Activity special. Cestování s Jiřím Kolbabou. Dáma & Backgammon

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "Activity special. Cestování s Jiřím Kolbabou. Dáma & Backgammon"

Transkript

1 Activity special Doporučený věk od: 12 let. Počet hráčů: Doba hraní: 40 min. Nová verze párty hry obsahuje nové úkoly a nový způsob jejich předvádění. Pojmy jsou předváděny pomocí pantomimy, kreslení, slovního popisu nebo zvuků. Úkoly jsou dvouslovné, každá část se předvádí jiným způsobem. Tuto výzvu ještě umocní úkoly Dělej, jak umíš, kde si hráč sám vybere kombinaci předvádění. Hráči se rozdělí do týmů. Jeden hráč svému týmu začne předvádět úkol tak, aby jej spoluhráči uhádli. Úkoly jsou dvouslovné a každé slovo je hráčem znázorňováno jinak. Pokud je tým úspěšný a stihne uhádnout celý pojem v časovém limitu, může postoupit na hrací desce. Pokud je tým neúspěšný, musí se vrátit o jedno pole zpět. Každý úkol má dvě části a tím dva způsoby předvádění. Cestování s Jiřím Kolbabou Společenská vědomostní hra Cestování s Jiřím Kolbabou je desková stolní hra inspirovaná oblíbeným pořadem v rádiu. S touto zábavnou kvízovou hrou se přenesete na opačnou stranu světa, objevíte nová neprozkoumaná místa, zažijete báječná dobrodružství při poznávání ostatních světadílů a zemí. Díky fotografiím známého cestovatele Jirky Kolbaby doplněnými netradičními otázkami se dozvíte plno zajímavostí o světě. Cílem hry je získat fotografie z 5 různých částí světa. Poznejte různá místa naší planety s touto vědomostní hrou, se kterou si užijí spoustu skvělé zábavy nejen děti, ale také i rodiče a celá rodina. Vyhrává hráč, který jako první získá fotografie z 5 různých částí světa. Doporučený věk od: 8 let. Počet hráčů: 2-6. Doba hraní: 45 min. Dáma & Backgammon Jedny z nejklasičtějších deskových her Dáma & Backgammon ve slušivém balení pod hlavičkou Clasic line. Soubor klasických deskových her obsahuje herní plány dvou her, jejichž původ sahá do dalekého Egypta. Obě hry jsou založené na principu posouvání kamenů po herním plánu. Cílem hráčů v dámě je zbavit soupeře co nejrychleji všech kamenů. Ve hře backgammon je délka tahu dána kostkami, díky tomu má hra rychlý spád a ke strategii přidává prvek náhody. Doporučený věk od: 6 let. Počet hráčů: 2. Doba hraní: min.

2 Dostihy a sázky Dostihy a sázky je klasická stolní společenská hra. Stanete se majitelem stáje a vaším úkolem bude vydělat na svých koních co nejvíce peněz. Na herním plánu jsou vyobrazení koně v různobarevných stájích. Cílem je co nejlépe investovat prostředky do koní a dostihů tak, aby zrovna vaše stáj získala co nejvíce výher. Každý kůň má jinou hodnotu a jiné náklady na provoz. Musíte je kupovat promyšleně, tak, abyste získali stáj tvořenou kartami jedné barvy. Pak můžete svého koně přihlašovat do dostihů, sázet a vybírat od soupeřů peníze. Vítězem se stává ten, kdo nejlépe odhadne situaci, nezbankrotuje a zůstane jako poslední ve hře. Doporučený věk od: 10 let. Počet hráčů: 2-6. Doba hraní: 60 min. English. Play and Learn Vzdělávací jazyková hra. Pojeďte na výlet do Velké Británie. V plánu je návštěva Londýna, britské farmy a mnoho dalších atrakcí. Vaše dobrodružství bude probíhat bez nutnosti dlouhé cesty do zahraničí. V této hře budete mít možnost získat znalosti o nejčastěji používané anglické slovní zásobě. Balení obsahuje sadu prvků k pěti hrám o různé úrovni obtížnosti. Magická folie Vám pomůže zjistit správné odpovědi na hracích kartách. Doporučený věk od: 8 let. Počet hráčů: 2-6. Trvání: min. Jídlo Vědomostní hra prověří znalosti v oboru gastronomie. Hra volně vychází z úspěšného pořadu na kanálu Stream. Ve hře odpovídáte na otázky ze čtyř různých okruhů: česká jídla, zahraniční jídla, nápoje, zajímavosti. Cílem hry je nasbírat čtyři karty s otázkami ze čtyř různých kategorií. Doporučený věk od: 12 let. Počet hráčů: 2-6. Délka hry: 30 min.

3 Karel IV. Desková hra, při které procestujete středověkou Prahu a okolí a poznáte nejen klenoty historické architektury, ale i tehdejší způsob života. Ze staveniště Nového Města pražského poputujete malebnými uličkami, náměstími i hlubokými lesy kolem Karlštejna až do cíle, kterým je svatovítská katedrála. Nebude to ale jednoduché, cestou vás čeká spousta dobrodružství, nástrah a překvapení. Doporučený věk od: 8 let. Počet hráčů: 2-6. Délka hry: 40 min. Koncept Koncept je společenská hra, jejímž cílem je uhodnout slovo nebo frázi, které vám protihráč naznačuje pomocí grafických symbolů. Jeden hráč si vylosuje slovo nebo frázi a na hrací plán umístí symboly. Na jejich základě pak spoluhráči hádají dané slovo či frázi. Tak třeba slovo "včela" musíte uhodnout z kombinace zvíře + černá barva + žlutá barva + malé + létající. Hráč, který uhodne slovo jako první, získává 2 body. Vítězem se stává hráč, nebo tým, který získá nejvíce bodů. Doporučený věk od: 10 let. Počet hráčů: Délka hry: 40 min. Labyrinth Česká republika Labyrinth - Česká republika je speciální edice rodinné hry, v níž se svým autíčkem podniknete výlet po českých památkách a zajímavostech, okusíte místní speciality a setkáte se se zvířaty žijícími na našem území. Se svou figurkou podnikáte výlet autem po takových, řekněme, typicky českých silnicích. Cesta se vám neustále mění pod nohama, respektive pod koly, jak se snažíte objet všechny zajímavosti české krajiny, které vám předepisují karty. Podaří-li se vám to v náročných podmínkách jako prvním, vítězství máte v kapse. Hraje se na hrací desce, která má na sobě rozmístěné kartónové kartičky. Každá druhá je na ní přilepena na stálo. Ty ostatní jsou pohyblivé. Jakmile je hráč na tahu, smí posunout jednou řadu labyrintu tak, aby vytvořil cestu až k cíli, který mu předepisuje karta. Vzhledem k tomu, že se hráči v tazích střídají, odehrává se na hrací desce bitva, která vyžaduje dobrou představivost. Doporučený věk od: 7 let. Počet hráčů: 2-6. Doba hraní: min.

4 Monopoly Here and now: Světová edice Monopoly Here and now: Světová edice je hra na rychlé obchodování s nemovitostmi. Vlastněte destinace, které jste si odhlasovali a závoďte kolem světa s touto rychlou tryskovou hrou! Vydejte se na cesty po nejúžasnějších světových městech a vydělávejte v nich miliony dolarů! Během svých cest poté budete moci budovat stavby a hotely, které jsou inspirované opravdovými budovami, a to od dřevěných chýší až po mrakodrapy. Objevte, jaká města byla odhlasována jak nekrásnější na celém světě! Během hry tak budete zjišťovat zajímavé skutečnosti o světě skrze karty Šance a Pokladna. Víte například, ve které zemi naleznete nejvíce jízdních kol či jaké je vůbec nejdražší umělecké dílo? Doporučený věk od: 8 let. Počet hráčů: 2-4. Doba hraní: min. Osadníci z Katanu Osadníci z Katanu představují vstupní bránu do světa moderních deskových her. Ve hře je použit originální herní princip - stavba cest, vesnic a měst ze surovin, které pomocí hodu kostkami "těžíte" u již postavených sídel. Na ostrově Katan se vyskytuje pět druhů stavebního materiálu - dřevo, cihly, ovce, obilí a kámen. Pro každou stavbu potřebujete zcela konkrétní kombinaci několika druhů a kusů surovin. Možnost obchodování s protihráči dává každému šanci pořádně "pumpnout" toho, kdo shání poslední surovinu na vesnici či město. Když už se nedohodnu s protihráčem, mohu zkusit využít některý z přístavů na hracím plánu. Pro úspěch ve hře je potřeba vhodné plánování rozvoje svých vesnic a měst, obchodnický talent, ale i to, aby na kostkách alespoň občas padala ta "správná" čísla. Doporučený věk od: 10 let. Počet hráčů: 3-4. Doba hraní: min. Panic Lab Jedná se o postřehovou hru, kde je úkolem hráčů co nejdříve nalézt měňavku, která utekla z laboratoře. Hodem speciálních kostek zjistíte, z které laboratoře a jakým směrem měňavka utekla, i jak vypadá. Nejrychlejší hráč, který ukáže na správnou kartu měňavky, získává bod. Ale pozor! Měňavka k útěku používá nejen ventilace, ale na své cestě potkává i mutační komory, kde dokáže změnit jak svůj tvar, barvu i vzor. Doporučený věk od: 8 let. Počet hráčů: Doba hraní: min.

5 Quarto Jedna z mála her, kde rozhodujete o tahu soupeře. Každý z 16 herních kamenů má čtyři různé vlastnosti. Barvu, výšku, půdorys a plnost či dutost. Vítězem se stává hráč, který umístí hrací kamen a vytvoří tak řadu čtyř kamenů, kde všechny hrací kameny mají alespoň jednu stejnou vlastnost. Problém je, že si nemůžete vybrat hrací kámen, který chcete hrát, ale soupeř vybírá za Vás. Doporučený věk od: 8 let. Počet hráčů: 2. Doba hraní: 15 a více min. Scotland Yard Celý Scotland Yard hledá tajemného Mistra X. Podaří se hráčům v roli detektivů zloducha chytit nebo jim ve víru velkoměsta unikne? Mistr X uniká pomocí autobusu, podzemní dráhy a taxíků. Detektivové jen občas zachytí kusé informace o jeho pohybu. Bude jim to stačit k nastražení pasti, ze které se nepřítel již nedostane? Doporučený věk od: 8 let. Počet hráčů: 2-6. Doba hraní: 45 min. Slova U této hry máte jedinečnou příležitost snadným a přirozeným způsobem rozvíjet nejen svou slovní zásobu a kombinační schopnosti, ale i paměť a postřeh. Procvičíte si též znalost českého jazyka. Pravidla hry lze volně přizpůsobovat věku a schopnostem hráčů. Doporučený věk od: 6-7 let. Počet hráčů: 2-4. Délka hry: 45 min.

6 Slovolam Společenská hra, jejímž cílem hry je získat pomocí vyložených kamenů co nejvíce bodů. Máte rádi křížovky? Rádi trénujete paměť, postřeh a rozvíjíte slovní zásobu? Díky speciálním kamenům s již utvořeným slovním základem je hra daleko zajímavější. Rodinná hra pro všechny generace. Doporučený věk od: 6 let. Počet hráčů: 2-4. Délka hry: min. Ubongo: honba za diamanty Afrika ukrývá diamanty nedozírné ceny. Cesta k nim ovšem není jednoduchá. Ty nejcennější získá pouze ten nejbystřejší a nejrychlejší. Hráči se snaží sestavit skládačku z barevných dílků, posunout svou figurku na hrací desce a vzít si drahokamy. To vše musí stihnout dříve, než se přesypou hodiny. Vítězí hráč s největším počtem kamenů jedné barvy. V této rodinné hře jsou děti dospělým rovnocennými partnery, dokonce mnohdy děti překvapivě vyhrávají. Doporučený věk od: 7 let. Počet hráčů: 2-4. Doba hraní: 30 min. Zvířata v kostce Desetiminutová hra na procvičení paměti a znalostí o zvířatech. Aneb co si zapamatuješ během 10 vteřin? Umí jaguáři plavat? Žijí klokani ve skupině? Kolik je na obrázku zvířat? Pomocí hry Zvířata V kostce! se seznámíte s těmi nejznámějšími zvířaty z celého světa. Hra obsahuje 71 kartiček zvířat a informacemi o nich. Doporučený věk od: 8 let. Počet hráčů: 1-8. Doba hraní: 10 min.

Activity special. Cestování s Jiřím Kolbabou. Dáma & Backgammon

Activity special. Cestování s Jiřím Kolbabou. Dáma & Backgammon Activity special Doporučený věk od: 12 let. Počet hráčů: 4-16. Doba hraní: 40 min. Nová verze párty hry obsahuje nové úkoly a nový způsob jejich předvádění. Pojmy jsou předváděny pomocí pantomimy, kreslení,

Více

DESKOVÉ HRY V KNIHOVNĚ PŮJČÍME VÁM JE DOMŮ!

DESKOVÉ HRY V KNIHOVNĚ PŮJČÍME VÁM JE DOMŮ! V KOSTCE! ZVÍŘATA Umí jaguáři plavat? Žijí klokani ve skupině? Kolik je na obrázku zvířat? Pomocí hry Zvířata V kostce! se seznámíte s těmi nejznámějšími zvířaty z celého světa. Hra obsahuje 71 kartiček

Více

Hry. Ubongo. Od 8 let 30+ minut 2-4 hráči. Qarto

Hry. Ubongo. Od 8 let 30+ minut 2-4 hráči. Qarto Hry Ubongo Ubongo je napínavá rodinná hra ve svižném tempu s vyváženým poměrem rychlosti a strategie. V samotném nitru Afriky jsou ukryty diamanty nedozírné ceny. Jen šamani místního kmene vědí, jak se

Více

NADANÝ ŽÁK A JEHO MOŽNOSTI ROZVOJE VE VOLNÉM ČASE

NADANÝ ŽÁK A JEHO MOŽNOSTI ROZVOJE VE VOLNÉM ČASE 1 NADANÝ ŽÁK A JEHO MOŽNOSTI ROZVOJE VE VOLNÉM ČASE Příklady aktivit pro volný čas nadaných žáků Ing. Martin Pokorný Projekt OPVK reg.č. CZ.1.07/.1.2.00/08.0126 2 VERBÁLNÍ HRY - rozvíjejí především slovní

Více

Každý hráč dostane 1 list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná.

Každý hráč dostane 1 list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná. Herní materiál 6 kostek se surovinami blok s 60 herními plány Příprava Každý hráč dostane list s herním plánem. Připraví se 6 kostek. Navíc potřebuje každý hráč tužku. Určí se, kdo začíná. Princip hry

Více

Seznam her k vypůjčení v Areálové knihovně FSI

Seznam her k vypůjčení v Areálové knihovně FSI Seznam her k vypůjčení v Areálové knihovně FSI Cappuccino Hra pro 2-4 hráče Abstraktní hra s velmi jednoduchými pravidly. Na začátku hry jsou kalíšky vyskládány dnem vzhůru (na každém tak můžete vidět

Více

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HR14 Barevná písmena na provlékání Balení obsahuje 325 kostiček v 11 barvách a šňůrky na vytvoření jmen nebo různých slov. rozměr písmenkové

Více

Putování Středozemí. Paměťová hra. Vytvoř svoji řadu. Zvítězí ten, kdo první vytvoří cestu z 13 kamenů z Hobitína až k Hoře Odudu.

Putování Středozemí. Paměťová hra. Vytvoř svoji řadu. Zvítězí ten, kdo první vytvoří cestu z 13 kamenů z Hobitína až k Hoře Odudu. Putování Středozemí Paměťová hra. Vytvoř svoji řadu. Zvítězí ten, kdo první vytvoří cestu z 13 kamenů z Hobitína až k Hoře Odudu. 2-4 hráči od 7 let čas neuveden obsahuje: 4x13 hracích kamenů s místy ve

Více

Medvídek Teddy barvy a tvary

Medvídek Teddy barvy a tvary CZ Habermaaß-hra 5878 Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary Moje první hra Medvídek Teddy barvy a tvary První umísťovací hra pro 1 až 4 malé medvídky od 2 let. Autor: Christiane Hüpper Ilustrace:

Více

Habermaaß-hra 5583. Moje první hra. Život na farmě. Figurky mláďata

Habermaaß-hra 5583. Moje první hra. Život na farmě. Figurky mláďata CZ Habermaaß-hra 5583 Moje první hra Život na farmě Figurky mláďata Vážení rodiče, gratulujeme k zakoupení hry z cyklu "Moje první hra - Farma". Učinili jste správné rozhodnutí a umožnili svému dítěti

Více

Albíkovy. hry nejen do škol. 2 hry ročně zdarma! Registrace i členství zdarma. Staňte se členem Albíka a získejte

Albíkovy. hry nejen do škol. 2 hry ročně zdarma! Registrace i členství zdarma. Staňte se členem Albíka a získejte Albíkovy hry nejen do škol Staňte se členem Albíka a získejte pro vaši organizaci 40% slevu na všechny produkty Albi! 2 hry ročně zdarma! Registrace i členství zdarma ALBÍK Vzdělávací a zábavní program

Více

Stolní hry k zapůjčení ZDARMA

Stolní hry k zapůjčení ZDARMA Stolní hry k zapůjčení ZDARMA Z POHÁDKY DO POHÁDKY Cílem hry je dostat se do hradu, kde je ukrytý zlatý poklad. Na cestě za pokladem se hráči potkávají s postavami z pohádek, které jim cestu někdy usnadní

Více

Nabídka velkých kobercových her, mozaiky a puzzlí

Nabídka velkých kobercových her, mozaiky a puzzlí ŠTRUNC, s.r.o., Tlustice 215, 26801 Hořovice tel.: 775608203, 311513577, E-mail: objednavky@hrackystrunc.cz, strunc@hrackystrunc.cz IČO:27223761,DIČ:CZ27223761 www.hrackystrunc.cz Nabídka velkých kobercových

Více

Využití společenských her k procvičování učiva

Využití společenských her k procvičování učiva Využití společenských her k procvičování učiva Odborná střední škola podnikatelská Kolín s.r.o. Jan Klíma e-mail: jan.klima@ossp.cz Klíčová slova škola hrou, společenské hry, procvičování látky, AZ kvíz,

Více

Habermaaß-hra 4094. Princezna Kouzelná víla

Habermaaß-hra 4094. Princezna Kouzelná víla CZ Habermaaß-hra 4094 Princezna Kouzelná víla Princezna Kouzelná víla Paměťová a kreslící hra pro družstva pro 2-4 víly od 4 do 10 let. Autor: Ilustrace: Délka hry: Thilo Hutzler Anja Rieger přibližně

Více

Habermaaß-hra 4646. Chutná nebo nechutná?

Habermaaß-hra 4646. Chutná nebo nechutná? CZ Habermaaß-hra 4646 Chutná nebo nechutná? Chutná nebo nechutná? Hra podporující exekutivní funkce pro 2 4 hráče ve věku od 4 do 99 let. Využívá Fex-efekt na zvýšení stupně obtížnosti hry. Autoři: Markus

Více

NÁVOD. SPOJUJ SLŮVKA téma: DŮM. vzdělávací hra ve 2 variantách od 7 let

NÁVOD. SPOJUJ SLŮVKA téma: DŮM. vzdělávací hra ve 2 variantách od 7 let NÁVOD SPOJUJ SLŮVKA téma: DŮM vzdělávací hra ve 2 variantách od 7 let Dílky s obrázky a anglickými slovíčky, které popisující obsah těchto obrázků jsou jednoduchou a atraktivní formou výuky pro nejmladší.

Více

Habermaaß-hra 2404. Domino Had z číslic a obrázků

Habermaaß-hra 2404. Domino Had z číslic a obrázků CZ Habermaaß-hra 2404 Domino Had z číslic a obrázků Domino Had z číslic a obrázků Barevná a veselá paměťová hra s čísly pro 2-4 děti ve věku od 4 let. Obsahuje i variantu pro jednoho hráče. Design: Jutta

Více

Regionální knihovna Karviná

Regionální knihovna Karviná KATALOG SPOLEČENSKÝCH HER Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Pravidla půjčování společenských her Půjčování Společenské hry jsou zaevidovány v Regionální knihovně v Karviné na informačním

Více

PRAVIDLA HRY. Loris Games, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.

PRAVIDLA HRY. Loris Games, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. PRAVIDLA HRY Loris Games, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. LEGENDA V kouzelné zemi Drakomlsech se děti už od malička učí lovit draky. Nejprve je nutné získat základní pomůcky k lovu, nabrat zkušenosti s

Více

Chytrý medvěd učí počítat

Chytrý medvěd učí počítat CZ Habermaaß-hra 3151A /4547N Chytrý medvěd učí počítat Medvědí kolekce vzdělávacích her pro 2 až 5 hráčů ve věku od 4 do 8 let. S navlékacím počítadlem Chytrého medvěda a třemi extra velkými kostkami.

Více

Príprava hry. 1. Umístěte nový herní plán na původní, jak je zobrazeno níže. jídla na loviště

Príprava hry. 1. Umístěte nový herní plán na původní, jak je zobrazeno níže. jídla na loviště Príprava hry Herní materiál: 1 herní plán 1 deska hráče (pro 5. hráče) 10 dřevěných figurek černé barvy (pro 5. hráče) 3 černé dřevěné kostičky (2 velké, 1 malá) 4 malé kostičky ve 4 barvách 10 dřevěných

Více

Pravidla pro půjčování Seznam her Stručný popis jednotlivých her. Místní knihovna RADOTÍN

Pravidla pro půjčování Seznam her Stručný popis jednotlivých her. Místní knihovna RADOTÍN Místní knihovna RADOTÍN Loučanská 1406, Praha Radotín, 153 00 www.knihovna-radotin.cz facebook.com/knihovnaradotin Pravidla pro půjčování Seznam her Stručný popis jednotlivých her Pravidla pro půjčování

Více

ACTIVITY Doba hraní: minut. od 12 let. rodinu nová verze s více pojmy. Chcete-li popojít figurkou po herním

ACTIVITY Doba hraní: minut. od 12 let. rodinu nová verze s více pojmy. Chcete-li popojít figurkou po herním STOLNÍ HRY ACTIVITY 3-16 Doba hraní: 45-90 minut od 12 let Activity Original hra pro celou rodinu nová verze s více pojmy. Chcete-li popojít figurkou po herním kresbou, pantomimou nebo opisem jinými slovy

Více

Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET. Pravidla

Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET. Pravidla Dobble HRA PLNÁ DIVOKÉ ATMOSFÉRY A RYCHLÝCH REFLEXŮ 2 AŽ 8 HRÁČŮ DOPORUČENÝ VĚK 6 A VÍCE LET Pravidla Co je to Dobble? Dobble, to je více než 50 symbolů na 55 kartách. Na jedné je vždy 8 různých symbolů

Více

Regionální knihovna Karviná

Regionální knihovna Karviná KATALOG SPOLEČENSKÝCH HER Regionální knihovna Karviná Informační oddělení Pravidla půjčování společenských her Půjčování Společenské hry jsou zaevidovány v Regionální knihovně v Karviné na informačním

Více

Habermaaß-hra 4280. Nešikovná čarodějnice

Habermaaß-hra 4280. Nešikovná čarodějnice CZ Habermaaß-hra 4280 Nešikovná čarodějnice Nešikovná čarodějnice Okouzlující sledovací hra podporující rychlé rozhodování, pro 2 až 4 hráče ve věku od 5 do 99 let. Hra má FEX efekt pro zvýšení stupně

Více

Pravidla pro 2 až 3 hráče Příprava

Pravidla pro 2 až 3 hráče Příprava Ravensburger hry č. 21 162 3 Napínavé pronásledování pro 2 4 hráče ve věku od 6 99 let Autor: Michael Schacht Ilustrace: Michael Menzel, Thomas Haubold Design: Vera Bolze, DE Ravensburger Redakce: Monika

Více

Teorie her a ekonomické rozhodování. 4. Hry v rozvinutém tvaru

Teorie her a ekonomické rozhodování. 4. Hry v rozvinutém tvaru Teorie her a ekonomické rozhodování 4. Hry v rozvinutém tvaru 4.1 Hry v rozvinutém tvaru Hra v normálním tvaru hráči provedou jediné rozhodnutí a to všichni najednou v rozvinutém tvaru řada po sobě následujících

Více

KUBB HRA PRO VŠECHNY. Pravidla světového šampionátu

KUBB HRA PRO VŠECHNY. Pravidla světového šampionátu KU HR PRO VŠECHNY Pravidla světového šampionátu KU HR TRDIC Kubb je speciální hra pocházející z ostrova Gotland, části Švédska nacházející se uprostřed altického moře. Datum vzniku Kubbu je sice již zaneseno

Více

aneb Mizerný nekromant

aneb Mizerný nekromant KOSTLIVEC aneb Mizerný nekromant Pravidla hry Úvod Kostlivec je desková/karetní hra, jejímž cílem je postavit ze souboru kostí a různých doplňků kostlivce, který bude schopen porazit kostlivce postaveného

Více

Habermaaß-hra 5589. Klasické kostky Kravička Karla

Habermaaß-hra 5589. Klasické kostky Kravička Karla CZ Habermaaß-hra 5589 Klasické kostky Kravička Karla Vážení rodiče, gratulujeme k zakoupení hry z cyklu "Moje první hra - Farma". Učinili jste správné rozhodnutí a umožnili svému dítěti učit se prostřednictvím

Více

DESKOVÉ HRY NA NAŠÍ POBOČCE

DESKOVÉ HRY NA NAŠÍ POBOČCE DESKOVÉ HRY NA NAŠÍ POBOČCE 4 cestovatelské hry Leporelo obsahuje 4 ilustrované herní plány stolních her s cestovatelskou tématikou na míru šité malým školákům a předškolákům Doporučený věk: od 5 let.

Více

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI

HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI HRAČKY A POMŮCKY PRO DĚTI SE SPECIÁLNÍMI VZDĚLÁVACÍMI POTŘEBAMI 1. Procvičování zručnost: HR2 Tři medvídci (zručnost manipulační hra) Dřevěné puzzle k rozvíjení zručnosti - manipulační hra. Obsahuje 16

Více

ÚVOD ČLOVĚČE NEZLOB SE SE

ÚVOD ČLOVĚČE NEZLOB SE SE HRY PRO DĚTI ÚVOD Vážení přátelé, ale hlavně děti, především pro Vás jsme vytvořili dětskou řadu našich velkých provedení společenských her. Kromě oblíbených a známých her jako člověče nezlob se, kroket,

Více

ODDVILLE hra pro 2 4 hráče od 10 let

ODDVILLE hra pro 2 4 hráče od 10 let ODDVILLE hra pro 2 4 hráče od 10 let Obsah hry: 64 karet budov/mincí 1 karta startovního náměstí 16 karet dělníků (4 od barvy) 36 figurek (9 od barvy) 1 deska zdrojů 12 karet postav (3 od jené gildy) Hráči

Více

Habermaaß-hra 4511. Divocí Vikingové

Habermaaß-hra 4511. Divocí Vikingové CZ Habermaaß-hra 4511 Divocí Vikingové Hra Habermaaß č. 4511 Divocí Vikingové Riskantní sázková hra pro 2 5 odvážných Vikingů ve věku 6 99 let. Autor: Ilustrace: Délka hry: Wolfgang Dirscherl Michael Menzel

Více

Ve zkratce. Průběh hry. Herní materiál. Akce posun figurky vpřed. Tisk částí hry. Akce posun figurky zpět. Příprava hry. 2 varianty hry Lipno a Hořice

Ve zkratce. Průběh hry. Herní materiál. Akce posun figurky vpřed. Tisk částí hry. Akce posun figurky zpět. Příprava hry. 2 varianty hry Lipno a Hořice Ukradni Galaxy, Sharana, Alhambru Desková hra ve které si můžete vyzkoušet vzrušení jako velitel party zlodějů, která se snaží ukrást Ford Galaxy, Volkswagen Sharan anebo Seat Alhambra. Ve zkratce Každý

Více

Číslo výrobku: Sada na pétanque. Návod na hraní. Tchibo GmbH D Hamburg 95091AB2X3VIII

Číslo výrobku: Sada na pétanque. Návod na hraní. Tchibo GmbH D Hamburg 95091AB2X3VIII Číslo výrobku: 358 480 Sada na pétanque cs Návod na hraní Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 950912X3VIII 2017-10 Vážení zákazníci, pétanque je jedna z nejpopulárnějších her, založená na vrhání koulí, v jižní

Více

Habermaaß-hra 4748A /4287N a jeden poklad

Habermaaß-hra 4748A /4287N a jeden poklad CZ Habermaaß-hra 4748A /4287N 1000 a jeden poklad 1000 a jeden poklad Dobrodružná hra na motivy pohádek 1000 a jedné noci pro 2-4 hráče od 5 do 99 let. Obsahuje základní variantu pro mladší hráče. Autor:

Více

Habermaaß-hra 4232. Černý pirát

Habermaaß-hra 4232. Černý pirát CZ Habermaaß-hra 4232 Černý pirát Černý pirát Hra pro 2-4 hráče, ve věku od 5-99 let. Dobří a poctiví mořeplavci plují od jednoho ostrova pokladů k dalšímu. V patách je jim ale Černý pirát Černovous Mořský

Více

SHOWDOWN. Podpora hodiny Netradiční hry

SHOWDOWN. Podpora hodiny Netradiční hry SHOWDOWN Ročník: 4. Vzdělávací obor: Zdravotní tělesná výchova Tematický okruh: Netradiční hry Téma: Hry pro slabozraké a nevidomé Jméno autora: Mgr. Tomáš Vacek Vytvořeno dne: 24. dubna 2012 Metodický

Více

Pravidla vybraných deskových her pro potřeby předmětů Projektový seminář 1 a 2 v roce 2011/2012. Tomáš Kühr

Pravidla vybraných deskových her pro potřeby předmětů Projektový seminář 1 a 2 v roce 2011/2012. Tomáš Kühr Pravidla vybraných deskových her pro potřeby předmětů Projektový seminář 1 a 2 v roce 2011/2012 Tomáš Kühr Gotická dáma Jedná se o tradiční německou hru, která je známá také pod názvy Altdeutsche Dame

Více

Animals on the island

Animals on the island Základní škola, Šlapanice, okres Brno-venkov, příspěvková organizace Masarykovo nám. 1594/16, 664 51 Šlapanice www.zsslapanice.cz MODERNÍ A KONKURENCESCHOPNÁ ŠKOLA reg. č.: CZ.1.07/1.4.00/21.2389 Animals

Více

Habermaaß-hra 4530. Terra Kids Země světa

Habermaaß-hra 4530. Terra Kids Země světa CZ Habermaaß-hra 4530 Terra Kids Země světa Terra kids Země světa Vzrušující poznávací hra pro 2-4 cestovatele ve věku od 8 do 99 let. Herní nápad: zaměstnanci Haba Ilustrace: Albert Kokai Délka hry: cca.

Více

Hrací karty Čte-Sy-Rád

Hrací karty Čte-Sy-Rád Hrací karty Čte-Sy-Rád 1. Kvarteto Počet hráčů: 3 6 Obsah hry: 32 karet (8 různých barev a žánrů, v každém žánru a barvě 4 karty) + 1 speciální karta Černého Petra Cíl hry Cílem hry je nasbírat co nejvíce

Více

JAK HRÁT Petr Vojtěch Jindřich Pavlásek

JAK HRÁT Petr Vojtěch Jindřich Pavlásek JAK HRÁT Petr Vojtěch Jindřich Pavlásek Cíl Představte si, že jste velryba. Jste velryba. Nyní jste připraveni hrát hru. Herní materiál Hráči se jako velrybí generálové pokouší sestavit nejsilnější možnou

Více

Námět hry. Mister X usiluje až do konce hry o to, aby svým pronásledovatelům unikl a skryl místo svého pobytu.

Námět hry. Mister X usiluje až do konce hry o to, aby svým pronásledovatelům unikl a skryl místo svého pobytu. CZ + + + N APÍNAVÁ HONIC KA ZA M ISTREM X NAPR ÍC L ONDÝNEM + + + Autore: Projekt Team III, Michael Schacht Design: Felix Harnickel, DE Ravensburger Ilustrace: Franz Vohwinkel, TorstenWolber Návod: DE

Více

ŠKODA AUTO přináší několik užitečných tipů, jak si užít cestování autem o...

ŠKODA AUTO přináší několik užitečných tipů, jak si užít cestování autem o... Zahrajme si hru ŠKODA AUTO přináší několik užitečných tipů, jak si užít cestování autem o... V ánoce jsou i časem cestování. Využijte kreativně dobu, kterou o Vánocích strávíte na cestách za příbuznými,

Více

Doba. 1. Položte herní plán doprostřed stolu. 2. Žetony jídla roztřiďte podle hodnot a umístěte je na loviště.

Doba. 1. Položte herní plán doprostřed stolu. 2. Žetony jídla roztřiďte podle hodnot a umístěte je na loviště. Herní materiál: 1 herní plán 4 desky hráčů 58 surovin ze dřeva 40 dřevěných figurek 8 značek ve dvou velikostech 53 žetonů jídla 28 kartiček budov 18 žetonů nástrojů 1 figurka začínajícího hráče 36 civilizačních

Více

Objevitelské plavby na Katanu

Objevitelské plavby na Katanu CZ Objevitelské plavby na Katanu Seznamte se s námořními výpravami na Katanu prostřednictvím těchto slavných mořeplaveb z katanské historie. Na níže uveřejněné mapě naleznete osm lokalit, kam v dějinách

Více

e erz vaná v aco rozpr

e erz vaná v aco rozpr rozpracovaná verze Představte si, že jste velryba. Jste velryba. Nyní jste připraveni hrát hru. Herní materiál 78 hracích karet (3 sady velryb, superhrdinové, želvy) 6 karet rolí (4x velryba, 2x superšpion)

Více

Habermaaß-hra Kočkoslon

Habermaaß-hra Kočkoslon CZ Habermaaß-hra 4930 Kočkoslon Kočkoslon Rychlá hra podporující rychlé reakce pro 2-6 hráčů, ve věku od 6 do 99 let. Autor: Roberto Fraga Technická pomoc: Dr. Sabine Kubesch, Laura Walk Ilustrace: Daniel

Více

Habermaaß-hra 4778A /4680N. První hra Stavění zvířátek

Habermaaß-hra 4778A /4680N. První hra Stavění zvířátek CZ Habermaaß-hra 4778A /4680N První hra Stavění zvířátek První hra Stavění zvířátek Tři skládací hry se zvířaty pro 1-4 hráče ve věku od 2let. Autor: Klaus Miltenberger Ilustrace: Kristin Muckel Délka

Více

Metodický průvodce k výukovému materiálu

Metodický průvodce k výukovému materiálu Metodický průvodce k výukovému materiálu Autor: Škola: Mgr. Kateřina Kvapilová ZŠ, Liberec, ul. 5. května 64/49, přísp. org. Předmět: Vzdělávací oblast: Věková skupina: Anotace: Francouzský jazyk (2. cizí

Více

Habermaaß-hra 4935. Magie stínů

Habermaaß-hra 4935. Magie stínů CZ Habermaaß-hra 4935 Magie stínů Magie stínů Magická stínová hra pro 2 až 4 hráče ve věku od 4 do 99 let. Autor: Kai Haferkamp Ilustrace: Marc Robitzky Délka hry: cca. 15 až 20 minut Obsah: 4 malé kouzelné

Více

+ + + H UNTING M ISTER X H UNTING M ISTER X H UNTING M ISTER X + + +

+ + + H UNTING M ISTER X H UNTING M ISTER X H UNTING M ISTER X + + + + + + H UNTING M ISTER X + + + H UNTING M ISTER X + + + H UNTING M ISTER X + + + CZ + + + N APÍNAVÁ HONIC KA ZA M ISTREM X NAPR ÍC L ONDÝNEM + + + Autor: Projekt Team III, Michael Schacht Design: Felix

Více

Habermaaß-hra 5432A /4795N. Koláček nebo král

Habermaaß-hra 5432A /4795N. Koláček nebo král CZ Habermaaß-hra 5432A /4795N Koláček nebo král Koláček nebo král Rychlá karetní hra podporující rychlé rozhodování pro 2-4 hráče ve věku od 5 let. Hra má FEX efekt na zvýšení stupně obtížnosti! Autor:

Více

strategická desková hra pro dva hráče

strategická desková hra pro dva hráče strategická desková hra pro dva hráče Hrací potřeby: Sada 10 hracích kamenů pro každého hráče: 2 Pěšáci, 2 Rytíři, 1 Věž, 1 Zvěd, 1 Generál, 1 Katapult, 1 Lučištník, 1 Král 1 kámen se symbolem vlajky 4

Více

Seznam her k vypůjčení v Areálové knihovně FSI

Seznam her k vypůjčení v Areálové knihovně FSI Seznam her k vypůjčení v Areálové knihovně FSI 6 Bere Počet hráčů: 2-10 Herní doba: 45 minut (i méně) Jednoduchá karetní hra, ve které vyhrává ten, kdo nasbírá méně trestných bodů, tedy krav. Karty se

Více

Maharaja. Maharaja verze 1.1 Strana 1/8

Maharaja. Maharaja verze 1.1 Strana 1/8 Maharaja Hra, ve které budujete paláce v Indii 1. Úvod... 1 2. Hrací materiál... 2 3. Začínáme hrát... 2 3.1. Hrací deska... 2 3.2. Příprava hry... 2 3.3. Bodovací tabulka... 2 4. Základní průběh hry...

Více

Habermaaß-hra 5663A /4794N. Mili nosí poštu

Habermaaß-hra 5663A /4794N. Mili nosí poštu CZ Habermaaß-hra 5663A /4794N Mili nosí poštu Mili nosí poštu Bláznivá paměťová hra pro 2-4 hráče ve věku od 4 let. Na motivy knižního bestselleru "Lieselotte lauert", kterou vydalo vydavatelství Sauerländer.

Více

ČAS LÉTAT Evoluce: O původu druhů rozšíření

ČAS LÉTAT Evoluce: O původu druhů rozšíření ČAS LÉTAT Evoluce: O původu druhů rozšíření Vážení přátelé, máte před sebou rozšíření hry Evoluce. Před tím, než začnete tuto hru hrát, spojte oba balíčky karet základní a rozšíření - a pořádně je zamíchejte.

Více

JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY

JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY JAK HRÁT ON-LINE? 0. PŘIZPŮSOBTE SI SVŮJ ŠTÍT A SVÉ BARVY Budete si moci přizpůsobit tvar, formu a vzor znaku. Váš znak by měl do srdce soupeře vnést strach! Navíc, pokud se stanete význačným hráčem ADRENALYN

Více

A. Cíl hry. Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu

A. Cíl hry. Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu A. Cíl hry Vítězem je hráč s nejvíce vítěznými body po 5 kole. Vítězné body můžete získat dvěma způsoby. a) každé kolo -za darování zboží do senátu b) na konci hry -za nejvíce peněz - za největší rozmanitost

Více

Didaktický seminář Univerzita Palackého v Olomouci, Pedagogická fakulta

Didaktický seminář Univerzita Palackého v Olomouci, Pedagogická fakulta Didaktický seminář Univerzita Palackého v Olomouci, Pedagogická fakulta Aktivity k rozvoji kombinačního myšlení žáků primární školy Jana Příhonská, KMD TU v Liberci Cílem současného vyučování matematiky

Více

Habermaaß-hra 4934. Rozruch na ledovci

Habermaaß-hra 4934. Rozruch na ledovci CZ Habermaaß-hra 4934 Rozruch na ledovci Rozruch na ledovci Odvážná cvrnkací hra pro 2 až 4 polární zvířátka ve věku od 5 do 9 let. Autor: Heinz Meister Ilustrace: Stephan Pricken Délka hry: cca. 15 minut

Více

LEGOeducation.com. LEGO Education Předškolní věk. Hry s postavičkami ze souprav: Lidé různých povolání Pohádkové postavy

LEGOeducation.com. LEGO Education Předškolní věk. Hry s postavičkami ze souprav: Lidé různých povolání Pohádkové postavy LEGO Education Předškolní věk Hry s postavičkami ze souprav: 45022 Lidé různých povolání 45023 Pohádkové postavy Překlad originálu metodického materiálu, zpracováno EDUXE, s.r.o., Velké Pavlovice LEGO

Více

Habermaaß-hra 3123A /4448N. Tanec s vejci

Habermaaß-hra 3123A /4448N. Tanec s vejci CZ Habermaaß-hra 3123A /4448N Tanec s vejci Tanec s vejci Živá hra plná poskakování s vejci pro 2-4 hráče ve věku od 5 do 99let. Autor: Ilustrace: Roberto Fraga Martina Leykamm Obsah: 1 dřevěné vejce 9

Více

ÚNIKOVÉ HRY TEAM BUILDING NA MÍRU

ÚNIKOVÉ HRY TEAM BUILDING NA MÍRU ÚNIKOVÉ HRY TEAM BUILDING NA MÍRU MINDMAZE EVENTY Naše hry může hrát až 50 hráčů najednou. Poutavé a zábavné hry pro každou příležitost, pro kohokoli. 0 2 M I N D M A Z E T E A M B U I L D I N G N A M

Více

Pohybové hry do tělocvičny i přírody

Pohybové hry do tělocvičny i přírody Pohybové hry do tělocvičny i přírody Honičky 1. Dvojice kdo je chycený chytá ten druhý z dvojice 2. Honička liška a zajíc Hráči stojí ve dvojicích naproti sobě ve vymezeném území. Utvoří ve stoji stříšku

Více

Cílem hry Otázky a odpovědi je pomoci studentům naučit se používat základy jazyka a tím stimulovat konverzaci v angličtině.

Cílem hry Otázky a odpovědi je pomoci studentům naučit se používat základy jazyka a tím stimulovat konverzaci v angličtině. Otázky a odpovědi Obsah balení 1 plakát 1 hrací kostka se zájmenem nebo tázacím příslovcem: kdo, co, jak, kde, kdy a který 66 ilustrovaných karet zobrazujících 66 předmětů z plakátu Cílem hry Otázky a

Více

Dary, které pomáhají 05/2015 Malé pomůcky (do 5000,-):

Dary, které pomáhají 05/2015 Malé pomůcky (do 5000,-): 1. IP TABLE pracovní podložka Dary, které pomáhají 05/2015 Malé pomůcky (do 5000,-): Manipulační podložka. Pokládá se na dolní končetiny sedícího uživatele. Díky vaku se speciálním jemným sypkým materiálem

Více

LISCIANI. Cena her pro předškoláky Kč. Lisciani hry pro předškoláky 3-6 let

LISCIANI. Cena her pro předškoláky Kč. Lisciani hry pro předškoláky 3-6 let LISCIANI PIATNIK PRAHA uvádí na český trh unikátní řadu vzdělávacích her pro nejmenší - italskou značku Lisciani. Přináší pestrobarevné hry pro děti od 1 roku po předškoláky, které je zabaví a naučí novým

Více

Habermaaß-hra 4343. Bál princezen

Habermaaß-hra 4343. Bál princezen CZ Habermaaß-hra 4343 Bál princezen Bál princezen Pohádkové pexeso pro 2-6 hráčů ve věku od 4 do 99 let. Obsahuje varianty pro začátečníky i profesionály. Autoři: Christine Basler a Alix-Kis Bouguerra

Více

Habermaaß-hra 4789A /4092N. Super nosorožec Rhino

Habermaaß-hra 4789A /4092N. Super nosorožec Rhino CZ Habermaaß-hra 4789A /4092N Super nosorožec Rhino Super nosorožec Rhino Napínavá stavební 3-D hra pro 2-5 super hrdinů od 5-99 let. Authors: Steven Strumpf & Scott Frisco Licence: Excel Global Development

Více

Habermaaß-hra 3616A /4717N. Zvířecí pyramida karetní hra

Habermaaß-hra 3616A /4717N. Zvířecí pyramida karetní hra CZ Habermaaß-hra 3616A /4717N Zvířecí pyramida karetní hra Zvířecí pyramida karetní hra Rozechvělá hra pro 2-4 hráče ve věku od 5 do 99 let. Obsahuje dvě herní varianty. Autor: Ilustrace: Poskytovatel

Více

ZAZVOŇ A VYHRAJ! Počet hráčů: 2 6 osob Věk: od 6 let Délka hry: cca 20 minut

ZAZVOŇ A VYHRAJ! Počet hráčů: 2 6 osob Věk: od 6 let Délka hry: cca 20 minut ZAZVOŇ A VYHRAJ! Počet hráčů: 2 6 osob Věk: od 6 let Délka hry: cca 20 minut Obsah: 72 hracích karet - 64 karet s ovocem, 3 karty se slonem, 3 karty s opicí, 2 karty s prasátkem 1 zvonek 1 pravidla hry

Více

Habermaaß-hra 4985. Moje úplně první hry Zábavné počítání

Habermaaß-hra 4985. Moje úplně první hry Zábavné počítání CZ Habermaaß-hra 4985 Moje úplně první hry Zábavné počítání Moje úplně první hry Zábavné počítání Zábavná počítací hra pro 2-4 děti ve věku od 2 let. Obsahuje pozorovací hru pro 1 dítě a dospělého. Autoři:

Více

STRATEGICKÁ HRA MAGNETIC CHALLENGE

STRATEGICKÁ HRA MAGNETIC CHALLENGE STRATEGICKÁ HRA MAGNETIC CHALLENGE Jen chvilka postačí k pochopení pravidel a k jejich vysvětlení příteli. Magnetická výzva je zábavná, strhující, poučná kombinační hra, která kombinuje hru a zábavu s

Více

Ilustrace na obálce: Piotr Socha. Princip hry

Ilustrace na obálce: Piotr Socha. Princip hry Autor: Andrey Kolupaev Ilustrace: Natela Manushakian T ohrátky var Toto je karta s obrázkem. Ilustrace na obálce: Piotr Socha Princip hry Tvarohrátky jsou karetní hra, v níž musí hráči předvést bleskový

Více

Od Uwe Rosenberga Pro 2 až 5 hráčů od 10 let, 40 minut

Od Uwe Rosenberga Pro 2 až 5 hráčů od 10 let, 40 minut Od Uwe Rosenberga Pro 2 až 5 hráčů od 10 let, 40 minut Herní materiál 65 karet přísad na pizzu (13 od každého druhu: olivy, papričky, žampiony, salám a ananas) 40 karet s objednávkami (8 od každé v 5 barvách

Více

Cesta po Evropské unii Cesta za poznáním. Jak hrát tuto hru?

Cesta po Evropské unii Cesta za poznáním. Jak hrát tuto hru? Cesta po Evropské unii Cesta za poznáním Jak hrát tuto hru? 0. Úvod... 4 1. Zahájení hry... 4 2. Výběr úrovně... 4 3. Výběr země... 6 4. Cestování po vybrané zemi... 6 4.a. Hra s kameny... 7 4.b. Kvíz...

Více

HRY K VYPŮJČENÍ. Obecní knihovna Slavkov pod Hostýnem

HRY K VYPŮJČENÍ. Obecní knihovna Slavkov pod Hostýnem HRY K VYPŮJČENÍ Obecní knihovna Slavkov pod Hostýnem V KOSTCE!: MOJE PRVNÍ OBRÁZKY Desetiminutová hra na procvičení paměti aneb co si zapamatujete za 10 vteřin? Cílem vašeho dítěte bude nasbírat za 10

Více

Přehled aplikací pro výuku - 1. stupeň. Kooperativní model rozvoje ICT dovedností učitelů Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.3.00/51.

Přehled aplikací pro výuku - 1. stupeň. Kooperativní model rozvoje ICT dovedností učitelů Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.3.00/51. Přehled aplikací pro výuku - 1. stupeň Kooperativní model rozvoje ICT dovedností učitelů Registrační číslo projektu: CZ.1.07/1.3.00/51.0013 Joulinka a Android Aplikace seznámí žáky se 4 základními zdroji

Více

Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let

Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let Skvělá příležitost pro dva obchodníky od dvanácti let POZADÍ HRY Jambo je svahilský pozdrav. Tak zdraví své nakupující zákazníky zruční obchodníci na tržištích v srdci Afriky, kde již několik století rozkvétá

Více

Návod a pokyny pro rodiče

Návod a pokyny pro rodiče 3 MODRÁ Najdi něco MODRÉHO. Pohlaď si bříško. ZABUČ jako k Návod a pokyny pro rodiče Napočítej prstů. 1 2 Zatvař se ospale. Zamávej na rozloučenou! VĚK Od 18 měsíců pro 2 a více hráčů Hoď si & Hraj je

Více

Cíl hry: Cílem hry je získat počet bodů, který si hráči stanoví na začátku. Body lze získat za slova složená z písmen na vylosovaných kostkách.

Cíl hry: Cílem hry je získat počet bodů, který si hráči stanoví na začátku. Body lze získat za slova složená z písmen na vylosovaných kostkách. Návod PÍSMENKOBRANÍ naučná hra ve 2 variantách - doporučený věk od 7 let - počet hráčů: 2-3 Obsah balení: 1) kostky s písmeny 25 ks 2) sáček 1 ks 3) provázky 3 ks 4) kostka s čísly 1 ks 5) poznámkový blok

Více

ACTIVITY Doba hraní: minut. od 12 let. rodinu nová verze s více pojmy. Chcete-li popojít figurkou po herním

ACTIVITY Doba hraní: minut. od 12 let. rodinu nová verze s více pojmy. Chcete-li popojít figurkou po herním STOLNÍ HRY ACTIVITY 3-16 Doba hraní: 45-90 minut od 12 let Activity Original hra pro celou rodinu nová verze s více pojmy. Chcete-li popojít figurkou po herním kresbou, pantomimou nebo opisem jinými slovy

Více

Habermaaß-hra 3615A /4714N. Kartová hra Najdi správný pár

Habermaaß-hra 3615A /4714N. Kartová hra Najdi správný pár CZ Habermaaß-hra 3615A /4714N Kartová hra Najdi správný pár Kartová hra Najdi správný pár Monstrózně rychlá vyhledávací hra pro 2 až 6 hráčů ve věku od 4 do 99 let. Zahrnuje variantu pro experty na sbírání

Více

Habermaaß-hra 4973. Zvířecí pyramida: A jsme zpět!

Habermaaß-hra 4973. Zvířecí pyramida: A jsme zpět! CZ Habermaaß-hra 4973 Zvířecí pyramida: A jsme zpět! Zvířecí pyramida: A jsme zpět! Rozviklaná rotující stavěcí hra pro 2 až 4 hráče ve věku 5 99 let. Autoři: Klaus Miltenberger, Kristin Múckel Ilustrace:

Více

DESKOVÉ HRY. Hry byly zakoupeny v rámci projektu Cool-túra v knihovně finančně podpořeného městem Třebíč.

DESKOVÉ HRY. Hry byly zakoupeny v rámci projektu Cool-túra v knihovně finančně podpořeného městem Třebíč. DESKOVÉ HRY Deskové hry se půjčují na dobu 1 měsíce bez možnosti prodloužení. Deskovou hru si mohou půjčit pouze registrovaní čtenáři s platnou registrací. Před půjčením je zkontrolován obsah hry a čtenář

Více

PRAVIDLA HRY. Kuraki Mura Wee Yee Chong

PRAVIDLA HRY. Kuraki Mura Wee Yee Chong PRAVIDLA HRY Kuraki Mura Wee Yee Chong Vítejte na soutěži kočičích jedlíků! Ve hře Mici Maki se snažíte sníst co nejvíce jídla a vyprovokovat své soupeře, aby se přejedli a bylo jim špatně. Kdo pozná,

Více

KAMIONEM PO EVROPĚ "Kdo si hraje, nezlobí!" Vyrobeno výrobním družstvem Eva ve spolupráci s FaF VFU BRNO Nápad: Výrobní družstvo disk Říčany

KAMIONEM PO EVROPĚ Kdo si hraje, nezlobí! Vyrobeno výrobním družstvem Eva ve spolupráci s FaF VFU BRNO Nápad: Výrobní družstvo disk Říčany KAMIONEM PO EVROPĚ "Kdo si hraje, nezlobí!" Vyrobeno výrobním družstvem Eva ve spolupráci s FaF VFU BRNO Nápad: Výrobní družstvo disk Říčany OBSAH HRY: 1. Herní plán 2. Kamiony z moduritu - 6 ks. 3. Karty

Více

Habermaaß-hra 8679A /4716N. Hrad Strašidlákov karetní hra

Habermaaß-hra 8679A /4716N. Hrad Strašidlákov karetní hra CZ Habermaaß-hra 8679A /4716N Hrad Strašidlákov karetní hra Hrad Strašidlákov karetní hra Roztřesená hra pro 2-4 malé duchy ve věku 4 do 99 let. Autoři: Kai Haferkamp & Markus Nikisch Ilustrace: Sabine

Více

ALTERNATIVNÍ SPORTOVNÍ HRY II.

ALTERNATIVNÍ SPORTOVNÍ HRY II. ALTERNATIVNÍ SPORTOVNÍ HRY II. Vytvořeno v rámci projektu Gymnázium Sušice Brána vzdělávání II Autor: Mgr. Jaroslav Babka Škola: Gymnázium Sušice Předmět: Tělesná výchova Datum vytvoření: březen 2014 Třída:

Více

Habermaaß-hra 4931. Koza s motýlkem

Habermaaß-hra 4931. Koza s motýlkem CZ Habermaaß-hra 4931 Koza s motýlkem Koza s motýlkem Kombinační hra pro 2-6 hráčů ve věku od 5 do 99let. S "Fex efektem" pro větší zábavu a větší namáhání mozkových závitů! Autoři: Christiane Hüpper,

Více

Habermaaß-hra 3389A /4521N. Počítání s piráty (mini verze)

Habermaaß-hra 3389A /4521N. Počítání s piráty (mini verze) CZ Habermaaß-hra 3389A /4521N Počítání s piráty (mini verze) Počítání s piráty mini verze Vzdělávací hra pro 2 až 4 piráty ve věku od 6 do 99 let. Obsahuje variantu pro jednoho hráče. Autor: Wolfgang Dirscherl

Více

27-SEP-10. Black Cyan Magenta Yellow. CÍL HRY Jako první vytlačit šest. v tazích - své kuličky lze posunout. pole.

27-SEP-10. Black Cyan Magenta Yellow. CÍL HRY Jako první vytlačit šest. v tazích - své kuličky lze posunout. pole. Návod ke hře Hra 2 hráčů CÍL HRY Jako první vytlačit šest soupeřových kuliček z hracího pole. PŘÍPRAVA HRY: - hráči si připraví kuličky do startovních pozic, jak je uvedeno na obr. 1 - hráči se domluví,

Více

Herní materiál: 10 Karet krajiny pro mini rozšíření»oslava«(pravidla viz str. 12). Pravidla hry v češtině a slovenštině.

Herní materiál: 10 Karet krajiny pro mini rozšíření»oslava«(pravidla viz str. 12). Pravidla hry v češtině a slovenštině. Klaus-Jürgen Wrede Důmyslná taktická stolní hra pro 2-5 hráčů od 8 let, jejímž autorem je Klaus-Jürgen Wrede. Jihofrancouzské město Carcassone je pověstné svým jedinečným opevněním, které se vyvíjelo od

Více