MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR SPRÁVY MAJETKU MĚSTA Jablunkovská 160, Třinec

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR SPRÁVY MAJETKU MĚSTA Jablunkovská 160, 739 61 Třinec"

Transkript

1 MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR SPRÁVY MAJETKU MĚSTA Jablunkovská 160, Třinec MĚSTO TŘINEC v souladu se směrnici č. 10/2009 (dále jen směrnice ) a zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon ) tímto vyzývá k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby (nejedná se o zjednodušené podlimitní řízení dle zákona) Název veřejné zakázky: Vypracování projektové dokumentace pro realizaci GO rozvodů plynu v bytovém domě na ul. Máchova čp ) Identifikační údaje zadavatele Název zadavatele: Město Třinec sídlo: Jablunkovská 160, Třinec IČ: DIČ: CZ Zastoupen ve věcech smluvních: RNDr. Věra Palkovská starostka města Zastoupen ve věcech technických: Ing. Jana Kafková - vedoucí odboru SMM Petr Kulich vedoucí odd. BaNF 2) Klasifikace předmětu veřejné zakázky Klasifikace služeb, které jsou předmětem plnění této veřejné zakázky: hlavní předmět plnění: Technické projektování upřesnění předmětu plnění: Rozvod plynu Plynové potrubí 3) Předmět plnění s vymezením množství a druhu požadovaných prací a požadovaná záruka Předmětem plnění veřejné zakázky v rámci tohoto zadávacího řízení je zpracování a vyhotovení 4 ks paré realizační projektové dokumentace včetně položkových rozpočtů a v průběhu realizace generální opravy plynorozvodů i výkon autorského dozoru. Projekt rekonstrukce bude z technického hlediska obsahovat posouzení současného stavu plynového zařízení (před rekonstrukcí) a návrh nového řešení rozvodu plynu U BD na ul. Máchová - ležaté rozvody v suterénu až po sekční uzávěry z ocelového potrubí - stoupací potrubí včetně bytového rozvodu z CU potrubí. - vyvedení HUP vně budovy (mimo čp. 656 a 658) Posouzení současného stavu plynového zařízení (před rekonstrukcí) V této části projektu bude uvedeno především: - které části daného plynovodu nejsou vyhovující a z jakého důvodu, (koroze - agresivní prostředí, potrubí spojováno závitovými tvarovkami, absence chrániček). Návrh nového řešení rozvodu plynu Tato část projektu bude obsahovat: - náčrt, schéma nového navrhovaného plynovodu (rozhodnutí, zda bude, nebo nebude využita původní trasa rozvodu plynu, prostupy potrubí apod.), - volbu typu trubek a tvarovek včetně doporučeného typu spojů, - použití plynových spotřebičů, - kontrolní hydraulický přepočet navrhovaného plynovodu, - řešení tepelných dilatací (včetně náčrtu), Strana 1 (celkem 13) IČ:

2 - způsob přichycení měděných trubek a osazení plynoměru (včetně náčrtu), - způsob připojení plynových spotřebičů. - řešení tepelné dilatace plynovodu - dilatační pohyb potrubí - vyvedení HUP vně budovy Ke každé bytové jednotce bude doložen výpočet potřebného objemu místností a množství vzduchu provzdušnost. Ve výpočtu bude zohledněna budoucí výměna oken (pokud již neproběhla), za okna plastová včetně návrhu opatření, která budou muset výrobci oken dodržet aby byla zabezpečena dostatečná spárová provzdušnost. Možno navrhnout i jiná technická řešení, která zabezpečí potřebný objem a výměnu potřebného vzduchu pro instalované spotřebiče. Rozvod plynu bude projektován dle platných norem a předpisů súčinností ke dni předání vypracované projektové dokumentace zhotovitelem objednateli. Důraz bude kladen na dodržení ČSN EN 1775, TPG , TPG , TPG a TPG potažmo (ČSN ) Uzemnění plynovodu bude provedeno dle ČSN Aplikace technických předpisů Pro aplikaci chráničů domovních rozvodů plynu se požaduje, aby: - chránič vykazoval požární odolnost, - chránič byl zhotoven z plynotěsného materiálu, odolného nebo chráněného proti korozi, - chránič nepřenášel hluk na stavební konstrukci, - nedocházelo k přímému kontaktu měděné trubky a ocelového chrániče, - průchod chrániče stropem (zdivem) byl utěsněn, - prostor mezi chráničem a plynovodem byl na jednom nebo na obou koncích utěsněn, - v prostupu v chrániči nebyl žádný spoj, - navržený chránič zohledňoval možnou tepelnou dilataci potrubí. Projektová dokumentace včetně položkového a slepého rozpočtu bude vypracována pro každý vchod bytového domu na ul. Máchová samostatně v rozsahu od hlavního uzávěru plynu po plynové spotřebiče v jednotlivých bytech. - ul. Máchova čp ul. Máchova čp ul. Máchova čp ul. Máchova čp ul. Máchova čp. 659 Projektová dokumentace nesmí obsahovat požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení výrobků a služeb, které platí pro určitého podnikatele nebo jeho organizační složku za příznačné, patenty na vynálezy, určité vzory, průmyslové vzory. Zadavatel požaduje po zhotoviteli vyhotovení a dodání projektové dokumentace ve 4 vyhotoveních. Rovněž bude dodána digitální forma PD (např ve formátu.pdf.) Obsah a rozsah realizační projektové dokumentace musí odpovídat platným směrnicím a předpisům. Rozpočet musí být zpracován jako položkový, s použitím aktuálních ceníků ÚRS a reálných cen materiálů. Vyhotovení PD paré č. 1 musí obsahovat kompletní položkový rozpočet a souhrnný rozpočet, zbývající vyhotovení musí obsahovat pouze slepý položkový rozpočet pro výběr zhotovitele. Rozpočet bude dodán i v digitální formě ve formátu.xls. Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky. Dílo bude realizováno v souladu s platnými zákony ČR, normami, předpisy a dle obecně závazných a doporučených metodik. Strana 2 (celkem 13)

3 Zadavatel upozorňuje zájemce, že poskytne zhotoviteli pouze stavební pasport objektů na ul. Máchova obsahující výkresy s půdorysy jednotlivých podlaží a aktuální revizní zprávy rozvodů plynu. Zadavatel doporučuje zhotoviteli před zpracováním nabídky provést prohlídku všech předmětných vchodů bytového domu na místě samém. Zadavatel požaduje na dílo záruku min. 48 měsíců. 4) Lhůta a místo plnění veřejné zakázky Zadavatel požaduje zahájení prací na vypracování projektové dokumentace bezprostředně po uzavření smlouvy o dílo. Předání 4 ks paré schválené projektové dokumentace požaduje zadavatel nejpozději do Místem plnění veřejné zakázky je níže uvedených pět vchodů bytového domu. Jedná se o nepodsklepený, pětipodlažní bytový dům z roku Stávající stoupací rozvody plynu procházejí bytovými jádry. ul. Máchova čp bytů čp bytů HUP již vyvedena vně budovy čp bytů čp bytů HUP již vyvedena vně budovy čp bytů 5) Způsob hodnocení nabídek Hodnotícím kritériem pro zadání veřejné zakázky bude nejnižší nabídková cena. 6) Požadavky na prokázání kvalifikačních předpokladů a) Splnění základních kvalifikačních předpokladů dle 53 zákona prokáže uchazeč čestným prohlášením, z jehož obsahu musí být zřejmé, že uchazeč splňuje základní kvalifikační předpoklady dle 53 odst. 1 písm. a) až j) zákona. Prohlášení je možné doložit na formuláři, který je přílohou č. 3 této výzvy. b) K prokázání profesních kvalifikačních předpokladů doloží uchazeč: výpis z obchodního rejstříku či jiné evidence ne starší než 90 dní, je-li v nich uchazeč zapsán. doklad o oprávnění k podnikání podle zvláštních právních předpisů v rozsahu odpovídajícím předmětu veřejné zakázky, zejména doklad prokazující příslušné živnostenské oprávnění či licenci. Příslušné doklady není nutno předkládat v originále nebo úředně ověřeném opise 7) Způsob zpracování nabídkové ceny Nabídková cena bude stanovena pro danou dobu plnění jako cena nejvýše přípustná se započtením veškerých nákladů, rizik, zisku a finančních vlivů (např. inflace) po celou dobu realizace zakázky v souladu se zadávacími podmínkami uvedenými v této výzvě k podání nabídky. Požadavky na jednotný způsob doložení nabídkové ceny : 1. Celková cena díla v Kč bez DPH, vyčíslení DPH a celková cena díla s DPH. 2. Rekapitulaci nákladů na realizaci celé dodávky s členěním po jednotlivých vchodech bytových domů. Strana 3 (celkem 13)

4 Nabídkové ceny budou zahrnovat veškeré práce, dodávky a činnosti vyplývající ze zadávacích podkladů. Podkladem pro zpracování cenové nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky, a dále její veškeré přílohy. 8) Místo pro podávání nabídky, doba v níž lze nabídky podat a místo a termín otevírání obálek Nabídky mohou uchazeči doručit osobně, poštou, či jiným způsobem v souladu s 148 odst. 2) zákona na podatelnu Městského úřadu Třinec, Jablunkovská 160, Třinec. Nabídky musí být doručeny zadavateli do dne do 09:00 hodin. V případě doručení nabídky poštou je za okamžik převzetí zadavatelem považováno převzetí nabídky podatelnou zadavatele. Otevírání obálek s nabídkami se uskuteční dne v 10:00 hodin na adrese Městský úřad Třinec, Jablunkovská 160, Třinec, v kanceláři č. 265 vedoucí odboru správy majetku města Ing. Jany Kafkové. Při otevírání obálek mají právo být přítomni i zástupci uchazečů. 9) Prohlídka místa plnění veřejné zakázky a kontaktní osoby Uchazeč se seznámí se stavem a podmínkami místa pro realizaci veřejné zakázky před podáním nabídky. Prohlídka místa plnění veřejné zakázky za účasti zástupce zadavatele je dne Sraz zájemců je na adrese MěÚ Třinec v kanc. č. 266 v 10:00 hodin. Kontaktní osobou ve věcech formální stránky zadávacího řízení a ve věcech odborné problematiky je vedoucí odd. BaNF Petr Kulich, , , petr.kulich@trinecko.cz. 10) Podmínky a požadavky na zpracování nabídky Nabídka bude zpracována v českém jazyce v tištěné formě, podepsána oprávněným zástupcem uchazeče. Zadavatel doporučuje kroužkovou nebo obdobnou vazbu, vpředu s obsahem obsažených materiálů, doporučujeme dodržet posloupnost obsahu nabídky: - Krycí list nabídky viz. příloha č. 1 této výzvy - Kvalifikační předpoklady dle čl. 6. této výzvy - Prohlášení podepsané osobou oprávněnou jednat jménem či za uchazeče, z něhož vyplývá, že je uchazeč vázán celým obsahem nabídky po celou dobu běhu zadávací lhůty (příloha č.2 této výzvy); je-li uchazeč zastupován zmocněncem, musí být součástí prohlášení resp. nabídky jako celku doložena písemná plná moc, z níž vyplyne rozsah oprávnění zmocněnce jednat za uchazeče v tomto zadávacím řízení. - Návrh smlouvy podepsaný osobou oprávněnou jednat jménem uchazeče viz. Příloha č. 4 této výzvy Nebude-li nabídka obsahovat řádně a úplně vyplněné údaje požadované v čl. 10 této výzvy, bude vyřazena. Nabídky doručujte v písemné formě, v uzavřených obálkách opatřených nápisem Neotvírat veřejná zakázka: Vypracování projektové dokumentace pro realizaci GO rozvodů plynu v bytovém domě na ul. Máchova čp a na uzavření opatřit razítkem uchazeče. Při převzetí bude nabídka zapsána do seznamu doručených nabídek a opatřena pořadovým číslem, datem a časovým údajem převzetí. 11) Další podmínky - Zadavatel si vyhrazuje právo zadávací řízení zrušit, odmítnout veškeré předložené nabídky. - Nabídky budou předloženy v českém jazyce, v jednom vyhotovení a nebudou se uchazečům vracet. - Náklady na vypracování nabídek zadavatel nehradí. - Zadavatel nepřipouští variantní řešení. - Uchazeči jsou vázáni svými nabídkami minimálně do data uzavření smlouvy s vítězným Strana 4 (celkem 13)

5 uchazečem. - Platební podmínky - Zadavatel nepřipouští zálohové platby. Fakturu může zhotovitel vystavit až po převzetí skutečně provedených prací pověřeným zástupcem objednatele. Požadovaná minimální lhůta splatnosti faktur je 14 dnů od doručení faktury objednateli. - Poskytování informací - Zadavatel si vyhrazuje právo zveřejnit smlouvu o dílo s vybraným zájemcem, a to ve smyslu zákona č. 106/1999 Sb., o svobodném přístupu k informacím, ve znění pozdějších předpisů. 12) Požadavky na smlouvu o dílo: Přílohou této výzvy je vzorová podoba smlouvy o dílo, která bude sloužit k uzavření smluvního vztahu s vítězem zadávacího řízení. Zadavatel připouští pouze dále specifikované úpravy vzorové smlouvy uchazečem v rámci přípravy návrhu smlouvy o dílo, který musí být přílohou nabídky a který musí být podepsán oprávněným zástupcem uchazeče. Tento návrh smlouvy musí v plném rozsahu respektovat podmínky uvedené v této zadávací dokumentaci. Zadavatel připouští pouze následující úpravy vzorové smlouvy: identifikační údaje uchazeče zástupce ve věcech technických finanční částky smluvní ceny termín zahájení a ukončení prací konkrétní délky záručních lhůt adresu pro zasílání reklamací Zájemce bude počítat s tím, že předložený návrh smlouvy může být před vlastním uzavřením smlouvy doplněn o další dohodnutá zpřesňující ustanovení, která však nebudou v žádném případě měnit základní podstatné náležitosti smlouvy, kterými jsou obsah, rozsah díla, čas a místo plnění, cena díla a další ustanovení uvedená v článcích této výzvy 13) Podklady k vyzvednutí Kompletní písemnou výzvu k podání nabídky se všemi přílohami si případný zájemce může vyzvednout na Městském úřadu Třinec, ul. Jablunkovská 160, odbor správy majetku města, kancelář 266, vždy v pracovní době v termínu do do 09:00 hodin. Kontaktní osoba: Petr Kulich, tel , mob , petr.kulich@trinecko.cz. Zadavatel má k dispozici i elektronickou verzi zadávací dokumentace, kterou si případný zájemce může stáhnout z adresy: kde je umístěn pod záložkou úřední deska, skenované dokumenty, veřejné zakázky - přílohy Tato výzva bude do doby stanovené pro podání nabídek ( ) vyvěšena na úřední desce Městského úřadu Třinec. Současně bude zveřejněna na webových stránkách města Třince V Třinci dne Ing. Jana Kafková vedoucí odboru SMM Přílohy : krycí list nabídky čestné prohlášení o pravdivosti údajů a vázanosti nabídky prohlášení k prokázání základních kvalifikačních předpokladů návrh smlouvy o dílo Strana 5 (celkem 13)

6 Příloha č. 1 KRYCÍ LIST NABÍDKY Akce Vypracování projektové dokumentace pro realizaci GO rozvodů plynu v bytovém domě na ul. Máchova čp Název uchazeče Přesná adresa Pověřený zástupce pro další jednání tel.číslo/fax/ Cena díla V nabídkové ceně musí být zahrnuty veškeré náklady nutné k realizaci díla. Cena bez DPH DPH Celková cena včetně DPH Cena uvedená v krycím listu je cena maximální a nesmí být v následující smlouvě o dílo překročena. Na jakékoliv doplňky nebo změny nebude brán ze strany zadavatele zřetel. Do cenových údajů nelze doplňovat žádné jiné než požadované údaje. V : dne : Podpis a razítko uchazeče : Strana 6 (celkem 13)

7 Příloha č. 2 Čestné prohlášení o pravdivosti údajů a vázanosti obsahem nabídky Jako uchazeč o veřejnou zakázku malého rozsahu Vypracování projektové dokumentace pro realizaci GO rozvodů plynu v bytovém domě na ul. Máchova čp čestně prohlašuji, že veškeré informace uváděné a obsažené v nabídce jsou pravdivé a jako uchazeč jsme vázáni celým obsahem nabídky po celou dobu běhu zadávací lhůty, tedy do uzavření příslušné smlouvy s vítězným uchazečem v rámci shora uvedené veřejné zakázky malého rozsahu. V.. dne. jméno a podpis oprávněného zástupce uchazeče Strana 7 (celkem 13)

8 Příloha č.3 Prohlášení k prokázání základních kvalifikačních předpokladů V souladu s požadavky dle vnitřní směrnice č. 10/2009 na prokázání základních kvalifikačních kritérií dokládáme jako uchazeč o veřejnou zakázku malého rozsahu následující prohlášení : Čestně prohlašuji, že jako uchazeč o veřejnou zakázku Vypracování projektové dokumentace pro realizaci GO rozvodů plynu v bytovém domě na ul. Máchova čp splňujeme předpoklady uvedené v ustanovení 53 odst. 1 písm. a) až j) zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů. V.. dne. jméno a podpis oprávněného zástupce uchazeče Strana 8 (celkem 13)

9 Příloha č.4 Návrh smlouvy o dílo dle 536 Obchodního zákoníku I. Smluvní strany : 1. M ě s t o T Ř I N E C Adresa: Jablunkovská 160, Třinec Zastoupeno: RNDr. Věra Palkovská, starostka města IČ: DIČ: CZ , regionální pobočka Frýdek - Místek, pobočka Třinec, č. účtu : /0100 (dále jen objednatel) 2. obchodní název: Zapsána v obchodním rejstříku:. Živnostenský list:. Sídlo:. Zastoupeno:. IČ:. DIČ:. Bankovní spojení:. č. účtu:. (dále jen zhotovitel) Uvedené smluvní strany prohlašují, že podle stanov, společenské smlouvy nebo jiného obdobného organizačního předpisu jsou oprávněny tuto smlouvu podepsat a k platnosti smlouvy není třeba podpisu jiné osoby. Strana 9 (celkem 13)

10 I.1 Zástupci pro věci technické. Zástupce objednatele pověřený řešením technických problémů, kontrolou provedených prací a předběžným projednáváním změn a doplňků díla: - Ing. Jana Kafková -vedoucí odboru správy majetku města (dále jen SMM ) MěÚ Třinec - Petr Kulich - vedoucí oddělení správy BaNF odboru SMM MěÚ Třinec Výše uvedení zástupci jsou oprávněni jednat pouze ve věcech technických a nejsou oprávněni sjednávat změny smlouvy. Zástupce zhotovitele pověřený řízením prací, koordinací subdodavatelů a řešením všech problémů souvisejících s realizací díla:.. - oprávněn jednat o věcech technických. II. Předmět smlouvy II.1 Předmět díla. Předmětem smlouvy je úprava vztahů smluvních stran při zhotovení díla zhotovitelem pro objednatele podle jeho zadání, a to za sjednanou cenu. III. Předmět plnění III.1 Zhotovitel se zavazuje vyhotovit realizační projektovou dokumentaci pro realizaci GO rozvodů plynu v bytovém domě na ul. Máchova čp Projekt rekonstrukce bude z technického hlediska obsahovat posouzení současného stavu plynového zařízení (před rekonstrukcí) a návrh nového řešení rozvodu plynu U BD na ul. Máchová - ležaté rozvody v suterénu až po sekční uzávěry z ocelového potrubí - stoupací potrubí včetně bytového rozvodu z CU potrubí. - vyvedení HUP vně budovy (mimo čp. 656 a 658) Posouzení současného stavu plynového zařízení (před rekonstrukcí) V této části projektu bude uvedeno především: - které části daného plynovodu nejsou vyhovující a z jakého důvodu, (koroze - agresivní prostředí, potrubí spojováno závitovými tvarovkami, absence chrániček). Návrh nového řešení rozvodu plynu Tato část projektu bude obsahovat: - náčrt, schéma nového navrhovaného plynovodu (rozhodnutí, zda bude, nebo nebude využita původní trasa rozvodu plynu, prostupy potrubí apod.), - volbu typu trubek a tvarovek včetně doporučeného typu spojů, - použití plynových spotřebičů, - kontrolní hydraulický přepočet navrhovaného plynovodu, - řešení tepelných dilatací (včetně náčrtu), - způsob přichycení měděných trubek a osazení plynoměru (včetně náčrtu), - způsob připojení plynových spotřebičů. - řešení tepelné dilatace plynovodu - dilatační pohyb potrubí - vyvedení HUP vně budovy Ke každé bytové jednotce bude doložen výpočet potřebného objemu místností a množství vzduchu provzdušnost. Ve výpočtu bude zohledněna budoucí výměna oken (pokud již neproběhla), za okna plastová včetně návrhu opatření, která budou muset výrobci oken dodržet aby byla zabezpečena dostatečná spárová provzdušnost. Možno navrhnout i jiná technická řešení, která zabezpečí potřebný objem a výměnu potřebného vzduchu pro instalované spotřebiče. Rozvod plynu bude projektován dle platných norem a předpisů súčinností ke dni předání vypracované projektové dokumentace zhotovitelem objednateli. Důraz bude kladen na dodržení ČSN EN 1775, TPG , TPG , TPG a TPG potažmo (ČSN ) Strana 10 (celkem 13)

11 Uzemnění plynovodu bude provedeno dle ČSN Aplikace technických předpisů Pro aplikaci chráničů domovních rozvodů plynu se požaduje, aby: - chránič vykazoval požární odolnost, - chránič byl zhotoven z plynotěsného materiálu, odolného nebo chráněného proti korozi, - chránič nepřenášel hluk na stavební konstrukci, - nedocházelo k přímému kontaktu měděné trubky a ocelového chrániče, - průchod chrániče stropem (zdivem) byl utěsněn, - prostor mezi chráničem a plynovodem byl na jednom nebo na obou koncích utěsněn, - v prostupu v chrániči nebyl žádný spoj, - navržený chránič zohledňoval možnou tepelnou dilataci potrubí. Projektová dokumentace včetně položkového a slepého rozpočtu bude vypracována pro každý vchod bytového domu na ul. Máchová samostatně v rozsahu od hlavního uzávěru plynu po plynové spotřebiče v jednotlivých bytech. - ul. Máchova čp ul. Máchova čp ul. Máchova čp ul. Máchova čp ul. Máchova čp. 659 Projektová dokumentace nesmí obsahovat požadavky nebo odkazy na obchodní firmy, názvy nebo jména a příjmení, specifická označení výrobků a služeb, které platí pro určitého podnikatele nebo jeho organizační složku za příznačné, patenty na vynálezy, určité vzory, průmyslové vzory. III.2 Podrobný rozsah předmětu plnění, který se zhotovitel zavazuje splnit je následující: Vyhotovit a dodat projektovou dokumentaci ve 4 vyhotoveních. Rovněž bude dodána digitální forma PD v jednom vyhotovení (např ve formátu.pdf.). Obsah a rozsah realizační projektové dokumentace musí odpovídat platným směrnicím a předpisům. Rozpočet musí být zpracován jako položkový, s použitím aktuálních ceníků ÚRS a reálných cen materiálů v rozsahu dle článku III.1 smlouvy. Vyhotovení PD paré č. 1 musí obsahovat kompletní položkový rozpočet a souhrnný rozpočet, zbývající vyhotovení musí obsahovat pouze slepý položkový rozpočet pro výběr zhotovitele. Rozpočet bude dodán i v digitální formě ve formátu.xls. Pro odsouhlasení konečné verze PD, předloží zhotovitel 1 kompletní paré PD na odbor správy majetku města, který do 1 týdne provede připomínky a teprve poté budou dodány ostatní paré PD dle smlouvy. Objednatel upozorňuje zájemce, že poskytne zhotoviteli pouze stavební paspart objektů na ul. Máchova obsahující výkresy s půdorysy jednotlivých podlaží a aktuální revizní zprávy rozvodů plynu. Objednatel doporučuje zhotoviteli před zpracováním projektové dokumentace provést prohlídku všech předmětných bytových domů na místě samém. IV. Termín plnění IV.1 Zhotovitel se zavazuje realizovat jednotlivé součásti předmětu plnění a předat objednateli v termínu do:.. Strana 11 (celkem 13)

12 V. Cena díla V.1 Cena díla byla stanovena dle cenové nabídky zhotovitele předložené u výběrového řízení Cena bez DPH..,- Kč ( %) DPH..,- Kč Cena celkem včetně DPH...,-Kč Tato cena je stanovena jako cena nejvýše přípustná a kryje veškeré náklady související se zhotovením díla. VI. Fakturace VI.1 Zhotovitel je oprávněn fakturovat dílo po jeho dokončení a předání objednateli. VI.2 Objednatel uhradí fakturu zhotovitele nejpozději do 14 dnů po jejím obdržení. V.4 V případě, že objednateli vznikne z ujednání této smlouvy nárok na smluvní pokutu, nebo jinou majetkovou sankci vůči zhotoviteli, je objednatel oprávněn odečíst tuto částku z faktury zhotovitele. VII. Odpovědnost za vady a záruka za jakost VII.1 Zhotovitel poskytuje za dílo uvedené v oddíle III. záruku v délce měsíců. Po tuto dobu odpovídá za vady, které objednatel zjistil, a které včas reklamoval. Záruka počíná běžet po převzetí díla objednatelem. VII.2 Zhotovitel odpovídá za to, že předmět smlouvy je zhotovený podle podmínek smlouvy a že po dobu záruční doby bude mít vlastnosti dohodnuté ve smlouvě. VII.3 Za vady projektové dokumentace, které se projeví po odevzdání projektu zodpovídá zhotovitel až do uplynutí záruční doby projektované stavby za předpokladu, že stavba byla realizována v souladu s dokumentací. VII.4 Zhotovitel neodpovídá za vady projektu, které byly způsobené použitím podkladů poskytnutých objednatelem a zhotovitel při vynaložení všeho úsilí nemohl zjistit jejich nevhodnost anebo na ně upozornil objednatele a ten na jejich použití trval. Záruka rovněž neplatí, pokud je předmět díla užit k jinému účelu, než pro účel sjednaný touto smlouvou nebo byl-li předmět díla upraven třetí osobou bez písemného souhlasu zhotovitele. VII.5 Smluvní strany se dohodly pro případ vady projektu, že po dobu záruční doby má objednatel právo požadovat a zhotovitel má povinnost bezplatného odstranění vady. VII.6 Zhotovitel se zavazuje odstranit případné vady projektu ve smyslu bodu 2 do 8 pracovních dnů od uplatnění oprávněné reklamace objednatele, pokud se smluvní strany nedohodnou jinak. VII.7 Objednatel se zavazuje, že případnou reklamaci vady projektu uplatní bezodkladně po jejím zjištění písemnou formou do rukou oprávněného zástupce zhotovitele podle této smlouvy. VIII. Zajištění závazků - sankce VIII.1 Objednatel má právo vyúčtovat smluvní pokutu ve výši 0,1% z ceny díla za každý den z prodlení zhotovitele, nesplní-li dohodnutý termín plnění dle čl. IV.1. smlouvy, a to až do splnění smluvní povinnosti. VIII.2 Zhotovitel je povinen opravit prokázané vady na vlastní náklad ve lhůtě dohodnuté s objednatelem. Jestliže zhotovitel neodstraní vady, za které odpovídá ve lhůtách smluvených s objednatelem, je povinen zaplatit smluvní pokutu 0,1% z ceny díla za každý den z prodlení a každou jednotlivou vadu. VIII.3 Podkladem pro placení díla je daňový doklad (faktura) s uvedením čísla, názvu a sídla objednatele a zhotovitele, názvu díla, termínu předání díla, dne odeslání faktury, označení banky a č.ú., na který má být placeno a cena díla. V případě neuhrazení daňového dokladu ve lhůtě splatnosti sjednává se, zaplacení úroku z prodlení ve výši 0,1% dlužné částky za každý den prodlení. VIII.4 V případě, že objednatel odstoupí od smlouvy, zaplatí objednatel vzniklou škodu včetně ušlého zisku dle 379 zák. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. Strana 12 (celkem 13)

13 Škodou se rozumí cena rozpracovaného díla (projektu) ke dni odstoupení od smlouvy, která se stanoví vzájemnou dohodou nebo znaleckým posudkem. IX. Závěrečná ujednání IX.1 Obchodně právní vztahy mezi smluvními stranami, neupravené zněním této smlouvy, se řídí příslušnými ustanoveními zákona č. 513/1991 Sb., obchodní zákoník, ve znění pozdějších předpisů. IX.2 Tato smlouva je provedena ve 4 vyhotoveních, z nichž obdrží každá smluvní strana 2 exempláře. IX.3 Smluvní strany prohlašují, že s obsahem smlouvy souhlasí a na důkaz souhlasu s jejím obsahem jí potvrzují svými vlastnoručními podpisy. Tato smlouva nabývá platnosti dnem jejího podpisu smluvními stranami. IX.4 Uzavření této smlouvy o dílo bylo schváleno na. schůzi Rady města Třince dne.. usnesením číslo 2011/ nadpoloviční většinou hlasů všech členů rady města. V Třinci dne za objednatele: za zhotovitele:... RNDr. Věra Palkovská starostka města.. jednatel společnosti Strana 13 (celkem 13)

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR SPRÁVY MAJETKU MĚSTA Jablunkovská 160, 739 61 Třinec

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR SPRÁVY MAJETKU MĚSTA Jablunkovská 160, 739 61 Třinec MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR SPRÁVY MAJETKU MĚSTA Jablunkovská 160, 739 61 Třinec MĚSTO TŘINEC v souladu se směrnici č. 10/2009 (dále jen směrnice ) a zákonem č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem UČEBNA VÝTVARNÉ VÝCHOVY zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Více

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh.

Podkladem pro zpracování nabídky jsou zadávací podmínky uvedené v této výzvě k podání nabídky včetně všech jejich příloh. Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Oprava fasády garáže a zateplení soklů Domova Sosna zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady

Více

Provádění revizí, kontrol a čištění komínů a kouřovodů včetně provádění měření na období 2015-2017

Provádění revizí, kontrol a čištění komínů a kouřovodů včetně provádění měření na období 2015-2017 Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Provádění revizí, kontrol a čištění komínů a kouřovodů včetně provádění měření na období 2015-2017 zadávané

Více

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná

SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, Třinec-Dolní Líštná SOCIÁLNÍ SLUŽBY MĚSTA TŘINCE příspěvková organizace Habrová 302, 739 61 Třinec-Dolní Líštná Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka pracích

Více

Údržba bytového a nebytového fondu v oborech elektroinstalace a hromosvody v roce 2015

Údržba bytového a nebytového fondu v oborech elektroinstalace a hromosvody v roce 2015 Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Údržba bytového a nebytového fondu v oborech elektroinstalace a hromosvody v roce 2015 zadávané v souladu

Více

Výzva č k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva č k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Veslařská 56, 637 00 Brno Výzva č.32013038 k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Statutární město Brno, městská část Brno Jundrov, Veslařská 56, 637 00, Brno v souladu se zákonem č. 137/2006

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Dodávka a montáž interiérového vybavení kanceláří, zasedací místnosti a STARS klubu

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Dodávka a montáž interiérového vybavení kanceláří, zasedací místnosti a STARS klubu Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka a montáž interiérového vybavení kanceláří, zasedací místnosti a STARS klubu zadávané v souladu se

Více

Zajištění servisu, havarijní a vyprošťovací služby včetně provádění mimopaušálních oprav na zdvihacích zařízeních v období 2015-2017

Zajištění servisu, havarijní a vyprošťovací služby včetně provádění mimopaušálních oprav na zdvihacích zařízeních v období 2015-2017 Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Zajištění servisu, havarijní a vyprošťovací služby včetně provádění mimopaušálních oprav na zdvihacích zařízeních

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Zpracování průkazů energetické náročnosti budov

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Zpracování průkazů energetické náročnosti budov Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Zpracování průkazů energetické náročnosti budov v souladu s 18 odst. 5 dle obecných zásad stanovených v 6

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti a kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti a kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Zadavatel: Základní škola Humpolec, Hálkova 591, okres Pelhřimov ve smyslu 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti a kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti a kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Zadavatel: Základní škola Humpolec,, okres Pelhřimov ve smyslu 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti a kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní způsobilosti a kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Zadavatel: Základní škola Humpolec, Hálkova 591, okres Pelhřimov ve smyslu 36 zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, (dále jen zákona) tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání základní

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na veřejnou zakázku Město Strakonice adresa: Velké náměstí 2, 386 21 Strakonice IĆ 00251810, DIČ CZ00251810 Tel. 383700111, fax 383700323 http://www.mu-st.cz, email : posta@mu-st.cz tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání

Více

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Nízkonákladové bydlení - sociální

Více

Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno Úvalno

Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno Úvalno Mikroregion Opavsko severozápad Úvalno 58 793 91 Úvalno Výzva více zájemcům k podání nabídky a prokázání kvalifikace ve zjednodušeném podlimitním řízení k veřejné zakázce na výstavbu víceúčelových hřišť

Více

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na stavební zakázku

tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na stavební zakázku VYSOKÁ ŠKOLA LOGISTIKY o.p.s., IČ 258 75 167, Palackého 1381/25, 750 02 Přerov,dále jako zadavatel tímto vyzývá k podání nabídky a prokázání kvalifikace a poskytuje zadávací dokumentaci na stavební zakázku

Více

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na zajištění inženýrské činnosti při realizaci akce

tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na zajištění inženýrské činnosti při realizaci akce Domov se zvláštním režimem Matyáš v Nejdku, příspěvková organizace Sídlo: Domov se zvláštním režimem "Matyáš" v Nejdku, příspěvková organizace,mládežnická 1123,362 21 Nejdek, Česká republika, IČ: 71175229,

Více

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODDĚLENÍ PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODDĚLENÍ PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODDĚLENÍ PRÁVNÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Třinec - Dopravní automobil (2)

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Dodávka tonerů SSMT 2015/2016

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Dodávka tonerů SSMT 2015/2016 Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka tonerů SSMT 2015/2016 zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Komplexní pojištění města Třinec na období 2015 a 2016

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Komplexní pojištění města Třinec na období 2015 a 2016 Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Komplexní pojištění města Třinec na období 2015 a 2016 zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro

Více

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Přístupový chodník, Rákosníčkovo

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu 1) Identifikační údaje zadavatele Dětský domov se školou, základní škola a středisko výchovné péče Jiříkov; IČ 00412040; se sídlem Čapkova 814/5,

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Dokumentace bouracích prací - dům kultury Chrastava

Více

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY

OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY OBEC BĚLKOVICE LAŠŤANY Bělkovice - Lašťany č.p.139, 783 16 pošta Dolany, IČ 00298654, DIČ CZ00298654 Telefon 585 396 661, 585 396 626, Fax 585 396 661, E-mail: obec@belkovice-lastany.cz www.belkovice-lastany.cz

Více

Smlouva o dílo dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Smlouva o dílo dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku Smlouva o dílo dle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku I. Smluvní strany: 1. Město Třinec adresa: zastoupeno RNDr. Věrou Palkovskou, starostkou města jednání ve věcech: a) smluvních:

Více

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Provádění kominických stavebních

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace Zadávací dokumentace veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Rekonstrukce hasičské zbrojnice OBSAH 1 Úvodní ustanovení...

Více

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Vodovod Třinec, Tyra stáje,

Více

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Dodávka tonerů 2015-17

Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky. Dodávka tonerů 2015-17 Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na dodávky s názvem Dodávka tonerů 2015-17 zadávané v souladu se směrnici č. 17/2012 Zásady pro zadávání veřejných zakázek města

Více

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODDĚLENÍ PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODDĚLENÍ PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODDĚLENÍ PRÁVNÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Výzva k podání nabídky Zadávací dokumentace k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Tělocvična u ZŠ a MŠ G.

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU. ZŠ Jiráskova, klimatizace v učebnách výpočetní techniky a v serverovně VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU NA DODÁVKU Zadavatel: Základní škola Benešov, Sídlo:, PSČ 256 01 IČ: 75033062 Kontakt: na emailové adrese NÁZEV ZAKÁZKY ZŠ Jiráskova, klimatizace

Více

2. Předmět a místo plnění Předmětem veřejné zakázky je dodávka plynu do odběrných míst zadavatele (dále jen dodávka) oprávněnému zákazníkovi.

2. Předmět a místo plnění Předmětem veřejné zakázky je dodávka plynu do odběrných míst zadavatele (dále jen dodávka) oprávněnému zákazníkovi. Rada městské části Brno-Jundrov vypisuje výběrové řízení na Veřejnou zakázku malého rozsahu Sdružené služby dodávky zemního plynu pro období 1.1.2013 31.12.2013 1. Identifikační údaje zadavatele Statutární

Více

Městský úřad Strakonice

Městský úřad Strakonice Městský úřad Strakonice + odbor majetkový Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST/027490/2015/MAJ/lach Houska 383 700 320 3. června 2015 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu na

Více

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODBOR PRÁVNÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Náhradní výsadby dřevin v Třinci

Více

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e"

Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu  Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu " Ú z e m n í p l á n o b c e R a d v a n i c e" Zadavatel obec Radvanice za účelem zadání zakázky malého rozsahu v y z ý v á uchazeče k podání

Více

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky

v y z ý v á I. Vymezení předmětu plnění veřejné zakázky Výzva k podání cenové nabídky k účasti ve zjednodušeném podlimitním zadávacím řízení na stavební zakázku podle 38 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, v platném znění, na realizaci akce: Rekonstrukce

Více

MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, Odbor majetku a rozvoje města

MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, Odbor majetku a rozvoje města MĚSTO SUŠICE, NÁM. SVOBODY 138, SUŠICE 1, 342 01 Odbor majetku a rozvoje města VÁŠ DOPIS ZNAČKY/ZE DNE NAŠE ZNAČKA VYŘIZUJE/LINKA SUŠICE DNE č.j. 1167/08/MRM ing.věra Marešová/ 376 540 143 11.listopadu

Více

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016

tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 KARLOVARSKÝ KRAJ KRAJSKÝ ÚŘAD ODBOR PROJEKTOVÉHO ŘÍZENÍ A INFORMATIKY KK tímto vyzývá k podání nabídky pro veřejnou zakázku Dodávka NB 2016 Tato zakázka je zakázkou malého rozsahu ve smyslu ust. 12 odst.

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Obec Osík Osík 240, 569 67 Osík, IČ: 00277100, tel: 461 612 573, e-mail: osik@lit.cz, www.osik.cz ZADÁVACÍ DOKUMENTACE pro veřejnou zakázku spojenou se zajištěním technického dozoru investora na akci:

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Zadavatel: nám. 1. máje 1, 463 31 Chrastava IČ: 00262871 ZADÁVACÍ DOKUMENTACE A POKYNY PRO ZPRACOVÁNÍ NABÍDKY Název veřejné zakázky: Zadavatel Název : Projektová dokumentace Chrastava, multifunkční hřiště

Více

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4

Realizace sportovního povrchu podlahy tělocvičny v objektu. Gymnázia Na Vítězné pláni 1160 v Praze 4. Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Gymnázium Na Vítězné pláni 1160 140 00 Praha 4 Č.j.: 365/08 Věc: Výzva k podání nabídky více zájemců k účasti na zadávacím řízení na stavební zakázku malého rozsahu podle 12 odstavec 6 zákona č. 137/2006

Více

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce

Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce Výzva k podání nabídky pro veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce OPRAVA A REKONSTRUKCE SOCIÁLNÍHO ZAŘÍZENÍ A CHODBY VE ZDRAVOTNÍM STŘEDISKU Zadavatel: Obec Staré Město se sídlem: Staré Město

Více

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODDĚLENÍ PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODDĚLENÍ PRÁVNÍ Jablunkovská 160, Třinec MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODDĚLENÍ PRÁVNÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Hřbitovní kaple, Tyra

Více

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2

SŠ, ZŠ A MŠ pro ZP, Brno, Kamenomlýnská 2, Rekonstrukce sociálních zařízení v objektu B2 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu na stavební práce: Na základě Směrnice upravující zadávání veřejných zakázek malého rozsahu č.j.: 2371/2009-14 s účinností od 23. 8. 2009,

Více

Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku malého rozsahu

Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku malého rozsahu Výzva k podání nabídek pro veřejnou zakázku malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách, ve znění pozdějších předpisů) s názvem Výměna vstupních dveří

Více

Výkopové a pomocné stavební práce

Výkopové a pomocné stavební práce Výzva k podání nabídky č.7/2017 Veřejná zakázka malého rozsahu (do 2 milionů) Identifikační údaje zadavatele: Zadavatel: Technické služby Tábor s.r.o. Sídlem: Kpt. Jaroše 2418 390 03 Tábor Zastoupený:

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky V souladu se zákonem č.137/2006sb., o zadávání veřejných zakázek ve znění pozdějších předpisů a v souladu se Směrnicí MŠMT upravující zadávání VZ malého rozsahu ze dne 22.7.2009

Více

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODDĚLENÍ PRÁVNÍ

MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODDĚLENÍ PRÁVNÍ MĚSTO TŘINEC MĚSTSKÝ ÚŘAD, ODDĚLENÍ PRÁVNÍ Jablunkovská 160, 739 61 Třinec Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na stavební práce s názvem Termoregulace otopných

Více

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM

SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM SMLOUVA O DÍLO č. 60/2016/OMM uzavřena podle 2586 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník 1. Smluvní strany 1. Město Kopřivnice Adresa: Štefánikova 1163, 742 21 Kopřivnice Zastoupeno: Ing. Kamil

Více

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze

Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Realizace topného systému a plynové přípojky v objektu bytu v mateřské škole v České Bříze Lhůta pro podání nabídek: 5.6.2013 Zodpovědná

Více

Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace

Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace Č. j.: 01Te/350/2015 Datum: 2. 7. 2015 Výzva k předložení cenové nabídky a prokázání kvalifikace k veřejné zakázce malého rozsahu na zpracovatele projektové dokumentace V souladu s ustanovením 6, 17 a

Více

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem

Výzva k podání nabídek. veřejné zakázky malého rozsahu. (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem 1 Výzva k podání nabídek veřejné zakázky malého rozsahu (nejedná se o zadávací řízení dle zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách) s názvem Zajištění technického dozoru stavebníka (TDS) a koordinátora

Více

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz

Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž Příspěvková organizace. reditel@zskomenskeho.cz Základní škola, Kroměříž, Komenského náměstí 440, příspěvková organizace se sídlem Komenského náměstí 440/2, 767 01 Kroměříž jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu

Více

Město Strakonice Velké náměstí 2, 386 21 Strakonice

Město Strakonice Velké náměstí 2, 386 21 Strakonice Zadavatel: Město Strakonice Velké náměstí 2, 386 21 Strakonice IČ: 00251810, DIČ: CZ00251810 tímto vyzývá k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu zadávanou dle,,pravidel pro zadávání veřejných

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDEK A PROKÁZÁNÍ KVALIFIKACE VČ. TEXTOVÉ ČÁSTI ZADÁVACÍ DOKUMENTACE Č.j. SINI-927/2017 Zadavatel: Obec Široká Niva se sídlem 792 01 Široká Niva 79 zastoupená starostkou obce Alenou Mátéovou

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Výzva k podání nabídky Město Litvínov se sídlem: Městský úřad Litvínov, náměstí Míru 11, 436 01 Litvínov vyzývá, v souladu se směrnicí rady města č. 2/2012 uchazeče k podání nabídky na zakázku s názvem

Více

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města

MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města MĚSTO HOSTINNÉ Městský úřad Hostinné Odbor investic a majetku města Náměstí 69, 543 71 Hostinné, IČO: 00277908, DIČ: CZ00277908, http://hostinne.info MĚSTO HOSTINNÉ Výzva a zadávací dokumentace k podání

Více

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace

2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace 2. Základní škola Holešov, Smetanovy sady 625, příspěvková organizace se sídlem Smetanovy sady 625, 769 01 Holešov jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou pro příjemce Operačního programu Vzdělávání

Více

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY MĚSTO SEMILY, ZASTOUPENÉ MĚSTSKOU BYTOVOU SPRÁVOU SEMILY, S.R.O. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY VEŘEJNÁ ZAKÁZKA MALÉHO ROZSAHU (Nejedná se o zadávací řízení dle zákona č.137/2006sb.) ZATEPLENÍ BYTOVÉHO DOMU Č.P.442,

Více

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel

DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO , Bank. spoj. Č.ú /0300, Tel DĚTSKÝ DOMOV SE ŠKOLOU, ZÁKLADNÍ ŠKOLA A ŠKOLNÍ JÍDELNA, MĚCHOLUPY 2 IČO 61781517, Bank. spoj. Č.ú. 101342392/0300, Tel. 376395194 Č.j. 3344/10 Měcholupy 18. 5. 2010 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu

Více

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů

ZADÁVACÍ DOKUMENTACE. Název zakázky: Zajištění zahraničních jazykových pobytů ZADÁVACÍ DOKUMENTACE ZŠ Hustopeče, Nádražní 4, okres Břeclav, příspěvková organizace, Nádražní 4, 69301 Hustopeče se sídlem Nádražní 4, 693 01 Hustopeče, jako zadavatel vyhlašuje v souladu s Příručkou

Více

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016

Město Strakonice. Odbor informatiky a provozu. Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ června 2016 Město Strakonice Odbor informatiky a provozu Naše značka: Vyřizuje: Datum: MUST Ulč/ 383 700 388 17.června 2016 Výzva k podání nabídky na realizaci veřejné zakázky malého rozsahu Město Strakonice, jako

Více

Sanace kaple Panny Marie v Dobrčicích

Sanace kaple Panny Marie v Dobrčicích Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále je zákon ) pro akci: Sanace kaple Panny Marie v Dobrčicích (výběrové řízení mimo režim

Více

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze.

Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA PLNĚNÍ VEŘEJNÉ ZAKÁZKY MALÉHO ROZSAHU: Rekonstrukce elektroinstalace objektu mateřské školy v České Bříze. Lhůta pro podání nabídek: 8.2..2012 Zodpovědná osoba: Ing. Pavel Jirka,

Více

Provádění kominických stavebních prací a odstraňování závad z revizí a kontrol na období 2015-2017

Provádění kominických stavebních prací a odstraňování závad z revizí a kontrol na období 2015-2017 Zadávací dokumentace výzva k podání nabídky k veřejné zakázce malého rozsahu na služby s názvem Provádění kominických stavebních prací a odstraňování závad z revizí a kontrol na období 2015-2017 zadávané

Více

Výzva k podání nabídky

Výzva k podání nabídky Obec Podsedice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu nejedná se o zadávací řízení v režimu zákona č. 134/2016 Sb., o zadávání veřejných zakázek, v platném znění Zadavatel: Obec Podsedice

Více

Gymnázium Karla Čapka Školní 1530, DOBŘÍŠ IČO tel.:

Gymnázium Karla Čapka Školní 1530, DOBŘÍŠ IČO tel.: Gymnázium Karla Čapka Školní 1530, 263 80 DOBŘÍŠ IČO 61100331 tel.: 318 521 040 e-mail: post@gymkc.cz č.j. 0677/2018/GKCPB ZADÁVACÍ DOKUMENTACE k veřejné zakázce malého rozsahu Výměna podlahových krytin

Více

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky

Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Textová část Z A D Á V A C Í D O K U M E N T A C E pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií Textová část pro podlimitní veřejnou zakázku na dodávky Čistší silnice ve městě Sedlec-Prčice Veřejný zadavatel: Město Sedlec-Prčice se sídlem: nám. 7. května

Více

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY

Město Turnov. se sídlem Antonína Dvořáka 335, Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Město Turnov se sídlem Antonína Dvořáka 335, 511 22 Turnov, zastoupené Ing. Tomášem Hockem, starostou VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY Ve smyslu 6 a 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, v platném

Více

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ:

Tyršova 1832/9, 70200 Ostrava Moravská Ostrava IČ: 27857255 DIČ: Výzva k podání cenových nabídek Pro výběrové řízení v rámci veřejné zakázky malého rozsahu na dodávku a instalaci. Výzva k podání cenových nabídek (dále jen Výzva ) byla zpracována mimo režim zákona č.137/2006

Více

Odkanalizování obce Dobrčice

Odkanalizování obce Dobrčice Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu dle 12 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách (dále je zákon ) pro akci: Odkanalizování obce Dobrčice (výběrové řízení mimo režim zákona)

Více

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu

Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany. Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Obec Říčany nám. Osvobození 340 664 82 Říčany Výzva k podání nabídky - veřejná zakázka malého rozsahu Vážení přátelé, Naše č. j.: 853/2011 Vyřizuje: Ing. Jan Studený Tel. č.: 724 303 746 E-mail: starosta@ricanyubrna.cz

Více

K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu

K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012. Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu K 109-1/2012 V Ostravě dne 12.listopadu 2012 Výzva k podání nabídky veřejná zakázka malého rozsahu Zadavatel: Česká republika Hasičský záchranný sbor Moravskoslezského kraje Sídlo: Výškovická 40, 700 30

Více

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené Valašské Meziříčí, Vsetínská 454

Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Mateřská škola, základní škola a střední škola pro sluchově postižené 757 01 Valašské Meziříčí, Vsetínská 454 Výzva k předložení nabídky Předmět nabídky: Obnova vozového parku - 9 místný automobil PODMÍNKY

Více

Výzva zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Ev. č. veřejné zakázky

Výzva zájemcům k podání nabídky na veřejnou zakázku malého rozsahu. Ev. č. veřejné zakázky MĚSTO TŘEBÍČ místostarosta Karlovo nám. 104/55, 674 01 Třebíč, adresa pro doručení písemnosti: Masarykovo nám. 116/6, 674 01 Třebíč VÁŠ DOPIS ZN.: ZE DNE: NAŠE ZN.: VYŘIZUJE: Mgr. Veronika Veselá TELEFON:

Více

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.

Václavské náměstí 10, Letohrad. Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1. MĚSTO LETOHRAD Václavské náměstí 10, 561 51 Letohrad Váš Dopis značky/ze dne Naše značka Vyřizuje V Letohradě dne 602/2017/MULET/2060/86 Franc 27.1.2017 Věc: Výzva k podání nabídky na veřejnou zakázku

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu

Veřejná zakázka malého rozsahu Veřejná zakázka malého rozsahu Č.j.: ORŽP/8000/2013/1022/2012/med Dne 25.09.2013 Projektová dokumentace na rekonstrukci radnice ve Šluknově Identifikační údaje zadavatele: Město Šluknov nám. Míru 1 407

Více

1. Identifikační údaje zadavatele

1. Identifikační údaje zadavatele Obec Bystřice Bystřice 334, 739 95 Bystřice Věc: Písemná výzva k podání nabídky u výběrového řízení pod označením Bystřice dopravní automobil - II Vážení, v souladu se Směrnicí pro zadávání veřejných zakázek

Více

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n.

Rekonstrukce podlahy ve sportovní hale Tovární 68, Rychnov u Jablonce n.n. MĚSTO RYCHNOV U JABLONCE NAD NISOU Husova 490, 468 02 Rychnov u Jablonce n.n., tel.: 488 880 930, fax: 488 880 921 Č.j.: MU/2086/2015 Datum: 13. března 2015 Vyřizuje: J. Dvořák Tel.: 488 880 930 Zadávací

Více

Zadávací dokumentace

Zadávací dokumentace NÁRODNÍ ARCHIV ORGANIZAČNÍ SLOŽKA STÁTU Zadávací dokumentace k veřejné zakázce na služby Č. j. NA 1245 6/11-2013 Výběrové řízení na tisk publikací zařazených do edičního plánu Národního archivu pro rok

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce: Oprava fasády budovy obecního úřadu Klentnice

Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce: Oprava fasády budovy obecního úřadu Klentnice Obec Klentnice Obecní úřad Klentnice č. p. 24 PSČ 692 01 IČ 00600199 Tel.: 519 515 171 V Klentnici dne 27. 7. 2016 Věc: Veřejná zakázka malého rozsahu na stavební práce: Oprava fasády budovy obecního úřadu

Více

Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu

Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu Vyhlášení veřejné zakázky malého rozsahu Správa majetku města Příbor s.r.o. vyhlašuje veřejnou zakázku na stavební práce malého rozsahu na akci Rekonstrukce teplovodu v lokalitě ulic Npor. Loma v Příboře

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Č.j. ORRI/25753-15/dagm ORRI/3510-2015 V Rumburku dne 27.07.2015 Projektová dokumentace na akci Rekonstrukce

Více

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ:

Obec Klenová Klenová Janovice nad Úhlavou IČ: Obec Klenová Klenová 65 340 21 Janovice nad Úhlavou IČ:00573515 v souladu s ustanovením 18 odst.5, zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách vypisuje výzvu k podání nabídky na veřejnou zakázku malého

Více

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu

Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení. ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Zadávací dokumentace pro Základní školu Břeclav, Na Valtické, Výběrové řízení ZŠ Břeclav, Na Valtické - dodávka a montáž konvektomatu Obsah 1 Identifikační údaje veřejného zadavatele...3 2 Informace o

Více

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách

Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Veřejná zakázka malého rozsahu v souladu s 12 odst. 3 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách Č.j. ORRI/24875-15/dagm ORRI/3430-2015 V Rumburku dne 17.07.2015 Projektová dokumentace zateplení budovy

Více

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice

Oprava vnitřních prostor Obecního společenského domu Vinařice OBEC VINAŘICE V. ulice 250, 273 07 Vinařice Zadávací dokumentace dodávky a služby ZADÁVACÍ DOKUMENTACE NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU Veřejná zakázka malého rozsahu (dále jen veřejná zakázka ) je zadávána

Více

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb,

Písemná výzva k podání nabídky na plnění veřejné zakázky malého rozsahu Rekonstrukce elektroinstalace v objektu SOkA Cheb, Státní oblastní archiv v Plzni, Sedláčkova 44, 306 12 Plzeň ČÍSLO JEDNACÍ: SOAP/002-0503/2011 TEL: 377 222 480 FAX: 377 222 486 E-MAIL: podatelna@soaplzen.cz, www.soaplzen.cz DATUM: 21.2.2011 Písemná výzva

Více

Podpora rozvoje podniku v oboru elektroinstalace - nákup pracovní plošiny

Podpora rozvoje podniku v oboru elektroinstalace - nákup pracovní plošiny V Troubelicích dne: 13. 6. 2013 Výzva k podání nabídky (včetně zadávací dokumentace) Zadavatel: Zastupuje: ELEKTROINSTALACE VRZAL s.r.o. Troubelice 59, PSČ 783 83 IČ: 285 82 161 Vojtěch Vrzal, jednatel

Více

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz

MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz MEDICA zdravotní péče, s.r.o. Konská 63, 739 61 Třinec IČO: 27779882 medica@seznam.cz Název projektu: Číslo projektu: Rozšíření služeb a dostupnosti péče mobilního hospice při MEDICA zdravotní péče, s.r.o.

Více

Smlouva o dílo dle 2586 a násl. Zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku

Smlouva o dílo dle 2586 a násl. Zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku @ Město Třinec 2016/02/044/Li Smlouva o dílo dle 2586 a násl. Zákona č. 89/2012 Sb., občanského zákoníku. Smluvní strany: 1. Mêstø TŘNEC Sídlo: Zastoupeno: RNDr. Věra Palkovská, starostka města Č: 002

Více

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami

K U P N Í S M L O U V A. uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami K U P N Í S M L O U V A uzavřena podle 2079 a násl. zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, mezi smluvními stranami Kupující: Název: Obec Baška Sídlo: Baška 420, 739 01 Baška Zastoupena:

Více

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna:

Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, Praha 9 IČ: tel. ústředna: Městská část Praha 20 B1 Zadavatel: Městská část Praha 20 Sídlem: Jívanská 647/10, 193 00 Praha 9 IČ: 00 240 192 tel. ústředna: +420 271 071 611 VÝZVA K PODÁNÍ NABÍDKY NA VEŘEJNOU ZAKÁZKU MALÉHO ROZSAHU

Více

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec

Energeticky úsporná opatření Základní školy Drnholec VÝZVA A ZADÁVACÍ DOKUMENTACE K PŘEDLOŽENÍ NABÍDKY V souladu s 6 a 12 odst. 2 zákona č. 137/2006 Sb., o veřejných zakázkách ve znění pozdějších předpisů (dále jen zákon), Vás vyzýváme k podání nabídky v

Více

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu

Výzva pro předložení nabídek k veřejné zakázce s názvem: Nákup vícemístného osobního automobilu Zařízení pro děti-cizince, diagnostický ústav, dětský domov se školou, výchovný ústav, středisko výchovné péče, základní škola a praktická škola, Radlická 30, Praha 5 Výzva pro předložení nabídek k veřejné

Více

Základní umělecká škola Františkovy Lázně

Základní umělecká škola Františkovy Lázně Základní umělecká škola Františkovy Lázně v souladu se zákonem č.137/2006 Sb. o veřejných zakázkách, tímto vyzývá zájemce k podání nabídky na veřejnou zakázku středního rozsahu, 1) Název zakázky Výměnný

Více

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY

OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY OZNÁMENÍ VÝBĚROVÉHO ŘÍZENÍ ZADÁVACÍ PODMÍNKY 1. Zadavatel 1.1. Identifikační údaje: Obec Střílky, Koryčanská 47, 768 04 Střílky, IČ: 00287776 1.2. Kontaktní osoba zadavatele: Viktor Ganjuškin starosta

Více

S M L O U V A O D Í L O č.../2009

S M L O U V A O D Í L O č.../2009 S M L O U V A O D Í L O č.../2009 uzavřená podle 536 a násl. Obchodního zákoníku č. 513/1991 Sb. v platném znění mezi : I. Smluvní strany 1.1 Objednatel:...... Bankovní spojení:...... Číslo účtu:......

Více