DIVADLO POD PALMOVKOU

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "DIVADLO POD PALMOVKOU"

Transkript

1

2 DIVADLO POD PALMOVKOU ANEB PALMOVKA PŘEŽILA, PŘIJMĚTE POZVÁNÍ Někdy bývá divadelní organizmus přirovnáván k živé bytosti a něco na tom je: když se divadlu daří, tak jiskří energií a nápady, když se mu daří méně, začíná působit unaveně a jeho tep se zpomaluje. Divadlo pod Palmovkou se v posledních dvou sezonách nacházelo ve velmi neobvyklé situaci, k níž se těžko hledají paralely. Povodeň v roce 2013 zasáhla suterén budovy a vyřadila z provozu vzduchotechniku, kotelnu a část zázemí divadla, které od té doby hrálo mimo své domovské jeviště. Jestliže přijmeme počáteční přirovnání divadla k živému organizmu, byl soubor divadla po dvě sezony držen v jakési karanténě, přestože byl a je plný energie a sil. Od září 2013, kdy do Divadla pod Palmovkou přišlo nové umělecké vedení, dokázal soubor divadla ve značně obtížných podmínkách připravit osm nových premiér pro velké jeviště a studiovou scénu PALMOFFka, z čehož čtyři byly premiéry české. Všechny tyto inscenace budou nyní konečně uvedeny na domácím jevišti. Diváky zveme zejména na inscenaci mimořádně působivého básnického dramatu F. G. Lorcy Krvavá svatba se Z. Slavíkovou, T. Dočkalovou, O. Veselým a O. Volejníkem v hlavních rolích. Z dalších představení, která byla již nastudována, ale na domácí scéně v Libni se dosud nehrála, upozorňujeme zejména na inscenaci jedné z nejslavnějších Shakespearových her Othello, Goldoniho slavného Poprasku na laguně uváděného v pozoruhodné současné adaptaci, komediální sondu do života současných single třicátníků Můj romantický příběh či jiskřivou britskou komedii o tom, jak je také možné ocitnout se v hledáčku lovců senzací Celebrity. Na podzim 2015 se chystají dvě nové premiéry tragikomedie o jedné absolutně nemožné spolupráci dotýkající se skutečných historických událostí od současného britského autora Johna Hodge Spolupracovníci (režie Michal Lang) a dále komedie o nezadržitelně stárnoucí partě kdysi nerozlučných přátel holandské dramatičky Marie Goose FUK! (režie Petr Zelenka) v hlavní roli s Jiřím Langmajerem, který po několika letech opět nastuduje v Divadle pod Palmovkou novou roli. Nově pozveme diváky také do Studia PALMOFFka, jehož dramaturgie je zaměřena hlavně na autorské texty a současnou dramatiku. Divácký zájem v loňské sezoně vzbudily inscenace 1000 věcí, co mě serou a černá groteska Dva ubohý Rumuni, co mluvěj polsky významné současné polské autorky Doroty Masłowské. Vedle nových inscenací i nových hereckých tváří nabídne Divadlo pod Palmovkou svým divákům také zrekonstruované prostory foyeru a divadelní kavárny. Pro diváky připravujeme i speciální akce, jako je např. setkání s herci po představení spojené s autogramiádou či prohlídkou divadla. Divadlo pod Palmovkou je snadno dostupné metrem i tramvají, v okolí divadla je možné bezplatně parkovat. Divadlo je plně bezbariérové. Aktuální informace na denní novinky též na facebooku!

3 DIVADLO POD PALMOVKOU Zenklova 34, Praha 8 - Libeň Spojení metro B (stanice Palmovka) nebo tramvajové linky číslo 1, 3, 12, 8, 10, 16, 24, 52, 53, 54, 55 Pokladna TELEFON: pokladna@divadlopodpalmovkou.cz Otevírací doba pokladny: Pondělí Pátek od do hodin Obchodní oddělení TELEFON: , obchodni@divadlopodpalmovkou.cz Obchodní oddělení vyřizuje hromadné objednávky vstupenek, speciální nabídky pro firmy a školy, zadaná představení, poskytuje informace o cenách a speciálních akcích. Staňte se fanouškem Divadla pod Palmovkou!

4 Divadlo Komedie / Centrum východní dramatiky Divadlo Komedie je jedinou divadelní scénou v Praze a v celé České republice, která se programově věnuje uvádění východních autorů. Dramaturgie se soustředí na díla autorů opomíjených nebo textů zcela nových, či dosud neuvedených. Autory a tituly, jež jsou ve skutečně západních zemích považovány za světovou třídu, v naší prozápadní společnosti nikdo pořádně nezná a slovo východní jakoby hořklo lehce pejorativním nádechem. Divadlo Komedie na sebe bere úkol představit byť zlomek toho nejlepšího, co vzniklo a v nejbližších letech vznikne od Rozvadova na východ a obohatit českou divadelní scénu o to, co na ni historicky (i geograficky) patří. DIVADLO COMPANY.CZ se tedy kontinuálně věnuje jak dramatickým novinkám, klasikům našim, polským, případně též slovenským či ruským. Ke spolupráci zve k pohostinským režiím významné polské režiséry a navazuje spolupráci s blízkými východoevropskými a českými divadelními soubory. Divadlo Komedie/Centrum východní dramatiky z. s. DIVADLO COMPANY.CZ, divadelní sdružení Lazarská 15/7, Praha 1 POKLADNA: TEL: Otevírací doba pokladny: Pondělí Pátek 12:00 19:30 hodin O víkendech (a ve státní svátky) v hrací dny je pokladna otevřena dvě hodiny před představením. WEB:

5

6 Divadlo Na zábradlí Divadlo Na zábradlí zažilo v březnu tohoto roku nevídaný úspěch! Česká divadelní kritika vyznamenala divadlo ve všech kategoriích, což se během 23 letech trvání těchto divadelních cen ještě nestalo! Kritika zde našla nejlepší inscenaci, text, hudbu (Velvet Havel), nejlepší herecké výkony (Marie Spurná a Miloslav König), scénu (Marek Cpin), talent (režisérka Anna Petrželková) a vůbec divadlo roku! Tento mimořádný úspěch je velkou poklonou i závazkem zároveň. Držet se zábradlí se každopádně vyplatí uvidíte zde skvělé herecké výkony, texty, které jinde neuslyšíte, režie, které strhávají svou vynalézavostí i citem. Divadlo Na zábradlí sice leží na poklidném Anenském náměstí, kterému jakoby se velké dějiny vyhýbaly, ale nenechte se zmást uvnitř budovy probíhají velká dramata, vyvolávají se velké vášně a tlumočí zásadní myšlenky. Srdečně zveme na velké příběhy (Doktor Živago), strhující osudy (Korespondence V + W, Velvet Havel a Zlatá šedesátá), rafinovaný humor (Báby, Ubu se baví, Anamnéza a Šílenství), sondy do minulosti i nás samých (Europeana, Šedá sedmdesátá a Buržoazie) a mnohé další inscenace, které jinde opravdu neuvidíte! Těšíme se na vás! DIVADLO NA ZÁBRADLÍ Anenské náměstí 209/5, Praha 1 POKLADNA: TEL: pokladna@nazabradli.cz Otevírací doba pokladny: Pondělí Pátek 14:00 19:00 hodin V hrací dny a o víkendu a svátku je pokladna otevřena 2 hodiny před začátkem představení. WEB: Autor fotografií: KIVA

7

8 Divadlo v Dlouhé Divadlo v Dlouhé je repertoárové divadlo se stálým hereckým souborem, které již 20. sezonu hraje v centru Prahy pro dospělé, pro děti a mládež i pro celé rodiny. V našem širokém repertoáru najdete komedie nejrůznějšího typu (407 gramů z Bohumila Hrabala, Lhář, Lidská tragikomedie, Mnoho povyku pro nic, Tři mušketýři, Viktor aneb Dítka u moci), dramatické příběhy (Vlčí jáma, Polední úděl) i rodinná představení (O líné babičce, Myška z bříška, Jak jsem se ztratil). Inscenace často využívají muzikantského, pěveckého a pohybového potenciálu herců a v mnoha představeních účinkuje herecká kapela. Na jevišti Divadla v Dlouhé můžete vidět například Helenu Dvořákovou, Arnošta Goldflama, Miroslava Hanuše, Jana Medunu, Marka Němce, Jaroslavu Pokornou, Kláru Sedláčkovou, Ilonu Svobodovou, Miroslava Táborského, Jana Vondráčka, Vlastimila Zavřela, Magdalenu Zimovou a mnohé další herce. Naše inscenace se hrají dlouhá léta a dosahují značného počtu repríz, zároveň jsou vysoce ceněny kritikou a často získávají ceny či nominace v odborných anketách, pravidelně jsou také zvány na prestižní divadelní festivaly. Divadlo v Dlouhé Dlouhá 39, Praha 1 Začátky představení jsou v 19:00 hodin, není-li uvedeno jinak. Pokladna: TEL: , Pokladna je otevřena ve všední dny od 12:00 do 19:00 hodin, pokud se hraje o víkendu či ve svátek, je pokladna otevřena 2 hodiny před začátkem představení. Vstupenky si můžete rezervovat v plné výši na a kupón uplatnit v pokladně divadla při vyzvednutí vstupenek. WEB:

9

10 Velké divadlo na malé scéně Divadlo v Řeznické je nejmenší divadelní scéna v Praze s více jak třicetiletou tradicí a s výjimečným charakteristickým blízkým kontaktem s divákem, která nabízí jedinečný a nezaměnitelný repertoár. Tímto divadlem prošly stovky uměleckých osobností a stalo se tak profesionální stagionou s vlastním repertoárem. Projekty divadlo připravuje především v duchu svého motta: Velké divadlo na malé scéně. Divadlo v Řeznické Řeznická 17, Praha 1 POKLADNA Tel.: divadlo@reznicka.cz Otevírací doba pokladny: Pondělí Pátek: 14:00 18:00 hodin a vždy 1 hodinu před představením. WEB: OBECNÉ INFORMACE Představení začínají v 19:30 hodin (není-li uvedeno jinak). Vstupenky nejsou místenkami, je dobré přijít včas. Cena vstupenek je jednotná. Vstupenky doporučujeme předem rezervovat! Rezervace je platná po jeden týden a v případě nevyzvednutí propadá. Divadlo otevíráme půl hodiny před představením, po začátku představení se divadlo zamyká a vstupenka pozbývá platnosti! Divadlo nepřijímá platební karty.

11

12 Studio Ypsilon Studio Ypsilon připravuje pro diváky již od roku 1963 mnoho krásných inscenací, z nichž některé se hrají s úspěchem již řadu let a postupem času se staly kultovními. V roce 2013 oslavilo Studio Ypsilon krásných 50 let své existence. Mezi pilíře současného repertoáru patří T.G.M. aneb Masaryk v kostce, Vratká prkna, Hlava Medúzy, Svatá rodina, Faust a Markétka, Babička se vrací a mnoho dalších. Nejnovější úžasný ypsilonský repertoár doplňuje horská komedie J. Schmida Muž na větvi aneb Slavnost na horách a inscenace mladého režiséra Braňo Holičky na Malé scéně. Zárukou toho, že se nebudete nudit, jsou výborní herci Studia Ypsilon: Martin Dejdar, Jiří Lábus, Marek Eben, Markéta Častvaj Plánková, Jana Synková, Petr Vacek, Petr Vršek, Jan Jiráň, Miroslav Kořínek, Jaroslava Kretschmerová, Oldřich Navrátil a řada dalších. Garantujeme Vám, že u nás najdete vždy vlídné přijetí, vzorné služby a hlavně skvělou zábavu! STUDIO YPSILON Spálená 16, Praha 1 POKLADNA: TEL: , ypsilonka@ypsilonka.cz Otevírací doba pokladny: Pondělí Pátek: 12:00 19:30 hodin OBCHODNÍ CENTRUM: TEL: , obchodnicentrum@ypsilonka.cz Otevírací doba obchodního centra: Pondělí Pátek 9:00 15:00 hodin DIVADELNÍ KLUB A KAVÁRNA YPSILON CAFÉ: Otevírací doba divadelního klubu a kavárny: Pondělí Pátek 9:00 23:00 hodin V sobotu a v neděli je divadelní klub a kavárna otevřena hodinu před představením. Po přestavení je otevřena do 23:00 hodin. WEB:

13

14 Divadlo Semafor Divadlo Semafor je hudební divadlo, jehož kořeny sahají až do roku 1959 a jsou spjaty se zakladatelskou autorskou dvojicí Jiří Suchý a Jiří Šlitr. V této sezóně tomu bude deset let, kdy po mnoha stěhováních zakotvilo na současné adrese v Dejvické ulici. Kromě semaforských stálic, kterými jsou hry Kytice (v tomto roce oslaví 800. reprízu) a Kdyby tisíc klarinetů, mohou diváci v současném repertoáru najít i novější díla z autorského pera Jiřího Suchého: hudební komedii Prsten pana Nibelunga (kde můžeme vidět mj. Vlastimila Harapese v alternaci s Michalem Malátným), novinku Slečinky a lupiči, která nás zavede do prostředí vykřičených domů i kabaretů, jazzové zpracování Hervého operety Mam zelle Nitouche, Osvobozené divadlo Semafor a nově nastudované představení Mizina číhá poukazující na současnou ekonomickou situaci divadla. Kromě již zmíněných se o vaši zábavu postarají např. Jitka Molavcová, Václav Kopta, Jiří Štědroň, Felix Slováček jr., Olina Patková a řada dalších, a to v doprovodu Orchestru divadla Semafor pod vedením Jiřího Svobody. Přijďte nasát semaforskou poetiku a humor, jste velmi vítáni! Divadlo Semafor o.p.s. Dejvická 27, Praha 6 Dopravní spojení: linka A Dejvická, tram. zastávka Vítězné nám. POKLADNA: Tel: , vstupenky@semafor.cz Otevírací doba pokladny prodejna Klokočí: Pondělí Pátek 11:00 19:00 O víkendech a svátcích je pokladna otevřena vždy 2 hodiny před začátkem představení. WEB: FCB: Divadlo Semafor

15

16 Pravidla použití informační brožury: 1. Platnost informační brožury je do Informační brožura se vztahuje na představení uváděná do Kupóny jsou platné v těchto divadlech: Divadlo Na zábradlí: kupóny platí v plném rozsahu na všechna představení z repertoáru Divadla Na zábradlí s výjimkou inscenací Korespondence V+W, Zlatá šedesátá aneb deník Pavla J. a Doktor Živago. Divadlo pod Palmovkou: kupony platí na všechna představení s výjimkou premiér. Na inscenace Králova řeč a FUK! lze kupony uplatnit pouze na balkon. Divadlo v Řeznické: kupóny platí v plném rozsahu na všechna představení Divadla v Řeznické s výjimkou představení Leni, Kalifornská mlha a nová představení sezóny 2015/2016. Divadlo Komedie: kupóny platí v plném rozsahu na všechny inscenace Divadla Komedie s výjimkou inscenace Testosteron. Kupóny není možné uplatnit na hostující soubory. Divadlo v Dlouhé: kupóny platí v plném rozsahu na všechna představení souboru Divadla v Dlouhé ve velkém sále s výjimkou inscenace Oněgin byl Rusák a Souborné dílo Williama Shakespeara ve 120 minutách. Kupóny nelze uplatnit na představení dopolední, zadaná, hostujících souborů, v rámci pronájmů divadla a na představení v divadelní kavárně. Studio Ypsilon: kupóny platí na jakékoliv představení z repertoáru Studia Ypsilon uváděné na Malé scéně. Z důvodu vyprodanosti představení Hlava Medúzy, Vratká prkna a Proměna je počet kupónů použitých na jedno představení omezen na 30 ks. Divadlo Semafor: kupóny platí v plném rozsahu na všechna představení divadelního souboru Semafor odehraná v Divadle Semafor s výjimkou představení Kytice. 3. Po předložení a odevzdání kupónů obsažených v kupónové knížce obdržíte tyto slevy: 5 x 50% slevu na dvě nezlevněné vstupenky (5x vstupenku zdarma ve stejné hodnotě při zakoupení druhé vstupenky). 4. Rezervace vstupenek je možná telefonicky nebo na pokladnách uvedených divadel. Rezervace je podmíněna volnou kapacitou divadla. 5. Kupóny nelze uplatnit při nákupu vstupenek prostřednictvím smluvních partnerů divadel a nákupu přes internet. Kupóny lze uplatnit pouze v pokladnách jednotlivých divadel. Slevy lze uplatnit z plného vstupného a vzájemně se nesčítají. 6. Při rezervaci upozorněte, prosím, personál divadla, že máte nárok na slevu, jinak Vám sleva nebude uznána. 7. Slevy nelze kombinovat s jinými slevami nebo akcemi a sčítat navzájem. Pravidla použití nelze měnit. 8. Provozovatelé jednotlivých divadel si vyhrazují právo na změnu programu a cen vstupenek. 9. Informační brožura je přenosná. 10. Počet kupónů použitých najednou není omezen. 11. Při nedodržení některého z pravidel Vám sleva nemusí být poskytnuta. 12. Jakékoliv napodobování a kopírování této informační brožury a kupónů je trestné. Kupóny jsou součástí informační brožury a jsou samostatně neprodejné. 13. V případě jakýchkoli dotazů či připomínek týkajících se našeho projektu nás, prosím, kontaktujte na telefonním čísle zákaznického servisu BONUSYS Zákaznický servis BONUSYS je Vám k dispozici každý pracovní den od 9:00 do 17:00 hodin. 14. Aktuální program k tomuto projektu sledujte na Vyberte Komorní scény města pražského. 15. Všeobecné obchodní podmínky jsou uvedeny v plném znění na našem webu Na těchto stránkách jsou také informace sdělované spotřebiteli před uzavřením smlouvy a podmínky pro odstoupení od uzavření smlouvy včetně formuláře o odstoupení od smlouvy. 16. PRO BONUSYS s.r.o. je nezávislým distributorem této informační brožury, proto své připomínky a podněty týkající se provozu jednotlivých divadel sdělujte, prosím, na telefonní čísla jednotlivých divadel uvedená v informační brožuře.

17 Kontakty: Divadlo pod Palmovkou Zenklova 34, Praha 8 Libeň POKLADNA: TEL: , Otevírací doba pokladny: Pondělí Pátek 11:00 18:00 hodin a vždy hodinu před začátkem představení. OBCHODNÍ ODDĚLENÍ: TEL: obchodni@divadlopodpalmovkou.cz WEB: Divadlo Komedie/Centrum východní dramatiky z. s. DIVADLO COMPANY.CZ, divadelní sdružení Lazarská 15/7, Praha 1 POKLADNA: TEL: , Otevírací doba pokladny: Pondělí Pátek 12:00 19:30 hodin O víkendech (a ve státní svátky) v hrací dny je pokladna otevřena dvě hodiny před představením. WEB: Divadlo Na zábradlí Anenské náměstí 5, Praha 1 POKLADNA: TEL: pokladna@nazabradli.cz Otevírací doba pokladny: Pondělí Pátek: 14:00 19:00 hodin V hrací dny o víkendu a svátku je pokladna otevřena 2 hodiny před představením (většinou 17:00 19:00 hodin). WEB: DIVADLO V DLOUHÉ Dlouhá Praha 1 Pokladna: Tel: , Otevírací doba pokladny: Pondělí Pátek 12:00 19:00 hodin V hrací dny o víkendu je pokladna otevřena 2 hodiny před začátkem představení. Obchodní oddělení: Tel: , divadlo@divadlovdlouhe.cz WEB: Divadlo v Řeznické, o. p. s. Řeznická 17, Praha 1 POKLADNA: TEL: divadlo@reznicka.cz Otevírací doba pokladny: Pondělí Pátek 14:00 18:00 hodin Pokladna je otevřena také jednu hodinu před začátkem představení. WEB: Studio Ypsilon Spálená 16, Praha 1 POKLADNA: TEL: obchodnicentrum@ypsilonka.cz Otevírací doba pokladny: Pondělí Pátek 12:00 19:30 hodin OBCHODNÍ CENTRUM: TEL: , obchodnicentrum@ypsilonka.cz Otevírací doba obchodního centra: Pondělí Pátek 9:00 15:00 hodin DIVADELNÍ KLUB A KAVÁRNA YPSILON CAFÉ: Otevírací doba divadelního klubu a kavárny: Pondělí Pátek 9:00 23:00 hodin V sobotu a v neděli je divadelní klub a kavárna otevřena hodinu před představením. Po představení je otevřena do 23:00 hodin. WEB: Divadlo Semafor o. p. s. Dejvická 27, Praha 6 Dopravní spojení: linka A Dejvická, tram. zastávka Vítězné nám. POKLADNA: Tel: vstupenky@semafor.cz Otevírací doba pokladny - obchod Klokočí: Pondělí Pátek 11:00 19:00 O víkendech a svátcích je pokladna otevřena vždy 2 hodiny před začátkem představení. WEB: FCB: Divadlo Semafor

18 Aktuální program k tomuto projektu sledujte na

19

20 Informační brožuru vydává: PRO BONUSYS s. r. o., Kaprova 42/14, Praha 1 IČO: , bonusys@bonusys.cz Obchodní oddělení a distribuce: Opletalova 1417/25, Praha 1 Telefon: , bonusys@bonusys.cz Distributor je povinen Vám na požádání vystavit daňový doklad. Cena informační brožury je 599 Kč.

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz březen 2017 ÚT 14. 03. 2017 20:00 ŽIVOT JE FAJN Divadlo Metro Kultura 2016/2017 ÚT 14. 03. 2017 19:30 ÚT 14. 03. 2017 17:00 ÚT 14. 03. 2017 19:00 Nora (domeček pro panenky)

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz únor 2017 NE 26. 02. 2017 17:00 NE 26. 02. 2017 15:00 Louskáček NE 26. 02. 2017 19:30 NE 26. 02. 2017 19:00 Sextet Divadlo Metro Kultura 2016/2017 PO 27. 02. 2017 16:30

Více

Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marlene BŘEZEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz

Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marlene BŘEZEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz Hana Seidlová a Renata Drössler v inscenaci Edith a Marle BŘEZEN 2014 www.divadlopodpalmovkou.cz zveme vás Můj romantický příběh 2. a 28. února, 13. března 2014, Představení 28. února proběh za přítomnosti

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výroční zpráva 2016 OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ČINNOST V R. 2016... 3 2.1 Nová inscenace Miluji tě jak po smrti... 3 2.2 Reprízy... 4 3. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ... 5 4. PŘEHLED PŘIJATÝCH

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz únor 2017 PÁ 10. 02. 2017 19:00 Sibyla, Královna ze Sáby Divadlo Hybernia Kultura 2016/2017 PÁ 10. 02. 2017 20:00 DEJA VU Divadlo Metro Kultura 2016/2017 PÁ 10. 02. 2017

Více

Tomáš Dianiška v inscenaci 1000 věcí, co mě serou aneb tvoje bába je komedie LEDEN/ÚNOR. www.divadlopodpalmovkou.cz

Tomáš Dianiška v inscenaci 1000 věcí, co mě serou aneb tvoje bába je komedie LEDEN/ÚNOR. www.divadlopodpalmovkou.cz Tomáš Dianiška v inscenaci 1000 věcí, co mě serou aneb tvoje bába je komedie LEDEN/ÚNOR www.divadlopodpalmovkou.cz PETER QUILTER CELEBRITY Quilterova komedie Celebrity rozkrývá dráždivý svět lidí vystavených

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

LISTOPAD/PROSINEC. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz

LISTOPAD/PROSINEC. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz LISTOPAD/PROSINEC Jan Teplý a Ondřej Veselý v inscenaci Othello připravujeme KULTOVNÍ INTERNETOVÝ BLOG, NOSITEL PRESTIŽNÍHO OCENĚNÍ KŘIŠŤÁLOVÁ LUPA, KONEČNĚ NA DIVADLE! Štvou nás lidé a jejich chování,

Více

OBCHODNÍ PODMÍNKY DIVADLA NA VINOHRADECH V

OBCHODNÍ PODMÍNKY DIVADLA NA VINOHRADECH V OBCHODNÍ PODMÍNKY DIVADLA NA VINOHRADECH V souladu s ustanovením 1751 odst. 1 zákona č. 89/2012 Sb. platí tyto obchodní podmínky při nákupu vstupenek a dalších produktů Divadla na Vinohradech (dále jen

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz březen 2017 ČT 16. 03. 2017 20:00 ŽIVOT JE FAJN Divadlo Metro Kultura ČT 16. 03. 2017 20:00 ČT 16. 03. 2017 19:00 Aspects of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2017 ČT 16. 03.

Více

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek.

Maximální variabilitu a přizpůsobivost ohledně hracího prostoru. Možnost domluvy ohledně finančních podmínek. Kdo jsme a co nabízíme: Občanské sdružení Do Houslí je divadelní zájezdová společnost, která vznikla 2. října 2007. Našimi členy jsou výhradně profesionální herci, čemuž také odpovídá kvalita uváděných

Více

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla

Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla Tisková konference k otevření Mecenášského klubu Národního divadla pondělí 30. listopadu 2009 v 11 hodin v hlavním foyeru Národního divadla ředitel Národního divadla: Ondřej Černý vedoucí odboru vnějších

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz březen 2017 ÚT 14. 03. 2017 20:00 ŽIVOT JE FAJN Divadlo Metro Kultura ÚT 14. 03. 2017 19:30 ÚT 14. 03. 2017 20:00 ŽIVOT JE FAJN/ IS Divadlo Hybernia Kultura ÚT 14. 03.

Více

Nabídka divadelních představení pro střední školy

Nabídka divadelních představení pro střední školy Nabídka divadelních představení pro střední školy Skupinové slevy pro školy Setkání a besedy s režiséry před představením Kulturní centrum ZAHRADA Malenická 1784, Praha 11 www.kczahrada.cz Ředitelská lóže

Více

Martin Stránský v inscenaci Králova řeč DUBEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz

Martin Stránský v inscenaci Králova řeč DUBEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz Martin Stránský v inscenaci Králova řeč DUBEN 2014 www.divadlopodpalmovkou.cz Éva Pataki EDITH A MARLENE 1. dubna 2014, ABC Hana Seidlová a Karel Vlček Je to uvěřitelné, a ní to apríl, že 1. dubna pozveme

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz prosinec 2017 SO 30. 12. 2017 20:00 DEJA VU Divadlo Metro Kultura 2017 SO 30. 12. 2017 19:00 Aspect of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2017 SO 30. 12. 2017 21:30 Aspect of

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz leden 2018 ÚT 02. 01. 2018 20:00 ÚT 02. 01. 2018 19:30 Romeo a Julie - balet Divadlo Hybernia Kultura ÚT 02. 01. 2018 16:30 Vánoční program Bazilika sv. Jiří - Pražský

Více

Semafor spol. s.r.o., Lomená 52, Praha 6. Výroční zpráva. Předkládá : Jiří Suchý

Semafor spol. s.r.o., Lomená 52, Praha 6. Výroční zpráva. Předkládá : Jiří Suchý Semafor spol. s.r.o., Lomená 52, 162 00 Praha 6 Výroční zpráva 2008 Předkládá : Jiří Suchý Základní data společnosti Název: Semafor, spol. s r.o. vedená u Městského soudu v Praze, oddíl C, vložka 87215

Více

STÁLÁ DIVADELNÍ SCÉNA KLATOVY DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ KONCERTY SKUPINA K. sezona 2019/2020

STÁLÁ DIVADELNÍ SCÉNA KLATOVY DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ KONCERTY SKUPINA K. sezona 2019/2020 STÁLÁ DIVADELNÍ SCÉNA KLATOVY DIVADELNÍ PŘEDPLATNÉ KONCERTY sezona 2019/2020 SKUPINA K Předplatné divadla skupiny K Cena předplatného 960,- Kč za 6 koncertů (160,- Kč za jeden koncert) Výhody předplatného:

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městské divadlo Zlín Datum vytvoření 10.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Stručná historie Městského divadla ve Zlíně Způsob využití Výklad nové látky,

Více

AVANTGARDA. Tato divadla byla protipólem tradičních kamenných divadel V představeních se objevují klaunské výstupy

AVANTGARDA. Tato divadla byla protipólem tradičních kamenných divadel V představeních se objevují klaunské výstupy OSVOBOZENÉ DIVADLO POČÁTKY SOUBORU Počátky Osvobozeného divadla sahají do 20. let minulého století, kdy byl založeno sdružení literárních a divadelních umělců s názvem Devětsil (podzim 1920). Mezi členy

Více

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník.

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník. PROGRAM MEKUC KVĚTEN 2015 Pondělí 4. května v 17.00 MKD KVĚTEN 1945 NA MĚLNÍKU Přednáška vojenského historika pplk. PhDr. Eduarda Stehlíka doplněná výstavou dobových fotografií a plakátů ze Státního archivu

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Kroužek divadelních ochotníků Hvozdná Datum vytvoření 19.9.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Už více než sto let hrají ochotníci ve Hvozdné divadlo. Způsob

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz únor 2017 NE 12. 02. 2017 20:00 DEJA VU Divadlo Metro Kultura NE 12. 02. 2017 19:30 The Best of Swan Lake Divadlo Hybernia Kultura NE 12. 02. 2017 19:00 Je třeba zabít

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Jiří Suchý Datum vytvoření 11.10.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přínos Jiřího Suchého českému divadlu Způsob využití Výklad nového učiva, opakování

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz leden 2017 PO 16. 01. 2017 19:00 Sex noci svatojánské PO 16. 01. 2017 17:00 LIGHT ART SHOW TaFantastika Kultura PO 16. 01. 2017 19:00 Baal Švandovo divadlo na Smíchově

Více

Kulturní dům Příbram

Kulturní dům Příbram Kulturní dům Příbram HISTORIE KULTURNÍHO DOMU V čase nevyhovujících a malých scén v Benešově a Hořovicích došel Středočeský kraj k záměru vybudovat nové, po všech stránkách lépe situované divadlo. K tomuto

Více

Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás!

Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás! Proměňte všední okamžiky ve výjimečné zážitky. Podpořte nás! MECENÁŠSKÝ KLUB Foto: Pavel Hejný Filantropie Láska ke kultuře, úcta k historii, ale především touha pomáhat, to vše spojuje naše mecenáše.

Více

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE

1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE Výroční zpráva 2015 OBSAH 1. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE... 2 2. ČINNOST V R. 2015... 3 2.1 Nová inscenace Dvojí domov / z Čepa... 3 2.2 Reprízy... 4 3. ZÁKLADNÍ ÚDAJE O HOSPODAŘENÍ... 5 4. PŘEHLED PŘIJATÝCH DOTACÍ

Více

Divadlo Neklid nabízí všem zájemcům z řad pověřených pedagogických pracovníků repertoárovou skladbu stálé profesionální scény, která sídlí v Divadle v Emauzích (divadelní sál), Vyšehradská 49/320, Praha

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz únor 2017 PÁ 10. 02. 2017 19:00 PÁ 10. 02. 2017 19:30 Sibyla, Královna ze Sáby Čarodějná láska Divadlo Hybernia Kultura Janáčkovo divadlo (pořádá ) PÁ 10. 02. 2017 20:00

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast BRNO - divadla Datum vytvoření 27. 6. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehled brněnských divadelních scén Způsob využití Rozšíření základního učiva v

Více

Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy

Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy Nabídka kulturních a výchovných pořadů pro 2. stupně základních škol a střední školy Pokud Vás naše nabídka zaujala, zašlete nám prosím objednávku na e-mail: skoly@dk-akord.cz nebo poštou na korespondenční

Více

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka

XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka K U L T U R N Í C E N T R U M Česká Třebová N a b í d k a p o ř a d ů ŘÍJEN 2015 XI. Mezinárodní varhanní festival Zdeňka Pololáníka Česká Třebová 2015 K poctě 80. narozenin Zdeňka Pololáníka Sobota 3.

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají.

Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají. Obecní vysílání Do naší obce přijede ve čtvrtek 26. ledna pojízdná čistírna peří, která šije prošívané přikrývky a polštáře, sypkovinu dodají. Stanoviště má u samoobsluhy, otevřeno od 10 hod. Zdrží se

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní festivaly Datum vytvoření 15.12.2012 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Přehlídka hlavních českých divadelních festivalů Způsob využití Výklad nové

Více

KVĚTEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz. Barbora Valentová v komedii Poprask na laguně

KVĚTEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz. Barbora Valentová v komedii Poprask na laguně KVĚTEN 2014 www.divadlodpalmovkou.cz Barbora Valentová v komedii Poprask na laguně zveme vás D. C. Jackson Můj romantický příběh 28. dubna 2014, Komedie Nenechte si ujít slední příležitost vidět v této

Více

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK PROGRAM MEKUC ČERVEN 2015 Pondělí 1. června až čtvrtek 4. června Městská knihovna Mělník TÝDEN ČTENÍ DĚTEM Program pro děti i rodiče konaný v rámci celorepublikové akce. Středa 3. června v 19.30 hodin

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám

Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám VY_32_INOVACE_ČJM4_5960_ZEM Výukový materiál v rámci projektu OPVK 1.5 Peníze středním školám Číslo projektu: CZ.1.07/1.5.00/34.0883 Název projektu: Rozvoj vzdělanosti Číslo šablony: III/2 Datum vytvoření:

Více

ÚVODNÍ SLOVO Valašské křoví Divadel- ní piknik Volyně

ÚVODNÍ SLOVO Valašské křoví Divadel- ní piknik Volyně Výroční zpráva 2015 ÚVODNÍ SLOVO Rok 2015 se v divadle popud nesl ve znamení absurdního humoru. Nazkoušeli jsme devět krátkých aktovek francouzského humoristy Pierra-Henri Camiho, které jsme seřadili do

Více

Festival amatérského divadla Kladno 2017

Festival amatérského divadla Kladno 2017 Festival amatérského divadla Kladno 2017 6. ročník, 21. 23. dubna 2017 Přihláška Festival amatérského divadla Kladno Obecné podmínky účasti Informace o inscenaci, škole/souboru Technické požadavky ní osoba

Více

Newsletter absolventů Univerzity Karlovy číslo 5/2016. Zveme vás. Rozvoj soft skills a akad. kompetencí pro doktorandy a postdoktorandy na UK

Newsletter absolventů Univerzity Karlovy číslo 5/2016. Zveme vás. Rozvoj soft skills a akad. kompetencí pro doktorandy a postdoktorandy na UK Získejte na ipsc.cuni.cz/ipsc-82.html http://absolventi.cuni.cz KLUB ALUMNI UK Newsletter absolventů Univerzity Karlovy číslo 5/2016 Úvodník Milí čtenáři, představujeme Vám květnové akce a zveme Vás na

Více

Divadelní a koncertní sezóna 2015 / 2016

Divadelní a koncertní sezóna 2015 / 2016 Kultura Divadelní a koncertní sezóna 2015 / 2016 Klicperovo divadlo Informační brožura Filharmonie Hradec Králové Divadlo Drak Klicperovo divadlo Klicperovo divadlo bylo otevřeno v roce 1885, profesionální

Více

Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce

Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce Nabídka pronájmu prostor Divadla na Šantovce Hledáte prostor pro reprezentativní akci, večírek či konferenci? Divadlo na Šantovce Vám nabízí širokou a pestrou škálu možností v originálním prostoru, který

Více

Jak už jsme řekli, první představení v suterénním TROCHA HISTORIE

Jak už jsme řekli, první představení v suterénním TROCHA HISTORIE TROCHA HISTORIE Jak už jsme řekli, první představení v suterénním Divadle Rokoko se konalo 25. prosince 1915 a na programu byly písničky a scénky, v nichž vystupoval jako hlavní hvězda populární Karel

Více

Výroční zpráva Studio Ypsilon 2013

Výroční zpráva Studio Ypsilon 2013 Výroční zpráva Studio Ypsilon 2013 Hodnocení umělecké činnosti Studia Ypsilon v roce 2013 PREMIÉRY A OSTATNÍ DIVADELNÍ A PŘESAHOVÁ ČINNOST V CHRONOLOGICKÉM ŘAZENÍ První premiérou kalendářního roku 2013

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5

VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5 VÝROČNÍ ZPRÁVA 2014 DĚTSKÉ DIVADELNÍ STUDIO PRAHY 5 OBSAH Co je DDS?...3 Co je soubor KLAP?...4 Kdo si hraje s DDS?...5 Skupiny DDS 6 Repertoár DDS.7-9 Odehraná představení ve Švandově divadle...10-11

Více

Divadlo Semafor o.p.s., Lomená 52, Praha 6. Výroční zpráva. Předkládá: Ing. Ivan Englich předseda správní rady

Divadlo Semafor o.p.s., Lomená 52, Praha 6. Výroční zpráva. Předkládá: Ing. Ivan Englich předseda správní rady Divadlo Semafor o.p.s., Lomená 52, 162 00 Praha 6 Výroční zpráva 2009 Předkládá: Ing. Ivan Englich předseda správní rady 1. Identifikační údaje Název účetní jednotky Divadlo Semafor o.p.s. Sídlo Lomená

Více

Divadlo v Dlouhé Scéna hlavního města Prahy

Divadlo v Dlouhé Scéna hlavního města Prahy Divadlo v Dlouhé Scéna hlavního města Prahy Repertoárové divadlo s žánrově a stylově pestrou inscenační tvorbou Divadlo, které překračuje činohru směrem k alternativnímu, hudebnímu, loutkovému či kabaretnímu

Více

420PEOPLE / Györi Balett / Pražský komorní balet / Tanec Brno dětem

420PEOPLE / Györi Balett / Pražský komorní balet / Tanec Brno dětem Tisková zpráva 420PEOPLE / Györi Balett / Pražský komorní balet / Tanec Brno dětem Letošní 23. ročník festivalu současného tance a pohybového divadla Tanec Brno nabídne pozoruhodný program. Představíme

Více

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz

koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz koncept televizní stanice Autor konceptu Václav Slunčík tel.: 602 430 355 e-mail: v.sluncik@volny.cz připraveno 2. ledna 2009 základní informace Motto Fotbal každý den Koncept stanice 1. LIGA je nová televizní

Více

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA

MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA Czech Dance Benefit Society o.s. uvádí MEZINÁRODNÍ PROJEKT SOUČASNÉHO TANEČNÍHO DIVADLA NABÍDKA PARTNERSTVÍ PRO ČESKOU PREMIÉRU O PROJEKTU GHETTO 1577 Výlučnost projektu Projekt současného tanečního divadla

Více

Ve státním zájmu. Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod. v žatčanské orlovně.

Ve státním zájmu. Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod. v žatčanské orlovně. Obecní vysílání Tylovo divadlo Újezd u Brna Vás srdečně zve na svou nejnovější inscenaci ze současnosti od Antonína Procházky Ve státním zájmu Představení se koná v sobotu 26. listopadu 2011 v 19.00 hod.

Více

03 čt Baron Prášil / Z. Jecelín dobrodružná komedie / 20.00 před Otáčivým hledištěm Český Krumlov

03 čt Baron Prášil / Z. Jecelín dobrodružná komedie / 20.00 před Otáčivým hledištěm Český Krumlov JIHOČESKÉ DIVADLO ZÁŘÍ 2015 03 čt Baron Prášil / Z. Jecelín dobrodružná komedie / 20.00 před Otáčivým hledištěm Český Krumlov 04 pá Baron Prášil / Z. Jecelín dobrodružná komedie / 20.00 před Otáčivým hledištěm

Více

Plán umělecké činnosti na rok 2013 Divadlo Radost příspěvková organizace Bratislavská 32, Brno

Plán umělecké činnosti na rok 2013 Divadlo Radost příspěvková organizace Bratislavská 32, Brno 1 Plán umělecké činnosti na rok 2013 Divadlo Radost příspěvková organizace Bratislavská 32, 602 00 Brno V kalendářním roce 2013 plánuje Divadlo Radost šest premiér, které se uskuteční i s ohledem na snížený

Více

13 kuponů 1+1 vstupenka zdarma červen prosinec 2013

13 kuponů 1+1 vstupenka zdarma červen prosinec 2013 Divadlo Ponec Divadlo v Dlouhé Galerie hl. m. Prahy MeetFactory Městská divadla pražská Museum Kampa Orchestr Berg Studio Béla Švandovo divadlo na Smíchově Uměleckoprůmyslové museum v Praze vydání pro

Více

Rozhovor pro webový portál seniortip.cz a časopis Doba seniorů

Rozhovor pro webový portál seniortip.cz a časopis Doba seniorů Rozhovor pro webový portál seniortip.cz a časopis Doba seniorů Nejsou to jen herci, kteří žijí svým divadlem. Aby byli diváci na představení spokojení, aby vše proběhlo tak, jak má, je potřeba i mnoha

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně KVĚTEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz MO KSČM spolu

Více

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013

VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013 V Praze, dne 10.01. 2013 Jakub Stich ředitel Divadla AHA!, o. p. s. VÝROČNÍ ZPRÁVA OBECNĚ PROSPĚŠNÉ SPOLEČNOSTI DIVADLO AHA ZA ROK 2013 SÍDLO SPOLE ČNOSTI: DIVADLO AHA!, o. p. s. U Stadionu 1414/10 289

Více

Jihoč eske divadlo za ř í 2017

Jihoč eske divadlo za ř í 2017 Jihoč eske divadlo za ř í 2017 01 pá Pták Ohnivák a lišák Zorro / Z. Jecelín pohádková akční komedie / 16.00 na Otáčivém hledišti Český Krumlov Ženy Jindřicha VIII. aneb Chudák král(em) / M. Glaser, O.

Více

Festival amatérského divadla Kladno 2015

Festival amatérského divadla Kladno 2015 Festival amatérského divadla Kladno 2015 4. ročník, 24. 26. dubna 2015 Přihláška Festival amatérského divadla Kladno Obecné podmínky účasti Informace o inscenaci, škole/souboru Technické požadavky ní osoba

Více

Divadlo v Dlouhé. Máme za sebou 15 let úspěšné existence coby příspěvková organizace hl.m.prahy

Divadlo v Dlouhé. Máme za sebou 15 let úspěšné existence coby příspěvková organizace hl.m.prahy Divadlo v Dlouhé Máme za sebou 15 let úspěšné existence coby příspěvková organizace hl.m.prahy Umělecké výsledky našeho divadla jsou kontinuálně oceňovány odborníky (včetně nejprestižnějšího titulu Divadlo

Více

Jiné jeviště o. s. Výroční zpráva za rok 2014

Jiné jeviště o. s. Výroční zpráva za rok 2014 Jiné jeviště o. s. Výroční zpráva za rok 2014 Jiné jeviště o. s. Občanské sdružení Jiné jeviště o. s. vzniklo z neformální skupiny studentů pražských uměleckých škol v roce 2011 po úspěšné realizaci projektu

Více

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea)

Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Kultura a vzdělávání: (kulturní domy a zařízení, kluby, ZUŠ, divadla, kina, knihovny a muzea) Dětský pěvecký sbor Melodie (občanské sdružení) T 596 612 102 E sekretariat@zsgepiky.cz W www.zsgepiky.cz Základní

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Pension pro svobodné pány 21. 5. 2018 od 19 hodin, Kulturní dům Rapotín Divadelní aktovka Seana O Caseyho Bedtime Story ve slavné úpravě Jiřího Krejčíka pod názvem Pension pro svobodné pány, která byla

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Divadelní scény v 80. letech Datum vytvoření 22. 6. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah 80. léta 20. století přinesla změny v divadle. Způsob využití Rozšíření

Více

Oslavy 750 let města Vysokého Mýta Život města Vysoké Mýto Středa, 25 Červenec :57

Oslavy 750 let města Vysokého Mýta Život města Vysoké Mýto Středa, 25 Červenec :57 Město Vysoké Mýto slaví v tomto roce 750 let od svého založení českým králem Přemyslem Otakarem II. Po celý rok zde probíhají kulturní, společenské a sportovní akce. Do oslav se zapojila většina vysokomýtských

Více

V sobotu v 15:00 představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli)

V sobotu v 15:00 představení Myši patří do nebe (ale jenom na chvíli) Podzim a zima s Loutkami v nemocnici v divadle Minor: V sobotu 12.12. v 10:00 představení Dárek! Vánoční posezení s Loutkami v nemocnici v Mlýnské kavárně: V sobotu 12.12. v 15:00 představení Myši patří

Více

Plánované projekty Národního divadla k Roku české hudby 2014

Plánované projekty Národního divadla k Roku české hudby 2014 Plánované projekty Národního divadla k Roku české hudby 2014 BALET NÁRODNÍHO DIVADLA Nová inscenace k Roku české hudby ČESKÁ BALETNÍ SYMFONIE II Premiéra České baletní symfonie II bude uvedena u příležitosti

Více

Akce naváže na úspěšný loňský ročník zaměřený především na mladé kapely, které chtěly vykřičet světu své postoje.

Akce naváže na úspěšný loňský ročník zaměřený především na mladé kapely, které chtěly vykřičet světu své postoje. MAY DAY 2014 tisková zpráva V Kopřivnici dne 24. března 2014 V pátek 9. května 2014 od 19.00 hodin bude pro návštěvníky kulturního domu v Kopřivnici připraven již druhý ročník komponovaného večera MAY

Více

Autor: Jindřiška Čalová Škola : Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název projektu : Zkvalitnění ITC ve slušovské škole

Autor: Jindřiška Čalová Škola : Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název projektu : Zkvalitnění ITC ve slušovské škole Autor: Jindřiška Čalová Škola : Základní škola Slušovice, okres Zlín, příspěvková organizace Název projektu : Zkvalitnění ITC ve slušovské škole Číslo projektu : CZ.1.07/1.4.00/21.2400 ANOTACE Materiál

Více

TEXT A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE

TEXT A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE A DĚTSKÉ PĚVECKÉ SBORY VÁNOČNÍ TOUR 2018 NABÍDKA SPOLUPRÁCE VÁNOČNÍ TOUR 2017 V ČÍSLECH 13 měst 13 sborů přes 500 zapojených dětí více než 3 500 diváků PELHŘIMOV PARDUBICE TEPLICE CHVALETICE MĚLNÍK LITOMYŠL

Více

Program na březen 2014

Program na březen 2014 Číslo stránky 1 Program na březen 2014 ZÁJMOVÉ AKTIVITY Název aktivity Termíny aktivity Doba konání Lektor (asistent) Cena aktivity Poznámky / Přihlášky Aspergea: setkání sebeobhájců 6. 3. 2014 čtvrtek

Více

ŘÍJEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz

ŘÍJEN 2014. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz. www.divadlopodpalmovkou.cz Ondřej Veselý (Othello) a Angelika Sbouli (Desdemona) při zkoušení inscenace Othello ŘÍJEN 2014 připravujeme INSCENACE OTHELLO OČIMA REŽISÉRA MICHALA LANGA Pro nastudování Othella jste si vybral překlad

Více

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ

SWEETSEN FEST 011 ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ SWEETSEN FEST 011 FRÝDEK-MÍSTEK SOBĚ 30/6 2/7/2011 WWW.SWEETSEN.CZ ZÁVĚREČNÁ ZPRÁVA Festival Sweetsen fest letos trhal rekordy. Jak v počtu návštěvníků, tak ve vybrané částce pro charitativní organizace.

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 15. do 17. prosince - Broumovsko Adventní trh v broumovském klášteře, Galavečer boxu, koncert skupiny Lucie revival, přednáška, charitativní běh, taneční programy, prohlídky kláštera, turnaj v šipkách a v mariáši. To jsou tipy na některé

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

Rockov Slunovrat Open-air evnice aneb Cesta k Ráji muzikantû na Zemi

Rockov Slunovrat Open-air evnice aneb Cesta k Ráji muzikantû na Zemi Rockov Slunovrat Open-air evnice aneb Cesta k Ráji muzikantû na Zemi 18. června 2005 1. ročník hudebního festivalu We rocked HARD 18. června 2005. Od časného dopoledne bylo v řevnickém Lesním divadle živo.

Více

06 ne Macbeth 3D veřejné vystoupení účastníků kurzu múzického herectví pod vedením herce JD a lektora kurzů Jiřího Untermüllera 19.

06 ne Macbeth 3D veřejné vystoupení účastníků kurzu múzického herectví pod vedením herce JD a lektora kurzů Jiřího Untermüllera 19. LISTOPAD 2016 01 út Povídky / O. K. Tangen, J. Kodet, A. Egerházi baletní trojvečer / 19.00 v JD sk. 10 sleva 50 % pro seniory Přisámbůh! / R. Askins ostrá černá komedie / 19.30 na Půdě 02 st Souborné

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Městská divadla pražská Datum vytvoření 27. 4. 2013 Ročník Čtvrtý Stručný obsah Historie Městských divadel pražských Způsob využití Rozšíření základního

Více

Program divadel -

Program divadel - Program divadel - www.bonusys.cz září 2019 ST 11. 09. 2019 18:00 Vivaldi Four Seasons ST 11. 09. 2019 19:00 Můj romantický příběh ST 11. 09. 2019 19:00 Aspects of Alice TA FANTASTIKA Kultura 2018/2019

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Datum vytvoření 22.11.2012 Ročník Stručný obsah Způsob využití Autor Kód Režisérské osobnosti Slováckého divadla v Uherském Hradišti Čtvrtý Režisérské

Více

www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro

www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro www.malostranska-beseda.cz Pronájem prostor Malostranské besedy 1.-3. patro -1- Malostranská beseda Unikátní prostor, kde na Vás z každého koutu dýchne kus historie. Aby ne, jestliže se existence budovy

Více

Newsletter Baletu Národního divadla. Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1,

Newsletter Baletu Národního divadla. Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1, Newsletter Baletu Národního divadla 107 BŘEZEN 2019 Kontakt: Balet Národního divadla, Anenské nám. 2, Praha 1, www.narodni-divadlo.cz, balet@narodni-divadlo.cz Další premiéra je tu a nám zbývá poslední

Více

Kulturní instituce. Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby. IS1 SŠJS Tábor 2014/2015

Kulturní instituce. Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby. IS1 SŠJS Tábor 2014/2015 Kulturní instituce Divadla, kina, kulturní střediska, kulturní instituty, spolky, kluby IS1 SŠJS Tábor 2014/2015 Divadla O Divadlo je výkonné čili múzické umění, při němž herci (případně zpěváci a tanečníci)

Více

Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, Marie Kurzová Centre Manager NC Géčko

Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, Marie Kurzová Centre Manager NC Géčko Vážení návštěvníci nákupního centra Géčko, právě držíte v ruce naší podzimní slevovou knížku. A opět Vám, věříme, děláme radost a to hned 22 krát. Ano, je to tak! Celkem 22 kuponů z naší slevové knížky

Více

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu

100% festival INTEGRACE 14.-16.3.2014. Ing. Michal Crhonek. koordinátor festivalu festival 100% INTEGRACE 14.-16.3.2014 Ing. Michal Crhonek koordinátor festivalu tanecahandicap@gmail.com michal@michalcrhonek.cz tel: +420 603 284 760 www.tanecahandicap.cz O CO JDE? Projekt Tanec a handicap

Více

HRACÍ PLÁN Divadla Polárka, sezona 2016/17

HRACÍ PLÁN Divadla Polárka, sezona 2016/17 Vážení diváci, děti, rodiče, učitelé i další naši milí hosté! HRACÍ PLÁN Divadla Polárka, sezona 2016/17 V tabulce na dalších stranách naleznete hrací plán Divadla Polárka na sezonu 2016/17. Z množství

Více

Pronájem prostor Malostranské besedy 1. 3. patro

Pronájem prostor Malostranské besedy 1. 3. patro Pronájem prostor Malostranské besedy 1. 3. Malostranská beseda Jedinečný prostor, kde na Vás z každého koutu dýchne kus historie. Existence budovy se datuje již od konce 14. století, kdy v tomto místě,

Více

Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v hodin Keith Hurd. Deštivé dny

Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v hodin Keith Hurd. Deštivé dny Podzimní divadelní předplatné 2013 Divadelní představení, první předplatitelské i pro veřejnost Pondělí 9. září 2013 v 19.00 hodin Keith Hurd Deštivé dny Americké drama Denny a Joey jsou přáteli od dětství,

Více

ČT :00 16:00 Za tajemnem s Magdalenou Zachardovou a Petrem Vokáčem

ČT :00 16:00 Za tajemnem s Magdalenou Zachardovou a Petrem Vokáčem ČT 10.5. 15:00 16:00 Za tajemnem s Magdalenou Zachardovou a Petrem Vokáčem Vydejte se s autory záhadologické edice Fénix na cestu k nejrůznějším tajuplným jevům a místům, která nás obklopují doma i ve

Více

Ict1-ČJ-12 SEMAFOR. Jiří Suchý Jiří Šlitr. Vytvořila: Mgr. Lenka Hýžová

Ict1-ČJ-12 SEMAFOR. Jiří Suchý Jiří Šlitr. Vytvořila: Mgr. Lenka Hýžová Ict1-ČJ-12 SEMAFOR Jiří Suchý Jiří Šlitr Vytvořila: Mgr. Lenka Hýžová Vznik divadla První písně zazněly kolem roku 1955 ve vinárně Reduta na Národní třídě. V ní se scházeli mladí umělci, mezi nimi i Jiří

Více

Téma sady: Literatura a film pro sedmý, osmý a devátý ročník. Název DUM: VY_32_INOVACE_2C_12_Historie_českého_divadla_II

Téma sady: Literatura a film pro sedmý, osmý a devátý ročník. Název DUM: VY_32_INOVACE_2C_12_Historie_českého_divadla_II Název školy: Základní škola a Mateřská škola Žalany Číslo projektu: CZ. 1.07/1.4.00/21.3210 Téma sady: Literatura a film pro sedmý, osmý a devátý ročník Název DUM: VY_32_INOVACE_2C_12_Historie_českého_divadla_II

Více

Zpráva o činnosti Divadla Spektákl v roce 2016 P

Zpráva o činnosti Divadla Spektákl v roce 2016 P Divadlo Spektákl, z. s. IČ 029 48 516 Podle náhonu 3224/63 141 00 Praha - Záběhlice Zpráva o činnosti Divadla Spektákl v roce 2016 P rvní novinka sezony (uvedená ještě v roce 2015), je inscenace Chaplinovy

Více

Nabídka pro střední školy 2018/19

Nabídka pro střední školy 2018/19 Nabídka pro střední školy 2018/19 Kontakt v případě zájmu či dotazů: Dominika Polášková vstupenky@hadivadlo.cz 605 759 033 Jsme divadlo hledající a experimentující,dáváme prostor mladým tvůrcům. Zároveň

Více

PROJEKT 1 NÁZEV PROJEKTU:

PROJEKT 1 NÁZEV PROJEKTU: PROJEKT č. 1 NÁZEV Koncertní činnost Severočeské filharmonie Teplice 2017 v rámci Ústeckého kraje Severočeská filharmonie Teplice PRÁVNÍ FORMA: Příspěvková organizace Teplice 3 500 000 Kč CELKOVÉ NÁKLADY

Více

České divadlo po 2. světové válce

České divadlo po 2. světové válce České divadlo po 2. světové válce Tematická oblast Datum vytvoření 5. 5. 2013 Ročník Stručný obsah Způsob využití Autor Kód Šedesátá léta divadelní scény Čtvrtý Přehled nejvýznamnějších malých divadelních

Více