabídek Zadávací dokumentace vymezuje předmět veřejné zakázky a obsahuje údaje, požadavky, technické podmínky

Více

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice

Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, Vizovice Základní škola Vizovice, příspěvková organizace, Školní 790, 763 12 Vizovice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Malování soklů centrálních schodišť budovy ZŠ Vizovice, Školní 790

Více

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Celoplošné opravy MK technologií lehké penetrace ve Varnsdorfu"

Město Varnsdorf Nám. E. Beneše Varnsdorf. Celoplošné opravy MK technologií lehké penetrace ve Varnsdorfu Město Varnsdorf Nám. E. Beneše 470 407 47 Varnsdorf vyzývá zájemce o veřejnou zakázku malého rozsahu: Celoplošné opravy MK technologií lehké penetrace ve Varnsdorfu" 1. Veřejný zadavatel Úřední název:

Více

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE

KVALIFIKAČNÍ DOKUMENTACE Veřejná zakázka malého rozsahu zadávaná podle ustanovení 6, 12 odstavec (3) a 18 odstavec (5) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen Zákon) Pravidelná revize,

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace na veřejnou zakázku malého rozsahu Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Obec Kamenice Sídlo/místo podnikání: Ringhofferovo náměstí 434, Kamenice -Olešovice 25168, CZ IČ: 00240273 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná jednat

Více

Výzva k podání nabídky. Meziříčí:

Výzva k podání nabídky. Meziříčí: Výzva k podání nabídky (dle 18 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. a vnitřní směrnice města Velké Meziříčí č. 4/2007 Zadávání veřejných zakázek malého rozsahu městem Velké Meziříčí) Vážené dámy a pánové, zamýšlíme

Více

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení

Výzva k podání nabídky včetně zadávací dokumentace ve zjednodušeném podlimitním řízení Identifikace zadavatele Úřední název zadavatele: Česká republika Drážní inspekce Sídlo/místo podnikání: Těšnov 1163/5, Praha - 11000, CZ IČ: 75009561 Spisová značka zadavatele: Osoba oprávněná jednat jménem

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K VEŘEJNÉ ZAKÁZCE MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána dle 6 a 12 odst. 3 a 18 odst. 5 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách,

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon )

Obec Radimovice. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) Obec Radimovice VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění (dále jen zákon ) v rámci veřejné zakázky malého rozsahu PROJEKTOVÁ DOKUMENTACE REKONSTRUKCE KOMUNIKACE

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ PODMÍNKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK ZADÁVACÍ PODMÍNKY VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK Název zakázky: Automobily pro ranou péči OS LOGO Výzva probíhá v rámci projektu registrovaném v programu MPSV 01331 Rozvoj a obnova materiálně-technické základy sociálních služeb

Více

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace

Příloha č. 1 Zadávací dokumentace Příloha č. 1 Zadávací dokumentace 1. Obchodní podmínky Obchodní podmínky jsou specifikovány ve Smlouvě, která je nedílnou součástí této Zadávací dokumentace. 2. Specifikace technických podmínek předmětu

Více

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace

Základní škola a Mateřská škola Děčín VI, Školní 1544/5, příspěvková organizace Výzva k podání nabídek Číslo zakázky 7/2014 Název zakázky: 7/2014 nákup výpočetní techniky a příslušenství Předmět zakázky: nákup výpočetní techniky a příslušenství Typ zakázky: Veřejná zakázka malého

Více

M Ě S T O N E R A T O V I C E

M Ě S T O N E R A T O V I C E M Ě S T O N E R A T O V I C E ul. Kojetická 1028 277 11 NERATOVICE Vyřizuje: Ing. Veronika Sisáková Dne: 20.11.2016 VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE č. 3/2016/OKS k předkládání nabídek v rámci zadávacího řízení

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro zpracování nabídky k veřejné zakázce dle zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách (dále jen zákon ) zadávané formou jednacího řízení bez uveřejnění na projekt Velehrad Trnava,

Více

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU VÝZVA K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Dodávka pásového minirypadla Zadávání zakázky malého rozsahu Technickými službami města Dvora Králové nad Labem probíhá podle vnitroorganizační

Více