P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

Rozměr: px
Začít zobrazení ze stránky:

Download "P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E"

Transkript

1 Kino Metro 70 pondělí : Pondělní Bijásek Paddington Želvy Ninja Dcera čarodějky úterý : Úterní Bijásek Paddington Vzkaz v láhvi Mikrob a Gasoil Art film středa : Dcera čarodějky Vzkaz v láhvi čtvrtek : Warcraft: První střet Warcraft: První střet pátek : Warcraft: První střet 3D V zajetí démonů 2 sobota : Warcraft: První střet 3D Realita neděle : Warcraft: První střet Realita Městské divadlo Team Arboria (představení pro školy) kdy: pondělí 6. června 2016, 9:00 a 11:00 kde: Divadelní sál Team Arboria vznikl jako skupina převážně prostějovských kluků, kteří se věnují různým akrobatickým dovednostem. Celé to začalo trénováním parkouru a freerunningu (jak se co nejrychleji a nejefektivněji dostat z bodu A do bodu B) v tělocvičnách a v prostějovských ulicích. Postupně přidávali tanec a žonglování, natočili zajímavá videa a jejich vystoupení se stalo žádaným na různých plesech, festivalech, kampaních či oslavách. Jedno z videí natočili na jevišti prostějovského divadla a zrodil se nápad vytvořit ucelený tvar s dějovou linkou a příběhem, jemuž budou slušet divadelní reflektory. Petr Vodička: Kouzelný dům (pro školy) kdy: středa 8. června 2016, 9:00 a 11:00 kde: divadelní sál uvede: Naivní divadlo Liberec; hrají: D. Čičmanová, B. Kubátová, M. Sýkorová, T. Bělohlávek, ad.; režie: Petr Vodička Dobrodružná fantasy detektivka pro děti. Může se dům o dvou patrech najednou jen tak objevit v ulici? Že ne? Ale tenhle dům to dokáže. Protože je to kouzelný dům. Vevnitř se celý chvěje, trochu vrže a je v něm spousta chodeb a pokojů a především dveří, za kterými to hučí, kráká, vrčí, šeptá... jako by za nimi bylo třeba celé údolí nebo temný les. Nebo něco úplně jiného... Je to možné? A kdo to zjistí? Tím kýženým hrdinou bude nejspíš mladý Jons. Zprvu se mu ani moc nechce, na nějaká dobrodružství on vlastně není stavěný. Jeden by o něm téměř řekl, že je to tak trochu strašpytel... Jenže to by z onoho domu nesměla vyjít dívka jménem Berta. Ukáže se, že je majitelkou klíčů od všech dveří v kouzelném domě. A také, že je moc krásná a milá a hodná... a že není těžké se do ní zamilovat. A tak není divu, že se s Bertou vydává

2 do útrob kouzelného domu, v němž se za každými dveřmi skrývá jiný tajůplný svět. A všechny ty světy se právě nyní nacházejí ve smrtelném nebezpečí! Závěrečný koncert Prostějovské dny hudby kdy: čtvrtek 9. června 2016, 17:00 kde: přednáškový sál mimo předplatné Pořádá ZUŠ V. Ambrose Prostějov Závěrečná pirueta kdy: neděle 12. června 2016, 15:00 a 17:30 mimo předplatné Pořádá TŠ Piruette Prostějov Astronomické oddělení Muzea a galerie v Prostějově Hvězdárna Astronomická pozorování Pozorování Slunce se konají každé pracovní pondělí, čtvrtek a pátek, a během astronomického víkendu: březen říjen: Večerní a noční pozorování hvězdné oblohy dalekohledy se konají každé pracovní pondělí, čtvrtek a pátek, a během astronomického víkendu: červen, červenec: Tato pozorování se konají pouze a jen za předpokladu bezmračné oblohy a jsou doprovázena výkladem. Pozorování jsou určena jednotlivcům i malým skupinám do dvaceti osob. V případě špatného počasí je připraven náhradní program. Nepřehlédněte: na oba druhy pozorování mají poslední návštěvníci vstup 30 minut před koncem otevírací doby. Vstupné dospělí 20 Kč; děti, studenti do 26 let, senioři a invalidé 10 Kč. Výstavy Matematika ve službách astronomie Z dějin prostějovské astronomie Vesmírný domov pro děti Od Sputniku po raketoplán Strhující snímky z vesmíru Třetí, čtvrtou a pátou výše uvedenou výstavu také zdarma zapůjčujeme. Výstavy jsou přístupné na začátku astronomických pozorování a v tom případě jsou jejich součástí a po domluvě i kdykoliv jindy. V takovém případě je vstupné dospělí 20 Kč; děti, studenti do 26 let, senioři a invalidé 10 Kč. Pohádková středa pro děti kdy: každou pracovní středu v 15:30 (mimo 30. prosince) pohádka na červen Vyprávění o Sluníčku Hvězdář Dominik vypráví Klárce a Davidovi o tom, jak vzniklo a jak žije Slunce. Vypráví jim i o naší Zemi a životě na ní.

3 Vstupné 20 Kč, děti, studenti do 26 let, senioři a invalidé 10 Kč. Kulturní klub DUHA Výstavy Vendula Burgrová výstava potrvá do 30. června. Výstava je otevřena denně od 9.00 do 13.00, při filmových projekcích a večerních klubových akcích dle programu v klubu. Prohlídku výstavy je možné dohodnout i mimo uvedenou dobu také na telefonním čísle Kinoklub DUHA sobota 11. června Star Wars: Síla se probouzí (americké sci-fi), vstupné 40 Kč Star Wars: Síla se probouzí (americké sci-fi), vstupné 40 Kč Prostějovské léto Odpoledne s prostějovskými kapelami kdy: čtvrtek 9. června, kde: nám. T. G. Masaryka Joy Band Levhard Prostějovský výběr ATD Divadlo POINT Rezervace míst: Petra Martinková (produkční), telefon: nebo Petruska023@seznam.cz Testosteron (Andrzej Saramonowicz) kdy: pondělí 6. června v 19 hodin To znamená, že ony s náma vyjebávají za to, že se špatně chováme, my to vůbec nemůžeme ovlivnit, protože nám to poroučí nějakej zasranej hormón a nakonec, když ony dostanou trochu toho testosteronu... tak se chovají stejně jak my? Sedm chlapů, sedm povah, sedm nátur, sedm rozdílných hladin testosteronu. Avšak jeden stejný cíl. Stejná radost a stejná bolest. Muži o ženách a také sami o sobě v drsné komedii, která si ani na svatební hostině nebere servítky. hrají: Vítězslav Lužný, Aleš Procházka, Jakub Krejčí, Lukáš Kameníček, Jan Šprynar, Václav Lužný a Miroslav Ondra nebo David Kolba; režie: Jakub Hyndrich; překlad: Tomáš Svoboda Přístupné od 15 let!!! Testosteron (Andrzej Saramonowicz) kdy: středa 8. června v 19 hodin To znamená, že ony s náma vyjebávají za to, že se špatně chováme, my to vůbec nemůžeme ovlivnit, protože nám to poroučí nějakej zasranej hormón a nakonec, když ony dostanou trochu toho testosteronu... tak se chovají stejně jak my? Sedm chlapů, sedm povah, sedm nátur, sedm rozdílných hladin testosteronu. Avšak jeden stejný cíl. Stejná radost a stejná bolest. Muži o ženách a také sami o sobě v drsné komedii, která si ani na svatební hostině nebere servítky.

4 hrají: Vítězslav Lužný, Aleš Procházka, Jakub Krejčí, Lukáš Kameníček, Jan Šprynar, Václav Lužný a Miroslav Ondra nebo David Kolba; režie: Jakub Hyndrich; překlad: Tomáš Svoboda Přístupné od 15 let!!! Ekocentrum IRIS Den životního prostředí (osvětová akce) kdy: sobota 11. června, 9:00-12:00 kde: Nám. TGM v Prostějově Oslava Dne životního prostředí v Prostějově. Představí se řada organizací zabývajících se přírodou či ochranou přírody (ochránci přírody, včelaři, zahrádkáři, Bonsai klub, myslivci, záchranná stanice). Pro děti i dospělé budou připraveny aktivity zaměřené na ochranu životního prostředí, pro dospělé spousta informací o přírodě Prostějovska. Je připraven bohatý kulturní program (kapela, pěvecký sbor Nota Bene Prostějov a další). Městská knihovna v Prostějově BORN FOR DESIGN? VÝSTAVA Výstavu tištěných prací (logotypy a grafický design) studentů prostějovské Střední školy designu a módy, obor Multimedia za školní rok 2015/2016 můžete navštívit v Galerii Na Půdě knihovny až do konce prázdnin. Stavby Karla IV.: výtvarná soutěž Letos slavíme 700. výročí narození krále a císaře Karla IV. Pojďme si jej v kresbách a malbách připomenout tím, co všechno během svého života nechal postavit. Všichni známe Karlštejn, Karlův most, Chrám svatého Víta. Třeba ale objevíte i další náměty... hrad Radyně u Plzně, Kašperk na Šumavě nebo Montecarlo v Toskánsku. Své obrázky a obrazy přineste do knihovny pro děti a mládež. Uspořádáme pak výstavu, a z hlasování návštěvníků vzejdou tři výherci, které oceníme knížkou. Soutěž není pouze pro děti, zúčastnit se může každý. Senior klub kdy: úterý 7. června, 9.35 h Na červnovém setkání senior klubu se vypravíme na tradiční výlet s knihovnou, tentokrát opět do Slatinic. Spolu s naším průvodcem RNDr. Bohdanem Koverdynským si prohlédneme tamní přírodovědné zajímavosti a dojdeme až k pomníku letců a k prameni Tří Marií. Celkem ujdeme asi 5 km. Pojedeme autobusem, setkáme se v 9.35 hod. na místním nádraží. Akce se uskuteční pouze za příznivého počasí! Svoji účast nahlaste prosím předem v čítárně nebo na tel. č , počet míst je omezen. Ano, já chci kdy: středa 8. června, 17 h kde: Podkrovní sál Netradiční setkání s netradičním autorem. Přijďte si popovídat s Rudolfem Zarathustrou Šnajdrem, autorem humorně a čtivě psané motivační knížky pro čtenáře od 10 do 100 let. Čekají na vás historky z natáčení, ukázky z knížky, hry, soutěže o ceny a další zajímavá překvapení.

5 Muzeum a galerie v Prostějově Zaniklá zahrada života kde: Špalíček, Uprkova 18 kdy: 2. června 7. srpna 2016; vernisáž se uskuteční ve středu 1. června 2016 v hod. Historie druhého židovského hřbitova v Prostějově a hledání ztracených náhrobků. Panelová výstava doplněná mapami, obrazy a úlomky nalezených náhrobků, s elektronickou projekcí historických fotografií hřbitova v plánku, připomene židovský hřbitov v dnešní Studentské ulici, zničený za druhé světové války. Tvrdej chleba kdy: 10. června do 17. července; vernisáž ve čtvrtek 9. června v 17 hod. Výstava s názvem Tvrdej chleba představuje práce pedagogů uměleckých oborů, kteří působí na Střední škole designu a módy v Prostějově. Jejím cílem je prezentovat širší veřejnosti vlastní uměleckou činnost pedagogů, kteří jsou zároveň aktivními umělci. Společná výstava pedagogů výtvarníků z oboru Užitá malba a Multimediální tvorba představí díla napříč nejrůznějšími médii malba, kresba, fotografie, video. Název výstavy Tvrdej chleba je míněn jako metafora naznačující jistý diskonfort provázející osobní snahu všech vystavujících sladit své umělecké aktivity s profesí pedagoga. Pod hladinou vědomí kdy: 10. června do 17. července; vernisáž ve čtvrtek 9. června v 17 hod. Výtvarná prezentace mladého regionálního autora Milana Kubeše, který má i přes své mládí za sebou již bohatou výstavní činnost. Pro výstavu v Muzeu a galerii v Prostějově p.o. si ze své tvorby vybral i vzhledem k velikosti výstavních sálů velkoplošné obrazy, které vznikly v posledních dvou letech. Jejich inspirací je městská i venkovská krajina, pole, lesy, mosty a ulice, z jejichž částí jsou složené nové obrazy podléhající vlastní estetice. Figury, zasazené do interiéru, nebo probleskující městskou architekturou, vypráví příběh o neuchopitelnosti vzpomínek či pomíjivosti okamžiku. Obrazy jsou malovány akrylem v kombinaci se sprejem na papír a plátno. Od četnictva a stráže bezpečnosti k policii České republiky kdy: 3. června do 7. srpna Výstava bude uspořádána u příležitosti 25. výročí vzniku Policie České republiky. Jejím cílem je přiblížit široké veřejnosti, jak probíhala bezpečnostní služba na území naší republiky v proměnách času. Návštěvníci uvidí stejnokroje včetně výstrojních doplňků, služebních pomůcek, dobových příruček, fotografií, zbraní, odznaků, vyznamenání a dalších zajímavostí ze života strážců zákona. Zájemci mohou tedy porovnat, jak se vyvíjely stejnokroje i každodenní služební pomůcky od konce 19. století do současnosti.

6 Multikulturní centrum Mozaika kde: Raisova 1159, Prostějov Multikulturní podvečery kdy: úterky června Na návštěvu na Taiwan přednáška A. Čopáka. Podíváme se do hlavního města Taipeie, na zdejší památky např. bývalou nejvyšší budovu světa Tchaj-pej 101. Vyrazíme prozkoumat i poměry na venkově. Opomenout nemůžeme ani jeden z hlavních důvodů, pro který se na Taiwan jezdí místní kuchyni. Multikulturní klub rodičů a dětí kdy: pravidelně v pondělí a čtvrtek Setkání rodičů s malými dětmi (1-4 roky) - děti se mohou těšit na "Cestu kolem světa za 70 dní", kdy se budou seznamovat s jednotlivými kontinenty a jejich obyvateli. Rodiče se mohou aktivit účastnit také, nebo si mohou odpočinout při šálku čaje či kávy. Ve čtvrtek jsou navíc pro rodiče v přednáškové místnosti v přízemí připraveny přednášky, besedy, tvořivé dílny. Příspěvek účastníků činí 20 Kč na rodiče. 9. června Jak připravit dítě na vstup do ZŠ? beseda s psycholožkou Mgr. A. Bartouškovou. Vysvětlení pojmu školní zralost, jaké by mělo být dítě zralé pro školu, důsledky zaškolení nezralého dítěte. Mýty rozšířené mezi rodiči v oblasti školní zralosti. Praktické rady, jak připravit dítě co nejlépe pro vstup do ZŠ. Školní zralost, předčasné zaškolení a odklad školní docházky z pohledu legislativy. Čajovna kdy: čtvrtky Přijďte si posedět, poznat nové lidi, popovídat si nebo zahrát stolní hry.

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E Kino Metro 70 pondělí 20. 6. 2016: 14.00 Pondělní Bijásek Mune, strážce měsíce 17.30 Správní chlapi 20.00 Centrální inteligence úterý 21. 6. 2016: 14.00 Úterní Bijásek Mune, strážce měsíce 17.30 Správní

Více

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E Plesová sezóna datum místo pořadatel pátek 9. 1. Tradiční městský ples Městské divadlo v PV Město Prostějov sobota 10. 1. Maturitní ples Městské divadlo v PV Švehlova střední škola Prostějov Myslivecký

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E Kino Metro 70 pondělí 21. 9. 2015: 14.00 Prokletí Midasovy skříňky - průkaz Bijásek 17.30 American Ultra 20.00 Straight Outta Compton úterý 22. 9. 2015: 14.00 Prokletí Midasovy skříňky - průkaz Bijásek

Více

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu

MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA. Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu MĚSTO ČESKÁ LÍPA ZASTUPITELSTVO MĚSTA ČESKÁ LÍPA Obecně závazná vyhláška č. 1/2017, o stanovení kratší doby nočního klidu Zastupitelstvo města Česká Lípa se na svém zasedání dne 15.února 2017 usnesením

Více

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník.

Čtvrtek 7. května v 17.00 hodin divadelní sál MKD VYSTOUPENÍ ŽÁKŮ ZUŠ MĚLNÍK Absolventský a ročníkový koncert žáků tanečního oboru ZUŠ Mělník. PROGRAM MEKUC KVĚTEN 2015 Pondělí 4. května v 17.00 MKD KVĚTEN 1945 NA MĚLNÍKU Přednáška vojenského historika pplk. PhDr. Eduarda Stehlíka doplněná výstavou dobových fotografií a plakátů ze Státního archivu

Více

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE

PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2015 PRAVIDELNÉ AKCE 1. Rehabilitační cvičení parkinsoniků Tělocvična Každý čtvrtek 15.30-16.30 hod. (v termínech 15.1.-11.6. 2015 a 24.9.-10.12.2015) Tělocvična Sokolu

Více

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov

Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Přehled akcí za rok 2010, pořádaných pro uživatele DS Lukov Každý týden pravidelně probíhá: -PO-PÁ - každé ráno od 8 hod rozcvička, po rozcvičce zpěv na oddělení -PO-ČT - pracovnice soc. péče - práce s

Více

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016

PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 PROGRAM MEKUC ŘÍJEN 2016 Neděle 2. října v 10.00 19.00 MKD, města DEN ARCHITEKTURY MĚLNÍK 10.00 12.00 tvůrčí program pro děti 13.30 procházka po městě s městským architektem (sraz u věže chrámu sv. Petra

Více

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E Kino Metro 70 pondělí 23. 5. 2016: 17.30 Svátek matek 20.00 Svátek matek úterý 24. 5. 2016: 17.30 Svátek matek 20.00 James White Art film středa 25. 5. 2016: 18.00 Ben Hur čtvrtek 26. 5. 2016: 17.30 Alenka

Více

Program hlavních sletových dnů

Program hlavních sletových dnů 1. července 2012 neděle Program hlavních sletových dnů 1. 6. července 2012 10:00 13:00 Sletový průvod Prahou Václavské nám, 28. října, Národní tř. Smetanovo nábř. Křižovnická, nám. J. Palacha, Široká,

Více

Nabídka vybraných pořadů

Nabídka vybraných pořadů Hvězdárna Valašské Meziříčí, p. o. Vsetínská 78 757 01 Valašské Meziříčí Nabídka vybraných pořadů Pro 1. stupeň základních škol Pro zvídavé školáčky jsme připravili řadu naučných programů a besed zaměřených

Více

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016

PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 PROGRAM MEKUC LISTOPAD 2016 Středy 2. a 16. listopadu 9.30 11.30 hudební sál MKD TERAPIE BARVAMI Otevřený relaxační kurz s A. Rohde Kabele. Vstupné 50 Kč Středa 2. listopadu v 19.30 hodin hudební sál MKD

Více

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46

Vysokomýtské Městské slavnosti 2018 se uskuteční Život města Vysoké Mýto Pondělí, 20 Srpen :46 Druhý zářijový víkend patří ve Vysokém Mýtě tradičním Městským slavnostem. Letos se konají od pátku 7. září do neděle 9. září a nabídnou spoustu kulturních zážitků, zábavu i jarmark. Městské slavnosti

Více

8 VLAJKOVÝCH LODÍ FLAGSHIPŮ FLAGSHIP 1 SEZÓNA NOVÉHO CIRKUSU OD LEDNA DO LISTOPADU SE V PLZNI VYSTŘÍDAJÍ NEJLEPŠÍ EVROPSKÉ NOVÉ CIRKUSY FLAGSHIP 2 GOTTFRIED LINDAUER A MENŠINY Unikátní výstava 40ti portrétů

Více

Sezimovo Ústí Výroční zpráva 1999

Sezimovo Ústí Výroční zpráva 1999 Sezimovo Ústí Výroční zpráva 1999 Adresa: Hvězdárna Fr. Pešty, P.O.Box 48, Sezimovo Ústí Poloha: 49 23 10 s.š., +14 42 20 v.d., 420 m.n.m. Telefon: 0606 / 578648, 0361 / 262972, 275791, 0602 / 422166 E-mail:

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz DÍLNA INSPIRACE

Více

PARKINSON KLUB BRNO. PLÁN ČINNOSTI pololetí PRAVIDELNÉ AKCE

PARKINSON KLUB BRNO. PLÁN ČINNOSTI pololetí PRAVIDELNÉ AKCE PARKINSON KLUB BRNO PLÁN ČINNOSTI 2016-1. pololetí PRAVIDELNÉ AKCE 1. Rehabilitační cvičení parkinsoniků Tělocvična Každý čtvrtek 15.30-16.30 hod. (v termínech 14. 1. - 16. 6. 2016) Tělocvična Sokolu Brno

Více

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě

Připravované akce ROK 2014. Prosinec 2014. Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Připravované akce ROK 2014 Prosinec 2014 Zdravověda žádná věda přednášky studentů Lékařské fakulty v Ostravě Mikulášská zastavení a dobrá hudba navíc Perníčkové odpoledne na Vážce Dámský klub - rumové

Více

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU

MKD KURZ PLETENÍ Z PEDIGU Mekuc 11/2015 Úterý 3. listopadu v 15.30 hodin hudební sál MKD PŘÍVORANKA Středa 4. listopadu v 17.00 hodin hudební sál MKD JAZZ WORLD PHOTO 2015 Zahájení výstavy fotografií a Jazzového listopadu v MEKUC.

Více

PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO (PKB) 2018

PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO (PKB) 2018 PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO (PKB) 2018 PRAVIDELNÉ AKCE 1. Setkání v klubovně Pravidelně každou třetí středu v měsíci od 14.00-17.00 hod. BUDOVA Diecézní rady CČSH v Brně, Česká 31, (vedle drogerie

Více

Jihlavská astronomická společnost www.jiast.cz, info@jiast.cz

Jihlavská astronomická společnost www.jiast.cz, info@jiast.cz Akce realizované v roce 2009 17. prosince 2009: Astronomický klub JAS: Galaktická astronomie; od 17:00 hod. brána 4. prosince 2009: Besídka Jihlavské astronomické společnosti: Neveřejné, přístupné pouze

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně:

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2009 / 2010. Pracoviště II. stupně: MOZAIKOVNÍK školní rok 2009 / 2010 Pracoviště I. stupně: Základní škola Mozaika, o.p.s. U Stadionu 1166 516 01 Rychnov nad Kněžnou tel.: 732 234 209 (sborovna) 739 007 826 603 709 174 (p. ředitelka) Pracoviště

Více

Program týdne pro rodinu 2011

Program týdne pro rodinu 2011 Program týdne pro rodinu 2011 K týdnu pro rodinu připravují členská centra Asociace center pro rodinu aktivity na různých místech. Nabízíme Vám stručný přehled, více se dozvíte na domovských stránkách

Více

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015

Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Pravidelné akce Klubu seniorů Krupka na rok 2015 Každé pondělí až čtvrtek je otevřen klub v DPS Dlouhá 636, Krupka vždy od 13,00 do 17,00 hodin. Možnost využití dvou počítačů včetně připojení na internet,

Více

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá

Kaple sv. Barbory na frýdeckém zámku. úterý 4.12. 17.00 Mše svatá Datum Čas Název akce Místo konání sobota 1.12. 15.00-18.00 Doneste si zvoneček, rozsvítíme stromeček aneb VELKÝ POHÁDKOVÝ MEJDAN Vánoční dílny neděle 2.12. 09.00-18.00 Advent na náměstí - Reprodukovaná

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk KONCERT NA JEVIŠTI: REMEMBER KAREL KRYL 20. 9. 2017 od 19 hodin, Kulturní dům Šumperk Vzpomínkový koncert Pavla Foltána a Petra Bubláka věnovaný národnímu bardovi Karlovi Krylovi. Oba umělci zazpívají

Více

Kalendář akcí. září 2019

Kalendář akcí. září 2019 Kalendář akcí září 2019 Dřevo v rukách umělců datum začátku akce: 3. 5. 2019 datum ukončení akce: 1. 9. 2019 popis akce: výstava otevřena út ne, 9 12 a 12.30 17, prohlídky začínají každou půlhodinu, poslední

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2018 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské

Více

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy

Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy 1 1 Dům kultury Vsetín s.r.o. Program na listopad 2015 úterý 10. listopadu, 19.00 hodin Kino Vatra Úžasné divadlo fyziky Všechny barvy duhy Jak se díváme na svět? Proč naše oči vidí právě to, co vidí?

Více

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání.

Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. Zveme Vás do Police nad Metují. V předvánočním čase vám nabídneme mnoho kulturních akcí, tvořivé dílny, trhy, milá setkání. {jathumbnail off} Začneme první adventní nedělí od 10 hodin trhem na polickém

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Srdečně Vás

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín Vás

Více

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK

MKD LACO DECZI A CELULA NEW YORK PROGRAM MEKUC ČERVEN 2015 Pondělí 1. června až čtvrtek 4. června Městská knihovna Mělník TÝDEN ČTENÍ DĚTEM Program pro děti i rodiče konaný v rámci celorepublikové akce. Středa 3. června v 19.30 hodin

Více

ve zkratce posíláme informace o akcích, které na naší škole proběhly během září a plán akcí na říjen 2014.

ve zkratce posíláme informace o akcích, které na naší škole proběhly během září a plán akcí na říjen 2014. Vážení rodiče, ve zkratce posíláme informace o akcích, které na naší škole proběhly během září a plán akcí na říjen 2014. Informace www.gtmskola.cz Dvě první třídy a Mravenečci V letošním školním roce

Více

Veřejný program 2012

Veřejný program 2012 Veřejný program 2012 Centrum Bavaria Bohemia Freyung 1 92539 Schönsee Tel.: +49 (0) 9674-92 48 77 Fax: +49 (0) 9674 91 30 67 email: info@cebb.de Internet: www.bbkult.net Leden 2012 4. 1. 2012 I 19.00 h

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně SRPEN 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín Vás

Více

Muzeum jižního Plzeňska v Blovicích, příspěvková organizace. Oprava zámeckého přístupového mostu (2014)

Muzeum jižního Plzeňska v Blovicích, příspěvková organizace. Oprava zámeckého přístupového mostu (2014) Oprava zámeckého přístupového mostu (2014) 1 Restaurátorský průzkum zámeckého přístupového mostu (2014) 2 Restaurátorský průzkum zámeckého přístupového mostu (2014) 3 Platan (2014) 4 Tahové zkoušky (2014)

Více

Program na leden 2014

Program na leden 2014 Program na leden 2014 Čt 2.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 16.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Čt 30.1. Mše svatá ( od 9.30 hod. ) Pá 17.1. Pedikúra ( od 13.00 hod.) Čt 23.1. Kadeřnice ( od 10.00 hod.) Program

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská knihovna

Více

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E Plesová sezóna datum místo pořadatel pátek 16. 1. Maturitní ples Městské divadlo v PV SŠ designu a módy Prostějov Maturitní ples Společenský dům Prostějov Střední zdravotnická škola PV sobota 17. 1. Sokolský

Více

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015.

KULTURA SPORT 2015. Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. KULTURA SPORT 2015 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2015. VYDALO MĚSTSKÉ KULTURNÍ STŘEDISKO KLATOVY LEDEN - ÚNOR 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2015

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 30. června do 2. července - Broumovsko Broumovská pouť, první koncert hudebního festivalu Za poklady Broumovska, divadlo na Kačeří, zábavná show v Adršpachu, fotbalový turnaj, Formanský den či noční kino. To jsou tipy na některé akce, které

Více

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ

VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Mělnické kulturní PROGRAM 12/2015 Úterý 1. 12. 17.00 20.00 hodin hudební sál MKD VÁNOČNÍ KURZ ARANŽOVÁNÍ Kurz výroby vánočních dekorací s lektorkami SOU Liběchov. Rezervace na tel. 606 613 406 nebo na

Více

Zpravodaj č. 6/ 2011. Vážení přátelé slánského muzea,

Zpravodaj č. 6/ 2011. Vážení přátelé slánského muzea, Zpravodaj č. 6/ 2011 Vážení přátelé slánského muzea, na prahu léta je již v plném proudu výstavní sezóna Národopisného muzea Slánska ve Třebízi. Návštěvníci vníci sem přicházejí nejen za stálými expozicemi

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 31. května do 2. června - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 31. května do 2. června - Broumovsko Akce pořádané u příležitosti dne dětí, koncert Karla Kahovce, Dřevíčská lávka, Prodaná nevěsta, fotbal, taneční vystoupení, dernisáž výstavy. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 31. května

Více

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele

LUXOR PODĚBRADY. poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY. Informace pro zájemce a žadatele LUXOR PODĚBRADY poskytovatel sociálních služeb DOMOV PRO SENIORY Informace pro zájemce a žadatele Domov pro seniory Luxor Poděbrady Poskytuje sociální služby seniorům, kteří potřebují pomoc nebo celodenní

Více

Oslavy 750 let města Vysokého Mýta Život města Vysoké Mýto Středa, 25 Červenec :57

Oslavy 750 let města Vysokého Mýta Život města Vysoké Mýto Středa, 25 Červenec :57 Město Vysoké Mýto slaví v tomto roce 750 let od svého založení českým králem Přemyslem Otakarem II. Po celý rok zde probíhají kulturní, společenské a sportovní akce. Do oslav se zapojila většina vysokomýtských

Více

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011

Kulturní a společenské aktivity v DS Lidická Strakonice červenec/ 2011 červenec/ 2011 4.7. Návštěva cukrárny s doprovodem - 13.00-15.00 hod. cukrárna Pod Hvězdou 7.7. Bohoslužba slova / duchovní individuální návštěvy 12.7. Přednáška Muzea Strakonice - Rožmberkové a Jižní

Více

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019

Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Masarykova základní škola Plzeň školní rok 2018/2019 Plán práce na měsíc listopad 2018 Čtvrtek 1. 11. 7.00 schůzka žákovského parlamentu Pátek 2. 11. Strašidelné hemžení soutěžní odpoledne ŠD (tělocvična)

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LISTOPAD 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz KLUBY ZDRAVÍ

Více

MULTIŽÁNROVÝ KULTURNÍ FESTIVAL FESTIVAL, který kulturně a společensky spojí celou Vysočinu. Je to multižánrové setkání měst a obyvatel Kraje Vysočina. S přesahem do celé České republiky. 2 FESTIVAL, který

Více

2.1. 2015 - pátek Zdravotní cvičení pro seniory 8:30 9:30

2.1. 2015 - pátek Zdravotní cvičení pro seniory 8:30 9:30 SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009

MOZAIKOVNÍK. školní rok 2008 / 2009 MOZAIKOVNÍK školní rok 2008 / 2009 Organizace školního roku 2008/2009 Zahájení školního roku 1. září 2008 Ukončení 1.pololetí 29. ledna 2009 Ukončení 2. pololetí 29. června 2009 PRÁZDNINY Podzimní prázdniny

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně PROSINEC 2016 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městská

Více

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče

Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče Filmové projekce, dílny, výstavy a divadelní představení pro školy a školky, mládež, děti a jejich rodiče 3. 5. až 8. 5. 2011, Třeboň ÚTERÝ 3. 5. 9:00 Česká televize uvádí: Dějiny udatného českého národa

Více

Týden s armádou v Mladé Boleslavi 26. 11. 2. 12. 2012

Týden s armádou v Mladé Boleslavi 26. 11. 2. 12. 2012 Týden s armádou v Mladé Boleslavi 26. 11. 2. 12. 2012 Pondělí 26. 11. 2012, Sportovní hala, U Stadionu 9.00 12.30 Sportovně zábavná soutěž mladoboleslavských základních škol v netradičních vojenských disciplínách

Více

PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO 1. POLOLETÍ 2017

PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO 1. POLOLETÍ 2017 PLÁN ČINNOSTI PARKINSON KLUBU BRNO 1. POLOLETÍ 2017 PRAV I D ELNÉ AKCE 1. Setkání v klubovně Pravidelně každou třetí středu v měsíci od 14.00-17.00 hod. BUDOVA Diecézní rady CČSH v Brně, Česká 31, (vedle

Více

Andělák září Oslavencům SRDEČNĚ BLAHOPŘEJEME 1. Životní jubileum oslaví. Anna Svobodová. Anna Lesonická. Olga Svobodová.

Andělák září Oslavencům SRDEČNĚ BLAHOPŘEJEME 1. Životní jubileum oslaví. Anna Svobodová. Anna Lesonická. Olga Svobodová. Životní jubileum oslaví Anna Svobodová Anna Lesonická Olga Svobodová Marta Lazarová Olga Krajčovičová Marie Novotná 91 let 68 let 66 let 66 let 65 let 63 let Oslavencům SRDEČNĚ BLAHOPŘEJEME 1 Víte, že

Více

Přeměna školní knihovny na informační centrum školy

Přeměna školní knihovny na informační centrum školy Přeměna školní knihovny na informační centrum školy ŠKOLA 21. STOLETÍ ŠKOLA INFORMACÍ Cíl projektu: Zvýšit kvalitu a efektivitu vzdělávání na 1. a 2. stupni ZŠ (nové metody, učební pomůcky, výukové materiály)

Více

Proč jsme se stali pěstouny? To je téma besedy, která se koná dnes od 16 hodin v Městské knihovně v Broumově.

Proč jsme se stali pěstouny? To je téma besedy, která se koná dnes od 16 hodin v Městské knihovně v Broumově. Prázdniny v Ulitě, Strašidelná Alejka, Slavnosti piva a klobás, Vinná brána, přednáška, dlabání dýní, divadlo pro děti i pro dospělé, výlov rybníku, křest rockového alba, fotbal. To jsou tipy na akce,

Více

Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019

Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019 Muzeum Dr. Bohuslava Horáka v Rokycanech pobočka Západočeského muzea v Plzni, p.o. NABÍDKA PROGRAMŮ PRO ŠKOLY 2018 / 2019 Doprovodné programy ke stálým expozicím 1 Historická expozice Rokycansko v minulosti

Více

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 1. do 3. června - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 31 Květen :22

{jathumbnail off} Nabídka akcí na Broumovsku pro víkend od 1. do 3. června - Broumovsko. Napsal uživatel René Herzán Čtvrtek, 31 Květen :22 Řada akcí pro děti u příležitosti Dne dětí, vernisáže výstav, Dřevíčská lávka, terénní exkurze, meditační seminář, přednáška, fotbal. To jsou tipy na některé akce, které se o víkendu od 1. do 3. června

Více

připojí s nabídkou programů, jak elektronicky, tak i do Zpravodaje Konice,

připojí s nabídkou programů, jak elektronicky, tak i do Zpravodaje Konice, červen 2017 DEN KONICKÉHO MUZEA SE SKVĚLE VYDAŘIL Chci poděkovat návštěvníkům za finanční příspěvky a všem ochotným spolupracovníkům včetně pohostinských podniků za jejich pracovní nedělní odpoledne. Velký

Více

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E Plesová sezóna datum místo pořadatel pátek 30. 1. Divadelní ples Městské divadlo v PV Městské divadlo v Prostějově sobota 31. 1. Sokolský ples Sokolovna Smržice TJ Sokol Smržice Obecní ples Sokolovna Mostkovice

Více

MIKULOV. město s vůní jihu. TOP akce 2010 duben září. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. PRAHA BRNO WIEN EVROPSKÁ UNIE

MIKULOV. město s vůní jihu. TOP akce 2010 duben září. Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. PRAHA BRNO WIEN EVROPSKÁ UNIE MIKULOV město s vůní jihu TOP akce 2010 duben září D PRAHA Pl BRNO D Sk A WIEN EVROPSKÁ UNIE Tento projekt je spolufinancován Evropskou unií. Zahájení sezony Regionálního muzea v Mikulově 1. dubna 2010

Více

PŘEHLÍDKA FILMŮ S DROGOVOU TEMATIKOU V KINĚ ART

PŘEHLÍDKA FILMŮ S DROGOVOU TEMATIKOU V KINĚ ART PŘEHLÍDKA FILMŮ S DROGOVOU TEMATIKOU V KINĚ ART 5. 6. října 2007, Kino Art Brno, Cihlářská 19 Filmovou přehlídku pořádá Sdružení Podané ruce, o. s., které od roku 1991 pomáhá drogově závislým aktivně řešit

Více

Výroční zpráva Astronomického klubu Pelhřimov za rok 2017

Výroční zpráva Astronomického klubu Pelhřimov za rok 2017 Výroční zpráva Astronomického klubu Pelhřimov za rok 2017 Astronomický klub Pelhřimov, z. s. (zapsaný spolek, dále jen AKP ) je spolkem podle zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, ve znění pozdějších

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

Plánujeme: Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka. (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ)

Plánujeme: Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka. (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) Plánujeme: v MFC 4. 4. Pořad Chovejte se jako člověk (Cena: 30 35 Kč, 10 Kč doplácí SRPDŠ) 1. třídy v MFC 4. 4. 16. 4. 20. 4. Exkurze do planetária v Hradci Králové Autoškolka (Cena: 25 30 Kč, 10 Kč doplácí

Více

Informační centrum pro mládež Šumperk

Informační centrum pro mládež Šumperk Příměstský tábor Vesmír 13. 8. 2018 až 17.8.2018, Rodinné centrum Vikýrek - Přátelé KOPRETIN z.s. Vikýřovice, Sportovní 273, Vikýřovice, 788 13 Prázdniny plné dobrodružství pro děti ve věku 3-6let. XXVIII.

Více

Program na leden 2012

Program na leden 2012 Program na leden 2012 Po Čt 9.1. Setkání s klienty - diskuse s p. ředitelem - od 14.00 hod. na jídelně 12. 1. Vystoupení Církevní mateřské školy z Pacova - od 13.30 hod. na společ. místnosti Pá 6.1. Mše

Více

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY

SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY SPOLEČENSKÉ, AKTIVIZAČNÍ CENTRUM PRO SENIORY Středisko sociálních služeb Městské části Praha 9 Harrachovská 422/2, Praha 9 Prosek, www.ssspraha9.cz tel.: 724/905 785, 286582298, e-mail: dunderova@ssspraha9.cz

Více

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E

P R O S T I J O V S K Y N O V I N K E Kino Metro 70 pondělí 25. 5. 2015: 14.00 Tři bratři Bijásek 17.30 Den blbec 20.00 Země zítřka úterý 26. 5. 2015: 14.00 Tři bratři Bijásek 17.30 Den blbec 20.00 Země zítřka středa 27. 5. 2015: 17.30 Den

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ZÁŘÍ 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz SK Slavičín Vás srdečně

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ÚNOR 2014 Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Město Slavičín ve spolupráci

Více

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé

PŘEHLED AKCÍ pro dospělé PŘEHLED AKCÍ pro dospělé Internetová soutěž Králové českých detektivek 1. 3. - 31. 3. 2018 Velká březnová internetová soutěž o tři audioknihy zaměřená na české detektivní příběhy a jejich autory i hlavní

Více

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují.

Dnes a v pátek můžete navštívit výstavu vánočních dekorací klientů Domova Dolní zámek v Teplicích nad Metují. Rozsvěcení vánočních stromů, Adventní koncerty, Den otevřených dveří na gymnáziu, Gastroden, divadla, předvánoční programy pro děti, fotbalový a florbalový turnaj, Zimní táboření na Hvězdě. To jsou tipy

Více

InfoTip ICM Jilemnice

InfoTip ICM Jilemnice InfoTip ICM Jilemnice V ICM Jilemnice k prodeji: Jilemnické omalovánky jsou zaměřeny na typické objekty a tradice ve městě. Upoutají krásnými ilustracemi a doprovodným textem, který je psaný českým a anglickým

Více

Výstava DVĚ ZEMĚ DVA DOMOVY DVĚ INSPIRACE. Sklo a obrazy Milana Vobruby Hlavní budova muzea, 20. října 2011-1. dubna 2012

Výstava DVĚ ZEMĚ DVA DOMOVY DVĚ INSPIRACE. Sklo a obrazy Milana Vobruby Hlavní budova muzea, 20. října 2011-1. dubna 2012 FOTODOKUMENTACE ČINNOSTI VÝSTAVNÍ ČINNOST Výstava DVĚ ZEMĚ DVA DOMOVY DVĚ INSPIRACE. Sklo a obrazy Milana Vobruby Hlavní budova muzea, 20. října 2011-1. dubna 2012 Vernisáž výstavy JAROSLAV BEJVL. MINCE

Více

PROGRAM MENS SANA o.p.s. říjen 2015

PROGRAM MENS SANA o.p.s. říjen 2015 PROGRAM MENS SANA o.p.s. říjen 2015 Důležité informace: Od 1. 11. 2014 do 31. 10. 2015 MENS SANA, o.p.s. realizuje projekt z Operačního programu Lidské zdroje a zaměstnanost s názvem Pracovat je normální

Více

Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152

Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152 Městské kulturní středisko, Tišnov, Mlýnská 152 Sídlo: Mlýnská 152, 666 01 Tišnov IČO: 49457543 Telefon: 549 410 082 E-mail: sekretariat@kulturatisnov.cz Internetové stránky: http://www.mekstisnov.cz/

Více

1 z 5 24.7.2013 14:22

1 z 5 24.7.2013 14:22 1 z 5 24.7.2013 14:22 Česky English Česká republika Česká republika - památky, kultura, kina, galerie, výstavy, zábava, příroda, sport, Unesco Úvod Česká republika Praha Aktuálně Města a obce Ubytování

Více

Veřejný program 2009

Veřejný program 2009 Veřejný program 2009 Centrum Bavaria Bohemia Freyung 1 92539 Schönsee Tel.: +49(0)9674-92 48 77 Fax: +49(0)9674 91 30 67 email: info@cebb.de Internet: www.bbkult.net Leden 2009 11.01.09 Cyklus Objevy :

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně LEDEN 2015 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Diaklub Slavičín

Více

Restaurace Švejk v Centru Walzel v Meziměstí zve na svatomartinskou husu. Bude se podávat od pátku do neděle. K jídlu je připravena celá řada vín.

Restaurace Švejk v Centru Walzel v Meziměstí zve na svatomartinskou husu. Bude se podávat od pátku do neděle. K jídlu je připravena celá řada vín. Hned čtyři kina, dvě vernisáže a dvě divadelní představení, dokumentární film, prohlídka Skriptoria, Svatomartinské slavnosti pro děti, fotbal či pietní akt. To jsou tipy na akce, které se o víkendu od

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně Městské infocentrum Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně ČERVENEC 2013 DÍLNA INSPIRACE

Více

V pondělí 3. října 2016 Karel IV. očima dětí Výherci v kategorii jednotlivců jsou: Výherci v kategorii kolektivů jsou:

V pondělí 3. října 2016 Karel IV. očima dětí Výherci v kategorii jednotlivců jsou: Výherci v kategorii kolektivů jsou: V pondělí 3. října 2016 v 11 hodin proběhlo v Galerii výtvarného umění v Havlíčkově Brodě slavnostní vyhlášení výherců výtvarné soutěže Karel IV. očima dětí. A zároveň byla tak zahájena výstava k této

Více

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013

KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 KULTURA A SPORT 2013 Stručný přehled hlavních společenských, kulturních a sportovních akcí v Klatovech v roce 2013 LEDEN 1. ledna PŘIVÍTÁNÍ NOVÉHO ROKU 2013 Náměstí Míru, začátek v 17.00 hodin. 15. ledna

Více

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017

Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017 Kalendář kulturních akcí ve Slavičíně DUBEN 2017 Městské infocentrum Slavičín Mladotické nábřeží 849 763 21 Slavičín tel.: 577 342 251 e-mail: kultura@mesto-slavicin.cz www.mesto-slavicin.cz Městské infocentrum

Více

Karviná. Divadelní komedie Becočki. Prázdninové skotačení v knihovně ( července) Dětské prázdninové skotačení (4.

Karviná. Divadelní komedie Becočki. Prázdninové skotačení v knihovně ( července) Dětské prázdninové skotačení (4. Karviná Program kina Centrum červenec 2010 Program najdete zde: http://programy.sms.cz/kina/karvina/centrum Divadlo a zábavné pořady Divadelní komedie Becočki Výuka a ukázka lidových velikonočních technik.

Více

Kulturní a sportovní kalendář 2019

Kulturní a sportovní kalendář 2019 každé prázdninové úterý Kulturní a sportovní kalendář 2019 INFOCENTRUM Masarykovo nám. 83 251 01 Říčany tel.: 323 618 169 irena.rejnkova@ricany.cz www.maks-ricany.cz ČERVENEC - SRPEN Říčany 14.00-17.00

Více

PREZENTACE REGIONÁLNÍHO ODDĚLENÍ. Knihovny města Ostravy

PREZENTACE REGIONÁLNÍHO ODDĚLENÍ. Knihovny města Ostravy PREZENTACE REGIONÁLNÍHO ODDĚLENÍ Knihovny města Ostravy PŘEDSTAVENÍ A VYMEZENÍ REGIONÁLNÍHO ODDĚLENÍ Obsáhlý fond dokumentů o regionu a od regionálních autorů. Pořádá vzdělávací a kulturní akce, digitalizuje

Více

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013

HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013 HARMONOGRAM ZAHÁJENÍ LÁZEŇSKÉ SEZÓNY 2013 PÁLENÍ ČARODĚJNIC 30.4. 2013 úterý Sokolský vrch 17:00 22:00 Skákací hrad pro děti (vstupné zdarma) 17:00 Soutěže pro děti 17:30 Divadelní představení pro děti

Více

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016

KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 KALENDÁŘ AKCÍ NA ROK 2016 UŽIJTE SI KAŽDÝ DEN ROKU 2016! LEDEN 14. 1. Husův sbor O SKAUTINGU A JIZERSKÝCH HORÁCH vyprávění Jiřího Veselého doprovázené promítáním 16. 1. Restaurace a minipivovar Veselka

Více

Nabídka akcí na Broumovsku pro prodloužený víkend od 5. do 8. května - Broumovsko

Nabídka akcí na Broumovsku pro prodloužený víkend od 5. do 8. května - Broumovsko Soutěž Broumovská klávesa, koncert Jiřího Schmitzera, vernisáže výstav, kino, fotbal, Májový a Jarní koncert. To jsou tipy na některé akce, které se o prodlouženém víkendu od 5. do 8. května konají na

Více

Oslavy 120. výročí založení firmy Josefem Sodomkou Život města Vysoké Mýto Úterý, 26 Květen :48

Oslavy 120. výročí založení firmy Josefem Sodomkou Život města Vysoké Mýto Úterý, 26 Květen :48 Město Vysoké Mýto, společnost Iveco Czech Republic, a. s., Regionální muzeum ve Vysokém Mýtě, Společnost přátel Carrosserie Sodomka, Vysokomýtská kulturní, o. p. s. a Muzeum českého karosářství pořádají

Více

Dočasné centrum umění/ středobod festivalu

Dočasné centrum umění/ středobod festivalu Street For Art 2010 3. ročník festivalu umění ve veřejném prostoru 13. 22. května 2010 Jižní Město, Praha Sídliště Umění Lidé Sousedé Procházka Piknik Večeře Prostor Cesty Koncerty Dočasné centrum umění/

Více

V Kolárově divadle v Polici nad Metují se bude dnes promítat životopisný film Bohemian

V Kolárově divadle v Polici nad Metují se bude dnes promítat životopisný film Bohemian Slavnosti českého piva a polských klobás, poslední koncert skupiny Imodium, francouzská kapela Raskolnikov v Edenu, vernisáž výtvarné skupiny Cyróza, koncert skupiny Kluci a jejich přátel, dětský karneval,

Více

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny

Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Kulturní akce pro rok 2015 v obci Velké Losiny Leden sobota 17. 1. 2015 = 1. Velkolosinský ples (Areál zdraví víceúčelová hala, pořadatel MK Rajo s. r. o.) Únor neděle 1. 2. 2015 = Setkání s rysem Od 13

Více