O FESTIVALU Krása v nás a kolem nás

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "O FESTIVALU Krása v nás a kolem nás"

Transkript

1 fdfestival.cz

2 O FESTIVALU Krása v nás a kolem nás. Přesně tak zní motto horké novinky ve světě módy a designu. Doposud byly tyto věci výsadou těch, kteří se chtěli aktivně a osobně zúčastňovat módních veletrhů, výstav, workshopů a přehlídek. Náš záběr se však neomezuje pouze na tyto jedince. S naším projektem Fashion&Design Festival, chceme otevřít svět módy nejširšímu publiku. I těm, které móda a design nechávaly doposud chladnými, chceme dát příležitost krásné, módní a designové věci nejen vidět, ale přímo si je pořídit. Ve zkratce by se dal Fashion&Design Festival nazvat jako virtuální festival módy a designu. V dnešním světě komunikačních technologií již není nezbytně nutné osobně navštěvovat festivaly a veletrhy. My chceme dát možnost jak vystavovatelům, tak i návštěvníkům, zúčastnit se festivalu na té největší výstavní ploše. Na ploše virtuální. Právě na webových stránkách, bez omezení času a lokality, budou na všechny návštěvníky čekat nejlepší, nejaktuálnější a nejstylovější módní trendy, které zde představí návrháři a designéři. Přímo na obrazovkách vašich počítačů, tabletů či telefonů, bude probíhat módní festival se vším, co k němu patří. Zatímco návštěvníci budou moci prohlížet a nakupovat, designéři a návrháři mohou prezentovat svou práci v tom nejlepším světle tak, jak je to na obdobných akcích běžné. K dispozici jim budou nejen klasické expozice a marketingové prezentace, ale je možné odkázat přímo na jejich internetový obchod, nebo obchod kamenný, kde je jejich zboží k sehnání. Chybět nebude ani bohatý doprovodný program a diskuze mezi návštěvníky. Naším cílem je stvořit komplexní svět módy a designu, jehož hranice času a místa nebudou pevně dány. Ve webovém prostředí budou k dispozici všechny běžné způsoby, kterými návrháři prezentují své práce a několik prvků navíc. Své designové kousky mohou vystavovatelé potenciálním zákazníkům ukázat formou fotografií, videí, článků nebo třeba v rozhovorech, kdy se mohou se zájemci nepřímo setkat a zodpovědět jejich dotazy. Ti je potom na oplátku ohodnotí, nebo přidají k jejich výstavnímu prostoru komentář do diskuze. Jako zpestření je na každý měsíc připraveno nové téma, jehož účelem je inspirovat vystavovatele k prezentaci nových a nikdy neviděných věcí.

3 Každý z vystavovatelů, ať se již jedná o designéra, návrháře nebo prodejce, má tedy možnost zviditelnit svojí kolekci, produkt nebo značku ve formě nové a neotřelé prezentace, která ve světě nemá obdoby. Rozhodně se přitom nejedná jen o účel prodat a zpeněžit, ale také rozšířit povědomí o sobě. Každý vystavovatel Fashion&Design Festivalu je totiž prezentován nejen na svém prostoru pro expozici, ale také na sociálních sítích festivalu, v rámci propagační kampaně nebo na festivalovém blogu. Všichni společně můžeme tak šířit povědomí o módě a designu i k těm lidem, kteří jsou zatím těmito fenomény nezasaženi. Vizí celého projektu je tak přispět k propagaci pro co nejširší záběr potenciálních zákazníků. Jako návštěvníkovi nabízí projekt Fashion&Design Festival možnost prohlédnout si aktuální módní trendy, práce jednotlivých vystavovatelů a doprovodný program z pohodlí svého domova. Fashion&Design Festival je k dispozici on-line 24 hodin denně, 7 dní v týdnu a po celý rok. Jeho nabídka se stále mění, obohacuje a průběžně dotváří, takže si designové kousky podle svého gusta najde skutečně každý. Mnoho z vystavovatelů dává navíc návštěvníkům možnost nahlédnout pod pokličku vývoje a výroby a spatřit tak svět módní tvorby jako na dlani. Pokud jste tedy až doposud žádný módní nebo designový festival nenavštívili, ať již to bylo z jakéhokoliv důvodu, s projektem Fashion&Design Festival to máte možnost napravit.

4 PRO VYSTAVOVATELE Jste mladí a začínající módní návrháři a rádi byste světu představili vaše nové návrhy, nebo jste zaběhlé studio, hledající vhodné místo pro propagaci vašich nejnovějších návrhů? V tomto p ř í p a d ě n e p ř e h l é d n ě t e Fashion&Design Festival! Jedná se o zcela unikátní a výjimečný projekt, zaměřený na virtuální vystavování toho nejlepšího a nejstylovějšího od skvělých tvůrců. Vše na jednom místě Hlavním cílem Fashion&Design Festivalu je vytvoření té nejlepší přehlídky módy a designu a přiblížit ji všem lidem se zájmem o módu a nové módní směry. Jenom zde můžete nalézt tu nejširší nabídku vystavovaných kusů, které jsou z výstavních mol publikovány přímo zde. Festival je aktivní 24 hodiny denně, takže nezáleží na čase nebo místě, ze kterého se chcete připojit. Kdykoli a kdekoli můžete sledovat a obdivovat ty nejlepší kusy od renomovaných návrhářů.

5 Tematické měsíce Každý měsíc se festival snaží inspirovat umělce a designéry novými tématy, na jejichž téma mohou vytvářet nové kusy. Každý měsíc jsou proto výstavy obměňovány, takže festival je stále aktivní a dynamicky se obměňující. Festival vystavovatelům nabízí mnohé možnosti a výhody, kterých mohou využít zdarma. Pro všechny vystavovatele je vyhrazen samostatný výstavní prostor s využitím všech výhod online prezentace. Mohou zde proto být zveřejněny fotografie, videa, informace o vystavovateli, o jeho tvorbě a produkci. K dispozici je také diskusní fórum, možnost hodnocení expozice návštěvníky a také přímé propojení na sociální sítě.

6 Spokojenost na prvním místě Jste-li vystavovatel, můžete se prezentovat také v doprovodném programu formou rozhovorů, článků nebo videí s ukázkami vaší další tvorby. Vzhledem k faktu, že festival je plně výběrový, jsou zde zveřejňovány pouze prezentace, odpovídající jeho zaměření. Můžete se proto spolehnout na nejvyšší kvalitu celé výstavy a vystavovaných návrhů. Nejlepší na tomto festivalu je, že za účast jako vystavovatel zaplatíte pouze tehdy, budete-li s výstavou plně spokojeni. Hlavním cílem výstavy je plná spokojenost všech zúčastněných, ať již obyčejných návštěvníků, nebo vystavovatelů. Právě proto je cena za výstavní prostory stanovena na pouhých 2000 Kč a tato cena zahrnuje účast na aktuální výstavě zobrazené na hlavní straně. Takto zakoupené prostory budou poté dále zachovány v archivu festivalu a každý vystavovatel má možnost přispívat do doprovodného programu. Přihlášení během minuty Nikdo jiný vám nenabídne tak skvělou možnost prezentovat za naprosto minimální cenu své návrhy, které však mohou vidět tisíce návštěvníků, kteří jistě rádi ocení vaše nadání. K účasti na festivalu se můžete přihlásit na stránce Přihlášení je velmi rychlé a snadné a nezabere vám více než 5 minut.

7 PARTNEŘI FESTIVALU Denisa Nová, DNB Partnerem festivalu je Denisa Nová patřící v současnosti mezi špičkové české oděvní designéry. Intuice, přirozenost, lidskost, minimalismus, propracovanost, kontinuita jsou slova, která vám evokují kolekce módní návrhářky Denisy Nové. "Oděv mě baví a oděv miluji", říká Denisa Nová. Marek Pokorný v knize Skici 3 vystihuje její tvorbu těmito slovy: "Denisa Nová zkoumá a má ráda vztah mezi tím, kdo obléká a tím, kdo se obléká. A proč zrovna takhle. Šaty, které jsou i nejsou. Téměř přehlédnutelný střih, téměř. Detail, který na sebe nepoutá pozornost, ale zároveň definuje celek. Oděv, který splyne s tělem, na které čekal."

8 Rimex Interier partnerem Fashion&Design Festivalu Společnost Rimex Interier se již více než 20 let zabývá prodejem a výrobou nábytku, dovozem a distribucí italských látkových a kožených sedacích souprav v ČR a nyní se stala i hrdým partnerem Fashion&Design Festivalu. Rimex se tak stává jedním z vystavovatelů, kteří využívají unikátního projektu módního a designového veletrhu a své produkty prezentují na svém virtuálním výstavním prostoru. V nabídce této firmy naleznou návštěvníci festivalu nejen sedací soupravy, které jsou dominantou každého interiéru, ale i kompletní sortiment interiérového vybavení do bytů či kanceláří jako jsou nábytek do obývacích pokojů,jídelny,ložnice,dětské pokoje a doplňky. Vše je zhotoveno ze špičkových materiálů, navíc za bezkonkurenční ceny. Kromě typového nábytku, nabízí Rimex i zhotovení atypických řešení na míru, které dodá od 3D návrhu až po realizaci. Neváhejte proto navštívit Fashion&Design Festival, který je přístupný kdykoliv a odkudkoliv a prohlédněte si výstavní prezentaci třeba právě firmy Rimex.

9 Novoretro partnerem Fashion&Design Festivalu Unikátní projekt internetového veletrhu Fashion&Design Festival, uzavřel partnerství s internetovým obchodem Novoretro, zabývajícím se bytovým nábytkem adoplňky. Tento ojedinělý e-shop nyní vystavuje své designové zboží právě na prezentačním prostoru v rámci festivalu a zájemci si zde mohou prohlédnout jednotlivé designové kousky, nebo rovnou načerpat inspiraci z již hotových interiérů. Kdykoliv a odkudkoliv tak můžete navštívit virtuální výstavní plochu internetového obchodu Novoretro a pokochat se designovými kousky, které vystavovatel nabízí. Naleznete zde nábytek a bytové doplňky, pocházející z 20. století. Zboží z různých období Novoretro nejen vybírá a prodává, ale jednotlivé kousky také repasuje a upravuje do různých individuálních stylů. S obchodem Novoretro tedy návštěvník Fashion&Design Festivalu dostává možnost získat originální retro nábytek s příběhem, oděný do nového a moderního designu.

10 BUĎME VE SPOJENÍ! fdfestival.cz

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany

nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. Letňany nová koncepce design shaker 2015 19. 22. 3. PVA EXpo praha Letňany proč vystavovat vysoká návštěvnost díky konání v rámci jarních veletrhů For Habitat, For Furniture, For Office a For Garden tři sekce

Více

Přivádíme módu přímo do ulic Prahy.

Přivádíme módu přímo do ulic Prahy. Přivádíme módu přímo do ulic Prahy. 3km Nejdelší molo světa Proč tu jsme? Mladí návrháři nemají prostředky na uspořádání své vlastní přehlídky. I když tvoří úžasné věci, nikdo je zatím nezná. My jim

Více

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Obsah O nás... 2 Profil projektů... 2 O portálu www.krbyfotogalerie.cz... 3 Reklama na www.krbyfotogalerie.cz... 4 A, Balíčky pro firmy... 4 B, Bannery... 5 C, PR články,

Více

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT

Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Platný od 1. 1. 2010 MEDIAKIT Obsah O nás... 2 Profil projektů... 2 O portálu www.fotogaleriekoupelny.cz... 3 Reklama na www.fotogaleriekoupelny.cz... 4 A, Balíčky pro firmy... 4 B, Bannery... 5 C, PR

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015

Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015 Soutěžní podmínky ankety Dřevěná stavba roku 2015 Aktualizovaná verze ke dni 14. 9. 2015 O anketě Soutěžní anketu Dřevěná stavba roku (DSR) vyhlašuje Nadace dřevo pro život. Účelem ankety je prezentovat

Více

ArtFiltr PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Your guide through

ArtFiltr PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU. Your guide through ArtFiltr PŘEDSTAVENÍ PROJEKTU Your guide through the art scene www.artfiltr.com ArtFiltr je platforma pro prezentaci a prodej současného českého umění. Nabízí možnost fundované a stále aktualizované selekce

Více

STAVEBNÍ VELETRH BRNO

STAVEBNÍ VELETRH BRNO BRNO 27. 2. 2. 3. 2019 2 O veletrhu Stavební veletrh Brno (SVB) Prezentace novinek, nových trendů, ale i stálého sortimentu firem napříč stavebními obory. Dřevo a stavby Brno (DSB) Firmy z oborů dřevěných

Více

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí

03-04 / 09 / 2016. Bohatý doprovodný program. Stovky netradičních automobilů. Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 Stovky netradičních automobilů Bohatý doprovodný program Přes 14 000 návštěvníků z 9 zemí 03-04 / 09 / 2016 3. až 4. 9. 2016, PVA EXPO PRAHA Velkolepá automobilová show evropského formátu

Více

10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1

10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 9. MEZINÁRODNÍ PRODEJNÍ FESTIVAL A MEETING POINT SOUČASNÉ ČESKÉ DESIGNOVÉ SCÉNY JEDNOU ZA ROK, PŘED VÁNOCI S TRADICÍ OD ROKU 2007 10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK

Více

FESTIVAL SÝROVÝ SVĚT 1. 3. dubna 2016 Výstaviště Praha Holešovice

FESTIVAL SÝROVÝ SVĚT 1. 3. dubna 2016 Výstaviště Praha Holešovice FESTIVAL SÝROVÝ SVĚT 1. 3. dubna 2016 Výstaviště Praha Holešovice O Festivalu Sýrový svět Rádi bychom Vám v krátkosti představili Festival Sýrový svět, který organizuje společnost Rozvojové Projekty Praha,

Více

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech.

Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu. STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. Společnost ABF, a.s. Vás zve k účasti na prodejně prezentačním veletrhu STŘÍBRNÉ VÁNOČNÍ DNY v Letňanech. OBSAH PREZENTACE POŘADATEL VELETRŽNÍ AREÁL CHARAKTERISTIKA VELETRHU NOMENKLATURA BILANCE CENA PLOCHY

Více

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno. Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště

Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno. Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Souběžně probíhají: 23. 26. 4. 2014 Brno - Výstaviště Veletrh DSB - Dřevo a stavby Brno Veletrh DSB Dřevo a stavby Brno je samostatným veletrhem v rámci Stavebních veletrhů

Více

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz

Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz Přehled služeb turistického videoportálu Cestykrajem.cz 1. Představení portálu Cestykrajem.cz jsou užitečný on-line průvodce pro všechny tuzemské i zahraniční turisty se silnou propagací a viditelnou reklamou.

Více

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště

Stavební veletrhy Brno 2014. 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Stavební veletrhy Brno 2014 23. 26. dubna 2014 Brno - Výstaviště Novinky pro rok 2014 Zkrácení doby veletrhu středa - sobota Posílení návštěvnosti koncových zákazníků segment B2C změna otevírací doby 10:00

Více

Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M.

Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M. Forum, vaše módní inspirace ALPINE PRO, LINDEX a H&M. Máme pro vás další díl naší pravidelné módní rubriky a s ním i výlet za módní inspirací značek OC Forum Liberec. V dnešním díle se naše Pětka z Fóra

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Lekari-online.cz je informační a diskuzní portál s širokým spektrem lékařských oborů a specializací, jež umožňuje aktivní prezentaci lékařům, klinikám, zdravotním pracovištím a dodavatelům. Detailní

Více

Rok 2013 - ve znamení proměny. Nabídka pro AMSP ČR

Rok 2013 - ve znamení proměny. Nabídka pro AMSP ČR Rok 2013 - ve znamení proměny Nabídka pro AMSP ČR Souběžně pořádané akce: Veletrhy URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO propojení novinek a trendů v oborech komunálních a enviromentálních technologií

Více

10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1

10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 9. MEZINÁRODNÍ PRODEJNÍ FESTIVAL A MEETING POINT SOUČASNÉ ČESKÉ DESIGNOVÉ SCÉNY JEDNOU ZA ROK, PŘED VÁNOCI S TRADICÍ OD ROKU 2007 10. - 13. 12. 2015 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK

Více

www.productoo.com E-SHOP

www.productoo.com E-SHOP Jedinečný způsob on-line prezentace, prodeje a řízení výroby Vašich produktů. Productoo je původní český software určený pro on-line prezentaci a prodej produktů. Kombinuje klasický způsob prodeje na internetu

Více

Na pražském Václavském náměstí vyrostl obří krmelec

Na pražském Václavském náměstí vyrostl obří krmelec Na pražském Václavském náměstí vyrostl obří krmelec Na Václavském náměstí v Praze je k vidění obří krmelec Pavilon designové přehlídky Designblok od studia a1architects. Dřevěná stavba v sobě ukrývá designové

Více

UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK K ÚČASTI:

UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK K ÚČASTI: MEZINÁRODNÍ PRODEJNÍ FESTIVAL A MEETING POINT SOUČASNÉ ČESKÉ DESIGNOVÉ SCÉNY 10. ROČNÍK 7. - 11. 12. 2016 KAFKŮV DŮM, NÁM. FRANZE KAFKY 3, PRAHA 1 UZÁVĚRKA PŘIHLÁŠEK K ÚČASTI: 1. 9. 2016 I. ZÁKLADNÍ INFORMACE

Více

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ REKLAMA NA SPRÁVNÉ ADRESE..... Propagujte své zboží a služby na správném místě. U nás budete vidět. OctaviaClub je ideální místo pro bannerovou nebo textovou reklamu. Více než 55 000 unikátních návštěvníků

Více

Zpráva ze studijní cesty do Brugg a Londýna v rámci Programu na podporu vzdělávání nadaných dětí, žáků a studentů

Zpráva ze studijní cesty do Brugg a Londýna v rámci Programu na podporu vzdělávání nadaných dětí, žáků a studentů Zpráva ze studijní cesty do Brugg a Londýna v rámci Programu na podporu vzdělávání nadaných dětí, žáků a studentů Poskytovatel grantu: Magistrát hlavního města Prahy. Příjemce grantu: Vyšší odborná škola

Více

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz

Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nábytek může mít každý, my máme design, kvalitu a styl! www.casamia.cz Nabízíme: Nabízíme unikátní kolekce i pro tu nejnáročnější klientelu. Cílem je vytvořit kompletní interiéry v souladu s nejnovějšími

Více

Sanoma Online. přehled produktů září 2012

Sanoma Online. přehled produktů září 2012 Sanoma Online přehled produktů září 2012 kafe.cz Komunitní ženský web (kavárna), kam ženy chodí diskutovat, sdělovat své starosti a radosti. Cílová skupina: ženy 25-45 let Relaunch webu: září 2011» Kafe.cz

Více

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce

O portálu. Návštěvnost. Možnosti spolupráce O portálu Portál Plasticka-chirurgie.info nabízí kompletní informace z oblasti estetické medicíny. Návštěvník na něm nalezne odborné informace podané neodbornou formou. Díky detailním popisům jednotlivých

Více

Veletrh je určen nejen odborné veřejnosti, jako jsou zástupci firem, obchodníci, nákupčí a odborníci, ale i zájemcům z řad široké veřejnosti.

Veletrh je určen nejen odborné veřejnosti, jako jsou zástupci firem, obchodníci, nákupčí a odborníci, ale i zájemcům z řad široké veřejnosti. 16. - 23. 10. 2019 VELETRH K je největší plastikářský veletrh na světě! Veletrh se koná výstavní ploše téměř 72.000 m 2, vystavuje zde přes 3.200 vystavovatelů z celého světa. Jedná se o prvotřídní platformu

Více

Hager Electro s.r.o. Poděbradská 186/56 180 66 Praha 9 - Hloubětín. Tel: +420 281 045 735 Fax: +420 266 107 310 vypinace@hager.cz

Hager Electro s.r.o. Poděbradská 186/56 180 66 Praha 9 - Hloubětín. Tel: +420 281 045 735 Fax: +420 266 107 310 vypinace@hager.cz Bombastické, prvotřídní, špičkové! Slova nadšení a překvapení se ozývala každou chvíli Šestnáctý ročník tradiční mezinárodní přehlídky designu a módy, který se letos konal na 65 výstavních místech, navštívilo

Více

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4

Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4 Květen 2011 Průběžná zpráva o realizaci projektu pro projektové partnery Etapa 3-4 HelpTour - Agentura pro rozvoj cestovního ruchu Projekt Prezentace a propagace církevních památek a kulturně-historického

Více

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016

POPAI DAY / PRAHA NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2016 SOUTĚŽ POPAI AWARDS 2016 KONFERENČNÍ PROGRAM POPAI FORUM 2016 SPOLEČENSKÝ GALA VEČER 24.11.2016 / PRAHA POPAI CENTRAL EUROPE Daniela Krofiánová

Více

Na zahraničních trzích se vyznáme

Na zahraničních trzích se vyznáme Na zahraničních trzích se vyznáme BAUMA 2016 Mezinárodní veletrh stavebních strojů a vozidel, stavebního nářadí a příslušenství Obor: stavebnictví BAUMA je světově nejdůležitějším veletrhem ve stavebním

Více

Rok 2013 - ve znamení proměny

Rok 2013 - ve znamení proměny Rok 2013 - ve znamení proměny Souběžně pořádané akce: Veletrhy URBIS INVEST, URBIS TECHNOLOGIE a ENVIBRNO propojení novinek a trendů v oborech komunálních a enviromentálních technologií a služeb s regionálními

Více

Kdo jsme? patříme k největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším svatebním portálům s průměrem 1000 návštěv denně

Kdo jsme? patříme k největším, nejznámějším a nejnavštěvovanějším svatebním portálům s průměrem 1000 návštěv denně Kdo jsme? Svatby.cz je svatební informační portál, který již 14 let nabízí nevěstám informace i obrazové inspirace, které pomáhají při svatebních přípravách. jsme nejstarší SVATEBNÍ PORTÁL v České republice

Více

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek

Czech Design Week 2015 info@czechdesignweek.cz www.czechdesignweek.cz facebook.com/czechdesignweek Czech Design Week O projektu: Festival chce založit tradici mezinárodně pojaté přehlídky designu, tedy propojení Prahy, českých regionů a zahraničí. Nepůjde jen o klasickou výstavu, ale zároveň o vytvoření

Více

studio jopixel Jopixel s.r.o. Grussova 828/10 Praha 5 15200 info@jopixel.cz +420 731 269 883 www.jopixel.cz

studio jopixel Jopixel s.r.o. Grussova 828/10 Praha 5 15200 info@jopixel.cz +420 731 269 883 www.jopixel.cz studio 0 jopixel Jopixel s.r.o. Grussova 828/10 Praha 5 15200 info@jopixel.cz +420 731 269 883 www.jopixel.cz 02 CM 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 JOPIXEL POHLÍŽÍ NA SVÉ SLUŽBY JAKO

Více

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta

Úvodní řeč Jan Čuraj & Michael Kopta Úvodní řeč Vyzkoušeli jsme řadu projektů, které byly převážně zahraniční a vždy jsme se snažili získat co možná nejvíce informací, aby naše i vaše podnikání fungovalo. Dnes tedy víme, že to na internetu

Více

KRÁSNÉ VÁNOCE. stories. prosinec. stories. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects

KRÁSNÉ VÁNOCE. stories. prosinec. stories. architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects KRÁSNÉ VÁNOCE 16 prosinec 2015 architektura, design, koncepty od Ateliéru Kunc architects 1 PŘEHLED 4 EDITORIAL: KRÁSNÉ VÁNOCE 2015. ODPOJTE SE 5 TÉMA: ROK 2015 V NAŠEM ATELIÉRU 15 BYDLENÍ PODLE AKA 21

Více

Partnerství Kariérního centra Masarykovy univerzity

Partnerství Kariérního centra Masarykovy univerzity Partnerství Kariérního centra Masarykovy univerzity 2016 Kontakt: Ing. Eliška Gončarová +420 724 553 247 goncarova@kariera.muni.cz www.kariera.muni.cz www.jobch.cz SLUŽBY PRO ZAMĚSTNAVATELE Kariérní centrum

Více

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov

Kongresové centrum TOP HOTEL Praha, Blažimská 1781/4, Praha 4 Chodov NABÍDKA PARTNERSTVÍ V RÁMCI MEZINÁRODNÍ AKCE POPAI DAY 2018 SOUTĚŽ POPAI AWARDS KONFERENCE POPAI FÓRUM SPOLEČENSKÝ VEČER slavnostní vyhlášení výsledků letošního ročníku soutěží POPAI AWARDS, Hvězda 3D

Více

Případová studie Bob a Dave: Kampaň Budějovického Budvaru Bob a Dave

Případová studie Bob a Dave: Kampaň Budějovického Budvaru Bob a Dave Případové studie Případová studie Bob a Dave: Kampaň Budějovického Budvaru Bob a Dave Daniel Mlynář, Sales and Marketing Director; Jakub Holý, Senior Architect WDF Web Design Factory Základní idea konceptu

Více

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE

TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE TRADIČNÍ VELETRH NOVÁ STRATEGIE Vážení členové Svazu polygrafických podnikatelů, získejte konkurenční výhodu a prezentujte svá tiskovářešení a nabídku sortimentu na největším odborném veletrhu NABÍDKA

Více

O portálu octaviaclub.cz

O portálu octaviaclub.cz reklama na správné adrese.............................................................................. Propagujte své zboží a služby na správném místě. U nás budete vidět. OctaviaClub je ideální místo

Více

SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK. Italská výroba s dlouholetou tradicí

SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK. Italská výroba s dlouholetou tradicí SVĚT DESIGNU BYTOVÝ A KOMERČNÍ NÁBYTEK Italská výroba s dlouholetou tradicí O NÁS ITALSKY INTERIER Vám přináší pojetí opravdu originálního moderního, stylového i barokního nábytku a vybavení. Svět plný

Více

Tvorba vlastního obsahu v Manuscriptoriu. Olga Čiperová, AiP Beroun s.r.o. 28.5.2014

Tvorba vlastního obsahu v Manuscriptoriu. Olga Čiperová, AiP Beroun s.r.o. 28.5.2014 Tvorba vlastního obsahu v Manuscriptoriu Olga Čiperová, AiP Beroun s.r.o. 28.5.2014 Manuscriptorium v novém stejný obsah jako původní Manuscriptorium + rozšířené možnosti práce vyhledávání, zpřesňování,

Více

KOMUNIKAČNÍ AGENTURA (KOMAG) PEPA KOCOUREK

KOMUNIKAČNÍ AGENTURA (KOMAG) PEPA KOCOUREK KOMUNIKAČNÍ AGENTURA (KOMAG) PEPA KOCOUREK CO TO KOMUNIKAČNÍ AGENTURA (KOMAG) VLASTNĚ JE? - UNIKÁTNÍ PRAKTICKÝ PŘEDMĚT V RÁMCI VYSOKÉHO ŠKOLSTVÍ ČR A SR - KAŽDOROČNÍ REALIZACE SPOUSTY PROJEKTŮ (letos 8)

Více

Historie a současnost

Historie a současnost Historie a současnost Jsme ryze českými výrobci čalouněného nábytku se sídlem v Hradci Králové. Ve výrobě se držíme řemeslných tradic, které se kultivují již přes 50 let. Tyto tradice kombinujeme s možnostmi

Více

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ SWEETSEN FEST 011 FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Festival Sweetsen fest letos trhal rekordy. Jak v počtu návštěvníků, tak ve vybrané částce pro charitativní organizace.

Více

PERSONÁLNÍ PROJEKT ABSOLVENT Veletrh pracovních a studijních příležitostí Kam po střední?

PERSONÁLNÍ PROJEKT ABSOLVENT Veletrh pracovních a studijních příležitostí Kam po střední? Veletrh pracovních a studijních příležitostí Kam po střední? 28. dubna 2008 (10:00 16:00) DK Peklo - dům kultury města Plzně Pobřežní 10, Plzeň centrum Pořádá: Stavovská unie studentů ZČU v Plzni Tylova

Více

Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí?

Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí? 1 Jak by se Vám líbilo mít svou akci jedinečnou a bez starostí? NABÍDKA SLUŽEB A EVENTŮ NA MÍRU DLE VAŠICH PŘEDSTAV Vytvoříme pro Vás módní přehlídku či akci, dle Vašich představ. Dbáme na to, aby každá

Více

Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA

Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Ver.03/2013 SANOMA MEDIA PRAHA 2013 MEDIA DATA Vlasta Jediný opravdu český týdeník pro ženy Vlasta je tradiční a proto důvěryhodná. Vlasta je moderní a proto stále milovaná a žádaná. Vlasta je partnerkou

Více

NABÍDKA K ÚČASTI. www.invex.cz 6. 9. 10. 2008

NABÍDKA K ÚČASTI. www.invex.cz 6. 9. 10. 2008 Konference zaměřená na aktuální trendy a inovativní řešení v oblasti podnikových informačních systémů NABÍDKA K ÚČASTI 18. mezinárodní veletrh informačních a komunikačních řešení pro rozvoj podnikání 6.

Více

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity

Obsah: - Charakteristika veletrhu. - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL. - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity Obsah: - Charakteristika veletrhu - Charakteristika KONGRESU FOR GASTRO & HOTEL - Shrnutí ročníku 2017 Statistika, partneři a záštity - Veletrh FOR GASTRO & HOTEL 2018 - GASTRONOMICKÁ TOUR po krajích ČR

Více

PROPOZICE VELETRHU , areál firmy KOBIT, Jičín.

PROPOZICE VELETRHU , areál firmy KOBIT, Jičín. PROPOZICE VELETRHU 23. 25. 8. 2016, areál firmy KOBIT, Jičín www.jicinskyveletrh.cz ÚVOD Vážení obchodní přátelé, Je již tradicí, že v posledním srpnovém týdnu probíhá na půdě domácí pořadatelské firmy

Více

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení

Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení Představení 5. mezinárodního veletrhu gastronomie, hotelového a restauračního zařízení - termín konání: 1.- 4.10.2015, místo konání: PVA EXPO PRAHA v Letňanech - jediný největší odborný veletrh v regionu

Více

butik s d mskou mûdou & autorskou öperkovou biûuteriì

butik s d mskou mûdou & autorskou öperkovou biûuteriì butik s d mskou mûdou & autorskou öperkovou biûuteriì Kdo je E.L.? Společnost zabývající se prodejem dámské společenské módy, sezónní módy a šperkových doplňků z vlastní autorské dílny. E.L. provozuje

Více

G E N E R A Madrid, Španělsko

G E N E R A Madrid, Španělsko Zveme Vás na akci Prezentace českých firem na mezinárodním veletrhu G E N E R A Madrid, Španělsko Termín konání: 12.- 14. května 2009 Místo konání : IFEMA - Madrid Http://www.ifema.es/ferias/genera/default.html

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Znak a vlajku navrhujeme nyní, v naší současnosti, ale jejich úkolem je vytrvat ve svém účelu po další staletí.

Znak a vlajku navrhujeme nyní, v naší současnosti, ale jejich úkolem je vytrvat ve svém účelu po další staletí. Znak a vlajku navrhujeme nyní, v naší současnosti, ale jejich úkolem je vytrvat ve svém účelu po další staletí. Aby ale znaky a vlajky skutečně žily, nesmí zůstávat jen součástí archivů nebo odborné literatury,

Více

BAUMA Výstaviště Mnichov, Německo Obor: stavebnictví

BAUMA Výstaviště Mnichov, Německo Obor: stavebnictví 8. 14. 4. 2019 Výstaviště Mnichov, Německo Obor: stavebnictví BAUMA je světově nejdůležitějším veletrhem ve stavebním průmyslu. Veletrh se koná na výstavní ploše 600.000m2, vystavuje zde přes 3.400 vystavovatelů

Více

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ

Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Nabídka služeb portálu BYDLENI.CZ Bydlínek zve vaši společnost na oborový portál BYDLENI.CZ Jsme nezávislý internetový magazín pro nejširší veřejnost. Orientujeme a inspirujeme návštěvníky v široké problematice

Více

ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů

ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů ZÁVěREčNÁ ZPRÁVA Mezinárodní výstava karavanů a obytných automobilů 5-8.11. Caravaning Brno je nejen odborným veletrhem, ale i komunitním setkáním příznivců životního stylu, k němuž patří svobodné a nezávislé

Více

PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ?

PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ? PŘEMÝŠLELI JSTE NĚKDY O TOM, ŽE BYSTE SI OTEVŘELI VLASTNÍ OBCHOD, ALE NÁKLADY JSOU PRO VÁS PŘÍLIŠ VYSOKÉ? Otevřete si svůj pop up v nejlukrativnější předvánoční období spolu s projektem MINT: Pop Up Hall

Více

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ

O PORTÁLU OCTAVIACLUB.CZ REKLAMA NA SPRÁVNÉ ADRESE.............................................................................. Propagujte své zboží a služby na správném místě. U nás budete vidět. Octavia Club je ideální místo

Více

Produktový list. Firemní profily

Produktový list. Firemní profily Produktový list Firemní profily O službě Díky firemnímu profilu od Seznamu můžete umístit informace o vaší firmě na nejnavštěvovanější stránky českého internetu. Budete snadno k nalezení na hlavní stránce

Více

Pro malé i obří projekty

Pro malé i obří projekty Pro malé i obří projekty CO PŘINESE GULLIVER VÁM A VAŠIM UŽIVATELŮM Olga Čiperová, AiP Beroun s.r.o. GULLIVER CO JE TO? Gulliver je vyhledávací a prezentační rozhraní typu digitální knihovna. Zpřístupňuje

Více

EEA Grants Norway Grants

EEA Grants Norway Grants EEA Grants Norway Grants BIODIVERZITA V NEPŘÍRODNÍCH BIOTOPECH NAUČNÉ STEZKY DO MOBILU Projekt: Zvyšování povědomí veřejnosti o biodiverzitě v nepřírodních biotopech České republiky Organizace: Ústav pro

Více

Milé kolegyně, milí kolegové,

Milé kolegyně, milí kolegové, Zpravodaj 1/2015 Milé kolegyně, milí kolegové, rád bych Vám představil Zpravodaj portálu esbírky. Ten budou v online podobě dostávat všichni partneři a přátelé této online aplikace. Každého čtvrt roku

Více

NABÍDKA Balíčky pro partnery 2017 Generální partner Pozice Generální partner zajišťuje po celý rok 2017 nejvýznamnější způsob prezentace při akci Prague Car Festival. Dává k dispozici prostor nejen v době

Více

Produktový list PRODUKTOVÝ LIST. (platný od 1. 1. 2010-30. 6. 2010) Bio-Life.cz

Produktový list PRODUKTOVÝ LIST. (platný od 1. 1. 2010-30. 6. 2010) Bio-Life.cz PRODUKTOVÝ LIST (platný od 1. 1. 2010-30. 6. 2010) O unikátní rozsáhlý informační portál o BIO stylu a zdravé výživě denně novinky z domova i ze světa atraktivní rubriky článků informace pro všechny věkové

Více

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele

TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele TOP Katalog online řešení a služby pro podnikatele Předmětem tohoto dokumentu je stručná charakteristika mezinárodních internetových multimediálních projektů poskytující moderní obchodní, propagační a

Více

Více informací o České komoře architektů naleznete na webu:

Více informací o České komoře architektů naleznete na webu: ČESKÁ KOMORA ARCHITEKTŮ ČKA je samosprávným profesním sdružením s přeneseným výkonem státním správy, které bylo zřízeno zákonem č. 360/1992 Sb., o výkonu povolání autorizovaných architektů a o výkonu povolání

Více

PREZENTACE PRO PARTNERY

PREZENTACE PRO PARTNERY PREZENTACE PRO PARTNERY ÚVODNÍ SLOVO Česká republika je stále více vyhledávaným cílem zahraničních turistů. Ročně jich přijíždí obdivovat krásy naší země přes 27 miliónů. A není divu. Jen málo zemí na

Více

O portálu School Education Gateway. evropské internetové platformě pro školní vzdělávání

O portálu School Education Gateway. evropské internetové platformě pro školní vzdělávání O portálu School Education Gateway evropské internetové platformě pro školní vzdělávání MÍSTO PRO SEZNÁMENÍ S EVROPSKOU POLITIKOU A PRAXÍ ŠKOLNÍHO VZDĚLÁVÁNÍ Informace Texty na portálu School Education

Více

vice se o našich výrobcích dozvíte na www.polstrin.cz

vice se o našich výrobcích dozvíte na www.polstrin.cz kolekce 2011 Polstrin Design s.r.o. je český značkový výrobce typového i zakázkového čalouněného nábytku. Nabízíme široký sortiment nejen vlastních designových výrobků, ale i atypických výrobků pro hotelové

Více

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků.

BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9. cílová skupina. počet návštěvníků. BAREVNÁ DEVÍTKA je sedmý ročník přehlídky kultur zemí celého světa, který pořádá Městské částí Praha 9 Pestrý festival mnoha vůní a strhujících vystoupení. Zábavné odpoledne pro rodiny s dětmi, večerní

Více

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show

LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show LOOK BELLA 2010 Luxury event & Big fashion show Soutěž plná krásných mladých dívek a mužů Na akcích vystupují populární osobnosti Finále soutěže se koná v luxusních prostorách hotelu v Praze Jedinečná

Více

Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery

Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery Prémiové firemní dárky a potřeby pro manažery BRAND GIFTS, a.s. je specialista na značkové firemní dárky a hlavní distributor obchodních dárků se značkami světových módních návrhářů CERRUTI 1881, CACHAREL,

Více

Maturitní práce z Estetické výchovy 2015

Maturitní práce z Estetické výchovy 2015 Maturitní práce z Estetické výchovy 2015 1. Japonská zahrada Problematika japonské zahradní architektury, její vztah k japonskému umění Návrh vlastní japonské zahrady -součástí práce bude model navržené

Více

Realizace modelových kolekcí

Realizace modelových kolekcí Realizace modelových kolekcí výukový modul Renata Pušová HLEDÁNÍ INSPIRACE Inspiraci můžete najít všude kolem vás. Je důležité všechno vnímat. Co se jednomu může zdát hloupé a neuchopitelné, může druhý

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY

Webové stránky Webové aplikace WebDesign Internet Marketing VAFRO CMS MODUL REALITY VAFRO CMS MODUL REALITY Řešení pro Realitní kanceláře Vafro CMS s modulem Reality Vám umožní následující: Jednoduchou správu realit domů bytů pozemků komerčních objektů garáží Snadné zadávání položek vytvoření

Více

Jak úspěšně vstoupit na online trh

Jak úspěšně vstoupit na online trh Jak úspěšně vstoupit na online trh Ondřej Klega ACOMWARE s.r.o. www.acomware.cz ACOMWARE s.r.o. Hvězdova 1689/2a, 140 00 Praha 4 Tel.: 737 289 119 info@acomware.cz www.acomware.cz facebook.com/acomware

Více

Internetové služby isenzor

Internetové služby isenzor Internetové služby isenzor Aktuální snímek z webové kamery nebo aktuální teplota umístěná na vašich stránkách představují překvapivě účinný a neotřelý způsob, jak na vaše stránky přilákat nové a zejména

Více

HOTELEX & EXPO FINEFOOD Šanghaj, Čína. Horeca, design, prémiové potraviny a nápoje

HOTELEX & EXPO FINEFOOD Šanghaj, Čína. Horeca, design, prémiové potraviny a nápoje Šanghaj, Čína Horeca, design, prémiové potraviny a nápoje Veletrh Hotelex & EXPO FINEFOOD Shanghai je nejvýznamnější událostí v oboru HORECA na největším hospotality trhu na světě. Každoročně láká přední

Více

Příloha č.5: Komunikační mix

Příloha č.5: Komunikační mix Příloha č.5: Komunikační mix Production výroba komunikačních nástrojů...2 Kariérní stránky... 2 InHiro - implementace ATS... 2 Vlastní fotografie... 2 Prezentační systém... 3 Reach zasažení cílové skupiny...

Více

...pozvánka s volnou vstupenkou. www.reklama-fair.cz

...pozvánka s volnou vstupenkou. www.reklama-fair.cz ...pozvánka s volnou vstupenkou Pořadatel: Hlavní partner: www.reklama-fair.cz 18. veletrh reklamy, médií, polygrafie a obalů Poukázka na volnou vstupenku Zde je místo pro nalepení vizitky! Výstaviště

Více

Veletrhy a výstavy. III. přednáška

Veletrhy a výstavy. III. přednáška Veletrhy a výstavy III. přednáška Komunikační specifika veletrhů a výstav 1. slouží ke komunikaci informací v daném oboru 2. představují i širší komunikační souvislosti 3. časoprostorová danost 4. působení

Více

VAGABOND znamená bohém, nomád nebo cestovatel. Může také znamenat tulák, vyděděnec nebo člověk na scestí. V nás slovo vagabond vyvolává pocit

VAGABOND znamená bohém, nomád nebo cestovatel. Může také znamenat tulák, vyděděnec nebo člověk na scestí. V nás slovo vagabond vyvolává pocit Cesty Vagabond VAGABOND znamená bohém, nomád nebo cestovatel. Může také znamenat tulák, vyděděnec nebo člověk na scestí. V nás slovo vagabond vyvolává pocit zvědavosti, cesty uvnitř každého člověka nikdy

Více

Proč podnikat na internetu?

Proč podnikat na internetu? Proč podnikat na internetu? Obchodovat na internetu je mnohem snazší, než si zařizovat kamenný obchod. Neznamená to ale, že je to bez práce, nebo že je úspěch zaručen. Tak jako klasické podnikání i to

Více

Nová a jedinečná online prodejní platforma je zde! Crowd shopping!

Nová a jedinečná online prodejní platforma je zde! Crowd shopping! spojujeme zákazníky, snižujeme ceny Všichni známe zlaté pravidlo: Kupujte ve velkém a získejte výhodnější cenu. Převedli jsme tento koncept do online prodeje a motivujeme ostatní sířit přes sociální sítě!

Více

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA

ZÁKLADNÍ INFORMACE NOMENKLATURA ZÁKLADNÍ INFORMACE Reklama, Polygraf 2011 18. ročník veletrhu reklamy, médií, polygrafie a obalů Termín konání: 23. 25. března 2011 Místo konání: Výstaviště Praha Holešovice Pořadatel: M.I.P. Group, a.s.

Více

Propagace projektu Archeologie na dosah v Národním muzeu

Propagace projektu Archeologie na dosah v Národním muzeu Propagace projektu Archeologie na dosah v Národním muzeu Mgr. Veronika Mikešová Národní muzeum Projekt Archeologie na dosah Probíhá od ledna 2012 do prosince 2014 na Oddělení pravěku a antického starověku

Více

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4

NABÍDKA PARTNERSTVÍ. Druhý kongres finančních profesionálů. Předpokládaný termín: listopad Konferenční centrum City, Praha 4 Druhý kongres finančních profesionálů NABÍDKA PARTNERSTVÍ Předpokládaný termín: listopad 2016 Délka kongresu: dva dny (pátek+sobota) Místo konání: Konferenční centrum City, Praha 4 Organizátor: Financial

Více

Výzkum a vývoj nových technologií produkce biomasy pro výrobu energie. Projekt MPO č.: 2A-3TP1/019

Výzkum a vývoj nových technologií produkce biomasy pro výrobu energie. Projekt MPO č.: 2A-3TP1/019 Výzkum a vývoj nových technologií produkce biomasy pro výrobu energie. Projekt MPO č.: 2A-3TP1/019 Prezentace projektu na veletrhu LIGNUMEXPO. Dílčí zpráva projektu říjen 2010 odpovědný řešitel:. Dr. Miroslav

Více

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO

STAVEBNÍ VELETRHY BRNO STAVEBNÍ VELETRHY BRNO VELETRHY POSTAVENÉ PRO VÁS Souběžně probíhají: 20. 23. 4. 2016 Brno Výstaviště Stavte s námi! DŘEVO A STAVBY BRNO VELETRH NÁBYTKU A INTERIÉROVÉHO DESIGNU VELETRH PTÁČEK NÁRODNÍ STAVEBNÍ

Více

Vážení zákazníci, Katalog NOMIland 2013/2014. Nejširší nabídka produktů a služeb za VÝHODNÉ CENY na jednom místě! KLUB NOMILAND

Vážení zákazníci, Katalog NOMIland 2013/2014. Nejširší nabídka produktů a služeb za VÝHODNÉ CENY na jednom místě! KLUB NOMILAND Vážení zákazníci, Představujeme Vám nový, ještě horký Katalog JARO - LÉTO 2014. V tomto katalogu naleznete produkty, které jsou Vám již dobře známé a oblíbené, ale také úplné NOVINKY, se kterými Vás chceme

Více