vět č 16 / ra 2 u m t čin y, mu y o z zá S i dlo U lí, Di brad O r c h e s t r a P r ag u etro a bal Informační brožura Kultura 2016 / 2017

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "vět č 16 / ra 2 u m t čin y, mu y o z zá S i dlo U lí, Di brad O r c h e s t r a P r ag u etro a bal Informační brožura Kultura 2016 / 2017"

Transkript

1 Svě t čin ohr Diva dlo U Div H adl čn Si o v Informační brožura Kultura 2016 / 2017 vadlo Palace, Divadlo M lí, Di brad O r c h e s t r a P r ag u etro z zá e Be mphony y ABC, Divadlo Rokoko o l d a Div a, A A I s. r. o.,, Divad, ů Dvo l asič ybern i řák o S oh a bale udby tu i á l m, y rh - Kultura / 2 hudby a baletu 0 17 zikálu, y, mu inohr vět č 7-S 201 tě, uz k u h 16 / / Svět činohry, muzi a r u kálu, h ult K udby u t e l a a bal ab y b etu d u h -K, u l ultu á k i z ra 2 u m,y 0

2 Městská divadla pražská se svými třemi sály v divadlech ABC a Rokoko jsou tady pro všechny pražské diváky od dětí po seniory. Diváci mohou vybírat z bohatého repertoáru činoherního divadla (Listopad, Romulus Veliký, V+W Revue, Evžen Oněgin, Kancl, Hráči, Noc bláznů, Kdo se bojí Virginie Woolfové?, Hodina před svatbou, Molly Sweeney ad.) i z řady dalších možností, jak trávit volný čas, oblíbené jsou např. Soirée herců, Představení pro nezadané, Herecké kurzy pro neherce, Dámské jízdy nebo Vánoční festival. V současné době můžete na jevištích divadel ABC a Rokoko vídat např. Michala Dlouhého, Oldřicha Víznera, Jitku Smutnou, Veroniku Gajerovou, Danu Batulkovou, Martina Písaříka, Jiřího Hánu, Lucii Pernetovou, Tomáše Novotného, Viktora Dvořáka, Henrietu Hornáčkovou ad., a vybírat z více než 30 titulů od autorských projektů přes velké příběhy světové literatury až po komedie.

3 Městská divadla pražská V Jámě 1, Praha 1 Pokladna Divadla ABC Vodičkova 28, Praha 1 TELEFON: rezervace@m-d-p.cz Otevírací doba pokladny Divadla ABC: Pondělí pátek 11:00 19:00 Sobota 14:00 19:00 Neděle 1 hodinu před představením Pokladna Divadla Rokoko Václavské nám. 38, Praha 1 TELEFON: rezervace@m-d-p.cz Otevírací doba pokladny Divadla Rokoko: Pondělí sobota 14:00 19:00 Web: Facebook: Městská divadla pražská Doprava Metro: Můstek (trasa A a C) Tramvaje: 3, 9, 14, 24 (zastávky Vodičkova a Václavské náměstí)

4 Divadlo U Hasičů Římská 45, Praha 2 Pokladna: TELEFON: , info@divadlouhasicu.net Web: Bývalé divadlo S + H se nachází v sousedství Vinohradského divadla. Svým repertoárem a hereckými osobnostmi konkuruje všem známým kamenným divadlům v Praze. Naše divadlo nabízí 342 míst ve 14ti řadách, kde je dobrý kontakt s jevištěm, má bezbariérový přístup. Divadlo lze také pronajmout včetně služeb a techniky za velmi přijatelných podmínek a to jak pro divadelní soubory, tak i pro firemní večery s představením a rautem. Dále Vám nabízíme posezení v Divadelní kavárně, kde se realizují výstavy s pravidelnou měsíční obměnou. Musíte se přesvědčit sami stačí jen přijít těšíme se na Vás.

5 Divadlo Palace Václavské náměstí 43, Praha 1 DIVADLO PALACE PRAHA Divadlo Palace se nachází přímo v centru Prahy na Václavském náměstí v pasáži Jalta. Své působení zahájilo 4. dubna 2006 premiérou černodivadelního představení Frankenstein. Od září 2006 zde začala působit agentura AP-Prosper a od září 2013 společnost mithea s.r.o.. Ty přinesly na repertoár své divácky úspěšné tituly, které se mohou pochlubit výjimečným hereckým obsazením. Pod jednou střechou se tady setkává skutečná herecká elita. Divadlo Palace klade důraz především na kvalitu a rozmanitost repertoáru, ve kterém najdete především komedie, a to ve všech jejích podobách. TELEFON: pokladna@divadlopalace.cz Pondělí Pátek 10:00 19:00 hodin Sobota, neděle, svátky 12:00 19:00 hodin Obchodní oddělení: TELEFON: michaela@divadlopalace.cz WEB:

6 Play Strindberg (Friedrich Dürrenmatt) Manželský trojúhelník - Alice, její manžel Edgar a Kurt mezi sebou zápasí o své vlastní já, a to způsobem příkladně bezohledným, ale do morku kostí pravdivým. Humor, který se z těchto dialogů rodí, někdy vyvolává mrazení v zádech. Hrají: Jiří Štěpnička, Zuzana Slavíková, Vladislav Beneš Sextet (Krzystof Jaroszyński) Nejste spokojeni s tím, jak vás pánbůh stvořil? Změňte to! Ne vždy je však s takovou změnou srozuměno i vaše okolí. Ale co, člověk si zvykne na leccos hlavně, když se to bere s humorem. Hrají: Zuzana Slavíková, Vladislav Beneš, Kateřina Urbanová, Matěj Merunka Be my baby Představení bude mít premiéru na podzim Příběh Coco Chanel (Jiří Just) Komedie o legendě, která změnila 20. století. Odhazovala milence stejnou rychlostí jako korzety. Milovala anglického lorda, ruského šlechtice, francouzského básníka i nacistického důstojníka. Příběh královny módy, která se stala legendou. Její úspěch však také znamenal život bez lásky, což vzpomínající hrdinka komentuje s břitkým, až cynickým humorem. Hrají: Jan Čenský, Michaela Dolinová, Libuše Švormová, Filip Sychra

7 Life is Life / Život je fajn (Černé divadlo) V novém pojetí originálního černého divadla prožijete s hlavním hrdinou jeden obyčejný den a jeden, možná trochu obyčejný život. Části humorné, až groteskní, se střídají s poetikou černého divadla, moderní taneční čísla alternují s klasickým baletem a vše spojuje herecko pantomimický projev hlavních představitelů. Deja Vu (Černé divadlo) Mottem nového představení je citát Alberta Einsteina: Obávám se dne, kdy vývoj technologie předčí vzájemné lidské vztahy. To potom svět bude mít generaci idiotů. Představení se vážně i nevážně zabývá současným životním stylem. Ukazuje, jak moderní komunikační technologie řídí i lidské osudy. Divadlo Metro Národní 25, Praha 1 Kancelář divadla: TELEFON: GSM: divadlometro@divadlometro.cz Pokladna: TELEFON: pokladna@divadlometro.cz Pondělí Neděle 10:00 20:00 WEB:

8 Divadlo Bez zábradlí Jungmannova 31, Praha 1 OBCHODNÍ ODDĚLENÍ: TELEFON: (9:30 17:00) grofova@bezzabradli.cz TELEFON: Pondělí Pátek 13:00 19:00 hodin Sobota, neděle a svátky je pokladna otevřena vždy hodinu před představením. WEB: Divadlo Bez zábradlí bylo založeno roku 1990 Karlem Heřmánkem. Na repertoáru divadla (pro celkem 319 diváků) najdete nejen stálé inscenace, ale i hostující soubory, koncerty a představení pro děti. Jako jedno z mála divadel hrajeme i v letních měsících a v adventním čase. Divadlo je situováno v samém centru Prahy v Paláci Adria s vynikající dopravní dostupností hned u divadla se nachází metro trasy A a B (Můstek), cca 10 minut trasa C (Muzeum), pár metrů od divadla jsou tramvajové zastávky Národní třída nebo Václavské náměstí. Mezi herecké osobnosti divadla patří: Karel Heřmánek, Jiří Bartoška, Rudolf Hrušínský, Zdeněk Žák, Veronika Freimanová, Dana Morávková, Kateřina Brožová, Josef Carda, Jana Švandová, Jana Šulcová, Václav Vydra, Barbora Hrzánová, Petr Pospíchal, Antonín Procházka, Simona Stašová, Petr Nárožný, Oldřich Vízner a další. Z režisérů jsou to např. Jiří Menzel, Alice Nellis, Boris Ščedrin, Michal Pavlík a další.

9 Sibyla, královna ze Sáby Kvůli věhlasné moudrosti krále Šalamouna přichází průvod Sibyly, královny ze Sáby, na jeruzalémský dvůr a kromě exotické kultury přináší i nevídané dary. Sibyla vylíčí králi svá proroctví o budoucnosti světa (i našeho moderního) a vzplane mezi nimi velká láska. Ustojí však tento ušlechtilý cit všechny těžké chvíle a intriky? To a mnohem víc vylíčí velkolepý historický muzikál z pera československých tvůrců, skladatele Mira Procházky a divadelního režiséra Radka Balaše. Hrají: E. Burešová, E. Ochmanová, D. Hůlka, R. Schwab, I. Csáková, H. Křížková, Z. Fric, P. Strenáčik a mnoho dalších Přízrak Londýna Tajuplný vrah viktoriánského Londýna Jack Rozparovač se vrací s novou tváří, novými motivy, avšak stejně brutálními činy tentokrát na muzikálové jeviště! O této historické postavě se lze v policejních aktech dočíst jména jeho obětí a místa činu, nikdo však dosud s jistotou neví, kdo vlastně Jack Rozparovač byl a jaké pohnutky jej k jeho hrůzným činům vedly. Román i každé filmové a divadelní zpracování je proto vlastně fikcí jednotlivých autorů. Přízrak Londýna je napínavým původním českým muzikálem, ve kterém každá z jeho postav může být vrahem! Hrají: L. Adam, J. Cina, O. Bábor, J. Kopečný, M. Nosková, I. Csáková, A. Langoska, M. Mejzlík, I. Vyskočil, L. Langmajer, L. Olšovský a mnoho dalších Antoinetta královna Francie Paříž, konec osmnáctého století. Po marnotratných vládách Ludvíka XIV., krále Slunce, a Ludvíka XV. přichází k moci Ludvík XVI., vnuk druhého jmenovaného, a jeho choť Marie Antoinetta, dcera rakouské císařovny Marie Terezie. Při sledování velkolepé podívané se stanete svědky politických intrik, romance a především počátku Velké francouzské revoluce, která vedla ke svržení královské rodiny z trůnu a nastolení republiky. Atraktivní téma tragického osudu mladičké královny, jež svá trápení schovala za prostopášnost a utrácení z královské truhly, skvěle doplňuje dechberoucí hudba, excelentní pěvecké výkony a v neposlední řadě i dobové kostýmy. Hrají: I. Marešová, M. Novotný, R. Vojtek, P. Strenáčik, D. Vitázek, V. Marek, P. Soukup, J. Holub, D. Uličník, B. Chybová, V. Karolyi, D. Kolár, O. Kříž, T. Bartůněk a mnoho dalších Divadlo Hybernia Nám. Republiky Praha 1 Rezervace vstupenek: Zuzana Kučerová TELEFON: , kucerova@musical-production.cz Telefonickou rezervaci je možné provést od pondělí do pátku od 10:00 do 17:00 hodin. Rezervované vstupenky si vyzvedněte na pokladně Divadla Hybernia. WEB:

10 Hudba Pražského hradu Pachelbel, Mozart, Vivaldi Komorní orchestr s houslovým sólistou Bazilika sv. Jiří je nejstarší stojící kostel v Praze. Nezapomenutelný zážitek nádherného prostředí s úžasnou akustikou a skladeb mistrů klasiky Pachelbela, Mozarta a Vivaldiho. Hudební umělci a houslový sólisté předních českých orchestrů. Délka koncertu: 65 minut bez přestávky To nejznámější z klasiky se sopránem Smyčcový kvintet za doprovodu sopránu Gala koncert na Pražském hradě. Bazilika sv. Jiří je nejstarší stojící kostel v Praze. Významná románská památka se nachází v areálu Pražského hradu na Jiřském náměstí. Nezapomenutelný zážitek nádherného prostředí s úžasnou akustikou a skladeb mistrů české a světové klasiky za doprovodu sopránu. Hudební umělci a operní sólisté (soprán) předních českých orchestrů a operní scény. Délka koncertu: 65 minut bez přestávky Rezervace vstupenek: aai-concert@aai-concert.cz TELEFON: Vyzvednutí vstupenek: Po předchozí telefonické rezervaci si můžete vstupenky vyzvednout na pokladnách před začátkem akce nebo v kanceláři společnosti AAI s.r.o.: AAI s. r. o. Havelská Praha 1 Od pondělí do neděle v čase 11:00 16:00 hodin To nejlepší z klasické vážné hudby Houslový sólista, soprán a varhany Kostel sv. Martina ve zdi na Praze 1 Nachází se v centru Prahy v ulici Martinská. Nezapomenutelný zážitek nádherného prostředí s úžasnou akustikou a skladeb mistrů klasiky za doprovodu houslového sólisty, varhan a krásného sopránu»»hudební umělci a houslový sólisté pochází z předních českých orchestrů. Délka koncertu: 65 minut bez přestávky To nejznámější z české a světové klasiky Smyčcové kvarteto Nachází se v centru Prahy v ulici Martinská. Nezapomenutelný zážitek nádherného prostředí s úžasnou akustikou a skladeb mistrů české a světové klasiky za doprovodu smyčcového kvarteta. Hudební umělci smyčcového kvarteta jsou z předních českých orchestrů. Délka koncertu: 65 minut bez přestávky

11 Romeo a Julie baletní představení Nezapomenutelný zážitek jednoho z nejkrásnějších příběhů lásky. Romeo a Julie je balet na motivy stejnojmenné tragédie Williama Shakespeara. Baletní sólisté a baletní company české baletní scény. Příjemné prostředí Divadla Hybernia, situované v centru města Prahy 1. Délka představení: 105 minut včetně přestávky 15 minut. Krásná scénografie, kostýmy a kulisy. Představení je na reprodukovanou hudbu Sergeje Prokofjeva. Labutí jezero Swan lake baletní představení Nezapomenutelný zážitek jednoho z nejromantičtějších baletních příběhů. Baletní sólisté a baletní company české baletní scény. Příjemné prostředí Divadla Hybernia, situované v centru města Prahy 1. Délka představení: 105 minut včetně přestávky 15 minut. Krásná scénografie, kostýmy a kulisy»»představení je na reprodukovanou hudbu P. I. Čajkovského. Carmen operně-baletní představení Nezapomenutelný zážitek jednoho z nejznámějších příběhů lásky. Operní sólisté přední české operní scény. Baletní sólisté české baletní scény. Příjemné prostředí Divadla Hybernia, situované v centru města Prahy 1. Délka představení: 90 minut, přestávka 15 minut Krásná scénografie, kostýmy a kulisy, choreografie Alena Pešková. Krásná hudba G. Bizeta. Představení je s živým orchestrem, dirigentem je Martin Peschík. Originál verze ve francouzštině, titulky v českém a anglickém jazyce. Divadlo Hybernia Rezervace vstupenek: aai-concert@aai-concert.cz TELEFON: Vyzvednutí vstupenek: Po předchozí telefonické rezervaci si můžete vstupenky vyzvednout na pokladnách před začátkem akce nebo v kanceláři společnosti AAI s.r.o.: AAI s. r. o. Havelská Praha 1 Od pondělí do neděle v čase 11:00 16:00 hodin.

12 Dvořák Symphony Orchestra Prague Procházkova 10, Praha 4 Vstupenky si rezervujte: TELEFON: info@dvorak-symphony-orchestra.com Vyzvednutí vstupenek: Rezervované vstupenky si můžete vyzvednout v den konání koncertu (na místě, kde je koncert uváděn). WEB: DVOŘÁK SYMPHONY ORCHESTRA PRAGUE vznikl v 60. letech minulého století z iniciativy řady špičkových hudebníků, především pak dirigenta Vladimíra Válka, jako zejména studiový orchestr, který nahrával v rozhlase, televizi a na zvukové nosiče množství skladeb českého i světového repertoáru ve vynikající kvalitě. Po přibližně patnáctiletém odmlčení tohoto tělesa jsme byli vybídnuti, abychom navázali s novou, mladou generací na činnost tohoto tělesa a pokusili se udržet vysokou laťku v interpretační úrovni i v zajímavé dramaturgii. Členové tělesa jsou přední hráči renomovaných pražských orchestrů (Česká filharmonie, FOK, SOČR, PKO, PKF, Národní divadlo atd.) Podobně, jako naši předchůdci, se orientujeme také na skladby komornějšího obsazení s určitým volným zaměřením na českou skladatelskou školu s využitím orchestru spíše v oblasti koncertní nežli v nahrávací. Orchestr úspěšně vystoupil ve většině evropských států, v USA, Číně a Jižní Koreji. V současné době pořádáme koncerty také v Obecním domě a Zrcadlové kapli Klementina, kde vystupujeme rovněž v komorním obsazení. V roce 2016 budeme pořádat ve Smetanově síni Obecního domu charitativní koncerty ve spolupráci s Fakultní nemocnicí v Motole a spolkem HAIMA CZ.. Uměleckým vedoucím souboru je Jaroslav Vodňanský, profesor dirigování na pražské konzervatoři a dlouholetý šéf Jihočeské komorní filharmonie v Českých Budějovicích. Dirigoval ve většině evropských států a dále pak v USA, Japonsku, Mongolsku, Číně a Jižní Koreji. Má řadu rozhlasových, televizních a gramofonových nahrávek a pořádá mezinárodní dirigentské kurzy.

13 Informační brožuru vydává: PRO BONUSYS s.r.o., Vlkova 841/46, Žižkov, Praha 3 IČO: Obchodní oddělení a distribuce: Vlkova 841/46, Žižkov, Praha 3 Telefon: bonusys@bonusys.cz Program divadel - Program divadel - Program divadel - Program divadel - Program divadel - Program divadel - Program divadel - Program divadel - Program divadel - Program divadel Distributor je povinen Vám na vyžádání vystavit daňový doklad. Cena informační brožury je Kč. AKTUÁLNÍ PROGRAM K TOMUTO PROJEKTU SLEDUJTE NA Sledujte nás také na facebooku: Nové kampaně naleznete na:

14 Kontakty - Kontakty - Kontakty - Kontakty - Kontakty - Divadlo v Dlouhé Kontakty - Kontakty - Kontakty - Divadlo pod Palmovkou Zenklova 34, Praha 8 Libeň Spojení metro B (stanice Palmovka) nebo tramvajové linky číslo 1, 3, 12, 8, 10, 16, 24, 52, 53, 54, 55 TEL: pokladna@podpalmovkou.cz Pondělí Pátek 11:00 18:00 hodin a vždy hodinu před začátkem představení. OBCHODNÍ ODDĚLENÍ: TEL: , obchodni@divadlopodpalmovkou.cz WEB: Divadlo Na zábradlí Anenské náměstí 5, Praha 1 TEL: pokladna@nazabradli.cz Pondělí Pátek: 14:00 19:00 hodin V hrací dny o víkendu a svátku je pokladna otevřena 2 hodiny před představením. WEB: Dlouhá 39, Praha 1 Pokladna: Tel: , Pokladna je otevřena ve všední dny od 12:00 do 19:00 hodin, pokud se hraje o víkendu či ve svátek, je pokladna otevřena 2 hodiny před začátkem představení. Obchodní oddělení: Tel: , obchodni@divadlovdlouhe.cz WEB: Divadlo v Řeznické, o. p. s. Řeznická 17, Praha 1 TEL: divadlo@reznicka.cz Pondělí Pátek 14:00 18:00 hodin Pokladna je otevřena také jednu hodinu před začátkem představení. WEB: Švandovo divadlo na Smíchově Štefánikova 57, Praha 5 TEL: pokladna@svandovodivadlo.cz Pondělí - Pátek od 14:00 20:00 hodin; sobota, neděle a státní svátky: 2 hodiny před začátkem představení; v den zahájení předprodeje od do hodin WEB: Studio Ypsilon Spálená 16, Praha 1 TEL: obchodnicentrum@ypsilonka.cz Pondělí Pátek 12:00 19:30 hodin OBCHODNÍ CENTRUM : TEL: , obchodnicentrum@ypsilonka.cz Otevírací doba obchodního centra: Pondělí Pátek 9:00 15:00 hodin DIVADELNÍ KLUB A KAVÁRNA YPSILON CAFÉ: Otevírací doba divadelního klubu a kavárny: Pondělí Pátek 9:00 23:00 hodin V sobotu a v neděli je divadelní klub a kavárna otevřena hodinu před představením. Po představení je otevřena do 23:00 hodin. WEB: Dvořák Symphony Orchestra Prague Procházkova 10, Praha 4 Vstupenky si rezervujte: Tel: info@dvorak-symphony-orchestra.com WEB:

15 Divadlo U Hasičů Římská 45, Praha 2 Tel: , info@divadlouhasicu.net WEB: Městská divadla pražská V jámě 1, Praha 1 POKLADNA DIVADLA ABC Vodičkova 28, Praha 1 Tel: , rezervace@m-d-p.cz Otevírací doba pokladny Divadla ABC: Pondělí Pátek 11:00 19:00 Sobota 14:00 19:00, Neděle 1 hodinu před představením POKLADNA DIVADLA ROKOKO Václavské nám. 38, Praha 1 Tel: , rezervace@m-d-p.cz Otevírací doba pokladny Divadla Rokoko: Pondělí Sobota 14:00 19:00 WEB: Facebook: Městská divadla pražská DOPRAVA: Metro: Můstek (trasa A a C) Tramvaje: 3,9,14,24 (zastávky Vodičkova a Václavské náměstí) Divadlo Metro Kontakty - Kontakty - Kontakty - Kontakty - Kontakty - Kontakty - Kontakty - Kontakty - Kontakty - Kontakty - Kontakty - Kontakty - Kontakty - Kontakty - Kontakty - Kontakty Národní 25, Praha 1 Kancelář divadla: Tel: , GSM: divadlometro@divadlometro.cz Pokladna: Tel: , pokladna@divadlometro.cz Pondělí Neděle 10:00 20:00 WEB: Divadlo Palace Václavské náměstí 43, Praha 1 Tel: , pokladna@divadlopalace.cz Pondělí Pátek 10:00 19:00 hodin Sobota, neděle, svátky 12:00 19:00 hodin Obchodní oddělení: Tel: , michaela@divadlopalace.cz WEB: Divadlo Hybernia (Přízrak Londýna, Antoinetta - Královna Francie, Sibyla Královna ze Sáby) Nám. Republiky 4, Praha 1 Rezervace vstupenek: Zuzana Kučerová Tel: , kucerova@musical-production.cz Telefonickou rezervaci je možné provést od pondělí do pátku od 10:00 do 17:00 hodin. Rezervované vstupenky si vyzvedněte na pokladně Divadla Hybernia. WEB: Divadlo Bez zábradlí Jungmannova 31, Praha 1 Obchodní oddělení: Tel: , vstupenky@bezzabradli.cz Tel: Pondělí Pátek 13:00 19:00 hodin Sobota, neděle a svátky je pokladna otevřena vždy hodinu před představením. WEB: AAI s. r. o. Havelská 31, Praha 1 Rezervace vstupenek: aai-concert@aai-concert.cz Tel: Vyzvednutí vstupenek: Po předchozí telefonické rezervaci si můžete vstupenky vyzvednout na pokladnách před začátkem akce nebo v kanceláři společnosti AAI s.r.o.: AAI s.r.o., Havelská 31, Praha 1 Od pondělí do neděle v čase 11:00-16:00 hodin. WEB:

16 Pravidla použití informační brožury - Pravidla použití informační brožur Pravidla použití informační brožury - 1. Platnost informační brožury je do Informační brožura se vztahuje na představení uvedená do Kupóny jsou platné u těchto partnerů: DIVADLO ABC: kupóny platí v plném rozsahu na všechna představení z produkce Divadla ABC s výjimkou představení Shirley Valentine, Pan Kaplan má třídu rád, Vím, že víš, že vím a představení Proč muži neposlouchají a ženy neumí číst v mapách. Kupóny není možné uplatnit na představení, která budou mít premiéru v divadelní sezóně 2016/2017. DIVADLO ROKOKO: kupóny platí v plném rozsahu na všechna představení z produkce Divadla Rokoko. Kupóny není možné uplatnit na představení, která budou mít premiéru v divadelní sezóně 2016/2017. DIVADLO U HASIČŮ: kupóny platí v plném rozsahu na všechna představení v divadle s výjimkou hostující hry CAVEMAN. Kupóny nelze uplatnit na koncertní pořady a pronájem. DIVADLO PALACE: kupóny platí na tato vybraná představení v Divadle Palace: Dámy z Aniane; V Paříži bych Tě nečekala, tatínku; Hvězdné manýry; Manželský poker; Stará dobrá kapela; Líbánky aneb láska ať jde k čertu. DIVADLO METRO: kupóny platí v plném rozsahu na všechna představení v produkci Divadla Metro. Kupóny není možno uplatnit na dětská představení, hostující soubory a představení v nájmu. DIVADLO BEZ ZÁBRADLÍ: kupóny platí pouze na tato vybraná představení: Bez roucha aneb Ještě jednou zezadu; Každý rok ve stejnou dobu; Další roky ve stejnou dobu; Kdes to byl/a v noci?; Láska; Sunny Boys; Terasa; Tři muži na špatné adrese; 2 x Woody Allen; Kvartet; Garderobiér. DIVADLO HYBERNIA: kupóny platí na představení Antoinetta Královna Francie, Přízrak Londýna a Sibyla královna ze Sáby. AAI s.r.o.: kupóny platí na všechny koncerty společnosti AAI s.r.o. uváděné v Bazilice sv. Jiří na Pražském hradě a v Kostele sv. Martina ve Zdi. Kupóny platí také na baletní představení Carmen, Labutí jezero Swan Lake a na baletní představení Romeo a Juliet uváděné v Divadle Hybernia. DVOŘÁK SYMPHONY ORCHESTRA: kupóny platí na všechny koncerty produkce Dvořák Symphony orchestra uváděné v Klementinu a v Obecním domě. DIVADLO POD PALMOVKOU: kupony platí v plném rozsahu na plný repertoár divadla s výjimkou premiér. Na inscenaci Králova řeč a FUK! lze kupony uplatnit pouze na balkon, a to v max. počtu 20 vstupenek. DIVADLO V DLOUHÉ: kupóny platí v plném rozsahu na všechna představení souboru Divadla v Dlouhé ve velkém sále s výjimkou inscenace Oněgin byl Rusák a Souborné dílo Williama Shakespeara ve 120 minutách. Kupóny není možno uplatnit na zadaná představení, hostující soubory a představení uváděná v divadelní kavárně. STUDIO YPSILON: kupóny platí na jakékoliv představení z repertoáru Studia Ypsilon uváděné na Malé scéně. Z důvodu vyprodanosti představení Hlava Medúzy, Vratká prkna a Proměna je počet kupónů použitých na jedno představení omezen na 30 ks. DIVADLO V ŘEZNICKÉ: kupóny platí v plném rozsahu na všechna představení Divadla v Řeznické s výjimkou představení Leni, Midsummer a s výjimkou nových představení sezóny 2016/2017. ŠVANDOVO DIVADLO: kupóny platí v plném rozsahu na všechna představení souboru Švandova divadla na Smíchově s výjimkou inscenace Kdo je tady ředitel?, CRY BABY CRY, Pankrác 45, premiér a prvních tří repríz novinek v repertoáru. DIVADLO NA ZÁBRADLÍ: kupóny platí v plném rozsahu na všechna představení z repertoáru Divadla Na zábradlí s výjimkou inscenace Korespondence V+W a Hamleti. Z důvodu rekonstrukce divadla je možnost uplatnění kupónů až od

17 Pravidla použití informační brožury - Pravidla použití informační brožury - Pravidla použití informační brožury - Pravidla použití informační brožury -Pravidla použití informační brožury- 3. Po předložení a odevzdání kupónů obsažených v kupónové knížce obdržíte tyto slevy: 8 x vstupenku zdarma ve stejné hodnotě na sousední místo při zakoupení druhé vstupenky (8 x 50% slevu na dvě nezlevněné vstupenky). 4. Rezervace vstupenek je možná telefonicky nebo na pokladnách uvedených partnerů. Rezervace je podmíněna volnou kapacitou sálu. 5. Kupóny nelze uplatnit při nákupu vstupenek prostřednictvím smluvních partnerů divadel a společností a nákupu přes internet. Slevy lze uplatnit z plného vstupného a vzájemně se nesčítají. 6. Při rezervaci upozorněte, prosím, personál, že máte nárok na slevu, jinak Vám sleva nebude uznána. 7. Slevy nelze kombinovat s jinými slevami nebo akcemi a sčítat navzájem. Pravidla použití nelze měnit. 8. Provozovatelé si vyhrazují právo na změnu programu a cen vstupenek. 9. Informační brožura je přenosná. 10. Počet kupónů použitých najednou není omezen. 11. Při nedodržení některého z pravidel Vám sleva nemusí být poskytnuta. 12. Nedílnou součástí informační brožury je kupónová knížka. 13. Jakékoliv napodobování a kopírování informační brožury a kupónové knížky je trestné. Kupónová knížka je součástí informační brožury a je samostatně neprodejná. 14. V případě jakýchkoli dotazů či připomínek týkajících se našeho projektu nás, prosím, kontaktujte na telefonním čísle zákaznického servisu BONUSYS Zákaznický servis BONUSYS je Vám k dispozici v pracovní dny od 9:00 do 17:00 hodin. 15. Aktuální program k tomuto projektu sledujte na Vyberte Kultura 2016/ Všeobecné obchodní podmínky jsou uvedeny v plném znění na našem webu Na těchto stránkách jsou také informace sdělované spotřebiteli před uzavřením smlouvy a podmínky pro odstoupení od uzavření smlouvy včetně formuláře o odstoupení od smlouvy. 17. PRO BONUSYS s. r. o. je nezávislým distributorem této informační brožury, proto své připomínky a podněty týkající se provozu našich partnerů sdělujte, prosím, na telefonní čísla jednotlivých partnerů uvedená v informační brožuře.

18 Laskavé bohyně / Jan Teplý Náměsíčná komedie / Marcela Nohýnková DIVADLO POD PALMOVKOU Zenklova 34, Praha 8 - Libeň Spojení metro B (stanice Palmovka) nebo tramvajové linky číslo 1, 3, 12, 8, 10, 16, 24, 52, 53, 54, 55 Pokladna: TELEFON: , pokladna@podpalmovkou.cz pondělí - pátek od do hodin Obchodní oddělení: TELEFON: , , obchodni@podpalmovkou.cz Obchodní oddělení vyřizuje hromadné objednávky vstupenek, speciální nabídky pro firmy a školy, zadaná představení, poskytuje informace o cenách a speciálních akcích. Staňte se fanouškem Divadla pod Palmovkou! Othello / Jan Teplý Můj romantický příběh / Lenka Langová DIVADLO POD PALMOVKOU Spolupracovníci/ Ondřej Volejník Aktuální informace na denní novinky též na Facebooku! Celebrity / Zdeněk Kupka Divadlo pod Palmovkou je snadno dostupné metrem i tramvají, v okolí divadla je možné bezplatně parkovat. Divadlo je plně bezbariérové. Dva ubohý Rumuni, co mluvěj polsky/ Tereza Dočkalová V říjnu 2015 se, řečeno slovy někdejšího člena Divadla pod Palmovkou, pana Bohumila Hrabala, neuvěřitelné stalo skutkem a po dvou letech vstoupili diváci opět do sálu libeňské scény. A soubor pro ně připravil nejen obnovené premiéry představení, které byly nazkoušeny v průběhu dvou popovodňových sezon, kdy se kočovalo po Praze, ale hlavně nabídl bohatou nadílku nových inscenací. V průběhu sezony 2015/2016 se uskutečnilo celkem osm premiér jak na velké scéně, tak i v nově otevřeném Studiu Palm Off (v podkroví ve 4. patře). Na velké scéně diváci uvidí nejen klasická, lety prověřená a stále aktuální díla, ale i díla moderní, která jsou vybírána tak, aby atraktivně a srozumitelně vyjadřovala velké emoce, dotýkala se naléhavých témat a podpořila divákovu fantazii. Mezi takové inscenace jistě patří Shakespearův Othello, dramatizace světově proslulého románu Jonathana Littella Laskavé bohyně, hra britského dramatika Johna Hodge Spolupracovníci nebo černá komedie holandské autorky Marie Goos FUK!, v níž diváci opět uvidí Jiřího Langmajera. Divadlo má být ale i místem, kde se zasmějeme a mile pobavíme do této kategorie titulů jistě patří letní komedie Woodyho Allena o manželských strastech Sex noci svatojánské, Goldoniho slavný Poprask na laguně, hra o generaci singles Můj romantický příběh, nebo trochu hořká komedie ze světa showbusinessu Celebrity, či skvělá noční féerie Seana O Caseyho Náměsíčná komedie aneb Kankán u starého mládence. Na konci divadelní sezony měla premiéru nestárnoucí a humorem sršící Shakespearova komediální klasika Večer tříkrálový. A na repertoáru zůstávají i oblíbené inscenace Edith a Marlene a Králova řeč. V podkroví, ve 4. patře najdou diváci Studio Palm Off, které zve mladé, tak i ty duchem stále mladší diváky, na inscenace, které baví, bouří, provokují, dráždí ale které si rozhodně nelze nechat ujít! Již téměř domácím autorem této scény je herec Tomáš Dianiška, jehož hry 1000 věcí, co mě serou aneb Tvoje bába je komedie, Přísně tajné: Hrubá nemravnost nebo naposledy Mlčení bobříků, patří ke stále vyprodaným titulům. Na této scéně dále též divadlo uvádí hru polské autorky Doroty Masłowske Dva ubohý Rumuni, co mluvěj polsky. Vážení diváci, Palmovka procitla a je tu pro Vás plno představení. Mlčení Bobříků/ Barbora Kubátová ANEB PALMOVKA PROCITLA A PŘINÁŠÍ PLNO PŘEDSTAVENÍ

19 Divadlo v Dlouhé Divadlo v Dlouhé je repertoárové divadlo se stálým hereckým souborem, které již 20 let hraje v centru Prahy pro dospělé, pro děti a mládež i pro celé rodiny. V našem širokém repertoáru najdete komedie nejrůznějšího typu (S úsměvy idiotů, 407 gramů z Bohumila Hrabala, Lidská tragikomedie, Mnoho povyku pro nic, Oněgin byl Rusák, Souborné dílo Williama Shakespeara ve 120 minutách, Viktor aneb Dítka u moci), dramatické příběhy (Oblomov, Heda Gablerová, Polední úděl) i rodinná představení (O líné babičce, Jak jsem se ztratil). Inscenace často využívají muzikantského, pěveckého a pohybového potenciálu herců a v mnoha představeních účinkuje herecká kapela. Na jevišti Divadla v Dlouhé můžete vidět například Helenu Dvořákovou, Arnošta Goldflama, Miroslava Hanuše, Jana Medunu, Marka Němce, Jaroslavu Pokornou, Kláru Sedláčkovou, Ilonu Svobodovou, Miroslava Táborského, Jana Vondráčka, Vlastimila Zavřela, Magdalenu Zimovou a mnohé další herce. Naše inscenace se hrají dlouhá léta a dosahují značného počtu repríz, zároveň jsou vysoce ceněny kritikou a často získávají ceny či nominace v odborných anketách, pravidelně jsou také zvány na prestižní divadelní festivaly. DIVADLO V DLOUHÉ Dlouhá 39, Praha 1 Pokladna: TELEFON: , Pokladna je otevřena ve všední dny od 12:00 do 19:00 hodin, pokud se hraje o víkendu či ve svátek, je pokladna otevřena 2 hodiny před začátkem představení. Vstupenky si můžete rezervovat v plné výši na a kupón uplatnit v pokladně divadla při vyzvednutí vstupenek. WEB:

20 Studio Ypsilon Studio Ypsilon připravuje pro diváky již od roku 1963 mnoho krásných inscenací, z nichž některé se hrají s úspěchem již řadu let a postupem času se staly kultovními. V roce 2013 oslavilo Studio Ypsilon krásných 50 let své existence. Mezi pilíře současného repertoáru patří T.G.M. aneb Masaryk v kostce, Vratká prkna, Hlava Medúzy, Svatá rodina, Faust a Markétka, Babička se vrací a mnoho dalších. Nejnovější úžasný ypsilonský repertoár doplňuje horská komedie J. Schmida Muž na větvi aneb Slavnost na horách a inscenace mladého režiséra Braňo Holičky na Malé scéně. Zárukou toho, že se nebudete nudit, jsou výborní herci Studia Ypsilon: Martin Dejdar, Jiří Lábus, Marek Eben, Markéta Častvaj Plánková, Jana Synková, Petr Vacek, Petr Vršek, Jan Jiráň, Miroslav Kořínek, Jaroslava Kretschmerová, Oldřich Navrátil a řada dalších. Garantujeme Vám, že u nás najdete vždy vlídné přijetí, vzorné služby a hlavně skvělou zábavu! STUDIO YPSILON Spálená 16, Praha 1 TELEFON: ypsilonka@ypsilonka.cz Pondělí Pátek: 12:00 19:30 hodin OBCHODNÍ CENTRUM: TELEFON: , obchodnicentrum@ypsilonka.cz Otevírací doba obchodního centra: Pondělí Pátek 9:00 15:00 hodin DIVADELNÍ KLUB A KAVÁRNA YPSILON CAFÉ: Otevírací doba divadelního klubu a kavárny: Pondělí Pátek 9:00 23:00 hodin V sobotu a v neděli je divadelní klub a kavárna otevřena hodinu před představením. Po přestavení je otevřena do 23:00 hodin. WEB:

21 Divadlo v Řeznické Velké divadlo na malé scéně Divadlo v Řeznické je divadelní scéna s více jak 30letou tradicí s unikátním charakteristickým blízkým kontaktem s divákem, která nabízí jedinečný a nezaměnitelný repertoár. Prošly jím stovky uměleckých osobností. Je nejen profesionální stagionou s vlastním repertoárem, ale také jakousi líhní talentů. Divadlo v Řeznické Řeznická 17, Praha 1 Pokladna: TELEFON: divadlo@reznicka.cz Pondělí Pátek: 14:00 18:00 hodin a vždy 1 hodinu před představením. WEB: OBECNÉ INFORMACE»» Představení začínají v 19:30 hodin (není-li uvedeno jinak).»» Vstupenky nejsou místenkami, je dobré přijít včas.»» Vstupenky doporučujeme předem rezervovat! Rezervace je platná na jeden týden a v případě nevyzvednutí propadá.»» Divadlo otevíráme půl hodiny před představením, po začátku představení se divadlo zamyká a pozdním příchodem vstupenka pozbývá platnosti!»» Divadlo nepřijímá platební karty.

22 ŠVANDOVO DIVADLO NA SMÍCHOVĚ Švandovo divadlo na Smíchově je kulturním centrem s více než stotřicetiletou tradicí. Divadlo disponuje dvěma hracími prostory, Velkým sálem a komorním Studiem. Repertoár divadla staví na nečekaných tématech, která v nás bezprostředně rezonují a napomáhají pojmenovávat a reflektovat naši současnost a každodennost. Herecký soubor je pevně spjat nejen generační blízkostí, ale také schopností týmového myšlení a autorského vkladu. V hledišti Velkého sálu se můžete bavit u současné komedie ŘEMESLNÍCI s Klárou Cibulkovou a Kamilem Halbichem, gangsterské komedie ZABÍT JOHNNYHO GLENDENNINGA s Robertem Jaškówem, černé sarkastické komedie KURZ NEGATIVNÍHO MYŠLENÍ s Michalem Dlouhým, veršované hořké komedie MISANTROP s Filipem Čapkou a Evou Josefíkovou. Zhlédnout můžete také šokující příběh o temnotách dospívání BETONOVÁ ZAHRADA, moderní adaptaci klasiky HAMLET s Patrikem Děrgelem a Petrou Hřebíčkovou, funky muzikál POPELÁŘI s hudbou Romana Holého (J.A.R., Monkey Business), Kafkův příběh o mužské vzpouře PROMĚNA. V komorní Studiové scéně můžete prožít skutečný příběh o přežití holocaustu ŠOA, vydat se na cestu do pekel s inscenací BAAL, prožít s Karlem Krylem kocovinu ze sametu v ZEMI LHOSTEJNOST, bavit se brilantním dialogem Václava Havla a Marka Hejduka PROTEST/REST. ŠVANDOVO DIVADLO NA SMÍCHOVĚ Štefánikova 57, Praha 5 TELEFON: pokladna@svandovodivadlo.cz pondělí - pátek od do hodin; sobota, neděle a státní svátky: 2 hodiny před začátkem představení; v den zahájení předprodeje od do hodin WEB:

23 Divadlo Na zábradlí Tato sezona bude pro Divadlo Na zábradlí výjimečná. Krásná budova s geniem loci na Anenském náměstí projde po více jak půl století rekonstrukcí. Během první části sezony nás najdete hrát pohostinsky ve Švandově divadle a na zájezdech mimo Prahu, druhá půle sezony však už bude divácky strhující - otevřeme vám dveře do rekonstruované divadelní budovy i divadelního sálu naplněného pestrým repertoárem. Dramaturgie našeho divadla představuje texty, které jinde neuvidíte. Srdečně zveme na strhující osudy (Korespondence V + W, Velvet Havel, Zlatá šedesátá, Krásné psací stroje!), velké příběhy (Oblomov), rafinovaný humor (Báby, Anamnéza, Hamleti) i sondy do nás samých (Požitkáři, Europeana, Buržoazie). Sezona 2016/2017 přináší Divadlu Na zábradlí nejen novou střechu nad hlavou, větší komfort pro diváky a pohodlnější zázemí, ale především výjimečné inscenace. Ty jsou spolu s vaším zájmem o ně smyslem našeho snažení, nervů, probdělých nocí i zkoušeného zdraví. Přijďte se podívat, budou se dít velké věci! Z DŮVODU REKONSTRUKCE DIVADLA BUDE MOŽNÉ KUPONY V DIVADLE UPLATŇOVAT AŽ OD LEDNA 2017 DIVADLO NA ZÁBRADLÍ Anenské náměstí 209/5, Praha 1 TELEFON: pokladna@nazabradli.cz Pondělí Pátek 14:00 19:00 hodin V hrací dny a o víkendu a svátku je pokladna otevřena 2 hodiny před začátkem představení. WEB: Autor fotografií: KIVA

24 ~ Komorní scény města pražské ~ Komorní scény města pražské ~ Komorní scény města pražské Informační brožura MĚSTA PRAŽSKÉHO Divadelní sezóna 2016/2017 Divadlo pod Palmovkou / Divadlo v Dlouhé / Studio Ypsilon Divadlo v Řeznické / Švandovo divadlo / Divadlo Na zábradlí Komorní scény města pražskéh

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz únor 2017 PÁ 10. 02. 2017 19:00 Sibyla, Královna ze Sáby Divadlo Hybernia Kultura 2016/2017 PÁ 10. 02. 2017 20:00 DEJA VU Divadlo Metro Kultura 2016/2017 PÁ 10. 02. 2017

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz únor 2017 NE 26. 02. 2017 17:00 NE 26. 02. 2017 15:00 Louskáček NE 26. 02. 2017 19:30 NE 26. 02. 2017 19:00 Sextet Divadlo Metro Kultura 2016/2017 PO 27. 02. 2017 16:30

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz březen 2017 ÚT 14. 03. 2017 20:00 ŽIVOT JE FAJN Divadlo Metro Kultura 2016/2017 ÚT 14. 03. 2017 19:30 ÚT 14. 03. 2017 17:00 ÚT 14. 03. 2017 19:00 Nora (domeček pro panenky)

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz únor 2017 NE 12. 02. 2017 20:00 DEJA VU Divadlo Metro Kultura NE 12. 02. 2017 19:30 The Best of Swan Lake Divadlo Hybernia Kultura NE 12. 02. 2017 19:00 Je třeba zabít

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz leden 2017 PO 16. 01. 2017 19:00 Sex noci svatojánské PO 16. 01. 2017 17:00 LIGHT ART SHOW TaFantastika Kultura PO 16. 01. 2017 19:00 Baal Švandovo divadlo na Smíchově

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz únor 2017 PÁ 10. 02. 2017 19:00 PÁ 10. 02. 2017 19:30 Sibyla, Královna ze Sáby Čarodějná láska Divadlo Hybernia Kultura Janáčkovo divadlo (pořádá ) PÁ 10. 02. 2017 20:00

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz březen 2017 ČT 16. 03. 2017 20:00 ŽIVOT JE FAJN Divadlo Metro Kultura ČT 16. 03. 2017 20:00 ČT 16. 03. 2017 19:00 Aspects of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2017 ČT 16. 03.

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz prosinec 2017 SO 30. 12. 2017 20:00 DEJA VU Divadlo Metro Kultura 2017 SO 30. 12. 2017 19:00 Aspect of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2017 SO 30. 12. 2017 21:30 Aspect of

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz leden 2018 ÚT 02. 01. 2018 20:00 ÚT 02. 01. 2018 19:30 Romeo a Julie - balet Divadlo Hybernia Kultura ÚT 02. 01. 2018 16:30 Vánoční program Bazilika sv. Jiří - Pražský

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz březen 2017 ÚT 14. 03. 2017 20:00 ŽIVOT JE FAJN Divadlo Metro Kultura ÚT 14. 03. 2017 19:30 ÚT 14. 03. 2017 20:00 ŽIVOT JE FAJN/ IS Divadlo Hybernia Kultura ÚT 14. 03.

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz prosinec 2017 PO 18. 12. 2017 20:00 PO 18. 12. 2017 18:00 PO 18. 12. 2017 17:00 Antoinetta - královna Francie PO 18. 12. 2017 19:00 Aspect of Alice TA FANTASTIKA Kultura

Více

Odvrátená strana mesiaca

Odvrátená strana mesiaca PO 17.08. 19:00 ST 19.08. 19:00 SO 22.08. 19:00 NE 23.08. 19:00 PO 24.08. 19:00 ÚT 25.08. 19:00 ČT 27.08. 19:00 Perfekt days Tajomné variácie Život na trikrát Rybárik kráľovský Spomínám na Paříž Odvrátená

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz září 2019 ST 11. 09. 2019 19:00 Můj romantický příběh ST 11. 09. 2019 19:00 Romeo a Julie Městská divadla pražská - ABC Kultura 2019/2020 ST 11. 09. 2019 19:00 Můj romantický

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz září 2019 ST 11. 09. 2019 18:00 Vivaldi Four Seasons ST 11. 09. 2019 19:00 Můj romantický příběh ST 11. 09. 2019 19:00 Aspects of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2018/2019

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz prosinec 2016 Děvčátko - Vánoční příběh Studio DVA divadlo Kultura 2016 Aspects of Alice TaFantastika Kultura 2016 ÚT 20. 12. 2016 21:30 Aspects of Alice TaFantastika Kultura

Více

DIVADLO POD PALMOVKOU

DIVADLO POD PALMOVKOU DIVADLO POD PALMOVKOU ANEB PALMOVKA PŘEŽILA, PŘIJMĚTE POZVÁNÍ Někdy bývá divadelní organizmus přirovnáván k živé bytosti a něco na tom je: když se divadlu daří, tak jiskří energií a nápady, když se mu

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz leden 2019 PO 14. 01. 2019 19:00 Žítkovské bohyně PO 14. 01. 2019 19:00 Aspects of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2018/2019 PO 14. 01. 2019 19:00 Tři muži na špatné adrese

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz září 2019 NE 01. 09. 2019 19:00 Aspects of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2018/2019 NE 01. 09. 2019 21:30 Aspects of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2018/2019 NE 01. 09. 2019

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz říjen 2019 SO 05. 10. 2019 15:00 Mezi nebem a zemí Divadlo Na Fidlovačce Kultura 2018/2019 SO 05. 10. 2019 17:00 LIGHT ART SHOW TA FANTASTIKA Kultura 2018/2019 SO 05. 10.

Více

Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marlene BŘEZEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz

Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marlene BŘEZEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marle BŘEZEN 2014 www.divadlopodpalmovkou.cz zveme vás Můj romantický příběh 2. a 28. února, 13. března 2014, Představení 28. února proběh za přítomnosti

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla pondělí 30. listopadu 2009 v 11 hodin v hlavním foyeru Národního divadla ředitel Národního divadla: Ondřej Černý vedoucí odboru vnějších

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní festivaly Datum vytvoření 15.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehlídka hlavních českých divadelních festivalů Způsob využití Výklad nové

Více

Městská divadla pražská se svými třemi sály v divadlech ABC a Rokoko jsou tady pro všechny pražské diváky od dětí po seniory. Diváci mohou vybírat z

Městská divadla pražská se svými třemi sály v divadlech ABC a Rokoko jsou tady pro všechny pražské diváky od dětí po seniory. Diváci mohou vybírat z ~ Svět činohry, muzikálu, hudby a baletu ~ Svět činohry, muzikálu, hudby a baletu ~ Svět ~ Svět činohry, muzikálu, hudby a baletu ~ činohry, muzikálu, hudby a baletu Divadlo U Hasičů, Divadlo ABC, Divadlo

Více

Tomáš Dianiška v inscenaci 1000 věcí, co mě serou aneb tvoje bába je komedie LEDEN/ÚNOR. www.divadlopodpalmovkou.cz

Tomáš Dianiška v inscenaci 1000 věcí, co mě serou aneb tvoje bába je komedie LEDEN/ÚNOR. www.divadlopodpalmovkou.cz Tomáš Dianiška v inscenaci 1000 věcí, co mě serou aneb tvoje bába je komedie LEDEN/ÚNOR www.divadlopodpalmovkou.cz PETER QUILTER CELEBRITY Quilterova komedie Celebrity rozkrývá dráždivý svět lidí vystavených

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Palác Fénix, Václavské nám , Praha 1 Obchodní oddělení:

Palác Fénix, Václavské nám , Praha 1 Obchodní oddělení: Palác Fénix, Václavské nám. 56 Obchodní oddělení: 273 139 147 obchodni@studiodva.cz www.studiodva.cz NE 01.11. 19:00 Opačné pohlaví PO 02.11. 19:00 Hlava v písku NE 08.11. 19:00 Soukromý skandál NE 08.11.

Více

Newsletter Baletu Národního divadla. Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1,

Newsletter Baletu Národního divadla. Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1, Newsletter Baletu Národního divadla 107 BŘEZEN 2019 Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1, www.narodni-divadlo.cz, balet@narodni-divadlo.cz Další premiéra je tu a nám zbývá poslední

Více

Martin Stránský v inscenaci Králova řeč DUBEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz

Martin Stránský v inscenaci Králova řeč DUBEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz Martin Stránský v inscenaci Králova řeč DUBEN 2014 www.divadlopodpalmovkou.cz Éva Pataki EDITH A MARLENE 1. dubna 2014, ABC Hana Seidlová a Karel Vlček Je to uvěřitelné, a ní to apríl, že 1. dubna pozveme

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městské divadlo Zlín Datum vytvoření 10.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Stručná historie Městského divadla ve Zlíně Způsob využití Výklad nové látky,

Více

Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy

Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy Pokud Vás naše nabídka zaujala, zašlete nám prosím objednávku na e-mail: skoly@dk-akord.cz nebo poštou na korespondenční

Více

LISTOPAD/PROSINEC. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz

LISTOPAD/PROSINEC. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz LISTOPAD/PROSINEC Jan Teplý a Ondřej Veselý v inscenaci Othello připravujeme KULTOVNÍ INTERNETOVÝ BLOG, NOSITEL PRESTIŽNÍHO OCENĚNÍ KŘIŠŤÁLOVÁ LUPA, KONEČNĚ NA DIVADLE! Štvou nás lidé a jejich chování,

Více

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011

ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011 ZPRÁVY Z ICM PRACHATICE 48/2011 Co se událo minulý týden? AICM ČR na veletrhu Vzdělání a řemeslo v Českých Budějovicích! Od středy 23. do pátku 25. listopadu 2011 byl v Českých Budějovicích zahájen již

Více

Newsletter absolventů Univerzity Karlovy číslo 5/2016. Zveme vás. Rozvoj soft skills a akad. kompetencí pro doktorandy a postdoktorandy na UK

Newsletter absolventů Univerzity Karlovy číslo 5/2016. Zveme vás. Rozvoj soft skills a akad. kompetencí pro doktorandy a postdoktorandy na UK Získejte na ipsc.cuni.cz/ipsc-82.html http://absolventi.cuni.cz KLUB ALUMNI UK Newsletter absolventů Univerzity Karlovy číslo 5/2016 Úvodník Milí čtenáři, představujeme Vám květnové akce a zveme Vás na

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast BRNO - divadla Datum vytvoření 27. 6. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehled brněnských divadelních scén Způsob využití Rozšíření základního učiva v

Více

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický obor. Získala prestižní divadelní cenu Thálie, 2x ocenění

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5 OBSAH Co je DDS?...3 Co je soubor KLAP?...4 Kdo si hraje s DDS?...5 Skupiny DDS 6 Repertoár DDS.7-9 Odehraná představení ve Švandově divadle...10-11

Více

PROJEKT 1 NÁZEV PROJEKTU:

PROJEKT 1 NÁZEV PROJEKTU: PROJEKT č. 1 NÁZEV Koncertní činnost Severočeské filharmonie Teplice 2017 v rámci Ústeckého kraje Severočeská filharmonie Teplice PRÁVNÍ FORMA: Příspěvková organizace Teplice 3 500 000 Kč CELKOVÉ NÁKLADY

Více

Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013 V Praze, dne 10.01. 2013 Jakub Stich ředitel Divadla AHA!, o. p. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013 SÍDLO SPOLE ČNOSTI: DIVADLO AHA!, o. p. s. U Stadionu 1414/10 289

Více

Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás!

Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás! Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás! MECENÁŠSKÝ KLUB Foto: Pavel Hejný Filantropie Láska ke kultuře, úcta k historii, ale především touha pomáhat, to vše spojuje naše mecenáše.

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

Program divadel - www.bonusys.cz

Program divadel - www.bonusys.cz Program divadel - www.bonusys.cz červen 2016 ÚT 28. 06. 2016 19:00 Miláček Anna Divadlo Palace ÚT 28. 06. 2016 20:00 DEJA VU Divadlo Metro ÚT 28. 06. 2016 20:00 Deja vu Divadlo Metro Kultura 2016 ÚT 28.

Více

V sobotu v 15:00 představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli)

V sobotu v 15:00 představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli) Podzim a zima s Loutkami v nemocnici v divadle Minor: V sobotu 12.12. v 10:00 představení Dárek! Vánoční posezení s Loutkami v nemocnici v Mlýnské kavárně: V sobotu 12.12. v 15:00 představení Myši patří

Více

Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce

Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce Hledáte prostor pro reprezentativní akci, večírek či konferenci? Divadlo na Šantovce Vám nabízí širokou a pestrou škálu možností v originálním prostoru, který

Více

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický

Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický Studovala na státní konzervatoři v Žilině hru na housle a operní zpěv pokračovala na Státní konzervatoři v Praze, kde absolvovala hudebně-dramatický obor. Získala prestižní divadelní cenu Thálie, 2x ocenění

Více

Zámecké saxofonové kvarteto / kostel sv. Anny (Anenské náměstí) jablonecké kostely otevřeny doprovodný program VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ

Zámecké saxofonové kvarteto / kostel sv. Anny (Anenské náměstí) jablonecké kostely otevřeny doprovodný program VSTUPNÉ DOBROVOLNÉ Zámecké saxofonové kvarteto 3. 7. 2012 / 17.00 kostel sv. Anny (Anenské náměstí) Zámecké saxofonové kvarteto vzniklo spojením zkušených hudebníků pohybujících se již mnoho let po známých českých orchestrech.

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městská divadla pražská Datum vytvoření 27. 4. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Historie Městských divadel pražských Způsob využití Rozšíření základního

Více

Nabídka divadelních představení pro střední školy

Nabídka divadelních představení pro střední školy Nabídka divadelních představení pro střední školy Skupinové slevy pro školy Setkání a besedy s režiséry před představením Kulturní centrum ZAHRADA Malenická 1784, Praha 11 www.kczahrada.cz Ředitelská lóže

Více

CHOMUTOVSKÉ HUDEBNÍ VEČERY

CHOMUTOVSKÉ HUDEBNÍ VEČERY KONCERTNÍ AGENTURA uvádí pod záštitou Oldřicha Bubeníčka, hejtmana Ústeckého kraje, statutárního města Chomutova, za přispění Ústeckého kraje a ve spolupráci se společností KULTURA A SPORT CHOMUTOV s.

Více

13 kuponů 1+1 vstupenka zdarma červen prosinec 2013

13 kuponů 1+1 vstupenka zdarma červen prosinec 2013 Divadlo Ponec Divadlo v Dlouhé Galerie hl. m. Prahy MeetFactory Městská divadla pražská Museum Kampa Orchestr Berg Studio Béla Švandovo divadlo na Smíchově Uměleckoprůmyslové museum v Praze vydání pro

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2017 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5 OBSAH Co je DDS?...3 Co je soubor KLAP?...4 Kdo si hraje s DDS?...5 Skupiny DDS......6 Repertoár DDS v roce 2017......7-9 Repertoár souboru KLAP v roce

Více

Divadelní a koncertní sezóna 2015 / 2016

Divadelní a koncertní sezóna 2015 / 2016 Kultura Divadelní a koncertní sezóna 2015 / 2016 Klicperovo divadlo Informační brožura Filharmonie Hradec Králové Divadlo Drak Klicperovo divadlo Klicperovo divadlo bylo otevřeno v roce 1885, profesionální

Více

Kulturní dům Příbram

Kulturní dům Příbram Kulturní dům Příbram HISTORIE KULTURNÍHO DOMU V čase nevyhovujících a malých scén v Benešově a Hořovicích došel Středočeský kraj k záměru vybudovat nové, po všech stránkách lépe situované divadlo. K tomuto

Více

ČERVENEC + SRPEN 2015

ČERVENEC + SRPEN 2015 Městské kulturní středisko F. F. Procházky 101 509 01 Nová Paka tel /fax: 493 721 928 www.kultura-novapaka.cz ČERVENEC + SRPEN 2015 HERECKÁ DÍLNA PETRA POCHOPA 3D Dech-Duch-Duše Paka 2015 1. 7. - 10. 7.

Více

KATALOG KARLOVSKÝCH AKTIVIT Nabídka doprovodných akcí

KATALOG KARLOVSKÝCH AKTIVIT Nabídka doprovodných akcí KATALOG KARLOVSKÝCH AKTIVIT Nabídka doprovodných akcí EXKLUZIVNÍ AKCE STVOŘENÉ NA MÍRU PRO OSLAVY 700. VÝROČÍ NAROZENÍ KARLA IV. V ROZSAHU OD AKTIVIT PODPORUJÍCÍ CESTOVNÍ RUCH AŽ PO JEDINEČNÁ UMĚLECKÁ

Více

Adventní čas v Broumově

Adventní čas v Broumově Město Broumov, Oddělení kultury a infocentrum, vás zvou na: Adventní čas v Broumově 3. 12. 2006 První adventní neděle Mikulášský jarmark na Mírovém náměstí - adventní trh, kde děti navštíví - stejně jako

Více

Smetanova Litomyšl stále vítá hvězdy. Ale už ne na malém nádraží

Smetanova Litomyšl stále vítá hvězdy. Ale už ne na malém nádraží Smetanova Litomyšl stále vítá hvězdy. Ale už ne na malém nádraží http://www.rozhlas.cz/pardubice/nej/_zprava/smetanova-litomysl-stale-vita-hvezdy-ale-uz-ne-na-malem-nadrazi--1732722 10.06.2017 - rozhlas.cz

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Kroužek divadelních ochotníků Hvozdná Datum vytvoření 19.9.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Už více než sto let hrají ochotníci ve Hvozdné divadlo. Způsob

Více

PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM

PŘELET NAD KUKAČČÍM HNÍZDEM ČERVEN 2013 Městské divadlo v Mostě VELKÁ SCÉNA 4.června úterý volné 19.00 hodin TŘI V TOM Jaroslav Vostrý Jsme tři, jsme v tom! Co teď?! Hra, která pro svou ztřeštěnost a vtipnost stále patří k nejoblíbenějším

Více

420PEOPLE / Györi Balett / Pražský komorní balet / Tanec Brno dětem

420PEOPLE / Györi Balett / Pražský komorní balet / Tanec Brno dětem Tisková zpráva 420PEOPLE / Györi Balett / Pražský komorní balet / Tanec Brno dětem Letošní 23. ročník festivalu současného tance a pohybového divadla Tanec Brno nabídne pozoruhodný program. Představíme

Více

Kruh přátel hudby KONCERTNÍ SEZÓNA 2015

Kruh přátel hudby KONCERTNÍ SEZÓNA 2015 Kruh přátel hudby KONCERTNÍ SEZÓNA 2015 SEZNAM KONCERTŮ 22. ledna 2015, Slavnostní aula Gymnázia Dr. Pekaře od 19.15 hodin abonentní LOBKOWICZ TRIO Lukáš Klánský klavír Jan Mráček housle Ivan Vokáč violoncello

Více

Dobrý den, nabízíme vstupenky na poslední prosincovou akci, komedii CELEBRITY s.r.o. a několik představení, která uvedeme po novém roce.

Dobrý den, nabízíme vstupenky na poslední prosincovou akci, komedii CELEBRITY s.r.o. a několik představení, která uvedeme po novém roce. OÚ Liptál Od: Agentura September Odesláno: 11. prosince 2017 13:07 Komu: Agentura September (Agentura September) Předmět: Darujte zážitek, přijďte do divadla Příznak pro zpracování:

Více

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz

www.divadelnistudioneklid.cz, www.emauzy.cz Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

AVANTGARDA. Tato divadla byla protipólem tradičních kamenných divadel V představeních se objevují klaunské výstupy

AVANTGARDA. Tato divadla byla protipólem tradičních kamenných divadel V představeních se objevují klaunské výstupy OSVOBOZENÉ DIVADLO POČÁTKY SOUBORU Počátky Osvobozeného divadla sahají do 20. let minulého století, kdy byl založeno sdružení literárních a divadelních umělců s názvem Devětsil (podzim 1920). Mezi členy

Více

Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy

Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy Rádio Impuls Prezentace o tom proč je Rádio Impuls nejposlouchanější rozhlasovou stanicí v ČR a jak se na naší vlně můžete svézt i vy Rádio Impuls. Ráááádio. Ortenovo nám. 15a, 170 00 Praha 7 rádio je

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

zahájení volného prodeje 12. června 2017 POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ telefon

zahájení volného prodeje 12. června 2017 POHÁDKOVÁ skupina AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ telefon www.divadlokolin.cz AKTUÁLNÍ skupina PREMIÉROVÁ telefon 321 727 719 POHÁDKOVÁ skupina zahájení volného prodeje 12. června 2017 e-mail: obchod@divadlokolin.cz NABÍZÍME PŘEDPLATNÉ NA SVÉ STÁLÉ MÍSTO V HLEDIŠTI

Více

Věc: Plán činnosti na rok 2015

Věc: Plán činnosti na rok 2015 Centrum experimentálního divadla Zelný trh 9, 602 00 Brno tel./ fax: 542 210 200 Věc: Plán činnosti na rok 2015 Naše značka / vyřizuje Vaše číslo V Brně dne Vodičková 2. 12. 2014 počet premiér: 16 z toho:

Více

Ve státním zájmu. Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod. v žatčanské orlovně.

Ve státním zájmu. Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod. v žatčanské orlovně. Obecní vysílání Tylovo divadlo Újezd u Brna Vás srdečně zve na svou nejnovější inscenaci ze současnosti od Antonína Procházky Ve státním zájmu Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod.

Více

STÁLÁ DIVADELNÍ SCÉNA KLATOVY DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ KONCERTY SKUPINA K. sezona 2019/2020

STÁLÁ DIVADELNÍ SCÉNA KLATOVY DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ KONCERTY SKUPINA K. sezona 2019/2020 STÁLÁ DIVADELNÍ SCÉNA KLATOVY DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ KONCERTY sezona 2019/2020 SKUPINA K Předplatné divadla skupiny K Cena předplatného 960,- Kč za 6 koncertů (160,- Kč za jeden koncert) Výhody předplatného:

Více

FRANTIŠEK NEDVĚD zpívá ZLATÉ NEDVĚDOVKY

FRANTIŠEK NEDVĚD zpívá ZLATÉ NEDVĚDOVKY FRANTIŠEK NEDVĚD zpívá ZLATÉ NEDVĚDOVKY speciální hosté LUCIE BÍLÁ a SPIRITUÁL KVINTET DIVADLO HYBERNIA František Nedvěd zpívá Zlaté Nedvědovky Z vyprodaného Strahova, přes mnoho míst českých a slovenských,

Více

Téma sady: Literatura a film pro sedmý, osmý a devátý ročník. Název DUM: VY_32_INOVACE_2C_12_Historie_českého_divadla_II

Téma sady: Literatura a film pro sedmý, osmý a devátý ročník. Název DUM: VY_32_INOVACE_2C_12_Historie_českého_divadla_II Název školy: Základní škola a Mateřská škola Žalany Číslo projektu: CZ. 1.07/1.4.00/21.3210 Téma sady: Literatura a film pro sedmý, osmý a devátý ročník Název DUM: VY_32_INOVACE_2C_12_Historie_českého_divadla_II

Více

Plánované projekty Národního divadla k Roku české hudby 2014

Plánované projekty Národního divadla k Roku české hudby 2014 Plánované projekty Národního divadla k Roku české hudby 2014 BALET NÁRODNÍHO DIVADLA Nová inscenace k Roku české hudby ČESKÁ BALETNÍ SYMFONIE II Premiéra České baletní symfonie II bude uvedena u příležitosti

Více

Třeboň 10. 14. 7. 2007. 4. ročník festivalu Třeboňská nocturna pořádá Adria Neptun s. r. o., Praha ve spolupráci s Městem Třeboň

Třeboň 10. 14. 7. 2007. 4. ročník festivalu Třeboňská nocturna pořádá Adria Neptun s. r. o., Praha ve spolupráci s Městem Třeboň Třeboňská nocturna Třeboň 10. 14. 7. 2007 4. ročník festivalu Třeboňská nocturna pořádá Adria Neptun s. r. o., Praha ve spolupráci s Městem Třeboň pod záštitou ministra kultury České republiky Mgr. Václava

Více

PŘEDSTAVENÍ PETROF Gallery PETROF Showroom PETROF Café PETROF Hall PRONÁJEM USPOŘÁDÁNÍ KONTAKT PETROF Hall Jednací místnost PETROF Hall Kontakt Mapa PŘEDSTAVENÍ Obchodní a kulturní centrum PETROF Gallery

Více

03 čt Baron Prášil / Z. Jecelín dobrodružná komedie / 20.00 před Otáčivým hledištěm Český Krumlov

03 čt Baron Prášil / Z. Jecelín dobrodružná komedie / 20.00 před Otáčivým hledištěm Český Krumlov JIHOČESKÉ DIVADLO ZÁŘÍ 2015 03 čt Baron Prášil / Z. Jecelín dobrodružná komedie / 20.00 před Otáčivým hledištěm Český Krumlov 04 pá Baron Prášil / Z. Jecelín dobrodružná komedie / 20.00 před Otáčivým hledištěm

Více

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA Czech Dance Benefit Society o.s. uvádí MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA NABÍDKA PARTNERSTVÍ PRO ČESKOU PREMIÉRU O PROJEKTU GHETTO 1577 Výlučnost projektu Projekt současného tanečního divadla

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní scény v 80. letech Datum vytvoření 22. 6. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah 80. léta 20. století přinesla změny v divadle. Způsob využití Rozšíření

Více

Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v hodin Keith Hurd. Deštivé dny

Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v hodin Keith Hurd. Deštivé dny Podzimní divadelní předplatné 2013 Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v 19.00 hodin Keith Hurd Deštivé dny Americké drama Denny a Joey jsou přáteli od dětství,

Více

Kocianova houslová soutěž

Kocianova houslová soutěž Kocianova houslová soutěž 60. ročník 8. 12. května 2018 Ústí nad Orlicí Jaroslav Kocian * 22. února 1883 Ústí nad Orlicí 7. března 1950 Praha houslista, hudební skladatel, pedagog Jaroslav se narodil v

Více

VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ

VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ VESELÝ SENIOR, NADAČNÍ FOND STÁŘÍ JE ETAPOU ŽIVOTA, KTERÁ ČEKÁ KAŽDÉHO Z NÁS A PROTO BYCHOM JI NEMĚLI IGNOROVAT. VYBRANÉ AKTIVITY, AKCE VESELÉHO SENIORA 2006-2010 MALOVÁNÍ NA PALMOVCE 28. 10. 2006 Charitativní

Více

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy 1 1 Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad 2015 úterý 10. listopadu, 19.00 hodin Kino Vatra Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy Jak se díváme na svět? Proč naše oči vidí právě to, co vidí?

Více

Inovace výuky Člověk a svět práce. Pracovní list

Inovace výuky Člověk a svět práce. Pracovní list Inovace výuky Člověk a svět práce Pracovní list Čp 09/09 Pražský filmový orchestr Vzdělávací oblast: Vzdělávací obor: Tematický okruh: Cílová skupina: Klíčová slova: Očekávaný výstup: Člověk a svět práce

Více

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU

PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROGRAM KULTURNÍCH A SPORTOVNÍCH AKCÍ MĚSTA KAMENICE NAD LIPOU PROSINEC 2012 v 10 hodin MIKULÁŠSKÝ BĚH Běžecké sdružení Liga 2000 v Kamenici nad Lipou Vás zve na tradiční běh, který bude zahájen před sportovní

Více

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Umělecký šéf: Jiří Honzírek. Produkce: Klára Mišunová

ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA. Umělecký šéf: Jiří Honzírek. Produkce: Klára Mišunová ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Divadlo Feste je nezávislé profesionální divadlo. Ve svých inscenacích se zaměřuje na nejednoznačná témata společensko-politických diskusí. Jedná se o jediné nezávislé divadlo u nás, které

Více

Antonín Dvořák 1841-1904. světoznámý hudební skladatel

Antonín Dvořák 1841-1904. světoznámý hudební skladatel Antonín Dvořák 1841-1904 světoznámý hudební skladatel Kořeny slavného hudebníka Dvořákova rodina žila od roku 1818 v Nelahozevsi (střední Čechy). Všichni Antonínovi předci z otcovy strany byly řezníci

Více

Výroční zpráva Studio Ypsilon 2013

Výroční zpráva Studio Ypsilon 2013 Výroční zpráva Studio Ypsilon 2013 Hodnocení umělecké činnosti Studia Ypsilon v roce 2013 PREMIÉRY A OSTATNÍ DIVADELNÍ A PŘESAHOVÁ ČINNOST V CHRONOLOGICKÉM ŘAZENÍ První premiérou kalendářního roku 2013

Více

TEXT A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE

TEXT A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE VÁNOČNÍ TOUR 2017 V ČÍSLECH 13 měst 13 sborů přes 500 zapojených dětí více než 3 500 diváků PELHŘIMOV PARDUBICE TEPLICE CHVALETICE MĚLNÍK LITOMYŠL

Více

ZÁŘÍ čt Pes baskervillský / A. C. Doyle detektivní komedie / před Otáčivým hledištěm Český Krumlov

ZÁŘÍ čt Pes baskervillský / A. C. Doyle detektivní komedie / před Otáčivým hledištěm Český Krumlov ZÁŘÍ 2016 01 čt Pes baskervillský / A. C. Doyle 02 pá Pes baskervillský / A. C. Doyle 03 so Pes baskervillský / A. C. Doyle 04 ne Pes baskervillský / A. C. Doyle 08 čt Baron Prášil / Z. Jecelín 09 pá Baron

Více

Newsletter Baletu Národního divadla

Newsletter Baletu Národního divadla f Newsletter Baletu Národního divadla 38 ZÁŘÍ 2014 Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1, www.narodni-divadlo.cz, balet@narodni-divadlo.cz Vážení a milí přátelé Baletu, prvního října

Více

Program hlavních sletových dnů

Program hlavních sletových dnů 1. července 2012 neděle Program hlavních sletových dnů 1. 6. července 2012 10:00 13:00 Sletový průvod Prahou Václavské nám, 28. října, Národní tř. Smetanovo nábř. Křižovnická, nám. J. Palacha, Široká,

Více

ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2016

ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2016 ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2016 Mariánské Lázně 13. 15. května 2016 --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

Výroční zpráva o činnosti za rok 2017

Výroční zpráva o činnosti za rok 2017 Spolek rodičů a přátel dětského pěveckého sboru R O L N I Č K A PRAHA Bubenečská 39, 160 00 Praha 6 tel: 608 272 444 www.rolnicka-praha.cz účet č. 2300407266/2010, FIO banka IČO 00676969 Výroční zpráva

Více

Festival amatérského divadla Kladno 2017

Festival amatérského divadla Kladno 2017 Festival amatérského divadla Kladno 2017 6. ročník, 21. 23. dubna 2017 Přihláška Festival amatérského divadla Kladno Obecné podmínky účasti Informace o inscenaci, škole/souboru Technické požadavky ní osoba

Více

LEDNICKO/VALTICKÝ HUDEBNÍ FESTIVAL ROČNÍK 30. ZÁŘÍ 14. ŘÍJNA 2017

LEDNICKO/VALTICKÝ HUDEBNÍ FESTIVAL ROČNÍK 30. ZÁŘÍ 14. ŘÍJNA 2017 LEDNICKO/VALTICKÝ HUDEBNÍ FESTIVAL 2017 2. ROČNÍK 30. ZÁŘÍ 14. ŘÍJNA 2017 bude stejně jako předchozí ročník začínat a končit v krásných prostorách zámků Lednice a Valtice. Klasická hudba oživí historické

Více

ČT :00 16:00 Za tajemnem s Magdalenou Zachardovou a Petrem Vokáčem

ČT :00 16:00 Za tajemnem s Magdalenou Zachardovou a Petrem Vokáčem ČT 10.5. 15:00 16:00 Za tajemnem s Magdalenou Zachardovou a Petrem Vokáčem Vydejte se s autory záhadologické edice Fénix na cestu k nejrůznějším tajuplným jevům a místům, která nás obklopují doma i ve

Více