TECHNICKÝ LIST VLASTNOSTI:

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "TECHNICKÝ LIST VLASTNOSTI:"

Transkript

1 Strana 1 z 5 VLASTNOSTI: O24 Silikon Okna & Dveře Neutrální vytvrzovací systém: oxim Vytvrzování při pokojové teplotě Jedno-komponentní tmel Nízko-modulový Aplikační teplota od +5 C do + 40 C Flexibilní v rozsahu teplot od 40 C do C Odolný vlivům počasí, UV záření, vibracím, vlhkosti, ozónu, dešti, sněhu, teplotním extrémům, znečištěnému ovzduší, mnoha čistícím prostředkům a rozpouštědlům Nezpůsobuje oxidaci nebo korozi kovů a alkalických povrchů, jako je beton, malta, nebo vláknitý cement Odolný otěru Bez smrštění VÝHODY: Okamžitě použitelný Obsahuje fungicidy pro zamezení tvorby plísní Nízké objemové změny při vytvrzování Může být aplikovaný za každého počasí Přilnavý k většině druhů stavebních materiálů bez použití primeru Lze aplikovat do horizontálních i vertikálních spojů Snadnější skladování - dlouhá záruční doba 18 měsíců od data výroby HLAVNÍ POUŽITÍ A APLIKACE O 24 je silikon s neutrálním vytvrzovacím systémem, vhodný pro zasklívání a aplikace pro zamezení vlivům počasí. Silikon vytvrzuje působením vzdušné vlhkosti a vytváří houževnatý, trvale elastický a trvanlivý spoj. Silikon lze aplikovat bez použití primeru v interiérech i exteriérech. Silikon by měl být používán hlavně pro tmelení spojovacích a dilatačních spojů ve stavebním průmyslu. O 24 lze aplikovat buď mechanickou ručně ovládanou pistolí na tmely, nebo pneumatickou pistolí na tmelení spojů k většině druhů materiálů, jako jsou: většina typů skel, cihla, beton, keramické dlaždice, skleněné dlaždice, smalt, kabřincové obkladačky, kovy včetně hliníku, lakované, či barvené dřevo a široká škála plastu jako PVC a mnoho dalších podkladů. SPECIFIKACE O 24 splňuje následující standardy: DIN , třída E ISO F & G - třídalm Tmely pro zasklívání - Vlastnosti, Aplikace, Testování Stavební konstrukce - Tmely Klasifikace a požadavky.

2 Strana 2 z 5 TECHNICKÁ DATA Před vytvrzením při 23 C, 50% relativní vlhkosti Konzistence ISO 7390, Profil U 20 Bez prohybu Hustota při 23 C ISO 2811 [g/cm 3 ] 1.00 Nelepivost (při 23 C / 50 % r.v.) [min] 15 Tvorba povrchové slupky (při 23 C / 50 % r.v.) [min] 5-15 Smrštění během vytvrzování EN ISO :2000 [%] <10 Vytvrzovací poměr [mm / 24h ] 3,0 Vytvrzený silikon testováno po 4 týdnech při 23 C a 50% relativní vlhkosti Tvrdost, Shore A ISO Pevnost v tahu ISO 8339 [N/mm 2 ] 0.5 Prodloužení na mezi pevnosti ISO 8339 [%] 200 Modul při 100 % prodloužení ISO 8339 [N/mm 2 ] 0.3 Pohybová přizpůsobivost ISO [%] ±20 Elastická vratnost ISO 7389 [%] ~95 Tyto údaje jsou myšleny jako vodítko a neměly by být použity v přípravě specifikací. Barvy Odkaz na tabulku barev pro TYTAN INDUSTRY. Tento silikon splňuje všechny nejvyšší standardy v rozsahu barev, které jsou ve shodě pro každou výrobní šarži stálost barevných odstínů. Maximální odlišnost v barvách mezi dvěmi šaržemi není větší než ΔE = 3 (DIN 6174). Barevná kompatibilita se vzorkem od zákazníka bude poskytnuta na vyžádání. Kontaktujte naše obchodní zástupce pro získání více informací NÁVOD K POUŽITÍ: Tvar a rozměr spoje: Šíře silikonového spoje by neměla být širší než 15mm a minimální šíře by měla být 6mm pro splnění konstrukčních požadavků na tvorbu spoje a řádnou aplikaci. Optimální poměr rozměrů spoje: Šíře/hloubka je 2 : 1. V každém případě musí být minimální šíře 4x širší než očekávané pohybové namáhání. Pro správně vytvořenou hloubku spoje by měl být použit Výplňový provazec. Jestliže jsou spoje příliš mělké, doporučuje se použít jako podporu Maskovací malířskou pásku. Tato jediná vytváří separační vrstvu k zabránění přilnavosti tmelu ke třem stranám a dovoluje tak silikonovému spoji volně pohlcovat dilatace. Příprava povrchů: Pracovní povrchy musí být čisté, bez volných částic, nečistot jako je prach, rez, olej, živice, bitumeny nebo maziva, odstranit staré a nesoudržné nátěry a odmastit. Před aplikací musí být povrch suchý. U nestabilních a neznámých povrchů se doporučuje provést test přilnavosti a sloučitelnosti, před vlastní aplikací. Kontaktovat vždy dodavatele podkladů, které čistidla lze použít na dané materiály vzhledem ke snášenlivosti k povrchové úpravě podkladu. O 24 Silikon na okna a dveře je kompatibilní se všemi vytvrzenými jedno-komponentními silikonovými tmely. Jsou-li používány dva, či více různých tmelů, ponechte kompletně vytvrdnout první vrstvu, před nanesením druhé vrstvy.

3 K zajištění čistých hran tmeleného spoje a k zabránění potřísnění sousedících povrchů použít Maskovací malířskou pásku Strana 3 z 5 Nanášení: Odříznout plastovou špičku kartuše těsně nad závitem, dle šířky spáry a pod úhlem 45º seřízněte i aplikační špičku. Kartuši nasadit do aplikační pistole aplikovat silikon na požadované místo. Silikon nanášet s patřičným tlakem do spoje k zajištění okamžité přilnavosti. Při aplikaci silikonu v salámu : naříznout špičku salámu a následně jej vložit do aplikační pistole a aplikovat. Pro nejlepší výsledek by měl být nanesený silikon okamžitě vyhlazen stěrkou namočenou v Prostředek pro zarovnání povrchu, nebo v mýdlové vodě. Odstranit Maskovací malířskou pásku ještě než silikon zahájí tvorbu slupky. Čistění: Odstranění přebytečného silikonu je možné dokud silikon nevytvrdne. Po vytvrzení je možné silikon odstranit Odstraňovačem silikonu, nebo mechanicky, například nožem. Poznámky: O24 Silikon na Okna a dveře by neměl být použit: - Na přírodní kameny: mramor, žula možný vznik skvrn v kontaktu se silikonem - Na bitumenové nebo asfaltové podklady a umělé hmoty, které obsahují plastifikátory - Na některé organické elastomery, např. EPDM a neopren, mohou zežloutnout, či vyblednout - Na spoje, které jsou permanentně pod vodou, může dojít ke směně fyzických vlastností - Na místech, která mohou být v kontaktu s potravinami - Na akvária. PRAKTICKÉ INFORMACE Pomocné doplňkové produkty: - Výplňový provazec k zajištění optimální hloubce spáry (spoje), - Silikonový primer zajišťuje optimální přilnavost, - Maskovací páska zajišťuje čisté hrany tmelu, - Aplikační stěrka pro vyhlazení a zatažení tmelu ve spáře, - Joint finger set pomůcka pro tvarování a vyhlazování povrchu silikonu, - Odstraňovač silikonu pro odstranění nevytvrzeného i vytvrzeného silikonu. Předpokládaná spotřeba Hodnoty v tabulce jsou pro obsah kartuší 310 ml a 600ml ve fólii. Údaje jsou přibližné a slouží jako hrubé vodítko pro stanovení optimálního množství balení. Hloubka spoje je měřena ke konci profilu. Aplikované metry na jedno balení 310 ml v kartuši Hloubka spoje v mm Šířka spoje v mm ,5 7, ,4 3, ,5 2 1, ,7 1, ,4 1 0,8 Aplikované metry na jedno balení 600 ml v hliníkové fólii Hloubka spoje v Šířka spoje v

4 mm mm , , Strana 4 z ,5 2,0 15 2,7 2,0 1,6 LOGISTICKÉ INFORMACE Balení O 24 Silikon na okna a dveře je k dispozici ve standardně balených kartuších 310ml a 600ml fóliích. 300ml balení může být vyrobeno na vyžádání. Kód produktu Obsah Barva Balení Množství v krabici Standardní množství na EURO paletě ml Transparentní Kartuše ml Bílá Kartuše ml Černá kartuše ml Transparentní fólie ml Bílá fólie ml Černá fólie Skladování TYTAN INDUSTRY O 24 Silikon na okna a dveře má záruční dobu 18 měsíců je-li silikon skladován na chladném (od +5 C do +25 C) a suchém místě v uzavřeném originálním obalu. Datum spotřeby každého výrobku je vytištěn na obalu. Je-li výrobek skladován delší dobu, než je garantovaná záruční doba, neznamená to, že je nepoužitelný, ale měly by se zkontrolovat vlastnosti výrobku, které požadujete pro danou aplikaci. Přepravní informace: Silniční: ADR: Bez omezení Námořní: IMDG: Bez omezení Letecká: ICAO / IATA-DGR: Bez omezení UN Číslo: Bez čísla BEZPEČNOSTNÍ A ZDRAVOTNICKÉ INFORMACE Dodržujte běžná hygienická opatření. Bezpečnostní list je k dispozici na vyžádání v Selena Bohemia, s.r.o. Likvidace odpadů: Zbytky výrobků a prázdné kartuše musí být zlikvidovány s podle platných právních úprav. Pro malospotřebitele: Obal znečištěný výrobkem, odevzdejte ve sběrně nebezpečného odpadu.

5 Strana 5 z 5 ZÁRUKA Podle našich nejlepších znalostí, vysoce kvalitní silikonové tmely mají použitelnost několik let. Pod podmínkou, že byl náš tmel použit na odpovídající podklad, správně aplikovaný během záruční doby a podle našich doporučení, nabízíme záruku po dobu 10 let od dodání, že tmel: Si udrží elastické vlastnosti. Nezkřehne, či nepraskne. Neztvrdne, či významně nezměkne Značně si udrží originální barvu. Záruka se vztahuje pouze k produktu, nikoliv k vlastnostem, které závisí na procesu aplikace tmelu a je tak mimo naší kontrolu. Záruka se nevztahuje na tmel v případech, kdy ztratí svou funkčnost, nebo selže z následujících důvodů: Přírodní vlivy, jako jsou blesk, zemětřesení, hurikány, oheň, aj. Posuny struktur, které jsou větší než pohybové schopnosti tmelu, které způsobily, např. Osídlení budov, chyby v návrhu staveb a další závažné faktory. Rozpad podkladu. Nekompatibilita, nebo nedostatečná odolnost proti stárnutí materiálu, který přijde do styku s tmelem. Mechanické poničení tmelu způsobené jednotlivci, nástroji, nebo ostatními vnějšími činiteli. Změny ve vzhledu tmelu vlivem nahromadění špíny nebo jiné kontaminační látky z ovzduší ulpěné na povrchu tmelu. V případě reklamace této záruky musíme ihned obdržet psanou formu oznámení, nejpozději do 30 dnů po té. V případě ztráty funkčnosti, nebo selhání musíme mít možnost kontroly zničeného místa. Po té se potvrdí, zda je nárok na reklamaci legitimní, či ne. Je-li reklamace legitimní, pak vyměníme zákazníkovi patřičné množství produktu, nebo mu vrátíme peníze ve výši kupní ceny výrobku. Dále ještě přijímáme odpovědnost za škodu vzniklou dodáním produktu, až do maxima 3násobku kupní ceny silikonového tmelu, který způsobil škodu. S publikací těchto technických informací ztrácí všechna předchozí vydání platnost. Výše uvedené informace vychází z výzkumu firmy Selena a na základě toho se předpokládá, že jsou přesné. Protože podmínky a způsob použití našich výrobků samotnými zákazníky nemůžeme kontrolovat, tato informace by neměla sloužit jako náhrada vlastního vyzkoušení. Zákazník by měl sám vyzkoušet, zda-li je výrobek firmy Selena vhodný i pro jeho specifické použití. Selena zaručuje, že výrobek splňuje uvedené informace. V případě, že by výrobek neměl vlastnosti, které zaručujeme, má zákazník právo na vrácení peněz či výměnu za jiný výrobek. Selena Bohemia se tímto zříká zodpovědnosti za jakékoliv další záruky vhodnosti výrobku pro jiné než uvedené použití. Selena Bohemia se zříká zodpovědnosti za jakékoliv náhodné poškození. Doporučení pro použití by nemělo být chápáno jako pobídka k porušení jakéhokoliv patentu.

A44 Zasklívání oken TDS S049-01-CZ 2005-04-19 Strana 2 ze 5

A44 Zasklívání oken TDS S049-01-CZ 2005-04-19 Strana 2 ze 5 Strana 1 ze 5 TECHNICKÝ LIST A44 Zasklívání oken VLASTNOSTI: Neutrální vytvrzovací systém: Alkoxy Vytvrzování při pokojové teplotě Jedno-komponentní tmel Nízko-modulový Aplikační teplota od -20 C do +

Více

TECHNICKÝ LIST VLASTNOSTI:

TECHNICKÝ LIST VLASTNOSTI: Strana 1 z 5 IG 77 Izolační zasklívání INDUSTRY IG 77 je jednokomponentní silikonový tmel navržen k zajištění sekundárního těsnění v dvojitě těsněných skleněných tabulí. VLASTNOSTI: Neutrální vytvrzovací

Více

TECHNICKÝ LIST TECHNICKÝ LIST VLASTNOSTI: HLAVNÍ POUŽITÍ A APLIKACE. Omezení použití Strana 1 z 5

TECHNICKÝ LIST TECHNICKÝ LIST VLASTNOSTI: HLAVNÍ POUŽITÍ A APLIKACE. Omezení použití Strana 1 z 5 Strana 1 z 5 Elastosil 440 nízkomodulový silikonový tmel pro obvodové tmelení je jedno komponentní tmel s neutrálním vytvrzovacím systémem s výbornou přilnavostí a dlouhou trvanlivostí a je vhodný pro

Více

NÁVOD K POUŽITÍ Před použitím výrobku se seznamte s bezpečnostními pokyny, uvedenými v bezpečnostním listu, nebo na konci tohoto dokumentu.

NÁVOD K POUŽITÍ Před použitím výrobku se seznamte s bezpečnostními pokyny, uvedenými v bezpečnostním listu, nebo na konci tohoto dokumentu. Strana 1 ze 6 Tenkovrstvé lepidlo Tytan Professional tenkovrstvé lepidlo je určeno pro stavbu obvodových a příčkových zdí z broušených cihel a pórobetonu s rozměrovou odchylkou do 3 mm na běžný metr. Tenkovrstvé

Více

AQUASEALER. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích.

AQUASEALER. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích. Mimořádně flexibilní tmel, který poskytuje vodotěsnou vrstvu v mnoha aplikacích. Název Zkratka Balení Obj. číslo Aquasealer ASB 1 kg dóza 85825 Aquasealer ASK 14 kg kbelík 85827 VLASTNOSTI Nízká viskozita

Více

Technický list výrobku. Vyhotoveno: 2. 9. 2010 Aktualizace: 20. 5. 2014 TL č. 0312

Technický list výrobku. Vyhotoveno: 2. 9. 2010 Aktualizace: 20. 5. 2014 TL č. 0312 Technický list výrobku Vyhotoveno: 2. 9. 2010 Aktualizace: 20. 5. 2014 TL č. 0312 SANITÁRNÍ SILIKON Sanitární silikon je trvale elastický silikonový barevně stálý tmel. Vytvrzuje se vulkanizací pomocí

Více

ColFlex TECHNICKÝ LIST

ColFlex TECHNICKÝ LIST Popis Výhody Typické aplikace Příprava podkladu Aplikace je homogenní pružná hydroizolační páska určená pro aplikace na plochy, které jsou vystaveny vysokému tlaku vody. Páska je vhodná pro venkovní aplikace,

Více

Jednokomponentní polyuretanové lepidlo a těsnící hmota. vytvrzujicí vzdušnou vlhkostí. Vhodná pro venkovní i vnitřní použití.

Jednokomponentní polyuretanové lepidlo a těsnící hmota. vytvrzujicí vzdušnou vlhkostí. Vhodná pro venkovní i vnitřní použití. Technický list Vydání 03/11/2010 Identifikační č.: 02 05 01 01 005 0 000001 Sikaflex -11 + Sikaflex -11 + Jednokomponentní polyuretanové lepidlo a těsnící hmota Construction Popis výrobku Sikaflex -11

Více

Výrobek. Vlastnosti. Použití

Výrobek. Vlastnosti. Použití Výrobek Vlastnosti Použití Je samolepicí modifikovaná živičná těsnící páska s povrchovou úpravou posypu, modifikovaná elastomery "SBR. Průmyslově předem připravená, konstruovaná a vyvinutá pro efektivní

Více

METODICKÁ PŘÍRUČKA Tmelení fasádních spár ŘÍJEN 2014 / SIKA CZ, S.R.O.

METODICKÁ PŘÍRUČKA Tmelení fasádních spár ŘÍJEN 2014 / SIKA CZ, S.R.O. ŘÍJEN 2014 / SIKA CZ, S.R.O. OBSAH 1 Úvod 3 1.1 Kompatibilita technologií tmelů 3 1.2 Dimenzování spáry 4 1.3 Postup spárování 4 2 Příprava podkladu 5 2.1 Příprava podkladu neporézní podklady 5 2.2 Příprava

Více

PRŮVODCE TMELŮ PŘI ZASKLÍVÁNÍ ZWALUW SEALANTS. Zasklívání NEN 3576 NPR 3577. - Vhodné - S omezením * - Nevhodné. se doporučuje.

PRŮVODCE TMELŮ PŘI ZASKLÍVÁNÍ ZWALUW SEALANTS. Zasklívání NEN 3576 NPR 3577. - Vhodné - S omezením * - Nevhodné. se doporučuje. PRŮVODCE TMELŮ PŘI ZASKLÍVÁNÍ ZWALUW SEALANTS SKLENÁŘSKÝ TMEL STAVBAŘSKÝ BUTYLENOVÝ TMEL UNIVERZÁLNÍ STAVEBNÍ TMEL TIOKOL - 1K ( POLYSUFIDE - 1C ) HYBRI - SEAL HYBRISEAL - 2PS HYBRIFIX SUPER 7 SKLENÁŘSKÝ

Více

Sikaflex - 20 AT. Technický list Sikaflex - 20 AT strana 1/5 11/2002. Těsnění spár. Druh. Použití. Přednosti. www.sika-diamondfloor.

Sikaflex - 20 AT. Technický list Sikaflex - 20 AT strana 1/5 11/2002. Těsnění spár. Druh. Použití. Přednosti. www.sika-diamondfloor. Technický list Sikaflex - 20 strana 1/5 Těsnění spár Sikaflex - 20 Druh Elastická jednosložková těsnící hmota na bázi PUR-hybridu k utěsnění spár u pozemních staveb. Sikaflex-20 je těsnící hmota pro utěsnění

Více

Sikaflex - PRO 3WF. Technický list Sikaflex - PRO 3WF strana 1/7 11/2002. Druh. Použití

Sikaflex - PRO 3WF. Technický list Sikaflex - PRO 3WF strana 1/7 11/2002. Druh. Použití Technický list Sikaflex - PRO 3WF strana 1/7 Těsnění spár Sikaflex - PRO 3WF Druh Trvale elastická 1-komponentní těsnící hmota, na polyuretanové bázi vyznačující se velmi dobrou mechanickou a chemickou

Více

Elastická lepidla a těsnicí materiály

Elastická lepidla a těsnicí materiály Elastická lepidla a těsnicí materiály Katalog WEICON 161 Lepidla a těsnicí hmoty Technické spreje Elastická lepidla a těsnicí materiály Elastická lepidla a těsnicí materiály se dnes používají v mnoha oblastech

Více

Epoxidové-lepidla. Rychlé Spolehlivé Úsporné. www.spreje.cz

Epoxidové-lepidla. Rychlé Spolehlivé Úsporné. www.spreje.cz Epoxidové-lepidla Rychlé Spolehlivé Úsporné www.spreje.cz Epoxidové minutové lepidlo Epoxidové minutové lepidlo je rychle tvrdnoucí 2 složkové lepidlo s extrémně silnou lepicí silou, takže se používá hlavně

Více

Industry. Základní přehled Marine produktů pro stavbu a opravy lodí

Industry. Základní přehled Marine produktů pro stavbu a opravy lodí Industry Základní přehled Marine produktů pro stavbu a opravy lodí Sika CZ, s.r.o. Sika Schweiz AG Sika Slovensko spol. s r.o. Bystrcká 1132/36 Tüffenwies 16 Rybničná 38 624 00 Brno 8048 Zürich 831 07

Více

Technický list 07.52a Tekutá kotva - polyester

Technický list 07.52a Tekutá kotva - polyester Výrobek Vlastnosti Použití Balení Barva Dvousložkové lepidlo na bázi syntetických pryskyřic, vytvrzující chemickým procesem, vytváří trvale pevný spoj vhodný ke kotvení různých materiálů. Okamžitě použitelný,

Více

Polyuretanové lepidlo a těsnící hmota

Polyuretanové lepidlo a těsnící hmota Technický list Vydání 26/02/2009 Identifikační č.: 02 05 01 01 005 0 000001 Polyuretanové lepidlo a těsnící hmota Popis výrobku je 1 - komponentní lepící a tmelící hmota na polyuretanové bázi, vytvrzující

Více

1komponentní vysoce účinný tmel na podlahy

1komponentní vysoce účinný tmel na podlahy Technický list Datum vydání 06/2012 Identifikační č.: 02 05 01 01 005 0 000001 1komponentní vysoce účinný tmel na podlahy Popis výrobku Použití je trvale elastická 1komponentní těsnicí hmota vyznačující

Více

2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem. mírný zápach dobrá odolnost vůči UV záření, nežloutne snadné čištění

2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem. mírný zápach dobrá odolnost vůči UV záření, nežloutne snadné čištění Technický list Vydání 01/2012 Identifikační č.: 02 08 01 04 004 0 000001 Sikafloor -302 W 2komponentní transparentní pečeticí vrstva s matným vzhledem Popis výrobku Sikafloor -302 W je 2komponentní polyuretanová

Více

Technický list TL Bitumenový pás ARS 2 pro opravu vozovek

Technický list TL Bitumenový pás ARS 2 pro opravu vozovek Technický list TL 80.52 Bitumenový pás ARS 2 pro opravu vozovek Produkt Je samolepicí modifikovaná živičná těsnící páska s povrchovou úpravou posypu, modifikovaná elastomery "SBR. Průmyslově předem připravená,

Více

Rychletuhnoucí opravný beton s vysokou brzkou pevností Třída R4

Rychletuhnoucí opravný beton s vysokou brzkou pevností Třída R4 Popis obsahuje směs modifikovaného portlandského cementu a vápenokamenného plniva s přídavkem akrylátového polymeru. Jde o kvalitní, vysoce účinnou opravnou maltu, která vykazuje výborné fyzikální vlastnosti,

Více

SikaForce -7550 elastické turbo 2-k polyuretanová technologie

SikaForce -7550 elastické turbo 2-k polyuretanová technologie SikaForce -7550 elastické turbo 2-k polyuretanová technologie Potřebujete urychlit Váš výrobní proces? Využijte skvělé vlastnosti lepidla, kombinující pevnost současně s pružností. SikaForce -7550 V moderních

Více

collect: sbírat a pojmout Příslušenství Těsnění žlabů D16

collect: sbírat a pojmout Příslušenství Těsnění žlabů D16 collect: sbírat a pojmout Příslušenství Těsnění žlabů 222 Příslušenství pro tmelení žlabových linií Eurolastic Dvousložkový tmel Profesionální tmelení 224 Water Seal Fungicidní tmel 225 223 Příslušenství

Více

METODICKÁ PŘÍRUČKA Tmelení podlahových a speciálních spár ŘÍJEN 2014 / VERZE 01 / SIKA CZ, S.R.O.

METODICKÁ PŘÍRUČKA Tmelení podlahových a speciálních spár ŘÍJEN 2014 / VERZE 01 / SIKA CZ, S.R.O. ŘÍJEN 2014 / VERZE 01 / SIKA CZ, S.R.O. OBSAH 1 Úvod 3 1.1 Kompatibilita technologií tmelů 3 1.2 Dimenzování spáry 4 1.3 Postup spárování 4 2 Příprava podkladu 5 2.1 Příprava podkladu neporézní podklady

Více

Technický list 07.52a Chemická kotva polyester

Technický list 07.52a Chemická kotva polyester Výrobek Vlastnosti Použití Balení Barva Dvousložkové lepidlo na bázi syntetických pryskyřic, vytvrzující chemickým procesem, vytváří trvale pevný spoj vhodný ke kotvení různých materiálů. Okamžitě použitelný,

Více

1komponentní polyuretanové lepidlo a těsnicí hmota. ISEGA - Certificate for foodstuff area usage.

1komponentní polyuretanové lepidlo a těsnicí hmota. ISEGA - Certificate for foodstuff area usage. Technický list Vydání 06/2014 Identifikační č.: 02 05 01 01 005 0 000001 1komponentní polyuretanové lepidlo a těsnicí hmota Construction Popis výrobku / Použití Vlastnosti / výhody Testy Zkušební zprávy

Více

Viscacid Epoxiflex-Beschichtung PH Epoxidová samonivelační podlahová hmota

Viscacid Epoxiflex-Beschichtung PH Epoxidová samonivelační podlahová hmota Viscacid Epoxiflex-Beschichtung PH Epoxidová samonivelační podlahová hmota Číslo výrobku: 6251-59 Trhliny překlenující podlahový povlak na epoxidovém základě bez obsahu rozpouštědel pro mechanicky silně

Více

Silancolor Graffiato (1,2 mm; 1,8 mm)

Silancolor Graffiato (1,2 mm; 1,8 mm) Silancolor Graffiato (1,2 mm; 1,8 mm) Pastovitá stěrková omítková směs na bázi silikonové pryskyřice ve vodní disperzi, hydrofobní, s vysokou propustností vodních par, k aplikaci stěrkou, určená pro použití

Více

SPÁROVÁNÍ KAMENNÉ KAŠNY

SPÁROVÁNÍ KAMENNÉ KAŠNY SPÁROVÁNÍ KAMENNÉ KAŠNY BENEŠ Filip, 2.S 7.1.2015 Hlavní kritéria spárovacích tmelů rychlost tuhnutí paropropustnost nasákavost obsah vodorozpustných solí ultrazvuková transmise-měřena rychlost průniku

Více

Těsnění spár. Těsnění spár. Hilti. Splní nejvyšší nároky. Těsnění spár 1.0. CP 601S silikonový protipožární tmel 1.1 Strana 18

Těsnění spár. Těsnění spár. Hilti. Splní nejvyšší nároky. Těsnění spár 1.0. CP 601S silikonový protipožární tmel 1.1 Strana 18 Těsnění spár Hilti. Splní nejvyšší nároky. Těsnění spár.0 CP 60S silikonový protipožární tmel. Strana 8 CFS-S ACR akrylátový protipožární tmel.2a Strana 20 CP 673 protipožární povlak.4 Strana 22 CP 670

Více

POUZITELNOST LEPIDEL

POUZITELNOST LEPIDEL ˇ POUZITELNOST LEPIDEL PATENTOVANÝ UZÁVER A BEZPECNOST ˇ ˇ OBSAH KONSTRUKČNÍ LEPIDLA Akrylátová No-Mix lepidla Metakrylátová konstrukční lepidla (MMA) Epoxidová lepidla LEPENÍ A TMELENÍ RTV Silikony MS

Více

Construction. Systém Sika AcouBond Lepení na housenku. Metodická příručka. Sika CZ, s.r.o. Č. 850 52 02 Autor: Sika CZ, s.r.o.

Construction. Systém Sika AcouBond Lepení na housenku. Metodická příručka. Sika CZ, s.r.o. Č. 850 52 02 Autor: Sika CZ, s.r.o. Metodická příručka Systém Sika AcouBond Lepení na housenku Sika CZ, s.r.o. Veškeré informace a pracovní postupy uváděné v této příručce vycházejí z momentálních znalostí a zkušeností a jsou platné za předpokladu,

Více

Technický list StoLevell In SP

Technický list StoLevell In SP Plněná, organická stěrková hmota pro nástřik a ruční stěrkování Charakteristika Použití interiér na minerálních a organických podkladech k docílení kvality povrchu Q3 a Q4 jako stěrková hmota pro prefabrikované

Více

FAST SIL + Tenkovrstvá silikonová omítka POUŽITÍ: FAST SIL + VLASTNOSTI: TECHNICKÝ LIST

FAST SIL + Tenkovrstvá silikonová omítka POUŽITÍ: FAST SIL + VLASTNOSTI: TECHNICKÝ LIST FAST SIL + POUŽITÍ: je vysoce kvalitní silikonová omítka určená pro ruční zhotovení tenkovrstvých šlechtěných omítek pro vnitřní i vnější použití. Může být použita na každém minerálním podkladu, který

Více

Technický list Sikaflex - PRO 2 HP strana 1/5 11/2002 Sikaflex - PRO 2HP

Technický list Sikaflex - PRO 2 HP strana 1/5 11/2002 Sikaflex - PRO 2HP Těsnění spár Technický list Sikaflex - PRO 2 HP strana 1/5 Sikaflex - PRO 2HP Druh Trvale elastická 1-komponentní těsnící hmota, na polyuretanové bázi. Použití Těsnění spar v pozemním stavitetství: pro

Více

-HASIT- LEPIDLA SPÁROVACÍ MALTY

-HASIT- LEPIDLA SPÁROVACÍ MALTY -HASIT- LEPIDLA A SPÁROVACÍ MALTY Úprava podkladu Spotřeba 0,15-0,25 l/ m 2 Spotřeba 0,15-0,2 l/ m 2 2 Úprava podkladu Podklad Úprava podkladu Poznámka Betonové stěny /podlahy starší než 6 měsíců Betonové

Více

Vulmkoriz-Pur OIL. Vulmkoriz-Pur OIL je jednosložková, vzduchem vytvrzovaná polyuretanová antikorozní nátěrová hmota

Vulmkoriz-Pur OIL. Vulmkoriz-Pur OIL je jednosložková, vzduchem vytvrzovaná polyuretanová antikorozní nátěrová hmota Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmkoriz-Pur OIL ROPOVODY, PLYNOVODY Popis výrobku: Vulmkoriz-Pur OIL je jednosložková, vzduchem vytvrzovaná polyuretanová antikorozní nátěrová hmota pigmentovaná zinkofosfátem.

Více

Doba gelovatění (mim)

Doba gelovatění (mim) Výrobek Vlastnosti Použití Balení Barva Dvousložková malta na bázi epoxyakrylátu s malým zápachem je vysoce výkonný, rychle vytvrzující dvousložkový chemicky kotvící systém pro středně těžká. Při aplikaci

Více

ColFlex FT TECHNICKÝ LIST. Pružná páska pro těsnění spár

ColFlex FT TECHNICKÝ LIST. Pružná páska pro těsnění spár Popis Výhody Typické aplikace je, trvale pružný pás ze speciální gumy (polyesterová pletenina a termoplastický elastomer odolný proti stárnutí) se speciální povrchovou úpravou pleteniny. Pás má i přetvarované

Více

PCI-Emulsion. Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru. Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Případy pro možné přísady:

PCI-Emulsion. Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru. Rozsah použití. Vlastnosti produktu. Případy pro možné přísady: PCI-Emulsion Adhézní přísada do malty ke zkvalitnění malty, omítky a potěru Výrobní list č.: 100 Rozsah použití vnitřní a vnější použití. Na stěny a stropy. Jako záměsová tekutina k vytvoření adhezní hmoty

Více

PRODUKTOVÝ LIST Sikaflex Tank N

PRODUKTOVÝ LIST Sikaflex Tank N PRODUKTOVÝ LIST PRUŽNÝ TMEL PRO SPÁRY VYSTAVENÉ CHEMIKÁLIÍM POPIS PRODUKTU je 1komponentní, vzdušnou vlhkostí vytvrzující, pružný spárovací tmel. POUŽITÍ může být použit pouze proškolenými aplikátory.

Více

Pracovní postup Cemix: Cementové potěry

Pracovní postup Cemix: Cementové potěry Pracovní postup Cemix: Cementové potěry Pracovní postup Cemix: Cementové potěry Obsah 1 Materiály pro podlahové konstrukce... 3 2 Typy cementových potěrů... 3 2.1 Běžné cementové potěry... 3 2.2 Parametry

Více

SYSTÉMOVÝ LIST Sikafloor MultiDur ET-39 ECF/V

SYSTÉMOVÝ LIST Sikafloor MultiDur ET-39 ECF/V SYSTÉMOVÝ LIST STRUKTUROVANÝ, ELEKTROSTATICKY VODIVÝ, CHEMICKY ODOLNÝ, HOUŽEVNATĚ PRUŽNÝ, EPOXIDOVÝ PODLAHOVÝ SYSTÉM, PRO SVISLÉ PLOCHY POPIS PRODUKTU je 2komponentní, strukturovaný, elektrostaticky vodivý,

Více

SPÁROVACÍ HMOTY PRO OBKLADY A DLAŽBY A MOZAIKY A DLAŽBY A MOZAIKY

SPÁROVACÍ HMOTY PRO OBKLADY A DLAŽBY A MOZAIKY A DLAŽBY A MOZAIKY KATALOG VÝROBKŮ A DLAŽBY A MOZAIKY 45 COLORFILL FLEX 0-6 Jednosložková spárovací hmota pro obklady a dlažby s okamžitou přilnavostí, vodoodpudivá a pružná, pro spáry o velikosti 0-6 mm Jedná se o tmel

Více

Formulář - Kalkulace

Formulář - Kalkulace Formulář - Kalkulace MT Hardy s.r.o. výškové práce Tiskařská 10 108 00 Praha 10 Tel.:+420 776 149 749 www.hardymt.cz Typ činnosti Datum vyhotovení kalkulace Adresa objektu Kontaktní údaje 1. Kontatkní

Více

1komponentní vysoce účinný tmel pro podlahové spáry

1komponentní vysoce účinný tmel pro podlahové spáry Technický list Datum vydání: 04/2015 Identifikační č.: 02 05 05 01 100 0 000013 1komponentní vysoce účinný tmel pro podlahové spáry Popis výrobku / Použití je trvale elastická 1komponentní těsnicí hmota

Více

SikaQuick 506 FerroGard

SikaQuick 506 FerroGard Malta pro rychlé opravy s integrovanou ochranou výztuže Technický list SikaQuick 506 FerroGard/ strana 1/5 SikaQuick 506 FerroGard Druh 1-komponentní rychle tvrdnoucí modifikovaná cementová malta s integrovanou

Více

OSTATNÍ TMELY OSTATNÍ TMELY

OSTATNÍ TMELY OSTATNÍ TMELY 31 32 PRUŽNĚ PLASTICKÉ TMELY AKRYLOVÉ TMELY ŠTUKOVÝ TMEL Tmelení spojů a prasklin na fasádách, opravy prasklin štukových povrchů, retušovací opravy zrnitých povrchů, dokončovací hrubozrnné spárování kolem

Více

PRODUKTOVÝ LIST Sika AnchorFix -2 Normal

PRODUKTOVÝ LIST Sika AnchorFix -2 Normal PRODUKTOVÝ LIST KOTVICÍ LEPIDLO PRO STŘEDNÍ AŽ VYSOKÉ ZATÍŽENÍ POPIS PRODUKTU 2komponentní chemická kotva určená pro normální / mírné klimatické podmínky, bez rozpouštědel a styrenu, na bázi epoxi-akrylátu.

Více

Betonové obklady z umělého kamene MAGICRETE

Betonové obklady z umělého kamene MAGICRETE Výtisk č. PROTOKOL O ZKOUŠCE č. A 211 / 2015 Zkoušky: Stanovení prvotní tahové přídržnosti Stanovení počáteční tahové přídržnosti Stanovení tahové přídržnosti po ponoření do vody Stanovení tahové přídržnosti

Více

Construction. Celoplošné lepení dřevěných podlah pomocí lepidel SikaBond. Metodická příručka. Sika CZ, s.r.o.

Construction. Celoplošné lepení dřevěných podlah pomocí lepidel SikaBond. Metodická příručka. Sika CZ, s.r.o. Metodická příručka Celoplošné lepení dřevěných podlah pomocí lepidel SikaBond Sika CZ, s.r.o. Veškeré informace a pracovní postupy uváděné v této příručce vycházejí z momentálních znalostí a zkušeností

Více

AUTOR REFERENCE P-2049. VERZE v.3 DATUM REVIZE 01/04/2012 APLIKACE

AUTOR REFERENCE P-2049. VERZE v.3 DATUM REVIZE 01/04/2012 APLIKACE 1/5 POPIS Polyuretan (100% čistý = Pure) byl vyvinutý jako jedinečný povlak, který je vhodný pro hydroizolace a obecně pro těsnění. Společnost Tecnopol vyvinula vysoce hutný polyuretan, jehož vlastnosti

Více

INSTA-STIK víceúčelové rychle tuhnoucí lepidlo

INSTA-STIK víceúčelové rychle tuhnoucí lepidlo Technický list produktu INSTA-STIK víceúčelové rychle tuhnoucí lepidlo Nádoba 750 ml s aplikační Pistolí nebotrubičkou Popis produktu INSTA-STIK víceúčelové rychle tuhnoucí lepidlo je vlhkostně tvrdnoucí

Více

Samolepící těsnící páska na bázi pryže.

Samolepící těsnící páska na bázi pryže. Samolepící těsnící páska na bázi pryže. Název Zkratka Balení Obj. číslo Sealer On a Roll Kit KSR sada 83680 (obsah. 83681,83682,83683,83679,85304) 6 SR6 1x návin 6 mm x 16 m 83681 8 SR8 1x návin 8 mm x

Více

Construction. Sikaflex PRO-3 SL. 1komponentní vysoce výkonný, samonivelační tmel pro podlahové spáry. Popis výrobku / Použití.

Construction. Sikaflex PRO-3 SL. 1komponentní vysoce výkonný, samonivelační tmel pro podlahové spáry. Popis výrobku / Použití. Technický list Datum vydání: 12/2014 Identifikační č.: 02 05 05 01 100 0 000011 1komponentní vysoce výkonný, samonivelační tmel pro podlahové spáry Construction Popis výrobku / Použití je 1komponentní,

Více

Elastický 1-komponentní těsnící tmel pro chemicky zatížené spáry

Elastický 1-komponentní těsnící tmel pro chemicky zatížené spáry Technický list Vydání 30/07/2008 Identifikační č.: 02 05 05 01 150 0 000002 Elastický 1-komponentní těsnící tmel pro chemicky zatížené Construction Popis výrobku je 1-komponentní těsnící hmota na polyuretanové

Více

Renovace s dlouhodobou jistotou. pro trvanlivá spojení NOVINKA. Ochranný nátěr na kovy (1-složkový)

Renovace s dlouhodobou jistotou. pro trvanlivá spojení NOVINKA. Ochranný nátěr na kovy (1-složkový) Lepení s JISTOTOU všímejte si označení výrobce...nebot kvalita se vyplácí! Renovace s dlouhodobou jistotou CZ Enkolit Lepidlo na plech za studena pro trvanlivá spojení MetallProtect Ochranný nátěr na kovy

Více

141-10-01. ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S EN 13888 Kerapoxy je spárovací hmota (G) na bázi reaktivní pryskyřice (G) třídy RG.

141-10-01. ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S EN 13888 Kerapoxy je spárovací hmota (G) na bázi reaktivní pryskyřice (G) třídy RG. Dvousložková epoxidová kyselinovzdorná hygienicky nezávadná spárovací hmota (k dispozici v 26 barevných odstínech), pro spáry o šířce nad 3 mm. Lze ji použít i jako lepidlo. 14101 ZATŘÍDĚNÍ VE SHODĚ S

Více

Flexibilní systém opláštění s přesvědčivým kovovým vzhledem

Flexibilní systém opláštění s přesvědčivým kovovým vzhledem Kaiflex Protect Alu-TEC je flexibilní systém opláštění se vzhledem napodobujícím plech. Skládá se z pružné tvrdé folie kašírované hliníkovým povrchem odolným vůči povětrnostním vlivům. Vyznačuje se nízkou

Více

Nitoseal MS100 TECHNICKÝ LIST. Jednosložkový stavební tmel, aplikovaný bez podkladního nátěru

Nitoseal MS100 TECHNICKÝ LIST. Jednosložkový stavební tmel, aplikovaný bez podkladního nátěru Nitoseal MS100 Jednosložkový stavební tmel, aplikovaný bez podkladního nátěru Použití Nitoseal MS100 je vhodný pro tmelení spár ve stavebních konstrukcích všude, kde se používají silikonové tmely, včetně

Více

Bezpečný a měkký povrch. N o v i n k a. Možnosti použití:

Bezpečný a měkký povrch. N o v i n k a. Možnosti použití: Bezpečný a měkký povrch N o v i n k a UNIXIN GRIP PROFI Bezpečný gumový povrch PU 4223CS je dvousložkový systém složený z gumového granulátu a pružného, vlhkostí vytvrzujícího pojiva pro profesionální

Více

LCM - 05 Metakrylátové konstrukční lepidlo list technických údajů

LCM - 05 Metakrylátové konstrukční lepidlo list technických údajů LCM - 05 Metakrylátové konstrukční lepidlo list technických údajů Popis LCM - 05 je rychle tvrdnoucí dvousložkové akrylové lepidlo pro lepení kompozit, termoplastů a kovů. LCM - 05 je bezpodkladové lepidlo

Více

Pokyny pro přepravu a manipulaci s deskami Polydar

Pokyny pro přepravu a manipulaci s deskami Polydar Manipulace, montáž a údržba desek Polydar Pokyny pro přepravu a manipulaci s deskami Polydar Během přepravy a skladování dbejte zvýšené opatrnosti, aby jste zabránili poškrábání desek nebo poškození hran.

Více

Technický list - ABS hrany UNI barvy

Technický list - ABS hrany UNI barvy Technický list - ABS hrany UNI barvy ABS hrany UNI jsou kvalitní termoplastové hrany z maximálně odolného a teplotně stálého plastu ABS (Akrylonitryle Butadiene Styrene). Výhody: ABS hrany UNI jsou v interiéru

Více

Pěny, silikony, tmely a lepidla

Pěny, silikony, tmely a lepidla 287 tmely a lepidla PU hadičková pěna - fischer ventil... strana 288 PU hadičková pěna... strana 288 PU zimní hadičková pěna... strana 288 PUP pistolová pěna... strana 289 PUP MAX pistolová pěna... strana

Více

MASKOVÁNÍ PLOCH POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-21 POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-22 POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-23 MASKOVACÍ A KRYCÍ MATERIÁL PRO POVRCHOVÉ ÚPRAVY STANDARD

MASKOVÁNÍ PLOCH POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-21 POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-22 POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-23 MASKOVACÍ A KRYCÍ MATERIÁL PRO POVRCHOVÉ ÚPRAVY STANDARD do 200 C POLYESTEROVÁ PÁSKA PC-21 Polyesterová fólie / silikonové lepidlo Celková tloušťka 0,08 mm Role - 66 m (zelená barva) V nabídce také s podkladovou (nosnou) fólií pro výrobu tvarových výseků do

Více

Vulmproepox R RH. Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze. Popis výrobku: Použití: Výhody:

Vulmproepox R RH. Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota založená na bázi vody, která se skládá ze. Popis výrobku: Použití: Výhody: Technický list Datum vydání 04/2014 Vulmproepox R RH ROPOVODY, PLYNOVODY Nátěr na železné konstrukce, antikorozní základní i vrchní nátěr. Popis výrobku: Vulmproepox R RH je dvousložková nátěrová hmota

Více

Stavební chemie. pomocník při montáži

Stavební chemie. pomocník při montáži Stavební chemie pomocník při montáži 19. stavební chemie Stavební chemie 74011 BD Tekutá chemická kotva Tekutá kotva (polyesterová) 380 ml do -5 C pro profesionální použití s aplikační pistolí APK38. Llze

Více

ZPŮSOB POUŽITÍ Po případné úpravě povrchu přípravek BETONSEAL MS 2.0 vytlačujte standardní pistolí a povrch upravte zednickou lžící nebo hladítkem.

ZPŮSOB POUŽITÍ Po případné úpravě povrchu přípravek BETONSEAL MS 2.0 vytlačujte standardní pistolí a povrch upravte zednickou lžící nebo hladítkem. KATALOG VÝROBKŮ 39 Tmely BETONSEAL MS 2.0 Vlhkostí vytvrzující tmel s nízkým modulem pružnosti Jedná se o neutrálně reagující jednosložkový tmel na bázi MS Polymeru neobsahující rozpouštědla ani izokyanáty,

Více

Stavební hmoty. Ing. Jana Boháčová. F203/1 Tel. 59 732 1968 janabohacova.wz.cz http://fast10.vsb.cz/206

Stavební hmoty. Ing. Jana Boháčová. F203/1 Tel. 59 732 1968 janabohacova.wz.cz http://fast10.vsb.cz/206 Stavební hmoty Ing. Jana Boháčová jana.bohacova@vsb.cz F203/1 Tel. 59 732 1968 janabohacova.wz.cz http://fast10.vsb.cz/206 Stavební hmoty jsou suroviny a průmyslově vyráběné výrobky organického a anorganického

Více

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem

Spotřeba: 3 4 kg předpřipraveného nátěru / m² na dvě vrstvy, nanáší se štětcem nebo ocelovým hladítkem HIDROSTOP FLEX Jednosložkový pružný vodotěsný nátěr Jednosložkový vysoce pružný vodotěsný (při kladném a záporném tlaku vody) nátěr na cementové bázi, který propouští vodní páry a je mrazuvzdorný. Na utěsňování

Více

Produktový list ABS hrany UNI barvy

Produktový list ABS hrany UNI barvy Produktový list ABS hrany UNI barvy ABS hrany UNI jsou kvalitní extrudované termoplastové hrany z vysoce odolného a tepelně stálého termoplastu ABS (Akrylonitril-Butadien-Styren), plnící ochrannou a dekorativní

Více

Obložkové zárubně ke stavebním pouzdrům

Obložkové zárubně ke stavebním pouzdrům Obložkové zárubně ke stavebním pouzdrům pro dokončenou sílu stěny 100 a 125 mm se symetrickým uložením pro jednokřídlé i dvoukřídlé systémy MONTÁŽNÍ NÁVOD URČENÍ ZÁSAD POUŽITÍ A ÚDRŽBY Před zahájením montáže

Více

I n d u s t r y. Tabulka příprav povrchů. pro produkty řady Sikaflex - 2xx Sikaflex - 3xx SikaTack - xy

I n d u s t r y. Tabulka příprav povrchů. pro produkty řady Sikaflex - 2xx Sikaflex - 3xx SikaTack - xy I n d u s t r y Tabulka příprav povrchů pro produkty řady Sikaflex - 2xx Sikaflex - 3xx SikaTack - xy Aktivatory a primery - přípravky zlepšující adhezi k podkladu - průvodce k výběru podklad suchý, bez

Více

TECHNICKÝ LIST TECHNICKÝ LIST

TECHNICKÝ LIST TECHNICKÝ LIST E 439 - Anhydrid CA-C-F7 Číslo výrobku Popis výrobku Potěr na anhydritové bázi pro vnitřní podlahy v občanské výstavbě. Složení E 439 je suchá směs sestávající z anhydritu, klasifikovaných písků a specifických

Více

TECHNICKÝ LIST L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E L 285 T U Ž I D L A 285, 286, 287. Návod k použití, technické listy

TECHNICKÝ LIST L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E L 285 T U Ž I D L A 285, 286, 287. Návod k použití, technické listy TECHNICKÝ LIST L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E T U Ž I D L A 285, 286, 287 Návod k použití, technické listy Charakteristika Schválení: Německý federální úřad pro letectví Použití: výroba kluzáků,

Více

Hadičková montážní pěna PU

Hadičková montážní pěna PU 293 Pěny PU hadičková pěna - fischer ventil... strana 294 PU hadičková pěna... strana 294 PU zimní hadičková pěna... strana 294 PUP pistolová pěna... strana 295 PUP MAX pistolová pěna... strana 295 PUP

Více

PRUŽNÉ TMELY PRUŽNÉ TMELY

PRUŽNÉ TMELY PRUŽNÉ TMELY 21 22 MS POLYMERY SNADNÉ LEPENÍ A TMELENÍ JEN STISKEM SPOUŠTĚ FIX ALL CLASSIC PRESSPACK Snadné lepení a tmelení jen stiskem spouště bez nutnosti použití aplikační pistole. FIX ALL CLASSIC SOUDAL Fix All

Více

DRIZORO CARBOMESH BIAXIÁLNÍ TKANINA Z UHLÍKOVÝCH VLÁKEN S VYSOKOU PEVNOSTÍ PRO OPRAVY A ZESILOVÁNÍ KONSTRUKCÍ POPIS: POUŽITÍ: VÝHODY: APLIKCE:

DRIZORO CARBOMESH BIAXIÁLNÍ TKANINA Z UHLÍKOVÝCH VLÁKEN S VYSOKOU PEVNOSTÍ PRO OPRAVY A ZESILOVÁNÍ KONSTRUKCÍ POPIS: POUŽITÍ: VÝHODY: APLIKCE: DRIZORO CARBOMESH BIAXIÁLNÍ TKANINA Z UHLÍKOVÝCH VLÁKEN S VYSOKOU PEVNOSTÍ PRO OPRAVY A ZESILOVÁNÍ KONSTRUKCÍ POPIS: POUŽITÍ: VÝHODY: APLIKCE: DRIZORO CARBOMESH je tkanina z uhlíkových vláken s vysokou

Více

ACRIMPER. Impregnační krytina z akrylového kaučuku

ACRIMPER. Impregnační krytina z akrylového kaučuku ACRIMPER Impregnační krytina z akrylového kaučuku Popis a použití Impregnační tekutý, elastomerní produkt na bázi akrylového kaučuku. Acrimper je disperzní směs, která po polymerizaci vytvoří elastomer

Více

Technický list StoLevell Basic

Technický list StoLevell Basic Minerální lepicí a armovací hmota / podkladní omítka Charakteristika Použití do exteriéru a interiéru na všechny minerální podklady na lepení tepelně izolačních desek na minerální podklady pro vytvoření

Více

KATALOG NÁTĚRŮ

KATALOG NÁTĚRŮ KATALOG NÁTĚRŮ www.honter.cz info@honter.cz 773 851 581 Společnost Honter nabízí špičkové stříkané, pěnové, izolační materiály, ale také hydroizolační a ochranné nátěry vhodné pro celou řadu povrchů a

Více

ASOFLEX-R2M. R2M-Wand TECHNICKÝ LIST. Výr. č.: 203210. Chemicky odolné utěsnění, překlenuje trhliny

ASOFLEX-R2M. R2M-Wand TECHNICKÝ LIST. Výr. č.: 203210. Chemicky odolné utěsnění, překlenuje trhliny ASOFLEX-R2M R2M-Wand Chemicky odolné utěsnění, překlenuje trhliny Výr. č.: 203210 Vlastnosti: ASOFLEX-R2M-Wand je dvousložková pigmentovaná polyuretanová pryskyřice bez obsahu rozpouštědel. ASOFLEX-R2M-Wand

Více

PRODUKTOVÝ LIST SikaCeram StarGrout

PRODUKTOVÝ LIST SikaCeram StarGrout PRODUKTOVÝ LIST 2KOMPONENTNÍ SPÁROVACÍ HMOTA NA BÁZI EPOXIDOVÉ PRYSKYŘICE, VHODNÁ PRO SPÁRY ŠÍŘKY 1 15 MM POPIS PRODUKTU je 2komponentní spárovací hmota, na bázi epoxidové pryskyřice, povrch spáry je hladký,

Více

METODICKÁ PŘÍRUČKA OPRAVY PODLAH Sikafloor PurCem SRPEN 2014 / VERZE 1.0 / SIKA CZ, S.R.O.

METODICKÁ PŘÍRUČKA OPRAVY PODLAH Sikafloor PurCem SRPEN 2014 / VERZE 1.0 / SIKA CZ, S.R.O. METODICKÁ PŘÍRUČKA OPRAVY PODLAH Sikafloor PurCem SRPEN 2014 / VERZE 1.0 / SIKA CZ, S.R.O. OBSAH 1. Rozsah 3 2. 3 2.1 Opravy poškozeného povrchu a záplaty 3 2.2 Opravy trhlin ve stěrkách Sikafloor PurCem

Více

LEPICÍ A TĚSNÍCÍ MATERIÁLY 12.00.01.0

LEPICÍ A TĚSNÍCÍ MATERIÁLY 12.00.01.0 LEPICÍ A TĚSNÍCÍ MATERIÁLY 12.00.01.0 1. LEPIDLA A TĚSNÍCÍ MATERIÁLY 1.1 115 125 1.2 126 1.3 128 1.4 140 2. SILANOVÁ LEPIDLA A TMELY ( STP ) 2.1 Körapop 225 - Körapop 225 / dvousložkové 2.2 Körapop 235

Více

Construction. 2-komponentní epoxidová samonivelační stěrka s možností vysokého plnění křemičitým pískem. Popis výrobku. Testy.

Construction. 2-komponentní epoxidová samonivelační stěrka s možností vysokého plnění křemičitým pískem. Popis výrobku. Testy. Technický list Vydání 05/2011 Identifikační č.: 02 08 01 02 013 0 000006 2-komponentní epoxidová samonivelační stěrka s možností vysokého plnění křemičitým pískem Construction Popis výrobku Použití Výhody

Více

EPOXY SYSTÉMY - STAVEBNÍ CHEMIE

EPOXY SYSTÉMY - STAVEBNÍ CHEMIE EPOSTYL 200 V Vodouředitelný epoxy penetrační nátěr & transparentní lak na dřevo a beton NOVÁ GENERACE VODOUŘEDITELNÝCH NÁTĚRŮ CHARAKTERISTIKA EPOSTYL 200 V dvousložková transparentní nátěrová hmota skládající

Více

MARIS POLYMERS CENÍK 2011

MARIS POLYMERS CENÍK 2011 MARIS POLYMERS CENÍ TEUTÉ HYDROIZOLAČNÍ MEMBRÁNY odstín balení / FLASH Elastická, tekutá, jednosložková, Spotřeba při 3 vrstvách,, kg/m Elastická, tekutá, tixotropní, jednosložková, polyuretanová, vodě

Více

Pěny, silikony, tmely a lepidla

Pěny, silikony, tmely a lepidla 219 tmely a lepidla PU hadičková pěna - fischer ventil... strana 220 PU hadičková pěna... strana 220 PU zimní hadičková pěna... strana 220 PUP pistolová pěna... strana 221 PUP MAX pistolová pěna... strana

Více

Pokročilá hybridní technologie Lepidla a tmely pro autoopravárenství

Pokročilá hybridní technologie Lepidla a tmely pro autoopravárenství Pokročilá hybridní technologie Lepidla a tmely pro autoopravárenství Tmelení, stříkání a lepení TMELENÍ - STANDARD Sikaflex -527 AT Víceúčelový tmel pro elastické spoje Přednosti produktu Přelakovatelný

Více

Stavební lepidlo pro:

Stavební lepidlo pro: Technický list Vydání 23/12/2008 Identifikační č.: 02 04 02 03 001 0 000006 2-komponentní stavební lepidlo Popis výrobku Použití Tixotropní, 2 - komponentní stavební lepidlo na epoxidové bázi, v kartuši.

Více

CHEMICKÉ KOTVENÍ PRO 410 PE PRO 300 PE

CHEMICKÉ KOTVENÍ PRO 410 PE PRO 300 PE CHEMICKÉ KOTVENÍ Chemická malta Polyester Chemická kotva pro ukotvování závitových tyčí a roxorů (výztuží) do betonu s evropským osvědčením k použití v betonu, (rozsah závitových tyčí M8 M16) podle ETAG

Více

L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E LH 160 T U Ž I D L A , , H 147

L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E LH 160 T U Ž I D L A , , H 147 L A M I N A Č N Í P R Y S K Y Ř I C E T U Ž I D L A 135-136, 285 287, 500 502 H 147 Návod k použití, technické listy Charakteristika Schválení: --- Použití: Stavba lodí Sportovní nářadí Letecké modely

Více

EPOXY SYSTÉMY STAVEBNÍ CHEMIE

EPOXY SYSTÉMY STAVEBNÍ CHEMIE EPOSTYL 200 V Vodouředitelný epoxy penetrační nátěr & transparentní lak na dřevo a beton CHARAKTERISTIKA EPOSTYL 200 V dvousložková transparentní nátěrová hmota skládající se ze složky A - vodné disperze

Více

Prohlášení o vlastnostech podle dodatku III nařízení (EU) č. 305/2011. pro výrobek SCHÖNOX ES. Číslo

Prohlášení o vlastnostech podle dodatku III nařízení (EU) č. 305/2011. pro výrobek SCHÖNOX ES. Číslo Prohlášení o vlastnostech podle dodatku III nařízení (EU) č. 305/2011 pro výrobek SCHÖNOX ES Číslo 315110303 1. Jedinečný identifikační kód typu výrobku EN 15651-1:2012 F-EXT-INT-CC EN 15651-2:2012 G-CC

Více

Zajišťovače závitů Loctite výrazně předčí tradiční mechanické metody zajišťování závitů: Střední pevnost:

Zajišťovače závitů Loctite výrazně předčí tradiční mechanické metody zajišťování závitů: Střední pevnost: Zajišťování závitů Zajišťování závitových spojů Proč používat zajišťovače závitů Loctite? Produkty Loctite pro zajišťování závitů brání samovolnému povolování a chrání veškeré závitové spoje před působením

Více